2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Több százezer ember vált hajléktalanná Mianmarban
Több százezer ember vált hajléktalanná Mianmarban az országon végigsöprő trópusi ciklon miatt - közölte egy ENSZ-tisztviselő. Richard Horsey, a világszervezet regionális segélyközpontjának munkatársa a thaiföldi fővárosban, Bangkokban közölte, hogy legalább ugyanennyi embernek nincs ivóvize. A Nargis névre keresztelt ciklon a hétvégén okozott súlyos károkat az ázsiai országban. A viharban több mint húszezer épület dőlt romba, többségük az Irrawaddy folyó alacsonyan fekvő deltájában. Legkevesebb 350 ember életét vesztette.
2008.05.05. 09:44
 
 
Hatósági ellenőrzést tartanak a leégett kőbányai textilraktárban
Zajlik a helyszíni szemle és a hatósági eljárás, amelynek során megvizsgálják, hogy a pénteken leégett kőbányai textilgyárban és a raktárban betartották-e a tűzbiztonsági előírásokat - árulta el a fővárosi tűzoltóparancsnok-helyettes. Erdős Antal ezredes elmondta: a fővárosi tűzoltóság közép-pesti tűzmegelőzési régiójának vezetése és tűzvédelmi szakértők a helyszínen tájékozódnak, hogy a X. kerületi Sibrik Miklós és Gyömrői út kereszteződésében lévő 4.500 négyzetméteres textilgyár és raktár üzemeltetője betartotta-e a tűzbiztonsági előírásokat.
2008.05.05. 09:19
 
 
Válságtanácskozást tartanak a rizsről Indonéziában
Számos dél-kelet-ázsiai ország minisztere találkozott az indonéz fővárosban a hét végén, hogy a rizshelyzetről, az árak stabilizálásának, a termelés növelésének lehetőségeit vitassa meg. Elsősorban a helyi lakosság megfelelő ellátása a cél, melynek érdekében a térség államaiban már rizskiviteli, rizsellátási korlátozásokat vezettek be, termelői támogatásokat határoztak el. A mintegy tíz ország részvételével zajló megbeszélések fő kérdése azonban, miként lehetne megfékezni, megállítani az áremelkedést. A rizs az első számú élelmezési cikk, ugyanakkor esetükben jelentős exporttétel is, s mint ilyen a termény nemzetközi árszintjét határozza meg.
2008.05.05. 09:01
 
 
Teherán elutasítja a nagyhatalmak ajánlatcsomagját
Teherán nem fogad el semmilyen ajánlatcsomagot a nagyhatalmaktól, amely bármilyen módon sérti Irán jogát atomprogramja folytatásához - közölte az iráni külügyi szóvivő. Mohammad Ali Hoszeini arra az ajánlatra reagált, amelyet az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja és Németország dolgozott ki Irán számára, kérve cserében nukleáris programjának felfüggesztését. A nagyhatalmak által javasolt csomag tartalma nem nyilvános, csak annyit tudni róla, hogy az előző alkalommal, 2006-ban felajánlott ösztönzők "aktualizált változatáról" van szó.
2008.05.05. 08:40
 
 
Emlőrákszűrés melltartóval
A jövőben az emlőrák szűrővizsgálatához talán elégséges lesz egy órára, ismételten viselni egy különleges melltartót és csak azoknak tanácsolják, hogy menjenek el a szűrőállomásra, akiknél ez az egyszerű módszer valami gyanús eltérést jelez. Angol és kínai kutatók dolgoznak azon, hogy ez a fontos lehetőség várhatóan három év múlva világszerte a hölgyek számára elérhető legyen. A rosszindulatúan elfajuló rákos sejtek, szövetek anyagcseréje, vérellátása megváltozik, fokozódik és ezért a daganatos területek hömérséklete is más lesz, mint a környezetükben lévő, egészséges sejteké. Jó lenne, ha a hőmérséklet változása már akkor jelezné a bajt, a rákos folyamatot, amikor a rosszindulatú elfajulás még el sem kezdődött.
2008.05.05. 07:56
 
 
A kékcinegék párkapcsolati válsága
A válás nem csupán az embereknél elterjedt jelenség - a monogám madaraknál, így például a kékcinegénél is előfordul, nem is ritkán. A seewieseni Max Planck Madártani Intézet viselkedésökológusai ötven százalékos válási rátát állapítottak meg ennél a fajnál hosszú távú tanulmányuk során. A jelenség megértéséhez azt kellett megtudniuk, ki profitál belőle. Kis énekesmadarakon végzett előző tanulmányok szerint a tojók járnak jobban a válással, ugyanis az új partnerrel több utódot hoztak világra. A mostani tanulmány azonban arra enged következtetni, hogy az "elvált" tojók szaporodási sikere nem az új partnerre vezethető vissza, hanem arra, hogy új, jobb területre költöznek.
2008.05.05. 07:49
 
Megbocsátás vagy bosszúállás?
Amerikai kutatók keresik azokat az okokat, amelyek egyes embereket a sértések megbocsátására, másokat bosszúra késztetnek. A clevelandi Case Western Reserve University kutatói a téma tanulmányozása során érdekes eredményre jutottak. Megállapították, hogy a megbocsátás békésebb életre ad lehetőséget, viszont "sokba kerülhet" az egyéni érdekek és a büszkeség szempontjából. Azt is kiderítették, hogy a megbocsátásban három elem játszik meghatározó szerepet. Könnyebben megbocsát az, aki a sértést nem ítéli súlyosnak, aki képes empátiát érezni a sértő iránt, vagyis azonosulni tud vele, aki képesnek tartja magát arra, hogy elkövesse ugyanazt mind súlyosságban, mind típusban.
2008.05.05. 07:41
 
 
Lehmann az idény végén távozik az Arsenaltól
Jens Lehmann kapus az idény végén távozik az Arsenal labdarúgócsapatától - jelentette be Arsene Wenger vezetőedző. A 38 éves német hálóőrt - aki a szezon elején vesztette el biztos helyét az Ágyúsoknál - vasárnap hatalmas lelkesedéssel köszöntötte az Emirates Stadion közönsége, amikor az utolsó húsz percre becserélték az Everton elleni, 1-0-ra megnyert bajnokin. A francia mester úgy véli: a portás egyértelműen kiérdemelte az ovációt. "Az itt eltöltött öt éve alatt száz százalékig profin viselkedett. Sok siker részese volt és hiányozni fog, a pályán és azon kívül is" - fogalmazott Wenger. Lehmann 2003-ban, a Borussia Dortmundtól igazolt az Arsenalhoz, amellyel bajnokságot és FA Kupát is nyert.
2008.05.05. 07:38
 
 
Zökkenőmentesen zajlott az érettségi
Rendben megkezdődtek a középiskolákban a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségik hétfőn reggel, rendkívüli eseményről nem érkezett bejelentés - közölte a szaktárca a vizsgahelyszínekről érkezett visszajelzések alapján. Az első vizsganapon középszinten 1.130 helyszínen 83.109 vizsgázó, emelt szinten 55 helyszínen 2.357 vizsgázó ad számot tudásáról. Magyar mint idegen nyelvből középszinten 33 helyszínen 60 vizsgázó, emelt szinten 6 helyszínen 31 vizsgázó tesz érettségi vizsgát. A hivatalos tételcímeket hétfőn kora délutánra ígérte az oktatási tárca. Az érettségi vizsga menete megegyezik a tavalyival: a magyar nyelv és irodalom vizsgatárgy közép- és emelt szintű írásbelije egyaránt 240 percig tart.
2008.05.05. 07:33
 
 
Amnesztia a fóliasátrak bírságolására
A bejelentés nélkül, illetve szabálytalanul épített fóliasátor miatt kiszabható építési bírság alapja négyzetméterenként 5 ezer forint lehet, de a 2009. április 30-ig kért fennmaradási engedéllyel ezt is el lehet kerülni. Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter tavaly decemberben hozta az építési hatósági eljárásokról szóló rendeletét. Ebben bejelentéshez köti a beépítésre szánt területen (belterületen) a 100 négyzetméternél nagyobb alapterületű és 6 méternél magasabb fóliasátrak építését. Az ugyanilyen méretű sátorhoz a beépítésre nem szánt területen (külterületen) sem építési engedély, sem pedig bejelentés nem kell. Az új rendelet kimondja, hogy aki jövő év április 30-ig fennmaradási engedélyt kér a fóliasátrára, az nem bírságolható.
2008.05.05. 07:22
 
 
Olmert-Abbász találkozót tartanak Jeruzsálemben
Jeruzsálemben találkozik Ehud Olmert izraeli miniszterelnök és Mahmúd Abbász palesztin elnök, Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter hétvégi egyeztető tárgyalásait követően. Rice előzőleg Olmerttel és Abbásszal is tárgyalt, s vasárnap Jeruzsálemben elégedetlenségét fejezte ki amiatt, hogy Izrael nem hajlandó jelentős mértékben csökkenteni a katonai útakadályok számát Ciszjordániában. Az amerikai külügyminiszter megbeszéléseket folytatott Ehud Barak izraeli védelmi miniszterrel és Szalám Fajjád palesztin miniszterelnökkel, s a tervek szerint hármas találkozót tart izraeli kolléganőjével, Cipi Livnivel és Ahmed Koreivel, az Izraellel folytatott béketárgyalások palesztin főtárgyalójával.
2008.05.05. 07:19
 
 
Primera División: 31-edszer bajnok a Real Madrid
A címvédő Real Madrid remek hajrával, 0-1-ről fordítva nyert az Osasuna vendégeként, így már 35 forduló után megszerezte 31. bajnoki serlegét a spanyol labdarúgó Primera Divisiónban. Három körrel a zárás előtt a fővárosi gárda behozhatatlan, 10 pontos előnyre tett szert a Villarreal előtt. A Real sikerének értékét növeli, hogy a második félidő elejétől a kiállított Fabio Cannavaro nélkül, 10 emberrel küzdött Pamplonában. Primera División, 35. forduló: Osasuna-Real Madrid 1-2 (0-0), gól: Punal (83. - 11-esből), illetve Robben (87.), Higuain (89.) kiállítva: Cannavaro (Real Madrid, 46.).
2008.05.05. 06:57
 
 
Népszava: Visszavonja a tb-törvényt az MSZP
Nem módosítja, hanem visszavonja a tb-reformot szabályozó törvényt az MSZP, az azonban még nem dőlt el, hogy önálló javaslatukat benyújtják-e az Országgyűlésnek - tudta meg a Népszava. A lap hétfői számában megjelent írás szerint a szocialisták attól tartanak, hogy a hét régióban, hét állami tulajdonú pénztár létrehozását célzó elképzeléseikhez nem tudják megszerezni a parlamenti többséget. A Népszava szerint a törvény visszavonása már eldöntött tény a párton belül. Az MSZP képviselőcsoportja azonban megosztott abban, hogy a visszavonással együtt benyújtsák-e az új törvényt, amelynek a támogatása erősen kétséges.
2008.05.05. 06:53
 
Hétfőn öt új miniszter teszi le az esküt az Országgyűlés előtt
Öt új miniszter tesz esküt hétfőn a parlamentben; a miniszterjelöltek kinevezését az Országgyűlés szakbizottságai támogatták. Bajnai Gordonnak, aki új tárca élére kerül az átalakított kormányban, nem kell esküt tennie, mert jelenleg is miniszter, Gyenesei István leendő önkormányzati miniszter pedig csak a kormányszerkezet átalakítását törvénybe foglaló jogszabály elfogadása után, mintegy két hét múlva teheti le az esküt. Bajnai Gordon jelenlegi posztján marad a törvény elfogadásáig, amikor megalakulhat a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium.
2008.05.04. 21:20
 
BÍRKÓZÁS: Ritter: botlás az utolsó utáni állomáson
A vigaszág a második mérkőzéssel kezdődött a 84 kg-ban a varsői szabadfogású kvalifikációs verseny záró napján. A kétszeres Eb-bronzérmes görög Lazarosz Lojzidisz ugyanis sérülés miatt nem tudott kiállni a litván Rumbitis ellen, aki így frissen léphetett szőnyegre Ritter Árpáddal. Európa-bajnokunk „leversenyezte”. A bronzmérkőzést is simán hozta a magyar birkózó az eredetileg moldovai, de ma már bolgár színeket viselő, vébé-negyedik Arkadi Copával szemben.
2008.05.04. 20:55
 
 
Három új bemutató májusban a Nemzeti Táncszínházban
Három új produkciót is műsorára tűz májusban a Nemzeti Táncszínház: május 6-án, kedden az Évák és Ádámok, május 16-án a Gelsomina premierjét láthatja a közönség, május 24-én pedig a Honvéd Táncszínház mutatja be Mezőség című műsorát. Az Évák és Ádámok című darab azt vizsgálja, változott-e az érzelmek sűrűsége, intenzitása, a férfi-nő viszony az évszázadok folyamán, és arra keresi a választ, milyen mértékben él még bennünk a múlt - mondta a darab alapkoncepciójáról az előadás rendezője és koreográfusa, Horváth István az MTI-nek.
2008.05.04. 19:27
 
 
Madonna a legszigorúbb anya!
Se tévézés, se cukorka: Madonna, a popikon kiérdemelte "a legszigorúbb anya a könnyűzene világából" címet.
2008.05.04. 19:13
 
 
MOZI: Narnia Krónikái - Caspian herceg
Egy év telt el Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény története óta, s Narnia Királyai és Királynői meglepve tapasztalják, hogy ebben a csodás lényekkel teli világban 1300 év telt el narniai idő szerint, mióta itt jártak. Távollétük alatt a birodalom aranykora véget ért, a világot most a Telmarinok uralják, élükön a gonosz Miraz királlyal, aki nem ismer kegyelmet. A gonosz uralkodót csak a jogos trónörökös, Caspian herceg, a lázadók vezére győzheti le, aki visszaállíthatja a régi rendet. Narnia lakói és különös lényei a két bátor lovag, Caspian és Peter vezetésével szállnak harcba, visszaállítsák a birodalom régi tündöklő fényét és dicsőségét.
2008.05.04. 19:08
 
 
Jelentősen nőhet a magyar katonai szerepvállalás Afganisztánban
Jelentősen emelkedhet jövőre a magyar katonai szerepvállalás Afganisztánban - vált ismertté vasárnap a közép-ázsiai országban Szekeres Imre honvédelmi miniszter kétnapos hivatalos látogatásának zárónapján. A jelenleg Észak-Afganisztánban szolgálatot teljesítő bő 200 főn felül idén októbertől magyarok veszik át - előreláthatólag 60 fő - a kabuli nemzetközi repülőtér irányítását, emellett a tervek szerint jövő év első felében magyar katonák kapcsolódhatnak be az afgán hadsereg két zászlóaljának kiképzésébe; két afganisztáni helyszínen összesen legalább félszázan.
2008.05.04. 18:30
 
Geráék bajnokként jutottak a Premier League-be
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion idegenbeli győzelemmel zárta az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, így első helyezettként feljutott az élvonalba. A magyar válogatott futballista végig pályán volt a Buzsáky Ákos nélkül felálló Queen's Park Rangers otthonában aratott 2-0-s diadal során. A második feljutó az 1985 óta alsóbb osztályban szereplő, 145 éve alapított Stoke City lett. A harmadik helyről a Hull Cityt, a Bristol Cityt, a Crystal Palace-t és a Watfordot érintő rájátszás dönt majd. Az élcsoport végeredménye 46 forduló után: 1. West Bromwich Albion 81 pont 2. Stoke City 79 3. Hull City 75.
2008.05.04. 18:12
 
 
Alig volt vendég a fővárosi strandokon a hosszú hétvégén
Alig volt vendég a hosszú hétvégén a fővárosi strandokon - közölte Rák Tibor a Budapest Gyógyfürdői Zrt. műszaki igazgatója vasárnap késő délután. A Palatinus strandon a nap folyamán hatvanan voltak, de a május 1-jei nyitás óta egyik nap sem adtak el napi 300 belépőt. Megjegyezte, ahhoz, hogy ne legyen veszteséges a napi nyitva tartás, legkevesebb ezer vendégnek kell lennie. Az összes fővárosi fürdőben hat és kilencezer között változott a vendégek száma az elmúlt napokban. Rák Tibor úgy látja, egyelőre nem lehet megmondani, hogy az időjárás vagy a belépőjegyek ára tartotta távol az embereket.
2008.05.04. 17:49
 
 
A kisebbségi kormányzás alatt várható változások a parlamenti munkában
A parlamenti munkában sokkal több egyeztetésre kényszerül az MSZP ezentúl a kisebbségi kormányzás miatt, a szocialisták az egyszerű többséget igénylő szavazásoknál is bajban lehetnek, ha az SZDSZ vagy más frakció képviselői közül néhányan nem szavaznak velük. Az önálló MSZP-kormány 190 tagú szocialista frakcióval vág neki a kisebbségi kormányzásnak. Ez a gyakorlatban azonban 186 képviselőt jelent, ugyanis a tartósan beteg Horn Gyula és Toller László nem tud részt venni a munkában, valamint Csákabonyi Balázs és Szántó János is betegeskedik az utóbbi időben. A függetlenként bejutott Gyenesei István önkormányzati miniszterként várhatóan a szocialistákkal szavaz majd, így 187 támogatója lehet az Országgyűlésben a kisebbségi kormánynak.
2008.05.04. 17:30
 
 
Férfi kard Vk, Bangkok: magyar arany és bronz
Decsi Tamás arany-, Nemcsik Zsolt pedig bronzérmet szerzett a férfi kardozók bangkoki Világkupa-versenyén. A nemzetközi szövetség honlapja szerint Nemcsik az elődöntőben 15-11-re kikapott a dél-koreai Oh Eun Szeoktól, akit aztán a fináléban Decsi ugyanennyire vert meg. Utóbbi magyar a döntőbe jutásért az amerikai Jason Rogersszen lépett túl 15-9-cel. Lontay Balázs hetedik, Lengyel Balázs nyolcadik, Szilágyi Áron 11., Nagy Zsolt pedig 18. lett az 56 fős mezőnyben.
2008.05.04. 16:43
 
 
Premier League: egygólos Arsenal-győzelem
A harmadik helyen álló Arsenal egygólos győzelmet aratott a vendég Everton felett az angol labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában. Eredmény: Premier League, 37. forduló: Arsenal-Everton 1-0 (0-0), g: Bendtner (76.), Liverpool-Manchester City 1-0 (0-0).
2008.05.04. 16:38
 
 
Szávay a 10. kiemelt, venezuelai riválissal kezd Berlinben
Szávay Ágnest a 10. helyen emelték ki a hétfőn kezdődő, 1,34 millió dollár összdíjazású berlini salakpályás női tenisztorna szervezői. A világranglistán 14. magyar játékos - a viadal honlapja szerint - a rangsorban 106. venezuelai Milagros Sequerával találkozik majd a 64-es főtábla első körében.
2008.05.04. 16:24
 
 
Megszületett és túl van a nehezén Tapír Tibor
Újabb tapírkölyök született a Szegedi Vadasparkban - tájékoztatta vasárnap az MTI-t a létesítmény vezetője. Veprik Róbert elmondta: Tibor, április 14-ikén, névadója napján jött világra, négy és fél kilogrammal. Azóta a kicsi túl van a kritikus időszakon és már a látogatók is megcsodálhatják. Tibor szülei nemzetközi tenyészprogram keretében kerültek Szegedre, Jenny, a mama még tíz évvel ezelőtt, Samu, a papa pedig öt éve. Akkor még nem lehetett tudni, hogy igazi tenyészpárról lesz e szó, de az élet beigazolta, hogy kiválóan elfogadják egymást, és remekül érzik magukat szegedi otthonukban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szinte óramű pontossággal tizenhárom havonta újabb kis csemetével örvendeztetik meg gondozóikat, immár ötödik alkalommal.
2008.05.04. 15:53
 
 
Elköltözött a Gyurcsány-blog
Gyurcsány Ferenc azzal indokolta internetes naplójának elköltözését az amoba.hu portálról, hogy az új helyen egy nyitott, korszerű baloldali tér épül. A miniszterelnök-pártelnök erről videóinterjújában beszélt, amely május 1-jétől már a kapcsolat.hu-n látható. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, a blogolás már beépült az életébe, olyan rutin lett, mint a fogmosás, vagy iskolába vinni a gyerekeket. Mint mondta, ritka eseteket kivéve hétfőtől péntekig minden nap kora reggel diktafonra mondja fel az aznapi blogbejegyzés szövegét. Naponta háromszor-négyszer megnézi a reagálásokat is. A blog nem csetfórum, hanem monológ a részemről, ezért nagyon rika esetben szólok bele - jegyezte meg.
2008.05.04. 14:30
 
 
Túl sikeres thai családtervezés
Sikeresnek mondható Thaiföldon a hetvenes évek elején bevezetett a születésszabályozási program, sőt az Egészségügy Hivatal legfrissebb adatai szerint talán túlzottan is jól sikerült. A hivatal főigazgatója elmondta: idén eddig a születési arány mindössze 1,5 százalék, és ez másfél évtized múlva még alacsonyabb lehet, holott 2 százalék körüli arány lenne a megfelelő. "Ha a trend így folytatódik, komoly munkaerőhiány léphet fel" - jelentette ki. 1965-ben Thaiföldön a születések aránya még 6,8 százalék volt. Állami és magánkezdeményezésű felvilágosítás révén az óvszer-használat azóta jelentősen elterjedt. Fogamzásgátló készítményeket minden patikában recept nélkül lehet vásárolni.
2008.05.04. 14:09
 
Latintánc Eb: Vescovóék győzelme
Törökgyörgy Melinda és Maurizio Vescovo nyerte a spanyolországi Salouban rendezett latintáncok Európa-bajnokságát. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a tavaly vb-t nyert páros történelmi tettet hajtott végre, hiszen a sportág első magyar kontinensbajnoki címét szerezte meg. Az Eb másik magyar kettőse, az Andrea Silvestri, Váradi Martina duó a 36-38. helyen végzett. Eredmény: 1. Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda 2. Stefano Di Filippo, Anna Melnikova (olasz) 3. Alexei Silde, Anna Firstova (orosz) ...36-38. Andrea Silvestri, Váradi Martina.
2008.05.04. 14:04
 
 
Nyolcszáz boldogító igen Belgrádban
Négyszáz fiatal pár mondta ki együtt a boldogító igent vasárnap Belgrádban, az idén már tizedik alkalommal megrendezett tömeges esküvőn. Négyszázszor a városközpontban, a belgrádi polgármesteri hivatalmak helyt adó régi királyi várban, négyszázszor pedig az előkelő Savski Venac kerület elöljáróságán hangzott el az örök hűséget ígérő igen szó. Az első csoportos esküvőt, amelyen húsz pár vett részt, 1999-ben, a NATO-bombázások idején tartották azzal a céllal, hogy életkedvet öntsenek a csüggedt belgrádiakba. Azóta több mint ezer pár tett fogadalmat a szerb főváros szívében, az egykori királyi palotában.
2008.05.04. 13:25
 
Késsel támadt a mentősre egy beteg a mentőautóban
Késsel támadt egy beteg a mentőstisztre a mentőautóban, kórházba szállítása közben - közölte a rendőrség vasárnap. A mentősök egy szarvasi férfit szállítottak orvosi kezelésre szombaton a késő esti órákban a békéscsabai kórházba, a beteg azonban útközben egy hat centiméter pengehosszúságú késsel a mentősre támadt. A mentőtisztnek sikerült elugrania a támadás elől, nem sérült meg. A mentősök értesítették a rendőrséget, így rendőri kísérettel szállították a beteget a kórházba. A szarvasi férfit felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.
2008.05.04. 13:05
 
 
De La Hoya könnyedén legyőzte Forbest
Oscar De La Hoya, a profi boksz egyik legnépszerűbb alakja egyhangú pontozással, magabiztosan legyőzte a szintén amerikai Steve Forbest a Los Angeles-i Home Depot Centerben rendezett profi ökölvívógálán. A több súlycsoportban sokszoros világbajnok "Golden Boy" szinte végig uralta a 12 menetes összecsapást, kiváló lábmunkájával és remek sorozataival, ütéskombinációival majd minden menetben jobb volt riválisánál, az IBF korábbi nagypehelysúlyú bajnokánál. A pontozók is így látták a meccset, hiszen ketten közülük 120-108, míg a harmadik 119-109 arányban hozta ki győztesnek a 35 éves sztárt.
2008.05.04. 12:59
 
 
"Tory forradalom" Londonban, a Labour már Brown utódját keresi
Elsősorban közbiztonsági intézkedésekből álló "konzervatív forradalomra" készül Londonban a brit főváros újonnan megválasztott tory polgármestere, miközben vasárnapi brit sajtóértesülések szerint a hétvégi angol-walesi helyhatósági választásokon súlyos vereséget elszenvedő Munkáspárt bennfentesei már Gordon Brown kormányfő utódját keresik. Brown azonban vasárnap közölte, hogy nem készül távozni. A csütörtökön tartott önkormányzati választásokon az 1997 óta kormányzó Munkáspárt - a sűrűsödő gazdasági bajok miatt egyre rosszabb választói hangulat közepette - az utóbbi negyven év leggyengébb választási eredményét érte el.
2008.05.04. 12:53
 
 
350 fölé nőtt a mianmari ciklon áldozatainak száma
Legkevesebb 351-re nőtt a Mianmaron végigsöpört trópusi ciklon halálos áldozatainak a száma - jelentette vasárnap a mianmari állami média. A halálos áldozatokhoz hozzászámították azt a 109 embert, akik az ugyancsak a délkelet-ázsiai országhoz tartozó, partjaitól délnyugatra fekvő Haing Gyi szigeten lelték halálukat a természeti katasztrófában. A Nargis névre keresztelt ciklon súlyos károkat okozott az ország kereskedelmi fővárosában, Rangunban. A viharban országszerte több mint húszezer épület dőlt romba, többségük az Irrawaddy folyó alacsonyan fekvő deltájában. Az áldozatok többsége is e térségben vesztette életét. Az ország öt déli régióját katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánították.
2008.05.04. 12:44
 
 
Az oroszok elégedettek Putyin elnökségével
Az oroszok túlnyomó többsége kedvezően ítéli meg Vlagyimir Putyin nyolcéves elnökségét és úgy tartja, hogy az elnök is elégedett saját tevékenységével. A Közvélemény Alapítvány (FOM) felmérésének vasárnap közzétett eredményei szerint az állampolgárok 78 százaléka a nyolcéves periódust a kiemelkedő eredmények időszakának tekinti, és csak 8 százalék véli úgy, hogy e nyolc évben több volt a negatívum, mint a kedvező momentum. Ugyanakkor a megkérdezettek 67 százaléknak meggyőződése, hogy maga Putyin is elégedett elnöki ténykedésével, és 15 százalék gondolja úgy, hogy nem elégedett.
2008.05.04. 12:12
 
 
Egy parányi bogár megváltoztatja a Föld éghajlatát
A nyugat-kanadai British Columbia tartomány fenyőerdei aggasztó mértékben pusztulnak. Egy apró rovar pusztítja őket, amely még nagyobb veszéllyel is fenyeget. A fákat, többnyire csavarttűjű fenyőket egy félcentis bogár, a kanadai fenyőszú lárvái dézsmálják - ezzel rövid idő alatt megállítva a fa nedvkeringését. Az elmúlt években több mint 130.000 négyzetkilométernyi erdő pusztulását okozták ezzel. A kanadai erdészeti hatóság kutatója, Werner Kurz és csapata most felmérték, milyen kihatással lehet a jelenség a Föld éghajlatára. A Nature című szaklapban megjelent tanulmányuk eredményei nyugtalanítóak - Nyugat-Kanada erdei hosszabb időre szén-dioxid-raktárból szén-dioxid-forrássá változhatnak.
2008.05.04. 12:04
 
Az átlagosnál kevesebb baleset történt a hosszú hétvégén
Az átlagosnál kevesebb baleset és tűzeset történt az országban a hosszú hétvégén, leszámítva a kőbányai textilraktár-tüzet - közölte Dobson Tibor. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap délelőtt elmondta, csütörtök óta 350-szer riasztották a tűzoltókat. Összesen 62 ember sérült meg, nagy részük közúti balesetben. A szóvivő tájékoztatása szerint tízen haltak meg a hosszú hétvégén, közülük ketten közlekedési balesetben hunytak el, ketten vízbe fulladtak. Dobson Tibor kitért arra, a kőbányai textilraktárnál továbbra is ott van egy tűzoltóautó.
2008.05.04. 12:00
 
 
Rice konkrét lépéseket vár a palesztinok életének javítására
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter vasárnap Jeruzsálemben elégedetlenségét fejezte ki amiatt, hogy Izrael nem hajlandó jelentős mértékben csökkenteni a katonai útakadályok számát Ciszjordániában. Rice, aki szombaton késő este Ehud Olmert izraeli miniszterelnökkel folytatott megbeszélést, vasárnap délelőtt Ehud Barak védelmi miniszterrel és Szalám Fajjád palesztin miniszterelnökkel tárgyalt, főként az említett kérdésről, amely nagy hatással van a palesztinok mindennapi életére. Késő délelőtt az amerikai diplomáciai vezetőjét a ciszjordániai Rámalláhban fogadta Mahmúd Abbász palesztin elnök.
2008.05.04. 11:55
 
 
Szabadfogású olimpiai selejtező: Ritter a kvótaszerzés kapujában bukott el
Nem sikerült olimpiai kvótát szereznie Ritter Árpádnak a szabadfogású birkózók varsói olimpiai selejtezős versenyén. A 84 kg-os súlycsoport magyarja megnyerte két mérkőzését a vigaszágon, a ráadásban azonban alulmaradt. A délutáni programban előbb a litván Mindaugas Rumbutist verte meg két menetben (1-0, 1-0), majd a bolgár Arkadi Copánál bizonyult jobbnak, ugyancsak két szakaszban (5-1, 1-0). Ezt követően a lengyel Radoslav Horbikkal mérkőzött abban a tudatban, hogy ha győz, olimpiai kvótás. A hazai szövetségtől származó információ szerint a csepeli birkózó rutinosan hozta az első menetet, majd elvesztette a másodikat, a sorsdöntő két percre pedig elkészült az erejével. A végén már kockáztatott, de abból is a lengyel pontjai szaporodtak (1-0, 0-2, 0-6).
2008.05.04. 11:15
 
 
Megkezdődtek a tibeti küldöttek és kínai vezetők tárgyalásai
A dél-kínai Sencsenben vasárnap megkezdődtek a tárgyalások a dalai láma két küldötte és kínai vezetők között a tibeti válságról - közölte az emigráns tibeti kormány feje. "A tárgyalások ma reggel megkezdődtek. A küldöttek kedden vagy szerdán térnek vissza" - mondta újságíróknak Szamdhong Rinpocse miniszterelnök az észak-indiai Dharamszalában, az emigráns kormány székhelyén. Részleteket nem közölt, csupán annyit mondott, hogy a megbeszélések tartalma "csak visszatérésük után" lesz ismert.
2008.05.04. 11:10
 
 
Válságtanácskozást tartanak a rizsről Indonéziában
Számos dél-kelet-ázsiai ország minisztere találkozott az indonéz fővárosban a hét végén, hogy a rizshelyzetről, az árak stabilizálásának, a termelés növelésének lehetőségeit vitassa meg. Elsősorban a helyi lakosság megfelelő ellátása a cél, melynek érdekében a térség államaiban már rizskiviteli, rizsellátási korlátozásokat vezettek be, termelői támogatásokat határoztak el. A mintegy tíz ország részvételével zajló megbeszélések fő kérdése azonban, miként lehetne megfékezni, megállítani az áremelkedést. A rizs az első számú élelmezési cikk, ugyanakkor esetükben jelentős exporttétel is, s mint ilyen a termény nemzetközi árszintjét határozza meg.
2008.05.04. 11:02
 
 
A csirke rettenetes őse
Az amerikai Harvard és az észak-karolinai egyetem kutatói szerint az előtörténelem legnagyobb, 70-65 millió évvel ezelőtt Észak-Amerikában élt Tyrannosaurus Rex nem a mai gyík előde, hanem a csirkéé és a struccé. A kutatók nem a hagyományos módszert követték, nem a dinoszauruszkövületek csontvázának struktúráját vizsgálták, hanem az ezekben a csontokban lévő proteinek molekuláris felépítését elemezték és rájöttek: teljesen azonos a mai szárnyaséval, míg a gyík vonatkozásában ez nem mondható el - olvasható a Science című folyóiratban megjelent tanulmányban.
2008.05.04. 10:10
 
 
Zátonyra futott egy kirándulóhajó Lettország partjainál
Zátonyra futott vasárnap Lettország partjainál egy kirándulóhajó majd ezer emberrel a fedélzetén, de nem kapott léket, és az utasokat egyelőre nem menekítik ki. A bahamai bejegyzésű, Mona Lisa nevű hajó Rigából Tallinnba tartott, és az Irbeni-szorosban feneklett meg. A hajó legénysége megvizsgálta a hajótestet, és kiderült, hogy nem szivárog be a víz a hajóba, és az üzemanyag-tartályok is épek - közölte a védelmi miniszter, a kormány válságtanácskozása után. Az utasokat egyelőre nem menekítik ki. A Mona Lisa fedélzetén 651 utassal és 320 főnyi legénységgel futott zátonyra, 18 kilométerre a lett partoktól. A lett parti őrség és határőrség több hajója a helyszínre érkezett, készültségbe helyezték a légierőt is.
2008.05.04. 10:00
 
 
Tíz játékos távozhat Barcelonából
A vártnál gyengébb szezon miatt - egyetlen címet sem nyert a csapat - Frank Rijkaard vezetőedző várható menesztése mellett várhatóan tíz futballistát kínál eladásra az FC Barcelona. Az AS című spanyol lap összeállította annak a tíz játékosnak a névsorát, akiket elenged a katalán klub. Ha az értesülések pontosak, akkor a következő szezonban Ronaldinho, Thierry Henry, Edmilson, Deco, Lilian Thuram, Rafael Marquez, Eidur Gudjohnsen, Gianluca Zambrotta, Santi Ezquerro és Sylvinho más együttesben szerepel. A Barcelona idén kiesett a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Spanyol Király Kupában szintén csak a legjobb négyig jutott, míg a Primera Divisiónban négy fordulóval a vége előtt harmadik helyen áll.
2008.05.04. 09:29
 
 
A napenergia terjedése az állami támogatás mértékén múlik
Nagyobb állami támogatást szorgalmaznak a napenergia, mint alternatív energiaforrás elterjesztésének elősegítésére az MTI által megkérdezett, napenergiával foglalkozó cégek vezetői. A cégek a múlt héten zárult Renexpo energetikai szakkiállításon számos új terméket mutattak be, amelyek a napenergia hatékony hasznosítását szolgálják. Bagi István, a napelemek és napkollektorok forgalmazásával foglalkozó német AS-Solar cég magyarországi képviselője szerint a jelenleg lakásonként igényelhető 25 százalék, maximum 1 millió forintos támogatás jóval kevesebb, mint más nyugat-európai országokban. A szakember szerint így legalább 10 évet kell várni arra, hogy a napenergia felhasználásának részaránya elérje a 10 százalékot.
2008.05.04. 09:21
 
 
Módosulnak a közjegyzőkre vonatkozó szabályok
Ha a kivitelező késlekedik a házépítéssel, az építtető jövőre már előzetes bizonyítást kérhet a közjegyzőtől is, így ha végül vitás lesz a kötbér, a késedelmet nem lehet kétségbe vonni. Egyebek mellett ezzel a példával világította meg az MTI-nek a - napokban a parlament elé került - a közjegyzői tevékenység egyes szabályain változtató törvényjavaslatnak a fontosságát Tóth Ádám, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) elnöke. Ugyanakkor egy másik - a bírósági végrehajtási törvényt módosító - javaslat szerint az eddigi gyakorlat nem változik.
2008.05.04. 09:12
 
 
Holttestet találtak a Tisza árterében Szegednél
Egy ötven-hatvan év közötti férfi holttestére találtak horgászok szombat este Szegednél a Tisza árterében - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap. A testet szombat este kilenc óra körül vették észre a parton levők a vízben, akik értesítették a rendőrséget. A késő éjszakába nyúló helyszíni szemle az idegenkezűséget kizárta, azt azonban még nem tudni, hogyan került a férfi a folyóba. A közigazgatási eljárást igazságügyi orvosszakértő bevonásával a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le.
2008.05.04. 09:10
 
 
Kamatemelés az OTP-nél
Az OTP Bank az ismét módosuló kamatkörnyezetre tekintettel májusban is folytatja megtakarítás-ösztönző programját, egyúttal május 9-étől egyes lakossági forint betétek kamatát 25-50 bázisponttal emeli, ugyanakkor egyes hitelek kamatát is emeli - mondta Illés Zoltán, a lakossági igazgatóság ügyvezető igazgatója az MTI-nek. A kamatemelés érinti a lekötött forint számlákat, a megtakarítási számlát, a megtakarítási betétkönyvet, a gyámhatósági betéteket. Az emelkedő forrásköltségek miatt, azok hatását részben kompenzálva, a lakás- és jelzálog típusú hitelek egy szűk körében differenciált módon változtat kamatain a bank.
2008.05.04. 09:03
 
 
Nem lesz Microsoft-Yahoo! házasság
A Microsoft amerikai számítástechnikai óriás a hét végén visszavonta a Yahoo! internetes cégre adott vételi ajánlatát, a két fél nem tudott megegyezni az átvételi árban. A Microsoft egyes jelentések szerint már több mint 47 milliárd, más értesülések szerint bő 46 milliárd dollárt adott volna a Yahoo!-ért, de az ezt kevesellte, legalább 53 milliárdra értékelte magát. Pedig a Microsoft a Yahoo! részvények jelenlegi értéke felett több mint 10 százalékot kínált, még pénteken is srófolt ajánlatán, és a mintegy három hónappal ezelőtt tett első ajánlatának közel kétszereséig jutott el.
2008.05.04. 08:57
 
Autóbalesetet szenvedett két magyar katona Afganisztánban
Autóbalesetben könnyebben megsérült szombat éjjel Afganisztánban az ottani Tartományi Újjáépítési Csoport (PRT) két magyar katonája - közölte Simon László ezredes, a PRT parancsnoka. A két katona Mazari-Sarifból autózott vissza konvojban Puli-Humriba, a PRP táborába, és ekkor történt a baleset. Mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, egyiküket kivizsgálásra kórházba vitték, de mindketten jól vannak. Simon László nem közölt részleteket a balesetről.
2008.05.04. 08:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407[2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista