2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
ÁSZ: az SZDSZ nem adott valós képet gazdálkodásáról
A Magyar Közlönyben és az SZDSZ internetes honlapján nyilvánosságra hozott beszámolók lényeges hibák miatt nem adtak megbízható és valós képet a párt 2005-2006. évi gazdálkodásáról - írta az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a liberális párt 2005-2006-os gazdasági ellenőrzéséről készített összefoglaló beszámolójában, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez. Az ÁSZ vizsgálata szerint a beszámolókban értékelés hiányában nem tüntették fel a kedvezményes önkormányzati ingatlanhasználatból adódó nem pénzbeli vagyoni hozzájárulás értékét, és nem szerepeltették a könyvvezetéssel egyezően a kapott és visszafizetett tagi kölcsönök összegét.
2008.01.17. 13:30
 
 
Betiltottak egy tervezett neonáci menetet Csehországban
Betiltották a szombatra tervezett neonáci tüntetést a nyugat-csehországi Pilsenben. "Nagyon veszélyes helyzet alakult ki. Nem láttunk más kiutat, mint betiltani a korábban engedélyezett menetet" - közölte csütörtökön Pavel Rödl polgármester. "A szólásszabadságért" jelszóval szerveződő menetet magánszemélyek kezdeményezték azzal az indoklással, hogy így akarnak tiltakozni az ellen, hogy a rendőrség novemberben megakadályozta a neonácik menetelését az egykori prágai Zsidóvárosban. Civil szervezetek ellenakciókat jelentettek be, s az a veszély fenyegetett, hogy összecsapásokra kerül sor.
2008.01.17. 12:46
 
A Pénzügyminisztérium 27,5 milliárd forint hiányt vár januárra
A Pénzügyminisztérium (PM) - önkormányzatok nélkül - 27,5 milliárd forint pénzforgalmi hiányt vár januárra, egész évre 1.111,2 milliárd forintot, ami a GDP 4,0%-a - jelentette be Várfalvi István szakállamtitkár. A PM prognózisa szerint az első negyedévben 581,5 milliárd forint deficit várható, ami a GDP 2,1%-át teszi ki. A tavaly decemberi végleges pénzforgalmi többlet 48 milliárd forint volt, szemben a prognosztizált 14 milliárd forint hiánnyal. A tavalyi év teljes pénzforgalmi hiánya 1.291,4 milliárd forint, a GDP 5%-a. A Pénzügyminisztérium becslése szerint tavaly a GDP 1,5-1,7%-kal nőtt - mondta Haraszti Katalin főosztályvezető, hozzátéve, hogy az ország külső finanszírozási igénye a GDP 4,5%-ára csökkent.
2008.01.17. 12:14
 
FTC: McCabe csalódott, nem pályázik még egyszer az Esplanade
Az FTC Üllői úti ingatlanára sikertelen pályázatot benyújtott cégcsoport vezetője, Kevin McCabe csalódottságának adott hangot, míg magyarországi cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. közleményben jelezte, hogy a jövőben nem próbálkozik újra. "Nem értjük, mi történt. Azt gondoltuk, hogy egyetlen pályázóként komoly ajánlatot tettünk, ezért a 400 millió forint ajánlati biztosítékot elhelyező Esplanade budapesti vezetőivel együtt nagyon csalódottak vagyunk." - nyilatkozta angol klubjának, a Sheffield United honlapjának az üzletember, aki a sheffieldi együttes szakembereivel vasárnap óta Budapesten tartózkodott és az FTC átalakítását tervezte, többek között a United egyes labdarúgóinak kölcsönadását az élvonalba jutás érdekében.
2008.01.17. 12:02
 
 
A Fidesz továbbra is várja a MeH által rendelt tanulmányok listáját
A fideszes Cser-Palkovics András továbbra is várja a kancelláriaminiszter válaszát arra, hogy a Miniszterelnöki Hivatal milyen tanulmányokat rendelt meg az elmúlt időszakban, illetve a jövőben mekkora összeget szánnak erre célra; az ellenzéki politikus erről Kiss Péter parlamenti dolgozószobája előtt tartott sajtótájékoztatót. Cser-Palkovics András azért ment a miniszter ajtaja elé, mert csütörtökön jár le a határidő, ameddig Kiss Péter válaszolhat a fideszes képviselő január 2-i írásbeli kérdésére. Ebben a Fidesz helyettes szóvivője azt kérte, bocsássák rendelkezésére a MeH által megrendelt tanulmányok listáját, a megbízási szerződéseket, és hozzák nyilvánosságra, mennyi pénzt költöttek erre a célra.
2008.01.17. 11:55
 
Két forgatókönyv is készül az Oscar-díjkiosztóra
A hollywoodi írósztrájk miatt két forgatókönyv is készül a február 24-i Oscar-díjkiosztóra: az egyik a hagyományos csillogó sztárparádé terve, a másik egy alternatív program a gála megmentésére - közölte Gil Cates producer. Az időpont közeledik, és a forgatókönyvírók három hónapja tartó munkabeszüntetésének még mindig nem látni a végét. Így továbbra is bizonytalan, hogy milyen körülmények között oszthatják majd ki az amerikai filmipar híres szobrocskáit. Az Oscar-díj "előszobájának" is tekintett Arany Glóbusz díjkiosztója már az írók munkabeszüntetésének áldozatául esett. A sztrájkot támogató színészek bojkottja miatt a filmes és televíziós díjakat a szokásos több órás fényes ünnepség helyett egy félórás száraz sajtótájékoztatón ismertették.
2008.01.17. 11:29
 
A Sirály Szász János rendezésében a Bárka Színházban
Szász János filmrendező állítja színpadra Csehov Sirály című művét a Bárka Színházban, a Kecskeméti Katona József Színházzal közös bemutatót január 25-én tartják - közölte Kovács Krisztián, a színház munkatársa. Az orosz író darabjának bemutatóját eredetileg a múlt évre, október közepére tervezték, a premier azonban akkor betegség miatt elmaradt. Az előadásban szerepel Varjú Olga, Balázs Zoltán, Seress Zoltán, Bognár Gyöngyvér, Gados Béla, Varga Anikó, Tompos Kátya. Trigorin, a neves író szerepében fellép Alföldi Róbert, a Bárka Színház jelenlegi vezetője, a Nemzeti Színház jövőbeni igazgatója. "Az álmodozók álmodoznak, álmaik valóra válnak és elpusztítják azokat, akik álmodják őket" - írta a darabról a színház.
2008.01.17. 11:28
 
 
MOZI: Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2.
Az űr távoli sötétjében évezredek óta szörnyű rémek küzdenek egymással. Harcuk örökké tart, és mindent elpusztít maga körül. Az ember nem érdekli őket - sem az élete, sem a halála. Eddig csak azok találkoztak velük, akik túl messzire merészkedtek; akik olyan világba léptek át, ahol az ember sosem lesz otthon. De mi történik, ha a szörnyek végül eljutnak a Földre, és egy álmos coloradói kisváros válik a harcterükké? Egy frissen szabadult fegyenc éppen hazaér, hogy új életet kezdjen. Ehelyett menekülni kénytelen, másokat menekíteni... új élet helyett, már a régivel is beérné.
2008.01.17. 11:24
 
 
A család kicsi kincse
Nicole Richie lánya örökölte anyja legjobb génjeit, máris képes az ujja köré csavarni a férfiakat.
2008.01.17. 11:21
 
 
Három év után szakított az álompár
Három év után szakított Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter. A pár az egyik kereskedelmi csatorna műsorában jelentette be döntését.
2008.01.17. 11:18
 
 
Állítólag Putyin sógora az Ausztriában kémkedés gyanújával őrizetbe vett férfi
A News osztrák hírmagazin állítása szerint Vlagyimir Putyin elnök sógora az az orosz férfi, akit tavaly júniusban kémkedés gyanújával őrizetbe vettek Ausztriában, majd később - diplomáciai mentességére hivatkozva - szabadon engedtek. A folyóirat csütörtökön megjelent számában forrás megnevezése nélkül azt írta, hogy a már korábban is rejtélyes ügy most még szövevényesebbé vált. Kiderült, hogy "a szálak egészen magasra vezetnek: az illető, Vlagyimir V. ugyanis nem más, mint az orosz államfő feleségének, Ljudmila Putyinának a testvére". A News állítását sem az osztrák belügy- és külügyminisztérium, sem a bécsi orosz nagykövetség nem erősítette meg.
2008.01.17. 10:39
 
 
Melbourne, női páros: Szávayék kiestek
Szávay Ágnes az egyes után női párosban is - az orosz Marija Kirilenkóval az oldalán - az első fordulóban búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A 11. helyen kiemelt magyar, orosz duó a Lindsey Davonport, Daniela Hantuchova amerikai, szlovák kettőssel találkozott, s az első játszmát villámgyorsan 6:2-re elbukta. A másodikban gyorsan brékelőnyhöz jutottak Szávayék, ám 4:3-nál a magyar kiválóság elvesztettte adogatását, majd Davenporték 6:5-ös vezetésénél ismét az ő szervagémje ment el, így Hantuchováék megnyerték a találkozót. Szávay így már csak vegyespárosban maradt versenyben, ahol az indiai Leander Paesszal az oldalán pénteken lép pályára az első fordulóban a cseh Renata Voracova, David Skoch duó ellen.
2008.01.17. 09:23
 
 
Izrael fenntartja a Gázai övezetre gyakorolt nyomást
Izrael fenntartja a Gázai övezetre gyakorolt katonai és gyazdasági nyomást, így próbálva véget vetni az onnan indított palesztin rakétatámadásoknak - jelentette ki csütörtökön Hájim Ramón izraeli miniszterelnök-helyettes. "A katonai és gazdasági nyomásnak, valamint a Gázai övezet nemzetközi elszigetelésének végül meglesz az eredménye" - hangsúlyozta a katonai rádióban a kormány második embere. Mint mondta, e taktika, amely egyelőre kizárja a nagyszabású szárazföldi hadműveletet, már arra késztette a Hamász iszlamista szervezetet, hogy hajlandó legyen tűzszünetre. "Semmi szükség tárgyalásra a Hamásszal. Ha a rakétatámadások megszűnnek, mi is beszüntetjük gázai műveleteinket" - tette hozzá.
2008.01.17. 09:07
 
 
4,7 százalékkal csökkent a reálkereset, január-novemberben
Az elmúlt év január-novemberében a bruttó átlagkeresetek 8,3 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 2,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - a fogyasztóiár-index 8,0 százalékos növekedése mellett - 4,7 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön. A tavalyi év első 11 hónapjában a költségvetési szférában dolgozók bruttó átlagkeresete 6,3 százalékkal, a versenyszférában dolgozóké 9,7 százalékkal volt magasabb, mint az előző év azonos időszakában. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél alkalmazásban állók száma a nemzetgazdaság egészét tekintve 2007. január-novemberben átlagosan 2 millió 765 ezer volt.
2008.01.17. 09:00
 
 
Vadai Ágnes: nincsen szó semmilyen új Gripen-bizottságról
Nincsen szó semmilyen új Gripen-bizottságról, Gripen-vizsgálatról - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára a Nap-keltében. Vadai Ágnes közölte: a kormány nemzetbiztonsági kabinete mindössze azt kérte, hogy a tavaly novemberben elkészült bizottsági jelentés jogi megállapításaival kapcsolatosan egy munkacsoport a 2001 és 2003-ban érvényben lévő haditechnikai eszközökről szóló jogi szabályokat ismertesse egy dokumentum formájában. Ez csak egy kiegészítő, plusz információ lesz a már meglévő Gripen-jelentéshez. Hozzátette: pusztán a haditechnikai eszközökkel kapcsolatos jogi szabályokat gyűjtik egy csokorba.
2008.01.17. 08:18
 
 
Külön buszok nőknek Mexikóvárosban, fenéktapogatás ellen
"Sokkal kellemesebb nők között utazni. Ötvennyolc éves vagyok, de tapadnak rám a férfiak. Elképzelhetik, mit csinálnak a fiatalabbakkal" - így vélekedik egy mexikóvárosi asszony, aki immár számos nőtársával együtt a hét elejétől a csak a gyengébb nem számára fenntartott autóbuszokon utazhat a közép-amerikai húszmilliós metropoliszban. Mexikóváros vezetése éppen az utazó nők elleni szexuális zaklatás elkerülése végett döntött úgy, hogy a csúcsforgalmi időkben 20-30 percenként indítanak olyan buszokat, amelyekre férfiak nem szállhatnak fel. A városi főügyészség adatai szerint 2007-ben a nők ellen elkövetett szexuális zaklatások és erőszakos cselekmények 14 százalékát tömegközlekedési eszközökön követték el.
2008.01.17. 07:50
 
 
Koszovóról vitázott az ENSZ BT
Koszovóról vitázott az ENSZ Biztonsági Tanácsa: a testület ülésén Boris Tadic szerb elnök a többségében albánok lakta dél-szerbiai tartomány státusáról szóló tárgyalások folytatásának szükségességét hangoztatta, Hasim Thaqi koszovói kormányfő azonban értésre adta, hogy hamarosan kikiálthatják a függetlenséget. Tadic az ENSZ New York-i székhelyén a Biztonsági Tanács szerdai nyílt ülésén felszólította a világszervezetet, hogy utasítsa el a jelenleg az ENSZ által igazgatott Koszovó függetlenségének egyoldalú kikiáltását, s további tárgyalásokat szorgalmazott. Tadic leszögezte: Belgrád soha nem fogja elismerni a Szerbiából kiszakadni kívánó tartomány függetlenségét, de nem fog erőszakot alkalmazni annak megakadályozása érdekében.
2008.01.17. 07:33
 
 
A VPOP 2007-ben csaknem 13 ezer fuvarozási jogsértést derített fel
A vámhatóság 2007-ben 12.928 esetben szabott ki közigazgatási bírságot fuvarozási jogsértésért, szemben a 2006. évi 3.481-gyel - tájékoztatott Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. A csaknem négyszeres emelkedés oka egyrészt az ellenőrizhető tevékenységek körének kibővülése, a vonatkozó jogszabályok módosulása, másrészt pedig az ellenőrzés végzéséhez szükséges speciális ismeretek tárgyában megtartott továbbképzések állnak. A közlemény kiemeli, hogy mind az autóbuszok, mind pedig a tehergépjárművek vezetői nincsenek tisztában a vonatkozó közösségi és nemzetközi előírásokkal, ami különösen igaz az EU-hoz újonnan csatlakozott tagállamok sofőrjeire.
2008.01.17. 07:28
 
 
Szögesdrótotthon
Szögesdróttal választotta ketté otthonát két fivér Bulgáriában, miután már vagy 200 pert indított egymás ellen. A 75 és 74 esztendős urak éppen 40 évvel ezelőtt kezdtek pereskedni. A szüleiktől örökölt földterületen kaptak hajba annyira, hogy bírósághoz fordultak. Azóta sem tesznek másként, és bár nagyon szeretnének eltávolodni egymástól, költözésre sohasem futotta, mert minden pénzüket az egymás elleni pereskedésbe ölték, ügyvédekre költötték. Így aztán még mindig a szülői házban élnek állandó háborúskodásban. Egy szomszédasszonyuk szerint az egész olyan, mint egy szappanopera - adta hírül a bolgár sajtó.
2008.01.17. 07:24
 
A kétszintű felsőoktatás megkönnyíti a külföldi diákok tanulmányait is
A kétszintű - alap és mesterfokú képzésre - épülő felsőoktatás a külföldi diákok számára is könnyebbé teszi azt, hogy más országban elkezdett tanulmányaikat Magyarországon fejezzék be - közölte a Műegyetem Gazdaságtudományi Karának tanszékvezetője. A környező magyarlakta területekről sok hallgató jön hazai felsőoktatási intézményekbe, de sok az olyan közel-keleti vagy afrikai hallgató is, akiknek a hazájában Magyarországot semlegesebbnek tartják, mint a nyugat-európai államokat, és az itt való tanulást ezek az államok jobban patronálják - fejtette ki Andor György.
2008.01.17. 07:06
 
 
Felelősségre vonás a MÁV-nál és MÁV-START-nál január 2-a miatt
A vezető ügyeletes és egy forgalomirányítási dolgozó elbocsátásával, valamint további 9 alkalmazott esetében személyes felelősséget megállapító eljárás megindításával megkezdődött a MÁV-nál és a MÁV Startnál az az intézkedéssorozat, amely a január 2-án kialakult vasúti közlekedési káosz miatt vált szükségessé a két vasúttársaságnál. A MÁV Zrt. és a MÁV-START Zrt. vezérigazgatói január 16-án meghallgatták a vizsgálóbizottságok jelentését a január 2-iki menetrendváltozás ügyében, és elfogadták a munkáltatói jogkörgyakorlók intézkedéseit. Ennek alapján a MÁV Zrt.-nél megszüntették a vezető ügyeletes munkaviszonyát. További hat munkavállaló felelősségre vonása folyamatban van.
2008.01.16. 21:05
 
 
Huszti 799 ezer eurót kereshet egy év alatt
A Bild Zeitung című lap értesülése szerint pénzügyi viták miatt megszakadt a tárgyalás a Hannover labdarúgócsapata és Huszti Szabolcs között a válogatott játékos 2009 június 30-án lejáró szerződésének idő előtti meghosszabbításáról. A magyar játékos a lap értesülései szerint havonta 34 ezer euró alapfizetést kap, ha azonban csapata legalább 54 pontot szerez és az első nyolc között végez, illetve Huszti 30 meccsen pályára lép, akkor éves keresete elérheti a 799 ezer eurót (kb. 200 millió forint) is. Ez az összeg azonban kevesebb, mint amennyit az őszi szezon nagy részét a kispadon töltő játékostársak, Hashemian, Stajner vagy Lauth vehetnek fel.
2008.01.16. 21:01
 
 
MKIK: a taxisok is részt vehetnének a betegszállításban
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) lehetségesnek tartja a taxis szolgáltatók részvételét a betegszállításban és ezért soron kívüli tárgyalásokat kezdeményeznek - közölte a kamara elnöke. Parragh László közleményében azt írta: a kultúrált betegszállítás mielőbbi helyreállítása érdekében lehetségesnek tartja a közúti közlekedési taxis szolgáltatók jelentős hányadának bevonását az országos szintű feladat ellátásába. Úgy fogalmazott: az ország valamennyi nagyobb városában korszerű diszpécserközponttal rendelkező vállalkozások alkalmasak arra, hogy az igényeknek megfelelően, rövid időn belül, éjjel-nappal, rádiós adó-vevő készülékkel felszerelt gépkocsikat küldjenek a helyszínre a betegek szállítása érdekében.
2008.01.16. 20:54
 
 
Tabuk nélküli önéletrajz George Michaeltől
Tabuk nélküli életrajzi könyvet jelentet meg George Michael, aki a "brit könyvpiac valaha volt egyik legjelentősebb" szerződését írta alá a HarperCollins kiadóval. A kiadó sokat vár a tervek szerint 2009 őszén megjelenő könyvtől, amely "egyike lesz a legizgalmasabb hírességmemoároknak". "George tabuk nélküli könyvet ígért a HarperCollins számára, és biztosan így is lesz" - nyilatkozta a popsztár menedzsere. "Az emberek nem hülyék, kezdik érteni, hogy az igazság sokkal érdekesebb, mint a sajtó által felkapott sztorik" - fűzte hozzá Andy Stephens.
2008.01.16. 20:39
 
 
Közepes intenzitású, de kiterjedt influenza járvány van Magyarországon
Az egész országot érinti az influenza járvány, amely közepes intenzitású - jelentette be Falus Ferenc országos tiszti főorvos szerdán Budapesten. Az országos tiszti főorvos újságírók előtt elmondta, hogy az év második hetében az influenzaszerű megbetegedések gyakorisága a duplájára emelkedett az előző héthez viszonyítva, így január 7-13. között mintegy 30 ezer beteg fordult orvoshoz influenzás panaszok miatt. Falus Ferenc arra kérte a kórházakat, hogy rendeljenek el látogatási tilalmat elsősorban az újszülött- és szülészeti osztályokon. Az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi osztályvezetője elmondta, hogy a dél-alföldi és észak-magyarországi régiókban megháromszorozódott a betegek száma.
2008.01.16. 19:00
 
 
Castro elismerte, hogy túl beteg a nyilvános szerepléshez
Fidel Castro elismerte, hogy túl beteg a nagyközönség előtti nyilvános szerepléshez. A 81 éves kubai vezető a helyi sajtóban szerdán megjelent újabb írásában úgy fogalmazott: fizikai állapota nem teszi lehetővé, hogy nyilvánosan fellépjen és beszédet mondjon Santiago de Cuba lakosai előtt. Fidelt a szigetország keleti részén fekvő nagyváros egyik kerülete indítja parlamenti jelöltként a január 20-ra kitűzött általános választásokon. Fidel 2006 nyarán adta át ideiglenesen a hatalmat öccsének, Raúlnak, de a végrehajtó hatalom legfőbb szervének, az államtanácsnak hivatalosan továbbra is ő vezetője.
2008.01.16. 18:51
 
 
Hétvégén érdemi javulás várható a levegő minőségében
A levegő minősége országszerte továbbra is "kissé szennyezett", ám javul a helyzet, sőt hosszú idő után a hétvégén esély van érdemi tisztulásra - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM) szerdán az MTI-vel. A tárca közleménye szerint több autóforgalommal terhelt területen, főleg csúcsidőben a szálló por szennyezettség és a nitrogénoxid szennyezettség továbbra is meghaladhatja az egészségügyi határértéket. Ebből a két szennyezőanyagból a környezetvédelmi hatóságok a karácsony előtti időszak óta több alkalommal határérték-túllépést mértek a jellemzően szélcsendes, nyomott időjárás, valamint a megnövekedett autóforgalom és fűtési időszak együttes hatása miatt.
2008.01.16. 17:18
 
Öt év alatt másfélszeresére nőhet a szolgáltatók szolgáltatója
A budapesti közüzemek részére végzett komplex számlázási- és ahhoz kapcsolódó díjbeszedési feladatok mellett egyre meghatározóbb nyomdai és követelésvásárlási tevékenységeket végző Díjbeszedő Csoport közelmúltban új tagokkal kiegészült menedzsmentje kidolgozta a társaság középtávú stratégiáját. A tizenöt éve munkavállalói és vezetői tulajdonban működő holding vezetése 2011-re 13 milliárd forintot meghaladó árbevételi szintet célzott meg, amit tevékenységének vidéki, illetve külföldi piacokra történő kiterjesztésével igyekszik elérni.
2008.01.16. 17:10
 
 
Magyar alkotó festménye is bekerül a francia gyűjteménybe
Január 15-én este zsúfolásig megtelt a debreceni Modem A történet folytatódik – kortárs művészek Van Gogh nyomában című nagyszabású kiállítás hivatalos megnyitóján.
2008.01.16. 17:05
 
 
Befektetői konzultációs tanács létrehozásáról döntött a Fidesz
Befektetői konzultációs tanács létrehozásáról döntött a Fidesz elnöksége - jelentette be Varga Mihály, a párt alelnöke szerdán Siófokon, a Fidesz elnökségi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón. Varga közölte: a tanács vezetésével Orbán Viktor pártelnök javaslatára Járai Zsigmondot kérték fel. Az Orbán-kormány volt pénzügyminiszterétől, a Magyar Nemzeti Bank exelnökétől azt várják, hogy kapcsolatot tartson külföldi tőkebefektetőkkel, konzultáljon és ötleteket gyűjtsön befektetési lehetőségekre. A Fidesz alelnöke a tanács létrehozásának másik céljáról azt mondta, ezzel is szeretnék ráirányítani a kormány figyelmét arra, hogy gazdaságpolitikája megbukott.
2008.01.16. 16:27
 
 
Freedom House: Magyarország 2007-ben is stabil demokrácia volt
Magyarország 2007-ben is a világ stabil demokráciái közé tartozott, bár nem volt mentes a politikai megrázkódtatásoktól - derült ki abból a jelentésből, amelyben az amerikai Freedom House a szabadság és a demokrácia világbeli helyzetét értékeli. A független szervezet Magyarország demokrácia-teljesítményét továbbra is a legmagasabb pontszámmal értékelte mind a politikai, mind a polgári jogok tekintetében. Magyarország a tavalyi világjelentésben is maximális osztályzatokat kapott, azzal a megjegyzéssel, hogy "némileg gyengült" a demokrácia. A Freedom House szerint 2006-ban "enyhe visszaesés történt az erőteljesen polarizálódott politikai környezetben a zavargások és a polgári elégedetlenség miatt".
2008.01.16. 16:05
 
 
Fidel és Raúl Castro is indul a kubai választásokon
Fidel és Raúl Castro is szerepel a jelöltek között a kubai nemzetgyűlési választásokon - mondta a Kubai Köztársaság budapesti nagykövete szerdán tartott sajtóértekezletén. Mindkettőjüket Santiago de Cuba egyik választókerületében jelölték - mondta Soraya Álverez. A január 20-i választások szabadok és demokratikusak lesznek Kubában, mert a jelölteket a nép ajánlotta, és garantálva van az állampolgárok szabad és titkos választásának joga; nem lesz választási csalás Kubában - mondta a nagykövet a távirati iroda kérdésére. A nagykövet kiemelte: a választást a kubai alkotmánynak és a választási törvénynek megfelelően tartják meg. A jogszabály szerint a külföldön tartózkodó kubaiak nem szavazhatnak.
2008.01.16. 15:44
 
 
Új Top 100-as körözési listát állított össze az ORFK
Egy új, Top 100-as országos körözési listát állított össze a rendőrség, amelyben a legkeresettebb személyekről bővebb adatokat és információkat is közölnek - jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) bűnügyi főigazgatója. Kökényesi Antal vezérőrnagy elmondta: az új körözési listát a bűncselekmény súlya, sorozatjellege, valamint a többszörös körözések száma alapján a megyei rendőr-főkapitányságok javaslataiból állították össze. Hozzátette: az új Top 100-as listán a keresett személyek személyleírása mellett lehetséges megjelenési helyüket és a bűncselekmény megnevezését is nyilvánosságra hozzák.
2008.01.16. 15:17
 
 
Prodi nem fogadta el az igazságügy-miniszter lemondását
Romano Prodi olasz miniszterelnök nem fogadta el Clemente Mastella olasz igazságügy-miniszter szerdai lemondását, amelyet ő arra hivatkozva nyújtott be, hogy korrupció vádjával eljárást indítottak felesége ellen, és elrendelték az asszony házi őrizetben tartását. Mastella ezután közölte, hogy ennek ellenére fenntartja döntését. Bejelentésekor azt mondta: azért döntött így, mert nem akarja politikai válságba sodorni a kormányt. Mastella a Demokratikus Unió Európáért (UDEUR) nevű kis kereszténydemokrata párt elnöke. Lemondása miatt a Prodi vezette balközép kormány várhatóan elveszti a párt támogatását, és ezzel a többségét is a szenátusban.
2008.01.16. 14:52
 
 
Demszky: az adóelosztás újragondolására lenne szükség
A gazdasági mutatók szerint a főváros gazdasága jobban prosperál az országosnál, az adóbevételek elosztása miatt azonban 2008-ban a korábbiaknál kevesebb pénzt jut működtetésre és fejlesztésre Budapesten - mondta a főpolgármester szerdai sajtótájékoztatóján. Demszky Gábor (SZDSZ) úgy fogalmazott: Budapest az ország gazdaságának motorja, amely egyre kevesebb üzemanyaghoz jut, ennek ellenére egyre jobb teljesítményt nyújt. A főváros GDP-je a Budapest nélküli országos átlag háromszorosa, s ez meghaladja az Európai Unió átlagát is - tette hozzá a főpolgármester.
2008.01.16. 14:41
 
 
Paris Hilton a Harvard Egyetemen
Paris Hilton február 6-án a Harvard Egyetemre látogat, a Massachusetts állambeli Cambridge-be, hogy átvegye a híres egyetemi élclap, a Harvard Lampoon évente odaítélt kitüntetését. A díj neve Hastiest Pudding of the Lampoon Award, amely lefordíthatatlan szójáték, s körülbelül annyit tesz: a Lampoon Legforróbb Pudingja Díj. A hírről nemcsak a magazin, de a médiasztár új filmjének forgalmazója, a Regent Releasing is beszámolt. Paris Hilton február 8-tól a The Hottie and the Nottie című vígjátékban lesz látható, amelyben egy "rút kiskacsa" csinos barátnőjét alakítja.
2008.01.16. 14:14
 
 
Melbourne: Szávay csütörtökön kezd párosban
Szávay Ágnes - oldalán Marija Kirilenkóval - csütörtökön kezdi meg szereplését az ausztrál nyílt teniszbajnokság párosversenyében. A 11. helyen kiemelt magyar-orosz duó a 32 közé jutásért a 18-as pálya negyedik mérkőzésén - magyar idő szerint várhatóan csütörtök reggel - az amerikai Lindsay Davenport és a szlovák Daniela Hantuchova ellen lép pályára. Szávay egyesben már az első körben búcsúzott, a női páros mellett még a vegyespárosban - az indiai Leander Paes oldalán - is szerencsét próbál.
2008.01.16. 13:46
 
 
Friss bizonyíték Mona Lisa kilétéről
Friss bizonyíték került elő arra vonatkozóan, hogy a Mona Lisát egy firenzei kereskedő feleségéről, Lisa del Giocondóról mintázta Leonardo da Vinci - jelentette be a minap a Heidelbergi Egyetem könyvtárának igazgatója. Veil Probst azt mondta, hogy egy firenzei hivatalnok, bizonyos Agostino Vespucci feljegyzései, illetőleg könyve szerint, amelyre a Heidelbergi Egyetem könyvtárában bukkantak rá, a Mona Lisa modellje Francesco del Giocondo firenzei kereskedő felesége volt. A feljegyzések keltezése 1503., a könyvre Armin Schlechter akadémikus találta rá. Ezáltal még pontosabban meg tudjuk határozni a festmény keletkezési idejét, és megdönthetetlen bizonyítékkal szolgálni arra az általános elméletre vonatkozóan, hogy ki is volt a Mona Lisa modellje.
2008.01.16. 13:25
 
 
Zsanett-ügy: elutasították a jogi képviselő panaszát
A Fővárosi Főügyészség elutasította azt a panaszt, amelyet E. Zsanett jogi képviselője nyújtott be, így jogerőre emelkedett a Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomozást megszüntető határozata - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI-vel szerdán. A Budapesti Nyomozó Ügyészség tavaly december 10-án szüntette meg a nyomozást az öt rendőr ellen, az erőszakos közösülés bűntett miatt indult eljárást bűncselekmény hiányában, míg a vesztegetés bűntette miatti eljárást bizonyítottság hiányában. Az ügyben E. Zsanettet képviselő Tuza Péter panaszában három problémát említett meg - mondta el Varga Gergely, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a távirati irodának.
2008.01.16. 12:17
 
 
Átlépte a magyar-román határt a késelő kisfiú
Szerdán háromnegyed 12 előtt néhány perccel hagyta el Magyarország területét Ártándnál az a személygépkocsi, amelyben hazaszállítják azt a román állampolgárságú kisfiút, aki a múlt héten szúrt combon egy fiatalt Budapesten a Blaha Lujza téren - rögzítette a határállomáson való áthaladás tényét a helyszínen az MTI tudósítója, akivel a kisfiú magyar kísérői a határ román oldaláról visszatérve azt is közölték, hogy a gyereket "sérülés- és panaszmentesen" átadták. Információi szerint a kisfiú a személygépkocsi hátsó ülésén középen ült, mellette két oldalon a BRFK ifjúságvédelmi munkatársa és a Gyermekvédelmi Szolgálat képviselője vették körül. 
2008.01.16. 12:15
 
 
Helikopterrel is keresik a nádasba menekült bűnözőt
Helikopterrel is keresik már azt a bűnözőt, aki szerdán hajnalban menekült be a szigligeti nádasba a rendőrök elől - tájékoztatta Regdon László alezredes, a Tapolcai Rendőrkapitányság osztályvezetője, a nyomozás irányítója az MTI-t. A bűnöző után három búvár is kutatja a szigligeti öböl jeges vízterületét - tette hozzá az alezredes. Elmondta: a nádasba menekült férfi hajnalban még kiáltozott a rendőröknek, hogy beszakadt alatta a jég, és segítséget kért, majd a mentésére indult tűzoltók is szót váltottak még vele, de később már nem hallották a hangját. Az öböl jege a tűzoltók alatt is beszakadt, nagy a valószínűsége tehát annak, hogy a nádasba menekült férfi elmerült a jeges vízben.
2008.01.16. 12:11
 
 
Airbus: iparági rekord a megrendelésekben
A nyugat-európai Airbus repülőgépgyár - az EADS leányvállalata - tavaly 453 utasszállító gépet adott át a megrendelőknek, ez új vállalati rekord - 19-cel több, mint 2006-ban -, közte a sokat késlekedett első A380-ast a Singapore Airlinesnak. Az Airbus ezzel megelőzte az amerikai Boeinget, amely tavaly 441 utasgépet adott át a megrendelőknek, hat éven belül a legtöbbet, 11 százalékkal többet, mint 2006-ban. Idén az Airbusnál több mint 470 repülőgép átadására, de a tavalyinál kevesebb új megrendelésre számítanak. Ebben az évben is erős verseny lesz az átadásokban, miközben az Airbus gyorsítani próbálja a kiszállítást, a Boeingnél viszont késés várható a Dreamliner kiadásában.
2008.01.16. 11:47
 
 
Fidesz: a kormány állítsa le közpénzből zajló kampányát
A Fidesz felszólítja Gyurcsány Ferencet és a kormányt, hogy állítsa le a népszavazással kapcsolatos, közpénzből folytatott pártkampányt - mondta az ellenzéki párt operatív igazgatója szerdán, Budapesten. Sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt arról beszélt, hogy reklámkampányával a kormány közpénzből egymilliárd forintot költ az MSZP magyarázkodására. A Fidesz felszólítását szerdán írásban is eljuttatja a kormányfőnek. A képviselő közölte: a népszavazás ügyében az MSZP természetesen kampányolhat, de pártpénzen.
2008.01.16. 11:35
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország továbbra is 50.
A magyar válogatott - megtartva decemberi pozícióját - továbbra is az 50. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Argentína vezet. A közvetlen élcsoportban nem történt mozgás, az argentinokat így most is Brazília és Olaszország követi. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 8., a svédek a 22., a dánok a 31., az albánok a 80., a máltaiak pedig a 136. helyet foglalják el a rangsorban.
2008.01.16. 11:20
 
 
Jegesmedve lázban ég Németország
Tombol a jegesmedve-eufória Németországban, miután a nürnbergi állatkert anyja által elvetett és gondozók által nevelt parányi kis bocsa immár a hatodik hetébe lépett, s a jelek szerint tökéletesen fejlődik. Olyannyira, hogy szerdai hírek szerint az újabban Flocke becenévre hallgató jegesmedvebocs immár kinyitotta második - ráadásul kék - szemét is, sőt mindkettővel pislog. Ezen túlmenően - mint gondozói állítják - rendkívül bátor, s már megtette a kúszásra utaló első kísérleteket. A nürnbergi "leányzó" súlyra is szépen, szinte óráról-órára gyarapszik, immár 2460 grammot nyom.
2008.01.16. 10:57
 
 
Jansa: Koszovó ügyében már alig van esély tárgyalásos rendezésre
Koszovó ügyében már alig van esély arra, hogy tárgyalásos úton mindkét fél számára elfogadható megoldást találjanak - vélekedett Janez Jansa, az EU soros elnökségét betöltő Szlovénia miniszterelnöke szerdán Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén. Koszovó ügye jelenleg az egyik legnagyobb kihívás, amivel az Európai Uniónak szembe kell néznie - mondta Jansa, a féléves szlovén elnökség munkaprogramját ismertetve.
2008.01.16. 10:45
 
 
Az SZDSZ a diákhitel emelését javasolja
A diákhitel jelenlegi összegének megemelését javasolja az SZDSZ; a kisebbik kormányzópárt indítványa szerint szeptembertől az államilag támogatott alapképzésben 10 ezer, a mesterképzésben 15 ezer forinttal nőne a havonta felvehető kölcsön összege. Az alapképzésben a jelenlegi 30 ezer helyett 40, míg mesterképzésben 45 ezer forinthoz lehetne havonta hozzájutni - mondta Magyar Bálint, a párt ügyvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Az SZDSZ javaslata alapján emelkedne a diákhitel a költségtérítéses képzésben is, alapképzésben 50 ezer, mesterképzésben 55 ezer forintot lehetne felvenni.
2008.01.16. 10:39
 
 
Erdei Zsolt április végén bokszolhat legközelebb
A Boksz Világszervezet (WBO) négy éve regnáló félnehézsúlyú világbajnoka, Erdei "Madár" Zsolt legközelebb várhatóan csak április végén fog kötelek közé lépni. A hírt közzétevő profibox.hu ugyanakkor részletekkel még nem szolgált, hogy pontosan hol és ki ellen mérkőzik a magyar klasszis. Erdei egy szerdai nyilatkozatában elmondta, hogy a múlt héten már elkezdte az edzéseket, de egy influenza jellegű megbetegedés miatt újabb pihenőre kényszerült, és csak néhány nap múlva folytatja a felkészülést. A 33 éves bokszoló hozzátette, hogy nem konkrét edzésterv alapján végzi a tréningeket, egyelőre csak önszorgalomból gyakorol nem titkoltan azért is, mert néhány kilót felszedett a karácsonyi ünnepek alatt.
2008.01.16. 10:06
 
 
Eljárás indul Demszky Gábor ellen
Tilosban parkolt Demszky Gábor főpolgármester; a BRFK sajtóügyeletese, Sass Oszkár szerdán az MTI-nek csak annyit mondott, hogy értesültek az esetről és megteszik a szükséges lépéseket. A távirati iroda úgy tudja, hogy ez szabálysértési eljárást jelent. Az esetről a velvet.hu számolt be. A portál egyik olvasója fényképezte le vasárnap a fővárosi főpolgármestert, aki szabálytalanul, rossz irányból hajtott be a fővárosi Holló utcába, majd a járműforgalomtól elzárt területen, a "Megállni tilos" tábla alatt szabálytalanul leparkolta az autóját. Demszky Gábor a beszámoló szerint körülbelül tíz perc múlva tért vissza a járműhöz, majd ugyancsak szabálytalanul visszatolatott a Király utcába.
2008.01.16. 09:49
 
 
Fülöp Sándor és Zombor Ferenc a két ombudsmanjelölt
Sólyom László köztársasági elnök szerdán bejelentette: Fülöp Sándor jogászt, ügyvédet jelöli jövő nemzedékek ombudsmanjának, Zombor Ferenc ügyvédet pedig adatvédelmi biztosnak. Az államfő a Sándor-palotában a parlamenti pártok frakcióvezetői előtt ismertette döntését. Sólyom László úgy fogalmazott: a két jelöltet mind szakmailag, mind emberileg alkalmasnak tartja a poszt betöltésére. A parlamenti pártokat Lendvai Ildikó (MSZP), Navracsics Tibor (Fidesz), Pettkó András (MDF), Kóka János (SZDSZ) és Rubovszky György (KDNP) képviselte a Sándor-palotában.
2008.01.16. 09:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511[2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista