2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tíz ember életét követelte a zord időjárás az Egyesült Államokban
A zord téli időjárás továbbra is fennakadást okoz Észak-Amerika és Kína életében, illetve áradás pusztít az indonéz fővárosban. A havazás és hóviharok 10 ember halálát idézték elő New York és Illinois amerikai szövetségi államokban, illetve fennakadást okoznak mind a légi, mind a szárazföldi közlekedésben az Egyesült Államok keleti és nyugati területein. Még a legfőbb autópályák közül is több járhatatlanná vált, és négyszáz utas a hó fogságába került vonatokon vesztegel Kalifornia északi részén. A chicagói nemzetközi repülőtérről 19 centiméter vastagságú hótakarót jelentettek. Pénteken napközben 500 járatot töröltek a légi kikötőben, a csütörtöki 600 után.
2008.02.02. 14:45
 
 
Fed Kupa: szerb győzelem és továbbjutás
Ana Ivanovic három, Jelena Jankovic pedig két játszmában nyert Renee Reinhard, illetve Arantxa Rus ellen és ezzel a szerb női teniszválogatott 2-0-ra győzött a holland együttes ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának rájátszásban, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A másik ágon a csoportküzdelmek végjátékában a magyarokat legyőző svájci gárda a svédekkel találkozik. A szerb válogatott áprilisban a Világcsoport rájátszásában szerepelhet. A magyar válogatott 15 órától az ötödik helyért a bolgárokkal játszik. Eredmények, rájátszás: Szerbia-Hollandia 2-0 - végeredmény Ana Ivanovic-Renee Reinhard 6:3, 2:6, 6:3 Jelena Jankovic-Arantxa Rus 6:4, 7:6 (7-5) A párosmérkőzést nem játszották le.
2008.02.02. 14:41
 
 
Casey Stoner az Év Fiatalembere Ausztráliában
Casey Stonert, a gyorsaságimotoros-világbajnokság elit kategóriájának, a MotoGP-nek tavalyi bajnokát választották meg az Év Fiatalemberének, Ausztráliában. Az elismerést Kevin Rudd miniszterelnök adta át Canberrában a Ducati 22 éves csillagának. Stoner hatalmas fölénnyel, összesen tíz futamgyőzelemmel diadalmaskodott tavaly a MotoGP-ben.
2008.02.02. 14:14
 
 
Egy ajánlat érkezett a BKV használtautóbusz-tenderére
Egy ajánlat érkezett a január 31-i határidőig a BKV Zrt. által kiírt használt autóbusz közbeszerzési eljárásra - közölte a közlekedési társaság szombaton az MTI-vel. A használt autóbusz beszerzésére vonatkozó kiírás december 11-én jelent meg az európai uniós közbeszerzések hivatalos honlapján (www.ted.europa.eu). Ez azt jelenti, hogy az egész Európai Unióból 45 napig, több mint hat héten át bárki jelentkezhetett, az uniós közbeszerzési eljárásnak megfelelően - olvasható a közleményben. A BKV hozzátette: négyen vásárolták meg a dokumentációt. Mint írták, az ajánlatok beérkezésének határideje 2008. január 31-e volt, erre a határidőre egy ajánlat érkezett.
2008.02.02. 13:53
 
 
Orosz hatásra csökkenhet a benzinár Szerbiában
Csökkenhet a benzinár Szerbiában annak az államközi megállapodásnak a hatására, amely szerint a Gazprom orosz gázipari óriás leányvállalata, a Gazprom Neft 51 százalékos tulajdonosává válhat a NIS szerb állami kőolajipari vállalatnak. Az újvidéki székhelyű - az olajbeszerzésben és feldolgozásban 2012-ig monopóliummal rendelkező - cég megállapodott leendő többségi tulajdonosával, hogy február és július között 800 ezer tonna kőolajat kap tőle. Ezzel kizárták az üzletből az árat jelentősen feltornázó közvetítőket, amelyek közül a Londonban bejegyzett Glencore és a ciprusi Moil Koul a legnagyobb.
2008.02.02. 13:29
 
 
A reformok folytatása mellett állt ki az MSZP egyik platformja
A reformok folytatását és az azok melletti határozottabb kiállást hangsúlyozták az MSZP Társulás a Szociáldemokrata Értékekért Platformja szombati budapesti tanácskozásának felszólalói. "Megállni őrültség, visszafordulni bukás, folytatni, továbbvinni: a siker esélye" - mondta beszédében Hiller István, az MSZP alelnöke, a platform társelnöke, oktatási miniszter. Vitányi Iván országgyűlési képviselő, a platform vezetője ugyancsak a reformok fontosságát hangsúlyozva azt mondta: "Ahhoz, hogy előre menjünk, a társadalom támogatására van szükség."
2008.02.02. 12:30
 
 
Több mint százezren tüntettek Ankarában a fejkendő-reform ellen
Több mint százezren vonultak szombaton az utcára a török fővárosban, hogy kifejezzék szembenállásukat azzal a törvénymódosítással, amely engedélyezné a fejkendő viselését a felsőoktatási intézményekben. "Törökország világi állam, és az is marad", "A kormány mondjon le!", Mindnyájan Atatürk katonái vagyunk" - ilyen és hasonló jelszavak alatt vonult mintegy 30 ezer ember, köztük igen sok nő az Ankara központjában álló Atatürk-mauzóleumhoz. A menet résztvevői között sokan nemzeti zászlókat és Atatürk-portrékat emeltek a magasba. A felvonulást szervező 35 párt és mozgalom attól tart, hogy a fejkendő "rehabilitálása" az iszlám szigorúbb válfajának előhírnöke lehet Törökországban.
2008.02.02. 12:19
 
 
A Fidesz az OVB-hez fordul a kormány kampánya miatt
A Fidesz az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) fordul, mert alkotmánysértőnek tartja a kormány közpénzből folytatott népszavazási kampányát - jelentette be Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A legnagyobb ellenzéki párt szerint a kormány sorozatosan megsérti a népszavazás alkotmányos alapelveit, ugyanis az lenne az alkotmányos kötelessége, hogy a népszavazási kampányban semleges maradjon, és tartózkodjon minden olyan magatartástól, amivel beavatkozhat a népszavazás folyamatába - mondta Répássy Róbert.
2008.02.02. 11:30
 
 
Afrika és Dél-Ázsia szegényeit éhínség fenyegeti
Az általános felmelegedés szegények tízmillióit fenyegetheti 2030-ra Afrika és Dél-Ázsia egyes régióiban, mivel jelentősen csökkenhet legfontosabb élelmiszernövényeik termesztése - figyelmeztetnek amerikai szakértők. A Földön élő egymilliárd szegény nagy többségének megélhetése teljesen a mezőgazdaságtól függ - emlékeztetett David Lobell, a kaliforniai Stanford Egyetem élelmezésbiztonsági és kutatási programjának vezetője. "Lényeges felmérni, hogy hol jelenti a klímaváltozás a legnagyobb veszélyt a mezőgazdasági kultúrákra, hogy így a következő két évtizedben az éhínség és a szegénység elleni erőfeszítéseinket ehhez tudjuk igazítani" - fejtette ki a szakértő a Science című folyóiratnak.
2008.02.02. 11:30
 
 
Átalakítaná a civil szervezetek rendszerét az MDF
Újra az Országgyűlés elé viszi az MDF a civil szervezetek szabályozásának kérdését, a párt egyebek mellett civil adatbázist hozna létre az átláthatóság érdekében - mondta Pettkó András, a Magyar Demokrata Fórum politikusa szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Az MDF országgyűlési határozati javaslatot terjeszt elő, amelynek egyik célja egy egységes civil adatbázis létrehozása a fiktív, nem kormányzati szervek kiszűrése érdekében. Másrészt új egyesületi formát is ki kell alakítani a politikai ifjúsági szervezeteknek, ehhez kapcsolódóan pedig a támogatási feltételeiket is egyértelműen szabályozni kell - mondta Pettkó András, képviselőtársával, Csapody Miklóssal tartott közös sajtótájékoztatóján.
2008.02.02. 11:05
 
 
Alonso szerint még sok a tennivaló az új Renault-val
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault spanyol pilótája azt mondta, hogy még sokat kell dolgozni az új, R28 jelzésű versenyautóval, ha sikeresek szeretnének lenni az idei világbajnoki sorozaton. "Tavaly, különböző okokból egy évet elvesztegetett a csapat, ezért egy kissé lemaradt a legjobbaktól, ezért még sok a tennivaló. Bízom abban, hogy februárban még lesz elég időnk arra, hogy elvégezzük a szükséges módosításokat" - nyilatkozta Alonso. "Nagyon jól érzem magam a Renault-nál, hazatértem és végre szabad vagyok." A kétszeres világbajnok Alonso tavalyelőtt Renault-ról Mercedesre váltott, ám 2007-ben "csak" harmadik lett a vb-n, ezért elköszönt a wokingiaktól és visszatért a franciákhoz.
2008.02.02. 10:33
 
 
Diplomáciai kampányba lendült Washington a NATO-szövetségeseknél
Intenzív diplomáciai hadjáratot indított a NATO-országoknál az Egyesült Államok. Arra akarja rábírni szövetségeseit, hogy küldjenek újabb csapatokat Afganisztánba, amelyet a szétesés fenyeget, több mint hat évvel a tálib rendszer megbuktatása után. Sean McCormack amerikai külügyi szóvivő pénteken bejelentette, hogy Condoleezza Rice a jövő héten Londonba utazik. Az amerikai diplomácia vezetője még a NATO-tagországok védelmi minisztereinek csütörtöki vilniusi nem hivatalos találkozója előtt át akarja tekinteni az afganisztáni helyzetet brit kollégájával, David Milibanddel és Gordon Brown brit kormányfővel.
2008.02.02. 10:09
 
 
Újragondolja árait az eBay
Újragondolja árait az eBay internetes aukciósház, amely a változtatással az egyre növekvő konkurenciaharcban próbálja megőrizni piaci részesedéseit. Az eBay legjelentősebb ügyfelei szerint azonban a február 20-tól életbe lépő változások rossz irányba vezetnek. Az 1995-ben alapított kaliforniai vállalat bevételeinek 80 százaléka származik az oldalon hirdetők 20 százalékától. "Szerintem az eladásra kínált áruk listájának csökkenésére lehet számítani, néhányan az oldal elhagyása mellett döntenek, vagy visszavonulnak és a jövedelemszerzés más módját keresik" - mondta Steve Grossberg, az eBay száz legnagyobb eladójának egyike.
2008.02.02. 10:01
 
 
Gyógyító muzsika
Ha valaki mostanában a thaiföldi Nonthaburi tartományi kórházába látogat, kellemes zongoraszó fogadja. A kórházi pizsamában lévő zenészt több betegtársa és néhány látogató veszi körül. "Skizofréniával kezelik nálunk" - mondja a kissé arrébb álló nővér, hozzáfűzve: "És amit itt hall, az nem más, mint zeneterápia." A zene nyugtató hatása nem újdonság, de zeneileg képzetlen betegeknél csak passzív hallgatás volt eddig lehetséges. Az új módszer ezen hivatott változtatni. A Trirat Uptampotovat mérnök és zeneoktató által kifejlesztett "1-5-ös kéztechnikát" néhány hónapja vezette be a kórház. Az eddigi eredmények nagyon bíztatóak.
2008.02.02. 09:49
 
 
Víz alatti olimpia
Víz alatti olimpiát szervez egy kínai akváriumpark, de nem minden "szárazföldi" olimpiai számban. Lesz vívás, lövészet, kerékpározás, torna, de nem lesz úszás, rúdugrás, sí, asztali tenisz, lovaglás (még vízilovon sem) és sok egyéb sem. A csingtaói akváriumpark a február 7-én kezdődő kínai holdújév köszöntésére rendezi az eseményt. A versenyzők egytől-egyig képzett búvárok lesznek, a sportágak pedig módosítottak. A vívás például kötéltánccal kombinálódik: amelyik versenyző lelép a víz alatt kifeszített drótkötélről, veszít.
2008.02.02. 09:42
 
 
Újabb 27 áldozata van a kenyai erőszakcselekményeknek
Újabb 27 halálos áldozata volt szombatra virradóan a kenyai erőszakcselekményeknek. Az illetők az etnikumok közötti összetűzésekben, illetve rendőri fellépés következtében haltak meg az ország nyugati részén. "Nyolc embert Nyamira tartományban öltek meg, hatot Chepilatban, hármat Mangában - közölte egy neve elhallgatását kérő rendőrparancsnok. Chepilatban két embert rendőrgolyó ölt meg - tette hozzá. Ainamoiban 10 ember halt meg az erőszakhullámban - közölte a tartomány egyik rendőrparancsnoka. Az utóbbi 24 órában így 37-en haltak meg Kenyában a decemberi elnökválasztás eredményének kihirdetése hatására kitört zavargásokban.
2008.02.02. 09:31
 
 
Mecénásokat keres a párizsi Louvre
A párizsi Louvre múzeum újból meg akarja nyitni több olyan termét, amelyet három éve lezártak: XVIII. századi bútorokból és kézműipari műtárgyakból álló gyűjteményét kívánja bemutatni bennük. A múzeum hétvégi közleménye szerint a háromezer négyzetméter nagyságú kiállítási terület restaurálási költségei mintegy 35 millió eurót (9 milliárd forint) tesznek ki. Ebből 16 millió eurót magára vállal az állam. A fennmaradó 19 millió eurót magánjellegű adományokból remélik megszerezni és 2011-ben szeretnék megnyitni a helyreállított termeket. A Louvre legnagyobb mecénásainak egyike El Valid bin Talal szaúd-arábiai herceg.
2008.02.02. 09:21
 
 
Obamát és McCaint támogatja a Los Angeles Times
A demokraták közül Barack Obama, a republikánusok részéről pedig John McCain elnökjelöltségét támogatja a Los Angeles Times. A liberális szellemiségű kaliforniai újság pénteki vezércikkében példamutató vezetőnek nevezte Obamát, aki kerüli a kampányokra jellemző belső vitákat, és vonzza a széthúzás és pusztítás politikájába régen belefáradt amerikaiakat. A republikánus párt jelöltjei közül a nyugati part nagy napilapja is McCaint támogatja, noha számos kérdésben, köztük a homoszexuálisok jogait és az abortuszt illetően, nem ért egyet az arizonai szenátorral.
2008.02.02. 09:08
 
 
Lerövidítették a Spice Girls világturnéját
Lerövidítették a Spice Girls világturnéját. A kilencvenes évek egyik legsikeresebb brit együttese utoljára február 26-án Torontóban lép fel, így elmarad az ausztráliai, a kínai, a dél-afrikai és az argentin koncert. A fűszerlányok pénteken jelentették be, hogy "személyes és családi okok" miatt február végén ismét szétválnak útjaik, "visszatérnek a normális családi élethez, és megvizsgálják lehetőségeiket". Sajtóértesülések szerint azért törölték - a januárra tervezett, de korábban már meghatározatlan időre elhalasztott - sydneyi, pekingi, fokvárosi és Buenos Aires-i fellépést, mert az érdeklődés meglehetősen gyér volt, a közönség egyáltalán nem kapkodott a jegyek után.
2008.02.02. 09:00
 
 
Az üres flakonok már nem Kínába kerülnek
A szelektíven gyűjtött magyarországi műanyag-hulladékok zömét már nem Kínában hasznosítják újra, hanem Európában, s a közeljövőben ez a tevékenység egyre inkább belföldre tevődik át - mondta Balatoni Henrik, a Hulladékhasznosítók Országos Egyesületének soros elnöke, a Fe-Group Invest Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-nek. Közölte, hogy 2006-ot megelőzően a színes kukákból összegyűjtött, különválogatott PET-palackokat, és egyéb műanyaghulladékok 90 százaléka előkezelést követően, darálékként kínai üzemekbe került, ahol többnyire textiltermékek készültek belőlük. Mostanra változott a helyzet, és a műanyag 70-80 százaléka Romániába, Szlovákiába, Németországba, Csehországba kerül textilgyárakba.
2008.02.02. 08:52
 
 
Gondnokság alá helyezték Britney Spearst
Ideiglenesen gondnokság alá helyezte a bíróság Britney Spearst, aki a napokban, egy hónapon belül már másodjára, került kórházba pszichiátriai kezelésre. A 26 éves popsztár gondnokául édesapját, James Spearst nevezte ki pénteken az ügyben eljáró Los Angeles-i bíró, Britney sok millió dolláros vagyona felett pedig ugyancsak James Spears és Andrew Wallete ügyvéd gyakorol felügyeletet. A gondnokság február 4-ig tart, akkor a bíróság újabb meghallgatást tart. A szülők kezdeményezték a bíróságnál, hogy helyezze Britneyt gondnokság alá. Azt akarták elérni, hogy leányuk kiszabaduljon barátja és menedzsere, Sam Lufti befolyása alól.
2008.02.02. 08:40
 
 
Több uniós tagállamban lett könnyebb a munkavállalás
Franciaország az év elejétől tovább könnyítette az új tagországok állampolgárainak munkavállalását, így az eddigi 61 szakma helyett 150-nél a munkaerőpiaci helyzet vizsgálata nélkül adják ki a munkavállalási engedélyt - közli az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapja. Franciaország bár megköveteli a munkavállalási engedélyt, de azt 2006. május 1-jétől 61 szakmában könnyített eljárással adta ki, most pedig tovább könnyítette az új tagállamokból érkezők munkavállalását. Engedélyt követel Belgium is, de 2006. május 1-jétől a hiányszakmáknál ugyancsak a munkaerőpiaci helyzet vizsgálata nélkül adják ki a munkavállalási engedélyt.
2008.02.02. 08:27
 
 
Vasutassztrájk: folytatódnak az egyeztetések
Folytatódik szombaton délután 3 órakor az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt. között a szakszervezet követeléseiről, vasárnap 10 órakor pedig a MÁV Start Zrt.-vel ül tárgyalóasztalhoz a munkavállalói érdekképviselet. A VDSZSZ pénteken hajnal 3 órakor meghatározatlan idejű sztrájkot kezdett a MÁV Zrt.-nél, a MÁV-START Zrt.-nél és a MÁV Gépészeti Zrt.-nél a MÁV-dolgozók bérköveteléseinek kikényszerítése érdekében, majd délben ezt felfüggesztette. A munkabeszüntetés és a felfüggesztés váltakozva alkalmazott technikájával jobb tárgyalási pozíciót és gyorsabb megegyezést remél a szakszervezet.
2008.02.02. 08:02
 
 
Fed Kupa: nem jött össze a bravúr a svájciak ellen
A Szávay Ágnes, Arn Gréta kettős három játszmában kikapott az Emmanuelle Gagliardi, Patty Schnyder duótól ezzel a svájci alakulat jutott a szombati rájátszásba a tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A magyarok simán vesztették az első szettet, a másodikban viszont remekül teniszeztek és felcsillant a remény, hogy továbbjuthat a csapat. Az utolsó felvonásban azonban hibát hibára halmozott a két magyar játékos, így vesztett. "Úgy érzem, mindent megtettünk, hogy legyőzzük a svájciakat, keményen küzdöttünk, apró hibákon múlott. Megpróbáltam a maximumot kihozni magamból" - nyilatkozott Szávay.
2008.02.02. 07:57
 
Rezisztens influenzavírusok Európában
Az Európában terjedő influenzavírusok közül néhány ellenálló a Tamiflu elnevezésű vírusölővel szemben - közölte a stockholmi székhelyű Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC).
2008.02.02. 06:40
 
 
Fed Kupa: kikaptak Szávayék, a svájciak jutottak az elődöntőbe
A svájci válogatott 2-1-re nyert a magyar együttes ellen, ezzel a B csoportban az élen végzett és bejutott az elődöntőbe a tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A csoportelsőségről döntő összecsapás a két egyes után 1-1-re állt, aztán a Schnyder, Gagliardi kettős 6:3, 1:6, 6:3-ra nyert a Szávay Ágnes, Arn Gréta duó ellen. A magyarok a második helyen végeztek a csoportban.
2008.02.01. 22:05
 
 
NFL: újabb mérkőzés Londonban
Újabb alapszakasz-mérkőzést rendeznek Londonban a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szervezői. A pénteki bejelentés szerint a következő szezonban a San Diego Chargers és a New Orleans Saints csap majd össze egymással a brit fővárosban, október 26-án. A találkozó helyszínén, a Wembley Stadionban tavaly októberben - az NFL történetének első, Észak-Amerikán kívüli meccsén - a New York Giants 13-10-re nyert a Miami Dolphins ellen.
2008.02.01. 21:48
 
 
Turizmusra 300 milliárd forint jut a következő hét évben
A következő hét évben mintegy 300 milliárd forint jut turisztikai fejlesztésekre az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter pénteken, a XVI. turisztikai díjátadó megnyitóján Budapesten. Kifejtette, hogy a keretből 2008-ban turisztikai marketingre mintegy 5 milliárd forintot, mérhető eredmény esetén a pénzügyminisztériummal egyeztetve további 500 millió forintot fordítanak. A turizmus és a vendéglátás felügyeletét a jövőben a turisztikai szakállamtitkárság látja el. Tavasszal a parlament elé terjesztik az ágazati felelősséget és a szerepeket tisztázó turisztikai törvényt, illetve a Balaton területfejlesztési céljait meghatározó Balaton törvényt.
2008.02.01. 21:09
 
 
Hóviharok Angliában és Skóciában, százak rekedtek az utakon
Ítéletidő sújtja Nagy-Britanniát. Csütörtökön orkánerejű szél volt az egész országban, péntekre azonban megérkezett a havazás is. Az észak-angliai Cumbria tartományban, a térséget kelet-nyugati irányban átszelő A66-os gyorsforgalmi úton a mai nap folyamán legalább 150 jármű akadt el a helyenként félméteres hóban. A rendőrség szabályos mentőakciót indított az útonlévők megsegítésére. Estére legtöbbjüket sikerült biztonságos helyre szállítani - a kimentettek között voltak iskolások és nyugdíjasok is.  A hatóságok közben felhívást adtak ki, hogy a folytatódó havazások és hófúvások miatt senki ne induljon útnak éjszaka.
2008.02.01. 21:00
 
 
Irak leállította az olajszállítást az OMV-nek
Irak leállította az olajszállításokat az OMV-nek tiltakozásul amiatt, hogy az osztrák kőolaj- és gázipari cég olajtermelési megállapodást kötött a kurd regionális kormánnyal. Erről az iraki olajügyi miniszter számolt be hozzátéve, hogy az intézkedés január elején lépett életbe. A miniszter azt mondta, hogy a lépésről tájékoztatták az osztrák céget. Irak a hét elején ugyancsak leállította az olajszállítást a dél-koreai SK Energy cégnek arra hivatkozva, hogy dél-koreai vállalatok jogtalanul kötöttek olajtermelési szerződés a félautonóm státusszal rendelkező kurdisztáni regionális kormánnyal.
2008.02.01. 20:34
 
 
Annan: együtt küzdenek az erőszak ellen a kenyai politikai erők
Tárgyalási menetrendben állapodtak meg az egymással szemben álló kenyai politikai erők, hogy véget vessenek a kelet-afrikai országban egy hónapja dúló zavargásoknak - jelentette be pénteken Nairobiban Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár. A világszervezet megbízásából közvetítő Annan meggyőződését fejezte ki, hogy egy-két héten belül képesek lesznek megoldani a kenyai politikai válságot. Az elfogadott tervek szerint a feleknek négy témakörben kell megállapodásra jutniuk. A legelső feladat az erőszakos cselekmények leállítására irányuló lépések azonnali megtétele lesz.
2008.02.01. 20:00
 
 
Fed Kupa: Szávay kikapott, egyenlítettek a svájciak
Szávay Ágnes három játszmában kikapott Patty Schnydertől, ezzel a svájci női teniszválogatott kiegyenlített a magyarok ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának harmadik fordulójában a Syma Sport- és Rendezvényközpontban, Budapesten. A magyar játékos az első szettet nagy küzdelemben vesztette el, a másodikban remek tenisszel kiegyenlített, ám az utolsó felvonásban nagyon sokat hibázott, esélye sem volt a sikerre. Következik a továbbjutásról döntő párosmérkőzés, amelyen - várhatóan - a Szávay, Arn duó a Gagliardi, Schnyder kettőssel csap össze. Eredmények, 3. forduló: B csoport: Magyarország-Svájc 1-1 - állás a második egyes után Arn Gréta-Stephanie Voegele 7:5, 7:5 Szávay Ágnes-Patty Schnyder 4:6, 6:3, 1:6.
2008.02.01. 19:50
 
 
Barcelonai teszt: Hamilton volt a leggyorsabb
Az előző szezonban ezüstérmes brit Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésének első napján. Az istálló új, MP4 jelzésű gépével 1:22.263 percet repesztett a 4655 méter hosszú pályán. Hamilton ezzel az idővel simán megelőzte tavalyi csapattársát, az időközben a Renault-hoz visszatért, kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonsót, aki 1:22.889-cel lett a második. Harmadikként a BMW-Sauber lengyel versenyzője, Robert Kubica zárt (1:22.983).
2008.02.01. 18:52
 
 
Kóka János: a parlament elfogadja az egészségbiztosítási törvényt
Arra számítok, hogy az Országgyűlés február 11-én ismét megszavazza az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt - mondta az SZDSZ elnöke pénteken Békéscsabán, az MTI kérdésére. Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője és Gyurcsány Ferenc pártelnök egyaránt arról biztosított, hogy a szocialista frakció kitart eredeti álláspontja mellett az egészségbiztosítási törvény ügyében - mondta Kóka János sajtótájékoztatón, arra a felvetésre, hogy Karsai József, az MSZP battonyai képviselője bejelentette, nemmel szavaz. Kóka János közölte: a szocialista frakció nem fogja megszavazni Tóth Károly (szintén MSZP) módosító javaslatát, ami a vizitdíj és kórházi napidíj megszüntetését célozza.
2008.02.01. 18:04
 
 
Az amerikai NATO-nagykövet szerint Afganisztán a legnagyobb kihívás
Az észak-atlanti szövetség 59 éves története során Afganisztán a legnagyobb kihívás - állapította meg Victoria Nuland amerikai NATO-nagykövet a pénteki The Washington Postban. A NATO, amely a hidegháborút egyetlen puskalövés nélkül vészelte át, új szerepét tanulja Afganisztánban. Ahogy az iraki háború az amerikai katonai-fejlesztési taktika és stratégia módosítását idézte elő, az afganisztáni küldetés a NATO-ban kényszerít ki változtatásokat - írta a nagykövet. A diplomata szerint a kanadai, német, lengyel, spanyol és lett erők, valamint az Egyesült Államok más szövetségesei hónapról hónapra tanulják, milyen erőfeszítést jelent a 21. században egy felkelés elleni küzdelem.
2008.02.01. 17:59
 
 
Fed Kupa: Arn nyert, vezetnek a magyarok
Arn Gréta két szoros játszmában legyőzte Stephanie Voegelét és ezzel a magyar női teniszválogatott 1-0-ra vezet Svájc ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának harmadik fordulójában, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A B jelű kvartett csoportelsőségéért zajló párharc első mérkőzésén végig Arn irányított: az első szettben 5:5-nél brékelte riválisát és megnyerve a saját adogatását előnyhöz jutott. A folytatásban a magyar teniszező azonnal 2:0-ás vezetést szerzett, majd 5:4-nél már a meccsért adogatott, ám ellenfele kiegyenlített. Ekkor újra Arn percei következtek és végül nagy izgalmak közepette bezsebelte a győzelmet. A második egyesben Szávay Ágnes és Patty Schnyder néz farkasszemet egymással.
2008.02.01. 17:36
 
Akár már szombaton folytatódhat a felfüggesztett vasutassztrájk
Hajnali 3 órakor határozatlan időre meghirdetett sztrájkba kezdett pénteken a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a MÁV Zrt.-nél, a MÁV-START Zrt.-nél és a MÁV Gépészeti Zrt.-nél, amelyet délben felfüggesztett. A VDSZSZ a sztrájkban érintett három társaság munkavállalói részére munkavállalónként nettó 250 ezer forint kifizetését követeli a MÁV Cargo Zrt. privatizációs bevételéből. Ezen felül a 2008. január 1-jén a társaságba vitt MÁV Gépészeti Zrt. és a 2007. július 1-jén kiszervezett MÁV Start Zrt. munkavállalói részére 10 százalékos alapbérfejlesztést is követelnek. Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója szerint irreálisak és nem jogosak a VDSZSZ követelései.
2008.02.01. 17:20
 
 
Ficsor: azért felelek, hogy érvényesüljön a miniszterelnök akarata
Ficsor Ádám személyes hitvallásának tekinti, hogy kabinetfőnökként elérje: ha a miniszterelnök mond valamit, az utána úgy is legyen, akarata ne vesszen el a rendszerben különböző érdekek miatt. A hivatalosan péntektől munkába állt korábbi agrár szakállamtitkár azt mondta, nem volt sok ideje a döntésre, vállalja-e a kormányfő felkérését, de nem is volt erre szüksége. A miniszterelnök kabinetfőnöke úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc párbeszédet folytat az emberekkel, van víziója az ország számára és abban kell neki a hatékony segítség, hogy elképzelései megvalósuljanak.
2008.02.01. 17:01
 
 
Bill Clinton immár visszafogottan kampányol
A kampányrendezvényeken vörös fejjel szónokoló, hevesen hadonászó Bill Clinton már a múlté. A volt amerikai elnök az őt ért kemény bírálatok hatására megszelídült: már nem támadja agresszívan felesége vetélytársát, Barack Obama szenátort. Az utóbbi hetekben több vezető demokrata párti politikus úgy foglalt állást: méltatlan a volt amerikai elnökhöz, a Demokrata Párt névleges vezetőjéhez az a sokszor tisztességtelen kampány, amelyet az elnökjelöltségre pályázó Obama ellen folytat. Bill Clinton a jövő heti megakedd előtt Új-Mexikóban, New Jersey-ben és Ohióban már visszafogottan kampányol - írta a pénteki The New York Times.
2008.02.01. 16:39
 
 
Ban Ki Mun Kenyában közvetít a szemben álló felek között
Biztatónak tartja Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára azt, hogy a kenyai politikai erők hangoztatták elkötelezettségüket az afrikai országot egy hónapja sújtó zavargások lezárására. A világszervezet főtitkára pénteken Nairobiban tárgyalt az újraválasztott elnök, Mwai Kibaki tárgyalócsoportjával és az ellenzék vezérével, Raila Odingával, aki azt állítja, hogy Kibaki csalással került ismét a legmagasabb közjogi méltóság posztjára. Ban sajtóértekezletén hangoztatta: a megoldás kulcsa politikusok kezében van.
2008.02.01. 16:28
 
 
Plakátpályázatot indít a Fidesz
"Így kormányoztok ti..." címmel plakátpályázatot indít a Fidesz, az ellenzéki párt a "Gyurcsány-kormány diadalmenetéről" vár vicces képeket. A Fidesz internetes oldalán megjelent felhívás szerint olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várnak, amelyek "görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását". "Postai kerékpár 180 ezerért, négyes metró négyszeres áron, lankás vidékre völgyhíd, ötszörösen beszedett vizitdíj" - említ néhány példát a honlap szerkesztősége a lehetséges témák közül. A beküldött képek első válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, ezekre szavazni is lehet majd, a díjakat pedig március 4-én adják át.
2008.02.01. 16:01
 
Az olaszok pályáznak a 2016-os Eb-re
Olaszország mindenképpen pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogáért. Ezt Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke jelentette be. "Futballnemzet vagyok, nagy tradíciókkal. Ismét meg kell próbálnunk" - nyilatkozta a sportvezető. Az olaszok úgy gondolják, hogy a 2012-es sikertelen Eb-pályázat után - amelyet végül a lengyel-ukrán kandidálás nyert meg a magyar-horvát kettőst is megelőzve - ezúttal jó esélyük lenne a győzelemre, mivel az 1990-es világbajnokságra épült stadionokat csak korszerűsíteni kellene.
2008.02.01. 15:52
 
 
Gyurcsány: óvni és őrizni kell a harmadik Magyar Köztársaságot
A harmadik Magyar Köztársaság legnagyobb kihívása, hogy mit kezdjen egy ország a megszerzett és megkapott szabadságával, ha ez az ország az elmúlt évszázadokban nem lehetett önálló és szabad és nem voltak hosszú demokratikus hagyományai. Ezt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök mondta a Köztársaság ünnepe című pénteki budapesti tanácskozáson. A kormányfő az 1946. február 1-jén kikiáltott köztársaság 62. évfordulója alkalmából tartott ünnepi konferencián arról beszélt, hogy óvni és őrizni kell a harmadik Magyar Köztársaságot. Gyurcsány Ferenc beszédében hangsúlyozta: az érett köztársaság képes megteremteni a szociális biztonságot, képes közössé tenni a kultúrát.
2008.02.01. 15:38
 
Vasutassztrájk: akár már szombaton is folytatódhat a sztrájk
Bár a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) péntek déltől felfüggesztette a sztrájkot, ám a munkáltatókkal folytatandó tárgyalások eredményétől függően szombaton, vasárnap és hétfőn is folytatódhat a határozatlan idejű vasúti sztrájk - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke sajtótájékoztatón, pénteken Budapesten. Hozzátette: mivel a sztrájk felfüggesztő döntést péntek 11 órakor hozták meg, időben tudták értesíteni a vidéki alapszervezeteket arról. A VDSZSZ mindent megtesz azért, hogy dolgozóik rendben felvegyék a munkát.
2008.02.01. 15:00
 
 
Kivonul a Motorola a mobilpiacról
A mobiltelefon-üzletág felszámolását fontolgatja a Motorla, a piac harmadik legnagyobb szereplője. Az amerikai elektronikai óriás csütörtök esti közleménye szerint vizsgálja a cég "stratégiai és szerkezeti átszervezésének" lehetőségét. A lehetőségek között ott van a "mobiltelefon divízió leválasztása a többi üzletágról." Az ultravékony Razr készüléksorozat sikere ellenére a Motorola piaci részesedése gyors ütemben csökken; tavaly a másodikról a harmadik helyre csúszott a Samsung és a piacvezető Nokia mögé. Részvényesek több mint egy éve sürgetik a cég feldarabolását, így például Carl Icahn is, aki 3,3 százalékos pakettet birtokol.
2008.02.01. 14:40
 
 
MÁV: 1.557 vonatból 325 közlekedett
A MÁV vonalain 1.557 vonatból 325 közlekedett pénteken hajnal 3 óra és 11 óra között - összegezte a MÁV Zrt. az adatokat kora délután, a sztrájk felfüggesztését követően. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) szervezésében pénteken hajnal 3 órakor kezdődött határozatlan időre meghirdetett sztrájk a vasúttársaságnál, 12 órakor azonban a szakszervezet felfüggesztette a munkabeszüntetést. A MÁV a sztrájk felfüggesztését követően közölte, hogy igyekszik minél előbb helyreállítani a menetrend szerinti közlekedést. Elsősorban a budapesti elővárosi járatok és az InterCity, valamint a távolsági gyorsvonatok kapnak elsőbbséget.
2008.02.01. 14:10
 
 
Egészségbiztosítási törvény: 160 ezer aláírás gyűlt össze a népszavazáshoz
Eddig 160 ezer aláírás gyűlt össze a szükséges 200 ezerből ahhoz, hogy népszavazást lehessen kiírni arról: az emberek akarják-e, hogy üzleti biztosítók részt vegyenek az egészségbiztosítási rendszerben - jelentette be Gaskó István, az aláírásgyűjtési akciót koordináló Liga Szakszervezetek elnöke. Azt szeretnénk, ha a 200 ezer (vagy annál több) aláírás összegyűlne február 11-ére, amikor is az Országgyűlés ismét szavazni fog a december 17-én elfogadott, de a köztársasági elnök által a parlamentnek visszautalt egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényről - mondta az elnök.
2008.02.01. 14:08
 
 
Helikopterbaleset: megsemmisültek a fekete dobozban tárolt adatok
Az eddigi vizsgálatok szerint működtek a balesetet szenvedett katonai helikopter hajtóművei és megtalálták a légijármű fekete dobozát is, amely azonban nagyon megsérült - közölte a Közlekedésbiztonsági Szervezet szóvivője. Bajkó Erika elmondta: a szolnoki bázis laboratóriumában felnyitották a gép fedélzeti adatrögzítőjének dobozát és megállapították, hogy az abban lévő adathordozó a tűzben megsemmisült, így abból információhoz nem lehet hozzájutni. A Magyar Honvédség helikoptere a Szolnok megyei Óballa településnél, Törökszentmiklós mellett szenvedett balesetet csütörtök este, amikor egy gyakorlótéren leszállási feladatot hajtott végre. A gép kiégett, egy katona életét vesztette, hárman pedig megsérültek.
2008.02.01. 14:05
 
 
Fed Kupa: elődöntőben a svédek
Elsőként a svéd női teniszválogatott jutott be a szombati elődöntőbe a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban, Budapesten. A skandináv együttes mindkét egyest megnyerte a fehéroroszok ellen ezzel behozhatatlan előnyre tettek szert és három sikerrel a C jelű kvartett élén végzett.
2008.02.01. 14:03
 
 
"Levadászást" hirdetett meg Toroczkai és Budaházy
Politikusok, rendőrök, újságírók, bírók, ügyészek és közhivatalnokok "levadászására" indított országos "razziát" Toroczkai László és Budaházy György. Toroczkai, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke a fővárosi Terror Háza Múzeum előtt azt mondta: a február elsejével elindított országos "razzia" során "levadásszuk a hazaáruló politikusokat". Az akció kiterjed mindazokra a rendőrökre, pénzügyőrökre, titkos ügynökökre, APEH-dolgozókra, újságírókra, ügyészekre, bírókra, közhivatalnokokra, akik az adófizetők pénzéből kapják fizetésüket, s visszaélnek hivatásukkal, hatalmukkal, politikai tisztogatást hajtanak végre - tette hozzá.
2008.02.01. 13:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496[2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista