2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
V. Újbudai Ünnepi Könyvhét programja
V. Újbudai Ünnepi Könyvhét a Móricz Zsigmond körtéren 2008 június 5-8.
2008.05.28. 09:15
 
 
A szabadvízi fürdőzés veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem
A szabadvízi fürdőzés veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem; arra kérnek mindenkit, hogy csak a kijelölt fürdőhelyeket használják - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor azzal kapcsolatban beszélt az óvintézkedésekről, hogy az időjárás-előrejelzés szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a 30-35 fokot is elérheti. A szóvivő arra figyelmeztetett: a folyóvizekben, hajózási útvonalakon veszélyes fürödni és megtévesztőek lehetnek a bányatavak is, amelyeknek csak a felső vízrétegei melegebbek. Hangsúlyozta: ha valaki azt látja, hogy egy fürdőző bajba kerül, csak akkor kezdje el a mentést, ha azt be is tudja fejezni.
2008.05.28. 09:04
 
 
Obama elismerte az auschwitzi haláltáborral kapcsolatos tévedését
Az amerikai demokrata párti elnökjelöltségre pályázó Barack Obama kedden elismerte: tévedett, amikor arról beszélt, hogy nagybátyja segített felszabadítani az auschwitzi koncentrációs tábort, miután a republikánusok emlékeztettek arra, hogy a leghírhedtebb lágert a szovjet csapatok szabadították fel. Obama kampányszóvivője, Bill Burton úgy helyesbített, hogy az illinoisi szenátor nagybátyja, Charlie Payne a buchenwaldi tábor felszabadításában vett részt, és tévesen utalt Auschwitzra, amikor egy családtagja katonai hősiességéről beszélt előző nap, a volt amerikai frontharcosok emléknapján. A republikánus párt nemzeti bizottsága azonnal lecsapott az elszólásra.
2008.05.28. 09:01
 
 
Népszava, Napi Gazdaság: Tíz százalék alatti lehet a gázáremelés
A Népszava szerdai információi szerint legfeljebb 8-9 százalékkal növekszik júliustól a lakossági földgáz ára. A Napi Gazdaság is úgy tudja, hogy mintegy tíz százalékos emelésről dönthet a kormány szerdai ülésén. A Népszava információi szerint amíg a lakossági földgáz ára 8-9 százalékkal növekedhet júliustól, addig az ipari felhasználók tarifái ennél egy-két százalékkal alacsonyabb mértékben emelkednek. Változik a hálózati díjak szerkezete is, ez azonban a háztartásokat nem érinti közvetlenül - írta a lap. A napilap szerint az új árrendet a hét végén hirdeti ki az energetikai tárca, harminc nappal az életbe léptetése előtt.
2008.05.28. 08:21
 
 
Tömegpusztító fegyvereket vetne be az al-Kaida
Tömegpusztító fegyverek bevetésére szólítja fel híveit az al-Kaida új videó-üzenetében - közölte az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kedden. Mint azt az iszlamista internetes portálokat ellenőrző központ, a SITE bejelentette, a nemzetközi terrorista hálózat Nukleáris háború: a végső rettegés címmel május 25-én tett fel az al-Ehlaasz című portálra egy 39 perces filmet. Ebben a következő hallható: "Számunkra elfogadható sok ember megölésének gondolata és az emberi áldozatok tömegpusztító fegyverek alkalmazásából származhatnak". Az FBI szóvivője megerősítette: az al-Kaida azt szorgalmazza, hogy az iszlamista erők biológiai, vegyi és nukleáris fegyverekkel támadják meg a Nyugatot.
2008.05.28. 07:38
 
 
Népszabadság: Orbán kiszivárgott elképzeléseit a többség elutasítja
A Szonda Ipsos felmérése szerint a megkérdezettek többsége nem helyeselné a nyugdíjak befagyasztását, a 4-es metró építésének leállítását és az autópálya-építések szüneteltetését - írta a szerdai Népszabadság. A közvélemény-kutató cég a lap felkérésére készítette el a felmérését azokban a nyilvánosságra került témákban, amelyek a Színház- és Filmművészeti Egyetem április végi klubestjén hangzottak el. Az összejövetel vendége Orbán Viktor volt. A közvélemény-kutató cég ezer embernek tette fel a kérdéseket telefonon.
2008.05.28. 07:27
 
 
Simor nem érzi támadásnak a kamatemelés kritikáját
Simor András, a jegybank elnöke nem érzi támadásnak a kamatemelés kritikáját a két legnagyobb politikai párt részéről, és kész a párbeszédre a parlamenti képviselőkkel a költségvetési és a gazdasági bizottságban. A jegybank elnöke a Magyar televízió Az Este című műsorában kedden kijelentette: az MNB vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy a politikai pártokkal szoros kapcsolata legyen, ismerjék meg egymás véleményét. Emlékeztetett arra, hogy ennek jegyében kezdeményezte, hogy a márciusi és szeptemberi inflációs jelentés után a két bizottság üléseire ellátogassanak a jegybank vezetői.
2008.05.28. 07:10
 
 
AI: továbbra is igazságtalanság jellemzi a világot
Bocsánatkérésre szólította fel a világ vezetőit "az emberi jogok érvényesítésének hat évtizednyi kudarcáért" az Amnesty International, amelynek szerdán Londonban megjelent éves világjelentése szerint a világot ma "igazságtalanság, egyenlőtlenség és büntetlenség jellemzi". A 380 oldalas idei összefoglaló szerint hatvan évvel azután, hogy az ENSZ elfogadta az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, az AI-jelentésben vizsgált 150 ország közül legalább 81-ben alkalmazzák a kínzást, legalább 54-ben nem lehet méltányos bírósági eljárásra számítani, és legalább 77 országban nem létezik a szólásszabadság.
2008.05.28. 07:05
 
 
Media Hungary: Lista a média legbefolyásosabb irányítóiról
Dirk Gerkenst, az RTL Klub vezérigazgatóját választotta a magyarországi médiaipar legbefolyásosabb szereplőjének a Marketing Média című szakmai lap - közölte a kiadvány lapigazgatója a tihanyi Media Hungary konferencián kedden. A közmédia formálói a mezőny végében kaptak helyet: Such György, a Magyar Rádió elnöke 45., Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda első embere 49. lett. Az ötvenes listát a kéthetenként megjelenő lap 18 munkatársa - a szerkesztőbizottság tagjai és néhány újságíró - állította össze. Nyomárkay Kázmér közölte: a rangsort annak függvényében állították össze, hogy az érintett mennyi pénz felett rendelkezik, milyen a véleménybefolyásoló képessége és mióta tölt be pozíciót a médiában.
2008.05.27. 21:25
 
 
Akár a Rangers is az MTK ellenfele lehet a BL 2. körében
Akár az UEFA Kupa-döntős Glasgow Rangers is az MTK Budapest ellenfele lehet a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint a fővárosi kék-fehérek nem lesznek kiemeltek a sorsolás előtt, ezért kemény ellenfelek várnak rájuk. Az MTK lehetséges ellenfelei: Glasgow Rangers (skót), Panathinaikosz (görög), FC Basel (svájci), Fenerbahce (török), Anderlecht (belga), Sparta Praha (cseh), Dinamo Kijev (ukrán), Partizan Beograd (szerb), Dinamo Zagreb (horvát), Wisla Kraków (lengyel), Petrzalka (szlovák), Aalborg (svéd), Brann Bergen (norvég), Rapid Wien (osztrák).
2008.05.27. 21:10
 
 
Oktatási Hivatal: rendben befejeződtek az írásbeli vizsgák
Kedden lezárultak a 2008. tavaszi érettségi írásbeli vizsgák: a közel 125 ezer vizsgázó, a több mint 1.200 vizsgahelyszínen problémamentesen adhatott számot tudásáról 16 napon keresztül - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel. A hivatal közleménye szerint a vizsgák sikeres lefolytatását érdemben megzavaró esemény nem történt. A diákok a vizsgaszabályzat által biztosított lehetőségekkel élve mind a hét (rendes, előrehozott, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, javító) vizsgafajtát igénybe vehették, valamint - a különböző vizsgatárgyakból idegen nyelveken folyó vizsgákkal együtt - középszinten 186, emelt szinten 97-féle vizsgatárgyat választottak.
2008.05.27. 21:00
 
 
Megerősítették segélycélkitűzéseiket az EU-tagországok
Megerősítették kedden az Európai Unió tagországai azt a célkitűzésüket, hogy 2010-ig a bruttó össztermék 0,56, 2015-ig pedig annak 0,7 százalékára emelik a fejlődő világ segítésére szánt kiadásaikat. Az EU 2004 óta csatlakozott tagországaira ezeknél kisebb vállalások vonatkoznak, 2015-re például csak 0,33 százalék. A megerősítésre azért volt szükség, mert tavaly a statisztikák szerint - most először - csökkent az erre fordított uniós összeg. Az MTI információi szerint tavaly a többi tagország mellett Magyarországon is visszaesett az említett kategóriába tartozó kiadás. Uniós szinten tavaly 46 milliárd euró jutott fejlesztési célokra. 2010-re az összeg a tervek szerint megközelíti a 66 milliárd eurót.
2008.05.27. 20:46
 
 
"London-New York alagút"
Kiváncsiskodók sokaságát vonzotta kedden Londonban az az "alagút", amely a brit fővárosban a Tower híd mellett kezdődik, és az érdeklődőket a New York-i Brooklyn híddal "köti össze". A Teletroscope nevű installáció a londoni városháza előtt nő ki a földből, mint egy nagyszabású látvány és egy olyan kirakatban végződik, amelyen közvetlenül látni a Brooklyn hídon egybegyűlt hasonló kíváncsiskodókat. Az emberek integetnek egymásnak, Hello from London (Helló Londonból) szavakkal üdvözlik egymást. A kép egyidejűleg látható itt is, ott is, de hang nem hallható - legfeljebb ha valaki ugyanakkor mobiltelefonon hívja a másikat.
2008.05.27. 20:17
 
 
McCain igyekszik elhatárolódni Bush külpolitikájától
Igyekezett elhatárolódni a népszerűtlen George Bush elnök politikájától John McCain, a Republikánus Párt várható elnökjelöltje kedden, a Denveri Egyetemen tartott beszédében, amelyben külpolitikai elképzeléseit vázolta fel. Az arizonai szenátornak keskeny pallón kell egyensúlyoznia: úgy kell távolságot tartania Bush politikájától, hogy közben maximálisan kihasználhassa az elnök támogatását. Bush kedden és szerdán a nyilvánosság kizárásával három olyan rendezvényen is részt vesz Arizona és Utah államokban, amelyen adományt gyűjt a valószínű republikánus elnökjelölt javára.
2008.05.27. 20:00
 
 
Hadihajóról indul világhódító útjára az új James Bond-regény
A londoni Tower Bridge mellett lehorgonyzott Exeter hadihajón mutatták be az új James Bond-regényt, amelyet Ian Fleming családjának megbízásából a népszerű brit író, Sebastian Faulks vetett papírra. A Devil May Care, magyar címén Az ördög táncba visz című 007-es könyv megjelenését világszerte szerdára, az író születésének századik évfordulójára időzítette a Penguin könyvkiadó. A 15. Bond-könyv történetét mindmáig teljes titoktartás övezte, csupán annyit engedtek kiszivárogni, hogy a kémregény a nagy előd modorában íródott, 1967-ben, a hidegháború idején játszódik, és az emberölésre is felhatalmazott brit titkos ügynök korábbi regényekből megismert eredeti figurája Párizsban, Londonban és a Közel-Keleten is megfordul kalandjai közben.
2008.05.27. 19:30
 
 
Tenisz, Roland Garros: Lisicki lesz Szávay ellenfele a legjobb 64 között
Sabine Lisicki lesz a 12. helyen kiemelt Szávay Ágnes ellenfele a 64 között a francia nyílt teniszbajnokságon. A német játékos az első körben három szettben győzte le az orosz Jelena Vesznyinát, úgy, hogy a háromórás esőszünet előtt - ami miatt húsz mérkőzést szerdára halasztottak - még hátrányban volt. Szávay és Lisicki eddig még nem találkozott egymással. Eredmények: férfi egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért): Davigyenko (orosz, 4.)-T. Johansson (svéd) 6:3, 6:3, 6:3 Wawrinka (svájci, 9.)-Kohlschreiber (német) 6:3, 6:4, 6:3 Capdeville (chilei)-Zverev (német) 6:1, 6:4, 6:2. Női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért): A. Radwanska (lengyel, 14.)-Korjceva (ukrán) 6:4, 6:3 Lisicki (német)-Vesznyina (orosz) 3:6, 6:4, 6:0.
2008.05.27. 19:21
 
 
Ősszel az Országgyűlés elé kerülhet az akadémiai törvény
Ősszel az Országgyűlés elé kerülhet az akadémiai törvény. Erről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke állapodott meg kedd délutáni megbeszélésükön. Pálinkás József a találkozó után az MTI-nek azt mondta: a megbeszélés jó hangulatban zajlott. Hozzátette: a találkozó elején tisztázták, hogy egy korszak lezárult, már nem az ellenzéki politikus és a miniszterelnök beszélt egymással, hanem az akadémia elnöke és a kormányfő. Daróczi Dávid kormányszóvivő kifejezetten bíztató légkörűnek és konstruktívnak nevezte a találkozót. Tájékoztatása szerint Gyurcsány és Pálinkás megállapodtak abban, hogy évente kétszer személyesen egyeztetnek.
2008.05.27. 19:00
 
 
Lékó-Carlsen: nagy csata várható Miskolcon
Igazán remek összecsapás várható Lékó Péter és a norvég Magnus Carlsen között Miskolcon, ahol a két nemzetközi nagymester szerdától nyolcjátszmás rapid sakk párosmérkőzést vív. Az eseményt felvezető, Városházán tartott sajtótájékoztatón Lékó Péter azt is bejelentette, visszatér a magyar válogatottba. Káli Sándor, Miskolc polgármestere örömét fejezte ki, hogy ezzel a párharccal folytatódik a hagyomány, hiszen a borsodi megyeszékhelyen Michael Adams, Anatolij Karpov és Vlagyimir Kramnyik után a norvég csodagyerek lesz Lékó ellenfele.
2008.05.27. 18:03
 
 
Már idén megnyitja munkaerőpiacát Franciaország
A tervezettnél egy évvel korábban, az idén már teljesen szabad lesz a francia munkaerőpiac az EU-hoz 2004-ben csatlakozott kelet-európai országok munkavállalói számára - jelezte kedden Bernard Kouchner francia külügyminiszter, aki szerint Sarkozy elnök is megerősíti az idő előtti nyitást a napokban. Kouchner hangsúlyozta: Románia és Bulgária munkavállalóinak egyelőre várnia kell a szabad munkavállalás lehetőségére Franciaországban. Megemlítette, hogy a korábbi uniós belépők dolgozóinak is természetesen rendelkezniük kell majd előzetes munkaengedéllyel.
2008.05.27. 17:41
 
 
Visszaállítaná a tévé-előfizetési díjakat Kóka János
Az SZDSZ elnöke szerint ismét a fogyasztóknak kellene a tévé-előfizetési díjakat fizetniük. Az államnak nem kellene átvállalnia ezt a költséget - közölte a politikus. Kóka János az InfoRádió Aréna című keddi műsorában azt mondta, hogy akár hónapokon át is elhúzódhat a Magyar Televízió elnökének megválasztása. Az SZDSZ adócsökkentő programjának nagyon fontos eleme, hogy a közmédiát ismét a fogyasztók finanszírozzák, és az állam ne vállalja át az előfizetési díjakat. A mostani finanszírozási rendszer nem korrekt, és költségvetésfüggővé teszi a közmédiát - fejtette ki a pártelnök.
2008.05.27. 17:30
 
 
Kijelölték a Zuschlag-ügyet tárgyaló bírót
Fodor Endre bírói tanácsa fogja a Zuschlag János és 15 társa ellen indított bűnügyet tárgyalni, a tárgyalás várhatóan csak ősszel, a tízezer oldalt meghaladó terjedelmű nyomozati anyag áttanulmányozása után kezdődik - közölte Bodóczky László, a Bács-Kiskun Megyei Bíróság elnöke az MTI-vel. A bírói kijelölése már korábban megtörtént, Zuschlag János szabadlábra helyezési kérelméről is már Fodor Endre döntött - mondta a megyei bíróság elnöke. Fodor Endre bírói tanácsa tárgyalta a 2005-ben kezdődött és 2006-ban befejeződött maffiapert, melyben Radnai Lászlóra és nyolc társára összesen 68 év fegyházbüntetést szabott ki. A Zuschlag-per ősszel kezdődő tárgyalása a 16 vádlott meghallgatásával kezdődik.
2008.05.27. 17:23
 
 
Nyári meleg várható szerdán
Szerdán Magyarország délnyugati részében (Vas, Zala, Somogy, Baranya, Tolna megye) a napi középhőmérséklet elérheti a 25 Celsius fokot - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott jelentés alapján az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala kedden. Az országos tiszti főorvos hőségriasztást akkor rendel el az országban, ha három, egymást követő nap átlaghőmérséklete meghaladja a 25 Celsius fokot - olvasható az ÁNTSZ jelentésében. Falus Ferenc, az országos tiszti főorvos már most felhívta az egészségügyi intézmények figyelmét a hőséggel kapcsolatos teendőkre.
2008.05.27. 17:21
 
 
Orbán Viktor új egyezséget ajánl az üzleti élet szereplőinek
A Fidesz új egyezséget ajánl az üzleti élet szereplőinek, amelynek eredményeképpen tíz év alatt egymillió új legális munkahely jöhet létre - erről Orbán Viktor pártelnök beszélt újságíróknak, miután kedden tárgyalt a "Megállapodást a jövőnkért" kiáltványt aláíró gazdasági szervezetek képviselőivel. Orbán szerint jó esély van arra, hogy a választásokat követően komoly megállapodások jöjjenek létre a parlament, a politika és az üzleti élet képviselői között. Mint mondta, a Fidesz arra fog törekedni, hogy egy ilyen megállapodás középpontjában a munkahelyteremtés álljon.
2008.05.27. 16:55
 
 
Nem lesz BKV-sztrájk
Sikerült megegyeznie a BKV vezetőségének és a sztrájkbizottságnak a keddi tárgyaláson, így elmarad a csütörtökre kilátásba helyezett kétnapos munkabeszüntetés - jelentette be Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője az egyeztetés után. A szóvivő elmondta: a szakszervezetek engedtek abból a követelésükből, hogy vonják vissza a paraméterkönyv-tervezetet és a szakszervezetek bevonásával készítsenek egy újat. Cserébe a cég vezetősége belement abba, hogy a kollektív szerződést 2009 végéig hosszabbítsák meg. "Szeptember 30-ig biztosan nem lesz sztrájk, sem csoportos elbocsátás, sem telephely eladás" - tette hozzá Nemes Gábor.
2008.05.27. 15:56
 
 
A tej árának emelkedésére lehet számítani
Valószínűleg emelkedni fognak a tejárak, a mértékét azonban egyelőre nem lehet kiszámítani - mondta az FVM szakállamtitkára kedden, a Tej Világnapja alkalmából Érden rendezett szakmai tanácskozáson. Máhr András elmondta, hogy tavaly a tej átvételi ára emelkedett, meghaladta a literenkénti 80 forintot, az idén pedig némi ingadozás tapasztalható a termelői árak alakulásában. Jelenleg az évi fogyasztás fejenként 150-160 literre tehető, ami elmarad az európai átlagtól, a növelés elősegítése a feladat. A import mellett az ellátásban továbbra is meghatározó lesz a hazai tej szerepe.
2008.05.27. 15:01
 
 
Kampány indul az üzemanyag-megtakarításért
Kampányt indít a feleslegesen felhasznált üzemanyag megtakarításért az Európai Ásványolaj Szövetség (EUROPIA) és az Európai Bizottság - mondta Tóth József, a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) elnöke. A kampányban 29 ország - a 27 uniós közül 26, mivel Málta nem vesz részt, továbbá Norvégia, Svájc és Horvátország - 45.000 töltőállomása lesz jelen. Az EUROPIA 17 kőolajipari cég szakmai szövetsége. A kampányban mind a 17 vállalat részt vesz, a hozzájuk csatlakozókkal együtt pedig összesen mintegy 40 cég. Magyar részről a kampányban az Agip, a Mabanaft, a Mol, az OMV, a Shell és a Tesco vesz részt.
2008.05.27. 14:25
 
 
2006 őszi tüntetések: mások helyett szégyellte magát a megvádolt rendőr
Tagadta bűnösségét, de szégyellte a 2006. október 23-ai tüntetéseken történteket egy rebiszes rendőr a Fővárosi Bíróság katonai tanácsának keddi tárgyalásán ismertetett vallomása szerint. "Szégyellem mások nevében magamat" - vallotta V. Csaba. A vádlottat és társait 2006. október 23-án napközben a Parlamentnél, majd az Astoriánál tartott Fidesz-nagygyűlés követően a Bajcsy-Zsilinszky útnál vetették be, estefelé pedig a kőrúton és a Blaha Lujza térnél a Rákóczi úton. A vádlott vallomása szerint puskából gumilövedékekkel lőtt a parancsnokai által kijelölt rendbontókra, akik követ és Molotov-koktélt dobtak a rendőrökre, csúzliból pedig acélcsapágyakat lőttek rájuk.
2008.05.27. 14:17
 
 
Az EB elutasította Sarkozy javaslatát a benzin áfá-jának csökkentéséről
Az Európai Bizottság elutasította Nicolas Sarkozy francia elnöknek a benzin forgalmi adójára vonatkozó javaslatát. Az RTL rádiónak nyilatkozva Sarkozy azt mondta, hogy a benzin áfa-tartalmának a csökkentése segítene ellensúlyozni a magas benzinárat a töltőállomásoknál. Mint a francai elnök megjegyezte: "európai döntés kell ahhoz, hogy legyen áfa-csökkentés". A brüsszeli bizottság szóvivője szerint a forgalmi adó befagyasztása, mérséklése nem lenne megfelelő válasz az olajárak tartós emelkedésére, továbbá az félrevezető jelzést adna a termelő országoknak.
2008.05.27. 14:04
 
 
Újabb erős utórengések rázták meg Délkelet-Kínát
Két újabb utórengés történt helyi idő szerint kedden délután a délkelet-kínai Szecsuan, és a szomszédos Senhszi tartományban. A pánikon kívül áldozatokról és anyagi károkról egyelőre nem érkezett jelentés. A Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földmozgást délután 4 óra 3 perckor az eddigi legnagyobb utórengés helyszínén, a Szecsuan tartományi Csingcsuan járásban következett be, Senhszi tartomány Ningcsiang járásában pedig egy 5,7-es erősségű földmozgásról érkezett jelentés. A kínai szakértők szerint az utórengések várhatóan még egy hónapon át folytatódhatnak, ami azért is aggasztja a mentőket, mert a földcsuszamlások során kialakult "földrengéstavak" bármikor eláraszthatják a még lakott településeket.
2008.05.27. 13:59
 
 
Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a gyülekezési törvény egy passzusát
Az Alkotmánybíróság (Ab) kedden megsemmisítette a gyülekezési törvény azon passzusát, amelynek alapján a rendőrség mérlegelés nélkül köteles volt feloszlatni a bejelentéshez kötött rendezvényt, ha azt bejelentés nélkül vagy a bejelentett időponttól, helyszíntől, útvonaltól, céltól, illetve napirendtől eltérően tartják meg - olvasható a testület keddi határozatában. Az Ab megállapítása szerint a gyülekezési jogról szóló törvény alkalmazásakor a bejelentési kötelezettség a közterületen tartandó, szervezett rendezvényekre vonatkozik.
2008.05.27. 13:15
 
 
MSZP: milyen megszorításokat tervez Orbán Viktor?
Az MSZP követeli, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke végre álljon ki nyíltan, és mondja meg őszintén, milyen megszorításokat, beruházás- és munkahelyellenes lépéseket tervez a pártja - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A Fidesz szerint a szocialisták azért próbálnak ostobaságokat sulykolni, mert szét akarják verni azt az erős szövetséget, amely a márciusi népszavazás nyomán jött létre a nyugdíjasok és a Fidesz között. Nagyon súlyos következményei volnának, ha a tervezett intézkedések megvalósulnak.
2008.05.27. 13:09
 
 
Az MNB kitart a szigorú monetáris kondíciók fenntartása mellett
A Magyar Nemzeti Bank tudatosan kitart a szigoró monetáris kondíciók fenntartása mellett, ami nem jelent feltétlenül további kamatemelést, ha árfolyamoldalon garantált a dezinfláció - mondta Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alenöke egy keddi budapesti sajtótájékoztatót követően. Ezzel együtt nyomatékosította: a jegybank továbbra is a 3 százalékos inflációs cél eléréséért küzd, ami Magyarországon az árstabilitás elérését jelenti.
2008.05.27. 12:45
 
 
Bajnai a legnagyobb munkaadói szervezetekkel egyeztetett
Egyetértés van abban, hogy szükséges az élőmunka terheinek mérséklése és az adórendszer átalakítása a foglalkoztatás bővítése, a gazdasági növekedés fellendítése érdekében - hangsúlyozta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kedden a meghatározó munkaadói érdekképviseletekkel folytatott egyeztetést követő sajtótájékoztatón, Budapesten. Bajnai Gordon elmondta: a találkozón arról konzultáltak, hogyan lehetne a magyar gazdaságot tartósan évi 5 százalékos növekedési pályára állítani. A miniszter szerint jelentős pénzügyi tartalék van a vállalkozókat érintő bürokrácia csökkentésében. Hozzátette: a gazdaságfejlesztés eszközrendszerét 2009-től módosítani kell.
2008.05.27. 12:34
 
MLSZ: egyszerre kezdődik a két "bronzmeccs"
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága - a sportszerűség jegyében - úgy döntött, hogy a két, a harmadik hely szempontjából döntő találkozó egy időben kezdődik a Soproni Liga utolsó fordulójában. Ezért megváltozott az eredetileg péntek estére kitűzött Diósgyőr-Győr találkozó időpontja, és ez a meccs is, mint a második Debrecen és a harmadik Újpest összecsapása, szombaton délután 15 órakor kezdődik. A bajnoki címet már megszerezte az MTK, amely két pont előnnyel vezet a biztos ezüstérmes DVSC-TEVA előtt, és az utolsó fordulóban játék nélkül kapja meg a három pontot a kizárt Sopronnal szemben. Az Újpest és a negyedik Győri ETO egyformán 55 pontos.
2008.05.27. 12:11
 
 
Magosz: Benedek Fülöp távozzon a közéletből
A Magosz szerint távoznia kell közéletből Benedek Fülöpnek, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgató-helyettesének, akit hivatali visszaéléssel gyanúsítanak egy ingatlanügyben - mondta Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója. Az ügyben, amelyben várhatóan június 9-ig befejeződik a nyomozás, a Fejér Megyei Főügyészség hivatali visszaéléssel gyanúsítja Benedek Fülöpöt, az agrártárca korábbi szakállamtitkárát és további három embert. A nyomozás azért indult, mert egy 202 hektáros pákozdi ingatlant jogszerűtlenül vont ki művelésből való székesfehérvári földhivatal 2006. decemberében.
2008.05.27. 11:56
 
 
Kiírták a pályázatot a BKV vezérigazgatói posztjára
Nemzetközi jellegű pályázatot írt ki kedden a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága a BKV vezérigazgatói posztjára. A testület egy, a helyszínen kiosztott városvezetői javaslat alapján döntött a pályázatról, amelyre június 30-ig lehet jelentkezni. A vezérigazgatói posztot augusztus elsejével töltheti be a pályázat nyertese, aki öt évre szóló kinevezést kap. Antal Attila, a cég korábbi vezérigazgatója, akit pályázat nélkül, Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes személyes javaslatára 2007 januárjában nevezett ki a közgyűlés többsége, egészségügyi okok miatt, saját kérésére április 15-ével távozott posztjáról. A céget azóta Balogh Zsolt általános vezérigazgató-helyettes irányítja.
2008.05.27. 11:36
 
 
Áprilisban több mint 1,4 millió vezetékes szélessávú előfizetés
Az idén áprilisban 1,4 millió fölé emelkedett a vezetékes szélessávú előfizetések száma, miközben folyatódott a vezetékes telefonvonalak számának lassú csökkenése - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Az NHH gyorsjelentése az egykori monopolszolgáltatók, a vezető alternatív szolgáltatók, és a négy legnagyobb kábeltelevíziós társaság önkéntes adatközlésére épül. A hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma áprilisban 0,5 százalékkal 766 ezer fölé emelkedett. Az ADSL növekedési üteménél lényegesen gyorsabban, áprilisban 2,99 százalékkal bővült a kábelmodemes előfizetések száma.
2008.05.27. 11:25
 
 
Vilmos és Harry herceg a két legvonzóbb királyi parti
A brit trónöröklés sorrendjében a második helyen álló Vilmos herceg és közvetlenül nyomában öccse, Harry vezeti azt az álomlistát, amelyet az amerikai Forbes magazin állított össze a legvonzóbb, legszexibb "kékvérű", partiképes fiatalokról. Azokról, akikről holdvilágos éjszakán álmodnak világszerte a lányok - illetve a fiúk, mivel királylányok is szerepelnek rajta. A világ legismertebb és leggazdagabb családjaihoz tartozó húsz fiatal - 35 év alatti -, még nem házas férfit és nőt rangsorolnak benne. Bár az első négy helyen a brit királyi család tagjai állnak, az összeállításban ázsiai, közel-keleti és afrikai trónörökösök is szerepelnek - családjaik összvagyonát több mint 60 milliárd dollárra (9288 milliárd forint) becsülik.
2008.05.27. 11:08
 
 
Gyurcsány: még várat magára a bal- és jobboldal közötti kiegyezés
A miniszterelnök szerint még várat magára a bal- és jobboldal közötti kiegyezés, a történelmi kompromisszum pillanata. Gyurcsány Ferenc Magyarország tiszteletbeli konzuljai előtt Budapesten a kiegyezés feltételeként említette, hogy a két oldalnak el kell fogadnia a másik legitimitását. Úgy fogalmazott, benne nincs indulat politikai ellenfeleivel szemben. Mint mondta, a szövetségeseihez sem a szeretet érzésével viszonyul, hanem az együttműködés lehetőségét keresi. A miniszterelnök úgy látja, Magyarországon ma politikai küzdelem helyett időnként ádáz politikai harc folyik.
2008.05.27. 11:02
 
 
Már 67 ezernél is több a kínai földrengés halálos áldozatainak száma
Kínában már 67 ezer 183 halálos áldozata van hivatalosan a május 12-i földrengésnek, míg az eltűnteké 20 ezer 790 - jelentette be kedden Pekingben Kuo Vej-min kínai kormányszóvivő. Az általa közölt adatokban az egy nappal ezelőttihez képest kétezer százzal emelkedett a halottak száma, míg az eltűnteké hasonló mértékben csökkent. A Richter-skála szerint 8-as erősségű természeti katasztrófának több mint 350 ezer sebesültje is volt. Ven Csia-pao kínai kormányfő korábban azt vetítette előre, hogy a halálos áldozatok száma eléri majd a 80 ezret is.
2008.05.27. 10:57
 
 
Nőtt a születések száma tavalyhoz képest
Több gyermek született és kevesebben haltak meg az év első három hónapjában, mint tavaly ilyenkor; a népesség becsült lélekszáma március végén 10 millió 38 ezer volt - áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden közzétett összegzésében. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a születések száma az év első három hónapjában egyenetlenül alakult. Január-februárban mintegy 500-zal több, márciusban 100-zal kevesebb gyermek született, mint az előző évben. Összességében az év első három hónapjában mintegy 24 ezer gyermek jött világra, 400-zal több, mint egy évvel korábban. A három hónapban naponta átlagosan 264 gyermek született, szemben az előző évi 262-vel.
2008.05.27. 10:52
 
 
Békefenntartókat vádolnak gyermekek megerőszakolásával
Gyerekeket kényszerítenek szexuális kapcsolatra válságövezetekbe vezényelt békefenntartók - áll a legnagyobb brit gyermekjótékonysági szervezet jelentésében. A Save the Children szakértői Elefántcsontparton, Szudán déli polgárháborús övezetében és Haitin végeztek vizsgálatot, és a helyzetet olyan súlyosnak ítélik, hogy nemzetközi felügyeleti szerv életre hívását kezdeményezik. A jelentés szerint már hatéves gyerekek is - fiúk és lányok egyaránt - szexuális támadásoknak vannak kitéve éppen azok részéről, akiknek feladata az ő megvédésük lenne.
2008.05.27. 10:21
 
 
Szerdán folytatódik az MTV-székház ostromának büntetőpere
Az ügyész által ismertetett vád szerint az MTV-székház 2006 szeptemberi ostromát követő nyomozás során több, a rendbontásban részt vevő személy ismeretlen maradt; az sem derült ki, hogy ki kezdte el dobálni az épületet - hangzott el az ügyben 39 vádlott ellen, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon indult büntetőperben kedden. A tárgyalóteremben a vádlottak a vádirat ismertetését többször derültséggel fogadták, például akkor, amikor az ügyész arról beszélt, hogy a rendőrök több kísérletet tettek a székház védelmére, ami a vádhatóság képviselője szerint nem vezetett eredményre. A per szerdán folytatódik. Bírósági tájékoztatás szerint a jövőben egy-egy tárgyaláson hat-hat vádlottat hallgatnak majd meg.
2008.05.27. 10:09
 
 
Létrejött a tökéletes társkereső
Bostonban működik a múlt év decembere óta egy internetes szolgáltatás, amely azt ígéri, hogy a kémiai kompatibilitás és a szagharmonizáció alapján választja ki a hozzáforduló számára a legideálisabb partnert. A Scientific Match megalapítója Eric Holzle. Aki igénybe akarja venni a párkeresésben a segítséget, annak 995,95 dollárért regisztráltatnia kell magát - ez az összeg, amely "akciós ár" 2009 Valentin napjáig és egy életre szól -, majd be kell küldenie egy nyálmintát, amelyet egy speciális algoritmussal összehasonlítanak az archívumban tárolt többi mintával és így választják ki a legmegfelelőbb társat.
2008.05.27. 10:09
 
 
Sajtgurító bajnokság: 19 sérült, plusz a sajt
19 sérültje lett az idei gloucestershire-i sajtgurítási viadalnak - a sajtot nem számítva. A népszokás szerint 3-3,5 kilós sajtot - kerek formájút - gurítanak le Brockworthben minden évben egy hegy meredek lejtőjén, 200 méteres távon, a versenyzők meg rohannak a sajt után. Az győz, aki előbb leér. A sérülésrekord 1997-ben volt, akkor 33 embert kellett orvosolni. Az idei kép jóval kedvezőbb, pedig az eső miatt a lejtőn nem volt megállás. A 3000 főnyi közönség - köztük japánok, ausztrálok - lelkes üvöltözése közepette a női mezőny győztese egy 17 éves brit lányka lett, a férfiaknál - négy futam volt - szintén hazai győzelmek születtek.
2008.05.27. 09:56
 
Tanúvallomást tesz Olmert korrupciós ügyének koronatanúja
Tanúvallomást tesz kedden egy jeruzsálemi bíróságon Ehud Olmert izraeli kormányfő korrupciós ügyének koronatanúja - közölték igazságügyi illetékesek. Morris Talansky amerikai üzletembert a kora délutáni órákban hallgatja ki sürgősségi eljárás keretében Mosé Lador izraeli államügyész. Az izraeli hatóságok azt vizsgálják, hogy törvénytelenül kapott-e Olmert Talanskytól 500 ezer dollár készpénzt még 2006-os miniszterelnökké választása előtt. A kormányfő azt állítja, hogy a pénz törvényes kampány-hozzájárulás volt, a rendőrség viszont azt gyanítja, hogy kenőpénzt juttatott az amerikai üzletember az izraeli politikusnak.
2008.05.27. 08:58
 
 
Népszabadság: Kéri László visszakozott
Kéri László politológus a Népszabadságnak megerősítette korábbi nyilatkozatát, miszerint nem biztos abban, hogy titkosszolgálati módszerekkel hallgatták le Orbán Viktor Fidesz-elnöknek a Színház- és Filmművészeti Egyetemen elhangzott zárt körű előadását. Kéri László, az esemény házigazdája szerint a Hírszerző beszámolója hangfelvételen alapul, erről a tegnapi Magyar Nemzet szerint a politológus azt mondta: "a nyolcvanas éveket idéző, törvénytelen, titkosszolgálati módszerekkel" készült. A Déli Krónikának ugyanakkor azt is cáfolta, hogy nyilatkozott volna a Magyar Nemzetnek, s ezt a Népszabadságnak is megerősítette kedden.
2008.05.27. 08:41
 
 
Hamis filmek versenye
Kétszázötven fiatal, 30 év körüli művész mutatta be 2-5 perces munkáit az elmúlt hetekben a tizedik alkalommal megrendezett madridi, párizsi, berlini nemzetközi találkozókon. Az alkotások közös jellemzője, hogy mindenki által ismert filmek jeleneteiből állították őket össze. Az ifjú videoművészek tulajdonképpen manipulálják az alapanyagul szolgáló filmeket, hogy az eredetitől teljesen eltérő hatást váltsanak ki.
2008.05.27. 08:30
 
 
Felmérik a tanulók tudását és képességét
Szerdán tartják a kompetenciaméréseket az iskolák 4., 6., 8. és 10. évfolyamain; a tudást és a képességeket összesítő felmérés minden tanuló számára kötelező. A mérés - amely alól csak néhány, sajátos nevelési igényű tanuló mentesülhet - az idén összesen 422.773 diákot érint. A diákoknak a tesztfüzetekben életszerű szituációkba helyezett feladatokat, mindennapi életből vett szövegekhez kapcsolódó kérdéseket kell megoldaniuk. Tavaly például volt olyan feladat, amelyben azt kérdezték, hány percből áll egy hét, s el kell dönteniük a diákoknak, igaz vagy hamis, hogy minden téglalap paralelogramma.
2008.05.27. 08:08
 
 
Kakáék afrikai gyerekeken segítenek
Többek között Kaká is pályára lép július 12-én a müncheni Allianz Arénában azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, melynek bevételét a hátrányos helyzetű afrikai gyermekek megsegítésére fordítják. A "Goal4Africa" elnevezésű gálán a brazil világklasszis mellett vállalta a szereplést a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes holland Clarence Seedorf, a világbajnok olasz Gennaro Gattuso és a Liverpool angol válogatott sztárja, Steven Gerrard is. A világsztárok csapata a Bayern Münchennel találkozik.
2008.05.27. 08:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387[2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista