2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az MVM emelte az egyetemes áramszolgáltatóknak az áram árat
Az MVM Trade Zrt. közel három százalékkal emelte meg a lakosságot és a nagyon kis fogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatóknak értékesített áram árát, a változtatás nélkül éves szinten mintegy 5,5 milliárd forint bevételkiesést kellett volna elkönyvelnie az MVM Trade-nek - közölte Tringer Ágoston, az MVM szóvivője. A 2008. január elsejétől liberalizált árampiacon miniszteri rendelet határozza meg azt az árképletet, ami az MVM Trade és az egyetemes szolgáltatók közötti áramvásárlási szerződés induló ára volt.
2008.05.20. 16:00
 
 
Gyurcsány: újabb magyar cégek érkezhetnek Montenegróba
A már most is jelen lévő magyar nagyvállalatok mellett újabbak érkezhetnek Montenegróba, de Magyarország a kis- és középvállalatokat is befektetésekre ösztönzi - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten, miután tárgyalt montenegrói partnerével. Montenegróban Magyarország a legnagyobb külföldi befektető - emelte ki a két miniszterelnök. Milo Djukanovic hangsúlyozta, hogy Magyarország és Montenegró gazdasági és politikai kapcsolatai kitűnőek. Országa további gazdasági fejlődésével kapcsolatban optimista - tette hozzá. Montenegró 2006-os függetlenné válása óta a keddi volt az első magyar-montenegrói kormányfői tárgyalás.
2008.05.20. 15:56
 
 
Egyszerűsít a kisvállalkozásokat támogatások rendszerén az EB
Egyszerűsített lehetőségeket kínál a jövőben az Európai Bizottság a kis- és középvállalkozások számára a kezességvállalások formájában nyújtott állami támogatások igénybe vételére. Keddi strasbourgi ülését követően kiadott közleményében az EU "kormánya" emlékeztet arra, hogy a kezességvállalások anélkül növelhetik különösen a kis- és középvállalkozásoknak nyújtott magánkölcsönöket, hogy azonnali állami hozzájárulást kellene igényelni, mivel a garanciafizetésre csupán mulasztás esetén van szükség.
2008.05.20. 15:48
 
 
Gyermeknap a Vidámparkban
Minden 120 centiméter alatti gyerek, aki át tud sétálni a bejárat előtti lécen, ingyen mehet be Gyermeknapon a budapesti vidámparkba. Igazi családi programnak ígérkezik a Fővárosi Vidámpark gyermeknapi rendezvénye. Az Electronic Arts színpadán lesz kvízkerék, lufifújó-bajnokság, énekverseny és sok-sok játék. Aki gyorsan nagyon nagyra fújja a léggömböt, helyesen válaszol a kérdésekre és madarakat megszégyenítő hangon csicsereg, értékes ajándékot kap - ígérik a szervezők. A tévés műsorvezetők közül Szekeres Nóra és a Viva-tévés Ada, valamint Pintácsi Viki énekesnő is ott lesz - gyermekeikkel együtt - május 25-én a Városligetben.
2008.05.20. 15:21
 
 
Magosz: állítsák le az állami földek értékesítését
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) felszólítja Veres János pénzügyminisztert és Tátrai Miklóst, a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatóját, hogy állítsák le az állami földek értékesítését - mondta Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója. Hozzátette: ha ezt nem teszik meg, akkor a szövetség más eszközökhöz nyúl, az sem kizárt, hogy a demonstrációs bizottság megteszi az előkészületeket egy országok demonstrációra. Budai Gyula emlékeztetett arra, hogy napirenden van a bábolnai állami földek értékesítése.
2008.05.20. 14:39
 
Elutasították Zuschlag szabadlábra helyezési kérelmét
Elutasította a bíróság Zuschlag János és Katus Ferenc szabadlábra helyezési kérelmét - tudta meg az MTI. Mindketten Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Büntetésvégrehajtási Intézet Mátyási utcai épületében töltik előzetes letartóztatásukat, mely egy tömbben van a megyei bíróság épületével. Kovács M. Gábor, Zuschlag János ügyvédje korábban arra hivatkozva kezdeményezte védence szabadlábra helyezését, mivel az egykori szocialista országgyűlési képviselő az általa okozott kár jelentős részét - mintegy 50 millió forintot - már megtérített.
2008.05.20. 14:17
 
 
Elindult a Google egészségügyi információs szolgálata
A Google elindította rég várt egészségügyi információs szolgálatát, a Google Health-t. A regisztrált felhasználók létrehozhatják a jelszóval védett személyes profiljukat, amelyben kórtörténetüket, gyógyszereiket, esetleges allergiájukat tüntethetik fel. A beépített orvoskereső segítségével a lakóhelyük vagy betegségük szerint megfelelő szakembereket találhatnak. A "virtuális gyógyszeres doboz" pedig időben figyelmezteti a pácienseket, amikor be kell venniük az esedékes medicinákat, s emlékezteti őket a készítmények közötti esetleges kölcsönhatásra is.
2008.05.20. 14:14
 
 
Nem változott jelentősen a két nagy párt támogatottsága
Nem változott számottevően a két legnagyobb párt, a Fidesz és az MSZP támogatottsága, az SZDSZ viszont 1 százalékot kapna, ha most vasárnap lennének a szavazások, az MDF pedig a voksok 4 százalékát szerezné meg - derül ki a Századvég és a Forsense közös felmérésből. A válaszadók 49 százaléka gondolja úgy, hogy előrehozott választásokat kellene tartani. A Fidesz a szavazatok 30 százalékát kapná meg, ha most vasárnap lennének a szavazások, míg az MSZP a voksok 13 százalékát. A Fidesz 2 százalékot veszített, az MSZP viszont 3 százalékot hozott áprilishoz képest, így az egy hónappal korábban regisztrált rekordszintű, 22 százalékpontos különbség mérséklődött, de a jobboldali pártnak továbbra is jelentős előnye van.
2008.05.20. 14:01
 
 
Cumisüveg és tudomány
Magyarországon a 6-12 hónapos csecsemők közel fele nem kapja meg az ajánlott mennyiségű tejalapú táplálékot, sőt az anyatej pótlását - az orvosok állásfoglalása ellenére - még ma is sokan tehéntejjel oldják meg - derült ki a Magyar Gyermekorvosok Társaságának legfrissebb kutatásából. A felmérés során 400 anyát kérdeztek meg a 6-12 hónapos közötti csecsemők tejalapú táplálásról. Mint kiderült, az már széles körben elterjedt, hogy az anyatej az ideális táplálék a csecsemők féléves koráig. Az ezt követő, a gyermek 12 hónapos koráig terjedő időszak azonban fehér foltnak számít, mert az édesanyák nem tudják, hogy mennyi tejalapú táplálékot és mit adhatnak a kicsinek.
2008.05.20. 13:54
 
 
Kész a BKV új járatritkítási tervezete
Elkészült a BKV új járatritkítási tervezete, amely 1,14 milliárd forintnyi megtakarítást tartalmaz - közölte Budai László, a BKV közlekedési igazgatóságának főosztályvezetője. A főosztályvezető által "konszenzusos paraméterkönyvnek" nevezett dokumentumban foglaltak szerint szeptembertől 35 autóbusszal és 10 trolibusszal kevesebb közlekedne a fővárosban. A tervezet kialakításakor az egyik legfontosabb szempont a viszonylatok összehangolása volt, mint például a Deák Ferenc téri metrók indulásának és érkezésének egyeztetése, vagy a 6-os és a 9-es autóbuszok vonalainak összekötése, amellyel így egyetlen, 20 kilométeres útvonalon teremtenének összeköttetést Óbuda és Kőbánya között - részletezte a főosztályvezető.
2008.05.20. 13:40
 
 
Rosberg bizakodó Monacóban
Nico Rosberg pontszerző helyre számít a hétvégi Monacói Nagydíjon. "Itt nőttem fel, így jól ismerem a pályát. Monaco a legkülönlegesebb pálya, itt egy apró hiba is végzetes lehet a verseny során."
2008.05.20. 13:40
 
 
Gyurcsány: nem érdeke a régiónak a szerb radikálisok és nacionalisták kormányzása
Nem érdeke sem a régiónak, sem Európának, hogy a szerb radikálisok és nacionalisták bekerüljenek a belgrádi kormányba - mondta Gyurcsány Ferenc kormányfő Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt montenegrói partnerével. A nacionalizmus, a nemzeti radikalizmus nem biztonságot, nyugalmat és békét hoz egy régiónak, hanem éppen az ellenkezőjét. Ezért azoknak a fokozottabb politikai szerepvállalását, akik ilyen politikát folytatnak, Magyarország nem tartja sem a régió, sem Európa érdekének - mondta Gyurcsány Ferenc. Szerbiának és Európának közös az érdeke: az, hogy olyan erők kormányozzák az országot, akik az európai normákat képviselik. Magyarország elsősorban őket szeretné kormányon látni - hangsúlyozta.
2008.05.20. 13:35
 
 
Elfogadásra javasolták az MTI 2007-es beszámolóját
Egyhangú szavazással általános vitára alkalmasnak találta és a parlament plénumának elfogadásra javasolta a Magyar Távirati Iroda (MTI) 2007. évi beszámolóját kedden az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága. Ugyancsak egyhangúlag határoztak arról, hogy ősszel tűzik a bizottság napirendjére a nemzeti hírügynökségről szóló törvény módosítására az MTI Tulajdonosi Tanácsadó Testülete által készített javaslatot. Pető Iván (SZDSZ) bizottsági elnök az ülésen elmondta: azért javasolja a törvénymódosító javaslat őszi tárgyalását, hogy a munkát ne szakítsa meg a nyári törvényhozási szünet.
2008.05.20. 13:32
 
 
Megvizsgáltuk Kovácsovics Fruzsina Üveggolyóját
Kovácsovics Fruzsina a Csillag születik nevű tehetségkutatóban tűnt fel, és pár hónappal a tehetségkutató műsor vége után meg is jelent első lemeze, amely az Üveggolyó címet kapta.
2008.05.20. 13:23
 
 
MOZI: Szex és New York
A nők nem változnak. Szerencsére. Mindegyik ugyanazt akarja, csak mindig másképpen. És mindig mást mond helyette. Négy önálló, belemenős nagyszájú nő keresi a boldogulást és a boldogságot egy nagy Ő, vagy több, némileg kisebb Ő személyében abban a városban, ahol a világon a legtöbb a magányos ember, és talán a legkönnyebb magányosan is boldognak lenni. A helyszín New York, a téma a szex. Amit néha szerelemnek neveznek.
2008.05.20. 13:18
 
Tárgyalások kezdődtek a fuvarozók képviselőivel
A kormány és a fuvarozók képviselői között kedden tárgyalások kezdődtek, miután a fuvarozók kormányzati lépéseket szorgalmaznak a elmúlt hetek jelentős üzemanyag áremelkedéseinek hatására - közölték a Pénzügyminisztérium és fuvarozók érdekvédelmi szervezetei kedden. A fuvarozók képviselőit Veres János pénzügyminiszter fogadta, a megbeszélésen részt vett Puch László, a közlekedési tárca államtitkára, Karácsony Imréné, a Pénzügyminisztérium és Csepi Lajos, a közlekedési tárca szakállamtitkára. A közös közlemény szerint a felek megállapodtak abban, hogy a megbeszéléseket a közeljövőben a legfontosabb témakörökben szakértői szinten folytatják.
2008.05.20. 13:12
 
 
Egyre kevesebb a kis bolt, arányuk azonban még mindig magas
Annak ellenére, hogy az 50 négyzetméternél kisebb alapterületű élelmiszer-kiskereskedelmi boltok száma harmadával csökkent az elmúlt évtizedben, 10 üzletből 6 még mindig ebbe a kategóriába tartozik - közölte a Nielsen piackutató vállalat kedden. Tavaly év végén 12.530 bolt működött 50 négyzetméternél kisebb alapterületen, a teljes bolthálózat 21.340 tagot számlált. Ezzel a magas aránnyal szemben a legkisebb boltok 2007-ben, az élelmiszerek értékben mért kiskereskedelmi forgalmából 11,8 százalékkal részesedtek, 2006-ban ez a mutató még 12,4 százalék, 2004-ben pedig 15,1 százalék volt.
2008.05.20. 13:03
 
 
Fennakadások voltak a nemzetközi mobiltelefonálásban
Fennakadások voltak a nemzetközi mobiltelefonálásban hétfőn és kedd reggel egy németországi vezeték átvágása miatt. Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága az MTI-vel közölte: 11 órára a szolgáltatást helyreállították. A társaság az MTI érdeklődésére megerősítette az Index értesülését, amely szerint a külföldről telefonálni akaró magyar mobilosokat akadályozta leginkább a fennakadás. "Magyarországon a mobilszolgáltatók nemzetközi (roaming) forgalmában torlódás, alkalmanként teljes elérhetetlenség volt tapasztalható hétfőn. A kimenő nemzetközi vezetékes forgalomban nem volt elérhetetlen irány, azonban időszakos torlódás volt tapasztalható" - fogalmazott a Magyar Telekom illetékese.
2008.05.20. 12:55
 
 
Talmácsi-ügy: a menedzsment cáfolja az MSÚSZ állításait
Stefano Favaro, Talmácsi Gábor menedzsere szerint rosszindulatú, megalapozatlan, s téves információkat tartalmaz a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) közleménye, amely azt állítja: a világbajnok motoros elérhetetlenné vált a hazai sajtó számára. Az MSÚSZ szerint Talmácsi média és rendezvény megjelenési jogával a World Communications Company (WCC) rendelkezik, így Talmácsit csak ezen a cégen keresztül lehet nyilatkoztatni. A WCC a magyar sajtóban szokatlanul magas árakat szabott meg, ráadásul nem enged beleszólást az anyagok elkészítésébe, s kiköti, hogy azokon semmilyen változtatást nem engedélyez.
2008.05.20. 12:06
 
 
Aláírták az információcseréről szóló magyar-amerikai megállapodást
April Foley, az Egyesült Államok budapesti nagykövete és Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter kedden Budapesten aláírta azt a megállapodást, amely lehetővé teszi az ismert vagy feltételezett terroristák kiszűrésére szolgáló információk cseréjét a két ország között. A megállapodás feltétele Magyarország vízummentességének. A Külügyminisztérium épületében tartott aláíráson mindkét fél megköszönte az együttműködést. April Foley szerint októberre várható, hogy a magyarok vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba.
2008.05.20. 11:59
 
 
PM: májusban 88,6 milliárd forint többlet várható
A Pénzügyminisztérium - önkormányzatok nélkül - 88,6 milliárd forint többletet vár májusra, az első félévre a korábbinál kisebb hiányt, 732,1 milliárdot - jelentette be Keller László a Pénzügyminisztérium államtitkára. Az áprilisi végleges pénzforgalmi hiány 14,3 milliárd forint volt. Az első négy hónapi deficit 522,4 milliárd, ami 223 milliárd forinttal kisebb a tavalyinál. Az első fél évre a Pénzügyminisztérium 732,1 milliárd forint hiányt prognosztizál, ami a GDP 2,7 százaléka. Az év egészére továbbra is a GDP 4 százalékának megfelelő, 1.092 milliárd forint államháztartási hiánnyal számol a szaktárca - mondta Keller László.
2008.05.20. 11:27
 
 
Júliustól emelkedhet a gáz ára
Minden bizonnyal július elsejétől ismét emelkedik a fölgáz ára, a mértéke azonban kérdéses, mert a lakosság számára javasolt, sajtóértesülések szerint 12,5 százalékos szakmailag indokolt áremelést egyelőre sem a Magyar Energia Hivatalnál, sem az energiaügyi minisztériumnál nem kommentálják. Az MTI úgy tudja, hogy szakértők reálisnak tartanák a közüzemi gázár átlagosan ilyen mértékű emelését a lakosság számára. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium pénteken közölte, hogy megkapta az Energia Hivatal gázár változtatásra vonatkozó javaslatát, részleteket azonban nem közölt a tárca. A miniszternek a gázáremelésről szóló rendelet hatályba lépése előtt 30 nappal kell bejelentenie az áremelést.
2008.05.20. 11:05
 
 
Budapest Honvéd: Supka Attila lemondott
Benyújtotta lemondását Supka Attila, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője. A klubtól származó információ szerint a vezetőség elfogadta a lemondást. Az új szakmai stáb kinevezéséig Vass László pályaedző irányítja a csapatot. A Honvéd hétfőn hazai pályán 1-0-ra kikapott a Vasastól, és az elmúlt hetek rossz szereplésének nyomán a nyolcadik helyen áll a tabellán. A kupadöntős kispestiek a legutóbbi nyolc bajnoki mérkőzésükön mindössze két pontot szereztek.
2008.05.20. 10:56
 
 
GfK: a rendszerváltás előtti időket tekinti a legboldogabbnak a többség
Tízből hat felnőtt véli úgy 2008-ban, hogy a második világháború és a rendszerváltás közötti időszak volt a legboldogabb - olvasható a GfK Hungária Piackutató Intézet 2008-as felmérésében. Az intézet ezer 15 éven felüli állampolgár körében végzett felmérést arról, hogy az elmúlt évtizedekre visszagondolva, szerintük mikor voltak a legboldogabbak az emberek Magyarországon. Az iskolázottsági szint emelkedésével csökken a rendszerváltást megelőző időszakot boldogabbnak tartók aránya. A diplomások több mint fele, az érettségivel rendelkezők közel 60 százaléka, az általánost, illetve szakmunkásképzőt végzettek pedig körülbelül 65 százaléka gondolja vidámabbnak a szocializmus éveit.
2008.05.20. 10:50
 
 
Gattuso marad a Milanban
Bár sajtóértesülések szerint korábban már megegyezett a Bayern Münchennel, mégis marad az AC Milan labdarúgócsapatában Gennaro Gattuso. A 30 éves olasz középpályás azután döntött a milánói folytatásról, hogy egyeztetett Adriano Galliani klubigazgatóval. A friss megállapodás értelmében további három évig lesz a hétvégén zárult bajnoki idényben ötödik helyezett itáliai alakulat futballistája. Távozásának lehetősége többek között éppen a vártnál gyengébb szereplés miatt vetődött fel, de az Arsenal francia játékosának, Mathieu Flamininek a leigazolása is spekulációkra adott okot, maga Gattuso pedig - még a "német kapcsolat" előtt - kijelentette, szívesen szerepelne a Premier League-ben.
2008.05.20. 10:41
 
 
Délutánra dől el, szükség van-e piros riasztásra a zivatarok miatt
Az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden kora délután közölte: Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl és Dél-Alföld régiókra délután várhatóan piros riasztást adnak ki. Ugyanakkor az ország egész területén továbbra is narancssárga riasztás van érvényben. A riasztást egy-három órával korábban adják ki, ha többfelé alakulnak ki heves zivatarok. Erre &uacte;gy néz ki, van esély - jelezte Fehér Tamás. A figyelemfelhívó jelzés, azt mutatja, hogy a következő 24 órában mi várható. Ilyen figyelmeztetés van érvényben a Közép- és a Nyugat-Dunántúli régió kivételével mindenütt az országban - mondta a meteorológus.
2008.05.20. 10:00
 
 
Csökkent a közlekedési balesetek száma az első negyedévben
Tíz százalékkal csökkent a közúti közlekedési balesetek száma az első negyedévben az előző esztendő azonos időszakához viszonyítva, 34 százalékkal kevesebb halálos baleset történt - közölte Központi Statisztikai Hivatal. Közúti balesetben 187-en vesztették életüket, 104-gyel kevesebben, mint egy évvel korábban. Csökkent a könnyű sérüléssel járó balesetek száma is, 6 százalékkal. A balesetet elszenvedők száma megközelítette az 5300-at: több mint 1400-an súlyosan megsérültek, a könnyű sérültek száma meghaladta a 3600-at. Vétlen áldozat volt a meghaltak 49 százaléka. A meghalt személygépkocsi-vezetők fele, elöl ülő utasaik 56 százaléka nem használta a biztonsági övet.
2008.05.20. 09:21
 
 
Közép-Afrikában nőtt a hegyi gorillák száma
Közép-Afrikában az elmúlt tíz esztendőben háborúk és polgárháborúk dacára növekedett a kihalás veszélye által fenyegetett hegyi gorillák száma. "Számuk jelenleg 740, és az állatok fele Ugandában él" - közölte Sam Mwandha, az ugandai Állatvédelmi Hatóság (UWA) vezetője. Tíz évvel ezelőtt csupán 650 emberszabású élt Uganda, Ruanda és Kongó vulkanikus hegységeiben. "Általában évente egy százalékkal nőtt a gorillák száma" - mondta Kampalában Mwandha. A Kivu tartományban lezajlott harcok azonban jelentős befolyással voltak a gorillákra. A Virunga Nemzeti Park, ahol nagy számban élnek kongói gorillák, hónapok óta a lázadók kezén van, ezért ott a vadőrök csak korlátok közt végezhetik munkájukat.
2008.05.20. 09:17
 
 
Újra kihallgatják az izraeli kormányfőt a korrupciós ügyben
Pénteken újra kihallgatják Ehud Olmert izraeli kormányfőt egy korrupciós ügyben - jelentette be az izraeli rendőrség szóvivője. A rendőrség pénzügyi csalás elleni csoportja második alkalommal fogja kihallgatni a miniszterelnököt - közölte Miki Rózenfeld. Olmertet azzal gyanúsítják, hogy törvénytelenül fogadott el pénzügyi támogatást Morris Talansky amerikai üzletembertől, és a nagy összegű készpénzt jogellenes módon használta fel választási kampányainak finanszírozásához. Az ügy az 1993 és 2006 közötti időszakra nyúlik vissza, amikor Olmert Jeruzsálem polgármestere, majd kereskedelmi miniszter volt.
2008.05.20. 08:47
 
 
Az amerikai elnök aláírta a stratégiai olajkészletezést felfüggesztő törvényt
Korábbi ellenkezése dacára George Bush amerikai elnök aláírta azt a törvényt, amelynek értelmében az amerikai kormány a rekordmagasságokba emelkedett olajárak letörése érdekében az év második felében felfüggeszti a stratégiai olajtartalékok növelését. A törvényhozás által a múlt héten elfogadott jogszabály aláírásáról a washingtoni Fehér Ház számolt be helyi idő szerint hétfőn. A törvény értelmében addig nem lehet növelni a stratégiai olajtartalékokat, amíg a nyersolaj hordónkénti ára nem süllyed 75 dollár alá. A New York-i árutőzsdén múlt pénteken a legközelebbi, júniusi határidőre rekordszintre, hordónként csaknem 128 dollárra emelkedett a kőolaj ára.
2008.05.20. 08:27
 
 
Felcsuti Péter: reformot nem lehet bársonyos eszközökkel végigcsinálni
A Magyar Bankszövetség új elnöke szerint Magyarországon egymillió embert hozzászoktattak ahhoz, hogy szociális segélyből éljen. Felcsuti Péter a Népszavának adott, kedden megjelent interjújában azt hangoztatta: be kell látni, hogy nem lehet bársonyos eszközökkel végigcsinálni a reformokat. A szakember szerint Magyarországon az a gond, hogy az egymást követő kormányok igyekeztek azt a benyomást kelteni, hogy a nagy átalakításokat fájdalommentesen meg lehet úszni. Felcsuti Péter úgy látja, a magyar gazdaság és társadalompolitika már legalább tíz éve teljesen elhibázott, ám ebből a csapdahelyzetből "nem lehet lágyan kibontakozni".
2008.05.20. 08:25
 
 
Uniós intézmény ellen merényletet tervező terrorista csoportot számoltak fel
Az Európai Parlament egyik épülete és egy brüsszeli szálloda is szerepelt egy terrorista csoport célpontjai között, amelynek felszámolását hétfőn jelentették be a marokkói hatóságok a VRT belga rádió jelentése szerint. A VRT hétfő esti hírei között - forrás megjelölése nélkül - számolt be a terrorista sejt felszámolásáról. A belga szövetségi ügyészség, amelynek kezében összefutnak a belga terrorelhárítás szálai, egyelőre nem volt elérhető, hogy kommentálja a híradást. A MAP marokkói hírügynökség hétfőn már beszámolt arról, hogy az észak-afrikai ország rendőrsége lefülelt egy 11 személyből álló csoportot, amely Marokkóban és Belgiumban is merényleteket tervezett, részleteket azonban nem ismertetett a terrorista sejt célpontjairól.
2008.05.20. 08:25
 
 
Elbocsátották az összes brit életmentő kutyát
Menesztették az összes vízi életmentő kutyát Nagy-Britanniában: az egyetlent. "Nem alkalmazhatunk kutyát életmentő őrként, mivel az ebek ki vannak tiltva a strandokról" - indokolta a döntést az illetékes hatóság. Az egyetlen brit vízimentőkutyának, Bilbónak három ember is az életét köszönheti. Súlya igen tekintélyes: 84 kiló, az eb fajtáját tekintve újfundlandi. A szárazon általában gazdája négykerekű terepmotorján - quadján - közlekedett: az 54 éves vízimentő mögött csücsült. Vízben a fuldokló mellé úszott, hogy az belekapaszkodhasson hevederébe, és amikor Bilbo érezte a fogást, kiúszott az emberrel a partra.
2008.05.20. 08:15
 
 
Obama mögé állt a világ leggazdagabb embere, Warren Buffett is
Az amerikai elnökválasztási küzdelemben Barack Obama afro-amerikai szenátor mögé állt a világ leggazdagabb embere, Warren Buffett is. Az üzletember kijelentette: "láthatóan Barack a jelölt". A 77 éves befektető - akinek vagyonát a Forbes magazin 62 milliárd dollárra taksálja - korábban a demokrata elnökjelöltségért küzdő mindkét szenátor, Barack Obama és Hillary Clinton kampányrendezvényein is megjelent, de eddig egyikük mellett sem kötelezte el magát. A nebraskai Omahában élő - az "omahai bölcsként" emlegetett - milliárdos egy hétfői sajtótájékoztatón szűkszavúan közölte: "láthatóan Obama szerzi meg a győzelmet (...) őt választom". Megjegyezte azonban, hogy Obama és Clinton egyaránt alkalmas az elnökségre.
2008.05.20. 07:55
 
 
Továbbra is életveszélyes a meglőtt debreceni biztonsági őr állapota
Stabilizálódott, de továbbra is súlyos, életveszélyes a hétfőn este meglőtt debreceni biztonsági őr állapota - közölte Szentgyörgyi János, a Kenézy Kórház szóvivője kedden délelőtt az MTI-vel. Tájékoztatása szerint hétfőn este 10 órakor szállították a mentők a kórház traumatológiai osztályára súlyos, életveszélyes lőtt mellkasi sérüléssel a férfit. Egy orvoscsoport azonnal több műtétet hajtott végre a sérültön, akinek az állapota ugyan stabilizálódott, de még továbbra is életveszélyes, elsősorban a májat ért sérülése miatt - tette hozzá a szóvivő. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket. A részletekről délelőtt sajtótájékoztatót tartanak.
2008.05.20. 07:45
 
 
Egy átlagos brit 5 évet tölt el életéből közlekedéssel
Az átlagembernek öt év megy el aktív életéből, hogy munkába jár és haza, de akadnak, akiknél ez akár 18 esztendőt is kitesz - Nagy-Britanniában. Különösen a Londonban dolgozóknak vagy ott lakóknak "megy nehezen a soruk", ők munkás életükből ötnél is jóval több évet töltenek közlekedéssel - ismertetett egy friss felmérést a The Sun című brit lap. A megoldást a jelentés készítői abban látják, hogy a munkahelyeknek ösztönözniük kellene az otthoni munkát, hetente legalább egy távbedolgozós hétköznap is már sokat enyhítene a közlekedési zsúfoltságon. A késések egyébként évente 22 milliárd font - 6800 milliárd forint - kárt okoznak a brit gazdaságnak.
2008.05.20. 07:32
 
 
Nemzeti gyász kezdődött Mianmarban a ciklon után
Háromnapos nemzeti gyász kezdődött Mianmarban kedden, tizennyolc nappal a délkelet-ázsiai országban pusztító, súlyos emberáldozatokat követelő Nargis ciklon elvonulása után. A természeti csapás következtében több mint 133 ezer ember vesztette életét vagy tűnt el. A ranguni katonai kormányzatot számos éles külföldi bírálat érte amiatt, ahogyan a ciklon által okozott humanitárius válságot kezeli. A nemzetközi közösség tömegesen ajánlott fel segítséget Mianmarnak, a katonai junta azonban vonakodik nagy számú külföldit beengedni az országba. A nemzetközi közösség további humanitárius katasztrófától tart, mert - mint az ENSZ figyelmeztetett - a ciklon mintegy 2 millió túlélőjének többsége nem kapott semmilyen segítséget.
2008.05.20. 07:05
 
 
Obamát támogatja egy volt Ku Klux Klan-tag szenátor
A fekete bőrű Barack Obama demokrata elnökjelöltségét támogatja Robert C. Byrd amerikai szenátor, aki egykor a hírhedt fehér fajgyűlölő szervezet, a Ku Klux Klan tagja volt. Mint közölte, már korábban döntésre jutott, de nem akarta a múlt heti nyugat-virginiai előválasztást befolyásolni, ezért nem tett bejelentést. Most viszont azért nyilvánított véleményt, mert "a tét nem is lehetne magasabb novemberben". Nyugat-Virginiában Obama 41 ponttal lemaradt vetélytársa, Hillary Clinton New York-i szenátor mögött. Legközelebb kedden tartanak előválasztásokat Oregonban és Kentuckyban.
2008.05.19. 21:54
 
Tarlós válaszokat vár Demszkytől a BKV-nál kialakult helyzetről
A Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint a fővárosban hemzsegnek a gyanús és homályos ügyek, s a főpolgármester jól tenné, ha magyarázatot adna azok valódi tartalmára, nem is elsősorban az ellenzéknek, hanem a budapestieknek. Tarlós István hétfőn nyilatkozott erről az MTI-nek, példaként említve a BKV-nál kialakult, általa anarchikusnak nevezett viszonyokat, amelyeket szerinte jól mutat az is, hogy a cégtulajdonos önkormányzat képviselőitől megtagadják az információkat. Mint mondta, emiatt már levelet intézett a főpolgármesterhez, akit interpellálni is kíván ez ügyben.
2008.05.19. 21:20
 
 
Budapesten tárgyal kedden a montenegrói kormányfő
Országa euroatlanti integrációjáról és a gazdasági együttműködésről is tárgyal a montenegrói miniszterelnök kedden Budapesten. Milo Dukanovic mások mellett találkozik Gyurcsány Ferenc kormányfővel is - adta hírül a Miniszterelnöki Hivatal. A montenegrói külügyminiszter egy hónapja járt Budapesten. Milan Rocen akkor azt mondta: Montenegró 2011-ben, a magyar elnökség idején szeretne csatlakozni az Európai Unióhoz. Szerinte Magyarország vezető szerepet játszik a befektetéseknél Montenegróban. A magyar cégek jelen vannak a bankszektorban, a telekommunikációs iparban, a bankszférában, a turizmusban és az infrastrukturális fejlesztésekben is.
2008.05.19. 21:01
 
 
Kedden várható döntés Zentai kiadatásáról
Az ausztráliai Perth városi bíróságán május 20-ára, keddre tűzték ki azt a meghallgatást, amelyen várhatóan dönteni fognak arról, hogy kiadható-e Magyarországnak a háborús bűncselekménnyel vádolt Zentai Károly, aki Charles Zentai néven Ausztráliában él. Az ülés előzménye, hogy az ausztrál legfelsőbb bíróság április végén elutasította Zentai ügyvédjeinek fellebbezését, és kimondta, hogy az ország kiadatási törvénye érvényes a 89 éves férfira, és a perth-i bíróságnak joga van dönteni az ügyben. Zentait azzal gyanúsítják, hogy 1944-ben katonaként harmadmagával megkínozta és megölte Budapesten a 18 éves Balázs Pétert, mert a zsidó fiatalember nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot.
2008.05.19. 20:20
 
 
NB I: Vasas-siker a Bozsik Stadionban
A Vasas egygólos győzelmet aratott a tavasszal gyengélkedő Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának zárómérkőzésén. A kupadöntős kispestiek utolsó nyolc bajnoki mérkőzésükön mindössze két pontot szereztek. Soproni Liga, 28. forduló: Budapest Honvéd-Vasas 0-1 (0-1) Bozsik Stadion, 1000 néző. Az alacsony színvonalú mérkőzésen a Vasas akarata érvényesült, a Honvéd a tavasz során mutatott erőtlen futballját játszotta, így a korán előnybe került angyalföldiek könnyedén vitték el a három pontot Kispestről. Ha a hazaiak kapusa, Tóth Iván nem remekel, akkor Supka Attila csapata nagyobb különbségű vereséget is szenvedhetett volna.
2008.05.19. 20:10
 
 
Indonéziába érkezett Sólyom László
Indonéziába érkezett hétfőn Vietnamból Sólyom László, három országot érintő, kilencnapos délkelet-ázsiai körútjának második állomására. A magyar államfő repülőgépe a vietnami Ho Si Minh-városból indulva, Szingapúron át, helyi idő szerint este érkezett meg az indonéz fővárosába, Jakartába. Sólyom László kedden ellátogat Bandungba, a nyugat-jávai tartomány fővárosába, illetve a Tangkuban Perahu tűzhányóhoz is. A magyar államfő szerdán találkozik Jakartában meghívójával, Susilo Bambang Yudhoyono indonéz köztársasági elnökkel, valamint tárgyal Agung Laksonóval, az indonéz képviselőház elnökével. Sólyom László szerdán délután előadást tart az Indonéz Egyetemen, majd csütörtökön Szingapúrba utazik.
2008.05.19. 19:40
 
 
Adatcsere-egyezményt ír alá az USA Magyarországgal
A terroristagyanús emberek személyes adatainak cseréjéről ír alá egyezményt Magyarország és az Egyesült Államok kedden. Ez azt szolgálja, hogy Magyarország bekapcsolódjon az amerikai vízummentességi programba - hangsúlyozta a Külügyminisztérium. A megállapodást Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter és April H. Foley, az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete írja alá. A kétoldalú megállapodás nem egyedi: az Egyesült Államok a közelmúltban írt alá egyezményt Németországgal a terrorelhárítás érdekében.
2008.05.19. 19:12
 
 
Magyar-görög: változások Koeman keretében
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Koltai Tamást, a Győr futballistáját behívta a görögök ellen készülő keretbe. A középpályásra azért volt szükség, mert Filkor Attilát, az olasz Grosseto játékosát nem engedte el klubja a szombati összecsapásra. Sebők Zsolt kapus kiválása után a kapitány az újpesti Balajcza Szabolcsot szerette volna behívni, de őt klubja nem engedte el, ezért a szakember Szántai Leventét, a REAC kapusát kérte fel, hogy az edzéseken segítsen Fülöp Márton és Köteles László felkészítésében. A válogatott hétfői tréningjén lágyékhúzódása miatt csak laza kocogást végzett Tóth Balázs, a Racing Genk középpályása.
2008.05.19. 18:44
 
 
A kazettás bombák betiltásáról egyeztetnek Dublinban
Az egyik legpusztítóbb fegyverfajta, a kazettás bombák teljes betiltásáról kezdődött nemzetközi konferencia hétfőn Dublinban. A tanácskozást köszöntő üzenetében Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár kérte a résztvevő 109 ország képviselőit: legyenek "merészek és távlatokban gondolkodók", s május 30-ig dolgozzanak ki egy olyan szerződésszöveget, amely megtiltaná a kazettás bombák használatát, termelését és kereskedelmét. Ban hangsúlyozta: ezek a fegyverek válogatás nélkül ölnek, s még csak nem is megbízhatóak. A kazettás bombák 5-30 százaléka nem robban fel a földet éréskor, s ezek így később, még évek múlva is szedik áldozataikat - főleg a polgári lakosság köréből.
2008.05.19. 18:39
 
 
Új igazgatóság az FTC élén
Az angol többségi tulajdonba került FTC Labdarúgó Zrt. hétfői közgyűlésén megválasztották a részvénytársaság új vezetőségét. Az igazgatóságba a befektető Real Esplande tulajdonosán, Kevin McCabe-en kívül Terry Robinson, John Burnley, Jason Rockett, Patrick Vangoidsenhoven, Rieb György, Horváth Gábor és Berki Krisztián került be. Várhatóan az FTC Zrt. jövőbeni elnöke Robinson, vezérigazgatója pedig Berki lesz.
2008.05.19. 18:21
 
 
Az OVB szerint eredményes az aláírások ellenőrzése
Eredményesnek ítélte az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén az egészségbiztosítás privatizációjának megakadályozásáért összegyűjtött aláírások ellenőrzését. Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője beszámolt arról, hogy összesen 510.160 aláírást adtak le az OVI-nak. Az aláírások tételes felülvizsgálata után megállapították, hogy legalább 433.092, legfeljebb pedig 438.534, minden szempontból megfelelő aláírást találtak. Az egészségbiztosítás privatizációjának megakadályozását célzó népszavazást, mivel összegyűlt a referendum kiírásához szükséges minimum 200 ezer érvényes aláírás, várhatóan ősszel tartják meg.
2008.05.19. 18:14
 
 
Még több mint egymillió szja-bevallást vár az APEH
Az adóhatósághoz május 17-éig 2,132 millió - tavaly ilyenkor 2,087 millió - személyi jövedelemadó bevallás érkezett - mondta az APEH sajtófőnöke. Nem változott tehát a korábbi tendencia, több mint egymillió ember az idén is az utolsó napokra halasztotta a bevallást. Az szja bevallásokat május 20-án éjfélig lehet szankció nélkül beadni. Az APEH ügyfélszolgálatai kedden több helyen korábban nyitnak és este 6 óráig lesznek nyitva. A posta is hosszabb nyitva tartással készül a rohamra. Az idei évtől változtak a szankciók: a magánszemélyek 200 ezer forintig, más adózók 500 ezer forintig terjedő mulasztási bírsággal sújthatók a bevallás elmulasztása, illetőleg késedelmes benyújtása esetén.
2008.05.19. 17:50
 
 
Tavaly 4 százalékkal nőtt a bankkártyák száma
Magyarországon 2007 végén több mint 8,6 millió bankkártya volt forgalomban, 4 százalékkal több, mint egy évvel korábban - derül ki az MNB magyarországi fizetési kártya üzletágról készített elemzéséből. Az egy főre jutó 0,82 darabbal a magyarok az 1,38 darabos EU-átlag alatt, a középmezőnyben vannak. A vásárlások aránya tavaly először meghaladta a készpénzfelvételekét: száz műveletből 52 fizetés volt. Az előző két évben 13, illetve 11 százalékkal emelkedett a kibocsátott plasztikok száma.
2008.05.19. 17:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394[2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista