2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A Kalevala a Modemben
A Csokonai Színház és a MODEM együttműködésének újabb eredményeképpen színházi ősbemutatót tartanak április 4-én este a művészeti központban.
2008.04.01. 18:39
 
 
Keddtől adategyeztetés az 1000 euró feletti csekkbefizetéskor
Április 1-jétől az 1.000 euró - mintegy 250 ezer forintnak megfelelő összeg - feletti postai sárga csekk befizetéseknél személyi igazolvánnyal, útlevéllel, vagy járművezetői jogosítvánnyal azonosítaniuk kell az ügyfeleket a postai alkalmazottaknak, de az ezen összeg alatti csekkeknél is fel kell tüntetni a befizető valamilyen okmányának azonosító számát - mondta a Magyar Posta Zrt. szóvivője. Ez alól kivételt az jelent, ha államigazgatási szervnek küldik a csekket, vagy olyan szolgáltatónak, amely már azonosította az ügyfelét, mert ilyenkor a csekken már szerepel azonosító kód - tette hozzá Tomecskó Tamás.
2008.04.01. 18:36
 
 
Az SZDSZ semmilyen megoldással nem akart a koalícióban maradni
A keddi koalíciós egyeztetésen az SZDSZ kinyilvánította, nincs olyan megoldás, amelynek eredményeként a koalícióban maradna - tudta meg az MTI kormányzati forrásból az egyeztetés után. A távirati iroda információi szerint az SZDSZ részéről a megbeszélésen elhangzott az is, ha a pénztártörvényt az MSZP elképzelési szerint módosították volna, az is koalíciós szakadást okozott volna. Az MTI úgy tudja, a szocialisták nem kaptak választ arra a kérdésükre, hogy pontosan és tételesen melyek azok a törvények, javaslatok, programok, amelyekhez az SZDSZ támogatást ad, s például megszavazza-e majd a 2009-es költségvetést a liberális párt.
2008.04.01. 18:23
 
 
Horváth: három szakmai javaslat a egészségügyi ellátás javításáért
Három javaslatot terjeszt a szakmai szervezetek elé megvitatásra az Egészségügyi Minisztérium: ezek egyrészt a háziorvosi teljesítményfinanszírozás rendszerének kialakítását, másrészt a szolgáltatók közötti verseny erősítését, harmadrészt pedig a hálapénz visszaszorítását célozzák - jelentette be Horváth Ágnes tárcavezető. Az egyik javaslat szerint a háziorvosok teljesítménydíjazást kapnának a praxisok fix finanszírozásán felül, ha szűrésekre küldik pácienseiket. A cél a megelőzés és a háziorvos valódi "kapuőri" szerepének erősítése. Ezen díjazásformára hárommilliárd forint többletet különített el a tárca - ismertette Horváth Ágnes.
2008.04.01. 17:58
 
 
A brit felsőház a bevándorlás korlátozását szorgalmazza
A rekordszintű nagy-britanniai bevándorlás vajmi kevés haszonnal járt a szigetország gazdasága számára, ha egyáltalán volt ilyen hatása - állapította meg a brit felsőház jelentésében, amelyben egyúttal a bevándorlók számának újbóli korlátozását szorgalmazta. A Lordok Házának gazdasági bizottsága által készített dokumentum közzétételével Londonban ismét fellángolt a vita arról, milyen hatást gyakorolt a bevándorlók özöne a brit gazdaságra, akik közül sokan az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott tíz országból érkeztek a szigetországba.
2008.04.01. 17:47
 
 
Vasutassztrájk: nincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV közötti egyeztetésen, amelyet Herczog László munkaügyi közvetítő részvételével tartottak a szakszervezet sztrájkköveteléséről és a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetés április 4-én, pénteken 8 órakor folytatódik. A keddi egyeztetést követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az MTI-nek elmondta: a korábbinál is lesújtóbb a helyzet. A VDSZSZ alelnöke visszautasította, hogy a MÁV ennyire semmibe veszi szakszervezeti tagságuk követelését.
2008.04.01. 17:03
 
 
Horváth Ágnes: nem gondolkodtam a lemondásomon
Nem gondolkodtam a lemondásomon - mondta egy kérdés kapcsán Horváth Ágnes egészségügyi miniszter sajtótájékoztatóján. Az április 30-ig hivatalban lévő liberális tárcavezető elmondta: Gyurcsány Ferenc kormányfő szombaton felhívta telefonon, majd hétfőn találkoztak és "tárgyszerűen beszéltek" a felmentéséről. Hozzátette: kedden Kincses Gyula, a tárca államtitkára is beadta lemondását. Horváth Ágnes elégedett az elmúlt egy évben végzett munkájával, azonban "jó lett volna, ha több szakmai támogatást kapunk" - mondta. Hozzátette: nem érzi úgy, hogy rendetlenség és káosz lenne az egészségügyi rendszerben, azonban egy nagy rendszer átalakítása nehézségekkel jár.
2008.04.01. 16:50
 
 
Albánok és szerbek is tüntettek Kosovska Mitrovicában
Az ENSZ-közigazgatás, az UNMIK szerbbarátsággal vádolt helyi megbízottja ellen tüntettek Kosovska Mitrovica-i albánok, s követelték, hogy Gerard Galucci távozzon állomáshelyéről. A diplomata azzal vívta ki a megosztott városban élő albánok haragját, hogy elhibázottnak nevezte az UNMIK rendőrségének tüntető szerbek elleni március 17-i, erőszakos fellépését. A rendőrök aznap megrohanták a helyi bíróság épületét megszállva tartó szerb bírósági alkalmazottakat, s az akció után kitört zavargásokban egy ukrán rendőr meghalt, több mint 100 szerb és külföldi rendőr pedig megsérült.
2008.04.01. 16:22
 
 
Kijelölték az olimpiai selejtezőre utazó bokszcsapatot
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöksége kedden elfogadta a Balzsay Károly szövetségi kapitány által előterjesztett hétfős csapatot, amely a jövő heti athéni olimpiai kvalifikációs tornán szerepel. A cél 1-2 kvóta megszerzése. Az európai bokszolók utolsó kvótaszerző viadalára hét magyar utazik el, miután korábban négyen, Szellő Imre (81 kg), Kalucza Norbert (51), Varga Miklós (60) és Káté Gyula (64) már korábban megszerezték az indulási jogot. A 69 kg-ban Harcsa Norbert helyett Bacskai Balázs kap lehetőséget.
2008.04.01. 16:13
 
 
MSZP: nem merült fel kormányfőcsere lehetősége
Nem merült fel, hogy más miniszterelnökkel szeretnénk ugyanazt a programot megvalósítani, ennek értelme sem volna - mondta Lendvai ldikó, a szocialisták frakcióvezetője az MSZP és az SZDSZ koalíciós egyeztetése után. A frakcióvezető határozottan cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc hétfőn felajánlotta volna a lemondását, de mint mondta, ezt nem is fogadták volna el. Gusztos Péter,az SZDSZ frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy a koalíciós egyeztetésen az SZDSZ tárgyalódelegációja tájékoztatta szocialista partnerét arról, hogy az SZDSZ parlamenti frakciója és ügyvivői testületet úgy döntött: április 30-ával visszahívja minisztereit és államtitkárait a kormányból. Az MSZP vezetői jelezték, hogy tudomásul veszik a döntést.
2008.04.01. 15:55
 
OGY: vita az állami olimpiai támogatásról
Újjáéledt a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a sport-szakállamtitkárság között a vita arról, hogy időben avagy késve érkeznek-e az olimpiai felkészülés állami támogatásai - derült ki az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának ülésén. Molnár Zoltán MOB-igazgató szerint a pekingi olimpiai részvétel költségeire előirányzott 500 millió forintról még a támogatási szerződés sem készült el, s a játékokra készülő sportolók, valamint edzőik még nem kaptak idén Gerevich-ösztöndíjat. Elbert Gábor sportszakállamtitkár ezzel szemben hangsúlyozta, hogy az olimpiai felkészülés támogatására szánt 2008-as összeg 58,5 százalékát már február 1-jén átutalták, a fennmaradó részt pedig a tervek szerint áprilisban kapják meg az érintettek.
2008.04.01. 15:09
 
 
Átadták az első Mol márkájú töltőállomást Ausztriában
Átadták Ausztriában az első Mol márkájú üzemanyagtöltő állomást - közölte a Mol Magyar Olaj és Gázipari Nyrt.. A közlemény szerint a Mol az ausztriai ásványolaj nagykereskedelemben már eddig is meghatározó, a keleti tartományokban 30 százalékot meghaladó piaci részesedéssel rendelkezett, s a Heizöle Roth GmbH Austriával folytatott sikeres együttműködés további lépéseként kedden megnyitotta első Mol márkájú töltőállomását. A kutat Leobenben, Stájerország második legnagyobb városában nyitották meg. A Mol a tervek szerint ezzel megkezdte a fenntartható növekedést célzó osztrák kiskereskedelmi tevékenység felépítését.
2008.04.01. 15:03
 
 
Szigorítja a menetjegy-ellenőrzést a MÁV-Start
Szigorítja a menetjegyek ellenőrzését a MÁV-Start Zrt., így áprilisban a peronkapukkal ellátott pályaudvarokon az általános menetjegy- és bérlet-ellenőrzések mellett tételes ellenőrzésre is számíthatnak az utasok. A Nyugati, a Déli és a Keleti pályaudvaron az érvényes menetjegyek és bérletek mellé igénybevett kedvezményekre jogosító dokumentumokat is vizsgálják majd az ellenőrzést végző munkatársak. A szigorítás célja az érvényes jegy vagy bérlet nélkül utazók arányának visszaszorítása. A személyszállító vasúttársaság csökkenteni kívánja a bliccelés miatt keletkező, éves szinten milliárdos nagyságrendű károkat, a fokozott ellenőrzésekkel keletkezett többletbevételt pedig a szolgáltatási színvonal emelésére fogja fordítani.
2008.04.01. 14:58
 
 
Elkezdődött a koalíciós egyeztetés a miniszterelnöknél
Megkezdődött a koalíciós egyeztetés az MSZP és az SZDSZ vezető politikusai között kedden a Parlamentben. A tárgyaláson a szocialistákat Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke, Lendvai Ildikó frakcióvezető, Szekeres Imre és Juhász Ferenc az MSZP elnökhelyettesei, valamint Kiss Péter, a párt alelnöke képviselik. A szabad demokraták részéről biztosan részt vesz a megbeszélésen Kóka János elnök, Horn Gábor ügyvivő, Gusztos Péter frakcióvezető-helyettes és Gulyás József az SZDSZ Országos Tanácsának elnöke. Kedd délelőtt a szocialisták tárgyalódelegációja az általuk képviselt mandátumról egyeztetett. Késő este elnökségi ülésen értékelik a helyzetet.
2008.04.01. 14:15
 
 
Fodor Gábor egyelőre nem adja be a lemondását
Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter egyelőre nem nyújtja be a lemondását - értesült SZDSZ-es körökből kedden az MTI. Fodor Gábort az MTI-nek egyelőre nem sikerült elérnie, de a távirati iroda értesülései szerint azzal indokolja döntését, hogy a hónap utolsó napjáig lehetőség van tárgyalni a koalíciós partnerrel. Kóka János hétfőn, az SZDSZ ügyvivői testületének parlamenti ülése után jelentette be, hogy a testület egyhangúlag úgy döntött, hogy miután Gyurcsány Ferenc szombati beszédével felmondta a közös koalíciós reformprogramot, a Szabad Demokraták Szövetsége a továbbiakban nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban.
2008.04.01. 14:00
 
 
Feltárhatja titkait Stonehenge
Stonehenge feltárhatja titkait a legújabb ásatások nyomán, amelyekre 44 évi szünet után először kerül sor Nagy-Britannia legismertebb régészeti helyszínén. Az UNESCO örökségvédelmi listáján szereplő Stonehenge-dzsel kapcsolatban mindmáig viták tárgyát képezi, hogy mi is lehetett a szabálytalan alakú kőépítmény eredeti rendeltetése. Legutóbb itt 1964-ben végeztek ásatásokat. A brit szigetek pogány múltjához kötődő régészeti helyszín feltárása olyan kényes téma, hogy a mostani kutatásokhoz a kabinet beleegyezésére volt szükség. Az április 11-ig tartó régészeti feltárás során a kutatók elsősorban arra keresnek választ, hogy valójában mikor épült a történelem előtti korból származó Stonehenge.
2008.04.01. 14:00
 
Feltörték a Fidesz sajtóosztályának egyik elektronikus címét
A Fidesz feljelentést tesz a rendőrségen, mert ismeretlenek feltörték a párt sajtóosztályának egyik parlamenti elektronikus címét, és arról valótlan tartalmú üzenetet küldtek a sajtó képviselőinek - közölte kedden Szijjártó Péter szóvivő. A legnagyobb ellenzéki párt a hasonló esetek elkerülése érdekében az ügy azonnali kivizsgálását kéri a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő minisztertől. "Április 1-je lévén ez egy rossz áprilisi tréfa is lehetne, de a téma súlyára való tekintettel a Fidesz feljelentést tesz a rendőrségen" - tudatta a szóvivő.
2008.04.01. 12:28
 
 
Kóka szerint szükség van az adórendszer átalakítására
Sürgősen hozzá kell fogni az állami kiadások jelentős lefaragásához, mert csak így lehet elkezdeni az országban az adóterhek csökkentését, az adórendszer nagymértékű átalakítását - mondta Kóka János a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadásán. Az SZDSZ elnöke hozzátette az adóztatás átalakítása azért égetően fontos, mert e nélkül az ország versenyképessége tovább romlik, még a szomszédos államokkal való összevetésben is. Kóka az előadás előtt leszögezte, bár a koalíciós válsággal foglalkozik két napja, politikai kérdésekről nem kíván megnyilatkozni. Kiemelte: a konvergencia programot végig kell vinni, mert annak módosítása, vagy feladása értelmetlenné tenné az elmúlt két év áldozatait.
2008.04.01. 12:25
 
 
Szekeres elkerülendőnek tartja az előrehozott választást
Szekeres Imre elkerülendőnek tartja az előrehozott választást, mert instabilitást jelez Európa számára, és ugyancsak elkerülendő szerinte a kisebbségi kormányzás. Az MSZP elnökhelyettese erről újságíróknak nyilatkozott kedden, a Parlamentben. "Azt szeretném, ha ez a kormány működne tovább" - jelentette ki. Arra az újságírói kérdésre, hogy elvállalná-e a miniszterelnöki pozíciót, közölte: "ez, azt hiszem, nem időszerű kérdés." Szerinte a cél az, hogy a mostani koalíció kormányozzon tovább, hiszen véghez kell vinni olyan változásokat a gazdaságban és a társadalmi életben, "amelyekhez kiszámítható politikai támogatásra van szükség." Bízik abban, hogy a helyzetet április 30-ig meg tudják oldani.
2008.04.01. 12:24
 
 
M-es BMW-k turbómotorokkal?
Az utóbbi időben több turbófeltöltővel lélegeztetett BMW motor megjelenéséről is hallhattuk, de a cég vezetője szerint még messze nem ért véget a feltöltött motorok korszaka a bajor autógyártónál.
2008.04.01. 11:25
 
 
BKV-sztrájk: nincs megállapodás az elégséges szolgáltatásról
Egyelőre nem született megállapodás az április 7-ére tervezett BKV-sztrájk idején biztosítandó elégséges szolgáltatás mértékéről - közölte a fővárosi cég sajtóirodája kedden az MTI-vel, azt követően, hogy délelőtt tárgyalt a szakszervezetekkel. A BKV Zrt. vezetőségének javaslata szerint az elégséges szolgáltatás mértéke a felszíni közösségi közlekedés esetében csúcsidőszakban 75 %-os, csúcsidőszakon kívül 66 %-os, míg a metrókat egyáltalán nem érintené a munkabeszüntetés. A szakszervezet képviselői egyelőre csak arra tettek ígéretet, hogy "nulla százaléknál" magasabb lesz az elégséges szolgáltatás mértéke, legalábbis a BKV közleménye szerint. A hétfőre tervezett sztrájk üzemkezdettől 13 óráig tartana.
2008.04.01. 11:23
 
 
Brooklyn Funk Essentials Budapesten
2008.04.01. 11:23
 
 
Paris otthon bulizik
A paparazzok búcsút inthetnek a "Paris Hilton bulizik" felvételeknek - az örökösnő ezentúl a saját otthonában fog tombolni, privát lebujt építtet Beverly Hillsen lévő villájába.
2008.04.01. 11:20
 
 
Juscsenko bizakodó a NATO-csúcs előtt, Bush támogatja az ukrán tagságot
Viktor Juscsenko ukrán államfő biztosra veszi, hogy országa "pozitív jelzést" és hivatalos meghívást kap a tagságra a NATO-tól a szervezet bukaresti csúcstalálkozóján. Erről a kijevi látogatáson tartózkodó George Bush amerikai elnökkel közös sajtóértekezletén beszélt kedden. Bush közölte: támogatja, hogy Ukrajna és Grúzia hivatalosan tagjelöltté váljon az észak-atlanti szervezet másnap kezdődő csúcstalálkozóján. A NATO-tagok megosztottak a két ország meghívása tekintetében, Oroszország pedig hevesen ellenzi azt.
2008.04.01. 11:15
 
 
Madonna újraforgatja a Casablanca-t?
Madonna legújabb filmes projektje a világhíres klasszikus, Casablanca újraforgatása lenne. Az 1942-es alkotás főszereplői Ingrid Bergman és Humphrey Bogart voltak. Madonna úgy gondolja, hogy ezúttal ő játszaná Ingrid szerepét.
2008.04.01. 11:15
 
 
Rolling Stones: jön a 23. lemez
23. stúdióalbumának megírására készül a Rolling Stones.
2008.04.01. 11:09
 
 
Víz alatti vasalási rekord
Új víz alatti vasalásrekordnak örülhet a világ: 72 ausztrál búvár döntötte meg a korábbi, 70 fős csúcsot. A kategóriában nem a vasalás időtartama, sem pedig a ruhák simasága számít, hanem az, hogy minél többen csinálják egyszerre. A Melbourne közelében a már eléggé hideg óceánba merülő búvárok ugyan teljes felszerelést vittek magukkal, deszkát, vasalnivaló ruhát és vasalót, ám utóbbit zsinór nélkül, és nem csak azért, mert nemigen akad konnektor az óceán fenekén, hanem mert, ha mégis, elég veszélyes lett volna áramütés szempontjából. Az extrémvasalás amúgy egyre népszerűbb a világban és hegycsúcsokon is űzik, nem csak víz alatt, bár ez utóbbi a legértelmetlenebb.
2008.04.01. 10:53
 
Vereségekkel kezdődött a birkózó Eb
A finnországi Tamperében a szabadfogás négy súlycsoportjának küzdelmeivel megkezdődött a birkózó Európa-bajnokság.
2008.04.01. 10:37
 
 
Putyint már május 8-án kinevezhetik kormányfővé
Vlagyimir Putyint már május 8-án - egy nappal Dmitrij Medvegyev, az új elnök beiktatása után, s egyetlen nappal a Győzelem Napján tartandó díszszemle előtt - kinevezhetik kormányfővé - értesült a Vedomosztyi című lap, s az értesülést Borisz Grizlov, az orosz alsóház (Állami Duma) elnöke is megerősítette kedden. Az Egységes Oroszország párt forrásaiból származó hír szerint az ötlet az elnöki adminisztrációban merült fel, de a pártban is úgy vélik, hogy a kinevezést nem szabad halogatni, mindenki változásokat vár. Az elnöki adminisztráció nem kívánta kommentálni az értesülést, de a nyilatkozó annyit megjegyzett, hogy logikus lenne nyomban az új elnök beiktatása után kinevezni a kormányfőt.
2008.04.01. 10:32
 
 
Birkózó Eb: Ritter és Aubéli is búcsúzott
A vigaszágra került két magyar szabadfogású birkózó, Ritter Árpád és Aubéli Ottó kikapott és ezzel kiesett a tamperei olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság első napján. A viadal honlapja szerint a kétszeres Eb-győztes Ritter (84 kg) az örmény Vagyim Lalijev ellen lépett szőnyegre a vigaszág első körében, s két nagyon szoros menetben, mindkettőt 1-0-ra elveszítve búcsúzott. Aubéli jobban kezdett az orosz Bahtijar Ahmedovval szemben, 1-0-ra nyerte az első két percet, a folytatásban azonban elfáradt, a másodikat 2-0-ra, míg a döntő menetet 6-0-ra bukta el, így ő is kiesett. Az Eb első napján ezzel már nem maradt magyar versenyben, mind a négy birkózó nyert meccs nélkül zárta a küzdelmeket.
2008.04.01. 10:28
 
Szekeres: a NATO balkáni bővítése fontos Európának
A NATO balkáni bővítése Európa egészének a stabilitása szempontjából fontos - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter az Adevarul keddi számában megjelent interjújában. A bukaresti napilap a NATO-csúcstalálkozóval kapcsolatos exkluzív interjúsorozatának részeként kérdezte a magyar honvédelmi tárca vezetőjét. Szekeres egyebek között kifejezte reményét, hogy a bukaresti csúcstalálkozó "demonstrálja" majd a transzatlanti egységet és szolidaritást, ennek szellemében hozza meg döntéseit a bővítésről, a rakétavédelemről, valamint az euroatlanti integráció útjára lépni kívánó partnerországokkal folytatandó együttműködésről.
2008.04.01. 10:24
 
Peking 2008, cselgáncs: Pekli Mária a hetedik "magyar"
A már ausztrál színekben versenyző, bajai születésű Pekli Mária lett a hetedik "magyar" cselgáncsozó, aki kvalifikálta magát a pekingi olimpiára. A judoinfo.hu szaklap értesülése szerint az 1997-ben a távoli földrészre férjhez ment, és a sydneyi játékokon (57 kg-ban) már új hazájának színeiben bronzérmes dzsúdós ősszel a perth-i Világkupán és a hétvégi - Új-Zélandon lebonyolított - Óceánia-bajnokságon is diadalmaskodott, így a kvalifikációs szabályok alapján ötkarikás kvótát szerzett. A 35 éves Pekli legnagyobb sikere magyarként az 1996-os hágai Eb-n szerzett ezüstérme volt.
2008.04.01. 10:21
 
 
Navracsics szerint a hat év kudarca a koalíciós veszekedés
A szocialista-szabad demokrata koalíció hat évének kudarca testesül meg a szombat délelőtt óta egyre jobban kiteljesedő veszekedésben - írta Navracsics Tibor a Jobbklikk.hu portálon kedd reggel megjelent blogbejegyzésében. A Fidesz frakcióvezetője szerint mára világossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya nem képes a gazdasági növekedéshez és a piac biztonságos működéséhez szükséges stabilitást és hitelességet megteremteni. A koalíció csődje nemcsak a kormányzati politika, de "a baloldal vezérének erkölcsi és hitelességi csődje is - írta Navracsics. Mint fogalmazott, "Gyurcsány Ferenc személyes karrierérdekeire már eddig is ráment az ország jóhíre és jóléte, most rámehet a gazdaság stabilitása is".
2008.04.01. 10:15
 
 
Peking 2008: elhagyta a láng a kínai fővárost
Kedden elhagyta Pekinget az olimpiai láng, amely öt kontinens 19 országának 19 városát érintve a nyári játékok előtt tér majd vissza Kínába. A fáklya 137 ezer km-t tesz meg nemzetközi körútja során, az első állomás a kazah Almati lesz. Az olimpia városába augusztus 6-án érkezik vissza, előtte május 3-tól halad Kínában a fáklyaváltó. A láng útja eseménydúsnak ígérkezik, mert a kínai rendszerrel - elsősorban Tibet miatt -szembenállók tüntetéseket jelentettek be, egyebek között Londonban, Párizsban és San Franciscóban. Demonstrációk kísérték a láng fellobbantásának múlt heti, olümpiai ünnepségét és vasárnapi athéni átadását is.
2008.04.01. 10:12
 
Kapcsolat lehet az amerikai futball és a szívbetegség között
Az amerikai futball sztárjai, akik játékosként nyugdíjba mentek, sokkal gyakrabban kapnak szív- és érbetegséget, mint azok a szurkolók, akik addig a meccseken őket csodálták. Az Amerikai Kardiológus Kollégium idei kongresszusának első napján alig volt olyan téma, amit olyan figyelemmel hallgatott volna a közönség, mint az erről szóló tudományos előadást. Az amerikai foci nem veszélytelen sport. A játékosok agyrázkódása az egészségügyi statisztikák szerint a futballisták között évente átlag 41 000 alkalommal történik meg.
2008.04.01. 09:48
 
 
ENSZ: biztonságosabbá kell tenni a közúti közlekedést
Világszerte erőfeszítéseket kell tenni annak érdekében, hogy csökkenjen a közúti baleseteknek halálos áldozatul eső évi 1,2 millió ember száma. Erre buzdította hétfőn a tagállamokat az ENSZ Közgyűlése. A fórum üdvözölte, hogy Oroszország felajánlotta: kész jövőre vendégül látni az utak biztonságáról rendezendő miniszteri tanácskozást. Az autóutak biztonságának válságáról rendezett egynapos vitát követően egyhangúlag határozatot fogadtak el, amelyben felszólították a 192 tagállamot - különösen a fejlődő országokat -, hogy vegyen részt az ENSZ-nek a halálos közúti balesetek csökkentését célzó programjaiban.
2008.04.01. 09:36
 
 
Az államháztartás bruttó adóssága a GDP 66 %-a volt 2007 végén
Az államháztartás nettó finanszírozási igénye 2007-ben a GDP 5,5 százalékát érte el és már negyedik negyedéve folyamatosan csökken - közölte a Magyar Nemzeti Bank kedden. Az MNB által publikált pénzügyi számlák adatai szerint 2007-ben az év egészét tekintve az államháztartás nettó finanszírozási igénye 1.384 milliárd forint volt, ami a GDP 5,5 százalékával egyenlő. A negyedik negyedéves finanszírozási igény a negyedéves GDP 8,9 százalékát tette ki, összege 616 milliárd forint. Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága - a túlzott hiány eljárás keretében az Európai Bizottságnak jelentett érték - 2007 végén a GDP 66,0 százalékát tette ki, 16.736 milliárd forintot.
2008.04.01. 09:27
 
 
5,5 százalékos volt a kormányzati szektor hiánya 2007-ben
A kormányzati szektor 2007. évi hiánya 1.395,1 milliárd forint, a GDP 5,5 százaléka - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden előzetes adatok alapján. A tavalyi hiány a 2006. évihez képest 808,5 milliárd forinttal, GDP-arányosan 3,8 százalékponttal alacsonyabb. A nemzeti számlák rendszere (ESA95) módszertani előírásai alapján összeállított adatok szerint 2007-ben a kormányzati szektor bevétele 11.322 milliárd forint, kiadása 12.717 milliárd forint, hiánya 1.395 milliárd forint volt.
2008.04.01. 09:22
 
 
A Ferrari elnöke bízik Massában
Luca Cordero di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint a brazil Felipe Massa helye biztos a Forma-1-es csapatban. "Nincs miről beszélni: a Ferrari rendelkezik a világ két legjobb pilótájával" - mondta di Motezemolo, hozzátéve, hogy vasárnap Ferrari-sikereket vár a Bahreini Nagydíjon. "A versenyautó nagyon jó, a csapat kiváló, képesek vagyunk mindenkivel megküzdeni." Legutóbb, a malajziai GP-n az olasz istálló világbajnoki címvédője, Kimi Raikkönen győzött, Massa viszont Melbourne-ben és Szepangban is kiesett.
2008.04.01. 08:48
 
 
Kísértetper
Kísértetpert indít egy olasz család házuk előző tulajdonosai ellen, mert nem közölték velük, hogy szellemek garázdálkodnak az ingatlanban. Az 57 éves családfő - aki korábban kamionsofőrként dolgozott - és felesége 35 millió forintnyi összegért vették a házat Spoleto városában még 2005-ben. Azt hitték, nagyon jól jártak, mivel az eladók minden bútort és egyebet is benne hagytak. Csakhogy már az első éjjel kísérteties dolgokra ébredt az új családfő, reggel pedig világító penészfoltokkal voltak tele a falak. Nem sokkal később magától kigyulladt és kiégett a fűnyíró, azután pedig a feleség autója. Tízéves lányuk rendre lánccsörgésre ébred éjnek évadján.
2008.04.01. 08:30
 
 
Az Új Magyarország programmal is foglalkozik az OÉT
Az Új Magyarország programmal is foglalkozik áprilisban az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT), a testület a napokban fogadta el első féléves munkatervét. A munkaterv szerint elsőként a program adószabályokra vonatkozó részét vitatják meg, majd a foglalkoztatás javítását szolgáló javaslatokat. A tanács véleményt formál az Új Tulajdonosi Programról is. Ugyancsak az áprilisi napirendek között szerepel az új Polgári Törvénykönyv munkaügyi vonatkozású részeinek véleményezése. A fórum értékeli a konvergencia program végrehajtását. Még tavasszal a tanács elé kerülhetnek az Új Tulajdonosi Program törvénytervezetei illetve foglalkoznak a magán-nyugdíjpénztári járadékszabályozásról szóló előterjesztéssel.
2008.04.01. 08:22
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Folytatódik ma az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezet sztrájkköveteléseiről Herczog László munkaügyi közvetítő bevonásával. A VDSZSZ kibővített Országos Választmánya (OV) március 26-án értékelte a kialakult helyzetet, és szükségesnek tartja a február 1-jén megkezdett és időközben többször is felfüggesztett sztrájk folytatását. A munkabeszüntetés kezdetének és időtartamának meghatározásával az elnökséget hatalmazta fel. A legutóbbi, március 25-én tartott egyeztetés eredménytelenül zárult.
2008.04.01. 08:13
 
A kerekasztal lovagja
Az Amerikai pite asztalos változatát adta elő egy 40 éves férfi Ohio államban: kerti bútorral "szeretkezett" négyszer is a kertjében, amit aztán egyik szomszédja videóra vett, bizonyítékul a feljelentéshez. A férfi a telt formákat kedvelheti az asztalokban, mert egy kerekbe habarodott bele, fémből készült "feszes testűbe". A rendőrség négyrendbeli közszeméremsértés címén indított eljárást a "kerekasztal lovagja" ellen. A férfi egy másik szomszédja megütközött azon, hogy nem csukták azonnal börtönbe az "asztalost", mivel egy iskola is van a közelben és a férfi bármikor megismételheti szextettét - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap nem április elsejei tréfa gyanánt.
2008.04.01. 08:03
 
 
Reuters: a reformok végét jelzi a koalíció felbomlása
A Magyarországot 2002 óta kormányzó koalíció vége ténylegesen a gazdasági reformok végét és a politikai instabilitás időszakát jelzi - írta a Reuters az SZDSZ-nek a koalícióból való kilépéséről szóló hétfői tudósításában. Mindez olyankor történik - állapította meg a brit hírügynökség - amikor a magyar pénzeszköz és az államkötvények amúgy is sebezhetővé váltak. Jóllehet a szocialisták fogadkoztak, hogy a továbbiakban is támogatják a miniszterelnököt, a kormánykoalíció felbomlása megpecsételheti Gyurcsány Ferenc sorsát, aki a legjobb esetben "béna kacsa" lesz miniszterelnöki tisztségében, legrosszabb esetben pedig tehertétel pártja számára - véli a brit hírügynökség.
2008.04.01. 08:00
 
 
Miami: Szávay párosban is búcsúzott
A szereplését egyesben a második fordulóban befejező Szávay Ágnes - az orosz Dinara Szafinával az oldalán - párosban is búcsúzott a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztornától. A magyar, orosz duó a negyeddöntőbe jutásért rendezett összecsapáson két szettben kapott ki a Kveta Peschke, Rennae Stubbs cseh, ausztrál kettőstől. Eredmény, női páros, 2. forduló (a negyeddöntőbe jutásért): Peschke, Stubbs (cseh, ausztrál, 3.)-Szafina, SZÁVAY (orosz, magyar) 6:2, 6:3.
2008.04.01. 07:47
 
 
Mától nem kell vizit- és kórházi napidíjat fizetni
Április 1-től, azaz mától nem kell a háziorvosnál és a szakrendelőkben vizitdíjat, illetve a kórházakban kórházi napidíjat fizetni. A díjak eltörléséről népszavazás döntött március 9-én. A referendumon feltett kérdés alapján a díjakat csak 2009. január 1-től kellett volna eltörölni, azonban az Országgyűlés úgy határozott, hogy már 2008. április 1-től ne kelljen fizetni. A vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése miatt a háziorvosok és a kórházak szeretnék elérni, hogy a kormány kompenzálja a kieső bevételüket. A vizitdíjat és a kórházi napidíjat 2007. február 15-én vezették be, összege alapesetben 300 forint volt. Megszűnéséig valamivel több mint 21,7 milliárd forint bevételt eredményezett.
2008.04.01. 07:40
 
 
Csúszik a Discovery indítása
Közel egy héttel később a tervezettnél, május 31-én indul a Nemzetközi Űrállomáshoz a Discovery űrrepülőgép - jelentette be hétfőn az amerikai űrkutatási hivatal. Eredetileg május 25-én rajtolt volna a Discovery. A késés oka, hogy a rossz időjárás miatt csak késve tudták átszállítani az űrrepülőgép külső üzemanyagtartályát a szerelés helyéről, egy New Orleans-i csarnokból a floridai Kennedy űrközpontba. A Discovery a Kibo űrlaboratórium újabb elemeit szállítja az űrbázisra. A Kibo lesz az űrállomás legnagyobb kutatómodulja.
2008.04.01. 07:40
 
 
Kijevbe érkezett George Bush
Az amerikai elnök kétnapos látogatást tesz az ukrán fővárosban a szerdán kezdődő bukaresti NATO-csúcs előtt. A várakozások szerint három ukrán-amerikai dokumentumot írnak alá kijevi tartózkodása során, közöttük a két ország közötti rövid távú együttműködéséről szóló "útitervet". Az ország nyugati irányultságú vezetői azt várják Bush érkezésétől, hogy biztosítsa támogatásáról Ukrajna csatlakozását a NATO előszobájának számító Tagsági Akciótervhez. Az állami vezetők mellett Bush tárgyal Viktor Janukovics ellenzéki vezetővel is. Felmérések szerint egyébként az ukrán lakosság nagy többsége ellenzi, hogy Ukrajna a NATO tagjává váljon.
2008.04.01. 07:21
 
 
Elképzelhető a kisebbségi kormányzás az MSZP és az SZDSZ szerint
Az MSZP és az SZDSZ szerint is elképzelhető, hogy kisebbségi kormányzás lesz Magyarországon azt követően, hogy a liberálisok elhagyják a koalíciót. Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője és Kóka János, az SZDSZ elnöke erről hétfő este beszélt a közszolgálati televízióban. A liberális miniszterek kedden beadják a felmondásukat, a liberálisok nem kívánnak ebben a kormányban koalíciós szerepet vállalni- közölte Kóka. Az egyeztetés arról fog szólni, miként történik az átadás. Lendvai elmondta a keddi tárgyaláson ismertetik a szabad demokratákkal, hogy a szocialisták milyen módon képzelik el a következő két év programját. Az SZDSZ döntése, hogy tudja-e ezt a programot a koalíción kívül vagy belül támogatni - fűzte hozzá.
2008.04.01. 07:10
 
 
Egyeztet az MSZP és az SZDSZ
Egyeztetést tartanak délután a szabad demokraták és a szocialisták, ahol az SZDSZ ismerteti a liberálisok ügyvivői testületének állásfoglalását és egyeztetnek arról, technikailag hogyan bonyolítható le zökkenőmentesen a miniszterek lemondása. Hétfőn az SZDSZ ügyvivő testülete egyhangúlag úgy döntött, hogy nem kíván koalíciós szerepet vállalni a jelenlegi kormányban. Kóka János pártelnök a kisebbségi kormány életképességéről azt mondta, ez is alkalmassá teszi a jelenlegi kormányt, hogy kitöltse a ciklusát. Hozzátette, semmiféleképpen nem céljuk az, hogy "Orbán Viktor átvegye a kormányrudat." Véleménye szerint ugyanis a Fidesz elnökének politikája a "biztos összeomlásról szól."
2008.04.01. 07:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435[2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista