2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A magyaroknak a családi ünnepek a legfontosabbak
Tízből kilenc magyar felnőtt a családi ünnepeket - születés- és névnapot, húsvétot - tartja a legfontosabbnak - állapítható meg a GfK Hungária Piackutató Intézet legfrissebb kutatásából. A lakosság ünnepekhez való viszonyulását és ünneplési szokásait felmérő kutatás során a mintegy ezer 15 évnél idősebb felnőtt válaszai azt tükrözték, hogy a magyarok általában ragaszkodnak az ünnepekhez. A megkérdezettek legfontosabbnak a karácsonyt, a születésnapot, a névnapot és a húsvétot tartották. Legkisebb jelentőséget a Valentin-napnak, a május 1-jének és a pünkösdnek tulajdonítottak, mindössze tízből hárman tartották fontosnak - áll a GfK Hungária közleményében.
2008.04.17. 15:55
 
 
Legfeljebb korlátozottan ad ki személyi adatokat az EU Washingtonnak
Az Európai Unió nem kívánja általánossá tenni az Egyesült Államok hozzáférését azokhoz a személyi adatokhoz, amelyeket a határellenőrzések során gyűjt össze - erősítette meg Jonathan Faull, az Európai Bizottság bel- és igazságügyi főigazgatója csütörtökön Brüsszelben. Azt azonban elképzelhetőnek tartotta, hogy szigorúan kölcsönösségi alapon a jelenleginél több adat és információ cseréjéről állapodnak meg. Az uniós illetékes azt is értésre adta, hogy az erről folytatott megbeszélések összefüggnek azzal a törekvéssel, hogy valamennyi EU-tagállam lakói mielőbb vízummentesen utazhassanak az Egyesült Államokba.
2008.04.17. 15:41
 
 
Az MSZP és az SZDSZ szerint is szükséges az adórendszer átalakítása
Az MSZP és az SZDSZ szerint is szükséges az adórendszer átalakítása, de a két párt más szempontok szerint tartja ezt megvalósíthatónak; erről az MDF által kezdeményezett ötpárti egyeztetésen esett szó. Szabó Lajos, az MSZP-frakció költségvetési munkacsoportjának vezetője elmondta: az adórendszer átalakítása akkor lehetséges, ha nem veszélyezteti a költségvetés egyensúlyát, ha fehéríti a foglalkoztatást, illetve ha nem ront a nehéz körülmények között élő emberek helyzetén. Gegesy Ferenc, az SZDSZ országgyűlési képviselője szerint is szükséges az adórendszer egyszerűsítése, ezt szerinte kiadáscsökkentéssel kellene megalapozni, de ehhez nincsen meg a társadalmi támogatás, az adórendszer egyszerűsítése azonban így is lehetséges.
2008.04.17. 15:00
 
BKV-sztrájk: készülnek a szakszervezetek a munkabeszüntetésre
Készülnek a BKV-szakszervezetek a pénteki sztrájkra: egyeztettek a technikai részletekről, így arról is, mely munkakörökben kell szolgálatot teljesíteni a munkabeszüntetés alatt - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője. Április 17-éről 18-ára, valamint 18-áról 19-ére virradóra minden éjszakai járat menetrend szerint közlekedik, körülbelül hajnali 4.30-ig, a nappali járatok azonban már nem indulnak el. A metrók egyáltalán nem járnak majd a nap folyamán. A nem BKV-s, hanem alvállalkozók üzemeltetésében működő felszíni vonalak többségén azonban lesz személyszállítás. A Volánbusz a munkabeszüntetés ideje alatt az utasoktól elfogadja a BKV-bérleteket, illetve saját, menetrend szerinti útvonalain sűrűbben indít járatokat.
2008.04.17. 14:36
 
 
Betiltották Tom Ford egyik napszemüveg reklámját
Betiltotta Tom Ford amerikai divattervező szemüvegreklámját az olasz Önszabályozó Reklámtestület (IAP), amely úgy ítélte meg, hogy a reklám "közönséges" és "szexista": a képen ugyanis egy nő egy férfi ujjába harap. Az érintett reklám, amely három olasz női magazinban jelent meg, dupla oldalon egy női arcot ábrázol premier plánban hatalmas napszemüveggel, kárminpiros ajkai közé behatoló férfiujjal. Közleményében az IAP sajnálatát fejezte ki a kép "explicit" és provokatív jellege miatt, amely túlmegy a nagyközönség részére szánt reklámok esetében elfogadható határokon.
2008.04.17. 14:23
 
 
A BKV-sztrájk miatt már nincs szabad taxi péntek reggelre
Már nem vesznek fel előrendelést péntek reggelre a budapesti taxistársaságok a BKV egész napos sztrájkja következtében sokszorosára növekedett igények miatt, és már az autókölcsönzőknél is érzékelhető a kereslet erősödése. A távirati iroda által megkeresett taxiscégek közül többen azt javasolták, napközben, az indulás előtt érdeklődjenek az utazók, hátha felszabadul egy-egy autó. A legtöbb rendelés a hajnali négy és a délelőtt tíz óra közötti időszakra érkezett a taxistársaságokhoz, ekkorra már szinte lehetetlen szabad autót találni a városban.
2008.04.17. 13:40
 
 
Tarlós szerint teljesen érthető reakció a BKV-sztrájk
Teljesen érthetőnek tartja a BKV-szakszervezetek sztrájkját a Fidesz fővárosi frakcióvezetője. Tarlós István szerint Demszky Gábor főpolgármester a felelős a közlekedési társaságnál kialakult helyzetért. A politikus feltette a kérdést, hogy Demszky Gábor milyen alapon követel bármit a kormánytól, amikor a főváros saját vállalatának működésére egy fillért sem ad, csak karbantartásra biztosít a BKV-nak 10 milliárd forintot. Tarlós István ugyanakkor úgy vélte: ma már olyan helyzetbe került a BKV, hogy állami segítség, és a lakosság további terhelése nélkül valóban nem húzható ki a bajból.
2008.04.17. 13:25
 
Átadták a Simon Wiesenthal-díjakat
Az idén először adták át a náci bűnösök 1945 utáni felkutatásáról ismert Simon Wiesenthalról elnevezett díjat, amelyet Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumi elnöke, Verő Tamás rabbi és Ráczné Horváth Ágnes, az egri Eszterházy Károly Főiskola politológia tanszékének vezetője vehetett át csütörtökön Budapesten. Székely Gábor, a Holocaust Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény Közalapítvány kuratóriumának elnöke a díjról elmondta: 2008-tól minden évben szeretnék elismerésben részesíteni azokat a személyeket, akik önzetlen önkéntes munkájukkal elősegítették a magyarországi holokauszt emlékének megőrzését.
2008.04.17. 12:45
 
 
Alicia Keys a szexről énekel
Alicia Keys menedzsere kiugrott a székéből, mikor tudomást szerzett Alicia legújabb dalának tartalmáról. Nyilvánvalóan pikáns sorok kerülhettek az orra elé a hölgy tollából.
2008.04.17. 12:44
 
 
Mégsem sztrájkolnak a vasutasok pénteken
Nem sztrájkolnak pénteken a vasutasok - jelentette be a VDSZSZ elnöke. Gaskó István hozzátette, hogy a sztrájkfelhívás továbbra is érvényben van. Az elnök a sztrájkbizottság döntését azzal indokolta, hogy a közlekedési kormányzat "béna kacsa, képtelen arra, hogy a konfliktusban megoldást keressen". Álláspontjuk szerint a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) vezetésében tapasztalható bénultság miatt nem várható döntés a szakszervezeti követelések vonatkozásában. Különösen úgy nem, hogy a MÁV-csoport cégeinek megtiltották, hogy érdemben tárgyaljanak és megállapodjanak azokról. Emellett szempont volt az is, hogy a VDSZSZ ne nehezítse a diákok tanulmányaiból fakadó kötelezettségeinek teljesítését.
2008.04.17. 12:40
 
 
Ötpárti egyeztetés kezdődött az adóreformról
Az MDF székházában megkezdődött az az ötpárti egyeztetés, amelyen a legkisebb ellenzéki párt adó- és gazdasági javaslatairól tárgyalnak a képviselők. A megbeszélésen a pártok képviseletében a szocialista Szabó Lajos, a fideszes Tállai András, a szabad demokrata Gegesy Ferenc, valamint a KDNP-s Rétvári Bence vesz részt. A tárgyaláson az MDF-et Dávid Ibolyán kívül Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője és Hock Zoltán elnökhelyettes képviseli. Dávid Ibolya kedden elmondta az MDF Nemzeti Adószabadság Programja négy pillérre épül: az egyszeri adóamnesztiára, az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadó és a háromkulcsos áfa bevezetésére, valamint az örökösödési adó eltörlésére.
2008.04.17. 12:30
 
Megerősített szolgálattal készül a rendőrség a BKV-sztrájkra
Megerősített szolgálattal készül a rendőrség pénteken, az egész naposra tervezett BKV-sztrájk idején a fővárosi közlekedés biztosítására - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Tafferner Éva elmondta, a rendőrség a KRESZ-szabályok fokozott betartására, körültekintő vezetésre kéri az autósokat. Utalt arra, hogy várhatóan többen ülnek majd kocsiba a "hétvégi autósok" közül is, akik kevésbé gyakorlott vezetők. Közölte, tekintettel a várható torlódásokra, a nagyobb közlekedési csomópontokban megerősített szolgálatot látnak el. Ez adott esetben azt is jelentheti, hogy a közlekedési rendőrök karjelzéssel irányítják, illetve gyorsítják majd a forgalmat.
2008.04.17. 12:07
 
Tibetiek tüntettek az olimpiai láng ellen Újdelhiben
Több ezer tibeti tüntetett csütörtökön az indiai fővárosban az olimpiai fáklya érkezése ellen, gyűléseket tartottak, és "alternatív" váltófutást rendeztek aranyszínű buddhista imalámpákkal. Az olimpiai láng kora hajnalban érkezett meg repülőgépen Pakisztánból, és indiai útján mintegy 15 ezer rendőr vigyáz rá. A helyi média úgy értesült, hogy (közép-európai idő szerint) délután fél egy körül kezdődik a váltófutás, az éjszakát pedig egy újdelhi luxusszállodában "tölti" a fáklya, több száz rendőr védelme alatt. "A kínai fáklya a szégyen lángja" - ez volt olvasható a fővároson átvonuló több ezres tibeti menet egyik transzparensén.
2008.04.17. 11:48
 
 
Fidesz: elfogadhatatlan a miniszterelnöki protokollkeret emelése
A Fidesz elfogadhatatlannak és arcátlannak tartja, hogy a kormány saját hatáskörben 450 millió forinttal megnövelte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök protokollkeretét - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője."Elfogadhatatlan, arcátlan, felháborító" - így jellemezte a döntést a fideszes politikus, aki szerint ez az eset is jól mutatja, hogy ennek a kormánynak csak a saját hatalma és a saját luxusa a fontos, az emberek nem számítanak. A Fidesz szóvivője hangsúlyozta: miközben a kormány azt hazudja, hogy nincs pénz az egészségügyre és az oktatásra, addig százmilliókról tud egyszerre, saját hatáskörben, könnyedén dönteni.
2008.04.17. 11:01
 
 
Vért adnak a pénteki sztrájk alatt a BKV-dolgozói
Vért adnak a pénteki egész napos munkabeszüntetés alatt a BKV dolgozói annak érdekében, hogy a sztrájk ne okozzon zavart a vérellátásban - közölte a sztrájkbizottság szóvivője. Gulyás Attila hozzátette a sajtóban megjelent hírek miatt döntöttek úgy, hogy a munkabeszüntetésben résztvevők között megszervezik a véradást. "Ez több ezer embert érinthet a dolgozók közül" - tette hozzá. Az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szerdai közleménye szerint az április 7-ei, hétfői félnapos BKV-sztrájk komoly kihatással volt az ország vérkészletére, ugyanis az erre a napra megszervezett, kiszállásos véradások a nehéz forgalmi helyzet miatt elmaradtak, így háromszáz egységgel kevesebb vért tudtak a szolgálat munkatársai begyűjteni.
2008.04.17. 11:00
 
 
Szigorítják a fejkendőviselés ellenőrzését Iránban
Szigorúbban ellenőrzi ezentúl a muzulmán fejkendőt viseletét a magánkézben lévő társaságokban dolgozó nőknél, a kávéházakban és az éttermekben az iráni rendőrség - vált ismertté Teheránban. Ahmad Reza Radan, a fővárosi rendőrség parancsnoka közölte: az erkölcsvédelmi kampány keretében a teheráni magánvállalatoknál, presszókban, internetes kávéházakban és éttermekben vizsgálják majd, hogy az ott tartózkodó nők hordanak-e fejkendőt. A hatóságok legkomolyabban szereznek érvényt a fejkendő viseletéről szóló törvénynek. A rendőrfőnök azt is elmondta, hogy ezentúl sokkal keményebben lépnek fel a sátánimádó csoportokkal szemben, részletekkel azonban nem szolgált.
2008.04.17. 10:27
 
 
Erőszakmentes tüntetésekre kéri a tibeti emigráns kormány a tiltakozókat
Erőszakmentes tüntetésekre kérte csütörtökön a Kína-ellenes tiltakozókat az olimpiai láng világkörüli útjának újdelhi szakaszán a tibeti emigráns kormány, hogy ne hozzák kényelmetlen helyzetbe a 100 ezer tibeti menekültet befogadó indiai hatóságokat. Békés, erőszakmentes tüntetésre kértük a tiltakozókat - mondta Thubten Szamphel, a tibeti emigráns kormány szóvivője az észak-indiai Dharamszalában, amely a dalai lámának, a tibetiek szellemi vezetőjének székhelye is 1959 óta. "Indiában élünk, amely évek óta jó házigazdaként bánik velünk. Fel tudtunk építeni egy működő közösséget, mert szabadok vagyunk Indiában. Nagyon fontos, hogy ne hozzuk kényelmetlen helyzetbe vendéglátóinkat" - tette hozzá.
2008.04.17. 10:22
 
 
A főügyészség elutasította a kormányfő elleni feljelentést
Gyanú és bűncselekmény hiányában elutasította a főügyészség a Civil Jogász Bizottságnak a miniszterelnök ellen még márciusban tett feljelentését - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. Keresztes Imre a Magyar Hírlap információját megerősítve azt közölte, azért nem indítanak nyomozást a kormányfő ellen, mert nem találtak olyan konkrét adatot, ami azt igazolná, hogy Gyurcsány Ferenc "bármilyen módon részes lenne akár több emberen elkövetett emberölés bűncselekményében, akár gyülekezési szabadság megsértésének bűntettében". A határozat nem jogerős, a feljelentő a határozat ellen panasszal élhet - fűzte hozzá.
2008.04.17. 09:44
 
 
Nőttek a reálkeresetek
A bruttó átlagkeresetek január-februárban 5,1 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 5,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - a fogyasztóiár-index 7 százalékos növekedése mellett - 1,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A közszférában a 2008. január-februári kereseteket a 13. havi bérrel kapcsolatos elszámolások befolyásolták. A versenyszférán belül január-februárban 34 százalékos kiugró kereset növekedést regisztrált a KSH a pénzügyi szektorban, és 15 százalékot az ingatlanszektorban.
2008.04.17. 09:07
 
 
Elkerülhetetlen az egész napos BKV-sztrájk
Nem sikerült megállapodnia a BKV Zrt. vezetőségének és a szakszervezeteknek a csütörtöki, utolsó tárgyalási napon sem, így az érdekképviseletek megtartják pénteki munkabeszüntetésüket. Gulyás Attila, a sztrájkbizottság szóvivője elmondta, hogy nem történt érdemi elmozdulás a csütörtök reggel 8.00 órakor tartott tárgyaláson sem: a felek saját álláspontjukat ismételgették, így nem született megállapodás. A pénteki egész napos sztrájk elkerülhetetlen. A teljes munkabeszüntetés 0-24 óráig tart majd, de a járművezetők csak üzemkezdettől üzemzárásig sztrájkolnak, így az éjszakai járatok menetrend szerint közlekednek pénteken is.
2008.04.17. 08:30
 
 
Jogsegélyt kért az USA-tól a szaktárca a kuruc.info ügyében
Terrorveszélyre hivatkozva új jogsegélyt kért az igazságügyi tárca az Egyesült Államoktól a szélsőséges kuruc.info hírportál, illetve a gyanú szerint azzal összefüggésbe hozható Magyarok Nyilai ügyében - értesült a HVG. A hetilap mai számában megjelent írás szerint a hazai hatóságok sötétben tapogatóznak, és egyelőre az sem biztos, létezik-e egyáltalán a Magyarok Nyilai nevű szervezet, amely korábban több támadást, közte országgyűlési képviselők ellenieket is magára vállalt. A legígéretesebb nyomnak a merényleteket vállaló e-mailek tűnnek, amelyekről az a gyanú, hogy az Egyesült Államokban működő szerverről érkeztek, ugyanonnan, ahol a terroristákkal ideológiai rokonságot mutató kuruc.info honlapot üzemeltetik.
2008.04.17. 08:27
 
 
Clinton és Obama "testvéri egyetértésben" Philadelphiában
A demokrata elnökjelöltségért az utóbbi hetekben szinte késhegyre menő harcot vívó Hillary Clinton és Barack Obama között sok kérdésben "testvéri egyetértés" mutatkozott szerda esti vitájukban. A két szenátor mindenekelőtt közös hangot talált abban, hogy akárhogy is alakul köztük a verseny, a legfontosabb a demokrata győzelem a novemberi elnökválasztáson. "A köztünk levő esetleges különbségek, merthogy vannak, elhalványulnak a köztünk és McCain szenátor közötti különbségekhez képest" - szögezte le a volt first lady a pennsylvaniai Philadelphiában, vagy ahogy a helyiek nevezik, Phillyben.
2008.04.17. 07:52
 
 
Repülő vizeldék
Utasszállító repülőgépeken csatasorba állítandó vizeldéket tervez egy német cég. A csupán kis dolgok fogadására alkalmas fülkécskék előnye, hogy rövidíthetnék a normál vécékre várók sorát, a légiutasok között ugyanis több a férfi az üzleti utak miatt. Egy egyszemélyes vizeldének nem kell akkora hely, mint egy normál vécének, és vízfogyasztása is jóval takarékosabb. Az első "fecskék" jövőre jelenhetnek meg a nagyobb utasszállító gépeken.
2008.04.17. 07:42
 
 
Ötpárti egyeztetés lesz ma az MDF adójavaslatairól
Az egykulcsos adó bevezetésén alapuló adóreformról kezd egyeztetést ma az öt parlamenti párt Dávid Ibolya meghívására az MDF székházában. Dávid Ibolya, az MDF elnöke április elején eredetileg négypárti egyeztetést kezdeményezett az egykulcsos adóról a Fidesszel, a KDNP-vel és az SZDSZ-szel, de a liberális párt ragaszkodott ahhoz, hogy az egyeztetés ötpárti legyen. A szabad demokraták szükségesnek tartották a többi adónem és a tb-járulékok rendszerének áttekintését is.
2008.04.17. 07:30
 
 
Charleston: párosban Czinkék is továbbjutottak és Szávayékkal találkoznak
Czink Melinda a dél-afrikai Chanelle Scheepers oldalán két játszmában nyert az argentin Gisela Dulko, Emilia Salerni kettős ellen az 1,34 millió dollár összdíjazású charlestoni női tenisztorna páros versenyének első fordulójában. A magyar-dél-afrikai párosra a második fordulóban az ötödik helyen kiemelt Szávay Ágnes és az orosz Dinara Szafina vár. Eredmény: Páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Czink, Scheepers-Dulko, Salerni 6:3, 6:0, korábban: Szávay, Szafina-Glatch, Lepchenko 6:1, 3:6, 10-3.
2008.04.17. 07:20
 
 
Erkölcsi megújulást sürgetett a pápa Washingtonban
XVI. Benedek pápa szerdán Washingtonban elismerte a pedofil amerikai katolikus papok által elkövetett "mélyen erkölcstelen szexuális túlkapásokat" és az egész társadalom erkölcsi megújulását sürgette. "Szégyenteljes dolgok történtek, az egyház elvesztette a bizalom és megbecsülés egy részét (...) erre a helyzetre nem könnyű a válasz, amely időnként nem volt megfelelő (...) elő kell segíteni a gyógyulást, a megbékélést" - mondta a római katolikus egyházfő szerdán a washingtoni Szeplőtelen Fogantatás Nemzeti Kegytemplom Bazilikában, ahol vesperást (esti énekes istentiszteletet) vezetett, majd találkozott az ország 350 püspökével, akikhez beszédet intézett.
2008.04.17. 07:05
 
 
Sztrájkolnak a BKV-szakszervezetek pénteken
Megtartják pénteken egész napos munkabeszüntetésüket a BKV-szakszervezetek miután szerdán sem sikerült megegyezni a közlekedési társaság vezetőségével - közölték a sztrájkbizottság szóvivői. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság egyik szóvivője elmondta, hogy sztrájk 0-24 óráig tart majd, de a járművezetők csak üzemkezdettől üzemzárásig szüntetik be a munkát, így az éjszakai járatok menetrend szerint közlekednek pénteken is. A szóvivő rámutatott: a szakszervezetek nem tudták elfogadni a BKV Zrt. vezetőségének ajánlatát, mert abban nincs szó a paraméterkönyv visszavonásáról, és nem adtak garanciát arra vonatkozóan, hogy tárgyalásokat kezdeményeznek az illetékesekkel a cég gazdasági probkémáinak megoldására.
2008.04.16. 21:25
 
A NATO a Grúziával kapcsolatos orosz döntés visszavonását kéri
A NATO főtitkára felszólította szerdán Oroszországot, hogy vonja vissza döntését a Grúziához tartozó szeparatista területekkel való együttműködés fokozásáról. "Mélyen nyugtalanít, hogy Oroszország lépéseket tett törvényes kapcsolatok megteremtésére Grúzia abháziai és dél-oszétiai térségével. (...) Az orosz lépések aláássák Grúzia szuverenitását. (...) Szorgalmazom, hogy az Orosz Föderáció vonja vissza e lépéseket, és azt is, hogy Grúzia őrizze meg a nyugalmát" - hangoztatta nyilatkozatában Jaap de Hoop Scheffer főtitkár.
2008.04.16. 21:05
 
Az Atlanti-óceánba zuhant egy repülő Egyenlítői-Guinea több vezetőjével
Leszállás közben az Atlanti-óceánba zuhant szerdán egy repülőgép, amelyen az Egyenlítői-Guineai Köztársaság több vezető kormánypárti politikusa utazott. A katasztrófáról szóló első jelentések szerint a védelmi minisztérium repülőgépén a kormányzó párt (Egyenlítői-guineai Demokratikus Párt) vezető tisztségviselői, köztük jelenlegi és volt miniszterek, parlamenti és önkormányzati képviselők utaztak. Az afrikai ország gazdasági fővárosából, a kontinensen fekvő Batából az onnan 700 kilométerre délnyugatra, az Atlanti-óceánban fekvő Annobon szigetre tartottak, ahol a május 4-i általános választások kampányát nyitották volna meg pénteken.
2008.04.16. 21:03
 
 
Sólyom: meghatározó lesz a belga-spanyol-magyar EU-elnökség
Több szempontból meghatározó lesz az Európai Unió életében az a három félév, amelyben Belgium, Spanyolország és Magyarország egymással szorosan együttműködve adja az EU soros elnökségét - vélte Sólyom László köztársasági elnök azt követően, hogy kedden Brüsszelben találkozott a belga parlament két házának elnökével. Ilyen szempontnak nevezte, hogy a tavaly aláírt és jelenleg ratifikálás alatt álló uniós reformszerződés végrehajtását "hogyan kezdjük meg, milyen sebességgel". Leszögezte azt is, hogy Magyarország fő hozzájárulása ehhez az újonnan csatlakozott EU-tagállamok ismerete, illetve azok az ismeretek, amelyekkel a további bővítés irányát jelentő balkáni országokról rendelkezik.
2008.04.16. 20:00
 
 
Négy-ötezer ember vett részt az Élet menete felvonuláson
A budapesti Dohány utcai zsinagóga elől mintegy négy-ötezer ember részvételével indult el szerdán az Élet menete fáklyás felvonulása, amellyel a holokauszt áldozataira emlékeztek. A menet, amelyben több parlamenti politikus és miniszter is ott vonult, erős rendőri biztosítás mellett indult el. A Dohány utcai zsinagóga előtt gyülekező emberek, akik között sok volt a fiatal, transzparenseket emeltek a magasba, amelyen például "A holokauszt az emberiség szégyene" vagy a "Tiltsák be a Magyar Gárdát!" felirat volt olvasható.
2008.04.16. 19:10
 
 
Közelebb kerültek a megegyezéshez a tárgyalófelek a vizitdíj pótlásának ügyében
Közelebb kerültek a megegyezéshez a kieső vizitdíj pótlásának ügyében a tárgyalófelek, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatója. Éger István, a MOK elnöke szerdán Szegeden egy, a régió orvosainak szervezett fórum előtt tartott sajtótájékoztatóján azt is hangsúlyozta, hogy az említett fejlemény ellenére mindenképpen újragondolják és kidolgozzák a háziorvosok jelenlegitől eltérő finanszírozási rendszerét. A vizitdíj pótlását követően, az alapellátás finanszírozásával kapcsolatban még további komoly lépésekre van ugyanis szükség: rendezni kell a praxisjogi kérdést, és megkell oldani az amortizáció, az eszközvisszapótlás ügyét is - tette hozzá.
2008.04.16. 18:37
 
 
Újabb megállapodástervezetet nyújt át a BKV vezetősége a sztrájkbizottságnak
Újabb megállapodástervezetet nyújt át a BKV Zrt. vezetősége a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottságnak szerdán este, a következő tárgyalási forduló kezdetén - közölte a közlekedési vállalat. A cég új megállapodástervezetében vállalná, hogy a paraméterkönyv-tervezet kialakításába bevonja a szakszervezeteket, ahogy erre a 2007. december 14-én kötött megállapodás egyébként is kötelezné őket, és eláll a szintén tavaly bejelentett 300 főt érintő csoportos létszámleépítéstől.A munkáltató azt is vállalná, hogy a cég rövid- és hosszú távú biztonságos finanszírozásáról a szakszervezetekkel egyeztetést folytat, és ezzel egyidejűleg konzultációt kezdeményez a főváros és a kormány képviselőivel.
2008.04.16. 18:19
 
 
FTC: Csank helyett Davison az új vezetőedző
Az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatótanácsa a tulajdonosokat képviselő Terry Robinsonnal és Rieb György elnökkel konzultálva Csank János helyére az év elejétől a klubnál szakmai menedzserként dolgozó angol Bobby Davisont nevezte ki az NB II-ben szereplő csapat vezetőedzőjének. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be. Davison mellett Csató Sándor dolgozik pályaedzőként, míg Csank János júliusig szóló szerződése lejártáig tanácsadóként segíti a szakmai munkát. "Rutinos edzőként tudtam, hogy mindez bekövetkezhet. A vezetőink megfontolt döntését a csapat jelenlegi helyzetében én is elfogadom" - mondta Csank.
2008.04.16. 17:32
 
TÁRKI: Európa egyik legboldogtalanabb nemzete a magyar
Csak az oroszok és a bolgárok boldogtalanabbak a magyaroknál, a legboldogabbak a dánok és a svájciak Európában - derül ki a TÁRKI elemzéséből melyet szerdán jutattak el az MTI-hez. A felmérésben részt vevő 19 európai ország 34 ezer emberének 10 fokú skálán kellett megjelölnie, hogy mennyire érzi boldognak magát. A megkérdezett ezerötszáz magyar átlagban 6,4 pontot adott a kérdésre, mellyel jóval az európai átlag (7,21) alatt végzett, és a harmadik legboldogtalanabb európai népnek bizonyult. Az elmúlt évekhez viszonyítva romlott a magyarok hangulata, 2005-ben még 8 századdal magasabb, 6,48 pont volt Magyarország átlaga.
2008.04.16. 17:30
 
 
Közös őstől származik Madonna, Céline Dion és Camilla
Közös ősatyától, egy francia ácsmestertől származik Madonna és Céline Dion, valamint Camilla, a brit trónörökös, Károly herceg felesége; legalábbis erre a felfedezésre jutottak kanadai családkutatók - jelentette szerdán a PA brit hírügynökség. A távoli rokoni kapcsolat 1621-re nyúlik vissza - derítették ki az efféle kutatásokra szakosodott Ancestry.co.uk honlap. A közös ős a francia király egy derék alattvalója, bizonyos Zacharie Cloutier, aki révén Pierre Trudeau volt kanadai kormányfő is rokona a két popsztárnak, a 40 éves Dionnak és a 49 éves Madonnának, valamint a 60 éves Camillának.
2008.04.16. 17:22
 
Medián: a budapestiek többsége támogatja a BKV-sztrájkot
A budapestiek többsége annak ellenére támogatja a BKV-sztrájkot, hogy az közülük minden másodiknak jelentős problémát okozott napi teendőinek ellátásában - olvasható a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet április 12-én és 13-án készített felmérésében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez. A főváros felnőtt népességét reprezentáló 500 fő telefonos megkérdezésével készült felmérésben az olvasható, hogy a legtöbben az államtól és a Budapest környéki településektől kapott nagyobb támogatással és a potyázók kiszűrésével javítanának a BKV helyzetén. A budapestiek szerint a BKV költségeinek minden 100 forintjából 13-at a környező településeknek kellene fizetniük.
2008.04.16. 17:04
 
 
XVI. Benedek: a globális szolidaritás ma minden korábbinál sürgetőbb
"A globális szolidaritás ma minden korábbinál sürgetőbb" - hangoztatta XVI. Benedek pápa Washingtonban. A római katolikus egyházfő rövid beszédet mondott a Fehér Ház kertjében, ahol nagy ünnepség keretében fogadta őt az amerikai elnöki pár. Hangsúlyozta: a szabadság szorosan kapcsolódik az Istenen alapuló erkölcsi rendhez. "Szükségünk van az Ön üzenetére, hogy Isten a szeretet" a mostani vallásháború idején - mondta beszédében George Bush, rámutatva: az Egyesült Államok világszerte a szegénység leküzdéséért küzd, a békét támogatja és reményt nyújt azoknak, akik a zsarnokság sötétségében élnek.
2008.04.16. 16:55
 
 
Divízió I-es jégkorong-vb: magyar győzelem a japánok ellen
Egy szabályos, meg nem adott gólnak is köszönhetően győzött a magyar jégkorong-válogatott a házigazda Japán ellen a szapporói divízió I-es világbajnokság 3. fordulójában. Ez azt jelenti, hogy Pat Cortina csapata a feljutásért játszik majd szombaton az ukránok ellen. Magyarország-Japán 4-2 (0-0, 3-1, 1-1). Gól: Ladányi (27.), Palkovics (28., 60.), Ocskay (34.), illetve Szato (38.), Nisivaki (46.). Az utolsó másfél percre lehozta kapusát a japán csapat, azonban ez a taktika megbosszulta magát, mert Palkovics megint gólt ütött. Így aztán jöhet majd - a horvátok elleni ütközetet követően - a zárónapon az ukránok elleni "döntő".
2008.04.16. 16:37
 
 
Májusra halasztották a BKV paraméterkönyvének elfogadását
Május 14-ére halasztotta a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága szerdán délután a BKV paraméterkönyvének, összmenetrendjének elfogadását. A Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes által benyújtott eredeti előterjesztésről, csakúgy, mint a képviselője által a helyszínen módosított javaslatról érdemben nem tárgyalt a testület. A főpolgármester-helyettes kabinetfőnöke jelezte, hogy a helyszínen kiosztott javaslatokat tekintik mérvadónak. A BKV-nál tartott kihelyezett ülés kezdetén az épület előtt az Élőlánc civil szervezet tagjai tiltakoztak a paraméterkönyvben jelzett járatritkítások ellen.
2008.04.16. 15:56
 
 
Gyurcsány 14 pontban foglalta össze az elmúlt évek eredményeit
Gyurcsány Ferenc 14 pontban foglalta össze szerdai blogbejegyzésében az elmúlt évek kormányzati eredményeit, válaszul a parlamenti vitanapon elhangzott ellenzéki és SZDSZ-es kritikákra. "Ha csak azt tudnám, amit az ellenzéki képviselők mondanak - amit már a liberálisok pártelnöke is hangoztatott tegnap -, akkor bizony valóban meglehetősen szürke képet kapnánk. Ugyanakkor jól látszik, hogy ez csak az igazság egyik fele" - fogalmazott a miniszterelnök.
2008.04.16. 15:39
 
 
Vettel jövőre a Red Bull pilótája lesz
Szinte biztos, hogy a következő szezonban Sebastian Vettel a Forma-1-es Red Bull Racing istálló pilótája lesz. A 19 éves német tehetség jelenleg az együttes "junior" csapatánál, a Toro Rossónál versenyez, ám a vezetők régóta figyelik, és most úgy tűnik, feljebb léphet a ranglétrán. "Különleges, rendkívül tehetséges pilótáról van szó, aki technikailag is képzett" - mondta Helmut Marko, a Red Bull egyik tanácsadója. Az osztrák istállónál jelenleg a 37 éves brit David Coulthard, valamint a 31 éves ausztrál Mark Webber versenyez.
2008.04.16. 15:31
 
 
Mol: 2012-2014 között termelhet gázt a Makói-medence
Sikeres program esetén a Makói-medencében a gázmező-fejlesztés és -kitermelés 2012-2014-ben várható - mondta Áldott Zoltán, a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. kutatás-termelés ügyvezető igazgatója. Az ExxonMobil és a Mol hétfőn bejelentett együttműködése kapcsán kifejtette: a nem konvencionális módszerekkel kitermelhető szénhidrogének azért kerültek a társaságok érdeklődésének homlokterébe, mert a világpiaci árak már a nehezebben felszínre hozható energiahordozókat is érdemessé teszik a kitermelésre. Ehhez azonban a 100 dollár feletti olajár szükséges.
2008.04.16. 14:38
 
Demszky-Kákosy találkozó lesz a BKV ügyében
Találkozik szerdán délután a főpolgármester és a gazdasági miniszter a BKV finanszírozása ügyében. Az MTI kormányzati körökből származó értesülése szerint az alapvetően konzultációs jellegű megbeszélésen Demszky Gábor (SZDSZ) és Kákosy Csaba (SZDSZ) között az egyik fő téma a BKV pénzügyi helyzete lesz, de nem várható a problémák megoldása, hiszen az kormánykompetencia. A kérdésben Gyurcsány Ferenc az elmúlt napokban többször is határozott véleményt fogalmazott meg, amely szerint 2003-ban megállapodást kötöttek a fővárossal a BKV helyzetének rendezésére, de ezt a főváros nem tartotta be, így nem is támogatja, hogy a főváros 18 milliárd forintos igényét a központi költségvetésből finanszírozzák.
2008.04.16. 14:33
 
 
AC Milan: Berlusconi ismét lemond
Ismét lemond klubvezetői tisztségéről az AC Milant irányító Silvio Berlusconi, a hétvégi előre hozott olasz parlamenti választások győztese. A médiamágnás-politikus - aki 1986 óta az egyesület tulajdonosa - lapértesülések szerint a részvényesek jövő csütörtöki gyűlésén jelenti be távozását, illetve feladatainak átruházását Adriano Galliani alelnökre, hogy ő maga a kormányfői teendőire összpontosíthasson. Amíg Berlusconi 2001 és 2006 között olasz miniszterelnök volt, ugyancsak Galliani töltötte be a klubvezetői tisztséget.
2008.04.16. 14:16
 
 
Beckhamék zsidó iskolába íratják Cruzt
Amerika egyik legnevesebb zsidó magániskoláját nézték ki legkisebb gyermeküknek Beckhamék. Az angol futball legnagyobb sztárja, aki jelenleg a Los Angeles Galaxy együttesét erősíti, már látogatást is tett a kaliforniai nagyvárosban működő nevelőintézetben. A sportoló édesanyja zsidó családból származik, bár vallását nem gyakorolja, és - egy héber tetováláson kívül - David Beckhamnek sincs szoros kapcsolata e hittel. A játékos felesége, Victoria - a Spice Girls egykori brit lányegyüttes volt énekese - nem zsidó származású.
2008.04.16. 13:54
 
 
Nemzetközi állásbörze lesz szombaton Budapesten
Nemzetközi állásbörze lesz szombaton Budapesten a Magyar Telekom székházában 10 és 18 óra között az EURES hálózat szervezésében, a rendezvényen több száz állást ajánlanak majd az európai uniós tagországokból érkező munkáltatók - ismertette Kovács Géza, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főosztályvezetője szerdán a börze helyszínén rendezett sajtótájékoztatón. A külföldi munkavállalás iránt érdeklődő magyarok az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapján folyamatosan válogathatnak akár 1-1,5 millió európai állásajánlat között országok, szakmák és más csoportosítások szerint, és önéletrajzukat is elhelyezhetik a munkáltatók számára.
2008.04.16. 13:47
 
 
Emlékmű a kóbor krokodilnak
Szobrot állítottak egy krokodilnak a délkelet-ukrajnai Mariupolban annak emlékére, hogy a gazdájától megszökött állat hónapokig élt a nagyváros melletti tengeröbölben. Az elkóborolt krokodil emlékművét a város egyik kávézója előtt állították fel, a talapzaton elhelyezett táblán ez a felirat olvasható: A mariupoli Godzikának - írta a Fakti című kijevi napilap. A Godzilla nevű nílusi krokodilt a mariupoli cirkuszban mutogatták, amíg tavaly májusban meg nem szökött a helyi strandról, ahol gazdája a fürdőzőket szórakoztatta vele. Az állat hónapokig élt az Azovi-tengerben, őszre pedig bevette magát a mariupoli vaskohó hőközpontja melletti, halban gazdag tengerrész meleg vizébe.
2008.04.16. 13:43
 
 
A Déli Áramlatról tárgyalt Veres János Moszkvában
A Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszáról szóló szerződésről tárgyalt Veres János Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával szerdán Moszkvában. A pénzügyminiszter a megbeszélést követően elmondta: a február 28-án aláírt kormányközi megállapodást konkretizáló szerződés kérdéseiről jövő hónapban tartják a következő megbeszélést, és a dokumentumot reményei szerint még ebben a félévben aláírják. Kérdésre válaszolva hozzátette: nem érintené Magyarországot, ha Ausztria kimaradna a Déli Áramlatból. A Gazprom és az OMV állítólagos nézeteltéréseit még hétfőn szellőztette meg egy orosz gazdasági lap, de az OMV tagadta, hogy bármiféle vita lenne közöttük.
2008.04.16. 13:39
 
 
Gera góljával élre állt a West Bromwich
Gera Zoltán góljával nyert a hétközi fordulóban a West Bromwich Albion, amely így három fordulóval a befejezés előtt átvette a vezetést az angol labdarúgó másodosztályban, a League Chamiponshipben. A magyar támadó csapata a Wolverhampton Wanderers vendégeként lépett pályára és Gera egy szép kontratámadás végén, az 59. percben szerezte meg az 1-0-és győzelmet jelentő találatot. A válogatott futballista az internetes tudósítások szerint az egész meccsen jól játszott és az első félidőben egy kapufát is fejelt. A West Bromwich jelenleg két ponttal vezeti a tabellát a Hull City előtt.
2008.04.16. 13:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422[2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista