2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Gyurcsány a Euromoney-nak: nincs szükség új megszorításokra
Magyarországon nincs szükség újabb megszorításokra, csak a már elhatározott intézkedéseket kell végrehajtani, mondta a Euromoney magazinnak adott nyilatkozatában Gyurcsány Ferenc, aki szerint a kormány a következő két évben a GDP-értékhez mérve fél százalékkal szeretné csökkenteni az átlagos adóterhet. A miniszterelnök a legnagyobb londoni gazdasági magazinnak azt mondta: a megújított konvergenciaprogram alapján 2009-re a GDP-érték 3,2 százalékára - a nyugdíjpénztári megtakarításokat levonva 2,9 százalékra - csökken az államháztartási hiány. Új takarékossági programra nincs szükség, azokat az intézkedéseket kell végrehajtani, amelyek bevezetéséről már döntés született, mondta a kormányfő.
2008.01.11. 16:21
 
Az SZDSZ a diákhitel felső határának emelését javasolja
Az SZDSZ javasolja, hogy 2008 szeptemberétől emeljék meg a diákhitel felső határát. Az emelés a fejlesztési részhozzájárulás (fer) átlagos mértékének felelne meg - derül ki a párt közleményéből. Számításuk szerint így a diákhitel a felsőfokú alapképzésben államilag finanszírozott hallgatók esetében 30 ezerről 40 ezerre, alapképzésben költségtérítéses hallgatók esetében 40 ezerről 50 ezerre, felsőfokú államilag finanszírozott mesterképzésben 30 ezerről 45 ezerre, felsőfokú költségtérítéses mesterképzésben 40 ezerről 55 ezerre emelkedne, az egyéb feltételek változatlanul hagyása mellett.
2008.01.11. 16:00
 
Kormányzati negyed: vis maior miatt hiúsult meg a közbeszerzés
Az ajánlatkérő eredménytelennek nyilvánította a kormányzati negyed felépítésére kiírt közbeszerzési eljárást - mondta Görözdi György miniszterelnöki megbízott az MTI-nek, miután a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. közleménye szerint az eredményről tájékoztatták az ajánlattevőt. Elmondta, hogy az ajánlatkérő a közbeszerzést azért nyilvánította eredménytelennek, mert előre nem látható és elháríthatatlan ok (vis maior) következtében beállt lényeges körülmény miatt a szerződés megkötésére az ajánlattevő nem lenne képes. Ez az ok az, hogy a kormány "megállította" a kormányzati negyed beruházását és nem biztosított forrást a megépítésére - mondta a miniszterelnöki megbízott.
2008.01.11. 16:00
 
 
A minisztérium szigorúbban ellenőrzi a gázártámogatást
A gázártámogatásra beadott igénylések fokozottabb ellenőrzésére, visszaélés esetén szigorúbb szankciókra lehet számítani; a kérelmek benyújtásakor a kitöltendő igénylőlapon a háztartás minden tagjának adóazonosító jelét fel kell tüntetni - tudatta honlapján a Szociális és Munkaügyi Minisztérium. Az SzMM tájékoztatása szerint a kérelemhez most sem kell jövedelem-igazolásokat mellékelni, csupán nyilatkozatot kell kitölteni a jövedelmekről. Fontos változás azonban, hogy a nyugdíjminimum emelkedésével egyidejűleg változnak majd a gázártámogatás sávhatárai. A jogosultsági feltételek viszont lényegében változatlanok maradnak, így 2008-ban is várhatóan a háztartások 60 százaléka részesül támogatásban - olvasható a honlapon.
2008.01.11. 15:31
 
 
IFFHS: Puhl negyedik az örökranglistán
Puhl Sándor a negyedik a játékvezetők örökrangsorában a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) listája szerint. Az 1994-es világbajnoki döntő bíróját az olasz Pierluigi Collina (86 pont), a tavalyi év legjobbja, a német Markus Merk (65), illetve a dán Peter Mikkelsen (62) előzi meg. Puhl és a dán Kim Milton Nielsen 50 ponttal a negyedik. A jelenleg is aktív játékvezetők közül a szlovák Lubos Michel (28) van a legközelebb Puhlhoz, ő a 11. helyen áll. Puhl Sándort pályafutása során négyszer választották meg az év legjobbjának, a vb-döntő mellett 1997-ben a Bajnokok Ligája fináléjában is bíráskodott.
2008.01.11. 15:19
 
8,6 millió utas fordult meg Ferihegyen 2007-ben
A Budapest Airport (BA) által kiszolgált utasok száma 4 százalékkal bővült Ferihegyen tavaly az egy évvel korábbihoz képest, a hagyományos légitársaságok utasszáma jelentősebben, a diszkontoké csak kismértékben nőtt; a BA a forgalom növelése érdekében új tarifarendszert vezetett be január elsején - közölte a BA pénteken az MTI-vel. A Budapest Airport (BA) összesen 8.597.137 utast szolgált ki 2007-ben, tavaly decemberben 561.355 utas fordult meg a repülőtéren, 7,8 százalékkal több mint 2006. decemberében. A közleményben emlékeztetnek arra is, hogy a BA három éves ösztönző programot indított a forgalom további bővítése érdekében.
2008.01.11. 14:50
 
Elítélték Tom Cruise zsarolóját
Két év próbaidőre bocsátottak és 3000 dollár (514 ezer forint) pénzbírságra ítéltek Los Angelesben egy férfit, aki tavaly - időközben öngyilkosságot elkövetett társával együtt - pénzt próbált kizsarolni Tom Cruise amerikai filmsztár esküvői fotóiért. Mark Gittleman 34 éves informatikust tavaly júliusban tartóztatta le az FBI. A rendőrség megállapította, hogy a férfi és cinkosa 1,3 millió dollárt (223 millió forint) követelt Tom Cruise-tól azért, hogy visszaadja a Cruise és Katie Holmes esküvőjéről készült fotókat, amelyekre a házaspár kizárólagossági jogot biztosított három magazinnak. 
2008.01.11. 14:05
 
 
A világ legjobb bevásárlóközpontja
Egy salzburgi bevásárlóközpont nyerte el az idei ICSC-díjat, amely olyan elismerés a bevásárlóközpontoknak, mint az Oscar-díj a filmgyártásnak - tudatta az MTI munkatársával a kitüntetett cég illetékese. Az International Council of Shopping Centers (ICSC) azaz a Bevásárlóközpontok Nemzetközi Tanácsa ítélte oda a Nemzetközi Dizájn és Fejlesztés Díjat a salzburgi Europarknak, amely a Spar konszern tagja. A bevásárlóközpont egyszerre két kategóriában is elhozta az első helyet: a második elismerés az Europark tartós, előremutató fejlődését díjazta.
2008.01.11. 13:15
 
 
Fidesz: az "őszödi modell" érvényesülhet a minisztériumi épületek eladásánál
A Fidesz arra vár választ, hogy mi történik az eladásra szánt minisztériumi épületekkel és a költségvetésben tervezett, ebből származó 30 milliárdos bevétellel most, hogy a kormányzati negyed beruházását leállították - erről Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője beszélt pénteki sajtótájékoztatóján. A politikus szerint ugyanis az "őszödi modell" irányába mennek a dolgok, ami azt jelenti, hogy az állam eladja, majd visszabérli ezeket az épületeket, ahogyan korábban Gyurcsány Ferenc cégei és balatonőszödi kormányüdülő esetében történt. Cser-Palkovics András felszólította a kormányt, hogy álljon el attól a szándéktól, hogy a visszabérlési technikával az "őszödi modellt" alkalmazza.
2008.01.11. 12:35
 
 
Állandó a terrorizmus elleni riadókészültség Franciaországban
Állandó a terrorizmus elleni riadókészültség Franciaországban - jelentette ki pénteken Bernard Kouchner francia külügyminiszter egy rádióinterjúban, miután az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez köthető internetes oldalakon több fenyegetést is kapott az ország. A Le Figaro című kormányközeli napilap címoldalán közölt értesülése szerint iszlám radikálisok több francia érdekeltségű célpontot és személyiséget is megneveztek üzeneteikben, köztük Párizs főpolgármesterét. A lap úgy tudja, hogy a francia rendőrség magas szintű vezetői több észak-afrikai országban, nevezetesen Mauritániában és Tunéziában is jelen vannak a terrorizmus-elhárítási együttműködés megerősítésére a helyi rendőrségekkel.
2008.01.11. 12:23
 
 
A Hamászt nem fogja kötelezni Abbász és Izrael megállapodása
A Hamászt nem fogja kötelezni egy békeegyezmény, amelyet Mahmúd Abbász palesztin elnök esetleg aláír Izraellel- mondta mindezt  a Gázai övezetet ellenőrző Hamász palesztin iszlamista mozgalom szóvivője. A radikális mozgalom George Bush amerikai elnök csütörtöki kijelentéseire reagált. A közel-keleti körúton járó amerikai vezető nagy vonalakban vázolta a békemegállapodást, amelynek megkötésére ösztökéli Izraelt és a palesztinokat még elnöki mandátumának 2009. januári lejárta előtt. 
2008.01.11. 12:17
 
 
Az MVM-é az Elmű 10,54 százaléka 19,204 milliárd forintért
A Magyar Villamos Művek Zrt. veszi meg a német RWE-EnBW többségi tulajdonában lévő Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (Elmű) 10,54 százaléknyi részvényét Budapest Főváros Önkormányzatától részvényenként 30 ezer forintért. Az ár a limitár felett 20 százalékkal van - közölte a főváros vagyongazdálkodási és városüzemeltetési főpolgármester-helyettesi sajtóirodája pénteken az MTI-vel. Az adásvételi szerződést pénteken már alá is írták. Az összesen 19 milliárd 203,66 millió forint vételárat 2008. január 18-ig kell megfizetnie a vevőnek. A bevételt a főváros az európai uniós fejlesztési pályázatok önrészeként kívánja felhasználni - áll a közleményben.
2008.01.11. 11:44
 
 
Újabb gént hoztak kapcsolatba a magas koleszterin szinttel
Az 1-es kromoszómán lévő egyik gén is oka lehet a magas koleszterinszint kialakulásának - állítják brit kutatók. Azoknak az embereknek, akiknél egy meghatározott DNS szakasz megtalálható, nagyobb eséllyel magas az úgynevezett "rossz koleszterin" szintjük - közli az American Journal of Human Genetics szakfolyóiratban megjelent tanulmányában Patricia Munroe és csoportja. "Azt korábban is tudtuk, hogy ez a DNS-szakasz összefüggésbe hozható a szívbetegségek nagyobb kockázatával, az új eredmények alapján azt is tudjuk, miért" - tudatta a brit hírügynökséggel Munroe, a London School of Medicine and Dentistry genetikusa.
2008.01.11. 11:21
 
 
A Manchester United a leggazdagabb klub
Saját adatai alapján a 2006-2007-es idényben a Manchester United volt pénzügyileg a legeredményesebb labdarúgóklub a világon. Az MU az elmúlt idényben 323 millió eurós költségvetéssel működött, adózás előtti nyeresége 93 százalékkal emelkedve az előző évihez képest 59,6 millió fontra (80 millió eurót) nőtt! A Real Madrid ugyan 347 millió eurós büdzséjével megelőzte a Manchestert, de a 2007 júniussal zárult 12 hónapos időszakban az angolok eredményei jobbak - állítja az MU. A jegybevétel - a stadion 76 ezer fősre bővítésének következményeként - 30, a médiajogok értékesítéséből származó jövedelem 35, a klubhoz kötődő egyéb termékek értékesítéséből befolyó összeg pedig 15 százalékkal emelkedett a megelőző időszakhoz képest.
2008.01.11. 11:04
 
 
Horn: mintegy 50-100 millió forintból kampányolhat az SZDSZ
Horn Gábor szerint az SZDSZ-nek körülbelül 50-100 millió forint közötti összeg áll a rendelkezésére a népszavazási kampány lebonyolításához, de pontos összeget egyelőre nem tudott mondani a liberálisok kampányfőnöke párttársával, Lakos Imrével közösen tartott pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. Lakos Imre közölte: arra kérik a választókat, vegyenek részt a népszavazáson; ugyanakkor arról próbálják meggyőzni őket, hogy mindhárom kérdésben szavazzanak nemmel. Az SZDSZ képviselője 2008 egyik legfontosabb eseményének nevezte a "reformok fontos elemei ellen kiírt" népszavazást. Kiemelte, hogy a Fidesz népszavazás mögött álló valódi szándéka mindenki számára nyilvánvalóvá vált.
2008.01.11. 11:00
 
 
A GKM növelné a kezdő vállalkozói aktivitást
Pályázatot hirdet a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatására, a vissza nem térítendő támogatás keretösszege 500 millió forint - közölte a tárca pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a pályázatot figyelemfelhívó céllal a GKM már 2007. december 20-án közzétette, az anyagok benyújtása azonban csak 2008. február 1-jétől 2008. február 29-ig lehetséges. A pályázók a GKM honlapjáról - www.gkm.gov.hu - már letölthetik a szükséges dokumentációt. A minisztérium közölte: a keretösszegből pályázatonként minimálisan 3 millió forint igényelhető, a megpályázható maximális összeg pedig 35 millió forint.
2008.01.11. 10:34
 
 
Ismét lázít a kenyai ellenzék
Újabb tömegtüntetésekre szólította fel a fő kenyai ellenzéki párt a lakosságot pénteken, miután kudarcot vallott az Afrikai Unió vezetésével folytatott közvetítés a kelet-afrikai országot sújtó mély válság rendezése érdekében. "Megállapítottuk, hogy a kormány nem érdekelt az országunkban dúló válság semmilyen tárgyalásos megoldásában - közölte Salim Lone, a Narancssárga Demokratikus Mozgalom (ODM) szóvivője. - Ezért azonnali hatállyal felújítjuk a korábban felfüggesztett tömegtüntetéseket és gyűléseket."
2008.01.11. 10:15
 
 
Bányarobbanás Kazahsztánban, hét halott
Robbanás történt péntek hajnalban egy kazahsztáni szénbányában; a detonációban hét bányász életét vesztette - jelentették orosz hírügynökségek. A tragédia az Arcelor Mittal nemzetközi acélipari óriásvállalat bányájában, Kazahsztán középső részén történt. A baleset időpontjában 195-en dolgoztak a föld alatt. Közülük közép-európai idő szerint reggel hat óráig száz embert sikerült épségben felhozni a felszínre.
2008.01.11. 09:22
 
 
Musarraf: Pakisztán engedélye nélkül az amerikaiak megszállók lennének
Megszállóknak tekintenék az amerikai katonákat, ha azok pakisztáni felhatalmazás nélkül az országba behatolva az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet fegyvereseire vadásznának - figyelmeztette Washingtont pénteken Perverz Musarraf pakisztáni elnök. A politikus a szingapúri The Straits Times című lapban hangoztatta: ha az amerikaiak engedély nélkül jönnének, az sértené Pakisztán szuverenitását. "Bárkivel szembeszállunk, aki behatol hegyeink közé" - tette hozzá az államfő. A dél-ázsiai országra egyre nagyobb amerikai nyomás nehezedik, hogy számoljon le a pakisztáni-afgán határ vidékén tevékenykedő fegyveresekkel.
2008.01.11. 09:17
 
 
KSH: 41 százalékkal kisebb gabonatermés 2007-ben
Az elmúlt évben 2,8 millió hektáron 9,6 millió tonna gabona termett: a terület 5 százalékkal, a termés 41 százalékkal volt kisebb mint 2006-ban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint 2006-hoz képest búzából közel 9 százalékkal, kukoricából több mint 50 százalékkal került kevesebb a magtárakba. A termésmennyiség a cukorrépa esetében mintegy 32, a burgonya esetében 5 százalékkal csökkent, repcéből viszont több mint 46 százalékkal nőtt. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium korábban közzétett előzetes adatai szerint gabonából 2007-ben 9,6 millió tonnát takarítottak be Magyarországon, szemben a megelőző évi 14,7 millió tonnával.
2008.01.11. 09:11
 
 
MLSZ: Kisteleki kapitánykérdésben külföldi párti
Kisteleki István egy vagy két nevet terjeszt kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége elé a szövetségi kapitányi poszt jelöltjeként. Az MLSZ elnöke a Napkelte adásában e témában elmondta, elképzelhető olyan megoldás, hogy az új kapitány csak májusban veszi át a válogatott irányítását, mivel az egyik jelenleg képben lévő szakembernek addig érvényes szerződése van. Ugyanakkor hangsúlyozta, még hétfőn is tárgyalásokra kerül sor. Kisteleki közölte, kapitánykérdésben külföldi párti, de azt sem tartaná rossz megoldásnak, ha Várhidi Péter - akinek szerződése december 31-én lejárt - folytatná a munkát.
2008.01.11. 09:02
 
 
Melbourne: Szávay az orosz Jekatyerina Makarovával kezd
A huszadik kiemelt Szávay Ágnes Jekatyerina Makarova ellen lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában. A 1,78 m magas, 19 éves orosz játékos a 110. a világranglistán. Szávay már találkozott Makarovával, az internetes oldalán olvashatók szerint 2005-ben, a wimbledoni junior torna negyeddöntőjében 6:0, 6:7, 6:1-re nyert ellene. Amennyiben a magyar játékos sikerrel veszi az első akadályt a második körben a Laura Granville (amerikai)-Yvonne Meusburger (osztrák) párharc győztesével mérkőzhet meg. A későbbiekben az orosz Nagyja Petrova, majd a szintén orosz Szvetlana Kuznyecova következhetne.
2008.01.11. 08:48
 
 
A jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt-múzeumba látogatott Bush
A jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt-múzeumba látogatott George Bush amerikai elnök pénteken, háromnapos izraeli látogatásának utolsó napján. Az amerikai elnök Simon Peresz izraeli államfő és Ehud Olmert kormányfő társaságában kereste fel az emlékhelyet. A Jad Vasem intézet a második világháborúban elkövetett náci népirtás hatmillió zsidó áldozatának állít emléket. A múzeum felkeresését elvárják valamennyi Izraelbe látogató magas rangú külföldi tisztségviselőtől.
2008.01.11. 08:29
 
 
Spanyol Király Kupa: kikapott a Real Madrid
A Real Madrid egy góllal alulmaradt idegenben a Real Mallorcával szemben a labdarúgó Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén. Eredmények: Real Mallorca-Real Madrid 2-1, korábban közölt csütörtöki eredmény: Atlético Madrid-Valladolid 0-0, szerdán játszották: Sevilla-FC Barcelona 1-1, Athletic Bilbao-Espanyol 1-1, Getafe-Levante 3-0, Real Betis-Valencia 1-2, Recreativo Huelva-Villarreal 1-0, Real Zaragoza-Racing Santander 1-1. A visszavágókat a jövő héten rendezik.
2008.01.11. 08:02
 
 
Kuvaitban folytatja közel-keleti útját Bush
Izraelben kezdett, majd a palesztin területeken folytatott közel-keleti körútjának következő állomására, Kuvaitba várják pénteken az amerikai elnököt. Az izraeli kormányfővel és a palesztin elnökkel lezajlott tárgyalásai után George Bush előbb a jeruzsálemi Jad Vasem holokausztmúzeumba látogat, majd galileai keresztény szent helyeket keres fel, s ezt követően utazik tovább a Perzsa- (Arab-) öböl partjára. Kuvaitban barátként várják az elnököt, egyúttal azonban tartanak Washington Iránnal kapcsolatos szándékaitól, közelebbről attól, hogy az Egyesült Államok az Öböl mentiek, így Kuvait támogatását akarja megszerezni egy Irán elleni támadáshoz.
2008.01.11. 08:00
 
 
Hillarys vécékefék húsz dollárért
Amennyiben Hillary Clinton sikeresen visszatér a Fehér Házba, a republikánusok az Egyesült Államok új elnökét ábrázoló vécékefével vigasztalódhatnak - kínálja portékáját a Strange New Products, azaz a Fura Új Termékek című honlap. Az újdonság 19,99 dollárba, azaz 3463 forintba kerül, ám akciósan csupán 16,98 dollárt, vagyis 2942 forintot kell érte fizetni. Kapható az Egyesült Államok jelenlegi elnökét, George W. Bush-t ábrázoló vécékefe is, a gyártó pedig már dolgozik az Oszama bin Laden, az al-Kaida-vezér "kefésítésén" is.
2008.01.11. 07:51
 
 
Elhunyt a Mount Everest meghódítója
Meghalt Sir Edmund Hillary hegymászó és utazó, aki elsőként jutott fel a Mount Everestre - jelentették be pénteken hazájában Új-Zélandon. Hillary 1953-ban egy nepáli hegyi vezető, Tenzing Norgay serpa közreműködésével elsőként mászta meg a világ legmagasabb hegycsúcsát. A Föld legmagasabb hegycsúcsának meghódítóját 88 évesen érte a halál. Az utazó életének jelentős részét szentelte a nepáli hegyekben lakók életének jobbításának. Ő volt az első ember, aki egyaránt megjárta az Északi- és a Déli-sarkot, valamint a világ legmagasabb helycsúcsát.
2008.01.11. 07:44
 
 
Izraelbe hívják a Manchester Unitedet
Az izraeli kormány azt szeretné, ha az állam fennállásának 60. évfordulója alkalmából a Manchester United labdarúgócsapata egy barátságos mérkőzésen lépne pályára az országban. "Egyelőre még csak beszélgettünk erről Sir Alex Fergusonnal, de azt kell mondjam, rendkívül pozitívan állt az ügyhöz" - mondta Ron Prosor, izraeli nagykövet. A Premier League címvédője várhatóan május közepén utazik majd Izraelbe, hogy megküzdjön a válogatottal.
2008.01.11. 07:30
 
 
Világgazdaság: Négy adójavaslat készült
Jelenleg négy adócsomagról egyeztet a koalíció, ezek egyike léphet hatályba 2009-ben - írta pénteken a Világgazdaság. A szabad demokraták támogatnák az egykulcsos adórendszer felé mutató lépéseket, az MSZP azonban még mindig nem hajlik erre. Emellett komoly vita folyik arról is, hogy mekkora mozgástér áll a kabinet rendelkezésére a 2009-es átalakítások végigvitelére. A szocialisták 200-250, a liberálisok viszont 500-600 milliárd forintra teszik ezt az összeget. A pénzügyminiszter egyelőre ragaszkodik a Brüsszel által jóváhagyott pálya követéséhez - olvasható a lapban.
2008.01.11. 07:18
 
 
Népszabadság: csökkent a lakosság gyógyszerfogyasztása
Jelentősen csökkent a lakosság gyógyszerfogyasztása a tavaly bevezetett új szabályok következtében. A szülők a korábbinál kevesebb antibiotikumot adnak a gyerekeknek. A nehezebben hozzáférhető, már csak receptre kapható Algopyrin népszerűsége viszont még mindig nagy - írta pénteken a Népszabadság. Az egészségügyi reformcsomag egyik első eleme a gyógyszerpiac tavalyi "megrendszabályozása" volt. Az egészségbiztosító gyógyszerköltségeinek visszafogására hozott intézkedési csomag átalakította a támogatási rendszert, korlátozza az orvosok receptírási lehetőségeit, a gyártókat pedig folyamatos árleszorító versenyre kényszeríti.
2008.01.11. 07:01
 
 
Iránba érkezett Mohamed el-Baradei
Teheránba érkezett pénteken Mohamed el-Baradei, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) főigazgatója, hogy az iráni atomprogrammal kapcsolatban fennmaradt kérdéseket tisztázza. Diplomáciai források szerint két napot tölt az iráni fővárosban az ENSZ-diplomata és többek között Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnökkel is megbeszélést folytat majd. A teheráni tárgyalások szolgáltatják majd az alapját annak a teheráni nukleráris programról szóló jelentésnek, amelynek elkészítését Irán kérésére a NAÜ elhalasztotta tavaly decemberről 2008 márciusára.
2008.01.11. 07:00
 
 
Obama mögé áll John Kerry
John Kerry amerikai szenátor, a 2004-es elnökválasztás vesztes demokrata párti jelöltje csütörtökön közölte: Hillary Clintonnal szemben Barack Obamát támogatja az elnökjelölt-választási versenyben. A bejelentés nagy lökést adhat az afro-amerikai szenátornak, akinek kampánya - miután a New Hampshire-i előválasztáson Clinton megelőzte - megtorpant. Kerry ezzel úgymond nemcsak Hillary Clintont csapta arcul, hanem az elnökjelöltségért szintén harcban álló John Edwards volt észak-karolinai szenátort is, aki annak idején az alelnökjelöltje volt. Kerry Dél-Karolinában jelentette be támogatását, abban az államban, ahol két hét múlva az előválasztáson bizonyára éles küzdelem alakul majd ki Obama és Clinton között.
2008.01.11. 07:00
 
 
Női Euroliga: soproni győzelem
Az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata 74-61-re győzött az olasz Napoli otthonában az Euroliga nyolcadik fordulójában. Eredmény, 8. forduló, A csoport: Napoli (olasz) - MKB-Euroleasing Sopron 61-74 (22-17, 11-26, 15-12, 13-19). Legjobb magyar dobók: Branzova 26, Gorbunova 15, Károlyi 10, Németh 9. Székely Norbert együttese csak az első harmadban volt hátrányban, a második játékrésztől kezdve azonban uralta és meg is nyerte az összecsapást.
2008.01.11. 06:43
 
33 millió a Heim Pál Gyermekkórháznak
33 millió forintos adományt kapott a Heim Pál Gyermekkórház csütörtökön az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványtól. A pénzből egy olyan folyadékkromatográfiás berendezést vásárolnak majd, amellyel pontosan meg lehet állapítani, hogy egy leukémiás vagy daganatos gyermeknek mennyi gyógyszerre van szüksége: mi az a mennyiség, ami már hat, de még nem toxikus.
2008.01.10. 22:30
 
Folytatódnak a nagyberuházások a fővárosban, az elmaradó fejlesztésekről még nincs döntés
A tavalyihoz hasonlóan az idén is takarékos gazdálkodásra kényszerül a főváros, de az Európai Unió támogatásával a költségvetési nehézségek ellenére is folytatódhatnak a beruházások - jelentette ki Demszky Gábor főpolgármester a városvezetés csütörtöki évindító sajtótájékoztatóján. Azt a főpolgármester elismerte, hogy a korábban 2008-ra tervezett fejlesztések közül körülbelül 20 milliárd forintnyit pénz hiányában nem tudnak elkezdeni, de még nem lehet tudni, melyek lesznek ezek a beruházások, mert az egyeztetések még tartanak.
2008.01.10. 21:39
 
 
Dózer Fesztivál mától a lebontásra ítélt Kultiplexben
Február 28-án végleg bezárja kapuit a hazai underground központja a Kultiplex. Az alternatív kulturális centrum egy 45 napos ingyenes zenei fesztivállal búcsúzik a közönségtől és a lebontásra váró épülettől. A Dózer Fesztivál csütörtök este kezdődik a Kinizsi utca 28. szám alatti Kultiplexben.
2008.01.10. 21:36
 
Felelőtlen magyar szülőket ítéltek el Olaszországban
Fél év börtönre ítélte egy ravennai bíróság azt a magyar párt, amelyik 2005 szeptemberében a tűző napon álló kocsijában hagyta kétéves gyermekét. A vád: kiskorú veszélyeztetése volt.
2008.01.10. 21:33
 
 
Olimpia 2016: Tokió adta le elsőként pályázatát
Elsőként Tokió adta le a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) pályázatát a 2016-os nyári játékok rendezésre. A japán főváros képviselői csütörtökön Lausanne-ban nyújtották át rendezési terveikkel kapcsolatos anyagukat a NOB képviselőinek. A vaskos dokumentum az olimpia rendezéssel kapcsolatos valamennyi fontos információt tartalmazza, így a leendő létesítményekről, a biztonsági kérdésekről, a vendégek szállításáról és elhelyezéséről, illetve a játékok finanszírozásáról is pontos terveket tartalmaz. A pályázati munkák leadására jövő hétfőig van lehetőségük a kandidálóknak.
2008.01.10. 20:08
 
 
Navracsics: a Fidesz programja talpra állítja az országot
Navracsics Tibor szerint a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Erős Magyarország programjának küldetése, hogy talpra állítsa az országot - erről az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezetője Nyíregyházán, a programot ismertető első vidéki politikai fórumon beszélt. Amit az MSZP-SZDSZ kormány 2002 óta tönkretett, azt a szövetség programjának kell majd helyreállítania - hangoztatta a politikus. A mintegy 700 meghívott érdeklődő előtt kifejtette: a Fidesz és szövetségesei 1998 és 2002 közötti kormányzása idején még arról folyt a vita, hogy 13, vagy 15 év alatt éri-e utol Magyarország az Európai Unió fejlett nemzeteit.
2008.01.10. 19:59
 
 
Bush: az izraelieknek és a palesztinoknak is engedményeket kell tenniük
Mind az izraeli, mind a palesztin félnek fájdalmas politikai engedményeket kell tennie, ha békemegállapodásra akar jutni - mondta Jeruzsálemben George Bush. Az amerikai elnök hangsúlyozta, hogy a közel-keleti "útitervben" vállalt kötelezettségek maradéktalan teljesítésén át vezet az út az izraeli-palesztin békemegállapodáshoz. Az izraeliek esetében ez azt jelenti, hogy le kell állítaniuk a zsidó telepek bővítését, és fel kell számolniuk a zsidó "vadtelepeket", a palesztinok esetében pedig azt, hogy fel kell lépniük a soraikban lévő terroristák ellen - szögezte le nyilatkozatában, amelyben izraeli és palesztin vezetőkkel folytatott tárgyalásainak tapasztalatait összegezte.
2008.01.10. 19:36
 
 
Kormányzati negyed nélkül is rehabilitálják a Nyugati környékét
A kormányzati negyed építésének felfüggesztése ellenére megmaradt a tágabb cél: a főváros Nyugati pályaudvar környéki rozsdaövezetének rehabilitálása, amelynek előkészítésére ez év végéig kapott megbízást miniszterelnöki megbízottként Görözdi György. Ikvai-Szabó Imre főpolgármester helyettes csütörtökön közölte: a kerület, a kormány és a főváros folytatja a tárgyalásokat a Nyugati pályaudvar környékének rendezéséről, a döntés azonban a kormányé. A miniszterelnöki megbízott szerint mindenekelőtt a fővárosi és a kerületi önkormányzatnak kell elkészítenie azt a szabályzatot, amely a beépíthetőséget rendezi. Ennek birtokában lehet meghatározni a közműfejlesztéseket, de dönteni kell a közlekedésről is.
2008.01.10. 18:55
 
 
Nem ártalmas az egészségre a szocialistáknak küldött fehér por
Megvizsgálták az MSZP-s országgyűlési képviselőknek küldött fehér porok többségét, a vizsgált küldemények nem tartalmaztak az egészségre káros anyagot, só és liszt keverékéből álltak - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. "A küldemények többsége nem tartalmazott semmilyen egészségre ártalmas anyagot, egyszerű, háztartási célra felhasználható só és liszt volt bennük, ha ütnénk hozzá tojást, akár még palacsintát is készíthetnénk belőle" - mondta az MTI-nek Fazekas Géza. Hozzátette: a megvizsgált küldeményekben az volt a közös, hogy a por mellett az "anthrax" feliratot helyezték el a feladók. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy továbbra is 22 borítékról tud a hatóság, de akár több ilyen küldemény is előfordulhat.
2008.01.10. 18:19
 
 
Egyeztetést tartott a két kormánypárt az együttműködésről
Egyeztetést tartott a két kormánypárt csütörtökön Budapesten; az MTI kormánykörökből származó információi szerint a koalíciós szerződés mellékletéről, az abban foglalt célok megvalósulásáról, az idei feladatokról, illetve az egészségbiztosítási törvény módosításáról tárgyaltak az MSZP és az SZDSZ képviselői. Az egyeztetésről elsőként távozó Kökény Mihály a távirati iroda érdeklődésére annyit mondott: a megbeszélésen szó volt az egészségügyről is. Arra a kérdésre, hogy napirendre került-e az egészségbiztosítási törvény, a politikus úgy válaszolt, "mindenféle egészségügyi kérdésről beszéltünk".
2008.01.10. 18:11
 
 
Force India: Fisichella lesz Sutil társa
Az előzetes híreknek megfelelően az olasz Giancarlo Fisichella idén a Forma-1-es világbajnoki sorozatban most bemutatkozó Force India csapatánál versenyez. A Spyker istálló utódjának tekinthető csapat csütörtökön jelentette be a 35 éves Fisichella szerződtetését, aki az elmúlt években a Renault pilótája volt. "Ő egy olyan versenyző, aki a legjobbakkal csatázott évekig. Tapasztalata rengeteget jelent számunkra" - nyilatkozta Vijay Mallya indiai milliárdos, aki tavaly október elején vásárolta meg a 2007-es szezonban egyetlen pontot gyűjtő Spykert Michiel Mol holland üzletembertől.
2008.01.10. 17:57
 
 
Betegszállítás: rövid időn belül helyreállhat a rend
A Mentők és Betegszállítók Országos Egyesületének (MBOE) elnöke bízik abban, hogy rövid időn belül megoldódhatnak a betegszállítás területén kialakult problémák az Egészségügyi Minisztérium vezetésével folytatott egyeztetés után - mondta az egyesület elnöke. Bíró Ferenc jelezte: a tárcától kaptak olyan irányú jelzést, hogy Békés és Vas megyében - ahol a leginkább neuralgikus a helyzet - várhatóan soron kívüli kapacitásbővítés lesz. Kiemelte azt is, az Országos Betegszállító Szolgálat (OBSZ) végrehajtotta a jogszabályban előírt kötelezettségeit, így 24 órás ügyeleti és koordinációs hívórendszert működtet, kiépítette a szolgáltatók közötti internetkapcsolatot, illetve a gépkocsik GPS-el vannak felszerelve.
2008.01.10. 17:19
 
MLSZ: jogerősen levontak három pontot a Soprontól
Csütörtökön jogerősen levontak három pontot a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Sopron csapatától. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a fegyelmi bizottság december 11-én hozta meg a soproniakat sújtó elsőfokú döntését, mert a klub nem rendezte pénzügyi tartozását az MLSZ-szel. Miután a soproniak nem tiltakoztak a döntés ellen és nem törlesztették adósságukat, a fegyelmi határozat a fellebbezési határidő lejárta után jogerőre emelkedett. A klubot a pontlevonás mellett 2008. március 31-ig az átigazolásból is kizárták.
2008.01.10. 16:38
 
 
H5N1-vírust mutattak ki brit vadmadarakban
A madárinfluenza-vírus emberre is veszélyes H5N1 típusát mutatták ki három, Délnyugat-Angliában elhullott hattyú tetemében - közölte a brit szaktárca. A környezetvédelmi, élelmezési és vidékügyi minisztérium (DEFRA) bejelentése szerint a szárnyasokat a Dorset grófságbeli Abbotsbury kifejezetten hattyúknak fenntartott madárparadicsomában találták meg. A telepet csaknem ezer éve, a XI. század első felében alakították ki bencés szerzetesek, és azóta is működik, jelenleg már mint turistalátványosság. A kórt az első szakértői vélemények szerint valószínűleg más vadmadarak hurcolták be a létesítménybe.
2008.01.10. 16:30
 
 
A csillogó magyar tehén elsöprő bécsi sikere
A 13 ezer 500 Swarovski-kristállyal ékesített magyar tehén díszíti január 19-ig Bécs belvárosát, hatalmas sikert aratva. A csillogó tehenet a 2007-es budapesti Tehénparádéra alkotta Héder János és Zoltai Judit, s a nyári kiállítás után az Ernst Galéria megvette a műtárgyat, amelyet most Európai Kristálytehén címen állítottak ki az osztrák fővárosban. Korani Eleni, az Ernst Galéria társtulajdonosa elmondta az MTI-nek, hogy megkereste Elke Atzlert, a Budapesti Osztrák Kulturális Fórum vezetőjét az ötlettel, hogy mutassák be a díszes tehenet Bécsben is.
2008.01.10. 16:27
 
 
Németország már Knutschinak szurkol
Immár az új Knutnak, a kicsi Knutschinak, a nürnbergi állatkertben néhány héttel ezelőtt született jegesmedve-bébinek szurkol Németország. Már csak azért is, mert az illetékes hatóságok csütörtökön bejelentették, hogy az újszülött kislány: sokan már előre tekintenek, és a berlini Knut és a nürnbergi kishölgy esetleges frigyéről beszélnek. Az immár több mint egyéves Knutban és az apró bocsban amúgy sok a hasonlóság. Mindenekelőtt az, hogy anyjuk mindkettőjüket magára hagyta. Közös az is, hogy mindketten a Nyilas jegyében születtek, és a kislánynak is olyan vakítóan fehér a bundája, mint annak idején Knuté volt.
2008.01.10. 16:22
 
 
Elbocsájtják a dolgozókat a fűzfői papírgyárból
Kilencvenhét dolgozót bocsátanak el a fűzfői Papírfeldolgozó Kft.-től; a cégnél 103-an dolgoztak, az elbocsátottak munkaviszonya január 15-ével szűnik meg. A cég vezetői fizetés-képtelenséggel indokolták a cégvezetés a döntését, illetőleg azt közölték, hogy fizetési nehézségek miatt nem tudják újra megindítani az októberben leállított termelést - tette hozzá a munkaügyi kirendeltség képviselője.  Az üzemet korábban működtető Papíripari Zrt. ellen 2006 novemberétől jogerős felszámolási eljárás volt már folyamatban, mert a cég 500 millió forintos adósságot halmozott fel. Mészárovics Imre, a részvénytársaság vezérigazgatója akkor azt nyilatkozta, hogy a cég az energiaárak és vízdíjak drasztikus emelkedése és főként piacot elárasztó rossz minőségű, ám rendkívül olcsó kínai iskolai füzetek miatt.
2008.01.10. 15:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516[2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista