2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Új határidőt adott az észak-afrikai al-Kaida
Meghosszabbították a határidőt az osztrák párt elrabló terroristák - jelentette be az osztrák külügyminisztérium vasárnap. Az eredeti határidő vasárnap éjfél volt, az új időpontról egyelőre nem érkezett hír. A párt Tunéziából rabolták el, és feltételezések szerint Maliban tartják őket fogva.
2008.03.17. 11:27
 
 
Tibeti emigráns parlament: több száz halott az erőszakos cselekményekben
A tibeti erőszakos cselekményeknek összesen több száz halálos áldozata van - közölte hétfőn az észak-indiai Dharamszalában székelő emigráns tibeti kormány. "Fel kell hívni az ENSZ és a nemzetközi közösség figyelmét arra a tényre, hogy több száz tibeti halt erőszakos halált a március 10-én kezdődött hatalmas tüntetéseken Lhászában és Tibet más térségeiben" - olvasható a közleményben, amely nem közöl semmi egyebet ezzel az egyelőre ellenőrizhetetlen adattal kapcsolatban. Korábbi nem hivatalos becslések 80-10 halottról szóltak.
2008.03.17. 11:12
 
 
US PGA: Woods nem tud hibázni
Idei negyedik versenyét is megnyerte a világelső Tiger Woods, aki ezúttal a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a US PGA Tourba tartozó floridai Arnold Palmer Classicon nyert, drámai végjátékban. Az első napon még önmagához képest halványabban teljesítő amerikai szupersztár péntektől egyre jobb produkciót nyújtott, és végül a zárónap utolsó ütésével győzött. A tavaly szeptember óta veretlen Woodsszal legutóbb hét éve fordult elő, hogy egy viadalt az utolsó, 72. lyukra gurított birdie-jével (a megadott ütésszámnál eggyel kevesebb) nyert meg. Ráadásul ezzel ötödször diadalmaskodott az orlandói viadalon, így ő az első játékos, aki négy PGA-verseny ötszörös győztesének mondhatja magát.
2008.03.17. 10:22
 
 
Súlyos zavargások Kosovska Mitrovicában
Súlyos utcai zavargásokhoz vezetett Kosovska Mitrovicában az ENSZ-rendőrség hétfő hajnali akciója, amellyel visszafoglalta a tiltakozó szerb alkalmazottaktól a városi bíróság épületét, s több tucat embert letartóztatott. A város északi részének feldühödött szerb lakói kövekkel, Molotov-koktélokkal támadták az ENSZ-közigazgatás, az UNMIK rendfenntartóit, akik könnygázzal és hanggránátokkal igyekeztek szétoszlatni őket. Az ENSZ koszovói rendőrségének erői parancsot kaptak arra, hogy kivonuljanak az északi, szerbek lakta részből. A pristinai közlés szerint a visszafoglalt bíróság épületében megsebesült három ENSZ-rendőr és két KFOR-katona, feltehetően egy, az udvarra behajított kézigránáttól.
2008.03.17. 10:19
 
 
Robotkutya a magány ellen
Egyedülálló emberek, akik idősek otthonába kerülnek, gyakran igen magányosnak érzik magukat. Egy most végzett vizsgálat azt tanúsítja, hogy az időskori magányérzés csökkentésére a robotkutya csaknem olyan jó, mint egy eleven öleb. A magány érzése sok szenvedés forrása azoknak, akik egyedül maradtak és valamilyen okból valóban társtalanok: szószerint se kutyájuk, se macskájuk. A helyzet gyakran azért nehezen javítható, mert sok idősek otthonában nem lehet állatot tartani, ezért az oda költöző öregek még korábbi, kedvenc kutyájukat sem tarthatják maguknál.
2008.03.17. 10:14
 
 
A szállodák 44 százalékos kihasználtsággal működtek január-februárban
Az idén az első két hónapban a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 44 százalékos szobakihasználtsággal működtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A folyó áron számított bruttó szobaár-bevétel 14 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest. Elsősorban a fővárosi és a Balaton melletti szállodáknak köszönhetően összességében 6 százalékkal emelkedett a vendégéjszakák száma. Egy évvel korábban, 2007 első két hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák az előző év azonos időszakánál 1 százalékponttal magasabb, átlagosan 42,5 százalékos kihasználtsággal működtek.
2008.03.17. 09:07
 
 
Demonstrálnak a közúti fuvarozók Budapesten
Reggel óta tiltakoznak a fővárosi behajtási engedélyrendszer idei módosítása ellen a Közúti Fuvarozók Érdekvédelméért Nonprofit Kft. szervezésében a közúti fuvarozók Budapesten az 56-osok terén. Véleményük szerint az engedélyek kiadásának bonyolulttá tétele, a behajtási díjak emelése és a túlsúly esetén fizetendő magas büntetési tételek a fogyasztók érdekeit is sértik. Az MTI tudósítójának becslése szerint mintegy 70-80 teherautó és néhány kamion érkezett a helyszínre, az egyik szervező elmondta, hogy 118 fuvarozó jelezte részvételi szándékát, de engedélyt csak 100 teherutóra kaptak.
2008.03.17. 08:50
 
 
A Fed 25 bázisponttal csökkentette a diszkont rátát
Az amerikai jegybank (Fed) magyar idő szerint hétfőn hajnalban 25 bázisponttal 3,25 százalékra csökkentette a diszkont rátát, azaz azt a kamatot, amit közvetlen hiteleire a bankok felé számol fel. Az intézkedés azonnali hatályú. A célja az amerikai gazdaságot már a recesszió közelébe taszító egyre mélyülő pénzügyi válság megállítása. A Fed ezen kívül bejelentette, hogy új hitelezési programot indított el egyelőre 6 hónapos időtartamra. Ennek a keretében az elsődleges forgalmazók ugyanolyan kamat mellett vehetnek fel hitelt közvetlenül a jegybanktól, mint a kereskedelmi bankok. A diszkont ráta csökkentéséről szóló bejelentés időzítése meglepte a szakértőket, mivel a Fed holnap dönt az alapkamatról.
2008.03.17. 08:10
 
 
Összecsaptak a tibetiek a rendőrökkel Katmanduban
Összecsapások törtek ki hétfőn Katmanduban a Tibet mellett tüntetők és a nepáli rendőrség között. A mintegy száz tiltakozó, köztük buddhista szerzetesek az ENSZ katmandui kirendeltségére akartak bejutni, amikor a rendőrök rájuk rontottak. Mintegy 30 tüntetőt letartóztattak.
2008.03.17. 07:53
 
Bagdadba utazott Dick Cheney
Váratlanul Bagdadba érkezett hétfőn Dick Cheney amerikai alelnök. A politikus várhatóan biztonsági kérdésekről, valamint az iraki politikai összefogás javításáról tárgyal majd a bagdadi vezetőkkel. Az amerikai alelnök, aki a 2003-as megszállás óta harmadik alkalommal jár Irakban, 10 napos közel-keleti körútja előtt iktatta be a rendkívüli biztonsági körülmények között tartott villámlátogatást. A tervek szerint Cheney találkozik David Petreus tábornokkal, az iraki amerikai haderők főparancsnokával, Ryan Crocker nagykövettel, és fogadja őt Núri al-Máliki iraki kormányfő. Ezt követően Ománba utazik, majd Szaúd-Arábiát, Izraelt, a palesztin területeket és Törökországot keresi fel.
2008.03.17. 07:40
 
 
Lánya született Halle Berrynek
Egészséges lánygyermeknek adott életet Halle Berry; a mama és a kicsi jól vannak - adta hírül vasárnap a People magazin. Ez az első gyermeke a 41 éves Oscar-díjas amerikai színésznőnek. Az apa egy 32 éves kanadai modell, Gabriel Aubry, akivel Halle Berry egy divatfotózáson ismerkedett meg Los Angelesben. Az Emmy- és Golden Globe-díjjal is elismert színésznő - aki kétszer volt már férjnél, de mindkét házassága zátonyra futott - korábban úgy nyilatkozott, ő és Gabriel nem tervezik, hogy összeházasodnak.
2008.03.17. 07:36
 
Visszavették a tüntetőktől a Kosovska Mitrovicai ENSZ-bíróságok épületét
A koszovói ENSZ-rendőrség rohamegysége és a NATO-vezette nemzetközi békefenntartó erők (KFOR) hétfőn reggel visszafoglalták a Kosovska Mitrovicai ENSZ-bíróságok épületét. Az épületfoglaló tüntetők közül több tucatnyit őrizetbe vettek, majd a rendőrök könnygázzal oszlatták szét az ostrom hírére az épülethez érkező mintegy ezer szerbet. Az ENSZ-bíróságoknak otthont adó épületet pénteken foglalták el az egy hónappal ezelőtt kikiáltott koszovói függetlenség elleni tiltakozó szerbek, bosszúból a világszervezet intézményei ellen, amelyek 1999 óta irányították Koszovót.
2008.03.17. 07:29
 
 
Ecclestone: a futamgyőzelmek száma döntsön!
Ha megvalósul Bernie Ecclestone ötlete, akkor a jövőben nem a pontok, hanem a futamgyőzelmek száma dönt majd a Forma-1 világbajnokáról. A mostani szabályok szerint az a pilóta nyeri a sorozatot, aki az idény versenyein a legtöbb pontot gyűjti: a győzelemért 10, a második helyért 8, a dobogó harmadik fokáért pedig 6 pont jár, a 4-8. helyezett 5, 4, 3, 2, illetve egy pontot kap. Az új elképzelés szerint az lenne a bajnok, aki a legtöbbször ér elsőként a célba. Amennyiben többen is azonos számú győzelemmel rendelkeznének, a második helyek száma rangsorolna.
2008.03.17. 07:22
 
 
Elszállt jegygyűrű
Elszállt egy 2 millió forintos jegygyűrű Nagy-Britanniában: a lánykérést tervező férfi egy héliummal töltött léggömbbe tette, ám ahogy kilépett vele a boltból, kifújta kezéből a szél. A 28 éves férfi döbbenten nézett a 6 ezer fontért vett gyűrű után, azután kocsijába pattant és két órán át próbálta nyomon követni a ballont - hiába. Eredetileg úgy tervezte, hogy egy tűvel együtt adja át 26 éves kevesének, hogy az kipukkanthassa. A léggömb helyett azonban csaknem a hölgy pukkadt meg a méregtől, amikor párja bevallotta neki a történteket. A nő közölte, hogy addig szóba sem áll vele, míg nem kap egy új gyűrűt. A férfi reménykedik, hogy visszakerül hozzá a gyűrű egy becsületes megtaláló révén.
2008.03.17. 07:19
 
 
Sonkából az éves termelés egyharmada fogy húsvétkor
Az egész éves termelés mintegy harmada fogy el sonkából Húsvétkor, az idén várhatóan mintegy 15.000 tonna finomságot értékesítenek majd az ünnep előtt a legálisan tevékenykedő húsiparipari cégek - tájékoztatta az MTI-t a Hússzövetség elnöke. Éder Tamás elmondta: 10 milliárd forint körüli árbevételre számítanak. A szakember a húsvéti sonkát három kategóriába sorolta: az olcsó úgynevezett gyors érlelésű, és pácolású, általában hűtést igénylő áru 500-800 forintba kerül kilogrammonként. A közép árfekvésű sonka kilója 800-1.200 forint között van. Az úgynevezett prémium kategória pedig 1.200-1.500 forint közötti áron kapható kilogrammonként, de van, aminek kilójáért akár több ezer forintot is kérhetnek.
2008.03.17. 07:10
 
 
Várhatóan ma írják alá a magyar-amerikai egyetértési nyilatkozatot vízumügyben
Valószínűleg hétfőn írja alá Magyarország és az Egyesült Államok a vízumügyi egyetértési nyilatkozatot. Gyurcsány Ferenc kormányfő pénteki brüsszeli közlése szerint ez olyan politikai nyilatkozat, amelynek nyomán elindulhat annak a kétoldalú megállapodásnak a véglegesítése és elfogadása, amely elvezet a vízumkérdés megoldásához, magyar remények szerint még az idei évben. Szlovákia és Litvánia hasonló nyilatkozat aláírására készül az Egyesült Államokkal, Csehország, Észtország és Lettország pedig már aláírt ilyen egyezséget.
2008.03.17. 07:00
 
 
Forma-1: Ecclestone új szabályokat vezetne be
Bernie Ecclestone a Forma-1 irányítója megváltoztatná a világbajnoki futamok értékelését. Elképzelése szerint annak kellene a világbajnoknak lennie, aki a legtöbb győzelmet szerzi. A konstruktőrök teljesítményét továbbra is a pontrendszer szerint értékelné.
2008.03.16. 22:34
 
Kína több tartományában is zavargások vannak
Tibet után más tibetiek lakta tartományokra is átterjedtek a zavargások vasárnap Kínában; Szecsuánban (Sichuan) hét áldozatot követelt egy rendőrségi sortűz nemzetközi nem kormányzati szervezetek szerint.
2008.03.16. 21:53
 
 
Olympia, a világ legmagasabb hóhölgye
Minden bizonnyal a világ legmagasabb hóemberét, pontosabban hóhölgyét építették meg az amerikai Maine államban Bethel városka lakói. A Kanadával határos észak-keleti szövetségi államban az idén rekord mennyiségű hó hullott: ez adta az ötletet és az alapanyagot a 37,2 méter magas figurához. Az állam szenátor asszonyának neve után Olympiára keresztelték a fehér behemótot.  A helyi kereskedelmi kamara indítványára alkották meg 1999-ben Angust is, aki 34,3 méteres magasságával beállította az akkori világcsúcsot. Olympia megalkotásához 5900 tonna havat hordtak össze a lakosok önkéntes alapon, és a szobor építését a szükséges munkagépekkel úgymond jótékonysági alapon segítették helyi vállalatok.
2008.03.16. 21:15
 
 
Az első becslések szerint az ellenzéki baloldal győzött a francia választásokon
Az első becslések szerint a választásra jogosultaknak a Franciaországban megszokotthoz képest alacsony, 65,5 százalékos részvétele mellett Nicolas Sarkozy államfő kormányzó jobbközép pártja, a Népi Mozgalom Uniója (UMP) vereséget szenvedett vasárnap a helyhatósági választások második fordulójában. A France 2 francia közszolgálati televízióban ismertetett exit poll eredmény szerint az ellenzék erősségeinek (Párizs, Lyon, Lille) megőrzése mellett számos, hagyományosan jobboldali központnak tekintett város (Caen, Reims, Amiens, Rouen) vezetését is megszerezte.
2008.03.16. 21:00
 
 
Obama növelte előnyét Hillary Clintonnal szemben
Barack Obama csöndben növelte előnyét Hillary Clintonnal szemben az amerikai demokrata elnökjelöltségért folyó kiélezett harcban - közölte a CNN hírtelevízió. Iowában a hét végén tartottak úgynevezett megyei konvenciókat. Ezeken Obamához állt át több olyan küldött, aki korábban az időközben visszalépett John Edwards jelöltségét támogatta. A közép-nyugati államban az ódivatú, helyi jelölőgyűléseket követően több lépcső után derül ki, hogy az államot képviselő küldöttek közül végül hányan szavaznak majd Obamára, illetve Clintonra a nyár végi jelöltállító pártkonvención. Becslések szerint kilenccel gyarapodott Obama küldötteinek száma.
2008.03.16. 20:00
 
 
Női kézilabda EHF Kupa: nyert és elődöntős a Dunaferr
A Dunaferr hazai pályán 32-28-ra nyert a norvég Byasen ellen a női kézilabda EHF Kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel bejutott az elődöntőbe. A dunaújvárosiak az első mérkőzésen 29-28-ra kaptak ki.
2008.03.16. 19:47
 
Női párbajtőr Vk, Florina: Mincza-Nébald aranyérmes és kvótás
Mincza-Nébald Ildikó megnyerte a női párbajtőrözők Világkupa-versenyét a görögországi Florinában, ezzel - nem hivatalos számítások szerint - olimpiai kvótát szerzett. A két magyar párharcát Mincza nyerte 10-9-re, amint azt az MTI érdeklődésére Kulcsár Győző szövetségi kapitány elmondta: drámai csatában. "Titi 8-4-re vezetett, egy perc volt hátra, Ildi innen tudott fordítani. A sikertől aztán szárnyakat kapott, és már nem volt megállás. Saját számításaink szerint olimpiai indulónak tekinthető" - fogalmazott a szakvezető. Mincza az elődöntőben az egyik közvetlen riválisát, az ukrán Jana Semjakinát, a döntőben pedig a kínai Csung Vej-pinget múlta felül.
2008.03.16. 19:37
 
 
Férfi kézilabda KEK: elődöntős a Veszprém
Az MKB Veszprém bejutott az elődöntőbe a férfi kézilabda KEK-ben, mivel az idegenben elért 31-29-es győzelem után hazai pályán is nyert, mégpedig 31-27-re a dán Kolding ellen.
2008.03.16. 19:20
 
 
Hazaengedte a rendőrség a szombaton előállítottakat
A szombat este előállított huszonnégy emberből már mindenkit hazaengedtek a rendőrök - közölte Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodával. A rendőrség közlése szerint 24 embert állítottak elő a fővárosban a március 15-ei rendezvények, illetve az esti zavargások helyszíneiről. Tafferner elmondta: azokkal szemben, akiket garázdaság, közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt vittek be, megindították a szabálysértési eljárást. Budaházy Györggyel kapcsolatban elmondta: a rendőrség vizsgálja a férfi beszédéről készült felvételeket és ezt követően döntenek arról, milyen büntetőjogi felelősséget vetnek fel a szónok által elmondottak.
2008.03.16. 18:55
 
RTL-Klub: Lezárják a Thököly út egy részét
Hétfőtől négy teljes hónapra, azaz a nyár közepéig teljesen lezárják a Thököly út egy szakaszát a Keleti pályaudvarnál a 4-es metró építése miatt. Így a Dózsa György út felől hétfőtől csak a BKV járatai és a taxik hajthatnak be, a Rákóczi út felől pedig senki sem. Emiatt pedig - nagy valószínűséggel - az eddiginél lényegesen nagyobb forgalomra kell számítani a Keleti környékén.
2008.03.16. 18:53
 
 
Egy skótnak már Londonban is honvágya van!
Skócia Nagy-Britannia északi, földtörténeti szempontból a legrégibb része. Ritkásan lakott, alig több mint egymilliónyian élnek a Magyarországnál valamivel kisebb, 78 770 km2-nyi területen. Legmagasabb pontja egyben Nagy-Britannia „teteje” is: a Ben Nevis 1343 méterre magasodik a tengerszint fölé. Fõvárosa Edinburgh, legnagyobb városa Glasgow.
2008.03.16. 18:49
 
 
MOZI: A Spiderwick krónikák
A Grace család - Jared, és ikerbátyja, Simon, nővérük, Mallory és édesanyjuk - New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költöznek, mely déd-nagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban. Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban. A népszerű könyvsorozat alapján készült izgalmas, látványos kalandfilm nagyszerű kirándulás a fantázia birodalmába.
2008.03.16. 18:44
 
 
Rihanna életet mentett
Rihanna akkora szupersztár lett, hogy hírneve még a rákot is meggyógyítja.
2008.03.16. 18:31
 
 
Kína internethasználatban lekörözte az Egyesült Államokat
Kína februárban lekörözte internethasználatban az Egyesült Államokat. Kína elképesztően gyorsan növekvő webhasználói tábora valószínűleg meghaladta a világ mindeddig vezető internetes közösségét, az amerikait - írta a The Wall Street Journal. Kínában - hivatalos pekingi adatok szerint - 2007-ben havonta átlagosan 6,1 millióval bővült az internetet használók száma, és elérte a 225 milliót. Az Egyesült Államoknak jelenleg 217 millió internetezője van. Elemzők szerint óriási robbanás előtt áll a kínai webes hirdetési piac, amely elmarad az amerikai mögött. Az online reklámpiac aránya a kommunista államban 5, míg az Egyesült Államokban 10 százalék.
2008.03.16. 18:15
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék döntetlenje
A Dzsudzsák Balázzsal felálló, listavezető PSV Eindhoven idegenben döntetlent játszott a holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A hazaiaknál Bodor Boldizsár is pályán volt. Eredmények: Roda Kerkrade-PSV Eindhoven 1-1 FC Utrecht-AZ Alkmaar 2-2 Ajax Amsterdam-Willem II Tilburg 4-1 NEC Nijmegen-Sparta Rotterdam 4-2. Az állás: 1. PSV Eindhoven 60 pont/28 mérkőzés, 2. Ajax Amsterdam 56/28, 3. Feyenoord 54/29.
2008.03.16. 17:50
 
 
Labdarúgó NB II: Vecsésen nyert az FTC
Az FTC nyert Vecsésen, míg a Felcsút a sereghajtó Mosonmagyaróvár otthonában kapott ki a labdarúgó NB II-ben. 18. forduló: Keleti csoport: Vecsés-Ferencváros 1-2 (1-1), Makó-Tököl 2-0- (0-0), Bőcs-Tuzsér 3-1 (2-1), Mezőkövesd-Zsóry - Kecskemét 1-2 (1-1). Nyugati csoport: Mosonmagyaróvár-Felcsút 3-0.
2008.03.16. 17:11
 
 
Női tőr Vk, Budapest: Mohamed arany-, Varga ezüstérmes
Mohamed Aida nyerte meg a női tőrözők budapesti Eximbank Világkupa-versenyét. Az ezüstérem is magyar vívónak, Varga Gabriellának jutott, a döntőben Mohamed 15-5-re győzött.Varga fináléba kerülésével eldőlt, hogy ő lesz - Mohamed és Knapek Edina mellett - a harmadik egyéni induló ebben a szakágban az olimpián. A csapat már korábban kiharcolta a részvétel jogát, ami automatikusan három helyet ér az egyéni ötkarikás versengésben.
2008.03.16. 16:42
 
 
Hétfőn lejár a mesterképzések jelentkezési határideje
Hétfőn éjfélkor jár le a mesterképzések jelentkezési határideje a felsőoktatásban; a diákok eddig az időpontig összesen 120 mesterképzési szak 615 meghirdetése közül választhatnak. Az idei év sajátossága, hogy a többciklusú képzés első ciklusában, az alapképzésben végzettek nagy számban csak jövőre, 2009-ben szereznek diplomát, s várhatóan akkor célozzák meg a mesterképzéseket.
2008.03.16. 16:41
 
 
A Budapest Bank idén két milliárdot fordít beruházásokra
A Budapest Bank idén újabb két milliárd forintot költ fejlesztésekre, többek között folytatja fiókhálózatának bővítését, idén 4-5 új fiókot szeretni nyitni országszerte - mondta Mark Arnold, a bank elnök-vezérigazgatója az MTI-nek. Emlékeztetett rá, hogy a bank három éve kezdte meg növekedési programját, a bank 2007-ben 20 új bankfiókot nyitott országszerte, a hitelintézet országos hálózata jelenleg 99 bankfiókot, 8 hitelpontot és egy önálló "Money Plus" központot foglal magában.
2008.03.16. 16:30
 
Állásbörze a Budapesti Műszaki Főiskolán
Tizedik alkalommal rendeznek állásbörzét március 19-én az öt karral működő Budapesti Műszaki Főiskolán - közölte az intézmény.
2008.03.16. 16:28
 
 
Magas a részvétel a francia helyhatósági választások 2. fordulójában
A választásra jogosultak közel negyede (23,68%) adta le vasárnap délig szavazatát a francia helyhatósági választások első fordulójában, ez 3%-os emelkedést jelent a legutóbbi, hét évvel ezelőtti adatokhoz képest - közölte a francia belügyminisztérium. A helyhatósági választásokon 44,5 millió francia és Franciaországban élő európai uniós állampolgár közel 37 ezer önkormányzat tagjait választja meg az elkövetkező hat évre. A múlt vasárnapi első forduló baloldali előretörést mutatott, s az előrejelzések szerint a szavazás újabb visszaesést hozhat a francia jobboldalnak, amely Nicolas Sarkozy államfő további presztízsveszteségének érdekében mozgósította szavazóit.
2008.03.16. 15:30
 
 
Forma-1: Alonso szerencsésen kezdte az idei szezont
Szerencsésen végződött az idei szezon első futama Fernando Alonso számára. A spanyol elől sorra kiestek ellenfelei, így negyedik helyen zárta a futamot.
2008.03.16. 14:11
 
Schneller Domokos feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen
Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen Schneller Domonkos, a Fidesz fővárosi képviselője; ezt maga a politikus közölte a távirati irodával vasárnap.
2008.03.16. 14:02
 
 
Csalódott a Super Aguri
A Super Aguri csapatfőnöke, Aguri Suzuki csalódott volt az Ausztrál Nagydíj után. "Sajnos balszerencsésen indult az idei első futam a csapat számára. Anthony Davidson még a rajtnál kiesett, Takuma Sato az első boxkiállás után műszaki problémákkal küzdött, és nem sikerült célba érnie. A csapat valamennyi munkatársának munkájával elégedett vagyok, és úgy érzem elég műszaki adathoz jutottunk, így remélhetőleg hasonló problémák már nem lesznek Malajziában."
2008.03.16. 13:55
 
 
Forma-1: Rosszul kezdett a Ferrari
Rosszul indult a szezon a Ferrari csapat számára, Kimi Räikkönen és Massa is kiesett, így nem sikerült pontot szerezniük.
2008.03.16. 13:45
 
Kisiklott egy vonat a Nyugatiban
Kisiklott egy tolató szerelvény utolsó vagonja a Nyugati pályaudvaron vasárnap reggel, nem sokkal 9 óra után – tudta meg a Független Hírügynökség. A szerelvény a csarnokban, a 10. vágányon tolatott, amikor kilökte a fékező bakot és leugrott a sínekről. A balesetben nem sérült meg senki, de a vagon jelenleg is a peron felé dől. A kocsi kerekei megrongálódtak, így nem tudni, mikor tudják visszarakni a pályára. A baleset nem befolyásolja a pályaudvar forgalmát, de ezt a vágányt egyelőre nem lehet használni.
2008.03.16. 13:40
 
 
Szamárprojekt Nagy-Britanniában
Műút helyett két szamárral próbálja kényelmesebbé tenni hétköznapjait a harmadik évezredben egy falu Nagy-Britaniában. A 30 házból álló településre meredek hegyoldalon lehet csak feljutni, az út járhatatlan autóval, a lakosok pedig nagyon unják, hogy állandóan önerőből kell felcipelni a nagybevásárlás portékáit. A szintkülönbség 100 méter, azaz bő 30 emeletnyi. Hajdanán szamarakkal fuvaroztatták fel a szenet, aztán fél évszázadra megszakadt a hagyomány. Most gyűjteni kezdtek és önkormányzati segélyért folyamodtak, hogy vehessenek két szamarat. Az előkalkuláció szerint a két szamár kijönne 1200 fontból - 430 ezer forintból - és abszolút környezetbarát lenne a fuvaroztatás e módja.
2008.03.16. 13:29
 
Először adták át a Március Ifjak díjakat a Művészetek Palotájában
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 160. évfordulója tiszteletére szombaton este megrendezett ünnepi gálaesten egy új művészeti-közéleti díjat - a Márciusi Ifjak néven alapított elismerést - vehették át a díjazottak Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől. A Művészetek Palotájában a Magyar Köztársaság Kiváló és Érdemes Művész díjait , valamint a Babérkoszorú elismerést Hiller István oktatási és kulturális miniszter adta át.
2008.03.16. 13:28
 
 
Negyedszázados mélyponton a brit Munkáspárt támogatottsága
Negyedszázada nem mért mélypontra süllyedt a kormányzó brit Munkáspárt támogatottsága a vasárnap közölt legfrissebb felmérés szerint, amelyből kiderül, hogy a választók elsősorban a mind súlyosabb gazdasági gondok és az adómegszorítások miatt fordultak el tömegesen a brit baloldal vezető erejétől. A The Sunday Times megbízásából elvégzett országos közvélemény-kutatás azt mutatta ki, hogy az ellenzéki Konzervatív Pártra jelenleg 43 százaléknyian szavaznának; a Labour 27 százalékra számíthatna. Ez a szavazatmegoszlás a csak egyéni jelölteket ismerő brit választási rendszer alapján földcsuszamlásszerű konzervatív választási győzelmet jelentene.
2008.03.16. 13:15
 
 
Rekord évet zárt az ingatlanpiac Magyarországon
Rekord évet zárt a magyarországi ingatlanbefektetési piac 2007-ben, a forgalom összértéke meghaladta az 1,94 milliárd eurót, az európai piac 246 milliárd euróval szintén rekordot döntött - közölte a CB Richard Ellis az MTI-vel. Magyarországon a befektetők továbbra is az irodák és a kiskereskedelmi létesítmények iránt érdeklődtek leginkább, ez a két szektor tette ki a teljes forgalom 89 százalékát. Ugyanakkor - ellentétben Európa legtöbb piacával - az irodák második helyre szorultak a kiskereskedelmi ingatlanok mögött.
2008.03.16. 12:35
 
 
Róma Marathon: Kálovics Anikó a harmadik lett
Kálovics Anikó harmadik helyen végzett a 13. Róma Marathonon. A nők versenyét hatalmas fölénnyel az orosz Galina Bogomolova nyerte, aki sikerével 50 ezer eurót is zsebre tehetett, hiszen 2:22:53 órás idejével megjavította az Olaszországban valaha futott legjobb eredményt. Másodikként a győztes honfitársa, Larissza Zsuszko zárt. A férfiak küzdelme hármas kenyai sikert hozott: Jonathan Kiptoo Yego nyert Philip Sanga Kimutai és Henry Kapkyai Kimeli előtt. Róma legrangosabb maratoniján 76 ország 14 500 futója áll rajthoz.
2008.03.16. 12:33
 
 
Az Air France-KLM veheti meg az Alitaliát
Az Alitalia igazgatótanácsának vasárnapi döntése értelmében a rivális Air France-KLM vásárolhatja fel az olasz légitársaságot, a vártnál jóval kevesebb, 138 millió euróért. A bejelentést az igazgatótanács maratoni, szombaton kezdődött és vasárnap reggelig tartó ülése után tették. Az Air France-KLM egy részvényt ad az évek óta válsággal küzdő Alitalia 160 részvényéért, vagyis egy Alitalia részvényt így mindössze 10 eurócentre értékelnek, 81 százalékkal alacsonyabbra a papír jelenlegi tényleges áránál. Korábbi jelentések még arról szóltak, hogy az Air France-KLM egy részvényéért 70 Alitalia részvényt kap, és ez 317 millió euróra értékelte volna az olasz légitársaságot.
2008.03.16. 12:10
 
 
Pacquiao lett a WBC új nagypehelysúlyú világbajnoka
A Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao megosztott pontozással legyőzte a címvédő mexikói Juan Manuel Marquezt Las Vegasban, s ezzel elhódította a Boksz Világtanács (WBC) nagypehelysúlyú világbajnoki övét. A 12 menetes csata végén az egyik bíró Pacquiaót, a másik pedig Marquezt látta jobbnak 115-112-re, a harmadik pedig 114-113-at adott előbbi javára. Marquez tavaly márciusban szerezte a WBC koronáját, miután egyhangú pontozással legyőzte a súlycsoport egyik legnagyobb alakját, a szintén mexikói Marco Antonio Barrerát.
2008.03.16. 12:00
 
 
Átdolgozná "provokátortörvényét" Rogán Antal
Átdolgozná a provokátorok elleni fellépésről szóló törvényjavaslatát Rogán Antal. A politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy emberi jogi szervezetekkel, alkotmányjogi szakértőkkel és a parlamenti pártokkal is egyeztetne. A javaslat nyitott, mindenkinek várja a véleményét. Annak érdekében, hogy a javaslat sikeres legyen, arra kéri az Országgyűlés elnökét, hogy másfél hónapra függessze fel ennek a törvényjavaslatnak a tárgyalását. Ezt követően átdolgozott formában szeretné, ha a parlament májusban tárgyalni kezdené a rendezvényeket megzavarók elleni fellépésről szóló javaslatot - mondta Rogán. A politikus elismerte, hogy eredeti javaslata sok vitát váltott ki.
2008.03.16. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450[2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista