2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Megjelentek a nagy amerikai hibrid terepjárók
Benzines-elektromos hibrid üzemű nagy városi terepjárókkal rukkolt elő az egyik vezető amerikai autógyártó, a General Motors. Az üzemanyag-takarékosság és a környezetvédelem szempontjai ezzel betörtek az amerikai autópiac egyik legrangosabb szegmensébe, a nagy városi terepjárók (SUV-ok) körébe. Csaknem háromtonnás, kilenc személy szállítására alkalmas monstrum a Chevrolet Tahoe és a GMC Yukon legújabb hibrid modellje is. A GM az eddigi legnagyobb méretű és teljesítményű hibrid személyszállító autókat alkotta meg. A korábbi rekorder a Toyota Highlander vegyes üzemű változata volt, amely azonban - hét személyes férőhelyével - az amerikai besorolás szerint csak középkategóriás jármű.
2008.03.01. 12:56
 
Elégedett hallgatók, elégedetlen oktatók a felsőoktatásban
A hallgatók elégedettek a felsőoktatás színvonalával, az oktatók már jóval kevésbé. Ezért is lehet, hogy a diákok többsége ellenzi, míg az oktatók többsége támogatja a tandíj bevezetését - derül ki a Medián kutatásából, amelyet a cég a Népszabadság megbízásából készített, és a lap a szombati számában közölt. A reprezentatív felmérés szerint a diákok sokkal jobb véleménnyel vannak a felsőoktatási képzésről, mint az oktatóik. A képzés szakmai színvonalát 42 százalékuk jónak, további 28 százalékuk nagyon jónak minősítette. Az oktatók kritikusabbak, ők a képzés általános színvonalát 17 ponttal ítélték rosszabbnak, mint a hallgatók, sőt még a tanárok hozzáállásáról is kedvezőtlenebb volt a véleményük.
2008.03.01. 12:35
 
 
BL: a Chelsea nem ad jegyet görögös nevű szurkolóknak
A Chelsea labdarúgócsapata nem ad el belépőt görögös nevű szurkolóknak a szerdai, Olimpiakosz elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóra. A klub a honlapján jelezte, hogy sok Olimpiakosz-szimpatizáns próbál meg jegyet rendelni az interneten olyan szektorokba, ahol a helyi drukkerek foglalnának helyet. A brit rendőrség értesült a londoni együttes tiltó rendelkezéséről, és biztonsági okokból megérti a lépést. Peter Pakos Chelsea-rajongó ugyanakkor diszkriminációnak tartja a rendelkezést. "Igaz, hogy görög származásúak vagyunk, de Nagy-Britanniában élünk, és a Chelsea-nek szurkolunk" - mondta Pakos, aki eredetileg 100 fontért rendelt két jegyet, de végül nem kapta meg azokat.
2008.03.01. 12:33
 
 
Hat ember életét követelte az Emma orkán Németországban és Ausztriában
Legkevesebb hat halottat követelt az Emma nevű orkán Németországban és Ausztriában szombat délutánig. A hatóságok közlése szerint az orkánerejű szélnek Németországban eddig két áldozata volt. Ausztriában négy haláleset történt. Az orkán által gyökerestől kicsavart fák három autóst nyomtak agyon, míg a negyedik esetben egy "elszabadult" kőszikla zuhant egy taxi utasára. Németországban az előrejelzésekben viharosabb erejű szélre számítottak, de így is súlyos anyagi károk keletkeztek. A hatalmas szél elsősorban Bajorországban és Baden-Württembergben háztetőket szakított le, különböző tárgyakat repített a levegőbe.
2008.03.01. 12:19
 
 
New York mobiltelefont ad a jó jegyekért
Bár a New York-i iskolákban tilos a mobiltelefon, a város most mégis 2500 készüléket oszt szét a jó jegyeket szerző és példás magatartású diákok között. A program révén Joel Klein, a városvezetés oktatási felelőse azt szeretné megtudni, hogy a hátrányos helyzetű városrészek tanulóit motiválja-e ez a fajta ösztönzés és jutalmazás a jobb eredmények elérésében. A kísérleti program hét, tűzfészeknek tartott iskolában indul el - számolt be a The New York Times. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok egy mobiltelefont kapnak, 130 perc lebeszélhető idővel. Amennyiben ezt követően is jó jegyeket szállítanak, további ingyenpercekhez jutnak.
2008.03.01. 11:57
 
 
Gyurcsány: a népszavazás nem a baloldal bukása lesz
Gyurcsány Ferenc szerint a népszavazás nem vesz el semmit a kormánytól és a lényeges ügyeket nem befolyásolja a referendum. Március 9-e nem lesz bukása a baloldalnak, de bukása lesz a szabad, demokratikus jobboldal nagyobbik részének - mondta a miniszterelnök, az MSZP elnöke a szocialisták szombati budapesti nagygyűlésén. Téved, aki azt gondolja, hogy ez a népszavazás elvesz bármit is a kormánytól - jelentette ki a kormányfő a Millenáris parkban tartott szocialista nagygyűlésen. Mint mondta, fogalma sincs róla, hogy meglesz-e a referendumon a 2,1 millió igen szavazat, de úgy vélte, a lényeges dolgokat nem befolyásolja a népszavazás eredményessége.
2008.03.01. 11:30
 
 
A katasztrófavédelem megkezdte a viharkárok elhárítását
Megkezdte a viharkárok elhárítását az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság; eddig csaknem kétszáz riasztás érkezett - közölte a szervezet szóvivője. Dobson Tibor elmondta, a legtöbb jelzés Közép-Dunántúl és Közép-Magyarország térségéből érkezik. Sok helyen fákat döntött ki a viharos szél, máshol tetőket bontott meg, reklámtáblákat sodort el. Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett jelentés. Budapest belvárosában több ház tetejét megbontotta a viharos erejű szél szombat délután; a viharnak már sérültje is van - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről. A 32-esek terén egy tégla járókelőre zuhant, őt egy közeli kórházba vitték.
2008.03.01. 11:15
 
 
Kuba - Havanna
A főváros egyben az ország kulturális, tudományos és politikai központja, de turisztikai rangja is a legelső. Igazi varázsa a város hangulata – különböző építészeti stílusai, széles sugárútjai és híres sétányai – nem beszélve a történelmi nevezetességeiről, amit az UNESCO a Világörökség Tagjai közé sorolt. 20 km-es fürdőzésre kifejezetten alkalmas stardja és 47 km hosszú búvárkodásra kiválóan alkalmas tengerpartja van.
2008.03.01. 11:15
 
104 éves sprinter
Egy 104 éves dél-afrikai férfi beállította a 100 méteres síkfutás új világcsúcsát. Phillip Rabinowitz jelenleg hivatalosan is a legfürgébb száz éven felüli futó. A távot 30,86 másodperc alatt teljesítette, ez az előző rekordnál kerek öt másodperccel jobb eredmény. Igaz, nem vethető őssze Asafa Powell 9,74-es idejével, de Powell mégiscsak nyolcvan évvel fiatalabb Rabinowitznál. Az új csúcstartó a Daily Mirrornak elmondta: sikerét annak köszönheti, hogy világéletében futott és gyalogolt, mivel gyerekkorában még egyetlen autó sem volt a környéken.
2008.03.01. 10:24
 
 
Újabb izraeli akciókban meghalt 25 palesztin a Gázai övezetben
Újabb izraeli akciókban 25 palesztin halt meg szombatra virradóra a Gázai övezetben, köztük legalább hét polgári személy. A számok nem véglegesek. Csaknem mindannyian az övezet északi részén található Dzsabalíja menekülttáborban, vagy annak környékén kaptak halálos sebeket, volt közöttük olyan, aki légi csapásban halt meg, másokat az övezetbe behatoló izraeli katonák lőfegyverrel terítettek le. Az áldozatok között van az övezetet kizárólagos ellenőrzése alatt tartó Hamász mozgalom katonai szárnyának néhány tagja, az Iszlám Dzsihád szélsőséges mozgalom emberei, egy 17 éves lány, egy 10 éves kislány és 12 éves bátyja - közölték palesztin kórházi források. E források szerint a sebesültek száma mintegy 50.
2008.03.01. 10:18
 
Több időt tölt gyermekeivel Britney Spears
Egyre többet látja fiait Britney Spears - írja pénteken megjelenő számában a People című magazin.
2008.03.01. 10:14
 
Mexikó-rali: Latvala vezet az első nap után
Az első nap után a három hete Svédországban diadalmaskodó finn Jari-Matti Latvala vezet a Mexikó-ralin, az idei vb-sorozat harmadik versenyén. A 22 éves pilóta 9,6 mp-cel előzi meg a címvédő, négyszeres vb-első francia Sébastien Loeböt. Eredmények, állás az első nap után: 1. Jari-Matti Latvala (finn, Ford Focus RS) 1:23:38.6 ó 2. Sébastien Loeb (francia, Citroe:n C4) 9,6 mp hátrány 3. Chris Atkinson (ausztrál, Subaru Impreza) 22,4 mp h.
2008.03.01. 10:07
 
 
Orbán Viktor nem számol a népszavazás sikertelenségével
Orbán Viktor nem számol azzal, hogy a március 9-i népszavazás sikertelen lesz; a Fidesz elnöke a Magyar Nemzetnek adott, szombaton megjelent interjújában a részvételről szólva azt mondta, a baloldal jövője a tét. A legnagyobb ellenzéki párt vezetője a kormányt bírálva úgy fogalmazott: "egy gyűlöletkampányt bármilyen gyülevész társaság végig tud csinálni". Orbán Viktor azt hangoztatta: a kormányzás arról szól, hogy munkához kell juttatni a munkanélkülieket, sikerre kell segíteni a kis-és középvállalkozásokat és képzettebbé tenni az új nemzedékeket. A Fidesz elnöke szerint ha elsöprő lesz a részvétel a népszavazáson, akkor az "elsöprő következményekkel" is jár majd.
2008.03.01. 10:05
 
Lindsay-t akarja a Playboy mogul!
A Playboy mogult annyira lenyűgözték Lindsay Lohan Marilyn Monroe ihlette képei a New York magazinban, hogy felkérte, álljon modellt egy hasonló sorozathoz a nyuszifüles magazinban.
2008.03.01. 10:02
 
 
Megkezdődött az MSZP nagygyűlése a Millenárison
Juhász Ferenc szerint a népszavazás nem a tandíjról, a vizitdíjról vagy a kórházi napidíjról szól, hanem az emberek személyes jövőjéről. Az MSZP kampánykoordinátora a szocialisták szombati budapesti nagygyűlésén úgy fogalmazott: ha igent mondanak a saját jövőjükre, akkor nemmel szavaznak március 9-én; "elég, Orbán Viktor"! - jelentette ki, felsorolva, hogy a Fidesz elnöke szerinte hányszor nem mondott igazat az elmúlt hetekben. Jó lenne tudni, hogy az emberek megértették-e az erőfeszítést, ami motiválta a szocialisták tetteit, vagyis azt, hogy mindenkinek van felelőssége a saját életéért - mondta az MSZP elnökhelyettese, a párt népszavazási kampányának koordinátora.
2008.03.01. 09:38
 
 
Több nyugdíj a megrögzött dohányosoknak
A megrögzött dohányosok számára magasabb juttatást helyez kilátásba a Paerel Leven holland önkéntes kiegészítő nyugdíjpénztár, tekintettel arra, hogy várható élettartamuk rövidebb. Az akár 16 százalékos prémiumban azok részesülhetnek, akik legalább 20 ezer euróval (5,3 millió forint) szállnak be a kiegészítő nyugdíjpénztárba, és főleg: bizonyítani tudják, hogy szenvedélyes dohányosok. A Paerel Leven szerint ez azt jelenti, hogy az illető legkevesebb öt éve legalább napi tíz szál cigarettát vagy hat szivart, illetve ugyanannyi, pipára való dohányt füstöl el. Igazolnia kell, hogy legalább egyszer próbálkozott már azzal, hogy felhagyjon káros szenvedélyével, de hiába.
2008.03.01. 09:28
 
 
A főnök orrol a többször használt fehérneműre
Egy szerb vállalat főnöke eltiltotta beosztottait attól, hogy piszkos, kétes illatú fehérneműben menjenek munkába. Mint Milomir Gligorijevic mondta: "elegem van a személyi higiéniára nem ügyelő alkalmazottakból. Kirúgással fenyegettem meg azokat, akik zuhanyozás nélkül vagy kétes tisztaságú alsóruházatban indulnak dolgozni". A vállalat "tisztasági felelőse" felhívta még a munkatársak figyelmét arra, hogy mindig mossanak fogat, miután erősen illatos ételeket - például fokhagymát - fogyasztottak, valamint a dezodor és az illatszerek használatának fontosságára is.
2008.03.01. 09:13
 
 
Juhász: a távolmaradás sem árt
Nem valamilyen pártlojalitás miatt kell nemmel szavazni a március 9-ei népszavazáson, hanem azért, hogy színvonalasabb, versenyképesebb legyen az egészségügy - mondta az MSZP elnökhelyettese a szombati Nap-keltében, hozzátéve, az sem árt sokat, aki nem megy el szavazni. Nem állítjuk úgy élére a dolgot, hogy ha igennel szavazol, akkor Orbánra (a Fidesz elnökére) szavazol, ha nemmel szavazol, akkor Gyurcsányra (miniszterelnökre) - közölte az elnökhelyettes, a szocialisták népszavazási kampányának koordinátora. Szerinte mindenkinek a "saját sorsát" kell mérlegre tennie, és eldöntenie, szeretne-e "valami jobbat, kulturáltabbat, színvonalasabbat, versenyképesebbet".
2008.03.01. 09:01
 
 
Többszörösére nőtt a memóriakártyák piaca
Tavaly összesen 720 ezer memóriakártyát értékesítettek Magyarországon, több mint ötszörösét az egy évvel korábbinak - derül ki a GfK Hungária piackutató intézet éves felméréséből. A piacot 31 százalékos részesedéssel a Hama forgalmazásában lévő SanDisk uralja. A GfK reprezentatív kutatása alapján a piacvezető SanDisk részesedése a 2006-os 26 százalékról 31 százalékra nőtt és elsősorban két nagy riválisa, a Kingston és az Olympus rovására erősödött. A 20 márkára kiterjedő felmérés szerint a három dobogós összesen a piac 60,3 százalékát mondhatja magáénak.
2008.03.01. 08:33
 
 
Web 2.0 Symposium lesz a Millenárison
Március 4-én rendezik meg az idei Web 2.2 Symposiumot Budapesten a Millenárison: az egynapos nemzetközi tanácskozáson az érdeklődők a web kettő fogalomköreiből felhasználói, üzleti és marketing témákról hallhatnak előadásokat. Az Agria Produkció Kft. által rendezett eseményen kiemelt témaként szerepel például az orvoslás jövője a virtuális világban, a web 2.0 szerepe a vállalati gyakorlatban, illetve a webkommunikáció és innováció a marketingben. Az idei Web 2.0 Symposiumon első alkalommal adják át a Szupernóva-díjat, amit az arra három legérdemesebb honlap nyerhet el. Az igényes tartalmakat elismerő díj összesen 1 millió forint jutalommal jár.
2008.03.01. 08:30
 
 
Már meg is fenyegették az Afganisztánból hazatért Harry herceget
Hazaérkezett szombaton biztonsági okokból félbeszakított afganisztáni bevetéséről Harry herceg, a brit uralkodó unokája, akit londoni sajtóértesülések szerint máris halálos fenyegetések értek terrorszervezetek részéről. Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő 23 éves másodszülött fia - a harmadik a brit trónutódlási sorban - hivatalos hírzárlat mellett tízhetes frontszolgálatot teljesített a déli Hilmend tartományban. Szombati brit sajtóértesülések szerint azonban Harry a visszahívás ellenére is terrorszervezetek célpontjává vált, ezért személyi védelmét megerősítik.
2008.03.01. 08:24
 
 
Csőtörés miatt ki kellett menekíteni hét családot Budapesten
Csőtörés miatt ki kellett költöztetni hét családot két társasházból a XXII. kerületben szombat hajnalban, az önkormányzat egyeztet a lakókkal, hogy kit hol helyezzenek el - közölte a katasztrófavédelem. A Tóth József utcában a kiömlő víz alámosta két épület alapját, amelyeknek falai megrepedtek, hét családot ezért ki kellett költöztetni az épületekből. A környéket az elektromos művek áramtalanította. A gázfőcsapok elzárására kiérkeztek a gázművek szakemberei. Az egyik társasház folyamatosan mozog, repedései egyre nőnek.
2008.03.01. 08:05
 
 
Mennyibe kerül az allergia?
A külföldön elérhető allergiakezelések szinte mindegyike hozzáférhető már Magyarországon is, csak az a kérdés, hogy ki mennyire tudja kinyitni a pénztárcáját, vagyis kifizetni a kezelés összegét.
2008.03.01. 07:12
 
 
A Fidesz, a KDNP és az MSZP delegálta eddig a legtöbb szavazatszámlálót
A március 9-ei népszavazást kezdeményező Fidesz és KDNP, valamint az MSZP delegálta péntekig a legtöbb tagot a szavazatszámláló bizottságokba (szszb), az SZDSZ és az MDF részéről kisebb az érdeklődés. A megbízottakat pénteken délután négy óráig jelenthették be a testületekbe a parlamenti pártok, valamint a népszavazási kezdeményezést benyújtók a helyi jegyzőknél. Az ország csaknem 11 ezer szavazókörébe összesen 44 ezer delegáltat küldhetnének a pártok, ám az Országos Választási Iroda (OVI) hét eleji adatai szerint csak alig több mint 1.300 megbízottat jelentettek be. Az összesítésre a jövő hétig várni kell.
2008.02.29. 20:50
 
 
Kötöttfogású csapat-vb: ezüstérmes a magyar válogatott
Ezüstérmet szerzett a magyar válogatott a szombathelyi Tvel kötöttfogású birkózó csapat-világbajnokságon, miután a döntőben 5-2-re kikapott az esélyesebb orosz együttestől. Eredmény, döntő: Oroszország-Magyarország 5-2.
2008.02.29. 20:04
 
 
Gyurcsány: a Fidesz egyszerre oroszellenes és túlzottan Amerika-barát
Gyurcsány Ferenc szerint a Déli Áramlatról szóló magyar-orosz megállapodás ügyében a Fidesz régi keletű oroszellenességének ad hangot, közben pedig túljátssza az Amerika-barát szerepet, ezzel kompenzálva a 2001 szeptemberében a Fidesz és az Egyesült Államok között megroppant viszonyt. A miniszterelnök blogjában úgy fogalmazott: "kompenzálnak, nagyon-nagyon jó fiúk szeretnének lenni, nagyon Amerika-barát pozíciót akarnak mutatni", de feleslegesen, Washingtonnak ugyanis nincs kifogása a Déli Áramlat ellen. Hozzátette: erről közvetlen információi vannak, hiszen külpolitikai főtanácsadója hétfőn és kedden Washingtonban tárgyalt.
2008.02.29. 19:37
 
 
A Gazprom 25 százalékkal csökkenti gázszállításait Ukrajnának
A Gazprom orosz gázipari cég pénteken bejelentette, hogy március 3-tól (közép-európai idő szerint 8 órától) 25 százalékkal csökkenti gázszállításait Ukrajnának, miután eredménytelenül értek véget a megbeszélések a Gazprom és a Naftogaz ukrán állami energiaipari cég között. A Gazprom kedden fenyegette meg Ukrajnát azzal, hogy 25 százalékkal mérsékli gázszállításait, ha Ukrajna nem rendezi tavalyi gázadósságát és nem írja alá az idei évre szóló gázszerződést. Gazprom szerint, miután a csütörtöki és a pénteki megbeszéléseken nem sikerült elmozdulni a holtpontról, a cég úgy döntött, hogy gazdasági érdekeit figyelembe véve hétfőtől 25 százalékkal csökkenti gázszállításait Ukrajnába.
2008.02.29. 17:44
 
 
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Káté Gyula is kvótás
Káté Gyula kijutott a pekingi olimpiára a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai kvalifikációs ökölvívótornáról, miután az elődöntőben legyőzte a litván Egidijus Kavaliauskast. A 64 kg-os magyar bokszoló 18-10-es pontozással nyert. A magyar csapat tájékoztatása szerint az MTK világbajnoki és kétszeres Európa-bajnoki bronzérmese egyértelműen jobb volt ellenfelénél, végig irányította az összecsapást. Kátéé már a harmadik magyar kvóta pénteken, miután korábban Kalucza Norbert (51 kg) és Varga Miklós (60 kg) is győzött elődöntős meccsén.
2008.02.29. 17:37
 
 
Megállapodtak a betegszállítók finanszírozásáról
Megállapodtak a betegszállítás idei évi finanszírozásáról az érintett szervezetek az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral; erre a célra 2008-ban 4,3 milliárd forint áll rendelkezésre az egészségbiztosítási alapban. Körösi László, az OEP főosztályvezető-helyettese a tárgyalás után elmondta: a korábbi 88 forint/km díjat 100 forint/km-re emelték. Hozzátette: az év eleji nehézségek is rendeződtek. A mentés és betegszállítás januári szétválasztása sikerrel vizsgázott, mindenki alkalmazkodott az új rendszerhez - tette hozzá. Bíró Ferenc, az Országos Betegszállító Szolgálat elnöke úgy fogalmazott, hogy "nagy kő esett le a szívünkről", és ezzel az emelt kilométerpénzzel már el tudják látni feladatukat.
2008.02.29. 17:34
 
 
Nem aggódnak az elnökjelöltek kora miatt az amerikaiak
Az amerikai közvélemény nem találja túl idősnek a 71 éves John McCaint az elnökségre, és a 46 éves Barack Obamáról sem hiszik, hogy túl fiatal az Egyesült Államok vezető posztjára - a Gallup kutatásának eredményeit a pénteki The Washington Times közölte. A koros arizonai szenátorral szemben riválisai által gyakran hangoztatott érv, hogy megválasztása esetén 72 évesen ő lenne a legidősebb hivatalba lépő amerikai elnök. A megkérdezettek 76 százaléka szerint ez nem gond. Az afro-amerikai Barack Obama esetében tíz válaszolóból nyolcat nem nyugtalanít viszonylagos fiatalsága. Az illinois-i szenátor a harmadik legifjabb elnök lenne: Theodore Roosevelt 42, John F. Kennedy 43 éves volt, amikor beiktatták.
2008.02.29. 17:07
 
 
Fidesz: sok családot elrettentett a tandíj
A Fidesz információi szerint idén a felsőoktatásba jelentkezők száma alig haladja meg a 80 ezret; ez azt mutatja, sok család elrettent attól, hogy taníttassa gyermekét - mondta a párt alelnöke. Pokorni Zoltán beszámolt arról, hogy megkérdezték volt kollégáikat, barátaikat a felsőoktatásba jelentkezők számáról, és azt a választ kapták, hogy ez a szám alig haladja meg a 80 ezret. A politikus emlékeztetett: 2007-ben 108 ezren, 2006-ban 133 ezren jelentkeztek valamelyik felsőoktatási intézménybe. Közölte: a korábbi évek gyakorlatától eltérően, február 29-én még nem lehet tudni hivatalosan, hányan jelentkeztek a felsőoktatási intézményekbe az idén, s attól lehet tartani, hogy ez a szám március 9-ig ki sem derül.
2008.02.29. 16:34
 
 
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Varga Miklós kvótás
Varga Miklós olimpiai kvótát szerzett a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai kvalifikációs ökölvívótornán, miután az elődöntőben legyőzte román ellenfelét. A 60 kg-ban szereplő magyar bokszoló 34-12-es pontozással nyert Georgian Popescu ellen. A magyar csapat tájékoztatása szerint a hajdúsámsoniak magyar bajnoka az egész meccsen remekelt, az első három menetben leiskolázta ellenfelét, akit szinte akkor ütött meg, amikor csak akart. Noha Varga az utolsó szakaszra kissé elfáradt, még ekkor is többnyire jól verte keresztbe az elkeseredetten támadó Popescut és óriási fölénnyel győzött. Varga már a második magyar kvótát gyűjtötte be a viadalon, miután korábban az 51 kg-os Kalucza Norbert is nyert.
2008.02.29. 16:07
 
 
A szerb rendőrök elhagyják a koszovói rendőrséget
Újabb koszovói szerb rendőrök hagyták el munkahelyeiket, mert nem hajlandók engedelmeskedni a függetlenségét egyoldalúan kikiáltó új állam hatóságainak és azt követelik, hogy továbbra is az ENSZ-közigazgatás (UNMIK) parancsnoksága alá tartozzanak. A Koszovó középső részén lévő szerb enklávéban - Gracanicában, Obilicban, Kosovo Poljéban és Lipljanban - dolgozó 126 szerb rendőr pénteken összegyűlt a gracanicai rendőrkapitányság előtt és azt kérte, hogy beszélhessen az UNMIK képviselőjével. A tiltakozók ugyanazt követelik, mint a Koszovó keleti és északi részén élő szerb kollégáik, azt, hogy az UNMIK, s ne a koszovói rendőri szolgálat (KPS) parancsnoksága alá kerüljenek.
2008.02.29. 15:56
 
 
Fidel Castro megerősítette: Raúl öccsénél a teljes elnöki hatalom
Raúl Castro rendelkezik az államelnökséghez fűződő minden jogi és alkotmányos jogkörrel - erősítette meg bátyja, a kubai elnök posztjáról nemrég távozott Fidel Castro. "Megerősítem, hogy minden tisztségből visszavonultam, ahogy azt (múlt heti) üzenetemben is kifejezésre juttattam" - írta a kubai kommunista pártlap, a Granma internetes kiadásában megjelent cikkében. Fidel Castro a hatalom élén eltöltött 49 év - ebből 32 év elnökség - után február 19-én öccse javára visszalépett az elnökjelöltségtől. A visszavonulásáról szóló bejelentést követően találgatások láttak napvilágot arról, hogy csak látszólag mondott le a hatalomból, valójában a háttérből irányítja Raúlt.
2008.02.29. 15:50
 
 
Elnapolták az OMV kontra Mol pert
Elhalasztotta május 13-ra az OMV kontra Mol pert a Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma a pénteki budapesti tárgyaláson. A felperes OMV képviselői a tárgyaláson elmondták, hogy fenntartják keresetüket, míg a Mol, az alperes képviselői, szintén fenntartva korábbi álláspontjukat, a per megszüntetését kérték, mivel szerintük a két fél közötti vita nem tartozik a bíróságra, illetve nincs is jogvita. Az osztrák olajipari cég, az OMV 2007 december 3-án indított pert a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. ellen azért, mert szerinte a magyar cég alapszabálya három ponton is ellentétes a magyar joggal.
2008.02.29. 15:37
 
 
Jövő héttől működnek a peronkapuk a Keleti pályaudvaron
A jövő hét elejétől a MÁV-STAR Zrt. a Keleti pályaudvaron is peronkapukat működtet, annak érdekében, hogy kiszűrje a jegy nélkül utazni szándékozókat és így kevesebb legyen a bliccelő a vonatokon - közölte a vasúttársaság. A MÁV-STAR Zrt. emlékeztet arra, hogy a társaság alapvető feladata: megteremteni az utasok számára a kényelmes és komfortos utazás feltételeit és lehetőségét. A szolgáltatási színvonal emelése mellett, azonban az is fontos a MÁV-STAR Zrt. szerint, hogy csökkenjen az érvényes jegy vagy bérlet nélkül utazók száma. A cég számításai szerint évente milliárdos nagyságrendű károkat okoznak a nem fizető utasok.
2008.02.29. 15:20
 
Nem számít szélsőséges megnyilvánulásra a nemzetbiztonsági szolgálat
Nem számít szélsőséges csoportok tevékenységére sem a március 9-ei népszavazás napján sem pedig a március 15-ei nemzeti ünnepen a nemzetbiztonsági szolgálat - mondta az MTI kérdésére Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok napján tartott pénteki budapesti ünnepséget követően. A titokminiszter azt mondta: a szakszolgálatoknak nincs információja arról, hogy erőszakos cselekedetekre készülnének szervezetek, a szélsőséges csoportok is törvényes keretek között tervezik akcióikat, ezért békés ünnepségre számítanak.
2008.02.29. 15:05
 
 
Ökölvívó olimpiai kvalifikációs verseny: Kalucza Norbert kvótás
Kalucza Norbert olimpiai kvótát szerzett a Roseto degli Ambruzziban zajló első európai kvalifikációs ökölvívótornán, miután az elődöntőben legyőzte német ellenfelét. Az 51 kg-ban szereplő magyar versenyző 26-20-as pontozással nyert Marcel Schneider ellen. A debreceni öklöző a második menet elején 8-9-es állásnál hat tiszta találattal megfordította a meccset (14-9), s ugyan a negyedik periódus elejére ismét szorossá vált a csata (21-20), a hajrában minden bejött neki, rendre remek érzékkel előzte meg rohamozó riválisát és bebiztosította sikerét. Kalucza így szombaton már a biztos pekingi részvétel tudatában léphet ringbe az 51 kilósok fináléjában.
2008.02.29. 15:02
 
 
Dubaj: Kuznyecova a döntőben
Elsőként az orosz Szvetlana Kuznyecova jutott be a 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztorna döntőjébe, miután három játszmában nyert a szerb Jelena Jankovic ellen. Elődöntő: Kuznyecova (orosz, 2.)-Jankovic (szerb, 4.) 5:7, 6:4, 6:3. 
2008.02.29. 14:47
 
 
A Hold déli sarkvidéke vadregényesebb, mint gondolták
A Hold déli sarkvidéke a legutóbbi radarmérések alapján vadregényesebb, vagyis jóval magasabb és jóval mélyebb felszíni alakzatok tarkítják, mint azt korábban gondolták - közölte az amerikai űrkutatás hivatal, a NASA Hold-figyelő csoportjának vezetője. A kutatók eddig azt gondolták, hogy a 19 kilométeres átmérőjű Schakleton-kráteről és környéke alkalmas arra, hogy a húszas évekre várható Hold-expedíciók során itt szállhassanak le az űrhajósok. A radarmérési adatok azonban azt mutatják, hogy a környéken hatezer méteres magasságot is meghaladó hegyek emelkednek, illetve a Grand Canyon méreteinek négyszeresével egyező mélységű hasadékok húzódnak, vagyis a leszálláshoz már korántsem kedvező, mi több veszélyes holdi tájról van szó.
2008.02.29. 14:30
 
 
Kökény: a vizitdíj nem adó
Kökény Mihály szerint nincs alapja annak az ellenzéki állításnak, hogy a vizitdíj egy adófajta, hiszen akkor népszavazást sem lehetett volna kezdeményezni róla. Azt is cáfolta, hogy 250 milliárd forintot vontak volna ki az egészségügyi ágazatból. Az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának szocialista elnöke közölte: az Alkotmánybíróságnak egyértelmű az állásfoglalása arról, hogy a vizitdíj nem adófajta, így nem is költségvetési tétel. "Fideszes politikustársaim a tényekkel és az Alkotmánybírósággal hadakoznak" - jegyezte meg. Azt is megismételte, hogy a vizitdíj összege nem emelkedik.
2008.02.29. 14:05
 
 
A FIFA elfogadja a a WADA doppingkódexét
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elfogadja a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) doppingkódexét. A ratifikálásra a FIFA májusi kongresszusán kerül sor. A kódexet - amely tartalmazza többek között a nemzetközileg elfogadott eltiltások mértékét, illetve előírja, hogy a versenyzőknek meg kell jelölniük, egy adott időpontban hol tartózkodnak - 2009. január elsejétől alkalmazzák majd a futballisták. A kódex elfogadása a feltétele annak, hogy egy sportág szerepelhessen az olimpia műsorán.
2008.02.29. 13:42
 
 
Camilla a volt férjével nyaral
Együtt nyaral a volt férjével Camilla, Károly walesi herceg, brit trónörökös felesége. Cornwall hercegnője ezért Antigua Karib-tengeri szigetre repült - jelentette az Evening Standard londoni esti lap. Az 59 éves Károly herceg jó hangulatban búcsúzott nyaralni induló hatvan éves feleségétől, akit kifejezetten buzdított az elutazásra. Camillához és annak volt férjéhez, a 68 éves Andrew Parker Bowles-hez rövidesen csatlakozik annak 66 éves felesége, Rosemery is. Camilla és a dandártábornok egykori férje, még mindig baráti kapcsolatban áll egymással - írta csütörtökön a brit lap.
2008.02.29. 13:32
 
 
A britek szerint A Bourne ultimátum az év filmje
A brit moziba járók A Bourne ultimátumot szavazták meg az év filmjének. A híres angol színész és rendező nevét viselő Richard Attenborough Film Awards szervezésében megrendezett szavazáson a filmes szakemberek által összeállított 30-as toplistáról választhatta ki a közönség a legjobb produkciót. A Bourne-trilógia főszerepét alakító Matt Damon elmondta, hogy már csak azért is értékes számára ez a közönségdíj, mert a Londonban, illetve a Pinewood filmstúdióban főleg brit stábbal forgatott A Bourne ultimátumot éppen maguk a britek hozták ki győztesnek.
2008.02.29. 12:55
 
 
Viharos, helyenként orkánerejű szél várható a hétvégén
Az előrejelzések szerint a hétvégére hazánkban országszerte viharos, helyenként orkán erejű szél várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat közleményéből. Az időjárás-előrejelzések szerint szombaton viharciklon vonul át az ország területén. A reggeli óráktól a délnyugati szél országszerte sokfelé viharossá, óránként 60-90 kilométeres sebességűre fokozódik. Délutántól észak felől egy markáns hidegfront hatására zivatarok alakulnak ki, a szél északnyugatira fordul és tovább erősödik. Néhol, főleg a heves zivatarok környezetében óránként 100-120 kilométeres sebességű széllökések is előfordulhatnak.
2008.02.29. 12:45
 
 
Surányi György a kormány jelöltje az EBRD elnöki posztjára
A magyar kormány jelöltje az EBRD elnöki posztjára Surányi György - erősítette meg Veres János pénzügyminiszter a korábbi sajtóértesüléseket pénteken egy budapesti sajtótájékoztatón. Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöki székére több jelölt is van, a Reuters szerint Görögország a korábbi nemzetgazdasági- és pénzügyminisztert, Janosz Papantoniut, Németország Thomas Mirow pénzügyminiszter-helyettest, Csehország pedig Zdenek Tuma jegybankelnököt jelöli a posztra. Surányi György jelenleg az olasz Intesa Sanpaolo közép- és keleti-európai regionális igazgatója és a CIB Bank elnöke.
2008.02.29. 12:40
 
 
Alacsonyabb áfa-kulcsokat szeretnének a szállodások
A Magyar Szállodaszövetség (MSz) felkéri a döntéshozókat, hogy a 2009. évi adózási szabályok kialakításánál az európai versenytársak áfa-kulcsaihoz igazodó csökkentett kulcsokat alakítsanak ki. Az érdekvédelmi szervezet arra hívja fel a figyelmet, hogy verseny nemcsak szállodák, hanem városok és országok között is zajlik. A szállodák nemzetközi versenyképességét, jövedelmezőségét erősen befolyásolja egy-egy ország adórendszerén belül az áfa kulcsok mértéke. Az áfát a szállodák beépítik áraikba, a magasabb áfa kulcs magasabb árakat jelent, így negatívan hat a keresletre, tehát az az ország versenyhátrányba kerül, ahol az áfa mértéke a nemzetközi átlag felett van.
2008.02.29. 12:33
 
 
Karcsúsodnak a férfiingek
Az idei férfidivat több uralkodó stílust foglal magában, de a sportos lezserség mellett is szinte kötelező az elegancia - ez derül ki az idei őszi-téli trendekből. Mintha Jude Law és Justin Timberlake lépkedne a kifutókon - a kifinomult, rafináltan nőies és a modern "fiatalfiús" stílus az uralkodó. Szexi szabású öltönyök, szűk, karcsúsított ingek, neoklasszikus ingek testközeli pulóverek finom kötött kardigánok és mellények jellemzik a klasszikus irányzatot. A lezser öltözködési trend szinte alig különbözik az előzőtől, mert a csípőt takaró kabátok, a motoros bluzonok, a gyapjú hatású pamutnadrágok és a terepdzsekik szintén finom kidolgozásúak. Feltűnik a nejlon mint alapanyag, a fényes felületű ing, a sok apró érdekes részletmegoldás.
2008.02.29. 12:24
 
 
Sztriptízklipje miatt szorul a mexikói honanya
A YouTube-ra is felkerült, feketepiaci DVD-n árult filmjéből kivágott sztriptízklipje miatt magyarázkodhat egy mexikói képviselőnő. Dalia Perez korábban színésznőként és televíziós műsorvezetőként kereste a kenyerét, ám szeptemberben több mexikói színésznővel együtt őt is beválasztották a törvényhozásba. A héten azonban megjelent az interneten egy videoklip, amelyben a képviselőasszony egy rúd mellett, szexis piros fehérneműben lejt csábtáncot. Az ország legnézettebb reggeli tévéműsora csütörtökön be is mutatta az inkriminált felvételt, a törvényhozás és a helyi sajtó pedig nyomban egy emberként hördült fel és ítélte el a honanyát.
2008.02.29. 12:22
 
 
Visszahívják Harry herceget Afganisztánból
Azonnali hatállyal visszahívják Harry herceget Afganisztánból, miután több mint két hónapig titokban tartott jelenléte kiszivárgott - közölte a brit védelmi minisztérium. Harry, II. Erzsébet brit királynő unokája, aki a harmadik a trónutódlási sorrendben, a brit hadsereg kötelékében tíz hétig teljesített frontszolgálatot a déli Hilmend tartományban. A brit sajtó tudott jelenlétéről, de tartotta magát a kormány és a hadvezetés által kért hírzárlathoz. Harry afganisztáni bevetésének híre azonban a héten megjelent amerikai és német hírportálokon. 
2008.02.29. 12:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468[2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista