2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Megállapodást köthet a kormány és a Magyar Orvosi Kamara
Jövő kedden megállapodást köthet a Magyar Orvosi Kamara (MOK) és a kormány a vizitdíj-kompenzáció ügyében - hangzott el a MOK csütörtöki sajtótájékoztatóján. Éger István, a MOK elnöke elmondta: gyökeres változás állt be az Egészségügyi Minisztérium álláspontjában, már nem kérdés, hogy a vizitdíjat pótolni kell és az sem, hogy ezt biztosítani fogják. "Mégis kerül pluszforrás a kasszába", meg lehet oldani a vizitdíj-kompenzáció ügyét - fogalmazott a MOK-elnök. Ha ez az összeg megüti azt a mértéket, amelyet a kamara elvár, akkor könnyen lehet, hogy jövő kedden alá tudják írni a szakmai megállapodást a felek - mondta Éger István.
2008.04.24. 14:16
 
 
BKV-ingatlanok eladásából fedezné a főváros az állami előfinanszírozást
Felmerült, hogy a főváros a BKV egyes ingatlanjainak eladásából fedezi azt 10-12 milliárd forintot, amelyet előfinanszírozás formájában a budapesti közlekedési társaságnak nyújt az állam - közölte Nyáry Krisztián, a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója. Az igazgató hangsúlyozta, hogy még nincs végleges döntés. "Nincs döntés arról, hogy ezek milyen ingatlanok lennének vagy milyen vagyon lenne, de mint ismeretes, a kormány hajlandó a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül tőkét juttatni a BKV-nak, és cserébe a cég - bizonyosan a napi forgalomhoz, az alapfeladat ellátásához nem szükséges - vagyonelemeket, döntően ingatlant értékesítene" - mondta el Nyáry Krisztián.
2008.04.24. 13:46
 
 
Görbicz Anita sérülése után először edzett
A másfél hete súlyos sérülést szenvedett Görbicz Anita a vártnál jóval korábban, már csütörtökön részt vett csapata, a Győri Audi-ETO KC női kézilabdacsapatának edzésén. "Nagyon jólesett a mozgás, igaz, utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni. Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján" - mondta a tréning után a 2005-ben a világ legjobbjának is megválasztott válogatott irányító. Görbicz a Magyar Kupa döntőjében szenvedett teljes, illetve részleges boka-szalagszakadást és tíz nappal ezelőtt fekvőgipszet kapott.
2008.04.24. 13:36
 
Bemutatták az első kínai holdjáró prototípusát
Kínában bemutatták annak az önjáró szerkezetnek a prototípusát, amely néhány éven belül a Holdon fog barangolni. A robot a sanghaji űrtechnológiai akadémia szakembereinek a büszkesége. A szerdán bemutatott holdjáró annak az ambiciózus tervnek a megvalósításába illeszkedik, amely révén az ázsiai ország szakaszosan el akar jutni a Holdra. Az égitest körül tavaly ősz óta már kering egy kínai szonda, és a következő hasonló rendeltetésű űreszközt jövőre kívánják útjára indítani.
2008.04.24. 13:25
 
 
Kifulladóban a támogatott gyógyszerek árcsökkentése
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) támogatási rendszere által generált gyógyszerár verseny kifulladóban van, mert a gyártók és forgalmazók felélték a tartalékaikat - összegezte Székely Krisztina, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének elnöke a gyógyszergazdaságossági törvény és a hozzá kapcsolódó rendeletek "eredményét". A gyógyszerpiaci szereplők a párbeszéd újbóli megkezdését sürgetik a kormányzattal, elismerve a gyógyszerkassza pénzügyi sikerét, miután a támogatott gyógyszerforgalom 2007-ben 17 százalékkal csökkent, míg az összes gyógyszer forgalma 8 százalékkal esett vissza.
2008.04.24. 13:22
 
 
Simor szerint a magyarok megeszik a jövőjüket
A jegybank elnöke szerint az lenne a legkockázatosabb, ha Magyarország olyan pillanatban csatlakozna az euróövezethez, amikor a költségvetés "nincs tartósan rendben"; Simor András erről Salgótarjánban beszélt csütörtökön. Súlyos problémának nevezte azt, hogy miközben a foglalkoztatás alacsony szinten van, a szociális ellátó rendszerek nem ösztönöznek eléggé a munkára. Kitért arra is, hogy miközben kiugróan magasak az átlagbért terhelő adók és járulékok, az állam mégis kevés bevételt szed be, mert szja-t és tb- járulékot is kevesen fizetnek. "A gazdasági fejlettséghez képest koraérett jóléti állam van Magyarországon, megesszük a jövőnket" - fogalmazott.
2008.04.24. 13:11
 
 
Négy pályázat a digitális földi műsorszórásra
Négy pályázat érkezett, a Nemzeti Hírközlési Hatóság digitális földi televíziós és rádiós multiplex műsorszóró pályázatára: a Digital Broadcasting Kft. és az Antenna Hungária Zrt. a televíziós, a Magyar Rádió és az Antenna Hungária pedig a rádiós digitális műsorszórásra adott be pályázati anyagot. A pályázati anyagokat kilencen vásárolták meg. Rozgonyi Krisztina, az NHH tanácsának alelnöke a tenderbontást követően elmondta: a pályázóknak a kiírásnak megfelelően a teljes, illetve a feltételeket elfogadó anyagot be kellett adniuk. Az NHH 15 napon belül dönt a pályázatok érvényességéről, eközben a pályázóknak még lesz lehetőségük hiánypótlásra.
2008.04.24. 12:57
 
 
A magyarok szeretik a halat, de ritkán eszik
Kedvelt élelmiszernek számít Magyarországon a hal: tízből heten mondták azt tavaly, hogy különösen szívesen eszik, ám fogyasztása egyelőre elmarad a nemzetközi átlagtól - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet adataiból. A GfK Hungária étkezési szokásokat vizsgáló, kétévente készülő tanulmánya szerint a hal Magyarországon a harmadik legnépszerűbb húsféleség a szárnyasok és a sertés után. Megelőzi a marhahúst, a borjú-, vad- és bárányhúst is. Halat tíz felnőttből mintegy heten (68 százalék) különösen szívesen fogyaszt. A legfiatalabb (15-19 éves) korosztályban ez az arány 60 százalék, míg a 40-59 éves korosztályban 74 százalék körül alakul.
2008.04.24. 12:56
 
 
A Bundestag nagy többséggel jóváhagyta az európai szerződést
Nagy többséggel hagyta jóvá a német parlament alsóháza, a Bundestag az Európai Unió reformszerződését. A Lisszaboni Szerződést szinte valamennyi párt képviselői megszavazták, egyedül az ellenzéki Baloldal pártja szavazott ellene. Előzőleg Angela Merkel kancellár a szerződés támogatása mellett érvelt, hangoztatva, hogy az jó Európa, s jó Németország számára. A kancellár reményét fejezte ki, hogy a szerződés jövő évben életbe lép, húsz évvel azután, amikor - mint emlékeztetett - Magyarország átvágta a vasfüggönyt és leomlott a berlini fal. Mindez pedig elvezetett az EU bővítéséhez, amely által az unió tovább növekedett és erősebbé vált.
2008.04.24. 12:45
 
 
Fidesz: távozzanak az egészségpénztári vezetők
A Fidesz arra kéri Veres János pénzügyminisztert, keresse meg a módját annak, hogy ne kelljen kifizetni a kinevezett 22 egészségpénztár vezetőjének a havi egymillió forintos fizetést, és a kinevezettek önként távozzanak posztjukról - közölte Pesti Imre, az ellenzéki párt képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Teljesen megalapozatlan, galád dolog, hogy a szűk klientúra számára értelmetlen, felesleges munkára havi egymillió forintot kifizet a kormány - fogalmazott Pesti Imre. A szakpolitikus emlékeztetett arra, hogy a közelmúltban havi egymillió forintos fizetéssel kinevezték a 22 egészségbiztosítási pénztár élére a vezetőket. Megbízatásuk 2008. március 11-től 2010. március 11-ig szól.
2008.04.24. 12:30
 
 
MLSZ: menesztették Várhidi Pétert, Erwin Koeman az utód
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége felmentette Várhidi Pétert, a magyar válogatott szövetségi kapitányát és helyére május 1-i hatállyal a holland Erwin Koemant nevezte ki. Mindezt Kisteleki István, az MLSZ elnöke jelentette be a testület tanácskozása közben tartott alig fél perces sajtótájékoztatón. "Azt a feladatot kaptam, hogy állítsak össze egy új, fiatal magyar válogatottat, amely hosszú távon eredményes lehet a nemzetközi porondon" - mondta az MTI-nek Várhidi Péter. "Úgy érzem, ennek eleget tettem, természetesen az elnökségnek bármikor joga van kapitányt váltani. Nagyon fogok szurkolni a nemzeti csapatnak, hogy jól szerepeljen a világbajnoki selejtezőkön".
2008.04.24. 12:22
 
 
Horn Gábor: 1,5-2 évig is tarthat a kisebbségi kormányzás
Horn Gábor bízik abban, hogy az SZDSZ kilépése a kormánykoalícióból nem jelent előrehozott választásokat és "kisebbségi kormányként az MSZP egy tisztességes másfél-két évet végig tud csinálni." Az SZDSZ ügyvivője erről Budapesten beszélt sajtótájékoztatón. Az SZDSZ története harmadik legfontosabb döntését fogja meghozni a vasárnapi rendkívüli küldöttgyűlésen - értékelte a koalícióból kilépés jelentőségét Horn. A liberális ügyvivő kifejtette: a Szabad Demokraták Szövetségének 1988-as megalapítása és az 1994-es koalíciókötés után az április 27-iki döntés a koalíció felmondásáról lesz a párt életének egyik legjelentősebb eseménye.
2008.04.24. 12:15
 
 
A V4-ek támogatják a nyilvánosság bevonását a közigazgatási döntéshozatalba
A visegrádi országok nagyon fontosnak tartják a nyilvánosság rendszeres, aktív és hatékony bevonását a közigazgatási döntéshozatal folyamataiba - jelentette ki Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter. Schwarzenberg Göncz Kingával, a magyar diplomácia vezetőjével együtt csütörtökön Prágában megnyitotta a Nyilvánosság bevonása a közigazgatási döntéshozatal folyamataiba, valamint a partnerség elve címet viselő nemzetközi konferenciát. A tanácskozáson a világ számos országában működő civil szervezetek (NGO) vesznek részt, amelyek beszámoltak tevékenységükről és ismertetik különféle projektjeiket, elképzeléseiket.
2008.04.24. 12:00
 
 
A német titkárnők gyöngye egy férfi
Férfi lett a német titkárnők legjobbja: Marc-Oliver Schlichtmann győzött az idei országos titkárversenyen. Korábban csakis hölgyek nyertek a viadalokon. A 32 éves férfi gyakran kap Schlichtmann-nénak címzett leveleket, de nem viccből, hanem mert a köztudat erőteljesen nőiesnek véli még mindig ezt a szakmát. A verseny döntőjébe egyetlen férfiként jutott, de nem udvariaskodott: maga mögé utasította a többi nőt, méghozzá meggyőző fölénnyel. Németországban a titkárnői munkakörök csupán 2 százalékában dolgozik titkár.
2008.04.24. 11:51
 
 
Elfogadták a 4-es metró EU-támogatási pályázatát
Alig néhány perces vita után, a kormánypártiak és az MDF támogatásával elfogadta a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön a 4-es metró EU-támogatási pályázatát. A Fidesz-KDNP-képviselők nem vettek részt a szavazásban. Hagyó Miklós (MSZP) tájékoztatása szerint a kormány várhatóan a nyáron, Brüsszel pedig még az év vége előtt dönt a 4-es metró első, Etele tér-Baross tér közti szakasza uniós támogatásáról. Elmondta, hogy a hibajavítások után várhatóan májusra megkapja a második szakasz is a vasúthatósági engedélyt, és így ősszel elkezdhetik ennek a résznek az uniós pályázatát is előkészíteni. Kifejezte reményét, hogy az első szakasz EU-pályázata sikeres lesz.
2008.04.24. 11:40
 
 
A dohánytermékek feketepiaca szűkül, a legális piac bővül
Amíg tavaly a magyarországi dohánytermék fogyasztás 11 százaléka származott a feketegazdaságból, az idén 7 százalékra, jövőre pedig 5 százalékra mérséklődhet a feketepiaci arány - mondta Nagy János, a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnoka. A jelenlegi magyarországi arány az Európai Unióban nagyon jónak számít - tette hozzá. A feketepiac "mélypontja" 2005-ben volt 27 százalékos aránnyal. A legális dohánypiac 2006-ban közel 16 milliárd szál eladott t cigaretta volt Magyarországon, tavaly 16,8 milliárd, idén pedig várhatóan eléri a 17 milliárd szálat. Mivel a feketepiac csökkenése meghaladja a legális értékesítés növekedését, a cigaretta fogyasztás az elmúlt években egyre csökkent Magyarországon - mondta Nagy János.
2008.04.24. 11:32
 
 
A Magyar Telekom és a UPC is tiltakozik az internetadó ellen
A Magyar Telekom Nyrt. és a UPC Magyarország Kft. arra kéri a döntéshozókat, hogy maradjanak összhangban az eredetileg elfogadott, az információs társadalom fejlesztését célzó kormányprogrammal, és ennek megfelelően ne támogassák az internetszolgáltatás után fizetendő kulturális járulék bevezetését. A két szolgáltató közös csütörtöki közleménye szerint az internetadó bevezetése hátráltatja azt a meghirdetett és elfogadott kormányprogramot, amely az Új Magyarország - Szabadság és szolidaritás címen fogadtak el, kijelölve az informatikai fejlesztés fő stratégiai irányait.
2008.04.24. 10:07
 
 
Osztrák lapok szerint a Mol-vezetés keresztülvitte javaslatait a közgyűlésen
Az OMV osztrák olaj- és gázipari konszern minden vonalon felsült a Mol közgyűlésén - summázta véleményét a Der Standard osztrák lap csütörtöki számában. Az eseményről beszámolva a liberális újság egyebek között kiemelte, hogy a magyar cég igazgatósága minden javaslatát keresztülvitte a közgyűlésen, egyidejűleg mereven elvetette a legnagyobb független részvényes, a Mol felvásárlására törekvő OMV összes kezdeményezését. Nemcsak hogy a szavazatok 82 százalékával öt évre újraválasztották a Hernádi-Mosonyi vezetőpárost, hanem a közgyűlés hozzájárult ahhoz is, hogy a jegyzett tőke 25 százalékos határáig az igazgatóság visszavásárolhassa a saját részvényeket - mutatott rá a lap.
2008.04.24. 09:53
 
 
Nem született megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Ismét eredménytelenül zárult az egyeztetés a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között a szakszervezeti sztrájkkövetelésről, illetve a még elégséges szolgáltatásról csütörtökön. Az egyeztetést május 5-én folytatják. A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára. Ez egészült ki azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás, valamint a pénzügyminiszter által bejelentett további inflációnövekedést a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja.
2008.04.24. 09:50
 
 
Beterjesztették javaslataikat az Új Tulajdonosi Program résztvevői
Nem okozott meglepetést az Új Tulajdonosi Programba (ÚTP) kiválasztott cégekre vonatkozó előterjesztésével az ÚTP Tanács, amely csütörtökön ismertette javaslatát Gyurcsány Ferenc kormányfővel; a testület 5-15 százalékos árfolyamkedvezményt, részletfizetési lehetőséget és árfolyamnyereség adó mentességet is javasol. A korábban már megjelent találgatásoknak megfelelően az Állami Autópályakezelő Zrt., az MVM, illetve a róla leválasztott Mavir, a Szerencsejáték Zrt., egy-két ingatlanokat tartalmazó holding, illetve a későbbiekben a Magyar Posta Zrt. lennének azok a cégek, amelyeket bevonnának a kedvezményes részvényvásárlási programba.
2008.04.24. 09:30
 
 
Gráf József: a tavalyihoz hasonló élelmiszerár emelkedés várható
Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerint az idén is a tavalyihoz hasonló, 10 százalékot meghaladó mértékű élelmiszerár emelkedés várható Magyarországon. A miniszter erről csütörtök reggel a közszolgálati televízió Nap-kelte című műsorában beszélt. Megjegyezte ugyanakkor, hogy mérsékelheti az árakat a tavalyinál jobb gabonatermés. Erre véleménye szerint minden eshetőség adott, ugyanis az időjárás lényegesen kedvezőbb idáig, mint 2007 hasonló időszakában. Gráf József beszélt arról is, hogy az unió restriktív, visszafogást ösztönző agrárpolitikáját felül kell vizsgálni, ugyanis megváltoztak a világgazdasági körülmények.
2008.04.24. 09:30
 
 
Lábbal együtt növő cipő
Lábbal együtt növő cipőket kezdtek árulni Nagy-Britanniában a szülők legnagyobb örömére. A cipő gombnyomásra nő "egyet", bár nem a végtelenségig. A magyar mérce szerint pár számmal nagyítható. A növesztőgomb a cipő oldalán van. A lábbelit fokozatosan is lehet nagyobbítani - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. "A szülőknek nem kell pár hónap elteltével ismét a cipőboltba kullogniuk, ha gyorsnövésű gyermekük lába" - mondta az újdonságot forgalmazó boltlánc márkaigazgatója. A növeszthető lábbeli ára 48 font (16 800 forint).
2008.04.24. 08:45
 
 
Egyesült Államok: Észak-Korea és Szíria együttműködött nukleáris téren
Az Egyesült Államok szerint Észak-Korea és Szíria minden állításuk ellenére együttműködtek nukleáris téren és Washington ennek leleplezésére készül. Egy magát megnevezni nem kívánó amerikai illetékes szerint az amerikai hírszerzés csütörtökön tárja a Kongresszus elé annak bizonyítékait, hogy Phenjan miként segítette Damaszkuszt nukleáris tevékenységében a titokban felépített szíriai plutóniumreaktor 2007-es lerombolása előtt és után. Ez lenne az első eset, hogy az USA megtörné a Bush-kormányzat makacs hallgatását az izraeli légierőnek ama rejtélyes 2007. szeptemberi, Szíria elleni támadásáról, amelynek célpontja médiaforrások szerint egy észak-koreai közreműködéssel épített nukleáris létesítmény volt.
2008.04.24. 08:15
 
 
EU: Peking kezdjen párbeszédet a dalai lámával
Az Európai Unió külügyi biztosa arra kérte csütörtökön a kínai kormányt, hogy "a tibeti helyzet jobbítása" érdekében kezdjen "konstruktív és lényegre törő" tárgyalásokat a tartomány száműzetésben élő szellemi vezetőjével, a dalai lámával. "Békés megoldást akarunk Kína és a dalai láma, illetve az ő képviselői között" - jelentette ki Benita Ferrero-Waldner egy sajtóértekezletén Tokióban, ahol az EU-Japán csúcstalálkozó keretében tartózkodik több más uniós képviselővel együtt, köztük José Manuel Barroso bizottsági elnökkel. Az európai küldöttség még csütörtökön átutazik Pekingbe, ahol a kínai vezetéssel tárgyal majd, és fontos téma lesz e megbeszéléseken Tibet helyzete - mondta Ferrero-Waldner.
2008.04.24. 07:30
 
 
Abházia és Dél-Oszétia támogatásának visszavonására szólították fel Moszkvát
Az Egyesült Államok, Franciaország, Nagy-Britannia és Németország helyi idő szerint szerdán New Yorkban közleményben szólította fel Oroszországot: vonja vissza az Abházia és Dél-Oszétia támogatására vonatkozó döntését. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának a grúziai helyzettel foglalkozó tanácskozása után kiadott közleményre reagálva Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet közölte: ez "lehetetlen utasítás", aminek nem fognak eleget tenni. Grúzia azzal vádolja Oroszországot, hogy be akarja kebelezni a hivatalosan Grúziához tartozó szakadár területeket. Csurkin közölte: a moszkvai döntés nem jelenti Abházia és Dél-Oszétia diplomáciai elismerését.
2008.04.24. 07:15
 
 
Hollywoodi film készül Schumacher életéről
Menedzsere szerint hollywoodi film készül a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher életéről. "Az egyik ottani rendezőnek nagyon megtetszett a téma, és magát Michaelt kérné fel a főszerepre" - jelentette ki Willi Weber. A 2006-ban visszavonult német sztár egyelőre nem bólintott rá az ajánlatra: "Jelenleg pihen és szórakozik, főként a motorversenyzésben éli ki magát" - tette hozzá a menedzser.
2008.04.24. 07:07
 
 
Felgyújtottak egy gépkocsit a XIII. kerületben
Csütörtökre virradó éjjel röviddel éjfél után a Budapest, XIII., Gogol utcában kisteljesítményű robbanószerkezetet dobott ismeretlen egy ott parkoló gépkocsi alá - tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Unger Pál elmondta, hogy ezzel körülbelül egy időben, fél egy tájban a XIII., Dagály utcában szintén egy ismeretlen eddig nem tisztázott összetételű égésgyorsító anyag segítségével felgyújtott egy másik gépkocsit. A kár megállapítása mindkét esetben folyamatban van. Személyi sérülés nem történt. A további eljárást a XIII. kerületi Rendőrkapitányság folytatja rongálás miatt - mondta a sajtóügyeletes.
2008.04.24. 06:50
 
 
BL, elődöntő: gólnélküli döntetlen Barcelonában
Gólnélküli döntetlennel végződött 95 ezer néző előtt az FC Barcelona hazai mérkőzése a Manchester United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. A Manchester United már a második percben vezetést szerezhetett volna, de Ronaldo a kapu mellé lőtte a Milito kezezéséért megítélt 11-est. A folytatásban a kapuk előtt nem alakult ki veszélyes helyzet. A második félidő első tíz percében több esemény történt, mint az egész első játékrészben. Mindkét oldalon adódtak ígéretes helyzetek, a csapatok feladták zárt, kizárólag a biztonságra törekedő taktikájukat. Eredmény: FC Barcelona (spanyol)-Manchester United (angol) 0-0. A visszavágót jövő kedden rendezik Manchesterben.
2008.04.23. 22:41
 
 
Az OMV továbbra is kitart a Mol felvásárlási terve mellett
Az OMV továbbra is fenntartja a Mol felvásárlásával kapcsolatos tervét annak ellenére, hogy az osztrák részvényes szempontjából csalódást keltő volt a Mol szerdán megtartott éves közgyűlése. A részvényesek ugyanis jóváhagyták azokat a javaslatokat, amelyek tovább erősítik a Mol igazgatóságát és lehetővé tették a saját részvény arány 10-ről 25 százalékra történő felemelését. - Mindez semmit sem változtat a mi szempontunkból - mondta Thomes Hümer, az OMV osztrák olaj- és gázipari konszern szóvivője a Dow Jones Newswires hírügynökségnek.
2008.04.23. 21:58
 
 
Átváltozhatnak a 200 forintosok
A jegybank vizsgálja, hogy szükséges-e a 200 forintos bankjegyek helyett érmék kibocsátása. Az MNB az érintett szakmai szervezetek és a lakosság bevonásával tájékozódik, hogy a lakosság és a gazdasági szereplők igényeinek megfelelő döntést hozhasson a jövőben. A jegybanki közlemény emlékeztet arra, hogy a Magyar Nemzeti Bank egyik alapfeladata, hogy a lakosságot és a gazdaságot megfelelő mennyiségű, minőségű és címletösszetételű készpénzzel lássa el. Szakmai körökben két kérdés merült fel a magyar bankjegyekkel és érmékkel kapcsolatban: az egyik az egy- és kétforintosok szükségessége, a másik pedig a kétszázforintos bankjegyként vagy érmeként való megjelenése.
2008.04.23. 21:30
 
 
Bíróságon támadná a Mol-közgyűlés határozatait az OMV
Az OMV vizsgálja annak lehetőségét, hogy bíróság előtt támadja meg a Mol-közgyűlés határozatait, amelyeket a magyar cég igazgatóságával együttműködő részvényesek támogatásával, de a Mol független részvényeseinek érdekeivel ellentétesen hoztak meg - jelentette be az osztrák olaj- és gázipari konszern szerda este. A cég közleménye szerint az OMV megkérdőjelezi a Mol aznapi közgyűlésén elfogadott számos határozat érvényességét. Úgy ítéli meg, hogy az éves közgyűlés rendkívül kiábrándító volt, és a magyar cég vezetése ez alkalommal is teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a felelős vállalatirányítás alapvető normáit.
2008.04.23. 21:10
 
Szentendrén épül a Ford regionális központja
Szentendrén épül a Ford Közép- és Kelet-európai Regionális Központja, amely a Raiffeisen Bankcsoport ingatlanfejlesztésre, létesítménygazdálkodásra és strukturált ingatlanfinanszírozásra szakosodott leányvállalata a Raiffeisen Ingatlan Zrt. egyik legújabb beruházása. A Ford számára az év végéig készül el a létesítmény. A több mint 4 hektáron márkakereskedés, szerviz, irodaház, kutatási- és oktatóközpont létesül. Innen 32 ország értékesítési, marketing és after-sales tevékenységét irányítják majd. A beruházó egyébként jelenleg csaknem 500 millió euró összértékű portfoliójának jelentős hányadát teszik ki az ipari- és kereskedelmi célú ingatlanok.
2008.04.23. 20:56
 
 
Bajnai nem erősítette meg a kormányátalakításról szóló híreket
Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kormányátalakításról, a gazdasági csúcsminisztérium létrehozásáról felröppent sajtóhíreket a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. A hét végéig biztosan koalíciós kormány van az országban, azt követően pedig a miniszterelnök dolga lesz, hogy megfogalmazza, kikkel, milyen kormányzati szerkezetben és hogyan akar együttműködni - közölte Bajnai Gordon az MTI kérdésére, hogy folyik-e egyeztetés közte és a miniszterelnök között egy gazdasági csúcsminisztérium létrejöttéről, illetve a tárcavezetői poszt betöltéséről. Mint mondta, ha aktuális lesz a kérdés, akkor is Gyurcsány Ferencet kell erről elsőként kérdezni.
2008.04.23. 20:35
 
 
Közép-Európa-rali: Peterhansel vezet, Szalay 14., Kis 16.
Az autósok között változatlanul a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi) áll az élen, míg a motorosok versenyében továbbra is honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali negyedik napja után.A "Kis Dakarnak" is nevezett viadal honlapja szerint a Dabas, majd Veszprém környékén rendezett újabb száguldást követően a magyar autósok közül Szalay Balázs (Opel Antara) a 14., míg Kis Sándor (Nissan Navara) a 16. helyet foglalja el. Peterhansel mögött közel két perces hátránnyal a dél-afrikai Giniel de Villiers következik, a harmadik pedig a német Dieter Depping. Csütörtökön Jutaspusztán és Tapolca környékén zajlik a tereprali: a mért szakaszok hossza összesen 210 km lesz.
2008.04.23. 20:15
 
Wikipédia hamarosan papíron is
Szeptemberben - a világon először - piacra dobja a Wikipédia internetes lexikon ezeroldalas nyomtatott változatát a Bertelsmann német médiaóriás. A kiadó szóvivője elmondta, hogy a német nyelvű lexikon 50 ezer szócikkes lesz - szemben a német internetes változattal, amely 700 ezret tartalmaz. A kötetet 19,95 euróért (5000 forint) árusítják majd, ebből 1 euróval a német nyelvű világhálós Wikipédiát működtető nonprofit alapítványt támogatják. Azokat a szócikkeket válogatják be az egykötetes nyomtatott változatba, amelyekre a legtöbben kattintanak rá a 2007-2008-as évadban, ennek eredményeként a nyomtatott kiadás is időszerűbb lesz, mint a hagyományos szerkesztésű lexikonok.
2008.04.23. 19:48
 
 
Új paraméterkönyv-tervezet került a BKV-szakszervezetek elé
Egy teljesen új, még befejezetlen paraméterkönyv került a szakszervezetek elé a szerda délutáni, a járatritkítási tervezet kialakítására összehívott egyeztetésen - közölte a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnökhelyettese. Gulyás Attila elmondta, hogy a paraméterkönyv kialakításán dolgozó szakmai csoportot Somodi László, a BKV vezérigazgató-helyettese hívta össze. Az új tervezet, amelyet az egyeztetésen megjelent szakszervezeti képviselők elé tártak, kevesebb járatritkítást tartalmaz. Az új paraméterkönyv-tervezetet május 8-ra szeretné kialakítani a közlekedési vállalat vezetősége, hogy május 14-én már ezt tudják a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága elé letenni.
2008.04.23. 18:55
 
 
Az északi pajzs is elérte a 4-es metró Bocskai úti megállóját
A 4-es metró alagútját északról vágó pajzs szerda délután elérte a Bocskai úti megállót - adta hírül a DBR Metró Projekt Igazgatóság, megemlítve, ezzel több mint 2 kilométernyi alagút elkészült az északi oldalon is. Az építkezés továbbra is az ütemtervnek megfelelően halad, a pajzs a műszaki karbantartást követően hamarosan útnak indul a Móricz Zsigmond körtér felé - jelezték, hozzátéve, hogy a déli alagutat építő pajzs néhány napon belül eléri a Móricz Zsigmond körtéri megállót. A közleményben az áll: az állomás a pajzsok fogadására időben felkészült. Az állomásban a résfalak és az alaplemez után a belső bélésfalak is megépültek minden olyan szakaszon, ahol az alagútépítő pajzs áthaladását nem akadályozzák.
2008.04.23. 18:49
 
 
Fodor szerint az ország érdeke egy megújuló koalíció
Az országnak egy megújuló koalíció létrehozása az érdeke - jelentette ki Fodor Gábor, az SZDSZ ügyvivője szerdán Gyöngyösön. Mind a kisebbségi kormányzás, mind az előrehozott választások ellentétben állnak az ország érdekeivel - vélekedett a liberális politikus. Az előrehozott választások esetén fennáll az egyik politikai oldal alkotta alkotmányozó többség veszélye, a kisebbségi kormányzás pedig stagnálást és tehetetlenséget jelent - tette hozzá. A szabad demokrata politikus emlékeztetett arra, hogy a magyar alkotmányos berendezkedés a különböző politikai erők konszenzuskeresésére épül.
2008.04.23. 18:43
 
 
Ligakupa: a Győr lesz a Debrecen ellenfele a döntőben
A Győr lesz a Debrecen ellenfele a labdarúgó Ligakupa tavaszi kiírásának fináléjában, miután - az idegenbeli 1-1-es döntetlen után - hazai pályán 2-0-ra legyőzte az MTK-t. Labdarúgó Ligakupa, elődöntő, visszavágó: Győri ETO-MTK Budapest 2-0 (1-0).Továbbjutott: a Győr, 3-1-es összesítéssel. Korábban: BFC Siófok - DVSC-TEVA 0-0, Tj: a DVSC-TEVA, 2-0-ás összesítéssel.
2008.04.23. 18:18
 
 
A kormány nem támogatja a nyakkendő járulékának bevezetését
A kormány nem támogatja azt a képviselői kezdeményezést, amely a ruházati termékeket is bevonná a kulturális járulékkörbe - tudata az oktatási tárca sajtóirodája. A szaktárca, a gazdasági minisztérium és a Nemzeti Kulturális Alap "további tárgyalásokat kíván folytatni az internet-szolgáltatókkal, amelyek - korábbi nyilatkozataik szerint - nyitottak a szakmai egyeztetésre" - közölték, az MTI azon, írásban feltett kérdésére, hogy a kormányzati álláspont változott, vagy a szakállamtitkár nyilatkozata "magánvéleményt" tükröz, egyelőre nem válaszoltak.
2008.04.23. 17:43
 
 
Javul Grosics Gyula állapota
Fokozatosan javul az állapota Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás labdarúgójának, akit hétfő óta tüdőtágulással kezelnek a Kútvölgyi Kórházban. Ha nem lép fel semmilyen komplikáció, akkor egy héten belül hazamehet- mondta Pénzes István, a korábbi kiváló kapus kezelőorvosa. A 82 éves sportember - ugyancsak tüdőproblémákkal - január 24-én került legutóbb kórházba, akkor életmentő műtétet is végrehajtottak rajta, és február 12-ig kellett benn maradnia.
2008.04.23. 17:37
 
 
A kormány elfogadta a turizmustörvény-javaslatot
A kormány szerdai ülésén elfogadta a turizmustörvény-javaslatot, amelynek célja egyebek mellett, hogy meghatározza a turizmussal kapcsolatos állami és önkormányzati feladatokat, a turisztikai tevékenységek gyakorlásának általános feltételeit - mondta Bajnai Gordon, a területért felelős önkormányzati és területfejlesztési miniszter a kormányülés után. A miniszter elmondta: a törvényjavaslat célja továbbá, hogy meghatározza a turizmusban érdekelt állami és egyéb szervezetek együttműködési kereteit, elősegítse a turizmus céltudatos fejlesztéséhez szükséges feltételek kialakítását, valamint a turizmusban működő vállalkozások működését és fejlődését.
2008.04.23. 17:27
 
 
Basescu ellenzi a székelyföldi román és magyar diákok elkülönítését
A székelyföldi román és magyar diákok elkülönítése, külön oktatási intézményekben való elhelyezése ellen emelt szót szerdán Traian Basescu román államfő, aki szerint emiatt a magyar anyanyelvű fiatalok arra vannak ítélve, hogy csak Hargita és Kovászna megyében találjanak állást. Basescu egy oktatási konferencián vett részt. Bírálta a diákok szétválasztására irányuló politikai döntéseket. Szerinte az elkülönítés "az egyik legnagyobb hiba", amit Romániában a kisebbségi politikában elkövettek.
2008.04.23. 17:13
 
 
Bemutatták a Gripen új változatát Svédországban
Szerdán debütált a svéd Gripen vadászrepülőgép legújabb változata, az úgynevezett demonstrátor, amelyet a harcászati repülőgépeken a jövőben alkalmazni kívánt új technológiák kipróbálására szánnak. Az új "Griffmadár" a repülőgéptípust már üzemeltető országok, és a vásárlás iránt érdeklődő államok képviselői előtt mutatkozott be. A demostrátor Gripenen tesztelésre kerülő technológiák a már repülő Gripen változatokba, így akár a Magyar Honvédség légiereje által használt szárnyasokba is bekerülhetnek, egy esetleges későbbi korszerűsítési program alkalmával. Magyarországot egyebek között Bali József, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikai szakállamtitkára, és Tömböl László, a honvédség összhaderőnemi parancsnoka képviselte.
2008.04.23. 17:05
 
 
A Nestlé megvásárolja a Balaton márkát a Krafttól
A Nestlé Hungária Kft. megvette a Balaton (szelet) márkát a Kraft Foodstól. A vásárlás összegét nem hozták nyilvánosságra. A tranzakció teljes lezárásához szükség van versenyhatósági jóváhagyásra - jegyezték meg a Nestlé Hungáriánál. A Balaton a második legnépszerűbb magyar szeletes édesség márka. A Balaton márka megvásárlásával a Nestlé Hungária megerősíti pozícióját a magyar csokoládé piac egy gyorsan növekvő szegmensében. A Balaton szelet "karrierje" 1978-ban kezdődött, és mára már magyar nemzeti márkának számít. A márkaakvizíció jól mutatja a Nestlé elkötelezettségét a magyar piac és a hagyományos magyar márkák iránt.
2008.04.23. 17:01
 
 
Kóka János szerint az SZDSZ-ben sok energia felszabadult
A koalícióból történő kilépés kapcsán az SZDSZ-en belül sok energia felszabadult - mondta Kóka János szerdán Debrecenben sajtótájékoztatón. Az SZDSZ elnöke ennek tulajdonítja a Szabad Kezdeményezések Köre magalakításának szándékát, amit ugyancsak szerdán jelentett be Szabadai Viktor, a párt budapesti választmányának elnöke. Kóka elmondta: konzultált Szabadaival, örül kezdeményezésüknek, és konzultációra hívta a csoport tagjait az SZDSZ székházába. Ugyanakkor nem ért egyet Szabadainak Kuncze Gábor pártelnöki visszatérését kifogásoló megjegyzésével. Megerősítette: Kuncze Gábor ma a legelfogadottabb liberális politikus, s ha elindul az elnöki tisztségért, akkor ő "még aznap" visszalép a jelöléstől.
2008.04.23. 16:53
 
 
Szlovákia szerint provokáció a Benes-dekrétumok elleni magyar tiltakozás
Ján Kubis szlovák külügyminiszter állítása szerint "közönséges provokáció" volt, hogy több magyar szervezet és szövetség Strasbourgban átadta a Benes-dekrétumok ellen összegyűjtött tiltakozó aláírásokat az Európai Parlament képviselőinek. A szlovákiai magyarok és németek II. világháború utáni jogfosztását törvényesítő dekrétumok, illetve az azok érinthetetlenségét kimondó tavaly szeptemberi szlovák parlamenti határozat elleni, "vélhetően a hisztériakeltés szándékával" motivált magyar fellépés azért indokolatlan, mert a dekrétumok kérdése "régen lezárt ügynek" tekintendő - jelentette ki szerdai nyilatkozatában a pozsonyi diplomácia vezetője.
2008.04.23. 16:42
 
 
Fidesz: a következő polgári kormány eltörli a tandíjat
A következő polgári kormány el fogja törölni a tandíjat, bárhogy is hívják azt - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerdán, Budapesten, miután a rektori konferencia kedden elfogadta azt a javaslatot, ami a "költségvetésből támogatott hallgatói kör és a fizetendő költségtérítési rendszer átalakításáról" szól. A kedden a Magyar Rektori Konferencia által tárgyalt javaslatról Pokorni Zoltán azt mondta: rossz, minőségellenes, pazarló és igazságtalan. Kérdésre válaszolva a politikus kifejtette: információik szerint a rektorok kedden arról szavaztak, hogy a koncepciót vitára bocsássák vagy ne, s nem arról, amit Hiller István miniszter mond.
2008.04.23. 16:30
 
Budapest a 6. legkedveltebb konferenciahelyszín
A Nemzetközi Konferenciák Szövetsége (ICCA - International Congress and Convention Association) frissen publikált 2007. évi előzetes statisztikai összefoglalója szerint Budapest - holtversenyben Lisszabonnal - megtartotta 6. helyét a világranglistán a konferenciavárosok versenyében - közölte a Magyar Turizmus Zrt. A nemzeti turisztikai marketing társaság szerdai közleménye szerint a szervezet a listát a nemzetközi rendezvények száma alapján állította össze. Budapest 90 nemzetközi rendezvénnyel tartotta meg előkelő pozícióját, megelőzte Londont, Prágát és Brüsszelt is. Az ICCA 2007-es ranglistáján aranyérmes lett Bécs, a második helyen Berlin végzett, a harmadikon Szingapúr.
2008.04.23. 16:07
 
 
Nyíregyháza-Diósgyőr: négy szurkoló büntetését enyhítették
Az április 12-ei Nyíregyháza-Diósgyőr NB I-es labdarúgó-mérkőzés után garázdaságért elzárásra elítélt vendégszurkolók közül négynek a büntetését enyhítette, kettőjét viszont helybenhagyta a másodfokon eljáró Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság - közölte a bíróság elnökhelyettese, szóvivője. A jogerős végzést kedden hozta meg a bíróság, s az eljárás alá vont személyek közül a másodrendű és harmadrendű ongai és az ötödrendű ónodi lakos büntetését 50-50-ről 40-40 napra, míg a hatodrendű miskolci lakos büntetését 30-ról 15 napra enyhítette - mondta Nyakó Zsuzsanna.
2008.04.23. 15:58
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416[2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista