2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Meleg kutyaper
Nem volt hajlandó eladni leszbikus nőnek kutyakölyköt egy ebtenyésztő Svédországban, amiért végül 600 ezer forintnyi svéd koronára büntették. Az 51 éves tenyésztő is nő, és már csaknem nyélbe ütötte az üzletet a hirdetésre jelentkező hölggyel, amikor az sejteni engedte, hogy leszbikus. Erre az eladó azonnal visszakozott, fennen hangoztatva, hogy nem bízik homoszexuálisokban, mert azt olvasta, a transzvesztiták szexuálisan zaklatnak állatokat. A vevő beperelte az ebtenyésztőt sértő diszkrimináció címén, és mind első, mind pedig - most - másodfokon pert nyert.
2008.02.12. 11:03
 
 
Grosics elhagyhatta a kórházat
Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója kedd délelőtt elhagyhatta a Kútvölgyi Kórházat, ahova január 24-én tüdőproblémákkal került be. A 82 éves kapus a Ferencváros melegítőjében és rajta egy köntösben fogadta az érdeklődőket. Mint mondta, "még nagy dolgokat szeretne megélni". "Elsőként a politikai változásokat említeném, amely az egész nemzetet érinti, másodikként a magyar futball újbóli felemelkedését, harmadrészt pedig a családi szeretetet megőrzését, ami jelenleg is körülvesz" - mondta Grosics rögtönzött sajtótájékoztatóján.
2008.02.12. 10:20
 
 
Csizmár: az egy- és kétforintosok bevonása milliárdos megtakarítást jelent
A kiscímletű érmék elvesztették jelentőségüket, a készpénzforgalom nem igényli az egy- és kétforintosok használatát - mondta a szociális és munkaügyi államtitkár az egy- és kétforintosok bevonásával összefüggő, a kerekítés szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitájának kezdetén a parlamentben. Az egy- és kétforintos érmék bevonása évi több milliárd forintnyi megtakarítást eredményez - hangsúlyozta Csizmár Gábor. Mint elhangzott, az érméket március elsejétől vonják ki a forgalomból. A kereskedelemben a számlák végösszegét a matematika szabályai szerint felfelé, vagy lefelé kell majd kerekíteni 5-re, illetve 0-ra, míg a szociális ellátásoknál minden esetben felfelé kerekítenek majd.
2008.02.12. 10:18
 
 
A tiltakozások ellenére bezárják a bochumi Nokia-gyárat
A Nokia vezetése a németországi Bochumban lévő gyártótelep bezárása elleni erőteljes tiltakozások ellenére kitart korábbi döntése mellett, és a gyártást máshova helyezi át. Ezen a döntésen nem változtatnak azok a tárgyalások, amik a Nokia vezetése és a bochumi gyár szakszervezete között folynak - értesült a Bild Zeitung. A lap azt írta, hogy a tárgyalások arról szólnak, miként segítse a Nokia a gyárbezárás által érintett dolgozókat. A Nokia költségmegfontolások miatt az év közepén bezárja a Ruhr-vidéki gyártótelepét, felmond az itt dolgozó 2300 teljes munkaidős és 1000 részmunkaidős dolgozónak. A termelés nagy részét az új romániai gyártótelepre, illetve részben Magyarországra helyezi át.
2008.02.12. 10:01
 
 
MTV: eredménytelen az elnöki pályázat
Eredménytelenül zárult a Magyar Televízió (MTV) elnöki tisztségére kiírt pályázat kedden, miután a posztra jelölő kuratóriumi elnökség tíz tagja közül csak ketten adtak le érvényes voksot - közölte a tanácskozás közben az MTI-vel az egyik kurátor, Kozák Márton. Mint mondta, ő a szintén az SZDSZ által a testületbe delegált Rajk Lászlóval együtt Rudi Zoltán jelenlegi elnökre szavazott, mivel úgy látta, az elmúlt négy esztendő történései "sok vonatkozásban elismerésre méltóak". Ugyanakkor - mint mondta - tartottak attól is, hogy egy eredménytelen választás esetén "hosszabb időre" választott vezető nélkül maradhat a közmédium.
2008.02.12. 09:59
 
 
Januárban csökkent a monetáris bázis
A monetáris bázis januárban 167 milliárd forinttal 2.884,2, milliárd forintra csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden az előzetes adatok alapján. A monetáris bázis rövid bázisú évesített növekedési indexe januárban 114,6 százalék volt, az előző havi értéknél 4,5 százalékponttal alacsonyabb. A közlemény szerint a monetáris bázis összetevői közül a forgalomban lévő készpénz havi átlagállománya nagyrészt a szokásos év elejei hatás következtében 91,8 milliárd forinttal 2.165,9 milliárd forintra csökkent. Ez a szezonalítás a monetáris bázis alakulásában is jelentkezett.
2008.02.12. 09:39
 
 
Bencze: szerdán visszakerülhet eredeti helyére a Parlament előtti kordon
Már szerdán visszaállíthatják eredeti helyére a Parlament előtti kordont - mondta Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány kedden reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. "Ma még parlamenti nap van, ma még lehet számítani adott esetben egy megismétlődő fellépésre. Ha szerdán már nincs parlamenti nap, és nincsenek olyan információink, ami ezt a biztonságot igényelné, nincsenek oda bejelentett demonstrációk, akkor természetesen a kordont visszaállítjuk eredeti állapotába" - mondta a főkapitány arra a kérdésre válaszolva, meddig lesz kitolva a kordon a Parlament előtt.
2008.02.12. 09:15
 
 
Meghalt egy rendőr, akit intézkedés közben lőttek le Esztergomban
Meghalt egy rendőr, akit intézkedés közben lelőttek Esztergomban - jelentette be Bencze József altábornagy kedden reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Az MTV Híradója szerint az eset hétfő este történt. A rendőrfőkapitány arról nem beszélt, mikor lőtték le a rendőrt, de úgy fogalmazott, az eset sokkal fontosabb annál, mint ami hétfő este a Kossuth téren történt, ahol a demonstrálók megpróbálták megbontani a Parlament előtt felállított kordonokat, ezért a rendőrök könnygáz használatával kiszorították őket. Bencze József elmondta: Esztergomban egy családi botrányhoz riasztották a rendőröket.
2008.02.12. 08:22
 
 
Rambó tüzeli a burmai ellenállókat
"Élj semmiért. Halj meg valamiért" - Sylvester Stallone negyedik Rambo-filmjének szlogenje a mianmari (Burma) katonai diktatúra ellen lázongók jelszavává vált. A filmsztár brutális akciómozijában a már "nyugalomba vonult" Rambo visszatér Thaiföldre, hogy megmentsen egy csapat keresztény misszionáriust, akit fogságba ejtett egy kegyetlen mianmari hadúr. A történet még alig néhány hete ostromolja az amerikai boxoffice-listákat és egyelőre be sem mutatták az egykori Burma mozijaiban - meglehet nem is fogják, mert a helyi forrásokból származó hírek szerint a feketepiacon hatalmas sikerrel árult produkció DVD-lemezének terjesztését szigorúan megtiltotta a katonai vezetés.
2008.02.12. 08:06
 
A hat legkínosabb dolog, amit nagyon szégyellünk
A gyakori vizelési ingertől a bélgázig a szakemberek lerántják a leplet a nők hat legkellemetlenebb egészségügyi problémájáról. Nők milliói élnek együtt a szégyenérzettel, melyet az alábbi tünetek okoznak, mert egyszerűen nem akarnak beszélni róla.
2008.02.12. 08:06
 
 
Ritkítják "a halál számjegyét" a tajvani személyi igazolványokban
A jövőben egynél többször nem szerepelhet a 4-es számjegy a tajvani személyi igazolványokban, a helyi hiedelem szerint ugyanis a négyesek balszerencsét hoznak. A tajvani belügyminisztérium a változtatásokat azután léptetette életbe, hogy a lakosoktól egyre több panasz érkezett a halál számának tekintett négyes miatt. A babona szerint a négy kínaiul sze, kiejtése azonos a halál szimbólumával, ezért a hagyományokhoz jobban ragaszkodó tajvaniak ezt a számot a lehető legritkábban szeretnék viszontlátni. A négyesre végződő igazolványszámok kiállítását 2000-ben szüntette meg a hatóság, a mostani döntéssel az új személyikben kettőnél több négyes már nem szerepelhet.
2008.02.12. 07:49
 
 
FC Barcelona: Oleguer hat hétig nem játszhat
Előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára Oleguer, az FC Barcelona labdarúgója. A kiváló védő csapata szombat esti, Sevilla elleni bajnoki mérkőzésén törte el a kezét, így biztosan nem játszhat többek között a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében sem, ahol a katalán gárda a skót Celtickel csap össze. A BL-párharc első mérkőzésére jövő szerdán Glasgow-ban, míg a visszavágóra március 4-én Barcelonában kerül sor.
2008.02.12. 07:46
 
 
1,4 millió szurkolót veszített a Juventus
1,4 millióval kevesebb szurkolója van a Juventus labdarúgócsapatának a 2006-os németországi világbajnokság előtt kirobbant vesztegetési botrány óta. A Guerin Sportivo című sportmagazin számításai szerint a torinói klub rajongóiank száma 8,42 millióról 7,03 millióra csökkent Olaszországban, ami 17 százalékos visszaesést jelent. Előretört viszont az AC Milan, a piros-feketék rajongótábora 33 százalékkal nőtt, jelenleg 4,83 millióan szurkolnak a csapatnak. A városi rivális Internazionale sikereiért 4,32 millióan szorítanak. A még mindig éllovas Juventus drukkereinek száma azután kezdett el csökkenni, hogy nyilvánosságra került: a klub irányítói játékvezetőket kényszíretettek mérkőzések manpilulására, törvénytelen eszközökkel igazoltak futballistákat.
2008.02.12. 07:44
 
 
Tizedszer tart országértékelést Orbán Viktor
Szerdán tartja tizedik országértékelését Orbán Viktor, aki 1999 óta minden év elején beszédet mond az elmúlt időszak eseményeiről. A Fidesz elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben miniszterelnökként tartott országértékelőt, azóta minden évben januárban vagy februárban Budapesten mondja el beszédét. Szerdán, a Syma-csarnokban lesz az értékelő, amelyet a szokásoknak megfelelően Martonyi János, az egyesület elnöke nyit meg. A pártelnök legutóbbi országértékelő beszédében, 2007. februárjában a Millenárison, az "Egy az ország, egy az zászló" jelszót hirdette meg. Kifejtette, hogy a terrorfenyegetések és "álmerényletek" mögött szerinte valójában a kormányoldal trükkjei állnak.
2008.02.12. 07:28
 
 
"Repülő" kutya
Hat emeletet zuhant egy kutya az Egyesült Államokban, de túlélte. A 30 kilós labrador retriever a tampai légi kikötő parkolóházában zuhant több mint húsz métert, ám azonnal felkelt és a saját lábán elvánszorgott. bár megsérült a tüdeje, de azon kívül csupán apróbb zúzódásokat és vágásokat szenvedett. Csak egyetlen éjt kellett állatorvosnál töltenie, másnap már ismét virgonc volt. A kétéves eb neve egyébként Jet, akár a lökhajtásos repülőké, de gazdái nem azért nevezték el így, mert megérezték, hogy kutyájuk egyszer majd nagyot repül.
2008.02.12. 07:24
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV Zrt. és a VDSZSZ között
Folytatódik az egyeztetés kedden a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete között. A hétfői egyeztetés nem vezetett eredményre. A VDSZSZ azt követeli továbbra is, hogy a vasutasok kapjanak fejenként nettó 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, illetve 10 százalék többlet bérfejlesztést a megajánlott 6,9 százalék mellett a kiszervezett MÁV-társaságok dolgozói számára, a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., illetve a MÁV Gépészet Zrt. munkavállalóinak. A Fővárosi Munkaügyi Bíróság hétfői határozata szerint a VDSZSZ február 1-jén határozatlan időre megkezdett sztrájkja a 10 százalékos többlet személyi alapbér megfizetésére irányuló követelés tekintetében jogellenes.
2008.02.12. 07:16
 
 
Újabb előválasztásokat tartanak az Egyesült Államokban
Újabb előválasztások lesznek kedden az Egyesült Államokban: Virginia államban, valamint Marylandben és magában a fővárosban, Washingtonban tartanak voksolást az elnökjelöltekről. A demokraták egyik fő esélyese, Hillary Clinton szenátor az elmúlt napokban egymás után szenvedte a vereségeket nagy riválisától, Barack Obama szenátortól, s ennek nyomán a volt first lady stábja meglepő bejelentést tett: megválnak Patti Solis Doyle kampánymenedzsertől, akit a szenátor asszony régi tanácsadója, Maggie Williams vált fel a poszton. Clintonhoz közeli források szerint Solis Doyle saját elhatározásából távozik, de a személycsere nyilvánvalóan kapcsolatban áll a politikai történésekkel.
2008.02.12. 07:13
 
 
Népszabadság: a kormányfő ma bejelenti a kabinet átalakítását
A miniszterelnök ma bejelenti a kabinetet érintő változásokat - írta kedden megjelent számában a Népszabadság. A lap információi szerint Gyurcsány Ferenc a mindössze nyolc hónapig tárcavezető Takács Albert helyére új igazságügyi és rendészeti minisztert nevez ki Draskovics Tibor személyében. Az újságot tájékoztató források úgy tudják, hogy megalakítják a kormánykabinet titkárságát is. Megfigyelők rámutatnak, hogy Gál J. Zoltán és Draskovics távozása a Miniszterelnöki Hivataltól az MSZP-frakció "győzelmét" jelenti.
2008.02.12. 07:02
 
 
Buta dolog élő állatot ajándékozni Valentin napra
Az idei év Valentin napi ajándékozásra az állattenyésztők, az állatkereskedők is készültek. Az Orpheus Állatvédő Egyesület óvva int mindenkit attól, hogy a Valentin napi érzelmi vonulatban kedvesüknek, szeretteiknek élő állatot ajándékozzanak. A kutya, macska, kisegér tartása költségekkel, időráfordítással, felelősséggel jár, amelyre sokan nincsenek felkészülve. Az ünnepek utáni hétköznapokban sok állat fényét vesztve unottan kerül kidobásra.
2008.02.11. 21:51
 
Kökény: az egészségbiztosítási törvényhez érdemi javaslatok születtek
A jogalkotás biztonságát erősítő, érdemi javaslatok születtek az egészségbiztosítási törvényhez - mondta Kökény Mihály (MSZP), az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának elnöke hétfőn, sajtótájékoztatón. A szocialista politikus kiemelte a megerősített társadalmi kontrollt a létrejövő pénztárak felügyelő bizottságaiban, illetve a törvény preambulumában lefektetett szövegrészt említette, miszerint a rendszer egységes társadalombiztosításon alapszik. A magántőke lehetősége az, hogy befektessen, illetve a menedzselésben szerzett tapasztalatokat alkalmazza a finanszírozásban - mondta Kökény Mihály.
2008.02.11. 21:15
 
 
MOZI: Napkirálynő (La Reine soleil)
Minden nagy fáraó mögött egy asszony áll. Akhesa hercegnő persze még nem számít asszonynak. Tizennégy éves, vad és neveletlen: pedig az őt körülvevő felnőttek mindent elkövetnek, hogy hozzátörjék a fáraó udvarának szigorú szokásaihoz. Akesha azonban egyre-másra meglóg otthonról, és álnéven, álruhában élvezi a közeli piac forgatagát. Önállóságának, éles eszének, no meg a macskájának köszönheti, hogy már többet tud a világról, mint apja, Akhnáton fáraó: tudja, hogy Karnakban a papok összeesküvést szőnek uralkodójuk ellen, és az ország határára nomád harcosok érkeztek, akik titokzatos megbízójuk utasítására várnak. A lány elszökik otthonról, anyjához, Nefretitihez indul az elefántok szigetére, hogy a segítségével, vagy ha kell, egyedül megmentse az országot. És esetleg még szerelmes is lehessen közben.
2008.02.11. 21:10
 
 
Angelina Jolie: ez így semmi!
Konkrét tervek életbe léptetésére és az erőfeszítések megsokszorozására szólította fel csütörtökön a nemzetközi szervezeteket, valamint az amerikai és az iraki kormányt Angelina Jolie. A filmsztár az ENSZ jószolgálati nagyköveteként tartózkodik Irakban.
2008.02.11. 21:05
 
 
Újrakeverték a U2 első albumát
A U2 újra kiadja debütáló albumát, a 'Boy'-t, hamarosan megjelenő katalógusuk részeként.
2008.02.11. 20:53
 
 
Tovább tart a szerbiai kormányválság
Tovább tart a szerbiai kormányzati válság. Boris Tadic államfő és Vojislav Kostunica miniszterelnök az ország szuverenitását és területi integritását védő egységes állami és nemzeti politika mellett állt ki hétfő este egy közleményben, nem adva választ egyetlen fontos, az ellentéteikkel, a válsággal kapcsolatos kérdésre sem. Napok óta az egész ország várta, hogy találkozzanak egymással, de hétfőn késő este sem lehetett tudni, hogy sor került-e a megbeszélésre. Oliver Dulic parlamenti elnök, akit szintén meghívtak a találkozóra, elhalasztotta ugyan a törvényhozási képviselőcsoportok vezetőivel tervezett találkozóját, de a hármas értekezletről egész nap nem volt hír.
2008.02.11. 20:31
 
 
Spermagyilkos a mobiltelefon?
Minél többet használja egy férfi a maroktelefonját, annál kisebb a spermaszáma és annál több a rendellenes ondósejtje - mutatták ki, de nem bizonyító erővel amerikai kutatók. A Clevelandi Klinikán 361 férfit vizsgáltak meg a szakemberek, olyan pácienseket, akik egy év során látogattak el a mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó intézetbe. Kiderült, hogy azoknál a férfiaknál, akik naponta négy óránál többet használják a mobiltelefont, a legkisebb az átlagos spermaszám, és a legkevesebb a normális, életképes ondósejt. Ám a kutatók rámutattak, hogy az összefüggésre egyelőre nincs perdöntő tudományos bizonyíték, ezért további kutatások szükségesek.
2008.02.11. 19:51
 
 
Nem lesz megerősítő népszavazás az egészségbiztosítási törvényről
Nem lesz megerősítő népszavazás az egészségbiztosítási törvényről, mivel az Országgyűlésben hétfőn nem kapta meg a szükséges többséget a Fidesz és a KDNP erről szóló indítványa. Az Országgyűlés 166 igen és 203 nem szavazattal utasította el a határozati javaslatot. Törvényt megerősítő népszavazásról az Országgyűlés dönthet. Ha a Ház elrendelte volna az egészségbiztosítási törvény népszavazásra bocsátását, a jogszabályt csak azután lehetett volna a köztársasági elnökhöz aláírásra megküldeni, ha azt a referendum megerősíti.
2008.02.11. 19:12
 
Serie A: Collina kritizálta a Catania-Inter meccs bíróját
Pierluigi Collina, az olasz játékvezetők első embere elítéli Stefano Farinát, a vasárnapi Catania-Internazionale labdarúgó-mérkőzés sípmesterét sportszerűtlen cselekedete miatt. A visszavonulása előtt a világ legjobb bírójaként számon tartott Collina azt rótta fel kollegájának, hogy a mérkőzés lefújása után egyetlen játékossal sem fogott kezet. "Kezet kell rázni a futballistákkal, többek között azért, mert segít oldani a feszültséget" - háborgott Collina. Farina eddig nem adott magyarázatot viselkedésére, amiben talán közrejátszhatott, hogy a listavezető milánóiak első góljához az ő hibája is kellett. A gólszerző Esteban Cambiasso ugyanis lesen állt mielőtt a labda eljutott volna hozzá. A címvédő Internazionale 2-0-ra nyerte a mérkőzést.
2008.02.11. 18:49
 
 
A Napnál százezerszer fényesebb csillagot fedeztek fel
A Napnál százezerszer fényesebb csillagot fedeztek fel kanadai kutatók. A csillag, amely néhány millió évvel idősebb Napunknál, s lényegesen forróbb (felületén a hőmérséklet eléri a 45 ezer Celsius fokot), a Tejútrendszer mellett egy óriási csillagködöt "világít be". David Turner, a halifaxi St. Mary Egyetem asztronómiaprofesszora, a Burke-Gaffney Obszervatórium igazgatója szerint az ilyen forró csillagok meglehetősen ritkák a galaxis "felénk eső részén". 
2008.02.11. 18:30
 
 
Valentin-napi rózsatilalom Szaúd-Arábiában
Betiltotta a vörös rózsák árusítását Szaúd-Arábiában a vallásrendőrség Valentin-nap előestéjén. A razziák nem csak a virágüzletekre terjednek ki, hanem az ajándékboltokra is, azokban szintén tilos - a szerelmet jelképező - vörös színű portékát árulni a szerelmesek napja miatt. A szigorral elejét akarja venni a vallásrendőrség a házasságon kívüli férfi-nő kapcsolatoknak, amelyeket amúgy a törvény büntet. A sivatagi királyságban ügyelnek arra, hogy ne "keveredjenek" egymással nőtlen férfiak és hajadon nők, a hölgyek nem vezethetnek autót, el kell fedniük ruházatukkal egész testüket és arcukat.
2008.02.11. 18:21
 
A Pentagon vádat emel a szeptember 11-i terrortámadások hat gyanúsítottja ellen
A washingtoni védelmi minisztérium hétfőn bejelentette, hogy gyilkosság és háborús bűntettek címén vádat emel és halálbüntetést fog kérni a guantánamói börtöntáborban őrzött hat olyan gyanúsított ellen, akiknek közvetlen közük van az Egyesült Államok ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadásokhoz. A gyanúsítottak egyike Hálid Sejk Mohamed, akit az eltérített repülőgépekkel végrehajtott merényletek értelmi szerzőjének tartanak. Mohamedet az amerikai sajtó korábban úgy emlegette, mint az al-Kaida terrorhálózat vezérének, Oszama bin Ladennek egyik helyettesét. A 2001-ben elkövetett terrortámadásokban csaknem 3000 amerikai vesztette életét.
2008.02.11. 17:57
 
Elindult a világ legnagyobb óriáskereke
Elindult a világ legnagyobb óriáskereke; a "London szeménél" is nagyobb Singapore Flyer a hivatalos megnyitó előtti próbaüzemét hétfőn kezdte meg. A 165 méter magas, azaz egy 42-emeletes felhőkarcoló magasságával vetekedő mozgó kilátótól a városállam turizmusának új korszakát remélik az üzemeltetők. A 240 millió szingapúri dolláros (31 milliárd forintos) költségvetéssel épült óriáskeréken 28 darab harmincférőhelyes légkondicionált üveggondola kapott helyet. Az első fordulatokra luxuskörülmények között került sor: 17 vállalattól több mint hétszáz vezető beosztású alkalmazott volt jelent, hogy bor és lazac társaságában csodálja meg a Szingapúr éjszakai városképét.
2008.02.11. 17:53
 
 
Közlekedésbiztonsági vizsgálat zajlik a vasutassztrájk kapcsán
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) eddig nem talált közlekedésbiztonsági jogsértésre utaló körülményeket a MÁV-nál és MÁV START-nál a múlt heti vasutassztrájkkal összefüggésben - tájékoztatták az NKH hétfőn az MTI-t a folyamatban lévő vizsgálatokról. A Magyar Vasúti Hivatal is elkészítette jelentését a miniszterelnöknek, amelyet a kormányfő kérésére a gazdasági és közlekedési miniszter vizsgál meg, hogy megállapítsa, megfelelő gondossággal járt-e el a MÁV. A szakszervezet pedig, amelynek információira alapozva a vizsgálatok elindultak, most fog előhozakodni bizonyítékaival.
2008.02.11. 17:49
 
 
A bérkövetelés ügyében jogellenes volt a VDSZSZ sztrájkja
A Fővárosi Munkaügyi Bíróság határozata szerint a VDSZSZ Szolidaritás által február 1-jén 03 órától 12 óráig megtartott, valamint február 4-én 03 órától megkezdett és határozatlan időre tervezett sztrájk a 10 százalékos többlet személyi alapbér megfizetésére irányuló követelés tekintetében jogellenes - közölte a bíróság hétfőn az MTI-vel. Ugyanakkor a privatizációból eredő egyszeri juttatás megfizetésére irányuló sztrájkkövetelést illetően a jogellenesség megállapítására irányuló kérelmet elutasította a bíróság.
2008.02.11. 17:47
 
 
Argentínában és Chilében a 2009-es Dakar
Argentínában és Chilében rendezik meg 2009-ben a Dakar-ralit, melynek rajtja és befutója is Buenos Airesben lesz. A hírt Etienne Lavigne, a verseny főszervezője jelentette be Párizsban, hozzátéve, hogy a viadal össztávja 9000 km, míg a mért szakaszok hossza 6000 km lesz, a pontos útvonalat pedig kedden hozzák nyilvánosságra. A január 3. és 18. közötti versenyen kilenc vagy tíz gyorsaságit Argentínában, négyet pedig Chilében bonyolítanak le. A viadalon résztvevő járműveket novemberben hajón szállítják át Argentínába. Lavigne elmondta, hogy a nevezések elbírálásánál előnyben lesznek azok, akik az idei, elmaradt viadalra is jelentkeztek.
2008.02.11. 17:26
 
 
Elfogadták az egészségbiztosítási törvényt
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt 203 igen, 173 nem szavazattal - jelentette be Szili Katalin házelnök. A törvényjavaslatról a képviselők a Fidesz kezdeményezésére név szerint nyilvánítottak véleményt. Az SZDSZ és az MSZP-frakció - egy kivétellel - igennel, a Fidesz, a KDNP és az MDF, valamint Gyenesei István független képviselő nemmel szavazott. Az MSZP-frakció tagjai közül Karsai József nemet mondott a javaslatra, míg - a hosszú idő óta beteg Horn Gyulán és Toller Lászlón kívül - Farkas Imre, Filló Pál és Gál Zoltán nem vett részt a szavazáson; közülük Filló Pál külföldön tartózkodik, Gál Zoltán pedig fekvőbeteg, de mint az MTI-nek elmondta, "nagy igennel" szavazott volna.
2008.02.11. 17:20
 
 
Szétszéledtek a tüntetők a Kossuth térről
Este kilenc órára szétszéledtek azok a tüntetők, akiket a rendőrök többszöri nekifutásra könnygáz használatával szorítottak ki a fővárosi Kossuth térről - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója. Az egészségügyi törvény megszavazása ellen demonstrálókat a rohamrendőrök azt követően kezdték kiszorítani a Parlament környékéről, miután lebontották a fémkordon egy részét és megpróbáltak behatolni a Parlament közelébe, hogy a távozó országgyűlési képviselőket megdobálják. A rendőrség az Alkotmány és a Báthory utcán keresztül a Bajcsy-Zsilinszky útra szorította a demonstrálókat, akik közül többnek az arca kendővel, sállal és fekete csuklyával volt eltakarva.
2008.02.11. 17:10
 
Kommunális szennyvíz is jut a Rábába Ausztriából
Nemcsak az ausztriai bőrgyárakból, hanem a mogersdorfi kommunális szennyvíz- kifolyóból is nagy mennyiségű szennyvíz jut a Rábába - állítja a Pro Natura St. Gotthard Civil Összefogás (PRONAS). Woki Zoltán, a szentgotthárdi zöld szervezet egyik vezetője hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy helyi horgászok megfigyelése szerint a mogersdorfi kommunális szennyvíz-kifolyóból nagy mennyiségű kommunális szennyvíz ömlik a Rábába, újságpapírokat visz a víz, a part menti kavicsokon pedig olajszennyeződést fedeztek fel.
2008.02.11. 17:01
 
Több ezer amerikai katona térhet haza
Az amerikai védelmi miniszter, Robert Gates az Irakban állomásozó amerikai katonák vezetőivel találkozott bagdadi meglepetésszerű látogatásának második napján, hétfőn. Gates hetedik iraki látogatásán az amerikai katonák létszámának esetleges csökkentéséről tárgyalt a hadsereg fejével és helyettesével.
2008.02.11. 16:32
 
KÖNYV: Szerelmes agglegények
Charlie, Adam és Gray igazi agglegények. Nyári kalandot keresve indulnak el nyaralni a Földközi-tengerre, ám minden másként alakul, mint ahogy eltervezték. Három fantasztikus nő mellett megtapasztalják, hogy a szerelem a legizgalmasabb kaland. De vajon elegendő lesz-e ez a felismerés ahhoz, hogy feladják a víg és gondtalan agglegényéletet?
2008.02.11. 16:22
 
Rendőrök a buszokon
Több rendőr utazna ezentúl a fővárosi buszokon, villamoson, és figyelnék a megállókat is. A közlekedési vállalatnak ugyanis évente többszázmillió forintos kárt okoznak a rongálók.
2008.02.11. 16:21
 
Feladta magát a 16 éves késelő
Jelentkezett a rendőrségen vasárnap este az a fiatalember, aki a gyanú szerint két embert szúrt meg pénteken éjszaka Miskolc belvárosában. A 16 éves gyanúsított elismerte tettét, szabadlábon védekezhet.
2008.02.11. 16:14
 
 
A Wizz Air elszállította tízmilliomodik utasát
A Wizz Air diszkont légitársaság, kevesebb mint négy év üzemelés után elszállította tízmilliomodik utasát - közölte a légitársaság az MTI-vel hétfőn. A Wizz Air 2008-ban 6,2 milliós utasszámot tervez, tartva az eddigi, átlagos 45-50 százalékos növekedést. A cég flottája további 4 új Airbus A320 típusú repülőgéppel bővül, így a nyáron már 19 A320-as repül majd a Wizz Air színeiben. Budapesten is növekszik a légitársaság, az idén nyáron mintegy harmadával több járatot indít, és megnöveli a járatsűrűséget több meglévő útvonalán is. A közlemény szerint az újdonságok között lesz a júliusban induló Budapest - Oslo/Torp és Budapest - Velence/Treviso járat is.
2008.02.11. 16:07
 
 
Meghalt Tom Lantos
Hétfőn hajnalban elhunyt Tom Lantos amerikai kongresszusi képviselő - jelentette a Fox News hírtelevízió. A 80 éves Tom Lantos a Washingtonhoz közeli, Maryland állambeli Bethesda Haditengerészeti Kórházban halt meg, helyi idő szerint hajnalban. A demokrata párti képviselő, aki a washingtoni kongresszus alsóházában a külügyi bizottság elnöke volt, januárban jelentette be, hogy visszavonul a politikától, mert nyelőcsőrákot diagnosztizáltak nála. A szóvivő azt mondta, hogy a képviselő halálát a rákkal kapcsolatos szövődmények okozták. Halála előtt vele volt felesége, két lánya, több unokája és két dédunokája.
2008.02.11. 15:50
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 3 Ft-tal a 95-ös benzin és 5 Ft-tal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol legutóbb január végén változtatott árat, akkor a benzin ára 3 forinttal csökkent, a gázolajé 4 forinttal mérséklődött. A mostani emeléssel a benzin átlagára 292 forint körülire nő, ám a kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az árváltozást a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.02.11. 15:07
 
 
Patkányvérdíj
Vérdíjat tűztek ki a patkányokra Malajzia fővárosában - a patkány évében. Aki élve vagy holtan beszolgáltat patkányt, annak 2 ringgit - 120 forintnyi összeg - üti a markát példányonként. Az akcióhoz Kuala Lumpurban több patkányleadási irodát állítottak fel. A kínai zodiákus naptár szerint a patkány éve amúgy múlt hét csütörtökön kezdődött. Kuala Lumpurban viszont a harc a betegségeket terjesztő rágcsálók ellen nem most kezdődött, régóta tart, ám nem sok eredménnyel. A városatyák éppen ezért folyamodtak a vérdíjhoz, mert szerintük a pénz a legjobb ösztönző.
2008.02.11. 14:59
 
Világhírű festők műveit lopták el egy svájci múzeumból
Ellopták a zürichi Bührle-kollekcióból Cézanne, Degas, Van Gogh és Monet egy-egy festményét - jelentette be a helyi rendőrség hétfőn. Három, álarcot viselő fegyveres férfi rabolta el a négy festményt vasárnap fél órával a híres magánmúzeum zárása előtt. Míg az egyik rabló fegyverrel a földre kényszerítette a múzeum alkalmazottait, két társa elemelte a négy festményt a kiállítóteremből. A tettesek egy fehér járművel menekültek el a helyszínről, jelenleg is szökésben vannak. Egyikük szláv akcentussal beszélt németül - közölte a rendőrség a tanúkra hivatkozva. Az elrabolt képek összesen több mint 112 millió eurót érnek.
2008.02.11. 14:54
 
 
A monetáris tanács nem tárgyalt a jegybanki alapkamatlábról
A monetáris tanács ülésezési rendjének megfelelően nem tárgyalt a jegybanki alapkamatláb megváltoztatásáról. Így az alapkamat változatlanul 7,5 %. A testület áttekintette az aktuális gazdasági és pénzügyi folyamatokat.
2008.02.11. 14:34
 
 
Gyurcsány vizsgálatot ígért a Molotov-koktélos támadások ügyében
A szocialista képviselők lakásánál elkövetett Molotov-koktélos támadások kivizsgálását ígérte az intézkedések részletezése nélkül Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök az MSZP-frakció hétfő délelőtti ülésén - tudta meg az MTI. A támadások ügye várhatóan szóba kerül a frakció kedd délutáni informális ülésén is. Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője még pénteken mondta el, hogy ismeretlenek négy szocialista képviselő házára dobtak Molotov-koktélt péntekre virradóra, és terrorcselekmény bűntette miatt rendeltek el nyomozást. Három településen - Gödön, Dunaújvárosban és Kunhegyesen - történt bűncselekmény; személyi sérülés sehol sem történt, de anyagi kár keletkezett.
2008.02.11. 14:10
 
 
Július végén lesz az M0-ás körgyűrű műszaki átadása
Megkezdődtek az előkészületek a M0-ás körgyűrű márciusban újrainduló építési munkálataira, a 26,5 kilométeres szakasz műszaki átadása július végén várható - közölte Béni Gyöngyi az MTI-vel. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. sajtóreferense elmondta, hogy a jelenlegi viszonylag enyhe időjárás ellenére azért kell márciusig várni az újraindulással, mert éjszaka még fagyok vannak, a földmunkák azonban csak plusz 5 fok felett végezhetők. Így is a 42 műtárgy, aluljáró, felüljáró építése folyamatos - tette hozzá.
2008.02.11. 14:07
 
 
SZDSZ: a frakció igennnel fog szavazni az egészségbiztosítási törvényre
A szabad demokraták frakciója igennel fog szavazni az egészségbiztosítási törvényre, és nemmel voksol a Fidesz által kezdeményezett törvényt megerősítő népszavazási kezdeményezésre - mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. "Nagy nap a mai" - fogalmazott a liberális pártelnök. Hozzátette: az egészségügyi reform a hétfői döntés után visszafordíthatatlan stádiumba lép. Kóka János szerint a liberális fordulat azt jelenti, hogy a szocializmusból örökölt, nagyrészt működésképtelen, hálapénzre épülő, rossz minőségű rendszerből működőképes, finanszírozható, európai színvonalú, versenyre és a társadalmi szolidaritásra épülő új egészségügy alakulhat ki Magyarországon.
2008.02.11. 12:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487[2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista