2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Olmert: Izrael nem tartja be az útitervet
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök pénteken nyilvánosan elismerte, hogy a ciszjordániai zsidó telepeken zajló építkezéssel Izrael megszegi az útiterv néven ismert - nemrég újraélesztett - béketervből fakadó kötelezettségeit. Olmert a The Jerusalem Post című angol nyelvű napilapnak nyilatkozott e kérdésről, néhány nappal azelőtt, hogy a térségbe érkezik George Bush. Az amerikai elnök a novemberben Annapolisban rendezett Közel-Kelet-értekezleten szerzett lendületre építve kívánja előmozdítani az izraeli-palesztin békefolyamatot. Az izraeli miniszterelnök beismerése elmarad ugyan a zsidó telepépítések teljes befagyasztására vonatkozó palesztin igényektől, mégis jelentőséggel bír.
2008.01.04. 21:40
 
 
Grúziában a választás elutasításával fenyegetőzik az ellenzék
A grúziai ellenzék legnépszerűbb elnökjelöltje pénteken azzal fenyegetőzött, hogy nem fogja elismerni a szombaton esedékes grúziai elnökválasztás eredményét, ha folytatódnak a közlése szerint már eddig is előforduló szabálytalanságok. Levan Gacsecsiladze Tbilisziben európai országok parlamenti képviselőivel találkozva felsorolta, hogy szerinte milyen törvénysértéseket követtek el a Mihail Szaakasvili elnököt támogató hivatalok. Az elnöki kampány vezetője, David Bakradze ugyanakkor cáfolta az ellenzék vádjait, Mihail Szaakasvili elnök pedig pénteken, a tbiliszi sportcsarnokban egybegyűlt közel 15 ezer szimpatizáns előtt felszólította a polgárokat, hogy szavazzanak a demokráciára.
2008.01.04. 21:03
 
 
Fed-kamatcsökkentést vár januárban a Goldman és a JP Morgan
Vezető amerikai befektetési bankok szerint 50 bázispontú kamatcsökkentésre volna szükség a Fed január végi kamatdöntő ülésén az amerikai munkanélküliek számának az erőteljes decemberi bővülése és a foglalkoztatottak számának vártnál kisebb növekedése miatt. Pénteken a Goldman Sachs és a JP Morgan egyaránt úgy vélekedett, hogy január végén az amerikai jegybank (Fed) 3,75 százalékra gyengíti az alapkamatot a jelenlegi 4,25 százalékról. Eközben a Goldman azt sem zárja ki, hogy a hivatalos kamatülést megelőzően csökkenti az alapkamatot az amerikai jegybank. Pénteken ismertetett adat szerint decemberben a mezőgazdasági ágazaton kívül foglalkoztatottak száma 18 ezerrel nőtt az Egyesült Államokban.
2008.01.04. 20:20
 
 
Milliókat adományozott egy teleszkópra Gates és Simonyi
A Chilében felépítésre váró, forradalmian új teleszkópra (LSST) adakozott 10 és 20 millió dollárt Bill Gates, illetve Charles Simonyi. A két milliárdos három fő tükörre szánt pénzt, amelyek a Large Synoptic Survey Telescope elnevezésű űrtávcsőhöz szükségesek. A mintegy 400 millió dollárba kerülő LSST forradalmi újdonsága, hogy az egész égboltozat vizsgálható lesz vele. A teleszkóp az észak-chilei Cerro Pachon hegyen fog megépülni 2015-re, és éjszaka 15 másodpercenként készít fotókat az égboltról, és a fényképezőgépe, amely minden képet két másodperc alatt olvas ki, a világ legnagyobb és legerősebb digitális berendezése lesz.
2008.01.04. 20:10
 
 
Norovírus okozta járvány tombol Nagy-Britanniában
Több százezer brit állampolgár szenved hasmenéstől, hányástól, láztól, izomfájdalomtól a rendkívül ragályos norovírus következtében, amelynek csúcsidőszaka a tél. Az ország számos kórháza bezárt, hogy ezzel is gátolják a vírus terjedését. A szakemberek szerint a járvány a szokásosnál korábban tört ki. A betegség többnyire két napig tart, de kiskorúaknál és időseknél súlyosabb lefolyású is lehet. A norovírus fertőzöttjeinek általában azt tanácsolják, hogy maradjanak otthon, igyanak sok folyadékot, és gyakran mossanak kezet, hogy másoknak lehetőleg ne adják tovább a betegséget.
2008.01.04. 20:00
 
 
Hétfőtől Disztl László a Fehérvár új vezetőedzője
Hétfőtől Disztl László a Soproni Ligában szereplő Fehérvár FC labdarúgócsapatának vezetőedzője. A klub tájékoztatása szerint a 45 éves szakember egyelőre fél évre írt alá a tabella kilencedik helyén álló együtteshez. Disztl, aki ezt megelőzően a Fehérvár NB III-as csapatát irányította, a horvát Marijan Vlakot váltja a kispadon. Elődje december végén közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal."Örülök a felkérésnek, örülök, hogy az új többségi tulajdonos rám gondolt. Most a legfontosabbnak dolognak a klubon belüli nyugalom megteremtését tartom, amin sokat dolgozik az új tulajdonos és csapata. Azt gondolom, ha nyugalom lesz, akkor egy erős csapattal jó úton indulhatunk el" - mondta Disztl.
2008.01.04. 19:30
 
 
Tombol az ítéletidő Bulgáriában, már 5 halott
Öt halálos áldozata van a hideghullámnak Bulgáriában, a közlekedést hóátfúvások és rendkívüli fagy akadályozza - jelentette a helyi média. Országszerte 150 település van jelenleg is villanyáram nélkül, több mint ötven faluban pedig nincs vízszolgáltatás. Minusz 15 Celsius-fok körüli hőmérsékleteket mérnek. Az elmúlt napokban a hóviharoktól legsúlyosabban érintett ruszei és dobricsi régióban pénteken is érvényben volt a rendkívüli állapot. Sok országút csak hólánccal, vagy még azzal sem járható. Az ítéletidő  késéseket okoz a helyi és az országos vasúti közlekedésben és részben a légi közlekedésben is.
2008.01.04. 19:18
 
 
Bezár a világ legpatinásabb bordélyháza
Ütött a Yab Yum órája: miután a bíróság pénteken elutasította fellebbezését a bezárását előíró amszterdami közigazgatási határozat ellen, a világ egyik legpatinásabb, de mára talán leghírhedtebbnek számító "férfilokálja" számára nem marad más hátra, mint hogy hétfőn lehúzza a rolót. Az intézmény működési engedélyét még novemberben vonta vissza Job Cohen, Amszterdam polgármestere, miután a prostitúció és a szervezett bűnözés közötti kapcsolatokat vizsgáló különbizottság lesújtó képet rajzolt arról, mi folyik a Yab Yum falai között.
2008.01.04. 18:22
 
 
MLSZ: megvonták a Sopron licencét
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elsőfokú licencadó testülete pénteki ülésén megvonta az FC Sopron licencét. A MLSZ tájékoztatása szerint erre azért került sor, mert az élvonalbeli klubnak a játékosokkal, az MLSZ-szel és az APEH-hel szemben is van fennálló adóssága. Az írásbeli határozatot a jövő hét elején kézbesítik, ennek átvételétől számított 15 napon belül fellebbezhetnek a soproniak.
2008.01.04. 18:10
 
 
Harrach szociális csomagot sürget a kormányzati negyed építése helyett
A kormányzati negyed felépítése helyett inkább szociális támogatásra kellene költeni a projektre szánt 140 milliárd forint egy részét - ismételte meg pártja korábbi javaslatát Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese. Nemcsak a kormány, de az adófizetők érdeke is a kormányzati negyed felépítése, hiszen a minisztériumok átköltöztetésétől a működési költségek jelentős csökkenése várható - reagált a képviselő szavaira Budai Bernadett kormányszóvivő. Bukásra van ítélve a kormányzati negyed, nyolc pályázóból hét visszalépett és ma már egyre kevesebben hisznek ebben a projektben - jelentette ki a politikus. Szerinte a projektet már a legesélyesebb nemzetközi pályázó is előkészítetlennek nevezte.
2008.01.04. 17:41
 
 
Bolton Wanderers: Gera, Balde és Robinson a célkeresztben
Az angol Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers három játékost, Gera Zoltánt, Paul Robinsont és Bobo Baldét is szeretné leigazolni. A Daily Mirror című szigetországi napilap szerint az elsőszámú kiszemelt a Celtic Glasgowban szereplő Balde, hiszen Gary Megson vezetőedző leginkább a hátsó alakulatot szeretné megerősíteni. A lap információ szerint a West Bromwich Albion magyar válogatott középpályásáért, valamint csapattársáért összesen három és fél millió fontot adna a Bolton.
2008.01.04. 17:31
 
 
Ujhelyi: káosz és döbbenet a Dakar-rali rajtján
Káoszról és döbbenetről számolt be az MTI-nek a helyszínen tartózkodó Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, aki pénteken, Lisszabonban, a biztonsági okok miatt törölt Dakar-rali rajtján tárgyalt a francia szervezőkkel (ASO) a 2010-es tervezett budapesti rajt ügyében. "Érdekes volt, mert amikor a rendezők kora délután bejelentették, hogy az idei viadal elmaradt, azonnal kérték tőlünk, hogy tárgyaljunk. Ott volt velem Szalay Balázs is, aki nem csak versenyzőként volt jelen, hanem mint az ASO kelet-európai képviselője. Március végéig van határidőnk arra, hogy következmények nélkül kilépjünk az előszerződésből vagy pedig véglegesítsük a megállapodást.
2008.01.04. 17:26
 
 
Vaklárma volt, hogy tíz ember rekedt egy sodródó jégtáblán a Balatonon
Vaklármának bizonyult az a korábbi hír, hogy tíz ember rekedt egy partról leszakadt és folyamatosan sodródó jégtáblán a Balatonon Siófok térségében pénteken délután - közölte a Somogy megyei katasztrófavédelem az MTI-vel. Beszámolója szerint délután négy óra után érkezett bejelentés alapján kezdtek el kutatni rendőrök és tűzoltók Siófoknál a Balaton jegén eltűnt személyek után. Egy órányi kutatás után sem eltűnt személyeket, sem beszakadás nyomát nem találták - mondta Heizler György, aki hangsúlyozta: nem kértek a honvédségtől helikopteres segítséget épp azért, mert nem nyert bizonyítást, hogy megalapozott volt a bejelentés. Időközben megtalálták a bejelentést tévő asszonyokat, akik távolról három biciklis fiatalt láttak a Balatonon.
2008.01.04. 16:35
 
 
Nem engedélyezi a választás megismétlését a kenyai elnök
Mwai Kibaki kenyai elnök nem enged az ellenzék azon követelésének, hogy ismételjék meg a december végén megtartott - ellenzéki vádak szerint elcsalt - elnökválasztást, tudomásul venné azonban a választások megismétlését, ha a bíróság elrendelné azt - közölte. "Még az új választásokat is elfogadnánk, ha kiírásuk módja megfelel az alkotmány előírásainak" - mondta Alfred Mutu szóvivő. "Ha a bíróság így döntene, elfogadnánk" - ismételte meg, de az ellenzék követelésére válaszul azt mondta: a kormány nem enged a zsarolásnak.
2008.01.04. 16:25
 
 
Közös filmet forgat Christina Aguilera és Katie Holmes!
Christina Aguilera és Katie Holmes közös filmre készülnek, már mind a ketten alá is írták a szerződést.
2008.01.04. 15:39
 
Tom Cruise lánya főszerepben!
Filmre viszik a legendássá vált állatkerti jegesmedve, Knut történetét. Az egészestés moziban az állat hangját nem más kölcsönzi majd, mint a most húsz hónapos Suri Cruise, Tom Cruise kislánya.
2008.01.04. 15:36
 
 
A MÁV-START új igazgatóságának kinevezéséhez a MVH engedélye kell
A Magyar Vasúti Hivatal (MVH) jóváhagyása is szükséges a MÁV-START új igazgatósága kinevezéséhez, ami egyben a működési engedély módosítását is jelenti majd - mondta Antal Dániel, a hivatal elnöke pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. Emlékeztetett arra, hogy a MÁV-START Zrt. működési engedélyének kiadásának feltétele a szakmailag alkalmas vezetők megléte is. Antal Dániel elmondta: a MÁV-START vezetésének kell bejelentenie a vállalat várható új igazgatósági tagjait. A hivatalnak 60 nap áll rendelkezésére annak eldöntésére, hogy a kinevezésre szánt új igazgatósági testület alkalmas-e szakmai és személyes megbízhatóság szempontjából a személyszállítási vállalat vezetésére.
2008.01.04. 15:12
 
 
Ezer évet remélt, de meghalt a gerontológus
Ezer évig akart élni, de 78 esztendős korában meghalt Herman Le Compte belga gerontológus, a "vitamindoktor". Számos, nagy visszhangot kiváltó könyvet írt az öregedési problémák leküzdéséről. Saját kezelési eljárást dolgozott ki, amelynek alapját a sörélesztő és a C-vitamin képezte. A belga orvosi kamarából azzal záratta ki magát, hogy fennen hirdette, "ezer évig" fog élni. Knokke városának kórházában szívelégtelenségben hunyt el csütörtökön.
2008.01.04. 15:04
 
 
Lakossági áram: nem változik a rendszer
A január elsején hatályba lépett szabályozás értelmében a villamosenergia-ipari egyetemes szolgáltatók a korábbi szisztéma szerint, a közüzemi szolgáltatók jogutódjaként látják el a lakosságot és a nagyon kis fogyasztókat, új lehetőséget biztosítva egyebek között egy új árszabás, az A2 igénybevételére - mondta el Felsmann Balázs, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) szakállamtitkára. Az új, A2-es árszabás a drága csúcsidőszaki (06-22, a nyári időszakban 07-23 óra) és az olcsóbb völgyidőszaki (22-06, illetve 23-07 óra) áram használatára ad lehetőséget, ha erre a műszaki feltételek adottak. A B árszabás pedig azonos a korábbi éjszakai árammal, amit a lakosság elsősorban villany vízmelegítőkhöz használ, és amelyet eddig is az áramszolgáltató kapcsolt be és ki.
2008.01.04. 14:55
 
 
Használt lakások piaca: infláció alatti áremelkedés
A használt lakások átlagos négyzetméter ára a múlt évben 286 ezer forint volt Budapesten, ez 4,8 százalékkal magasabb a 2006. évben mért átlagárnál - közölte az Ingatlan Platform. Az adatbázis 2007-ben 45 ezer használt lakással bővült, így az árak széles skálán tartalmazzák a kínálatot. A múlt évi 4,8 százalékos átlagos áremelkedés alacsonyabb, mint az MNB 6 százalék körüli inflációs prognózisa, így a használt lakások árai valójában enyhén csökkentek. Az Ingatlan Platform 2007. elején 283,5 ezer forintos négyzetméter árat prognosztizált az év végére a használt lakások piacán.
2008.01.04. 14:52
 
 
Tóth Károly ismét benyújtja javaslatát a vizit- és ápolási díj eltörléséről
Tóth Károly ismét be kívánja nyújtani a vizit- és az ápolási díj eltörléséről szóló, korábban már visszavont javaslatát. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint nem éri meg fenntartani a társadalmi feszültséget ilyen rövid időre, hiszen 2009-től szerinte úgysem lesz sem vizit-, sem ápolási díj, a magánbiztosítók ugyanis ezeket átvállalják majd, hiszen a jelenlegi törvényben is szerepel, hogy bizonyos szűréseken való részvétel esetén erre lehetőség nyílik. A képviselő elmondta: annyiban módosítani kívánja eredeti javaslatát, hogy annak továbbra is fizetnie kellene ápolási, vagy kezelési díjat, ráadásul a jelenleginél magasabb összeget, aki nem vett részt az ingyenes megelőző kezeléseken, s utóbb mégis megbetegedett.
2008.01.04. 14:34
 
 
Fidesz: Kákosy Csabának le kellene mondania
A Fidesz szerint Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszternek le kell mondania, mert őt terheli a politikai felelősség amiatt, hogy szerdán több vonalon nem indultak el az elővárosi vonatok. Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa a tárca épülete előtt elmondta: nem lehet az SZDSZ ideológiája szerint irányítani egy olyan intézményrendszert, mint a magyar vasutak. A Fidesz szakpolitikusa kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, az újév második napján történtekért a politikai felelősség a gazdasági és közlekedési minisztert terheli, akinek ezért le kellene mondania, akkor is, ha csak néhány hete van hivatalban, és nem ő idézte elő a történteket.
2008.01.04. 14:31
 
 
Repülni tanul a brit trónörökös
Elrugaszkodik a szárazföldtől Vilmos brit trónörökös, a jövő héttől ugyanis a királyi légierő (RAF) pilótatanonca lesz. A 25 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónöröklési sorban - az elmúlt évben a szárazföldi hadsereg hadnagyaként szolgált, miután sikerrel végzett Sandhurstben, az első számú brit tisztképző akadémián. Hétfőn azonban átkerül a RAF kötelékébe, ahol harci helikopterek, majd repülőgépek vezetését fogja tanulni. Vilmos ezzel családi hagyományt követ. Apja, Károly walesi herceg - II. Erzsébet királynő legidősebb fia - szintén helikopterpilótaként szolgált a légierőben, csakúgy, mint öccse, András yorki herceg.
2008.01.04. 14:20
 
 
Két napig nem büntet, csak figyelmeztet a BKV
Január 6-án és 7-én a Budapesti Közlekedési Zrt. a lejárt bérlettel rendelkező utasokat büntetés helyett figyelmeztetésben részesíti - közölte az MTI-vel a közlekedési vállalat sajtóosztálya pénteken. A BKV felhívja az utazóközönség figyelmét, hogy a korábban megváltott és az előző hónapban használható különböző bérletek érvényessége nem hosszabbodik meg, tehát a szelvények 2008. január 5-én 24.00 órakor lejárnak; vasárnap és hétfőn azonban a társaság ellenőrei a lejárt bérlet miatt nem büntetnek, csak figyelmeztetnek.
2008.01.04. 14:11
 
Merénylet Törökországban
5-en meghaltak, és csaknem 70-en megsebesültek a csütörtök esti törökországi bombamerényletben. Egy autóba rejtett pokolgép robbant fel Törökország kurdok lakta részén, Dijarbakír városában.
2008.01.04. 14:02
 
 
Ostromzár Britney Spears házánál
Rendőrautók, egy rendőrségi helikopter valamint mentők és egy tűzoltókocsi jelent meg Britney Spears Los Angeles-i otthonánál magyar idő szerint hajnalban. Az énekesnő ugyanis nem akarta visszaadni gyerekeit az apjuknak.
2008.01.04. 13:57
 
A kenyai elnök nyitott a koalícióra a politikai válság megoldása érdekében
Nyitott a koalícióra Mwai Kibaki hivatalban lévő kenyai elnök a december végi választások nyomán kialakult politikai válság megoldása érdekében - mondta pénteken Desmond Tutu Nobel-békedíjas dél-afrikai anglikán érsek, aki közvetítői küldetést folytat a kelet-afrikai országban. "Az elnök nem zárkózik el a koalíció gondolatától. Ám ehhez azt mindenképpen el kell fogadni, hogy létezik egy kormányzó hatalom az országban" - mondta Tutu újságíróknak Kibakival folytatott megbeszélése után. Desmond Tutu, aki csütörtökön Raila Odinga kenyai ellenzéki vezetővel is találkozott, úgy vélekedett, hogy van remény a megoldásra, mert meglátása szerint mind az ellenzék, mind a kormány nyitott a tárgyalásokra.
2008.01.04. 13:54
 
47 emeletet zuhant, de nem halt meg
Felébredt kórházi ágyán, és már beszélgetett is családtagjaival az a férfi, aki december 7-én lezuhant egy new yorki felhőkarcoló tetejéről. A 37 éves ecuadori bevándorló ablakmosásból élt.
2008.01.04. 13:53
 
 
MOB: Schmitt Pál 2009 után is maradna elnök
Schmitt Pál 2009 után is maradna a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. "Ha ma kellene dönteni, a mostani légkörben és várakozásokkal, akkor azt mondom, hogy Peking után is szívesen irányítom tovább a MOB-ot" - mondta Schmitt a szervezet évadnyitó értekezletén munkatársainak. A MOB elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy a pekingi játékok után távozik posztjáról. A következő tisztújító közgyűlésre várhatóan 2009 tavaszán kerül sor. Schmitt 1989-től áll a MOB élén. Legutóbb 2006 szeptemberében erősítették meg posztján, miután a rendkívüli közgyűlésen - 69-69-es szavazataránnyal - nem kapott többséget a visszahívását kezdeményező indítvány.
2008.01.04. 13:34
 
 
Nem rajtol el a 2008-as Dakar-rali
A szervezők hivatalos tájékoztatása szerint biztonsági okokból teljes egészében törölték az eredetileg szombaton elrajtoló Dakar-ralit. A viadal 1979 óta íródó történetében példátlan döntés azért született meg, mert nem lehetett garantálni a versenyzők és a kísérők testi épségét a nyolc mauritániai szakaszon. "A francia külügyminisztériummal történt egyeztetés után úgy határoztunk, hogy nem rendezzük meg a Lisszabon-Dakar ralit" - áll a szervező Amaury Sport Organisation (ASO) közleményében. A lebonyolítás azután került veszélybe, hogy december 27-én a terroristák három katonát megöltek a nyugat-afrikai országban, három nappal korábban pedig fegyveresek négy francia turistát lőttek agyon, egyet súlyosan megsebesítettek.
2008.01.04. 13:11
 
 
Goldie Hawn elmenekült Aspenből
Goldie Hawn elmenekült az otthona kezelében fekvő Aspenből a lesifotósok állandó zaklatása miatt. "Idejöttek a mi kis várokánkba, és tényleg tették a dolgukat: elüldöztek minket innen!" - fakadt ki az agresszív paparazzók miatt Goldie Hawn filmsztár egy aspeni napilap csütörtöki számában megjelent interjújában. A Colorado államban fekvő Aspen egykor nagy népszerűségnek örvendett a nyugalomra áhítozó hírességek körében. Hawn és élettársa, Kurt Russell negyed évszázada járnak pihenésképp Aspenba, ám idő közben a város élete teljesen megváltozott.
2008.01.04. 13:02
 
 
Slota szerint Szlovákiában nem élnek magyarok
"Szlovákiában nem élnek magyarok, csak szlovákok, akik magyarul beszélnek" - jelentette ki a SITA hírügynökségnek nyilatkozva Ján Slota. A hivatalos népszámlálási adatok szerint a félmilliónál nagyobb lélekszámú magyar nemzetiséget valló közösség tagjait a kormánykoalícióhoz tartozó Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke nem először próbálja "egy csapásra" elszlovákosítani. "Én azt állítom, hogy ezek nem magyarok, hanem szlovákok, akik magyarul fejezik ki magukat" - így a magyarellenes kijelentéseit folyton felülmúlni igyekvő nemzeti pártelnök. Slota ilyen természetű "aranyköpéseinek" gyűjteménye közismert, számos internetes honlapon, különböző nyelveken kering, és az európai intézmények is jól ismerik.
2008.01.04. 12:29
 
 
Fidesz: a kormány nehéz helyzetbe hozta saját hivatalát is
A Fidesz szerint azzal, hogy a kormány kötelezővé tette az őstermelőknek az adószám kiváltását, nehéz helyzetbe hozta nem csak az érintett termelőket, de saját hivatalát is - mondta a párt szakpolitikusa pénteken, Budapesten. A kormány azzal, hogy január 1-től kötelezővé tette az adószám kiváltását az őstermelők számára, nem csak az érintetteket hozta nehéz helyzetbe, de saját hivatalát is. A 600-800 ezer őstermelő számára az adószám kiadása fizikai képtelenség, amit az APEH december végéig nem is tudott elvégezni - mondta Font Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján.
2008.01.04. 12:19
 
 
Sem Bölönit, sem Tornyit nem szeretné szövetségi kapitánynak az MLSZ
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke sem Bölöni Lászlóra, sem Tornyi Barnabásra nem számít szövetségi kapitányként. Kisteleki erről az MLSZ honlapjának nyilatkozott, jelezve, hogy a szövetségi kapitány személyéről folyamatosan zajlanak a tárgyalások, erre a posztra még nem tett ajánlatot senkinek. A kapitány mellett futballfejlesztési igazgatót is keres az MLSZ. "Futballfejlesztési igazgatóként eddig ketten jöttek szóba. Amikor Bölöni Lászlót megkerestem, akkor ő egy más jellegű szerepvállalást tartott volna a maga számára elfogadhatónak, de jeleztem, hogy szövetségi kapitányként nem számítunk rá. Miután újabb egyeztetésre nem tudtunk sort keríteni, a vele való tárgyalásokat lezártnak tekintem" - mondta Kisteleki.
2008.01.04. 11:44
 
 
Új elnökválasztást követel a kenyai ellenzék
Új elnökválasztást követel a kenyai ellenzék, mert megítélése szerint csak így oldható meg a múlt heti elnökválasztás vitatott eredménye miatt kialakult politikai válság. Anyang Nyongo, a Narancssárga Demokratikus Mozgalom főtitkára állt elő pénteken ezzel a követeléssel. Az utóbbi napok halálos áldozatokat is követelő erőszakcselekményei után viszonylagos nyugalom honolt péntek délelőtt a kelet-afrikai ország fővárosában, Nairobiban, de tüntetők kisebb csoportjai gyülekeznek a főváros egyik nagy kiterjedésű nyomornegyedében.
2008.01.04. 11:39
 
 
Pozitív az egészségbiztosítási kassza mérlege
Pozitív mérleggel zárt az Egészségbiztosítási Alap 2007-ben, a kiadások és a bevételek különbsége 28,2 milliárd forint volt - mondta el Pálfalvi András, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgató-helyettese pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. A 2007. évi tényleges teljesítés a bevételi oldalon 1.676 milliárd, a kiadásin pedig 1.648 milliárd forint volt. A pozitív mérleg elsősorban a járulékbevételek növekedéséből adódott. Az 1.676 milliárd forint a 2006. évi tényleges bevételt 109,2 milliárd forinttal haladta meg, és 12,8 milliárddal több, mint a 2006. évre tervezett módosított előirányzat.
2008.01.04. 11:05
 
 
Párizs, London és Peking meghódítását tervezi Federer
Párizs, London és Peking "meghódítását" nevezte meg legfontosabb idei céljának Roger Federer, a svájciak teniszfenoménja. A 26 éves világelső Ausztráliába érkezve beszélt 2008-as terveiről, ahol a jövő heti meghívásos viadal után, január 14-től védheti meg sorozatban másodszor címét a melbourne-i Grand Slam-tornán. A 12 GS-trófeájával a rekorder Pete Samprastól már csak két címre lévő szupersztár tavaly nyolc versenyen diadalmaskodott, közte három GS-tornán és az évzáró Mesterek Kupáján is.
2008.01.04. 10:49
 
 
Gold Coast: Szávay döntős párosban
Szávay Ágnes és Dinara Szafina bejutott a döntőbe a 175 ezer dollár összdíjazású, keménypályás Gold Coast-i női tenisztorna párosversenyében. A magyar, orosz kettős az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai duót verte magabiztosan, két sima játszmában. A WTA honlapja szerint a páros-világranglistát vezető kettős mindössze négy játékot tudott nyerni Szávayék ellen, akik a fináléban a másodikként rangsorolt kínai Ce Jan, Csie Cseng párossal találkoznak. Egyesben a szintén kínai Li Na és a fehérorosz Viktoria Azarenka jutott a döntőbe.
2008.01.04. 09:57
 
 
Bizonytalanná vált a kenyai ellenzéki tüntetés
Bizonytalanná vált a kenyai ellenzék Nairobi központjába tervezett pénteki tüntetése: a kezdés meghirdetett időpontjára nem jelentek meg tüntetők a kijelölt helyszínen, az Uhuru Parkban. "Fáradtak vagyunk, nem vonulunk fel. Fejezzük be a harcot" - mondta a kenyai főváros nyomornegyedének, Matharénak egyik lakója a brit hírügynökségnek. Csütörtökön tüntetők ezrei csaptak össze a rendőrséggel ebben a városrészben. Még az ellenzék vezetői sem érkeztek meg főhadiszállásukra a délelőtt tíz órára tervezett tiltakozás kezdési időpontjára. A tüntetés tervezett helyszínét, az Uhuru (Szabadság) Parkot hajnaltól őrzi a rendőrség.
2008.01.04. 09:21
 
 
Bankkártyák adatait megszerző bűnszervezet ellen javasol vádemelést az NNI
Elsősorban németországi szállodákban bankkártyák adatait megszerző és azokkal visszaélő magyar bűnszervezet tagjai ellen javasol vádemelést a rendőrség - mondta el az MTI-nek a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztályának munkatársa. Szűcs László alezredes ismertetése szerint a 12 gyanúsított főleg olyan németországi hoteleket keresett fel, amelyekben éjszaka nem dolgoztak a portán. Bejelentkeztek a szállodákba és éjszaka szétszerelték a bankkártya elfogadó terminált, abba mikroelektronikai eszközöket szereltek be, így jutva hozzá az adatokhoz. A szállodákban egy-két hétig tartózkodtak, majd az adatokkal telt eszközöket eltávolították a POS-terminálokból.
2008.01.04. 08:04
 
 
Szombaton is lezárva marad a Váci út
Rádőlt egy bontás alatt álló épület fala péntek reggel az úttestre a fővárosban, a Váci úton; az érintett szakaszt mindkét irányban lezárták, egyelőre nem lehet tudni meddig - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Sass Oszkár elmondta: a baleset pénteken reggel 6 óra körül történt a Váci út és a Zsilip utca sarkán, ahol a volt bőrgyár épületét bontják. Mint mondta, a lakók péntek reggel csendháborítás miatt tettek bejelentést a rendőrségen, mert már 6 óra előtt elkezdődött a munka az építési területen. A rendőrök kiérkezésekor azonban a fal az úttestre dőlt . Személyi sérülés nem történt, a törmeléket elszállították az úttestről.
2008.01.04. 07:40
 
 
Megkezdődtek az amerikai előválasztások: Obama és Huckabee nyert Iowában
Barack Obama illinois-i szenátor biztosan nyerte meg az iowai demokrata jelölőgyűléseket csütörtökön az amerikai előválasztások első fordulójában, Mike Huckabee volt arkansas-i kormányzó pedig a republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok között szerezte meg nagy előnnyel az elsőséget. Az első fekete bőrű amerikai elnök címére pályázó Obama ezzel megtette az első lépést a demokrata jelöltség megszerzése felé, visszavetette az országosan vezető Hillary Clinton lendületét az előválasztási kampányban - számolt be a szavazatok több mint háromnegyedének feldolgozottsága alapján az NBC televízió.
2008.01.04. 07:05
 
 
Jégkorong: dunaújvárosi diadal a sportágalapítók ellen
A friss Magyar Kupa-győztes Dunaújváros barátságos mérkőzésen egy góllal nyert a sportág alapítójaként számon tartott kanadai McGill University ellen. A montreali együttes résztvevője volt az első, hivatalosan jegyzőkönyvezett hokimeccsnek 1875. március 3-án. A jelenlegi, 18-23 éves játékosokból álló alakulat ugyancsak híres utánpótlás-nevelő klub, sokan az egyetemről kikerülve már a profiligában (NHL) szerepelnek. Az edző, Martin Raymond szerepelt a kanadai válogatottban. Eredmény: Dunaújvárosi Acélbikák-Extra.hu - McGill University Montreal (kanadai) 2-1 (1-0, 0-0, 1-1).
2008.01.03. 21:23
 
 
Ítéletidő tombol Spanyolországban, 3 halott
Spanyolországban három halálos áldozatot követelt, a szomszédos Portugáliában is áradásokat és közlekedési fennakadásokat okozó viharos időjárás csütörtökön. Spanyolország északi partvidékén, Pontevedra közelében vízbe fulladt két horgász, mivel hajójuk felborult a viharban. Holttestüket egy strandon sodorta partra a víz - közölték a hatóságok. Madrid belvárosában egy 41 éves nőre harminc méter magasból rázuhant egy kőlap, amelyet egy toronyházról sodort le a nagyerejű szél. A nő a fején sérült meg, és néhány órával a kórházba szállítást követően meghalt. Az ország déli részében az erős szél miatt nem közlekedtek a Marokkóba tartó kompjáratok.
2008.01.03. 20:42
 
Ellenőrzik a postai nagy-befizetőket
Minden 250 ezer forintnál nagyobb összegű befizetésnél rögzíteni kell a befizető adatait ezentúl a postákon az új pénzmosás elleni törvény értelmében. A postán azt mondják, a sorok várhatóan nem lesznek hosszabbak, mivel a tapasztalatok szerint naponta csak egy ilyen csekket fizetnek be Magyarországon. A bankoknak, ügyvédeknek és ingatlanforgalmazóknak ezentúl kétmillió forint helyett már fél millió forint fölött ellenőrizniük kell az ügyfeleiket.
2008.01.03. 20:19
 
Nem működik jól az integrált oktatás
Sok iskola csak a pénz miatt vesz részt integrációs programokban és nem azért, hogy hatékonyan segítsenek együtt tanulni roma és nem roma gyerekeknek. Ez derült ki abból a kutatásból, amit szociológusok készítettek magyarországi iskolákban. A programot megrendelő oktatási minisztérium szerint túl régen gyűjtötték össze az adatokat, azóta jól működik a program.
2008.01.03. 20:16
 
Pénzt fizet vissza a MÁV-Start az utasoknak a tegnapi vonatkimaradások miatt
Egyedi elbírálás alapján visszatéríti a menetjegyek árát a MÁV-Start azoknak, akik szerdán vonat helyett más helyközi tömegközlekedési eszközt vettek igénybe az elővárosi vonalakon. A visszatérítésre vonatkozó igényeket legkésőbb január 10-ig, tehát jövő csütörtökig kell elküldeni a vasúttársaság ügyfélszolgálatára.
2008.01.03. 20:13
 
 
Bush szerint Musarraf Washington szövetségese
George Bush amerikai elnök az Egyesült Államok szövetségesének nevezte csütörtökön Pervez Musarraf pakisztáni elnököt a terrorizmus elleni harcban. Pakisztánban Benazir Bhutto ellenzéki vezető meggyilkolása miatt februárra halasztották az eredetileg január 8-ra kitűzött parlamenti választásokat. Bush a brit hírügynökségnek adott interjújában hozzátette: bárki is nyeri meg a választásokat, Musarrafnak együtt kell működnie vele, az Egyesült Államok pedig Pakisztán "szoros szövetségese" lesz. Az amerikai elnök egyúttal az erőszakos cselekmények beszüntetésére szólította fel a kenyaiakat is.
2008.01.03. 20:00
 
DAKAR-RALI: Márciusban dől el véglegesen, hogy 2010-ben Budapestről indul-e a futam
December 6-án aláírta a magyar kormány képviseletében a Hungaroring Sport Zrt. azt a szándéknyilatkozatot, amely szerint 2010-ben Budapestről rajtol a Dakar-rali, végleges döntés azonban csak márciusban várható - jelentette be csütörtökön Újhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) államtitkára.
2008.01.03. 19:50
 
Ítéletidő a Balkánon
Bulgária észak-keleti részén szükségállapotot hirdettek az erős havazás miatt. Romániában halálos áldozata is volt hóviharoknak.
2008.01.03. 19:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522[2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista