2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ülésezik az Ingatlan Parlament
A másodlagos jelzálogpiaci válság közvetlenül nem hat Magyarországra, mivel itt a lakások értékének finanszírozott hányada 60-70 százalék, szemben az USA-beli 90-110 százalékkal - mondta James Bondar, a Földhitel és Jelzálogbank vezérigazgató helyettese pénteken a II. Ingatlan Parlamenten Budapesten. A tanácskozáson szóba került az ingatlan-adó. Kövesdy Attila a Deloitte üzletág vezetője annak a véleményének adott hangot, hogy jövő év elejétől hatályos értékalapú ingatlanadó törvény még módosulhat, elképzelhető, hogy négyzetméter alapon is kivethetik majd az adót az önkormányzatok.
2008.02.22. 12:57
 
 
Kákosy: legyen Budapesten az európai innovációs intézet
Magyarország eltökélt abban, hogy az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) székhelye Budapesten legyen, az ezzel kapcsolatos elképzeléseket február 25-én ismertetik az EU Versenyképességi Tanácsával - jelentette be Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszter pénteken a Magyar Innovációs Szövetség közgyűlésén Budapesten. Az intézet feladata, hogy megszervezze az egyetemek, kutatóintézetek és vállalatok partnerségén alapuló hálózatokat és hozzájáruljon a tagállamok innovációs kapacitásának fejlesztéséhez. Hozzátette, hogy ha az intézet központja Magyarországra kerül, az nagyban javítaná az ország versenyképességét, a székhelyért eddig Bécs és a lengyelországi Wroclav nyújtott be pályázatot.
2008.02.22. 12:32
 
 
Orbán: új alapok kellenek az egészségügy rendbetételéhez
Az egészségügy rendbetételéhez új alapokra van szükség - mondta a Fidesz elnöke pénteken Nyíregyházán, ahol népszavazási kampánykörútja során a Jósa András Oktató Kórház orvosaival folytatott megbeszélést az ágazat helyzetéről. Orbán Viktor szerint az új alapok létrehozásához új társadalmi megállapodás kell, olyan, ami figyelembe veszi az orvosok és a szakemberek véleményét. Az ellenzéki vezető közölte: Nyíregyházán arra kérte az orvosokat, hogy tartsák a kapcsolatot, és a kamarán, a szakmai szervezeteken keresztül juttassák el véleményüket, javaslataikat egy leendő egészségügyi kormányzat programjának elkészítéséhez.
2008.02.22. 12:21
 
 
Rendőrségi vizsgálat a MÁV Cargo-privatizáció ügyében
A rendőrség arról tájékoztatta az igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy érdemben vizsgálja a MÁV Cargo privatizációjával kapcsolatban megjelent sajtóértesüléseket - mondta a kormányszóvivő pénteken. Budai Bernadett azzal összefüggésben nyilatkozott, hogy a FORMAT osztrák gazdasági hetilap pénteki számában arról írt: a MÁV Cargo részvényeinek megvásárlásához nyújtott szolgáltatásokért - sikerdíj gyanánt - 7,1 millió eurót kap egy Geuronet Bt. nevű magyar cég, mégpedig annak a 2007. júniusi keltezésű megbízási szerződésnek az alapján, amelyet Gustav Poschalko, az osztrák Rail Cargo Austria elnökségi tagja kötött a betéti társasággal.
2008.02.22. 12:13
 
 
Navracsics: Gyurcsány felülvizsgálta saját politikáját?
Navracsics Tibor szerint úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc felülvizsgálta politikájának alapjait, amikor arról beszélt, hogy politikai cirkusz helyett munkát javasol. A Fidesz frakcióvezetője arra reagált, hogy a miniszterelnök egy csütörtöki kaposvári fórumon kijelentette: munkát javasol politikai cirkusz helyett, mert az egyikkel előre lehet menni, a másikkal nem. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: "Ennek az országnak nem az ellenzék vezére által diktált politikai destabilizációra, hanem nyugalomra, megértésre és munkára van szüksége".
2008.02.22. 12:00
 
 
Újabb ítéletek a Volkswagen korrupciós botrányában
Börtönbüntetésre ítélte a legnagyobb európai autógyártó konszern, a Volkswagen két korábbi magas beosztású vezetőjét az illetékes braunschweigi körzeti bíróság, amely a vádlottakat többrendbeli vesztegetés vádjában találta bűnösnek.A több éve tartó perben a bíróság Klaus Volkert, az üzemi tanács korábbi főnökét két év és kilenc hónap börtönre ítélte, míg Klaus-Joachim Gebauer, a személyzeti ügyek volt menedzsere egyéves, felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A hatóságok mindkettőjüket vesztegetési, illetve kenőpénzek kifizetésével, illetve elfogadásával, továbbá azzal vádolták, hogy kéjutazásokat, illetve bordélylátogatásokat szerveztek az üzemi tanács korábbi tagjainak.
2008.02.22. 11:22
 
 
Banja Luka elutasította Koszovó függetlenségét
Elutasította határozatában a boszniai szerb parlament Koszovó függetlenségének egyoldalú kikiáltását, és a boszniai Szerb Köztársaság (RS) jogállását meghatározó népszavazás kiírásával fenyegetőzött arra az esetre, ha a világ országai tömegesen elismernék Koszovó függetlenségét. Az RS parlamentje csütörtök késő éjszakába nyúló rendkívüli ülésén fogadta el a határozatot: a szerb képviselők egyhangúlag szavazták meg a dokumentumot, melyet mindössze öt bosnyák képviselő ellenzett. A határozat elfogadhatatlannak minősítette "a nemzetközileg elismert szuverén szerbiai állam területi egységének szétrombolását".
2008.02.22. 11:06
 
 
Gyurcsány: indul a Magyar Géniusz Program
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv egyik zászlóshajójaként ezekben a hetekben, hónapokban elindul a Magyar Géniusz Program, hogy egyetlen tehetség se vesszen el - jelentette be Gyurcsány Ferenc a Magyar Tehetséggondozás I. Országos Konferenciáján pénteken a fővárosban. A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc szavainak és tetteinek semmi közük egymáshoz. A miniszterelnök elmondta, hogy erre a programra a következő 5-6 évben 48 milliárd forintot fordítanak majd. A programon belül, mint egy új népi kollégiumként, a legtehetségesebb egyetemi és főiskolai hallgatók számára megalakítják a nemzeti kiválóságok kollégiumát is.
2008.02.22. 11:00
 
 
Műugrás: Barta Nóra olimpiai induló
A magyar műugrók közül elsőként Barta Nóra olimpiai kvótát szerzett a pekingi ötkarikás selejtezőversenyen, miután bejutott a középdöntőbe. A Világkupa-sorozat keretében zajló viadalon a 2006-os, budapesti Európa-bajnokság bronzérmese az 52 induló közül a 14. legjobb eredményt produkálta 3 méteren, 286.60 pontot gyűjtve. A sportág ötkarikás kvalifikációs szabálya szerint a pekingi selejtezőről a középdöntős mezőny tagjainak, vagyis a legjobb 18-nak jár automatikusan olimpiai kvóta. Az ugyanebben a számban próbálkozó másik magyar, Kormos Villő nem jutott tovább: ő 236.10 pontot kapott, ez a 34. pozícióhoz volt elegendő. Barta szombaton ugrik legközelebb, akkor számára már a döntős szereplés a tét.
2008.02.22. 10:37
 
 
Ismét mélyponton a német-francia kapcsolatok
A Nicolas Sarkozy francia elnök hivatalba lépését követően bekövetkezett felmelegedés után mostanra ismét mélypontra jutottak a német-francia kapcsolatok. Erre utal, hogy a berlini kormány szóvivője pénteken bejelentette: legalább egy negyedévvel elhalasztották Sarkozy és Angela Merkel német kancellár eredetileg jövő hét elejére tervezett németországi csúcstalálkozóját. A szóvivő indokként a francia elnök "diplomácia elfoglaltságát" említette, de kormányforrások közölték: a halasztás valódi okát a Sarkozy és Merkel közötti, mindenekelőtt a francia államfő által javasolt földközi-tengeri unióval kapcsolatos nézeteltérések jelentik.
2008.02.22. 10:16
 
 
Eddig 108 magyar sportoló kvalifikálta magát a pekingi olimpiára
A női vízilabda-válogatott sikere révén 13 fővel gyarapodott a kvalifikáltak száma, s mivel pénteken a műugró Barta Nóra is kvótát szerzett, jelen helyzet szerint 108 magyar sportoló jogosult indulásra az augusztusi, pekingi olimpián. Pillanatnyilag csak a vízilabda képviseli a csapatsportokat, hozzájuk még a női kézilabdások csatlakozhatnak, ha március végén eredményesen veszik a franciaországi selejtező jelentette akadályt. A női vízilabda az egyik legfiatalabb "menüpont"- az ötkarikás programban, hiszen először a 2000-es, sydneyi játékokon szállhattak medencébe a legjobbak.
2008.02.22. 10:10
 
 
Az EU felszólította Szerbiát, hogy védje meg a külképviseleteket
Az Európai Unió felszólította pénteken Szerbiát, hogy tegyen meg mindent a külföldi diplomáciai képviseletek védelme érdekében. "A nagykövetségeket meg kell védeni, és ez az adott ország kötelessége" - mondta Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője a szlovéniai Brdóban tartott uniós védelmi miniszteri találkozón. Solana utalt arra, hogy negatívan befolyásolhatja a Belgrád és az EU közötti kapcsolatokat, ha az erőszakos cselekmények folytatódnak Szerbiában. A Koszovó függetlensége ellen tiltakozó tüntetők csütörtök este Belgrádban megtámadták egyebek között az amerikai, a horvát, a török, a boszniai, a német és a brit nagykövetséget.
2008.02.22. 09:51
 
 
Megszülettek Jennifer Lopez ikrei
Megszülettek Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ikergyermekei péntek hajnalban egy New York-i kórházban. A Long Island-en világra jött kislány és kisfiú a 38 éves színésznő-énekesnő első gyermekei. Marc Anthony salsaénekest korábbi élettársai már három utóddal ajándékozták meg, egy kislánnyal és két fiúval. Lopez egészen novemberig nem erősítette meg a pletykákat, hogy a hosszú ideje tervezett gyermekáldás végre valóra válhat. Akkor éppen koncertkörúton járt férjével, s a miami közönség előtt jelentette be a jó hírt.
2008.02.22. 09:15
 
 
KSH: nőtt tavaly a regisztrált gazdasági szervezetek száma
A regisztrált gazdasági szervezetek száma 2007. december 31-én 1 millió 325 ezer volt, 49 ezerrel több, mint egy évvel korábban, ezen belül a II. félévi növekedés 43 ezer - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A bejegyzett vállalkozások száma 50 ezerrel, a nonprofit szervezetek száma közel ezerrel nőtt, míg a költségvetési és társadalombiztosítási szervezetek száma 1.400-zal csökkent. A regisztrált vállalkozások számának nagymértékű emelkedését a nyilvántartott egyéni vállalkozások számának decemberi kiugró növekedése okozta. A jelentés szerint ennek oka, hogy az áfatörvény változásai miatt 2008-tól az őstermelőknek is adószámmal kell rendelkezniük, így a vállalkozások száma az elmúlt 12 hónapban 4,2 százalékkal nőtt.
2008.02.22. 09:10
 
A kiskereskedelmi forgalom 3 százalékkal csökkent 2007-ben
A változatlan áron számított kiskereskedelmi forgalom 2007 egészében 3 százalékkal, a IV. negyedévben 4,2 százalékkal, decemberben 4 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az előző hónaphoz képest a kiskereskedelmi eladások volumene 0,3 százalékkal csökkent a szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint tavaly decemberben. Egy évvel korábban, 2006-ban a kiskereskedelmi forgalom 4,4 százalékkal, a IV. negyedévben 2,6, decemberben 3,3 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához képest a naptárhatással korrigált adatok alapján.
2008.02.22. 09:01
 
 
Elfogták a Molotov-koktélos támadókat
Több helyszínen több embert fogtak el péntekre virradóra a február elején történt Molotov-koktélos támadásokkal összefüggésben - értesült az MTI. A Központi Nyomozó Főügyészség megkérdezett képviselője a távirati iroda telefonon feltett kérdésére semmilyen információt nem adott, mindössze azt közölte, hogy kora délután kér visszahívást. Február 8-ra virradóra ismeretlenek három településen - Gödön, Dunaújvárosban és Kunhegyesen - összesen négy szocialista politikus házára dobtak robbanó benzines palackokat.
2008.02.22. 09:00
 
 
A BA tendert írt ki a 2-es terminál bővítésére
Tendert írt ki a Budapest Airport a 2-es terminál bővítésére, a pályázati felhívást a Tender Electronic Dailyben, az Európai Unió hivatalos közlönyében tették közzé. A BA tájékoztatása szerint a pályázóknak március végéig kell ajánlatot tenniük. Tavaly év végén a BA már kiírt egy pályázatot a T2 átalakítására, ám a rövid határidő, illetve az ünnepek közelsége miatt az eljárást meg kellett ismételni. A kiírás szerint összesen 12 ezer négyzetméter utasforgalmi terület elbontása, 50 ezer négyzetméter új utasforgalmi terület építése, valamint 35 ezer négyzetméter átépítése vár a győztes pályázóra.
2008.02.22. 08:39
 
Stallone bíróságra megy
Sylvester Stallone is hajlandó tanúskodni Anthony Pellicano magánnyomozó ügyében, akit azzal vádolnak, hogy több tucat hollywoodi sztár (köztük a Rambo címszereplője) telefonját hallgattatta le. A férfit 111 alkalommal elkövetett törvénysértéssel vádolják.
2008.02.22. 08:10
 
Nagy az eltérés a felsőoktatási költségtérítések között
Igen eltérő, akár másfél millió forintos költségtérítésre is számíthatnak félévente a tanulmányaikat szeptembertől alap-, mester- vagy osztatlan képzésen elkezdő, költségtérítést fizető hallgatók: a legdrágábbak az orvosi, a pénzügyi és egyes előadóművész szakok, a legolcsóbbak között vannak a hitéleti és a pedagógusképzések. A legdrágább képzések listájának első húsz helyét - mindhárom képzési szinten -, az orvosi az MBA, a pénzügyi elemző, a különböző előadóművész szakok illetve a zeneszerzés foglalják el - derül ki az MTI-nek a www.felvi.hu adatai alapján összeállított háttéranyagból.
2008.02.22. 08:05
 
Hat perc szunyókálás élénkítheti a memóriát
Pár perces szunyókálás elegendő lehet arra, hogy javítsa a memóriát - állítják német kutatók. A düsseldorfi egyetem kutatói arra voltak kíváncsiak, hogy egy rövidke alvásnak van-e valamilyen érezhető hatása - olvasható a BBC News hírei között. A diákok egy csoportját arra kérték, hogy memorizáljanak egy meghatározott szókészletet, majd a teszt előtt egyórás szünetet engedélyeztek számukra. Ez alatt az idő alatt a diákok egy részének megengedték, hogy hat percig szunyókáljanak, míg a többieknek ébren kellett maradniuk. Kiderült, akik pár percre lehunyhatták szemüket, ébredés után sokkal jobb eredményeket értek el a memóriateszt során.
2008.02.22. 08:04
 
Röpködnek a levegőben a felesleges négylábúak
Szegeden és környékén az Orpheus Állatvédő Egyesület állatvédelmi normákat is fontosnak tartó céllal üzemelteti a gyepmesteri (sintér) telepből átreformált ebrendészeti telepet. Az állatvédők a bekerült egyedeket karantén idejük letelte után gazdához juttatják.
2008.02.22. 07:49
 
Ámos-kiállítás, Bukta-életműtárlat: egy héttel meghosszabbítva
Ámos Imre centenáriumi kiállítását egy héttel meghosszabbította a MODEM, így az eredetileg tervezett február 17. helyett 24-én zárul a tárlat. A nagy érdeklődésre való tekintettel szintén tovább (március 2-ig) tart nyitva a Kibontott táj című kiállítás, amelyen a szakmai közvélekedés szerint legjobb magyar kortárs képzőművész, Bukta Imre életművét mutatja be.
2008.02.22. 07:44
 
Metzker Viki megmutatta!
Metzker Viki remek énektudásával is hódított. Viki a modellkedés helyett egy ideje már a zeneiparban tevékenykedik, énekesnőként - mint a Cool-ban elmesélte, már első dalát is felénekelte.
2008.02.22. 07:39
 
 
Művészi vénájú malac
Művészi vénával áldott meg a sors egy amerikai csüngő hasú disznót, amely képek százait festette már meg. A sertések a tudomány mai állása szerint színvakok. Nem így a virginiai illetőségű Smithfield, "aki" gazdája állítása szerint igenis felismeri a színeket és leginkább a kéket kedveli, alkotás közben ugyanis leggyakrabban a kék festékbe mártott ecsetre esik a választása - írta a The Sun angol napilap. Smithfield a szájában tartott ecsettel alkot, és "nevéhez" absztrakt expresszionizmus inspirálta művek százai fűződnek.  Fran Martin, a művész gazdája az alkotásokat interneten keresztül értékesíti, darabját 8 fontért, azaz 2807 forintért.
2008.02.22. 07:32
 
 
UEFA Kupa: Dzsudzsákék és Juhászék továbbjutottak, Tőzsérék kiestek
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven és a Juhász Rolanddal pályára lépő RSC Anderlecht bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó UEFA Kupában. Tőzsér Dániel együttese, az AEK Athén a magyar futballista nélkül búcsúzott a sorozattól a Getafe ellenében. Dzsudzsák 78 percet játszott a Helsingborg ellen kettős győzelemmel továbbjutó gárdában. Juhászt a 93. percben cserélték le a Bordeaux elleni idegenbeli összecsapáson, amit a franciák kilenc emberrel fejeztek be, s így nem tudták ledolgozni idegenben összeszedett egygólos hátrányukat. UEFA Kupa, a 16 közé jutásért, visszavágók: Girondins Bordeaux-RSC Anderlecht 1-1, Getafe-AEK Athén 3-0, Helsingborg-PSV Eindhoven 1-2. Továbbjutók: Anderlecht, Getafe, PSV Eindhoven.
2008.02.22. 06:57
 
 
Halálos áldozata is van a belgrádi tüntetésnek
Egy elégett holttestet hoztak ki csütörtök este a belgrádi amerikai nagykövetség megtámadott épületéből. A hírt a Pink szerb kereskedelmi televízió közölte rendőrségi forrásokra hivatkozva, és azt később megerősítette az amerikai diplomáciai képviselet. A nagykövetség közölte: számba vette alkalmazottait, és közülük mindenki ép és egészséges. Az illető kilétét még nem állapították meg, de William Wanlund, a belgrádi amerikai képviselet szóvivője szerint nyilvánvalóan egy randalírozóról van szó, aki a követségi épületre támadók által előidézett tűzben lelte halálát. A szerb tömegtájékoztatás szerint a holttest annyira összeégett, hogy nem lehetséges az azonosítás.
2008.02.22. 00:07
 
 
Jessica Simpson lagziját kitűzték?
A legközelebbi barátaik szerint könnyen megeshet, hogy Jessica Simpson és Tony Romo hamarosan az oltár elé állnak.
2008.02.21. 23:10
 
Állítólag egy elégett holttestet találtak Belgrádban az amerikai követségen
Meg nem erősített hír szerint egy elégett holttestet hoztak ki csütörtök este a belgrádi amerikai nagykövetség megtámadott épületéből. A hírt a szerbiai Pink televíziós csatorna közölte azzal, hogy az illető kilétét még nem állapították meg. Az értesülést más sajtóforrások vagy a hatóságok nem erősítették meg, és az amerikai nagykövet sem volt elérhető. Az esti zavargások Belgrád más részeire is átterjedtek, és a rendőrséggel való összecsapásokba torkollottak. A mentők közlése szerint megsebesült több mint 70 ember, köztük 19 rendőr.
2008.02.21. 23:09
 
Fejsérülést szenvedett a TV2 operatőre a belgrádi tüntetésen
Fejbe ütötték egy husánggal a TV2 egyik operatőrét, amikor a televíziós stáb a belgrádi tüntetésről tudósított csütörtökön, sérülését Szegeden látják el - mondta el Bárdos András, a Tények főszerkesztője az MTI érdeklődésére. A háromtagú stáb egy épületből lépett ki éppen, amikor több tucat rohanó emberrel találták szembe magukat, egyikük a kamerát akarta megütni a husánggal, de az operatőrt találta el. A kamerát elvették, majd többször földhöz verték - idézte fel a történteket a főszerkesztő.
2008.02.21. 22:52
 
Női vízilabda: pekingi induló a magyar válogatott
Kvalifikálta magát a pekingi olimpiára a magyar női vízilabda-válogatott. Godova Gábor csapata az olaszországi ötkarikás selejtező B csoportjának utolsó fordulójában 9-9-es döntetlent játszott Spanyolországgal, így megnyerte hatosát, s ezzel egyből az elődöntőbe került. Az imperiai tornán négy csapat szerez olimpiai kvótát.
2008.02.21. 21:28
 
Ágica már csak a jó sorsban bízik
A Való Világból ismert Szögeczki Ágnes, azaz Ágica azt reméli, szebb napok várnak rá.
2008.02.21. 21:14
 
 
Carmen Electra bevásárlás közben szereti
Carmen Electra elárulta, nagyon szereti, ha a heti bevásárlás közben akad újabb hódolókra.
2008.02.21. 21:05
 
 
Gyurcsány Ferenc: munkát javaslok politikai cirkusz helyett
Munkát javaslok politikai cirkusz helyett - hangoztatta Gyurcsány Ferenc csütörtök kora este Kaposváron. "Ennek az országnak nem az ellenzék vezére által diktált politikai destabilizációra, hanem nyugalomra, megértésre és munkára van szüksége" - mondta a kormányfő, az MSZP elnöke a Dorottya Hotel nagytermében telt ház előtt tartott fórumon, mintegy 400-500 résztvevő előtt. Úgy fogalmazott: "Én munkát javaslok politikai cirkusz helyett", hozzátéve, az egyikkel előre lehet menni, a másikkal nem. Gyurcsány szerint ez a választás, és "ebben a kérdésben az ország többsége egészen biztos, hogy velünk van".
2008.02.21. 19:25
 
 
Erőszakba torkollott a Koszovó miatti belgrádi tüntetés
Belgrádban csütörtök estére elszabadult az erőszak a Koszovó függetlenségének kikiáltása miatt rendezett nagygyűlés kapcsán. Vojislav Kostunica miniszterelnök és a nacionalista pártok rengeteg embert - a becsült számok 150 ezertől félmillióig terjedtek - szólítottak az ország minden részéből Belgrádba békés, méltóságteljes tiltakozásra, amely végül pusztító tombolásba, gyújtogatásba csapott át. A délutáni, kora esti órákban támadás érte a horvát, az amerikai, a török, a kanadai nagykövetséget, a belvárosban McDonalds-éttermet gyújtottak fel. A szerb belügyminisztérium az utcai erőszak abbahagyására, nyugalomra és mértéktartásra szólította fel a Koszovó függetlensége miatt Belgrádban dühödten rombolókat.
2008.02.21. 19:15
 
 
Navracsics: a szigorú költségvetési politika lehet a kitörés alapja
A szigorú és fegyelmezett költségvetési politika lehet a kitörés egyik alapja, ez teremtheti meg a feltételeket a gazdaság növekedéséhez - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője Hódmezővásárhelyen. "A gazdasági növekedés, a munkahelyteremtés, a kis- és közepes vállalkozások azok, amelyek kivezethetnek minket a válságból" - mondta a politikus egy lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón. A frakcióvezető szerint felelős kormányzati politikával olyan országot kell teremteni, ahol nemcsak otthon érezhetik magukat az emberek, hanem ha lépésről-lépésre is, de gyarapodhatnak.
2008.02.21. 19:00
 
 
Britney-nek nem sikerült a gyerek-visszaszerző akció
Nem sikerül visszaszereznie két fia a láthatási jogait Britney Spears-nek - erősítette meg az ügyben eljáró Los Angeles-i bíróság szóvivője.
2008.02.21. 18:27
 
 
Hatalmas tüntetés kezdődött Belgrádban Koszovó függetlensége ellen
Óriási tömegtüntetés kezdődött Belgrádban Koszovó függetlenségének kikiáltása ellen. A régi jugoszláv parlament elé meghirdetett demonstrációra reggel óta az ország minden részéből özönlöttek az emberek. A tömeget megbecsülni sem lehet, mert nemcsak a Skupstina, az elnöki palota és a belgrádi önkormányzat épülete közti tágas területet lepi el, az oda vezető utcákon sem lehet gombostűt sem leejteni. A demonstrációt, amely a szerb himnusszal kezdődött, elvben a belgrádi kormány és a parlamenti pártok szervezték, de meghirdetése után Boris Tadic elnöknek a kormánykoalíciót vezető Demokrata Pártja, az ugyancsak kormánypárt G17 Plus és a Liberális Demokrata Párt elhatárolta magát tőle.
2008.02.21. 18:00
 
 
Megérkezett az első gólya
Megérkezett Magyarországra az első fehér gólya. A madarat február 13-án látták Tüskeváron. A helyi madarászok szerint a gólya jól van és megtalálta fészkét - adta hírül a Magyar Madártani Egyesület. A fehér gólya eredetileg a mocsaras ligeterdők madara, amely "beköltözött" az emberlakta településekre, de a nedves területekhez továbbra is kötődik. Fészkét fákra, háztetőkre, kéményekre, kazlakra, vagy villanyoszlopokra, kazánkéményekre, víztornyokra rakja ágakból, fűcsomókból, szénából és sásból. Közép és Kelet-Európa, valamint a Közel-Kelet fehér gólyái Afrikából térnek vissza fészkelő területükre általában március végén, április elején. Először a hímek jönnek meg, fészket foglalnak és elkezdik tatarozni.
2008.02.21. 17:53
 
 
Őrizetbe vették a pénzügyőrök az Il Ferro Kft. volt tulajdonosát
Őrizetbe vették a pénzügyőrök az Il Ferro Kft. egyik volt tulajdonosát, egy ember ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-t. A Vám- és Pénzügyőrség Központi Bűnüldözési Parancsnoksága az Il Ferro Kft. tevékenységével kapcsolatban 2007. július közepén indított nyomozást, ismeretlen tettes ellen, számviteli rend megsértése miatt - írta Sipos Jenő közleményében. A nyomozás eredményeként olyan bizonyítékokat sikerült beszerezni, amelyek alapján a nyomozást kiterjesztették további bűncselekményekre, így sikkasztásra és csalásra is.
2008.02.21. 17:30
 
 
McCain cáfolja, hogy szerelmi viszonya lett volna egy lobbistával
John McCain szenátor, a republikánus elnökjelöltség várományosa csütörtökön cáfolta, hogy szerelmi viszonya lett volna egy lobbista nővel. Botrány vagy lejáratás? - ezzel a szalagcímmel tálalta a CNN hírtelevízió az ügyet arról, hogy a liberális The New York Times bombát robbantott: McCain évekkel ezelőtt állítólag "nem helyénvaló" viszony folytatott egy fiatal lobbistával. McCain csütörtök reggel cáfolta a hírt. Kijelentette: az állítások hamisak, és kiábrándítónak találja az újságcikket. Konzervatív megfigyelők szerint nem véletlen, hogy a liberális lap most dobta be az ügyet, amikor McCain jelöltsége már bizonyos.
2008.02.21. 17:15
 
 
A BKV 6-8 százalékos járatritkítást javasol
A Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV Zrt.) 6-8 százalékos járatritkítást javasol csúcsidőn kívül az idei paraméterkönyv tervezetében - tudta meg az MTI. Az agglomerációban várható a legjelentősebb járatcsökkentés, vagyis a Budapest körüli településeket érintő HÉV és a busz vonalakon. A társaság szerint azért van szükség a járatritkításokra, mert az utóbbi hat évben csökkent az utasok száma, járatok sűrűségét, viszont hét éve nem változtatták meg. Ráadásul Budapest lakossága is mintegy 200 ezer fővel csökkent azóta. Az új javaslat szerint 226-tal kevesebb busz, 25-tel kevesebb csuklósbusz, 4-gyel kevesebb villamos közlekedik majd naponta a fővárosban és annak környékén.
2008.02.21. 16:59
 
Eddig 206 orvos adta nevét a vizitdíj megtartásához
Eddig 206 orvos és 1.905 más személy csatlakozott a vizitdíj megtartásáért kezdeményezett aláírásgyűjtési akcióhoz - közölte Komáromi Zoltán háziorvos, az akció egyik kezdeményezője. Komáromi elmondta, hogy emlékezete szerint 11. volt az aláírók sorában, amit háziorvos kollégáival együtt kezdeményeztek. Hangsúlyozta: ő személy szerint mindig különválasztotta azt, hogy háziorvosi praxisa mellett országos szakfőorvos és egyike azoknak, akik szakfelügyeletet látnak el. Ebben az akcióban háziorvosként vesz részt. A vizitdíj jelentős hozzájárulás a háziorvosok praxisához, ebből egyebek között fejlesztésekre is lehetőség nyílik, ami a betegek érdekét szolgálja - tette hozzá.
2008.02.21. 16:19
 
 
Új ökoprogram: olcsóbb lesz a távfűtés
Akár egyharmadával is mérséklődhet a távfűtés ára egy berendezés segítségével, amellyel szabályozni lehet a hőmérsékletet a távfűtést használó lakásokban - jelentette be Demszky Gábor főpolgármester, Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Kovács Lajos, a Főtáv Zrt. vezérigazgatója. Demszky Gábor a Főtáv székházában elmondta, hogy az "öko plusz program" keretében a távfűtést használó 240 ezer fővárosi lakásból a tervek szerint 180 ezret tudnak majd ingyen felszerelni a berendezéssel, amelynek segítségével szabályozhatóvá válik a lakások hőmérséklete. A programot igénybe vevők ráadásul január 1-jéig visszamenőlegesen 10 százalék alapdíjkedvezményt kapnak - tette hozzá a főpolgármester.
2008.02.21. 16:14
 
 
Négy év után először kapott ki Iszinbajeva
Négy év után, a lengyelországi Bydgoszczban szakadt meg a női rúdugrásban világcsúcstartó orosz Jelena Iszinbajeva fedettpályás veretlenségi sorozata. A 25 éves volgográdi szupersztárt - aki múlt szombaton tető alatti rekordot döntött 4,95 m-rel Donyeckben - honfitársa és örök riválisa, Szvetlana Feofanova győzte le. Az olimpiai bajnok ezúttal csak 4,61-ig jutott, míg "kihívója" 4,71-gyel nyert. A pályafutását művészi tornászként kezdő Iszinbajeva legutóbb 2004. február 22-én, Athénban maradt alul fedettpályán, akkor ugyancsak Feofanova verte meg. Szabadtéren legutóbb 2006. július 25-én, Stockholmban kapott ki, a svéd fővárosban a lengyel Monika Pyrek győzte le.
2008.02.21. 15:57
 
Új nemzetközi lombikbébiközpont nyílt Budapesten
A CIRIS Budapest Nemzetközi Reprodukciós Intézet elkezdte működését, amely a meddőség komplex kezelésével és mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozik - mondta Somody Imre, az intézet egyik befektetője.
2008.02.21. 15:51
 
Csillagszóró után Kikelet - Újabb fogyasztóvédelmi ellenőrzés-sorozat kezdődött
Kikelet Hadművelet elnevezéssel újabb fogyasztóvédelmi ellenőrzéssorozat kezdődött csütörtökön - jelentette be a kormányszóvivői tájékoztatón Kondorosi Ferenc kormánybiztos. A március végéig tartó akcióban 35-40 ezer ellenőrzés várható, elsősorban a piacok és vásárok környékén.
2008.02.21. 15:40
 
Pasipótló puha párna: a szexi modellnek bejön
Kustánczi Lia jópofa dolognak tartja az új magyar találmányt, a pasipótló puha párnát, mely állítólag feledteti a hölgyekkel a férfiölelés hiányát, ráadásul allergiás tüneteket sem okoz.
2008.02.21. 15:40
 
 
Sheryl Crow rehabra vágyik
Sheryl Crow, aki a hónap elején jelentette meg hatodik nagylemezét 'Detours' címmel, bevonulna a rehabra, vagy Amy Winehouse-zal dolgozna együtt - árulta el egy londoni koncertjén.
2008.02.21. 15:30
 
Függőségeink már éjszaka is tönkretesznek minket
Egyre kevesebb ember tud elszakadni a mobiltelefonjától vagy más digitális eszközétől - figyelmeztetnek a kutatók, rámutatva arra is: mindez sokaknál már függőséget vált ki.
2008.02.21. 15:06
 
Öt évet kapott a pesti túszejtő
Öt év börtönbüntetésre ítélte a bíróság csütörtökön azt a fiatalembert, aki egy évvel ezelőtt több embert túszul ejtett egy fővárosi családsegítő központban. A férfit terrorcselekmény elkövetésével vádolták, így akár életfogytiglani büntetést is kaphatott volna. A döntés jogerős.
2008.02.21. 15:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476[2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista