2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ismét szeméthalmok csúfítják el Nápolyt
Alig lélegeztek fel Nápoly lakói a "szemétválság" után, ismét szemeteszsákok százai éktelenkednek szép városuk belvárosában. A két hónappal ezelőtt kezdődött "szemétválság" eredményeként felhalmozódott hulladék néhány hete eltűnt az utcákról, a napokban azonban ismét gazdátlan szemeteszsákok százai tűntek fel Nápoly elegáns bevásárlóutcáján, a Via Toledón - írta szerdai számában a La Repubblica című olasz napilap. A kormány intézkedései nem sok eredménnyel jártak - állapítja meg a lap. Az a néhány szemétlerakó, amelyet a lakók széles körű tiltakozása ellenére a napokban megnyitottak, nem képes befogadni a sok tonnányi hulladékot, ami december közepe óta Nápoly térségében a közterületeken felhalmozódott.
2008.03.05. 18:51
 
 
Fokozott biztonsági intézkedések lesznek a fővárosban március 15-én
A korábbi évektől eltérően idén fokozott biztonsági ellenőrzések mellett vehetnek majd részt az érdeklődők a fővárosi önkormányzat március 15-i ünnepségén a Petőfi-szobornál - tudta meg az MTI szerdán városházi forrásokból. A főváros ünnepségét csakúgy, mint a március 15-i állami megemlékezéseket, két kordonon keresztül lehet majd megközelíteni. A Petőfi-szobor körzetében kialakítandó kordonok ellenőrzési pontjainál a rendezvény biztonsági szolgálatának ruházat- és csomagellenőrzésre lesz lehetősége. Egyebek közt megtiltják a nyeles esernyők, a zászlórudak és az üvegek bevitelét a kordon területére. A főváros ünnepségére csak a nemzeti lobogót, Budapest és az EU zászlaját lehet majd bevinni.
2008.03.05. 18:30
 
 
Megkapták az előleget a vihar sújtotta települések
Előleget kaptak az országban a múlt hét végén tomboló vihar során legtöbb kárt szenvedett települések; a Győr-Moson-Sopron megyei Nagyszentjános és a Békés megyei Dévaványa 28 millió forint működési támogatásban részesült - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter a szerdai budapesti kormányszóvivői tájékoztatón. A miniszter kiemelte: a két településen olyan nagy mértékű volt a lakossági kár, hogy az már a település működését veszélyeztette. Bajnai Gordon hangsúlyozta, hogy a károk kezelésére elegendőnek mutatkozik a 800 millió forintos regionális keret.
2008.03.05. 16:40
 
Eredményes népszavazást prognosztizál a Publicus Intézet
Eredményes és érvényes népszavazás várható, ráadásul mindhárom alapdíjat eltörlik, 68 százalékos részvétel mellett - olvasható a Publicus Intézet közvélemény-kutatásában. Az ezer ember megkérdetésével történt mintavétel adataiból kiderült, hogy a népszavazás három kérdésében - a többségi vélemények szerint - nincs szükség tandíjra, vizitdíjra és kórházi napidíjra: vasárnap a válaszadók 59, 63, és 65 százaléka válaszol igennel a feltett kérdésekre. A Progresszív Politikai Elemző és Tanácsadó Intézet megbízásából készült kutatás szerint érvényes és eredményes népszavazás várható vasárnap. A választópolgárok - 68 százalékos részvétel mellett - mindhárom díjat eltörlik majd.
2008.03.05. 16:30
 
Klubvilágranglista: élen a Chelsea
Az angol Chelsea vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) klubvilágranglistáját. A második helyen a Bajnokok Ligája-címvédő, ám a legrangosabb sorozattól kedden az Arsenal ellenében búcsúzó olasz AC Milan áll, míg a harmadik a szintén kiesett spanyol Sevilla. A 350 együttest számba vevő rangsorban két magyar gárda található: a Budapest Honvéd a 249., a DVSC-TEVA pedig a 296. helyen áll.
2008.03.05. 16:15
 
 
Eddig 4 milliós bírság a Kikelet akcióban Észak-Magyarországon
Csaknem 4 millió forint bírságra számíthatnak együttesen szabálytalanságaik miatt a Kikelet akció nevű összevont hatósági ellenőrzés keretében eddig vizsgált vállalkozások Észak-Magyarországon - közölte az adóhatóság regionális szóvivője. Az akció beindulása során törekedtünk a minél szélesebb körű, a kisebb és nagyobb településeket egyaránt érintő adóhatósági jelenlét demonstrálására, így az Észak-magyarországi Régió három megyéjében - Borsod-Abaúj-Zemplénben, Hevesben és Nógrádban - egy hét alatt 27 helyszínen ellenőriztünk 87 kereskedőt - közölte Tóth István Ferenc.
2008.03.05. 15:55
 
 
Egységes közös borrégió lesz Tokaj vidéke
A magyar-szlovák határon átnyúló tokaji borvidék egységes közös borrégiónak lesz elismerve, amely világszinten egyedülálló a maga nemében, közölte Gráf József magyar és Zdenka Kramplová szlovák mezőgazdasági miniszter megállapodásáról a TASR hírügynökség szerdán. A két miniszter a csehországi Brnóban találkozott, a Salima nemzetközi élelmiszeripari vásáron. A megállapodás újabb lépés a végső megegyezés felé, amely a "tokaji" márkanév használatát fogja rendezni Magyarország és Szlovákia között, mondta a szlovák mezőgazdasági minisztérium szóvivője.
2008.03.05. 15:45
 
 
Clinton elfogadná alelnökjelöltjének Obamát
Az előválasztási győzelmektől új erőre kapott Hillary Rodham Clinton szerdán célzott arra, hogy szívesen alkotna elnök-alelnökjelölt párost Barack Obamával, ha ő lehetne az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje. Obama eközben igyekezett bagatellizálni vereségét, hangsúlyozva, hogy az államok által delegált küldöttek számát tekintve még mindig vezet. Clinton diadalmaskodott kedden a texasi, ohiói és a Rhode Island-i előválasztásokon, megtörve ezzel a korábban 11 államban zsinórban nyerő Obama lendületét, aki most csak kis népességű Vermontban kerekedett felül.
2008.03.05. 15:35
 
 
Téli rekordmelegek északon
A tél befejeződött, mielőtt elkezdődött volna Észak-Európában: a skandináv országokban emberemlékezet óta nem volta ilyen enyhe a tél. A finn és svéd jégtörő hajók többsége a kikötőkben horgonyzott egész télen. Stockholm átlaghőmérséklete decemberben, januárban és februárban 2,2 Celsius-fok volt, nem volt még ilyen magas 1756 óta, amióta a hőmérsékleti rekordokat jegyzik. Az ország másik 12 pontján dőltek meg a téli átlaghőmérsékleti csúcsok. Lettországban és Finnországban 1925 óta nem volt ilyen enyhe a tél. Lettországban 1 Celsius fokos volt a téli átlaghőmérséklet, öt fokkal magasabb a megszokottnál. Finnország déli részén mindössze húsz napig volt hó, pedig hetven napig szokott lenni.
2008.03.05. 15:05
 
 
Maradnak a barangolási díjak az EU-ban
A következő öt-tíz évben megmaradnak a mobiltelefonos barangolási (roaming) díjak az Európai Unión belül, bár az árak csökkenhetnek, ha a piac úgy akarja - mondta Mathias Kurth, a német hírközlési hatóság elnöke Hannoverben. Mathias Kurth szerint nem kell mindig uniós szabályozást hajszolni, a verseny és a piac változása is csökkentheti a barangolási díjakat az EU-n belül. A piacon valószínűleg lesznek kedvező ajánlatok azoknak, akik sokat utaznak. Ugyanakkor egyensúlyt kell teremteni a felhasználói érdekek és a befektetési elképzelések között, tette hozzá. - Óvatosnak kell lenni, nehogy a túlzott szabályozás a piaci versenyt veszélyeztesse - hangsúlyozta.
2008.03.05. 14:39
 
 
Horváth Ágnes: jelentősen javult a kórházi menü
A tavaly december 1-jével felemelt normatívának köszönhetően jelentős javulás állt be a kórházi ételek minőségében - jelentette ki Horváth Ágnes egészségügyi miniszter az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálattal (ÁNTSZ) közösen 208 intézményben végzett kérdőíves felmérésre hivatkozva. A miniszter elmondta: a rendelet előtt átlagosan 390 forintból oldották meg a kórházak egy beteg napi étkeztetését, ma, három hónappal a rendelet érvénybe lépése után az átlag 550 forintra emelkedett. További fontos előrelépésként említette Horváth Ágnes azt, hogy 40-ről 156-ra nőtt azoknak a kórházaknak a száma, ahol van étkezési munkacsoport és dietetikus állapotfelmérés is.
2008.03.05. 14:35
 
 
Nincs megállapodás a Nabuccóról szóló ötpárti egyeztetésen
Nem született megállapodás az SZDSZ által kezdeményezett szerdai ötpárti egyeztetésen: a pártok nem tudtak megállapodni sem a Nabucco gázvezeték melletti magyar elkötelezettségről szóló országgyűlési határozatról, sem a projekttel foglalkozó eseti bizottságról. Kóka János, az SZDSZ elnöke kérdésre válaszolva elmondta: folytatják az egyeztetést, és azt szeretné, ha egy héten belül újra tárgyalóasztalhoz tudnának ülni, hogy minél hamarabb az Országgyűlés elé kerüljön a javaslat. A liberális pártelnök szerint az ötpárti tárgyalás résztvevői a Nabuccót támogató határozati javaslat több mint 99 százalékában egyetértenek, mindössze egy-két szón van vita köztük.
2008.03.05. 14:22
 
 
MOZI: Lepattintva
A zenészi pályájával bajlódó Peter hat éve bálványozza barátnőjét, Sarah Marshall tévésztárt. Ő az a pasi, aki a retikült fogja a paparazzi fotókon, és akit véletlenül mindig kihagynak a különféle díjak átvételekor tartott köszönőbeszédekből. Ám akkor áll igazán a feje tetejére a világ, amikor Sarah dobja Petert, és az összetört szívű ifjú egyedül találja magát. Miután sikertelenül próbál becsajozni, majd idegösszeroppanást kap munka közben, rájön, hogy Sarah elvesztése akár tönkre is teheti az életét.
2008.03.05. 14:02
 
 
Peking 2008: a faluban mindenki egyenlő
A sporthírességek ugyanolyan bánásmódban részesülnek majd az olimpiai faluban a pekingi nyári játékok idején, mint kevésbé ismert társaik - mondta a létesítmény igazgatóhelyettese, arra reagálva, hogy a férfi teniszezők világranglistáját vezető svájci Roger Federer - többek között a nyugalom hiányára hivatkozva - egyelőre nem döntötte el, részt vesz-e az augusztusi pekingi tornán. A bázeli klasszis korábban azt mondta: 2008-as céljai között az ötkarikás aranyérem megszerzése is szerepel, utóbb viszont úgy fogalmazott, az olimpiai faluban kevés nyugalma lenne.
2008.03.05. 13:59
 
 
Abbász: fegyverszünet után folytatódhatnak a béketárgyalások
A felfüggesztett béketárgyalások Izraellel csak egy fegyverszünet megkötése után folytatódhatnak, amely véget vet az erőszaknak - jelentette ki Mahmúd Abbász palesztin elnök szerdán."A tárgyalásoknak folytatódniuk kell, de csak egy fegyverszünet létrejötte után - mondta Abbász azt követően, hogy megbeszélést folytatott Sólyom László köztársasági elnökkel. - Ha lesz fegyverszünet, megnyílik az út a tárgyalások előtt." Hozzátette, hogy Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter - akivel kedden találkozott Rámalláhban - és Egyiptom is részt vesz a fegyverszünet megkötését célzó egyezkedésekben. Ez ügyben Rice Kairóba küldi megbízottját, David Welch közel-keleti ügyekben illetékes külügyi államtitkár-helyettest.
2008.03.05. 13:31
 
 
Megvédte Malina Hedviget egy szlovák ellenzéki politikus
A Nyitrán megvert magyar diáklány mellett állt ki az előző szlovák kormány belügyminisztere egy televíziós vitában. Vladimír Palko, az előző pozsonyi kormány belügyminisztere kedden, az egyik szlovák kereskedelmi televízióban a jelenlegi belügyi tárcavezetővel, Robert Kalinákkal vitatkozva emelt szót Malina Hedvig mellett. Kalinák nem mondott igazat - így Palko -, amikor 2006-ban, két héttel a támadást követő, Robert Fico miniszterelnökkel és Ján Packa országos rendőrfőkapitánnyal közösen megtartott sajtótájékoztatón azt állította, hogy Malina Hedviget senki sem támadta meg, és hogy a lány hazudott, amikor azt állította: a két bőrfejű azért verte meg, mert magyarul beszélt.
2008.03.05. 12:49
 
 
Sólyom László a palesztin elnökkel találkozott
"Magyarország inkább a társadalmi megbékélés elősegítésével, semmint közvetítéssel tud hozzájárulni az izraeli-palesztin viszály rendezéséhez" - jelentette ki Sólyom László köztársasági elnök rámalláhi sajtóértekezletén, amelyet Mahmúd Abbász palesztin elnökkel együtt tartott. Mahmúd Abbász szerda délelőtt találkozott a szentföldi látogatáson járó magyar államfővel. A kiélezett gázai helyzet kihatott a köztársasági elnök látogatására, a palesztin-magyar elnöki megbeszélésekre is. A tárgyalóküldöttségtől szerzett értesülés szerint a két elnök megbeszélését Condoleezza Rice amerikai külügyminiszternek a palesztin elnököt kereső telefonhívása szakította meg.
2008.03.05. 12:40
 
Ahmadinezsád szerint Irán nukleáris ügyeiben a NAÜ illetékes
Az ENSZ újabb Irán elleni szankciói nékülöznek minden jogi alapot - mondta szerdán az iráni elnök, megismételve álláspontját, miszerint országa atomdossziéja ügyében a világszervezet Nemzetközi Atomenergia-ügynöksége (NAÜ) illetékes eljárni. Az állami médiában közzétett nyilatkozatával Mahmúd Ahmadinezsád első ízben kommentálta azokat az újabb büntetőintézkedéseket, melyeket a Biztonsági Tanács rótt ki hétfőn az urándúsítás felfüggesztését megtagadó iszlám köztáraságra. A NAÜ kormányzótanácsa keddi ülésén nem hozott határozatot az iráni nukleáris kérdésről, azzal indokolva lépését, hogy egy újabb határozat "veszélyeztetné az együttműködő légkört és a bizalmat Irán és az ügynökség között".
2008.03.05. 12:14
 
 
MOZI: 27 Idegen igen
Jane egy olyan lány, aki már 27-szer volt nyoszolyólány és úgy néz ki, hogy továbbra sem léphet elő menyasszonnyá - álmai férfija ugyanis nem mást akar elvenni, mint a testvérét. Vajon örökre pártában marad, vagy végül sikerül meghódítania szerelmét, esetleg egy új pasi bukkan fel a színen?
2008.03.05. 12:03
 
 
Magyarország helyett Mexikóval játszanak az argentinok
Az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) keddi bejelentése szerint a világranglistán éllovas válogatott június 4-én Mexikó ellen lép pályára. Ugyanakkor erre az időpontra volt lekötve a magyarok elleni budapesti fellépés is. Az AFA honlapján található hír szerint Argentína két felkészülési mérkőzést játszik júniusban: 4-én San Diegóban Mexikó, négy nappal később pedig New Yorkban az Egyesült Államok lesz az ellenfél. Az argentin szövetség szerda esti közleményében elnézést kért a kialakult helyzet miatt és új időpontot javasol, melyen a dél-amerikai együttes a legerősebb összeállításában lép pályára, az AFA név szerint megemlíti Messit, Tevezt és Riquelmét.
2008.03.05. 11:55
 
 
Forma-1: Trulli már alig várja az első futamot
A Toyota versenyzője, Jarno Trulli már alig várja, hogy kezdetét vegye az idei évad, és versenyhelyzetben is kipróbálhassa az új autót.
2008.03.05. 11:39
 
 
Fidesz: problémák a népszavazási értesítők kézbesítésével
A Fidesz több helyről kapott bejelentést arról, hogy problémák vannak a népszavazási értesítők kézbesítésével, ezért az ellenzéki párt szerint érdemes lenne szigorítani a kézbesítés feltételein - mondta Kontrát Károly. Hozzátette a Fidesz Új Demokrácia Központjához eddig több mint 400 bejelentés érkezett, többek között arról is, hogy a választópolgárok nem kapták meg a választási értesítőt, vagy rossz névre szólt az értesítés. Emlékeztetett arra, hogy az utóbbi napok hírei szerint Kecskeméten egy postás elégette, Debrecenben pedig elásta az értesítőket, míg Budapesten a XI. kerületben például 2.160 értesítés került vissza a helyi választási irodához, ami miatt helyi fideszesek a Fővárosi Választási Bizottsághoz fordultak.
2008.03.05. 11:33
 
Az Oscar-díjas színésznő nős férfivel feküdt össze
Az idei Oscar egyik legnagyobb nyertese a 32 éves, francia Marion Cotillard, aki Sophia Loren után a második színésznő, aki nem angol nyelvű alakítással hozta el a legjobb női főszereplőnek járó aranyszobrot. Ezek után nem meglepő, ha Nicolas Sarkozy francia elnök levélben gratulált Cotillardnak a nem mindennapi elismeréshez.
2008.03.05. 11:31
 
 
75 éves a Monopoly
Hetvenöt éve, 1933. március 7-én jegyeztette be Charles Darrow a Monopoly társasjátékot. A gyártók ugyan nem láttak benne fantáziát, Philadelphia lakossága mégis rohamos "telekvásárlásba" kezdett Atlantic Cityben. A játék története igen szövevényes és perekkel terhelt, a világ legnagyobb "ingatlanvállalkozását" többen is magukénak követelik. A játék a harmincas évekig "szájhagyomány" útján terjedt, mígnem Charles Darow lecsapott rá, alakítgatott rajta és levédette, 1935-ben pedig elkezdődött a tömeggyártás. A játék ma már 37 nyelven több mint 100 országban van jelen, a forgalmazó számításai szerint a Föld lakói közül 750 millióan már játszottak Monopolyt.
2008.03.05. 11:29
 
 
Briatore: "változtatásokra van szükség a Forma-1 -ben"
Flavio Briatore szerint változtatásokra van szükség a Forma-1 -ben, ugyanis visszaesett az érdeklődés a futamok iránt.
2008.03.05. 11:29
 
 
Órátlan vizsgázók
Megtiltották a karórák viseletét az egyetemi felvélteli vizsgákon Thaiföldön, miután egy diákot a minap karórás puskázáson értek. A csaló karórája mobiltelefonként is működött és a diák szöveges üzeneteket küldött-fogadott rajta vizsga közben. Az eset tanulságaként a thaiföldi oktatási minisztérium általános karóratilalmat rendelt el az e hét végi egyetemi felvételi vizsgákra, a diákok csakis a faliórák révén gazdálkodhatnak vizsgaidejükkel. Az ázsiai országban hatalmas a túljelentkezés az egyetemi helyekre, vannak szakok, amelyekre százszoros, így aztán a diákok igyekeznek a legmodernebb puskázási eszközöket is bevetni.
2008.03.05. 11:25
 
 
Madonna új lemeze tele világsztárokkal
Madonna elmondta, hogy új, a Hard Candy címet kapó lemeze "szét fogja rúgni a seggünket", amikor megjelenik majd áprilisban.
2008.03.05. 11:21
 
 
Kék krumpli a zöld szigeten
Kék krumplival rukkolt ki egy ősi őstermelő család Írországban hatalmas piaci sikerrel. A dublini família felmenői révén vagy két évszázadra visszamenően foglalkozik zöldségtermesztéssel és álmában sem gondolta, hogy lilásan kék belsejű krumplijuk egykettőre valóságos diadalutat jár be. Ráadásul nem is új a burgonyafajta, hanem nagyon régi. A család részben a múlt iránti tiszteletből kezdte ismét termeszteni, részben pedig a krumpli nemzetközi évének alkalmából - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum. Kék belseje révén sütve is igen különleges látvány a krumplifajta. Sajátos színét egy antioxidáns élelmiszerszínezék, az antocianin okozza, amely ráadásul egészségvédő is, mivel megköti a szervezetben lévő káros szabad gyököket.
2008.03.05. 11:10
 
 
Mit csinált Brad Pitt, miután elvesztette a szüzességét?
Mint az köztudott, az USA-ban is egy dolog izgatja az emberek fantáziáját: a sztárok magánélete. Éppen ezért senki sem lepődik meg azon, amit Brad Pitt csinált, miután elvesztette a szüzességét.
2008.03.05. 11:10
 
Soma teljesen kiborult!
A népszerű énekesnő csalódott versenytársaiban. Soma összegségében jól érezte magát a Vacsoracsata forgatásán, viszont ahogy a főztjét véleményezték, az szíven ütötte.
2008.03.05. 10:59
 
Van Gogh nyomában: már csak néhány napig
Bár az érdeklődés indokolttá tette volna, nem sikerült meghosszabbítani A történet folytatódik – kortárs művészek Van Gogh nyomában című kiállítás időtartamát a Modemben. A debreceni művészeti központban megrendezett, számos világhírű alkotó munkáját bemutató tárlat így már csak néhány napig, március 9-ig látogatható.
2008.03.05. 10:56
 
 
Jövő év elején indulhat az Új Tulajdonosi Program
Jó lenne, ha az év végén, vagy a jövő év elején már vásárolhatnának az állami vállalatok részvényeiből az első befektetők az Új Tulajdonosi Program keretében - mondta az Új Tulajdonosi Program Tanács alakuló ülését követően Mészáros Tamás, a testület elnöke. Hangsúlyozta, hogy a programba bekerülő vállalatokról és a kibocsátás ütemezéséről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. dönt, a tanács tanulmányokat készíttet és biztosítja, hogy a javaslatról társadalmi, szakmai párbeszéd folyjon, majd április végéig javaslatot tesz a kormánynak a program alapvető elemeiről. Mészáros ide sorolta a részvétel feltételeit, a kedvezmények körét, illetve a határidőket is. A Fidesz szerint a hazugság politikája folytatódik.
2008.03.05. 10:11
 
 
Sztrájk bénítja a forgalmat a frankfurti repülőtéren
Jelentős fennakadások voltak a frankfurti repülőtéren a kora reggeli órákban a Ver.di szakszervezeti szövetség által a béremelési követelések teljesítéséért indított figyelmeztető sztrájk miatt. A szerda reggel 5:30-kor kezdődött munkabeszüntetés első három órájában 80 járatot kellett törölni, de ez a szám még növekedhet. Jelentős késések is voltak, s más németországi légikikötőkben is töröltek járatokat, például Münchenben 100-at. Németország legnagyobb repülőterén naponta 1500 gép száll fel, illetve landol. A délelőtt folyamán a dolgozók felveszik a munkát, a helyzet azonban várhatóan csak csütörtökön fog normalizálódni.
2008.03.05. 09:54
 
 
308 millió euró volt a külkereskedelmi hiány 2007-ben
A kivitel volumene 16, a behozatalé pedig 11 százalékkal nőtt 2007-ben, az előzetes adatok szerint a mérleghiány mintegy 78 milliárd forintot (308 millió eurót) tett ki, 556 milliárd forinttal (2.072 millió euróval) kevesebbet, mint 2006-ban - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A KSH korábbi, első becslése szerint a tavalyi külkereskedelmi hiány 443,5 millió euró volt. Az export értéke 17.208 milliárd forint (68,5 milliárd euró), az importé pedig 17.285 milliárd forint (68,8 milliárd euró) volt; a forgalom volumene mindkét irányban kisebb ütemben bővült, mint az előző évben.
2008.03.05. 09:13
 
 
Magyar Hírlap: Veres János osztotta a ferihegyi lapokat?
A Magyar Hírlap birtokába jutott dokumentumok azt igazolják, hogy Veres János pénzügyminiszter kérésére a Ferihegyi Utasterminál-fejlesztő Kft. fizetett ki 8,7 millió amerikai dollárt a kanadai Airport Development Corporationnek 2006. decemberében, egy 1997-es kötelezvény alapján. A lap szerint a magyar állam előbb átvállalta ennek az összegnek a kifizetését is, majd a pénzügyminiszter levélben arra kérte az említett kft. ügyvezető igazgatóját, az összeget utalja át az államkincstár számlájára. A Magyar Hírlap úgy tudja ez volt az első nagyobb lépés a kft. ellehetetlenítésére, mert ezzel megakadályozták, hogy a cég valamilyen formában Ferihegy üzemeltetője legyen.
2008.03.05. 08:44
 
 
Napi Gazdaság: Hétszázmillióba kerül a spórolás a mentőknek
Bár még nincs számszerűsíthető eredménye a mentés és a betegszállítás kettéválasztásának, az azonban biztos, hogy az Országos Mentőszolgálat a profiltisztítás után 700 millió forinttal kevesebb forrásból gazdálkodhat - olvasható a Napi Gazdaság szerdai számában. A kettéválással nem járt nagyon rosszul a mentőszolgálat, a főigazgató szerint a fő forrásokat nem csapolta meg jelentősen a döntés. A szervezetnek azonban komoly problémákkal kell szembenéznie, így például azzal, hogy sorra hagyják el a céget az alkalmazottak az alacsony fizetések miatt.
2008.03.05. 08:10
 
 
Maffiaellenes áruház nyílt Olaszországban
Maffiaellenes áruház nyílt Palermóban: kizárólag olyan kereskedők termékeit kínálják megvételre, akik fellázadtak a maffia ellen és nem hajlandók védelmi pénzt fizetni a Cosa Nostrának. Kétszáznegyvenegy kereskedő csatlakozott az Addio Pizzo (Isten veled, védelmi pénz) bizottsághoz, amely az áruházat megnyitotta Palermo központjában. Az adatok szerint egyébként Palermóban csaknem valamennyi eladó vagy kereskedő "védőpénzt" fizet a maffiának. Az első "Védőpénz Nélküli Áruház" kínálatában a fából és kerámiából készült tárgyak mellett élelmiszerek is találhatók, mint például tészta és bor.
2008.03.05. 07:48
 
 
Tervek az alkalmi munkavállalás szabályainak átalakítására
A Szociális és Munkaügyi Minisztériumban már dolgoznak az alkalmi munkavállalás szabályait megreformáló szakmai javaslaton - tájékoztatták a tárcánál az MTI-t. A szakmai javaslat lényege, hogy megszűnne az alkalmi munkavállalói könyv, az alkalmi jogviszonyt a foglalkoztató az APEH adatbázisába történő bejelentéssel legalizálná. Ez igazolná az alkalmi munkavállalással a nyugdíjellátáshoz és az álláskeresők járadékához az alkalmi munkával elérhető jogszerző időt is. Így nem volna lehetőség arra, hogy az alkalmi munkavállalói könyv segítségével alkalmi jogviszonnyá alakítsák át a munkáltatók az egyébként szokásos munkarendben, akár éveken át foglalkoztatott dolgozóik normál munkaviszonyát.
2008.03.05. 07:29
 
 
Idén május 14-18. között várja a látogatókat a Budapesti Autószalon
Az idén a Budapesti Autószalon kiállításon a márkakereskedések veszik át az importőrök eddigi kiállítói szerepét - adta hírül a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. Tájékoztatásuk szerint az idén május 14-18. között rendezik meg az Automobil 2008 - Budapesti Autószalont a Budapesti Vásárközpontban. A kiállítást színes bemutatókkal, vetélkedőkkel és családi eseményekkel teszik vonzóvá. Az "autós majálison" a nagyközönséget a hazai piacon jelentős szerepet játszó márkák felvonulása mellett tesztvezetés, az F1 és a tuning világa, az amerikai autók bemutatója várja. A látványosságok között tanulságos töréstesztek is szerepelnek majd. A Budapesti Autószalon legutóbb több mint százezer látogatót fogadott, a szervezők hasonló érdeklődésre számítanak az idén is.
2008.03.05. 07:20
 
 
Bírság ittas kerekesszékezésért
Ittas vezetés miatt három hónapra bevonták egy rokkant férfi villany-kerekesszékezési engedélyét Németországban. Az illető elektromosan hajtott kerekesszéke óránként legfeljebb 6 kilométeres tempóval képes haladni, ennek ellenére vezetési engedély kell hozzá. A férfi a járdán "kerekezett", amikor a rendőrök megállították és megszondáztatták. Vérének alkoholszintje 1,66 ezrelékes volt. A bíró ezért három hónapra bevonta a jogosítványát, és kézi meghajtású kerekesszékezésre ítélte a férfit.
2008.03.05. 07:15
 
 
Kevesebbet alszanak és többet dolgoznak az amerikaiak
Kevesebbet alszanak és többet dolgoznak az amerikaiak, mint régen, nagy többségük álmatag napközben - derült ki a Nemzeti Alvás Alapítvány (NSF) felméréséből. Az átlagos amerikai naponta 6 óra 55 percet alszik, és több mint 9 órát dolgozik. Az álmos többség, 84 százalék a kialvatlanság miatti fáradtságot a modern élet velejárójának tartja. A 300 milliós népességű Amerikában minden hatodik ember, vagyis összesen 50 millió személy alvászavarokkal küzd. A megkérdezettek fele nem ébred pihenten, kétharmad arról számolt be, hogy nem tud elaludni vagy felébred éjszaka hetente többször. Sőt minden ötödik válaszoló bevallotta, hogy nincs kedve szexelni, mert túl fáradtnak érzi magát.
2008.03.05. 07:10
 
 
Gyurcsány: a kormány 50 milliárddal többet szán az oktatás fejlesztésére
A kormány a nemzeti költségvetésből mintegy 50 milliárddal többet szán 2009-től az oktatás és a művelődés helyzetének javítására, ehhez járul még 80-90 milliárd forintnyi európai uniós támogatás az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - mondta Gyurcsány Ferenc kedden Az Este című műsorban. A miniszterelnök a konvergencia program sikerének tudta be, hogy több pénz jut jövőre az oktatás és a műveltség fejlesztésére, amely az adócsökkentés mellett a kormány két kiemelten kezelt programjának egyike lesz. Arra a kérdésre, hogy ezt miért nem lehetett előbb megtenni, Gyurcsány Ferenc ezt válaszolta: megválasztása után "rendbe kellett tennünk a pénzügyeinket (...), gúzsba kötve kellett táncolni."
2008.03.05. 07:00
 
 
Véget vetett vereségsorozatának Hillary Clinton
Hillary Clinton nyerte meg kedden a Demokrata Párt texasi előválasztását - tűnik ki a CNN amerikai hírtelevízió által közölt előzetes eredményekből. Ugyanakkor a CNN szerint vannak olyan, párton belüli számítások is, amelyek szerint Clinton pártbéli vetélytársa Barack Obama illinois-i szenátor vezet a déli államban. Clinton előzőleg Ohióban és Rhode Islandben is győzelmet aratott Barack Obama felett, míg a negyedik keddi előválasztáson, Vermontban viszont Obama kerekedett felül. Közben John McCain arizonai szenátor az említett négy államban aratott újabb győzelmeivel végleg megszerezte a Republikánus Párt elnökjelöltségét Mike Huckabee volt arkansas-i kormányzóval szemben.
2008.03.05. 06:49
 
 
Ön is túlórázik? Vagyunk így néhányan!
Minden ötödik ember, vagyis a teljes vizsgált munkaerő 22 százaléka 48 óránál többet dolgozik hetente - derül ki az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete által a múlt héten közzétett tanulmányból, amely összesen 614,2 millió munkavállaló körülményeit vizsgálta.
2008.03.05. 05:40
 
MOZI: Mindenképpen Talán
Will Hayes, A harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tíz éves kislánya, Maya egy iskolai felvilágosító óra hatására faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája...
2008.03.04. 23:21
 
Fegyverarzenált tartott a sárvári fogtechnikus
Negyvenkét puskát, golyószórót, géppuskát sőt, egy rakétavetőt is találtak a rendőrök egy sárvári fogtechnikus lakásán megtartott házkutatásuk alkalmával.
2008.03.04. 22:59
 
 
BL: Kiesett a címvédő Milan, továbbment a Barca és a MU
A címvédő AC Milan hazai környezetben 2-0-ás vereséget szenvedett az Arsenaltól a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így búcsúzott a sorozattól. Az angolok jóval többet birtokolták a labdát és számos helyzetet dolgoztak ki, de az első gólra egészen a 85. percig kellett várni, ekkor Fabregas 30 méterről tüzelt a kissé későn mozduló Kalac hálójába. A hosszabbításban Adebayor adta meg a kegyelemdöfést. A Barcelona Xavi korai találatával biztosította be a továbbjutást a Celtic Glasgow ellen, míg a Manchester United Cristiano Ronaldo góljával harcolta ki a legjobb nyolc közé kerülést az Olympique Lyon ellenében.
2008.03.04. 22:42
 
Gyurcsány Ferenc: 130-140 milliárd forintot szán a kormány oktatásfejlesztésre
Összesen 130-140 milliárd forintot szán a kormány a következő években oktatásfejlesztésre - jelentette be Gyurcsány Ferenc egy keddi szakkonferencián Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. A program részleteit Hiller István oktatási és kulturális miniszter ismertette. 300 fővel akarják növelni a védőnők létszámát a kora gyermekkori készségfejlesztés érdekében, támogatást adnának azon rászoruló családoknak, ahonnan rendszeresen járatják óvodába a gyerekeket, emellett jelentős béremelésre számíthatnának a pedagógusok.
2008.03.04. 22:30
 
Magyar-Pokorni vita a tandíjról a Corvinus Egyetemen
Magyar Bálint szerint a fizetős képzés a színvonalas felsőoktatás kulcsa, és a diákhitel emelésével a hallgatók ki tudják majd fizetni a tandíjat - az SZDSZ-es politikus erről a Corvinus Egyetemen beszélt kedden Budapesten, ahol a fideszes Pokorni Zoltánnal vitázott. A Fidesz alelnöke úgy vélte: a tandíj többet árt, mint használ, mert kirekeszti a szegény diákokat a felsőoktatásból. Mindkét politikus oktatási miniszter volt korábban: tandíj-ügyben most sem közeledtek álláspontjaik, de egyetértettek abban, hogy a jelenlegi felsőoktatási rendszer igazságtalan, változtatni kell rajta.
2008.03.04. 22:08
 
 
Orbán: azért megosztott az ország, mert tehetetlen kormánya van
Orbán Viktor szerint azért megosztott az ország, mert tehetetlen kormánya van, amelyik képtelen sikerre vinni Magyarország ügyét, képtelen a magyar nemzetet, a magyar embereket a közös európai siker részévé tenni. "Ha lesznek közös sikereink, akkor alábbhagynak majd a viták" - mondta a Fidesz elnöke kedd este Kaposváron. A siker a valódi orvosság egy ország megosztottságára. A kudarcok mindig szembefordítják az embereket, a sikerek viszont összekovácsolják - hangoztatta a pártelnök. Orbán Viktor szerint ha a március 9-i népszavazás eredményeként megszűnik a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj, akkor "ez lehet a megújulás felé vezető hosszabb úton az első és nagy közös siker".
2008.03.04. 20:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463[2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista