2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Felháborodás Belgrádban a koszovói EU-vállalás miatt
Szerbia élesen elítélte, hogy az Európai Unió jóváhagyta EULEX Koszovó elnevezésű vállalását, amelynek egyebek között az a célja, hogy átvéve az ENSZ-től a nemzetközi felügyeletet, gondoskodjon a szerbiai tartományból önálló állammá váló Koszovó függetlenedésének jogállami mederben tartásáról. Slobodan Samardzic, a koszovói ügyekkel foglalkozó szerb miniszter "szégyenletesnek" nevezte a döntést, amely szerinte megsérti a nemzetközi jogot. A Vojislav Kostunica kormányfőhöz közel álló miniszter úgy nyilatkozott, hogy az EU ezzel a lépésével "gyakorlatilag" elismeri Koszovó függetlenségét, holott Koszovó Szerbia "elszakíthatatlan" része.
2008.02.16. 17:52
 
700 milliós sikkasztás gyanúja az Il Ferrónál
A Fővárosi Főügyészség napokon belül újra elrendelheti a nyomozást az Il Ferro Kft. ügyében - értesült a Népszabadság. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2007-ben csalás gyanújával már nyomozott az autóreklámokkal foglalkozó cég ellen, de akkor nem találtak bűncselekményre utaló adatokat. Ezután azonban a vámnyomozókhoz került az ügy, akik 700 milliós sikkasztás, csalás és pénzmosás gyanújára bukkantak.
2008.02.16. 17:30
 
 
Cselgáncs, Hungária Kupa: Baczkó bronzérmes
Az 57 kg-os Baczkó Bernadett bronzérmet szerzett a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán. A KSI kiválósága a vigaszágon az izraeli Liraz Ben Melech és a belga Julie Baeyens után azzal a szlovén Vesna Dzukiccsal csapott össze, akit tavaly megvert a salzburgi U23-as Eb-döntőben. Az első értékelhető akciót a magyar mutatta be, 2:20 perc elteltével jukót érően vitte földre ellenfelét, majd egy perc múlva megismételte a mozdulatsort, így már két jukóval vezetett. A java azonban csak ezután következett: 40 másodperccel a vége előtt a 2006-os Hungária Kupa győztese szenzációs leszorítást indított, riválisa tehetetlenül vergődött a karjaiban, míg a bíró ki nem számolta a 25 másodpercet.
2008.02.16. 17:08
 
 
Március 15-e közös megünneplésére kéri a parlamenti pártokat az MDF
Március 15-e békés, közös, össznemzeti megünneplésére kéri a parlamenti pártokat az MDF elnöke. "Az MDF álláspontja szerint csak úgy ünnepelheti az ország méltó módon a szabadságharc 160. évfordulóját, ha a magyar Országgyűlés pártjai a napi pártpolitikai ellentéteket alárendelik az össznemzeti megemlékezésnek. Az MDF bízik benne: a pártok nem a népszavazás eredményétől kívánják függővé tenni azt, hogy hol s hogyan ünnepeljék ,48 szabadságért harcoló hőseit" - áll Dávid Ibolya közleményében. Az MDF szerint az elmúlt években "felettébb káros szokássá vált" a nemzeti ünnepek külön ünneplése, kampányeseménnyé való degradálása, egyedi politikai célokra való felhasználása.
2008.02.16. 16:53
 
Az emberek védelmében lövik ki a műholdat
Nem katonai fenyegetésnek szánják, hanem épp az emberek védelmében lőnek ki március elején rakétával egy használhatatlanná vált amerikai műholdat. Ezt az amerikai védelmi minisztériumban közölték az aggodalmak eloszlatása érdekében.
2008.02.16. 16:44
 
 
Horváth: az igazi változás egy év múlva kezdődik az egészségügyben
Az igazi változás jövő februárban kezdődik el, hiszen az egészségbiztosítási pénztárak akkor kezdik meg tevékenységüket, addig változatlan marad az egészségügyi szolgáltatók gyakorlata - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter Debrecenben, az orvostudományi egyetemen tartott rendezvényen. Mint mondta, heteken belül létrejön az a 22 egészségbiztosítási pénztár, amelyek várhatóan 2009 végéig egyesülve, 7-10, részben magán, de állami többséggel működő pénztárt alkotnak majd. A tárca vezetője rámutatott, hogy az említett 2009. február 15-e nagyon fontos dátum a biztosítottak életében is, hiszen ettől a naptól élhetnek a szabad választás lehetőségével az egészségük érdekében.
2008.02.16. 16:26
 
 
A roboté a jövő... az ágyban?
A robotok szexuális partnereinkké válhatnak a jövőben? A mesterséges intelligencia egyik szakértője szerint az évszázad közepe felé már teljesen bevett dolognak számít majd egy elektronikus "végzet asszonyával" vagy robot-szupernővel fenntartott viszony. "Képzeljék csak el: szex tetszés szerint a nap 24 órájában és a hét minden napján! - lelkendezik David Levy, a "Szex robotokkal: az ember-robot kapcsolat fejlődése" című munkájában. Korántsem mindenki osztja elképzelését az olyan a jövőről, amelyben humanoidák biztosítanák a viharos szeretkezést az ágyban, ráadásként egy előre programozott beszélgetéssel az aktus után.
2008.02.16. 14:07
 
Kapolyi: Gyurcsány is támogatja a közös listát az MSZDP-vel - ATV
Alapvető cél, hogy 2010-ben egy egységes baloldal induljon a választásokon - mondta Kapolyi László, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában pénteken. Januárban Óbudán, majd Zuglóban is több MSZP-s önkormányzati képviselő lépett ki a frakcióból és megalakították az MSZDP helyi képviselőcsoportját. Korábban pedig Nagykanizsán és Lentiben történt hasonló átigazolás. Minden esetben az MSZP-frakción belüli viták váltották ki a szakadást.
2008.02.16. 14:01
 
 
Pokolgép robbant a Bhutto-párt egyik jelöltjének házánál
Legkevesebb 37 halálos áldozata és több mint 90 sebesültje van annak az öngyilkos merénylő okozta robbanásnak, amely szombaton történt Pakisztán törzsek uralta északnyugati részében, két nappal a parlamenti választások előtt - jelentette be az ázsiai ország belügyminisztere. A kamikáze az afgán határ közelében fekvő Paracsinar városában a Pakisztáni Néppárt (PPP) egyik képviselőjelöltjének háza előtt robbantotta fel gépkocsiját, akkor, amikor a politikus párttársai, hívei összegyűltek a szabadban. A korábbi hírek arról szóltak, hogy a PPP egyik irodája mellett történt a merénylet. Helyi kórházi illetékesek szerint a sebesültek közül sokan válságos állapotban vannak, az áldozatok száma tovább növekedhet.
2008.02.16. 13:40
 
Gyüdi Sándor lett a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója
Gyüdi Sándort, a Szegedi Szimfonikus Zenekar karnagyát választotta a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatójává öt esztendőre a csongrádi megyeszékhely közgyűlése pénteken - közölte Solymos László alpolgármester. Az igazgató karnagy kinevezését ellenszavazat nélkül, hét tartózkodás mellett harminchárman támogatták - mondta a testület zárt ülését követően a politikus. A főigazgató posztra Gyüdi Sándor mellett még hárman pályáztak: Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese, Korcsmáros György, a győri színház korábbi vezetője, valamint Maczelka Noémi zongoraművész, a Szegedi Tudományegyetem ének-zene tanszékének vezetője.
2008.02.16. 13:40
 
 
Kóka: erős a gyanú, hogy szabálytalanságok történtek az SZDSZ-választáson
A Szabad Demokraták Szövetségében erős a gyanú, hogy a tavalyi elnökválasztáson és tisztújításon szabálytalanságok történtek - közölte a Liberális Gazdasági Tanács ülése után Kóka János. A pártelnök hozzátette: sem ő, sem a párt vezetése nem tudja, hogy pontosan mi történt, de nagyon gyanítják, hogy voltak szabálytalanságok. Kedden azonnali vizsgálatot kezdeményezett, amelynek lefolytatásával a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökét, Jüttner Csabát bízta meg.  Kóka bejelentette, ha a vizsgálat után az SZDSZ vezető testületeiben bármilyen kétely merül fel a tavalyi választás jogszerűtlenségével kapcsolatban, akkor összehívhatnak egy új küldöttgyűlést és ő készen áll rá, hogy újra megmérettesse magát.
2008.02.16. 13:34
 
A miénkhez hasonló naprendszert fedeztek föl a tudósok
5000 fényév távolságban a miénkhez hasonló naprendszert fedeztek föl a tudósok. A kutatásban azonban amatőr csillagászok is részt vettek, mert a vizsgálódásra csupán kevés idő állt rendelkezésre, ezért szükség volt minden munkás kézre- mondta Scott Gaudi, az Ohioi Egyetem munkatársa. Egy központi csillag körül két bolygó kering, kicsit kisebb mint a Jupiter és a Szaturnusz. Gaudi szerint a fölfedezett naprendszer pont olyan, mint a miénk, csak épp kicsiben.
2008.02.16. 13:20
 
Zavargások Dánia több városában
Negyedik napja tartottak már pénteken a zavargások Dánia több városában. A muzulmán bevándorló családok gyerekei autókat és kukákat gyújtottak fel éjszakánként.
2008.02.16. 12:59
 
 
Jennifer Lopez szül - riadókészültség van a kórházban
Gyermekrablástól tartva riadókészültséget rendeltek el abban a kórházban, ahol Jennifer Lopez készül megszülni gyermekeit.
2008.02.16. 12:41
 
 
Megkezdődött az oroszországi elnökválasztás
Megkezdődött a március 2-re kitűzött orosz elnökválasztás: az Altaj hegység nehezen hozzáférhető területein, a kínai és a mongóliai határon szolgálatot teljesítő határőrök adhatják le elsőként voksukat. Péntektől az Oroszországi Föderáció 28 régiójában 276 távoli és/vagy nehezen megközelíthető területen összesen 2000 választókörzetben lesz mód az előre hozott szavazásra, 140-150 ezer választópolgár adhatja le szavazatát március 1-ig. Az előzetes szavazás megszervezése és lebonyolítása mintegy 700 millió forintnak megfelelő összeget emészt fel, amennyiben egy fordulóban választják meg az elnököt, ha második fordulóra is szükség lesz, a költség megduplázódik - mondták a Központi Választási Bizottságnál.
2008.02.16. 12:37
 
Milliárdos adómegkerülés Németországban
Be nem fizetett adók után nyomoznak Németországban - jelentette pénteken az AFP francia hírügynökség szombaton megjelenő lapok cikkeire hivatkozva. Sajtóinformációk szerint mintegy 3,4 milliárd euró (csaknem 900 milliárd forint) után kutatnak a hatóságok. A nyomozók egyelőre nem árulták el, hogy kiket vizsgálnak meg, mindössze annyit közöltek, hogy az adók elől Liechtensteinbe menekített pénzek tulajdonosai között vannak ismert emberek is.
2008.02.16. 12:19
 
 
MSZP: a népszavazás a Fidesz hatalmi érdekeit szolgálja
Az MSZP vezetői szerint a március 9-i népszavazás nem a feltett kérdésekről szól, hanem a Fidesz hatalmi ambícióról. Erről Kiss Péter és Juhász Ferenc beszélt az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletén. A vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról döntő népszavazás nem e kérdésekről, nem az emberekről, hanem a kezdeményezőkről szól, akiknek a kérdésekre nincsenek is válaszaik, csak annyit tudnak mondani, "nem, nem, soha" - közölte Kiss Péter kancelláriaminiszter, a platform elnöke a Vasas Szakszervezeti Szövetség székházában tartott rendezvényen.
2008.02.16. 11:32
 
 
A Fidesz az Alkotmánybírósághoz fordul a "kormánykampány" miatt
A Fidesz az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul annak érdekében, hogy kikényszerítse: a kormány alkotmányellenes módon ne avatkozzon bele a népszavazási kampányba - mondta a párt frakcióigazgatója. "Mérlegelve a jogi lehetőségeket, és mérlegelve az eddigi eljárást, úgy döntöttünk, az Alkotmánybírósághoz fordulunk annak érdekében, hogy kikényszeríthető legyen az Ab határozata" - fogalmazott Répássy Róbert a sajtótájékoztatón. Hozzátette: a taláros testület egy 1997-ben meghozott határozata szerint a kormány tartózkodni köteles minden olyan tevékenységtől, amellyel megzavarhatja a népszavazási eljárási folyamatot, vagy amellyel befolyásolhatja a közvetlen hatalomgyakorlás megvalósulását.
2008.02.16. 11:25
 
 
Morelia-Linares: Lékó nyert Radzsabov ellen
Lékó Péter szép győzelemmel kezdte szereplését a 25. linaresi sakk szupertornán, amely az idén is a mexikói Moreliában kezdődött meg. A magyar nagymester az első fordulóban a világos bábúkat vezette az azeri Tejmur Radzsabov ellen, s ellenfele a 37. lépést követően volt kénytelen feladni a partit. A világ egyik legrangosabb viadalának nyitónapján a négy meccsből csupán egy döntetlen született és Lékó mellett az indiai Viswanathan Anand és a bolgár Veszelin Topalov is győzött. A világranglistán nyolcadik szegedi kiválóság a második fordulóban az ukrán Vaszilij Ivancsuk ellen ül asztalhoz és a sötét bábukat vezeti majd.
2008.02.16. 11:21
 
 
Dominikai Köztársaság
A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Kuba után Dominika a második legnagyobb sziget a Nagy-Antillákon. A sziget két harmad részét a Dominikai Köztársaság, nyugati részét Haiti foglalja el. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra.
2008.02.16. 11:21
 
 
Kovalainen az élen a McLarennel Jerezben
A heti utolsó tesznapon Kovalainen lett a leggyorsabb Jerezben.
2008.02.16. 11:13
 
 
Adam Nelsoné minden idők harmadik legjobb súlylökő eredménye
Adam Nelson minden idők harmadik legjobb fedettpályás eredményével nyerte a férfi súlylökők küzdelmét a Fayetteville-ben rendezett nemzetközi atlétikai versenyen. A 2005-ben szabadtéri világbajnok amerikai versenyző 22,40 méterig repítette a súlygolyót, aminél korábban csak világcsúcstartó honfitársa, Randy Barnes (22,66 m), illetve a német Ulf Timmermann (22,55 m) lökött jobbat még 1989-ben. A kétszeres olimpiai (2000, 2004) és háromszoros szabadtéri vb-ezüstérmes (2001, 2003, 2007) Nelson nagy fölénnyel nyerte meg a viadalt, amelyen a világbajnoki címvédő, szintén amerikai Reese Hoffa lett a második (21,14 m).
2008.02.16. 10:59
 
 
Nicole Kidman Valentin napi meglepije
Keith Urban Valentin nap alkalmából egy szerelmes dallal lepte meg várandós feleségét, Nicole Kidmant.
2008.02.16. 10:59
 
 
Audi RS6 karosszéria-elemek Győrből
Karosszéria-elemeket készítenek mostantól az Audi RS6 számára az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. szerszámgyárában. A kisszériás gyártás megkezdésével közel 2,7 milliárd forintos beruházás valósult meg.
2008.02.16. 10:51
 
 
Sztárszereposztás az Oscar-ceremónián
Az írósztrájk megy, az Oscar-show jön - méghozzá a szokott pompával, kitűnő hollywoodi szereposztásban előadva. George Clooney, Helen Mirren, Forest Whitaker, Nicole Kidman és Harrison Ford is az Oscar-díjak átadói között lesznek - jelentette be csütörtökön Sid Ganis, az Amerikai Filmakadémia elnöke és Gil Cates, a 200 ország sokmillió nézőjéhez eljutó televíziós közvetítés producere. A díjakat prezentálók sorában látjuk majd a február 24-én este a hollywoodi Kodak Theatre-ből közvetített műsorban többek között Tom Hankst, Denzel Washingtont, Martin Scorsesét, Cate Blanchettet és Cameron Diazt is.
2008.02.16. 10:38
 
Nehezen heveri ki az énekes, hogy széthullott a családja
Lányi Lala vadonatúj, megdöbbentő videoklipjéről mesélt. Az énekes új, korszakalkotó videója ugyanis a napokban került a képernyőkre és bátran mondhatjuk, hogy szem nem marad szárazon a képsorokat látva.
2008.02.16. 10:31
 
 
Az R.E.M. is a fellépők között a Szigeten
Új albumának turnéja keretében az R.E.M. is fellép az idei Sziget fesztiválon, augusztus 16-án a nagyszínpadon láthatja-hallhatja a Michael Stipe, Peter Buck és Mike Mills alkotta triót a közönség - tájékoztatta a fesztivál sajtófőnöke az MTI-t. Vető Viktória közlése szerint az R.E.M. április 1-jén megjelenő, Accelerate című új albumával járja be Európa nagy fesztiváljait július-augusztusban. A kiválasztott 7 európai fesztivál között van - a belga Rock Werchter, a dublini Oxegene, a glasgow-i T In The Park mellett - a Sziget fesztivál, amelynek látogatói az elsők között ismerhetik meg az új hanganyagot. Az Accelerate - a hírek szerint - hosszú évek óta a legenergikusabb, "legpörgősebb" R.E.M.-nagylemez lesz.
2008.02.16. 10:30
 
Hogyan őrzi a szerelmet Zoltán Erika?
Az énekesnő bepillantást engedett magánéletébe. Zoltán Erika tegnap ünnepelte a születésnapját. A reggeli műsorvezetői reggel fel is köszöntötték.
2008.02.16. 10:20
 
 
Új eljárási szabályok a népszavazáson
A március 9-ei népszavazáson több új eljárási szabályt is alkalmazni kell; a legfontosabb változás az igazolással szavazókat érinti. A választási eljárásról szóló törvényt tavaly decemberben módosították. Az új szabályozás szerint minden olyan településen, ahol legalább két szavazókör van, ki kellett jelölni egy olyan szavazókört, ahol az igazolással szavazók leadhatják szavazatukat. Ezeket a kijelölt szavazóköröket az interneten tette közzé az Országos Választási Iroda. Az igazolás kiállításakor tehát nemcsak a település nevét írja rá a jegyző, hanem azt is, hogy az állampolgár melyik szavazókörben adhatja le voksát.
2008.02.16. 09:27
 
 
Az EU minden tagállama jóváhagyta az EULEX koszovói missziót
Az Európai Unió minden tagállama jóváhagyta szombaton az EULEX koszovói missziót, egy nappal azelőtt, hogy a szakadár dél-szerb tartomány várhatóan kikiáltja függetlenségét - közölték brüsszeli diplomáciai források. A 2000 fős rendőri és igazságügyi missziót formálisan péntek éjfélkor, az előre meghatározott határidő előtt hagyták jóvá a tagállamok egy különleges, "csendes" eljárás keretében, ami azt jelenti, hogy egyetlen uniós tagállamtól sem érkezett kifogás a küldetés ellen. Korábban Ciprus nem akart hozzájárulni a tervhez, mert ellenzi Koszovó függetlenné válását, de végül beadta derekát. A misszió tagjainak zöme azonban még egy-vagy két hétig nem indul Koszovóba, csak a 120 fős előkészítő csoport van már a helyszínen.
2008.02.16. 09:12
 
 
Munka nélkül maradhatnak a kísérleti patkányok
Csúcstechnológiás megoldásokkal próbálják helyettesíteni a tesztelésre használt állatokat a kozmetikai iparban az állatkísérletekre vonatkozó európai tilalmak hatására. A jövő kísérleti patkánya talán egy átlátszó négyzetalakú üveglapkára fog hasonlítani. A parányi üveglap leginkább egy mikroszkóptárgylemezre hasonlít, amely több száz emberi sejtkultúrával és különböző enzimekkel töltött fehér pontot tartalmaz. A lapkát arra tervezték, hogy a mérgező kémiai összetevőkre az emberi szervezet adta válaszokhoz hasonlóan reagáljon, és így az újabb átütő sikerű gyógyszerek illetve ránctalanító krémek elsődleges tesztjeinél a kísérleti állatokra sem lesz szükség.
2008.02.16. 09:09
 
 
Bush Beninbe érkezésével megkezdődött egyhetes afrikai körútja
Öt országot érintő, egyhetes afrikai körutat kezdett meg George Bush amerikai elnök, amikor szombaton megérkezett a Guineai-öböl partján fekvő Beninbe. A még Tanzániát, Ruandát, Ghánát és Libériát magába foglaló körúton az elnök az Egyesült Államok Afrika iránti hosszú távú elkötelezettsége mellett akar hitet tenni, aminek része az AIDS és a malária elleni afrikai küzdelem támogatása. Bushnak elnökként ez a második afrikai útja, és a meglátogatandó országokat gondosan válogatták ki aszerint, hogy melyik mutat az eddig megszokott Afrika-képtől, vagyis a kilátástalan szegénységtől és a véget nem érő konfliktusoktól eltérő arcot.
2008.02.16. 09:07
 
 
A dohányzás megduplázza a halálozást indiai tapasztalatok szerint
Egymilliónál több indiai otthonban végzett vizsgálat egyértelműen bizonyította, hogy a dohányzás mind a férfiak, mind a nők között megduplázza a halálozást. Ha nem sikerül csökkenteni a nikotinfogyasztást, 2010-ben csaknem egy millióval több felnőtt hal meg Indiában. A hatalmas vizsgálat fontosságát jelzi, hogy a világ jelenleg legtekintélyesebb orvosi folyóirata, a New England Journal of Medicine külön cikkben ismerteti az eredményeket. A tanulmányt vezető orvoscsoport 1,1 millió család adatait gyűjtötte össze és dolgozta fel. Külön elemezték 33 ezer halott nő és 43 ezer férfi halott dohányzási szokásait és ezeket az adatokat hasonló létszámú, hasonló korú és iskolázottságú, jelenleg is élő felnőttek adataival vetették össze.
2008.02.16. 09:04
 
 
Obamáért lelkesednek a japán Obamában
Barack Obama, az amerikai demokrata párt elnökjelölt-aspiránsa sohasem járt Obama nyugat-japán kikötővárosban, ahol csak az elnökválasztási kampányhírekből ismerik őt, mégis lelkesednek érte. Obama neve olvasható a város legnagyobb szállodájában függő posztereken, arcképével díszített fejszalagok és trikók gyártását tervezik. A helyi cukrászok Obama portréjával díszített hagyomásos süteményeket is készítenek. A politika mit sem számít a lakkozott műtárgyairól ismert, halászatból élő városban, amely most Barack Obama nevétől visszhangos.
2008.02.16. 09:01
 
 
Regionális vízum Délkelet-Ázsiában
Közös vízum bevezetését tervezi az idegenforgalom fellendítése céljából hat délkelet-ázsiai ország, amelyeknek ezirányú infrastrukturális fejlesztéseit 40 millió dollárral támogatja az Ázsiai Fejlesztési Bank (ADB) is. A térségbe látogató turisták 70 százaléka egyetlen országban tölti átlagosan hétnapos vakációját. A több országra érvényes vízumtól nemcsak azt remélik, hogy a turisták több országot is felkeresnek egyszerre, hanem azt is, hogy több időt töltenek és több pénzt költenek a Mekong-folyóval határos országokban, amelyek az 1995. évi 10 millióval szemben tavaly már 24 millió turistát vonzottak. Az ADB becslése szerint 2010 és 2015 között meghaladja az 50 milliót is a térségbe látogató külföldiek száma.
2008.02.16. 08:57
 
 
Kétéltű autó
Kétéltű személyautót fejlesztettek ki Svájcban. A sQuba nevű kocsihoz James Bond filmbeli "elődje" adta az ötletet, a 007-es ügynök Lotus Espritje. A sQuba tíz méter mélyre merülhet és egyetlen gombnyomással átalakítható szárazföldiből vízalatti járművé. Utóbbi funkciójában két propeller hajtja, azokat pedig villanymotorok. Az autó karosszériája könnyű. Biztonsági okokból cabrio, azaz nyitott tetejű, hogy könnyen elhagyhassák a benne ülők vész esetén. Belső kiképzése is sóálló, hogy a vezető tengerben éppúgy autózhasson, mint édesvízben. A kocsi nem eladó, kifejlesztése 270 millió forintnyi összegbe került.
2008.02.16. 08:53
 
Peking 2008: Rogge elfogadja Spielberg döntését
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke megérti a világhírű filmrendező, Steven Spielberg azon döntését, mely szerint nem vállal szerepet az augusztusi, pekingi játékok nyitó- és záróünnepségének megrendezésében. "Tisztelem Spielberget. Ő az az ember, akinek példás karrierje van" - jegyezte meg a belga sportvezető. A világhírű amerikai filmrendező művészeti tanácsadóként segítette a szervezőket, de szerdán visszalépett a feladattól, közlése szerint azért, mert Kínában csorbát szenvednek a demokratikus jogok, így a szólásszabadság gyakorlása, amellett pedig a távol-keleti ország a szudáni kormány oldalán avatkozik be az afrikai országban zajló háborús konfliktusba.
2008.02.16. 08:43
 
Elefántlányanya vemhességi vitája
Heves vitát robbantott ki egy elefántlány vemhessége Ausztráliában: állatvédők túl korainak találják, hogy 9 évesen borjat vár. "Az állatkert felelőtlen volt, hogy hagyta megesni Thong Dee-t (ez az elefánt neve). Az egész olyan, mintha egy lány 12 évesen esne teherbe" - hangoztatják az állatvédők. Az állatkert azzal védekezik, hogy kikérték előzetesen elefánttenyésztési szakértők véleményét, ők pedig szaporodásra érettnek minősítették az elefántlányt. Az állatvédők szerint azonban a fogságban élő elefántok tenyésztésére vonatkozó tervek legalább 11 esztendős kort írnak elő. A leányanya amúgy elléskor közel lesz hozzá, mivel 22 hónap elefántéknál a terhesség hossza és Dee az ötödikben van - adta hírül a BBC.
2008.02.16. 08:41
 
 
Közbeszerzésen bérel az olimpiára közvetítő rendszert a köztévé
A pekingi olimpiai játékokhoz kapcsolódó közvetítőrendszer bérletére gyorsított meghívásos közbeszerzést írt ki a Magyar Televízió Zrt.. A televíziós közvetítő rendszert június 1. és augusztus 31. között kívánja bérbe venni a köztelevízió. A szolgáltatás része a kezelők oktatása, valamint a helyszíni szerviz is. A szolgáltatás helye: Peking és Budapest. További feltétel, hogy az ajánlattevőnek az elmúlt 3 évben legalább egyhetes világversenyre kellett bérbe adnia közvetítőrendszert nettó 100 millió forint értékben, és rendelkeznie kell felsőfokú végzettségű videotechnikussal, hangtechnikussal, továbbá broadcast informatikussal is.
2008.02.16. 08:26
 
 
Kiírják a 2008. évi Magyar Termék Nagydíj pályázatot február végén
A 2008. évi Magyar Termék Nagydíj pályázatot február 28-án írják ki - közölte a pályázatot lebonyolító Industorg Pályázati Iroda az MTI-vel. Az idén tizenegyedik alkalommal megjelenő pályázaton 13 témakörben lehet majd indulni versenyképes, kiemelkedő minőségű, környezetkímélő eljárással gyártott termékekkel, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatással. Az elmúlt tíz évben 142 termék nyerte el a Magyar  Termék Nagydíj címet, és tovább 437 pályázat kapott egyéb díjat. A díjalapítás óta a legtöbben a fogyasztói kiszerelésben kínált élelmiszeripari cikkekkel, illetve építőipari, épületgépészeti termékekkel pályáztak.
2008.02.16. 08:23
 
 
Egységes környezethasználati engedély: Magyarország jól teljesít
Az Európai Unió legkörnyezetterhelőbb ipari létesítményeire bevezetett, úgynevezett IPPC-engedélyeztetés szempontjából Magyarország az egyik legjobban teljesítő tagállam - mondta Horváth Balázs, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium főosztályvezetője. Az EU IPPC szabályozása alapján tavaly november óta a 27 tagállamban több mint 50 ezer létesítménynél kötelező az egységes környezethasználati engedély megléte, ami a korábbi, különféle szennyezőanyagokra vonatkozó engedélyeket váltja ki. A szabályozás azt kívánja megelőzni, hogy a vállalatoknak a továbbiakban lehetőségük legyen a különböző szennyezőanyag-határértékeknek egyenként megfelelni anélkül, hogy összességében a környezetterhelést csökkentenék.
2008.02.16. 08:20
 
 
Pályázati kiírás az új munkahelyek támogatására
Közzétették a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapján az új munkahelyek támogatására kiírt idei pályázat feltételeit, egy-egy munkahely létesítéséhez legfeljebb 1,5 millió forint nyerhető el, egy-egy pályázó 260 millió forinthoz juthat hozzá. Alapesetben munkahelyenként legfeljebb 800 ezer forint a támogatás, de a hátrányos helyzetű kistérségekben, településeken vagy régiókban ez növelhető 200 ezer forinttal, a leghátrányosabb kistérségekben, településeken további 200 ezer forinttal, amennyiben a pályázó regisztrált álláskeresőket alkalmaz újabb 200 ezer forinttal, ha pedig roma munkavállalókat, akkor újabb 100 ezer forinttal. Így érhető el munkahelyenként az 1,5 millió forintos támogatás.
2008.02.16. 08:17
 
 
Még mindig nem biztos, mikor kiáltják ki a koszovói függetlenséget
Szombat reggel sem lehetett tudni, mikor kiáltják ki Koszovó függetlenségét. Hétvégére ígérték a bejelentést, de hogy megtörténik-e, azt csak találgatni lehet. Az idegek pattanásig feszültek a dél-szerbiai tartományban, Szerbiában, s több ország fővárosában. Jellemző a hangulatra, hogy a koszovói fővárosban tolongó, már majd másfélezer újságíró péntek délután kis híján megkövezte Hashim Thaci miniszterelnököt. Ő ugyanis - miközben minden jelenlévő a függetlenségi nyilatkozat időpontjára volt kíváncsi - egy még nem létező állam nem létező kormánya nemzetiségekkel foglalkozó minisztériumának a létrehozását jelentette be.
2008.02.16. 08:01
 
100 milliárdot hozott a gazdaság fehérítése
80-100 milliárd többletbevétele volt a költségvetésnek 2007-ben abból, hogy visszaszorították a feketegazdaság egy részét - ez áll az intézkedéseket vizsgáló bizottság jelentésében. Az új és szigorúbb szabályok bevezetése körülbelül 7 milliárd forintba került, így megérte a szigorítás. A legtöbb pluszbevétel a személyi jövedelemadóból és a szigorúbb vámellenőrzésekből, vagyis a jövedéki adóból származik.
2008.02.15. 23:02
 
Orbán: a jelenlegi népszavazás eltér az előzőektől
A március 9-re kiírt népszavazás eltér az eddigiektől: a korábbiaknak "a természete más volt", mert azok általában elvont, elméleti politikai kérdésekről szóltak - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Hír TV péntek esti műsorában. Az elmúlt években a népszavazásokon az emberek "mindennapi életétől távoli kérdéseket" vetettek fel, mint az európai uniós tagság, a NATO-tagság, vagy a kettős állampolgárság, ami nem motiválta őket a népszavazáson való részvételre - válaszolta a Fidesz elnöke arra a felvetésre, hogy a népszavazásokon általában alacsony a részvétel, amely gyakran az érvényességi küszöböt sem éri el.
2008.02.15. 22:01
 
 
A koszovói függetlenség kikiáltásának forgatókönyve
A koszovói parlament vasárnap délután három és öt óra között tartja plenáris ülését, amelyen kikiáltja Koszovó függetlenségét, de a határozat csak márciustól lép hatályba - közölték pénteken brüsszeli diplomáciai források. Az uniós diplomaták körében köröztetett "forgatókönyv" szerint vasárnap reggel Hashim Thaci koszovói miniszterelnök összehívja a parlament rendkívüli ülését, de ezt aznap csak 11 órakor jelentik be nyilvánosan. Egy órával a parlamenti ülés után Thaci és Fatmir Sejdiu koszovói elnök sajtóértekezletet tart. A parlament be fogja jelenteni, hogy a tartomány függetlenségéről szóló döntés csak márciusban lép hatályba.
2008.02.15. 21:30
 
Tizenéves rablóbandát fogtak el
Szinte az egész Dunántúlt végiglopta az a 13 tagú betörőbanda, akiket végül a szombathelyi rendőrök fogtak el. A tolvajok vittek mindent, amihez csak hozzáfértek: műszaki cikkeket és kisgépeket, cigarettát és szeszes italt, antik könyveket és szobrokat. 106 rendbeli betöréssel gyanúsítják őket.
2008.02.15. 21:10
 
 
Christina Aguilera megmutatta a babáját
Christina Aguilera kisfia, Max ma debütált a világ előtt, és mondhatni, olyan édes, mint a legtöbb ilyen korú csöppség.
2008.02.15. 20:31
 
Megalakulnak az egészségbiztosítási pénztárak
Két héten belül megalakulnak az egészségbiztosítási pénztárak. Február végéig az állam 22 pénztárat hoz létre. A magánbefektetők csak nyártól pályázhatnak a kisebbségi tulajdonrészre. Azonban úgy tűnik, hogy a biztosító társaságok nem nagyon érdeklődnek az új lehetőség iránt.
2008.02.15. 20:24
 
RTL-Klub: Belefulladhatunk az illegális szemétbe
Egyre kevesebb a törvényes szemétlerakó, jövőre pedig drasztikusan, 2500-ról 40-re csökken a számuk. Eközben egyre több az illegális szemétdomb. Az állam most körülbelül 150 ilyen telep felszámolását finanszírozza pályázatokon keresztül, és ezt is csak egyszer. Idén ugyanis már nem lehet erre a célra felajánlani adónk 1 százalékát.
2008.02.15. 20:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482[2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista