2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vetőmag-világbunker a Spitzbergákon
A bolygónkon termesztett összes mezőgazdasági növény vetőmagját őrzik majd egy esetleges kataklizma esetére Norvégiában, a Sarkkörön túl létrehozott földrengés- és atombiztos "ítéletnapi tárolóban". A norvég kormány két éve határozta el egy sarkköri vetőmagvilágbank létrehozását, hogy megőrizzék bolygónkon használt összes vetőmag mintáját egy esetleges nukleáris háború, vagy világméretű természeti katasztrófa esetére. Így egy potenciális kataklizma után az emberiségnek lenne miből újrakezdeni az élelmiszertermelést.
2008.02.25. 19:05
 
 
Amerikai külügyi szóvivő: Koszovó sohasem lesz újra Szerbia része
Koszovó sohasem lesz újra Szerbia része - jelentette ki az amerikai külügyminisztérium szóvivője hétfőn Washingtonban. "Igyekszünk a jövőben is együttműködni a kérdésben mind az oroszokkal, mind a szerbekkel, de mindenki számára világosnak kell lennie, hogy Koszovó sohasem lesz újra Szerbia része" - fogalmazott Tom Casey szóvivő. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az Egyesült Államoknak nem áll szándékában elszigetelni Szerbiát; Washington azt szeretné, ha siker koronázná Szerbia európai integrációs törekvéseit.
2008.02.25. 19:01
 
Bikaviadal-kiállítás lesz az Európai Parlamentben
"A férfi személyiség és a bika" sajátos viszonyát, a bikaviadal civilizációs értékeit kívánja népszerűsíteni Brüsszelben a spanyol torreádorok érdekképviseleti szervezete, a Mesa del Toro. Júniusban kiállítást szerveznek e témakörben az Európai Parlament székházában, hogy meggyőzzék a képviselőket: a nem csupán Spanyolhonban, hanem portugál és francia földön is ismert bikaviadal "az európai kulturális örökség" szerves része, őrzendő és nem üldözendő hagyomány. Tavaly ugyanis az Európai Parlament nyilatkozatban kérte fel az unió legfőbb végrehajtó szervét, az Európai Bizottságot, hogy tiltsa be a bikaviadalt, mint kegyetlen szokást, állatkínzást.
2008.02.25. 18:47
 
KÖNYV: A halott üzlettárs
Patrick Lanigan, a sikeres ügyvéd férfikora delén úgy dönt, hogy kilép eddigi életéből. Elege van rossz házasságából, tehetségtelen kollégáiból, a munkáját kísérő hazugságokból. Az álom gyönyörű! Elköltözni a világ másik felére, ahol senki nem ismeri, s gazdagságban élvezni hátralévő életét azzal a nővel, akit szeret. Ám Patrick nem romantikus álmodozó, hanem racionális gondolkodású, csavaros eszű férfiú. A legapróbb részletekig kidolgoz egy ördögi tervet... Sikerül-e megvalósítani álmait? Elhiszi-e a világ azt a színjátékot, amelyet kitervel, és amelyben a főszereplő ő maga, a tét pedig az élete? Megtudhatjuk a szerző feszültséggel teli, fordulatos regényéből, amelyet garantáltan végigizgulhat az olvasó.
2008.02.25. 18:39
 
 
Leszavazták az ombudsmanjelölteket
Nem választotta meg az ombudsmanjelölteket hétfőn az Országgyűlés: sem Fülöp Sándor, sem Zombor Ferenc nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást. A jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Fülöp Sándor megválasztását 207 igen, 107 nem szavazattal utasította el a Ház, Zombor Ferenc adatvédelmi biztosjelöltet 123 igen, 188 nem voks mellett nem választották meg - jelentette be a titkos szavazás után az elnöklő Lezsák Sándor. Bár Zombor Ferenc esetében az igenek többségben voltak, de nem volt meg a kétharmados támogatás.
2008.02.25. 18:36
 
Lindsay Lohan és Eddy Murphy is Arany Málna-díjas lett
Lindsay Lohan és Eddie Murphy is a "nyertesek" között szerepelt idén a hagyományosan az Oscar-trófeák átadásának előestéjére időzített Arany Málna díjosztáson, amelyen immár 28 éve a legrosszabbnak tartott filmes produkcióját "jutalmazzák" egy erre a célra alakult amatőr filmes zsűri tagjai. Murphy ráadásul három málnával térhetett haza a ceremóniáról. Az Oscar-ceremónia paródiájaként elhíresült díjosztáson a 21 éves, a botránykrónikában is előkelő helyen szereplő Lindsay Lohan az Arany Málna zsűri által az év legrosszabb filmjének minősített I know who killed me (Tudom, ki ölt meg engem) című alkotásban egy ikerpár megtestesítésével érdemelte ki szombaton este az "elismerést".
2008.02.25. 18:32
 
 
Csütörtökön orosz-magyar megállapodás születhet a Déli Áramlatról
Várhatóan csütörtökön Moszkvában megállapodást köt a magyar és az orosz kormány a Déli Áramlat nevű gázvezeték magyarországi szakaszának megépítéséről - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn Budapesten azt követően, hogy tárgyalt Dmitrij Medvegyevvel, az Oroszországi Föderáció első miniszterelnök-helyettessel. Dmitrij Medvegyev, az elnöki poszt várományosa, aki egyben az orosz állami gázvállalat, a Gazprom elnöke, elmondta: egy közös vállalat üzemeltetné a vezetéket, amelyben 50-50 százalékban venne részt a két állam. Az orosz felet a Gazprom képviselné. A magyar miniszterelnök szerint a Déli Áramlat nem veszélyeztetné a Nabucco-projekt megvalósítását.
2008.02.25. 18:31
 
A YouTube sztárja két belgrádi tolvajnő
Hazafias cselekedet a fosztogatás? - Ezt a kérdést teszi fel az AP hírügynökség belgrádi tudósítója azután, hogy a hét végére félmillióan töltötték le az internetről azt az amatőr videofelvételt, amelyen két fiatal nő fosztogatja a belvárosi üzleteket a Koszovó függetlensége elleni 150 ezres tüntetés idején. Miközben garázdák fölgyújtották az Egyesült Államok és más nyugati hatalmak belgrádi nagykövetségét, törtek, zúztak a belvárosban, két fiatal nő a betört kirakatú üzleteket járta végig és mindenhonnan nagy szatyrokkal jött ki. Egy amatőr kamera követte őket, sőt az operatőr meg is kérdezte az egyiket, hogy megtalálta-e a méretének megfelelő darabot az exkluzív ruhaboltban.
2008.02.25. 18:03
 
 
Vasutassztrájk: továbbra sincs egyezség a MÁV és a VDSZSZ között
Nem jutott előbbre a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a sztrájkkövetelések ügyében folytatott hétfői tárgyalásán, a következő egyeztetésre szerdán 11 órakor kerül sor. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke a tárgyalást követően elmondta: arról még nem döntöttek, hogy alkalmazzák-e a további sztrájkot mint nyomásgyakorló eszközt a következő, szerdai tárgyalás előtt, vagy utána. A tárgyaláson a VDSZSZ fenntartotta követelését, hogy vasutasok részesedjenek a MÁV Cargo privatizációs bevételéből személyenként a 250 ezer forint erejéig, és nem engedtek a 6,9 százalék feletti, 10 százalékos többlet bérfejlesztésre vonatkozó igényből sem. A MÁV szintén nem tett kompromisszumos javaslatot.
2008.02.25. 17:57
 
Peking 2008: Kormos Villő kvótaközelben
Kormos Villő a hatodik helyen végzett 3 méteren a műugrók pekingi olimpiai selejtezőjén, a hétfői ráadásversenyben, melyet az egyéni számokban még fennmaradó olimpiai helyekért rendeztek. A magyar szövetség szerint ez a teljesítmény pekingi részvételt érhet. Gémesi László főtitkár azt mondta, biztosat nem tudnak, de úgy vélik, Kormos Villő ott lehet a nyári játékokon. Az egyéni számokban 34-34 versenyző indulhat majd az olimpián. Tizenketten a tavalyi, melbourne-i vb-ről szereztek kvótát, s ugyancsak kvalifikálta magát a mostani pekingi viadal középdöntőbe jutott 18 ugrója. A maradék négy helyet osztják el a hétfői legjobbak között, ugyanakkor lehetnek átfedések a vb és a pekingi viadal között, mivel utóbbi Világkupa-verseny is volt.
2008.02.25. 17:50
 
Kisteleki István továbbra is külföldi kapitányt keres
Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke ugyan elégedett Várhidi Péter szövetségi kapitány munkájával, de továbbra is külföldi szakembert keres a nemzeti együttes élére, továbbá a sportágfejlesztési igazgatói poszt betöltésére. Az MLSZ elnöke erről az InfoRádió Gólvonal című műsorában beszélt. Kisteleki kijelentette, "az egész magyar futball érdeke lenne, ha egy külföldi tréner hazánkban dolgozna". Szerinte a jelenlegi szakvezető a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozza ki a válogatottból, ugyanakkor hozzátette, "ha külföldi segítség jönne, az feljavíthatná a tehetségek ápolását, illetve jobb eredményeket lehetne elérni".
2008.02.25. 17:48
 
 
Ornella Mutit adócsalással vádolják
Ornella Muti olasz színésznőnek meggyűlt a baja az olasz adóhivatallal: azzal gyanúsítják, hogy egy egyszerű trükkel - névleges lakhelyváltoztatással - ki akart bújni olaszországi adói egy részének megfizetése alól. Az adóhatóság szerint a római születésű színésznő valójában még mindig Olaszországban él, noha 1994-ben színleg Monte Carlóba helyezte át rezidenciáját. Egyebek között a díva utazásait használják fel bizonyítékként. Arra hivatkoznak, hogy az Egyesült Államokban, Párizsban és másutt tett utazásairól mindig Rómába foglalt visszautat - jelentette hétfőn a Corriere della Sera című olasz lap.
2008.02.25. 17:37
 
Újabb 41 áldozatról számolt be a török hadsereg az iraki offenzívában
Negyvenegy kurd felkelőt ölt meg a török hadsereg észak-iraki hadművelete során az elmúlt egy napban - közölte hétfőn a török vezérkar. A hadsereg tájékoztatása szerint ezzel összesen 153-ra emelkedett a múlt héten indított offenzívában megölt kurd gerillák száma. A hadsereg adatai szerint saját emberveszteségük két fővel, tizenhétre nőtt. Továbbra is "heves harcok" zajlanak a hadművelet térségében, Észak-Irak Törökországgal határos vidékén - áll az ankarai közleményben.
2008.02.25. 17:30
 
 
Közel kétezer szerb tüntetett Kosovska Mitrovicában
Folytatódott a szerbek tüntetéssorozata hétfőn Kosovska Mitrovicában: az etnikailag megosztott város szerb részében közel kétezren tiltakoztak Koszovó függetlensége ellen. A tüntetők a szerb és az albán városrészt összekötő központi hídnál gyűltek össze, a koszovói rendőrség és az ENSZ-rendőrség, illetve a békefenntartó erő csaknem száz tagja ügyelt a rendre. A tiltakozók, jobbára a Mitrovicába áthelyezett pristinai egyetem diákjai, szerb nemzeti zászlókat lobogtattak, transzparenseiken "Koszovó az Szerbia" felirat volt olvasható.  A demonstráció ezúttal békés volt, incidens nem történt, de a résztvevők elégettek egy fényképet, amelyen Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter volt Boris Tadic szerb elnök társaságában.
2008.02.25. 16:55
 
 
Dubaj: Szávay kedden játszik Sarapovával
Eldőlt, hogy Szávay Ágnes kedden mérkőzik az orosz Marija Sarapovával a 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női torna első fordulójában. A viadal honlapja szerint a magyar teniszező a centerpálya harmadik mérkőzésén, várhatóan magyar idő szerint 16 órától találkozik az ötödik helyen kiemelt Sarapovával. A világranglistán ötödik orosz klasszis az idén megnyerte az Australian Opent és vasárnap Dohában is diadalmaskodott, míg a rangsorban 17. magyar Melbourne-ben már az első fordulóban kiesett, majd Párizsban döntőt játszott, ezt követően viszont újabb fiaskók következtek: Antwerpenben és Dohában is az első kanyarban búcsúzott. A két játékosnak ez lesz az első összcsapása WTA-tornán.
2008.02.25. 16:48
 
 
Horváth Ágnes: a nemdohányzókat védő törvény módosítását tervezik
Várhatóan március végéig nyújtja be az egészségügyi tárca a nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását - közölte Horváth Ágnes szakminiszter. Elmondta: a minisztérium tervei szerint teljes dohányzási tilalom lépne életbe a zárt nyilvános helyeken, a munkahelyeken, játszótereken és az aluljárókban. Kivételt a művészeti produkciók, például a filmforgatás jelenthetnének, s a szállodák kijelölt szobáiban is lehetne még rágyújtani. A miniszter közlése szerint egyelőre a tárca készítette el a saját törvényjavaslatát, most várják a társadalmi szervezetek véleményét is. Optimális esetben a végső jogszabály május közepére születhet meg - tette hozzá a tárca vezetője.
2008.02.25. 16:40
 
 
Századvég-Forsense: továbbra is Kósa Lajos a legnépszerűbb politikus
Kósa Lajos (Fidesz) vezeti a politikusok népszerűségi listáját 64 ponttal a Századvég-Forsense februári felmérése szerint, amit az intézet hétfőn juttatott el az MTI-nek. A második helyen Sólyom László köztársasági elnök áll, a harmadik Szili Katalin (MSZP) az Országgyűlés elnöke, mindketten 57 ponttal szerepelnek a százas listán. A kettőjük közötti különbségnek az az oka, hogy Sólyom László októberben egy ponttal többet kapott (59), mint Szili Katalin (58). A politikusok többségének népszerűségi indexe a 100 pontos skálán nem éri el a közepes szintet jelentő 50 pontot, a politikai elit megítélése összességében továbbra is inkább negatív - állapítják meg a kutatók.
2008.02.25. 16:29
 
 
Gates: a billentyűzet nélküli számítógépé a jövő
A billentyűzet nélküli, érintőképernyővel és hanggal vezérelt számítógépezésben látja a jövőt Bill Gates, a Microsoft elnöke. Gates egy pittsburghi fórumon azt jósolta: a billentyűzet elsorvadásra van ítélve, a felhasználók egyre inkább érintőképernyőn keresztül vagy hanggal fognak parancsokat adni a komputereknek. A Microsoft elnöke - aki júliusban vonul vissza a szoftverbirodalom napi ügyeinek irányításától - búcsúkörútjának egy állomásán kijelentette: cége erre az egyelőre még csak feltételezett fejlődési irányra fog koncentrálni. Várakozása szerint 5 éven belül már több olyan internetes keresés lesz, amelyre a felhasználók hanggal adnak utasítást. 
2008.02.25. 16:10
 
 
Sarkozy szerint a Világörökségbe való a francia konyha
Nicolas Sarkozy francia elnök szerint a francia konyha "a legjobb a világon", ezért kezdeményezni fogja, hogy jövőre Franciaország kérje az UNESCO-tól, az ENSZ nevelésügyi, tudományos és kulturális szervezetétől, hogy vegye fel azt a Világörökség listájára. A francia ínyesmesterség világörökségi státuszára vonatkozó kezdeményezés gondolatát 2006-ban vetették fel a francia konyha szerelmesei, érvelésük szerint a gasztronómia a kultúra része. A gondolatot támogató bizottság eddig csaknem négyszáz séf támogatását nyerte el, köztük olyan világszerte ismert konyhafőnökökét, mint Bocuse, Ducasse és Troisgros.
2008.02.25. 16:07
 
 
Leállították a BKV-nál a járatritkítások előkészítését
Határozatlan időre, azonnali hatállyal leállította Dancs Gábor, a fővárosi önkormányzat közlekedési tanácsnoka a BKV Zrt.-nél zajló paraméterkönyv-készítési munkálatokat, a járatritkítások előkészítését, s az ez ügyben tervezett további szakmai-kerületi egyeztetéseket. A szabad demokrata politikus elmondta, hogy hétfő reggel Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes válságtanácskozást hívott össze a paraméterkönyv készítésével kapcsolatban. Mint mondta, ezen a megbeszélésen - a szocialista főpolgármester-helyettes személyes indokai alapján megfogalmazott kérésének eleget téve - ő átvette tőle a paraméterkönyv előkészítésének politikai felügyeletét.
2008.02.25. 15:59
 
 
Nevetésmérő Japánból
Egy japán tudós meggyőződése szerint a kacagás olyan fegyver, amely véget vethet a bolygónkon dúló háborúknak, s bevetését mindeddig csupán az akadályozta, hogy hiányzott a nevetésmérő műszer. Klimura professzornak saját állítása szerint végül sikerült előállítania a számlálót, amely "aH"-egységben méri a nevetést. "Arra az eredményre jutottunk, hogy a gyereknél gyakoribb a spontán nevetés: másodpercenként akár tíz aH-egységet produkálnak, kétszer annyit, mint a felnőttek" - jelentette ki az oszakai Kanszai Egyetem professzora. Mint kifejtette, a felnőttek hajlamosak megfontolni, hogy egy adott helyzetben mennyire illendő nevetniük, s a folytonos mérlegelés közben tulajdonképpen elfelejtik, hogy miként is kell ezt véghezvinni.
2008.02.25. 15:54
 
Az EU és a NATO nem vonul vissza Koszovó szerbek lakta részéről
Sem az Európai Unió, sem a NATO nem akar visszavonulni Koszovó szerbek lakta északi részéről - szögezte le hétfőn Brüsszelben Javier Solana és Jaap de Hoop Scheffer. Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, valamint az atlanti szervezet főtitkára ezt újságírói kérdésre adott válaszában erősítette meg, miután együttes ülést tartott az EU-országok politikai és biztonsági bizottsága (PSC), valamint a NATO nagyköveti tanácsa. A NATO vezette KFOR haderő egész Koszovó biztonságáért felel - mondta De Hoop Scheffer.
2008.02.25. 15:52
 
 
A világ legnagyobb cipőgyára létesül Bangladesben
Bangladesben létesül a világ legnagyobb cipőgyára: a jövő év közepétől mintegy 30 ezer alkalmazott napi 100 ezer pár cipőt gyárt majd, közölte a beruházó dél-koreai YoungOne cég hétfőn. A 100 millió dolláros költséggel épülő cipőgyár a bangladesi Csittagongban létesül, az ország délkeleti részsén. A YoungOne egyike volt az első külföldi cégeknek, amely Bangladesben megtelepedett és ott ma a legnagyobb magán textilexportőr.
2008.02.25. 14:32
 
Nem változott az alapkamat, megszűnik az árfolyamsáv
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 7,5 százalékos mértékén hétfői ülésén. A monetáris tanács a kormánnyal egyetértésben 2008. február 26-tól eltörölte a forintárfolyam euróval szembeni sávos rögzítését, és lebegő árfolyamrendszer bevezetéséről döntött. A jegybank közleménye szerint az árfolyamsáv eltörlése fontos előrelépés az euró magyarországi bevezetése felé. A lebegő árfolyamrendszer kedvezőbb feltételeket teremt a jegybank számára az inflációs cél eléréséhez, és ezen keresztül a maastrichti nominális kritériumok teljesítéséhez, valamint az ERM-2 belépéshez.
2008.02.25. 14:15
 
 
Gyurcsány: megváltozik a kormányzati politizálás módszere
Megváltozik a következő időszakban a kormányzati politizálás módszere - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben. A kormány arra vállalkozik, hogy kijelöli a fő irányokat, merre kell elindulnia a nemzetnek, ezt követően pedig konzultációk következnek - emelte ki. Mint mondta, "nem verdiktek politikájával szeretnénk formálni az országot", hanem több hónapon keresztül konzultálnak a társadalmi partnerekkel, a szövetségesekkel, a riválisokkal arról, mi is a pontos megoldás. Gyurcsány Ferenc elmondta: a munka, a tudás és a tulajdon kérdésében április vége felé lezárható a viták azon szakasza, amikor a kormány ajánlást, döntéseket javasol az Országgyűlésnek.
2008.02.25. 13:50
 
Káosz Kispesten - kábellopás! Se telefon, se internet!
Akár több hétre is lebénulhat a kerület telekommunikációja egy kábellopás miatt.
2008.02.25. 13:29
 
 
Navracsics Tibor: a kormány el akarja titkolni a gázáremelést
A Fidesz frakcióvezetője szerint a kormány el akarja titkolni a gázáremelést, hogy azt ne kelljen bejelenteni a népszavazás előtt. Navracsics Tibor arra reagált, hogy a Magyar Nemzet szerint mégis drágul a földgáz áprilisban,csak nem elseje,hanem 15-e lesz az árváltozás napja. A lap azt írta,a dátum kiválasztását politikai egyeztetés előzte meg, mert "a kormány valószínűleg azt akarta elkerülni, hogy az új tarifákat még a népszavazás előtt ki kelljen hirdetni". Navracsics  közölte: a körülmények arra utalnak, hogy a kormány ugyanazt a trükköt viszi véghez, mint 2006-ban,amikor a pénzügyminiszter nem engedte a választások előtt nyilvánosságra hozni az első negyedéves államháztartási adatokat.
2008.02.25. 13:15
 
 
Áprilistól egyedi regisztrációs adómegállapítás is kérhető
Áprilistól egyedi regisztrációs adómegállapítás is kérhető a behozott autókra, a többlet költséget várhatóan fedezi a különös adómegállapításért fizetendő 30 ezer forintos díj - a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) erről szóló előterjesztése a tárca honlapján olvasható. Az általános szabályok szerint a regisztrációs adót két táblázat alapján kell kiszámítani. Az első táblázat a kocsi hengerűrtartalma - köbcenti - és a környezetvédelmi besorolása alapján fix összeget állapít meg adóként. Például az Otto-motoros személygépkocsi adója 1101-1400 köbcenti és a dízelmotoros személygépkocsié 1301-1500 köbcenti között - a legjobb környezetvédelmi besorolás esetén - 361 ezer forint.
2008.02.25. 12:45
 
 
A szavazókörökben adottak a feltételek a népszavazáshoz
Az ország valamennyi szavazókörében (10.950) adottak a feltételek a március 9-i népszavazás lebonyolításához - mondta Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője hétfőn, budapesti sajtótájékoztatóján. Mint hozzátette, az OVI időarányosan mindent megtett a népszavazás sikeres lebonyolítása érdekében. Az állampolgároknak február 22-ig kellett megkapniuk az értesítést a népszavazásról, a választói névjegyzékeket február 20-27. között teszik közszemlére, és bárki ellenőrizheti, szerepel-e abban. Aki nem kapott értesítést a népszavazásról, de szerepel a névjegyzékben, annak esetében a jegyző pótolja az értesítést.
2008.02.25. 12:41
 
 
Egyre többen interneteznek Magyarországon
Az internethasználat mértéke ugyan még mindig elmarad az Európai Uniós átlagtól, de a hazai piac sikereket könyvelhetett el tavaly: 650 ezer használóval bővült a világhálót rendszeresen használók köre - áll a Szonda Ipsos MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében. A Szonda Ipsos és a GfK Hungária Nemzeti MédiaAnalízis kutatása alapján a 15 éven felüli lakosság körében 2006 második negyedévében 2.276.000, míg egy évvel később 2.926.000 fő internetezett naponta legalább egyszer. A felmérés rámutat: az internethez hozzáférők száma jóval szerényebb mértékben gyarapodott; 2006 márciusában 3.2 millióan, 2007 azonos időszakában pedig 3.7 millióan rendelkeztek internet-hozzáféréssel.
2008.02.25. 12:16
 
 
Délutánra visszaállhat a menetrend szerinti vasútforgalom
A délutáni órákra visszaállhat a menetrend szerinti közlekedés a vasúton - közölte a MÁV. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete hétfőn nulla és 9 óra között folytatta a február elsején megkezdett sztrájkot. A MÁV tájékoztatása szerint először az InterCity-vonatokat és a budapesti elővárosi vonatokat helyezik vissza menetrendjükbe, déltől már a távolsági gyors- és személyvonatokat is indítják. Napközben késésekre és útvonal rövidülésekre még számítani kell a belföldi vasúti közlekedésben. A nemzetközi járatok kedd hajnaltól közlekedhetnek menetrend szerint. A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. vonalain hétfőn délelőtt helyre állt a rend, újra a megszokott módon közlekednek a vonatok.
2008.02.25. 11:35
 
Élőláncos tüntetés kezdődött Gázában az övezet izraeli blokádja ellen
Több ezer palesztin iskolás kezdte meg hétfőn a Gázai övezetben annak az "élőláncnak" a kialakítását, amellyel az övezet izraeli blokádja ellen kíván tiltakozni egy Hamászhoz közel álló radikális csoport. A különböző városokból felnőttek kíséretében érkezett gyerekek azon a főútvonalon kapaszkodnak össze, amely dél-északi irányban szeli át a Gázai övezetet, Rafahtól Bét-Hanúnig közel 40 kilométer hosszúságban. Az izraeli biztonsági erőket készenlétbe helyezték arra az esetre, ha a tüntetés kapcsán bármilyen zavargásra kerülne sor a Gázai övezet és Izrael határán, hasonlóan ahhoz, ahogy korábban az övezet egyiptomi határkerítésénél történt.
2008.02.25. 11:15
 
 
Orbán: a diktatúra nem teremtett jobb egészségügyet, mint a demokrácia
A szabadság és a demokrácia világa mindig többre képes, mint a diktatúra, ne higgyük el, hogy a diktatúra jobb egészségügyet, mindenki számára elérhetőbb oktatást tudott teremteni, mint amire a szabadság világa képes lehet - mondta a Fidesz elnöke hétfőn Szombathelyen, a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján rendezett koszorúzáson. "Azért akartunk rendszerváltást, hogy a múltat a helyére tegyük, az áldozatoknak megadjuk a tisztességet, felelősségre vonjuk az elkövetőket, a jövő nemzedékének pedig jobb gazdaságot, magasabb életszínvonalat, biztonságosabb életet, jobb egészségügyet és színvonalasabb oktatást teremtsünk, mint amilyen a diktatúrában volt" - mondta Orbán Viktor.
2008.02.25. 11:00
 
 
Barroso nem tart attól, hogy Oroszország leállítja az olaj- és gázszállításokat
Az Európai Bizottság elnöke nem tart attól, hogy a koszovói kérdésben mutatkozó ellentétek miatt Oroszország leállítja olaj- és gázszállításait az európai országoknak. A Profil című osztrák hetilapban megjelent interjúban Barroso aláhúzta, hogy Oroszország fontos hatalom, amellyel az EU-nak közös érdekei vannak. Éppen ezért a politikus bízik abban: mindkét oldal elég bölcs ahhoz, hogy elkerülje a légkör megmérgeződését, netán a kapcsolatok megromlását Koszovó miatt. Arra a kérdésre, nem fél-e attól, hogy Moszkva a koszovói függetlenség kikiáltása, illetve elismerése nyomán esetleg leállítja az olaj- és gázszállításokat, a bizottsági elnök azt válaszolta, hogy nem tart ettől.
2008.02.25. 11:00
 
 
KSH: tavaly nagyobb volt a népességfogyás, mint 2006-ban
Tavaly kevesebben születtek és többen haltak meg Magyarországon, mint az ezt megelőző esztendőben; a népesség becsült lélekszáma 10 millió 45 ezer volt - áll a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn közzétett adataiban. Az előzetes adatok 97.600 születésről és 132.800 elhalálozásról szólnak; a születések száma négy hónapban kismértékben meghaladta a megelőző évit, a többiben viszont jelentősen elmaradt attól, így tavaly mintegy 2300-zal (azaz körülbelül 2,3 százalékkal) kevesebb újszülött jött világra, mint egy évvel korábban. Összességében tavaly mintegy 1200 fővel többen hunytak el, mint 2006-ban; ez 0,9 százalékos növekedést jelent.
2008.02.25. 10:10
 
 
Felfüggeszti a vasutassztrájkot hétfőn 9 órakor a VDSZSZ
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn reggel 9 órakor felfüggesztette a vasutassztrájkot határozatlan időre - közölte Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-vel. A VDSZSZ hétfőn nulla órakor indította újra a február 7-én felfüggesztett munkabeszüntetést. Gaskó elmondta: a szakszervezet úgy ítéli meg, hogy a hétfő délutáni tárgyalás előkészítésére ez a nyomás elegendőnek látszik, és remélik, a MÁV elmozdul a korábbi álláspontjáról. Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke elmondta: a forgalom helyreállítása folyamatos, hétfőn az esti órákra várhatóan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés. A MÁV tájékoztatása szerint elsőként az InterCity vonatokat, valamint a budapesti elővárosi vonatokat állítják forgalomba.
2008.02.25. 08:45
 
 
Elmérgesedett a demokrata kampány hangneme az Egyesült Államokban
Elmérgesedett a demokrata kampány hangneme a hét végén az amerikai előválasztási küzdelemben: Hillary Clinton eddigi legélesebb kirohanásait intézte vetélytársa, Barack Obama ellen. "Gyűljünk össze, egyesüljünk: az ég megnyílik, világosság lőn és mennyei kórusok fognak énekelni, mindenki tudni fogja, hogy helyesen kell cselekednünk, a világ tökéletes" - e szavakkal űzött gúnyt a volt first lady Obama reményre és változásra építő választási üzenetéből vasárnap Providence-ben, Rhode Island államban, ahol március 4-én tartanak előválasztást. Azt hangoztatta, Obamával szemben ő tudja, milyen kemény küzdelmet kell majd vívni a problémák megoldásáért.
2008.02.25. 07:50
 
Primera División: kikapott a Real Madrid
Nagy meglepetésre a vendég Getafe legyőzte a listavezető Real Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A madridiak előnye ezzel már csak két pont a Barcelona előtt a tabellán. Real Madrid-Getafe 0-1 (0-0). Gól: Uche (64.). 1. Real Madrid 25 54-21 56, 2. FC Barcelona 25 49-17 54, 3. FC Villarreal 25 43-35 46, 4. Atlético Madrid 25 40-28 41, 5. FC Sevilla 25 51-33 39, 6. Espanyol 25 35-32 39, 7. Racing Santander 25 24-25 38, 8. Almeria 25 21-22 36, 9. FC Valencia 25 28-35 35, 10. FC Getafe 25 29-32 32.
2008.02.25. 07:37
 
 
Aki nem kapott értesítőt a népszavazásra, a jegyzőhöz fordulhat
Aki nem kapott a március 9-i népszavazásra értesítőt, az a település szerinti helyi jegyzőnél kérheti a választói névjegyzékbe vételét szerdáig; ha ezt nem teszi, nem vehet majd részt a népszavazáson. A választópolgároknak február 22-éig, tehát péntekig kellett megkapniuk postaládájukba azt az értesítést, amelyből megtudhatják, melyik szavazókörben adhatják le voksukat, valamint azt, hogy szerepelnek a névjegyzékben. Aki a névjegyzékből kimaradt, és a törvényes határidőig, február 27-én szerdán délután négy óráig nem emel ez ellen kifogást, az a szavazás napján már nem kérheti a névjegyzékbe vételét. (A korábbi választásokon, illetve népszavazásokon erre még lehetőség nyílt.)
2008.02.25. 07:25
 
 
A Nem vénnek való vidék nyerte a legjobb film Oscar-díját
A Nem vénnek való vidék nyerte a legjobb film díját vasárnap este Los Angeles-ben a 80. Oscar-gálán. A Coen-fivérek alkotása nyolc jelölésből összesen négyet kapott meg, a legjobb film mellett a legjobb rendezés, a legjobb adaptált forgatókönyv és a legjobb férfi mellékszereplő (Javier Bardem) Oscarját. A legjobb férfi főszereplő, Daniel Day-Lewis a Vérző olajban nyújtott alakításáért vehette át az Oscart, a legjobb női főszereplő Marion Cotillard, a Piaf címszereplője lett. A legjobb animációs film, a Walt Disney-produkcióban készült, Brad Bird rendezte Lecsó lett.
2008.02.25. 07:05
 
 
Vasutassztrájk: a személyvonatok fele közlekedett hajnalban
Hétfőn hajnalban a vasúthálózaton a személyvonatok mintegy fele, 160 közlekedett, és 151 tehervonat járt - közölte a MÁV Zrt. hétfőn az MTI-vel a reggel 6 órai adatok alapján. Közlésük szerint mindezek mellett a február 25-én, hétfőn 0.00 órától folytatódó vasutassztrájk miatt a vonatok közlekedése kiszámíthatatlan, kényszerű késésekre, járat-kimaradásokra, útvonal-rövidülésekre kell számítani. A MÁV tájékoztatása szerint hajnalban a VDSZSZ jegyvizsgálóinak, kocsivizsgálóinak többsége, illetve a forgalmi dolgozók egy része sztrájkolt. A kocsivizsgálók közül 136-ból 81, az 1.267 forgalomirányítóból 58 sztrájkolt. A mozdonyvezetők és a forgalomirányítók többsége dolgozott.
2008.02.25. 06:50
 
 
Újabb videó egy Sarkozy-szóváltásról
A videó francia államfő szóváltását örökítette meg egy látogatóval a párizsi Nemzetközi Mezőgazdasági Szakkiállításon. Sarkozy elnökként először tett látogatását a francia gazdák legjelentősebb éves találkozóján, ahova egy hét alatt 600 ezer látogatót várnak a szervezők. Megnyitó beszéde előtt az államfő szokásához híven óriási kísérettel vonult végig a tömegen. A legjelentősebb videómegosztó portálokra is feltett felvételen jól látható és hallható, hogy Sarkozy örömmel nyújtja kezét a látogatók felé, amikor egy idősebb úr odaszól neki: "Na ne, ne érj hozzám!". Sarkozy válasza: "Akkor húzz el innen!" Mire a bámészkodó így szól: "Még bepiszkítasz." A továbbra is mosolygó elnök replikája: "Akkor húzz el, te szerencsétlen barom!".
2008.02.24. 22:22
 
 
Ismét kérdéses Vilmos herceg és Kate románca
Legalább egy évre "jegelte" kapcsolatát Vilmos brit trónörökös és polgári származású kedvese, Kate Middleton. A 26 éves Vilmos, Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia tavaly áprilisban - az eljegyzés bejelentését váró alattvalók általános megdöbbenésére - szakított barátnőjével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös visszakönyörögte magát Kate kegyeibe. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap bennfentes forrásai szerint azonban Vilmos és Kate most egyezségre jutott arról, hogy a következő egy évben minimálisra csökkentik randevúik számát, mert a herceg, úgymond, hadseregbeli kiképzésére akar összpontosítani.
2008.02.24. 20:28
 
 
Hivatalosan is bejelentették Raúl Castro megválasztását államfővé
A kubai nemzetgyűlés elnöke hivatalosan is bejelentette vasárnap este, hogy a 76 éves Raúl Castro Ruzt választotta meg a parlament az államtanács elnökévé, azaz államfővé öt évre. Ricardo Alarcón de Quesada élőben olvasta be a televízióban az államtanács 31 tagjának a nevét. Első elnökhelyettessé, vagyis az államfő helyettesévé a szintén a régi gárdához tartozó kommunista ideológust, a 77 éves José Ramón Machado Venturát választották meg. Alarcón megtartotta a parlamenti elnöki tisztséget. Raúl Castro irányítja a kormányt is, és egyúttal ő tölti be a hadsereg főparancsnokának tisztségét. A vasárnap esti választással hivatalosan is ő lett Fidel Castro utóda, aki csaknem fél évszázadon át állt az ország élén.
2008.02.24. 20:20
 
 
Vasutassztrájk: eredménytelen az egyeztetés a még elégséges szolgáltatásról
Eredménytelenül zárult vasárnap a sztrájk ideje alatt még elégséges szolgáltatásokról szóló egyeztetés a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között. Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a MÁV Zrt. azt kérte, hogy a budapesti elővárosi vonalakon üzemkezdettől 8 óráig, majd 13 órától 19 óráig valamennyi vonat közlekedjen. Továbbá javaslatot tett arra, hogy a budapesti elővárosban a 22 órás műszak hazajutása érdekében további 1 pár vonat álljon az utasok rendelkezésére. A többi vasútvonalon reggel és este 1-1 pár vonat közlekedését javasolta a MÁV Zrt.
2008.02.24. 19:51
 
Angol Ligakupa, döntő: a Tottenham legyőzte a Chelsea-t
A Tottenham Hotspur hosszabbítás után 2-1-re nyert a címvédő Chelsea ellen az angol labdarúgó Ligakupa döntőjében, melyet a Wembley Stadionban rendeztek 87 660 néző előtt. A győztes találatot Jonathan Woodgate szerezte a hosszabbítás 4. percében. A Tottenham sikerével a következő idényben indulhat az UEFA Kupában. Eredmény: Tottenham Hotspur-Chelsea 2-1 (0-1, 1-1, 2-1). Gól: Berbatov (70., 11-esből), Woodgate (94.), illetve Drogba (39.).
2008.02.24. 19:48
 
 
Európa számos városában tüntettek szerbek Koszovó függetlensége ellen
Európa számos városában tüntettek szerbek vasárnap Koszovó egy héttel ezelőtt kikiáltott függetlensége ellen. Az etnikailag megosztott észak-koszovói Kosovska Mitrovicában, ahol már hetedik napja tartanak szinte folyamatosan a szerbek tüntetései, mintegy ezer tiltakozó fogadkozott, hogy nem hagyják harc nélkül elszakítani Koszovót Szerbiától. Egy belgrádi rockzenekar fellépett a tömeg előtt, s a zenészek mögött Vlagyimir Putyin orosz elnök arcképe volt kifüggesztve a színpadon, mellette a felirat: "Oroszország segíts!" Békésen zajlott le a megmozdulás. A koszovói szerb lakosság megmentéséért fohászkodtak a hívők vasárnap a moszkvai Péter és Pál templomban.
2008.02.24. 19:35
 
Serie A: botlott az Inter, nyert az AS Roma
Az AS Roma hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Fiorentina ellen a labdarúgó Serie A 24. fordulójának rangadóján, míg nagy riválisa, a listavezető Internazionale meglepetésre csak döntetlent ért el a Sampdoria vendégeként, így a két élcsapat között kilenc pontra csökkent a különbség. Eredmények: AS Roma-Fiorentina 1-0. Gól: Cicinho (54.) piros lap: Cicinho (90.). Atalanta-Siena 2-2, Cagliari-SS Lazio 1-0, Empoli-Catania 2-0, Livorno-Napoli 1-2, Sampdoria-Internazionale 1-1. Gól: Cassano (65.), illetve Crespo (76.) Udinese-Genoa 3-5. Az állás: 1. Internazionale 24 49-14 60 pont, 2. AS Roma 24 41-23 51, 3. Juventus 24 44-21 47, 4. Fiorentina 24 36-23 41, 5. AC Milan 23 34-17 38.
2008.02.24. 18:16
 
 
MÁV: kiszámíthatatlan lesz a vonatközlekedés a sztrájk alatt
A vasúttársaságok a lehetőségekhez képest igyekeznek megszervezni a vonatközlekedést a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn nulla órától folytatandó sztrájkja alatt, azonban a vonatközlekedés kiszámíthatatlan lesz a sztrájk alatt - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatóság az MTI-vel. A MÁV Zrt. és a VDSZSZ a sztrájk folytatásának bejelentését követően vasárnap délután egyeztetést kezdett a sztrájk ideje alatt még elégséges szolgáltatásról. A MÁV közleménye szerint a vasutassztrájk miatt a menetrendszerű közlekedést nem tudják garantálni, késésekre, járat-kimaradásokra, útvonal-rövidülésekre kell számítani.
2008.02.24. 18:15
 
 
Női kézilabda BL: újabb sikerrel az elődöntő kapujában a Győr
Szinte már az elődöntőben érezheti magát a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a középdöntő 3. fordulójában nyert a nagy rivális román Oltchim Valcea ellen, és így továbbra is százszázalékos. Női BL, középdöntő, 1. csoport, 3. forduló: Győri Audi ETO KC - Oltchim Valcea (román) 30-27 (16-13). A Győr eddig százszázalékos, míg a szintén végső győzelemre esélyes román bajnok már vesztett pontot Nürnbergben. A Győr sorozatban 28. tétmérkőzését is megnyerte a szezonban. Az állás: 1. Győr 6 pont, 2. Valcea 3, 3. Toljatti 2, 4. Nürnberg 1 A csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe. A Győr jövő szombaton Nürnbergben lép pályára, és ha győz, akkor szinte biztos megnyeri csoportját.
2008.02.24. 18:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473[2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista