2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Nyolcsebességes váltó lesz az új BMW 7-esben
A jövőre bemutatkozó 7-es BMW-ben debütál a müncheni székhelyű gyártó legújabb fejlesztése, a nyolcsebességes automata váltó. A mérnökök szerint 6%-kal csökkenti a fogyasztást, így végül a hetest is eléri az EfficientDynamics.
2008.04.18. 17:39
 
 
Audrey Tautou legközelebb Coco Chanelt alakítja
Audrey Tautou legközelebb Coco Chanel divatdiktátor szerepében lesz látható a mozivásznon, a film forgatása szeptemberben kezdődik. Erről a 12. Francia Filmnapok keretében Magyarországon tartózkodó francia színésznő beszélt pénteken. Audrey Tautou megjegyezte, a történet nagyon érdekes, de a világhírű francia divattervező szerepére még nem készült fel. Pályaválasztásáról szólva felidézte: érettségi után csatlakozott egy színjátszó körhöz, "mindig is érdekelt ez a látványos világ: szerettem kosztümök, jelmezek, díszletek között lenni". Megemlítette, hogy pályája kezdetén színházban játszott, később "csábult" csak el a mozi felé.
2008.04.18. 17:34
 
 
Nem okozott komolyabb fennakadást a BKV-sztrájk délután sem
A közlekedésben délután sem okozott komolyabb fennakadást a BKV Zrt. alkalmazottainak munkabeszüntetése. A főpolgármester szerint azért, mert dolgozók tízezrei vettek ki szabadságot, és cégek sokasága állt le részben vagy egészben. A gépjárművek mellett több kerékpárost látni az utakon. A sztrájk ellenére néhány villamos és busz közlekedik: az 1-es villamos 12-14 percenként, a 6-os és 17-es villamos negyedóránként, a 18-as pedig rövidített útvonalon 15-20 percenként. Buszjárat ingázik 73-as jelzéssel 6-7 percenként jár a 173-as vonalán. Üzemel a sikló és a libegő is. Közlekednek a BKV alvállalkozói által üzemeltetett buszok, ezeknek a járatoknak a zöme Dél-Budán és Újpesten szállít utasokat.
2008.04.18. 17:15
 
 
Washington aggódik Abházia és Dél-Oszétia orosz segítése miatt
Aggodalmát hangoztatta Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter orosz kollégájával pénteken folytatott telefonbeszélgetésében amiatt, hogy Oroszország úgy döntött: fokozza együttműködését Grúzia két szakadár területével, Abháziával és Dél-Oszétiával. Rice Washingtonban újságíróknak elmondta, hogy maga kezdeményezte a telefonbeszélgetést Szergej Lavrovval, mivel Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán utasította kormányát, hogy ismerjen el a két szakadár régió hatóságai által kiadott bizonyos dokumentumokat, nyújtson anyagi támogatást a két terület lakosságának és egyéb módon is erősítse az együttműködést.
2008.04.18. 17:15
 
 
Továbbra is Koemant akarja edzőjének a Valencia
Az FC Valencia "semmi esetre sem" tervezte azt, hogy új vezetőedzőt szerződtet a holland Ronald Koeman helyére, még a bajnokság közben. Az élvonalbeli spanyol futballklub közleményben állt ki a szakvezető mellett azt követően, hogy az ibériai ország sportsajtója megint felvetette Koeman "lecserélésének" lehetőségét. A szakember idő előtti menesztése amúgy hetek óta napirenden van, mert a bajnokságban botladozik az egykor szebb napokat látott együttes, amely viszont szerdán megemberelte magát, hiszen a Király Kupa döntőjében 3-1-re legyőzte a Getafét.
2008.04.18. 17:00
 
 
Bokszlegendák csapnak össze Las Vegasban
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban csap össze a félnehézsúlyú kategóriában két élő bokszlegenda, a középsúly királyaként jegyzett amerikai Bernard Hopkins és a nagyközépsúly veretlen klasszisa, a walesi Joe Calzaghe. A 43 esztendős, két évtizede hivatásos bunyós Hopkins 53 eddigi profi meccséből 48-at nyert meg - 32-t kiütéssel -, egy döntetlen és 4 vereség mellett, míg a 36 éves, másfél évtizede profi Calzaghe eddigi, mind a 44 mérkőzésén diadalmaskodott a hivatásosok között, 32-n KO-val. Az esélylatolgatók véleménye megoszlik, hiszen mindkét ökölvívónak ragyogó az állóképessége, remek a fizikai kondíciója, és nehéz lenne a tudáskülönbséget a szorítón kívül meghatározni.
2008.04.18. 16:33
 
 
Szekeres Imre szerint nincs repülési tilalom a MiG-29-esekre
Változatlanul ellátják a készenléti szolgálatot a MiG-29-esek, a Nemzeti Közlekedési Hatóság tájékoztatása szerint nincs szükség a típus korlátozására - mondta el a honvédelmi miniszter újságíróknak Tatán, a honvédség fennállásának 160. évfordulójára rendezett pénteki ünnepségen. A csütörtökön lezuhant MiG-29-es ügyében a vizsgálatot lefolytatják. Ebben nagyon rövid időn belül eredmény születhet, hiszen a gép adatait rögzítő fekete doboz sértetlen maradt - árulta el Szekeres Imre. A tegnap történt balesetkor a pilóta katapultált, és kisebb sérüléseket szenvedett.
2008.04.18. 16:06
 
 
Hódmezővásárhelyen készülnek Pekingre az úszók
Megoldódott a magyar úszóválogatott olimpiai edzőtáborozása, a hazai legjobbak májusban Hódmezővásárhelyen készülhetnek. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tájékoztatása szerint "a fűzfői uszodával kapcsolatos problémák miatt a hazai sportági szövetség rendkívül gyorsan reagált és a májusi időpontra lekötötte a hódmezővásárhelyi uszodát is, mely létesítmény minden tekintetben megfelel a kívánalmaknak, hiszen a világversenyeken ma már alapkövetelménynek számító tízpályás, 50-es medencével várja a hazai legjobbakat". Az ügy előzménye, hogy az energiaszolgáltató szerdán a balatonfűzfői erőmű tartozása miatt leállította a gázszolgáltatást, amely a fűzfői uszoda energiaellátását is biztosította.
2008.04.18. 16:05
 
Együttműködésre lép az NHH és az ORTT
Az eddiginél szorosabb együttműködést alakít ki az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH); a két szervezet vezetője erről pénteken állapodott meg. Az ORTT közleménye szerint Majtényi László és Pataki Dániel megbeszélésén elhangzott: az ORTT-nek és az NHH-nak számos közös feladata van, amelyek a televíziós és rádiós digitális átállás miatt egyre fontosabbá teszik a két intézmény szoros együttműködését. A tájékoztatás szerint a felek abban is megállapodtak, hogy legkésőbb júniusban együttműködési megállapodást írnak alá, és annak szövegét nyilvánosságra hozzák.
2008.04.18. 15:46
 
 
A kormányfő a szabadság fontosságát hangsúlyozta pészah alkalmából
A szabadság megőrzése, továbbá az egymás iránti tisztelet, a megértés és az elfogadás fontosságát hangsúlyozta a kormányfő pészah alkalmából írt üzenetében. Gyurcsány Ferenc felidézte: pészah ünnepén a zsidó nép az Egyiptomból való szabadulásra emlékezik, a hagyományos ünnepi szertartások során a hálát fejezik ki a szabadságért, amelyet hosszú szenvedés után nyertek el. A zsidóság a szabadságát akkor kivívta ugyan, de ugyanezért az évezredek során sokszor újra meg kellett küzdenie - fejtette ki a miniszterelnök. Hozzzátette: a történelem során akárhány alkalommal is maradtak alul a küzdelemben, mindig élt bennük a remény, az újrakezdés ígérete.
2008.04.18. 15:39
 
 
Luxemburg és Magyarország az EU-integráció erősítésére törekszik
Luxemburg és Magyarország egyaránt az európai uniós integráció erősítésére törekszik - hangsúlyozta Göncz Kinga magyar külügyminiszter pénteken újságírók előtt Luxembourgban, miután megbeszélést folytatott Jean Asselbornnal, a legkisebb Benelux ország miniszterelnök-helyettesével, külügyminiszterrel. Nem az összes EU-tagország számára kiemelt prioritás az uniós együttműködés mélyítése - tette hozzá Göncz Kinga. Annak kapcsán, hogy Magyarország 2011 első félévében adja az EU-elnökséget, Asselborn megjegyezte: a luxemburgi külügyminisztériumban eddig már 11 EU-elnökségi ciklust bonyolítottak le.
2008.04.18. 15:20
 
 
Demszky Gábor szerint elkerülhető lett volna a BKV-sztrájk
A BKV állami támogatásának növelését vagy a cégre háruló adók és járulékok csökkentését javasolja a főváros vezetése valós és reális alternatívaként a szombaton az állammal kezdődő BKV-finanszírozási tárgyalásokon - jelentette ki Demszky Gábor. A főpolgármester leszögezte, hogy a pénteki BKV-sztrájk elkerülhető lett volna, mivel a szakszervezetek minden munkajogi követelését teljesítették. Rámutatva, hogy szerinte helytelen és aránytalan eszköz volt az egész napos sztrájk, megjegyezte, hogy Budapest csak azért nem bénult meg pénteken, mivel cégek sokasága állt le részben vagy egészben, illetve a dolgozók tízezrei vettek ki szabadságot.
2008.04.18. 14:47
 
 
A monetáris tanács ülésén a többség az 50 bázispontos emelésre szavazott
Kilencen, köztük Simor András jegybankelnök szavazott az alapkamat 50 bázispontos, Kádár Béla és Király Júlia alelnök 25 bázispontos emelésre voksolt, míg Bánfi Tamás a 7,5 százalékos kamat szinten tartására adta le szavazatát - áll a monetáris tanács legutóbbi üléséről kiadott pénteki közleményben.A kamatlépés szükségessége mellett érvelők szerint az inflációs célkövetés logikájából egy kamatemelési ciklus megindítása, több, kis lépésben megvalósított monetáris kondíció szigorítás, és határozott kommunikáció következik. Többen úgy érveltek, hogy az inflációs kockázatok és az elvárt prémium megemelkedése együttesen a jelenlegi helyzetben egy határozottabb jegybanki lépést tesznek szükségessé.
2008.04.18. 14:38
 
Több tigris él fogságban, mint szabadon
Legalább ötször annyi tigris él fogságban, mint szabadon. Az előbbiek között sok a fajtiszta és ezek az állatok jelenthetik a még vadon is élő fajok fennmaradásának zálogát. 1900 körül több mint 100 ezer tigris élt szabadon világszerte. Most nem lehet több háromezernél, míg az állatkertekben, cirkuszokban és a szupergazdagok magánparkjaiban 15- 20 ezer példány élhet. Dél-kínai tigrist (Panthera tigris amoyensis) például már csak rácsok mögött lehet találni - számolt be egy nemzetközi kutatócsoport a Current Biology című amerikai folyóirat legújabb számában.
2008.04.18. 14:14
 
 
Földrengés rázta meg az USA középnyugati részét
A Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földrengés rázta meg pénteken az Egyesült Államok középnyugati részét - közölte az amerikai földtani megfigyelő intézet (USGS). Nagyobb károkról, sérülésekről egyelőre nem érkeztek jelentések, bár a földmozgás több államban érezhető volt. A rengés központja az Illinois állambeli Bellmonttól 8 kilométerre északkeletre volt, mintegy 11 és fél kilométeres mélységben. Illinois-tól 400 kilométerrel északra, Chicagóban kilengtek a felhőkarcolók, de még a 260 kilométerre északkeletre fekvő Indianapolisban is érzékleték a földlökéseket.
2008.04.18. 14:06
 
 
Putyin elnök utolsó külföldi útja
Vlagyimir Putyin líbiai és olaszországi útja valószínűleg az utolsó külföldi út volt elnöki minőségében, és a Komszomolszkaja Pravda című moszkvai lap statisztikát készített a távozó elnök utazásairól. Eszerint Putyin elnöksége 8 éve alatt tett 120 külföldi útja során 64 országba jutott el és összesen 1,394 millió kilométert repült. Putyin elnök legtöbbször - 16 alkalommal - Ukrajnában járt, második helyen Németország áll 12 látogatással, majd sorrendben Kazahsztán (11), Franciaország (9) és Fehéroroszország (8) következik. Mivel az elnöki repülőgéppel utazik, gyakran egy-egy hosszabb oroszországi körutazáshoz kapcsolódva ment el külföldi látogatásra, illetve fordítva.
2008.04.18. 13:51
 
 
Egy hónap alatt 10%-kal nőtt a milliárdosok száma Oroszországban
Oroszországban alig egy hónap alatt újabb több mint 10 százalékkal nőtt a dollármilliárdosok száma: a Forbes Magazin leggazdagabb oroszokról készült legfrissebb listája szerint immár 110 dollármilliárdos orosz állampolgárt tartanak számon, de ezek között nem szerepelnek azok, akiknek a vagyona éppen egymilliárd. A magazinban március elején a világ leggazdagabb embereiről közölt listán az orosz milliárdosok száma 97 volt, ami önmagában is 40 személlyel volt több az előző évinél. A dúsgazdagok számának ilyen tempójú növekedése a magazin szerint elsősorban annak köszönhető, hogy jelentősen megnőtt az addig is meglévő orosz vállalatok értéke, és hogy esett a dollár árfolyama.
2008.04.18. 13:47
 
 
Máris erdőtüzek vannak Oroszországban
Csita városa füstbe borult, mert a Bajkálon túli területen máris 49 erdőtűz dúl, a városban és kornyékén rendkívüli helyzetet hirdetett ki az illetékes hatóság - jelentette az orosz sajtó. Csita térségében egy helyen 205 hektáron ég az erdő, a lángokat körülbelül 600 ember igyekszik oltani, több helikopter készen áll a bevetésre. A tüzek okát a helyi hatóságok a szárazságban jelölték meg. Tavaly egész évben a szokásos csapadékmennyiségnek kevesebb mint a fele hullott le.
2008.04.18. 13:39
 
 
Londoni elemzők: "sokkoló" béremelkedés után agresszív kamatemelés valószínű
"Sokkolóan magasak" a legutóbbi magyarországi bérkiáramlási adatok, amelyek az MNB által várt idei lassulás helyett gyorsuló bérnövekedésre utalnak, áll az egyik vezető londoni befektetési ház pénteki elemzésében, amely szerint a béradatok miatt már ebben a hónapban újabb agresszív jegybanki kamatemelés várható. A KSH előző napi közlése szerint a bruttó átlagkeresetek január-februárban, összességében 5,1 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 5,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A Goldman Sachs londoni elemzői szerint az új béradatok várhatóan erősítik az újabb kamatemelés mellett szóló érveket.
2008.04.18. 13:30
 
 
A britek többsége tart egy esetleges faji alapú erőszakhullámtól
Három brit állampolgárból kettő faji alapú erőszakhullámtól tart, míg a lakosság fele szeretné, ha bátorítanák a bevándorlókat arra, hogy távozzanak az országból - derült ki egy pénteken nyilvánosságra hozott felmérésből. A BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató számára elvégzett felmérésben ezer személy vett részt. A megkérdezettek 60 százaléka vélekedett úgy, hogy Nagy-Britanniában túl sok a bevándorló. Egynegyedük a bevándorlók miatt úgy érzi, már nem is Nagy-Britannia része az a negyed, ahol lakik. Pontosan húsz százalékuk elismerte, hogy faji előítélete van.
2008.04.18. 12:31
 
 
Ötször támadták meg a miniszterelnököt az elmúlt másfél évben
Az elmúlt másfél évben ötször támadták meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt - állítja a zoom.hu hírportál. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek pénteken azt mondta, soha nem nyilatkoznak a kormányfő biztonsági ügyeiről. A portál szerint a titokban maradt öt támadásból három enyhébbnek ítélhető, de két esetben komoly veszélyben volt a kormányfő testi épsége. A zoom.hu szerint az első eset 2006 őszén történt Tihanyban, a második tavaly április elején a budapesti Puskin moziban. A portál harmadik esetként a tavalyi holokauszt emléknapot említi, a negyedik és ötödik esetben pedig a miniszterelnöki konvojt dobálták meg.
2008.04.18. 12:30
 
 
A MAGOSZ az állami földek értékesítésének felfüggesztését kéri
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) az állami földek értékesítésének felfüggesztését követeli, amíg a földtörvénnyel kapcsolatban zajlanak az egyeztetések - mondta az érdekképviseleti szervezet szövetségi igazgatója Nyíregyházán sajtótájékoztatón pénteken. Budai Gyula hozzátette: amennyiben a kért értékesítési moratóriumot a kabinet nem hirdeti meg, a MAGOSZ nem vesz részt a további tárgyalásokon. Az igazgató, aki a Fidesz nagykállói választókerületi elnöke, megjegyezte azt is, hogy az ellenzéki párt szintén távol marad az egyeztetésektől, ha a további földeladást nem függesztik fel.
2008.04.18. 12:28
 
 
Nem okozott nagy fennakadást a BKV-sztrájk a fővárosban
A járművezetők több mint 95 százalékos részvételével tart a BKV Zrt. alkalmazottainak munkabeszüntetése pénteken; a fővárosi utakon kisebb a forgalom, kevesebb autó, de több kerékpáros és gyalogos közlekedik. A buszvezetők körében 100 százalékos a munkabeszüntetés, a kiszolgáló személyzet tagjai közül is nagyon sokan sztrájkolnak. Néhány villamos a sztrájk ellenére továbbra is közlekedik a fővárosban; a Nagykörúton pénteken 14 óráig biztosan jár néhány villamos. Budán a 18-as villamos négy szerelvénye jár a Gellért tér és Hűvösvölgy között, valamint Kispesten a 42-es villamosból is néhány szerelvény szállít utasokat. Emellett az 1-es villamos vonalán nyolc szerelvény közlekedik.
2008.04.18. 12:20
 
 
Divízió I-es jégkorong-vb: biztos győzelem a horvátok ellen
Továbbra is százszázalékos a magyar válogatott a szapporói divízió I-es jégkorong-világbajnokságon, miután 3-0-ra nyert a horvát csapat ellen az utolsó előtti fordulóban. Pat Cortina szövetségi kapitány együttese szombaton a feljutásért játszik az ukránokkal. 4. forduló: Magyarország-Horvátország 3-0 (0-0, 1-0, 2-0), gól: Peterdi (36.), Palkovics (47., 50.). A találkozó jó felkészülési lehetőséget kínált az ukránok elleni szombati "döntőre". Hetényinek ez volt a negyedik mérkőzése a felnőtt válogatottban, összesen 180 percet töltött a kapuban, és ez idő alatt még nem kapott gólt.
2008.04.18. 12:16
 
 
Az OMV-vezér nem számol vezetőségcserével a Mol közgyűlésén
A Mol felvásárlására törekvő osztrák OMV olaj- és gázipari konszern vezérigazgatója nem számol azzal, hogy a magyar cég jövő heti közgyűlésén a részvényesek elmozdítják a jelenlegi vállalatvezetést. Wolfgang Ruttenstorfer a Format osztrák gazdasági hetilap legfrissebb, pénteken megjelent számában az mondta: abból indul ki, hogy a Mol-vezérkar - a "kvázi tulajdonosi funkcióját kihasználva" - keresztülviszi eddigi pozíciójának megerősítését. Kérdésre válaszolva a vezérigazgató kijelentette, bár kétségkívül nincsenek egy hullámhosszon a Mol-vezetőséggel, még nem döntötték el, hogyan szavaznak majd megbízatásának meghosszabbításáról.
2008.04.18. 12:09
 
 
Előrehozza a főváros a BKV ez évi 10 milliárd forintos támogatását
A BKV kritikus pénzügyi helyzetére való tekintettel, két részletben, már áprilisban és májusban átadja a főváros az éves költségvetésében a cég számára elfogadott, áfa nélkül 9,7 milliárd forintos önkormányzati támogatását - tudta meg az MTI pénteken városházi forrásokból. A Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes által szorgalmazott javaslatról hétfőn tárgyal a Főpolgármesteri Kabinet. A végső döntést jövő héten csütörtökön hozza meg a Fővárosi Közgyűlés. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője az MTI kérdésére elmondta: üdvözítőnek tartják a Főpolgármesteri Kabinet tervét, de - véleménye szerint - ez a helyzetet nem oldja meg.
2008.04.18. 11:30
 
 
Megnyílt Európa legnagyobb melegvására Barcelonában
A Pink Corner, az európai melegturizmust bemutató pavilon felavatásával nyílt meg Barcelonában a katalóniai Nemzetközi Turisztikai Szalon. Az 1200 négyzetméteres Pink Corner a homoszexuális turizmusnak szentelt legnagyobb európai idegenforgalmi kiállítás a szektor 50 cégének jelenlétével. A szervezők mintegy 6000 látogatót várnak a Szalon új részlegébe, amelyben meglátogathatók azok a cégek, amelyeket a homoszexuális közösségnek szántak, köztük az Axel hálózat, a Coordinadora Gay-Lesbiana, a baszkföldi, Kanári-szigeteki, ibizai, barcelonai és koppenhágai turistairodák, általános és a melegek számára különleges információkkal.
2008.04.18. 11:13
 
Tűzoltók másként
A tűzoltó hivatás a társadalmi megbecsültség élén. A tűzoltó bátorságát, áldozatvállalását, kötelességtudását, hősiességét az egész társadalom tiszteli. A jelzők igazak, de a tűzoltó több, mint egy szakma magas szintű képviselője és művelője: civilben ugyanolyan ember mint más: családot alapít, házat épít, gyermeket nevel, szenvedélyeknek hódol. Most a képzőművészetet kedvelő és művelő tűzoltókollégákat szólítjuk meg.
2008.04.18. 11:03
 
BÍRKÓZÁS: Tőzsér túl az első akadályon
A svájci Martigny-ben megkezdődött a szabadfogás 1. kvalifikációs versenye. Az 55 kg-ban nincs magyar szereplő. A 66 kg-os súlycsoportban Tőzsér Sándor az első mérkőzését 1:0, 6:0-ra megnyerte az olasz Pietro Piscitelli ellen. Jön a bolgár világ- és Európa-bajnok Szerafim Barzakov, aki elsőként a pakisztáni Szadzsadot győzte le 2:0, 7:0-ra.
2008.04.18. 10:46
 
Szombat délután izgalmas múzeumi játék lesz a Modemben
Április 19-én délután fél négytől várja a 6 évesnél nagyobb gyermekeket a Modemben Szabó Attila médiaművész. Lesz közös meseírás és plakátkészítés egy szarvasbogár kalandjairól, aztán egy emberről, aki beszorult a tévédobozba, homok-országról, a pókról a sarokban és sok más érdekességről. A Partíció című kiállításhoz kapcsolódóan Betűtészta-kollázst is készítenek a résztvevők.
2008.04.18. 10:21
 
Navracsics: Gyurcsány politikai támadást intézett az alkotmánybírák ellen
Navracsics Tibor szerint a miniszterelnök politikai támadást intézett az alkotmánybírák ellen; mint kiderült, Gyurcsány Ferenc szerint azért nem lehet újraválasztani Bihari Mihályt és Kukorelli Istvánt, mert mindketten elfogadták a március 9-i népszavazást jóváhagyó határozatot - a Fidesz frakcióvezetője erről pénteki blogbejegyzésében írt. Gyurcsány Ferencet csütörtökön a Klubrádiónak adott interjújában arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy éppen a Fidesz javasolja Kukorelli István és Bihari Mihály alkotmánybírók újraválasztását, akiket korábban az MSZP jelölt a taláros testületbe, viszont mindketten elfogadták a március 9-ei népszavazást jóváhagyó határozatot. A miniszterelnök úgy válaszolt: ez "legalábbis pikáns".
2008.04.18. 10:20
 
 
Átadták a Weiner Leó emlékdíjat
2008-ban Zempléni Kornél zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professzor emeritusa kapta a Weiner Leó díjat. Az ünnepélyes átadásra 2008. április 16-án került sor a Zeneakadémia Tanácstermében.
2008.04.18. 09:44
 
 
Szövetek, testrészek tenyésztését támogatja a Pentagon
Egyetemi kutatócsoportokat támogat az amerikai kormányzat azzal a céllal, hogy új bőrt, fület, izmot és más testszöveteket növesszenek az Irakban és Afganisztánban megsérült katonák számára - jelentette be az Egyesült Államok védelmi minisztériuma. A Pentagon gondoskodni kíván a háborús övezetből hazatérő, többszörös sérülést elszenvedett veteránokról. Ennek része a 250 millió dolláros (40 milliárd forintos) "helyreállító" program. A konfliktus kezdete óta már 900 fölött van az amputáción átesett hadviseltek száma, akiknek a társadalomba történő visszatérését segítené a kezdeményezés.
2008.04.18. 09:33
 
 
Operettslágerek másképp a Művészetek Palotájában
Fiatal előadók rendhagyó előadásban éneklik a leghíresebb operettslágereket április 20-án este a Művészetek Palotájában. A nagyszabású zenés előadást Böhm György rendezi. "Van, aki bevallja, hogy szereti az operettet és van, aki tagadja" - áll a program ajánlójában, utalva az egyik régi operettslágerre. Mégis nagy a műfaj rajongótábora, pedig elég mostohán kezelik egyes médiákban. Az operett megújulásában segíthet az április 20-i koncert.
2008.04.18. 08:36
 
 
Fejjel lefelé lógva készít frizurát egy kijevi fodrásztanuló
Fejjel lefelé lógva fog hajat vágni és frizurát készíteni egy kijevi férfifodrász-tanuló, aki szakmai bravúrjával szeretne a Guinness Rekordok Könyvébe bekerülni. Rusztam Danilcsuk, a Kijevi Fodrászati Akadémia negyedik évfolyamos diákja pénteken harmadízben fog a lábához rögzített hegymászó kötélen lógva hajat vágni, és az ügyfelek fején különféle mintázatokat kialakítani. A mostani mutatványától azonban azt reméli, hogy azzal nemzetközi rekordot állít fel. Szerinte ugyanis a világon már volt víz alatti és levegőben való hajvágás, de a hajszobrászok mindannyiszor normális testhelyzetet foglaltak el
2008.04.18. 08:29
 
 
Támadás érte a II. kerületi Szép Ilona kocsiszínt
Támadás érte a II. kerületi Szép Ilona villamosremízt pénteken, kora reggel; feltehetően Molotov-koktélt dobtak a telephelyre - erősítette meg a BKV az MTI információit. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. Valószínűleg Molotov-koktélt dobott egy ismeretlen elkövető ma reggel 6 óra után a Szép Ilona kocsiszínre. A rendőrség már a helyszínen van, sérülés nem történt, de néhány villamosban kár keletkezett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrséghez 5 óra 40 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy, a Budakeszi úton található remízben álló villamoskocsi tisztázatlan körülmények között megrongálódott.
2008.04.18. 08:25
 
 
Charleston: Szávayék párosban visszaléptek
Befejezte szereplését a Szávay Ágnes, Dinara Szafina magyar, orosz páros az 1,34 millió dollár összdíjazású charlestoni női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a duó két nyert mérkőzés után visszalépett az orosz játékos sérülése miatt. Szafinának a jobb térde fájdult meg. Így közvetlenül az elődöntőbe jutott Szávayék riválisa, az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai kettős. Egyesben a magyar teniszező még versenyben van, a negyeddöntőben - ahova utolsó két játékosként az orosz Marija Sarapova és a svájci Patty Schnyder került be - a francia Alize Cornet-val játszik budapesti idő szerint 21 óra körül. Páros, negyeddöntő: Black, Huber-Szávay, Szafina mérkőzés nélkül.
2008.04.18. 08:12
 
 
A BKV vezetősége szerint a sztrájk nem vezet sehová
Ez a BKV-sztrájk nem vezet sehová, és vannak olyan céljai, amelyek túlmutatnak a munkáltató lehetőségein - mondta Somodi László, a BKV Zrt. vezérigazgató-helyettese, aki pénteken reggel az MTV Nap-kelte című műsorában arról is beszélt, hogy folytatódnak a tárgyalások a főváros és a kormány között a cég finanszírozásáról. "Mi úgy látjuk, hogy ez sztrájk most nem vezet sehová, a cég hírnevét és a megbízhatóságáról kialakult képet tudja rontani, nem látjuk azt a hozadékát, ami miatt ez akár a dolgozóknak, akár Budapest lakosságának előnyös lenne" - jelentette ki.
2008.04.18. 07:05
 
XVI. Benedek a szexuális zaklatások áldozataival találkozott
Olyan felnőttekkel találkozott és imádkozott együtt XVI. Benedek pápa csütörtökön Washingtonban, akiket gyerekkorukban katolikus papok szexuálisan zaklattak. A találkozóra - a pápa első ízben beszélt ilyen emberekkel - a vatikáni nagykövetség, az apostoli nunciatúra kápolnájában került sor. Az első tengerentúli látogatáson tartózkodó római katolikus egyházfő külön-külön találkozott velük, meghallgatta történeteiket, majd vigasztaló, bátorító szavakat mondott nekik. A 25 perces esemény megindító volt, a pápa több vendége könnyekben tört ki - mondta Federico Lombardi lelkész, a Vatikán szóvivője.
2008.04.18. 06:50
 
 
BKV-sztrájk: éjfélig biztosan járnak a villamosok a Nagykörúton
Néhány villamos a sztrájk ellenére továbbra is közlekedik a fővárosban; a Nagykörúton pedig pénteken a korábbi 14 óra helyett várhatóan éjfélig biztosan jár néhány villamos - közölte a BKV. A 4-6-os villamos vonalán éjfélig biztosan közlekednek majd a villamosok. Budán a 18-as villamos négy szerelvénye jár a Gellért tér és Hűvösvölgy között - a BKV fődiszpécsere szerint valószínűleg fél hétig -, valamint Kispesten a 42-es villamosból is néhány szerelvény szállít utasokat. Emellett az 1-es villamos vonalán nyolc szerelvény közlekedik - várhatóan éjfélig.
2008.04.18. 00:44
 
 
Szonda-Ipsos: az emberek harmada nem megy dolgozni pénteken
A megkérdezettek harmada nem megy dolgozni vagy iskolába a BKV-sztrájk miatt pénteken - derült ki a Szonda-Ipsos közvélemény-kutató intézet MTV által megrendelt felméréséből. A közszolgálati televízió esti híradójában közzétett adatok szerint az emberek 32 százaléka azt mondta, hogy nem megy majd dolgozni vagy iskolába, hét százalékuk pedig sehogy nem közlekedik. A megkérdezettek 27 százaléka azt tervezi, hogy autóba száll, 17 százalékuk biciklivel közlekedik majd, 14 százalékuk gyalogolni fog. Mindössze három százaléknyian nyilatkoztak úgy, hogy taxival utaznak - derült ki a felmérésből.
2008.04.17. 21:25
 
 
A BKV-szakszervezetek elutasították a főváros garanciavállalását, megtartják a sztrájkot
A BKV-szakszervezetek elutasították a főváros garanciavállalását, megtartják a pénteki sztrájkot - közölték szakszervezeti tisztségviselők a közlekedési vállalat menedzsmentje és az érdekképviseletek csütörtök esti újabb tárgyalása után. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság egyik szóvivője elmondta, a város vezetőinek ígérete nem jelent garanciát arra, hogy teljesül a szakszervezetek követelése, oldják meg megnyugtatóan a BKV gazdasági problémáit. Hozzátette: a sztrájkot megtartják.
2008.04.17. 20:00
 
 
Szávay a negyeddöntőbe jutott Charlestonban
Szávay Ágnes legyőzte a 8. helyen kiemelt orosz Dinara Szafinát az 1,34 millió dollár összdíjazású charlestoni női tenisztornán, ezzel bejutott a negyeddöntőbe, ahol ellenfele a francia Alize Cornet lesz. A magyar játékos a 37 perc alatt megnyert első szettben kétszer is elvette gyengén adogató ellenfelének szerváját, míg az orosznak ugyanez három lehetőségből sem sikerült. A második játszmában Szávay rögtön brékelt, majd 5:2-nél a mérkőzésért adogatott, ám riválisa innen visszakapaszkodott, és kiegyenlített (5:5). Szávay ekkor ismét elvette Szafina szerváját, sajátját pedig hozta, így végül 1:44 órás csatában 6:2, 7:5 arányban nyert.
2008.04.17. 19:09
 
 
XVI. Benedek misét pontifikált ötvenezer ember előtt
Negyvenhétezer ember előtt mutatott be misét XVI. Benedek pápa a washingtoni nemzeti stadionban csütörtök délelőtt, első amerikai látogatásán. A Nationals baseballcsapat új stadionjában rendezett esemény törvényhozási szünetet okozott a Capitoliumon: a képviselőházat és a szenátust is "bezárták", mivel a kongresszus több mint száz tagja vett részt a misén. A törvényhozás delegációját olyan híres katolikus politikusok vezették, mint Nancy Pelosi demokrata párti házelnök, John Boehner, a képviselőház republikánus kisebbségi vezetője és Edward Kennedy, demokrata párti massachusettsi szenátor. Az alsó- és a felsőház csak ebéd után folytatja munkáját.
2008.04.17. 18:50
 
 
Kóka János: Kuncze Gábor térjen vissza
Már 2007-ben is igyekeztem meggyőzni Kuncze Gábort arról, hogy folytassa tovább pártelnökként, hiszen az SZDSZ-nek továbbra is szüksége volna az ő higgadtságára és politikai tapasztalatára, ezért igyekszem meggyőzni, hogy térjen vissza - mondta Kóka János csütörtökön az MTI-nek. Világosi Gábor liberális ügyvivő reagálásában közölte: a Kuncze-Kóka kettős "nem lenne rossz az SZDSZ élén." Fodor Gábor nem reagál. Egy blogon aláírásgyűjtés indult Kuncze visszahívása érdekében. A szabad demokraták jelenlegi elnöke, Kóka János arról beszélt az MTI-nek, a liberálisok tavalyi tisztújításán azután szállt harcba az elnöki posztért, hogy Kuncze Gábor nem vállalta a folytatást.
2008.04.17. 18:21
 
 
Kovács és Janics újra egy hajóban, cél az olimpia
Több mint másfél év szünet után csütörtökön újra egy hajóba ült Kovács Katalin és Janics Natasa, Athén olimpiai bajnok kajakpárosa. Az óriási médiaérdeklődés közepette megtartott, közel egyórás szolnoki edzést követően mindkét klasszis bizakodva beszélt a közös jövőről. "Bíztam benne, hogy ugyanolyan lesz Katival evezni, mint régen, egy kicsit izgultam, de nagyon jól sikerült - mondta a parton Janics. Szavait a 23-szoros világbajnok Kovács is megerősítette, hozzátéve, hogy előbb ismét ki akarták próbálni magukat, a közös készülés további menetét ezután beszélik meg, de az már most biztos, hogy a május eleji válogatóversenyen vízre szállnak párosban és remélik, hogy Pekingben megvédhetik címüket.
2008.04.17. 18:08
 
 
Sportlövő Vk, Peking: Igaly kilencedik skeetben
Az olimpiai címvédő Igaly Diána a kilencedik helyen végzett skeetben a pekingi sportlövő Világkupa-versenyen. Az augusztusi nyári játékok helyszínein zajló előolimpiai viadal honlapja szerint Igaly 67 korongos teljesítménnyel zárta a 75 lövéses alapversenyt, és három találattal maradt le a hatos döntőről. A szám másik magyarja, Pongrátz Bianka 36. lett (54 korong), a győzelmet pedig a kínai Ning Vej (Ning Wei) szerezte meg 97 korongos összteljesítménnyel (alapverseny: 72 korong). A nap másik számában, a női kisöbű sportpuskások 3x20 lövéses viadalában Tóth Anita szintén a 36. pozícióban zárt 574 körrel, kilenc körrel elmaradva a nyolcas finálétól. Az aranyérem itt is hazai versenyző nyakába került: Tu Li (Du Li) 692,7 körrel nyert (590).
2008.04.17. 17:59
 
 
Lendvai Ildikó szerint az MSZP ajtaja nyitva áll a koalíció előtt
Az MSZP kész és képes az önálló kormányzásra, de az ajtót nyitva hagyja a koalíciós partner előtt - jelentette ki Lendvai Ildikó csütörtökön Egerben. A megújult koalíció mellett viszont látnak lehetőséget egy, a közös érdekek mentén kiszámíthatóvá tett lazább parlamenti együttműködésre is - közölte a szocialisták országgyűlési frakciójának vezetője. Hozzátette: bármilyen együttműködési formát is válasszon a két párt, mindenképpen szükséges a meglévő koalíciós program bizonyos fejezeteinek újratárgyalása.
2008.04.17. 16:36
 
 
Lezuhant egy MiG-29-es Kecskeméten, a pilóta életben van
Leszállás közben lezuhant egy MiG-29-es repülőgép csütörtökön a kecskeméti repülőtéren; a pilóta katapultált, túlélte a balesetet, a kecskeméti repülőkórházba szállították megfigyelésre - közölte a Honvédelmi Minisztérium szóvivője az MTI-vel. Bocskai István ismertetése szerint a vadászrepülőgép a bázishoz közel, lakatlan területen, a 44-es főúthoz közel zuhant le. A baleset a repülőtér megközelítése közben, az úgynevezett "bejövetel" gyakorlása közben történt. A szóvivő közölte: tapasztalt, gyakorlott pilóta vezette a gépet. Szekeres Imre honvédelmi miniszter már úton van a baleset színhelyére.
2008.04.17. 16:25
 
 
Kóka nem tudja megjósolni, működőképes lesz-e a kisebbségi kormányzás
Kóka János nem tudja megjósolni, működőképes lesz-e a kisebbségi kormányzás, vagy szükség lesz-e előrehozott választásokra, mert ez alapvetően a szocialistáktól függ; az SZDSZ elnöke erről kecskeméti sajtótájékoztatóján beszélt. A kisebbségi kormányzás döntő részben a szocialisták felelőssége - mondta a pártelnök, aki elmondása szerint azért érkezett a Dél-alföldi régióba, hogy az SZDSZ helyi vezetőinek megpróbálja elmagyarázni a konstruktív ellenzékiség lényegét. Kóka János hangsúlyozta: Magyarországon olyan kormányra van szükség, amely felismeri a gazdasági problémákat és képes adekvát válaszokat adni rá.
2008.04.17. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421[2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista