2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Nem tudott elválni McCartney
Még mindig nincs vége: Paul McCartney és Heather Mills pénteken sem tudott megállapodni válóperük részleteiről. A héten minden nap megjelentek a bíróság előtt, ahol a vagyon fölosztásáról kellett volna megegyezniük.
2008.02.15. 19:50
 
A forrásmegosztásról és a népszavazási vadplakátolásról is döntött a Fővárosi Közgyűlés
A fővárosnak és a kerületeknek közösen járó 218 milliárd forint elosztásáról döntött pénteki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A pénz 53 százalékát a 23 városrész között osztják el, míg a fennmaradó 47 százalék a fővárosi önkormányzatnak jár. A Fővárosi Közgyűlés döntött arról is, hogy a törvény felülvizsgálatát és összhangjának megteremtését kérik a szaktárcától. A közgyűlés a népszavazáshoz kapcsolódó vadplakát-ragasztási gyakorlat megszüntetése érdekében ideiglenes hirdetőtáblák kihelyezéséről is döntött.
2008.02.15. 19:49
 
 
Nelly Furtado is várandós?
Mivel a héten még senki nem jelentette be, hogy gyereket vár, Nelly Furtado pótolta a hiányt.
2008.02.15. 19:38
 
 
20-21 milliárdot hozott a vizitdíj és kórházi napidíj a szolgáltatóknak
A vizitdíjból és a kórházi napidíjból - azok tavaly februári bevezetése óta - megközelítőleg 20-21 milliárd forint bevétele származott a szolgáltatóknak - közölte az Egészségügyi Minisztérium pénteken. A főbb ellátási formákra lebontva a háziorvosoknak várhatóan 9,57 milliárd, a járóbeteg-szakellátóknak 6,28 milliárd, a kórházaknak pedig 2,21 milliárd forint bevételt jelent - derül ki a szaktárca közleményéből. Egy háziorvos átlagosan havi 180 ezer forint vizitdíj-bevételhez jutott. A díjak fizetésével nem csak a bevétel nőtt az egyes szolgáltatóknál, hanem az ágazat egyéb területein megtakarítás jelentkezett az Egészségbiztosítási Alapban, az így keletkezett plusz 62 milliárd forint.
2008.02.15. 19:30
 
Újabb bírság a kerepesi iskolának
Újabb bírságot rótt ki az Oktatási Hivatal a kerepesi iskolára pénteken. Az OH 800 ezer forint megfizetésére kötelezte az intézményt, mivel a vizsgálat szerint megsértették az egyenlő bánásmód követelményét a roma diákokkal szemben. A hivatal a szabálytalanságok megszüntetésére kötelezte az iskolát, és szabálysértési eljárást indított az igazgató személyi felelősségének megállapítására, amire eddig még nem volt példa.
2008.02.15. 19:29
 
Vasutassztrájk: hétfőn folytatódik az egyeztetés
A négy vasúttársaság vezetése hétfő délig írásban összeállítja javaslatait, érveit a vasúti munkaügyi vitában érintett kérdésekről, majd átadja az érintetteknek, és hétfőn 16 órakor folytatódnak az egyeztetések a közvetítő bevonásával - tudta meg az MTI szakszervezeti és munkáltatói forrásból. Péntek reggel a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ), délután a négy érintetett vasúttársaság - a MÁV Zrt., a MÁV-START, a MÁV Trakció és a MÁV Gépészet - képviselőinek meghallgatásával meg kezdődött az egyeztetés immár Herczog László, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítője részvételével.
2008.02.15. 18:35
 
Döntött a Fővárosi Közgyűlés: vizsgálat indul a BKV busztenderéről
Ellenzéki KDNP-MDF javaslatra a BKV buszvásárlási tenderével összefüggő kérdések teljes körű kivizsgálására kérte fel 15 napos határidővel péntek délutáni rendkívüli ülésén, egyhangú döntésével a Fővárosi Közgyűlés a cég felügyelőbizottságát. Katona Kálmán (MDF) javaslatára, a bizalom megrendülése miatt, hogy a BKV el ne költhesse a pénzt, a közgyűlés többségi határozattal visszavonta azt a január végi döntését, amellyel 906 millió forintot biztosított a használtbuszok vásárlásához. Egyhangú határozatban kinyilvánította a közgyűlés azt is, hogy a BKV busztenderének ügyében fel kívánják tárni a teljes igazságot.
2008.02.15. 18:30
 
 
Az idősebb Bush is McCaint támogatja
George Bush amerikai elnök apja, George H. W. Bush volt elnök John McCain arizonai szenátor republikánus elnökjelöltségét támogatja. Pénteki értesülések szerint az idősebb Bush hétfőn tesz bejelentést erről Texasban, ahol március 4-én rendeznek előválasztást. McCain jelöltsége szinte bizonyos: már a február 5-i szuperkedd után jóformán behozhatatlan előnyre tett szert vetélytársaival szemben. Elsőségét megerősítette, hogy a legfőbb rivális, Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó a szuperkedd után visszalépett, és a Potomac-államokban rendezett keddi előválasztásokon McCain újabb győzelmeket és ezzel delegátusokat szerzett a szeptemberi jelöltállító konvencióra.
2008.02.15. 17:48
 
 
Václav Klaust újra cseh köztársasági elnöknek választották
Václav Klaust pénteken délután újabb öt évre a Cseh Köztársaság államfőjévé választották. A megismételt elnökválasztás harmadik fordulójában Klaus megszerezte a képviselők és a szenátorok szavazatainak többségét. Klaus mind a három fordulóban egyaránt 141 szavazatot kapott, ami a két ház végső közös szavazásánál éppen elegendő volt a győzelemhez. A jelenlegi államfőt saját pártján, a polgári demokratákon kívül a kereszténydemokraták egy része, néhány független szenátor és a szociáldemokrata pártból kivált három képviselő támogatta.
2008.02.15. 17:40
 
 
Akinek jár, még kérhet gáz- és távhő ártámogatást
Azok, akik eddig még nem adtak be kérelmet gáz-, vagy távhő ártámogatáshoz, megtehetik, mert kedvező elbírálás esetén az igénylés benyújtását követő hónap első napjától már elszámolják a támogatási összeget - hívja fel a figyelmet a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a pénteken kiadott közleményben. A 2008. évi támogatásra 1,737 kérelem érkezett, amiből 32 ezret utasítottak el. Hiánypótlást 568 ezer tétel miatt kértek. Ennek 46 százaléka adatpontatlanság volt, 2 százalék az aláírás hiányából, 52 százalék pedig a kérvény mellékleteivel kapcsolatos problémákból adódott.
2008.02.15. 16:36
 
 
Gyurcsány hétfőn beszél először a kormány új politikájáról
Gyurcsány Ferenc pénteki internetes blogjában arról írt, hogyan készül a hétfői országértékelő, évindító beszédére. "Nagyon szeretem a beszédírás hangulatát" - fogalmazott blogjában a miniszterelnök, aki arról is beszámol, hogy ugyan nem szeret papírból beszélni, de az országértékelő beszéd más. Összetettsége, fontossága miatt kiemelkedik a beszédek sorából. Nagyobb átgondolást, több felkészülést, odafigyelést igényel - tette hozzá. A távirati iroda úgy tudja, Gyurcsány Ferenc hétfői beszédében szól először nyilvánosan a kormányzat baloldali értékeken alapuló "új politikájáról", amelyről az elmúlt hetekben külön-külön egyeztetett az MSZP különböző platformjaival és a társadalmi partnerekkel.
2008.02.15. 16:30
 
 
Sikertelen a megismételt cseh elnökválasztás első fordulója
Sikertelen volt péntek délután a megismételt cseh államfőválasztás első fordulója. A két jelölt - Václav Klaus és Jan Svejnar - közül egyik sem kapta meg a győzelemhez szükséges abszolút többséget a parlament két házában. Klaus a szenátusban, míg Svejnar a képviselőházban győzött, és így mindketten továbbjutottak a második fordulóba. Az államfőválasztás nyílt szavazással történt, miután a Polgári Demokratikus Párt, amely egyedül maradt a titkos szavazás támogatásával, bejelentette, hogy egyetért a többség véleményével.
2008.02.15. 15:40
 
 
A Sony Ericssoné a magyar mobil-készülék piac negyede
A Sony Ericsson tavaly a világpiacon elérte a 10 százalékos részesedést, míg Magyarországon a mobil-készülék piac negyedét mondhatja magáénak - mondta Wágner Tibor, a társaság közép-európai igazgatója. Hozzátette: 2007-ben 2,6-2,7 millió mobiltelefont adtak el a gyártók a magyar piacon, ami 10 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. Wágner kifejtette: a Sony Ericsson nagyon jó évet zárt, hiszen tavaly adta el a legtöbb készüléket Magyarországon. A társaság saját számításai szerint a Nokia mögött a második a magyar piacon. A mobiltelefon-gyártó az idén is őrizni akarja pozícióját, ezt részben egy új, az XPERIA márkanevű, a multimédiás szórakozást és az internetes kommunikációt egyesítő készülék forgalmazásától reméli.
2008.02.15. 15:32
 
 
Anna Scottból divatmárka lett
Arra már számos példa akadt, hogy egy világhírű sztár nevével fémjelzett parfümöt bocsátottak ki, vagy egy ruhakollekcióhoz adta a nevét egy filmszínész. De arra nem, hogy egy sikeres film hősnőjének nevét kölcsönözte volna öltözékeihez egy divattervező. Amikor a Notting Hill című filmet - amely Sztárom a párom címmel futott a magyar mozikban - 1999-ben bemutatták, a forgatókönyvíró agyából kipattant egy név, Anna Scott. A filmben Julia Roberts játssza őt, a világhírű sztárt (mintha csak magát alakítaná) szerelmét pedig, egy civil könyvesbolt-tulajdonost, Hugh Grant.
2008.02.15. 15:31
 
Sólyom Lászlónak hétfőig kell aláírnia az egészségbiztosítási törvényt
Sólyom László köztársasági elnöknek hétfőig kell aláírnia az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt - tájékoztatta Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője az MTI-t. Az államfő a törvény decemberi elfogadása után megfontolásra visszaküldte a jogszabályt az Országgyűlésnek, amely február 11-én - módosításokkal - ismét megszavazta azt. Kumin Ferenc közölte: az alkotmány és az Alkotmánybíróság ezt értelmező 2003-as határozata szerint az államfő a törvény újbóli parlamenti elfogadása után öt napon belül köteles aláírni és kihirdetni az egészségbiztosítási pénztárakról február 11-én elfogadott törvényt.
2008.02.15. 15:25
 
Bajnai: első körben 31 milliárdnyi uniós pályázat
Az idén az első körben meghirdetett uniós pályázati kiírások összesen mintegy 31 milliárd forint támogatás elnyerésére adnak lehetőséget a vállalkozások számára - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón. A 31 milliárd forintnyi elnyerhető támogatás elsődleges célja az, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye a magasabb hozzáadott értékű tevékenységeket segítő beruházásokat - tette hozzá. Kiemelte, hogy a pályázatok alapján a leghátrányosabb kistérségekben megvalósuló beruházások hozzájárulnak a térségek felzárkóztatásához, a foglalkoztatás bővítéséhez.
2008.02.15. 15:14
 
 
Megtörtént az első műszívbeültetés Magyarországon
Magyarország első műszívét pénteken egy súlyos állapotban lévő szívátültetésre váró 58 éves férfibeteg kapta meg Budapesten, a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikai Tömbjében. A műszív egy sebészi úton beültetett mechanikus pumpából áll, ami képes átvenni a szív munkáját. A műtét alatt a szív megfelelő üregeiből műanyag csőrendszer segítségével a vért egy testen kívül elhelyezkedő pumpába vezettük, ez képes mind a jobb, mind a bal szívfél munkáját akár teljes egészében is átvenni - olvasható a Semmelweis Egyetem közleményében.
2008.02.15. 14:50
 
 
Vasárnap kiáltják ki Koszovó függetlenségét
Vasárnap 17 órakor kiáltja ki Koszovó függetlenségét a dél-szerbiai tartomány parlamentje - jelentette pénteken a belgrádi B-92 rádióadó. Hashim Thaci koszovói miniszterelnök szóvivője az ANSA olasz hírügynökségnek szintén ezt az időpontot jelölte meg a koszovói függetlenség kinyilvánításának dátumául. Maga Thaci a nagy izgalommal várt péntek kora délutáni, pristinai sajtóértekezletén továbbra sem jelölte meg a függetlenség kikiáltásának időpontját. "Vannak terveink, és ennek megfelelően fogunk cselekedni" - mondta a koszovói kormányfő.
2008.02.15. 14:45
 
Az OVB-hez fordult a Nemzeti Jogvédő Alapítvány a kormánykampány miatt
Az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) fordult a Nemzeti Jogvédő Alapítvány (NJA), annak megállapítását kérve, hogy a kormány kampánytevékenysége sérti a választási eljárásról szóló törvényben rögzített esélyegyenlőségi alapelvet. Az alapítvány azt is kéri a testülettől, tiltsa el a kormányt a további jogsértésektől. Az OVB pénteken estére tűzte napirendjére a beadvány megtárgyalását. Az alapítvány azt követően fordult kifogással az OVB-hez, hogy a testület kedden úgy döntött: nem ad ki állásfoglalást a Fidesz hasonló tartalmú, a kormánykampányt sérelmező beadványára. Ezen az ülésen ugyanakkor több OVB-tag is úgy vélte, a Fidesz kérelme kifogásként elbírálható lenne.
2008.02.15. 14:30
 
 
A BÉT 2007. évi nyeresége közel 2,6 milliárd forint
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) 2007-ben 2,586 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a 2006. évi 2,4 milliárd forint nyereség után - közölte a tőzsde az előzetes mérleg és eredmény kimutatásában. A tőzsdei tevékenység árbevétele tavaly 3,916 milliárd forint volt, míg az előző évben 3,294 milliárd forintot tett ki. A tőzsde működési költségei csak kis mértékben emelkedtek, 2,013 milliárd forintot értek el a 2006. évi 1,918 milliárd forint után. A tőzsdei tevékenység eredménye 17 százalékkal 1,934 milliárd forintra nőtt az előző évi 1,652 milliárd forintról. A pénzügyi műveletek nettó nyeresége 2007-ben 1,062 milliárd forint volt, míg egy évvel korábban 667 millió forintot tett ki.
2008.02.15. 14:06
 
 
Thaci nem jelölte meg a függetlenség kikiáltásának időpontját
Továbbra sem jelölte meg a függetlenség kikiáltásának időpontját Hashim Thaci koszovói miniszterelnök. "Vannak terveink és ennek megfefelően fogunk cselekedni" - mondta pénteki pristinai sajtóértekezletén, de időpontot nem jelölt meg.
2008.02.15. 13:57
 
 
3 milliárd forint értékben kapott új járműveket a tűzoltóság
Több mint három milliárd forint értékben adott át tűzoltó járműveket önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok számára Bajnai Gordon miniszter Budapesten. A rendezvényen 41 frissen diplomázott tiszt tett tűzoltó fogadalmat. A tűzoltóságot is felügyelő önkormányzati és területfejlesztési miniszter 3,1 milliárd forint értékben 24 új tűzoltókocsit, valamint hat emelőkosaras gépjárművet adott át 26 tűzoltóság részére. Általános célú tűzoltóautót - amelyek érteke egyenként 85 millió forint - három vidéki városi tűzoltóság kapott. Összesen 18 tűzoltóság kapott a darabonként 90 millió forintba kerülő, négy köbméteres víztartályú gépjárműfecskendőből, a fővárosi tűzoltóság négy járműnek az indítókulcsát vehette át a minisztertől.
2008.02.15. 13:48
 
 
A szuverenitás védelmét hangoztatva letette a hivatali esküt a szerb elnök
Letette pénteken a hivatali esküt Boris Tadic újjáválasztott szerb elnök, és azt ígérte, hogy megőrzi országa szuverenitását Koszovó tartomány fölött, amely e hétvégén kiáltja ki elszakadását. "Ünnepélyesen megígérem: minden erőfeszítésemet arra fogom fordítani, hogy megóvjam a Szerb Köztársaság szuverenitását és területi egységét, beleértve Koszovót is" - hangoztatta. Az Európai Unió által is pártfogolt Tadicot február 3-án választották újra államfővé, a Tomislav Nikolic szélsőséges nacionalista politikussal vívott szoros küzdelem után.
2008.02.15. 13:40
 
 
Tovább omlik a dunaszekcsői löszfal
Megállíthatatlan a Duna fölé tornyosuló löszfal omlása, már csaknem 500 méteres szakaszon fenyeget leszakadással - hangsúlyozta Hargitai János, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke pénteken a Dunaszekcsőn tartott sajtótájékoztatón. A közgyűlési elnök az MTI-nek elmondta, újabb huszonnégy terület, rajta tizenegy épület került veszélybe. A Dunába omlott lösz által kialakított sziget egyelőre nem veszélyezteti a hajóforgalmat. Kitért arra is, hogy a műszeres mérések elvégzéséhez szükséges négymillió forintot a megye vis maior keretéből teremtik elő. A település vízellátása jelenleg nincs veszélyben, ám a Dél-dunántúli Regionális Vízművek veszélyeztetett helyen lévő víztárolóját hamarosan új helyen építik meg.
2008.02.15. 13:23
 
 
Magyarország támogatja Horvátország áprilisi meghívását a NATO-ba
Magyarország és Horvátország stratégiai partnernek tekinti egymást, és Budapest támogatja, hogy a NATO áprilisi bukaresti csúcstalálkozóján meghívja a szervezethez való csatlakozásra mind Horvátországot, mind Macedóniát és Albániát - mondta a magyar védelmi miniszter pénteki zágrábi tárgyalásairól beszámolva az MTI-nek. A januárban hivatalba lépett új horvát kormány arra készül, hogy az ország tavasszal csatlakozási meghívót kap az észak-atlanti szervezettől.
2008.02.15. 12:45
 
Gyurcsány: az egészségügy átalakítása nem a vizitdíjról szól
Az egészségügyi rendszer átalakítása nem a vizitdíjról szól, az csak egy "pici szelete" annak - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben pénteken. A kormányfő úgy fogalmazott, hogy a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlését támogató népszavazási kampány indulatkeltésnek jó, ám a "haza sorsa nem ezen múlik". Gyurcsány Ferenc Horváth Ágnes egészségügyi miniszter és Demszky Gábor főpolgármester társaságában a Bajcsy-Zsilinszky Kórház 460 új betegágyának átadásán vett részt. A miniszterelnök párhuzamot vont a betegek gyógyítása és a reformok menete között.
2008.02.15. 12:25
 
 
Megkezdődött a megismételt cseh államfőválasztás
Václav Klaus az esélyese a megismételt cseh államfőválasztásnak, amely péntek délelőtt kezdődött Prágában. A cseh képviselők és a szenátorok a Hradzsinban zajló ülésen három jelölt közül választhatnak: Klaus jelenlegi államfőt a polgári demokraták, Jan Svejnart a zöldek és a szociáldemokraták, míg Jana Bobosíkovát a kommunisták indították. Klaus kampánybeszédében elsősorban a nemzeti érdekek védelmét hangsúlyozta, Svejnar a problémák párbeszéddel való megoldása mellett érvelt, míg Bobosíková beszédének központi témája a társadalmi megértés, az egyetértés volt. A vita befejezése után születik döntés arról, hogy a választás nyílt vagy titkos lesz-e.
2008.02.15. 12:10
 
 
Premier League: Blatter is a tengerentúli találkozók ellen
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint nem fog megvalósulni az az elképzelés, melynek értelmében a jövőben az angol labdarúgó Premier League csapatai is játszanának tengerentúli mérkőzéseket. A tervek szerint a 2010/11-es szezontól rendeznének PL-találkozókat Nagy-Britannián kívül, többek között New Yorkban, Pekingben és Tokióban. A jelenlegi, 38 fordulós rendszert 39-esre nyújtanák, s a januári extra játéknapon mind a húsz együttes külföldön lépne pályára.
2008.02.15. 12:00
 
 
Ciprusról röviden
Ciprus természeti szépsége, műemlékekben való gazdagsága elbűvölő. Aranyfövenyes tengerpart, kristálytiszta vizű strandok, termékeny síkságok, hangulatos falvak és nyüzsgő nyaralóhelyek jellemzik.
2008.02.15. 11:46
 
 
Tucatnyi rák kockázatát növeli a túlsúly
Az elhízás, sőt a túlsúly is növeli mintegy tucatnyi ráktípus kialakulásának kockázatát. Az orvosok már régóta feltételezik, hogy bizonyos típusú rákbetegségek, például a vastagbél- és mellrák kockázatát növelik a felszedett kilók. Ám a Lancet című brit orvosi folyóiratban most megjelent tanulmány ennél jóval több ráktípust hoz összefüggésbe a túlsúllyal. A brit kutatók kapcsolatot találtak egyebek mellett a nyelőcső, a pajzsmirigy, a vese, a méh, az epehólyag rákja és az elhízás között, bár az nem bizonyított, hogy önmagában a kövérség tumort okozna.
2008.02.15. 11:31
 
 
Kézilabda selejtező: a franciák, a japánok és a kongóiak a csoportellenfelek
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) véglegesítette a női olimpiai selejtezőtornák csoportbeosztását és programját, ennek alapján a magyar válogatott a francia, a japán és a kongói csapattal mérkőzik majd Nimes-ben, március 28. és 30. között. Korábban úgy volt, hogy a házigazdák és a magyarok mellé ebbe a kvartettbe az ázsiai kontinentális selejtező harmadik, illetve az afrikai viadal második helyezettje kerül, de Ázsiában torna helyett csupán egyetlen mérkőzésre került sor, vagyis nem volt harmadik helyezett. Így az azon a találkozón vesztes japánok utaznak Nimes-be, s a három csapathoz az afrikai második Elefántcsontpart helyett a harmadik helyezett Kongó csatlakozik. A kvartettből az első kettő utazhat a pekingi olimpiára.
2008.02.15. 11:10
 
Ronaldo legjobb esetben is csak 9 hónap múlva térhet vissza
Olasz médiaértesülések szerint a csütörtök este megműtött Ronaldo, az AC Milan futballistája kilenc hónapos rehabilitációs időszaknak néz elébe, így a legjobb esetben az év végén térhet vissza a pályára - ha akar. A brazil támadó csapata Livorno elleni, hazai bajnoki mérkőzésén sérült meg, szerdán. Az 1-1-re végződött találkozó második félidejében csereként beállt játékos mindössze három percet töltött a pályán, amikor - egy a Milannak büntetőt érő szabálytalanság szenvedő alanyaként - bal térdében elszakadt egy ínszalag. Az első helyzetértékelések azt az eshetőséget sem zárták ki, hogy a sérülés miatt véget ér a 31 éves labdarúgó sportpályafutása.
2008.02.15. 11:03
 
 
Csík- és pöttytilalmas óvoda
Megtiltotta csíkos vagy pöttyös ruhák viseletét egy óvoda Svédországban, mert egy alkalmazottjának migrént okoz a látvány. Nem csak a gyerekek, hanem az óvónők sem hordhatnak csíkos és pöttyös ruházatot. "Megértem a migrénes óvónőnk problémáját, szükség van munkájára, ezért rendeltem el az öltözködési szabályt" - mondta az óvoda vezetője. Az illetékes hatóság meglepetésének adott hangot a rendelkezésről. Egészségügyi szakértők szerint valóban vannak olyan emberek, akik rendkívül látványérzékenyek és kínzó fejfájást kaphatnak csíkos, vagy más rikító ruháktól.
2008.02.15. 10:31
 
 
Szeles Mónika hivatalosan is visszavonult
Noha már közel öt éve nem játszott tétmérkőzést, hivatalosan csak most jelentette be visszavonulását Szeles Mónika, a kilencvenes évek teniszcsillaga. Az újvidéki születésű, amerikai és magyar állampolgársággal is rendelkező egykori világranglista-vezető menedzserén keresztül közölte, hogy nincs tovább. Szeles a 2003-as Roland Garroson játszotta utolsó tétmérkőzését, utána lábsérülése megakadályozta a szereplésben. Pályafutása során 9 Grand Slam-versenyt nyert, összesen 53 WTA-tornán nem talált legyőzőre és több mint 14 millió dollárt "ütögetett" össze.
2008.02.15. 10:13
 
 
8,1 százalékkal nőtt az ipari termelés 2007-ben
Az ipari termelés volumene 2007-ben 8,1 százalékkal volt magasabb, mint 2006-ban, az adat megegyezik az előzetesen nyilvánosságra hozott számokkal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.Az ipari export 16,2 százalékkal, a belföldi értékesítés 2,7 százalékkal haladta meg az előző év szintjét. Tavaly decemberben az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 5,3 százalékkal nőtt, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan adattal. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index decemberben 0,9 százalékkal emelkedett.
2008.02.15. 09:02
 
 
MarketWatch: Magyarország stagfláció felé közelíthet
Fennáll a veszélye annak, hogy a magyar gazdaság stagflációs állapot felé közelít a legfrissebb adatok alapján - közölte a MarketWatch tőzsdei hírszolgálat New Yorkból. A hírportál szerint Magyarország nehéz helyzete figyelmeztetés más közép- és kelet-európai országoknak arra, hogy azok gazdasága is ilyen irányt vehet. Magyarországra kettős veszély leselkedik: a felszökő inflációval egyidejűleg csökkenő gazdasági növekedés. A MarketWatch által közölt adatok szerint Magyarországon januárban 7,1 százalékos éves mértékű inflációs ütemet mértek, ami jóval meghaladja a központi bank 3 százalékos célértékét. Eközben a negyedik negyedévben a GDP növekedése éves viszonylatban 0,8 százalékponttal lassult.
2008.02.15. 08:13
 
 
Witherspoon trükközni kényszerült
Reese Witherspoon színésznő egy almás ládára állva érte el Vince Vaughn száját.
2008.02.15. 08:06
 
 
Mol Nyrt.: tavaly 23 százalékkal kisebb nettó eredmény
A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. 254,1 milliárd forint nettó eredményt ért el 2007-ben, ami 23 százalékkal kisebb az egy évvel korábbi 329,5 milliárd forintnál - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A konszolidált, nem auditált, a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült gyorsjelentés szerint a Mol 2.592 milliárd forint nettó árbevételt ért el tavaly, 10 százalékkal kevesebbet mint egy évvel korábban. A speciális tételek nélkül számított nettó eredmény 4 százalékkal, 205,1 milliárd forintra csökkent 2007-ben az előző évhez képest. A nettó eredmény tavaly a negyedik negyedévben 94,3 milliárd forint volt, míg 2006 negyedik negyedévében 22,6 milliárd forint.
2008.02.15. 07:55
 
 
Cristiano Ronaldóért cserélné el csatárait a Lyon elnöke
Cristiano Ronaldót kéri a Manchester Unitedtől két támadójáért cserébe az Olympique Lyon labdarúgócsapata. "Beszéltem Sir Alex Fergusonnal, aki megkérdezte, elengedem-e a csapatához csatárainkat, Karim Benzemát és Hatim Bent" - mondta Jean-Michel Aulas, a lyoni klub elnöke a goal.com című internetes oldalon. "Azt válaszoltam, hogy nyáron visszatérhetünk a kérdésre, ha a két játékosért megkapjuk Cristiano Ronaldót, akkor nekem nincs kifogásom az üzlet ellen." Benzema és Ben az őszi szezonban összesen 22 gólt szerzett a Lyon mérkőzésein.
2008.02.15. 07:52
 
 
Mozizó hörcsög
Moziba csempészte magával hörcsögét egy 5 éves kislány Nagy-Britanniában, gondolván, hogy az állatkának nagyon fog tetszeni az Alvin és a mókusok című rajzfilm.  Tévedett. Hamish, a hörcsög igen hamar elunta a mókusokat, kiugrott gazdasszonykája öléből és eltűnt a sok száz szék alatt. A kislány jobbnak látta, ha hallgat a dologról. Anyjának csak három nap múlva tűnt fel, hogy eltűnt a hörcsög. Égre-földre kereste a lakásban, mígnem lánya összeszedte minden bátorságát és bevallotta, hogy Hamish moziba "ment". Az anyuka szélsebesen telefonált a moziba, ahol azután viszonylag hamar meglelték a hörcsögöt a vetítővászon alatt. "Örülünk, hogy újra együtt lehet Hamish a gazdájával" - mondta a mozi vezetője a Daily Mirror című brit lapnak.
2008.02.15. 07:48
 
 
Az emlékezés bajnoknője
Élete minden részletére vissza tud emlékezni egy 42 éves kaliforniai nő, pontosabban csak az utóbbi 32-re, azaz a 10 éves kora utániakra.  A férjes asszony fel tudja idézni a képeket, azt, hogy mit csinált és, hogy mi volt a vezető hír az 1976 óta eltelt bármelyik napon. Vizsgáztatása találomra kiválasztott dátumok alapján zajlott agyszakértővel és teljes sikerrel. A nő nem csak Elvis Presley halálának napját (1977. augusztus 16-át) tudta felidézni, hanem kisebb horderejű vagy érdekességű híreket is, így például egy helyi adó jóváhagyását 1978-ból, vagy egy repülőgép szerencsétlenségét 1979-ből. Ugyanakkor a hölgy memóriája rövid távon kissé "képtelen": amikor megkérték, hogy csukja be szemét, nem emlékezett az őt tesztelők ruhájára - adta hírül a The Sun című brit lap.
2008.02.15. 07:44
 
 
Honlap indult a mozgássérültek parkolóit jogtalanul használókról
A mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolókat jogtalanul használók ellen indult egy honlap, melyre bárki felkerülhet, aki elállja a helyet az arra jogosultak elől. A www.mashelye.eu internetes címen található honlap készítői abban bíznak, hogy kezdeményezésükkel egy olyan közlekedési kultúra kialakulását segítik, amelyben az emberek sokkal jobban odafigyelnek egymásra. "Bosszantó és felháborító, hogy sokan jogtalanul veszik igénybe a mozgássérültek számára fenntartott parkolókat csak azért, mert nem akarják néhány méterrel messzebb leállítani az autójukat, vagy, mert máshol nincsen hely" - mondta Szabó Attyla, a honlapot üzemeletető kft ügyvezető igazgatója a távirati irodának.
2008.02.15. 07:37
 
 
Nem maradt érintetlen pont a világtengerekben
A bolygó több mint hetven százalékát borító tengerek és óceánok minden egyes pontján kimutatható az ember hatása. Amerikai kutatók 17 különböző tevékenység - például a halászat vagy a hajózás - környezeti hatását mérték fel, majd az eredmények alapján térképvázlatokat készítettek arról, hogy hol és mennyire befolyásolja a tengerek és óceánok vizét, élővilágát és geográfiáját az adott tevékenység. Végül megszerkesztették az ember nyomát jelző tengeri világatlaszt. A munka végére nem maradt fehér folt a térképen. "Mindenhol kimutatható legalább egy tevékenység hatása. Erre egyáltalán nem számítottunk, és arra sem, hogy az egész terület 40 százalékán több tevékenység együttes hatása érzékelhető" - mondta Ben Halpern, a Santa Barbara-i Kaliforniai Egyetem munkatársa.
2008.02.15. 07:35
 
Lelövik a meghibásodott amerikai kémműholdat
Meg fogja semmisíteni, vagyis le fogja lőni az amerikai hadsereg George Bush utasítására azt a meghibásodott kémműholdat, ami a következő hetekben zuhanna a földre - közölte csütörtökön egy magas rangú Fehér Házi tisztségviselő. A kémműholdat 2006 decemberében lőtték fel, de a fedélzeti számítógép nem sokkal azután meghibásodott, irányíthatatlanná téve a szerkezetet.
2008.02.15. 07:27
 
 
A fővárosi Fazekasból kerültek be legtöbben felsőoktatási intézményekbe
A fővárosi Fazekas Mihály Gimnáziumból kerültek be a legnagyobb arányban, 94 százalékban a diákok a felsőoktatási intézményekbe 2003 és 2007. között -  derül ki a Köznevelés című magazinban közzétett összegzésből.  Az újság azokat az iskolákat vette sorra, amelyeknek legalább négy évre vonatkozóan voltak felvételi adatai. A listában a 930 középfokú oktatási intézmény - 363 gimnázium, 402 szakközépiskola, és 165 vegyes profilú iskola - legjobb tíz százalékát tették közzé. A gimnáziumok közül második helyen 91,3 százalékkal a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium végzett, amelyet a győri Révai Miklós Gimnázium követ 90,3 százalékkal.
2008.02.15. 07:26
 
 
A külképviseleti szavazásra még egy hétig lehet jelentkezni
Aki külképviseleten kíván szavazni a március 9-ei népszavazáson, annak ezt a jövő péntekig kell jeleznie a helyi jegyzőnél; a szükséges nyomtatvány az Országos Választási Iroda (OVI) honlapjáról letölthető. A választási értesítőt ugyancsak február 22-éig kell megkapnia a 8 millió választópolgárnak, ám aki megvárja az esetleg utolsó nap érkező dokumentumot, az lekésheti a külföldön szavazás lehetőségét. Aki már most tudja, hogy a népszavazás napján külföldön tartózkodik, ne várja meg az értesítőt, hanem mielőbb kérelmezze a külképviseleti névjegyzékbe vételét a helyi jegyzőnél. A február 22-ei dátum jogvesztő hatályú: ezt követően már nincs lehetőség arra, hogy a választópolgár felvetesse magát a külképviseleti névjegyzékbe.
2008.02.15. 07:23
 
 
Közvetítő bevonásával folytatódnak az egyeztetések a VDSZSZ és a MÁV között
Közvetítő bevonásával ma 9 órakor folytatódik az összevont tárgyalás a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV-Trakció Zrt., a MÁV-Gépészet Zrt., valamint a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között. A szakszervezet erre tekintettel péntektől további 5 naptári napra meghosszabbította a vasutassztrájk felfüggesztését. A tárgyaló felek  a csütörtöki egyeztetéseken megállapodtak, hogy Herczog Lászlót, a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítőjét kérik fel közvetítésre a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) vitájában, Herczog László vállalta is a feladatot. A csütörtöki egyeztetésen a felek álláspontja továbbra is  nagyon távol állt egymástól.
2008.02.15. 07:17
 
 
Ámokfutó lőtt le hat embert egy illinois-i egyetemen
Lövöldözés történt csütörtökön a Chicagótól mintegy 100 kilométerre nyugatra fekvő Northern Illinois Egyetemen: hatan meghaltak, tizenhat a sebesültek száma. Egy fekete ruhába öltözött fegyveres kora délután tüzet nyitott egy előadóteremben a diákokra. A fiatal ámokfutó néhány perccel az óra vége előtt a terem előadói emelvényén termett, onnan lövöldözött egy vadászpuskával és két kézifegyverrel. A tanulók sikoltozva rohantak a kijáratok felé, de a vérengzés szinte pillanatok alatt véget ért; az öldöklő fiú önmagával is végzett. A teremben levő egyik diák azt mondta, hogy a fegyveres csak egy irányba, a diákok egy csoportja felé lőtt, mintha tudta volna, kit akar eltalálni.
2008.02.15. 07:02
 
 
A csádi elnök rendkívüli állapotot rendelt el
Idriss Deby csádi elnök csütörtök este az egész ország területére érvényes rendkívüli állapot bevezetését rendelte el. A szigorító intézkedés pénteken 0 órától lépett érvénybe, és hatálya 15 napig tart, mint azt az alkotmány lehetővé teszi. Ezt követően a parlamentnek kell enegedélyeznie a rendelet esetleges meghosszabbítását. Az államfő azzal indokolta a döntését, hogy így lehetőséget ad a kormánynak arra, hogy a hónap elején lezajlott államcsínykísérlet után helyreállítsa a rendet. Az államfő ezt személyesen a közszolgálati televízión keresztül közölte honfitársaival, kérve őket, hogy legyenek fegyelmezettek, tartsák be a korlátozó intézkedéseket, amelyek között kijárási tilalom is szerepel. 
2008.02.15. 07:01
 
Megújították a Fico-párt tagjelölt-státusát az európai szocialisták
Az Európai Szocialisták Pártja (PES) csütörtökön ideiglenesen megújította a szlovák kormányfő, Robert Fico vezette szociáldemokrata Smer ((ejtsd: szmer)) tagjelölt-státusát. Teljes jogú tagságra azonban Ficóék csak jövőre számíthatnak.
2008.02.14. 23:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483[2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista