2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
EU segélyezési biztos: száz külföldi orvost beenged a mianmari junta
A mianmari junta engedélyezte, hogy száz külföldi orvos beutazzék szombaton az országba, és segítsen a ciklon áldozatainak kezelésében - jelentette be Louis Michel európai biztos, miután visszatért Bangkokba. Az orvosoknak meglesz a vízumuk... E téren a dolgok már mozgásba lendültek - mondta az útja eredményeiről tartott sajtótájékoztatóján az Európai unió fejlesztési és humanitárius segítségnyújtási ügyekben illetékes biztosa. Michel két napot töltött az egykori Burmában azzal, hogy meggyőzze a katonai kormányt a tömeges külföldi segítség elfogadásáról.
2008.05.16. 10:05
 
 
Indiana Jones egy archeológiai társaság vezérkarában
A világ leghíresebb - mozihős - archeológusát, Indiana Jonest megtestesítő Harrison Fordot beválasztották az Amerikai Archeológiai Intézet (AIA) igazgatótanácsába. Indiana Jones nagy szerepet játszott az archeológiai feltárások iránti érdeklődés élénkítésben - méltatta a filmhős érdemeit Brian Rose, az AIA elnöke. A bostoni székhelyű szervezet az archeológiai feltárások és kutatások, valamint az archeológusképzés támogatásával és a régészeti leletek megőrzésével foglalkozik. Tevékenysége az egész világra kiterjed.
2008.05.16. 09:55
 
 
Hétfőtől edzőtáborban a Koeman-csapat
Csapatfotózással és sajtónyilvános edzéssel kezdődik hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott közös felkészülése. Erwin Koeman szövetségi kapitány irányításával a görögök (május 24., 19 óra, Puskás Ferenc Stadion) és a horvátok (május 31., 20.30 óra, Szusza Ferenc Stadion) elleni mérkőzésre készül a csapat. Az MLSZ tájékoztatása szerint a már itthon tartózkodó játékosokat követően hétfő délutánig folyamatosan érkeznek a kerettagok a gödi edzőtáborba. Az első edzésre 17:30 órától kerül sor a váci stadionban, a gyakorlást hivatalos csapatfotózás előzi meg. A tréning nyilvános, utána lehetőség lesz egyéni interjúk készítésére.
2008.05.16. 09:46
 
 
A reálkeresetek 0,7 százalékkal csökkentek január-márciusban
A bruttó átlagkeresetek január-márciusban 6,5 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 6,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,9 százalékos növekedése mellett 0,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az év első három hónapjában a költségvetési szférában 715 ezren, a versenyszférában mintegy 1 millió 941 ezren dolgoztak. A bruttó átlagkeresetek az idén január-februárban 5,1 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 5,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - 7 százalékos fogyasztóiár-index mellett 1,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
2008.05.16. 09:03
 
 
KSH: 6 százalékos növekedés a szállodai szobaárbevételben
Az év első négy hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 50 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 6 százalékkal nőtt az egy évvel korábbi szinthez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A közlemény szerint elsősorban a vidéki szállodáknál tapasztalt visszaesés miatt összességében 1,5 csökkent a vendégéjszakák száma. Tavaly az év első négy hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák az előző év azonos időszakánál mintegy 1 százalékponttal magasabb, átlagosan 50 százalékos szobakapacitás-kihasználtsággal működtek.
2008.05.16. 09:02
 
 
Veres: az országnak lesz elfogadott költségvetése 2009-re
Ha a politikusok az ország érdekében cselekszenek, akkor lesz elfogadott költségvetés 2009-re - jelentette ki pénteken reggel az MTV Napkelte című műsorában Veres János pénzügyminiszter. "Az ország normális, kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen a költségvetés elfogadása, ennek tudatában én biztos vagyok abban, hogy az MSZP meg tudja szerezni a szükséges támogatást ehhez" - mondta Veres János. A pénzügyminiszter elmondta: a benzinárak tíz forintos emelkedése literenként két forintos többletbevételhez juttatja a költségvetést.
2008.05.16. 08:52
 
 
Sólyom László Vietnamban tárgyal
Sólyom László szerint nagy távlatai vannak Magyarország és Vietnam gazdasági együttműködésének, Vietnam belépő lehet Magyarország számára Délkelet-Ázsiába - a magyar államfő így értékelte vietnami vezetőkkel folytatott pénteki, hanoi megbeszéléseit a magyar sajtónak nyilatkozva. A magyar államfő három országot érintő, kilencnapos délkelet-ázsiai körútjának első állomásán Vietnamban, helyi idő szerint délelőtt tárgyalt Nguyen Minh Triet vietnami államelnökkel, és magyarországi látogatásra hívta meg. Találkozott Nguyen Tan Dung vietnami miniszterelnökkel, Nguyen Phu Tronggal, a vietnami nemzetgyűlés elnökével, és Nong Duc Manhnal, a Vietnami Kommunista Párt főtitkárával is.
2008.05.16. 08:30
 
 
Börtönbe ment a gördeszkázás jogáért
A börtönt választotta a pénzbüntetés helyett egy kanadai gördeszkás, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a közlekedés e módjának hasznosságára. A kelet-kanadai Fredericton városában élő 25 éves Lee Breent a rendőrség pénzbírsággal sújtotta, mert tetten érte, amint az úttesten gördeszkázott. Miután a férfi az összeget nem volt hajlandó befizetni, a bíró közölte: öt napot börtönben kell töltenie. Breen be is vonult szerdán a rácsok mögé, 80 gördeszkás társa kísérte a büntetés-végrehajtó intézmény kapujáig, hogy kifejezze szolidaritását.
2008.05.16. 08:08
 
 
Pozsony tudomásul veszi a Gyurcsány-Fico találkozó elhalasztását
A szlovák külügyminisztérium tudomásul veszi a magyar fél döntését, miszerint a közeljövőben valószínűleg nem lesz magyar szlovák miniszterelnöki találkozó, jóllehet Pozsony Budapest "lépéseinek nem látja az okát." Robert Fico szlovák kormányfő még tavaly ősszel hívta meg hivatalos szlovákiai látogatásra magyar kollégáját, Gyurcsány Ferencet. A találkozó előkészítésének szándékával Kiss Péter kancelláriaminiszter és Dusan Caplovic szlovák miniszterelnök-helyettes már többször találkoztak. Legutóbb április 7-én, pozsonyi egyeztetésükön abban állapodtak meg, hogy a nyáron, feltehetően már június első felében Gyurcsány Ferenc hivatalos látogatást tesz Szlovákiában.
2008.05.16. 07:30
 
 
160 ezres mocskosszáj-bírság New York-i taxisnak
Ezer dollár - 160 ezer forint - bírsággal büntettek szitkozódása miatt egy New York-i taxist, aki amúgy egy kollégáját becsmérelte. Az eset Manhattanben történt, egy taxiállomáson. Az egyik taxisnak sem volt utasa, a csúnyaszó-váltás pedig azért történt mert az egyik taxis elállta az utat a másik elől, aki erre rádudált. A szitkozódó ellen rendőrt hívott a becsmérelt és per lett az ügyből. A bíró csak 350 dollár büntetést akart kiszabni, de a taxivállalat elnöke ezer dollárra emelte az összeget, ráadásként pedig egy hónapra felfüggesztette állásából a mocskos szájú alkalmazottat.
2008.05.16. 07:14
 
 
A hétfői földrengés a legpusztítóbb volt 1949 óta Kínában
A hét elejei földrengés volt a legpusztítóbb 1949 óta Kínában - közölte péntek hajnalban Ven Csia-pao kormányfő, akit a hivatalos média idézett. A Richter-skála szerinti 7,9-es erősségű földrengés a legnagyobb pusztítást Szecsuán tartományban okozta, de több nyugat- és északnyugat-kínai tartományt is érintett. A hétfői földrengés járt a Kínai Népköztársaság megalapítása óta történt földmozgások közül a legsúlyosabb következménnyel - mondta a kormányfő az Új Kína hírügynökség jelentése szerint. Négy nappal a katasztrófa után hivatalos becslések szerint a halálos áldozatok száma legkevesebb 50 ezer.
2008.05.16. 07:04
 
 
Kigyulladt egy üzemanyagvezeték Nigériában: száz halott
Egy munkagép átszakított egy üzemanyagvezetéket a nigériai Lagos külterületén. A baleset következtében tűz ütött ki, és mintegy százan életüket vesztették - közölte a helyi katasztrófaelhárító szolgálat. A jelentés szerint lakások és más épületek is lángra kaptak a szétfolyó égő üzemanyagtól Nigéria legnagyobb városában. A mentőszolgálat mintegy száz holttestet már megtalált, köztük gyerekekét is. Sok embert kórházba szállítottak. A súlyos sérültek száma tucatnyi, és eltűnt személyekről is vannak hírek, ezért a veszteségadatok nem véglegesek. A tűz a mentők szerint péntekig is éghet, mivel a vezetéket még nem sikerült lezárni, és folyik belőle a finomított üzemanyag.
2008.05.15. 20:10
 
 
Kóka János: 2009-ben adóreform kell, cél az egykulcsos adó
Az SZDSZ legfontosabb feladata, hogy a költségcsökkentő állam és az állami adócsökkentés, az egykulcsos adó programját képviselje - jelentette ki Kóka János, a párt elnöke Kaposváron. Közölte: önálló, konstruktív ellenzéki pártként ősszel elkezdik a felkészülést az adóreformra, amely terveik szerint 2009 januárjában indulna. A reform alapja, hogy a következő évben 500 milliárd forinttal, az azt követő két évben 250-250 milliárd forinttal kell csökkenteni az állami kiadásokat.
2008.05.15. 19:45
 
 
Obama tovább menetel a demokrata elnökjelöltség felé
Barack Obama tovább menetel az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltsége felé: öt újabb szuperdelegátus és egy nagy szakszervezet támogatását gyűjtötte be csütörtökön, egy nappal azután, hogy az egykori ellenfél, John Edwards is bejelentette: mellé áll. Az illinois-i szenátornak négy olyan szuperdelegátus állt az oldalára, akik korábban John Edwards mellett kötelezték el magukat, és egy ötödik szuperdelegátus is bejelentette támogatását. Edwards szerdán közölte, hogy Hillary Clintonnal szemben Obama jelöltségét támogatja. A volt észak-carolinai szenátor állásfoglalása csapás a volt first lady kampányára.
2008.05.15. 19:42
 
 
Bushnál még mindig háromszor gazdagabb alelnöke
George Bush amerikai elnöknél továbbra is gazdagabb alelnöke, Dick Cheney, és valószínűleg mindkettőnek több tízmillió dolláros vagyona van - derült ki azokból a csütörtökön nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatokból, amelyeknek tételére törvény kötelezi az Egyesült Államok két legfontosabb emberét is. A Cheney-házaspár vagyona csaknem háromszorosa annak, mint amennyivel Bush és felesége rendelkezik. Tavaly mindkét vezető politikusnak némileg csökkent a vagyona 2006-hoz képest. George és Laura Bushnak legalább 7,2 millió dollár (1,16 milliárd forint) vagyona volt 2007-ben. Tavalyi nyilatkozatukban még 7,5 millió dollár minimális értékről adtak számot. Dick és Lynne Cheney vagyona 2007-ben legalább 20,8 millió dollár volt, míg 2006-ban 21,3 millió.
2008.05.15. 19:05
 
 
Januártól önkormányzati traffipaxok működhetnek Budapesten
Egymilliárd forint körüli összegből építhető ki Budapesten az a traffipaxos sebességmérő rendszer, amellyel a fővárosi önkormányzat részt vállalhat a közúti közlekedési morál javításából - nyilatkozta a Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti Bizottságának elnöke csütörtökön az MTI-nek. Danielisz Béla elmondta, hogy az április 30-án elfogadott szakminiszteri rendelet alapján kezdik meg az előkészítő munkálatokat. Egy rendeletmódosítással várhatóan augusztus végéig lehetővé teszik, hogy a fővárosi közterület-felügyelet végezze a traffipaxos sebességmérést. Továbbá elkészítik a BRFK-val kötendő együttműködési megállapodást is, ami elengedhetetlen az önkormányzati jellegű sebességméréshez.
2008.05.15. 17:57
 
 
Gyurcsány Ferenc uniós nagykövetekkel ebédelt
Az európai uniós országok nagyköveteivel ebédelt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. Elmondta, a kormányfő Ladislav Lipic szlovén nagykövet meghívásának tett eleget, aki Szlovénia uniós elnöksége befejeztéhez közeledve rendezte meg az ebédet, amelyen alapvetően uniós és belpolitikai ügyekről beszéltek. Tájékoztatása szerint Gyurcsány Ferenc megköszönte a szlovén elnökség idején elért eredményeket és jónak értékelte a két ország együttműködését.
2008.05.15. 17:45
 
 
A Külügyminisztériumba kérették a szlovák nagykövetet
A Külügyminisztériumba kérették csütörtökön Szlovákia budapesti nagykövetét; valószínűleg nem lesz magyar-szlovák miniszterelnöki találkozó a közeljövőben - mondta Szentiványi Gábor külügyi szakállamtitkár csütörtökön, azt követően, hogy tárgyalt Juraj Migas nagykövettel. A szakállamtitkár kiemelte: a nagykövetet Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt legújabb magyarellenes kijelentései miatt kérették be a Külügyminisztériumba. A szlovák politikus szombaton ugyanis "lovasbohócnak" nevezte Szent Istvánt. Közben a szakállamtitkár megerősítette az MTI azon értesülését, hogy szerdán a szlovák külügyminisztériumba kérették a pozsonyi magyar nagykövetet Göncz Kinga keddi parlamenti felszólalása miatt.
2008.05.15. 17:39
 
 
8 kérdésben megállapodott a kormány az önkormányzati szövetségekkel
Nyolc, az önkormányzatok életét alapvetően megváltoztató kérdésben jutott konszenzusra a kormány a hét önkormányzati szövetséggel, további két kérdésben pedig megpróbálnak a következő egy hónapban egyezségre jutni. A javaslatokat a véglegesítés után benyújtják az Országgyűlés elé, és még idén törvény születhet róluk - mondta Bajnai Gordon leköszönő önkormányzati miniszter a Kormány-Önkormányzatok Egyeztető Fórumát követő sajtótájékoztatón.
2008.05.15. 17:35
 
 
Két rendőr ellen emeltek vádat Révész Máriusz megverése miatt
Két rendőr ellen emelt vádat csütörtökön a Központi Nyomozó Főügyészség Révész Máriusz 2006-ban történt megverése miatt - tájékoztatta a főügyészség vezetője az MTI-t. A vádiratot a Fővárosi Bírósághoz nyújtotta be az ügyészség - tette hozzá Keresztes Imre. Révész Máriusz, a Fidesz parlamenti képviselője 2006. október 23-án az Astoria környékén sérült meg, amikor a tüntetők és a rendőrök összecsaptak egymással. A politikus ezt követően ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést hivatali eljárásban történt bántalmazás és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt. Az egyik rendőrt különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésben való bűnsegédlettel, valamint hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás vétségével vádolják.
2008.05.15. 16:50
 
 
43 ezerre nőtt a burmai ciklon halálos áldozatainak a száma
A mianmari (Burma) ciklon halálos áldozatainak a száma 43 318-ra emelkedett - jelentette be csütörtökön a hivatalos rádió és televízió. Eltűntként 27 838 személyt tartanak számon. A halottakra vonatkozó új hivatalos adat mintegy 5 ezerrel nőtt a korábbihoz képest. Nyugati diplomaták és nemzetközi szervezetek ennél is jóval többről, 100-200 ezerről beszélnek.
2008.05.15. 16:49
 
Női tenisz-világranglista: hétfőtől Sarapova az élen
Miután szerdán bejelentette visszavonulását Jutsin Henin, hétfőtől az orosz Marija Sarapova vezeti a női teniszezők világranglistáját. A belga klasszis - aki 43 WTA-tornagyőzelemmel a háta mögött 25 évesen döntött úgy, hogy befejezi - az utóbbi egy év eredményei miatt még ott lehetne a rangsorban, ám ő maga kérte a szervezetet, hogy vegyék le onnan. A 21 éves Sarapova karrierje során negyedik alkalommal vezeti majd a világranglistát, utoljára 2007-ben volt az élen, összesen eddig 14 hetén át kezdődött az ő nevével a lista. Henin visszalépése azt is jelenti, hogy Szávay Ágnes egy helyet mindenképpen előre lép és várhatóan a 14. lesz.
2008.05.15. 16:20
 
 
Luca Toni vonzza az olaszokat a Bundesligába
Valósággal vonzza az olaszokat a labdarúgó Bundesligába Luca Toni, aki immár a Bayern München és Németország sztárja. Csütörtöki sajtóértesülések szerint az olasz bajnokság első osztályából, a Serie A-ból mind többen gondolkodnak azon, hogy követik a Fiorentina korábbi gólkirályának példáját, s Németországban folytatják. Ráadásul többen kedvező ajánlattal is rendelkeznek. Így a VfL Wolfsburg a 2006-os világbajnok csapat védőjét, Christian Zaccardót akarja megszerezni Palermótól, de az Udinese középpályásával, Gaetano D,Agostinóval is kacérkodik. A Bayern München pedig Toni után előbb a Róma középpályására, Daniele De Rossira vetette ki a hálóját, de úgy tűnik, "beéri" az AC Milan kiválóságával, Gennaro Gattusóval is.
2008.05.15. 16:16
 
 
Bemutatták Chippót, a Szegedi Vadaspark új törpevízilovát
Chippo személyében párt kapott Tigi, a Szegedi Vadaspark nőstény törpevízilova; a tizenegy hónapos fiút csütörtökön mutatták be a Tisza-parti városban. A jelenleg hetvenkilós Chippo a németországi Chemnitzi Állatkertben született, és május 9-én érkezett Szegedre, a nemzetközi fajmentési program keretében, és egyből elfoglalhatta a számára kijelölt térfelet az új vízilóházban. Kezdetben csak a rácson keresztül érintkezett egy évvel idősebb társával, majd kedden már közvetlenül is találkozhatott vele.
2008.05.15. 16:09
 
50 milliárd dolláros bankjegy
A hatszámjegyű hiperinfláció arra kényszerítette a zimbabwei jegybankot, hogy újabb bankjegyet bocsásson ki, immár 50 milliárd zimbabwei dollár névértékben. A bankjegy a jövő héten kerül forgalomba, érvényessége az év végéig szól. A világon jelenleg Zimbabwéban legmagasabb az infláció: hivatalosan 165 000 százalék. A zimbabwei dollár árfolyama 2000 óta szabadesésben van, jelenleg egy amerikai dollárért 250 millió zimbabwei dollárt adnak.
2008.05.15. 15:37
 
 
Az OÉT szerint nem kelthet illúziókat az Új Tulajdonosi Program
Kudarcra ítélt kezdeményezésnek nevezte Zs. Szőke Zoltán, a munkáltatói oldal szóvivője az Új Tulajdonosi Programot az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) csütörtöki ülésén. A munkavállalói oldal szerint sem helyes, hogy már a program elnevezése is alaptalan illúziókat kelt, mintha tömegek válhatnának tulajdonossá. Pontosító javaslatokkal ugyanakkor támogatta a munkáltatói és munkavállalói oldal egyaránt az új Polgári törvénykönyvre, illetve a közbeszerzési törvény módosítására vonatkozó előterjesztéseket. A korrupcióellenes stratégia viszont kemény kritikát kapott a munkáltatói oldaltól.
2008.05.15. 15:19
 
Kína egyelőre nem kér segítséget
A katasztrófa sújtotta térségben szállítási, valamint kommunikációs nehézségekkel küzd Kína, ezért az ázsiai országban egyelőre nem tudják fogadni a Magyar Köztársaság által felajánlott mentőcsapatot. Zhao Ming, a Nemzetközi Együttműködési Főigazgatóság igazgatóhelyettese írásban arról tájékoztatta dr. Tatár Attila tű. altárbornagyot, katasztrófavédelmi főigazgatót, hogy ezen problémák elhárulása után - amennyiben szükségesnek tartják - Kína igényt tart a nemzetközi segítségre.
2008.05.15. 13:47
 
 
Behálózott média
Az internetezők közel fele semmilyen nyomtatott napilapot nem olvas. Akik olvasnak, azok körében a Blikk és az ingyenes Metro a legnépszerűbb: előbbit 22, utóbbit 20 százalék olvassa rendszeresen.– derül ki az NRC Piackutató legújabb felméréséből, amely a médiahasználat átalakulását vizsgálta a magyarországi közönség körében.
2008.05.15. 13:40
 
 
A magyarság története című kiállítás a MODEM -ben
E kiállítás anyagát Bera Károly festményeiből válogattuk, amelyek A magyarság története című könyv közel 1500 illusztrációja közt is láthatóak. A nemzeti múltat felidéző képek az adott kort, eseményt vagy híres személyiséget realisztikusan, illetve romantikus ábrázolásmóddal rajzolják meg, és hangulatokat, érzelmeket, alkotói szándékot is kifejezően közvetítenek. A megkomponált, technikailag színvonalasan megjelenített események az alkotó lehetőségeihez mérten korhűek. Úgy gondoljuk, hogy Bera Károly művei nemcsak díszes látványelemei a könyvnek, hanem értékessé és élvezetessé is teszik azt.
2008.05.15. 13:34
 
 
Reformokat sürget a VOSZ
A vállalkozásoknak olyan kormányra van szüksége, amely többséggel rendelkezik, és az ország felzárkóztatása érdekében azonnal reformokat hajt végre - mondta Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) ügyvezető elnöke a szövetség csütörtöki küldöttgyűlését követő sajtótájékoztatón, Budapesten. Demján Sándor hangsúlyozta: a szövetség álláspontja szerint, ha nem biztosítható a többségi kormányzás, akkor a politikai pártoknak - nemzeti konszenzussal - szakértői kormányt kellene létrehozniuk, ha ez nem sikerül, akkor előre hozott választást kell tartani.
2008.05.15. 13:22
 
 
Kajak-kenu Eb: hét magyar egység már döntős
Az 1000 m-es és a női K-4 500 m-es előfutamokkal csütörtökön megkezdődött a milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnokság: a délelőtti program során három magyar egység egyből a fináléba kvalifikálta magát, négy számban pedig nem rendeztek előcsatározásokat, így ezekben is már döntős a piros-fehér-zöld hajó. Az egyeseknél a kajakos Benedek Dalma rögtön az első előfutamba kapott besorolást, s bár már a harmadik hely is finálét ért, a magyar lapátforgató semmit nem bízott a véletlenre és hatalmas fölénnyel - több mint négy másodperces előnnyel - megnyerte versenyét.
2008.05.15. 13:00
 
 
Megállapodás-tervezetet adott a sztrájkbizottság a BKV-nak
Megállapodás-tervezetet nyújtott át a sztrájkbizottság a BKV vezetőségének a csütörtöki tárgyaláson - közölte a sztrájkbizottság szóvivője az egyeztetés után. A május 27-étől kilátásba helyezett többnapos munkabeszüntetés elkerülése érdekében a munkáltatónak vállalnia kellene, hogy eláll a tervezett létszámleépítéstől, a szakszervezetekkel közösen feltárja a cég működési problémáinak valós okait. Kidolgozza a vállalat rövid, közép és hosszú távú programját az érdekképviseletek bevonásával. Emellett 2012-ig nem ad el telephelyeket és nem ad bérbe buszvonalakat, a cég az üzleti tervét a szakszervezetek bevonásával készíti elő és ajánlja jóváhagyásra a Főváros Közgyűlésnek.
2008.05.15. 12:42
 
 
Fidesz: a kormány számoljon el egészségügyi kiadásaival
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy számoljon el az elmúlt másfél év egészségügyi kiadásaival és a költségeket hozza nyilvánosságra-beszélt minderről Mikola István és Pesti Imre. A kormányszóvivő szerint Mikola István állításainak kilencven százaléka nem igaz. Mint Mikola István fogalmazott, jelentős pénzek vesztek el, az elszámolás pedig a továbblépés, az "újraépítkezés" feltétele. A fideszes képviselők elmondták, hogy az egészségbiztosítási pénztárak megalakítására, a vezérigazgatók kinevezésére, a különböző hirdetésekre, reklámkampányokra, tanácsadói díjakra 1,5 milliárd forintot költött a kormány az adófizetők pénzéből - immár feleslegesen.
2008.05.15. 12:38
 
 
Ismét benyújtja az iskolai erőszak elleni törvénymódosító javaslatát az MDF
Újból benyújtja az Országgyűlésnek az iskolai agresszió visszaszorítását célzó közoktatási törvénymódosítási javaslatát az MDF, miután az oktatási bizottság szerdai ülésén nem vette tárgysorozatba a kezdeményezést - közölte Almássy Kornél, a párt alelnöke csütörtökön. Az ellenzéki képviselő közleményében azt írta: megdöbbentőnek tartják, hogy az Országgyűlés Oktatási és Tudományos Bizottsága szerdán leszavazta közoktatási törvénymódosító javaslatának még a tárgysorozatba vételét is. Annak ellenére döntött így a testület, hogy a módosítás irányával egyetértene a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is.
2008.05.15. 12:00
 
 
Uniós vizsgálat a gyógyszerpiacon
Az Európai Bizottság vizsgálatot kezdeményezett a nagy gyógyszeripari cégeknél, kiderítendő, nem akadályozzák-e tisztességtelen piaci praktikákkal a konkurens, olcsóbb utángyártott (generikus) készítmények gyors piacra kerülését. A Neelie Kroes versenypolitikai biztos vezette vizsgálat egyebek mellett arra is fényt akar deríteni, hogy a gyógyszerszabadalmak meghosszabbításával nem szenved-e hátrányt az új gyógyszerek fejlesztése. A vizsgálatban részt vevő szakemberek eddig már mintegy száz vállalattal - köztük a Pfizer, a GlaxoSmithKline, a Sanofi-Aventis céggel - vették fel a kapcsolatot, és mintegy 80 egészségügyi szervezettel - orvosokkal, betegekkel, gyógyszertárakkal, a gyógyszerárakért felelős kormányszervekkel - folytatnak megbeszéléseket.
2008.05.15. 11:02
 
 
Népszerűek a hipermarketek Kelet-Európában
Közép- és Kelet-Európában a megkérdezett vásárlók 25 százaléka jelölte meg a hipermarketeket, 18 százalékuk pedig a diszkontüzleteket, mint a napi fogyasztási cikkek beszerzésének fő helyét - áll a GfK csoport legújabb felmérésében. A hipermarketek a legfontosabb bevásárló helyek Csehországban, Moszkvában és Szentpéterváron, Magyarországon, valamint Romániában, míg Horvátországban, Kijevben, Szlovéniában, Szerbiában és Szlovákiában a szupermarketek vezetnek. A diszkontok kedveltek Moszkvában és Szentpéterváron csakúgy, mint Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban.
2008.05.15. 10:57
 
 
Natascha Kampusch megvette börtönét
Natascha Kampusch megvásárolta a házat, amelyben nyolc és fél évig raboskodott. A 20 éves osztrák lány nem szeretné, ha a gazdátlanul maradt családi házat lebontanák, ezért inkább megvette. "Különös dolog ez. Most fizetnem kell egy ház rezsijét, amelyben soha nem akartam lakni" - mondta Kampusch a Bunte című magazinban megjelent interjúban. A strasshofi ház egykori tulajdonosa, Wolfgang Priklopil 1998 március elején elrabolta az akkor még csak 10 éves lányt. Egy ablak nélküli, tömlöcszerű pincehelységben tartotta fogva. Kampusch 2006. augusztus 23-án megszökött, Priklopil pedig még aznap öngyilkos lett.
2008.05.15. 10:57
 
 
Közel 900 külföldi turista rekedt Kína délnyugati részén
Közel kilencszáz külföldi turista rekedt Kína délnyugati részén a hétfői földrengés miatt, de épek és egészségesek - közölte a Nemzeti Turisztikai Hatóság. A tájékoztatásból kiderült, hogy az utazási irodák adatai szerint 893 külföldi és 2601 belföldi turista kényszerül várakozásra a földrengés következtében. Mindannyian jól vannak. A hatóságok igyekeznek mindenkit megtalálni, majd ezt követően egy országonkénti listát készíteni ezekről a turistákról. A gondot egyelőre az okozza, hogy nem sikerült helyreállítani a távközlési rendszert, és ez eltart még egy ideig - közölte a turisztikai hatóság szóvivője.
2008.05.15. 09:52
 
 
Hatástalanították az Infoparkban talált bombát
A tűzszerészek hatástalanították, majd elszállították a XI. kerületi Infopark egyik építkezésén csütörtökön talált, II. világháborús, egytonnás amerikai légibombát - közölte Hajdú Gábor a tűzszerész zászlóalj parancsnoka. A tűzszerészek a bombából kivették mind a két gyújtószerkezetet, amelyeket a helyszínen robbantottak fel. Elmondta azt is, hogy a bombatestet egy központi telepre szállították el, és ott robbantják fel. A helyszínen feloldották a zárlatot. A bomba miatt korábban két kilométeres körzetben mindenkit evakuáltak. Lezárták a Lágymányosi hidat, a déli vasúti összekötő hidat, a Szerémi utat, a Pázmány Péter rakpartot, a Bogdánfy utcát és az Október huszonharmadika utcát, valamint több kisebb utcát is.
2008.05.15. 09:45
 
Az első negyedévben 1,6 százalékkal volt magasabb a GDP
A bruttó hazai termék (GDP) 2008 első negyedévében 1,6 százalékkal volt magasabb, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 0,9 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az előzetes adatok alapján. Az elemzők az első negyedévre 1,3 százalékos GDP-növekedést vártak. A KSH és az Ecostat gyorsbecslése szerint a 2007 negyedik negyedévéhez viszonyítva, szezonálisan kiigazított adatok szerint 2008. január-márciusban 0,3 százalékkal nőtt a GDP.
2008.05.15. 09:16
 
 
Az inka gyógyítók képzett agysebészek voltak
Az inka gyógyítók képzett agysebészek voltak, az általuk végzett koponyalékelést a páciensek kilencven százaléka túlélte - derült ki egy amerikai kutatás során. A koponyalékelést, azaz trepanációt Dél-Amerikában már Kr.e. 400 körül végezték, de a beavatkozás a világ más tájain is ismert volt. A régészek régóta vitatkoznak arról, hogy a műtétet a betegek gyógyítására alkalmazták-e, vagy rituális célból. Ezt a vitát döntheti el a Dél-Connecticuti Állami Egyetem tudósai által végzett kutatás, akik 11 temetkezési helyett tártak fel Cuzco, az inkák ősi fővárosa környékén - olvasható a National Geögraphic News hírei között.
2008.05.15. 08:41
 
 
Mintegy 500 kiskorút tart Irakban fogva az amerikai haderő
Mintegy 500 kiskorút tart fogva jelenleg Irakban az amerikai hadsereg, mintegy tízet pedig Afganisztánban - áll az amerikai kormányzat által az ENSZ-hez küldött jelentésben, amelyet Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniója (ACLU) nevű civil szervezet tett közzé helyi idő szerint szerdán. Az ENSZ Gyermekjogi Bizottsága számára készült jelentés szerint 2002 óta az Egyesült Államok mintegy 2500 embert tartott őrizetben, akik elfogásuk idején 18 év alattiak voltak. Jeffrey Gordon, a Pentagon szóvivője megerősítette ezeket az adatokat.
2008.05.15. 08:28
 
 
65 milliárd forint nettó eredmény az első negyedévben a Molnál
A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. 65 milliárd forint nettó eredményt ért el az első negyedévben, ami 43 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi 45,6 milliárd forintot - közölte a társaság tőzsdei gyorsjelentésében csütörtökön. A konszolidált, nem auditált a nemzetközi pénzügyi jelentési szabványnak (IFRS) megfelelő eredménykimutatás szerint Mol nettó árbevétele 786,1 milliárd forint volt január-márciusban, szemben az egy évvel korábbi 515,8 milliárd forinttal. A társaság üzleti eredménye 10 százalékkal 67,3 milliárd forintra nőtt, a kamat-és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti eredménye (EBITDA) 7 százalékkal 101,6 milliárd forintra csökkent.
2008.05.15. 08:00
 
 
Plakátokat ragasztottak a buszokra a BKV-szakszervezetek
A buszokon és végállomásokon elhelyezett plakátokon kér támogatást az utasoktól a munkabeszüntetést bejelentő BKV-szakszervezeteket képviselő sztrájkbizottság; a csütörtökön hajnalban megjelent plakátokon a fővárost hibáztatják a cég rossz anyagi helyzetérét. A sztrájkbizottság szóvivője az MTI-nek elmondta: minden, a napi forgalomban részvevő autóbuszon, és több végállomáson is elhelyeznek plakátokat. A plakátokon az olvasható: "Tudta-e Ön, hogy a BKV Zrt., azért veszteséges, mert a Főváros nem fizeti ki az általa megrendelt szolgáltatást? Tudta-e Ön, hogy olyan járműveken utazik, melyek pénz és alkatrészhiány miatt nem minden esetben felelnek meg a BKV Zrt. belső szabályzatában előírtaknak?"
2008.05.15. 08:00
 
 
55,3 milliárd forint az OTP nyeresége az első negyedévben
Az OTP Bankcsoport 2008 első három hónapjában 55,3 milliárd forint adózott nyereséget ért el csütörtökön közzétett gyorsjelentése szerint, ami 9,5 százalékos éves és 7,2 százalékos negyedéves eredményjavulást jelez, és meghaladja az elemzői várakozásokat. A nyitott FX-pozíció (devizaügylet), továbbá a kapott osztalék és végleges pénzeszköz átadás hatását kiszűrve a bankcsoport konszolidált adózott profitja 56,3 milliárd forint, ami a nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült, nem auditált, konszolidált jelentés szerint 16,5 százalékkal magasabb a tavalyi első negyedévinél.
2008.05.15. 07:58
 
A melltartó mintájára már fartartó is kapható az Egyesült Államokban
A melltartó funkciójához hasonló szerepű fartartót kreált egy amerikai pszichológusnő. Katrin Hart találmányával nem látszik a fenék "löttyedése", a fartáj továbbra is feszes dombúnak tűnik. A melltartótól eltérően a fartartónak nincsenek kosarai, csupán erős szalagokból áll, melyek a "farpofák" alján feszülnek és felfelé nyomják a tomport. A szalagok a csípőn végigfutó övszalagba csatlakoznak. Külcsínre azonos értékű a fartartó egy plasztikai faremelő/szépítő műtét eredményességével. Különösen heves fogyókúrák - persze eredményesek - után ajánlott, mivel olyankor hajlamos a fenék igazán a "lottyadásra".
2008.05.15. 07:39
 
 
Történelmi csúcson az üzemanyagárak
Történelmi csúcson állnak a magyarországi üzemanyagárak: a gázolaj literenkénti átlagára 326 forintra, a 95-ös benziné pedig 308 forintra nőtt csütörtökön a benzinkutaknál. Az újabb emelkedés hátterében az áll, hogy a Mol Nyrt. a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 8 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 5 forinttal emelte. A Mol legutóbb május 7-én emelte bruttó 4 forinttal a gázolaj és 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. A gázolaj ára már a múlt heti emeléssel történelmi csúcsot ért el, literenként átlagosan 318 forinton, a 95-ös benzin kissé még elmaradt a rekordtól, átlagosan 303 forintba került.
2008.05.15. 07:36
 
 
Angelina Jolie ikreket vár
Angelina Jolie ikreket vár - ezt maga a hollywoodi filmsztár közölte egy amerikai televíziónak Cannes-ban adott interjúban, megerősítve az ezzel kapcsolatos találgatásokat. Az ikrek a 32 éves Angelina Jolie-nak és párjának, a 44 éves Brad Pitt színésznek ötödik és hatodik gyermekei lesznek. A hatéves Maddoxot Kambodzsából, a négyéves Paxot Vietnamból és a hároméves Zaharát Etiópiából fogadták örökbe, a kétéves Shiloh saját gyermekük. Jolie a Kung Fu Panda című filmje népszerűsítésére utazott a dél-franciaországi városba, ahol szerdán nyílt meg a 61. filmfesztivál.
2008.05.15. 07:27
 
 
UEFA Kupa: Szurkolók csaptak össze rendőrökkel Manchesterben
Összecsaptak a rendőrökkel a Glasgow Rangers szurkolói szerda este Manchesterben, ahol a skót együttes vereséget szenvedett a szentpétervári Zenit csapatával szemben a labdarúgó UEFA Kupa döntőjében - jelentette a Press Association brit hírügynökség. Mintegy 100 ezer, többnyire jegy nélkül skót érkezett Glasgow-ból Manchesterbe, ahol a város több pontján óriás kivetítőkön nézték a mérkőzést. Az összetűzések akkor kezdődtek, amikor az egyik kivetítő műszaki okból nem működött. A szurkolók több órán át várakoztak, többen közülük rengeteg alkoholt fogyasztottak.
2008.05.15. 07:10
 
 
Romlott Magyarország versenyképessége
Magyarország versenyképessége tovább romlik, elsősorban a tartósan rossz gazdaságpolitikának köszönhetően - szűrhető le a svájci IMD által szerkesztett World Competitiveness Yearbook 2008 című nemzetközi összehasonlító elemzésből, amely a világ 55 országának versenyképességét hasonlítja össze statisztikai adatok és vállalatvezetők véleménye alapján. A rangsorban a tavalyi 35-dikről az idén a 38. helyig csúszott vissza Magyarország, rontva helyezésén mindegyik versenyképességi tényezőt tekintve. A legversenyképesebb gazdaság idén is az Egyesült Államok, az európai éllovas pedig Svájc. Kelet-Közép-Európában Észtország őrzi vezető helyét, míg Magyarország a térség középmezőnyében található.
2008.05.15. 07:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398[2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista