2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vízummentességről kezd tárgyalásokat Szerbiával az EU
Vízummentességről kezd tárgyalásokat Szerbiával az Európai Unió - jelentette be pénteken Brüsszelben az Európai Bizottság igazságügyi biztosa, Franco Frattini. Mint közleményéből kiderül, ehhez adottak a technikai előkészületek, másfelől az EU a Belgráddal folytatott együttműködés kulcselemének tekinti az emberek közötti közvetlen kapcsolatokat. A témával kapcsolatos első találkozóra január 30-án Belgrádban kerül sor.
2008.01.18. 14:10
 
 
Erdei és Balzsay április 26-án ismét közös gálán bokszol
Az Universum Box-Promotion április 26-ára tűzte ki Erdei Zsolt tizedik címvédő mérkőzésének időpontját. A monokli.com tudomása szerint a WBO (Boksz Világszervezet) eddigi mind a 28 meccsén veretlen félnehézsúlyú világbajnokának hivatalosan még be nem jelentett németországi gáláján Balzsay Károly (mérlege: 17 fellépésből 17 győzelem) is ringbe lép, első alkalommal téve kockára a WBO-nál november 24-én, Drezdában megszerzett interkontinentális bajnoki címét. A héten az is eldőlt, hogy Balzsay februári mérkőzésére nem kerül sor, így a nagyközépsúlyú bokszoló félbeszakította felkészülését, és már vissza is tért Magyarországra. A harmadik Hamburgban profiskodó magyar, a kispehelysúlyú Bedák Zsolt szintén szerepel az április 26-i gálán.
2008.01.18. 13:50
 
 
A bankok orvosolták a Visa hibáját
A megkérdezett bankok többsége már orvosolta a VISA kártyatársaság hibáját, így az ügyfelek számláját nem terhelik a hibás tranzakciók, noha a VISA még mindig nem küldte el a helyes adatokat a bankoknak. A Visa Europe Services Inc. tájékoztatása szerint január 14-én, hétfőn az idegen ATM-eken a magyarországi hitelintézetek által kibocsátott Visa-logós bankkártyákkal végrehajtott készpénzfelvételi tranzakciókról a társaság szerdán rossz elszámolási állományt küldött, amely a valós tranzakciós összeg és díj helyett azok többszörösét tartalmazta. Az OTP Banknál elmondták, hogy a bank saját eszközeivel pénteken reggelre befejezte az érintett Visa- és Visa Electron-bankkártyák körében a hibás tranzakciós összegek jóváírását.
2008.01.18. 13:43
 
 
Demszky: a társadalmi békét veszélyezteti a Magyar Gárda
A társadalmi béke törékeny, de megszületett a VIII. kerületben; ezt veszélyezteti a Magyar Gárda estére tervezett demonstrációja - mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a főpolgármester. Demszky Gábor (SZDSZ) szerint a VIII. kerületi bűnözés fellángolásáról beszélni hazugság. Az elmúlt években felére csökkent azon bűncselekmények száma, amelyek igazán irritálják a lakosságot - tette hozzá a főpolgármester annak kapcsán, hogy a Magyar Gárda péntek este 18 órára felvonulást tervez a józsefvárosi Vas utcában az általuk "cigánybűnözésnek" nevezett jelenség ellen.
2008.01.18. 13:24
 
Előbb indul a balatoni hajózási szezon
A korai húsvét miatt idén előbb indul a balatoni személyhajózási szezon, a 18 menetrend szerinti járat két új útvonalon is közlekedik majd, a tömegigényre tekintettel pedig a diszkóhajókat a retrózene fogja uralni - számolt be az idei újdonságokról Szabó Zsolt, a Balatoni Hajózási Zrt. központi állomásvezetője pénteken az MTI-nek. Szabó Zsolt elmondta, a balatoni hajózás új menetrendje várhatóan február elején lát napvilágot. Az elmúlt évekhez képest korábban, már március végén indulnak járatok a húsvéti ünnepek alatt Siófok és Balatonfüred között. Április 12-étől közlekednek hétvégenként, május elsejétől pedig naponta a személyhajók.
2008.01.18. 13:04
 
 
Sztrájkot hirdet a VDSZSZ a MÁV-START-nál február elsejétől
Február 1-jétől határozatlan időre sztrájkot hirdet a VDSZSZ Szolidaritás MÁV Start társasági szervezete. A szervezet ügyvivő testületének pénteki ülését követően Halasi Zoltán vezető ügyvivő az MTI-nek elmondta: február elsejétől bármikor lehet sztrájk, amikor a munkatársak felhatalmazást kapnak erre, majd abbahagyják, és egy újabb bizonytalan időpontban folytatják a munkabeszüntetést. Halasi Zoltán közölte: a munkabeszüntetést azért hirdették meg, mert a MÁV-START Zrt.-nél elhúzódtak a bértárgyalások, követeléseiket nem vették figyelembe. A szakszervezet 10 százalékos bérfejlesztést kér a kiszervezés miatt 2007. július elsejéig visszamenőleg, illetve 2,5 havi bért követel a MÁV Cargo privatizációs bevételéből.
2008.01.18. 13:01
 
Elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok
Életének 64. évében elhunyt Bobby Fischer egykori sakkvilágbajnok. Az amerikai születésű, 2005-ben Reykjavíkban letelepedett versenyző halálhírét az izlandi RUC rádióadó jelentette be. Fischer pályafutása legnagyobb sikerének helyszínén élte utolsó napjait: 1972-ben - megszakítva a hosszú évtizedek óta tartó szovjet hegemóniát - Borisz Szpasszkijt legyőzve ebben a városban nyerte el a sakkvilágbajnoki címet. Az izlandiak általános véleménye szerint a Reykjavíkban lejátszott döntő erős befolyással lehetett a helyi törvényhozókra abban, hogy a szigetország befogadja a sakkzsenit. Ezzel nagy valószínűséggel megmentették őt attól, hogy az amerikai igazságszolgáltatás ítélkezzék fölötte, és akár szabadságvesztést rójon ki rá.
2008.01.18. 12:56
 
 
Két hónappal meghosszabbították Zuschlag előzetes letartóztatását
Két hónappal meghosszabbította Zuschlag János előzetes letartóztatását a szegedi nyomozási bíró - közölte pénteken az MTI-vel Szabó Ferenc megyei főügyészhelyettes, aki nem cáfolta, hogy kihallgatták az ügyben Deutsch-Für Tamást, a Fidesz elnökének kabinetfőnökét. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség indítványára a Szegedi Városi Bíróság szeptember 21-én helyezte harminc napra előzetes letartóztatásba Zuschlagot. Az MSZP volt országgyűlési képviselőjét, a kiskunhalasi szervezet korábbi elnökét - társaival együtt - a megyei főügyészség különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítja, társadalmi szervezetek költségvetési támogatásainak szabálytalan felhasználása miatt.
2008.01.18. 12:15
 
Fidesz: a kormány 1,3 millió vizitdíj árát fordítja kommunikációra
A Fidesz felszólítja az Egészségügyi Minisztériumot, hogy azonnal állítsa le "a közpénzből folytatott pártkampányt", és ne költsön több mint 400 millió forintot kommunikációra - mondta Nyitrai Zsolt, az ellenzéki párt operatív igazgatója. A képviselő szerint a január 7-én megjelent közbeszerzési értesítőből kiderül, hogy az egészségügyi tárca idén több mint 400 millió forintot, vagyis 1,3 millió ember vizitdíjának összegét akarja elkölteni kommunikációra, reklámra, hirdetésekre. Nyitrai arra szólította fel az egészségügyi kormányzatot, hogy azonnal állítsa le ezeket a közbeszerzéseket, "mert ez nem más, mint közpénzből folytatott pártkampány, az MSZP és SZDSZ népszavazási ellenkampánya az emberek pénzéből".
2008.01.18. 11:54
 
Szörf-vb: Detre Diána biztosan olimpiai kvótás
Biztosan olimpiai kvótát szerez Detre Diána a vasárnapig tartó aucklandi szörf-világbajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint már csak egy futam van hátra, és ennek eredménye nem befolyásolhatja az ötkarikás indulási jog megszerzését. Az 1980-as moszkvai olimpián Repülőhollandiban bronzérmes Detre Szabolcs lánya a 13, még kvalifikációért küzdő nemzet résztvevői közül jelenleg a harmadik helyen áll, a vb-n heten juthatnak indulási joghoz. Pekingben 28 női szörfös állhat rajthoz, országonként egy. Tavaly már elkelt 21 hely, a mostani vb-n hét kvótát osztanak ki.
2008.01.18. 11:35
 
 
Megszökött a csíkszeredai intézetből a késelő kisfiú
A csíkszeredai nevelőintézet falain kívül, egy fociedzés megkezdésére várva szökött meg a Budapesten késelő és hazaszállított kisfiú, miután megütötte egyik társát - mondta az MTI-nek Csíkszeredában Elekes Zoltán, a Hargita megyei Szociális és Gyermekvédelmi Hatóság vezérigazgatója. A gyerek már csütörtök délután megszökött, de erről csak pénteken délelőtt szivárogtak ki értesülések. A vezérigazgató az MTI-nek elmondta: a gyereket az előző nap délutánján az egyik nevelő fociedzésre vitte. Amíg az edzés megkezdésére vártak, a fiú belekötött egyik társába, megütötte, majd az emiatt keletkezett kisebb zűrzavart kihasználva elfutott a helyszínről.
2008.01.18. 11:30
 
 
131 ezerrel nőtt a mobil-előfizetők száma novemberben
Tavaly novemberben 131 ezerrel, 10 millió 710 ezerre nőtt a három hazai mobiltelefon-szolgáltató ügyfeleinek száma, így Magyarországon száz lakosra 106,5 előfizetés jutott a hónap végén - tájékoztatta a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) az MTI-t. A közlemény szerint az előfizetői szám - azaz a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas SIM-kártyák száma alapján - 2007. novemberében a Pannon piaci részesedése 34,96 százalékról 35,12 százalékra emelkedett, míg a T-Mobile-é 44,02 százalékról 43,97 százalékra, a Vodafone részesedése pedig 21,02 százalékról 20,91 százalékra csökkent.
2008.01.18. 10:30
 
Gyurcsány: a Magyarországon működő indiai cégeknél nincsenek konfliktusok
Az indiai cégeknél szívesen dolgoznak a magyar alkalmazottak, nincsenek olyan, a kulturális különbségekre visszavezethető konfliktusok, mint néhány más Magyarországon működő külföldi vállalatnál - jelentette ki Gyurcsány Ferenc pénteken Újdelhiben egy indiai üzletemberek részvételével rendezett magyar-indiai üzleti fórumon. "Politikai pályafutásom alatt egyszer sem hallottam panaszt indiai vállalatoknál dolgozó alkalmazottaktól munkáltatóra" - mondta a miniszterelnök, utalva arra, hogy volt néhány olyan, Magyarországon beruházást végrehajtó külföldi cég, amelynél előfordult munkaügyi konfliktus.
2008.01.18. 10:26
 
 
Izrael időlegesen lezárta a gázai övezeti átkelőket
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter elrendelte a gázai övezeti határátkelőhelyek időleges lezárását, válaszul a határhoz közeli izraeli városokat érő nagyszámú rakétatámadásra - közölték védelmi tisztségviselők pénteken. Barak csütörtökön késő este hozta meg döntését, miután a nap folyamán a palesztinok negyven rakétát lőttek ki Izraelre. A támadások péntek reggel is folytatódtak, s egy rakéta Askelón izraeli városra hullott, de nem okozott személyi sérülést. A védelmi minisztérium később dönt arról, hogy egyes létfontosságú humanitárius szállítmányokat átengedjenek-e az övezetbe, de az alapvető élelmiszereket és más javakat szállító teherautók nem mehetnek át a következő napokban.
2008.01.18. 09:51
 
 
22,7 százalékkal csökkent az építőipari termelés
Az építőipari termelés 2007 novemberében korrekciók nélkül és munkanaptényezővel kiigazítva is 22,7 százalékkal csökkent 2006 novemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Tavaly az év első tizenegy hónapjában a termelés 12,8 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól. Szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés novemberben 2,2 százalékkal maradt el az előző havitól. Az építőipari termelés 2007 októberében kiigazítatlan adatok alapján 20,1 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 21 százalékkal csökkent 2006 októberéhez képest. 
2008.01.18. 09:01
 
 
Fejbe lőtte magát a Téten lövöldöző férfi
Száz lövést adott le házilag átalakított 22-es kaliberű fegyveréből pénteken a Győr-Moson-Sopron megyei Téten az a 41 éves férfi, aki életveszélyesen megsebesített egy rendőrt a házából, ahol szüleivel lakott; hosszú ideig golyózápor alatt tartotta a közvetlen környezetét, a rendőrség járműveit, végül fejbe lőtte magát és a kórházba szállítás közben meghalt - közölte Szabadfi Árpád dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány délutáni sajtótájékoztatón Győrött. Az elkövető egy hónapja készült már az öngyilkosságra, ezt a szándékát búcsúlevelekben fogalmazta meg, a levelek egyikét ruhájában, a másikat a lakásban találták meg a rendőrök - közölte Bánhalmi Zsolt ezredes, a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója.
2008.01.18. 08:42
 
 
Gengsztermúzeum nyílik Las Vegasban
Las Vegasban 2010-ben múzeum nyílik, amely rekonstruálja a város történetét és emléket állít alapítóinak, a gengsztereknek. 1946-ban Benjamin "Bugsy" Siegel, egy megalomán "keresztapa" megnyitotta a nevadai sivatagban az első kaszinószállodát, a Flamingót, és ezzel lerakta a "szerencse városának" alapkövét. Hatvan évvel később a város emléket akar állítani kényelmetlen múltjának és elismeri, hogy a szervezett alvilágnak döntő szerepe volt abban, hogy a város hazárdjáték mekkája lett. A múzeum létrehozását az amerikai szövetségi nyomozóiroda (FBI) is támogatja, azzal a kikötéssel, hogy megemlékeznek benne azokról is, akik ezt az alvilágot üldözték.
2008.01.18. 08:26
 
 
Indiai hivatali partnerével tárgyal Újdelhiben Gyurcsány Ferenc
Indiai hivatali partnerével, Manmohan Szingh-gel tárgyal pénteken, indiai látogatásának zárónapján Újdelhiben Gyurcsány Ferenc kormányfő. A megbeszélésen szó lesz Indiának a régióban betöltött vezető szerepéről, Afganisztánról, Pakisztánról, az indiai-kínai viszonyról és az atomenergia kérdésköréről - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő. Hozzáfűzte, Gyurcsány Ferenc tájékoztatja az indiai kormányfőt a magyarországi reformokról. Indiában a közelmúltban a magyarországihoz hasonló változtatásokat indítottak el. A miniszterelnök az esti találkozó előtt udvariassági látogatást tesz Pratibha Patil indiai köztársasági elnöknél, tárgyal Murli Deora olajipari miniszterrel, és találkozik Szonja Gandhival, a kormányzó Nemzeti Kongresszus Párt elnökével.
2008.01.18. 07:55
 
 
Litván időutazás
Időutazásra invitálják litván turisztikai illetékesek a szovjet múlt iránt érdeklődőket. Az "1984" elnevezésű projekt keretében a résztvevőknek mindenekelőtt el kell jutniuk a fővárostól 25 kilométernyire lévő titkos bunkerba. A létesítményt több mint harminc éve hozták létre, ahol az elképzelések szerint egy esetleges nukleáris háború idején üzemelhetne egy tévé- és rádióstúdió. Az idő vasfoga nem fogott az eredeti berendezésen, így a látogatók megszemlélhetik, hogyan nézett ki a szovjet idők atombiztos bunkere. Egyórás földalatti séta 35 litasba, azaz 2582 forintba kerül. A szervezők szerint a földalatti labirintusból kiszabadulva mindenki egészen másképp értékeli majd a demokratikus értékeket.
2008.01.18. 07:38
 
 
Melbourne: Szávayék továbbjutottak
Szávay Ágnes az indiai Leander Paes oldalán továbbjutott az ausztrál nyílt tenisz-bajnokság vegyespárosának első fordulójából - derült ki a viadal, illetve a magyar játékos hivatalos honlapjáról. Eszerint a magyar-indiai páros a Voracova-Skoch cseh duó felett aratott győzelmével jutott tovább. A Szávay Ágnes honlapján található bejegyzés szerint a magyar versenyző jól játszott és igazi "csapatot" alkotott az indiai játékossal. A következő fordulóban Szávay Ágnesék várhatóan a 6. kiemelt páros ellen mérkőznek meg a negyeddöntőért és ha úgy játszanak, mint a pénteki mérkőzésen a második szettben, akkor a meglepetés sem elképzelhetetlen - olvasható a honlapon.
2008.01.18. 07:29
 
 
Menedékjogot kért egy nápolyi pár Svájcban a szemét miatt
A szemét elől menekülve kért menedékjogot Svájcban egy nápolyi házaspár. Érvelésük szerint a kukások munkabeszüntetése miatt felhalmozódott mérgező hulladék súlyosan veszélyezteti születendő gyermekük egészségét. A férj 32 éves, felesége 30, és négyhónapos várandós. "Ha Nápolyban maradunk, azt kockáztatjuk, hogy meghalunk rákban. Meg kell mentenünk gyermekünket" - mondta Svájcban a férj, aki cégvezetési tanácsadó. Felesége molekuláris biológus. A pár szerint több ezer tonnányi vegyi és radioaktív szemét halmozódott fel Nápoly környékén. Az olasz városban december derekán állt le a szemét elszállítása, mert teljesen megteltek a környék szeméttelepei.
2008.01.18. 07:27
 
 
Vízúti traffipax
Közúti sebességkamerákat tervez elhelyezni vízi útjai mentén Velence. A traffipaxokkal természetesen nem a lagúnák autósait akarja sebességtúllépésen érni, sem "kétéltűseit", még csak nem is a gondolásokat, hanem a motorcsónakosokat egyszerű közlekedésen. Utóbbiaknak ugyanis tilos behajtani a lagúnákba, hogy ne keltsenek felesleges hullámverést, amely rongálja az épületek alapzatát. A kamerák felvételei révén azonosítani tudnák a motorcsónakokat rendszámaik alapján és megbüntetni tulajdonosaikat. A tervek szerint még a legszűkebb lagúnákba is kerül majd kamera - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2008.01.18. 07:20
 
 
Eva: 152,8 milliárd forint folyt be 2007-ben
Egyszerűsített vállalkozói adóból (eva) a 2007-re tervezett bevétel 91 százaléka, 152,8 milliárd folyt be a költségvetésbe - derül ki a decemberi államháztartási adatokból. A múlt év egészében a tervezett 168,2 milliárd forintnál 9 százalékkal, 15,4 milliárd forinttal kevesebb evát fizettek be a vállalkozók a költségvetésbe, miközben a decemberben átultalt 43,8 milliárd forintos összeg csaknem 36 százalékkal több a 2006 decemberinél. Az eva "karrierje" egyébként így is töretlen: az indulás évében, 2003-ban 31 milliárd forint bevételt, 2004-ben 67 milliárdot, 2005-ben 91,4 milliárdot, 2006-ban pedig 143,1 milliárdot jelentett a költségvetésnek.
2008.01.18. 07:16
 
 
Malév: 6 százalék feletti utasszám-bővülés 2007-ben
A Malév 6 százalékkal növelte utasainak számát tavaly a megelőző évihez képest, ezen belül az üzleti utasoké 10 százalék körüli mértékben nőtt - mondta Németh Krisztina, a Malév kommunikációs igazgatója. Hozzátette: a légitársaság összesen 3 millió 127 ezer fizető utast szállított 2007-ben menetrend szerint közlekedő járatain. Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója korábban úgy nyilatkozott, a oneworld légi szövetségi tagságnak tudható be a versenytársakét is jóval meghaladó ütemben bővülő utaszám. Azt is elmondta, hogy 2007-et ugyan veszteséggel zárja a légitársaság, ám az üzemi szintű eredmény várhatóan 40 százalékkal jobb lesz a 2006. évinél.
2008.01.18. 07:14
 
 
Továbbra is rejtély a heathrow-i baleset oka
Az utóbbi évtizedek egyik legrejtélyesebb légi balesetének tartják szakértők azt a súlyos incidenst, amely csütörtökön történt a londoni Heathrow repülőtéren a British Airways egyik óriásgépével, és amelyből csak a pilóták bravúrjának köszönhetően nem lett katasztrófa. A BA Pekingből érkező Boeing 777-ese épphogy elérte a lakónegyedekkel és szállodákkal sűrűn körbeépített, hatalmas forgalmú repülőteret. A 136 utast és 16 fős személyzetet szállító gép a déli leszállópálya elejétől 360 méterre, a repülőtér kerítése és a közvetlenül mellette húzódó, négysávos gyorsforgalmi út felett mindössze 5-6 méterrel áthaladva, a füvön ért földet, a légikikötő legszélén.
2008.01.18. 07:02
 
 
Washingtoni szimpózium a Szent Korona hazatérésnek 30. évfordulója alkalmából
Szimpóziumot tartottak a Szent Korona hazatérésének 30. évfordulója alkalmából a washingtoni magyar nagykövetségen az egykori amerikai kormány tisztviselői és amerikai magyar történészek részvételével. Deák István, a Columbia Egyetem történész professzora bevezető előadásában kifejtette: "ez a korona Magyarország számára többet jelent, mint bármilyen egyéb korona bármely országnak", az évszázadok során fokozatosan a magyar államiság jelképévé vált. Elmondta, hogy a nemzeti ereklye visszaadását az amerikai magyarok körében többen ellenezték. Az emigrációt megosztotta a kérdés, sokaknak nem tetszett, hogy a koronát a kommunisták kapják vissza. Olyan félelem is volt, hogy a szovjetek kezébe kerül.
2008.01.18. 06:47
 
 
Sajtóértesülések szerint a móri mészáros újabb áldozata került elő
Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség, miután még tavaly ősszel emberi maradványokra bukkantak a Pest megyei Páty határában - közölte az MTI megkeresésére a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője csütörtökön. Horváczy Emese nem kívánta kommentálni azokat a sajtóértesüléseket, miszerint az áldozat a móri mészárlás miatt meggyanúsított, majd magával végző N. László áldozata lett volna. A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI-nek hangsúlyozta: ismeretlen tettes ellen nyomoznak. Csütörtök este több internetes portálon is megjelent, hogy a férfi, akinek maradványait a Páty melletti erdőben találták meg, egy 1997-ben eltűnt férfi, aki a fóti belügyi bázis gondnoka volt. Ezt hivatalosan nem erősítették meg.
2008.01.17. 22:00
 
 
Nyilvános az új körözési Top 100
Nyilvánosságra hozta új körözési Top 100-as listáját csütörtök este a rendőrség; az új névsort nem betűsorrendben állították össze, kevesebb benne a nő és a korábbi lista legidősebb és legfiatalabb körözöttje sem szerepel benne. A rendőrség honlapján közzétett lista azt is rögzíti: a keresett személy ellen miért adtak ki elfogatóparancsot, illetve egy-két névnél különös ismertetőjegyet és esetleges felbukkanási helyet is tartalmaz. A 100-as lista első három helyén három 36 éves férfi áll, valamennyiüket emberölés miatt keresik. Az új névsorból hiányzik a korábbi Top 100 legfiatalabb és legidősebb keresett bűnözője.
2008.01.17. 20:58
 
 
Fico: Szlovákia 2009-re teljesíti az euróbevezetés feltételeit
Szlovákia teljesít minden szükséges feltételt, hogy 2009 elején be lehessen vezetni az eurót - közölte csütörtökön a szlovák kormányfő. Robert Fico rámutatott arra, hogy az államháztartási hiány történelmi mélyponton van, és féken tartják az inflációt. Ivan Miklos, korábbi pénzügyminiszter csütörtökön egy olyan decemberi felmérést ismertetett, amely szerint a szlovákok 52 százaléka negatívan értékeli az eurót. Fico erre úgy reagált, hogy "hosszú ideje nem halott semmi kedvezőt az euróval kapcsolatban a szlovák médiában".
2008.01.17. 20:53
 
 
Férfi kézilabda Eb: bravúros győzelem a spanyolok ellen
A remek napot kifogó magyar válogatott szenzációs, 35-28-as győzelmet aratott a spanyol csapat ellen a norvégiai férfi kézilabda Európa-bajnokság első fordulójában, Bergenben. 1. forduló: C csoport (Bergen): Magyarország-Spanyolország 35-28 (14-12), gólszerzők: Nagy, Ilyés 7-7, Iváncsik T. 5, Császár, Gál 4-4, Mocsai, Iváncsik G., Laluska 2-2, Eklemovics, Zubai 1-1, illetve Garabaya 8, Romero 7, Ortega, Rocas 4-4, Garcia, R. Entrerrios 2-2, Davis 1. A remek rajt fontos volt, és sokat érhet a középdöntőben a most megszerzett két pont.
2008.01.17. 20:47
 
 
Néhány kelet-európai állam csatlakozhat az amerikai vízummentességi programhoz
Remélhetőleg néhány kelet-európai állam is csatlakozhat majd az amerikai vízummentességi programhoz - mondta Michael Chertoff, az Egyesült Államok belbiztonsági minisztere csütörtökön. A miniszter a tárca határbiztonsági tanácsadó bizottságának ülésén örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a kongresszus tavaly a vízummentességi program reformjáról döntött. "Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elkezdjük további országok felvételét, remélhetőleg néhány államét Kelet-Európából és a világ más részeiből" - fogalmazott. Chertoff időpontot nem említett és arra sem tért ki, hogy konkrétan mely országok jöhetnek szóba.
2008.01.17. 20:16
 
 
Hiba a Visa elszámolásokban
A magyarországi hitelintézetek által kibocsátott Visa-kártyákkal e hét elején végrehajtott egyes készpénzfelvétek esetében a kártyatársaság szerdán olyan elszámolást küldött a bankoknak, amely a felvett összeg többszörösét tartalmazhatja - derül ki az OTP Bank csütörtöki közleményéből. A Visa ugyanaznap Londonban azt közölte az MTI-vel, hogy a hibás tranzakciók az esetek zömében nem jelentek meg a kártyatulajdonosok számláin. Az OTP közleményében a nemzetközi kártyatársaság nevében az érintett Visa-kártyabirtokosok elnézését kéri.
2008.01.17. 18:45
 
 
Forma-1: Räikkönen nem fél a Renault-tól
A Renault nem lesz olyan jó, hogy bele tudjon szólni az ez évi Forma 1-es világbajnoki pontversenybe, legalábbis Kimi Räikkönen szerint.
2008.01.17. 18:32
 
 
Kóka: nehéz, de fontos évet hagyott maga mögött az SZDSZ
A tavalyi év nagyon nehéz, de fontos esztendő volt a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) számára, mert Magyarországon sok olyan folyamat indult el, amely a rendszerváltás óta várat magára - mondta Kóka János csütörtökön Szolnokon, a megyében tett látogatása alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Ezek az átalakítási javaslatok azonban hihetetlen ellenállásba ütköznek, nem is annyira a társadalom, mint az érintettek részéről - tette hozzá az SZDSZ elnöke és parlamenti frakcióvezetője. Példaként hozta fel az egészségügyi reformot, amelynek szerinte egyik legnagyobb ellenzője az orvosi kamara, amelynek minden nyilatkozata azt sugallja, hogy a változás ellen "keresztbe fognak tenni, ahol lehet".
2008.01.17. 18:25
 
Főváros: átlagosan 10 százalékkal nőtt a cégvezetők jövedelme
Tavaly nem emelték a fővárosi tulajdonú cégek vezetőinek fizetését, így számítva a vezetői juttatások az idén átlagosan 10 százalékkal emelkednek, figyelembe véve az összes érintett céget, illetve azok igazgatóinak alapbérét és a prémiumát - közölte csütörtökön közleményben a városüzemeltetési és vagyongazdálkodási főpolgármester-helyettes, Hagyó Miklós sajtóirodája. Átlagosnál nagyobb emelés azoknál a cégeknél volt, amelyek kiemelkedően fontos feladatokat látnak el.
2008.01.17. 18:21
 
Teljes látogatási tilalom a Fejér megyei kórházakban
Látogatási tilalmat vezetnek be péntektől Fejér megye valamennyi kórházában, mert az influenzaszerű megbetegedések száma meghaladja a járványügyi határt. A járvány gyorsan terjed, hetente háromszorásra nő, de a megyében van olyan térség, ahol megtízszereződött a betegek száma.
2008.01.17. 18:19
 
FTC: jogi lépéseket fontolgat Kevin McCabe cége
Nem kizárt, hogy jogi lépéseket tesz Kevin McCabe angol üzletember magyarországi cége, az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft., miután a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) érvényesnek, de eredménytelennek nyilvánította az FTC Üllői úti, hat plusz két hektáros ingatlanegyüttesének tulajdonjogára benyújtott pályázatát. "Meg kell, hogy állapítsuk, hogy az MNV közleménye, mely szerint a pályázó nem vállalta, hogy megfizeti az FTC részvényeinek 800 millió forintos vételárát (névérték 20.000 Ft), valótlan, mert a benyújtott pályázat egyértelműen tartalmazza a részvényekkel kapcsolatos vételi szándékot" - áll a cég MTI-hez eljuttatott állásfoglalásában.
2008.01.17. 18:18
 
 
Marketing Centrum: eredményes lenne a népszavazás, ha most vasárnap tartanák
A Fidesz három kérdésről szóló tavaszi népszavazásra a jogosultak 44 százaléka menne el, ha most vasárnap tartanák, és a jogosultak több mint 30 százaléka minden kérdésre igennel szavazna, amely a népszavazás eredményességét jelentené; a népszavazás kimenetele azonban még nem lefutott - közölte januári felmérésének adatait a Marketing Centrum közvélemény-kutató cég. A részvételüket biztosra ígérők 64 százaléka azt tervezi, hogy a Fidesz mindhárom kérdésére igennel fog szavazni, és számottevően sokan vannak azok is, akik egyes kérdésekre igennel, más kérdésekre pedig nemmel szavaznának, ha elmennének.
2008.01.17. 17:22
 
 
A labradorok a legnépszerűbb kutyafajták az Egyesült Államokban
A labradorok immár a 17. évben bizonyultak a legnépszerűbb kutyafajtának az Egyesült Államokban az Amerikai Kutyatenyésztő Klub 2007-es évre vonatkozó statisztikája szerint. Az Amerikai Kutyatenyésztő Klub, amelyet 1884-ben alapították, a pedigrés kutyák legnagyobb adatbázisával rendelkezik a világon, s 157 fajta számára állapított meg szabványokat. Az Egyesült Államok 50 legnagyobb városában végzett felmérés szerint a tízes toplista második helyezettje a yorkshire terrier, a bronzérmes pedig a németjuhász. Az amerikai lakosság körében igen népszerűek az aranyretrieverek is, amelyek a lista negyedik helyére kerültek.
2008.01.17. 17:10
 
 
A lakások 13 százalékát befektetési céllal veszik meg
Százból tizenhárom lakást befektetési céllal vásárolnak meg a vevők, állapítja meg az Elephant Holding elemzése, amely 500 lakásos minta alapján készült. Az MTI rendelkezésére bocsátott tanulmány szerint a befektetési céllal lakást vásárlók több csoportra oszthatók. Az elsőbe azok a családok tartoznak, akik nem is igazi befektetők, nem profitra törekszenek, hanem a gyermekük önálló életét akarják megkönnyíteni a lakással. Úgy vélik, hogy olcsóbb most megvásárolni azt, mint az árát valamilyen biztonságos befektetésbe tartva, későbbre halasztani a vásárlást.
2008.01.17. 16:49
 
 
Többet keresnek a lengyelek a magyaroknál és a cseheknél
Folyamatosan növekszik Lengyelország vonzereje a külföldi befektetők szemében, annak ellenére, hogy a bérszint magasabb, mint a környező országokban, Magyarországon, vagy Csehországban - állapította meg csütörtökön közzétett elemzésében a Kienbaum osztrák személyzeti tanácsadó cég. Az elemzés szerint az ország vonzereje egyebek mellett annak köszönhető, hogy jól képzettek, és rendelkezésre állnak a szakemberek, jó az infrastruktúra, de fontos szerepet játszik a cégek ügyfélközelisége is. A bérszintben mutatkozó különbségekre példaként az ügyvezetőket említi a felmérés: az ő éves fizetésük Lengyelországban átlagosan 133 800 euró, Magyarországon 90 200 euró, Csehországban 89 600 euró.
2008.01.17. 16:40
 
Ismét van tatu az Állatkertben
Öt év után ismét láthat tatukat a Fővárosi Állat- és Növénykert közönsége. A két állat Majna-Frankfurtból került a magyar fővárosba, az ottani állatkert ajándékaként. A tatuk tavaly novemberben érkeztek a városligeti intézménybe, ám csak mostantól láthatja őket a közönség, mert eddig elkülönített karanténban tartózkodtak - tájékoztatta az állatkert a távirati irodát. Bemutatásukkal régi hiányt pótol az állatkert, hiszen legutoljára öt esztendeje volt tatu a létesítményben. Az új jövevények az állatsimogató szomszédságában található Szarvasházba kerültek, amely a szarvasokra utaló nevet ma már csak történeti okokból viseli, hiszen a műemlék épület a dél-amerikai kisemlősöknek ad otthont.
2008.01.17. 15:59
 
 
Zsanett-ügy: újra munkába állhatnak a rendőrök
Megszüntették csütörtökön a Zsanett-ügyben korábban meggyanúsított rendőrök beosztásból történő felmentését, így újra munkába állhatnak - derül ki a rendőrség honlapján közzétett közleményből. A dokumentum a konkrét eset említése nélkül csak azt rögzíti, hogy a Fővárosi Főügyészség szerdán elutasította az erőszakos közösülés bűntette és más bűncselekmény elkövetése miatt, a Készenléti Rendőrség állományába tartozó rendőrökkel szemben, a sértett jogi képviselőjének a nyomozást megszüntető határozata ellen bejelentett panaszát. A közlemény azt is megjegyzi, hogy a Készenléti Rendőrség parancsnoka az érintett rendőrök szolgálati beosztásából történő felfüggesztését csütörtökön megszüntette.
2008.01.17. 15:38
 
 
A Fidesz megerősítő népszavazást tervez az egészségbiztosításról
A Fidesz megerősítő népszavazást kezdeményez az egészségbiztosításról szóló törvény kapcsán a tavaszi parlamenti ülésszak első napján, a törvény zárószavazása előtt - jelentette be Navracsics Tibor frakcióvezető csütörtökön Siófokon. A határozati javaslatot az első ülésnapon, február 11-én nyújtják be, erről a parlamentnek következő ülésén szavaznia kell - mondta az MTI érdeklődésére a frakcióvezető. A Fidesz-elnökség háromnapos ülésének záró napján az ellenzéki párt politikusa elmondta: részletesen megvitatták az egészségbiztosítás privatizációjáról szóló törvényt, s arra a megállapításra jutottak, hogy az elmúlt egy évben ez volt a magyar belpolitika legsúlyosabb konfliktusa.
2008.01.17. 15:30
 
A Malév másodszor lett a "Legjobb kelet-európai légitársaság"
A Malév immár második alkalommal vehette át a "Legjobb kelet-európai légitársaság" díjat New Yorkban, amelyet a The Global Traveler magazin kutatása szerint a prémium törzsutasok ítéltek oda a magyar légitársaságnak. A közlemény szerint a magazin idén már a negyedik évben folytatta le olvasóival a légitársaságokat, repülőtereket, városokat és hoteleket minősítő felmérését. A kérdésekre több mint 15.800 válasz érkezett. A légitársaságokat 21 kategóriában minősítették az olvasók, a legjobbak közé került a Singapore Airlines (Best Airline in the World), az Emirates (Best Airline for International First Class) és az American Airlines (Best Airline for Domestic First Class) kategóriában.
2008.01.17. 15:08
 
 
Az utóbbi évek legsúlyosabb balesete a Heathrow-n, 16-an sérültek meg
Évtizedek óta a legsúlyosabb baleset történt csütörtökön a londoni Heathrow repülőtéren a British Airways légitársaság egyik óriásgépével, amelynek nem hivatalos beszámolók szerint sűrűn lakott terület felett, leszállás közben leálltak a hajtóművei. Az incidens miatt törölték a BA délutáni és esti budapesti járatait. A Pekingből érkező 38-as számú járat, egy Boeing 777-es, 136 utassal és 16 főnyi személyzettel a fedélzetén, jóval a leszállópálya előtt ért földet, főfutóművei azonnal letörtek, a gép több száz métert csúszott a füvön, majd a pálya elején állt meg. A mentőszolgálat esti közleménye szerint tizenhat utas könnyebben megsérült.
2008.01.17. 14:30
 
 
Hihetetlen mennyiségű régészeti anyag került elő Hódmezővásárhelyen
Több mint húszezer kerámiadarabot és tízezer állati csontmaradványt találtak a hódmezővásárhelyi régészek az épülő városi sportcsarnok területén - jelentették be csütörtökön a helyi Tornyai János Múzeum restaurátorai. Nagy Nándor elmondta: a belvárosban épülő sportcentrum helyén 2007 nyarán két hónap alatt, viszonylag kis területen, 2500 négyzetméteren annyi kerámiatöredék, egykori mezőgazdasági eszköz, pénz, állati csont került felszínre, hogy mindez mennyiségét tekintve már-már egy autópálya-feltárás nagyságrendjéhez mérhető. A leletek jelentőségéről szólva a szakember kiemelte: a feltárásnak köszönhetően sokkal többet lehet tudni a késő-középkori és kora-újkori Vásárhelyről.
2008.01.17. 14:18
 
 
Stewardesst játszott Hillary Clinton
Utaskísérő-paródiával köszöntötte a sajtó képviselőit új kampánygépe első útján Hillary Clinton. "Üdvözlöm önöket a Hil Force One fedélzetén" - indított az elnökjelöltségre pályázó demokrata szenátor egy célzással az elnöki különgépre, az Air Force One-ra. "A nevem Hillary és örvendek, hogy a többség Önök közül velem tart" - utalt Clinton az újságírókkal nem mindig harmonikus viszonyára. "A Szövetségi Légügyi Hatóság rendelkezései alapján a fedélzeten tilos a mobiltelefon és minden egyéb eszköz használata, amellyel negatív hírt lehet közölni rólam." A New York-i szenátor és stábja szerdától használja az új, állandó gépet, amelyen együtt utaznak a kampányt kísérő riporterhaddal.
2008.01.17. 14:12
 
 
Tájékoztató kampányt indít az MSZP
Aktív politikai, tájékoztató kampányt indítanak péntektől a szocialisták, akik azt is szeretnék, ha a népszavazáson az igenek számát a mostani közvélemény-kutatási adatokhoz képest jelentősen mérsékelni tudnák. Erről Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese beszélt csütörtökön. "Sajtóhirdetések lesznek, telefonos megkeresések, tájékoztató füzetek és kiadványok, internetes tartalmak, rendezvények, találkozók" - ismertette a szocialista párt kampánykoordinátora a részleteket, hozzátéve: televíziós hirdetéseket nem fognak alkalmazni. Juhász Ferenc kérdésre válaszolva azt mondta, még nem lehet pontosan látni, mindez mennyibe fog kerülni az MSZP-nek, de az biztos, hogy hitelt nem kívánnak felvenni.
2008.01.17. 13:58
 
 
Hajnalért küzd a Karlsruhe és a Dortmund
Hajnal Tamásért küzd jelenlegi klubja, a Karlsruher SC és az érte bejelentkező Borussia Dortmund a német labdarúgó Bundesligában. A dortmundiak arról tájékoztatták a Törökországban edzőtáborozó KSC-t, hogy megkezdték a tárgyalásokat a bajnokság játékosai által hétfőn az idény felfedezettjévé választott középpályással, akinek jövőre jár le a szerződése. "Ötven százalék az esélye, hogy marad, bár egyre erősebbek a híresztelések, hogy hallgatni fog a pénz hívó szavára" - nyilatkozta Rolf Dohmen, a Karlsruhe menedzsere. Edmund Becker vezetőedző is a kétségeinek adott hangot: "Pozitív beállítottságú realista vagyok. Csak a reménytelen romantikusok gondolhatják, hogy valaki manapság a jó csapatlégkör miatt visszautasít egy kedvező ajánlatot."
2008.01.17. 13:34
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510[2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista