2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Lavrov szerint Oroszország nem szándékozik háborúzni
Moszkva nem szándékozik háborúzni, de ha Grúzia erőszakos forgatókönyvet akar megvalósítani, Oroszország kénytelen lesz állampolgárai védelme érdekében válaszlépéseket tenni - mondta Szergej Lavrov Luxemburgban. Az orosz külügyminiszter ezzel cáfolta a grúz politikusok állításait, amelyek szerint Moszkva háborúra készülne. A békefenntartók létszámának kedden bejelentett növeléséről Lavrov is csak annyit mondott, hogy a létszámuk nem fogja meghaladni a térség véres konfliktusai nyomán kötött megállapodásokban foglalt felső határt. A grúz-orosz viszony részben Grúzia NATO-csatlakozási szándéka, részben a szakadár területeknek nyújtott orosz támogatás miatt egyre feszültebb.
2008.04.30. 07:53
 
 
Napi Gazdaság: Bajnai cáfolja, hogy kormányfői ambíciói lennének
Alaptalannak tartja azokat a spekulációkat Bajnai Gordon, melyek szerint új miniszteri kinevezése már a kormányfői posztot készítené elő számára - írta a Napi Gazdaság. A lapnak nyilatkozva a Nemzeti Gazdasági és Fejlesztési Minisztérium élére kinevezett politikus elmondta: van törvényes miniszterelnök, éppen ő nevezte ki őt a miniszteri posztra, amit ő megtisztelőnek tart. "Eddig is fejlesztéssel foglalkoztam, és ezután is azzal szeretnék" - közölte Bajnai Gordon, aki nem tartotta reálisnak azt a felvetést, hogy őt felkérnék a kormányfői pozícióra. "Nincsenek ilyen ambícióim" - jegyezte meg, hozzátéve: Magyarországon a miniszterelnök-jelölés elsősorban pártalapon történik, ő pedig nem "pártember".
2008.04.30. 07:48
 
 
Pilisszentkereszt szabályozta a Szlovák Ház használatát
Pilisszentkereszt képviselő-testülete keddi ülésén szabályozta a Szlovák Ház használatát; a szabályozás értelmében az épület a jövőben elsődlegesen hatósági feladatok és közfeladatok ellátására vehető igénybe. A polgármester szerint ezzel az eddigi használat kereteit adták meg, a helyi szlovák kisebbségi önkormányzat vezetője viszont azt sérelmezi, hogy csak alkalmilag használhatják az ingatlant. Az ügy előzménye, hogy a pilisszentkereszti önkormányzat márciusban úgy döntött: a helyi szlovák kisebbségi önkormányzati testületnek ki kell költöznie az eddig általa használt irodahelyiségből, a Szlovák Házként ismert önkormányzati épületből.
2008.04.30. 07:36
 
 
Navracsics bízik az SZDSZ-szel való korrekt munkakapcsolatban
Navracsics Tibor úgy gondolja és bízik is abban, hogy pártjának az SZDSZ-szel sikerül korrekt munkakapcsolatot kialakítani. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség frakcióvezetője az MTV Este című műsorában kedd este kijelentette, ehhez az SZDSZ-nek el kell döntenie, hogy mit akar. Szerinte ugyanis "Kóka János hetente egyszer-kétszer bocsánatot kér Gyurcsány Ferenctől, amiért kiléptek a koalícióból". A frakcióvezető nemlegesen válaszolt a riporternek arra a kérdésére, fognak-e tartani rendszeres ellenzéki egyeztetéseket a szabad demokratákkal. Mint mondta, az MDF-fel sem tartanak ilyen egyeztetéseket. Ez azonban nem jelenti, hogy ne lennénk jó viszonyban egymással.
2008.04.30. 07:25
 
 
Afganisztánban járt Vilmos herceg
Az afganisztáni hadszíntéren tett rövid látogatást Vilmos herceg, a brit trón várományosa - jelentették be szerda hajnalban Londonban. A Clarence House - Vilmos apjának, Károly trónörökösnek a hivatala - közölte: a herceg, aki Károly után a második a brit trónutódlási sorrendben, a királyi légierő (RAF) egy C-17-es szállítógépével utazott vasárnap az afganisztáni Kandahár repülőterére, és három órát töltött a RAF egyik ott szolgáló egységénél. A gépet az út egy szakaszán Vilmos vezette, kiképzése részeként. Vilmos öccse, Harry a múlt év végétől - titokban - tényleges frontszolgálatot teljesített Afganisztánban, de amikor a hír februárban kiszivárgott, biztonsági okokból hazarendelték.
2008.04.30. 07:15
 
 
Távozik a kormányból Ujhelyi István
Lemondott posztjáról Ujhelyi István, az önkormányzati tárca államtitkára - közölte több hírportál kedd éjjel. A Hírszerző kormányzati forrásokra hivatkozva adott hírt az államtitkár távozásáról, míg az Index azt írta, Ujhelyi István megerősítette az online lapnak a hírt, ám részleteket nem közölt. Az államtitkár az Index szerint jelezte, hogy a Népszabadság szerdai számában megjelenő interjúban beszél a részletekről. A Hírszerző úgy tudja az MSZP elnökségi tagja azért mondott le kormányzati posztjáról, "mivel nem ért egyet a miniszterelnök által hétfőn ismertetett új kormányzati struktúra eddigi tárcáját érintő részével". Az MTI-nek kedd éjjel nem sikerült elérnie Ujhelyi Istvánt.
2008.04.30. 07:08
 
 
Az SZDSZ utolsó napja a kormányban
Az SZDSZ ma tölti utolsó napját a kormányban, miniszterei és államtitkárai a szerdai kormányülésen vesznek részt utoljára. Csütörtökön már nem tagja a kormánykoalíciónak az SZDSZ, miután a liberális párt április 27-iki rendkívüli küldöttgyűlésén így határozott. A szabad demokraták legfőbb döntéshozó fóruma múlt vasárnap 84 százalékos többséggel hozta meg döntését. A koalícióból való kilépésnek az volt az előzménye, hogy március végén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök április 30-i hatállyal felmentette tisztségéből Horváth Ágnes egészségügyi minisztert, amit a liberális párt a reformok feladásaként, a két párt közötti együttműködés felmondásaként értékelt.
2008.04.30. 07:00
 
 
BL: kilenc év után újra döntős a Manchester
Elsőként az angol Manchester United jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája 2007/08-as kiírásának moszkvai fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján - az első meccsen született gólnélküli döntetlen után - hazai pályán Scholes bombagóljával 1-0-ra legyőzte a spanyol FC Barcelonát. Sir Alex Ferguson együttese utoljára 1999-ben játszhatott döntőt a legrangosabb európai kupasorozatban, akkor a futballtörténelem egyik legemlékezetesebb mérkőzésén 2-1-re nyert a Bayern München ellen. A Manchester ellenfele a szerdai Chelsea-FC Liverpool párharc győztese lesz. BL, elődöntő, visszavágó: Manchester United (angol)-FC Barcelona (spanyol) 1-0 (1-0) Old Trafford, 75 061 ezer néző, gólszerző: Scholes (14.).
2008.04.29. 22:48
 
 
Miskolcnak, Siófoknak és Balatonfürednek legjobb az imázsa
Miskolc, Siófok és Balatonfüred alakította ki magáról a legkedvezőbb képet 2007-ben. Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő kutatása alapján készült vizsgálat arra a kérdésre kereste a választ, melyik városnak a legkedvezőbb a képe, azaz az imázsa. A városokat három kategóriára osztották: 2007-ben Miskolc volt a legkedvezőbb imázzsal bíró megyei jogú város, amelyet Szeged és Debrecen követ a listán. Amint azt a kutatás kiemeli, Miskolcnak különösen kitartóan kellett ezért a helyezésért küzdeni, hiszen egy iparváros megörökölt képét kellett ezért átalakítaniuk. Kommunikációjukban hangsúlyos szerepet kapott a környezettudatos elkötelezettség.
2008.04.29. 19:23
 
 
Bush reméli, hogy még elnöksége alatt létrejön a közel-keleti béke
Az amerikai elnök továbbra is bízik abban, hogy még megbízatásának lejárta előtt, vagyis jövő januárig megszületik a béke a Közel-Keleten. George Bush, aki a jövő hónapban a térségbe látogat, a Fehér Ház rózsakertjében tartott keddi sajtótájékoztatóján beszélt erről. Azzal vádolta a Gázai övezetet irányító Hamász iszlamista palesztin szervezetet, hogy megpróbálja Izrael elleni rakétatámadásokkal destabilizálni a közel-keleti helyzetet. Kijelentette azt is, hogy elégedett az Afganisztánban elért eredményekkel, bár elismerte, hogy "bonyolult" küldetésről van szó.
2008.04.29. 18:03
 
 
UV-előrejelzés indul május elsejétől
Elindítja UV-sugárzás előrejelzését május elsejétől az Országos Meteorológiai Szolgálat. Erős ultraibolya sugárzás esetén riasztást ad. "Új típusú riasztási rendszert vezetünk be idén, azzal a céllal, hogy az átlagemberek is jobban meg tudják becsülni milyen veszélynek vannak kitéve a napon" - mondta Bozó László, Országos Meteorológiai Szolgálat elnöke. Az OMSZ 24 órával előre jelzi az országos viszonylatban nagyon erős UV-sugárzást. Ennek erősségét a ma már egész Európában egységesen használt úgynevezett UV-indexszel jelölik. Az értékeket kategóriákra osztották, úgy mint gyenge, mérsékelt, közepes, erős és nagyon erős. A riasztást 7,5-ös, nagyon erős értéknél adja ki az OMSZ.
2008.04.29. 18:03
 
 
Annus és Fazekas még mindig tartozik a NOB-nak
Annus Adrián és Fazekas Róbert még mindig tartozik a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak és a MOB azt indítványozza, hogy a két atléta nevét töröljék a pekingi játékokra akkreditált sportolók listájáról. A zona.hu internetes oldal úgy tudja: a Magyar Olimpiai Bizottság - korábbi ígéretével ellentétben - mégsem rendezte a két nehézatléta tartozását a NOB felé. A két sportoló azután indított - és vesztett - pert a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) a NOB ellen, hogy a szervezet doppingvétség miatt megfosztotta őket athéni aranyérmüktől. A perköltségből ugyan valamennyit már törlesztettek, de 3,6 millió forint még mindig fennmaradt.
2008.04.29. 17:57
 
 
Több rendelkezés alkotmányellenes a pártok gazdálkodásáról szóló törvényben
Alkotmányellenesnek minősítette az Alkotmánybíróság (Ab) a pártok műkö­déséről és gazdálkodásáról, valamint a pártok működését segítő alapítványokról szóló törvények több rendelkezését - közölte a testület sajtófőnöke. Az Ab mulasztásban megnyilvánuló alkotmányellenességet állapított meg, mert nem látott megfelelő törvényi garanciákat arra, hogy a párttörvény alapján létrejött alapítványok a hozzájuk beérkezett támogatást valóban alapítványi célokra fordítják, és az nem válik burkolt párttámogatássá - írta közleményében Sereg András. A határozat alapján a mulasztást az Országgyűlésnek szeptember 30-ig kell korrigálnia.
2008.04.29. 17:33
 
Grosics Gyula elhagyta a kórházat
Kedden elhagyta a Kútvölgyi Kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója. "Úgy érzem magam, mint aki éppen kijött a kórházból. Nem túl jól, de legalább már nem vagyok bent a klinikán" - mondta a Fekete Párduc becenevű volt kapus a magyar szövetség hivatalos honlapján. A 82 éves sportember április 21-én került kórházba, mert kitágult a tüdeje. Grosics ezt megelőzően szintén tüdőproblémákkal január 24-én került kórházba, akkor életmentő műtétet is végrehajtottak rajta, és február 12-ig benn kellett maradnia.
2008.04.29. 17:31
 
 
Közép-Európa-rali: folytatás jövőre
A szombaton - nagy sikerrel - befejeződött Közép-Európa-rali szervezői már elkezdték a Dakar-széria következő magyarországi versenyének szerevezését. "Szombaton és vasárnap tárgyaltunk a viadal jogtulajdonosaival a folytatásról" - mondta Ujhelyi István, a sportot felügyelő Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára. "Azt szeretnénk elérni, hogy évről évre Magyarországon rendezzék meg ezt a versenyt." "Jó lenne, ha a legközelebbi viadalra ősszel kerülne sor" - mondta Szalay Balázs, a "Kis Dakarnak" is elnevezett verseny főszervezője.
2008.04.29. 17:06
 
 
FIFA: visszavették Albániát
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) visszavette a tagságából márciusban felfüggesztett, magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Albániát. A FIFA azzal indokolta korábbi lépését, hogy az ország kormánya - miután vitába keveredett a futballszövetséggel - közvetlen felügyelete alá vonta a sportági szervezetet. A nemzetközi szövetség közleményéből kiderül, hogy Ylli Pango sportminiszter új szerződést kötött az Albán Labdarúgó Szövetséggel, ráadásul elállt a szervezet ellen indított bírósági pertől is.
2008.04.29. 16:53
 
 
Prága: Czink nyolcaddöntős egyesben
Czink Melinda nyert az 1. fordulóban, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé a prágai, 145 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a magyar játékos a hozzá hasonlóan selejtezőből indult horvát Jelena Pandziccsal nézett farkasszemet, s két sima játszmában nyert. Czink a következő körben a szlovén Katarina Srebotnik és az osztrák Yvonne Meusburger párharcának győztesével találkozik. Czink párosban - oldalán a dél-afrikai Natalie Grandinnal - negyeddöntős és várhatóan szerdán lép ismét pályára.
2008.04.29. 16:43
 
 
Elfogadta az EU a borreformot, már az idén életbe léphet
Az Európai Unió tagországainak tanácsa kedden hivatalosan elfogadta a borreformot, amely, reményeik szerint, növelni fogja az európai borok versenyképességét. A reformról a mezőgazdasági miniszterek már decemberben politikai megállapodásra jutottak. Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter annak idején magyar szempontból nagy sikernek nevezte a megállapodást, mert sikerült elérni, hogy továbbra is javítható a termés minősége cukrozással, továbbá sikerült megtörni azt az eddigi elvet, hogy az unió - az úgynevezett "történelmi bázis" alapján - a korábbi években folyósított támogatások összegét vette alapul a további támogatási keretek meghatározásakor.
2008.04.29. 15:56
 
 
Nincs megegyezés a BKV-vezetősége és a szakszervezetek között
Nem született megegyezés a BKV vezetősége és a szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság között a mai tárgyaláson sem - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője. Hozzátette: a sztrájkfenyegetés továbbra is fennáll, a szakszervezetek nem hajlandóak hónapokig várni a megegyezésre, így ha továbbra is marad a "patthelyzet" akkor heteken belül újra sztrájkot hirdetnek, amely biztosan többnapos lesz. A szóvivő elmondta: annyi előrelépés történt, hogy a munkáltató javaslatára jövő hét hétfőtől külön munkacsoportban vizsgálják az érdekképviseletek és a vezetőség küldöttjei a szakszervezetek által egy hete átnyújtott, a követeléseiket is tartalmazó megállapodás-csomagot.
2008.04.29. 15:55
 
Kárhelyszíni sajtószolgálatot indít a katasztrófavédelem
A hiteles, pontos és gyors tájékoztatás érdekében kárhelyszíni sajtószolgálatot indít az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A május 1-jétől induló szolgálat feladata a tűzesetek, balesetek, különféle katasztrófahelyzetek helyszínén az események képi dokumentálása, a sajtó tájékoztatása, különösen a lakosságvédelmi intézkedések tekintetében.
2008.04.29. 15:34
 
Fideszes kisgazdák törvénymódosító javaslata
A Fideszes kisgazdák benyújtották az Országgyűléshez azt a törvénymódosító javaslatukat, amellyel az alapvető élelmiszerek ÁFA-kulcsát 5%-ra javasolják leszállítani. A Magyarországon hatályos, és az Európai Unióban megkötött egyezmény szerint 10%-os ÁFA nincs, ezzel szemben az EU számos tagállamában 5 %-os vagy Nagy-Britanniában 0 %-os ÁFA-t állapítanak meg az alapvető élelmiszerekre.
2008.04.29. 15:30
 
Szőke András, Koós János és Zimány Linda együtt rap-el!
Ha valaki azt hinné, hogy a három sztár egy új rap bandát alapított, az téved. Ők ugyanis vendégként szerepelnek és rap-elnek a V.S.O.P. nevű rap formáció legújabb, visszatérő klipjében. A sztárok szoros baráti kötelékben vannak az együttessel, ezért nem csoda, hogy a magyar szórakoztatóiparban eddig egyedülálló költségvetésű klipben való szereplésre azonnal igent mondtak. Szőke Andrásnak olyannyira megtetszett a hip-hop világa, hogy a klipben szintén vendégeskedő break csapattal együtt mozgott; szaltózott valamint az electric boogie mozdulatait is könyedén elsajátította.
2008.04.29. 15:24
 
 
Freedom House: Magyarországon konszolidált a demokrácia
A magyar demokrácia egy konszolidált demokrácia - mondta Tom Melia, a Freedom House ügyvezető igazgatója, amikor a szervezet által Magyarországon készített tavalyi elemzést ismertette az Országgyűlés emberi jogi bizottságának és az európai ügyek bizottságának közös ülésén kedden a Parlamentben. Az elemzés szerint a 2007-es évet az előző évi zavargásokat követően a pártpolitikai polarizáltság, a szélsőjobboldal radikalizálódása és a reformok bevezetésére irányuló részintézkedések jellemezték. Rámutatnak, hogy az 1990-es évek elején végbement rendszerváltás óta Magyarország sikeresen vezette be a szabadpiaci gazdaságot.
2008.04.29. 14:26
 
 
Május 1-jén az üzletek többsége zárva tart
Május 1-jén, a munka ünnepén, csütörtökön, az élelmiszerboltok többsége zárva tart, kivéve a nonstop üzleteket, illetve azokat, amelyek a kiemelt idegenforgalmi helyeken működnek - tájékoztatta az MTI-t az Országos Kereskedelmi Szövetség. Felmérésük szerint május 1-jén nyitva lesznek viszont a benzinkutak, virágboltok, édességboltok, vendéglátóipari és szórakozóhelyek. Pénteken általában a szokásos rend szerint lesznek nyitva a kereskedelmi egységek, ám egyes üzletek a szokásostól eltérően zárva tarthatnak. Szombaton és vasárnap szintén a napnak megfelelő rend szerint várják a vásárlókat a boltok. A nyitva tartás változásait kötelező kiírni az üzletekben, szolgáltató helyeken - áll a közleményben.
2008.04.29. 14:25
 
 
A DNS-vizsgálat megerősítette, hogy a vérfertőző apáé a hat gyerek
A DNS-vizsgálat megerősítette, hogy valóban a 73 éves alsó-ausztriai Josef Fritzl az apja annak a hat gyereknek, aki a férfi és fogságban tartott lánya vérfertőző kapcsolatából született - jelentette be Amstettenben a tartományi bűnügyi rendőrség vezetője. A férfit kedden előzetes letartóztatásba helyezték. Fritzl hétfőn feltárta a részleteket a rendőröknek, bevallva tettét, miszerint 24 éven át amstetteni házuk pincéjébe zárva tartotta lányát, Elisabethet és vérfertőzés útján tőle született gyerekeit. A férfit kedden reggel két orvos is megvizsgálta, és azt állapították meg, hogy nem mutat öngyilkossági szándékot és fizikailag jól van.
2008.04.29. 14:08
 
 
A többség nem lát különbséget házasság és élettársi kapcsolat között
Öt megkérdezettből három nem lát különbséget a házasság és az élettársi kapcsolat intézménye között - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet felméréséből. A kutatás eredménye szerint elsősorban az élettársi kapcsolatban élők és az elváltak azok, akik nem tesznek különbséget házasság és élettársi viszony között, miközben a házasoknak csak a fele gondolja úgy, hogy az együttélés e kétféle módja között semmiféle különbség nincsen. Azzal a megfogalmazással, miszerint a házasság "elavult intézmény", az ezer megkérdezett felnőtt 73 százaléka nem ért egyet, viszont a 20-29 éves fiatalok, az egyedülállók és az elváltak körülbelül egyharmada úgy gondolja, hogy az állítás igaz.
2008.04.29. 13:19
 
 
Fidesz: elfogadhatatlan az állami vezetők számának növelése
A Fidesz azt fontolgatja, hogy a kormányátalakítás kapcsán módosító indítványt nyújt be, hogy megakadályozza az állami vezetők számának emelését - jelentette ki a Fidesz frakcióigazgatója. Mint mondta, az ellenzék nem szokott beavatkozni kormányátalakítási ügyekbe, hiszen a miniszterelnök joga kialakítani a kormány szerkezetét, az azonban már költségvetési takarékossági kérdés, így nem lehet a kormány belügye, hogy az átalakítás mennyivel növeli meg az állami kiadásokat. Répássy Róbert emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök korábban olcsóbb államot ígért, és azt, hogy a kormány magán kezdi a takarékoskodást, most azonban párton belül szövetségeit nevezi ki miniszternek és államtitkárnak.
2008.04.29. 12:56
 
 
Beszámoltak az SZDSZ-es tárcák eredményeiről a párt miniszterei
A Liberális kormányzati kabinet utolsó ülésén beszámoltak az SZDSZ-es vezetésű tárcák eredményeiről a párt miniszterei, valamint Magyar Bálint, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára kedden a parlamentben. Kóka János, az SZDSZ elnöke azt mondta, hogy a szocialistákkal közösen elhatározott tíz programpontból négy teljesült. Fodor Gábor sikerként értékelte, hogy a környezetvédelem kiemelt politikai üggyé vált, Horváth Ágnes pedig azt emelte ki, hogy hosszú idő után többlete van az Egészségbiztosítási Alapnak.
2008.04.29. 12:44
 
 
Az államfő szerdán mutatja be jelöltjét a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztére
Sólyom László köztársasági elnök szerdán mutatja be jelöltjét a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztére a parlamenti pártok frakcióvezetőinek - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal kedden. A köztársasági elnök szerdán öt órára várja a pártok frakcióvezetőit, hogy bemutassa a jelöltet a Sándor-palotában. Sajtóinformációk szerint a jelölt Baka András, a strasbourgi emberi jogi bíróság 1991-2007 közötti magyar bírája. A köztársasági elnök először a Legfelsőbb Bíróság jelenlegi elnökével, Lomnici Zoltánnal találkozott február első napjaiban. Később napvilágra került információk szerint a találkozón Sólyom László közölte a főbíróval: más jelöltet keres a posztjára.
2008.04.29. 12:30
 
 
Aláírták a háziorvosok finanszírozásáról szóló megállapodást
Aláírták a háziorvosok finanszírozásáról szóló megállapodást, az új rendszer hétmilliárd forint többletforrást igényel - mondta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatója, kijelölt egészségügyi miniszter kedden. Székely Tamás hangsúlyozta: nem kompenzációról van szó, hanem egy új finanszírozási rendszer első lépéséről. Az átalakítás egyik eleme, hogy minden egyes jogviszony-ellenőrzésért 50 forintot kapna a háziorvos, ezzel a díjjal ismerik el az ellenőrzés tárgyi feltételeit. Pluszpénz jár azért, ha a háziorvos több szakvizsgával rendelkezik, itt a szakmai szorzók rendszerét dolgozták át. Az orvosok fix díjait is módosítják annak figyelembe vételével, hogy egy praxishoz hányan tartoznak.
2008.04.29. 12:10
 
Stagnált a politikai, kissé nőtt a gazdasági kockázat
Stagnált a politikai és kissé nőtt a gazdasági kockázat Magyarországon tavaly - állapítja meg a Political Capital Institute és a Figyelő közös tanulmánya, amelyet kedden hoztak nyilvánosságra. A politikai kockázat nem javult a 2006. évi mélyponthoz képest, az index változatlanul 66 pont. Az index alacsonyabb értéke a kockázat romlását jelzi. A negyedévenként kialakított gazdasági kockázati index (Ecorisk) 2007. átlagában 52,4 pont volt, az utolsó negyedévben 52,6 pont, alig mozdult el a 2006. év végi 52,3 ponthoz képest.
2008.04.29. 11:59
 
 
Márciusban 67 ezerrel emelkedett a mobil-előfizetők száma
Az idén az első három hónapban több mint 200 ezerrel, ezen belül márciusban 67 ezerrel 11 millió 232 ezerre nőtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így a hónap végén 100 főre 111,8 előfizetés jutott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Az NHH közleménye szerint 2007 végén a penetráció 109,7%-os, tavaly március végén pedig 99,9%-os volt. Az előfizetői szám, azaz a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas (aktív) SIM-kártyák száma alapján március végére a Pannon piaci részesedése az előző havi 35,39%-ról 35,29%-ra csökkent, a T-Mobile részesedése 43,80%-ról 43,88%-ra, a Vodafone részesedése pedig 20,80%-ról 20,83%-ra emelkedett.
2008.04.29. 11:44
 
 
Szexbotrány Ronaldo körül
Transzvesztita prostituáltakkal keveredett rendőrségi üggyé fajult vitába szülővárosában Ronaldo, az AC Milan súlyos sérülésből lábadozó brazil csatára. A világbajnok labdarúgó a Rio de Janeiró-i rendőrség szerint hétfőre virradó éjjel az előkelő Barra da Tijuca negyedben három örömlánynak tűnő személlyel távozott egy éjszakai klubból. Egy motelbe mentek, majd nem sokkal később megjelentek a legközelebbi őrszobán, hogy tisztázzanak egy félreértést. A három nőimitátor azzal vádolja a 31 éves sportolót, hogy nem fizette ki a megbeszélt járandóságukat, drogot fogyasztott és megfenyegette őket, hogy bajuk esik, ha nyilvánosságra kerül az ügy.
2008.04.29. 11:13
 
 
Az ENSZ akciócsoportot hoz létre az élelmezési válság leküzdésére
Az ENSZ több szakosított szerve létrehoz egy akciócsoportot a növekvő élelmiszeripari árak okozta globális válság kezelésére - jelentették be Bernben egy ENSZ-tanácskozás után. Ban Ki Mun főtitkár irányítja majd a csoport munkáját. A főtitkár és az ENSZ 27 szakosított szervezetének igazgatói hétfőn és kedden tanácskoztak a svájci fővárosban a válság megoldásáról. A főtitkár elmondta a zárt ajtók mögött tartott eszmecsere után rendezett sajtóértekezleten, hogy az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) 1,7 milliárd dollár értékben szándékozik vetőmagokat juttatni falusi gazdálkodóknak a világ legszegényebb országaiban.
2008.04.29. 11:10
 
 
BMW: 17%-kal csökkent a negyedéves adózott eredmény
Az idei első negyedévben vártnál nagyobb mértékben, 17%-kal esett a BMW német járműgyártó profitja, ugyanakkor a becsültnél nagyobb volt a forgalma. A veszteség egyszeri okra, a negyedévben képzett 236 millió eurós kockázati alapra vezethető vissza. Az alapot részben az USA-ban bérelt autók rossz hiteleinek, részben a használt autók áresésének ellensúlyozására hozták létre. A BMW, a Mini és a Rolls-Royce márkákat gyártó cég megerősítette idei nyereség és eladási várakozását. A cég adózott eredménye a március 31-én záródott három hónapban 487 millió euró lett az egy évvel korábbi 587 millió eurót követően. Az adózás előtti profit 852 millió euróról 641 millió euróra mérséklődött. A cég bevétele 13,29 milliárd euró volt.
2008.04.29. 10:55
 
 
A jelentéstervezet szerint Brüsszel felvenné Szlovákiát az eurózónába
Teljesíti Szlovákia az euróövezeti csatlakozás feltételeit - áll egy brüsszeli sajtóértesülés szerint abban a jelentéstervezetben, amelyet az Európai Bizottság jövő szerdai ülésén fogad el a témáról. Az "EU kormánya" szokásos konvergenciajelentését adja ki, amelyben hagyományosan számba veszi, hogy az Európai Unió tagországai közül hogyan állnak az euróövezeti közeledéssel azok, amelyek még nem tagjai a zónának. Svédország mellett és Szlovéniát leszámítva az EU új kelet- és közép-európai tagországait, köztük Magyarországot vizsgálja a jelentés az euróövezeti csatlakozási feltételek - más néven maastrichti kritériumok - teljesítésének szempontjából.
2008.04.29. 10:45
 
 
Demonstráció és ellendemonstráció a Népszava épületénél
Mintegy háromszázan gyűltek össze kedden délelőtt a budapesti Könyves Kálmán körúton, a Népszava szerkesztőségének épülete előtti parkolóban, tiltakozva a gój motorosok által meghirdetett demonstráció ellen. A megmozduláson megjelent Gyurcsány Ferenc és felesége is. A kormányfő nem nyilatkozott, viszont néhány ellentüntetővel beszélgetett és aláírt néhány pólót is. A motorosok egy petíciót és egy gumibabát szerettek volna átadni a Népszava főszerkesztőjének, tiltakozva Andrassew Iván, a lap publicisztikai rovata vezetőjének a gój motorosokról szóló írása miatt. Németh Péter azonban egyiket sem volt hajlandó átvenni. Mindkét demonstráció békésen ért véget, rendőri intézkedésre nem volt szükség.
2008.04.29. 10:40
 
 
Hétfőn esküt tesznek az új miniszterek
A hat új miniszterből öten leteszik az esküt jövő hétfőn a parlamentben - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után. Elmondta: a minisztériumok felsorolásáról szóló törvény módosításának zárószavazása várhatóan május 13-án lesz, így Gyenesei István valószínűleg egy héttel ezután, május 19-én tehet miniszteri esküt. Szili Katalin beszámolt arról is, hogy a jövő heti ülés napirendjének elfogadása biztosított, mert az SZDSZ támogatja. Bajnai Gordonnak, aki az újonnan megalakuló Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium vezetője lesz, nem kell esküt tennie, mivel jelenleg is miniszter.
2008.04.29. 10:25
 
Szexélvezeti jog nőknek
Alkotmányos joguk lehet a szex élvezetéhez a nőknek Ecuadorban. Az új alkotmány kidolgozásával foglalkozó gyűlés egy prominens tagja, Maria Soledad Vela állt elő a javaslattal. Okfejtése szerint Ecuadorban hagyományosan szexuális tárgynak tekintik a nőket és csupán szaporodási szerepkörre kárhoztatják őket. Vela úgy véli, ideje lefektetni a jogot a szex élvezetéhez a nők számára, biztosítani kell, hogy szabadon, felelőséggel és tájékozottan maguk dönthessenek nemi életükről. A gyűlés ellenzéki oldaláról azzal bírálták Velát, hogy megpróbálja paragrafussal elrendelni orgazmust, ő azonban azzal vágott vissza, hogy nem a csúcsponthoz való jogot, hanem pusztán az élvezethez valót szorgalmazza.
2008.04.29. 10:14
 
 
5%-kal több lakást adtak át az első negyedévben
Az első negyedévben 5.751 befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt és 8.956 új lakásra adtak ki építési engedélyt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A használatba vett lakások száma 5 százalékkal volt több, az új lakásépítési engedélyeké viszont 14 százalékkal volt kevesebb, mint egy évvel ezelőtt. Tavaly több mint 36 ezer befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt, és több mint 44 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt. A használatba vett lakások száma 7 százalékkal volt több tavaly, mint 2006-ban, az új lakásépítési engedélyeké viszont 1 százalékkal elmaradt az előző évitől.
2008.04.29. 09:15
 
 
17 embert ítéltek el a tibeti zavargások miatt Kínában
A kínai igazságszolgáltatás három évtől életfogytiglanig terjedő börtönbüntetésre ítélt kedden 17 személyt, mert részt vettek a március 14-i lhászai zavargásokban. Ők az elsők, akiket elítéltek a zavargásokban való részvételért. A lhászai középfokú bíróság nyilvános tárgyaláson hirdette ki az ítéleteket - jelentette az Új Kína hírügynökség. A kínai hatóságok közlései szerint 18 civilt és egy rendőrt öltek meg a lhászai zavargások tibeti részvevői, és 382 polgári személynek, valamint 241 rendőrnek okoztak sérüléseket. Felgyújtottak hét iskolát, öt kórházat és 120 lakást, kifosztottak 908 boltot. Az általuk okozott teljes kár hivatalos becslés szerint 244 millió jüanra (több mint 22 millió euró) rúg.
2008.04.29. 08:54
 
 
Benzinárcsökkentési ima
Benzinkútnál énekeltetett imát templomi énekkarával egy kórusvezető az Egyesült Államokban az üzemanyagárak csökkenéséért fohászkodva. Az 59 éves férfi Washingtonból az Egyesült Államok túlfelére zarándokolva, az egyik legdrágább benzinkútnál, San Franciscóban kérte híveivel az égi segítséget. A legdrágább kútnál sem kerül egyébként 90 forintnál több dollárba a benzin literenként az Egyesült Államokban. A lakosság azonban már ezt a szintet is olyan drágaságként éli meg, hogy sokan úgy döntöttek: változtatnak nyaralási terveiken, inkább csak lakhelyükhöz közeli tájékra utaznak.
2008.04.29. 08:39
 
 
7 éves ámokfutó
Szinte háborús pusztítást produkált egy 7 éves fiúcska nagyanyja autójával Floridában: postaládákat tartolt le, parkoló autókat nyúzott meg, oszlopokat döntött ki. A gyereknek nem önszántából adta oda nagymamája a sportkocsit, a fiú egyszerűen ellopta, hogy autókázzon. "Ámokvezetése" 8 percig tartott, de nagyobb pusztítást vitt végbe, mint egy tornádó. A gyerek nagyanyja kocsiját is helybenhagyta, addig ment vele, míg kiesett egy kereke (a jobb első). A rendőrség őrizetbe vette ugyan a fiút - aki megúszta karcolás nélkül furikázását -, ám nem valószínű, hogy eljárás indul ellene.
2008.04.29. 08:27
 
 
Tizenegy év után újra összehívták a Kubai Kommunista Párt kongresszusát
Összehívta a Kubai Kommunista Párt következő kongresszusát Raúl Castro. Az eseményre 2009 második felében kerül sor. Utoljára egyébként 1997-ben tanácskoztak. Az újabb pártkongresszus összehívását több apróbb társadalmi változás előzte meg a szigetországban, amelyekkel az államfői tisztséget bátyjától, Fidel Castrótól idén februárban hivatalosan is átvevő Raúl Castro javítani akarta a kubai átlagpolgárok életkörülményeit, és enyhíteni a velük szembeni korlátozó intézkedések szigorát. Raúl Castro a bizottsági ülésen hangsúlyozta, hogy a pártnak irányelveket kell meghatároznia, többek között arra az időszakra, amikor a "történelmi nemzedékek" már letűnnek az ország vezetéséből.
2008.04.29. 08:17
 
 
Tovább egyeztet a BKV vezetősége és a szakszervezetek
Délután folytatódik az egyeztetés a BKV vezetősége és a szakszervezetek között az érdekképviseleti követelésekről. A szakszervezetek a múlt héten javaslatcsomagot juttattak el a munkáltatónak, amelyben többek között indítványozzák a megfelelő jogszabályok és rendeletek megváltoztatását, kiegészítését annak érdekében, hogy a cég gazdasági helyzete megnyugtatóan rendeződjön. A tárgyalások sikeres lezárásához - szerintük - elengedhetetlen a főváros és az állam képviselőinek bevonása az egyeztetésekbe. Állítólag a mai tárgyaláson ott lesz Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes is. Amennyiben nem sikerül egyezségre jutni, akkor akár többnapos sztrájk is várható a szakszervezetek fenyegetése szerint.
2008.04.29. 08:02
 
 
A francia-magyar stratégiai partnerségről tárgyalt Medgyessy
A Nicolas Sarkozy francia államfő és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által májusban aláírandó, stratégiai partnerségről szóló megállapodás előkészítésének keretében hétfőn Párizsban fogadta Medgyessy Péter utazó nagykövetet a francia Energiaügyi, Környezetvédelmi, Fenntartható fejlődési és Területfejlesztési csúcsminisztérium vezetője és a francia elnök tanácsadója. A találkozók után a volt kormányfő elmondta: a május 22-én Párizsban aláírandó megállapodás legfőbb pontjai a kis- és közepes vállalkozások közti együttműködés bővítése, az élelmiszerválsággal és az áremelkedéssel külön aktualitást kapott agrárium, valamint a hosszú távú stratégiát igénylő energetikai kérdések lesznek.
2008.04.29. 07:55
 
 
Az ENSZ-főtitkár önmérsékletre intette Izraelt
Önmérsékletre intette Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár Izraelt a Gázai övezetben folytatott hadműveleit illetően és elítélte, hogy hétfőn egy palesztin anya és négy gyermeke is életét vesztette az erőszakhullám következtében. Az ENSZ főtitkára a világszervezet New York-i székhelyén, szóvivője útján hozta nyilvánosságra állásfoglalását. Palesztin források szerint egy izraeli harckocsi lőtt egy házat a Gázai övezet északi részén fekvő Bét-Hanúnban, ez okozta az áldozatok halálát. Az izraeli hadsereg viszont azt hangoztatta, hogy nem felelős a házban történt robbanásért, a detonációt palesztin fegyveresek által szállított robbanóanyag idézte elő.
2008.04.29. 07:49
 
 
Izraelbe, Szaúd-Arábiába és Egyiptomba látogat Bush
Izraelbe, Szaúd-Arábiába és Egyiptomba látogat májusban az amerikai elnök. A Fehér Ház közleménye szerint George Bush Izraelbe a zsidó állam alapításának 60. évfordulója alkalmából utazik, emellett személyes jelenlétével igyekszik előrelendíteni a közel-keleti békefolyamatot. Bush, aki május 13. és 18. között megy a térségbe, nem táplál hamis illúziót arról, hogy gyors áttörés érhető el a béketárgyalásokon - mondta a szóvivő. Az amerikai elnök egyébként másodízben látogat a régióba a tavaly novemberi annapolisi Közel-Kelet-konferencia óta, amelyen Izrael és a palesztinok ígéretet tettek: törekedni fognak, hogy még Bush mandátumának lejárta, 2009 januárja előtt megegyezzenek a békéről.
2008.04.29. 07:40
 
 
23 milliárd dollárért kelt el a Wrigley
A Mars Inc és a milliárdos Warren Buffett 23 milliárd dollárért felvásárolják a világ vezető rágógumi gyártóját, a Wm Wrigley Jr Co.-t és így a világ legnagyobb édességgyártója jön létre. Az ügylet Buffett számára több mint 10 százalékos részt jelent a Wrigley-ben, amely felvásárlást követően önálló Mars leánycég lesz. Buffett a Kraft Foods-ban is rendelkezik részesedéssel. A részvényenkénti 80 dolláros felvásárlási ár 28 százalékos felárat tartalmaz a Wrigley 62,45 dolláros pénteki záróára felett. Az egyesült cég a világ csokoládé-, rágógumi- és cukorka-gyártásában a vezető helyre kerül. Elemzők szerint a jelenlegi első, a Cadbury újra próbálkozik majd a Hershey-vel történő egyesüléssel.
2008.04.29. 07:31
 
 
Kakát akarja a Chelsea
A Chelsea szemet vetett Kakára, az AC Milan brazil válogatott labdarúgójára. A Daily Mirror című lap szerint Roman Abramovics, a londoni klub orosz milliárdos tulajdonosa 70 millió eurót fizetne a támadóért. A másik lehetőség szerint a Chelsea Kakáért cserébe elengedné az olaszokhoz két támadóját, az elefántcsontparti Didier Drogbát és az ukrán Andrij Sevcsenkót és ezen felül fizetne a milánóiaknak. Abramovics a nyári szünetben 100 millió eurót kíván a keret megerősítésére fordítani.
2008.04.29. 07:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411[2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista