2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vasutassztrájk: nem tudnak megegyezni a felek
Folytatódik a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalán, s egyelőre nem körvonalazódik megállapodás a vitázó felek között. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke a tárgyalásokat követő hétfő kora esti budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az álláspontok egy kérdésben sem közeledtek, mert a MÁV egy "tyúklépésnyit sem hajlandó előre lépni", holott a VDSZSZ kompromisszumkész. Az elnök visszautasította azt az állítást, miszerint a VDSZSZ politikai megfontolásokból tartja fenn a sztrájkot. Szerinte éppen a MÁV alkutól elzárkózó magatartása enged következtetni politikai indíttatásra, és a vasúttársaság okolható a kialakult káoszért.
2008.02.04. 21:00
 
 
Sikertelen az olasz kormányalakítási kísérlet, választások lesznek
Nem tudott elég támogatást szereznie az ideiglenes kormány megalakításához az olasz szenátus elnöke. Ezt ő maga, Franco Marini jelentette be hétfőn este. Most a köztársasági elnökön áll, hogy kiírja az előre hozott választásokat. Ezek időpontja április lehet. Az ideiglenes kormánynak az lett volna a feladata, hogy megreformálja a választási szabályokat, és ezzel stabilizálja a nehezen kormányozható országot, de a jobboldal fő ereje ezt elutasította.
2008.02.04. 19:35
 
 
Csak Obama tudná legyőzni McCaint
Csak Barack Obama tudná legyőzni az amerikai Demokrata Párt részéről John McCaint, a Republikánus Párt legesélyesebb elnökjelölt-aspiránsát - derült ki a The Washington Post/ABC News legfrissebb felméréséből.Ha Barack Obama illinois-i és John McCain arizonai szenátor közül ma kellene elnököt választani az amerikaiaknak, akkor előbbi nyerne: a választók 49 százalék rá szavazna, míg vetélytársára csak 46. Hillary Clinton New York-i szenátor - a demokrata jelöltség másik esélyes pályázója - viszont 46-49 arányban elveszítené az elnökválasztást McCainnel szemben. Mitt Romney volt massachusettsi kormányzót Obama és Clinton is legyőzné, előbbi 59-34, utóbbi 53-41 arányban.
2008.02.04. 19:31
 
 
Az MSZP nem támogatja az egészségbiztosítási törvényt megerősítő népszavazást
Az MSZP-frakció nemet mond az egészségbiztosítási törvényt megerősítő fideszes népszavazási kezdeményezésre, és támogatja az egészségbiztosítás új modelljét felvállaló törvényjavaslatot - jelentette be az MSZP parlamenti frakcióvezetője, a képviselőcsoport évadnyitó ülése után. Azért nem támogatjuk a népszavazási kezdeményezést, mert azt visszaélésnek tartjuk a parlamenti és képviselői felelősséggel - fogalmazott Lendvai Ildikó. Hozzátette: a döntést egyhangúlag hozták meg.
2008.02.04. 18:41
 
 
"Szeretettel az alieneknek"
A Beatles békehimnuszát sugározza az űrbe a NASA hétfőn az Accross the Universe című dal negyven évvel ezelőtti felvételének tiszteletére. Az amerikai űrhajózási hivatalt egy elvakult Beatles-rajongó győzte meg arról, hogy a Beatles-szám biztos jobban feldobja majd az alieneket, mint a morzézés, ami ez idő szerint a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel hivatalos módja. A tervek szerint a NASA közép-európai idő szerint hétfőn éjfélkor indítja útnak a slágert, amelyet egyenesen a Földtől 431 fényévnyi távolságra található Sarkcsillag, azaz a Polaris felé sugároznak.
2008.02.04. 17:52
 
 
Integető aranyvarangy
A panamai aranyvarangy utolsó példányairól készített filmet a vadonban a BBC stábja, megörökítve e faj azon képességét, hogy mancsukkal integetnek egymásnak. A panamai aranyvarangy - másik nevén panamai csonkaujjúbéka (Atepolus zeteki) - kommunikációs képessége egészen rendkívüli a szakemberek szerint. Valószínűleg azért fejlesztette ki, mert a brekegés egyrészt túl hangos, másrészt azonban a panamai esőerdőket átszelő folyók hangos zúgása egy másfajta kommunikációs módszert tett szükségessé. A BBC stábjának éppen az utolsó példányokat sikerült lefilmezniük Panamában 2006 júniusában, mivel a békákat világszerte tizedelő gomba az aranyvarangyokat mára kiirtotta.
2008.02.04. 17:49
 
 
Egyelőre folytatódik a vasutassztrájk, eredménytelenek a tárgyalások
Eredménytelenül zárult a hétfőn 16 órakor kezdődött egyeztetés a MÁV Start Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, illetve a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról, így egyelőre folytatódik a sztrájk. Az egyeztetést követően Halasi Zoltán, a VDSZSZ, MÁV Start társasági vezető ügyvivője elmondta: a munkáltató nem hajlandó egyik kérdésben sem előrehaladni, a MÁV Start fenntartja azt a jelszót, hogy nincs alku. Most összeül a sztrájkbizottság, és dönt a további lépésekről - tette hozzá.
2008.02.04. 17:40
 
 
Csökken az árbevételi elvárás a gazdaságfejlesztési pályázatoknál
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési új pályázatainál az árbevétel-növekedési elvárás az infláció felett 3-6 százalékra csökken, és ennek az eddigi 3 év helyett a beruházást követő 2 évig kell megfelelni - közölte Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter. Az új pályázatok február közepén jelennek meg, de az árbevételi elvárás időszakának 2 évre csökkentése a tavalyi gazdaságfejlesztési pályázatok nyerteseire is vonatkozik. A miniszter elmondta: a vállalkozások beruházását támogató gazdaságfejlesztési pályázatokban a leghátrányosabb helyzetű 33 kistérségben a támogatás mértéke 50 százalékra, a hátrányos helyzetű területeken 40 százalékra növekszik.
2008.02.04. 17:38
 
 
Lövöldözés tört ki a Gázai övezet és Egyiptom határán
Lövöldözés tört ki hétfő délután a Gázai övezet és Egyiptom határán, amelyet az egyiptomiak teljesen lezártak; kórházi források szerint egy ember meghalt. A beszámolók szerint az egyiptomi határőrség Rafahnál könnygázt és figyelmeztető lövéseket alkalmazott a kövekkel dobálózó palesztinok és Gázában rekedt egyiptomiak ellen, akik hiába várakoztak az engedélyekre, és feldühödtek azon, hogy se ki, se be nem mehetnek a határon. Állítólag a palesztin oldalról is tüzet nyitottak álarcos fegyveresek. Egy gázai orvos szerint egy ember meghalt, többen megsebesültek az egyiptomi lövésektől, s több tucatnyit kezeltek a gáz belégzése okozta panaszokkal. Megsebesült három egyiptomi rendőr is.
2008.02.04. 17:03
 
 
Basescu: Románia nem fogja elismerni Koszovó függetlenségét
Románia rendkívül lojális partnerként fog viszonyulni az Európai Unió döntéseihez, de nem fogja elismerni Koszovó egyoldalúan kikiáltott függetlenségét - jelentette ki Bukarestben Traian Basescu román államfő. Basescu a Nicolas Sarkozy francia elnökkel folytatott megbeszélés után nyilatkozott erről a sajtó képviselői előtt. A francia államfő ezzel kapcsolatosan úgy fogalmazott, hogy Koszovó függetlensége elkerülhetetlen, de ahhoz meg kell teremteni a lehető legjobb körülményeket, Európának pedig egységesnek kell maradnia.
2008.02.04. 15:48
 
 
A Fidesz az OVB-hez fordult a kormány kampánya miatt
A Fidesz az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) fordult a kormány népszavazási kampánya miatt; a beadványt Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója hétfőn személyesen adta át a testület székhelyén, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztériumban. A Fidesz a beadványban állásfoglalást kér az OVB-től arról, hogy a kormányra is vonatkozik-e az az 1997-es alkotmánybírósági határozat, amely kimondja: az alkotmányos szerveknek tartózkodniuk kell a népszavazási kampányba való bárminemű beavatkozástól, azaz semlegesnek kell maradniuk.
2008.02.04. 14:54
 
 
Mesterházy: új baloldali politikát hirdetett meg Gyurcsány Ferenc
Baloldali értékekre alapuló új politikát hirdetett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a szocialista frakció hétfői évadnyitó ülésén. Erről Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes számolt be újságíróknak a képviselőcsoport ülésének szünetében. Az új baloldali politika lényege, hogy az elmúlt másfél évben meghozott áldozatokat lefordítsa és kézzelfoghatóvá tegye az emberek számára - közölte Mesterházy a miniszterelnök zárt ajtók mögött elmondott beszédéről. Hozzátette: az új politika fő pillérei az esélyteremtés, a munkahelyteremtés és az oktatásfejlesztés.
2008.02.04. 14:45
 
Április 20-án Budapestről rajtol a Dakar-széria első versenye
Április 20-án Budapestről rajtol majd a tereprali Dakar-széria első versenye, a Közép-Európa-rali. Ezt Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sportügyekért felelős államtitkára jelentette be Etienne Lavigne, a Dakar-rali versenyigazgatója társaságában hétfőn. A viadal egymillió eurós rendezési költségeinek 80 százalékát a híres - ám idén terrorfenyegetések miatt elmaradt - Dakar-rali szervezője, az Amaury Sport Organisation (ASO) állja, a maradék 20 százalékot - amely mintegy 200 ezer euró, vagyis megközelítőleg 52 millió forint - a turisztikai büdzséből fedezik.
2008.02.04. 13:45
 
Eltűnt a Csendes-óceán átrepülésére vállalkozó japán hőlégballonos
Eltűnt a Csendes-óceán átkelésére vállalkozott japán hőlégballonos, még péntek hajnalban szűnt meg vele a rádiókapcsolat. Az 58 éves Michio Kanda csütörtökön szállt fel Tochigiből azzal a céllal, hogy egyedül szeli át a Csendes-óceánt, és az Oregon állambeli Portlandben landol. A mintegy 9 ezer kilométeres távot 60 óra alatt tervezte megtenni. Ezzel időbeli és távbeli csúcsot akart dönteni. "Mostanra biztosan elfogyott az üzemanyaga, és valószínűleg kényszerleszállást hajtott végre" - közölte a harminc éves tapasztalattal rendelkező hőlégballonost segítő csoport egyik tagja.
2008.02.04. 13:40
 
 
A Fidesz szolidáris a vasutasokkal
A Fidesz szolidáris a vasutasokkal - jelentette ki Kontur Pál, az ellenzéki párt munkástagozatának elnöke. "A Fidesz a kisemberek, a munkások, a vasutasok oldalán áll; elég volt abból, hogy a hatalom semmibe veszi az embereket. Szolidaritásunkról biztosítjuk mindazokat, akik demokrácia adta alkotmányos jogaikkal élve próbálják elérni a munkások, az alkalmazottak és családjaik sorsának jobbra fordulását" - mondta a politikus. Kontur Pál hangsúlyozta: olyan mértékben nőttek a megélhetési költségek, hogy egyáltalán nem elrugaszkodott a vasutasok bérfejlesztései igénye.
2008.02.04. 13:10
 
 
Solana: az EU nem adta fel csádi békefenntartó terveit
Az Európai Unió egyelőre kivár a csádi békefenntartó misszió helyszínre küldésével, de a tervet nem adta fel - közölte hétfőn az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. Javier Solana Brüsszelben újságíróknak azt mondta, hogy a csádi helyzetet egyelőre nehéz áttekinteni, de a dárfúri menekültek megvédésére Afrikába küldendő, 3700 fős EU-misszió továbbra is készenlétben áll.
2008.02.04. 12:53
 
 
Ismét eredménytelen volt a tárgyalás a MÁV és a VDSZSZ között
Eredménytelenül zárult a hétfőn 11 órakor kezdődött egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet bérköveteléséről, illetve a sztrájk alatt nyújtandó még elégséges szolgáltatásról, így egyelőre folytatódik a sztrájk. Az egyeztetést követően Gaskó István elmondta: a munkáltató nem hajlandó egyik kérdésben sem előrehaladni, a MÁV fenntartja azt a jelszót, hogy nincs alku. A VDSZSZ elnöke elmondta, hogy a MÁV-START Zrt.-nél 16 órakor kezdődő egyeztetés után ülésezik a sztrájkbizottság, és dönt a további lépésről.
2008.02.04. 12:35
 
 
Kákosy a volánokra bízná a közlekedést, ha elhúzódik a vasutassztrájk
Ha a vasutasok sztrájkja elhúzódik, akkor a Volán társaságokra kell bízni a közösségi közlekedési közszolgáltatás egy részét a szükséges finanszírozási források átcsoportosításával - mondta Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter hétfőn Budapesten. "A közszolgáltatás fenntartása miniszteri kötelezettségem" - jelentette ki. A miniszter nem utalt arra, hogy konkrétan mennyi idő után hozza meg a döntést az átcsoportosításról. Azt viszont megjegyezte: fel kell készülni arra, hogy a politikai zavarkeltést célzó sztrájkok a márciusi népszavazásig tartanak.
2008.02.04. 12:27
 
 
Kákosy a Volán társaságokra bízná a közlekedést, ha elhúzódik a sztrájk
Ha a vasutasok sztrájkja elhúzódik, akkor a Volán társaságokra kell bízni a közösségi közlekedési közszolgáltatás egy részét a szükséges finanszírozási források átcsoportosításával - mondta Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter hétfőn Budapesten. "A közszolgáltatás fenntartása miniszteri kötelezettségem" - jelentette ki. A miniszter nem utalt arra, hogy konkrétan mennyi idő után hozza meg a döntést az átcsoportosításról. Azt viszont megjegyezte: fel kell készülni arra, hogy a politikai zavarkeltést célzó sztrájkok a márciusi népszavazásig tartanak.
2008.02.04. 11:55
 
 
Ecostat: a GDP 2,8-3,0 százalékkal bővül az idén
Az idei növekedés 2,8-3,0 százalék körül alakulhat, az államháztartás ESA szerinti hiánya 4,0-4,3 százalékra mérséklődik, az infláció pedig várhatóan 5 százalékra csökken - áll az Ecostat januári prognózisában. A kutatóintézet szerint a gazdaság bővülését a konszolidációs csomag belső keresletet visszafogó hatása, a nemzetközi gazdaság lassulása és a pénz- és tőkepiacok bizonytalansága határozza meg 2008-ban. Előrejelzésük szerint a reálbérek az idén már nem csökkennek, a lakossági fogyasztás valamelyest bővül, és a kormányzati kereslet-visszafogás is enyhébb lesz, mint tavaly.
2008.02.04. 11:39
 
Szonda Ipsos: a parlamentmentes időszak használt a politikusok népszerűségének
A januári parlamentmentes időszak használt a politikusoknak, többségüknél - ha csak minimális mértékben, a statisztikai határértékeken belül is, de - emelkedtek a pontszámok. A sorrend alig változott, nem láthatunk felívelő pályákat vagy zuhanórepüléseket - olvasható a Szonda Ipsos januári, a politikusok népszerűségéről készített közvélemény-kutatásban, amelyet hétfői számában tett közzé a Népszabadság. A felmérés szerint Sólyom László köztársasági elnök immár négy hónapja a legnépszerűbb magyar politikus. Az államfőt kedvelők, illetve a vele nem rokonszenvezők tábora ugyanakkora. Sólyom ötven pontot ért el a százas népszerűségi skálán.
2008.02.04. 11:30
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay egyesben a 20., párosban a 28.
Szávay Ágnes egyesben változatlanul a 20., párosban pedig a 28. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Egyesben továbbra is a belga Justine Henin vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Justine Henin (belga) 6680 pont 2. ( 2.) Ana Ivanovic (szerb) 3827 3. ( 3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3760 4. ( 4.) Jelena Jankovic (szerb) 3695 5. ( 5.) Marija Sarapova (orosz) 3061 6. ( 6.) Venus Williams (amerikai) 2720 ...20. (20.) Szávay Ágnes 1303 ...118. (122.) Arn Gréta 290 ...132. (133.) Czink Melinda 265 ...137. (139.) Nagy Kyra 260 páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 4835-4835 pont ...28. (28.) Szávay 1475.
2008.02.04. 11:20
 
 
Hamilton miatt figyelmeztette a spanyolokat az FIA
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) súlyos büntetést helyezett kilátásba a spanyol Forma-1-es pályák üzemeltetőivel szemben arra az esetre, ha a szurkolók még egyszer rasszista bekiabálásokkal sértegetik Lewis Hamiltont, a McLaren-Mercedes brit pilótáját. A Marca című lap szerint jól hallható volt a "k... fekete" és a "fekete sz.." gyalázkodás, amikor a színes bőrű versenyző sétált a boxban a Forma-1-es csapatok hétvégi, barcelonai tesztelésén. Több néző arcát feketére festette, s "Hamilton családja" feliratú pólót húzott. "A FIA meglepődött azon és csalódott, hogy Lewis Hamiltont szidták" - mondta a FIA szóvivője. "Ha az eset megismétlődik, az szankciókat von maga után."
2008.02.04. 11:07
 
 
Grosics Gyula 82 éves
Hétfőn ünnepli 82. születésnapját Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusa. Az 1954-es világbajnokságon ezüstérmes csapat hálóőre 86 alkalommal állt a magyar labdarúgó-válogatott kapujában, közte 1953-ban az "Évszázad mérkőzésén", amikor az Aranycsapat legyőzte az addig hazai pályán veretlen angol válogatottat. Három világbajnokságon (1954, 1958, 1962) vett részt, 1952-ben olimpiai bajnok lett. A Fekete Párducnak nevezett hálóőr kivételes pályafutásának elismeréseként 1993-ban megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend középkeresztjét, 1994-ben bekerült a Halhatatlanok Klubjába, 1995-ben a MOB Olimpiai Érdemérmét vehette át. Tíz éve őt választották az előző évszázad legjobb magyar kapusának.
2008.02.04. 11:00
 
 
Öngyilkos merénylet Izraelben: négy halott
Legkevesebb négyen haltak meg hétfőn egy öngyilkos merénylet során a dél-izraeli Dimónában - közölte az izraeli rendőrség. A mentőszolgálatoktól származó tájékoztatás szerint a két öngyilkos merénylő is a halottak között van, további tíz ember megsebesült. Rendőrségi források szerint a két terrorista közül csak az egyik tudta működésbe hozni a nála lévő robbanószerkezetet, mert a másikat lelőtték. Első ízben követtek el öngyilkos merényletet Izraelben tavaly január óta, amikor négy áldozatot követelt egy robbantás Eilat üdülőhelyen. A Negev-sivatagban fekvő város mellett található Izrael titkos nukleáris központja. A robbanás a nukleáris létesítménytől mintegy tíz kilométerre, egy kereskedelmi központban történt.
2008.02.04. 10:52
 
 
Megújult a Budapesti Értéktőzsde honlapja
Tartalmában és megjelenésében egyaránt megújult február 4-én a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) internetes honlapja. A megújult honlap kialakításánál a tőzsde törekedett a maximális átláthatóság biztosítására, így minden a tőzsdei kereskedéshez, a piac működéséhez és a tőzsdén jegyzett befektetési eszközökhöz kapcsolódó információ egyszerűen elérhető. A honlap változatlanul a www.bet.hu címen érhető el. A BÉT új portáljának cégadatlap szolgáltatása egy helyen, összevontan tartalmazza az adott kibocsátóhoz és a kibocsátó értékpapírjaihoz tartozó fontosabb információkat.
2008.02.04. 10:27
 
 
Pekingi tesztverseny: Szepesi 200 m háton, Cseh 200 m vegyesen nyert
Szepesi Nikolett és Cseh László is győzött a pekingi olimpia uszodájának avatóviadalán: előbbi 200 m háton, utóbbi 200 m vegyesen bizonyult a leggyorsabbnak a Vizes Kocka (Water Cube) tesztversenyének ottani idő szerint hétfő reggeli döntős programjában. A torna honlapja szerint Szepesi 2:13.33 perc alatt teljesítette a távot, s nyert biztosan a kínai Csen Jan-jan (Chen Yanyan, 2:13.85 p) és a német Antje Buschschulte (2:15.30) előtt. A szintén a Kőbánya SC-ben úszó Cseh az augusztusi pekingi olimpia úszómenetrendjéhez alkalmazkodó műsor rövidebbik vegyesszámának fináléjában könnyedén győzött 2:00.13 perces idővel, több mint 2 másodpercet verve a másodikként beérkező japán Szano Hidemaszára (2:02.36 p).
2008.02.04. 10:17
 
Obama vezet Kaliforniában egy nappal szuperkedd előtt
Egy nappal a talán sorsdöntő "szuperkedd" előtt Barack Obama illinois-i szenátor áll jobban Kaliforniában és Missouri államban a demokrata párti elnökjelöltségért vívott küzdelemben. A legfrissebb, vasárnapi adat szerint már 46 százalékra számíthat, míg vetélytársa, Hillary Clinton 40-re - tűnik ki a Reuters hírügynökség, a C-SPAN televízió és a Zogby közvélemény-kutató intézet által közösen a hétvégén végzett közvélemény-kutatás eredményeiből. Kaliforniában, New Jerseyben és Missouriban mindkét pártra vonatkozóan felmérték az esélyeket, New York államban csak a republikánus versengés kilátásaival foglalkoztak, Georgiában pedig csak a demokrata pártival.
2008.02.04. 09:45
 
 
Vasutassztrájk: a MÁV álláspontja nem változott
A vasúttársaság továbbra is kitart amellett, hogy a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) követeléseinek sem jogi, sem szakmai, sem gazdasági alapja nincsen és a munkahelyek jövőbeni biztonságát veszélyezteti, ezért a MÁV Zrt. nem tudja teljesíteni a VDSZSZ követeléseit - közölte a vasúttársaság hétfőn reggel az MTI-vel. A közlemény szerint a Cargo értékesítéséből befolyó pénzt a MÁV hitelek törlesztésére és műszaki, technológiai fejlesztésre fordítja, amely a munkavállalók munkavégzési feltételeit és az utazási feltételek javítását szolgálja. A MÁV és a VDSZSZ képviselői hétfőn délelőtt 11.00 órakor folytatják a tárgyalásokat.
2008.02.04. 08:40
 
 
Börtön lepkeölésért
Lepkeölésért zártak börtönbe Madagaszkár szigetén egy orosz férfit. Az illető Vlagyimir Nyefrenko krasznojarszki fiatalember. Városában arról nevezetes, hogy ő szervezte meg az első és egyetlen állatkertet, és hogy hatalmas rovargyűjteménye van, amelyből néha kiállításokat is rendez különböző szibériai városokban. Nyefrenkónak januárban kellett volna hazaérkeznie Madagaszkárról. Amikor nem jött meg, egy ott élő orosz segítségével keresni kezdték, és az illető börtönben találta. Mint kiderült: az ország egyik nemzeti parkjában fogott egy ritka pillangót és megölte, hogy gyűjteményét gazdagítsa vele.
2008.02.04. 08:37
 
 
Valentin napi nemes költségek
Valentin, avagy Bálint napra az Egyesült Államokban a férfiak átlagosan 98 dollár 20 centet (17 ezer forintot) fognak költeni, hogy megajándékozzák szívük választottját, a nők pedig ennek bő felét, 54,20 dollárt - derült ki egy felmérés adataiból. Házastársak esetében egyharmaddal visszafogottabb a kiadás, az összeg, átlagosan nem haladja meg a 69,30 dollárt, míg a szinglik 95,50 dollárt szánnak ajándékokra. A férfiaknál a leggyakoribb meglepetés a vacsora egy étteremben, egy doboz csokoládé és a virág. Az nők szívesebben adnak könyvet, DVD-t és zenei CD-t.
2008.02.04. 08:23
 
 
Bhuttót emlékiratai szerint négy csoport akarta megölni
A tavaly decemberben meggyilkolt Benazir Bhuttót négy csoport is meg akarta ölni - derül ki a volt pakisztáni kormányfő poszthumusz emlékirataiból, amelyből a The Sunday Times közölt részleteket a hét végén. Az összeesküvők között volt Oszama bin Ladennek, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetőjének egyik fia és Baitullah Mehszúd pakisztáni törzsi vezető. A pakisztáni hatóságok Mehszúdot gyanúsítják az ellenzéki vezető elleni merénylet megszervezésével. Pakisztánba történt visszatérése - 2007 októbere - előtt Bhuttót Pervez Musarraf pakisztáni elnök kormánya és "egy, az ügyét támogató külföldi moszlim kormány" is figyelmeztette arra, hogy öngyilkos merénylők négy csoportja is az életére tör - írta emlékirataiban a volt kormányfő.
2008.02.04. 08:00
 
Évadnyitó frakcióülést tart az MSZP
Ma tartja első hivatalos frakcióülését az MSZP országgyűlési képviselő-csoportja; a frakció ezen az ülésen dönt az egészségbiztosítási törvényhez benyújtandó módosító javaslatokról, illetve a Fidesz megerősítő népszavazást célzó kezdeményezéséről. A szocialista frakció eddig mintegy harminc módosító indítványt készített, ezek között szerepel Tóth Károly javaslata a vizitdíj megszüntetéséről, illetve a pénztárak irányító testületeinek összetételéről. Az MSZP egészségpolitikusai közül Kökény Mihály korábban közölte: várhatóan a működés garanciáit és a társadalmi kontrollt erősítik a törvényben a szocialista képviselők.
2008.02.04. 07:47
 
 
Romario március 30-án visszavonul
Március 30-án visszavonul Romario, a brazilok világbajnok labdarúgója. A 42 éves klasszis 1994-ben nyert vb-t a dél-amerikai együttessel, jelenleg hazája bajnokságában szerepel a Vasco da Gama futballistájaként. Elmondása szerint azért március 30-án hagyja abba a játékot, mert azon a napon jár le jelenlegi szerződése. Egyébként tavaly október 28. óta nem lépett pályára, ugyanis doppingvétség miatt 120 napos eltiltást kapott, ami április 19-ig szól. "Remélem, az illetékesek méltányolják a kérésemet és enyhítenek a büntetésemen - mondta Romario. - Szeretnék még játszani a csapatomban, de március 30. után már nem lépek pályára. Sajnálnám, ha így érne véget fantasztikus pályafutásom."
2008.02.04. 07:43
 
 
Boris Tadic marad Szerbia elnöke
A szavazatok 98,8 százalékának összesítése szerint rendkívül szűk, alig több mint százezer szavazatnyi előnnyel nyerte meg Boris Tadic, a Demokrata Párt elnöke a vasárnapi szerbiai elnökválasztást - közölte hétfőn a belgrádi Központi Választási Bizottság. Az újonnan közölt adatok szerint Tadic a leadott szavazatok 50, 57 százalékát kapta (2 millió 257 ezer voksot kapott), ellenfele, Tomislav Nikolic, a radikális párt (SRS) jelöltje pedig 47,71 százalékot szerzett. Az elnökválasztás hivatalos végeredményét legkésőbb február hetedikéig közzé kell tenni.
2008.02.04. 07:15
 
 
Vasutassztrájk: ellentétes vélemények a sztrájk törvényességéről
A MÁV a sztrájktörvénnyel ellentétesnek tartja azt, hogy a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a sztrájk alatt nem biztosítja a még elégséges szolgáltatást - közölte a MÁV hétfőn reggel az MTI-vel. A vasúttársaság álláspontja szerint az iskolába és munkába járás biztosítása az alapvető társadalmi közszükségletek körébe tartozik, vagyis - a törvény értelmében - a még elégséges szolgáltatásoknak erre ki kell terjednie. Gelencsér László, a VDSZSZ vezető ügyvivője a MÁV közleményére reagálva az MTI-nek elmondta: a sztrájktörvényben az szerepel, hogy munkabeszüntetés esetén a "minimális szolgáltatásokról tárgyalásokat kell folytatni."
2008.02.04. 06:57
 
 
Super Bowl: A Giants legyőzte a Patriots csapatát
Fél perccel a befejezés előtt szerzett találattal nyert a New York Giants az esélyesebb New England Patriots ellen a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntőjében. Eredmény: New York Giants-New England Patriots 17-14 (3-0, 0-7, 0-0, 14-7). A New York-i együttessel szemben elszenvedett vereségével a New England Patriots elesett attól, hogy 19-0-ás szezont produkáljon, vagyis az összes meccsét megnyerve hódítsa el a Vince Lombardi-trófeát. A glendale-i összecsapás egyértelmű esélyese az elmúlt hat évben háromszor bajnok Hazafiak együttese volt. 
2008.02.04. 06:52
 
 
Folytatódott a vasutassztrájk
Folytatódott a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) által határozatlan időre meghirdetett sztrájk a MÁV teljes vonalán. A munkabeszüntetés idejére nyújtandó elégséges szolgáltatásról nem született megállapodás a vasárnapi egyeztetésen, ezért a vonatközlekedésben késésekre, járatkimaradásokra, rövidített útvonalakra kell számítani. A Volánbusz, a BKV, a Csongrád megyei Tisza Volán és a Veszprém megyei Volán-társaságok járatain elfogadják a vasúti bérleteket. A VDSZSZ a MÁV Zrt.-vel és a MÁV-START személyszállító céggel a nap folyamán folytatja a tárgyalást a szakszervezet bérköveteléséről. Jelentős a sztrájktámogatottság Budapesten a legnagyobb pályaudvarokon- mondta a VDSZSZ vezető ügyvivője.
2008.02.04. 06:45
 
 
Boris Tadic marad a szerb államfő az első előrejelzések szerint
Az első előrejelzések szerint Boris Tadic jelenlegi elnök marad Szerbia államfője a következő öt évre. A Központ a Szabad Választásokért és a Demokráciáért nevű, pontos választási megfigyeléseiről ismert szervezet szerint - a szavazatok 70 százalékának feldolgozása után - Tadic 50,3 százalékkal vezet a voksok 48,1 százalékát megszerzett Tomislav Nikolic radikális pártvezér előtt.
2008.02.03. 21:55
 
 
Nem szavazták meg a biomassza-erőmű építését Medgyesegyházán
Medgyesegyháza választópolgárainak többsége a vasárnapi helyi népszavazáson a község határába tervezett biomassza-erőmű létesítése ellen szavazott - közölte az MTI-vel a Békés megyei nagyközség jegyzője. A 3.261 szavazásra jogosult választópolgárnak arról kellett döntenie, egyetért-e azzal, hogy Medgyesegyháza közigazgatási területén hőerőmű épüljön - mondta Gácsér Béla. A 40 milliárd forintból megvalósítandó, ötven megawattos kapacitású, szalmatüzelésű biomassza-erőmű építése ellen a lakosság egy része aláírásgyűjtésbe kezdett, ennek alapján írta ki a helyi képviselő-testület a népszavazást.
2008.02.03. 21:51
 
 
Több ezer látogatót vonzott a busójárás Mohácson
Hatalmas érdeklődés kísérte az idei busójárás fő programjait vasárnap Mohácson: a hazai horvátok hagyományos, maskarás téltemető, tavaszköszöntő fesztiválja több ezer látogatót vonzott.A busójárást mindig a húsvétot megelőző hetedik hétvégén tartják, így egy évszázadban csak kétszer fordul elő, hogy a mostanihoz hasonlóan január végén, február elején kerüljön rá sor. Ráadásul a hangulatról idén minden eddiginél több, mintegy félezer maskarás gondoskodott. A busók a hagyományoknak megfelelően, vasárnap kora délután átkeltek a szigeti oldalról a Dunán, majd látványos felvonulást rendeztek Mohács központjában.
2008.02.03. 20:57
 
 
Fegyveres összecsapás volt az izraeli-libanoni határon
Izraeli katonák tűzpárbajt vívtak vasárnap a libanoni határ túloldaláról tüzelő fegyveresekkel - jelentette be az izraeli hadsereg. Egy libanoni biztonsági forrás szerint a tűzpárbajban egy libanoni férfi életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsebesült. Úgy tudni a fegyveresek a libanoni oldalról tüzet nyitottak az izraeli katonákra Gajar falu közelében. A katonák viszonozták a tüzet, és eltalálták a fegyvereseket - mondta a hadsereg szóvivője. Izraeli biztonsági illetékesek szerint a lövöldözők feltehetően kábítószercsempészek voltak.
2008.02.03. 20:20
 
 
Magas részvétel a szerbiai elnökválasztáson
Meglepően magas a részvétel a szerbiai elnökválasztás vasárnapi második fordulójában: 18 óráig a szavazásra jogosultak 57,8 százaléka adta le a voksát, míg a két héttel korábbi első fordulóban ugyanaddig 53,45 százalék. A szavazóhelyiségek este nyolcig tartottak nyitva. A két jelölt, Boris Tadic jelenlegi államelnök, és Tomislav Nikolic radikális vezér között igen kiélezett a küzdelem. Az első hivatalos részeredményeket a központi választási bizottság 22 óra után teszi közzé, s akkorra várhatók az első igazán megbízható - már a végeredményre vonatkozó - szakértői becslések is.
2008.02.03. 20:15
 
Az embereknek nincs is joguk a Földön élni?
"Bár azt hihetjük, hogy képesek vagyunk kontrollálni a Föld éghajlatát, a helyzet az, ha nem használjuk ki a hatalmat, mellyel a velünk együtt élő mikrobiális közösségek rendelkeznek, meglehet, hogy már egy eleve vesztes csatát vívunk" - írja a Microbiology Today 2008 februári számában.
2008.02.03. 19:31
 
Merénylet az LGT ellen
Bevetés címmel február 22-én Tatabányán, egy héttel később pedig Budapesten, a Stefánia Palotában mutatja be új produkcióját a Honvéd Színház. A Tatabányai Jászai Mari Színházzal közös előadás szövegét Horváth Péter írta, a zenét és a dalszöveget az LGT jegyzi - tájékoztatta Kovács Maja, a Honvéd Együttes Művészeti Nonprofit Kft. kommunikációs menedzsere az MTI-t.
2008.02.03. 19:31
 
 
Elképesztő: Beckham nyilvánosan felhúzta a nejét
David Beckham a divat nevében nyilvánosan magára húzta a meztelen Victoriát. A világ legnagyobb marketing szerelme újabb felvonáshoz érkezett. David Beckham-et ezentúl mindenhova elkíséri meztelen felesége.
2008.02.03. 19:27
 
Elkapkodták az eltűnt kislány szülei elleni eljárást?
A portugál rendőrség kapkodott, amikor meggyanúsította a 2007 májusában Portugáliában eltűnt skót kislány, Madeleine McCann szüleit - közölte Alipio Ribeiro, a portugál bűnügyi rendőrség országos igazgatója a Publico című napilapnak adott interjúban.
2008.02.03. 19:22
 
 
A turizmus feltámasztotta az argentin tangót
"Aki nem látta ezt, nem látta Buenos Airest" - kiált fel egy görög turista, amint barátaival a Michelangelo nevű nevű, borairól is híres tangószínház előadásában gyönyörködik tekintette meg. "Olyan lenne ez, mint Görögországban nem enni cacikit!"
2008.02.03. 19:17
 
 
Van Nistelrooy nem játszhat Horvátország ellen
Ruud van Nistelrooy bokasérülése miatt nem léphet pályára a holland labdarúgó-válogatottban a Horvátország elleni szerdai barátságos mérkőzésen Splitben. A támadó csapata, a Real Madrid szombati, Alméria ellen 2-0-ra elveszített bajnokiján sérült meg. A Real Madrid házi góllövőlistáját 12 találattal vezető 31 éves csatár klubjának közleménye szerint jelenleg mankóval közlekedik és el sem utazik a nemzeti együtteshez.
2008.02.03. 19:10
 
 
Alábbhagytak a harcok a csádi fővárosban
Alábbhagytak a harcok vasárnap délutánra a csádi fővárosban, N'Djamenában, az ország keleti részén azonban új frontot nyitottak a lázadók, támadást intézve a szudáni határ melletti Adré prefektúra ellen. Több száz sebesültje van a csádi kormányerők és a lázadók hét végén lezajlott n'djamenai ütközetének; a sebesültek túlnyomó része civil - közölte Párizsban az Orvosok Határok Nélkül (MSF) humanitárius szervezet. Az MSF egy csapata a csádi főváros egyik kórházában dolgozik. Közben vasárnap megérkezett Libreville-be, Gabon fővárosába a Csádból kimenekített külföldiek első csoportja. A francia fegyveres erők eddig összesen 514 embert szállítottak el.
2008.02.03. 19:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494[2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista