2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bush támogatottsága újabb mélypontra zuhant
Újabb mélypontra zuhant George Bush amerikai elnök támogatottsága: a lakosságnak már csak 28 százaléka elégedett működésével. Az amerikaiak alapvetően a gazdaság helyzetének romlása miatt pontozták le Bush teljesítményét - derült ki a csütörtökön ismertetett adatokból. Az elnök népszerűségi mutatója az előző negatív rekordot márciusban érte el, akkor a megkérdezettek 30 százaléka állt ki mellette. Az az értékelés is negatív rekordot ért el, amelyik nem az elnök általános megítélésére, hanem csak gazdasági irányítására vonatkozik. E téren mindössze 27 százalék tartja elfogadhatónak a hivatalából 2009 januárjában távozó Bush működését.
2008.04.10. 17:48
 
 
A szocialisták igennel szavaznak a népszavazáson
A szocialisták igennel szavaznak a következő népszavazáson, mert ugyanúgy, mint a kezdeményezők, ők sem akarnak több-biztosítós egészségügyi rendszert - jelentette ki Lendvai Ildikó csütörtökön Debrecenben sajtótájékoztatón. "Igennel szavazunk az Albert házaspár kérdésére, úgy ahogy az Albert házaspár szeretné, mert mi sem akarunk több-biztosítós rendszert - mondta az MSZP országgyűlési frakciójának vezetője hozzátéve, hogy emiatt felesleges ugyan a referendum, de nem okoz annyi politikai és gazdasági kárt, mint a korábbi. Lendvai Ildikó szerint ugyanis ez a referendum sem politikai indulatkeltésre, sem a gazdasági bizalom apasztására nem alkalmas.
2008.04.10. 17:29
 
 
Tandíj: átjárhatóságot javasolnak a rektorok
Az állami illetve költségtérítéses képzés közötti teljes átjárhatóságot javasol 2009-től a Magyar Rektori Konferencia munkaanyaga, az intézményvezetők a hallgatókat hat kategóriába sorolnák a fizetendő költségtérítés mértéke szerint. Az MTI birtokába került dokumentum szerint nem csak a hallgatók 15 százaléka kerülhetne át egyik kategóriából a másikba, hanem az adott év tanulmányi eredményétől függően évente határoznák meg, ki kap egy évre államilag finanszírozott státuszt, és ki lesz költségtérítéses diák.
2008.04.10. 17:13
 
 
Az SZDSZ a koalíció felmondására készül
Az SZDSZ a koalíció felmondására és konstruktív ellenzéki szerepre készül - mondta Horn Gábor, a liberális párt ügyvivője, a Miniszterelnöki Hivatal koalíciós egyeztetésért felelős államtitkára csütörtökön Nyíregyházán, sajtótájékoztatón. A megyék egy részében, ahol a választmányi üléseken már megtárgyalták a kialakult helyzetet, a nagy többség támogatta ezt az elképzelést - hangsúlyozta a politikus. Hozzátette: ha jól emlékszik, mindössze két helyen szavaztak nemmel a koalícióból való kilépésre, további egy-két helyen pedig bizonytalan volt a megyei választmány.
2008.04.10. 16:50
 
Hillary Clintonért énekelt Elton John
Hillary Clinton kampányának javára adott hangversenyt a híres New York-i Radio City Hall koncertteremben Elton John brit popsztár, 2,5 millió dollárral (398 millió forint) gyarapítva az amerikai elnökjelölt-aspiráns választási kasszáját. A szerda esti dalparádén a demokrata párti elnökjelöltségért folyó versenyben jelenleg Barack Obama mögé szorult, de a küzdelmet fel nem adó Hillary férjével, Bill Clinton volt elnökkel és lányával, Chelsea-vel együtt jelent meg. A hangversenyre a legolcsóbb jegy 125 dollárba került, míg a legdrágább 2300-ba - ennyi ugyanis a maximális összeg, amellyel magánszemélyek támogathatnak elnökjelöltségért versenybe szálló személyt.
2008.04.10. 16:16
 
 
Egyre több a magyar drogfutár Dél-Amerikában
Egyre több magyar drogfutárt fognak el Dél-Amerikában, az elmúlt hetekben három magyar bukott le Peruban - mondta Bertha Krisztina, a Külügyminisztérium konzuli főosztályának vezetője csütörtökön. A Külügyminisztérium azt feltételezi, hogy magyar szervezett bűnözői csoportok aktivizálták magukat - mondta a főosztályvezető. A magyar diplomácia rendszeresen tartja a kapcsolatokat a börtönbe kerültekkel. A konzulok mozgástere azonban korlátozott: nem tudják meggyorsítani a gyakran évekig elhúzódó eljárást, és a börtönkörülményeken sem tudnak változtatni - hangsúlyozta. Latin-Amerikában összesen 22 magyar van fogságban, közülük 15 drogfutár.
2008.04.10. 16:12
 
 
Kikötött az űrállomáson a Szojuz űrhajó
Kikötött csütörtökön a nemzetközi űrállomáson az orosz Szojuz űrhajó, amely Dél-Korea első asztronautáját és orosz személyzetet vitt az állomásra. A Koroljov orosz űrközpontban megtapsolták az űrhajó tökélet dokkolását, amelyet egy óriási kivetítőn nézhettek végig. A két orosz: Oleg Kononyenko parancsnok és Szergej Volkov fedélzeti mérnök hat hónapra marad az űrállomáson, míg Ji Szo Jon, aki "civilben" biomérnök, összesen tizenegy napot tölt a világűrben, és ez idő alatt tudományos kísérleteket fog végezni.
2008.04.10. 15:42
 
 
Több mint 2400 járatát törölte az American Airlines
Több mint 2400 járatának törlésére kényszerült az American Airlines (AA) amerikai légitársaság az utóbbi három napban az MD-80-as típusú Boeing-repülőgépeiben talált technikai hiba miatt - jelentette csütörtökön a The New York Times internetes kiadásában. A CNN hírtelevízió tudósítása szerint százezernél is több utas rekedt szerdán az amerikai repülőtereken, és eddig összesen mintegy negyedmillió embert érintett az AA járatainak törlése. A vállalat csütörtökön 900 járatot törölt, és pénteken is számítani kell további járatkiesésekre.
2008.04.10. 15:35
 
 
Gyurcsány: a parlamenti pártok elnökei vegyenek részt az antifasiszta megmozduláson
Gyurcsány Ferenc arra kéri a parlamenti pártok elnökeit, hogy az erkölcsi és politikai támogatáson túl személyes jelenlétükkel is támogassák az újfasisztákkal szembeni civil kezdeményezést, és ítéljék el egyértelműen a szélsőjobboldali eszméket valló és hirdető szervezeteket és személyeket. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök is ott lesz a pénteki az antifasiszta megmozduláson. "Meggyőződésem, hogy minden demokratikus erőnek egyöntetűen ki kell állnia a demokrácia, a polgárok szabadsága és biztonsága védelmében. A tétlenség és a hallgatás ebben a helyzetben mindennél beszédesebb és veszélyesebb" - fogalmazott az MTI-hez is eljuttatott levelében Gyurcsány.
2008.04.10. 15:15
 
A szaktárca szerint Horváth menesztése előtt készültek a mostani pályázatok
Jóval Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztésének bejelentése előtt készítették elő azokat a pályázatokat, amelyek április 1-je után jelentek meg - közölte az Egészségügyi Minisztérium csütörtökön az MTI-vel. A tárca közleményében reagált a Magyar Nemzetben csütörtökön megjelentekre. A napilap arról írt: menesztésének bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter állami kórházak, valamint az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal vezető posztjaira, de meghirdette a tárca könyvelői, illetve költségvetési osztályvezetői állását is.
2008.04.10. 14:24
 
 
Visszavonhatatlanná vált az Albert házaspár népszavazása
Visszavonhatatlanná vált az egészségbiztosítás privatizációjának megakadályozását célzó népszavazási kezdeményezés, miután az Albert házaspár átadta az Országos Választási Irodának (OVI) az összegyűjtött csaknem félmillió aláírást. A kezdeményezést támogató, és az aláírásgyűjtésben részt vevő szakszervezetek és civil szervezetek a kormányt tették felelőssé amiatt, hogy mintegy négymilliárd forintért népszavazást kell tartani. Rytkó Emília, az OVI vezetője azt közölte, hétfőn ül össze az Országos Választási Bizottság, amely várhatóan arról határoz, hogy az OVI 45 napon belül hitelesítse a kérdőíveket, tehát összegezze az aláírások számát. A népszavazást a legkorábban nyár végén vagy ősszel tartják.
2008.04.10. 13:41
 
2010-ig elkészül az autópálya Makóig
Két szakaszban, 2010 augusztusára készül el az M43-as autópálya az 5-ös út és Makó közötti 31,6 kilométeres szakasza valamint a Maros-parti várost elkerülő út - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. elnök-vezérigazgatója csütörtökön Szegeden. Az útépítéshez kapcsolódó közbeszerzési eljárást már kiírta a NIF Zrt., a kivitelezőkkel előreláthatólag májusban kötnek szerződést. A beruházás költségeinek 67 százalékát uniós támogatásból fedezik, 33 százaléka pedig hazai forrás. Reményik Kálmán nagyon feszítettnek, ám tarthatónak nevezte a határidőket.
2008.04.10. 13:39
 
 
Fidesz: tiszta elképzelésekkel rendelkező kormányra van szükség
A Fidesz szerint az ország mai helyzetében tiszta elképzelésekkel rendelkező kormányra, kormányzati politikára van szükség. Ma olyan helyzet van, amikor egy széles legitimációval, tiszta elképzelésekkel rendelkező kormánypártokra és kormányra, kormányzati együttműködésre és politikára van szükség. Egy szocialista kisebbségi kormány Gyurcsány Ferenc vezetésével ezt nem tudja megoldani - fogalmazott a párt frakcióvezetője. Navracsics Tibor mint mondta, május 1. után olyan kormány próbálja majd irányítani Magyarországot, és szembesül a problémákkal, amely mind legitimációját, mind társadalmi támogatottságát, mind pedig parlamenti támogatottságát tekintve kisebbségbe szorult.
2008.04.10. 13:33
 
 
A francia divatipar az anorexia ellen
Anorexiaellenes dokumentumot írt alá a francia divatszakma több fontos csoportja, amelyben többek között hitet tettek a "különböző testalkatok képviselete" mellett és megfogadták, hogy nem népszerűsítik az emberek előtt az ultravékony ideált. A nemzetközi divatszakma számos súlyos bírálatot kapott az ultravékony modellek foglalkoztatása miatt, ami a szakértők szerint jelentősen hozzájárult az anorexia terjedéséhez. A súlyos egészségkárosodást okozó táplálkozási zavar ellen több kormány próbált tenni: Olaszországban felvilágosító program indult a helyes táplálkozásról, a madridi és a milánói divatshow-n pedig elrendelték, hogy bizonyos testtömegindex alatt nem léphet a kifutóra egyetlen modell sem.
2008.04.10. 13:22
 
 
MLSZ: két hét múlva eldőlhet a Várhidi-kérdés
Az április 24-i elnökségi ülésen nyugvópontra juthat a Várhidi Péter szövetségi kapitány személyét érintő ügy. Erről Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke beszélt kérdésre válaszolva sajtótájékoztatón azt követően, hogy Pécsen találkozott Hargitai Jánossal, a Baranya megyei önkormányzat közgyűlésének elnökével. Az MLSZ-elöljáró azt mondta, szeretné, ha ez így lenne, és erre jelenleg jó esély mutatkozik. Az MLSZ elnöksége januárban ismét Várhidit kérte fel kapitánynak, de Kisteleki jelezte, továbbra is keresi azt a külföldi szakembert, aki sportágfejlesztési igazgatóként dolgozna az MLSZ-ben. Hozzátette: elképzelhető, hogy az új sportágfejlesztési igazgató a szövetségi kapitányi posztot is átveszi.
2008.04.10. 12:51
 
 
Márciusban nőtt az új álláshelyek száma
Márciusban a bejelentett új álláshelyek száma 39.789 volt, ami februárhoz képest 17 százalékos növekedés, az egy évvel korábbi adatokhoz képest mérsékelt bővülés - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) legfrissebb adatait ismertető sajtótájékoztatón. Az ÁFSZ adatai szerint márciusban a bejelentett álláshelyek száma 63,5 ezer volt, ebből 28 ezer maradt betöltetlen a hónap végére. Márciusban a legtöbb munkalehetőséget a Dél-Alföldön és Közép-Magyarországon kínálták a munkaadók - mondta Pirisi Károly.
2008.04.10. 11:46
 
 
Gyanúsítottként hallgatták ki a tanárát bántalmazó fővárosi diákot
Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség kedden azt a középiskolás fiút, aki a VIII. kerületben fizikaóra alatt bántalmazta tanárát. A fiú panasszal élt a gyanúsítás ellen. Az érintett mellett két osztálytársát is kihallgatták. Az interneten három hete jelent meg egy felvétel arról, hogy a budapesti Erdélyi utcai Általános Iskola és Gimnáziumban egy diák megrúgta, majd tarkón ütötte egyik tanárát. A diák ellen fegyelmi eljárás indult, a pedagógus pedig távozott az intézményből. A diákot a múlt heti fegyelmi tárgyalás után eltanácsolták az iskolából, és az iskola arra kérte a szülőket, hogy amíg nem találnak új iskolát a gyereknek, addig legyen magántanuló.
2008.04.10. 11:20
 
 
OECD: az államháztartási hiányt mindenképpen 3% alá kell levinni Magyarországon
Az OECD szakértői úgy látják, hogy a magyarországi államháztartási hiányt mindenképpen 3 százalék alá kell levinni és ezzel párhuzamosan, következetesen meg kell valósítani az elkezdett reformokat - mondta Aart de Geus, az OECD helyettes főtitkára Budapesten azon a tájékoztatón, amelyen a nemzetközi szervezet tanulmányát mutatták be az újságíróknak. A helyettes főtitkár megfogalmazta: szükséges továbbá az, hogy Magyarországon a közszférában további létszámleépítés valósuljon meg. Veres János pénzügyminiszter kiemelte, az elkészített OECD tanulmány legfontosabb üzenete az, hogy folytatni kell a fiskális konszolidációt, de emellett tartani kell a gazdasági egyensúlyt, illetve azt javítani kell.
2008.04.10. 11:09
 
Index: Gyurcsány szerint a főváros a felelős a BKV működéséért
A 2003-ban a fővárossal kötött szerződés értelmében a főváros a felelős azért, hogy a BKV rendben működjön - nyilatkozta Gyurcsány Ferenc az Indexnek. Arra a kérdésre válaszolva, hogy kap-e a főváros 18,5 milliárd forintot a BKV finanszírozására, a kormányfő emlékeztetett arra, hogy 2003-ban, amikor kifizették a BKV addig felhalmozott több mint 30 milliárd forintnyi adósságát, kötöttek egy megállapodást a fővárossal. Ennek két pontja volt: a pénz átadása, és hogy csinálunk egy olyan szabályozást, ami mindenkire egyformán átláthatóan érvényes. Ez volt a mi kötelességünk. A fővárosé pedig mi volt? Hogy akkortól kezdve ő a felelős azért, hogy a BKV rendben működjön- jelentette ki Gyurcsány Ferenc.
2008.04.10. 10:41
 
Soros György szerint a komoly válság még hátra van
A hitelpiaci válságon még távolról sem jutott túl a világ - figyelmeztetett ismét Soros György magyar származású befektető. Soros sürgette a pénzügyek irányítóit, hogy gyorsabban cselekedjenek a jelzáloghitel-piaci válság okozta károk elhárításában. Soros egy konferencián újságírói kérdésekre válaszolva fejtette ki, hogy a "helyzet súlyosabb annál, mint ahogyan a hatóságok azt elismerik". Az eddig tett intézkedéseket, a kamatlábak leszállítását, a gazdaságok ösztönzését "szükségesnek, de elégtelennek" minősítette. Emiatt a helyzet még tovább romlik, mielőtt enyhülés következne be - jósolta.
2008.04.10. 10:03
 
 
Index: Gyurcsány szerint Kókáék vetették fel elsőként Horváth menesztését
Kóka János és Horn Gábor vetette fel elsőként Horváth Ágnes kirúgását - nyilatkozta az Indexnek Gyurcsány Ferenc. A minszterelnök elmondása szerint Kóka Jánossal és mellette Horn Gáborral a pártértekezlet előtti szerdán, késő délután már leültek tárgyalni, a megbeszélésen a negyedik személy Lendvai Ildikó volt. Itt nem a mi szánkból, hanem a tárgyalópartnereink szájából hangzott el, hogy ebben a helyzetben az a legkevesebb, hogy Horváth Ágnesnek minden bizonnyal mennie kell - tette hozzá a kormányfő. Az Index korábbi értesülése szerint Kóka Jánost váratlanul érte Horváth menesztése, Gyurcsány Ferenc viszont azt mondta, hogy már korábban, a múlt szombati bejelentés előtt beszélt erről az SZDSZ elnökével.
2008.04.10. 09:28
 
 
Index: Láthatatlan tanácsokra fizetett ki a BKV 134 milliót
Súlyos, bűncselekmény elkövetésének gyanújára is okot adó visszásságokat tárt fel a BKV belső ellenőrzési osztálya az AAM-mel kötött tanácsadói szerződések tételes vizsgálatakor: 2007-ben a közlekedési cég 134 millió forintot fizetett ki a cégnek szakértői anyagokra, de a szerződések hiányosságai miatt teljesítésüket nem tudták sem igazolni, sem számon kérni - derült ki az Index birtokába jutott anyagokból. Az ügy előzménye, hogy az Index korábban nyilvánosságra hozott két, összesen 2,5 milliárd értékű tanácsadói szerződést, amit a cég az AAM-mel kötött, és beszámolt arról, hogy a 4-es metró projektigazgatósága százmillió forintot fizetett ki 2007-ben a cégnek - mint írják - "nehezen megmagyarázható" tanácsadói szolgáltatásokra.
2008.04.10. 09:00
 
 
Kiállt a pekingi olimpiai játékok mellett a dalai láma
A pekingi olimpiai játékok mellett foglalt állást csütörtökön Tokióban tartott sajtókonferenciáján a dalai láma. Tibet indiai száműzetésben élő spirituális vezetője úton az Egyesült Államokba állt meg rövid időre Japánban. Amerikai útjáról szólva hangsúlyozta: látogatása nem politikai jellegű, a tervek szerint Seattle városában tart előadást.
2008.04.10. 08:55
 
 
A következő sztrájknál is támogatásra számítanak a BKV-szakszervezetek
Ahhoz hasonló támogatottságra számítanak a BKV-szakszervezetek az esetleges április 18-i egész napos sztrájk alatt, mint a hétfői félnapos munkabeszüntetésen - közölte Gulyás Attila, a sztrájkbizottság egyik szóvivője. A szóvivő elmondta, hogy a dolgozókat többfordulós munkabeszüntetésre készítették fel, így arra számítanak, hogy a támogatottság mértéke nem marad el egy esetleges következő sztrájk alatt a hétfőitől. "Az emberekkel tudattuk: lehet, hogy nem egyetlen sztrájkra kell számítani" - mondta a szóvivő. A BKV Zrt. közölte: a járművezetők 95 százaléka, míg a műszaki dolgozók 60 százaléka nem vette fel a munkát a hétfői félnapos munkabeszüntetésen.
2008.04.10. 08:48
 
 
Tűz volt egy fővárosi raktárban, elégtek a TehénParádé alkotásai
Tűz volt reggel egy XXII. kerületi raktárban; a tűzben a TehénParádé képzőművészeti alkotásai is elégtek - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Molnár Péter elmondta: a Nagytétényi úton, egy többszintes, 30-szor 50 méteres alapterületű raktárban keletkezett a tűz. A tűzoltók öt sugárral eloltották a tüzet, személyi sérülés nem történt. A raktárral egybeépített lakóházból négy embert menekítettek ki a tűzoltók. Molnár Péter közlése szerint a raktárban díszleteket, berendezési tárgyakat is tároltak, s ezek között ott voltak a TehénParádé sokak által ismert bocijai is, amelyek a tűzben szintén elégtek.
2008.04.10. 08:15
 
 
Rogge: nem rövidítik le az olimpiai láng útját
Nem rövidítik le az olimpiai láng útját - szögezte le a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke. "Ilyen forgatókönyv nincs napirenden" - jelentette ki Pekingben tartott sajtóértekezletén Jacques Rogge. Azért tartotta szükségesnek külön nyilatkozatban rögzíteni ezt, mert a NOB néhány tagja felvetette a korábbi napokban annak lehetőségét, hogy a párizsi fiaskó miatt lerövidítik az olimpiai láng útvonalát. Káoszba fulladt ugyanis hétfőn az olimpiai láng párizsi körútja. Tibet-barát tüntetők és francia rendőrök rendszeres összecsapásai miatt többszöri megszakításokkal, rövidített útvonalon, egy biztonsági buszban szállítva tette meg párizsi útját az olimpiai láng.
2008.04.10. 08:05
 
 
Folytatódik az egyeztetés a BKV vezetősége és a szakszervezetek között
Csütörtök reggel elkezdődött az a tárgyalás, amelyen a BKV Zrt. vezetősége és a szakszervezeteket tömörítő sztrájkbizottság között folytatódik az egyeztetés. A sztrájkbizottság a szerdai tárgyaláson nyújtotta át a sztrájkfelhívást a közlekedési vállalat menedzsmentjének, amelyben bejelentették, hogy egy hét múlva pénteken 0-24 óráig munkabeszüntetést tartanak, ha addig nem teljesülnek követeléseik. A szakszervezetek szerint nem biztosított a közlekedési vállalat jövője, az érdekképviseletek tartanak attól, hogy elkezdődik a vállalat felaprózása, a munkafolyamatok kiszervezése, a telephelyek bezárása és a leépítés.
2008.04.10. 08:04
 
 
Amelia Island: Szávay párosban búcsúzott
Szávay Ágnes - oldalán Dinara Szafinával - kikapott a negyeddöntőben a 600 ezer dollár összdíjazású Amelia Island-i női tenisztorna párosversenyében. A magyar, orosz duó a viadal honlapja szerint az első szettet megnyerte az Anabel Medina Garrigues, Virginia Ruano Pascual spanyol kettős ellen, a másodikat viszont simán elvesztette, s később alulmaradt a rövidítésben is. A magyar játékos csütörtökön - közép-európai idő szerint az esti órákban - a szlovén Katarina Srebotnikkal mérkőzik a negyeddöntőbe jutásért.
2008.04.10. 07:56
 
 
Törvénnyel hangosítanák a csendes autókat Amerikában
A túl csendes autók okozta balesetveszély csökkentését célzó törvényjavaslatot terjesztettek az amerikai kongresszus elé. A tervezett jogszabály kötelezné a közlekedési minisztériumot, hogy vezessen be a hibridautókra és az alig észrevehető motorhangot adó más gépkocsikra vonatkozó biztonsági szabványokat, amelyek egyebek mellett gyalogosfigyelmeztető hangjelző berendezés telepítését írják elő. "A környezetbarát járművek terjedése kedvező trend, a nem szándékolt következmény viszont a vakokat és a többi gyalogost fenyegető balesetveszély" - mondta Edolphus Towns demokrata párti képviselő.
2008.04.10. 07:47
 
Kísérleti együttműködés a Yahoo Inc. és a Google között
A Yahoo Inc. és a Google amerikai internetes kereső és tartalomszolgáltató helyi idő szerint szerdán bejelentette: kísérleti jelleggel együttműködik az internetes reklámozás területén. A Yahoo bekebelezésére törekvő Microsoft szoftveróriás máris bírálta a vállalkozást, mondván, hogy az ellentmond a versenyszabályoknak. A kísérleti együttműködés keretében a Yahoo böngésző oldalaira felveszi a Google által elhelyezett hirdetéseket. A kísérlet két hétig tart, a Yahoo.com amerikai internetes oldalra korlátozódik és csak a Yahoo!-n végzett keresések 3 százalékát érinti - közölte a vállalat.
2008.04.10. 07:43
 
Reanult: a főmérnök gyorsabb gépet ígér
Pat Symonds, a Forma-1-es Renault főmérnöke az ígérte, hogy a következő vb-futamon, az április 27-i spanyol Nagydíjon már jóval gyorsabb lesz Fernando Alonso versenyautója. "Új aerodinamikai fejlesztésen dolgozunk, és úgy tűnik be fog válni a megoldás" - nyilatkozta a brit szakember. "Azt szeretnénk elérni, hogy körönként legalább fél másodperccel gyorsabbak legyünk." A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso a legutóbbi Bahreini Nagydíjon a csalódást keltő tizedik helyen zárt, három futamon összesen hat pontot gyűjtött, s ezzel a kilencedik a pilóták versenyében.
2008.04.10. 07:39
 
Szalagkorlátolt tolvajok
Két kilométernyi szalagkorlátot loptak el tolvajok egy német autópályáról. A húsz tonnányi fémet a két irányt középen elválasztó egyik korlátból szedték ki. A rendőrség számításai szerint órákon át kellett keményen dolgozniuk, hogy lefeszegessék az 500, 4 méter hosszú fémkorlátdarabot. Ennek ellenére eddig egyetlen szemtanút sem találtak, aki látott volna a belső sávban veszteglő teherautót, sem pedig a korláttal bajlódó embereket. A helyreállítási "korlátozás" jókora forgalomkorlátozással jár, költsége pedig legalább hússzorosa lesz annak, amennyit a tolvajok a színesfémért kaphattak.
2008.04.10. 07:34
 
 
Lebomló reklámszatyrok 2009-től
Biológiailag lebomló bevásárló szatyrokat kellene a boltoknak használniuk 2009-től, ha az Országgyűlés elfogadja azt a törvényjavaslatot, amelyet Oláh Lajos, az MSZP képviselője nyújtott be a parlamentnek. Az előterjesztés kötelezővé tenné a biológiailag lebomló bevásárlószatyrok alkalmazását. Magyarországon naponta 1,3 millió szatyor kerül forgalomba, és egy műanyag szatyrot átlagosan 20 percig használunk - érvelt a politikus. Hozzátette, hogy egy hagyományos szatyor lebomlási ideje 300-400 év. A növényi alapanyagból készített "zöld zacskó" sok tekintetben hasonlít a hagyományos műanyag zacskókhoz, de azzal ellentétben komposztálható, utána vízgőz, széndioxid és humusz keletkezik.
2008.04.10. 07:24
 
Fiatalkorúnak ketchupot, tojást eladni tilos!
Immár nem csak cigarettát és szeszes italt, hanem ketchupot és tojást sem adhatnak el a boltok fiatalkorúaknak egy brit városban. A rendőrség tiltotta meg az áruházaknak, mégpedig azért, mert az utóbbi időben vásott kölykök előszeretettel kentek be ketchuppal autókat, házfalakat Caister városában, ami miatt számos panaszt kapott a rendőrség. "Elismerem, hogy kissé bizarr a tilalom, de hatásos. Amióta a nagyáruházak nem szolgálják ki paradicsompürével a gyerekeket, egyetlen panaszt sem kaptunk" - mondta Andy Brown őrmester.
2008.04.10. 07:22
 
Nyerőgépek: tovább szűkölő piac, csökkenő bevétel
A pénznyerő automatákat üzemeltető vállalkozások játékbevételének növekedési üteme jelentősen mérséklődött az előző évekhez képest -közölte Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke. Az árbevétel növekedésének mérséklődése egyértelműen a 2005-ös adóemelésnek tudható be. Ekkor ugyanis mintegy a harmadával 100 ezer forintra emelték a pénznyerő automaták üzemeltetőinek havonta befizetendő adóját. Így a nyerőgép-piacon tevékenykedő vállalkozások árbevételének csökkenési üteme 2004 óta 15 százalék körülire tehető. A múlt évben a magyarországi nyerőgép-piac játékból származó árbevétele az előzetes adatok szerint mintegy 3,9 százalékkal volt több az előző évinél.
2008.04.10. 07:14
 
 
Mocskoscsőrű papagáj nyelvleckéi
Nem elég, hogy tovább káromkodik, két másik madártársát is mocskoscsőrűvé tette egy ararapapagáj Nagy-Britanniában. A hétéves madárral már esztendők óta bajlódik a Warwickshire Vadmenhely. Feltehetően a látogatóktól tanulta el a legmocskosabb kifejezéseket, és mivel érezhette, hogy sikere van, nem volt hajlandó felhagyni szaftos szókincsével. A vadaspark már nyelvészt is szerződtetett mellé, de hiába. Barney ahelyett, hogy tanult volna a szép szóból, két társa tanult tőle a csúnyából. A madár nyelvleckéivel teljesen mocskos csőrűvé tette Samet és Charlie-t, így már kisebb kórus káromkodik a vadasparkban, amelyet csukott szemmel a legócskább kocsmának gondolhatnak a látogatók.
2008.04.10. 07:10
 
 
54 mianmari bevándorló fulladt meg Thaiföldön egy hűtőkamionban
Legkevesebb 54 mianmari illegális bevándorló fulladt meg, amikor egy hűtőkamionban megpróbált Thaiföldre jutni - közölte a rendőrség. A járműre Thaiföld déli részén találtak rá. További 21 illegális vendégmunkás állapota súlyos. A 6 méter hosszú, 2,2 méter széles járműben összesen 121-en utaztak összezsúfolódva - közölte Ranong tartomány rendőrfőnöke, ahol a holttesteket szerda este megtalálták. A halottak között 37 nő és 17 férfi volt. A kamion sofőrje elmenekült. A rendőrfőnök szerint a tragédiát az okozhatta, hogy a sofőr elmulasztotta bekapcsolni a jármű hátsó részében a légkondicionálást. A kamiont egyébként fagyasztott tengeri hal szállítására használták.
2008.04.10. 07:05
 
 
A zimbabwei ellenzék vezetője államcsínnyel vádolja Mugabét
Morgan Tsvangirai, a zimbabwei ellenzék vezetője "tényleges katonai államcsínnyel" vádolta meg Robert Mugabe elnököt, aki szerinte azért vonultatott fel csapatokat országszerte, hogy az elnökválasztás várható második fordulója előtt megfélemlítse a lakosságot. "Az egész országban csapatokat vonultattak fel, hogy előkészítsék a szavazást és megfélemlítsék a lakosságot. Így akarják megteremteni a feltételeket Mugabe győzelméhez" - mondta Tsvangirai a Time magazin honlapján szerdán megjelent interjúban. "Egyfajta tényleges katonai államcsíny folyik" - vélte a Mozgalom a Demokratikus Változásokért (MDC) ellenzéki szervezet vezetője, aki azt állítja, hogy már március 29-én, elnökválasztás első fordulóján megszerezte a győzelmet.
2008.04.10. 07:00
 
 
Elhagyta San Franciscót az olimpiai láng
Elhagyta San Franciscót helyi idő szerint szerda este az olimpiai láng: elmaradt a városban tervezett záróünnepség, a fáklyát erős rendőri őrizet mellett a nemzetközi repülőtérre szállították, ahol rövidesen felszállt vele egy repülőgép. Az olimpiai láng következő állomása az argentin főváros. A váltófutást Buenos Airesben a tervek szerint pénteken tartják. Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke csütörtökön Pekingben szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy az olimpiai láng világfutása az incidensek miatt nem volt olyan örömteli esemény, mint remélte.
2008.04.10. 06:52
 
 
BL: továbbjutottak az esélyesek
Nem született meglepetés a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek szerdai visszavágóin, az első felvonáson idegenben diadalmaskodó Barcelona és Manchester United egyaránt kettős győzelemmel jutott be a legjobb négy közé. Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágók: FC Barcelona (spanyol)-Schalke 04 (német) 1-0, gól: Yaya Touré (43.) ; Továbbjutott: a Barcelona kettős győzelemmel, 2-0-ás összesítéssel. Manchester United (angol)-AS Roma (olasz) 1-0, gól: Tevez (70.); Továbbjutott: a Manchester United kettős győzelemmel, 3-0-ás összesítéssel.
2008.04.09. 23:26
 
 
A brit kormányfő nem vesz részt a pekingi olimpia megnyitóján
Gordon Brown brit kormányfő nem vesz részt az idei nyári olimpiai játékok megnyitóján a kínai fővárosban, ott lesz viszont a játékok záróünnepségén - közölte szerdán a brit miniszterelnöki hivatal. Soha nem is volt szó arról, hogy a kormányfő elmegy a megnyitóra - mondta a Downing Street szóvivője. "Mindig is azt mondtuk, hogy a záró ceremónián vesz majd részt" - tette hozzá. Hírek szerint Tessa Jewell olimpiaügyi miniszter képviseli majd a szigetországot a ceremónián. Brit hivatalos személyek várhatólag végig jelen lesznek az augusztus 8-24. közötti pekingi játékokon, tekintettel arra, hogy legközelebb, 2012-ben Londonban rendezik az ötkarikás játékokat.
2008.04.09. 21:10
 
 
Várhatóan az MSZP választmánya tárgyal tovább a liberálisokkal
Az MSZP választmánya szombati ülésén várhatóan felkéri a testület elnökét arra, hogy kezdeményezzen egyeztetést a liberális párt országos tanácsával - tudta meg az MTI szerdán. Az MSZP elnöksége a hét végén megállapodott abban, hogy a szocialisták választmánya tárgyaljon tovább a kialakult helyzetről, és ehhez az SZDSZ országos tanácsát (ot) kérje fel partnernek. Az MTI információi szerint ezt Lendvai Ildikó frakcióvezető javasolta a vasárnapi elnökségi ülésen, és ezzel egyet is értettek a párt vezetői. Az elképzelések szerint, ha megszületik a döntés, az MSZP választmánya levélben keresi meg az SZDSZ ot-t.
2008.04.09. 20:20
 
 
Labdarúgó Magyar Kupa: kettős győzelemmel döntőben a Honvéd
Akárcsak tavaly, idén is a Budapest Honvéd lesz a Debrecen ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében, miután a címvédő fővárosiak - hazai 4-0-ás sikerüket követően - idegenben 2-1-re legyőzték a Kaposvár együttesét. Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó: Gabona Trans Kaposvár-Budapest Honvéd 1-2 (0-2). Továbbjutott: a Budapest Honvéd, kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel.
2008.04.09. 20:17
 
 
Obama győzelmére tippelnek az elnökválasztási börzéken
A demokrata párti Barack Obama szenátor győzelmére tippelnek az elnökjelöltségért folyó küzdelemben az amerikai elektronikus elnökválasztási börzéken. Hillary Clinton ugyan győzni fog még néhány állam jelölési versenyében a következő hónapokban, de halvány esélye maradt a Demokrata Párt elnökjelöltségének megszerzésére - ez olvasható ki az egyik legismertebb fogadóiroda, az Iowa Electronic Markets szerdai jegyzéseiből. A kereskedők 81,4 százalék esélyt adnak annak, hogy Obama lesz a demokrata elnökjelölt, Clinton győzelmi tippje csak 17,5 százalék. Sok megfigyelő szerint az elektronikus börzék előrejelzései pontosabbak a közvélemény-kutatási felméréseknél.
2008.04.09. 19:40
 
 
Még nincs döntés arról, mikor ismertetik az önálló MSZP-kormány programját
Még nincs döntés arról, hogy Gyurcsány Ferenc mikor ismerteti az önálló MSZP-kormány programját - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő a szerdai tájékoztatón. Mint mondta, nem zárható ki, hogy ezt a kormányfő - amint arról a Népszabadság írt - május 1-jén teszi meg. Budai Bernadett tájékoztatása szerint a kormányülés a szokott gyakorlat szerint zajlott, az SZDSZ-es politikusok is részt vettek rajta. A kormányülésen nem került szóba a koalíció helyzete és a pénztártörvényről, valamint a még hivatalban lévő egészségügyi miniszter az elmúlt napokban tett javaslatairól sem volt szó.
2008.04.09. 18:35
 
 
Lezárult a Kikelet hadművelet nevű fogyasztóvédelmi akciósorozat
Lezárult a Kikelet hadművelet nevű, február 21-től március 31-ig tartó országos fogyasztóvédelmi akciósorozat - közölte Budai Bernadett a kormányszóvivői tájékoztatón. Elmondta: a hathetes akciósorozat keretében az ellenőrzésben részt vevő nyolc hatóság munkatársai csaknem 30 ezer ellenőrzést végeztek, és több mint 10 ezer esetben szabtak ki bírságot. A bírság összege elérte az 1,62 milliárd forintot. Ez az összeg másfélszer több, mint a karácsonyi Csillagszóró hadművelet során kiszabott bírság összege. A hatóságok a szabályok megsértése miatt időlegesen 314 üzletet zártak be, és 60 vállalkozás tevékenységét függesztették fel.
2008.04.09. 17:08
 
 
FTC: aláírták a befektetői szerződést
Szerdán az FTC klubházában aláírták a befektetői szerződést az Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlan tulajdonjogának értékesítéséről. A megállapodás a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) ZRt., a Ferencváros, a létesítményt üzemeltető Sportfolió Kht. és az angol befektető, a Real Esplanade között jött létre. Az angol tulajdonosnak 30 napon belül kell átutalnia a vételárat.
2008.04.09. 16:44
 
 
Semjén: a kormánynak nincs parlamenti támogatottsága
A Gyurcsány-kormánynak társadalmi támogatottsága eddig sem volt, most már parlamenti támogatottsága sincs - mondta Semjén Zsolt szerdán azt követően, hogy Sólyom László köztársasági elnökkel a koalíciós válság okozta helyzetről folytatott megbeszélést. A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke hozzátette: mivel Gyurcsány Ferencnek nem áll szándékában az Országgyűléssel megszavaztatni újonnan meghirdetendő kormányprogramját, a kabinet mögül elfogyott a parlamenti támogatás. Semjén Zsolt szerint ebben a helyzetben vissza kell adni az emberek kezébe a döntést, és előrehozott választást kell tartani.
2008.04.09. 16:41
 
 
Az amerikaiak szerint hiba, hogy Kína olimpiát rendezhet
Az amerikaiak többsége hibának tartja, hogy Kína olimpiát rendezhet, de nem hiszi, hogy a játékok bojkottjával az emberi jogok nagyobb tiszteletben tartására lehet kényszeríteni Pekinget - derült ki a Zogby közvélemény-kutató intézet felméréséből. A megkérdezettek 70 százaléka gondolja így. Abban a kérdésben viszont sokkal inkább megosztott az Egyesült Államok közvéleménye, hogy Amerikának bojkottálni kellene-e a megnyitó ünnepséget: 48 százalék szerint igen, 33 százalék szerint nem. Azok között, akik a bojkott mellett állnak ki, van, aki George Bush elnöktől, van, aki az amerikai olimpiai bizottságtól várja a távolmaradás bejelentését.
2008.04.09. 16:18
 
 
GfK: szabad felhasználású jelzáloghitelekben utazik a lakosság
Az áruhitelek helyett a hiteligénylők 2007-ben inkább a szabad felhasználású, jellemzően devizaalapú jelzáloghiteleket részesítették előnyben - áll a GfK Hungária szerdán közölt felmérésében. Amíg 2007 elején a lakosság 21 százaléka és legfelső tíz százalék 25 százaléka rendelkezett hitellel, addig 2008 elején a teljes lakosság 24 százaléka, a leggazdagabbaknak pedig közel 30 százaléka rendelkezett élő hitelszerződéssel a felmérés szerint. Folyószámla-hitelkerettel minden tizedik banki ügyfél rendelkezik. A hitelkártyák a budapestiek körében a legnépszerűbbek, ezzel szemben a lakáshiteleket jellemzően a közepes méretű és kisebb településeken veszik igénybe.
2008.04.09. 16:14
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427[2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista