2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A szállítási teljesítmény 1,9 százalékkal nőtt
Az árutonna-kilométerben mért szállítási teljesítmény 1,9 százalékkal nőtt, a szállított áruk tömege viszont 2,2 százalékkal csökkent 2008 első negyedévben az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztisztikai Hivatal. Az idén az első negyedévben a helyközi személyszállításban az utasok száma 2,1 százalékkal, az utaskilométerben mért teljesítmény 2,4 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. Tavaly az első negyedévben a szállított áruk tömege 21,8 százalékkal, az árutonna-kilométerben mért teljesítmény 19,8 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2008.05.26. 09:05
 
 
A szegény jelöltek faluja
Kevés lakos, sok jelölt - így lehet összegezni egy 141 lelket számláló erdélyi faluban előforduló rendkívüli helyzetet, ahol az emberek fele jelöltként vesz részt a helyhatósági választásokon. Összesen 72-en pályázták meg a polgármesteri és az önkormányzati képviselői tisztségeket a Hunyad megyei Batrana (románul: öregasszony) faluban. Amint a neve is sejteti, elöregedett a település, ahol tavaly mindössze egy újszülöttet jegyeztek. Első látásra úgy tűnhet, hogy a Déva és Lugos közötti hegyvidéken fekvő, korszerű utak hiányában a világtól elszigetelt Batrana lakóiban felébredt a tenni akarás vágya. A civilizáció által elkerült településen élők azonban teljesen más indíttatásból tekintik vonzónak a közéleti pályát.
2008.05.26. 08:34
 
 
Chelsea: Grant sértve érzi magát
Avram Grant, a Bajnokok Ligája-döntős Chelsea labdarúgócsapatának menesztett vezetőedzője sértve érzi magát, hogy elküldték a klubtól. "Nehéz időszakban vettem át a munka irányítását, de a szezon végére közel kerültünk a sikerhez, éppen ezért fáj, hogy nem számítanak rám a továbbiakban. Nagyon dühös vagyok" - mondta a News of the World című lapnak az izraeli szakember. A klubnál ugyanakkor már keresik az új trénert, helyi sajtóértesülések szerint Marcello Lippi, Frank Rijkaard (FC Barcelona), Roberto Mancini (Internazionale), Guus Hiddink (orosz válogatott), Sven-Göran Eriksson (Manchester City), Luis Felipe Scolari (portugál válogatott) és Mark Hughes (Blackburn Rovers) neve merült fel.
2008.05.26. 08:24
 
 
MU: Ferguson legfeljebb 2011-ig marad
Legfeljebb 2011-ig marad posztján Sir Alex Ferguson, az angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője. "Huszonkét év alatt 22 trófeát nyertem, de a legjobb esetben is csak további három idényt vállalok. Ebben biztos vagyok, elvégre a feleségem, Cathy is megérdemel már egy kis időt" - jelentette ki a 66 éves skót mester. A veterán tréner utódja egyöntetű vélemények szerint jelenlegi segítője, Carlos Queiroz lesz. A portugál szakember 2002-ben csatlakozott Fergusonhoz, és azóta csak a 2003/2004-es szezont töltötték külön, amikor Queiroz a Real Madridot dirigálta.
2008.05.26. 08:21
 
 
Jól szerepelt a Mazda
2008 első negyedévében az autópiac 1,9%-os csökkenésével* szemben, értékesítéseinek közel 50%-os növelésével a Mazda lett az időszak legdinamikusabban fejlődő autómárkája Magyarországon**. 882 autó értékesítésével a Mazda magyarországi kereskedőhálózata 280 darabbal haladta meg 2007-es azonos időszaki eredményét. A változás még markánsabb, ha csak a személyautó piacot tekintjük: 766 db személyautó értékesítésével 65,5%-os növekedést sikerült elérni a forgalombahelyezések alapján 11,6%-os visszaesést mutató piacon.
2008.05.26. 08:21
 
 
Ombudsmanokról és az LB elnökéről szavaz az Országgyűlés
A Legfelsőbb Bíróság elnökéről, valamint az adatvédelmi és a jövő nemzedékek országgyűlési biztosáról szavaz az Országgyűlés ma. A Legfelsőbb Bíróság elnökének Baka Andrást, a strasbourgi emberi jogi bíróság volt bíráját jelölte április végén Sólyom László köztársasági elnök. Az MSZP, a Fidesz, a KDNP és az MDF ma dönt arról, támogatja-e a jelöltet. A Fidesz és a KDNP jelezte: sem szakmai, sem politikai kifogásuk nincs a jelölttel szemben. Az SZDSZ nem támogatja a jelöltet. A két ombudsmani poszt december közepe óta betöltetlen, az államfő jelöltjeit eddig háromszor szavazta le a Ház. Sólyom László Péterfalvi Attilát adatvédelmi biztosnak, Fülöp Sándor jogászt pedig a jövő nemzedékek ombudsmanjának jelöli.
2008.05.26. 08:10
 
 
Thaiföldig jutott a mianmari segély
Nem kapott behajózási engedélyt a mianmari hatóságoktól a Mistral francia hadihajó, így Thaiföldre szállítja és az ENSZ Világélelmezési Programjának adja át ezertonnás humanitárius rakományát - jelentette be Franciaország külügy- és védelmi minisztériuma vasárnap közös közleményben. Párizst mélyen sokkolta, hogy a mianmari hatóságok nem engedélyezték a francia szállítmány közvetlen fogadását és szétosztását. Franciaország szemében semmi nem igazolhatja, hogy egy katasztrófa áldozataitól megtagadják azt az alapvető jogot, hogy részesülhessenek a szükséges segítségből - áll a közleményben.
2008.05.26. 07:59
 
 
Napi Gazdaság: Engedne a fuvarosoknak a Pénzügyminisztérium
A Pénzügyminisztérium kész bizonyos mértékig engedni a fuvarozóknak azokon a tárgyalásokon, amelyeket a fuvarosok képviselői a magas üzemanyagár miatt kezdeményeztek - tudta meg a Napi Gazdaság. Amellett, hogy a szaktárca a múlt héten leszögezte, hogy a jövedéki adó és az áfa mértékén nem tud és nem is akar változtatni, a lapnak nyilatkozó tisztségviselő szerint komoly esély van egy mindkét fél számára elfogadható egyezség kialakítására. A tárgyalásokon egyebek mellett napirendre került a fuvarozókat terhelő súlyadó és a regisztrációs adó mérséklése. A fuvarozók elképzelései között szerepel a használatarányos útdíj rendszerének gyorsabb kialakítása, valamint a hétvégi korlátozások enyhítése is.
2008.05.26. 07:39
 
 
Magyar Nemzet: Most már Kériéket is lehallgatják
Kéri László politológus szerint a titkosszolgálat lehallgatja a Színház- és Filmművészeti Egyetemen szervezett összejöveteleit - írta hétfői számában a Magyar Nemzet. A lap az Orbán Viktor részvételével tartott beszélgetéssel kapcsolatban kérdezte a szervezőt. A politológus felháborodottságának adott hangot, hogy a nyolcvanas éveket idéző, törvénytelen, titkosszolgálati módszerekkel figyelik meg az általa vezetett Kéri-kört - írta a lap. Kéri László a beszélgetésről nem akart részleteket elárulni, mert az szerinte ellenkezne a kör által elfogadott játékszabályokkal. Másrészt a baloldalról többen "üzentek" a politológusnak, hogy jobb lenne, ha nem részletezné, mi is hangzott el valójában.
2008.05.26. 07:35
 
 
Sikeresen leszállt a Marson a Phoenix
Sikeresen leszállt a Marson az amerikai Phoenix szonda, amely a korábbiaknál is elmélyültebben kutatja az égitest talaját, víz és élet jelenlétére utaló nyomokra vadászva - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). A szondát tavaly augusztus 4-én indították útnak a floridai űrrepülőtérrel, s az azóta eltelt közel tíz hónap alatt 679 millió kilométert tett meg a világűrben. A Phoenix berendezései végig a terveknek megfelelően működtek, és a szonda közép-európai idő szerint hétfőn kora hajnalban szállt le a vörös bolygó jéggel borított északi sarkköri vidékén. Jelenleg két másik amerikai szonda, mégpedig két önjáró robot barangol a Mars felszínén immár több mint három éve.
2008.05.26. 07:34
 
Tornádó pusztított az Egyesült Államokban
Tornádóval kísért heves vihar vonult végig Iowa amerikai szövetségi állam északkeleti részén vasárnap. A természeti csapásban hét ember életét vesztette, mintegy ötvenen pedig megsérültek. Helyi idő szerint vasárnap délután röviddel öt óra után csapott le a vihar és okozott súlyos károkat Parkersburg településen. A mintegy ezer lakost számláló faluban öten haltak meg, a közeli New Hartfordban pedig ketten - közölte egy állami tisztségviselő. A hét végén tornádó és jégverés sújtotta Oklahoma állam egyes területeit is. Néhány ház összeomlott, több helyütt fákat csavart ki a viharos forgószél.
2008.05.26. 07:11
 
 
Magyar Hírlap: Hiánycikk lett az euró a magyar fővárosban
Órákba, esetleg egy teljes napba is beletelhet, ha valaki eurót akar vásárolni Budapesten; ennek hátterében a forint árfolyamának erősödése áll - írja a Magyar Hírlap. Az elmúlt napokban a 242-243-as eurós szint közelébe erősödött a magyar forint a bankközi devizapiacon. Mindez azt jelenti, hogy a valutakereskedőknél 248, illetve 249 forintért lehet váltani a közös európai pénzt - mutat rá a napilap. Nem kizárt, hogy napokon belül a 240 forintos szint alá is erősödhet a magyar fizetőeszköz az euróhoz képest a bankközi devizapiacon. Jó hír a külföldi nyaralásra készülőknek, hogy a következő hetekben további erősödés várható, így a korábbi évektől eltérően nyár elején is olcsó lesz az euró.
2008.05.26. 07:05
 
 
Juhász Ferenc szerint az SZDSZ határozza meg a politikai menetrendet
Az SZDSZ pillanatnyi érdeke fogja meghatározni a politikai menetrendet, a liberálisokon múlik mikor lesznek a választások - mondta Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese a stop.hu internetes portálnak adott, hétfőn megjelent interjújában. A politikus arról is beszélt, hogy az MSZP nem akarja félreállítani Gyurcsány Ferencet. Az MSZP elnökhelyettese szerint keresni kell a volt koalíciós partnerrel az együttműködés minden lehetőségét, amely biztosítja a kormányzáshoz szükséges támogatást és megteremti a parlamenti többséget. Ennek valószínű ára az SZDSZ politikai igényeinek részbeni kielégítése, olyan programelemek felvállalása, amelyeket az MSZP magától nem kezdeményezne - tette hozzá.
2008.05.26. 07:00
 
 
Francia film nyerte el az Arany Pálmát Cannes-ban
A francia Laurent Cantet Entre les murs (A falak között) című alkotása nyerte el vasárnap a fődíjat, az Arany Pálmát a 61. Cannes-i Filmfesztiválon. A díjat Robert de Niro amerikai színész nyújtotta át a rendezőnek. Az Arany Pálma után a második legjelentősebb díjat, a zsűri Nagydíját, az olasz Matteo Garrone filmje, a Gomorra kapta, míg a zsűri díját Paolo Sorrentino Il divo című alkotása érdemelte ki. A legjobb női alakítás díját Sandra Corveloni brazil színésznő, a Linha de Passe című filmben nyújtott játékáért kapta, a legjobb férfi alakítás díját Benicio del Toro Ernesto "Che" Guevara megformálásért érdemelte ki, amelyet az amerikai Steven Soderbergh Che című filmjében nyújtott.
2008.05.25. 20:15
 
 
Gyerekek százezrei vettek részt a gyermeknapi rendezvényeken
Több százezer gyerek kereste fel szüleivel a gyermeknapi programokat vasárnap délelőtt a Városligetben, a Kossuth téren, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház közötti téren és más helyszíneken. A Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által közösen rendezett hagyományos városligeti gyermeknapon luftballonerdő és zeneszó jelezte már messziről a helyszínt, rengeteg perec, kürtőskalács, üdítő, drazsés fagyi fogyott. A Petőfi Csarnok közelében állították fel a Nemzetek Utcája sátrait a Magyarországon működő nagykövetségek és idegenforgalmi hivatalok.
2008.05.25. 20:00
 
 
MSZP: fény derült Orbán szociális feketelistájára
A gazdasági feketelista után fény derült Orbán Viktor szociális feketelistájára is, amely a nyugdíjasokat fenyegeti - állapította meg az MSZP frakcióvezetője vasárnap az MTI-nek elküldött közleményében. Lendvai Ildikó arra hívja fel a figyelmet, hogy "Orbán Viktor kormánya másodszorra is a nyugdíjasok rovására változtatna a törvényeken". Ezt tette kormányzása idején is, a törvényes nyugdíjemelés mértékét csökkentve, most pedig a törvényeket megváltoztatva egyenesen befagyasztásra készül. "Orbán Viktornak világosan szólnia kell saját terveiről, arról, hogy mire készül valójában, míg párttársaival olyan programokat irat, amelyeket a jelek szerint maga sem vesz komolyan" - hangsúlyozza a frakcióvezető.
2008.05.25. 18:30
 
 
Női kézilabda NB I: hibátlan mérleggel bajnok a Győr
A Győri Audi ETO KC hibátlan mérleggel lett bajnok a női kézilabda NB I-ben, miután utolsó mérkőzésén hazai pályán egy góllal felülmúlta a Hódmezővásárhelyt. Győri Audi ETO KC - ASA-Hódmezővásárhely 26-25 (11-12). A Ferencváros két góllal nyert a Dunaferr ellen. Eredmény: Budapest Bank-FTC - Dunaferr 33-31 (19-18)
2008.05.25. 18:17
 
 
Ezermilliárd forintos takarékossági programot készít az MDF
Ezermilliárd forintos takarékossági programot készít az MDF; a párt szakértői tételesen átvizsgálták a jelenlegi költségvetést és feltérképezték a felesleges kiadásokat - közölte Dávid Ibolya pártelnök vasárnap. A politikus közleménye szerint az MDF-ben elkészült a program első tervezete, amely szerint ezermilliárd forintos mozgástér van a jelenlegi költségvetésben. A programot a szakértők véglegesítik, majd a párt hamarosan nyilvánosságra hozza azt, és - a Nemzeti Adószabadság Programjukhoz hasonlóan - társadalmi vitára bocsátja. "Programokra és közmegegyezésre van szükség, hogy kivezessük Magyarországot a szakadékból" - hangsúlyozta Dávid Ibolya.
2008.05.25. 18:00
 
 
Forma-1, Monacói Nagydíj: Hamilton újra a pontverseny élén
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei hatodik futamát, a Monacói Nagydíjat. A vb-pontverseny állása 6 futam után (12 van még hátra): 1. Hamilton 38 pont 2. Räikkönen 35 3. Massa 34 4. Kubica 32 5. Heidfeld 20 6. Kovalainen 15 7. Webber 15 8. Alonso 9 9. Trulli 9 10. Rosberg 8 11. Nakadzsima 7 12. Vettel 4 13. Button 3 14. Barrichello 3 15. Bourdais 2. Csapatok: 1. Ferrari 69 pont 2. McLaren-Mercedes 53 3. BMW-Sauber 52 4. Williams 15 5. Red Bull 15 6. Toyota 9 7. Renault 9 8. Toro Rosso 6 9. Honda 6.
2008.05.25. 17:11
 
 
Forma-1, Monacói Nagydíj: Hamilton győzött
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei hatodik futamát, a Monacói Nagydíjat. A lengyel Robert Kubica (BMW) lett a második, a brazil Felipe Massa (Ferrari) pedig a harmadik. A harmadik helyről indult Hamilton - aki a 78 körösre tervezett versenyt az előírt két óra lejárta miatt 76 kör alatt nyerte meg - idei második, pályafutását tekintve pedig hatodik futamgyőzelmét ünnepelhette. A címvédő finn Kimi Räikkönen (Ferrari) csak kilencedik lett, így Hamilton az összetett pontversenyben is átvette a vezetést 38 ponttal. Räikkönennek 35, Massának pedig 34 pontja van.
2008.05.25. 16:06
 
 
Jamie Oliver tanácsa: szexstop, ha nem főz a férfi
Ha nem főzöl, nincs szex - ezt a radikális kényszerítőeszközt javasolja az egyik leghíresebb brit sztárszakács, Jamie Oliver azoknak a hölgyeknek, akiknek férjük vagy barátjuk nem hajlandó legalább az alapvető főzéstudományt elsajátítani. A Magyarországon is jól ismert séf éppen egy új sorozatot forgat az angliai Yorkshire grófság konyhájáról, és teljesen megdöbbent azon, hogy a helybéli férfiak közül milyen kevesen tudnak főzni. "Na ne hülyéskedjen már, hangzik a rendszeres válasz, amikor felteszem a kérdést, hogy egyáltalán bármit el tudnak-e készíteni a konyhában" - panaszkodott Oliver a The Sunday Times beszámolója szerint.
2008.05.25. 15:28
 
Abbász: nem történt előrelépés az Izraellel folyó béketárgyalásokon
Mahmúd Abbász palesztin elnök szerint nem történt előrelépés az Izraellel hat hónapja folytatott tárgyalásokon, és attól tart, hogy az Ehud Olmert izraeli kormányfő elleni korrupciós vizsgálat miatt a békefolyamat meg fog torpanni. Abbász pesszimizmusa nem új keletű az Egyesült Államok által támogatott béketárgyalások iránt, de a Fatah mozgalom vezetői előtt szombat éjszaka elhangzott észrevételei arra utalnak, hogy mindkét oldalon teret nyer az a vélemény, miszerint a kitűzött időpontig, 2008 végéig nem lehet megállapodásra jutni.
2008.05.25. 15:20
 
 
Az eddigi legnagyobb kamionos tiltakozás készül Londonban
Minden idők legnagyobb tiltakozó megmozdulását tervezik London utcáin a brit közúti fuvarozók a példátlanul magas üzemanyagárak ellen, amelyek miatt már a kormányzó Munkáspárt képviselői is azonnali adócsökkentéseket, illetve a tervezett adóemelések törlését követelik. A The Sunday Telegraph beszámolója szerint a keddre meghirdetett fővárosi forgalomlassító demonstráción akár ezer kamion is részt vehet. A teherautók konvojokban, lassan fognak keresztülhajtani a legforgalmasabb londoni belvárosi negyedeken, és a fuvarozók küldöttsége petíciót nyújt át a Downing Street-i kormányfői hivatalban, azonnali üzemanyagadó-visszatérítést követelve a közúti szállító cégeknek.
2008.05.25. 13:35
 
F1, Monacói Nagydíj: Coulthard öt hellyel hátrébb került
Az időmérő edzésen elért tizedik helyénél öt pozícióval hátrébbról kezdheti csak meg a 14 órakor rajtoló Forma-1-es Monacói Nagydíjat David Coulthard, a Red Bull brit pilótája. A szigetországi versenyző autójában szombati balesete után ki kellett cserélni a sebességváltót, ezért kapta a büntetést. A módosított rajtsorrend: 1. sor: Massa (Ferrari) Räikkönen (Ferrari), 2. sor: Hamilton (McLaren) Kovalainen (McLaren), 3. sor: Kubica (BMW) Rosberg (Williams), 4. sor: Alonso (Renault) Trulli (Toyota), 5. sor: Webber (Red Bull) Glock (Toyota).
2008.05.25. 13:11
 
 
Orbán: erős anyaország biztosíthatja a kárpát-medencei magyarság sikerét
Csak egy erős, sikeres és gazdag anyaország biztosíthatja, hogy a kárpát-medencei magyarság egésze is sikeres legyen - fejtette ki vasárnap Sepsiszentgyörgyön Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. A politikust a romániai helyhatósági választásokra készülő Magyar Polgári Párt (MPP) székelyföldi jelöltjeinek a kampányrendezvényeire hívták meg. Sepsiszentgyörgyön az unitárius templom előtti téren összegyűlt néhány ezer ember előtt hangsúlyozta: az anyaország kötelessége, hogy védelmet, biztonságot és magabiztosságot adjon a határon túli magyaroknak. Szerinte Magyarország azzal is tartozik a határon túliaknak, hogy sikeres ország legyen.
2008.05.25. 13:00
 
 
Obama: a magas benzinár megváltoztatja az autóvásárlási szokásokat
Az amerikai, demokrata párti elnökjelöltségért küzdő Barack Obama szenátor szerint, ha a benzin ára tovább emelkedik, az amerikaiak meg fogják változtatni autóvásárlási szokásaikat. Ő maga egy hibrid - benzin és elektromos hajtású - autó tulajdonosa, de mint mondta, alig használja kocsiját. Obama kampányának egyik központi eleme a klímaváltozás elleni küzdelem, és rendszeresen figyelmezteti az autógyárakat, hogy gyártsanak kis fogyasztású kocsikat. A hétvégén, kampányrepülőgépén utazva, újságíróknak nyilatkozva tartózkodott attól, hogy egyenesen felszólítsa honfitársait, vásároljanak inkább kisautókat, csak hangsúlyozta, hogy "az emberek megváltoztatják szokásaikat".
2008.05.25. 12:52
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 13.
Szávay Ágnes maradt a 13. helyen a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet - a francia nyílt bajnokság rajtja miatt - a hagyományoktól eltérően már vasárnap nyilvánosságra hoztak. Az élen változatlanul az orosz Marija Sarapova áll. Női világranglista: egyes: 1. Marija Sarapova 2. Ana Ivanovic 3. Jelena Jankovic 4. Szvetlana Kuznyecova 5. Serena Williams 6. Anna Csakvetadze 7. Venus Williams...13. SZÁVAY ÁGNES...126. Czink Melinda...137. Nagy Kyra...167. Arn Gréta 182.
2008.05.25. 12:24
 
 
A Fidesz jogilag aggályosnak tartja az MTV-elnökválasztást
A Fidesz szerint jogilag aggályos lehet, ha nem az eredeti, hanem újabb szocialista tagokkal kibővült kuratóriumi elnökség döntene az MTV-elnök jelöléséről, ezért a párt levélben fordul az Országgyűlés és az illetékes bizottság elnökéhez: fejtsék ki véleményüket az ügyben. Ezt Szabó László, a Magyar Televízió (MTV) Közalapítvány kuratóriumának fideszes tagja jelentette be vasárnap Budapesten, Cser-Palkovics Andrással, a Fidesz szóvivő-helyettesével közösen tartott sajtótájékoztatón. A Fidesz szerint komoly jogi aggályok merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy az MTV elnöki pályázatát egy kisebb kuratórium írta ki, míg elbírálni már egy nagyobb kuratórium fogja - mondta Szabó László.
2008.05.25. 12:05
 
 
Karate: magyar sikerek a plovdivi kiós Eb-n
Négy arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a felnőttek mezőnyében a kyokushin karatésok plovdivi Európa-bajnokságán. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a formagyakorlatban Nagykőrösi Szabó István győzött, Tóth Attila és Tóthné Tóth Renáta pedig a dobogó második fokára állhatott fel. A női küzdelmi kategóriákban Ábrahám Edit (65 kg) megvédte címét, a nehézsúlyú Zatykó Zita pedig második lett, ezzel mindketten bekerültek a jövő évi, szentpétervári Világkupán induló Európa-válogatottba. A juniorok küzdelmeit is figyelembe véve a magyar csapat 10 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet szerzett a kontinensviadalon.
2008.05.25. 11:49
 
 
Utórengés rázta meg Kínát: két halott, 480 sérült
Legalább két személy életét vesztette, és több mint négyszáznyolcvanan megsérültek a kínai Szecsuán tartományban történt vasárnapi utórengésben - jelentette legfrissebb összefoglalójában az Új Kína hírügynökség.A kínai földtani intézet mérései szerint a Kuangjüan járás központjától mintegy 40 kilométerre nyugat-északnyugatra történt utórengés a Richter-skála szerinti 6,4-es erősségű, míg az amerikai földtani intézet adatai szerint 5,8-es erősségű volt. Még az epicentrumtól 1250 kilométerre, Pekingben is érezhető volt az utórengés a magasabb épületekben.
2008.05.25. 11:24
 
 
Egy 76 éves nepáli férfi feljutott a Mount Everestre
Egy 76 éves nepáli férfi feljutott vasárnap reggel a Mount Everestre (Csomolungma), a Föld legmagasabb hegycsúcsára - közölte a nepáli idegenforgalmi minisztérium. Bahadur Sercsan világcsúcsot állított be ezzel, ő a legidősebb ember, aki feljutott a 8848 méteres magaslatra. Eddig jó egészségben vészelte át a nem mindennapi kalandot, és társaival együtt megkezdte a visszatérést a jeges lejtőkön - mondta újságíróknak Katmanduban az idegenforgalmi minisztérium egyik illetékese.
2008.05.25. 11:05
 
 
Folyamatosan nő azok száma, akik felveszik a diákhitelt
A pénzügyminiszternek a kormány számára készített jelentése szerint a felsőoktatásban folyamatosan nő azoknak a száma, akik felveszik a diákhitelt, és dinamikusan csökken azoké, akik ezt nem fizetik vissza. Daróczi Dávid kormányszóvivő a Diákhitel Központ működéséről szóló jelentésről vasárnap az MTI-nek elmondta, a 2001-es indulás óta több mint 250 ezer hallgató vette igénybe a diákhitelt, évente nagyjából 20-25 ezer új igénylő van. Negyvenezren már visszafizették tartozásukat. A kormányszóvivő tájékoztatása szerint a diákok eddig mintegy 151 milliárd forintnyi kedvezményes hitelt vettek fel.
2008.05.25. 11:01
 
 
Kaká elhagyta a kórházat
Sikeres pénteki térdműtéte után elhagyhatta a kórházat Kaká, az AC Milan aranylabdás brazil labdarúgója. A 26 éves irányítónak várhatóan két hetet kell majd pihennie, vagyis felépül a Milan júliusi edzőtáborozására, ugyanakkor nem léphet pályára a Kanada és Venezuela elleni barátságos mérkőzéseken. A célja az, hogy a brazilok júniusi világbajnoki selejtező meccsein - Paraguay (június 15.), illetve Argentína (június 18.) ellen - már ott lehessen a pályán, orvosa szerint erre van esélye.
2008.05.25. 11:00
 
 
Mianmar vizsgálja a külföldi segélymunkások beengedésének lehetőségét
A mianmari kormány megvizsgálja a Nargis ciklon által sújtott 2,4 millió mianmarinak segíteni szándékozó külföldi segélymunkások beengedésének lehetőségét - jelentette be vasárnap Thein Szein miniszterelnök. "Tekintettel az elvégzendő munka nagyságára, kormányom kész fogadni azokat a (humanitárius) csoportokat, amelyek közre akarnak működni a helyreállításban, újjáépítésben" - mondta a kormányfő Mianmar legnagyobb városában, Rangunban, az adományozó országok és a humanitárius szervezetek nemzetközi konferenciáján.
2008.05.25. 10:19
 
 
Mégsem lesz "Puc-air"
Mégsem indít pucér légi járatot egy német utazási iroda nudista ügyfelei számára, pedig a repülőre az összes jegy jó előre elkelt. Az út Erfurtból vezetett volna egy balti-tengeri üdülőhelyre, Usedomba - július 5-én. Összesen 55 utasnak lett volna hely a viszonylag kisméretű repülőn. A személyzet - biztonsági megfontolásból - végig ruhában tette volna a dolgát, az utasok viszont amint beszállnak a gépbe, pucérra vetkezhettek volna, a leszállás utáni kiszálláshoz viszont ismét fel kellett volna öltözniük, mert nem nudista repülőtéren landoltak volna.
2008.05.25. 10:05
 
 
Kiugrott az ablakon és meghalt egy román férfi az ajkai rendőrségen
Kiugrott az ajkai rendőrség épületének első emeleti ablakából hajnalban egy román állampolgárságú férfi és a helyszínen életét vesztette; ezt megelőzően két rendőrt dulakodás közben egy ollóval megsebesített - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Kihallgatása közben a román férfi az asztalról felkapott egy ollót, és azzal a szobában lévő rendőrökre támadt, és közülük kettőt a fején és a nyakán megsebesített. A rendőrök sérüléseit az ajkai kórházban ellátták, illetőleg egyiküket továbbra is az intézményben ápolják. Az ügyben a Veszprém Megyei Nyomozó Ügyészség vizsgálódik.
2008.05.25. 10:00
 
 
Ismét tüntettek a hulladéklerakók ellen Nápoly elővárosában
Ismét több százan tüntettek szombat este Nápoly egyik külvárosában az új hulladéklerakók létesítése ellen. Akárcsak pénteken, ezúttal is Chiaianóban vonultak utcára a tiltakozók, az "ellenállás, ellenállás" szlogent lármásan ismételve. Nápoly északnyugati külvárosa egyike annak a hat helyszínnek, amelyet a kormány pénteken jelölt ki hulladéklerakó létesítésére. A Silvio Berlusconi vezette új jobboldali kormány egyik első intézkedésként meg akarja tisztítani Nápolyt és Campania tartományt az utcákon bűzlő szeméthegyektől.A nápolyiak egyre hangosabban és türelmetlenebbül követelik a hatóságoktól a 14 éve húzódó, és az utóbbi hónapokban különösen elmérgesedő szemételhelyezési válság megoldását.
2008.05.25. 09:55
 
 
Kamatdönrő ülést tart hétfőn az MNB: emelést vár a piac
Kamatdöntő ülést tart a jegybank monetáris tanácsa hétfőn, az elemzők jelentős többsége a jelenlegi 8,25 százalékos alapkamat 25 bázispontos emelését várja. A tanács áprilisban 0,25 százalékponttal szigorított, a döntést 7:4 arányban hozták meg. Március óta az alapkamat 0,75 százalékponttal nőtt. Az elmúlt napokban megjelent Reuters felmérések szerint a budapesti elemzők közül 17-en 0,25 százalékpontos kamatemelést várnak, nyolc elemző változatlan kamatszintre szavaz. A devizakereskedők között többségben vannak a kamattartásra voksolók, az állampapír kereskedők viszont kismértékű kamatemelést prognosztizálnak.
2008.05.25. 09:40
 
 
Kakasbújtatás Mbabanéban
Bújtatják kakasaikat gazdáik Szváziföld fővárosában, Mbabanéban, mert a hatóság csendet akar végre teremteni. Az város vezetése azután fogott "kukorékolástalanításba" a kakasok elkobzása révén, hogy egyre több lakos panaszkodott a szárnyasok hajnali áriáira. Tömegével persze nem tartanak kakasokat Mbabanéban, de akad néhány fülbántóan szorgosan kukorékoló tarajos. Gazdáik közül többen eleget tettek a parancsnak és megették kakasaikat, jó páran viszont nem hajlandók megválni tőlük és inkább rejtegetik őket.
2008.05.25. 09:36
 
 
Global Finance: Magyarországon ismét az OTP legjobb bank
A Global Finance amerikai pénzügyi szaklap ismét az OTP Bankot választotta Magyarország legjobb bankjának a 2007. évet tekintve, míg a közép-kelet-európai régió legjobban teljesítő pénzintézete újból az osztrák Raiffeisen bankcsoport lett. A rangsort összeállító pénzügyi szakemberek az OTP-vel kapcsolatban kiemelik, hogy a bank továbbra is a legnagyobb pénzintézet Magyarországon, adózás utáni eredménye 11 százalékkal nőtt, amúgy kiváló teljesítményét rontotta szerbiai leányvállalatának a gyenge eredménye. A bankcsoport azzal számol, hogy konszolidált nettó profitja legalább 10 százalékkal bővül, de ez módosulhat a hazai piacon végbemenő változások szerint.
2008.05.25. 09:33
 
 
Folytatódik az üzletközpontok építése
Eddig 2,7 millió négyzetméter kereskedelmi létesítmény épült Magyarországon, de a fejlesztés tovább folytatódik, mivel a következő 10 évben 50 százalékkal növekszik a kiskereskedelmi fogyasztás - áll a Collier International MTI-hez eljuttatott elemzésében. A múlt év novemberében Budapesten átadott - a Plaza Centers Group tulajdonában álló - 64 ezer négyzetméteres Aréna Plaza nagynak számít a magyar piacon. Az ettől alig 3 kilométerre található Árkád tulajdonosát az ECE-t azonban nem aggasztja a konkurencia, 2010-re befejezi a 17 ezer négyzetméteres következő ütemet.
2008.05.25. 09:19
 
NBH: félkatonai szervezetek alakultak tavaly a szélsőjobboldalon
Tavaly a szélsőjobboldali szervezetekkel kapcsolatban új jelenség volt "a demagóg radikalizmusra hajlamos szimpatizánsokat összefogó gárdák és más félkatonai szervezetek megalakulása" - derült ki a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) elmúlt évi tevékenységéről készített évkönyvből. Mint írták, a szélsőséges szervezetek ez idáig elsősorban házilag készített eszközöket, illetve fegyverként használható tárgyakat alkalmaztak és nem rendelkeznek olyan (szervezett bűnözői, illegális fegyverkereskedői) kapcsolatokkal, amelyek révén nagy mennyiségben tudnának éles lőfegyvert vagy robbanóanyagot beszerezni.
2008.05.25. 09:15
 
 
KPMG: Magyarország áfa-rendszere a legkevésbé vonzók között van
Magyarország áfa-rendszerét a legkevésbé vonzók közé sorolták a világ 22 országában megkérdezett pénzügyi szakemberek - derül ki a KPMG és a Lighthouse Global piackutató cég közös felméréséből. A felmérésben a megkérdezett 521 - multinacionális vállalatnál dolgozó pénzügyi- és adóügyi vezető, illetve áfa-ügyekre specializálódott - szakember szerint az áfával kapcsolatos szabályozások rendszere csak Olaszországban, Lengyelországban és Franciaországban rosszabb a magyarországinál. A legelőkelőbb helyre az Egyesült Királyság került.
2008.05.25. 09:02
 
 
Sok a poggyászkár, kevés a biztosítás a légiforgalomban
A légi forgalomban a poggyászeltűnésekből származó károk összege tavaly a világban meghaladta a 20 milliárd dollárt, az EU-ban az utasok 80 százaléka, míg a magyar utasoknak csak 35 százaléka köt poggyászbiztosítást - közölte a QBE Atlasz Biztosító az MTI-vel saját becslése alapján. Csak Európában és az Egyesült Államokban évi 10 millió csomag tűnik el a légiforgalomban. A helyzet romlik, hiszen 10 éven belül várhatóan háromszor annyi légi utas lesz, mint ma. A magyarok utasbiztosítás szempontjából megkülönböztetik a hosszabb és rövidebb utakat, miközben a statisztikák semmilyen összefüggést nem mutatnak az út hossza, időtartama és a poggyász eltűnése között.
2008.05.25. 08:57
 
 
Jó minőségű az ivóvíz a fővárosban
A fővárosi ivóvíz átlagos minősége jóval kedvezőbb az EU-határértékeknél, különösen a nitrit és az ammóniatartalom marad el azoktól - áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) statisztikai tükör című összeállításában. A fővárosban a lakosság éves átlagos vízfogyasztása egy főre vetítve 59 köbméter, ami naponta átlagosan 160 litert tett ki. Év végén az ivóvízvezeték-hálózat hossza 4.500 kilométer volt, és lényegében az összes lakást ellátta egészséges ivóvízzel. Budapesten és a környék több településén élők ivóvízellátásáról - napi 1 millió 200 ezer köbméteres maximális kapacitással - a Fővárosi Vízművek Zrt. gondoskodik.
2008.05.25. 08:53
 
Megkéselték a hatodik Potter-film egyik szereplőjét
Utcai verekedésben halálosan megsebesült egy 18 éves brit színész, aki szerepel a Potter-mozifilmsorozat következő, hatodik részében. Rob Knox játssza a hollóhátas Marcus Belbyt, a Lump Klub tagját a Harry Potter és a Félvér Herceg című filmben, amelynek novemberre tervezik a premierjét. Röviddel éjfél után történt a tragikus eset London egyik délkeleti elővárosában, Sidcup helységben egy bár előtt. Szemtanúk elmondták, hogy a szórakozóhely előtt két késsel hadonászott egy férfi, akit megpróbáltak lefegyverezni. Knox 16 éves öccsét, Jamie-t akarta megvédeni, és állítólag ezért avatkozott közbe az eldurvult vitába, amelynek során késsel megszúrták.
2008.05.25. 08:34
 
 
Boldogabb, akinek zöld színű az autója
Az autó színe sokat elárul gazdája közérzetéről, derül ki egy amerikai piackutatásból. Kétezer autóvezetőt kérdeztek arról, milyen az élethez való hozzáállásuk, valamint a járművük színe. Az eredmény szerint a fehér, a sötétkék vagy az ezüstszínű karosszériák az autóvezető többé-kevésbé átlagos elégedettségéről árulkodnak - írta a Der Spiegel. Jelentősen átlag alatti a lelkiállapota viszont azoknak a vezetőknek, akik napsárga, piros vagy éppen koromfekete kocsival furikáznak. A legvidámabbak pedig a smaragdzöld színű autók tulajdonosai - ők a boldogsági skálán 5,5 százalékkal helyezkednek el az átlag felett.
2008.05.25. 08:20
 
 
Várhatóan június 30-ig kész a hamisítás elleni stratégia
A Hamisítás Elleni Nemzeti Testületet (HENT) várhatóan 2008. június 30-ig kidolgozza a Hamisítás Elleni Nemzeti Stratégiát, amely 2010-ig határozza meg a szellemi tulajdonvédelemmel kapcsolatos cselekvési irányokat - mondta Kondorosi Ferenc, az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos az MTI-nek. A stratégia céljai között szerepel, hogy összegyűjtse a hamisítással összefüggő jogsértésekre vonatkozó statisztikai adatokat és egy mindenki számára elérhető adatbázist hozzon létre - mondta. Hozzátette, hogy sok esetben ma még nem állnak rendelkezésre pontos adatok az egyes hamisítások részarányáról Magyarországon.
2008.05.25. 08:13
 
 
Az orosz versenyző nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált
Az orosz versenyző nyerte meg az idei Eurovíziós Dalfesztivált. Az 53. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét szombat este tartották Belgrádban, és 25 előadó versenyzett a közönség szavazataiért. Az orosz Gyima Bilan, aki fölényesen, 272 ponttal győzött, Edvin Marton virtuóz hegedűkísérete és Jevgenyij Pljuscsenko olimpiai bajnok műkorcsolyázó előadása segítségével hódította meg az európai közönséget már az elődöntőben. A második helyen az ukrán Ani Lorak (230 pont), a harmadikon pedig a görög Kalomira (218 pont) végzett. Az 1956-ban indult fesztivál történetében először fordul elő, hogy orosz versenyző arat diadalt. Bilan győzelmének köszönhetően jövőre Moszkva látja vendégül a dalversenyt.
2008.05.25. 08:06
 
 
Magyar-görög: Koeman az Eb-címvédő elleni sikerrel debütált
Az Európa-bajnok Görögország legyőzésével mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatott kispadján a holland Erwin Koeman szövetségi kapitányként. A magyar válogattot egy éven belül - barátságos mérkőzésen - legyőzte az aktuális világ- (Olaszország, 3-1) és most Európa-bajnokot is. A magyarok 1987. október 14. után nyertek ismét Görögország ellen. Huszonegy évvel ezelőtt Eb-selejtezőn győztek, Budapesten 3-0-ra. A Puskás Ferenc Stadionban rendezett barátságos találkozó előtt Dunai Antal, az MLSZ szakmai alelnöke 50. válogatottsága alkalmából köszöntötte Gera Zoltánt és Dárdai Pált. Eredmény: Magyarország-Görögország 3-2 (0-1) Puskás Ferenc Stadion, 8000 néző, v: Blom (holland).
2008.05.24. 21:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389[2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista