2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Beperelte férjét, mert elvette a szüzességét
Beperelte férjét szüzessége elvétele miatt egy feleség Malajziában, pontosabban be nem tartott ígéret címén. A férj nem azt ígérte meg, hogy nem élnek házaséletet, hanem azt, hogy gondját viseli, és az ősi szertartások szerint is feleségül veszi. Csakhogy szülei nem néztek jó szemmel menyükre, így aztán csupán polgári esküvővel kelt egybe a pár. A 30 éves tanárnő az állandó megaláztatás és lelki kínzás, továbbá szüzessége elvesztése okán most 153 millió forintnyi kártérítést követel, mellékesen pedig a házasság érvénytelenítését - adta hírül a The New Straits Times című malajziai lap.
2008.04.06. 10:20
 
 
Tárt karokkal várják Figót a portugál válogatottban
A Portugál Labdarúgó Szövetség elnöke azt mondta, hogy a 35 esztendős Luis Figo bármikor visszatérhet a válogatottba. "Én akkor is elégedett lennék, ha a nyári Európa-bajnokság előtti utolsó pillanatban jelentkezne" - nyilatkozott Gilberto Madail, az A Bola című helyi sportnapilapnak. Madail elmondta, már többen több alkalommal próbálták meggyőzni az Internazionale aranylabdás klasszisát, hogy térjen vissza a nemzeti tizenegybe, ő azonban rendre hajthatatlan volt. Figo a 2006-os németországi világbajnokság után mondta le a szereplést a válogatottban.
2008.04.06. 10:14
 
 
Még mindig nincsenek benzinkutak az M7-esen a Balatonnál
A múlt év augusztusában teljessé vált dél-balatoni autópályán még mindig nem épültek benzinkutak, holott a mintegy 80 kilométeres szakaszon tavaly októberben két üzemanyagforgalmazó cég összesen csaknem másfél milliárd forintért nyerte el a beruházási lehetőséget a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központtól (KKK) - tudta meg az MTI. A kőröshegyi völgyhíd átadásával Zamárditól Balatonszentgyörgyig, vagyis a Balaton teljes hosszában használhatóvá vált az M7-es autópálya, de sem az átadásra, sem azt követően nem készültek töltőállomások, akárcsak Nagykanizsa és Letenye között.
2008.04.06. 09:54
 
 
Lépj egyet előre program: 9.500 támogatott a második szakaszban
A Lépj egyet előre program első szakaszához hasonlóan az idén indított második szakaszban is igen sok az érdeklődő, eddig már 22 ezren jelentkeztek, közülük 9.500 személynél már jóváhagyták a támogatást is - közölte a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal. Az első szakaszhoz 4,8 milliárd forintot használtak fel, az újabb szakaszra a következő két évben 10,6 milliárd forintot fordíthatnak. A terv, hogy körülbelül 22 ezer, főként ugyancsak szakképzetlen álláskereső és munkavállaló szerezzen a jobb elhelyezkedés érdekében szakképzettséget. A program mindkét szakaszának finanszírozásában szerepet vállalt az Európai Unió.
2008.04.06. 09:48
 
 
Megkezdődött a hétfői BKV-sztrájk előtti utolsó egyeztetés
Megkezdődött az esetleges hétfői BKV-sztrájk előtti utolsó egyeztetés a szakszervezetek és a társaság vezetősége között vasárnap délután. A felek - mintegy 20 szakszervezet képviselője és a BKV Zrt. menedzsmentje - a társaság Akácfa utcai székházában utoljára próbálják meg elkerülni a hétfőn üzemkezdettől délután egy óráig bejelentett munkabeszüntetést. A szakszervezetek képviselői a tárgyaláson adnak hivatalos választ a BKV szombati megállapodás-tervezetére, amelyet szóban már elutasítottak. A szakszervezeti vezető egy-másfél órás tárgyalásra számít.
2008.04.06. 09:35
 
 
Felmérés a magyar vásárlók tudatosságáról
A magyar vásárlók döntő többsége a hazai termékeket részesítené előnyben, de csak tizedük hiszi, hogy egyértelműen meg is tudja különböztetni egymástól a kettőt - derül ki a TNS Hungary és az OmnicomMediaGroup közös felméréséből. A kutatás azon túl, hogy ismerős márkák besorolására kérte a 15 év feletti válaszadókat, azt is megpróbálta felmérni, milyen előnyökre számíthatnak a magyarként azonosított termékek és milyen elvárásaik vannak ezekkel szemben a fogyasztóknak. A megkérdezettek többsége törekszik arra, hogy magyar terméket vásároljon. Állításuk szerint így is cselekednek mindaddig, amíg a hazai árucikket nem érzik gyengébb minőségűnek a külföldi konkurencia termékénél.
2008.04.06. 09:29
 
 
Schengeni átállás Ferihegyen: problémák voltak, de a rendszer javul
A schengeni átállás miatt voltak ugyan torlódások a ferihegyi repülőtéren, az eltelt egy hét alatt azonban a rendszer egyre olajozottabban működik, az utasok jelentős többsége pedig tájékozódott a változásokról - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője az MTI-nek. A múlt vasárnap hatályba lépett új szabályok az első, különösen a nagy forgalmú napokon okoztak fennakadásokat. A legkritikusabb vasárnap délután volt a helyzet, amikor 16-18 óra között a schengeni, 2A terminál indulási csarnokán mintegy 3 ezer utas haladt át. Előfordult, hogy a biztonsági ellenőrzésre 30 percet is várniuk kellett a sorban, ráadásul a poggyászosztályozó rendszer is akadozott.
2008.04.06. 09:25
 
 
Süteménnyel lefegyverzett rabló
Süteménnyel és teával fegyverzett le egy pisztolyos rablót egy bolti eladó Csehországban. Az üzletbe ugyan Pókember-maszkkal a fején, kezében revolverrel rontott be a rabló, ám az 59 éves eladó ennek ellenére is úgy ítélte meg, hogy valójában kedves fiatalembert rejt a zord öltözék és viselkedés, ezért beszélgetni kezdett vele. "Senki más nem volt a boltban, és úgy gondolom, hogy kissé megnyugodott, amikor felajánlottam, beszéljük meg a gondjait egy csésze tea és egy szelet házi sütemény mellett" - mondta az asszony később a helyi sajtónak. A rabló beleegyezett és hamarosan jó útra tért: távozott.
2008.04.06. 09:20
 
 
A Microsoft ultimátumot intézett a Yahoo! vezetőségéhez
A Microsoft amerikai szoftvergyártó szombaton ultimátumot intézett a Yahoo! internetes cég vezetőségéhez: amennyiben három hét alatt nem sikerül megállapodni a fúzióban, a Microsoft közvetlenül a részvényesekhez fordul és csökkenti árajánlatát. "Ha a következő három hét alatt nem kötjük meg a megállapodást, kénytelenek leszünk közvetlenül a részvényesek elé vinni az ügyet" - közölte a Microsoft. A szoftvergyártó figyelmeztetett: egy ilyen kezdeményezés szerinte kedvezőtlen hatással lenne a cég értékére, amely a módosított árajánlatban is tükröződne. Az ellenséges kivásárlás ritka a high-tech iparban, ahol a cégek értéke gyakran függ a szakembergárda értékétől.
2008.04.06. 08:51
 
 
Megérkezett Londonba az olimpiai láng
Megérkezett Londonba szombat este az olimpiai láng. A fáklya kedden hagyta el Pekinget, hogy öt kontinens 19 országának 19 városát érintve a nyári játékok előtt térjen vissza Kínába. Kínai olimpiai vezetők vitték a lángot az Air China légitársaság gépén Szentpétervárról London Heatrow repülőterére, ahol Fu Jing kínai nagykövet és Tessa Jowell olimpiai ügyekért felelős miniszter fogadta a küldöttséget. Vasárnap mintegy 80 sportoló és híresség kíséri majd a fáklyát gyalog, kerékpáron, csónakon és autóbusszal a londoni Wembley Parktól Greenwichig.
2008.04.06. 08:20
 
 
Frakcióülést tart az MSZP
Frakcióülésen értékeli a koalíciós válságot ma este az MSZP. A helyzetértékelés mellett a képviselők a további teendőkről is beszélnek az ülésen, amelyen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vesz. Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke korábban úgy nyilatkozott, mára készül el az a szocialista program, melyben az ország számára vázolják, hogy az elkövetkező időben mit kívánnak tenni. A szocialista képviselőcsoport tagjai ezen túlmenően a baloldali kormányzás feltételeinek kialakításáról is kifejtik véleményüket. Az esti frakcióülés hivatalos lesz, és az MSZP megtartja a szokásos hétfő délelőtti frakcióülést is.
2008.04.06. 08:10
 
 
Elhunyt Charlton Heston
Életének 84. évében, Beverly Hills-i otthonában szombaton elhunyt Charlton Heston amerikai színész - közölte a család szóvivője. A hollywoodi legenda, aki az 1950-1960-as években többek között Ben Hurt, Mózest, Michelangelót, Cidet és más hősöket alakította a filmvásznon, szombat éjjel hunyt el, mellette volt felesége, Lydia - mondta Bill Powers, aki a halál okát nem közölte, és további részleteket sem kívánt elárulni. Heston életének utolsó éveiben Alzheimer-kórban szenvedett. Charlton Heston 1960-ban a William Wyler rendezte, 11 Oscarral jutalmazott Ben Hur című filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat kapta.
2008.04.06. 08:00
 
 
Asztalitenisz olimpiai selejtező: Póta és Lovas is folytathatja
Póta Georgina és Lovas Petra is megragadta utolsó esélyét a kvótaszerzésre az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, mindketten nyertek ugyanis a főverseny harmadik szakaszának rájátszásában. Póta a horvát Vajda Kornéliát verte, Lovas pedig az olasz Laura Negrisolinál bizonyult jobbnak egyformán négy szettben. A harmadik szakaszban talál gazdára a fennmaradó három-három pekingi indulási jog nemenként. A rájátszás nyolc győztese - köztük a két magyar - vasárnap folytathatja a 16-os progresszív kiesésben, ahol minden helyezést eldöntenek a későbbi tartalékok meghatározása miatt. Itt minimum három mérkőzést kell nyerni a kvótaszerzéshez.
2008.04.05. 21:45
 
 
Fehérvári győzelem a REAC ellen
A házigazda Fehérvár FC egy góllal nyert a REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában. Fehérvár FC-REAC 2-1 (1-1) Székesfehérvár, 1571 néző, V: Bognár T. Nyílt sisakkal esett egymásnak a tabella 7. helyén álló FC Fehérvár és a 12. REAC, és ezt a 14. percben egy gyors gólváltással nyomatékosították a felek. Polonkai találatával szerzett vezetést a hazai gárda, majd a középkezdés után Nyerges rögtön egyenlített. A második félidő csapkodó játékában elegendő volt egyetlen pontos támadás, melynek végén Sitku állította be a végeredményt.
2008.04.05. 21:23
 
 
Jégkorong: biztos győzelem a lengyelek ellen
Háromgólos győzelmet aratott a divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott a vendég lengyel csapat felett Dunaújvárosban. Eredmény: Magyarország-Lengyelország 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) gól: Palkovics (20.), Peterdi (40.), Ladányi (41.). A pénteki, 1-0-s vereség után most már mindenki pályára léphetett a hazaiaknál, mert valamennyi, Európában játszó légiós megérkezett. Pat Cortina szövetségi kapitány a mérkőzést követően kijelölte a szapporói vb-re utazó keretét. Az edző 2 kapust, 7 hátvédet és 13 csatárt nevez a vb-re. A csapat hétfőn repül a távol-keleti országba, ahol jövő vasárnap kezdi meg szereplését.
2008.04.05. 21:17
 
 
Magyarokat gyilkoltak meg Nagy-Britanniában
Két magyar állampolgár meggyilkolásának ügyében nyomoznak a rendőrök Nagy-Britanniában. Az Essex grófságbeli rendőrség tájékoztatása szerint a hét közepén Harlow kisváros Radlett nevű negyedében egy verekedéshez hívták ki őket; a helyszínen nagy mennyiségű vért, majd nem sokkal később egy megkéselt holttestet találtak. A hatóság illetékese az MTI-nek azt mondta, hogy az áldozat "külföldi", nem cáfolta ugyanakkor a BBC értesülését, hogy magyar állampolgárról van szó. A nyomozás során egy személyt őrizetbe vettek. Közben a Scotland Yard megerősítette, hogy március 21-én, az egyik londoni metróállomáson brutális módon megöltek egy másik magyar állampolgárt is.
2008.04.05. 21:00
 
 
Nem függeszti fel a MÁV Biztosító a kötelezők értékesítését
A MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) elkészítette a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által kért pénzügyi tervet, miután arra választ nem kapott, így elfogadottnak tekinti, és nem függeszti fel a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások (kgfb) értékesítését - közölte szombaton az elnök-vezérigazgató. Kiss Bálint azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy előző nap a PSZÁF április 8-tól visszavonásig felfüggesztette MÁV ÁBE kgfb termékének értékesítését. A felügyelet egyúttal kezdeményezte a biztosító első számú vezetőjének és vezető biztosításmatematikusának a felmentését.
2008.04.05. 20:42
 
 
Birkózó Eb: Módos Péter bronzérmes
A kötöttfogásúak 55 kg-os súlycsoportjában szereplő Módos Péter bronzérmet szerzett a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon, kvótát azonban nem szerzett. A viadal honlapja alapján Módos az észt Anar Zeinalov és a spanyol Joaquin Martinez legyőzésével jutott be a negyeddöntőbe, ahol kikapott a címvédő azeri Rovsan Bajramovtól. Mivel azonban ellenfele bejutott a döntőbe, a magyar birkózó a vigaszágon folytathatta szereplését, s ott mindkét találkozóját megnyerte. Előbb az orosz Nazir Mankijeven jutott túl három menetben (0-5, 1-1, 3-1), majd a finn Jani Haapamaki ellen nyert, ugyancsak három szakaszban (0-3, 6-0, 1-1).
2008.04.05. 19:06
 
 
Több mint 150 halálos áldozata van a tibeti tüntetéseknek
Százötvennél is több tibeti vesztette életét a kínai megtorlások következtében az indiai Dharamszalában működő tibeti emigráns kormány adatai szerint. A nemzetközileg el nem ismert kormány miniszterelnöke szombaton a francia hírügynökségnek azt mondta, hogy a halottak száma immár meghaladta a másfél százat Tibetben, s ezeket az adatokat "hiteles forrásokból kapta Tibeten belülről". Ez a mérleg nyilatkozata szerint már magába foglalja azt a hat tibetit, akik az április 3-i összetűzésekben haltak meg a Tibettel szomszédos Szecsuán tartományban. A dharamszalai emigráns kormány legutóbb még csak 140 áldozatról tudott.
2008.04.05. 17:54
 
 
Szocsiban tárgyal Bush és Putyin
Megérkezett Szocsiba George Bush. Az amerikai elnök a fekete-tengeri orosz üdülőparadicsomban búcsútalálkozót tart orosz kollégájával, Vlagyimir Putyinnal. A tervek szerint a két politikus az este folyamán még tart egy rövid megbeszélést, tárgyalásaiknak zöme, valamint Bush és Dmitrij Medvegyev megválasztott orosz elnök találkozója azonban vasárnap kerül sorra. Bush és Putyin megpróbálják csökkenteni a nézetkülönbségeket a Kelet-Közép-Európában tervezett amerikai rakétapajzsról, és tárgyalnak majd egy "stratégiai keretdokumentumról", mely a kétoldalú kapcsolatok jövőjéről szól.
2008.04.05. 17:32
 
 
Férfi kosárlabda Magyar Kupa: az Atomerőmű a győztes
Az Atomerőmű SE nyerte a férfi kosárlabda Magyar Kupát, miután a négyes döntő fináléjában, kétszeri hosszabbítás után 11 ponttal legyőzte a házigazda Falco KC-Szombathely együttesét. A paksi csapat története negyedik kupadiadalát aratta. Eredmény: döntő: Atomerőmű SE-Falco KC-Szombathely 107-96. Kiélezett csatában dőlt el az elsőség, hiszen felváltva vezettek a csapatok. Korábban: a 3. helyért: Polaroid-Lami Véd Körmend - Albacomp 78-70.
2008.04.05. 17:25
 
 
Egygólos debreceni siker
A címvédő Debrecen hazai pályán egy góllal nyert a Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 22. fordulójában. DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 1-0 (1-0) Debrecen, 4000 néző. Tíz perc elteltével a hazai együttes egy védelmi hibából jutott vezetéshez. Az első játékrészben többnyire a bajnoki címvédő uralta a pályát, noha a vendégek előtt is adódott helyzet. A folytatásban Supka Attila csapatának erőtlen támadásait könnyedén szűrte meg a debreceni legénység, a játék többnyire a mezőnyben zajlott, egyik kapu sem forgott különösebb veszélyben. Vereségével a Honvéd tíz ponttal szakadt le az éllovas MTK-tól.
2008.04.05. 17:15
 
 
Premier League: nyert a Chelsea
A második helyen álló Chelsea kétgólos győzelmet aratott a Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. Premier League, 33. forduló: Manchester City-Chelsea 0-2 (0-1);Aston Villa-Bolton Wanderers 4-0 (1-0);Blackburn Rovers-Tottenham Hotspur 1-1 (1-1); Fulham-Sunderland 1-3 (0-1);Newcastle United-Reading 3-0 (2-0);Wigan Athletic-Birmingham City 2-0 (1-0). Korábban: Arsenal-FC Liverpool 1-1 (0-1). Vasárnap: Middlesbrough-Manchester United 14:30 ó Everton-Derby County 16 órától mérkőzik.
2008.04.05. 16:07
 
 
FA Kupa: Geráék búcsúztak
Gera Zoltán csapata, a másodosztályú West Bromwich Albion egygólos vereséget szenvedett az élvonalbeli Portsmouth-tól a Wembley Stadionban rendezett elődöntőben, így nem jutott be a fináléba a labdarúgó FA Kupában. A magyar játékos kezdőként lépett pályára a birminghamiaknél, majd a 75. percben lecserélték. A Portsmouth 69 év szünet után jutott be ismét a sorozat döntőjébe. Eredmény, FA Kupa, elődöntő: Portsmouth-West Bromwich Albion (II. osztályú) 1-0 (0-0) g: Kanu (54.), vasárnap: Barnsley (II.)-Cardiff City (II.) 17 órától. A döntőt május 17-én rendezik, szintén a Wembley Stadionban.
2008.04.05. 16:00
 
 
Almunia: Szlovákia 2009. január elsején bevezetheti az eurót
Lehetséges, hogy Szlovákia 2009 elején az eurózóna 16. tagja lesz - közölte Joaquín Almunia, az Európai Unió gazdasági és pénzügyi biztosa és Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke szombaton, a szlovéniai Brdóban. Az EU-pénzügyminiszterek kétnapos tanácskozását bezárva a két szakember bejelentette: Ján Pociatek szlovák pénzügyminiszter és Ivan Sramko jegybankelnök levelet intézett az Európai Bizottsághoz (EB) és az EKB-hoz, kérve, hogy Szlovákia 2009. január 1-jétől bevezethesse az eurót. Almunia nem nyilatkozott arról, hogy Szlovákia jelenleg teljesíti-e az euró bevezetéséhez szükséges maastrichti kritériumokat. Egy magas rangú EU-diplomata azonban azt mondta Szlovákia valószínűleg zöld jelzést kap.
2008.04.05. 15:55
 
 
Az SZDSZ Országos Tanácsa a koalíció felmondását javasolja
Az SZDSZ Országos Tanácsa (ot) azt javasolja az április végén sorra kerülő rendkívüli küldöttgyűlésnek, hogy szavazzák meg a párt koalícióból való kilépését - mondta az ot elnöke. Gulyás József közölte: a testület 71 igen szavazattal, 1 nem és 9 tartózkodás mellett hozta meg döntését. Az MTV híradójának értesülése szerint Fodor Gábor is tartózkodott. A tanácskozás után a távirati irodának Kóka János, Horn Gábor, és Gulyás József is azt mondta, nem tudja, ki szavazott nemmel. A testület határozott arról is, hogy április 27-én lesz a rendkívüli küldöttgyűlés, amelyen döntenek a kilépésről és egy rendkívüli tisztújító küldöttgyűlés összehívásáról, ez utóbbi az előzetes menetrend szerint június 7-én lesz-tette hozzá Gulyás.
2008.04.05. 15:15
 
 
Atrocitásoktól tartanak az olimpiai láng londoni körútján
Az olimpiai láng vasárnapra tervezett londoni körbevitelének megzavarását tervezik tibeti függetlenségi szervezetek. A rendezvényt több ezer rendőr biztosítja, különös tekintettel arra, hogy a hivatalos tervek szerint egy szakaszon Kína londoni nagykövete fut majd a fáklyával. A lángot egyébként 80 futó viszi a brit főváros északi részén fekvő Wembley stadiontól a délkelet-londoni Greenwichig; a kijelölt útvonal 31 mérföld, vagyis pontosan 50 kilométer. Az olimpiai láng egyik állomása a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal lesz, ahol Gordon Brown kormányfő fogadja ünnepélyesen a fáklyát. Brown a múlt héten kizárta a pekingi olimpia vagy a megnyitó ceremónia brit bojkottját.
2008.04.05. 15:05
 
 
Új erőtérben kell érvényesülniük a hazai internetes portáloknak
Gyökeres átalakul az a közeg, amelyben a hazai internetes portálok versengenek, hiszen ma már a nagy nemzetközi site-okkal szemben kell helytállniuk a piacon - jegyezte meg Miskolczy Csaba, a Blogter.hu közösségi portál kitalálója és elindítója szombaton, a Kamera Hungária konferencián. A hazai tévék honlapjainak - amelyek a hírekkel, információkkal szerzik a legtöbb olvasót maguknak - ma már olyan konkurensekkel kell vetélkedniük, mint a hazai látogatottsági versenyben éllovas Google keresőprogram vagy a harmadik-negyedik helyen álló YouTube fájlcserélő.
2008.04.05. 14:50
 
Férfi kosárlabda Magyar Kupa: Körmend a harmadik
A Körmend végzett a harmadik helyen a férfi kosárlabda Magyar Kupában, miután Szombathelyen legyőzte az Albacomp csapatát.A 3. helyért: Polaroid-Lami Véd Körmend - Albacomp 78-70 (18-22, 17-18, 17-16, 26-14), legjobb dobók: Ocitti 20, Fodor 12, Vavra 10, illetve McClendon 21, Simon 11, Bradford 11. Később: döntő: Falco KC-Szombathely - Atomerőmű SE 15:15 órától.
2008.04.05. 14:20
 
 
Bahreini Nagydíj: Kubica indul az élről
A lengyel Robert Kubica indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei harmadik futamán, a vasárnapi Bahreini Nagydíjon. A BMW-Sauber pilótája pályafutása során először rajtolhat az első helyről. A szombati időmérőn Felipe Massa (Ferrari) lett a második, míg az összetett pontversenyben élen álló brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a harmadik. A címvédő Kimi Raikkönen (Ferrari) a negyedik helyen végzett.
2008.04.05. 14:12
 
 
Asztalitenisz olimpiai selejtező: ismét kikaptak a nők
Sem Póta Georgina, sem Lovas Petra nem tudta megnyerni első mérkőzését a főverseny második szakaszában, az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, így egyre kevesebb az esélyük arra, hogy kvótát szerezzenek a franciaországi tornán. A második kiemelt Póta - csakúgy, mint pénteken - simán kapott ki a négy közé kerülésért rendezett találkozón, ezúttal a lengyelek honosított kínai játékosától, Xu Jiétől. A Statisztika friss országos bajnoka mindössze egy szettet tudott nyerni és esélye sem volt a végső sikerre. Lovas ugyanakkor ismét hétjátszmás meccsen maradt alul, hasonlóan az egy nappal korábbi elődöntőhöz. Ellenfele az orosz Okszana Fagyejeva volt.
2008.04.05. 12:14
 
 
Beckham a legjobban kereső játékos az MLS-ben
Ötvenszer többet keres az átlagnál David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol sztárja az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS). A középpályás garantáltan 6,5 millió dollárt kap, ugyanakkor a bajnokságban az átlagfizetés 129 395 dollár. Beckham a második legjobban keresőnél, a chicagói Cuauhtemoc Blancónál (2 666 778) majdnem két és félszer többet tehet zsebre. A harmadik legjobban fizetett játékos az MLS-ben a DC Unitedet erősítő Marcelo Gallardo 1 874 006 dollárral.
2008.04.05. 11:58
 
 
Megszúrtak egy taxist Kecskeméten
Nyakon szúrtak egy taxist szombaton reggel Kecskeméten; a bűncselekmény elkövetőjét rövid időn belül elfogták - közölte az MTI-vel a rendőrség. A taxist kórházba szállították - árulta el a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője. Tájékoztatása szerint kora reggel egy nő rendelte a taxit, majd egy fiatal férfival beszállt az autóba és lakására vitette magát, ahol kiszállt. A gépkocsiban maradt fiatalember közölte, hogy nem tud fizetni, ezért egy rokonához irányította a taxit, azért, hogy pénzt kérjen. A férfi kiszállt az autóból, majd visszaszállt és nyakon szúrta a taxist és elmenekült - ismertette a részleteket a szóvivő.
2008.04.05. 11:47
 
 
Bahreini Nagydíj, 3. szabadedzés: Rosberg a leggyorsabb
A német Nico Rosberg (Williams) volt a leggyorsabb az 59. Forma-1-es világbajnokság harmadik futama, a Bahreini Nagydíj harmadik szabadedzésén. Mögötte az első két tréningen diadalmaskodó brazil Felipe Massa végzett a második helyen. A szintén ferraris, címvédő finn Kimi Raikkönen (Ferrari) a kilencedik, míg az összetett világbajnoki pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) - pénteki balesetét követően - a 18. volt.
2008.04.05. 11:34
 
 
Bush szerint Macedóniának mielőbb NATO-tagnak kell lennie
Macedóniának mielőbb csatlakoznia kell a NATO-hoz - jelentette ki szombaton George Bush amerikai elnök Zágrábban mintegy ezer ember előtt. Bush beszédében gratulált Horvátországnak és Albániának a NATO-tagságra szóló meghíváshoz, amelyet "bizalmi szavazásnak" nevezett a szükséges reformok véghezviteléhez. "Mostantól kezdve bármilyen veszély fenyegeti népüket, Amerika és a NATO-szövetségesek önök mellett állnak és senki sem veheti el többé a szabadságukat" - mondta az amerikai elnök. A NATO nyitva áll a balkáni térség valamennyi országa előtt, éppen ezért világos az amerikai álláspont: Macedóniának a lehető leghamarabb el kell foglalnia a szövetségben az őt megillető helyet.
2008.04.05. 11:31
 
 
Peking 2008: a NOB-elnök szerint nem lesznek veszélyben a sportolók
A pekingi olimpián szereplő sportolók egészsége abszolút nincs veszélyben a levegő minősége miatt - ezt Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke jelentette ki. "Elképzelhető, hogy lesz egy kis visszaesés a teljesítményben, de az egészségüket semmi sem veszélyezteti!" - mondta Rogge azok után, hogy az asztmától szenvedő etióp Haile Gebrselassie a pekingi légszennyezettségtől tartva nem kíván indulni a maratonin. A NOB elnöke korábban még úgy nyilatkozott, hogy állóképességi számokat elhalaszthatnak az olimpián, amennyiben a légszennyezettségi mutatók rosszak lennének.
2008.04.05. 11:19
 
 
Fidesz: a kormány vonja vissza legutóbbi kommunikációs akcióját
A Fidesz határozottan arra szólítja fel a kormányt, vonja vissza legutóbbi, 120 milliós forint értékű kommunikációs kampányát - mondta a párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten. Ágh Péter szerint az, hogy 120 milliárd forintot fordít a kormány a fogyasztóvédelem, a közlekedésbiztonság és az egészségügy területén elért eredmények megismertetésére, azt mutatja, nem a célok elősegítése érdekében költenek el ennyi pénzt. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz szerint ennek a pénznek az ország mai nehéz gazdasági helyzetében több területen is lenne helye. A kormányszóvivői iroda szerint a kabinet felelőssége és kötelessége nem csupán az, hogy a jogszabályi változásokat ismertesse, hanem az is, hogy felhívja az emberek figyelmét azok betartására is.
2008.04.05. 11:16
 
Birkózó Eb: Módos és Lőrincz kikapott a negyeddöntőben, Deák kiesett
Az 55 kg-os Módos Péter és a 66 kg-os Lőrincz Tamás kikapott a negyeddöntőben a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokságon, előbbi azonban folytathatja szereplését a vigaszágon. A viadal honlapja szerint Módos - akinek még nincs pekingi kvótája - a címvédő azeri Rovsan Bajramovtól, míg a biztos ötkarikás induló Lőrincz az orosz junior világ- és Európa-bajnok Ruszlan Bjelcsorojovtól szenvedett vereséget. Előbbi legyőzője aztán később bejutott a döntőbe, utóbbi azonban befejezte szereplését, miután korábbi riválisa kikapott a legjobb négy között. A 84 kg-os Dajka Zsolt és a 120 kg-os Deák Bárdos Mihály első mérkőzésén elvérzett és búcsúzott.
2008.04.05. 11:02
 
 
Három és fél mázsa heroint foglalt le a brit rendőrség
Háromszázötven kilogramm heroint foglalt le a brit rendőrség Kent grófságban egy autósztráda melletti benzinkútnál. A londoni rendőrség szombati bejelentése szerint minden idők egyik legnagyobb szigetországi heroinfogásának a piaci értéke 15-20 millió font (30-40 millió dollár) körül mozog. A három és fél mázsa drogot még csütörtökön két gépkocsiba rejtve találták meg. Egy londoni illetőségű férfit és egy holland állampolgárt a helyszínen, míg egy harmadik személyt a kelet-londoni Ilfordban tartóztattak le. A hatóságok úgy vélik, hogy egy nagy kiterjedésű, széles körben kábítószert exportáló és terjesztő bűnszövetkezetet sikerült leleplezniük.
2008.04.05. 10:58
 
 
ENSZ segítséget kér a zimbabwei ellenzék a vérontás elkerülése érdekében
Az ENSZ közbelépését kérte a zimbabwei ellenzék szombaton, hogy elkerüljék a vérontást az országban az elnökválasztás várható második fordulója előtt. A Mozgalom a Demokratikus Változásért (MDC) elnevezésű ellenzéki szervezet szóvivője szerint az ország lakossága tisztában van azzal, hogy egy diktatúra ellen kell felvennie a harcot. Bár egy héttel a szavazás után még mindig nem hozták nyilvánosságra az elnökválasztás eredményét, független megfigyelők szerint Morgan Tsvangirai, az ellenzék vezére vezet, de nem valószínű, hogy meghaladja az 50 százalékot, ezért valószínűleg második fordulóra lesz szükség a 28 éve kormányzó Robert Mugabe elnökkel szemben.
2008.04.05. 10:32
 
 
Több mint 1 millió dollárért kelt egy Stradivarius hegedű
1,27 millió dollárért kelt el egy Stradivarius mesterhegedű a Christie's aukciós cég New York-i árverésén. A "Penny" néven ismert hangszert, amelyet utolsó tulajdonosa, a tavaly elhunyt Barbara Penny brit hegedűművész után neveztek el, az árverés szervezői előzetesen 1-1,5 millió dollárra értékelték. Ez jócskán elmarad a Stradivariusok rekordjától, amely egy 2006. májusában tartott aukción született. Akkor a Christian Hammer 19. századi svéd műgyűjtő nevét viselő hegedűért 3,5 millió dollárt adtak. A cremonai Antonio Stradivari olasz hangszerkészítő mester 1737-ben bekövetkezett haláláig nemcsak hegedűket, hanem hárfákat, csellókat és gitárokat is alkotott.
2008.04.05. 10:12
 
 
Miami: Davigyenko-Nadal döntő lesz
A spanyol Rafael Nadal után Nyikolaj Davigyenko jutott be a miami tenisztorna férfi versenyének döntőjébe. A negyedik helyen kiemelt orosz játékos az előző körben a világelső svájci Roger Federert kiejtő amerikai Andy Roddickot búcsúztatta. Érdekesség, hogy Nadal és Davigyenko egyaránt 7:6, 6:2-re diadalmaskodott. A női viadal fináléját, a szerb Jelena Jankovic és az amerikai Serena Williams összecsapását szombaton rendezik. Eredmény: férfiak (3,77 millió dollár összdíjazás): elődöntő: Davigyenko (orosz, 4.)-Roddick (amerikai, 6.) 7:6 (7-5), 6:2, korábban: Nadal (spanyol, 2.)-Berdych (cseh, 10.) 7:6 (8-6), 6:2.
2008.04.05. 10:07
 
 
Hozzáférhetetlenné teszik a YouTube-ot Indonéziában
Megkezdték a YouTube file-megosztó portál hozzáférhetetlenné tételét Indonéziában, mert az oldalon részletek láthatók Geert Wilders holland képviselő iszlám-ellenes filmjéből. Az indonéziai kommunikációs miniszter hétfőn levélben kérte a YouTube-tól, hogy vegyék le a szélsőjobboldali politikus Fitna című rövidfilmjének képsorait a portálról, erre azonban nem kapott választ, így a kormány a helyi szolgáltatókhoz fordult, hogy tegyék lehetetlenné az oldalhoz való hozzáférést az indonéziai látogatók számára. Az elmúlt napokban több tüntetés is zajlott Indonéziában a film ellen. A dél-kelet-ázsiai állam egyébként a világ legnépesebb iszlám országa.
2008.04.05. 10:02
 
 
Idén is az ELTE a legnépszerűbb a felvételizők körében
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) volt a legnépszerűbb az idén is a felvételizők körében, a legtöbben, 16.650-en ide jelentkeztek. Az Országos Felsőoktatási Felvételi Információs Központ honlapján közzétett adatok szerint az egyetemek toplistáján a második helyen 13.874 jelentkezéssel a Szegedi Tudományegyetem áll, míg tőle nem sokkal elmaradva, 13.483 felvételizővel a Pécsi Tudományegyetem végzett a harmadik helyen. Ebben az évben is több nő pályázik felsőoktatási intézményekbe, mint férfi. A továbbtanulni szándékozók közül 53.204-en tartoznak a gyengébbik nemhez, míg a férfi jelentkezők száma 41.139.
2008.04.05. 10:00
 
 
Tőzsdeshow sztárja lett Kahn
Egy új televíziós tőzsdeshow-ban szerepel Oliver Kahn, a Bayern München labdarúgócsapatának kapusa. Az N24 nevű kereskedelmi csatorna péntekenként jelentkező "Esti tőzsde" műsorának "Győzd le a Titánt!" az alcíme, és a jelentkezők Kahnnal mérik össze tudásukat. A játékosok meghatározott pénzösszeget kapnak, melyet részvények vásárlására, illetve eladására fordíthatnak, eredményeiket pedig Kahnéval vetik össze a szerkesztők. A bajorok kapusa az általa elért nyereséget gyermekekkel foglalkozó alapítványok támogatására fordítja.
2008.04.05. 09:39
 
 
Jobb jegy szexért
Szexért és pénzért jobb jegyeket adott, amiért most 3 év börtönt kapott egy egyetemi tanár Németországban. Az 53 éves férfi, a jogtudomány professzora, bevallotta, hogy összesen 156 ezer eurót - 40 millió forintot - fogadott el olyan diákoktól, akik amúgy megbuktak volna doktori vizsgájukon. Hogy szexuálisan hány esetben vesztegettette meg magát, arra nem tért ki a jelentés. A professzort összesen 68 rendbeli korrupcióért ítélték el. Védekezésül azt mondta, hogy pénzügyi gondjai voltak, 5 ezer eurós - 1,3 millió forintos - havi fizetéséből nem tellett adósságai törlesztésére.
2008.04.05. 09:36
 
 
Több mint 100 milliót kerestek Clintonék az elmúlt 7 évben
109 millió dollárt (17,9 milliárd forintot) keresett az elmúlt 7 évben a Clinton-házaspár. Bill Clinton volt amerikai elnök és felesége, Hillary pénteken hozta nyilvánosságra jövedelembevallását. Az idei elnökválasztáson a demokrata párti jelöltségért harcoló volt first lady azután volt kénytelen feltárni jövedelmi viszonyait, hogy riválisa, Barack Obama szenátor múlt héten már megtette ezt. Hillary nem maradhatott le az "átláthatósági küzdelemben", azért sem, mert Obama stábja titkolózással vádolta meg. Az adatokból kiderül, hogy bevételeik után 33,7 milliót (31 százalék) adóztak és 10 milliót fordítottak jótékony célokra.
2008.04.05. 09:30
 
 
Kölcsönkenyér visszajár
Pitbullt harapott meg egy nő az Egyesült Államokban, mert a pitbull megharapta a kutyáját. A szokásos helyett fordított szereposztású harapás azután történt, hogy a pitbull beugrott a nő minneapolisi házának kertjébe és rátámadt labrador retrieverjére. A hölgy megpróbálta lefeszegetni a pitbull állkapcsát kutyájáról, ám nem sikerült, erre - mint később mondta - ösztönösen orron harapta. Elmondása szerint érezte, hogy az eb orra vérezni kezd. A pitbullt karanténba zárták és megvizsgálják, hogy nem veszett-e.
2008.04.05. 09:20
 
Közös konferenciát szerveznek kommunikációs szervezetek
Közös konferenciát szervez szeptember 23-24-én a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Egerben- közölte a két szervezet az MTI-vel. A közleményben kiemelik, hogy komoly szerepe van a piaci összefogásnak. Míg a múltban a kommunikációs szakterületek és a médiumok harcoltak egymással az ügyfelek kegyeiért, addig most a kommunikációs szakmának kell lépéseket tennie a magyar gazdaságban betöltött pozíciójának elismeréséért.
2008.04.05. 09:16
 
 
Új villamoserőmű épül Vásárosnaményban
Ünnepélyes keretek között lerakják az alapkövét egy új 230 megawatt kapacitású erőműnek vasárnap Vásárosnaményban. A Heller Erőművet a Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) és a System Consulting közös projekttársasága, a Kárpát Energo Kft. valósítja meg. Az új erőmű a korábbi tájékoztatás szerint másfél év alatt elkészülhet. Erre nagy szükség is van, hiszen az elavult magyarországi erőműveket selejtezni kell, emellett a térségben a kapacitáshiány jelei mutatkoznak, ami elsődleges okozója a jelenleg tapasztalható villamosenergia-árnövekedésnek a régióban. A következő 20 évben a jelenlegi kapacitások fele maradhat meg.
2008.04.05. 09:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431[2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista