2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Portugál Nagydíj: Talmácsi hatodik lett
A címvédő Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, a Portugál Nagydíjon, Estorilban. Győzött az olasz Simone Corsi.
2008.04.13. 16:29
 
 
Örök nyugalomra helyezték Charlton Hestont
Egy igazán vallásos és hazafias férfiú - e szavakkal méltatták a 84. évében elhunyt Charlton Heston amerikai színészt szombati hollywoodi temetésén, amelyen több száz gyászoló, a családtagok mellett az amerikai filmipar krémje, valamint az amerikai politika minkét oldalának képviselői vettek részt. A hollywoodi legenda, aki az 1950-1960-as években többek között Ben Hurt, Mózest, Michelangelót, Antoniust, Cidet és más hősöket alakította a filmvásznon, április ötödikén hunyt el Beverly Hills-i otthonában. Életének utolsó éveiben Alzheimer-kórban szenvedett. Szombati búcsúztatását abban az anglikán templomban tartották, ahol Heston rendszeresen imádkozott.
2008.04.13. 15:51
 
 
A demokrácia megcsúfolásával vádolja Miskolc polgármestere az MVM-et
Tűrhetetlen, hogy a Magyar Villamos Művek (MVM) a kormányt és a demokráciát egyaránt megcsúfolja; aláírásgyűjtésbe kezdünk és parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezzük, ha az MVM folytatja a miskolci erőmű magánbefektetőnek történő eladását - közölte Káli Sándor (MSZP), Miskolc polgármestere az MTI-vel. Miskolc vezetéséhez ezen a hétvégén olyan információk jutottak el, hogy az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek vezetése - a miniszterelnök és a kormány, mint tulajdonosi képviselő ellenében - hétfőn mégis eladja a miskolci erőművet egy pénzügyi befektetőnek, az Elmib Zrt.-nek - tájékoztatott a polgármester.
2008.04.13. 15:34
 
 
Négy embert előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság a MÁV ÁBE-ügyben
Négy embert, a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) egymilliárdos sikkasztási ügye miatt őrizetbe vett férfit, köztük a biztosító első emberét helyezte előzetes letartóztatásba vasárnap a Pesti Központi Kerületi Bíróság; két további gyanúsítottnak a házi őrizetét rendelték el. A Fővárosi Bíróság sajtókapcsolati titkársága arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte K. Bálintot, K. Lajost, F. Gyulát és T. Tibor Károlyt a vám- és pénzügyőrség által különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás és pénzmosás miatt indított ügyben. Két további gyanúsítottat, K. Melindát és T. Krisztinát a bíróság házi őrizetbe helyezett. A végzés nem jogerős, ellene a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek.
2008.04.13. 14:45
 
Fogyózó orosz tábornokok
Az orosz hadsereg tisztjeinek és főtisztjeinek több mint 30 százaléka túlsúlyos, és a februárban miniszteri rendeletre megkezdett testnevelési vizsgákon mintegy 20 százalék teljesítménye nem érte el a közepes osztályzatot sem. Anatolij Szergyukov védelmi miniszter a vizsgák elrendelésekor igen eltökélten nyilatkozott: kilátásba helyezte, hogy szigorú büntetésben részesülnek azok, akik nincsenek formában, akár leszerelésükre is sor kerülhet. Kiderült azonban, hogy a miniszter szándékainak megvalósítása esetén a főtiszti kar háromnegyedét nyugállományba kellene helyezni, ugyanis éppen a tábornokok fizikai erőnléte hagy a legtöbb kívánnivalót maga után.
2008.04.13. 14:01
 
 
Gordon Brown népszerűsége mélyponton, már leváltásáról pletykálnak
Mélypontra süllyedt a kormányzó brit Munkáspárt népszerűsége, Gordon Brown miniszterelnök támogatottsága pedig olyan mértékben és ütemben zuhan, amilyenre a hasonló felmérések hét évtizedes történetében még nem volt példa - derül ki a vasárnap közzétett legfrissebb felmérésekből. Londoni sajtóértesülések szerint a Labour belső köreiben már Brown utódját keresik. A The Sunday Times megbízásából elvégzett havi közvélemény-kutatás szerint az ellenzéki Konzervatív Párt 44 százalékon áll; az 1997 óta hatalmon lévő Munkáspártot 28 százalék támogatja.
2008.04.13. 14:00
 
Kína bemutatta saját gyorsvasútját
Kína a hétvégén bemutatta saját, Siemens-technológián alapuló gyorsvasútját, amely óránként 350 kilométeres sebesség elérésére képes. Az 557 utas befogadására alkalmas szerelvényt várhatóan júniusban helyezik üzembe a Peking és Tiencsin közti, több mint 100 kilométeres vasúti szakaszon. A gyorsvasút üzembe helyezése gyakorlatilag főpróbája az immár tíz éve viták kereszttüzében álló Peking-Sanghaj vonalon tervezett gyorsvasút kialakításának. A már egy évtizede tervezési fázisban lévő projektet tavaly kellett volna beindítani, hogy már 2010-ben működhessen, a tervet azonban, vélhetően a technológiával kapcsolatos vitatott kérdések miatt elhalasztották. Az építkezés költségei várhatóan 170 milliárd jüant (22,5 milliárd dollárt) tesznek ki.
2008.04.13. 11:45
 
Hajfestékes öngyilkosok
Betiltották egy olcsó hajfesték árusítását India északi részén, mert tönkrement parasztok sorozatban követtek el vele öngyilkosságot. Legalább 11 földműves ivott hajfestéket, hogy véget vessen nyomorúságos életének, amely az aszálykárok miatt még sanyarúbbra fordult. India déli és nyugati vidékein amúgy még gyakoribbak az öngyilkosságok: az utóbbi években több ezer paraszt végzett magával - bár ők nem hajfestékkel. A gazdák immár negyedik éve nem tudnak betakarítani rendes termést, mert elapadtak a monszunesők. Nehézségeik áthidalására banki vagy privát kölcsönöket vesznek fel a parasztok a következő, bővebb termés reményében, ám csak újabb szűk esztendő következik, ők pedig nem tudnak törleszteni.
2008.04.13. 11:45
 
 
A Fidesz ellenzi, hogy a kormány visszahozza a tandíjat
A Fidesz felszólítja a kormányt: ne próbálkozzon azzal, hogy visszahozza a tandíjat; erről a párt egyik országgyűlési képviselője beszélt Budapesten. "Határozottan felszólítjuk a Fidesz nevében a kormányzatot arra, hogy fejezze be a trükközést, fejezze be a mellébeszélést, és (...) verje ki végre a fejéből a tandíjat!" - közölte Ágh Péter sajtótájékoztatón. Hozzátette: ne próbálkozzanak semmiféle olyan előterjesztéssel, ami szembe megy az emberek akaratával. Közölte: a választók a népszavazáson egyértelműen elutasították a tandíj bevezetésének kormányzati szándékát, elutasították a kormány oktatáspolitikáját. Ám, úgy látszik, Gyurcsány Ferenc folytja azt a gyakorlatot, hogy nem veszi figyelembe az emberek véleményét.
2008.04.13. 11:45
 
A zeneirodalom első számú műve a Zeneakadémián
A Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarának és Énekkarának előadásában hallható a zenetörténet egyik legnagyobb hatású alkotása, Johann Sebastian Bach Máté passiója, Vashegyi György vezényletével április 18-án. A grandiózus alkotás több évtizede nem hangzott fel zeneakadémisták előadásában. Az előadás szólistái az Egyetem Marton Éva vezette Magánének Tanszékének tehetséges hallgatói.
2008.04.13. 11:37
 
Jogszerűen kezdte meg a BKV Zrt. a gyalogos felüljáró lebontatását
Az R-Co Ingatlanforgalmazó Zrt. - mint a Kőbánya-Kispesti építkezés beruházója - mindenben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járt, és jár el. Légrádi Petra, az R-Co Ingatlanforgalmazó Zrt marketing- és kommunikációs igazgatója elmondta, hogy az építkezés jogerős építési engedély birtokában indult el, és az építési munkák jelenleg is az ütemezésnek megfelelően zajlanak.
2008.04.13. 11:32
 
Most már biztos, hogy szándékos károkozás történt
Budapest, 2008. április 11. - Rongálás miatt indított eljárást április 10-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután kiderült, hogy csütörtök hajnalban feltehetőleg gyúlékony anyaggal, szándékosan gyújtották fel a 2006-os és 2007-es TehénParádé 16 alkotását.
2008.04.13. 11:28
 
 
Új reklámtörvényt terjesztettek a parlament elé
Az európai uniós szabályok módosulásával, valamint a gyakorlat által felvetett problémák rendezésével indokolja a gazdasági és közlekedési miniszter azt, hogy új reklámtörvényt terjesztett a parlament elé. "A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól" címet viselő javaslat az Országgyűlés honlapján olvasható. A javaslat kiemeli, hogy szabályai csak a gazdasági reklámtevékenységre vonatkoznak, tehát a politikai és társadalmi célú reklámok nem tartoznak a körébe. Ugyanakkor a gazdasági reklám körében is megengedi, hogy törvény - vagy annak felhatalmazása alapján rendelet - egyes áruk reklámjára, illetve egyes kommunikációs eszközökben való közzétételre speciális szabályokat állapítson meg.
2008.04.13. 11:25
 
 
"Ágyonlőtt" fegyveroktató
Az életét köszönheti annak egy amerikai férfi, hogy nem korán fekvő: este nyolckor "agyonlőtték" az ágyát. A golyó éppen az ágy fejtámláját fúrta keresztül, előtte meg persze a falat. A szomszéd lőtt át, ám nem haragból, hanem véletlenül, azt hitte nincs töltény a puskájában. Bocsánatot kért, az ágyonlőtt férfi pedig nem tett ellene feljentést, de továbbképzést akar adni szomszédjának fegyverkezelésből, ugyanis véletlenül éppen fegyveroktató a foglalkozása.
2008.04.13. 10:18
 
Nőtt a General Motors magyar piaci részesedése
Növelte részesedését az enyhén csökkenő magyar gépjárműpiacon a General Motors az első negyedében, elérve a 16,3 százalékot - tájékoztatta a GM Southeast Europe az MTI-t. Az eredmény főleg a "volumenmárkák" sikerének köszönhető - ismerteti a közlemény: az Opel a múlt év azonos időszakához viszonyítva 2,5 százalékkal növelte részesedését, elérve az 5.111-es darabszámot. A Chevrolet esetében a növekedés még nagyobb: 20,7 százalékkal több talált gazdára, mint 2007 hasonló időszakában, összesen 2.114 darab, ami 4,7 százalékos piaci részesedésnek felel meg.
2008.04.13. 10:15
 
 
Megkezdődtek az olaszországi parlamenti választások
Megkezdődtek az olaszországi előrehozott parlamenti választások. A szavazóhelyiségeket reggel 8 órakor nyitották meg. Romano Prodi kormányának januári összeomlása után 47 millió szavazásra jogosult állampolgárnak lényegében arról kell döntenie, hogy a jobboldalt vezető Silvio Berlusconi médiacézár kerüljön újra hatalomra, avagy a Rómát hosszú ideig főpolgármesterként irányító középbal politikus, Walter Veltroni vegye át a kormányzást. A viszonylag nyugodtnak mondott kampány alatt utoljára - két hete - közzétett felmérések Berlusconit mutatták győzelemre esélyesebbnek, nem kizárt azonban, hogy Veltroninak azóta sikerült ledolgoznia hátrányát, a választók harmada ugyanis az utolsó napokra halasztotta döntését.
2008.04.13. 08:30
 
 
SZDSZ: a megyei szervezetek többsége támogatja a koalíciós szakítást
Győr-Moson-Sopron és Zala megye kivételével a koalícióból való kilépés mellett voksolt a résztvevők többsége az SZDSZ eddig megtartott megyei választmányi ülésein, bár volt, ahol formális döntést nem hoztak - derült ki az MTI körkérdésére adott válaszokból. A Győr-Moson-Sopron megyei SZDSZ-tagság a koalíció fenntartása mellett tette le voksát - közölte Szentkúti Károly megyei elnök, aki elmondta: április 8-án közös ülést tartott a megyei választmány és a küldöttgyűlés, ahol az a döntés született, hogy a megyei szabad demokraták az április 27-i országos küldöttgyűlésükön a koalíció fenntartása mellett teszik le majd voksukat.
2008.04.13. 08:15
 
 
Bankjegyautomatát robbantottak fel Budakeszin
Ismeretlen tettesek felrobbantottak egy bankjegyautomatát vasárnapra virradóra Budakeszin. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy pénzt nem tudtak elvinni a pénzjegykiadó automatából. A helyszínelés egyelőre tart.
2008.04.13. 07:55
 
 
NBI: a Honvéd nem bírt a Siófokkal
A tavasszal botladozó Budapest Honvéd nem bírt a Siófokkal, így a fővárosiak korábbi vezetőedzője, az olasz Aldo Dolcetti által irányított vendégek egy ponttal távozhattak Kispestről a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában. Soproni Liga, 23. forduló: Budapest Honvéd-BFC Siófok 1-1 (0-1), gólszerzők: Abbas (80.), illetve Miklósvári (4.). Bozsik Stadion, 1500 néző. A vendégek rögtön a mérkőzés elején vezetést szereztek, s ettől kezdve 11 emberrel védekeztek. A Honvéd hiába játszott nagy mezőnyfölényben, ezt nem tudta gólra váltani. A második félidőben sem változott a játék képe, a kispestiek azonban a hajrában egyenlíteni tudtak, sőt akár a győzelmet is megszerezhették volna, de végül maradt a Siófokra nézve hízelgő döntetlen.
2008.04.12. 21:15
 
NBI: a Nyíregyháza nyerte a keleti rangadót
A Nyíregyháza hazai pályán 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában. Soproni Liga, 23. forduló: Nyíregyháza - DVTK-Borsodi 2-1 (2-0), gólszerzők: Granát (12.), Miskolczi (45.) illetve Homma (55.).
2008.04.12. 21:08
 
NBI: újpesti siker a Tatabánya ellen
Az Újpest 3-2-re nyert a sereghajtó Tatabánya ellen az Illovszky Stadionban a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában és ezzel a második a tabellán. Eredmény: Tatabánya-Újpest FC 2-3 (0-1), gólszerzők: Vámosi (59.), Megyesi (84.), illetve Tisza (22., 76.), Korcsmár (61.) Illovszky Stadion, 3000 néző. Meglepő módon a Tatabánya irányította a játékot az első félidőben, ennek ellenére Tisza bombagóljával az Újpest vezetett a szünetben. A fordulást követőenl egyenlített a Tatabánya, ám később egy szöglet után a lila-fehérek visszaállították az egygólos különbséget. Negyed órával a vége előtt Tisza ismét eredményes volt, ezzel eldöntötte a három pont sorsát, igaz Megyesi hat perccel a vége előtt még szépített. Sikerével az Újpest egy pontra megközelítette listavezető MTK-t.
2008.04.12. 21:04
 
NBI: a REAC legyőzte a Paksot
A REAC Sopronban 2-1-re legyőzte a Paksot a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójában. Soproni Liga, 23. forduló: REAC-Paksi FC 2-1 (1-1),gólszerzők: Varga Z. (14.), Somorjai (47.), illetve Kiss T. (37.). Sopron, 700 néző. A mérkőzés elején a REAC sorra dolgozta ki helyzeteit, ám ezekből csak egyet tudott gólra váltani. A félidő hajrájában a paksiak az első valamire való támadásukból egyenlíteni tudtak. A második játékrész REAC-góllal kezdődött és az első negyedórában be is biztosíthatta volna győzelmét, de kihagyta helyzeteit, így a hajrában beszorultak és a Paksnak is volt esélye az egyenlítésre.
2008.04.12. 20:59
 
 
Infarktust kapott egy várakozó beteg a győri kórház folyosóján kedden
Hozzátartozói szeme láttára, a kórház folyosóján halt meg kedden egy nő Győrben. Az asszony, akit ájulásos eszméletvesztés után vitték be kedd reggel a győri kórház ügyeletére, több mint háromnegyed órán keresztül várt a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház neurológiai osztályának folyosóján arra, hogy megkapja vizsgálati eredményeit, és átszállítsák a kardiológiára. Férje szerint az osztályon azt mondták nekik, kevés a beteghordó, ezért kell várniuk, a három gyerekes asszony szíve azonban hirtelen leállt, és már nem sikerült újraéleszteni. A kórház főigazgató-főorvosa, Varga Gábor arról tájékoztatott, hogy T. Jánosné az eszméletvesztésen kívül mellkasi fájdalomra vagy egyéb szívinfarktusra utaló tünetre nem panaszkodott.
2008.04.12. 20:53
 
 
Már hat ember van őrizetben a MÁV ÁBE ügye miatt
Már hat ember van őrizetben a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) sikkasztási ügye miatt -közölte Sipos Jenő, a Vám és Pénzügyőrség szóvivője. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a pénzügyőrök által őrizetbe vett emberek között van Kiss Bálint, a biztosító elnök-vezérigazgatója. A többiekkel kapcsolatban Sipos Jenő csak annyit mondott, ők "közreműködtek" az ügyben, a szerepüket pedig most tisztázzák. Az MTV Híradója úgy tudja, az elnök-vezérigazgató egyik családtagját is őrizetbe vették. A gyanú szerint egymilliárd forintot utaltak át a káresetekre elkülönített tartalékból különböző bankszámlákra, ahonnan fel is vették a pénz egy részét.
2008.04.12. 20:38
 
Férfi vízilabda ob I: az ötödik meccs dönt a Vasas és a Honvéd között
Csak az ötödik mérkőzés határoz arról, hogy a Vasas vagy a Honvéd játszhatja a döntőt az Egerrel a férfi vízilabda-bajnokságban. A fővárosi élcsapatok elődöntős párharcában szombat este a Vasas nyert, s ezzel 6:6-ra alakította a nyolc pontig tartó csatározás állását. Eredmények, rájátszás: elődöntő, 4. mérkőzés: TEVA-VasasPlaket - Domino-Honvéd 11-10 (2-2, 2-2, 1-2, 4-3 - 2-1, 0-0) - hosszabbítás után. Az állás: 6:6.
2008.04.12. 19:56
 
 
Június 1-jén lesznek Macedóniában az előre hozott választások
Június elsején rendezik meg az előre hozott választásokat Macedóniában. A dátumot Ljubisa Georgievszki, a nemzetgyűlés elnöke jelentette be szombaton Szkopjében, miután a parlament néhány órával korábban kimondta, hogy jelenlegi összetételében nem működik tovább. A nemzetgyűlés feloszlatását hónapokig tartó politikai stagnálás előzte meg, és Szkopjéban kudarcként élték meg azt is, hogy Görögország ellenállása miatt elmaradt Macedónia meghívása a NATO-ba. Athén azt követeli, hogy Macedónia változtasson nevet, miután az egyik görög tartományt is így hívják.
2008.04.12. 19:02
 
 
Cselgáncs Eb: Braun bronzérmes
A 73 kg-os Braun Ákos bronzérmet szerzett, míg Mészáros Anett (70) ötödik lett a lisszaboni cselgáncs Európa-bajnokságon. A magyar küldöttség a második nap végére három éremnél tart: pénteken Ungvári Miklós (66) ezüst-, Csernoviczki Éva (48) bronzérmet nyert, míg szombaton Braun állhatott fel a dobogó legalsó fokára.
2008.04.12. 18:23
 
 
Torna Vk, Cottbus: Berki győzött
Berki Krisztián - sorozatban harmadszor - megnyerte a lólengést a tornászok cottbusi Világkupa-versenyén. Ugyanitt Korcsmáros Enikő ugrásban ötödik lett. Az Európa-bajnok Berki hibátlanul mutatta be új, 6,7-es kiinduló pontszámú gyakorlatát, melyre 16,225 pontot kapott. A többiek meg sem tudták közelíteni, a második helyezett angol Louis Smith is csak 15,875 pontot ért el. "Nagyon boldog vagyok, mert igen magas lett a pontszámom, ráadásul ilyen sokat eddig még nem kaptam külföldön erre a gyakorlatra - nyilatkozott az MTI-nek a világbajnoki ezüstérmes Berki. - Külön öröm, hogy zsinórban harmadszor nyertem Cottbusban.
2008.04.12. 18:11
 
 
Férfi kézilabda KEK: döntős a Veszprém
Az MKB Veszprém bejutott a férfi kézilabda KEK fináléjába, mivel az elődöntő hazai visszavágóján hat góllal, 30-24-re nyert a Schaffhausen ellen. Az első találkozón, Svájcban 28-28-as döntetlen született. Férfi kézilabda KEK, elődöntő, visszavágó: MKB Veszprém-Schaffhausen (svájci) 30-24 (16-14), Továbbjutott: az MKB Veszprém, 58-52-es összesítéssel.
2008.04.12. 17:58
 
 
Nem kér végkielégítést a BKV vezérigazgatója
2011-ig szóló kinevezésének végkielégítés nélküli, közös megegyezéses megszüntetését kezdeményezte Antal Attila, a BKV-vezérigazgatója március 25-i hatállyal oly módon, hogy addig az időpontig csak a részére járó munkabérére tart igényt - tudta meg az MTI városházi forrásokból annak kapcsán, hogy a cégvezető immár a harmadik alkalommal jelezte a döntéshozóknak távozási szándékát. Somlyódy Csaba (MSZP), a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottságának elnöke elmondta, hogy Antal Attila valóban újabb levélben kezdeményezte 2007. január 16-án kelt munkaszerződésének megszüntetését.
2008.04.12. 17:46
 
NBI: a Győr sikerével egy pontra megközelítette az MTK-t
A Győr hazai pályán 1-0-ra legyőzte a listavezető MTK-t a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának rangadóján, így egy pontra megközelítette a fővárosi együttest. Soproni Liga, 23. forduló: Győri ETO FC-MTK Budapest 1-0 (0-0), gólszerző: Nikolov (51.). Az első félidő kiegyenlített és lüktető játékot, illetve nagy taktikai csatát hozott a rangadón. A vendégek előtt adódott több helyzet, az ETO-ból viszont Pákolicz lövését a kapufa mentette. Szünet után jelentősen feljavult a hazaiak játéka és a győriek végül egy góllal megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
2008.04.12. 17:05
 
 
Cselgáncs Eb: Braun a bronzért küzdhet, nincs kvóta
A 73 kg-os Braun Ákos a harmadik helyért küzdhet a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon, ezzel elvesztette esélyét a pekingi szereplésre. A világ- és Európa-bajnok klasszis - aki edzője, Hangyási László szerint csak aranyéremmel kvalifikálhatta volna magát az ötkarikás játékokra - az elődöntőben, negyedik mérkőzésén a belga Dirk van Tichelttel találkozott. Braun tehát - aki a bronzmeccsen az olasz Marco Maddalonival találkozik - az athéni után a pekingi olimpián sem léphet tatamira.
2008.04.12. 16:20
 
 
Ankarában tízezrek tüntettek a világi állam mellett
Tízezrek vonultak az utcára szombaton Ankarában az állam és a vallás szétválasztásának követelésével. "Törökország világi állam, s az is marad" - kiáltozták a török főváros központjában összegyűlt tüntetők. Az ország minden részéből érkező demonstrálók, főleg nők, török zászlókat lobogtattak és a török világi állam megalapítójának, Kemal Atatürknek a portréját emelték magasba. A kormányzó konzervatív Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) bírálói folyamatosan azzal vádolják a pártot, hogy "lopakodó iszlamizálást" hajt végre az országban.
2008.04.12. 16:08
 
 
Portugál Nagydíj: Talmácsi a kilencedik helyről indul
A címvédő Talmácsi Gábor a kilencedik helyről, azaz a harmadik sorból indulhat vasárnap a 125 kcm-esek versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, a Portugál Nagydíjon, Estorilban. A magyar motoros ugyan több mint két másodpercet javított pénteki eredményén, amikor a nyolcadik lett, de a többiek is gyorsultak, így egy helyet még vissza is csúszott.
2008.04.12. 15:04
 
 
Gyurcsány: megszorítások nélkül is vannak reformok
Nagy adóreformra csak akkor van lehetőség, ha azt nagyarányú szociális-jóléti megszorítás előzi meg, ez utóbbit azonban elutasítom - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP választmányi ülése után. A kormányfő szerint Magyarországon nem adóreformvita folyik, hanem szociális-jóléti vita és a megszorításról szóló vita. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy véleménye szerint hosszan fenn tud maradni a kisebbségi kormányzás.
2008.04.12. 14:59
 
 
A szerződésbontásra is készek az alapellátásban dolgozó orvosok
Az idei évre kiseső vizitdíj és a több éve megvont amortizációs támogatás visszapótlását, valamint a jövő évi költségvetésben a praxisok tényleges bekerülési költségén történő meghatározását kérik a kormányzattól az alapellátásban dolgozó orvosok; az erről szóló nyilatkozatot az Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége nagygyűlésén fogadták el a résztvevők Hévízen. Ha a fentiekről nem kezdődik harminc napon belül érdemi tárgyalás, akár szerződésük felbontására is hajlandóak az orvosok - jelentette be Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke a nagygyűlés után tartott sajtótájékoztatón.
2008.04.12. 14:47
 
 
Az MSZP-választmány nem kezdeményezi rendkívüli kongresszus összehívását
Az MSZP választmánya nem kezdeményezi rendkívüli kongresszus összehívását - jelentette be Simon Gábor, a szocialista párt választmányának elnöke a testület ülése után. Az MSZP politikusa elmondta azt is, pártja felkészült a kormányzás folytatására, melyhez nem új programra, hanem a Munka, Tudás, Tulajdon Programjára épülő, az emberek érdekeit szolgáló intézkedés- és cselekvéssorra van szükség. Simon Gábor ismertetése szerint a választmány felhatalmazta arra, hogy konzultáljon az SZDSZ vezető testületeivel a szocialisták és a liberálisok közötti együttműködés lehetőségéről.
2008.04.12. 14:36
 
 
Kóka: elképzelhetetlen, hogy az SZDSZ a koalíció tagja maradjon
Kóka János elképzelhetetlennek tartja, hogy a párt április 27-i küldöttgyűlése úgy dönt, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége ennek a kormánykoalíciónak a tagja maradjon - a liberális pártelnök erről fővárosi sajtótájékoztatóján beszélt. Hozzátette, hogy az SZDSZ nehéz és felelős döntést hozott, mert azzal, hogy Gyurcsány Ferenc kihátrált a reformok mögül, a liberálisok mozgásterét lényegében nullára szűkítette le a koalíción belül. Kijelentette, hogy nem folytatnak kétoldalú tárgyalásokat az MSZP-vel, de szívesen fogadják a szocialisták javaslatait, amelyeket abban az esetben, ha azok az ország megerősödését eredményezik, támogatni is fognak.
2008.04.12. 14:04
 
 
A kubaiak mostantól megtarthatják állami tulajdonú lakásukat
Több ezer kubainak lesz mostantól lehetősége arra, hogy törvényesen megkapja az államtól lakása tulajdonjogát. Elképzelhető, hogy a jogszabályváltozással egy átfogóbb lakásreform alapjait veti meg a Raúl Castro vezette új kormányzat. Az utóbbi időben több olyan intézkedést hozott a havannai vezetés, amellyel megfigyelők szerint a lakosságot fél évszázados elzártság után reformokra készítik fel, de ez az első, amelyet hivatalos rendelet formájában hoztak nyilvánosságra pénteken. Egy nappal korábban az állami televízióban bejelentették, hogy a termelékenység növelésének ösztönzése érdekében eltörlik az állami alkalmazottak fizetésének rögzített felső határát.
2008.04.12. 13:22
 
 
Elbontották a miskolci Cementipari Gépjavító Gyár bejárati főkapuját
A bejárati főkapu elbontásával jelképesen is végleg lezárult a miskolci Cementipari Gépjavító Gyár korszaka, a gyár mintegy fél évszázadig üzemelt; az egykori ipari terület helyén egy 10 ezer négyzetméteres hipermarket épül majd. A bontást és a terület rekultiválását végző Szádóczki Zoltán, a Bont-Épít Trans Kft. ügyvezetője az MTI-nek azt mondta: a Cementipari Gépjavító Gyár épületeit, amely több mint ötven évig üzemelt, a társaság elbontotta. A gyár területén - ahol egykor az üzemegységek voltak - jelenleg 47 ezer négyzetméteren készítenek elő egy megmunkált területet. Ide épül majd egy 10 ezer négyzetméteres alapterületű hipermarket. Az új beruházás 600 új munkahelyet biztosít.
2008.04.12. 12:23
 
 
MOB: a közgyűlés egyhangúlag támogatta a pekingi részvételt
A Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlése egyhangúlag támogatta, hogy a magyar sportolók vegyenek részt a pekingi játékokon és annak megnyitó ünnepségén. Schmitt Pál elnök bejelentette, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem kíván részt venni a csapatgyűlésen és az eskütételen, Sólyom László köztársasági elnök viszont mindkét eseményen ott lesz. A MOB-elnök a tibeti konfliktus nyomán kialakult helyzetről kijelentette: a bojkott nem megoldás, az tönkreteheti "a világ legnagyobb kulturális seregszemléjét". Hangsúlyozta: egyetlen bojkott sem érte el a célját.
2008.04.12. 12:02
 
 
Olimpiai selejtező boksztorna: Bedák meccs nélkül aranyérmes
Bedák Pál mérkőzés nélkül megnyerte a 48 kg-osok versenyét az athéni olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán. A kispestiek világbajnoki ezüstérmese a spanyol Jose Nieves ellen lépett volna ringbe szombaton a már igazi téttel nem bíró fináléban, ám ellenfele kézsérülés miatt jelezte, nem vállalja a mérkőzést. Bedák a pénteki elődöntőben a török Pehlivan Ferhatot győzte le 12-3-as pontozással, s ezzel biztosította helyét az augusztusi pekingi nyári játékokon.
2008.04.12. 11:34
 
 
A spanyol miniszterelnök letette a hivatali esküt
Letette a hivatali esküt és bemutatta új kormányát szombaton José Luis Rodríguez Zapatero spanyol miniszterelnök, aki újabb négy évre kapott kormányfői megbízást. Zapatero pártja, a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) március 9-én nyerte meg a választásokat, de nem volt képes abszolút többséget szerezni. Zapatero kisebbségi kormányt alakít, minden egyes kezdeményezéséhez külső támogatást kell majd szereznie. Az új Zapatero-kormányban több a nő, mint a férfi, az arány 9:8, ami először fordul elő Spanyolország történetében. Ugyancsak újdonság, hogy a 37 éves feltörekvő politikai csillag, Carme Chacón személyében nő lett a védelmi tárca birtokosa.
2008.04.12. 11:31
 
 
Fidesz: Horváth Ágnes ne hozzon újabb intézkedéseket
A Fidesz azt kéri az egészségügyi minisztertől és az SZDSZ-től, fejezzék be konszenzust nem kereső tevékenységüket, hagyjanak fel azzal, hogy megsarcolják a lakosságot, s hogy az utolsó hetekben saját klientúrájukat nevezik ki az egészségügyi intézmények vezető posztjaira - mondta a párt szakpolitikusa. Horváth Ágnes, a rövidesen távozó miniszter az utóbbi időszakban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az "elegáns távozás szabályait megszegve" intézkedéseket hoz, amelyekkel megpróbálja "visszacsempészni" a vizitdíjat az egészségügybe, és az utolsó hetekben, gyorsított pályázatokon saját és az SZDSZ klientúráját próbálja elhelyezni gazdasági vezetői posztokba - fogalmazott Pesti Imre.
2008.04.12. 11:27
 
 
Többszörösen körözött nőt fogtak el Galyatetőn
Két budapesti rendőrkapitányság, a Nemzeti Nyomozóiroda és Pesti Központi Kerületi Bíróság is kereste azt a 42 éves budapesti nőt, akit a rendőrök a Heves megyei Galyatetőn fogtak el - közölte a BRFK sajtóügyeletese. Bartha László a részletekről annyit mondott: a rendőrök bűnügyi információk alapján jutottak el Zs. Lászlóné galyatetői búvóhelyéhez, ahol az egyik hozzátartozója engedélyével körülnéztek a lakásban. A rendőrök a kanapé mögötti lambérián megtalálták azt a nyílást, amely egy rejtekhelyre vezetett. Az ott talált női ruhák utaltak arra, hogy a keresett asszony korábban ott bujkálhatott. A rendőrök átkutatták a nő hozzátartozójának autóját is, ahol az első ülés mögött a pokróc alól előkerült a körözött Zs. Lászlóné.
2008.04.12. 09:19
 
 
Egy budapesti fejlesztéssel magától parkol az autó
A Bosch budapesti fejlesztési központjában fejlesztik azt a parkolás-segítő rendszert, amelynek segítségével a vezetőnek csak a pedálokat és a váltót kell kezelnie, a kormányt "az autó saját maga tekeri" - mondta Henk Becker, a Bosch budapesti fejlesztési központjának vezetője. A rendszer - miközben a gépjármű elhalad a parkoló autók mellett - kiválasztja a megfelelő méretű helyet, majd kiszámítja, hogy a manőverhez milyen kormánymozdulatok kellenek, végül beparkolja az autót. A gépjármű vezetőjének természetesen bármikor lehetősége van beavatkozni a parkolás folyamatába.
2008.04.12. 09:12
 
 
Hároméves pénzszóró
A teljes családi megtakarítást, 115 ezer forintnyi összeget dobott ki az ablakon egy kislány Kínában, míg szülei aludtak. A gyermek a pénzszórás világbajnokává cseperedhet, ha így folytatja, mivel még csak 3 éves. Szülei azonban nem büszkék rá, hanem dühösek és elkeseredettek. Amikor anyja felébredt és hűlt helyét látta a pénznek, azonnal kérdőre vonta gyermekét, hova lettek a jüanbankók. A lányka azt hazudta, hogy fogalma sincs, anyja pedig tűvé tette a lakást a pénz után, mígnem észrevett két bankjegyet az ablakpárkány résébe szorulva, további kettőt pedig az egy emelettel lentebbi ablak párkányán.
2008.04.12. 09:01
 
Konferencia a magyar fogyasztó szokásairól
Magyar Fogyasztó 2008 címmel kétnapos konferenciát szervez a Magyar Fogyasztó Platform (MFP) június 10-11. között Budapesten. A teljes marketingkommunikációs szakmának szóló szakkonferencia első napján a magyar fogyasztó általános megközelítésére vállalkoznak az előadók. A második napon három témát helyeznek a fókuszba: a pénzügyek világával, az élelmiszerágazattal és az egészség szektorral foglalkoznak. A konferencia középpontjában a magyarországi fogyasztó lesz. Így foglalkoznak majd a fogyasztó élethelyzetével, gondolkodásával, érzéseivel, döntéseivel.
2008.04.12. 08:55
 
 
Gyurcsány Ferenc ma tájékoztatja az MSZP választmányát
Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, az MSZP elnökével elemzi ma a kialakult politikai helyzetet a párt választmánya soron kívüli ülésén. Simon Gábor választmányi elnök korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a zárt ülésen egy napirend lesz: az aktuális politikai helyzetről Gyurcsány Ferenc ad tájékoztatást. A napirendi pontok között nem szerepel a rendkívüli kongresszus összehívása. A távirati iroda információi szerint az MSZP választmánya várhatóan felkéri a testület elnökét, kezdeményezzen egyeztetést a liberális párt országos tanácsával.
2008.04.12. 08:52
 
Munkaerőkeresleti prognózis újszerű módszerrel
Esetleges és egymásnak ellentmondó információkat eredményez, ha a cégeket arról kérdezik meg, hogy bizonyos időtávban mennyivel több vagy kevesebb dolgozót kívánnak foglalkoztatni, ezért újfajta prognóziskészítési módszert dolgoztak ki - mondta Dávid János, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem oktató kutatója. A módszer lényege, hogy adatfelvételkor nem azt kérdezik, hogy milyenek a cégek foglalkoztatási elképzelései, hanem az ágazatonként és méretenként különböző vállalkozásoknál alkalmazott technológiákból és munkaszervezési megoldásokból indulnak ki. Vizsgálják, hogy ezek működtetéséhez mennyi és milyen szakmaszerkezetű munkaerőre van szükség.
2008.04.12. 08:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425[2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista