2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Rendőrségi bejelentést tesz Jüttner az újabb álküldöttek miatt
Rendőrségi bejelentést tesz Jüttner Csaba, miután az általa kezdeményezett újabb vizsgálat négy további hamis aláírásra derített fényt az SZDSZ tavalyi tisztújító küldöttgyűlésén. Jüttner közleményében azt írta, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választmány mai elnökségi ülésén megtárgyalta az általa március 25-én a jogosulatlan szavazásokkal kapcsolatban kezdeményezett vizsgálat eredményét. Megállapították, hogy a 2007. évi tisztújító küldöttgyűlés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei küldötteinek száma 45. Ebből a helyszínen, a regisztrációs íveken 33 küldött neve mellett szerepel aláírás. Közülük négyen úgy nyilatkoztak, hogy nem voltak jelen a küldöttgyűlésen.
2008.03.27. 19:26
 
 
Kóka tájékoztatta az SZDSZ-frakciót a koalíciós egyeztetésről
Véget ért az SZDSZ Képviselői Irodaházban tartott összevont ügyvivő testületi és frakcióülése. Kóka János pártelnök a várakozó újságíróknak csak annyit mondott a megbeszélésen elhangzottakról, hogy tájékoztatta a frakciót a koalíciós egyeztetés állásáról, és abban maradtak, hogy hétfőn folytatják. Arra a kérdésre, hogy a szocialisták elutasítják a magántőkét az egészségpénztárakban, szintén csak annyit mondott, hogy "folynak a koalíciós tárgyalások, abban bízom, hogy lesz megoldás, hiszen nem az SZDSZ, hanem az ország érdeke, hogy folytatódjanak a reformok".
2008.03.27. 19:21
 
Szonda Ipsos: 44 milliárdot költöttünk egészségünkre januárban
Az egészséggel kapcsolatos összes lakossági kiadás 44 milliárd forintot tett ki az év első hónapjában; vényköteles gyógyszerekre a legtöbbet jellemzően az alacsony képzettségűek és a 60 éven felüliek, míg a nem vényköteles gyógyszerekre a magas státuszúak és a legképzettebbek költik - tartalmazza a Szonda Ipsos felmérése, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. Az adatokból kiderül, hogy a lakosság egészségügyi kiadásai mind abszolút, mind relatív értelemben jelentős mértékben különböznek nemek, korcsoportok, végzettség, társadalmi státusz és településtípus, tehát a legfontosabb szociodemográfiai kategóriák tekintetében.
2008.03.27. 19:00
 
 
Egyelőre nem lesz kismamabérlet a BKV-nál
Nem támogatta a Fővárosi Közgyűlés többsége csütörtökön azt a KDNP-javaslatot, hogy már áprilistól vezessék be a BKV-nál a kisgyermekes bérletet. Rétvári Bence (KDNP) előterjesztésében hangsúlyozta, hogy a decemberi közgyűlési döntés alapján elkészített hivatali javaslatot nyújtotta most be. Korábban egyébként szintén a KDNP kezdeményezte ennek a bérletnek a bevezetését. Közölte, hogy az évközi bevezetés miatt 180 millió forinttal növekedne a BKV vesztesége a hivatal számításai alapján. Az új bérletet, a diákbérlethez hasonlóan, 3.250 forintért árulnák. Bagdy Gábor (KDNP) szerint a BKV-nál vannak olyan belső tartalékok, például a tanácsadói szerződések, amelyek törlésével finanszírozható ez a bérlet.
2008.03.27. 18:58
 
 
MLSZ: Várhidinek el kell számolnia a Szlovénia elleni meccsel
Várhidi Péter szövetségi kapitánynak szakmai beszámolót kell készítenie a jövő csütörtöki ülésre a Szlovénia elleni, szerdai 1-0-ás vereség okairól - döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a testület elfogadhatatlannak tartja a válogatottnak a zalaegerszegi barátságos mérkőzésén mutatott hozzáállását, a kiábrándító és lelketlen játékot. "Természetesen én sem voltam elégedett azzal, amit láttam, de az okokról is beszéltem, elmondtam, hogy Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Halmosi Péter és Dzsudzsák Balázs pótlását nem tudjuk megoldani" - reagált a távirati iroda érdeklődésére Várhidi.
2008.03.27. 17:57
 
 
Fodor és Szent-Iványi is visszatér az SZDSZ ügyvivői testületébe
Fodor Gábor és Szent-Iványi István is visszatér az SZDSZ ügyvivői testületébe - tudta meg az MTI. A tagságát múlt pénteken felfüggesztő négy ügyvivő közül Béki Gabriella és John Emese már kedden jelezte visszatérését. A távirati irodának Fodor Gáborral nem sikerült beszélnie, de környezetéből megerősítették, hogy a politikus visszatér a testületbe. Szent-Iványi István európai parlamenti képviselő - akit telefonon sikerült utolérni - megerősítette az InfoRádió hírét és közölte, hogy újra ügyvivőként tevékenykedik a jövőben.
2008.03.27. 17:36
 
 
Hillary Clinton népszerűsége mélyre süllyedt
Az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért harcoló Hillary Clinton népszerűsége 2001 óta a legmélyebbre süllyedt az NBC News televízió és a The Wall Street Journal közös felmérése szerint. Az egykori first lady népszerűségi indexe mindössze 37 százalékos az összes választó körében. Legutóbb 2001 márciusában mértek nála ilyen alacsony támogatottságot, két hónappal azután, hogy elfoglalta New York állam szenátori posztját. A hét elején készült felmérés adatai szerint Clinton és riválisa, Barack Obama illinois-i szenátor egyaránt 45 százalékos népszerűségű a demokrata választók között. Ez Obama számára javulás, hiszen két hete még Clinton vezetett vele szemben 47-43 arányban.
2008.03.27. 17:23
 
 
Megnyitotta kapuit a Heathrow Terminál 5
Megkezdte működését a London Heathrow Terminál 5, amely már az első napon több, mint 40 ezer utast fogadott. 380 (190 induló és 190 érkező) járat szállt fel. A járatok közül 350 rövidtávú illetve belföldi, a fennmaradó 30 pedig tengerentúli járat. Az új terminál évente mintegy 30 millió utas gyors és kényelmes kiszolgálásáról gondoskodik majd. Hajnalban a British Airways a polgári légiközlekedés történetének legnagyobb költözését valósította meg. Ennek keretében több, mint ezer műszaki berendezést és repülőgépet költöztetett át régi otthonából, az 1-es és 4-es terminálokról új otthonába, a Heathrow Terminál 5-re.
2008.03.27. 16:28
 
 
Gyurcsány most nem foglalkozna a koalíciós szerződéssel
A kormánynak és a kormánypártoknak az a dolguk, hogy a kormányprogram megvalósításán dolgozzanak - közölte a miniszterelnök egy sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva. Hozzátette: most nyugalomra van szükség. A kérdés azzal összefüggésben hangzott el, hogy az MSZP Harmadik Hullám Platformjának elnöke, Mesterházy Attila szerdán felvetette: tárgyalják újra a koalíciós szerződést az SZDSZ-szel, illetve az MSZP gondolja végig a kisebbségi kormányzás lehetőségét. Gyurcsány Ferenc szerint az embereket nem a koalíciós szerződés újratárgyalása érdekli, hanem az, hogyan lehet jobb az egészségügy és jobb a felsősoktatás.
2008.03.27. 16:13
 
Bayern München: Altintop számára véget ért az idény
Súlyos sérülése miatt véget ért a Bundesliga-idény Hamit Altintop, a Bayern München török labdarúgója számára. A 25 éves középpályás szerdán Minszkben, a Fehéroroszország elleni barátságos mérkőzésen szenvedett lábközépcsonttörést, és a küszöbön álló műtét után még legalább két hónapig harcképtelen lesz. "Sokkolt a hír, mivel Hamit kiváló formában játszott mostanában" - kesergett Ottmar Hitzfeld, a német bajnokságot hétpontos előnnyel vezető bajorok mestere. Egyelőre nem tudni, hogy Altintop pályára léphet-e a júniusi Európa-bajnokságon.
2008.03.27. 16:06
 
 
Koszovó elismerése nehéz időket ígér a kisebbségeknek
Koszovó nemzetközi elismerése nehéz időket ígér a térség kisebbségeinek - tudósított csütörtökön a Voice of America rádió szerbiai és romániai magyar kisebbségi vezetők véleményét idézve. "A Szerbiában, sőt a Romániában élő magyar kisebbség hivatalos képviselői kifejezték aggodalmukat a lépés miatt, azt állítván, hogy az ellenük irányuló bosszúakciókat válthat ki a Koszovó függetlenségét ellenzők részéről" - hangzott el a tudósításban, amely egy szerdai budapesti kisebbségi konferencia nyomán készült.
2008.03.27. 16:03
 
 
Brit-francia csúcs: nincs napirenden a pekingi olimpia bojkottja
Nincs napirenden a pekingi olimpia bojkottja - mondta csütörtökön Londonban a francia elnök. Nicolas Sarkozy, aki kétnapos állami látogatása végén Gordon Brown brit kormányfővel tárgyalt, a záró sajtóértekezleten kijelentette: a dalai láma maga sem kívánja az olimpiai játékok bojkottját. Sarkozy hozzátette: az EU 27 tagállamának egyike sem javasolta a bojkottot, és nem tett erre vonatkozó felhívást. A megnyitó ünnepséggel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a helyzet alakulásától függően fenntartja a jogot annak eldöntésére, jelen lesz-e a ceremónián.
2008.03.27. 15:31
 
 
Instruktori hálózat alakul a bűnözés visszaszorítására Pest megyében
A bűnüldözés elleni harcban az idén, az autólopások, rablások, betörések számának visszaszorítására instruktori hálózatot alakít ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, s hamarosan negyven ilyen munkatárs kezdi meg a működést - közölte Ármos Sándor dandártábornok csütörtökön. A megyei rendőrfőkapitány elmondta, hogy az instruktorok egy-egy bűnelkövetési módra szakosodva, összegyűjtik, elemzik az előforduló cselekmények részleteit és a kiértékelt adatsorokat egymás közötti információcserével hasznosítják. Az évente előforduló 700 autólopás és 4800 betörés 15 százalék körüli felderítési aránya így a tervek szerint 20-25 százalékra lenne javítható - tette hozzá.
2008.03.27. 15:30
 
Megnyílt az első Új Magyarország Pont iroda Tiszavasváriban
Megnyitották az ország első Új Magyarország Pont ügyfélszolgálati irodáját Tiszavasváriban csütörtökön, a Kistérségi koordinációs Hálózat létesítményét Danuta Hübner, az EB regionális politikáért felelős biztosa és Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter avatta fel. Az uniós biztos az átadáson elismerését fejezte ki a magyar kormánynak a beruházásokat segítő intézményhálózat létrehozásáért. Hangsúlyozta: Magyarországnak tízszer több európai uniós fejlesztési forrás áll rendelkezésre 2013-ig a 2004-2006 közöttihez képest. A létrejövő irodák sokat tehetnek azért, hogy minél nagyobb összegű támogatást használhassanak fel az önkormányzatok, a vállalkozók és a civil szervezetek a felzárkózáshoz.
2008.03.27. 15:22
 
 
Végéhez közelít Ferihegy felkészítése a schengeni csatlakozásra
Végső szakaszába ért a Ferihegyi repülőtér felkészítése a schengeni csatlakozásra, március 30-án a schengeni övezeten belül közlekedő utasoknak már nem kell bemutatniuk úti okmányaikat - mondta Petőfalvi Béla, a 2-es terminál vezetője. Elmondta, hogy az ellenőrzésre szolgáló "határőr bódék" eltűnnek ugyan, ám azokat bármikor visszaállíthatják, ha bárhol a világban terrorcselekmény történik, vagy ha egyéb okból ilyen döntés születik (például nagyobb sportesemény idején). Ebben az esetben a schengeni utasok okmányait is ellenőrzik.
2008.03.27. 14:59
 
 
Alkotmánybírósághoz fordul a NEK a pénztártörvénnyel kapcsolatban
Alkotmánybírósághoz fordul a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal (NEK), kifogásolva az egészségbiztosítási törvény alkotmányellenességét, s kérve a jogszabály megsemmisítését - jelentette be Éger István, a kerekasztal titkára. A orvosi kamara elnöke közölte: a pénztártörvény sérti a nemzetközi jog és a belső jog összhangjára vonatkozó előírást, a jogbiztonság elvét, valamint a szociális biztonsághoz, s a legmagasabb testi-lelki egészséghez való jogot.
2008.03.27. 14:52
 
 
Fidesz: vissza kellene vonni a több-biztosítós rendszerre vonatkozó törvényt
A kormánynak vissza kellene vonnia a több-biztosítós rendszerre vonatkozó törvényt - mondta Pesti Imre, a Fidesz országgyűlési képviselője. "A kormánynak nem háttéralkukat kéne folytatnia, hanem el kellene fogadnia a népakaratot, és vissza kellene vonnia a több-biztosítós rendszerre vonatkozó törvényt" - fogalmazott az ellenzéki képviselő. Véleménye szerint valamilyen "egészen furcsa üzleti alku" zajlik a két párt, az MSZP és az SZDSZ között, a nyilvánosság kizárásával. Hozzátette: szinte naponta hallani híreket arról az egészségbiztosítás átalakítását szolgáló "ötletbörzéről", ami ezeken a találkozókon zajlik.
2008.03.27. 14:39
 
Német Kupa-döntő: 184 ezer jegyigénylés
A Borussia Dortmundnál határtalan az érdeklődés a Bayern München elleni labdarúgó Német Kupa-döntő iránt, de ez nem is csoda, hiszen a csapat 19 év után először jutott be a sorozat fináléjába. A klub tájékoztatása szerint a szerda esti határidőig 184 ezer jegyigénylés érkezett az április 19-i, berlini mérkőzésre, pedig a két fél csupán 20491-20491 belépőt kap a szövetségtől. A BVB illetékesei sorsolással döntik el, hogy kik azok a szerencsések, akik ott lehetnek az Olimpiai Stadionban.
2008.03.27. 13:42
 
 
Többségben az igenek az MSZP véleménynyilvánító pártszavazásán
Lezárult a véleménynyilvánító pártszavazás az MSZP-ben, a párttagok 44 százaléka szavazott a négy kérdésre, többségük igennel - mondta az MSZP választmányának elnöke. Az MSZP választmánya február 23-án rendelt el országos véleménynyilvánító pártszavazást a baloldali polgárosodással kapcsolatos négy kérdésben. A pártszavazás érdemi lehetőséget jelentett arra, hogy az MSZP tagjai a munka, tudás tulajdon kérdéseiről konzultáljanak, és véleményt mondjanak róla - mondta a választmány elnöke. Simon Gábor közölte: a munkára és a tudásra vonatkozó kérdésekre a szavazók 98-99 százaléka mondott igent, míg a tulajdonosi programot a szavazó párttagok 87 százaléka helyeselte.
2008.03.27. 13:40
 
 
Vasárnap kezdődik a nyári időszámítás
Vasárnap hajnalban kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hajnali kettőkor három órára igazítják előre. Az október 26-áig tartó nyári időszámítás miatt a MÁV menetrendjét nem kell módosítani. Két pár nemzetközi vonatot érint az időszámítás-változás: a Dacia és a Beograd expressz mindkét járata várhatóan egyórás késéssel közlekedik majd - közölte az MTI-vel Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke. A kettő és három óra közötti személyvonatokat a vonatindító állomásokról csak az óraigazítás megtörténte után, vagyis hajnali három órakor indítják el. A nyári időszámítást 1976-ban, három évvel az egész világot megrázó első olajárrobbanás után vezették be Franciaországban.
2008.03.27. 13:26
 
Adóemelés miatt nem szolgálják ki a brit pénzügyminisztert a pubokban
Nem szolgálják ki a brit pénzügyminisztert azok a brit pubok, amelyek csatlakoztak a szeszesitalok illetékének meredek emelése ellen kibontakozó országos tiltakozó kampányhoz. Alistair Darling az új pénzügyi év március közepén ismertetett költségvetési tervezetében - hivatalosan a féktelen ivászat terjedése elleni kormányzati fellépés jegyében - komoly mértékben megemelte a sör- és borfélék, valamint a skót whisky jövedéki adóját. A pubok különösen ez utóbbit tartják megbocsáthatatlan bűnnek, tekintve, hogy Darling maga is skót és köztudottan kedveli a whiskyt. Így nyilván nem véletlen, hogy a pénzügyminiszter kitiltását éppen saját edinburgh-i választókerületének egyik pubja, a Utopia kezdeményezte.
2008.03.27. 12:36
 
 
Kamatemelést várnak az elemzők
A februári tanácstalanság után szinte egyöntetűen kamatemelést várnak az MNB-től az elemzők a Reuters márciusi felmérésében. A hétfőre várt kamatemelés mértékét illetően megoszlanak a vélemények, de a nagy többség arra számít, hogy a jegybanki alapkamat negyed százalékponttal 7,75 százalékra emelkedik. Az éves átlagos inflációra vonatkozó elemzői konszenzusok 2008-ra és 2009-re egyaránt 10 bázisponttal emelkedtek a februári felméréshez képest, 6 illetve 3,8 százalékra. A gazdaság éves növekedésére vonatkozó konszenzus az idei első negyedévre háromtized százalékponttal csökkent 1,2 százalékra, a 2008-as előrejelzés változatlanul 2,2 százalék.
2008.03.27. 12:30
 
 
Egér futamította férfi
Egér ugrasztott meg és futamított ki lakásából egy 23 éves férfit ingben-gatyában Németországban. A halálra rémült illető az utcán egy telefonfülkébe menekült, amelyből a rendőrséget hívta segítségül. Elmondása szerint tévét nézett, miközben egy egér surrant át a szőnyegen, ő pedig azonnal kirohant a házból, ahogy volt. A rendőrség nem kezdett egérvadászatba, és megpróbálta megértetni a férfival, hogy biztonságos az otthona, nyugodtan térjen haza. Nem sikerült: a göttingeni "Tom" annyira tart "Jerryjétől", hogy inkább a rokonainál aludt.
2008.03.27. 12:23
 
 
Malév: egy év alatt több mint 30 százalékkal nőtt a törzsutasok száma
A Malév törzsutasainak száma egy év alatt több mint 30 százalékkal százezerre emelkedett, részben a légitársaság oneworld-tagságának köszönhetően - mondta Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója. Nemes Anikó, a légitársaság szövetségi és nemzetközi kapcsolatok igazgatója emlékeztetett arra, hogy a Malév 2007. április 1-től tagja a oneworld légiszövetségnek. A szövetség légitársaságai egy év alatt 65 ezer utast "szállítottak" a Malév járataira, ami 3,5 milliárd forint bevételt jelentett.
2008.03.27. 12:05
 
 
Gyurcsány tájékoztatást kért a New York Times cikke kapcsán
Gyurcsány Ferenc tájékoztatást kért a Nemzetbiztonsági Kabinet vezetőjétől, miután Magyarországot is megemlítették a The New York Times egyik cikkében, amely az Afganisztánba irányuló amerikai lőszerszállításokkal kapcsolatos visszaélésekre világít rá. Ha szükséges, a miniszterelnök a Nemzetbiztonsági Kabinettől kapott tájékoztatást követően azonnal vizsgálatot rendel el - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. A szóvivő hangsúlyozta: Magyarország mindig mindenben betartja a hatályos itthoni és nemzetközi jogszabályokat.
2008.03.27. 11:57
 
 
WBO: Vlagyimir Klicsko Thompsonra és Povetkinre vár
Sajtóinformáció alapján az amerikai Tony Thompson ellen igyekszik majd megvédeni a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött világbajnoki címét Vlagyimir Klicsko. A 32 éves ukrán öklöző, aki a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) bajnoka is, erről a német Bildnek nyilatkozott. "A csata júliusban lesz, Németországban" - idézte őt a lap. Klicsko február 23-án, a New York-i Madison Square Gardenben egyhangú pontozással győzte le az orosz Szultan Ibragimovot. Azon a mérkőzésen az ukrán bokszoló az IBF és az IBO, riválisa pedig a WBO legjobbjaként lépett ringbe.
2008.03.27. 11:49
 
 
A Williams bízik a sikerben
Az Ausztrál Nagydíjon harmadik helyet megszerző Nico Rosbergnek nem sikerült Malajziában pontszerző helyen zárnia, ennek ellenére bizakodó.
2008.03.27. 11:36
 
 
GKI: 2,7 százalékkal bővülhet az idén a GDP
A decemberben prognosztizált 3,5 százalékról 2,7 százalékra csökkentette a GDP idei növekedésére vonatkozó előrejelzését a GKI Gazdaságkutató Zrt.. A fogyasztói árak az idén várhatóan átlagosan 6,2 százalékkal nőnek a kutatóintézet csütörtökön bemutatott legfrissebb prognózisa szerint, szemben a decemberben előrejelzett 5 százalékkal. Az államháztartás uniós módszertannal számított hiánya a GDP 3,9 százaléka lehet, a kutatóintézet decemberi prognózisában 4 százalék szerepelt.
2008.03.27. 11:19
 
 
NATO-elismerést kaphat az Irakban megsérült magyar katona
Nem mindennapi helytállásáért NATO-elismerésre terjesztették fel az Irakban kedden megsérült magyar katonát a NATO Kiképző Központjának elöljárói; a magyar katona azért kapja az elismerést, mert saját sérülése ellenére nyújtott segítséget az iraki katonáknak - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A magyar egyenruhás kedden szenvedett könnyebb sérülést Irakban, amikor robbanás történt az Al-Rustamiyah Bázison. A robbanásban négy iraki katona is megsérült. A közlemény szerint a becsapódások következtében sérülést szenvedett magyar katona, aki szakképesítésén kívül, úgynevezett MEDIC (harctéri felcser) képzettséggel is rendelkezik, azonnal a sérült iraki katonák segítségére sietett, és megkezdte állapotuk stabilizálását.
2008.03.27. 10:30
 
 
Keanu Reeves apa lesz?
A Mátrix sztárja úgy nyilatkozott, hogy készen áll az apaságra. A színész, aki 2001-ben egy autóbalesetben vesztette el barátnőjét, Jennifer Syme-t, most úgy érzi, készen áll egy új életre, amiben egy családnak is helye lenne.
2008.03.27. 10:23
 
 
Johnny Depp jó ember!
Johnny Depp hamarosan Angliába utazik egy öt hónapja kómában fekvő lány szüleinek a kérésére.
2008.03.27. 10:22
 
Tapasztalatcserére gyűlnek össze a régió közjegyzői
Budapest, 2008. március 27. – Magyarországon tartják idei első ülésüket a közép-európai országok közjegyzői. A Hexagonale találkozóján a hat régióbeli tagország (Ausztria, Csehország, Horvátország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia) szakemberei vitatják meg az európai közokirattal összefüggő kérdéseket, az Európai Bizottság által kezdeményezett jogsértési eljárást az állampolgársági kritériummal kapcsolatban, a szlovén elnökség tapasztalatait, valamint az egyablakos cégalapítással és az európai ingatlanpiaci szabályozással kapcsolatos aktuális kérdéseket is.
2008.03.27. 10:17
 
 
100 millió forint értékű árut foglaltak le a józsefvárosi piacon
A Vám- és Pénzügyőrség a józsefvárosi piacon és környékén tartott ellenőrzés során csaknem 6.000 pár egyedi márkajelzéssel ellátott lábbelire, és mintegy 500 darab közbiztonságra veszélyes eszközre, késekre, boxerekre, kardokra és elektromos sokkolókra bukkant - tájékoztatta a szervezet szóvivője az MTI-t. A szakértői vizsgálat alapján a 12 pavilonban fellelt cipők a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok voltak, amit alátámasztott az is, hogy a márkajelzést egy utólag leszedhető rátét takarta - áll a közleményben. Közlése szerint a vámhatóság a több mint 100 millió forint értékű árut lefoglalta, és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen eljárást indított.
2008.03.27. 10:15
 
Csapat a birkózó Európa-bajnokságra
A finnországi Tamperében a Pirkkahalli Kiállítási és Sportcentruma ad otthont a jövő héten a birkózó Európa-bajnokságnak. A város kétszer rendezett már világversenyt, mindkettőt kötöttfogásban: 1987-ben Európa-, 1994-ben pedig világbajnokságot (magyar arany egyiken sem született).
2008.03.27. 10:10
 
 
Cicciolina másfél millió eurót követel exférjétől
Staller Ilona, alias Cicciolina szerdán bejelentette, hogy bírósági úton pereli ex-férjét Jeff Koons képzőművészt azért a másfél millió euróért (közel 400 millió forint), amivel fia tartásdíjaként tartozik. A magyar származású, Olaszországban pornófilmjeivel Cicciolinaként elhíresült Staller kedden nyújtotta be a bírósági papírokat a manhattani legfelsőbb bírósághoz. A periratok szerint Koonsnak havi 15 ezer eurót (csaknem 4 millió forint) kellett volna fizetnie fia eltartásáért. Ezt egy olasz bíróság rendelte el 2007 júniusában. A művész azonban 1998 októbere és 2007 decembere között mindössze 191426 eurót (közel 50 millió forint) utalt át a most 15 éves Ludwig Maximilian javára.
2008.03.27. 10:00
 
 
Házkutatást tartottak Radovan Karadzic feleségénél és lányánál
Házkutatás tartottak csütörtökön Radovan Karadzic, az egyik legkeresettebb feltételezett háborús bűnös feleségénél és lányánál a Szarajevó melletti Pale városában. A Európai Unió békefenntartói kora hajnalban indították a műveletet, amelynek során átkutatták az egyik szomszédj házát is. Olyan adatokat és anyagokat kerestek, amelyek elősegíthetik a körözött felkutatását. Phillip Treloar, a békefenntartó kontingens (EUFOR) szóvivője szerint kihallgatták Radovan Karadzic rokonait is. Belgrádi sajtóértesülések szerint az akcióban részt vettek boszniai szerb rendőrök is.
2008.03.27. 10:00
 
 
Vasárnap lesz húsz éve, hogy megalakult a Fidesz
Március 30-án lesz húsz éve, hogy megalakult a Fidesz, a kerek évforduló alkalmából szombaton a Polgári Magyarországért alapítvány fogadást tart, vasárnap pedig hagyományosan a Bibó Kollégiumban ünnepelnek az alapítók. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MTI-nek elmondta: szombaton ülést tart a Fidesz országos választmánya, amelyen elfogadják a Fidesz tavaly decemberben bemutatott Erős Magyarország című alapprogramját. A választmányi ülésen Orbán Viktor pártelnök és Navracsics Tibor frakcióvezető mond beszédet - tette hozzá a szóvivő. Szombaton este a Fidesz pártalapítványa, a Polgári Magyarországért Alapítvány tart ünnepi fogadást, ahol átadják a Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjat.
2008.03.27. 08:00
 
 
Atombombamacska
Radioaktív macskája miatt terroristának véltek egy autóst az Egyesült Államokban. A férfi autóját azért állították meg rendőrök, mert különleges detektoruk radioaktivitást jelzett. A rendőrök arra gyanakodtak, hogy bombát rejt kocsijában, ám kiderült, hogy csak a macskája sugárzik: az állat rákbetegségben szenved és három nappal korábban sugárkezelést kapott - adta hírül a Seattle Times című amerikai lap.
2008.03.27. 07:45
 
 
Rendben leszállt az Endeavour
A szerdai második landolási lehetőségét kihasználva rendben leszállt a floridai Kennedy Űrközpontban az amerikai Endeavour űrrepülőgép. Az űrsikló közép-európai idő szerint csütörtök hajnali 1 óra 39 perckor érte el a leszállópályát. Eredetileg mintegy kilencven perccel korábban kellett volna landolnia, de akkor még nem kapta meg a leszállási engedélyt a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt. Így miután még egy kört megtett a Föld körül, próbálkozott meg a landolással, de immár éjszakai körülmények között, mert időközben Floridában lenyugodott a Nap. Az Endeavourt március 11-én indították a Nemzetközi Űrállomásra (ISS).
2008.03.27. 07:00
 
Legkisebbségi világrekord
"Legkisebbségi" világcsúcsot állított fel egy kínai férfi: mindössze 63 centire nőtt. Ezzel igen magasra, illetve alacsonyra állította a lécet a címére esetlegesen pályázóknak. A 20 éves Ho Ping-ping a héten kapta meg a hivatalos rekordelismerést a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztőségétől. Neve ugyanakkor természetesen csak majd a jövő évi kiadványban szerepel először. A férfi szülei amúgy teljesen normális magasságúak, csakúgy mint két lánytestvére.
2008.03.27. 06:55
 
 
Egészségügyi és színházi vita a fővárosban a kormánypártok között
Több kérdésben is MSZP-SZDSZ-vita várható a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén, amelyen a kormánypártok amúgy egyfős többsége sem lesz meg, mivel többen hiányoznak majd közülük - tudta meg az MTI szerdán nevük elhallgatását kérő kormánypárti politikusoktól. Tájékoztatásuk szerint a szocialista frakció ragaszkodik ahhoz, hogy Horváth Csaba főpolgármester-helyettes előterjesztésében ismét foglalkozzanak az úgynevezett egészségügyi holdinggal összefüggő kérdésekkel. Eszerint egyebek közt 350 millió forint körüli összeget biztosítanának a kórházak központosított működését szervező egészségügyi zrt. létrehozásával összefüggő feladatokra.
2008.03.26. 22:08
 
 
Szakértői bizottság az iskolai biztonság érdekében
Az iskola biztonságával kapcsolatos javaslatok kidolgozására szakértői munkabizottságot hozott létre Hiller István oktatási és kulturális miniszter. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) közlése szerint a testület feladatköre kiterjed a pedagógusok zavartalan és magas színvonalú oktató-nevelő munkájának, a tanár-diák viszony kérdéseinek, az iskolai agresszivitás okainak kezelésére, illetve az iskolát érő külső negatív hatások kiszűrésére. A szakértői munkabizottság felkérést kapott a szükséges törvényi-jogi környezet, a pedagógiai, a gyermek- és ifjúságpszichológiai problémák áttekintésére is.
2008.03.26. 22:00
 
 
Vízilabda Euroliga: kétgólos Vasas-győzelem Kotorban
Remek, kétgólos győzelmet aratott a Vasas férfi vízilabdacsapata a montenegrói Kotor otthonában az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Eredmény, Euroliga, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Primorac Kotor (montenegrói)-TEVA-VasasPlaket 6-8 (1-2, 2-2, 0-1, 3-3). Az egyenes kieséses szakaszához érkezett és a már a legjobb négy közé, az úgynevezett Final Fourba jutásért zajló első számú európai pólós sorozatban a magyar bajnoki címvédő idegenben kezdett, s igen biztató eredményt ért el az április 9-i visszavágóra. Két hét múlva a Komjádi uszodában a visszavágó biztos Vasas-továbbjutást ígér.
2008.03.26. 21:33
 
 
Valószínűleg hétfőn kamatot emel az MNB
Magyar devizakereskedők azzal számolnak, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn emeli az irányadó kamatot a jelenlegi 7,5 százalékról. A várt növelés mértéke kapcsán azonban megoszlanak a vélemények.A Reuters által megkérdezett 13 kereskedő közül hat szerint 50 bázispontú emelésre kerül sor, további hat ennél szerényebb, 25 bázispontú növelést vár, míg egy kereskedő szerint marad a jelenlegi kamatszint. Magyarországon tavaly szeptember óta nem változott az alapkamat. A kereskedők szerint a kamatemelés mértéke attól függ, hogy a hétfői kamatdöntő ülésig miként alakul a forint árfolyama.
2008.03.26. 21:10
 
 
MLSZ-fegyelmi: megbüntették a Debrecent
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának döntése értelmében a Debrecen zárt kapuk mögött köteles lejátszani soron következő hazai bajnoki mérkőzését, a határozatot azonban május 31-ig felfüggesztették. Az MLSZ tájékoztatása szerint a hajdúsági klubnak a múlt szombati, MTK elleni találkozón történt diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt kell bűnhődnie. Pénzbírságot is kapott a DVSC, mégpedig 300 ezer forintot. A Diósgyőr - a mérkőzésrendezési szabályok megsértéséért - visszaesőként 200 ezer forintot fizet.
2008.03.26. 20:51
 
 
Orosz-amerikai elnöki találkozó lesz Szocsiban
Orosz-amerikai elnöki találkozót tartanak a jövő héten Szocsiban- közölte szerdán George Bush amerikai elnök. Bush és a posztjáról május elején távozó Vlagyimir Putyin április 6-i megbeszélésének napirendjén a Közép-Európába tervezett amerikai rakétavédelmi rendszer is szerepelni fog - derült ki az amerikai elnök külföldi újságíróknak adott tájékoztatásából. Bush hétfőn kezd európai körutat; tárgyal Ukrajnában, április 2. és 4. között részt vesz a NATO bukaresti csúcstalálkozóján, majd Horvátországba utazik. A rakétavédelmi pajzsról a közelmúltban Moszkvában tárgyalt Condoleeza Rice amerikai külügyminiszter és Robert Gates védelmi miniszter. E megbeszéléseken nem történt látványos áttörés.
2008.03.26. 20:30
 
 
Miami: Szávay Vesznyinával játszik
Szávay Ágnes Jelena Vesznyinával játszik a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna második fordulójában, miután az orosz játékos két játszmában verte honfitársát, Jelena Lihovcevát. A 19. helyen kiemelt magyar teniszező a nyitó körben erőnyerő volt. A két játékosnak ez lesz az első összecsapása WTA-tornán, amelyre az MTI értesülése szerint pénteken kerül sor.
2008.03.26. 20:14
 
 
Magyar-szlovén: egygólos vendégsiker
A magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedett a szlovénektől Zalaegerszegen. Eredmény: Magyarország-Szlovénia 0-1 (0-0) ZTE Aréna, 6000 néző. Az első félidő egyetlen említésre méltó eseménye az volt, hogy a sérült Dzsudzsák Balázs helyére beállított Zsidai Lászlót már a 38. percben lecserélte Várhidi. A fordulást követően is egy teljesen pontatlan magyar válogatottat láthatott a közönség, ráadásul egy elképesztő hiba után megszerezték a vezetést a szlovének. A hazai együttes teljesítményéről mindent elmond, hogy az első lövésére a 76. percig kellett várni. A hajrában ugyan küzdött a magyar csapat, de helyzetet nem tudott kialakítani, így vereség lett a vége.
2008.03.26. 19:55
 
 
Öt témával foglalkozik a bukaresti NATO-csúcs
A NATO további bővítésével, az afganisztáni nemzetközi erők megerősítésével, a rakétapajzs közép-európai telepítésével, az energiabiztonsággal és a koszovói helyzettel foglalkozik az észak-atlanti szervezet bukaresti csúcsértekezlete - árulta el az amerikai külügyminisztérium európai és eurázsiai ügyekért felelős első államtitkár-helyettese azon a videokonferencián, amelyet az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége rendezett szerdán Budapest és Washington között. Volker magyar újságírók kérdéseire válaszolva elmondta, hogy a NATO folytatja a szervezetnek azt a fajta átalakítását, amelyet a hidegháború befejeződése után elkezdett. Folytatja önmaga bővítését és expedíciós képességének növelését.
2008.03.26. 19:38
 
 
Véget ért a koalíciós egyeztetés a parlamentben
Több javaslat is van a koalíciós pártok asztalán az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény módosítására. Erről Kökény Mihály beszélt szerdán az MTI-nek. A két párt az álláspontját ismertette a megbeszélésen - tette hozzá az MSZP szakpolitikusa, aki azonban részletekbe nem bocsátkozott, illetve pártja álláspontját nem ismertette. "Nagyon határozott álláspontja van az MSZP-nek" - fogalmazott. Arra a kérdésre, miszerint az MSZP-ben javasolták, hogy az eredeti szocialista elképzeléshez, a hét régióban lévő, állami tulajdonú pénztárrendszerhez kellene visszatérni, Kökény Mihály közölte: valóban van az asztalon ilyen javaslat, de az SZDSZ-ben is többféle elképzelés merült fel.
2008.03.26. 19:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440[2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista