2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Mozgóképes munkák a Modemben
A MODEM kortárs képzőművészek mozgóképes munkáit bemutató programsorozata 2008. márciusától minden hónap első szerdáján 18 órától látható.
2008.06.02. 15:39
 
 
FTC: megkezdődik a csapat fiatalítása
A másodosztályban szereplő Ferencváros labdarúgócsapatánál a mostani szezont követően a vezetőség úgy döntött, több rutinos játékostól is elköszönnek, és a fiatalításra fektetik a hangsúlyt. "A keret kialakításánál fontos szempont, hogy már a jövő csapatát építjük, az elmúlt mérkőzések is ezt a célt szolgálták. Lisztes Krisztiánnak, Mátyus Jánosnak, Vasas Zoltánnak, Bojan Lazicnak és Vincze Ottónak megköszöntük eddigi játékukat, velük nem hosszabbítunk szerződést" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Bobby Davison vezetőedző. A Ferencváros az NB II Keleti csoportjának harmadik helyén végzett, így nem sikerült feljutnia a legjobbak közé - ahonnan 2006 júliusában zárták ki.
2008.06.02. 15:19
 
 
Internazionale: Mourinho az új vezetőedző
Hivatalosan is bejelentették, hogy José Mourinho lett az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 45 éves portugál szakember a múlt csütörtökön menesztett Roberto Mancinit váltja a kispadon. Mourinho 2004-ben még az FC Porto élén robbant be az európai futballelitbe, miután Bajnokok Ligáját nyert az együttessel, majd 2004 nyarától tavaly októberig a Chelsea-t irányította, amellyel két angol bajnoki címet gyűjtött be.
2008.06.02. 14:52
 
 
Az újságok reklámbevétele nagyobb mint a tévéké
Növekedtek az újságok reklámbevételei tavaly a világban, miközben a fizetős lapok eladott példányszáma is emelkedett 2,57 százalékkal. Az ingyenes lapokkal együtt a példányszám 3,65 százalékkal szaporodott, öt év alatt pedig összesen 14,3 százalékkal. A fizetős lapok reklámbevételeinek tavalyi növekedése 0,86 százalékos volt, öt év alatt 12,84 százalék. A sajtóreklámok, vagyis az összes nyomtatott kiadványban megjelent hirdetések a teljes nemzetközi hirdetési tortából 40 százalékkal részesedtek, még megelőzték a múlt évben a 38 százalékos részesedésű televíziót.
2008.06.02. 14:35
 
 
Gyurcsány szerint megváltozhat az ország hangulata
Megváltozhat az ország hangulata, ha megmozdul a magyar gazdaság - írta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke internetes naplójában hétfőn. Gyurcsány a gazdaságban történt változásokat csökkenő inflációval, költségvetési hiánnyal és államadóssággal magyarázta. Megerősítette az MSZP választmányi ülésén szombaton elmondottakat: 2008 a trendforduló éve lehet. A miniszterelnök szerint nemcsak a gazdaságban lehet trendforduló ez az év, hanem a politikában is, ami legalább ennyire fontos. Gyurcsány Ferenc egyetért azokkal, akik szerint ha a tendencia folytatódik, az adó- és szociális rendszerben számtalan olyan intézkedést kell tenni, amely javítja a befektetés, beruházás, munkahelyteremtés feltételeit.
2008.06.02. 14:34
 
 
Meghalt Fejtő Ferenc
Szívroham következtében elhunyt hétfőn Párizsban Fejtő Ferenc magyar történész, újságíró, Kelet-Európa szakértő - tájékozatta fia az MTI-t. Fejtő Ferencet a párizsi Notre Dame székesegyház mellett található Hotel Dieu nevű kórházban érte a halál, ahova egy héttel ezelőtt tüdőembóliával szállították be. 98 éves volt. Az 1938 óta Párizsban élő Fejtő Ferenc a francia fővárosban egy ideig (1938-40) a budapesti napilap tudósítójaként dolgozott, 1947-től a párizsi magyar követség sajtóirodájának vezetője volt, majd 1944 és 1974 között az AFP francia hírügynökség kelet-európai szakértője és főszerkesztő-helyettese. Fejtő Ferenc temetéséről később intézkednek.
2008.06.02. 13:58
 
 
Székelyföldön az RMDSZ szerezte meg a legtöbb kulcsfontosságú pozíciót
A romániai helyhatósági választásokon Székelyföldön a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szerezte meg a legtöbb kulcsfontosságú vezetőpozíciót, de számos településen vetélytársa, a Magyar Polgári Párt (MPP) erős frakcióval foglalhat helyet majd a helyi tanácsokban - rajzolódik ki a vasárnapi választások részleges eredményeiből. A két székelyföldi megye közül Hargitában egyértelműen az RMDSZ szerepelt jobban. Borboly Csaba, a szövetség megyei tanácselnökjelöltje győzött Szász Jenővel, az MPP jelöltjével szemben. Hargita megye két legreprezentatívabb városát, Székelyudvarhelyet és Csíkszeredát is RMDSZ-es polgármesterek irányítják majd, előbbit Bunta Levente, utóbbit pedig Ráduly Róbert Kálmán.
2008.06.02. 13:45
 
 
Öttusa-vb: aranyérmes a női váltó
Aranyérmet szerzett a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat a budapesti MVM öttusa-világbajnokság női váltóversenyében. A második helyen a britek, a harmadikon pedig a lengyelek végeztek. Szép hazai siker született, a rendkívül fiatal csapat - Gyenesei 22, Tóth és Kovács 17 éves - összeszedetten és céltudatosan versenyezve, kellemes meglepetést okozva végzett az élen. Végeredmény: női váltó, világbajnok: Magyarország (Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta) 5504 pont 2. Nagy-Britannia (Heather Fell, Katie Livingston, Mhairi Spence) 5468 3. Lengyelország (Paulina Boenisz, Sylvia Czwojdzinska, Edita Maloszyc) 5332.
2008.06.02. 12:47
 
 
MSZP: Lendvai Ildikót újraválasztották frakcióvezetőnek
Ismét Lendvai Ildikó lett az MSZP parlamenti frakcióvezetője - jelentette be a szavazást levezető Mandur László, az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten, a képviselőcsoport ülése után. A frakcióvezetőségben egyetlen helyen van változás: Varju László frakcióigazgatót Tóbiás József váltja. Mandur László újságírókkal közölte: általános frakcióvezető-helyettesnek Katona Bélát választották újra, a másik három frakcióvezető-helyettes Göndör István, Kovács Tibor és Mesterházy Attila lett. A szocialista politikus tájékoztatása szerint a választáson 161-en szavaztak, Lendvai Ildikó 148 szavazatot kapott, nyolc érvénytelen szavazat volt.
2008.06.02. 12:30
 
 
Fidesz: drasztikus gyógyszeráremelés várható
A gyógyszerárak drasztikus emelése várható, amivel a kormány hadat üzen a szegényeknek, a nyugdíjasoknak és a családoknak - mondta Pesti Imre, a Fidesz szakpolitikusa hétfőn. A napokban a sajtóban megjelent információk szerint júniustól újabb harminc gyógyszerért kell többet fizetni; többek között több népszerű vérnyomáscsökkentő, tápszerek, savcsökkentők és antibiotikumok ára emelkedik jelentős mértékben. Sajtóhírek szerint a drágulás oka a gyógyszer-gazdaságossági törvényben előírt folyamatos, negyedévente esedékes támogatáscsökkentés. Pesti Imre ennek kapcsán azt mondta: a gyógyszeráremelés a társadalom legelesettebb rétegeit érinti, hadüzenet a szegények és a nyugdíjasok számára.
2008.06.02. 11:30
 
 
Újraindult a brüsszeli vizsgálat az OMV-Mol ügyben
Újraindult Brüsszelben a versenypiaci vizsgálat az OMV szándékáról, hogy számára megfelelő körülmények között ajánlatot tenne a Mol felvásárlására. A vizsgálat lezárásának új határideje szeptember 18-a, erősítette meg hétfőn az Európai Bizottság az MTI érdeklődésére. Az eljárásnak eredetileg augusztus közepére be kellett volna fejeződnie, de felfüggesztették, mert az OMV-tól nem érkeztek meg bizonyos információk a brüsszeli bizottsághoz.
2008.06.02. 11:04
 
 
A FAO szerint tízszeresére kell emelni az élelmiszersegélyek értékét
A jelenlegi érték tízszeresére kell növelniük a gazdag országoknak az általuk nyújtott élelmiszersegélyek értékét a globális élelmiszerválság miatt, mondta az ENSZ illetékes szervezetének vezetője. Jacques Diouf, az Élelmezési és Mezőgazdaság Szervezet (FAO) vezérigazgatója a Financial Timesnak azt mondta: az adományozó országoknak évente 30 milliárd dollárt kell élelmiszersegélyezésre fordítaniuk a rendkívüli árszint miatt kialakult válság megoldása végett. Diouf szerint el kell érni, hogy a világ élelmiszertermelése 2050-ig megkétszereződhessen. Erre azért van szükség, hogy el lehessen látni az addigra várhatóan 9 milliárdra növekvő globális népességet.
2008.06.02. 10:47
 
 
Nem kiegyensúlyozott a fiatal felnőttek hírfogyasztása
Nem kiegyensúlyozott a fiatal felnőttek internetes hírfogyasztása: a folyamatosan özönlő főcímek és a rövid tényszerű hírek szinte teljesen háttérbe szorítják a részletesen kidolgozott híranyagokat - derült ki egy felmérésből, amelynek részletes eredményeit hétfőn teszik közzé Göteborgban egy nemzetközi médiakonferencián. A felmérés eredményei szerint a résztvevők többsége szívesen olvasna nagyobb terjedelmű, részletes háttéranyaggal ellátott cikkeket a hírportálokon, ám nehezen jutnak hozzá ilyen jellegű anyagokhoz, mert figyelmüket lekötik a folyamatosan frissülő főcímek és rövidhírek.
2008.06.02. 10:42
 
 
A GKI szerint gyorsulhat a gazdasági növekedés a második félévben
Az első negyedévi adatok alapján a GKI Gazdaságkutató Zrt. az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzésében azt prognosztizálja, hogy 2008 második felében a magyar gazdaság kilábal a tavalyi, 1,3 százalékot jelentő növekedési gödörből, s az év egészében 2,7 százalékkal bővül. A magyar gazdaság 2008. első negyedévében összehasonlítható adatok alapján az egy évvel korábbihoz viszonyítva 0,9 százalékkal nőtt. A jelentés megállapítja, hogy ez nagyon alacsony ütem, de megfelel a vártnak és valamivel gyorsabb a 2007. végén regisztráltnál.
2008.06.02. 10:37
 
 
Szúrópróbaszerűen ellenőriznek az osztrák határon
Jelenleg átlagos, hétköznapi forgalommal lehet számolni az osztrák-magyar határszakaszon, ahol hétfőn Ausztria egy hónapra visszaállította az ellenőrzést a hét végén kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság miatt - mondta el az MTI érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának osztályvezetője. Bubán László közölte: egyelőre szúrópróbaszerűen ellenőriznek az osztrák rendőrök, a fokozottabb ellenőrzésekre akkor lehet majd számítani, ha elkezdődik a bajnokság. Hozzátette: akkor lehetséges, hogy az autók nagy részét megállítják, az utasokat esetleg kiszállítják a járműből és az okmányukat ellenőrzik, az autót átvizsgálják.
2008.06.02. 10:10
 
 
Öttusa-vb, női váltó: hetedik a magyar csapat a lövészetben
A hetedik helyen áll a vívás előtt a magyar csapat a budapesti öttusa-világbajnokság női váltóversenyében. A Kovács Sarolta, Gyenesei Leila, Tóth Adrienn összeállítású fiatal együttes 263 kört lőtt, ezért 1060 pontot kapott. Vezetnek a britek (270, 1144), mögöttük az olaszok (269, 1132) és a fehéroroszok (266, 1096) következnek. A versenyben 13 trió indult.
2008.06.02. 09:02
 
 
Peking 2008: teljes a kézilabdás mezőny
Teljessé vált az augusztusi pekingi olimpia kézilabdatornájának mezőnye. A férfiak selejtezőviadalairól Lengyelország, Izland, Franciaország, Spanyolország, Horvátország és Oroszország jutott tovább. Kína, Németország, Dánia, a Koreai Köztársaság, Egyiptom és Brazília már korábban kiharcolta az ötkarikás indulási jogot. A nők mezőnye: Kína, Oroszország, Angola, Brazília, Kazahsztán, Norvégia, Franciaország, Németország, Magyarország, Koreai Köztársaság, Románia és Svédország. Az olimpiai csoportsorsolást június 16-án rendezik Pekingben.
2008.06.02. 08:59
 
 
Nem okozott fennakadásokat a budai alsó rakpart lezárása
Nem okozott komolyabb fennakadásokat a budai alsó rakpart egy szakaszának lezárása a közlekedésben hétfő reggel - mondta el az MTI érdeklődésére a Fővinform ügyeletese. Havasi Zsolt tájékoztatása szerint az érintett szakasszal párhuzamos útvonalakon lelassult ugyan a forgalom, de komolyabb dugók nem alakultak ki. A budai alsó rakparton a Lágymányosi híd és az Erzsébet híd között a budai Duna-parti főgyűjtőcsatorna építése miatt hétfőtől nem lehet közlekedni.
2008.06.02. 08:53
 
 
Férfi párbajtőr Vk: aranyérmes a férfi csapat
Aranyérmet szerzett a magyar férfi párbajtőrcsapat a montreali Világkupa-versenyen. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Kovács Iván, Kulcsár Krisztián összeállítású együttes - a hazai szövetség tájékoztatása alapján - a norvég (45-38), az orosz (45-34), a francia (45-36) és az olasz (45-40) alakulat legyőzésével végzett az élen a 18 válogatottat felvonultató mezőnyben. A magyarok és az olaszok mögött meglepetésre a kanadaiak kerültek a harmadik helyre. A Nagy Tímea, Szász Emese, Hormay Adrienn, Mincza-Nébald Ildikó alkotta női együttesnek ugyanakkor nem jött ki a lépés, a hetedik helyen zárt. A dobogóra a lengyelek, az oroszok és a kínaiak állhattak fel.
2008.06.02. 08:47
 
 
Továbbra is pusztít a tűz a hollywoodi Universal stúdiókban
Továbbra sem sikerült teljes egészében megfékezni a vasárnap kitört tüzet a hollywoodi stúdiókban. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet a 162 hektáros területen, az azonban már bizonyos, hogy az anyagi kár több millió dollárra tehető. Több tűzoltó szenvedett könnyebb sérüléseket, a stúdiókat látogató turisták közül azonban senki nem sérült meg - közölték a Universal illetékesei. Megsemmisült a lángokban többek között a Vissza a jövőbe híres tere, benne a toronyórával, amely a főhős, Michael J. Fox időutazásán eszköze volt. Elpusztult egy mechanikusan mozgatott King Kong-makett, és több londoni és New York-i utcadíszlet is.
2008.06.02. 08:16
 
 
Lófogatú "iránytaxijáratok" közép-ukrajnai falvak között
Buszjáratokat helyettesítő, lóvontatású "iránytaxikat" indít a közeljövőben a Kirovograd megyei Marjanyivka falu polgármesteri hivatala a környező településekre. A község elöljárósága azért döntött a szekeres személyszállítás beindítása mellett, mert a környéken mindössze heti két-három alkalommal közlekedik busz. A közlekedési vállalatoknak nem éri meg gyakrabban járatni a buszokat a térségben, mert megdrágult az üzemanyag és nagyon rossz az utak állapota. A nyolc települést érintő lófogatú közlekedés teljesen ingyenes lesz a helyi lakosok számára, a szekérjáratok fenntartását ugyanis Marjanyivka költségvetéséből finanszírozzák.
2008.06.02. 07:29
 
 
Clinton biztos győzelmet szerzett Puerto Ricóban
Hillary Clinton biztos előnnyel nyerte meg a vasárnapi Puerto Ricó-i demokrata előválasztást Barack Obamával szemben. A Fox News szerint Clinton elsősorban a nők és idősek támogatásával nyert a 4 milliós népességű területen, amely 55 kötött delegátust küld a nyár végi jelöltállító konvencióra. Clinton a győzelemmel nem tud sokat lefaragni Obama előnyéből, de az eddig rá leadott szavazatok többségére hivatkozva további el nem kötelezett szuperdelegátusokat nyerhet meg. A New York-i szenátorasszony - 29 százalékos feldolgozottság mellett - 68-32 arányban vezetett a Kubától délkeletre fekvő Puerto Ricóban, ahol ő és férje, Bill Clinton volt elnök, valamint lányuk, Chelsea 15 napon át kampányolt.
2008.06.02. 07:10
 
 
Népszabadság: Sólyom a legnépszerűbb, Kóka áll az utolsó helyen
Sólyom László tavaly október óta vezeti a politikusok népszerűségi rangsorát, Orbán Viktor három hónapja áll a második helyen, Szili Katalin pedig március óta harmadik a rangsorban - áll a Szonda Ipsos felmérésében, amelyet a Népszabadság közölt. Sólyom László köztársasági elnök 53 pontos rokonszenvmutatóját Orbán Viktor Fidesz-elnök 47, Szili Katalin szocialista házelnök pedig 46 ponttal követi. A lista első öt helyezettje között rajta kívül még két női politikus is megtalálható: Göncz Kinga külügyminiszter 44, Dávid Ibolya MDF-elnök pedig 43 ponttal áll a listán. A 22 politikust tartalmazó lista utolsó két helyén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Kóka János SZDSZ-elnök áll 26, illetve 21 ponttal.
2008.06.02. 06:54
 
Clinton biztos győzelmet szerez Puerto Ricóban
Hillary Clinton kényelmes előnnyel nyeri meg a vasárnapi Puerto Ricó-i demokrata előválasztást Barack Obamával szemben - tették közzé az urnazárás után nem sokkal előrejelzéseiket az amerikai hírcsatornák az exit poll eredmények alapján. A Fox News szerint Clinton elsősorban a nők és idősek támogatásával nyert a 4 milliós népességű területen, amely 55 kötött delegátust ad a nyár végi jelöltállító konvencióra. Clinton a győzelemmel nem tud sokat lefaragni Obama előnyéből, de hozzásegítheti a volt first ladyt ahhoz, hogy az eddig rá leadott szavazatok többségére hivatkozva megszerezze el nem kötelezett szuperdelegátusok támogatását.
2008.06.01. 22:05
 
 
Az Eb miatt egy hónapig nem lehet átkelni zöldhatáron Ausztriába
Nem lehet átlépni a határátkelőhelyek közötti, úgynevezett zöldhatáron Magyarországról Ausztriába vasárnap éjféltől egy hónapig, aki mégis megpróbálja az bírságra számíthat. Az Országos Rendőrfőkapitányság (ORFK) vasárnapi tájékoztatása szerint, az Ausztria és Svájc közös szervezésében megrendezett Labdarúgó Európa bajnokság idejére Ausztria visszaállítja a határellenőrzést a magyar-osztrák határszakaszon június 2-án 00.00 órától július 1-jén 24 óráig. A határátkelőhelyeken magyar állampolgárok az útlevelük vagy személyi igazolványuk ellenőrzését követően léphetnek be Ausztria területére.
2008.06.01. 21:45
 
 
A Sunday Times szerint Moszad-ügynök volt az izraeli külügyminiszter
Az izraeli titkosszolgálat, a Moszad párizsi székhelyű ügynöke volt a miniszterelnöki poszt várományosaként emlegetett Cipi Livni jelenlegi külügyminiszter abban az időszakban, amikor a szolgálat sorozatban hajtott végre akciókat palesztin terroristák likvidálására európai fővárosokban - írta a The Sunday Times. A vezető vasárnapi brit lap helyi forrásai szerint a most 49 éves Livni "aktív szolgálatban" volt akkor is, amikor 1983 augusztusában, Athénban a Moszad ügynökei agyonlőtték a Palesztinai Felszabadítási Szervezet egy magas rangú tisztviselőjét. Livni ebben az akcióban közvetlenül nem vett részt, de a mai napig titok, hogy pontosan mi volt a szerepe a 80-as évek elején a Moszadon belül.
2008.06.01. 19:30
 
 
Az Obama-stáb az egészségügyi posztot ajánlaná Clintonnak
Valószínűleg az egészségügy-miniszteri posztot ajánlja fel Barack Obama kampánystábja a demokrata párti elnökjelöltségért folyó küzdelemben Hillary Clintonnak, mintegy méltóságteljes visszavonulást kínálva fel a volt first ladynek - szivárgott ki az illinois-i szenátor környezetéből a hét végén. Clintonnak egy leendő Obama-kormányban lehetősége lenne arra, hogy szívügyével foglalkozzon, levezényelje az egészségügyi reformot. Az Obama-stáb tárgyalásos megoldással zárná le az elnökjelölt-állító versenyt, amelynek még mindig nem körvonalazódik a vége. Clintonnak a posztért cserébe fel kellene adnia a harcot, hogy Obama lehessen az elnökjelölt.
2008.06.01. 18:30
 
 
Kuncze Kókát támogatja az SZDSZ elnökválasztásán
Kuncze Gábor Kóka Jánost támogatja az SZDSZ elnökválasztásán. Az SZDSZ korábbi elnöke egy, a visszahívására indított internetes fórumon közzétett nyílt levelében úgy fogalmaz: azért szavaz bizalmat Kóka Jánosnak a következő, rendkívüli küldöttgyűlésen, mert vissza akar térni a küldöttek eredeti döntéséhez, lehetőséget akar adni neki ahhoz, hogy kétéves programját maradéktalanul megvalósíthassa. "Kóka Jánosra szavazok. Kérlek, hogy szavazatoddal az elnökjelöltek közül te is támogasd Kóka János megválasztását" - írja a volt pártelnök a szdszesek.blog.hu portálon. Kuncze Gábor kifejti: visszahívását az elnöki székbe vele nem egyeztették, ha kikérik a véleményét, ehhez nem járult volna hozzá.
2008.06.01. 17:46
 
 
Nyíregyháza lovasa nyerte a Nemzeti Vágta fődíját
Nyíregyháza lovasa, Suták Vanda nyerte meg a Budapesten először megrendezett Nemzeti Vágtát és az ezzel járó 30 millió forintos pénzjutalmat nevezőjének. "Abszolút nem számítottam a győzelemre. Különösen azért, ami a középdöntőben történt, ahol négyszer visszahívtak minket a rajthoz. Elfáradt a ló és nem gondoltam, hogy így össze tudja szedni magát" - mondta a távirati irodának Suták Vanda. A győztes ötéves kora óta lovagol, 22 éves. Nyíregyházán lakik, de Budapesten tanul jogot. Saját Alexander nevű lován versenyzett a Nemzeti Vágtán. "Milyen szép is az, hogy női lovas nyert egy egyébként nem favoritnak tartott lóval" - fogalmazott az MTI-nek Geszti Péter, a Nemzeti Vágta ötletgazdája.
2008.06.01. 17:39
 
 
Villám csapott három emberbe a Gellért-hegyen, egyiküket újraélesztették
Három emberbe csapott villám a Gellért-hegyen vasárnap, a legsúlyosabb sérültet a helyszínen újraélesztették, majd a Szent Imre kórházba szállították, a kitört pánikban további két ember sérült meg. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a hirtelen jött viharban három embert ért villámcsapás. A legsúlyosabb sérült, egy huszonéves fiatalember életéért a helyszínen küzdöttek az orvosok, a másik, hasonló korú, súlyosan sérült férfit az Erzsébet, a könnyebben sérült nőt a Margit kórházba szállították. A sérültek egy pánik miatt többen elestek, közülük ketten könnyebben sérültek, őket a János kórházba szállították.
2008.06.01. 17:30
 
 
Sándor Orsinak pasija van?
Mesés dolgok történetek Ausztriában és Németországban Sándor Orsival, miközben Magyarországon a Hal a tortán című műsorban szerepelt. De hogy lehet egyszerre három országban befutni? A földön járó, intelligens modell elárult egy-két kulisszatitkot is megosztott velünk.
2008.06.01. 17:20
 
 
Az OPEC elnök a magas olajár okairól beszélt
Az OPEC elnöke szerint a spekuláció, a gyengülő dollár és az amerikai jelzálogválság okozza a kőolaj jelenlegi magas világpiaci árát. Sakib Helil, aki egyben algériai energiaügyi miniszter, rámutatott ugyanakkor arra, hogy bár rekord közeli az olajár, az olajkartell nem tervez vitát nyitni termeléspolitikájáról az eredetileg kijelölt szeptember 9-ikei bécsi ülése előtt. Hangsúlyozta, hogy az OPEC a világ olajtermelésének csupán a 40 százalékát adja, és hogy a magas olajárért nem a kereslet-kínálat a felelős - ami Helil szerint egyébként kiegyensúlyozott -, hanem a gyengülő dollár, a piaci spekuláció és az amerikai jelzálog-piaci válság.
2008.06.01. 17:05
 
 
Akropolisz-rali: Loeb diadala
A címvédő francia Sébastien Loeb nyerte meg az Akropolisz-ralit, a világbajnoki sorozat hetedik futamát. A finn Mikko Hirvonen csak harmadik lett, így Loeb átvette tőle a vezetést az összetett pontversenyben. Eredmények: 1. Loeb, Elena (Citroen C4 WRC) 3:19:43,6 ó 2. Solberg, Mills (Subaru Impreza WRC) 1:09,5 p hátrány 3. Hirvonen, Lehtinen (Ford Focus WRC) 1:56,1 p h. A vb állása (15-ből 7 futam után): 1. Loeb 50 pont 2. Hirvonen 49 3. Chris Atkinson (ausztrál, Subaru Impreza WRC) 31.
2008.06.01. 16:44
 
 
EURO-2008: minden jegy elkelt
Minden forgalomba hozott belépő elkelt a szombaton kezdődő, osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokságra. A 31 mérkőzésre nyomtatott 1,05 millió jegy gazdára talált - jelentette be Martin Kallen tornaigazgató. A szervezők tájékoztatása szerint a jegyek 38 százaléka a nemzeti szövetségekhez került, 33 százalékot vásárolhattak fel közvetlenül a szurkolók, 14 százalék jutott a szponzoroknak és tévétársaságoknak, a fennmaradó 15 százalékon pedig a vendéglátó városok, az UEFA-tagok és a stadiontulajdonosok osztoztak. A meccsekért átlagosan 45-110 eurót kellett fizetni, míg a június 29-én Bécsben sorra kerülő döntőre 160-550 euróért árulták a jegyeket.
2008.06.01. 16:32
 
Jégeső és szélvihar lehet ma, narancs színű riasztás van érvényben
Jégeső és szélvihar is lehet vasárnap; az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) narancs színű (2-es fokozatú) riasztást adott ki éjfélig Közép-Magyarország és Közép-Dunántúl területére. Az OMSZ honlapján közöltek szerint a hét utolsó napján ezeken a területeken intenzív zivatarok is kialakulhatnak, amelyeket lokálisan nagyobb mennyiségű, 30 milliméteres csapadék, jégeső és viharos széllökés kísérhet. Egy-egy helyen a heves zivatarokat nagy méretű, 2-3 centiméter átmérőjű jég és 70-80 km/h körüli széllökés is kísérheti.
2008.06.01. 16:05
 
 
Roland Garros: Szávayék párosban a 16 között
Szávay Ágnes és az orosz Dinara Szafina duója sikerrel vette a második fordulót női párosban a francia nyílt teniszbajnokságon, és ezzel bejutott a 16 közé. A kilencedik helyen kiemelt kettős a Marija Kirilenko, Flavia Pennetta orosz, olasz párost verte két játszmában, s a nyolcaddöntőben majd a hetedikként rangsorolt ukrán Aljona Bondarenko, Katerina Bondarenko duóval találkozik. Szávay egyesben már befejezte szereplését a Roland Garroson, szombaton a 3. fordulóban búcsúzott. Eredmények: női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Szávay, Szafina (magyar, orosz, 9.)-Kirilenko, Pennetta (orosz, olasz) 6:3, 7:6 (7-4).
2008.06.01. 15:46
 
 
Az MDF szerint megbukott a kétszintű érettségi
A Magyar Demokrata Fórum felszólítja a kormányt, hogy sürgősen kezdeményezzen egyeztetéseket az oktatási szakemberekkel, különösen a felsőoktatási intézmények vezetőivel az új érettségi és felvételi rendszer kidolgozása érdekében, az ellenzéki párt szerint a kétszintű érettségi megbukott. Az MDF a felsőoktatásba történő bejutáshoz kötelező, központi felvételi vizsgát írna elő az adott képzési szaknak megfelelő profilú tantárgyból. Azt javasolja, hogy az egyszintű érettségi visszaállításával az érettségi nyerje vissza régi rangját. Nehézségi foka jelentsen valódi kihívást a diákok számára, és ténylegesen a középiskolai tanulmányaik során megszerzett tudásukat mérje.
2008.06.01. 14:45
 
 
Beszélgető műsorral mutatkozott be ma este Natascha Kampusch
Új oldaláról, beszélgető műsorral mutatkozott be vasárnap este Natascha Kampusch, az a húszéves ausztriai lány, aki jószerével egész gyerekkorát elrablója fogságában töltötte. A több hónapos előkészület után a Puls4 magánadón sugárzott talk-show első "interjúalanya" a Forma-1 élő legendája, az 1976-ben súlyos baleset szenvedett Niki Lauda - aki a szörnyű eset nyomait mindmáig az arcán viseli -, a Lauda Air légitársaság tulajdonosa volt. A kávézóasztalnál lefolytatott beszélgetésben az élet dolgairól faggatták egymást - megpróbáltatásról, helytállásról, szenvedésről, örömről és emberi kapcsolatokról.
2008.06.01. 13:28
 
 
Csökkenő felvásárlási árak a tejágazatban
Csökkenő felvásárlási árakat regisztrálnak ez év eleje óta a magyar tejágazatban - tájékoztatta az MTI-t Bakos Erzsébet, a Tej Terméktanács szakmai koordinátora. Magyarországon az úgynevezett extra minőségű tej felvásárlási átlagára egy év alatt csaknem 50 százalékkal emelkedett, literenkénti 66,65 forintról 95,15 forintra nőtt. Azóta azonban folyamatosan csökkenő tendenciát mutat. Az Agrárgazdasági Kutatóintézet (AKI) piac-árinformációs szolgálat jelentése szerint a tej felvásárlási átlagára áprilisban 85 forint körül volt literenként. A Tej Terméktanács termelő tagjai szerint a májusi felvásárlási átlagár várhatóan 80 forint körül alakul.
2008.06.01. 13:27
 
 
Hétfőn lezárják a budai alsó rakpart egy szakaszát
Hétfőtől nem lehet közlekedni a budai alsó rakparton a Lágymányosi híd és az Erzsébet híd között a Budai Duna-parti Főgyűjtőcsatorna építése miatt - közölte a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója vasárnap. Így a déli irányba haladóknak is fel kell hajtaniuk az Erzsébet hídnál a felső rakpartra. A szakaszon az év végéig nem lehet majd közlekedni, mert az épülő főgyűjtőcsatorna kivitelezője további részeket zár le a rakparton a munka folytatásához. Június 2-án további részeket zárnak le a rakparton, mivel a Szabadság híd irányában, az alsó rakpart további két pontján is folytatódik a munka. Így a Petőfi hídnál, a Bertalan Lajos utcai lehajtónál, valamint a rakpart Szabadság híd alatti részén nyit új munkaterületeket a kivitelező.
2008.06.01. 13:15
 
 
Az ipari biztos szerint jelentősen nőni fog az új autók ára az EU-ban
Az uniós ipari biztos szerint négy éven belül jelentősen megnő az új autók ára az EU-ban: 2012 után az új járművek átlagára legalább kétezer euróval emelkedik a szigorúbb környezetvédelmi és biztonsági normák kötelezővé tétele miatt. Günter Verheugen - aki az "auto motor und sport" című lapnak nyilatkozott erről - úgy véli, hogy az ESP menetstabilizátorral, illetve az ABS-szel történő kötelező felszerelés, és a szigorúbb széndioxid-kibocsátási határértéknek megfelelő gyártási technológiák alkalmazása erős áremelkedést eredményeznek.
2008.06.01. 13:05
 
 
EURO-2008: drágának ígérkezik az Eb
A bécsi üzletek mintegy egyharmada kíván élni azzal a lehetőséggel, hogy az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt vasárnap is nyitva tarthat. Valószínűleg nem is marad el a többletbevétel, már csak azért sem, mert a kontinensviadal a kimutatások szerint derekasan felnyomta az árakat. A Bécsi Gazdasági Kamara felmérése alapján az üzletek hozzávetőleg egyharmada vasárnaponként is nyitva tart majd június 7. és 29. között, az Eb ideje alatt. A kamara egyébként arra számít, hogy a kontinensviadal közvetlen módon mintegy 204 millió eurós értéktöbbletet teremt majd Bécs gazdaságának, zömmel az idegenforgalom terén.
2008.06.01. 13:00
 
Az orosz újgazdagok felverik a világsztárok gázsiját
Az oroszországi magánrendezvényeken fellépő világsztároknak a megrendelők a szokásos gázsiknál jóval többet fizetnek, és ezzel felverik árukat, amit végül is a nagyközönség kénytelen megfizetni. A rekordot egyelőre Elton John tarja, aki előbb nem akarta vállalni, hogy egy Moszkva legelőkelőbb részén lévő szálloda megnyitásán fellépjen, de aztán a felkínált ötmillió dollárnak mégsem tudott ellenállni és énekelt egy órácskát. A sztár pár éve egy stadionban tartott koncertért Nyugat-Európában 200 ezer dollárt kért és kapott, igaz, Moszkvában már 400 ezer dollárért adott hangversenyt.
2008.06.01. 12:21
 
 
MSZP: Orbán hazudott az elmúlt hat évben
Orbán Viktor mind gazdasági, mind alkotmányos-politikai elképzeléseit illetően "hazudott" az elmúlt hat évben - jelentette ki Szabó Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón. A kormánypárti politikus kiemelte: az elmúlt hat évben folyamatosan azt hallották a Fidesz vezetőjétől, hogy mindarra, amit a kormány tesz nincs szükség, csak a kormány tehetetlenségén múlik az, hogy kénytelen újabb és újabb sarcokat kivetni. Eközben kiderül, hogy április 30-án egy zártkörűnek szánt megbeszélésen Orbán Viktor ennek pontosan az ellenkezőjét állítja, azt, hogy "szükség van további elvonásokra, szükség van további konszolidációs intézkedésekre" - tette hozzá.
2008.06.01. 12:15
 
 
Befejeződött a macedóniai választás
Vasárnap este befejeződött a macedóniai előre hozott parlamenti választás, amelyre a halálos áldozatot is követelő erőszak nyomta rá a bélyegét. A szavazóhelyiségek - 12 óra nyitva tartás után - 19 órakor zártak, s az utolsó részvételi adat szerint 17 óráig a csaknem 1,8 millió szavazásra jogosult 45,9 százaléka adta le a voksát. Ez több mint 3 százalékkal múlja felül a két évvel ezelőtt megtartott választás hasonló adatát. A választóknak 120 tagú parlamentről kellett dönteniük. Az ország hat szavazókörzetre oszlik, s ezek mindegyikéből 20 tag kerül be az egykamarás parlamentbe. A körzeteken belül egyszerű a szavazatelosztás: listák között történik, az arányosság elvei szerint.
2008.06.01. 12:07
 
 
Akár két évig is elhúzódhat a Mol-OMV párviadal
Még két évig is elhúzódhat az OMV és a Mol átvételi párviadala, áll az egyik vezető vasárnapi brit lap ismertetésében, amelynek értesülése szerint az EU belső piaci biztosa a magyar kormányállásponttal ellentétes véleményre jutott a kérdésben. A The Independent on Sunday, a legnagyobb liberális vasárnapi brit lap részletes ismertetést közöl az osztrák és a magyar olajipari vállalatot érintő, 20 milliárd dolláros ellenséges akvizíciós próbálkozásról, azt írva: az ügy "az EU nyitott piaci ideájának romba döntésével fenyeget". A brit lap úgy véli, hogy az Európai Parlamentet és az uniós bizottságot "a magyar kormány beavatkozása dühítette fel a leginkább".
2008.06.01. 11:57
 
 
Olasz GP: Talmácsi második
A címvédő Talmácsi Gábor második lett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság hatodik, olaszországi futamán, Mugellóban. Az Olasz Nagydíjat a hazai közönség előtt szereplő Simone Corsi nyerte, aki ezzel az élre került a vb-pontversenyben, míg a spanyol Pol Espargaro lett a harmadik. A magyar motoros három helyet lépett előre az összetett pontversenyben, jelenleg a hetedik 52 ponttal, 35-tel marad el az éllovas Corsitól. Talmácsi ezzel idei legjobb eredményét érte el, eddig egy alkalommal, a Kínai Nagydíjon tudott dobogós helyen végezni, Sanghajban a harmadik helyen zárt.
2008.06.01. 11:51
 
BÍRKÓZÁS: Kazah és bolgár győztes
A svédországi Haparandában folyó női kvalifikációs verseny első napján a 48 kg-ban kazah, a 63 kg-ban pedig bolgár siker született.
2008.06.01. 11:44
 
 
Gyerekszoba két kislány számára
Az alábbi képek segítségével próbáljuk bemutatni, hogyan lehet egy kis szobát úgy berendezni, hogy két gyerek számára is tágas legyen. Vidám színeket használtunk, a szobában a rózsaszín, kék és zöld uralkodik.
2008.06.01. 11:31
 
 
Fidesz: a kormány ne költsön többet kommunikációra
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy ne költsön el újabb 6,5 milliárd forintot kommunikációs célokra - közölte Ágh Péter, a párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten. "A Fidesz határozottan felszólítja a kormányt, hogy fejezze be az emberek pénzének az elherdálását. Az ország jelenlegi állapota nem engedi azt meg, hogy ilyen célokra költsenek el több, mint hat milliárd forintot" - mondta a politikus sajtótájékoztatón. Közölte: a kormány az elmúlt két évben több mint tíz milliárd forintot költött kommunikációs célokra.
2008.06.01. 11:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382[2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista