2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Dakar-rali: Chile is megrendezné a terepversenyt
A héten hivatalos chilei javaslat érkezik a Dakar-rali szervezőihez arra vonatkozóan, hogy a nagy presztízsű terepversenynek legközelebb a dél-amerikai ország adhasson otthont. Jaime Pizarro, a chilei sportállamtitkár helyettese Michelle Bachelet köztársasági elnök által aláírt, a megszabott feltételek teljesítését garantáló levéllel utazik a francia fővárosba. Ezt Francisco Vidal chilei kormányszóvivő jelentette be. Pizarro csütörtökön találkozik a viadalt szervező Amaury Sport Organisation (ASO) képviselőivel. A chileiek nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy a szintén érdeklődő Argentínával közösen lássák vendégül a ralisokat. Az idei Dakar-rali terrorfenyegetés miatt elmaradt.
2008.01.16. 09:39
 
 
Magyarországra jön az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyár
Üzemet létesít Magyarországon az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyár - jelentette be Gyurcsány Ferenc kormányfő szerdán az indiai fővárosban indiai cégvezetőkkel folytatott tárgyalásai után. Közvetlenül az új üzem létesítéséről szóló megállapodás előtt állunk - mondta a miniszterelnök az Indiai Iparszövetség (CII) szervezte üzleti konferencián elhangzott felszólalásában az indiai cég magyarországi befektetéséről. Az 1975-ben alapított Apollo Tyres napi tízezer gumiabroncsot állít elő üzemeiben. Többek között Afrikában is vannak érdekeltségei. Éves bevétele meghaladja az egymilliárd dollárt.
2008.01.16. 09:38
 
 
Elindultak a gyermekvédelmisek a román határ felé a késelő kisfiúval
Elindult a magyar-román határ felé az a csoport, amelyik hazaszállítja azt a román kisfiút, aki a múlt héten szúrt combon egy fiatalt a fővárosi Blaha Lujza téren - közölte Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. A kisfiút a Gyermekvédelmi Szolgálat és a BRFK Ifjúságvédelmi Osztályának munkatársainak kíséretében szállítják a román határhoz. Délben az ártándi határátkelőnél átadják a román gyermekvédelmiseknek. A kisfiút a tervek szerint ezután Csíkszeredára szállítják majd. A gyereket befogadó Hargita megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság ügyvezető igazgatója, Bartha Éva kedden a távirati irodának hangsúlyozta: megpróbálják a lehető legjobb körülmények közé helyezni Romániában a fiút.
2008.01.16. 09:28
 
 
Népszerű a Lépj egyet előre program
Már 9.200 jelentkezőt regisztráltak a Lépj egyet előre szakképzési program most induló második szakaszára - tájékoztatták a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalban az MTI-t. Az első szakasz keretében 2006 februárja és 2007 vége között 15.661, döntő részben szakképzetlen személy jutott hozzá ingyenesen a munkaerőpiacon keresett szakmához. Az első szakaszhoz az Európai Unió támogatásával 4,8 milliárd forintot használtak fel, az újabb szakasz a következő két évben 10,6 milliárd forintot fordíthat körülbelül 22 ezer, főként szakképzetlen álláskereső és munkavállaló szakképzésére. Több tanfolyam már elkezdődött, ezek között hét felzárkóztató képzés.
2008.01.16. 09:24
 
 
Csökkent a szállodák kihasználtsága 2007-ben
A szállodák 2007-ben az előző évinél 0,7 százalékponttal alacsonyabb, átlagosan 58,2 százalékos szobakapacitás-kihasználtsággal működtek Magyarországon - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 2 százalékkal nőtt az előző évhez képest. Tavaly január-novemberben a szállodák az egy évvel korábbinál 2 százalékponttal magasabb, 61 százalékos kihasználtsággal működtek, bruttó szobaárbevételük összességében alig változott. A szállodák 2006-ban átlagosan 58,9 százalékos kapacitás-kihasználtsággal működtek, a folyóáras szobaárbevétel 16 százalékkal nőtt 2005-hez képest.
2008.01.16. 09:03
 
 
Népszava: Szmogtól fuldoklik az ország
Szmogriadóra egyelőre sem a fővárosban, sem a legszennyezettebb vidéki nagyvárosokban nem kell számítani, ugyanakkor a mérési adatok szerint a fő tranzitútvonalak mentén rendszeresen meghaladja a határértékeket mind a szénmonoxid és a kéndioxid, mind a porszennyezés aránya - írta a szerdai Népszava. Bár a szakemberek szerint "laposnak" nevezett időjárás, s a mozdulatlan, párás légtömeg nem kedvez sem a tüdőnek, sem a járványos betegségek megfékezésének, Kovács Máté, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium tanácsosa szerint egyelőre nincs ok a szmogriadó elrendelésére - olvasható a cikkben.
2008.01.16. 08:15
 
 
Népszabadság: A Bakonyban kaphat kárpótlást a Dakar-rali mezőnye
Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára megerősítette a hírt, hogy a Dakar-rali szervezői megbeszéléseket folytatnak a magyar kormány képviselőivel, s "a megbeszéléseken egyebek között egy esetleges áprilisi, Veszprém környéki verseny is szóba került" - írta a szerdai Népszabadság. A lap információi szerint a Dakar-ralit szervező, s a rendezvény jogait is tulajdonló francia cég, az Amaury Sport Organisation (ASO) - a sivatagi körülményekhez ugyan nem hasonlító, ám a hazai ralifutamoknak rendszeresen otthont adó - Várpalota és Veszprém környéki lőterek murvás pályáin képzeli el a nyolc-tíz napos versenyt, amelyen a Dakar mezőnye venne részt.
2008.01.16. 07:51
 
 
40 év vezetés jogosítványmentesen
Nagyon meglepte a rendőröket egy 61 éves férfi Klagenfurtban azzal, hogy 40 éve vezet - jogosítvány nélkül. A férfit rutinellenőrzés buktatta le, és kiderült, hogy volt ugyan jogosítványa - 1968-ig. Akkor bevonták, azóta pedig nem igyekezett visszaszerezni. Viszont hibátlanul vezetett... A jogosítványmentes 40 év amúgy messze nem világcsúcs, a rekordot egy 85 éves holland férfi tartja, akinek autóját szintén csupán rutinszerűen állították meg tavaly nyár elején a rendőrök. Mint kiderült, a kocsi még sohasem volt műszaki vizsgán, a bácsi meg autóvezetésin, jóllehet 67 éve vezetett baleset- és problémamentesen.
2008.01.16. 07:49
 
 
Cristiano Ronaldo egy Bugattival versenyez új reklámfilmjében
Nem mindennapi kihívást fogadott el Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál labdarúgója: a fiatal szélső a világ leggyorsabb sportkocsijával, egy Bugatti Veyronnal mérte össze tudását. Persze szó sincs éles küzdelemről, hiszen a Vörös Ördögök támadója csak legújabb reklámfilmjében próbálja meg túlszárnyalni a csodaautó képességéit. A filmen Ronaldo új futballcipőjében lép a startvonalhoz, hogy megmérkőzzön a Veyronnal. Az autó is beáll a rajthoz, majd eldördül a startpisztoly: Ronaldo nagyszerűen indul, a Bugatti nem bírja az iramot, és a versenyt a portugál nyeri. A videót csak az interneten (nikefootball.com) keresztül lehet majd megcsodálni.
2008.01.16. 07:42
 
 
Indiában kezd tárgyalásokat Gyurcsány Ferenc kormányfő
Indiában kezd tárgyalásokat szerdán Gyurcsány Ferenc kormányfő; a gyorsan fejlődő népes dél-ázsiai államban kezdett háromnapos látogatás célja a magyar-indiai kereskedelmi kapcsolatok elmélyítése, és további indiai befektetők Magyarországra csábítása. A miniszterelnök kedden érkezett küldöttség élén Újdelhibe, ahol pénteken megbeszélést folytat Manmohan Szingh indiai kormányfővel, és udvariassági látogatást tesz Pratibha Patil asszonynál, az ázsiai ország köztársasági elnökénél. Gyurcsány Ferenc tárgyal az indiai kormány olajipari miniszterével is. A miniszterelnöki vizittel egyidejűleg Indiában tartózkodik a Mol egy küldöttsége, amely előreláthatólag együttműködési megállapodást köt az ONGC indiai olaj- és gázipari vállalattal.
2008.01.16. 07:36
 
 
Nyelvvizsgázniuk kell a pilótáknak és a légiirányítóknak angolból
Egy nemzetközi előírás szerint angol nyelvvizsgát kell tenniük a nemzetközi forgalomban részt vevő légiirányítónak és pilótának. Az MTI információi szerint a légiirányítókra vonatkozó jogszabály akár a hónap végére, míg a pilótákra vonatkozó várhatóan az év második felére készül el. Az ICAO (Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet) a balesetek elkerülése és a kockázat csökkentése szempontjából kiemelkedő fontosságúnak tartja a megfelelő szintű angol nyelvtudást és az ICAO által egységesített kifejezések ismeretét és használatát a földi és a repülési személyzet esetében is. Ezért a szervezet kötelezővé tette az angol nyelvismereti vizsgát minden repülőgép, helikopter, léghajó és helyből felszálló repülőgép pilótának és légiforgalmi irányítónak.
2008.01.16. 07:27
 
 
Clinton és Obama eltemeti a faji kérdést
Hillary Clinton és Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt két vezető elnökjelölt-aspiránsa egy kedd esti tévés vitában egyetértésre jutott: eltemetik azt az indulatos vitát, amely az utóbbi napokban fellángolt közöttük a faji különbözőség kérdésében. Az MSNBC Las Vegasból közvetített vitájában Clinton és Obama is arról beszélt, hogy mindkettejük táborában vannak dühödt hangok. "Mindkettőnk mögött vannak túl szenvedélyes, időnként ellenőrizhetetlen támogatók" - mondta a volt first lady. Obama egyetértett ezzel, megerősítve, hogy az ő stábjában is előfordulnak túlbuzgó emberek, akik olyan dolgokról beszélnek, amelyeket ő maga nem mondana.
2008.01.16. 07:10
 
Ma mutatja be ombudsmanjelöltjeit az államfő
Sólyom László köztársasági elnök ma mutatja be ombudsmanjelöltjeit a parlamenti pártoknak a Sándor-palotában. A köztársasági elnöknek azért kell újra jelölteket állítania, mert tavaly decemberben az Országgyűlés nem támogatta Nagy Boldizsárt és Péterfalvi Attilát. A jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Nagy Boldizsár megválasztását 98 igen, 245 nem szavazattal utasította el a parlament, Péterfalvi Attila eddigi adatvédelmi biztost pedig 207 igen, 143 nem voks mellett nem választották újra. A döntés után az államfő úgy nyilatkozott, hogy a szavazás minden szakmai alapot mellőzött, és politikai döntés született. 
2008.01.16. 07:07
 
 
A republikánusoknál Mitt Romney nyerte meg a michigani előválasztást
Mitt Romney nyerte meg az amerikai Republikánus Párt elnökjelöltségre pályázó politikusai közül a Michigan szövetségi államban kedden tartott előválasztást - jelentették amerikai tévécsatornák. A politikusnak nagy szüksége volt a mostani győzelemre ahhoz, hogy február ötödikén - amikor a szövetségi államok mintegy felében tartanak előválasztásokat - eséllyel szállhasson harcba az elnökjelöltségért. A demokrata párti politikusok közül Michiganben Hillary Clinton New York-i szenátor győzött, de ennek kevésbé van jelentősége, mert ez utóbbi előválasztást a pártszabályokat megsértve rendezték meg.
2008.01.16. 07:06
 
Az egészségügyi tárcának nincs módja a vizitdíj esetleges pótlására
Az egészségügyi tárcának sem módja, sem lehetősége nincs arra, hogy ha a népszavazáson a vizitdíj eltörléséről születik döntés, akkor a kieső összeget pótolja a háziorvosok számára - mondta Horváth Ágnes beszélt kedden Budapesten. A miniszter sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva kifejtette: az Alkotmánybíróság döntése értelmében a vizitdíj nem költségvetési tétel, így lehet róla népszavazást tartani. Éppen ezért nem áll módjában a tárcának semmit tervezni helyette - tette hozzá. Ha a vizitdíjat a népszavazáson eltörlik, akkor az a háziorvosoknál átlagosan 200 ezer forintos bevétel-csökkenést okoz, a házi gyermekorvosoknál pedig szintén a havi finanszírozás csökkenésére kell számítani - ismertette.
2008.01.15. 22:00
 
 
Február elején dönthet az Ab a népszavazásról
Az Alkotmánybíróság azon van, hogy minél előbb, lehetőleg február elején döntsön a Fidesz népszavazási kezdeményezését elrendelő országgyűlési határozathoz érkezett kifogásokról - mondta az MTI érdeklődésére Sereg András, a testület sajtófőnöke kedden. Sereg András tájékoztatása szerint hét kifogás érkezett a testülethez, amelyekben a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazást elrendelő december 17-i országgyűlési határozat alkotmányosságát kérdőjelezték meg a beadványozók. A Fidesz korábban azt mondta: várják az Ab döntését, és szerintük ez volt az utolsó alkalom arra, hogy a kormány mesterkedéseivel hátráltassa a népszavazást.
2008.01.15. 22:00
 
Tom Hanks nem akar több szexjelenetet
Tom Hanks Oscar-díjas színész kijelentette, hogy elege van a szexjelenetekből. A filmsztár a Star & Style című magazinnak adott interjúban fejtette ki véleményét: "ha egy filmben szexjelenetet kell játszanom, a hideg futkos a hátamon". "Ez már nem nekem való" - duplázott rá az egykori amorózó, aki annak idején olyan romantikus filmekben ejtette rabul a nők és persze rajongói szívét, mint A szerelem hullámhosszán vagy A szerelem hálójában.
2008.01.15. 20:54
 
 
Az Apple bemutatta a világ legvékonyabb notebookját
Megtartotta nagy érdeklődéssel várt beszámolóját Steve Jobs, az Apple Inc. vezérigazgatója a társaság hagyományos év eleji rendezvényén, a San Francisco-i Macworld Conference & Expón. Az Apple egy új hardverrel is kirukkolt: a világ legvékonyabb notebookjának kikiáltott MacBook Air legnagyobb vastagsága 1,93 centiméter, míg a legkisebb mindössze 0,4 centiméter. A 13,3 hüvelyk képátmérőjű hordozható számítógép 1,8 gigahertzes Intel Core 2 Duo processzorral és 80 gigabyte-os merevlemezzel készül; ára 1799 dollár lesz, értékesítése két héten belül elkezdődik.
2008.01.15. 20:41
 
Informális frakcióülést tartott az egészségbiztosítási törvényről az MSZP
Jövő szerdáig van lehetősége az MSZP-frakció tagjainak módosító indítványok benyújtására az egészségbiztosítási törvényhez, a képviselőcsoport február 4-i évadnyitó ülésén dönt arról, melyeket támogatja - mondta Kökény Mihály a szocialista frakció keddi budapesti informális ülése után, amelyen arról is szó volt: várhatóan a működés garanciáit és a társadalmi kontrollt erősítik a törvényben az MSZP-s képviselők. Kökény Mihály kitért arra, hogy az informális frakcióülésen szóba került: megfelelő szakmai teamnek kell létrejönnie a jogszabály végrehajtásához. A politikus hozzátette: ez akár kormánybiztos is lehet, de - mint mondta - nincs olyan igény, hogy pártok jelöljék.
2008.01.15. 20:30
 
 
Hillary Clinton pályázatot hirdetne férje titulusára
Hillary Clinton pályázatot hirdet férje, a volt elnök, Bill Clinton titulusára, ha megnyeri az amerikai elnökválasztást, a first lady az esetében ugyanis nem éppen helyénvaló. A demokrata párti elnökjelöltség, majd az elnökség elnyerésére törekvő New York-i szenátor asszony a népszerű Tyra Banks-showban nyilatkozott erről. Hillary történelmet írna, ha győzne, hiszen ő lenne az Egyesült Államok első női elnöke. A demokrata elnökjelöltek országos rangsorát hónapok óta vezeti, egyetlen komoly vetélytársa van, a fekete bőrű Barack Obama szenátor. De nemcsak Hillary írna történelmet, hanem férje is, hiszen ő lenne az első férfi, aki az amerikai elnök házastársaként a Fehér Ház házigazdája lenne.
2008.01.15. 20:07
 
 
F1, Jerezi teszt: Alonso ismét Renault-val körözött
Jól sikerült Fernando Alonso visszatérése a Renault-hoz: a kétszeres világbajnok a leggyorsabb volt a Forma-1-es csapatok jerezi tesztelésének második napján. A spanyol pilóta először vezette a francia istálló gépét azóta, hogy 2006-ban - miután megvédte vb-címét - a McLaren-Mercedeshez igazolt. Alonso 70 kört teljesített kedden és 1:19.503 perces idejénél senki nem tudott jobbat elérni. A McLaren spanyol tesztpilótája, Pedro de la Rosa volt a második 1:19.650-nel, míg a harmadik időt a tavalyi világbajnok, a Ferrarit erősítő finn Kimi Räikkönen érte el (1:19.708).
2008.01.15. 19:35
 
 
Látogatási tilalmat rendeltek el több dél-alföldi kórházban
Az influenzás megbetegedések számának növekedése miatt négy kórházban látogatási tilalmat rendelt el a regionális tiszti főorvos a dél-alföldi régióban - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel kedden. Látogatási tilalom van érvényben január 16-ától visszavonásig a békéscsabai dr. Réthy Pál Kórház-Rendelőintézetben, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, a szentesi dr. Bugyi István Kórházban és a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház fekvőbeteg-ellátó osztályain.
2008.01.15. 19:09
 
 
A Moody's szerint Magyarország jó időben fogott hozzá a reformokhoz
Magyarország jó időben fogott hozzá a reformokhoz, és ha a globális likviditási kínálat valóban lényegesen szűkösebbé válik, kedvezőbb helyzetben nézhet ezzel szembe, még ha teljesen nem is vonhatja ki magát a hatása alól - vélekedett Pierre Cailleteau, a világ egyik legnagyobb hitelminősítő intézete, a Moody's szuverén besorolási részlegének igazgatója. A szakértő kedden a bécsi Euromoney-konferencián nyilatkozott az MTI-nek. Hozzátette, hogy a fiskális kiigazításnak köszönhetően Magyarország kevésbé van ráutalva a külföld finanszírozásra, ráadásul ennek jelentős részét működő tőkebefektetések fedezik, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy az ország kevésbé sérülékeny.
2008.01.15. 18:48
 
Feloszlott az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítő G14
Kedden feloszlott a kontinens elit labdarúgócsapatait tömörítő G14, helyét a hamarosan megalakuló Európai Klubok Szövetsége veszi át. A G14 - amelynek tagja volt többek között a Real Madrid, az FC Barcelona, a Manchester United és az AC Milan is - évekig harcban állt a nemzetközi (FIFA) és az európai (UEFA) szövetséggel. A háborúskodásnak egy egyezség vetett véget: a G14 valamennyi, a futballszervezetek ellen indított perét beszünteti, a FIFA és az UEFA pedig garanciát vállal arra, hogy a jövőben a klubok anyagi kompenzációt kapnak a válogatott tornákra (kontinensvetélkedők, világbajnokságok) elengedett játékosok után.
2008.01.15. 18:42
 
 
A Chevrolet Malibu az év autója Észak-Amerikában
A Chevrolet Malibut választották az év autójává Észak-Amerikában. Az év teherautója a Mazda CX-9 sportos terepjáró lett. A rangos elismeréseket az amerikai autógyártás szívében, a Michigan állambeli Detroitban hirdették ki, ahol a hét végén nyílik meg a nagyközönség előtt az idei nemzetközi autóshow. A General Motors középkategóriás szedánját, a 2008-as évre radikális átalakításon átesett Chevrolet Malibut, és a Mazda CX-9 crossovert egy 47 autós újságíróból álló zsűri választotta ki. A grémiumban olyan amerikai és kanadai szaklapok vezető újságírói szavaztak, mint a Fortune magazin, az edmunds.com hírportál, továbbá a Road and Track és a Chicago Tribune című újság.
2008.01.15. 18:13
 
Nem lesz népszavazás Franciaországban az európai reformszerződésről
A francia nemzetgyűlés kedden elvetette az ellenzéki kommunisták törvényjavaslatát, amely alapján csak népszavazással lehetett volna ratifikálni a Lisszaboni Szerződést Franciaországban. A képviselők ezután megkezdték annak az alkotmánymódosításnak a vitáját, amelyre viszont azért van szükséges, hogy a parlament népszavazás nélkül is jóváhagyhassa az Európai Unió reformszerződését. A szenátus január 29-én szavaz a törvénytervezetről, amelyet február 4-én a két ház közös ülésén jelen lévő képviselők háromötödének kell majd elfogadnia.
2008.01.15. 17:55
 
 
Megállapították a februári felsőoktatási képzések ponthatárait
Megállapították a februárban induló felsőoktatási képzések ponthatárait; a több mint kétezer jelentkezőből 1.800 kezdheti meg felsőoktatási tanulmányait a jövő hónapban, közülük 328-an mesterképzésen - tette közzé honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ kedden délután. Ez az első felsőoktatási felvételi eljárás, amelyben az új, 480 pontos pontszámítási rendszerben értékelték a jelentkezők teljesítményét. A 28 felsőoktatási intézmény által meghirdetett 64 különböző, februárban induló képzésre összesen 2.073-an jelentkeztek. A jelentkezők közül 1.178-an jelöltek meg alapképzést, 401-en mesterképzést és 563-an felsőfokú szakképzést.
2008.01.15. 17:45
 
 
75 millió forint bírság a Magyar Telekomnak
A Magyar Telekom Nyrt.-t 75 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a távközlési társaság egyes internetes szolgáltatásairól a fogyasztókat megtévesztően tájékoztatta. A GVH keddi közleménye szerint a Magyar Telekom 2006 végén, illetve 2007 elején több reklámjában nem adott megfelelő tájékoztatást a fogyasztóknak internet szolgáltatásának valamennyi lényeges tulajdonságáról. A cég szolgáltatását olyan maximális gyorsasággal népszerűsítette, amelyet egy fogyasztó sem tudott igénybe venni.
2008.01.15. 17:41
 
Változik a családi támogatások kifizetése
Január elsejétől a száznál több alkalmazottat foglalkoztató cégek dolgozóinak is a Magyar Államkincstár utalja a családi támogatásokat - közölte a kormányszóvivő kedden az MTI-vel. "Január elsejétől a száznál több főt foglalkoztató cégek dolgozóinak is a Magyar Államkincstár utalja a családi támogatásokat, így a jövőben számukra is kiszámíthatóbb és biztonságosabb lesz a támogatások kifizetése" - írta közleményében Daróczi Dávid. Januártól minden új családtámogatás iránti igényt a Magyar Államkincstárhoz kell benyújtani, a munkahelyeken működő családtámogatási kifizetőhelyek már nem állapítanak meg családi pótlékot, gyermekgondozási segélyt, illetve anyasági támogatást - áll a közleményben.
2008.01.15. 17:30
 
 
8 milliárd font a szemétbe
Évente 8 milliárd font (2600 milliárd forint) értékű élelmiszert dobnak ki a brit fogyasztók, vagyis a Nagy-Britanniában megvásárolt élelmiszermennyiség harmada a szemétben köt ki - ez derül ki a brit kormány megbízásából végzett országos felmérésből. A vizsgálat feltárta, hogy a brit háztartások által megvett, ám végül kukába hajított élelmiszerek mennyisége éves átlagban eléri a 6,7 millió tonnát. Ez azt jelenti, hogy a szupermarketekből hazavitt minden három zacskónyi élelemből egy teljes egészében a szemétben végzi. Ezzel az ennivalótömeggel minden évben nyolcszor lehetne színültig megtölteni a Wembley-stadiont, ráadásul a kidobott élelmiszerek zömének semmi baja, minden további nélkül megehető lenne.
2008.01.15. 17:14
 
 
Szerdán átadják a román hatóságoknak a késelő 12 éves fiút
Szerdán délben adják át a magyar hatóságok a román kollégáiknak a múlt héten késelő 12 éves román fiút - mondta Albert Robu, a budapesti román nagykövetség sajtóattaséja kedden az MTI-nek. A fiút Ártánd-Bors határátkelőnél adják át a magyar hatóságok a román gyermekvédelmiseknek. A gyerek kiutazási engedélyét a román nagykövetség konzuli osztálya állította ki - mondta a sajtóattasé. A gyereket befogadó Hargita megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság ügyvezető igazgatója kedden a távirati irodának hangsúlyozta: megpróbálják a lehető legjobb körülmények közé helyezni Romániában a fiút.
2008.01.15. 16:35
 
 
Horváth Ágnes: február 15-ig kell felszerelni a kórházi széfeket
A kórházaknak február 15-ig kell beszerezniük és felszerelniük a betegek szobáiban a kóddal és biztonsági kulccsal nyitható széfeket - közölte Horváth Ágnes egészségügyi miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatón. A tárca vezetője elmondta, hogy a vonatkozó rendelet kóddal és biztonsági kulccsal nyitható személyes széfek kötelező beszerzését írja elő, a jogszabály ugyanakkor arra nem terjed ki, hogy ez a széf milyen méretű legyen, pontosan hová szereljék a szobában, vagy milyen anyagból készüljön. Erről az egészségügyi intézmények maguk döntenek - mondta a tárca vezetője.
2008.01.15. 15:33
 
 
Aldo Dolcetti lesz a Siófok új vezetőedzője
Az olasz Aldo Dolcetti lesz a labdarúgó Soproni Ligában szereplő BFC Siófok labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A szakember 2009. június 30-ig kötött szerződést a Balaton-partiakkal, s Tornyi Barnabást váltja a kispadon, aki néhány nappal ezelőtt a katari első osztályú al-Wakra SC szakmai igazgatója lett. Dolcetti nem ismeretlen a magyar szurkolók előtt, 2005-ben az akkor nehéz helyzetben lévő Budapest Honvédot irányította, első szezonjában 13. lett a fővárosi csapattal, majd 2006. októberében távozott a klubtól. Az új vezetőedzőt kedd délután mutatják be hivatalos sajtótájékoztatón.
2008.01.15. 15:03
 
 
Kóka János pert nyert a Magyar Nemzet ellen
Kóka János kedden jogerősen pert nyert a Magyar Nemzet ellen - tájékoztatta az SZDSZ elnökét az ügyben képviselő Kárpáti Miklós az MTI-t. Az ügyvéd közleményében kitért arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla megállapította: a Magyar Nemzet olyan hamis látszatott keltett, mintha a politikus áfacsalásban vett volna részt. Kárpáti Miklós hangsúlyozta, hogy a döntés szerint a lap a pártelnök által felmutatott éttermi számlát abban a hamis színben tüntette fel, mintha annak eredetisége megkérdőjelezhető lenne. A számláról a bíróság megállapította, hogy azt az abban megjelölt éttermet üzemeltető cég állította ki.
2008.01.15. 14:52
 
 
Megkezdődött az emelt szintű nyugdíjak kézbesítése
Hétfőn megkezdődött az emelt összegű nyugdíjak és nyugdíjszerű járulékok postai kézbesítése, az érintettek egyharmada azonban, aki bankszámlájára kapja járandóságát, ehhez már a múlt héten hozzájuthatott. Erről Daróczi Dávid kormányszóvivő tájékoztatta az MTI-t. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy január elsejével öt százalékkal emelkedtek a nyugdíjak, ami a mintegy 2,8 millió nyugdíjas számára átlagosan havi 3.600 forint többletet jelent. Hangsúlyozta: a kormány az eddigi gyakorlatnak megfelelően a nyugdíjszerű, rendszeres szociális ellátások mértékét is 5 százalékkal emelte január 1-jétől. Az ő esetükben az emelés átlagosan havi 1.500 forint pluszt jelent, az intézkedés közel 450 ezer embert érint.
2008.01.15. 14:40
 
Elfogadta az EP Őry Csaba jelentését a tb-rendszerek uniós összehangolásáról
Elfogadta az Európai Parlament kedden Strasbourgban Őry Csaba (Fidesz-MPSZ) európai parlamenti képviselő jelentését a társadalombiztosítási rendszerek Európai Unión belüli összehangolását szabályozó rendelet felülvizsgálatáról. A rendelet kulcsfontosságú szerepet játszik a munkaerő szabad áramlásával összefüggő jogok gyakorlása kapcsán, és azt hivatott biztosítani, hogy az Európai Unión belül mozgó munkavállalók a társadalombiztosítási jogosultságok tekintetében semmilyen hátrányt ne szenvedhessenek, ha egy másik uniós tagállamban kívánnak elhelyezkedni - emelte ki Őry.
2008.01.15. 14:13
 
 
Csökkent az új személygépkocsik értékesítése 2007-ben
Csökkent 5,8 százalékkal az új személygépkocsik értékesítése tavaly, a magyar piacon 2007-ben összesen 176.978 darab személyautót és terepjárót adtak el a márkakereskedések - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. A legtöbbet Suzukiból adták el, 32.274 darabot, ez 1,1 százalékkal kevesebb az előző évinél és 18,2 százalékos piaci részesedés jelent. A második az Opel lett 20.149 darabos eladással, a márka eladása 6,3 százalékkal esett vissza, részesedése 11,4 százalék lett. A harmadik a Ford 18.334 darabbal, ez 4 százalékkal kevesebb a 2006. évinél. A márka részesedése a magyar piacon 10,4 százalék lett.
2008.01.15. 13:52
 
 
Bush óva inti amerikai hajók megtámadásától Iránt
Az amerikai elnök óva intette Iránt a Perzsa-öbölben tartózkodó amerikai hajók megtámadásától, és azon meggyőződésének adott hangot, hogy az arab vezetők a közel-keleti békemegállapodás megkötését akarják. Közel-keleti körútjának utolsóelőtti állomásán, Rijádban George Bush az Abdallah szaúdi királlyal kedden délután folytatandó tárgyalás előtt újságíróknak nyilatkozva megismételte, hogy Iránnak súlyos következményekre kell számítania, ha iráni hajó amerikai ellen támad. Bush felszólította a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) tagállamait, hogy fokozzák a kitermelést, juttassanak több olajat a világpiacra. Kiemelte, hogy a magas árak az amerikai gazdaság lassulásához vezethetnek.
2008.01.15. 13:48
 
 
Sidibe a belga St. Truidenhez igazolt
Dzsudzsák Balázs után újabb meghatározó játékos távozott a Debrecen labdarúgócsapatától: Ibrahima Sidibe kedden megállapodott a belga élvonalban szereplő Sint-Truidennel. A szenegáli válogatottban is több alkalommal szerepelt játékos szerződése 2008. június 31-én lejárt volna DVSC-TEVA együttesénél, és bár a klubvezetés többször is próbált tárgyalni vele a hosszabbításról, Sidibe kijelentette, másik külföldi klubban szeretné folytatni pályafutását. A támadót korábban francia és belga csapatokkal hozták hírbe, végül a belga pontvadászatban jelenleg utolsó előtti Sint-Truiden együttese vásárolta meg. A belga klub honlapján található hír szerint 3,5 éves kontraktust kötöttek Sidibével.
2008.01.15. 13:31
 
 
A Fidesz az egészségügyre költené a kormányzati negyedre szánt pénzt
A Fidesz azt követeli a kormánytól, hogy a kormányzati negyed feleslegessé vált projektirodájának költségvetését az egészségügyre fordítsa - hangsúlyozta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A legnagyobb ellenzéki párt emellett a tb-kassza jelentős többletét, amit az egészségügyből vontak el, a háziorvosoknak adná oda a vizitdíj kiváltására. Pesti Imre szerint a kórházi széfekre szánt 3 milliárd forint szintén teljesen értelmetlen, ez az összeg is inkább a vizitdíj eltörlése miatt a háziorvosoktól kieső összeget pótolhatná.
2008.01.15. 13:20
 
 
A Nokia Bochumból Magyarországra is telepíti a mobiltelefon-gyártást
A Nokia bezárja a németországi Bochumban lévő mobiltelefon gyárát, a termelést Magyarországra, és Romániába, illetve Finnországba telepíti át - közölte kedden a finn vállalat szóvivője Helsinkiben. Arja Suominen azzal indokolta a döntést, hogy a bochumi gyár már nem versenyképes még egy jelentősebb beruházás révén sem, a gyártást alacsonyabb költségű országokba viszik. A tervek szerint még az első negyedévben beindul a termelés a Nokia újonnan létesítendő kolozsvári üzemében, amit 60 millió eurós beruházással létesít a finn vállalat. A gyártás másik részét a Nokia komáromi üzeme veszi át, míg a csúcstechnológiai termékek előállításával a jövőben a Nokia finnországi Salo üzeme foglalkozik.
2008.01.15. 13:16
 
Az MLSZ összeállította a szlovákok elleni 30 fős keretet
A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) összeállították a szlovákok ellen február 6-án, Limasszolban szereplő válogatott bő, 30 fős keretét. Az MLSZ tájékoztatása szerint "az illetékes részleg" az európai szövetség idevonatkozó rendelkezésében foglalt határidőre állította össze a listát, melyen szerepel - az eltiltását letöltő - Huszti Szabolcs neve is. A névsor: kapusok: Fülöp, Balajcza, Balogh, Köteles. Védők: Szélesi, Vermes, Csizmadia, Balogh, Juhász, Vaskó, Rodenbücher, Bodor, Vanczák. Középpályások: Vadócz, Tőzsér, Vass, Tóth, Leandro, Filkor, Huszti, Hajnal, Gera, Dzsudzsák, Halmosi, Buzsáky. Támadók: Priskin, Feczesin, Hrepka, Farkas, Rajczi.
2008.01.15. 13:09
 
Szektás kapcsolatai miatt nyomoznak Kaká ellen
Szektás kapcsolatai miatt a brazil és az olasz rendőrség nyomozást indított a 2007-es év legjobbjává választott futballsztár, Kaká ellen. Az AC Milan aranylabdás klasszisa szoros kapcsolatot ápol a "Krisztusban újjászületett" nevű, Sao Pauló-i vallási felekezettel, amelyet több millió euróval támogat. A protestáns-fundamentalista csoportot vezető házaspár, Estevam és Sonia Hernandes jelenleg 10 hónapos börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban pénzmosás és devizacsempészet miatt, magánvagyonukat mintegy 52 millió euróra becsülik.
2008.01.15. 13:06
 
 
BKV: júniusra az összes Combinóban lesz légkondicionáló
Február és június között mind a 40 Combino villamosát légkondicionáló berendezéssel szereli fel a Budapesti Közlekedési Zrt. - erősítette meg az Inforádió értesülését az MTI-nek a közlekedési vállalat szóvivője. Minden Combinóba három klímaberendezést szerel be a villamosokat gyártó Siemens; ezek a német cég jelenleg legkorszerűbb légkondicionálói - mondta el Kiricsi Karola. Hozzátette: az eredeti, összesen 1,8-1,9 milliárd forintos árat sikerült 1,6 milliárd forintra lealkudni. A BKV ezzel párhuzamosan minden villamos nyolc nyitható ablakának felületét kétszeresére növeli, 30 jármű átalakítása már befejeződött. 
2008.01.15. 12:40
 
 
Pozsony a Duna hajózhatósága ügyében a Duna Bizottsághoz fordul
A magyar-szlovák egyeztetések sikertelenségére hivatkozva a szlovák környezetvédelmi minisztérium a Duna Bizottsághoz fordul, hogy megoldást találjon a folyó szlovák-magyar határszakaszán fennálló hajózási problémákra. A Bős-Nagymarosi Vízlépcső jogvitájában született hágai ítélet végrehajtásáról szóló magyar-szlovák tárgyalások eredménytelenségére hivatkozó szlovák fél nem látja célravezetőnek a magyar fél intézkedéseit, egyszersmind nem is kíván pénzt költeni a nemzetközi hajóforgalom biztonságát nem szavatoló megoldásokra.
2008.01.15. 12:25
 
MNV: elérhető a tervezett 30 milliárdos ingatlanértékesítési bevétel
A kormányzati negyed beruházás elhalasztása ellenére is befolyhat a tervezett 30 milliárd forint ingatlanértékesítési bevétel a központi költségvetésbe - mondta el Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) vezérigazgatója. Hozzátette, hogy a 30 milliárd forint a költségvetés vagyongazdálkodási fejeztében nem a kormányzati negyedhez, hanem kormányzati ingatlanok értékesítéséhez kötött bevétel. Az ingatlanokat az MNV adja el. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy a kormányzati negyedet illetően a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) jogutóda nem az MNV Zrt., hanem a kormányzati negyed projektiroda, jelenleg valamennyi szerződést erre a kft.-re cedálják.
2008.01.15. 12:09
 
Kísérleti program az iskolai erőszak ellen
Az iskolán belüli erőszak mérséklődését eredményezhetné annak a szakmai programnak a budapesti, illetve országos kiterjesztése, amely jelenleg hat fővárosi iskolában zajlik kísérleti jelleggel - nyilatkozta a fővárosi önkormányzat bűnmegelőzési tanácsnoka. Danielisz Béla az MTI-nek kedden elmondta, hogy az irányítása alatt lévő városrendészeti bizottság évek óta támogatja a Bűnmegelőzők Országos Szakmai Szövetségét. E szervezet akkreditált programmal rendelkezik az iskolán belüli erőszak mérséklésére - tette hozzá. A szocialista politikus közölte, hogy levélben kezdeményezte Hiller István oktatási miniszternél és Demszky Gábor főpolgármesternél e program kiterjesztését.
2008.01.15. 11:30
 
 
Danks Emese az Erste Bank új kommunikációs igazgatója
Új kommunikációs igazgatót és szóvivőt neveztek ki az Erste Banknál, Danks Emese keddtől dolgozik a pénzintézetnél. Az Erste Bank közleménye szerint Danks Emese a Dr. Pendl and Dr. Piswanger Tanácsadó Kft-től érkezett az Erste Bankhoz és a december végén távozó Szabó Linda helyét vette át a kommunikációs osztály élén. Danks Emese ezt megelőzően 2001-től a Malév, 2002-től a Tesco kommunikációs igazgatójaként dolgozott, majd 2006. augusztus 1-jétől 2007. április 2-ig kormányszóvivő volt.
2008.01.15. 11:23
 
 
Népszerűek a fapados légitársaságok a magyarok körében
Közép-Kelet-Európában a lengyel után a magyar utasok közül repültek a legtöbben fapados légitársasággal- legalábbis ezt mutatja az easyJet legfrissebb kutatása, amelyet kedden tettek közzé. Az 500, utazási tapasztalattal rendelkező utas megkérdezése alapján készült felmérés szerint Lengyelország 77, Magyarország pedig 63 százalékkal vezeti a mezőnyt. A vizsgálat szerint - a magyar utas elsősorban az elektronikus jegy és a 24 órás on-line helyfoglalás miatt választja a diszkont légitársaságokat, de mint minden nemzetnél az elsődleges szempont a repülőjegy ára. Az on-line fizetési eszközt tekintve a magyar légiutasok 34 százalékkal az utolsók a sorban.
2008.01.15. 10:50
 
 
Dávid Ibolya: új politikára van szükség Magyarországon
Új politikára van szükség, mert a magyar politika az elmúlt években egy "negatív spirál" foglyává vált - mondta az MDF elnöke a Konzervativizmus a XXI. században című konferencián. Dávid Ibolya szerint a "lumpen politizálás" azért sem folytatható tovább, mert az intézményekbe vetett bizalom egyre csökken. Mint mondta, akkor lehet kompromisszum a politikai erők között a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekben, ha a pártok szakítani tudnak hatalommániájukkal és be tudják fejezni az érzelmi politizálást. Az MDF elnöke úgy vélte, a konzervativizmus nem a maradiság politikáját, hanem az értékes hagyományok védelmét jelenti.
2008.01.15. 10:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512[2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista