2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Charles Simonyi a leghíresebb "műszaki látnokok" között
Charles Simonyi magyar származású amerikai szoftverfejlesztőt is az utóbbi fél évszázad vezető "műszaki látnokai" közé sorolta az amerikai PC World magazin, amely listát állított össze azokról a technikai újítókról, akiknek a munkája megváltoztatta az emberek mindennapjait. A rangos számítógépes magazin 50 olyan újító zsenit választott ki, akiknek a tevékenysége nélkül talán sosem fedezték volna fel azokat a technikákat, amelyek ma már mindennapiak. A magazin az elsők között említi Robert Noyce-t és Jack Kilbyt, az integrált áramkör (IC) felfedezőit, valamint Larry Page-et és Sergey Brint, akik megteremtették a kaliforniai Szilícium-völgy legfontosabb vállalatát, a Google-t.
2008.05.19. 16:49
 
 
Kötelező óvszerek a pekingi szállodákban
A jobb pekingi szállodákban május végétől a szobák kötelező felszerelésébe beletartoznak majd az óvszerek is. A lépést a fővárosi HIV-fertőzöttek és AIDS-betegek növekvő száma indokolja. Pekingben 1985-től múlt év októberéig 4663 vírushordozót, illetve beteget regisztráltak. Ugyanakkor ez év április 30-ára a fertőzöttek száma 5219-re emelkedett, közülük 569 AIDS-ben szenved. A betegség pekingi terjedésének okát a szakemberek egyértelműen a szexuális kapcsolatokban látják: nemi úton lényegesen többen fertőződnek meg, mint más módokon, ezért kampányt indítottak az óvszerhasználat érdekében.
2008.05.19. 16:40
 
 
Kakát nem engedi el a Milan az olimpiára
Az AC Milan nem engedi el Kakát, az együttes brazil labdarúgóját az augusztusi pekingi olimpiára. Az olasz klub hivatalos közleménye szerint a gárda két 23 éven aluli játékosa, Pato és Digao - Kaká öccse - utazhat a kínai fővárosba, ám azt nem érezné "sportszerűnek", ha a 26 éves aranylabdás is részt vehetne az ötkarikás játékokon. "A klub úgy gondolja, nem lenne fair, ha Kaká pályára lépne az olimpián" - áll a piros-feketék hivatalos közleményében. Az augusztus 8. és 24. között sorra kerülő játékok labdarúgótornáján minden csapat három 23 évnél idősebb játékost nevezhet.
2008.05.19. 16:36
 
 
Meghalt egy magyar hegymászónő Ausztriában
Balesetben életét veszítette egy magyar hegymászónő az ausztriai Rax-Alpokban, Reichenau közelében. A hét végén történt szerencsétlenséget az osztrák hatóságok megállapítása szerint valószínűleg a rögzítőkötél szerkezetének meghibásodása okozhatta. A hegymászónő négy méteres magasságból zuhant le, és olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy hiába szállították be mentőhelikopterrel a Wiener Neustadt-i kórházba, nem tudták megmenteni az életét. Holttestét a közeli napokban szállítják haza.
2008.05.19. 16:21
 
 
Megérkezett Amerikába a Nintendo Wii Fit
Hétfőtől kapható az Egyesült Államokban a Wii Fit, a japán Nintendo világhódító Wii videojátékának "testnevelő" változata. A szobamérlegre hasonlító, lábbal irányítható játékkonzol Mijamoto Sigeru, az oszakai vállalat legendás főmérnökének a fejlesztése. A videojátékok Walt Disney-jeként emlegetett japán néhány éve nyilvántartást kezdett vezetni a testsúlyáról. Naponta felállt a mérlegre, aztán szórakozásból megpróbált két mérleggel méredzkedni egyszerre. Igyekezett úgy egyensúlyozni, hogy mind a kettő ugyanazt az értéket mutassa. Ebből a játékból fejlődött ki a szórakozást a testedzéssel összekapcsoló új Nintendo-konzol, amelyből Japánban már kétmillió darabot adtak el.
2008.05.19. 16:13
 
 
Tojással dobálták meg a Microsoft vezérigazgatóját
Tojással dobálta meg egy fiatalember Steven Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten, a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta éppen. Steven Ballmer azt követően kezdte el beszédét, hogy átvette a Corvinus Egyetem díszpolgári címét. A vezérigazgató néhány mondata után a nézőtéren felállt egy fiatalember és angolul kritizálni kezdte a Microsoft és a magyar kormány közötti megállapodást. Ezt követően tojásokat vett elő és megcélozta a Microsoft-vezért.
2008.05.19. 16:00
 
 
Rablásra készült a makói hármas gyilkosság gyanúsítottja
Rablási szándékkal érkezett a hétvégi, makói hármas gyilkosság feltételezett elkövetője a családi házhoz; erről részleges beismerő vallomásában beszélt a gyanúsított, a fiatal férfi az áldozat egyik barátja - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője hétfőn. Ezt támasztja alá, hogy a 26 éves férfi magával vitte az elkövetés egyik eszközét, egy tíz és fél centiméter pengehosszúságú kést. A házban lakó idősebb asszonyt és unokáját, a fiatalabb nőt, valamint utóbbi egykori kedvesét szombaton a kora esti órákban ölte meg a helybeli férfi.
2008.05.19. 15:59
 
 
Négymilliárdos áfacsalást derített fel a VPOP
Több mint 4 milliárd forint áfát nem fizettek meg azok a cégek, amelyek az Egyesült Államokból és az Európai Unió több tagországból importáltak személyautókat Magyarországra - közölte Konta Tünde, ezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) bűnügyi igazgatója. Az ügyben kilenc gyanúsítottat vett őrizetbe a VPOP Központi Bűnüldözési Parancsnoksága, ellenük adóbevételt különösen nagymértékben csökkentő adócsalás és pénzmosás miatt folyik eljárás - mondta a nyomozás részleteiről Konta Tünde. Kifejtette, hogy háromezer, Magyarországra importált autó után nem fizették meg az áfát.
2008.05.19. 15:53
 
 
Real Madrid: Garay aláírt
A spanyol bajnok Real Madrid leigazolta Ezequiel Garayt, a Racing Santander argentin válogatott labdarúgóját. "Fiatal, tehetséges védő, remekül beleillik a jövőképünkbe" - nyilatkozta Ramón Calderón, a királyi klub elnöke. A Real Madrid tízmillió eurót fizetett a futballistáért - akit korábban az FC Barcelonával is hírbe hoztak -, ugyanakkor elképzelhető, hogy a 21 éves játékos a következő szezonban még az UEFA Kupában induló Racingot erősíti majd.
2008.05.19. 15:43
 
 
Tovább egyeztet a BKV és a sztrájkbizottság
Kedden folytatódik az egyeztetés a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) vezetősége és a sztrájkbizottság tagjai között. A sztrájkbizottság a legutóbbi, múlt hét csütörtöki tárgyaláson megállapodás-tervezetet nyújtott át a cég menedzsmentjének. Várhatóan a mai egyeztetésen ad választ a vezetőség, hogy elfogadja-e a szakszervezetek által a dokumentumban rögzített követeléseket vagy nem. A május 27-étől kilátásba helyezett többnapos munkabeszüntetés elkerülése érdekében a munkáltatónak vállalnia kellene, hogy eláll a tervezett létszámleépítéstől, a szakszervezetekkel közösen feltárja a cég működési problémáinak valós okait.
2008.05.19. 15:37
 
 
Több mint felével emelkedett az olimpiai támogatás
Valamivel több mint ötven százalékkal növekedett a 2004-es évhez képest a magyar szempontból jelentős ötkarikás sportágak olimpiai támogatása. - mondta a sportszakállamtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón. Elbert Gábor kiemelte, akadnak olyan sportágak, melyekben az emelkedés kétszeres, ez egyrészt adódhat az adott terület fejlődéséből, másrészt a versenyrendezésből. Példaként említette a január végi, február eleji tenisz Fed Kupa, illetve az asztaliteniszezők májusi világselejtezős versenyének lebonyolítását. Megemlítette még, hogy a vívók a kvalifikációs rendszerből adódóan körbeutazták a világot, de nem eredménytelenül, mert a reálisan megszerezhető kvóták döntő többségét begyűjtötték.
2008.05.19. 15:28
 
 
Óriás Camera Obscura a Modem előtt!
Május 24-én, szombaton egész napos fotográfiai kísérletnek ad helyet a Modem. Bölcskey Miklós képzőművész 1999-ben építette meg első nagyméretű Camera Obscuráját. Azóta a Camera Obscura performansz Angliában, Szlovákiában, Törökországban és New Yorkban is megvalósult.
2008.05.19. 15:27
 
 
A Barcelona elnöke szerint Ronaldinhónak új kihívásokra van szüksége
Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke egy televíziós interjúban úgy nyilatkozott, hogy eljött az idő a váltásra Ronaldinho számára, de szeretné, ha a brazil sztárt méltóképpen búcsúztatná el a klub. Laporta ugyanakkor elismerte, nem lesz egyszerű eladni a 28 éves játékost, aki a vasárnap zárult szezonban mindössze 13 bajnoki meccsen volt kezdő, sérülés, illetve fizikális problémák miatt nagyon sok összecsapáson nem jutott szóhoz. A brazil csatár iránt korábban az AC Milan érdeklődött komolyan, s a játékos ügynöke április elején arról számolt be, hogy megegyeztek az olasz gárdával a személyes feltételekben. Később a milánóiak azonban úgy nyilatkoztak, hogy soknak tartják a futballista vételárát.
2008.05.19. 15:02
 
 
Magyarok törtek fel bankautomatákat Marosvásárhelyen
Négy magyar állampolgárt fogtak el Marosvásárhelyen, tetten érve őket, amint egy bankautomatát akartak feltörni - jelentették be hétfőn a román rendőrség illetékesei. A Medaiafax hírügynökség beszámolt arról, hogy a rendőrségi akcióra vasárnapra virradóra került sor. Az 54 éves K. Lajost, a 26 éves S. Máriát, a 34 éves B. Endrét és a 27 éves S. Attilát azután fogták el, hogy betörtek egy üzletbe, és az ott elhelyezett bankautomatát akarták kiüríteni. Úgy tudni a csoport Magyarországon, Romániában és néhány más környező országban folyamatosan rabolt ki bankautomatákat. A letartóztatottak a Maros megyei rendőrség fogságában maradnak mindaddig, amíg a magyar hatóságok át nem veszik őket.
2008.05.19. 13:57
 
 
Újabb történelmi csúcson a gázolaj és a benzin ára
A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 2 forinttal emeli szerdán a Mol, így mindkét üzemanyag ára történelmi csúcsot ér el - értesült az MTI piaci forrásokból. A Mol legutóbb május 15-én emelte bruttó 8 forinttal a gázolaj és 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát. Az újabb emeléssel a gázolaj átlagos ára literenként 330 forint, a 95-ös benziné 310 forint lesz. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2008.05.19. 13:36
 
 
Letette miniszteri esküjét Gyenesei István
Letette miniszteri esküjét hétfőn az Országgyűlésben a Gyurcsány-kormány új önkormányzati minisztere, Gyenesei István. A kisebbségi kormány létrejöttét, a kabinet szerkezetének átalakítását hét új miniszteri kinevezés kísérte. Szűcs Erika szociális és munkaügyi, Szabó Pál közlekedési, hírközlési és energetikai, Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi, Székely Tamás egészségügyi miniszter május 5-én már letette a miniszteri esküt, akárcsak Molnár Károly, aki a tudománypolitikáért, a kutatás-fejlesztésért és a technológiai innovációért felelős tárca nélküli miniszter lett.
2008.05.19. 13:15
 
 
Lezuhant egy férfi a Gellért-hegyről
Lezuhant egy férfi hétfőn délelőtt a Gellért-hegy oldaláról, holttestét a vízesés medencéjében találták meg - mondta el Hujber Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek .A 35 éves budapesti férfi kora délelőtt zuhant le a Gellért-hegy oldalából. Holttestét a tűzoltók emelték ki az Erzsébet híd felőli vízesés medencéjéből - mondta a sajtóügyeletes, hozzátéve: az eddigi adatok szerint baleset történt.
2008.05.19. 12:54
 
Újbudai Mecénás művészeti ösztöndíjasok kiállítása
2008. május 23-án 13 órai kezdettel a XI. kerületi Önkormányzat által adományozott Újbudai Mecénás művészeti ösztöndíjasok kiállítása az Újbuda Galériában.
2008.05.19. 12:42
 
 
A német Thomas Mirow az EBRD új elnöke
Thomas Mirow német pénzügyminiszter-helyettest választották hétfőn, az EBRD kijevi közgyűlésén az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) új elnökévé. Az EU által javasolt Mirrow immár az egyetlen jelölt volt. Az új vezető a posztot azután veszi át, hogy a leköszönő elnök, Jean Lemierre nyolcéves megbízatása július végén lejár. Mirow jelölése nem volt mentes a vitáktól; az uniós döntést a Financial Times néhány héttel ezelőtti írása szerint több kisebb tagállam, köztük Magyarország, Svédország és Írország "tiltakozása ellenére" hozták meg.
2008.05.19. 12:34
 
 
A liberálisok bojkottálják az olimpia megnyitóját
A Liberális Internacionálé hétvégi belfasti kongresszusa elsöprő többséggel fogadta el az SZDSZ előterjesztését, hogy a szervezet tagjai ne vegyenek részt a pekingi olimpiai játékok megnyitó ünnepségén és a közvetlenül sporteseményekhez nem kapcsolódó rendezvényeken sem - közölte Kóka János pártelnök hétfőn. A közlemény szerint a Liberális Internacionálé ezzel a lépéssel tiltakozik az ellen, hogy Kína durván és súlyosan megsérti az emberi jogokat Tibetben. Kóka János kitért arra, hogy a magyar határozati javaslat szövegének elfogadása megerősítette őket abban, a liberálisok nemzetközi szinten is egyetértenek velük és Kínának teljesítenie kell emberi jogi vállalásait.
2008.05.19. 12:20
 
 
Ráncszámláló cigarettakiadó automata
Ráncokat számlál és bőrpetyhüdtséget vizslat az a cigarettakiadó automata, amelyet Japánban fejlesztenek ki, hogy kiszűrjék a kiskorú vásárlókat. A törvény szerint júliustól a gépek üzemeltetői büntethetők, ha masináik kiszolgálnak fiatalkorút. A szigetországban dohánytermék csakis 20 éven felülieknek adható el. A korbecslésre képes gép arcelemző technológia révén dönti el, hogy gyanús-e a vevő. Ha igen, kéri a személyi igazolványát.
2008.05.19. 12:09
 
 
A bankszektorban és az informatika területén a legmagasabbak a fizetések
Az egyes ágazatok átlagfizetései közötti különbség 2,5-szeres is lehet; legjobban a banki és informatikai területen, legrosszabbul az egészségügyben és a textiliparban dolgozók keresnek Magyarországon - derül ki a Merces bérinformációs portál három országban végzett, 53 gazdasági szektort átfogó összehasonlításából. Csehország, Szlovákia és Magyarország átlagfizetéseinek összehasonlításából kiderül, az országok között nincs jelentős eltérés az egyes szektorok sorrendjét tekintve. A fizetési különbségeket az egyes országokon belüli régiós eltérések tovább növelhetik, a fővárosokban megközelítőleg a kétszeresét lehet keresni ugyanazzal a munkával, mint a legrosszabbul fizetett megyékben.
2008.05.19. 12:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 13., Sarapova az élen
A belga Justine Henin visszavonulása után az orosz Marija Sarapova vette át az első helyet a női teniszezők világranglistáján, melyen Szávay Ágnes a 13. pozícióba lépett előre. Henin ugyan még egy évig szerepelhetne a rangsorban, ám búcsújának bejelentésekor maga kérte, hogy töröljék nevét. A múlt heti római tornán egyesben már a második fordulóban kiesett Szávay párosban a harmincegyedik.
2008.05.19. 11:27
 
Két és félszeres bérkülönbségek
Az egyes ágazatok átlagfizetései közötti különbség 2,5-szeres is lehet – derül ki a Merces bérinformációs portál három országban végzett, 53 gazdasági szektort átfogó összehasonlításából. Nem meglepő módon legjobban a banki és informatikai területen, legrosszabbul az egészségügyben és a textiliparban dolgozók keresnek Magyarországon. A közhiedelemmel ellentétben viszont a sokak által áhított média- és marketingágazatokban elmaradnak a fizetések a vélelmezettől.
2008.05.19. 11:27
 
 
Financial Times: "új frontot nyit" az OMV a MOL ellen
A Mol éves közgyűlésén meghozott határozatok bírósági megsemmisítését akarja elérni a magyar olajcég átvételére törekvő osztrák OMV, amely várhatóan hétfőn induló jogi keresetével "új frontot" nyit a Mol elnyeréséért folytatott, eddig csekély eredménnyel járó hadjáratában, írta hétfőn a Financial Times. A londoni gazdasági napilap értesülése szerint az OMV a magyar és az európai uniós jog alapján indított keresetben azzal érvel, hogy a közgyűlésen leadott, a vállalatvezetést támogató voksok közül sok érvénytelen volt, tekintve a részvényeseknek a céghez fűződő kapcsolatait. Az osztrák cég szerint az e részvényesek kezén lévő papírokat gyakorlatilag "kvázi sajátrészvénynek" lehet tekinteni, amelyeket a Mol maga ellenőriz, áll a FT-ban.
2008.05.19. 11:21
 
Kerítésnek csapódott egy kisáruszállító Budapesten
Személygépkocsival ütközött és kerítésnek csapódott egy kisáruszállító hétfőn délelőtt a XVI. kerületben. A József utca és a Baross utca kereszteződésében egy Suzuki és egy Opel Combo karambolozott. Utóbbi a vízelvezető árokba pördült, a jármű eleje a keskeny járdasziget túloldalán lévő családi ház drótkerítésének nyomódott, a bal első kerék a betontalapzaton fennakadt. Az Opel sofőrje könnyebben sérült. A kisáruszállítót a tűzoltók drótkötél segítségével húzták vissza az útra - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.05.19. 11:21
 
 
Peking 2008: eddig 157 magyar induló
Az elmúlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így a jelenlegi helyzet szerint 157 versenyzőt lehet nevezni a pekingi játékokra. A kajakosok és kenusok milánói kvalifikációs Európa-bajnokságán a meglévőkhöz két női és két kenus kvótát szereztek a magyarok. Egyes sportágakban többen rendelkeznek indulási joggal, illetve a szükséges szinttel, mint ahányan a korlátozó szabályok alapján nevezhetők. Atlétikában számonként maximum három A-szintes, vagy azok hiányában egy B-szintes indítható, úszásban ugyanez kettő, illetve egy. Vívásban a csapatokat három-három fő alkotja, tartalékként egy negyedik is utazik majd, de ő az esetleges becseréléséig gyakorlatilag turistának számít.
2008.05.19. 10:59
 
 
Jégeső várható az Alföldön: narancssárga riasztás van érvényben
Viharos szél és jégeső lehet hétfőn délután az Alföldön, a szilva nagyságú jégszemek jelentős károkat okozhatnak a mezőgazdaságban, de autókat is megrongálhatnak - mondta Fodor Tamás meteorológus az MTI-nek azt követően, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) narancssárga riasztást adott ki. A vasárnapihoz hasonlóan néhány helyen akár dió nagyságú jég is eshet. Az is elképzelhető, hogy kis területen egyszerre nagy mennyiségű, több mint 30 milliméternyi csapadék is hullik. A fővárosban is várhatóak gyengébb zivatarok, amelyeket több mint 60 km/h-s szél kísérhet. Budapesten sem lehet kizárni, hogy jég keveredik az esőbe, de a jégszemek nagysága nem lesz akkora, mint az Alföldön.
2008.05.19. 10:30
 
 
Kajak-kenu Eb: 18 fővel gazdálkodhatnak a magyarok Pekingre
A szövetségi kapitány megfogalmazása szerint egy fontos időszak lezárult a vasárnap befejeződött milánói olimpiai kvalifikációs kajak-kenu Európa-bajnoksággal, és mostantól a pekingi csapat kialakítására kell összpontosítani. A válogatott hat arany-, hét ezüst- és öt bronzérmet, valamint a kenusoknál és a női kajakosoknál újabb két-két ötkarikás indulási jogot gyűjtött az olaszországi kontinensviadalon, amely az utolsó lehetőséget kínálta a kvótaszerzésre. Ezzel véglegessé vált, hogy hét férfi és hat női kajakost, valamint öt kenust indíthat majd Magyarország az augusztusi seregszemlén, bár a helyeket nem kötelező maradéktalanul kihasználni.
2008.05.19. 10:05
 
 
Márciusban lassult az építőipari termelés visszaesése
Éves összehasonlításban lassult az építőipari termelés visszaesése márciusban a februárihoz képest, a kiigazított adatok alapján a termelés 12,6 százalékkal, februárban még 19,3 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, a havi bázison mért növekedés azonban lassult, márciusban 2,5 százalék, februárban pedig 5,9 százalékos volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az építőipar termelése 2008 márciusában kiigazítatlan adatok alapján 13,5 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, míg februárban 19 százalékkal volt alacsonyabb a 2007 februárinál.
2008.05.19. 09:06
 
 
Jégkorong-vb, 2009: Kanada, Szlovákia, Fehéroroszország a csoportellenfél
A friss-vb ezüstérmes Kanada, valamint Szlovákia és Fehéroroszország csapata lesz a magyar válogatott csoportellenfele a jövő évi svájci jégkorong-világbajnokságon. A zürichi kvartettből az első három jut a középdöntőbe, míg a negyedik a további három csoportutolsóval körmérkőzésen dönti el a bennmaradást. Az utolsó két helyezett esik ki."Talán az egyik, ha nem a legnehezebb csoportba kerültünk. Kanada a világ egyik legjobb csapata, a szlovákok idén csalódást okoztak, ezért jövőre biztosan nem akarnak botlani, a fehéroroszok pedig képesek a nagyok dolgát is megnehezíteni. Van egy évünk, hogy fizikailag és lelkileg felkészüljünk a ránk váró feladatokra." - mondta az MTI-nek Ocskay Gábor, a legfrissebb világranglistán 20. helyezett magyar együttes alapembere.
2008.05.19. 08:48
 
 
Magyar Gárda-per: júniusra halasztották a tárgyalást
Elnapolták június 30-ra a Magyar Gárda feloszlatására irányuló polgári pert a Fővárosi Bíróságon (FB) hétfőn. A tárgyaláson hat beavatkozó jelezte, hogy peres félként kíván részt venni a polgári perben, a gárda ügyvédje pedig bejelentette: kezdeményezik, hogy a bíróság az Alkotmánybírósághoz forduljon. A felperes oldalán beavatkozóként vett részt a hétfői tárgyaláson a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ). A perbe beavatkozás feltétele egyebek között, hogy a beavatkozó igazolja a perrel közvetlenül összefüggő jogos érdekét, melynek előmozdításáért az egyik oldal pernyertességét támogatni kívánja az eljárásban.
2008.05.19. 08:30
 
 
Szívbekarmoló történet
Csaknem belehalt szívrajzkarcoló kérésébe egy férfi Kanadában: barátnőjével szívet vésetett mellkasára, ám a nő túl mélyre hatolt és beleszúrt szeretője szívébe. A 24 éves férfi "heves felindulásból", szeretkezés közben kérte a "szívességre" 25 esztendős barátnőjét. Mindketten igencsak kapatosak voltak, feltehetően ezért hatolt túl mélyre a hölgy. Hogy milyen eszközt használt - netán puszta, de jókora műkörmöt? -, arra nem tért ki a Reuters brit hírügynökség. A férfi csodával határosan túlélte a dolgot - amely még 2007 elején történt -, a hölgy viszont bíróság elé került támadásért és a minap hirdettek ügyében ítéletet. Mivel a férfi mellette vallott, barátnője csupán felfüggesztett börtönt kapott, 3 évnyit.
2008.05.19. 08:01
 
 
70 riasztást kaptak a tűzoltók az éjszakai vihar miatt
Hetven riasztást kaptak a tűzoltók az éjszakai vihar miatt, az erős szél az ország északi és keleti régiójában okozott károkat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyékből érkezett a legtöbb hívás; jórészt fakidőlések és villámcsapások miatt kértek segítséget az emberek. Személyi sérülés szerencsére nem történt - mondta el Dobson Tibor. A szóvivő közölte azt is, péntek délutántól hétfő reggelig közel félezer riasztást kaptak a tűzoltóságok országszerte. Minden második hívás szabadtéri tűz miatt érkezett, de sok dolga volt a tűzoltóknak a közlekedési balesetek miatti műszaki mentéseknél is. Az utakon négyen haltak meg.
2008.05.19. 07:55
 
 
Templomba járó méhek
Templomba járatja méheit egy vallásos méhész Szerbiában, mert úgy érzi, hogy lelkük van. A méheket mindazonáltal nem viszi magával vasárnaponként Stari Kostolac templomába, elvégre annak kevesen örülnének, hanem külön méhtemplomokba járatja szorgos szolgáit, mármint templomalakúra kialakított kaptárakba. "Összekötöttem életem két vezérelvét és fő örömét: a méhészetet és a vallásomat" - mondta a helyi sajtónak az 58 éves gazda, aki a kaptárakat a szerb ortodox templomok alakjára mintázta.
2008.05.19. 07:48
 
 
Obama 75 ezres tömeg előtt szónokolt
Az amerikai demokrata elnökjelöltségért harcoló Barack Obama minden korábbinál nagyobb, 75 ezres tömeg előtt szónokolt vasárnap az Oregon szövetségi állambeli Portlandban. Az afro-amerikai szenátor egyre inkább a Demokrata Párt egyértelmű jelöltjeként fogalmazza meg üzenetét: elsősorban már nem pártbeli vetélytársa, Hillary Clinton, hanem a várható republikánus jelölt, John McCain ellen érvel. Oregonban - ahol Kentucky állam mellett kedden tartanak előválasztási fordulót - Obama azzal támadta McCaint, hogy érdekcsoportok lobbistái a vezető tanácsadói és azt mondta, az arizonai szenátor George Bush elnök népszerűtlen gazdaságpolitikájának folytatását jelentené.
2008.05.19. 07:35
 
 
Bin Laden a gázai övezeti zárlat elleni harcra kérte a muzulmánokat
A Gázai övezet izraeli zárlatának áttörésére és a zsidó állammal kapcsolatban álló arab kormányok elleni küzdelemre buzdította a muzulmánokat Oszama bin Laden terroristavezér az interneten megjelent legújabb üzenetében. Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetőjének hangfelvételét vasárnap tették közzé, azon a napon, amikor George Bush amerikai elnök befejezte közel-keleti körútját. Bin Laden az üzenetben többek között azt hangoztatta, hogy a Gázai övezet "elnyomó zárlata" tucatjával szedett halálos áldozatokat az övezet (palesztin) lakossága körében, s a blokád áttörésének feladata egyiptomi hittestvéreikre hárul, mert ők állnak a palesztin terület határán.
2008.05.19. 07:20
 
 
Háromnapos nemzeti gyász kezdődött Kínában a földrengés miatt
Háromnapos nemzeti gyász kezdődött hétfő reggel Kínában az egy héttel ezelőtti pusztító földrengés áldozatainak emlékére. A pekingi Tienanmen téren, ahol hajnaltájban ünnepélyes külsőségek között vonják fel a nemzeti lobogót, ezúttal csak félárbocig húzták fel a zászlót. A kínai kormány rendelete értelmében hétfőn helyi idő szerint 14.28 perckor (közép-európai idő szerint reggel 6:28-kor), a földrengés pillanatában három perces csenddel adóznak majd az áldozatok emlékének, ezt követően pedig az egész országban megszólalnak a szirénák. A három napos gyász idejére felfüggesztik az olimpiai lángot vivő stafétát is.
2008.05.19. 07:00
 
 
Primera División: győzelemmel ünnepelt a Real Madrid
A már bajnok Real Madrid győzelemmel búcsúzott a spanyol labdarúgó-bajnokság 38., utolsó fordulójában. A királyi gárda hazai pályán gólzáporos mérkőzésen 5-2-re győzte le a sereghajtó Levantét. Primera División: Real Madrid-Levante 5-2 (3-0). Deportivo La Coruna-Villarreal 0-2, Espanyol-Almería 1-3, Sevilla-Athletic Bilbao 4-1. A végeredmény: 1. Real Madrid 38 84-36 85 pont - BL, 2. Villarreal 38 63-40 77 - BL, 3. FC Barcelona 38 76-43 67 - BL-selejtező, 4. Atlético Madrid 38 66-47 64 - BL-selejtező, 5. Sevilla 38 75-49 64 - UEFA Kupa, 6. Racing Santander 38 42-41 60 - UEFA Kupa.
2008.05.19. 06:56
 
 
Jégkorong-vb: orosz aranyérem
Az orosz jégkorong-válogatott hosszabbításban szerzett aranygóllal 5-4-re nyert a házigazda kanadai csapat ellen a világbajnoki döntőben. Eredmény: Oroszország-Kanada 5-4 (1-3, 1-1, 2-0, 1-0) - hosszabbítás után. Gólszerzők: Szjomin, Tyerescsenko, Kovalcsuk, illetve Burns, Kunitz, Heatley. A harmadik felvonásban őrült rohamokat vezetett az európai gárda, s az 55. percben sikerült egyenlítenie. Következett a hirtelen halál, amelynek elején Nasht, a korong nézőtérre lövéséért kiállították, s a létszámfölényt Kovalcsuk váltotta aranygólra. Az európai csapat utoljára 1993-ban diadalmaskodott, s most ez volt az együttes történetének - orosz, illetve szovjet néven - 24. világbajnoki címe, a kanadaiaknak éppen ugyanennyi van.
2008.05.18. 22:00
 
 
Érvénytelen a kazincbarcikai népszavazás
Érvénytelen volt az ügydöntő népszavazás az észak-borsodi Kazincbarcikán, ahol a kórház működtetési és vagyonkezelői jogának átadásáról dönthettek a város lakói. A 25.626 névjegyzékben szereplő választóból7.452-en járultak vasárnap reggel 6 órától este 7-ig az urnákhoz. A részvételi arány így nem volt elegendő ahhoz, hogy az ügydöntő népszavazás érvényes legyen. A szavazás akkor lett volna érvényes, ha a választásra jogosultak több mint fele (50%+1 fő) elmegy voksolni, emellett akkor lett volna eredményes, ha a megfogalmazott kérdésre a résztvevők több mint fele azonos választ ad. Kazincbarcika jegyzője közölte: a népszavazás érvénytelen volt, ugyanis a választók mindössze 29,08%-a nyilvánította ki véleményét.
2008.05.18. 21:55
 
 
A palesztin elnök lemond, ha 6 hónapon belül nem tud békét kötni Izraellel
A palesztin elnök kilátásba helyezte, hogy lemond, ha hat hónapon belül nem születik békemegállapodás Izrael és a palesztinok között - közölte egy izraeli parlamenti képviselő vasárnap. Joszi Beilin az egyiptomi Sarm es-Sejkben folytatott megbeszélést Mahmúd Abbász elnökkel, aki a találkozó során úgy fogalmazott: "nem látná értelmét, hogy továbbra is hivatalában maradjon, ha nem születik megállapodás". "Nem azért vállaltam az elnökséget, hogy egyszerűen csak betöltsem az elnök szerepét, hanem azért, hogy küldetést teljesítsek. Ezért nincs értelme folytatnom, ha egyértelművé válik, hogy nem tudjuk elérni a békét" - idézte Abbász szavait közleményében Beilin.
2008.05.18. 19:47
 
 
Elfogták a makói hármasgyilkosság feltételezett elkövetőjét
A rendőrség elfogta a makói hármasgyilkosság feltételezett elkövetőjét, aki részleges beismerő vallomást tett - tájékoztatta a rendőrség vasárnap az MTI-t. A bűncselekmény gyanúsítottja az egyik áldozat ismerőse, egy 26 éves makói férfi - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A fiatalembert vasárnap kora délután, a holttestek megtalálását követő huszonnégy órán belül fogták el Szegeden. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részben beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette, és több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene - közölte Szenti Szabolcs.
2008.05.18. 19:40
 
 
A könnyű drogok legalizációjáért demonstráltak Budapesten
Alig félszáz ember és ugyanannyi ellendemonstráló vett részt a Globális Kenderfelszabadító Tüntetések nemzetközi rendezvénysorozatának budapesti demonstrációján, ahol a Kendermag Egyesület a könnyűdrogok legalizációjáért hirdetett tüntetést. A Pénzügyminisztérium épülete előtt összegyűltek egy nagyméretű transzparenst állítottak fel, amely egy olyan 60 milliárd forintról szóló csekket szimbolizált, ami véleményük szerint a könnyű drogok által befolyt jövedéki adót tartalmazná.
2008.05.18. 19:15
 
 
Két kislányt sodort el a Tisza
Elsodort egy 13 éves kislányt a Tisza Tiszabecsnél vasárnap délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Tiszadorogmánál is eltűnt egy lány a folyóban. A gyerek hasonló korú, két társával együtt ment fürödni a folyóra, s víz magával vitte - mondta Fülöp Gergely. A főhadnagy hozzátette: az eltüntet a rendőrség, a tűzoltóság és a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület tagjai keresik. A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy Tiszadorogma és Egyek között a kompátkelőhelynél is keresnek a folyóban egy 15 éves lányt.
2008.05.18. 18:12
 
 
Serie A: Ibrahimovic bajnokká tette az Internazionalét
Zlatan Ibrahimovic duplájával az Internazionale labdarúgócsapata győzött Parmában, ezzel megvédte címét és megszerezte története 16. olasz bajnoki címét. Egészen a 62. percig a végül második AS Roma tűnt befutónak, hiszen vezetett Cataniában, míg az Inter csak mezőnyfölényig jutott Parmában. Azonban ekkor a sérülése miatt másfél hónap után visszatérő svéd csatár kilőtte a jobb alsó sarkot. Ettől kezdve ismét az idény során 11 pontos előnyt elherdáló kék-feketék kezében volt a bajnoki cím, azonban a bennmaradásért harcoló Parma mindent egy lapra feltéve rohamozott, de egy gyors ellentámadást követően Ibrahimovic végleg eldöntötte a meccs és a scudetto sorsát. Eredmény: Parma-Inter 0-2.
2008.05.18. 17:49
 
 
Varga László (Societas): Zuschlag "stigmatizált minket"
Politikailag vállalhatatlan volt, amit Zuschlag János tett, de aminek ő az elnökhelyettese volt, azon a szervezeten nem látszott, hogy pénzhez jutott volna - fogalmazott Varga László, a hét végén megszüntetett Fiatal Baloldal (FIB) és az újonnan létrehozott Societas - Új Mozgalom elnevezésű baloldali ifjúsági szervezet elnöke Szombathelyen vasárnap. A baloldali ifjúsági szféra nem válhat politikai kalandorok áldozatává - közölte Varga László a kétnapos kongresszus és alakuló ülés utáni sajtótájékoztatón arra a kérdésre, hogy a Zuschlag-ügy milyen szerepet játszott az új szervezet létrehozásában.
2008.05.18. 16:50
 
 
Kisorsolták a Nemzeti Vágta futamainak résztvevőit
Kisorsolták vasárnap a május utolsó hétvégéjén megrendezendő Nemzeti Vágta futamainak résztvevőit. A sorsolás előtt 60 huszár vonult fel a Hősök terén, majd felvonták a Nemzeti Vágta zászlóját, ezzel szimbolikusan elkezdődött a verseny. Ezután a résztvevők fúvószenekar felvezetésével átvonultak a Szépművészeti Múzeumba. Geszti Péter, a Nemzeti Vágta kreatív igazgatója elmondta: a most először megrendezendő esemény célja, hogy történelmi környezetben elevenítse fel a huszárhagyományokat. Tamás István, a szervezőbizottság elnöke hangsúlyozta a rendezvény pártok felettiségét és elmondta: a lóverseny mellett a fesztiválon helyet kap a kultúra, a turisztika és a gasztronómia is.
2008.05.18. 16:05
 
 
Bush: még idén békét köthetnek az palesztinok és az izraeliek
Az amerikai elnök szerint még idén megköthetik az izraeli-palesztin békemegállapodást, de ehhez mindkét félnek engedményeket kell tennie. Az egyiptomi Sarm-es-Sejkben vasárnap megnyílt közel-keleti Világgazdasági Fórumon George Bush hangsúlyozta: szilárdan hisz abban, hogy még elnökségének ideje alatt sikerül egyezségre jutni az önálló palesztin államról. A megállapodás mindkét fél részéről lemondásokat követel, így Izraelnek is kemény áldozatokat kell hoznia a békéért. Az amerikai elnök beszédjében szigorú leckét adott az arab világnak, amelynek vezetőit a terrorizmust támogató országok elszigetelésére, valamint a polgári szabadságok érvényesítésére szólított fel.
2008.05.18. 15:40
 
Labdarúgó NB II: ferencvárosi győzelem
A Ferencváros három góllal nyert Jászberényben a labdarúgó NB II 28. fordulójában. Eredmény: Keleti csoport: Jászberény-Ferencváros 0-3 (0-2).
2008.05.18. 14:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395[2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista