2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Fizetést kapnak az olvasásért a spanyol diákok
A Noblejas spanyol település diákjai fizetést kapnak az olvasásért - jelentette be a héten Agustin Jimenez Crespo polgármester. Azok a családok, amelyeknek általános iskolás gyermekei a könyvtárban olvasnak, minden ott eltöltött óra után 1 eurót (260 forintot) kapnak. A Toledótól mintegy 50 kilométerre fekvő 3300 lelkes településen bevezetett újszerű oktatási formától azt várják, hogy a szülők gyermekeik tanításában aktívabban fognak részt venni. Az Egyesült Államokban egy magánalapítvány 8 dolláros órabért ajánlott a georgiai Fairburn városának Creekside nevű középiskola matekból rossz diákjainak, ha hajlandók pótórákra járni.
2008.01.31. 14:49
 
 
Tartós APEH-kinnlevőségek: kicsi a megtérülés esélye
A múlt év végén 767 vállalkozásnak volt 180 napon túl folyamatosan 100 millió forintot meghaladó adótartozása és 2005 magánszemélynek - köztük 304 egyéni vállalkozónak - 180 napon túl folyamatosan 10 millió forintot meghaladó adótartozása az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) adóslistái szerint. A tartós adósok listái csak az adózó nevét és címét, illetve székhelyét, valamint a társaságok, vállalkozók esetében az adóazonosítót tartalmazzák, a fennálló tartozás összegét nem lehet megtudni belőlük. A 180 napon túl tartozó magánszemélyek a 10 milliós küszöbértékkel számolva 20,05 milliárd forinttal, a cégek a 100 milliós küszöbbel számolva 76,7 milliárd forinttal "lógtak" 2007 végén az adóhatóságnak.
2008.01.31. 14:46
 
 
Az év végéig felmérik az állami vagyont
Az év végéig pontos felmérés készül az állami vagyon nagyságáról, amely körülbelül 50 ezer milliárd forintra becsülhető - ismertette Markó Andrea a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára a csütörtöki budapesti szakmai rendezvényen. A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) a különféle civil szervezetekkel közösen tájékozódott az állami vagyonkezelés aktuális kérdéseiről. Az államtitkár elmondta: az eddigi becslés szerint körülbelül 1.700 milliárd forintot jelent a társasági vagyonrész, 3.400 milliárd forintot a termőföld és erdő értéke és 39 ezer milliárd forintot az egyéb ingatlan, valamint más vagyoni értékű elem.
2008.01.31. 14:25
 
 
Madonna a Forbes kasszakirálynője
Madonna ismét ráerősített "Material Girl"-imázsára, a Forbes.com éves összeállításában ugyanis tetemes előnnyel a popdíva vezeti a női előadók bevételi listáját. Az énekesnő az utóbbi 12 hónapban 72 millió dollárt (mintegy 12.6 milliárd forintot) keresett a pénzügyi online magazin minap közzétett adatai szerint. A Cash Queens of Music (a zenei bevételek királynői) elnevezésű toplistán a több mint két évtizede a popzene élvonalához tartozó szupersztár mögött 60 milliós (10,5 milliárd forintos) bevételével a második helyre szorult Barbra Streisand, a dobogó harmadik fokán pedig Celine Dilon áll 54 millió dollárral (9,4 milliárd forinttal).
2008.01.31. 14:07
 
 
Lízingszövetség: több mint 1.200 milliárd forint kihelyezés 2007-ben
A Magyar Lízingszövetség tagvállalatainak kihelyezése 2007-ben 16 százalékos bővülést ér el, a lízingtársaságok több mint 1.200 milliárd forintot helyeztek ki, ezzel a teljes finanszírozott portfolió 2.000 milliárd forint fölé emelkedett - mondta Lévai Gábor főtitkár a szövetség csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. Mészáros György, a lízingszövetség elnöke szerint idén a szervezet legfontosabb feladata az, hogy a lízingnek, mint finanszírozási formának megszüntesse több fontos területen a versenyhátrányát. Kiemelte: jelentősen, 50 százalékkal emelkedett az ingatlanfinaszírozás összege, tavaly mintegy 170 milliárd új kihelyezést hajtottak végre a tagcégek az ingatlanüzletágban.
2008.01.31. 13:22
 
 
Veres: a 2009. évi adóváltoztatások mozgástere 200 milliárd forint
A 2009. évi adóváltoztatások keretében 200 milliárd forintos teherkönnyítésre lát lehetőséget a Pénzügyminisztérium, ezen belül a direkt adókönnyítésre 100 milliárd forint juthat - mondta Veres János pénzügyminiszter a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) elnökségi ülésén. A Gazdasági Veresenyképességi Kerekasztal (GVK) által 2009-től javasolt változtatások közül az élőmunka-járulék 8-10 százalékpontos csökkentése 500-600 milliárd forintos nettó kihatással jár - ismertette a számítást Veres János. Az szja-kedvezmények teljes kiiktatása - ahogy a GVK javasolja - 200 milliárd forint többletbevételt jelent - mondta.
2008.01.31. 13:16
 
 
A Fővárosi Közgyűlés nemkívánatosnak minősítette a Magyar Gárdát
Demszky Gábor főpolgármester indítványára a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön határozatban nyilvánította Budapesten nemkívánatos szervezetnek a Magyar Gárdát. Egyúttal felkérték az ország összes önkormányzatát, hogy településeiken tegyenek meg mindent a szélsőséges megmozdulások, felvonulások elkerüléséért és nyilvánítsák nemkívánatosnak a Magyar Gárdát. A főpolgármester indítványát a kormánypártok és az MDF szavazta meg. A Fidesz-KDNP kinyilvánította, hogy támogatja a javaslatot, de a határozat meghozatalakor nem vettek részt a szavazásban.
2008.01.31. 13:09
 
 
Az egyiptomiak visszaszerezték az ellenőrzést a rafahi határátkelő fölött
Az egyiptomi hatóságoknak sikerült teljesen visszaszerezniük az ellenőrzést az Egyiptom és a palesztin Gázai övezet közti rafahi határátkelőhely fölött. Az egyiptomi biztonsági erők, az övezetet uraló iszlamista Hamász szervezet biztonsági osztagaival szorosan együttműködve, teljesen leállították csütörtökön a palesztin járművek átkelését egyiptomi területre. Kilenc napja először sikerült ezt elérniük. A gyalogos átkelés folytatódott, de szűkebb csatornába terelve, mivel az egyiptomi határőrök rácsokkal és szögesdróttal elzártak mostanra minden olyan rést, amelyet robbantásokkal nyitottak palesztin iszlamista aktivisták egy héttel ezelőtt a határ betonelemekből és szögesdrótból álló kerítésrendszerén.
2008.01.31. 13:04
 
 
Berlin idősebb, mint gondolták
A német főváros idősebb, mint korábban gondolták. Archeológusok ugyanis a közelmúltban olyan bizonyítékokra bukkantak, amelyek arra utaltak, hogy a város alapítása 40 évvel korábban történt, mint arra a meglévő, 1237-ből származó okiratok utaltak. A kutatók ugyanis néhány héttel ezelőtt egy középkori pincében egy olyan fagerendát találtak, amelyen az 1197-es dátum szerepelt. A "történelemformáló" leletről a Die Zeit című hetilap számolt be legfrissebb számában. Az információt ugyanakkor Wilfried Menghin, az archeológuscsoport vezetője is megerősítette.
2008.01.31. 13:01
 
Medián-felmérés: igen a díjak eltörlésére, nem a kormánybuktatásra
Túlnyomó többségben vannak az "igen" támogatói a népszavazás mindhárom kérdésében, de mintha aktivizálódna a "nem" tábora is; egyértelműen csökkent viszont azok aránya, akik szerint egy sikeres népszavazás után a kormánynak le kell mondania - derül ki a Medián januári kutatássorozatából. Január első és harmadik hétvégéje között nem történt jelentős változás a díjak eltörlését támogatók arányában: mindhárom kérdésben közel kétharmados fölényben vannak az igenek. A nemmel szavazni szándékozók aránya jócskán elmarad ettől, ám két hét alatt számottevő mértékben növekedett - főleg a felsőoktatási tandíj és a vizitdíj kérdésében.
2008.01.31. 13:00
 
VOSZ: az adó- és járulékcsökkentéshez bérreform is szükséges
A gazdaság dinamizálását adó- és járulékcsökkentéssel és az ehhez kapcsolódó bérreformmal lehet megvalósítani - jelentette ki Dávid Ferenc, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) főtitkára, a szervezet elnökségi ülésén. Jelenleg egy 185 ezer forintos havi bruttó bér összes bérköltsége 248 ezer forint, a nettó munkabér pedig ennek 47 százaléka, 116 ezer forint - mondta Dávid. A VOSZ álláspontját tolmácsolva a főtitkár kijelentette: akkor lehet csökkenteni a bérhez tartozó járulékot, ha az az 1,5 millió ember, aki jelenleg minimálbéren van bejelentve, ugyanúgy adózna, mint azok, akik az átlagbért keresik meg. Ennek nyomán a nettó átlagbér 116 ezer forintról 136 ezer-148 ezer forintra emelkedne - fűzte hozzá a főtitkár.
2008.01.31. 12:24
 
 
Környezetkímélőbb autóbuszokat szerez be a BKV
A BKV többletforrás igénylése nélkül cseréli le elöregedett, környezetszennyező autóbuszait, az erre irányuló projektet a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottsága szerdán elfogadta - közölte a BKV. Ezzel együtt határozottan visszautasítják, hogy felmerült volna "rossz üzembiztonságú" járművek Budapestre hozatala. Közlésük szerint jelenlegi járműparkukban több száz 18 évnél idősebb autóbusz található, amelyek káros-anyag kibocsátásuk alapján (nitrogén-oxidok, szénmonoxid, szénhidrogének, részecskék) még az EURO 0 környezetvédelmi előírás követelményeinek sem felelnek meg.
2008.01.31. 12:14
 
 
Fidesz: az emberek döntsenek az egészségbiztosításról
Magyarország érdeke, hogy sor kerüljön a Fidesz egészségbiztosítási törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezésére, mert az emberek jövőjét ilyen hosszú távon meghatározó jogszabályt nem lehet elfogadtatni az emberek akarata ellenében - jelentette ki Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. Mint mondta, a Fidesz szerint az egészségbiztosítás privatizációjáról szól a törvény, amely a rendszerváltás óta a legfontosabb jogszabály, ezért erről a kérdésről mindenképpen az embereknek kell kimondani a végső döntést. Répássy hozzátette: biztosan megjósolható, hogy ebben a témában idén lesz a népszavazás, hiszen az Albert-házaspár népszavazási kezdeményezéséhez már gyűjtik az aláírásokat.
2008.01.31. 12:00
 
 
Ethan Hawke és barátnője gyermeket vár
Ethan Hawke filmszínész és barátnője, Ryan Shawhuges bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. Az örvendetes hírt sajtószóvivőjük hozta nyilvánosságra szerdán, ám ennél több részlettel nem szolgált. Hawke már gyakorlott apa, két gyermeke is született korábbi feleségétől, Uma Thurmantől. Éppen így ismerte meg mostani társát, ugyanis Shawhuges volt a kicsik dajkája. A 37 éves texasi filmsztár többek között a Holt Költők Társasága, a Szép remények és a Gattaca című filmekkel ért el sikert, a Kiképzés című thriller epizódszerepéért Oscar-díjra is jelölték.
2008.01.31. 11:57
 
 
Hajdu János a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége Hajdu Jánost választotta meg a női válogatott szövetségi kapitányának. Az eddig szakmai igazgatóként tevékenykedő szakember a kapitányi posztról január közepén lemondott Németh András helyét veszi át. Megbízatása 2008. augusztus 31-ig szól. Elődje, Németh András azok után távozott a posztról, hogy előbb a magyar szövetség (MKSZ) elnökségétől egyhangúlag bizalmat kapott, ám a játékosokkal nem sikerült elsimítania a konfliktusokat, amelyek a csalódást keltő nyolcadik helyezéssel zárult decemberi, franciaországi világbajnokság alatt kiéleződtek. Az 55 esztendős Hajdu jelenleg az MKSZ szakmai igazgatója, és ezt a munkáját a továbbiakban is ellátja.
2008.01.31. 11:53
 
 
Gyurcsány február 18-án tartja évindító beszédét
Gyurcsány Ferenc nem a tavaszi ülésszak első napján, hanem egy héttel később, február 18-án tart évindító beszédet a parlamentben. A távirati iroda információi szerint a miniszterelnök február 18-án a parlamentben beszél először nyilvánosan az új kormányzati politikáról, amelyről az elmúlt hetekben külön-külön egyeztetett az MSZP különböző tagozataival és platformjaival. A tervek szerint közvetlenül az évindító beszéd előtt rendkívüli kormány- és frakcióülést tartanak ezzel összefüggésben. Az új kormányzati politika lényegéről annyit tudni, hogy tervek helyett konkrétumokkal állnak elő és előre kiosztott feladatok, illetve határidők mentén halad a kormány.
2008.01.31. 11:51
 
 
Januárban valószínűleg tovább gyorsult az áremelkedés az EU-ban
Az eurózónában januárban tovább gyorsult az infláció. A brüsszeli Eurostat szerint januárban becsült adat szerint éves szinten 3,2 százalékos volt a drágulás, szemben a decemberi 3,1 százalékkal. A magasabb élelmiszer-és energiaárak lendítették az inflációt jóval az Európai Központi Bank (EKB) által kívánatosnak tartott 2 százalékos küszöb fölé. Az EKB eddig azonban tartózkodott a kamatemeléstől, tekintettel a gazdasági növekedés lassulásának jeleire. A szakértők a decemberihez és a novemberivel azonos 3,1 százalékos drágulásra számítottak decemberre is. Az unió statisztikai hivatala február 29-én közli majd a januári pontos árváltozási adatot.
2008.01.31. 11:22
 
 
Minden második német túl kövér
Minden második német állampolgár az orvosi kritériumok alapján már kövérnek, sőt túl kövérnek számít. Ezt állapította meg az az országos jelentés, amelyet teljes terjedelmében csütörtökön hoztak nyilvánosságra. A beszámolóban foglaltak "súlyát" mindennél jobban jelzi, hogy a legutóbbi hasonló - az egész országra kiterjedő és hivatalos - felmérést a nyolcvanas évek második felében hozták nyilvánosságra. A mostani pedig feketén-fehéren mutatott rá arra, hogy az azóta eltelt több mint húsz évben a németek alaposan kigömbölyödtek.
2008.01.31. 11:19
 
 
Az államfő kinevezte Ficsor Ádámot a MeH államtitkárává
Sólyom László köztársasági elnök a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) államtitkárává nevezte ki Ficsor Ádámot csütörtökön a Sándor-palotában. A miniszterelnök új kabinetfőnöke február 1-jétől tölti be posztját. Ficsor Ádám Gál J. Zoltánt váltja a poszton, aki családi okokból kérte a felmentését Gyurcsány Ferenctől a múlt héten. Gál J. Zoltán az elmúlt hét évben - kisebb megszakításokkal - folyamatosan részt vett a szocialista kormánykommunikáció alakításában.
2008.01.31. 11:15
 
 
Elhunyt Selmeczi Roland színész
Elhunyt Selmeczi Roland, a 38 éves színész szerdán szenvedett halálos autóbalesetet - erősítette meg az MTI értesülését csütörtökön a szolnoki Szigligeti Színház. Bor Zoltán, a teátrum produkciós vezetője elmondta: Selmeczi Roland szerdán délelőtt még a színházban próbálta a Fekete szárú cseresznye című darabot, majd néhány órás pihenést követően elindult Budapestre. A színész Újhartyán közelében szenvedett halálos autóbalesetet - mondta Bor Zoltán. A soproni Petőfi Színházban emlékhelyet alakítottak ki, ahol Selmeczi Roland tisztelői elhelyezhetik az emlékezés virágait - közölte Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kht. igazgatója és Darvas Ilona, a színház igazgatója a távirati irodával.
2008.01.31. 11:06
 
 
Fülöp herceg DVD-szerelőnek nézte Cate Blanchettet
Cate Blanchett színésznővel akarta megcsináltatni elromlott DVD-lejátszóját Fülöp herceg, II. Erzsébet brit királynő kínos elszólásairól hírhedt férje, miután értesült róla, hogy a vele beszélgető világhíresség "filmekkel foglalkozik". A 86 éves edinburgh-i hercegnek a londoni Buckingham-palotában, egy fogadáson mutatták be az Oscar-díjas, ausztrál születésű színésznőt. Amikor a csevegés során Blanchett megemlítette, hogy a "filmiparban" tevékenykedik, Fülöp ezt úgy értelmezte, hogy egy filmtechnikai szerelővel van dolga, és elkezdte neki magyarázni, hogy mi a baj DVD-lejátszójával.
2008.01.31. 11:02
 
 
Tovább keresik a ráckevei csónakbalesetben eltűnt férfit
Tovább keresik a szerdai ráckevei csónakbalesetben eltűnt férfit, a balesetben hárman meghaltak - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t. A csónakban - amely a Ráckevei Duna-ágban borult fel - heten ültek, a vízi jármű feltehetően a túlterheltség miatt borulhatott fel - mondta el Bartha László őrnagy. A balesetben három fiatalember meghalt, másik három társukat kimentették, egy férfit azonban továbbra is búvárok keresnek. A rendőrségi tájékoztatás szerint a kimentett három férfi közül ketten román állampolgárok.
2008.01.31. 10:51
 
Juhász: visszahívnák a büntetés-végrehajtásba a nyugdíjas kollégákat
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium tervei szerint visszahívnának már nyugdíjazott vezetőket, hogy segítségükre legyenek a fiatal büntetés-végrehajtási parancsnokoknak - mondta Juhász Gábor, a tárca államtitkára az MTV Nap-kelte című műsorában. Mivel a büntetés-végrehajtásban (bv) dolgozók aránylag fiatalon nyugdíjba vonulhatnak, az intézmények kétharmadában jelenleg többnyire 30 év körüliek a parancsnokok - tette hozzá az államtitkár. Indoklásul elmondta, hogy a vezetők jelentős része, mintegy 60 százaléka nyugdíjba vonult 2005-2006-ban.
2008.01.31. 10:30
 
 
Gyurcsány Ferenc munkamegbeszélésre Varsóba utazik
Varsóba utazik csütörtökön a miniszterelnök: Gyurcsány Ferenc munkamegbeszélést folytat lengyel partnerével - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő az MTI-vel. Donald Tusk lengyel és Gyurcsány magyar kormányfő a múlt év végén az ostravai V4-csúcson találkozott először, ahol megállapodtak abban, hogy rövid időn belül újra találkoznak. Budai tájékoztatása szerint a tavalyi találkozón annyit rögzítettek, hogy a kétoldalú kapcsolatokat nem terheli probléma. Mint mondta, a csütörtöki megbeszélésen áttekintik az együttműködés további lehetőségeit. Gyurcsány a tervek szerint csütörtökön délután már vissza is érkezik Budapestre. A szóvivő közölte: az utazáshoz különgépet béreltek, amelynek költsége 3,9 millió forint.
2008.01.31. 10:25
 
 
MNB: nem változtak a főbb lakossági forinthitel kamatok
A háztartási szektor forintban denominált folyószámla-, fogyasztási és lakáscélú hiteleinek átlagos kamatlábai nem változtak számottevően az egyéb hiteleké csökkent 2007 decemberében. Míg az euró alapú hitelek kamata nőtt a svájci frank alapúaké stagnált vagy csökkent - közölte az MNB csütörtökön. A jegybanki összesítés szerint miközben a forint alapú főbb lakossági hiteltípusok kamatlábai alig változtak, az állományuk jelentősen emelkedett. A decemberben kötött forintban denominált új fogyasztási hitelszerződések értéke 21,9 milliárd forint, a lakáscélú hiteleké 9,4 milliárd forint, az egyéb hiteleké pedig 7,1 milliárd forint volt.
2008.01.31. 09:54
 
 
Fed Kupa: Szávayék párosban is nyertek
Szávay Ágnes két gyors játszmában, 54 perc alatt nyert Karina Ildor Jacobsgaard ellen és ezzel a magyar női tenisz Fed Kupa-válogatott 2-0-ás, behozhatatlan előnyre tett szert Dánia ellen az Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának nyitó napján, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A világranglistán 21. magyar teniszező az első szettben szinte lélegzethez sem engedte jutni jóval alacsonyabban rangsorolt riválisát, s a másodikban ugyan kissé kiengedett, de ezzel együtt egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelme. A párharc utolsó, párosmeccsét simán nyerte a Szávay, Arn duó.
2008.01.31. 09:08
 
 
Több mint egymillió iraki halt erőszakos halált 2003 óta
Több mint egymillió iraki halt meg erőszakcselekményben az arab ország 2003 márciusi megszállása óta egy olyan tanulmány szerint, amelyet iraki felmérések alapján állítottak össze, és hoztak nyilvánosságra. Az iraki családok egyötöde veszített el legkevesebb egy családtagot az amerikai megszállás és 2007 augusztusa között - derül ki az Opinion Research Business (ORB) londoni székhelyű közvélemény-kutató cég tanulmányából. Az ORB közleményt adott ki, amelyben hangsúlyozza, hogy az összegzés alapja olyan interjúk, amelyeket 2414 felnőtt (18 éven felüli) irakival készítettek az országban. A legnagyobb veszteség a bagdadiakat érte: a fővárosban a családok több mint 40 százaléka elveszített legalább egy tagot.
2008.01.31. 09:06
 
 
Beyoncé új szerepe
A Cadillac Records című filmben Beyoncé alakítja a legendás blues énekesnőt, Etta James-t.
2008.01.31. 08:12
 
 
Egyházi javaslatokat nyújtott be Tőkés László az EP elnökének
Egyházi tartalmú, hármas javaslatcsomagot nyújtott be Tőkés László püspök, erdélyi magyar európai parlamenti képviselő Hans-Gert Pöttering európai parlamenti elnöknek. A szerdán az MTI brüsszeli irodájához is eljuttatott levélben Tőkés László a kultúrák közötti párbeszéd európai uniós esztendejének és a Biblia évének keretében indítványozta, hogy rendezzenek nemzetközi Biblia-kiállítást az Európai Parlamentben, szervezzenek konferenciát Kereszténység és Európa címen a vallások közötti ökumenikus párbeszéd érdekében, továbbá karácsony előtt hívják meg XVI. Benedek pápát az Európai Parlamentbe.
2008.01.31. 08:00
 
 
Jennifer Lopez retteghet
Jennifer Lopez kiegyensúlyozottsága hamarosan a múlté, feneke elől eltűnik a hasa.
2008.01.31. 07:39
 
 
Giuliani kiszállt az amerikai elnökjelöltségért vívott harcból
Kiszállt a republikánus elnökjelöltségért vívott harcból Rudy Giuliani volt New York-i polgármester, és bejelentette, hogy John McCain arizonai szenátor jelöltségét támogatja. Giuliani szerdán jelentette be döntését a Ronald Reagan elnöki könyvtárban, a Los Angelestől mintegy 50 kilométerre északnyugatra lévő Simi-völgyben. A 63 éves politikus a súlyos vereséget jelentő harmadik helyen végzett a keddi floridai előválasztáson. Távozásával két esélyes maradt a republikánus jelöltségért folyó küzdelemben: John McCain és Mitt Romney volt massachusetts-i kormányzó. Giulianit a 2001. szeptember 11-i terrortámadások után, helytállását elismerve, a "nemzet polgármestereként" emlegették.
2008.01.31. 07:30
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák-gól és PSV-siker a rangadón
A címvédő PSV Eindhoven Dzsudzsák Balázs és Otman Bakkal góljaival 2-0-ra győzött az Ajax Amsterdam otthonában a holland labdarúgó-bajnokság rangadóján. A magyar válogatott középpályás - aki végigjátszotta a találkozót - a 41. percben volt eredményes: egy gyors támadás végén jó húsz méterre a hazaiak kapujától átvette a labdát, majd pontosan kilőtte a bal alsó sarkot. A PSV ezzel nyolcpontosra növelte előnyét a bajnokságban az amszterdamiakkal szemben. Eredmények: Ajax Amsterdam-PSV Eindhoven 0-2, Feyenoord-AZ Alkmaar 2-2.
2008.01.31. 07:20
 
 
Premier League: Ronaldo újabb duplájával nyert a Manchester
A címvédő Manchester United a szenzációs formában lévő portugál Cristiano Ronaldo góljaival nyert a Portsmouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Eredmények: Chelsea-Reading 1-0. Gól: Ballack (32.). Derby County-Manchester City 1-1. Gól: Jihai (46.-öngól), illetve Sturridge (63.). West Ham United-FC Liverpool 1-0. Gól: Noble (90. 11-esből) Everton-Tottenham Hotspur 0-0. Manchester United-Portsmouth 2-0. Gól: C. Ronaldo (10., 12.). Az állás: 1. Manchester United 24 48-11 57 pont, 2. Arsenal 24 49-17 57, 3. Chelsea 24 37-16 53, 4. Everton 24 40-23 43, 5. Aston Villa 24 43-31 41, 6. Manchester City 24 31-25 41, 7. FC Liverpool 23 37-17 40, 8. Blackburn Rovers 24 32-31 38.
2008.01.31. 07:15
 
 
Az ENSZ BT az erőszak megszüntetését követeli a kenyai vezetőktől
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa sajnálkozását fejezte ki a Kenyában pusztító erőszak miatt, és felszólította az ország politikai vezetőit, hogy tegyenek meg mindent a vérontás megszüntetéséért és a nyugalom helyreállításáért. A BT zárt ajtók mögött tartott szerdai ülése után a soros elnök Líbia ENSZ-nagykövete kijelentette, hogy a tanács támogatja a közéleti személyiségek Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár által vezetett csoportjának erőfeszítéseit, amelyek a válság megoldására irányulnak. A testület nyugtalan a Kenyában dolgozó számos ENSZ-alkalmazott biztonsága miatt is. Az ENSZ mintegy ötezer alkalmazottja dolgozik Nairobiban, amely New York és Genf mellett a világszervezet tevékenységének egyik központja.
2008.01.31. 07:15
 
A füves cigi korai tüdőbetegséghez vezet!
Azok, akik sok füves cigarettát szívnak, két évtizeddel korábban lesznek tüdőbetegek, és ezért a dohányzási szokásuk a felelős.
2008.01.31. 07:13
 
EURO-2012: UEFA-figyelmeztetés a rendezőknek
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke felszólította a 2012-es kontinenstornának otthont adó Lengyelországot és Ukrajnát, gyorsítsa fel az előkészületeket.
2008.01.31. 07:03
 
 
Kocsmai lelkipásztor-szolgálat
Kocsmai lelkipásztor-szolgálatot indít egy lelkész az Egyesült Államokban egy pennsylvaniai városban, Carlisle-ben. A kocsmákba a lelkészek párokban térnek be, vegyes párost alkotva. Nem fognak prédikálni az ivás ellen - ezt feltehetően a kocsmárosok eleve nem néznék túl jó szemmel -, nem hirdetik az evangéliumot sem, alapvetően csupán meghallgatják azokat, akik ezt igénylik, így elsősorban a csaposokat tehermentesítik, elvégre a lelombozódott iszogatók általában őket terhelik bánatukkal. A tervek szerint a lelkipásztorok lelki segélyükkel minden hónap első péntekjén szolgálnak kocsmákban, minden alkalommal legalább három órán át. A start most pénteken lesz, egyelőre csak egy ivóban, de siker esetén kiterjesztik többre.
2008.01.31. 06:50
 
 
Új Skoda Fabia Combi már itthon is kapható
Már hazánkban is kapható az új ©koda Fabia Combi, ami igen gazdag hagyományok folytatója. Közvetlen elődje, a nagysikerű Fabia Combi I, összesen 640 ezer eladott példányával és sokoldalú adottságaival Európa útjainak egyik legnépszerűbb modelljévé vált.
2008.01.30. 21:46
 
Hindenburgnak lett volna más alternatívája
Paul von Hindenburg akkori elnöknek annak idején lett volna más alternatívája Hitler birodalmi kancellárrá történt kinevezése helyett a berlini Humboldt egyetem tekintélyes professzora szerint.
2008.01.30. 21:44
 
Súlyos problémák az internetszolgáltatásban
Súlyos problémák keletkeztek szerdán számos közel- és közép-keleti országban, valamint Indiában az internetszolgáltatás terén egy tenger alatti távközlési kábel meghibásodása (egyes hírek szerint szakadása) miatt.
2008.01.30. 21:42
 
Megnyílt a magyar Carl Lutz-tárlat az ENSZ New York-i székházában
A második világháborúban zsidókat mentő svájci diplomata, Carl Lutz életét bemutató fotódokumentációs tárlatot, a nevét viselő magyar alapítvány kiállítását kedden hivatalosan megnyitották az ENSZ New York-i székházában. A Carl Lutz és a legendás budapesti Üvegház című kiállítást a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából rendezték meg. Az ENSZ-székház földszinti csarnokában - ahol az eddigi ENSZ-főtitkárok képei is láthatók - a magyar tárlat mellett megnyílt egy másik, a jeruzsálemi Jad Vasem intézet fotóiból álló kiállítás is, amely a holokauszt idején zsidókat mentő muszlim albánok előtt tiszteleg.
2008.01.30. 21:30
 
 
Daróczi: elemző és tervező vita folyt a gödi kormányülésen
Az elmúlt másfél év kormányzását és a következő időszak feladatait beszélte át a kormány és a két koalíciós párt frakcióvezetője a gödi kihelyezett kormányülésen szerdán - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-vel az ülés után szerdán este. Elmondta: nyugodt, alapos, elemző és tervező vita folyt, amelyhez valamennyi kormánytag hozzászólt. Ennek eredményeként a kormány részletezte a törvényalkotási menetrendből adódó feladatokat, meghatározta főbb irányait, amelyekről a jövő hét végéig tájékoztatást ad. Politikai helyzetértékelés is folyt - tette hozzá, - a kormány úgy ítélte meg, hogy az elmúlt másfél év politikája megteremtette a lehetőséget, hogy az első szakaszt lezárhassák és új politikai hangsúlyokat fogalmazhassanak meg. 
2008.01.30. 21:25
 
Elhaladt a Föld mellett egy jelentős nagyságú aszteroida
Elhaladt kedden a Föld mellett egy viszonylag jelentékeny nagyságú aszteroida, ám nem állt fenn az összeütközés veszélye - közölte az amerikai űrkutatási hivatal. A 2007 TU24 jelzésű kisbolygó mintegy 550 ezer kilométerre közelítette meg a Földet, majd távolodni kezdett tőle. Ez az 550 ezer kilométer a Föld-Hold távolság mintegy másfélszerese. A 2007 október 11-én felfedezett aszteroida átmérője különböző irányokban 150-610 méter. 2027-ig egyébként nem lesz olyan újabb eset, amikor ilyen vagy ennél nagyobb aszteroida a Földet ennyire megközelítve halad el bolygónk mellett - közölte a NASA tudósa, aki szerint az áthaladás kiváló alkalmat adott megfigyelések végzésére.
2008.01.30. 21:13
 
 
AJÁNLÓ: Grindhouse: Terrorbolygó
William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell. A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?
2008.01.30. 21:08
 
Újabb kormányellenes tüntetés kezdődött
Ötszázadik napja tart az a tüntetés-sorozat Debrecenben, amelyen estéről estére követelik a kormány lemondását a város főterén.
2008.01.30. 21:02
 
 
Fed: 50 bázispontú kamatcsökkentésről döntöttek
Szerdán, az általános várakozásoknak megfelelően, 50 bázisponttal 3,00 százalékra, 2005 júniusa óta legalacsonyabb szintre mérsékelte az irányadó kamatot az amerikai szövetségi tartalékbank (Fed) kamatalakító Nyíltpiaci Bizottsága (FOMC). A Fed jelezte, hogy további kamatcsökkentésekre kerülhet sor. Az elemzők szerint a Fed ezúttal már nem volt olyan borúlátó a gazdaság megítélése kapcsán, mint egy hete kedden, amikor váratlanul kamatcsökkentést jelentett be. A jegybank egyidejűleg 50 bázisponttal 3,50 százalékra mérsékelte a leszámítolási kamatot. A tíz kamatdöntő közül kilencen szavaztak csökkentésre, míg Richard Fisher, a Fed dallasi központjának a vezetője a kamat szinten tartását javasolta.
2008.01.30. 21:00
 
 
Edwards kiszáll az amerikai elnökjelöltségért vívott harcból
John Edwards szerdán hivatalosan bejelentette, hogy nem folytatja tovább a küzdelmet az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltségéért. Az 54 éves politikus New Orleansban hozta nyilvánosságra, hogy kiszáll a versenyből, miután több demokrata párti előválasztáson is vereséget szenvedett a kezdetektől nagyobb eséllyel pályázó két vetélytársától, Hillary Clintontól és Barack Obamától. "Ideje, hogy visszalépjek". Bár még senki nem tudja megmondani, hogy a novemberi elnökválasztás után ki költözik be a Fehér Házba, "biztos, hogy a Demokrata Párt történelmet fog csinálni" - mondta Edwards, aki mostanáig a 3. helyen állt a demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok között. 
2008.01.30. 20:45
 
 
Gyurcsány: szomorú, hogy a jobboldal zárójelbe teszi Nagy Imre szerepét
Gyurcsány Ferenc szerint "szomorú, hogy miközben a harmadik Magyar Köztársaság 1956 szellemi, politikai örökösének is tekinti önmagát, addig a magyar jobboldal, beleértve annak fő áramát is, lényegében zárójelbe teszi Nagy Imre történelmi, politikai szerepét, szinte még a nevét sem hajlandó kiejteni". A miniszterelnök erről Nagy Imre lányának, Nagy Erzsébetnek a halála kapcsán írt blogjában szerdán. Úgy látja, a jobboldal magatartása sajátos retusálása a történelemnek: annak eltagadása, hogy 1956 indulása nemzeti, demokratikus, szocialista alapokon állt.
2008.01.30. 20:36
 
 
Tengerbe szórták Máhátmá Gandhi hamvait
Az Arab-tengerbe szórták szerdán Mumbaiban Máhátmá Gandhi, az indiai függetlenség vezetője megmaradt hamvainak egy részét meggyilkolásának 60. évfordulóján. Gandhit 1948. január 30-án egy hindu szélsőséges ölte meg egy kollektív imádság közben háza kertjében Újdelhiben. Elhamvasztása után a hamvait tartalmazó urnákat szétosztották hívei között, hogy azokat a megemlékezésekkor bemutassák. Szerdán az egyik urnában őrzött hamvakat szórta a tengerbe Gandhi legidősebb fiának, Harilalnak az unokája. A nap folyamán India-szerte folytak a megemlékezések Máhátmá Gandhiról, aki sokaknak mutatott utat az erőszakmentes harchoz, a központi ünnepséget azonban Újdelhiben, halála helyszínén tartották.
2008.01.30. 20:30
 
 
Kostunica nem támogatja Tadicot
Fő szövetségese, Vojislav Kostunica miniszterelnök elárulta Boris Tadic államfőt a szerbiai elnökválasztás második, döntő fordulója előtt, amikor szerdán kijelentette, hogy nem áll oda egyetlen jelölt mögé sem. A kiélezett küzdelem első fordulójában, január végén a rendre demokratának nevezett Tadic pár százalékkal kevesebb szavazatot szerzett, mint általában szélsőséges nacionalistának minősített ellenfele, Tomislav Nikolic. Ahhoz, hogy február 3-án győzni tudjon, szüksége van minden potenciális szavazójának a voksára, s Kostunica ezeknek egy részétől fosztotta meg szerdán. Ha hallgat, s nem árulja el, mit akar, azzal is jobbat tett volna Tadicnak, mint a támogatás megvonásáról szóló nyilatkozatával.
2008.01.30. 20:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498[2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista