2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Burány Sándor: a szocialisták írásban szerződnének az SZDSZ-szel
Az MSZP írásban kíván szerződni az SZDSZ-el arról, hogy a liberálisok milyen kormányzati programokat támogatnak a parlamentben - mondta Burány Sándor csütörtök este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) államtitkára elmondta: a szocialisták fontosnak tartják, hogy írásban, akár pontokban szedve is, de szerződjenek arról, hogy az SZDSZ milyen kormányzati programokat támogat az Országgyűlésben. Az ország stabilitása, a pénzügyi körök megnyugtatása érdekében ez lenne a legtisztább helyzet - tette hozzá Burány Sándor.
2008.04.03. 21:29
 
 
Megkezdődött a tömeges repülőgép-robbantást tervezők pere Londonban
Megkezdődött csütörtök este annak a nyolc gyanúsítottnak a pere, akik a vád szerint 2006 nyarán egyszerre több, Londonból észak-amerikai célállomások felé induló repülőgépet akartak öngyilkos módon felrobbantani. Ennek a merénylettervnek a leleplezése vezetett ahhoz a világ számos repülőterén máig érvényes korlátozáshoz, amelynek alapján bizonyos mennyiségen felül nem lehet folyadékot és képlékeny anyagokat a repülőgépek fedélzetére felvinni. A vádlottak a járatokat, amelyeken összesen több mint 1500-an utaztak, úgy választották ki, hogy egyszerre legyenek a levegőben, vagyis a hatóságok az első robbanás után a többi kiszemelt repülőgép indulását már nem tudták volna megakadályozni.
2008.04.03. 21:09
 
 
A ciprusi fővárosban ismét lezárták a reggel megnyitott átjárót
Ismét lezárták csütörtökön Cipruson a megosztott főváros, Nicosia óvárosában azt az átjárót, amelyet aznap reggel nyitottak meg. A ciprusi görög hatóságok zárták le a török és a görög közösséget egymástól elválasztó Ledra utcai átjárót, a ciprusi igazságügyi miniszter indoklása szerint azért, mert ciprusi török rendőrök tartózkodtak a körzetben, megsértve ezzel egy a felek között létrejött korábbi kétoldalú megállapodást. A ciprusi kormány szóvivője elmondta, hogy török rendőrök járőröztek az ENSZ által ellenőrzött ütközőövezetben, noha az említett egyezség értelmében csak a világszervezet békefenntartói léphetnének be oda.
2008.04.03. 20:31
 
Birkózó Eb: Godó ötödik, Sastin nehéz ágon
Megkezdődött a nők versenye a tamperei birkózó Európa-bajnokságon. Az első napon – alacsony részvétellel – a három nem olimpiai súlycsoport küzdelmeit rendezték meg (kettőben volt magyar szereplő), orosz, svéd és ukrán győzelem született.
2008.04.03. 20:24
 
 
Kuncze: működőképes lehet a kisebbségi kormányzás
Kuncze Gábor szerint működőképes lehet a kisebbségi kormányzás, a liberális párt képviselői támogatni fogják azokat a előterjesztéseket, amelyek javítanak az ország helyzetén. Az SZDSZ korábbi elnöke a szegedi Közéleti Kávéház beszélgetésén arra hívta fel a figyelmet, hogy a szocialista pártban már korábban foglalkoztak a kisebbségi kormányzás gondolatával, "ez egy előre bekészített csomag volt." "A miniszterelnök úr szombati beszédét megelőzően két héttel hallottam fontos szocialista politikustól, hogy tulajdonképpen a legjobb az lenne, ha ők kisebbségben kormányoznának az SZDSZ külső támogatásával" - mondta. Hozzátette: rá néhány napra más vezető MSZP-s politikustól is hallotta ugyanezt.
2008.04.03. 20:14
 
 
A NATO-tagállamok megállapodtak az afganisztáni csapaterősítésről
Kötelezettséget vállaltak a NATO-tagállamok vezetői a szervezet bukaresti csúcsértekezletén Afganisztánba vezényelt csapataik megerősítésére, a hadműveletek terheinek megosztására, valamint a katonák bevethetőségére vonatkozó korlátozások csökkentésére. A tanácskozás zárónyilatkozatának csütörtökön ismertetett tervezete szerint a tagországok vállalják, hogy támogatják egymást a fanatikus muzulmán tálibok elleni hadműveletek terheinek megosztásában. A NATO jelenleg 47 ezer katonát állomásoztat Afganisztánban. A NATO-tagok vállalták azt is, hogy rendelkezésre bocsátják a szükséges számú kiképzőt és a szükséges felszerelést ahhoz, hogy 2010-re 80 ezer főre emelkedhessen az afgán kormányhadsereg létszáma.
2008.04.03. 19:20
 
 
Női torna Eb: előrelép a magyar csapat
A Böczögő Dorina, Korcsmáros Enikő, Gombás Laura, Csillag Tünde és Csiszár Anna összetételű magyar csapat 155,925 ponttal jelenleg a 6. helyen áll a női tornászok franciaországi Európa-bajnokságán. Az együttes gerendán és korláton rontott, a többi szeren azonban valamennyi versenyző sikeresen teljesített. Az már biztos, hogy a két évvel ezelőtti Eb-eredményén (15. hely) javít a gárda, ugyanis még egy hétcsapatos csoport van hátra, azaz a magyarok legrosszabb esetben is a 13. helyen végeznek. A tavalyi Eb 7. helyezettje, Korcsmásos ugrásban remekelt, egyedül neki lehet esélye döntőbe jutni.
2008.04.03. 18:13
 
 
Kikötött a Nemzetközi Űrállomáson a Jules Verne teherűrhajó
Kikötött a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) a Jules Verne automatikus üzemmódban működő európai teherűrhajó. A toulouse-i iránytóközpont közlése szerint a dokkolás rendben zajlott le csütörtökön, közép-európai idő szerint délután háromnegyed öt órakor. Az űrhajót március 9-én a Francia Guyana-i Kourouban lévő űrközpontból indították el az ISS-re, amelyre nagy mennyiségű vizet, élelmet, oxigént, tudományos berendezést és üzemanyagot szállított. A Jules Verne az első európai gyártmányú teherűrhajó, amelynek példányai a későbbiekben is részt vesznek a Föld körül mintegy 350 kilométeres magasságban keringő űrállomáson dolgozó űrhajósok utánpótlásának a biztosításában.
2008.04.03. 17:16
 
 
Beyoncé férjhez megy
Beyoncé Knowles amerikai rythme and blues énekesnő és a rap nagyjaként ismert Shawn Carter, másképpen Jay-Z, akivel öt éve él együtt, összeházasodnak - közölte internetes kiadásában a People magazin. A hírességek életével foglalkozó hetilap legfrissebb száma meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a pár New York államban adta be a házassági kérelmet, és hatvan napjuk van, hogy hivatalosan is hűséget esküdjenek egymásnak. A 26 éves Beyoncé már igen fiatalon sikert aratott a Destiny,s Child együttessel és 2003-ban lett szólóénekes Dangerously in Love című első lemezével. Második lemeze, a B,day 2006 szeptemberében jelent meg.
2008.04.03. 17:02
 
 
Pollenindex az allergiásokért
A pollen-előrejelző rendszer legújabb, hazánkban egyedülálló fejlesztése a pollenindex, amely mutatószámként figyelmezteti az allergiásokat a veszélyre. Az index magában foglalja az összes, levegőben mért pollenhatást. A levegőben lévő pollenmennyiséget darab/köbméterben mérik, és a laikus közönség számára könnyen érthető módon, négy kategóriába sorolják (alacsony, közepes, magas, nagyon magas koncentráció). A nagyon érzékenyekben már a közepes koncentráció is tüneteket vált ki, a magas koncentrációnál pedig már minden betegnél jelentkeznek a tünetek.
2008.04.03. 16:58
 
 
Áramlanak vissza a jegybankba az egy- és kétforintosok
Az egy- és két forintosok bevonásának szeptemberi bejelentése óta 105 millió darab, azaz 220 tonna egyforintos és 123 millió darab, azaz 387 tonna kétforintos áramlott vissza a jegybankba - közölte a Magyar Nemzeti Bank. Ez a mennyiség az egyforintosoknál a forgalomban lévő állomány 11 százaléka, illetve a kétforintosok esetében a forgalomban lévő állomány 15 százaléka. Az MNB-nél több mint 100 civil szervezet jelezte, hogy jótékony céllal gyűjt egy- és kétforintosokat: eddig összesen 36 tonna mennyiségben, azaz 18 millió forint értékben.
2008.04.03. 16:54
 
 
Három-tizenhárom perc a nemi aktus ideális időtartama
Szexológusok szerint a közösülés ideális időtartama három és tizenhárom perc között mozog. A Journal of Sexual Medicine című szaklap májusi számában megjelenő tanulmányban közzéteendő megfigyelés cáfolja azt a korábbi feltételezést, amely szerint a kitartás a minőségi nemi élet ismérve. A fenti időbe nem számít bele az előjáték. A szexológusok szerint az egy-két percig tartó aktus túl rövid. Eric Corty kutató, a Penn State Erie egyetem pszichológusa elmondta: azoknak a gondolkodásán remélt segíteni, akik szerint "minél több van valamiből, annál jobb, és ha valóban ki akarják elégíteni a partnerüket, az örökkévalóságig el kell húzniuk az aktust".
2008.04.03. 16:31
 
 
Áprilisban utalja a kormány az olimpiai támogatás fennmaradó részét
Még áprilisban utalja a kormány az olimpiai felkészüléshez szükséges, a szövetségeknek eddig még nem folyósított támogatást - közölte Budai Bernadett. A kormányszóvivő ismertetése szerint ebben a hónapban a Magyar Olimpiai Bizottság is megkapja a támogatást, és a kabinet utalja az olimpiai felkészüléshez szükséges támogatás eddig még nem folyósított részét, összesen 1.690 millió forintot. Budai Bernadett emlékeztetett arra, hogy az olimpiai támogatás 60 százalékát már megkapták a szövetségek. Mint hozzátette, a kormány 3 milliárd forintot biztosít a magyar sportolók pekingi olimpiai felkészülésére.
2008.04.03. 16:22
 
 
Fico a magyarországi szlovákokról is tárgyalni akar Gyurcsány Ferenccel
A magyarországi szlovák kisebbségről is tárgyalni akar Gyurcsány Ferenccel Robert Fico szlovák kormányfő, aki magyar kollégáját fél évvel ezelőtt hívta meg hivatalos pozsonyi látogatásra. Fico csütörtökön a szlovák parlamentben saját pártja képviselőjének kérdésére válaszolva elmondta: különös tekintettel a Pilisszentkereszten történtekre, a tervezett találkozón mindenképpen felveti a témát. Annál inkább is - mondta Fico -, mert a magyarországi szlovákok lojális polgárai a magyar államnak, ezért polgári jogaikról és védelmükről a magyar állam köteles gondoskodni.
2008.04.03. 16:00
 
 
Csúcson az Apple zeneáruháza
A hagyományos lemezboltokat és az online zeneáruházakat is maga mögé utasította Amerikában az iTunes. Az NPD piackutató intézet felmérése szerint januárban az Apple-féle iTunes bonyolította a legnagyobb forgalmat az amerikai zenekereskedelemben. Az informatikai óriás másolásvédelem (DRM) nélküli zenét kínáló portálja 19 százalékos piaci részesedést ért el. A második a hagyományos és internetes lemezboltokat egyaránt működtető Wal-Mart szupermarketlánc 15 százalékkal, a harmadik a Best Buy online elektronikai áruház 13 százalékkal.
2008.04.03. 15:51
 
Futó Pétert választották az MGYOSZ új elnökének
A következő négy évre Futó Pétert, a Futureal cégcsoport tulajdonos-elnökét, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) társelnökét választotta meg elnöknek az MGYOSZ X. közgyűlése - jelentette be Vadász Péter társelnök. A szervezetet 1990 óta vezető Széles Gábor tiszteletbeli elnök lett. Az MGYOSZ vezetésébe beválasztották azoknak a magyarországi nagyvállalatoknak a képviselőit is, amelyek korábban aktívan nem vettek részt a szervezetben, így a 16 tagú alelnöki testület tagja lett Mosonyi György, a Mol vezérigazgatója és Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese - ismertette Vadász Péter.
2008.04.03. 15:14
 
 
Az SZDSZ nem fogja megszavazni a pénztártörvényt
Az SZDSZ nem szavazza meg a parlamentben a pénztártörvény átalakítására vonatkozó szocialista javaslatot - áll a párt az MTI-hez eljuttatott közleményében. Magyarázatként leszögezték, hogy az egészségbiztosítási rendszer átalakításával az SZDSZ-nek az volt a célja, hogy a magánbefektetők megjelenése, a választás lehetőségének megteremtése és a kibontakozó verseny jobb minőségű ellátást eredményezzen. A szocialista javaslat kizárja a magánbefektetőket, megszünteti a választás lehetőségét, ezáltal a verseny feltételét is. Az SZDSZ küzd a monopóliumok ellen, a szocialista javaslat viszont a jelenlegi egy helyett hét erős állami monopóliumot hozna létre.
2008.04.03. 15:00
 
 
Bush: a NATO-nak méltányosan kell elbírálnia a csatlakozni vágyókat
A NATO kapuinak nyitva kell maradniuk, s a szövetségnek alaposan és méltányosan kell elbírálnia a további csatlakozási kérdelmeket - mondta a NATO vezetőinek George Bush amerikai elnök Bukarestben. Bush azt követően beszélt a NATO-csúcstalálkozón, hogy a jelenleg 26 tagú szövetség meghívta soraiba Albániát és Horvátországot. Macedónia felvételi kérelmét - Görögországgal folytatott névvitája miatt - félretették, s az amerikai elnök sajnálkozott amiatt, hogy ez ügyben nem sikerült konszenzusra jutni. Angela Merkel német kancellár az utóbbival kapcsolatban megjegyezte, hogy döntéssel nem kell megvárni a következő csúcstalálkozót.
2008.04.03. 14:35
 
Brüsszeli felszólítás Magyarországhoz a kutatás-fejlesztési célú adókedvezmények ügyében
Az Európai Bizottság csütörtökön felszólította Magyarországot, hogy módosítsa adózási jogszabályait, amelyek csak azokat az adófizetõket részesítik adókedvezményben, akik magyarországi helyszínen végeznek kutatás-fejlesztési tevékenységet.
2008.04.03. 14:00
 
 
MLSZ-elnökségi: tudomásul vették Várhidi beszámolóját
Meghallgatta és tudomásul vette Várhidi Péter szövetségi kapitány beszámolóját a múlt szerdai, szlovének elleni barátságos mérkőzésről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. A testület előbb elolvasta a szakvezető véleményét, majd az edzőbizottság értékelését is, végül meghallgatta a kapitány szóbeli kiegészítését. Ezt követően a beszámolókat tudomásul vette, hozzátéve, hogy az 1-0-s zalaegerszegi vereség alkalmával mutatott játék elfogadhatatlan volt a nemzeti együttestől. Ugyanakkor személyi konzekvenciája nincs a történteknek az elnökség részéről.
2008.04.03. 13:52
 
 
Bajnai Gordon szerint a tudás alapozza meg a versenyképességet
A tudás és annak fejlesztése alapozza meg az ország versenyképességét az Európai Unióban is, az ennek érdekében az elmúlt két évben lebonyolított regionális képzési program sikeres volt - közölte Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter a programot értékelő zárókonferencián tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten. A Regionális Fejlesztési Operatív Program (ROP) keretében 2005-ben indult két központi képzési program, amit a VÁTI - Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Kht. - bonyolított le. A program, amelyben 19 ezren vettek részt, nagymértékben hozzájárult az emberi erőforrás fejlesztéséhez.
2008.04.03. 13:44
 
Kepes-kiállítás nyílik Debrecenben
Egy hét múlva, április 10-én nyílik A fény művészete című kiállítás a Modemben. A világhírű művész és tudós munkásságának képzőművészeti területét bemutató debreceni tárlaton főként a hagyatékból és magángyűjtők kollekciójából szerepelnek alkotások. Jelentős részük teljesen ismeretlen a hazai közönség előtt.
2008.04.03. 13:19
 
Békéscsabán nyit új áruházat a Praktiker
A Praktiker konszern a cég 30 éves történetének eddig legnagyobb forgalmát és legjobb működési eredményét produkálta a 2007. üzleti évben, miután nettó bevétele 24,8 száza-lékkal, összesen 3,945 milliárd euróra nőtt. A Praktiker Békéscsabán nyitja meg követ-kező magyarországi áruházát.
2008.04.03. 13:14
 
Szombaton indul a negyedik Falk Art Fórum
Az elhivatott szervezők által 2006-ban indított nagy sikerű kulturális kezdeményezés, a Falk Art Fórum újabb mérföldkőhöz érkezett. Április 5-én immár negyedik alkalommal találkozhatnak műkereskedők, galériások, műgyűjtők és a budapesti lakosság a gyakran nemes egyszerűséggel csak műkereskedők utcájának nevezett Falk Miksa utcában, ahol az antik és modern művészeti fesztivál idején ezúttal is különleges programok várják az érdeklődőket.
2008.04.03. 13:06
 
 
Macedónia csak a névvita rendezése után lehet a NATO tagja
A NATO csütörtökön úgy határozott, hogy nem hívja meg tagjai közé Macedóniát azt követően, hogy Görögország vétót emelt az egykori jugoszláv tagköztársaság tagsága ellen - közölte a macedóniai kormány szóvivője Bukarestben. A szövetség vezetői ugyanakkor felhatalmazták nagyköveteiket, hogy Szkopjét azonnal meghívják a NATO-ba, amint rendeződik a 17 éve tartó névvita a két állam között - mondta. A szóvivő hozzátette: "Nagy csalódás ez számunkra. Nekünk azt mondták: a reformok és a katonai hozzájárulások terén mindent megtettünk, amit lehetett a tagság érdekében. Megbüntettek minket, mert macedónok vagyunk".
2008.04.03. 13:05
 
 
Tőkés autonómiákat szorgalmaz Délkelet-Európában
Tőkés László szerint az autonómiák rendszerének differenciált bevezetése nemcsak a kisebbségi magyarság, hanem a délkelet-európai térség stabilitása szempontjából is fontos lenne. Az erdélyi európai parlamenti (EP-) képviselő - mint arról az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében tájékoztatott - az Európai Parlament délkelet-európai országokkal való kapcsolatokért felelős küldöttségének szerdai ülésén fejtette ki ezt az álláspontját. A tanácskozás meghívott előadója Oliver Dulic szerb parlamenti elnök volt, aki kifejtette: a május 11-i szerbiai parlamenti választások legfőbb tétje az, hogy Szerbia az "európai utat" válassza.
2008.04.03. 12:51
 
 
Februárban 66 ezerrel nőtt a hazai mobil-előfizetők száma
Februárban 66 ezerrel, 11 millió 165 ezerre nőtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így a hónap végén 100 főre 111,1 előfizetés jutott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) az MTI-vel. Az NHH - a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas SIM-kártyák száma alapján - közölte, hogy a Pannon piaci részesedése az előző havi 35,44 százalékról 35,39 százalékra csökkent, a T-Mobile részesedése maradt 43,80 százalékos, a Vodafone részesedése pedig 20,77 százalékról 20,80 százalékra emelkedett.
2008.04.03. 12:08
 
 
A Mercedes és a BMW az FIA állásfoglalását várja a Mosley-ügyben
A Forma-1-ben érdekelt Mercedes és BMW egyértelmű állásfoglalást vár a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA) a szexbotrányban érintett elnök, Max Mosley ügyében. "A nyilvánosságra került videó tartalma visszataszító. Mi elhatárolódunk ettől. A kihatása azonban az egész motorsportot érintheti. Ezért állásfoglalást kérünk az FIA elnökségétől" - áll a két német autógyártó közös közleményében. A nemzetközi szövetséget 1993 óta irányító brit sportvezető a News of the World című lap beszámolója szerint öt, náci kosztümbe öltözött prostituált társaságában szadomazo orgián vett részt, amelyről egy ötórás szexvideó is készült.
2008.04.03. 12:07
 
 
Gyurcsány: Magyarország érdekét is szolgálja, ha a NATO erős
Ha a NATO erős, az Magyarország érdekét is szolgálja, és országunk minden tőle telhetőt megtesz, hogy hozzájáruljon a szövetség megerősödéséhez, közreműködik a közös álláspontok kialakításában - mondta csütörtökön Bukarestben a magyar sajtó képviselőinek Gyurcsány Ferenc. A NATO csúcstalálkozóján részt vevő miniszterelnök Magyarország szempontjából azt tartotta a találkozó legfontosabb következményének, hogy stratégiai értelemben megmaradt az egység. Franciaország bejelentése, miszerint intenzívebbé teszi jelenlétét a NATO-ban, többek között Afganisztánban, stratégiai hozzájárulás, csaknem fordulópont a NATO életében - mondta.
2008.04.03. 12:00
 
 
Fidesz: tisztességtelen a távozó kormánytagok végkielégítése
A Fidesz elfogadhatatlannak és tisztességtelennek tartja, hogy a távozó kormánytagok végkielégítést vesznek fel - mondta Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióigazgatója csütörtökön. A fideszes politikus szerint az MSZP-SZDSZ kormány alkalmatlansága és folyamatos hazudozása gazdasági, szociális és politikai válságba sodorta az országot, a hatalmi torzsalkodásnak pedig az ország issza meg a levét. Mindeközben felháborító és az emberekkel szemben végtelenül tisztességtelen, hogy a válság okozói a kormányból való távozásuk után végkielégítést akarnak felvenni - jelentette ki Répássy, aki felhívta a figyelmet arra, hogy egy miniszter kivételével ezek a kormánytagok saját döntésük alapján távoznak.
2008.04.03. 11:40
 
 
Veres: az MVM átalakítását vagyonvesztés nélkül kell végrehajtani
A Magyar Villamos Művek (MVM) ZRt. szerkezeti átalakítását úgy kell végrehajtani, hogy ne járjon vagyonvesztéssel, a szakemberek vizsgálják a MAVIR leválasztásának lehetőségét, Paks kiválását azonban nem - mondta Veres János pénzügyminiszter csütörtökön az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén. Beszámolt arról is, hogy tárgyalásokat folytatnak a magyarországi kínálat nem belföldi erőművi kapacitásokból történő növelése érdekében, a technikai lehetőségek maximális kihasználásával. Amíg ugyanis keresleti piac van, nem képzelhető el az árak csökkentése, de még szinten tartása sem - tett hozzá.
2008.04.03. 11:31
 
 
Csak az éjszakai járatokat engednék közlekedni a BKV-szakszervezetek
Csak az éjszakai járatok közlekednének üzemkezdettől délután egy óráig az esetleges április 7-i BKV-sztrájk idején; a munkáltató elutasítja a szakszervezetek javaslatát - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ) elnökhelyettese az MTI-vel. A szakszervezeti vezető elmondta, hogy a csütörtök reggeli, az esetleges sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásra tett érdekképviseleti javaslat szerint az éjszakai járatok nem állnának le, hanem azok szállítanák délután egy óráig az utasokat. A BKV alvállalkozóit a sztrájk nem érinti. Így az éjszakai járatokkal együtt a teljes szolgáltatás mintegy 10 százalékos lenne. A munkáltató ezt nem fogadta el - tette hozzá Gulyás.
2008.04.03. 11:30
 
 
"Krokodilálló" férj
Krokodil hátára ugrott egy férfi Ausztráliában, amivel sikerült megmentenie feleségét. Az úszkáló párra egy két és fél méteres krokodil támadt és a 36 éves asszonyt szemelte ki vacsorára. A combját harapta át, ám a hátára ugró férfi annyira meglepte, hogy inkább elengedte a feleséget és megfutamodott, illetve "meguszamodott". A nő sebeit - a keze is megsérült - Darwinban látták el, szerencsére nem voltak túl súlyosak. Férje megúszta serülés nélkül a kalandot.
2008.04.03. 11:21
 
Vége a nagymúltú Szobi Szörp-nek
Felszámolják a Szobi szörpgyárat. A gyár már 2007 őszén leállt a termeléssel, most pedig fél évre rá elkezdődik a gyár felszámolása.
2008.04.03. 11:00
 
 
Szili: Április 30-ig zökkenőmentesen működik tovább a parlament
Az SZDSZ megszavazza a jövő heti napirendet és miniszterei, illetve államtitkárai is részt vesznek a parlament munkájában - közölte Szili Katalin a házbizottság ülése után csütörtökön. A házelnök elmondta: a kisebbik koalíciós párt biztosította arról, hogy április 30-ig zökkenőmentesen működik tovább a parlament. Szili Katalin kitért arra: felkérte az Országgyűlés főtitkárát, hogy tegye meg az előkészületeket arra az esetre, ha felbomlik a koalíció, és változtatni kell az országgyűlési bizottságok, köztestületek összetételén. Az MTI kérdésre válaszolva hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a jelenlegi megállapodáson, amelyet 2006-ban, a parlament megalakulásakor kötött az öt párt, csak ötpárti egyetértéssel lehet változtatni.
2008.04.03. 10:41
 
 
A Kreml szerint Ukrajna és Grúzia bevonását semmi sem indokolja
A NATO Ukrajnával és Grúziával való bővítését semmilyen objektív szempont nem indokolja, az amerikai fél "mániákus" igyekezete mögött az áll, hogy még Vlagyimir Putyin elnöksége idején bevonja Kijevet a felvételi folyamatba, hogy a lépéssel ne rontsa az új orosz elnökkel fenntartandó viszonyát - állította egy magát megnevezni nem kívánó kremlbeli forrás. Az illető felhívta a figyelmet arra, hogy a két országot olyan időpontban akarják bevonni a csatlakozásra való felkészülésbe, amikor mindkettőben kevéssé stabil a belpolitikai helyzet, Ukrajnát illetően mindenki újabb kataklizmákra számít, de Grúziában sem várható lényeges javulás.
2008.04.03. 10:33
 
 
Veres szerint a konvergenciaprogramból nem lehet engedni
Az idei 4 százalékos és a jövő évi 3 százalékos GDP arányos államháztartási hiányból, azaz a konvergenciaprogram legfontosabb célkitűzéséből nem lehet engedni - jelentette ki a pénzügyminiszter csütörtökön Budapesten egy kamarai üzleti fórumon. A magyarországi brit kereskedelmi kamara rendezvényén Veres János közölte: a konvergenciaprogram sarokszámainak teljesítését és a 2009. évi költségvetés elfogadását a koalíciós helyzet változása után is biztosítani képes a kormány. Hozzátette azt is, hogy ez a feltétele annak, hogy 2008-2009-ben Magyarország fel tudja használni az Európai Uniótól igénybe vehető közel 1.800 milliárd forint forrást.
2008.04.03. 10:27
 
 
Soros György újabb pénzügyi válságra számít
Soros György magyar származású milliárdos befektető szerint a mostani pénzügyi válság a legrosszabb a nagy világgazdasági válság óta. Soros arra számít, hogy a piacok rövid időre ugyan megnyugszanak, de még az idén újabb visszaesés fog bekövetkezni. A Bloombwerg hírügynökségnek úgy vélekedett, hogy a mostani válságnak jó kifutása volt, amivel a Wall Street-nek a szárnyalására utalt azt követően, hogy a bajba jutott Bear Stearns meg tudott állapodni a JPMorgan Chase-zel. - Ez azonban valószínűleg nem a mélypont volt - jegyezte meg, hozzátéve, hogy a tőzsde felfelé ívelése hat héttől három hónapos időszakig tarthat, miközben az amerikai gazdaság a recesszióhoz közel kerül.
2008.04.03. 10:21
 
Birkózó Eb: Godó Kitty a bronzéremért küzdhet
Godó Kitty a bronzéremért mérkőzhet a birkózók tamperei olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságán. Az 59 kg-os súlycsoport magyarja - a viadal honlapja szerint - a nyolcaddöntőben erőnyerő volt, majd a negyeddöntőben simán, két menetben (6-0, 4-0) legyőzte a portugál Angela Goncalvest, a fináléba kerülésért viszont, ugyancsak két szakaszban (0-4, 0-3) kikapott a svéd Ida Theresa Nerelltől. A dobogó harmadik fokáért az orosz Larissza Kanyajevával mérkőzik majd az esti programban. A 67 kg-os kategóriában Szerencse Mónika a nyolcaddöntőben két menetben alulmaradt (0-4, 0-6) a francia Lise Legrand Golliot-val szemben, s mivel legyőzője nem jutott fináléba, a magyar birkózó ezzel be is fejezte szereplését.
2008.04.03. 10:17
 
 
Obama főtanácsadója lehetne Al Gore
Barack Obama fontolgatja, hogy ha megnyeri az elnökválasztást, akkor felkéri főtanácsadójának Al Gore egykori alelnököt. Az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-aspiránsa elmondta Gore fontos szerepet játszana a klímaváltozással kapcsolatos elnöki politikájának alakításában, sőt a kérdésben jelenleg is konzultál vele. Obama hangoztatta: "megígérhetem, hogy Al Gore a tárgyalóasztalnál ül majd, és központi szerepet játszik ennek a problémának a rendezésében." Gore személye, illetve a vele kapcsolatos konzultáció azért került az érdeklődés középpontjába, mert sokan találgatják, hogy a Demokrata Párton belül, az elnökjelölti vetélkedésben kit támogat majd, Obamát vagy Hillary Clintont.
2008.04.03. 09:44
 
 
Kóka János nem számít előrehozott választásokra
Nem számít előrehozott választásokra, azonban a kisebbségi kormányzást kockázatosnak tartja Kóka János. Erről az SZDSZ elnöke csütörtökön a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában beszélt. Szerint azt a megállapodást mondta fel Gyurcsány Ferenc, ami alapján koalíciót kötött a két párt. Ugyanakkor közölte: a kialakult helyzetért nem vádolja Gyurcsány Ferencet. "Valószínűleg ez nem az ő személyes képességeinek a hiánya, nem az ő tudásának a hiánya, hanem valami miatt azok a korlátok, amik felépültek körülötte, ma lényegében nullára csökkentették Gyurcsány Ferenc mozgásterét" - fogalmazott. Az SZDSZ utóbbi tíz évének legnagyobb és legnehezebb döntését hozta meg, amikor úgy döntött, hogy kilép a koalícióból-tette hozzá.
2008.04.03. 08:47
 
 
Népszabadság: Szűkülés helyett növekedést
Nem a kormányválság miatt van gazdasági és szociális válság, hanem fordítva - nyilatkozta a Népszabadságnak Orbán Viktor. A Fidesz pártelnöke a lap csütörtökön megjelent számában arról beszélt, az ország csődközeli állapotban van, amelynek problémáit a kormány jelentős parlamenti többséggel sem tudta megoldani. Orbán Viktor szerint azért van gazdasági, szociális és államválság, mert a kormány nem tud megfelelő színvonalon teljesíteni. A megoldás nem a "szűkülés, összehúzódzkodás", hanem a növekedés, az összefogás, a teljes nemzeti egységre való törekvés - olvasható a lapnak adott interjúban.
2008.04.03. 08:12
 
 
Sárgarépát a bliccelőknek
Egy-egy sárgarépával "jutalmazzák" a jövőben a bliccelőket az oroszországi Krasznojarszkban. E meglehetősen szokatlan intézkedés magyarázata, hogy az orosz szlengben a potyautast nyúlnak titulálják. Úgy tudni a helyi tömegközlekedési vállalat 50 kilogramm finomságot szerzett be az akcióra. Így a jegy nélkül utazók, bár nem mentesülnek a pénzbírság megfizetése alól, a készlet erejéig egy szál vitamindús sárgarépával vigasztalódhatnak.
2008.04.03. 07:59
 
 
New York a legebbarátibb város
New Yorkot kiáltották ki a legebbarátibb városnak az amerikai Animal Fair című magazin olvasói. A megapolisz azzal érdemelte ki elsőségét, hogy sok ebszerető szállodája és étterme van. Kutyacsont Díjat kapott a Volvo svéd autógyár is, mert kocsijai kellően tágasak kutyák szállításához. Ugyancsak Kutyacsont Díjjal gazdagodott egy texasi szálloda Austinban, amiért külön ággyal szolgál kutyáknak, no meg konyhával és rágójátékokkal. A csontdíjból jutott még a Continental amerikai légitársaságnak ebbaráti utazáspolitikájáért is.
2008.04.03. 07:53
 
 
Új rendelet született a területalapú támogatásról
Elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül is igényelhető ez évtől az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott egységes területalapú támogatás - a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter új támogatási rendelete a Magyar Közlönyben jelent meg.A miniszter a múlt évi területalapú támogatási rendelet helyett újat alkotott, a szabályok többsége azonban változatlan maradt. Az első új szabály, hogy a 0,3 hektárnál kisebb mezőgazdasági területeket is be kell jelenteni - annak ellenére, hogy támogatás csak e felett jár. A múlt évi szabályok szerint a területek ellenőrzését a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) végezte, az új rendelet lehetővé teszi a szakhatóságok bevonását.
2008.04.03. 07:44
 
 
Az AC Milan lett az elmúlt 16 év legjobb csapata
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) felmérése alapján az AC Milan volt az elmúlt 16 év legjobb csapata. Az IFFHS 1991-től 2007-ig vizsgálta meg, hogy mely együttesek hányszor álltak a havi ranglista élén. Az elmúlt 16 év legjobb csapatai (hány alkalommal vezették az IFFHS havi ranglistáját): 1. AC Milan (olasz) 37, 2. FC Liverpool (angol) 18, 3. FC Barcelona (spanyol) és Sevilla (spanyol) 17-17, 5. Juventus (olasz), Real Madrid (spanyol) és Manchester United (angol) 16-16, 8. Internazionale (olasz) 13, 9. AS Roma (olasz) 11, 10. Bayern München (német) 8.
2008.04.03. 07:37
 
 
Alitalia: megszakadtak a tárgyalások
Megszakadtak az Alitalia átvételének feltételeiről szóló tárgyalások a légitársaság szakszervezetei és az ajánlattevő Air France-KLM között szerdán. A tárgyalópartnerek ennek ellenére továbbra is bíznak a megállapodás sikerében. Az Air France-KLM vezérigazgatója Jean-Cyril Spinetta azután állt fel a tárgyalóasztaltól, hogy a munkavállalói szervezetek legutóbbi javaslatát elfogadhatatlannak találta és kijelentette, hogy az abban foglaltak meghaladják tárgyalási mandátuma kereteit. A szakszervezetek többek között azt javasolták, hogy az Alitalia földi szolgáltatásainak tulajdonosát a Fintecnát is vegye át az Air France-KLM. Az olasz légitársaság vezetője Maurizio Prato ezután benyújtotta lemondását.
2008.04.03. 07:25
 
 
A NATO megállapodott Horvátország és Albánia felvételéről
A NATO vezetői bukaresti csúcsértekezletükön megállapodtak abban, hogy meghívják a katonai szövetségbe Horvátországot és Albániát, de Görögország kérésére elhalasztották Macedónia meghívását - erősítette meg szerdán a hírt Miguel Ángel Moratinos spanyol külügyminiszter. Közben James Appathurai NATO-szóvivő közölte: a NATO-szövetségesek egyetértésre jutottak, hogy Ukrajnát és Grúziát a NATO-csatlakozás útjára állítják, de nem várható, hogy már most meghívják őket a katonai szövetség tagsági akciótervébe (MAP). A szóvivő szerint általános volt az a vélemény, hogy nem az a kérdés, megtörténik-e a MAP-ba való meghívás, hanem az, hogy mikor kerül sor erre.
2008.04.03. 07:15
 
 
Fodor: Magyarországon nem működne tartósan a kisebbségi kormányzás
Magyarországon nincs olyan politikai helyzet, hogy a kisebbségi kormányzás tartósan működhetne - mondta a környezetvédelmi miniszter, a szabad demokraták ügyvivője az MTV Az Este című műsorában. Fodor Gábor kijelentette, nem hisz a kisebbségi kormányzásban. "Lehet ideig-óráig próbálkozni ezzel, de ebből csak komoly politikai válság lesz" - hangoztatta személyes véleményeként. Hozzátette: az MSZP-nek és az SZDSZ-nek közös felelőssége, hogy ezt a válságot megakadályozzák, mert nem erre kaptak felhatalmazást a választóktól. Úgy fogalmazott, hogy "nem dughatják homokba a fejüket".
2008.04.03. 07:05
 
Szonda Ipsos: előre hozott választásokra számít a közvélemény
Előre hozott országgyűlési választásokra számítanak a Szonda Ipsos által végzett közvélemény-kutatásban megkérdezettek; a Magyar Televízió és a Népszabadság megbízásából készített felmérésben a válaszadók 37 százaléka képzelte el így a koalíciós válság megoldását. A kutatás eredményeit a Magyar Televízió Az este című műsorában ismertették, szerdán. Arra a kérdésre, hogy a válaszadó milyen megoldást szeretne a koalíciós válság kezelésére, a megkérdezettek 49 százaléka mondta azt, hogy a közeljövőben előre hozott országgyűlési választást szeretne; 17 százalék nyilatkozott úgy, hogy azt szeretné, ha Gyurcsány Ferenc maradna a miniszterelnök és maradna az MSZP-SZDSZ koalíció is.
2008.04.03. 07:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433[2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista