2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Jedi egyház
A Csillagok háborúja filmekből ismert Jedi lovagok egyházát tervezi megalapítani két férfi Walesben. A 26 és 21 éves fivérek ugyan már kinőttek a gyerekkorból, de még mindig lelkesen fénykardoznak. Terveik szerint egyházuk szolgáltatása nem merülne ki az "Erőről" tartott prédikációkban, hanem fénykard-kiképzést is adna az azt igénylőknek, emellett meditációs technikákra oktatnák híveiket. A fivérek már tartottak próbamisét egy éjjel a házukban. Gyülekezetük ugyan kizárólag férfiakból áll, de nőket is szívesen látnának soraikban.
2008.01.24. 08:17
 
 
Idén öt millióval növekedhet a munkanélküliek száma világszerte
A hitelpiaci válság és az emelkedő olajárak miatt kialakult gazdasági zűrzavar körülbelül 5 millióval növelheti a világon a munkanélküliek számát 2008-ban, áll a Nemzetközi Munkaügyi Hivatal (ILO) szerdán kiadott éves jelentésében. Az ILO szerint a világon 10-ből 5 ember állása bizonytalan, ők vagy segítő családtagként, vagy önfoglalkoztatóként dolgoznak, ahol nagyobb a kockázata annak, hogy nem részesülnek védelemben. Körülbelül 487 millió munkavállaló - vagyis az összes munkavállalónak a 16,4%-a - még mindig nem keres eleget ahhoz, hogy saját magát és családját a napi személyenkénti 1 dolláros szegénységi szint fölé emelje, míg 1,3 milliárd munkavállaló még mindig a napi 2 dollárnál kevesebből próbál megélni.
2008.01.24. 07:35
 
 
MSZP-küldöttség Washingtonban a vízummentességért
Magyarország számára az amerikai vízummentesség a jövő év folyamán valósulhat meg - tájékoztatta az MTI-t Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán Washingtonban, ahol a szocialista párt országgyűlési képviselőcsoportjának küldöttsége tárgyalásokat kezdett. A négytagú MSZP-s küldöttség találkozott Robert Wexler demokrata párti képviselővel, a képviselőház külügyi bizottsága európai albizottságának elnökével. A felek örömmel nyugtázták, hogy az Egyesült Államokban megvan a pénzügyi fedezet a vízummentességet biztosító rendszer kialakításához és a menetrend is a program kibővítésére, "már látni az alagút végét".
2008.01.24. 07:15
 
 
Férfi kézilabda Eb: kiütéses vereséget szenvedett a magyar válogatott
Az olimpiai selejtezőért harcoló csapatok mérkőzésén a magyar férfi kézilabda-válogatott nyolcgólos vereséget szenvedett az izlandi együttestől a norvégiai Európa-bajnokság középdöntőjében. Eredmény: Izland-Magyarország 36-28 (16-16): Góldobók: Mocsai 6, Laluska, Nagy L. 5-5, Ilyés, Császár, Iváncsik G., Iváncsik T. 2-2, Gál, Eklemovics, Zubai, Törő 1-1. A mostani nagykülönbségű vereség azt jelenti, hogy csütörtökön nyerni kell a címvédő és már biztos csoportelső franciák ellen, ugyanakkor nem biztos, hogy ez elég az ötkarikás selejtezős hely eléréséhez. Az állás: 1. és már elődöntős Franciaország 8 pont, 2. Svédország 5, 3. Németország 4, 4. Magyarország 3, 5. Spanyolország 2 (111-112), 6. Izland 2 (103-117).
2008.01.23. 21:54
 
Gyurcsány: 2,8-3%-os is lehet a gazdasági növekedés 2008-ban
A korábbiaknál derűlátóbb előrejelzéseket tett a magyar miniszterelnök az ország gazdaságának idei fejlődésére: a növekedés, miként a Reuters szavait idézte, 2,8-3% is lehet, a GDP-arányos államháztartási hiány pedig 4% alá kerül. Gyurcsány Ferenc az infláció ütemét 4,5-4,8% közé várja. A deficit csökkenéséhez előrejelzése szerint a kiadásokban további mérséklésre van szükség, de mint megjegyezte: nem kellenek új intézkedések az állami kereslet és fogyasztás szűkítéséhez, hanem csak "nagyon fegyelmezetteknek" kell lennünk. Az idén a költségvetés konszolidációjának pozitív kihatása a gazdaságot leginkább befolyásoló tényező, a negatív oldal a fontos európai piacokon végbemenő gazdasági lassulás.
2008.01.23. 21:34
 
 
Lezuhant egy lengyel katonai szállítógép, 20 halott
Leszállás közben lezuhant egy katonai szállítógép az északnyugat-lengyelországi Miroslawiec katonai repülőterén, a fedélzeten tartózkodó 20 ember életét vesztette - közölte csütörtök hajnalban Donald Tusk kormányfő. A Casa C-295-m típusú, spanyol gyártmányú repülőgép szerda este négyfős legénységgel és 16 utassal közvetlenül a landolás előtt zuhant le, 800 méternyire a leszállópályától erdős területen földnek csapódott, és kigyulladt. Az áldozatok között volt a lengyel hadsereg egyik dandártábornoka is. "Katonák, férjek, apák haltak meg, és ez a legtragikusabb ebben a katasztrófában" - mondta a kormányfő, aki azonnal a szerencsétlenség színhelyére utazott.
2008.01.23. 21:05
 
 
Történelmi látogatást kezdett Ankarában a görög kormányfő
Görögország támogatja Törökország európai uniós csatlakozási kérelmét, de Ankarának teljesítenie kell az EU-nak tett vállalásait - jelentette ki Kosztasz Karamanlisz görög miniszterelnök Ankarában. Karamanlisz személyében 49 év óta először tesz hivatalos látogatást görög kormányfő Törökországban. A három napos vizit lényegében viszonzása Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök 2004-es görögországi útjának. A tárgyalások után tartott közös sajtótájékoztatón Karamanlisz és Recep Tayyip Erdogan a kétoldalú együttműködés további kiszélesítését - a kereskedelmi, energetikai és turisztikai kapcsolatok még szorosabbra fűzését - ígérte, felemlegetve ugyanakkor a rendezetlen problémákat is.
2008.01.23. 20:45
 
 
Rice normalizálást ígér Iránnak,ha az felhagy az urándúsítással
A diplomáciai kapcsolatok normalizálását és a kereskedelem bővítését helyezte kilátásba szerdán az amerikai külügyminiszter Iránnak, ha az iszlám köztársaság felhagy aggasztó nukleáris tevékenységével. Condoleezza Rice a davosi világgazdasági fórumon mondott beszédében annak a véleményének adott hangot, hogy a Nyugat és Irán közötti nukleáris vita diplomáciai úton rendezhető. Ugyanakkor megengedhetetlennek nevezte, hogy Teherán atomfegyver birtokába jusson.
2008.01.23. 19:15
 
 
Bizalmat szavazott az olasz képviselőház Romano Prodinak
Bizalmat szavazott az olasz képviselőház szerdán este Romano Prodi olasz kormányfőnek - jelentette be Fausto Bertinotti házelnök. A bizalmi szavazáson 326 képviselő a kormányfő mellett, 276 pedig ellene voksolt. Az olasz szenátusban csütörtökön tartanak bizalmi szavazást. Prodinak kevés esélye van elnyerni a felsőház bizalmát, mert balközép koalíciójának itt nincs többsége.
2008.01.23. 19:00
 
 
Varju László lehet az MSZP ügyvezető igazgatója
Varju László, az MSZP frakcióigazgatója lehet a párt ügyvezető igazgatója - erősítették meg az MTI-nek több forrásból a Hírszerző hírportál információját. A távirati iroda a múlt héten írt arról, hogy az MSZP-ben hamarosan megkezdi működését egy apparátussal és vezetővel is rendelkező önálló csoport, amely a társadalmi és civil kapcsolatok kezeléséért, erősítéséért felel majd. A csoport közvetlenül az elnökségtől kap feladatokat. Hírek szerint ennek a csoportnak az élére szánja a pártelnök-miniszterelnök Varju Lászlót, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Az MSZP vezetéséből ugyanakkor többen is megjegyezték az MTI-nek, hogy ilyen típusú személyi döntést az elnökség hozhat, a testület azonban erről még nem tárgyalt.
2008.01.23. 18:55
 
 
Medián: tovább romlott az MSZP megítélése
Az MSZP januárban újabb negatív támogatottsági rekordot könyvelhet el, a megkérdezettek háromnegyede szerint "rossz irányba mennek a dolgok" Magyarországon, eközben a Fidesz vezető helye minden korábbinál biztosabb - derül ki a HVG megbízásából készült legfrissebb Medián-elemzésből, amelyet szerdán juttatott el a hetilap az MTI-nek. Napjainkban tartósan az MSZP a legelutasítottabb párt Magyarországon: korábban soha nem mondták ennyien, hogy semmiképp sem szavaznának rá. A nagyobbik kormánypárt támogatottsága a teljes szavazókorú népesség körében 19 százalékra esett vissza - olvasható az összegzésben. A felmérésből kiderült, hogy a Fidesz vezető helye minden korábbinál biztosabb.
2008.01.23. 18:20
 
 
Fidesz: a konvergenciaprogram rossz az országnak és az embereknek
A Fidesz szerint a konvergenciaprogram rossz az országnak és rossz az embereknek. Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője azt követően beszélt erről, hogy Veres János pénzügyminiszter azt mondta, folytatni kell a költségvetés következetes szigorát és a megkezdett strukturális reformokat. A konvergenciaprogram Európa sereghajtójává tette Magyarországot, amely korábban a régió éllovasa volt - hangsúlyozta Szijjártó. Kiemelte: a program azért is rossz, mert "megszorításokra, az emberek sarcolására és adóemelésekre épít, elveszi a gazdaságtól a kitörés lehetőségét", jelentős reálbércsökkenést, 7%-os inflációt hozott, az adóemelésre, a megszorításokra épülő gazdaságpolitika pedig beszűkíti csökkenti a foglalkoztatást.
2008.01.23. 17:40
 
 
Meghívta a NATO Putyint az áprilisi csúcsra
Meghívta Jaap De Hoop Scheffer NATO-főtitkár Vlagyimir Putyin orosz elnököt a szövetségi tagországok állam- és kormányfőinek áprilisi találkozójára - jelentette be a szervezet szóvivője Brüsszelben. Jaap De Hoop Scheffer Bukarestben mindazon problémákról tárgyalásokat szeretne folytatni az orosz államfővel, amelyekben a NATO és Moszkva között jelenleg nincs egyetértés. Orosz részről még nem érkezett válasz a meghívásra - tette hozzá James Appathurai szóvivő.
2008.01.23. 17:00
 
Budapestre hívta Charlize Theront a főpolgármester-helyettes
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes Budapestre hívta Charlize Theron Oscar-díjas színésznőt, aki egy nemrég adott interjújában Törökországba helyezte a magyar fővárost - közölte az MTI-vel a Főpolgármesteri Hivatal. A turizmusért is felelős SZDSZ-es városvezető azért vette fel a kapcsolatot a hollywoodi sztárral, hogy személyesen is megmutassa: fővárosunk Közép-Európa középpontjaként nemcsak összetéveszthetetlen a világ bármely más városával, de vendégszeretetével, kulturális és történelmi örökségével is méltó riválisa Isztambulnak - olvasható a távirati irodához eljuttatott közleményben.
2008.01.23. 16:07
 
 
Akár már ősztől elindulhat a digitális televíziózás
A földfelszíni digitális televíziózás és rádiózás akár már az ősszel elindulhat, amennyiben a műsorszórók márciusban kezdődő pályáztatása ideálisan alakul - mondta Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke sajtótájékoztatón. Közölte: a szolgáltatás elsősorban a jelenleg szobaantennával tévézőknek jelent majd lehetőséget, hiszen egy 5-10 ezer forintos dekóder megvásárlásával a jelenleg három csatornánál legalább kettővel, de akár héttel többet lehet majd ingyen nézni. A digitális tévé képminősége jobb a jelenleg analóg módon sugárzottnál, s az új technológia számos, a DVD lejátszóknál már most alkalmazható kényelmi funkciókat kínál - jelezte Pataki.
2008.01.23. 16:00
 
 
Emelkedik a diákhitel összege szeptembertől
Szeptembertől emelkedik a diákhitel összege, az állami finanszírozott képzésben tanulók részére havi 30 ezerről 40 ezerre, a költségtérítéses képzésben résztvevők 40 ezer forint helyett 50 ezret vehetnek fel. Ezt Veres János pénzügyminiszter közölte. Elmondta: a jövőben az is lehetővé válik, hogy a hitel összegét közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utalják, amennyiben a hallgató úgy rendelkezik. Veres hozzátette: ennek feltétele, hogy az intézmény együttműködési megállapodást kössön a Diákhitel Központtal. Februárban több nagy egyetem, így az ELTE, a Szegedi Egyetem és a Debreceni Egyetem is készül erre - mondta. Ezáltal lehetővé válik, hogy a hallgató közvetlenül a felsőoktatási intézménynek utalja a képzés költségét.
2008.01.23. 15:55
 
 
Veres: a következetes szigort folytatni kell a költségvetésben
Folytatni kell a következetes szigort a költségvetésben, és a megkezdett strukturális reformokat - mondta Veres János kormányszóvivői tájékoztatón. A pénzügyminiszter az aktualizált konvergenciaprogram bizottsági értékelésről elmondta: az reális képet fest Magyarországról és az elért eredményekről. A bizottság által megfogalmazott, a nyugdíjkiadásokra vonatkozó kockázatot illetően úgy fogalmazott: a kihívás ismert, a nyugdíjkerekasztal javaslatait figyelembe véve a kormány időben meg fogja hozni a szükséges döntéseket. Az eddigi gyakorlat alapján Veres János szerint a költségvetés 2009-ben olyan jelentős tartalékot tartalmaz, ami biztosíthatja, hogy az államháztartás GDP arányos hiánya 3,2%-on belül legyen.
2008.01.23. 15:39
 
Bemutatták A Mediciek fénykora című kiállítást Budapesten
A Mediciek fénykora - élet és művészet a reneszánsz Firenzében című kiállítást szerdán bemutatták a sajtó képviselőinek a budapesti Szépművészeti Múzeumban. A csütörtöktől látogatható tárlat a Reneszánsz Év első nagyszabású eseménye - mondta Hiller István oktatási és kulturális miniszter. Hozzátette: az olasz múzeumok olyan, minden várakozást felülmúló kiállítási anyagot állítottak össze és adtak kölcsön, amelynek darabjai Itálián kívül még nem szerepeltek együtt. "Uniós forrásból az elkövetkező két és fél évben 3,5 milliárd forintot fogunk a Szépművészeti Múzeum rendelkezésére bocsátani, ami a még inkább látogatóbarát múzeum, egy közönségközpont létrehozását segíti majd" - jelentette be a miniszter.
2008.01.23. 15:36
 
 
Országos sztrájkot hirdettek a Volán társaságoknál
Országos sztrájkot hirdetett január 30-án üzemkezdettől 8 óráig a Közúti Közlekedési Szakszervezete (KKSZ), az Autóbuszközlekedési Dolgozók Uniója (ADU), a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége és a Liga Közlekedési Szakszervezetek Ágazati Szövetsége a Volán társaságoknál - közölte Korcsolayné Kovács Krisztina, a KKSZ elnöke szerdán az MTI-vel. Elmondta: a szakszervezetek 7,5 százalékos béremelést és havonta személyenként 5 ezer forint további béren kívüli juttatást kérnek, követelésük alátámasztására hirdették meg a sztrájkot. A szakszervezet tájékoztatása szerint ezzel szemben a munkáltató ajánlata 5-6,5 százalékos jövedelemfejlesztés a Volán-társaságoknál.
2008.01.23. 15:30
 
 
FTC: kiírták a hatodik pályázatot
A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (NVT) szerdai ülésén határozatot hozott az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítési eljárásának kiírásáról, immár hatodik alkalommal. A zártkörű pályázatra azok a cégek kapnak meghívást péntekig, amelyek az eddigi öt alkalommal már pályáztak vagy kaptak meghívót - hangzott el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. székházában tartott sajtótájékoztatón. A kiírásban újdonságként szerepel, hogy a vevőnek február 13-ig sportszakmai koncepciót kell benyújtania, valamint garanciát kell vállalnia arra, hogy 25 évig használati lehetőséget biztosít az FTC szakosztályai részére. Sikeres pályázat esetén eredményhirdetés február végére várható.
2008.01.23. 15:12
 
 
FC Sopron: a megszűnés fenyeget
A megszűnés fenyegeti a Soproni Ligában szereplő FC Sopron labdarúgócsapatát - legalábbis ez derült ki azon a budapesti sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették a REAC Sopronba költözését. Fodor Tamás polgármester arról számolt be, hogy pénteken emelkedhet jogerőre az FC Sopron licencének megvonása, amelyről a magyar szövetség január 4-én döntött arra hivatkozva, hogy a klubnak a játékosokkal, az MLSZ-szel és az APEH-hel szemben is van fennálló adóssága.
2008.01.23. 14:47
 
 
OVI: jól állunk a népszavazás előkészítésével
Az Országos Választási Iroda (OVI) jól áll a népszavazási előkészületekkel - közölte a hivatal vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, nem sokkal azt követően, hogy Sólyom László köztársasági elnök bejelentette: március 9-ére, vasárnapra tűzte ki a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló népszavazást. A választók a három kérdésről három külön lapon szavazhatnak. Rytkó Emília elmondta, a kormány 4,47 milliárd forintot biztosított a népszavazás lebonyolítására, és az e feladattal megbízott önkormányzati és területfejlesztési miniszter is aláírta már valamennyi, a végrehajtáshoz kapcsolódó rendeletet.
2008.01.23. 14:45
 
 
Influenza: nőtt a betegek száma az elmúlt héten
Nőtt az influenzás betegek száma az országban, az elmúlt héthez képest másfélszer többen fordultak orvoshoz - mondta el Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi osztályvezetője. A bejelentések alapján az elmúlt héten mintegy 50 ezren fordultak orvoshoz, a járvány országos, de még mindig közepes intenzitású - közölte a szakember, hozzátéve, a legtöbben Fejér megyében betegek. Csohán Ágnes elmondta: megnőtt a 15 éven aluliak körében a megbetegedettek aránya, és már több közösségi - bölcsődei, óvodai és iskolai - járványt jeleztek a szakemberek.
2008.01.23. 14:06
 
Egyéves a "kis" orrszarvú
Éppen egy éve, 2007. január 23-án este hat óra előtt pár perccel jött világra Layla, az első mesterséges úton fogant szélesszájú orrszarvú a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A születésnap alkalmából hatalmas - lucernából, szénából készült és almával, banánnal, uborkával, valamint táppal töltött - tortával kedveskedtek az állatkert dolgozói Laylának, ám az orrszarvú cseppet sem foglalkozott az ínyencfalatokkal, sokkal inkább élvezte, hogy szaladgálhat a napsütésben és figyelmét a fotósok hada kötötte le. Később, amikor már kevesebb ember vette körül a szülinapost, gondozója simogatni, vakargatni kezdte, amitől teljesen ellágyult, és lefeküdt a földre, majd újra futkározni kezdett és örömében pöfögő hangokat adott ki.
2008.01.23. 13:44
 
 
Hopkins és Calzaghe április 19-én összecsap
A profi ökölvívás egyik régóta várt csemegéjeként létrejön Bernard Hopkins és Joe Calzaghe összecsapása: a két klasszis április 19-én, Las Vegasban, félnehézsúlyban mérheti össze tudását. Hopkinsnak, a középsúly amerikai csillagának és Calzaghenak, a nagyközépsúly veretlen walesi világbajnokának ringtalálkozóját évek óta tervezik, de csak most sikerült megegyeznie a két félnek a részletekben, így abban is, hogy egy magasabb súlykategóriában verekednek meg, a - szerdai bejelentéskor nem közölt nagyságú - pénzdíjon pedig fele-fele arányban osztoznak.
2008.01.23. 13:14
 
 
SZDSZ: a Fidesznek kedvez a korai időpont
Racionális érvek szólnak amellett, hogy a köztársasági elnök március 9-re írta ki a népszavazást, de be kell látni, hogy egy ilyen korai időpont a Fidesznek kedvez - reagált Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke Sólyom László döntésére a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló népszavazásról. A Fidesz ugyanis másfél évig kampányolhatott, és eközben több százmillió forintot költhetett el a választók meggyőzésére, míg az SZDSZ számára csak szűk másfél hónap marad, hogy a "nem" voksok mellett érveljen - mondta a liberális politikus. Horn Gábor ennek ellenére úgy véli, hogy ez az idő is elegendő lesz számukra.
2008.01.23. 13:10
 
 
MSZP: nem okozott meglepetést a népszavazás dátuma
Juhász Ferenc szerint az MSZP-nek nem okozott meglepetést a dátum, tájékoztató kampányuk előkészítésénél számoltak március 9-ével, mint a népszavazás lehetséges időpontjával. Az MSZP elnökhelyettese erről szerdán nyilatkozott az MTI-nek. A szocialisták népszavazási kampányának politikai koordinátora hangsúlyozta: tiszteletben tartják Sólyom László bejelentését. Nyakó István pártszóvivő ehhez annyit tett hozzá, hogy a köztársasági elnöknek joga és kötelessége egy dátumot meghatározni, a törvényes keretek között. "Nekünk bármelyik időpont alkalmas és megfelelő arra, hogy kifejtsük álláspontunkat" - közölte a szóvivő.
2008.01.23. 12:43
 
 
A kormány már elkülönítette a népszavazásra szükséges pénzt
A kormány már elkülönítette a költségvetésből a népszavazás lebonyolításához szükséges 4,5 milliárd forintot - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő szerdán az MTI-vel. A kabinet tiszteletben tartja a köztársasági elnök döntését, amellyel kapcsolatban egyetlen dolga van: biztosítani a lebonyolításhoz szükséges 4,5 milliárd forintot - tette hozzá a szóvivő. Sólyom László köztársasági elnök március 9-ére, vasárnapra tűzte ki a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló népszavazást. Hangsúlyozta: a népszavazásnak nincsen tétje, hiszen nem érinti a reformok lényegét és nem járhat azzal az eredménnyel, amit az ellenzék remél tőle, hiszen parlamenti választások csak 2010-ben lesznek.
2008.01.23. 12:30
 
 
Hamis vád miatt indult nyomozás E. Zsanett ügyében
Hamis vád miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség elrendelte a nyomozást E. Zsanett ügyében - erősítette meg az MTI információját a fővárosi főügyész szerdán az MTI-nek. Ihász Sándor közölte, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség hivatalból ötrendbeli hamis vád miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen. E. Zsanett saját állítása szerint május 4-én Budapesten, a Múzeum körúton öt rendőr igazoltatta, majd egy sötét mellékutcába vitte őt, ahol ketten megerőszakolták a három másik rendőr jelenlétében. A Fővárosi Főügyészség május 17-én jelentette be, hogy az ügyben öt rendőrt gyanúsított meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség.
2008.01.23. 12:08
 
 
Gyurcsány: a magas élelmiszerárak révén az agrártámogatás átalakítható
Az élelmiszerárak megugrása lehetőséget ad az Európai Unió agrártámogatási rendszerének átalakítására, mert akkor a gazdák kevésbé vannak ráutalva a támogatásra, a felszabaduló összegek pedig az oktatásra, a kutatásra és fejlesztésre, a versenyképesség javítására fordíthatók - mondta Gyurcsány Ferenc szerdán a davosi világgazdasági fórum egyik panelbeszélgetésén. A miniszterelnök - európaiként egyedül - részt vett egy olyan fórumon, amelyen a világgazdaság idei kilátásait elemezték szakemberek a világ különböző részeiből. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek telefonon elmondta: a beszélgetésen túlnyomórészt az utóbbi néhány nap globális pénzpiaci válságáról volt szó.
2008.01.23. 12:00
 
 
Március 9-én lesz a népszavazás
Sólyom László köztársasági elnök március 9-ére, vasárnapra tűzte ki a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről szóló népszavazást. Erről a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) tájékoztatta szerdán az MTI-t. "Sólyom László köztársasági elnök a mai napon döntött a kórházi napidíj, a vizitdíj és a képzési hozzájárulás ügyében kezdeményezett országos ügydöntő népszavazás kiírásának időpontjáról, a határozatokban az államfő a népszavazást 2008. március 9-ére, vasárnapra tűzte ki" - olvasható a KEH sajtófőnöke közleményében. Az Alkotmánybíróság keddi ülésén elutasította a kórházi napidíj, a vizitdíj és a tandíj ügyében népszavazást elrendelő országgyűlési határozatok elleni kifogásokat.
2008.01.23. 11:49
 
 
Az ügyészség visszaadta a rendőrségnek a móri ügyet
Az ügyészség további nyomozati cselekményeket tart szükségesnek a móri bankrablás ügyében, ezért a Nemzeti Nyomozó Irodát a nyomozás folytatására kötelezték - tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Főügyészség vezetője szerdán. Ihász Sándor közölte: két szakvéleményt hiányosnak találtak, így ezek kiegészítését kérték a nyomozóhatóságtól. A rendőrségnek március 5-ig kell ezt pótolnia az ügyészség döntése alapján. A főügyész tájékoztatása szerint a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás ügyében fokozott ügyészi felügyelettel zajlott a nyomozás, de csak annak lezárulta után, a teljes iratanyag áttekintésekor tudták megállapítani, hogy a tényállás hiányos és így érdemben nem tudtak dönteni a vádemelésről.
2008.01.23. 11:45
 
 
Fidesz: a népszavazás igazabb politikai korszakot teremthet
A Fidesz szerint a népszavazás egy új politikai kultúra megteremtésének lehetőségét hordozza, a referendum egy tisztább, igazabb politikai korszak első napja lehet - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján. A népszavazás nem a múltról, hanem a jövőről szól, és egy új politikai kultúra megteremtésének lehetőségét hordozza, amelyben a szavaknak súlya, a tetteknek következménye van, és nem illik hazudni senkinek - közölte az ellenzéki párt politikusa. Szerinte a Fidesz és a KDNP kezdeményezte népszavazás a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról jóval túlmutat majd a három konkrét kérdésen.
2008.01.23. 11:42
 
Hajnal Tamás nyártól a Borussia Dortmundé
Nyártól a Bundesliga-rivális Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a Karlsruher SC és a magyar-labdarúgó válogatott középpályása. Ezt Rolf Dohmen, a KSC menedzsere jelentette be. Hajnalnak 2010-ig szól a szerződése az élvonal újoncánál, de a kontraktus egyik pontjának megfelelően a Borussia most 1,3 millió euróért (331 millió forint) megvásárolhatta őt. A 26 éves játékos, akti a Bundesliga játékosai az idény felfedezettjének választottak, a mostani szezon előtt érkezett Karlsruhébe a másodosztályú 1. FC Kaiserslauterntől.
2008.01.23. 11:39
 
 
MSZP: szigorúbb ellenőrzés a gázártámogatásban
Folyamatosan ellenőrzik a gázártámogatásra beadott igényléseket, azaz várhatóan csaknem minden kérelmet ellenőrizni fognak az illetékes hivatalok. Erről Vidorné Szabó Györgyi, az MSZP országgyűlési képviselője beszélt szerdán. Mint mondta, eddig mintegy 1,6 millió igénylés érkezett. Tavaly szúrópróbaszerűen ellenőrizte az államkincstár az adóhivatallal együtt az igényléseket, idén azonban folyamatos lesz az ellenőrzés - közölte a politikus budapesti sajtótájékoztatóján. Az MTI kérdésére Vidorné Szabó Györgyi azt mondta: ez azt jelenti, hogy szinte minden kérelmet ellenőrizni fognak. A képviselő hozzátette: 2007-ben 150 ezer jogosulatlan igénylés volt.
2008.01.23. 11:30
 
 
Tavaly 30 milliárd forintért vásároltak üdülési csekket
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA), mint a kedvezményes üdülési csekk kibocsátója és forgalmazója 2007-ben mintegy 30 milliárd forint értékben, 1,7 millió személy pihenéséhez, üdüléséhez, kikapcsolódásához járult hozzá - mondta Karácsony Mihály, az alapítvány elnöke. 2006-hoz képest csaknem 30 százalékkal nőtt az értékesített üdülési csekkek értéke. Tavalyelőtt mintegy 23,55 milliárd forint értékben vásároltak,a csekktulajdonosok száma 825 ezer fő volt. Az MNÜA közlése szerint az előző évekhez viszonyított több mint 100 százalékos növekedést az tette lehetővé, hogy a jogszabályok adó- és járulék-kedvezménnyel ösztönzik a munkáltatókat arra, hogy jelenlegi és volt munkavállalóik és hozzátartozóik számára üdülési csekket vásároljanak.
2008.01.23. 11:21
 
 
Elárverezik Mussolini versenyautóját
Több mint 200 millió forintos árat érhet el Benito Mussolini bordó Alfa Romeója egy februári angliai árverésen. A 68 lóerős Pescara Spyder külön az olasz diktátor rendelésére készült 1935-ben. Még a gyárban 95 lóerősre tuningolták, mert Mussolini indítani akarta a Mille Miglia itáliai körversenyen. A kétüléses, nyitott tetejű sportkocsit Ercole Boratto, Mussolini személyi sofőrje, az Alfa Romeo korábbi tesztpilótája vezette az 1936-os versenyen. Összesítésben tizenharmadik lett, saját osztályában pedig a harmadik. A kocsi 1939-ig volt Mussolinié, és azóta csak három tulajdonosa volt. Február 27-én, a H and H Classic Auctions cheltenhami árverésén találhat új gazdára.
2008.01.23. 11:16
 
 
Matolcsi március végén búcsúzhat
Valószínűleg március végén, egy magyarországi gálán búcsúzik a profi ökölvívástól Matolcsi József, a Boksz Világalapítvány (WBF) korábbi nagyváltósúlyú világbajnoka. A monokli.com internetes szaklap szerint a 31 éves öklöző utolsó mérkőzésére minden bizonnyal Budapesten, egy a Polish Promotion rendezésében zajló gálán kerül majd sor, de elképzelhető más, esetleg egy hajdúsági helyszín is. Matolcsi pályafutása során 37 profi mérkőzésen lépett ringbe, 26-ot megnyert, 11-et pedig elveszített. Legutóbb tavaly októberben a brit Marcus Portmannel csapott össze a WBF övéért, ám pontozással kikapott.
2008.01.23. 10:48
 
 
Nem szűz lányokat, hanem fiúkat áldoztak a maják
Az ősi Mexikóban élő maják emberáldozatai a korábbi hiedelmekkel ellentétben nem szűz lányok, hanem fiúk és fiatalemberek voltak - erre a következtetésre jutottak a közép-amerikai ország régészei. A prekolumbián maja kultúra magasba ívelő templomokat és míves palotákat hozott létre a mai Közép-Amerikában, valamint Mexikó déli részén az 1500-es évek eleji spanyol hódítás előtt. A Yucatán-félszigetén fekvő Chichen Itza városban a maja papok gyermekeket áldoztak fel, hogy esőért és termékeny földekért könyörögjenek isteneiknek: a szertartás keretében fiatalokat dobtak megszentelt mély víznyelő barlangokba, a ma spanyolul cenoténak nevezett természetes kutakba, Csak esőisten feltételezett lakhelyébe.
2008.01.23. 10:42
 
 
Félmázsa bugyiért másfél hónap börtön
Csaknem félmázsa használt bugyit, melltartót és egyéb női alsóneműt lopkodott össze egy 24 éves férfi az Egyesült Államokban, amiért másfél hónap börtönre ítélték. A hatalmas fehérneműkészletet nem áruházakból, hanem mosodákból és szárítóhelyiségekből zsákmányolta. Lebukását az okozta, hogy feltűnt valakinek, amint egy társasház mosodájában sündörgött. A rendőrség a férfi lakásán öt nagy zsáknyi női alsóneműt talált, nőt viszont egyet sem. A zsákmányban bugyiból volt a legtöbb, összesen 1613 darab, ami a másfél hónapos büntetéssel elosztva, bugyinként 40 percnyi börtönt jelent.
2008.01.23. 10:08
 
 
Budaházy tagadta bűnösségét az ellene indult perben
Budaházy György tagadta bűnösségét abban a fővárosi bíróságon szerdán megkezdődött bűntetőperben, amelyben alkotmányos rend erőszakos megváltozatásának előkészületével vádolják az interneten közétett írásai miatt. A 2002 nyári hídfoglaláskor ismertté vált férfi ellen a 2006 őszi fővárosi zavargások utáni hónapokban, jobbára a Kuruc-infón közzétett 13 írása miatt indult büntetőeljárás. A vádbeli Btk. paragrafust a Budaházyt védő Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd tudomása szerint nem alkalmazták a magyar bíróságok rendszerváltás óta. A tárgyaláson ismertetett vádirat szerint Budaházy célja az alkotmányos rend megváltozatása volt, "akár erőszakos eszközökkel".
2008.01.23. 10:00
 
 
A német autók megbízhatóbbak a japánoknál
Vége a japán autók fölényének a megbízhatóság kategóriájában: a német autóklub friss kimutatása szerint a hazai személyautók kiszorították az élmezőnyből a távol-keleti gyártmányokat. Az ADAC által adományozott megbízhatósági díjat, a Sárga angyalt idén a BMW X3 nyerte, mögötte az Audi A2 és a BMW 1-es széria végzett a dobogós helyeken. A negyedik a BMW által gyártott Mini lett, és csak az ötödik helyen következik egy japán kocsi, a Mazda 3-as. Az első tízben nyolc német autó és mindössze két japán található.És sehol egy Toyota - az a márka, amely a korábbi években szinte kibérelte magának a megbízhatósági ranglista csúcspozícióit.
2008.01.23. 09:48
 
 
Soros: a világgazdaság radikális átrendeződése várható
Ítéletnapi forgatókönyvet vázolt szerdán Soros György amerikai befektető a "Hatvan éve a legrosszabb válság" című cikkében, amelyet a Financial Times közölt szerdán. "A mostani válság több mint hatvan évig tartott szuper-föllendülés betetőzése... Miközben a fejlett világban a recesszió többé-kevésbé elkerülhetetlen, Kínában, Indiában és egyes olajtermelő országokban nagyon erős az ellenkező irányzat... Így a jelenlegi pénzügyi válság kevésbé okozhat világméretű recessziót, inkább a világgazdaság radikális átrendeződése várható, az Egyesült Államok viszonylagos hanyatlásával, és Kína és más fejlődő országok felemelkedésével.
2008.01.23. 08:37
 
 
Chávez rendszeresen kokacserjét rágcsál
Hugo Chávez venezuelai elnök azt állította, hogy rendszeresen rágcsál kokacserjét. "Minden reggel kokalevelet rágcsálok, és nézzenek csak rám, milyen jó formában vagyok" - mondta a dél-amerikai államfő a nemzetgyűlés előtt tartott beszédében, miközben megfeszített bicepszét mutatta hallgatóságának. Chávez kifejtette, hogy míg Fidel Castro rendszeresen küld neki fagylaltot a híres havannai Coppelia fagylaltozóból, Evo Morales bolíviai államfőtől kokapasztát kap ajándékba. "Önöknek is ajánlom" - tette hozzá.
2008.01.23. 08:28
 
 
Repülő pásztorórák
Az ausztrálok mintegy 60 százaléka szeret vagy szeretne szeretkezni repülés közben - derült ki egy felmérésből. A totaltravel.com utazási portál által megkérdezett 1100 ember több mint fele válaszolta azt, hogy szeretne a "Mile High Club" tagja lenni. Ők azok, akik elmondhatják magukról, hogy szeretkeztek már repülőn - menet közben. Köztük van Ralph Fiennes, Az angol beteg és A napfény íze című filmek főszereplője. A színész a Quantas ausztrál légitársaság egy gépének első osztályú mosdójában élvezte egy légi utaskísérő kegyeit Ausztrália és India között.
2008.01.23. 08:12
 
 
Kísérő nélkül a is vehetnek ki szobát a nők szaúdi szállodákban
A szaúdi nők mostantól kísérő (mahram) nélkül is szobát vehetnek ki a szállodákban - jelentette be egy emberjogi szervezet Rijádban. Az új szabályozás komoly előrelépést jelent a konzervatív sivatagi olajmonarchiában, ahol a nők jogait az iszlám nevében sok tekintetben korlátozzák: így például csak elfátyolozva léphetnek az utcára, nem vezethetnek gépkocsit és nem közlekedhetnek egyedül férjük felhatalmazása nélkül, nem ülhetnek be egyedül étterembe és eddig szállodában sem alhattak mahram - őr - nélkül.
2008.01.23. 07:57
 
 
Több ezer palesztin özönlött át Egyiptomba a Gázai övezetből
Több ezer palesztin hatolt be a Gázai övezet határán egyiptomi területre szerda reggel - közölték szemtanúk. A palesztinok azután özönlöttek át Egyiptomba, hogy álarcos fegyveresek pokolgépeket robbantottak a Gázát Egyiptomtól elválasztó kerítés mellett, több rést ütve rajta. Előzőleg a Gázai övezetet kormányzó Hamász iszlamista szervezet a határnál fekvő Rafahban tüntetést szervezett az ellen, hogy Izrael lezárva tartja az övezet határát. A palesztinok élelmiszerért, üzemanyagért, cigarettáért és egyéb olyan javakért mentek át, amelyekből hiány van a külvilágtól hat napja hermetikusan elzárt Gázai övezetben.
2008.01.23. 07:47
 
 
A gyógyszer nem elég egy világméretű madárinfluenza-járvány megakadályozásához
Csak védőoltással és gyógyszerrel nem lehet megakadályozni vagy lassítani egy világméretű madárinfluenza-járvány kialakulását egy kedden közzétett amerikai jelentés szerint. A kongresszus kormányzati ellenőrzési hivatalának jelentése megerősíti a szakemberek évek óta hangoztatott álláspontját, miszerint kizárólag csak a gyógyszeriparra támaszkodva nem lehet a világot megvédeni a madárinfluenzától. Vírusölő szerek, például a Tamiflu gyors alkalmazása életeket menthet, és a védőoltás is hasznos lehet, de a készletek nem jelentősek, és a járványt kiváltó altípussal szemben védelmet nyújtó védőoltás kifejlesztése hónapokba telhet - mutatott rá a dokumentum.
2008.01.23. 07:42
 
 
Közel százszor riasztották a tűzoltókat a vihar miatt
Országszerte közel száz alkalommal riasztották szerdára virradóra a tűzoltókat a vihar miatt fakidőlésekhez, ágletörésekhez, ami a szokásos átlagnál is kevesebb volt - mondta el szerda reggel Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek. Budapesten az M7-es autópálya mellett röviddel éjfél előtt egy reklámtáblát bontott meg a szél, a tűzoltók a tábla darabjait eltávolították az úttestről. A katasztrófavédelemnek nincsen tudomása a vihar következtében keletkezett személyi sérülésről - mondta el a szóvivő.
2008.01.23. 07:35
 
 
Érsekújvárhoz közeli lőtéren készültek a Hedvig-ellenes felvételek
Egy Érsekújvárhoz közeli magyar falu, Szímő (Zemné) lőterén készültek azok a videofelvételek, amelyek képsorain a szlovák rendőrség ruházatra hasonlító öltözékben ismeretlen fiatalok egy Hedvignek "szólított" célbábura zúdítanak golyózáport. Feltételezések szerint a Nyitrán megvert magyar egyetemistáról Malina Hedvigről "vették a mintát." Késő este kiderült: a bábura lövöldözők mégis rendőrök. A hétfő este kirobbant botrány legelején több szlovák internetes portál úgy vélekedett, hogy a felvételek a szlovák rendőrség egyik gyakorló lőterén készültek. A szlovák belügyminisztérium szóvivője ezt azonnal cáfolta, és jelezte: a belügyminiszter vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, valóban rendőrökről van-e szó.
2008.01.23. 07:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505[2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista