2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tart a nyomozás a pátkai Molotov-koktélos gyújtogatás ügyében
Még tart a nyomozás a pátkai Molotov-koktélos gyújtogatás ügyében; a rendőrség megerősített járőrszolgálatot tart fenn a faluban. A helybéliek este ismét demonstratív sétán akarják kifejezésre juttatni, hogy hisznek a gyújtogatással gyanúsított polgárőrök ártatlanságában. A rendőrség a gyanúsítottak előzetes fogva tartása mellett folytatja az eljárást, de a kihallgatásokon elhangzottak tartalmáról semmilyen információt nem ad ki. Keddre virradóra Pátkán Molotov-koktélt dobtak három, romák lakta házra. Senki nem sérült meg, egy szobában tűz keletkezett, amelyet a tűzoltók kiérkezéséig az ott lakók eloltottak. A gyújtogatással három helybeli férfit gyanúsítottak meg. Mindhárman tagjai a helyi polgárőrségnek.
2008.06.08. 15:23
 
 
Olajos: szűnjön meg a Rába hét éve tartó habzása!
Olajos Péter, az MDF európai parlamenti képviselője levelet írt a 27 európai uniós tagállam kormányfőjének és környezetvédelmi miniszterének, azt kérve, hogy támogassák az eddiginél szigorúbb európai vízminőségi szabályokat előirányzó törvényjavaslatot, amely megoldaná az Ausztriából érkező szennyezés miatt hét éve habzó Rába folyó ügyét is. A politikus az Ausztria budapesti nagykövetsége előtt tartott sajtótájékoztatóján kitért arra, hogy első olvasatban az Európai Parlament támogatta az előterjesztést, de a tagállamok illetékes miniszterei azt nem hagyták jóvá.
2008.06.08. 14:11
 
 
Angyalok és démonok a Vatikán szomszédságában
Megkezdődött Dan Brown Angyalok és démonok című bestsellere filmváltozatának forgatása Tom Hanks és Ayelet Eurer izraeli színésznő főszereplésével Rómában, a Vatikán szomszédságában, az impozáns Piazza del Popolón. A filmet az Oscar-díjas Ron Howard rendezi, aki már Brown "A Da Vinci kód" című filmjét is rendezte. Az 51 éves hollywoodi filmszínész ezúttal is Robert Langdon professzort alakítja és akárcsak A Da Vinci kód, ez a film is egy gyilkossággal kezdődik. Az áldozat ugyan nem a párizsi Louvre igazgatója, hanem egy Genfben élő atomtudós, aki azelőtt teológusként dolgozott.
2008.06.08. 13:47
 
 
Burány Sándor: Orbán nem gondolkodhat a beruházások befagyasztásán
Ha Orbán Viktor, a Fidesz elnöke gazdasági válságról beszél, akkor "nem gondolkodhat a beruházások befagyasztásán" - mondta Burány Sándor, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) budapesti szervezetének elnöke. "Orbán Viktornak "populista politikusból felelősen gondolkodó politikussá kell válnia, de a jelek szerint ez nem sikerült" - jelentette ki Burány Sándor a csepeli víztisztítónál tartott kihelyezett sajtótájékoztatón. Hozzátette, a csepeli beruházást is leállítaná a Fidesz elnöke, ha hatalomra jutna. A szocialista politikus szerint Orbán Viktor nem a tényekből indul ki, ezért beszél gazdasági válságról. Ezzel szemben - mutatott rá - a nyugdíjak és a bérek vásárlóereje növekszik, gyorsul a gazdaság és erős a forint is.
2008.06.08. 13:45
 
 
Magyar Gárda-ellenes demonstráció és Trianon-emlékezés Nyíregyházán
Kisebb incidens történt az egy időben tartott Magyar Gárda ellenes demonstráción és a Trianon-megemlékezésen Nyíregyházán, ahol az egyik romaszervezeti tisztségviselőnek a Nemzeti Őrsereg négy tagja összetörte a videokameráját. A Hátrányos Helyzetű Emberekért Alapítvány elnöke, Pongó Ernő a nyíregyházi I. világháborús emlékműnél felvételeket akart készíteni a Jobbik Magyarország Mozgalom, a Magyar Gárda és a szabolcsi Nemzeti Őrsereg által szervezett, a trianoni békekötésre emlékező rendezvény résztvevőiről, amikor az őrsereg tagjai ebben megakadályozták, s tönkretették a kameráját. A rendőrök gyorsan közbeléptek, s az ügy hétfőn a helyi kapitányságon folytatódik.
2008.06.08. 13:09
 
Az antibakteriális törlőkendő csapdája
Az antibakteriális törlőkendők többet ártanak, mint használnak - mutatták ki tanulmányukban walesi kutatók. A kezelt felületről ugyan eltávolítják a mikrobákat, azonban nem ölik meg őket, és ha egy törlőt több felületen is alkalmaznak, akkor azzal átviszik a felszedett kórokozókat. A cardiffi egyetemhez tartozó walesi gyógyszerészeti főiskola mikrobiológusa és csapata a walesi kórházak intenzív osztályain 2005-ben bevezetett törlőkendők használatát követte nyomon. Azt tapasztalták, hogy egy törlőkendővel számos felületet megtisztít a személyzet, mielőtt kidobná. Kiderült, hogy bár igen jól összeszedték a baktériumokat a megtisztítandó felületről, egyik sem volt képes elpusztítani azokat.
2008.06.08. 12:15
 
 
Kitadzsima világcsúcsot úszott 200 m mellen
Kitadzsima Koszuke, a japánok kétszeres olimpiai bajnok mellúszója világcsúcsot állított fel 200 méteren 2:07.51 perccel. A 25 éves klasszis az amerikai Brendan Hansen 2:08.50-es, a kanadai Victoriában 2006. augusztus 20-án felállított rekordját adta át a múltnak a Japán Open elnevezésű tokiói viadalon. A hírügynökségi beszámolók megemlítik, hogy Kitadzsima az idei világcsúcsesőt "magyarázó" Speedo-szerelésben, az LZR Racer nevű dresszben úszott. A japán versenyző 100 és 200 m mellen nyert a 2004-es athéni ötkarikás játékokon, utóbbi számban Gyurta Dánielt megelőzve lett aranyérmes.
2008.06.08. 12:09
 
 
Katalán GP: Talmácsi harmadik
A címvédő Talmácsi Gábor a harmadik lett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság hetedik, spanyolországi futamán, Barcelonában. A viadalt a francia Mike di Meglio nyerte, a hazai közönség előtt szereplő Pol Espargaro végzett másodikként. Di Meglio győzelmével átvette a vezetést a vb-pontversenyben, Talmácsi pedig egy helyet előrelépve a hatodik. Hátránya 44 pont az éllovassal szemben.
2008.06.08. 11:56
 
 
A SZDSZ-küldöttgyűlésén megválasztották az Országos Tanács tagjait
A Szabad Demokraták Szövetségének küldöttgyűlésén megválasztották a párt országos tanácsa (ot)húsz, közvetlenül választott tagját - közölte a párt sajtóirodája. Az SZDSZ szombati küldöttgyűlésén leadott szavazatok szerint az ot közvetlenül választott tagjai a következők: Bálint György, Bőhm András, Csécsei Béla, Dióssy Gábor, Gerencsér Balázs, Haller Ildikó, Hankó Faragó Miklós, Jüttner Csaba, Kovács Kálmán, Lakos Imre, Léderer András, Magyar Levente, Merker Dávid, Skaliczky Andrea, Szász Domokos, Takács Flóra, Török Gusztáv Andor, Vámos József, Velkey Gábor és Weinek Leonárd.
2008.06.08. 11:51
 
 
A magyar turista túleszi és túlissza magát
Szoros összefüggést mutat a balesetek és a hirtelen rosszullétek számának emelkedése az all inclusive (azaz minden benne van) jellegű szállodai szolgáltatások népszerűségének utóbbi években tapasztalható emelkedésével - derül ki a QBE Atlasz Biztosító adataiból. A cég által biztosított külföldön nyaralók közül tavaly 20-25 százalékkal többen szenvedtek sérülést vagy egyéb egészségkárosodást alkoholfogyasztás miatt, mint 5 évvel ezelőtt - állapították meg a biztosító szakemberei. Egy év alatt ezer magyar turista lett beteg az úton, jelentős részük az említett okok miatt.
2008.06.08. 09:47
 
 
APEH: hétfőtől a papíralapú igazolások eredetiségét is ellenőrizni lehet
Hétfőtől a papíralapon kiadott adó-, együttes adó-, jövedelem- és illetőségigazolások eredetiségét is ellenőrizni lehet a www.magyarország.hu oldalon, az APEH eBEV rendszerébe bejelentkezve - tette közzé honlapján az adóhatóság. Eddig csak az elektronikus formában kiadott adó-, együttes adóigazolások eredetiségének, illetve hitelességének ellenőrzésére volt lehetőség az internetes rendszeren keresztül. Az igazolások eredetiségének lekérdezéséhez a lekérdezőnek ügyfélkapu regisztrációval kell rendelkeznie, regisztrálni az okmányirodákban lehet.
2008.06.08. 09:41
 
 
Hét embert megölt egy késes ámokfutó Tokióban
A legfrissebb beszámolók szerint hétre emelkedett a Tokió belvárosában vasárnap elkövetett késes ámokfutás halálos áldozatainak a száma. A nyilvánvalóan elmeháborodott támadó összesen 17 embert - köztük három nőt és egy rendőrt - szúrt le harci késével a játéktermeiről, valamint szórakoztató-elektronikai áruházairól és képregényeket árusító üzleteiről híres Akihabara városrészben. A rendőröknek sikerült még a helyszínen elfogniuk a 25 éves ámokfutót. Szemtanúk szerint a támadó csak akkor dobta el kését, amikor figyelmeztették, hogy agyonlövik őt.
2008.06.08. 09:29
 
 
Kétszázötvenszer riasztották a tűzoltókat a heves esőzés miatt
Az esőzések miatt több mint 250 riasztást kaptak a tűzoltók; a legtöbb hívás az ország középső részéről érkezett, ahol garázsokat, pincéket, mélyebben fekvő területeket öntött el a víz - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A szombaton és vasárnap hajnalban lezúduló csapadék a legtöbb kárt Kecskemét déli városrészében okozta. Bács-Kiskun megyeszékhelyéről 130 segélyhívás érkezett a tűzoltókhoz - mondta el Dobson Tibor. Hozzátette: a szakemberek egész éjszaka szivattyúzták a vizet.
2008.06.08. 09:22
 
 
Álrendőrruha-riasztó autóban
Álrendőrruha-riasztót "szerelt be" autójába egy férfi Kínában a tolvajok megfélemlítésére és távoltartására, amiért azonban neki gyűlt meg a baja a rendőrökkel. A férfi a rendőregyenruhát a kocsi hátsó ablakánál akasztotta vállfára. Lehet, hogy taszította az autófeltörőket, a rendőröket viszont vonzotta. Amint meglátták az uniformist egy civil autóban, gyanús lett nekik. A 25 éves férfit őrizetbe vették, ám miután elmondta, hogy kocsiját korábban feltörték és ezért folyamodott a trükkhöz, némi megrovás után szabadon engedték. Az áluniformist ugyanakkor elkobozták tőle - adta hírül a kínai sajtó.
2008.06.08. 09:14
 
 
Tavaly 341 milliárd forintot használt fel a Munkaerőpiaci Alap
Tavaly 341 milliárd forintot használt fel a Munkaerőpiaci Alap az álláskeresők pénzbeli juttatásaira, a különféle elhelyezkedést segítő programokra, valamint egyéb, az alap forrásaiból megvalósítandó célokra - derül ki a most elkészített éves összesítésből. A legtöbb pénzt a pénzbeli juttatásokra, így leginkább az álláskeresők járadékára, segélyére költi az alap. Ennek összege a múlt évben több mint 90 milliárd forint volt.
2008.06.08. 09:10
 
 
Nagy többség támogatta az erőmű építését a söjtöri népszavazáson
Nagy arányú részvétel mellett a szavazók jelentős többsége támogatta a vasárnapi népszavazáson a település határába tervezett szalmatüzelésű hőerőmű megépítését a Zala megyei Söjtörön. Szilvás Istvánné körjegyző elmondta: az 1281 választásra jogosult polgár közül 848-an szavaztak a referendumon, vagyis 66,2 százalékos volt a részvételi arány. A voksok között hat volt érvénytelen. A szavazók közül 739-en, vagyis a résztvevők 87,77 százaléka igennel válaszolt arra a kérdésre: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Söjtör külterületén maximum 20 megawatt villamos teljesítményű, növényi biomasszát felhasználó erőmű épüljön a rendezési tervben foglaltak szerint?"
2008.06.08. 09:05
 
 
Faőrség: sarlókkal védik ősi tölgyüket
Éjjel-nappal fegyveres őrséget állnak egy indiai tölgyfa mellett egy indonéz falu lakosai, hogy megakadályozzák kivágását. A tíkfát főnökük akarta kivágatni, hogy eladásából pénzelni tudja az új faluház felépítését. A lakosok azonban ragaszkodnak a fához, mert a legenda szerint azt háromszáz évvel ezelőtt falujuk alapító atyja, Danyang nagyapa ültette, ráadásul álmukban meg is jelent szelleme és meghagyta, hogy óvják meg a tölgyet a fűrésztől. Így aztán felfegyverkeztek sarlókkal, machetékkel és egymást váltva őrzik a fát. Az önkéntes faőrséghez több száz falusi csatlakozott.
2008.06.08. 08:54
 
 
Hétfőn dönt az Országgyűlés a népszavazás elrendeléséről
Mintegy két tucat előterjesztésről - köztük a több-biztosítós egészségbiztosítási rendszerrel kapcsolatos népszavazás elrendeléséről - dönt az Országgyűlés hétfőn, tavaszi ülésszakának utolsó napján. A népszavazást kezdeményező Albert házaspár kérdése úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó, üzleti alapon működő több-biztosítós egészségbiztosítást?" A több mint félmillió aláírást a Liga Szakszervezetek és társult szervezetei gyűjtötték össze és adták át az Országos Választási Bizottságnak hitelesítésre még áprilisban.
2008.06.08. 08:49
 
 
A MÁV-START autókat is szállító vonatok indítását tervezi jövő nyáron
A MÁV-START bár korábban az érdeklődés hiánya miatt megszüntette a személyatószállítással egybekötött utazási lehetőségeket a vonalain, a jövőben ismét indítana ilyen szolgáltatást - közölte a vasúttársaság. Már az idén nyárra tervezte a MÁV-START egy autós-járat indítását Budapestről Thesszalonikibe, de ez az egyik érintett vasúttársaság visszautasítása miatt nem jöhetett létre. A MÁV-START-nál azonban mindent megtesznek azért, hogy induljon ilyen járat, A vasúttársaság szerint az utasok ismét igénylik, hogy személygépkocsijukat is elhelyezve tudjanak utazni a vonatokon. Ez azonban már csak a jövő évi nyári menetrendben lehetséges.
2008.06.08. 08:45
 
 
Az első félév végéig ki kell adni az összes múlt évi szabadságot
Az első félév végéig ki kell adni az összes múlt évre járó szabadságot, kollektív szerződés sem rendelkezhet úgy, hogy a munkáltató a második félévben tegyen eleget ennek a kötelezettségének. A nyári szabadságdömping idején, amikor az idei szabadságok nagy részét is ki kell adni, ez komoly szervezési feladatokat jelenthet a munkáltatóknak. Azokon a munkahelyeken ahol nem sikerült kollektív szerződést kötni erről a szakszervezetekkel, már március végéig ki kellett adni a tavalyi évről áthozott szabadságokat. A múlt évben átmeneti szabályként még lehetőség volt arra, hogy március vége helyett szeptember végéig adják ki a munkáltatók az előző évről átütemezett szabadságokat.
2008.06.08. 08:39
 
 
A szolgáltatások külkereskedelme az első negyedévben
Az idei év első negyedévében a szolgáltatások külkereskedelmi mérlegének többlete 163 millió euró (42 milliárd forint) volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A szolgáltatások exportja mintegy 2,6 milliárd eurót (673 milliárd forintot), behozatala csaknem 2,4 milliárd eurót (631 milliárd forintot) tett ki. Folyó áras forintadatokból számítva a kivitel értéke 6, míg a behozatalé 12 százalékkal nőtt. Az euróban mért növekedés mértéke az exportban 3, az importban pedig 9 százalék volt. A teljes szolgáltatásexport negyedét és az import ötödét adó idegenforgalmi szolgáltatások bevétele 177, kiadása 127 milliárd forint volt az első negyedévben.
2008.06.08. 08:36
 
Kifizetődőek a transzferár-ellenőrzések
Míg a Magyarországon favorizált áfaellenőrzéseknél egységnyi ráfordítás 9-szeres költségvetési bevételt hoz, addig az elszámolóár-ellenőrzéseknél 240-szeres hatékonysággal is számolni lehet a nemzetközi ellenőrzési tapasztalatok szerint. A transzferárak (a kapcsolt felek között alkalmazott elszámolóárak) vizsgálata világszerte az adóellenőrzések középpontjában áll. A hatóságok fokozott figyelme a Deloitte szerint nem véletlen: a határon átnyúló ügyletek volumene folyamatosan növekszik, becslések szerint a világkereskedelem közel kétharmada kapcsolt vállalkozások között zajlik.
2008.06.08. 08:33
 
 
Madárijesztőnek állt a parasztnéni
Madárijesztőt csinált magából egy 73 éves parasztasszony Tajvanon, hogy ne lopkodják el a verebek a kölestermést. Már két hete áll a vártán és hessegeti a madarakat hajnaltól napestig. Egy percet sem lazíthat, különben a verebek seregestül csapnak le a már csaknem beérett köles magvaira. Az asszony végső megoldásként állította saját magát csatasorba, miután nem vált be semmilyen más trükk. Először hagyományos, mű madárijesztőket állított a földre, utána mindenféle lobogókat, még a nemzeti zászlót is, hogy mozgásuk elriassza a verebeket, ám azok bátornak bizonyultak. Nem rettentek meg a zörgő-kongó konervdobozfürtöktől, sem az üvegektől.
2008.06.08. 08:21
 
 
EU-szerződés: egy új felmérés szerint az "igen" tábor vezet Írországban
A lisszaboni szerződés támogatóinak mérsékelt előnyét mutatták a legfrissebb, szombaton közzétett közvélemény-kutatási eredmények Írországban. A szavazásra jogosultak 42 százaléka voksolna az Európai Unió új alapszerződése mellett, míg 39 százalékuk ellene a június 12-i népszavazáson - ezt az eredményt hozta a Sunday Business Post című ír gazdasági lap honlapján ismertetett felmérés. Egy másik, egy nappal korábban közölt felmérés a szerződést elutasítók öt százalékos többségét mutatta. A "nem" tábor 35 százalékot, az "igen" tábor 30 százalékot tett ki.
2008.06.08. 08:14
 
 
A rendőrség nem ellenőrzi kiemelten a mentődoboz meglétét
Az elterjedt hírekkel ellentétben az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nem rendelte el a gépjárművek elsősegély-dobozának fokozott ellenőrzését, amely egyébként a jármű kötelező tartozéka - közölte az ORFK közlekedésrendészeti osztályvezetője. Jámbor István alezredest az MTI annak kapcsán kereste meg, hogy több internetes fórumon megjelent: a rendőrök több autóst is megbüntettek azért, mert lejárt a mentődoboz szavatossága. Az elsősegélynyújtó felszerelésekett egyébként eddig is ellenőrizték a rendőrök - jelentette ki az alezredes, hozzátéve: két hete éppen arra hívták fel a megyei kapitányságok figyelmét, hogy a mentődoboz lejárta miatt nem lehet megbüntetni a külföldieket.
2008.06.08. 07:58
 
 
Kétszáz bejelentést kaptak a tűzoltók a heves esőzés miatt
Eddig kétszáz riasztást kaptak a tűzoltók a szombati esőzés miatt; jellemzően az ország középső részén, Kecskeméten hívták ki tűzoltókat a garázsokat, pincéket elöntő víz miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-vel szombat este. Dobson Tibor elmondta: az ország középső részén, különösen Kecskeméten okozott gondot az esőzés. A megyeszékhelyről 130 bejelentés érkezett a tűzoltókhoz eddig, jellemzően pincéket, garázsokat, mélyen fekvő területeket öntött el az esővíz. A tűzoltók várhatóan éjszaka is szivattyúzni fogják a vizet. Baján 20-30 bejelentés érkezett a tűzoltókhoz vízelöntés miatt.
2008.06.07. 21:35
 
 
Politológusok szerint fordulatot jelenthet Fodor győzelme az SZDSZ-nek
Fordulatot jelenthet az SZDSZ számára Fodor Gábor győzelme a szombati elnökválasztáson, továbbra sem lehet azonban tudni, hogy új koalíciót kötnek-e a liberálisok a szocialistákkal - hangsúlyozták az MTI-nek nyilatkozó politológusok. Az elemzők szerint a szombati választás arra is rámutatott, hogy nem teljesen kizárt az SZDSZ kettészakadása. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője, Juhász Attila, a Political Capital szakértője és Kiszelly Zoltán abban is egyetértett, hogy habár szombaton húszéves álma teljesült Fodor Gábornak, de nehéz elnökségre kell készülnie megválasztása után.
2008.06.07. 20:30
 
 
Forma-1, Kanadai Nagydíj: Hamilton indul az élről
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es világbajnokság idei hetedik futamán, a Kanadai Nagydíjon. A szombati időmérőn a pontversenyben éllovas Hamilton mögött a lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) lett a második, a vb-címvédő finn Kimi Raikkönen (Ferrari) pedig a harmadik.
2008.06.07. 20:12
 
 
A középkori Szolnokot bemutató térplasztikát avattak a város főterén
Szolnok 1585 elnevezéssel a település XVI. századi állapotát bemutató térplasztikát adtak át szombaton a Tisza-parti város teljesen újjáépített főterén; az alkotást Rotary Club Szolnok állíttatta, és különlegessége, hogy nem csak a látó embereknek nyújt élményt, hanem a vakoknak és gyengén látóknak is. Kertész Róbert, a Rotary Club Szolnok elnöke elmondta: a Tisza medrében az elmúlt években elvégzett hídkutatások, valamint a városmag területéről rendelkezésre álló talajmechanikai fúrások, továbbá hadmérnöki felmérések, történeti térképek, légi fotók adatainak együttes értékelése tette lehetővé a rekonstrukciót.
2008.06.07. 20:00
 
 
EURO-2008: Csehország-Svájc 1-0
A társrendező svájci labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság nyitómeccsén egy góllal kikapott Csehországtól az A csoportban.A találkozó egyetlen gólját a csereként pályára lépő Vaclav Sverkos szerezte a 71. percben. A mérkőzés előtt rendezték meg a 13 perces ünnepélyes megnyitót. Eredmény: Csehország-Svájc 1-0 (0-0) Bázel, 40 000 néző. Gól: Sverkos (71.). Sárga lap: Magnin (59.), Vonlanthen (76.), Barnetta (95.).
2008.06.07. 19:55
 
 
Hillary Clinton felfüggesztette elnökjelölti kampányát
Befejezte elnökjelölti kampányát szombaton Hillary Clinton New York-i szenátor, s egyben az őt legyőző Barack Obama támogatására szólította fel híveit. A 60 éves New York-i szenátor - az első olyan egykori first lady, aki kísérletet tett a Fehér Ház meghódítására - a washingtoni Nemzeti Építészeti Múzeum impozáns épületében jelentette be mindezt; a múzeum arról nevezetes, hogy több mint száz éve az elnöki beiktatási bálok helyszíne. "Ma felfüggesztem a kampányomat, gratulálok győzelméhez és nagyszerű kampányához" - fogalmazott a szenátor asszony, akinek beszédét napok óta várták a Demokrata Párt egysége miatt aggódó pártvezetők.
2008.06.07. 19:15
 
 
Meghalt Dino Risi filmrendező, az olasz komédia hercege
Meghalt szombaton Dino Risi olasz filmrendező, a háború utáni olasz gazdasági fellendülés keserédes, naposabbik oldalának krónikása. Az olasz komédia egyik mestereként számon tartott művészt, aki egy ideje már beteg volt, 91 évesen római otthonában érte a halál. Dino Risi 1916-ban Milánóban született, és filmes pályafutása kezdetén olyan rendezők asszisztenseként dolgozott, mint Mario Soldati, Alberto Lattuada vagy Mario Monicelli. Az olasz neorealizmus hagyományain nevelkedett, de annak inkább egyfajta "napsugarasabb" irányzatát képviselte éveken át. Fél évszázad alatt 54 filmet forgatott.
2008.06.07. 18:15
 
 
A Fidesz kész egyeztetni az SZDSZ új elnökével az előrehozott választásról
A Fidesz készen áll arra, hogy egyeztessen az SZDSZ új elnökével az előrehozott választásról - reagált Fodor Gábor SZDSZ-elnökké választására Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A Fidesz szóvivője közleményében azt írta: a kisebbségi kormányzás ellentétes Magyarország érdekével, és tisztességtelen is az országgal szemben. "A kisebbségi kormányzás miatt egyre mélyül a gazdasági, szociális válság, ezért az ország érdeke az, hogy minél előbb előrehozott választásra kerüljön sor. A Fidesz készen áll arra, hogy egyeztessen az SZDSZ új elnökével az előrehozott választásról" - tette hozzá.
2008.06.07. 18:15
 
 
Tenisz, Roland Garros: Ivanovic nyerte női egyes döntőt
A szerb Ana Ivanovic nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjét, miután 6:4, 6:3-ra diadalmaskodott az orosz Dinara Szafina ellen. Ivanovic pályafutása első Grand Slam-tornáján diadalmaskodott.
2008.06.07. 17:02
 
 
Megbékélésre szólított a francia elnök libanoni látogatásán
Nicolas Sarkozy francia elnök arra szólította szombaton a libanoni vezetőket, hogy folytassák a megbékélést szolgáló párbeszédüket és erősítsék meg elkötelezettségüket az országot a polgárháború széléről visszarántó megállapodás mellett. A népes delegáció élén alig néhány órára Bejrútba látogató Nicolas Sarkozy az első nyugati vezető volt, aki Michel Szulejman tábornok május végi elnökké választása óta felkereste a libanoni fővárost. Elutazása előtt egy hozzá közel álló forrás elmondta, hogy a francia elnök a napokban küldötteket meneszt Szíriába, amellyel Párizs tavaly függesztette fel diplomáciai kapcsolatait Damaszkusznak a libanoni válságban játszott szerepe miatt.
2008.06.07. 16:05
 
 
Kajak-kenu Vk: Kovács Katalin már pekingi csapattag
Kovács Katalin biztosította a helyét a pekingi játékokon induló magyar kajak-kenu csapatban, ugyanis nyert K-1 500 m-en a szegedi Mol Világkupán, amely a hazai indulók számára egyben olimpiai válogató is. Az MTK 23-szoros világbajnok versenyzőjének - mint a tavalyi vb győztesének - ebben a számban védettséget adott Angyal Zoltán szövetségi kapitány, nevezetesen, hogy ha a Vk-n az első két hely valamelyikén végez és megelőzi a másik magyar indulót, nem kell tovább válogatóznia. Kovács élt is a lehetőséggel: első lett, megelőzve hazai riválisát, a másodikként célba érkező Benedek Dalmát, így ebben a számban már most eldőlt, hogy ő képviselheti Magyarországot a kínai fővárosban.
2008.06.07. 15:46
 
 
Fodor tárgyalást kezdeményez a a parlamenti pártok vezetőivel
Fodor Gábor, az SZDSZ új elnöke tárgyalást kezdeményez a parlamenti pártok vezetőivel Magyarország jövőjéről. A politikus erről a megválasztását követően tartott sajtótájékoztatón beszélt Budaörsön. Mint mondta, az MSZP-vel szeretné áttekinteni, hogy a kisebbségi kormány milyen javaslatok mentén akarja vezetni az országot. Fodor hangsúlyozta: szeretné, ha egyetlen SZDSZ-es sem érezné magát vesztesnek a választás után, mert egységes pártra van szükség és nem szabad, hogy ellentét legyen a tagok közt. Hozzátette, szeretne együtt dolgozni Kóka Jánossal is.
2008.06.07. 15:36
 
 
Szemtanúk szerint Berlusconi rosszul lett egy beszéde után
Szemtanúk szerint rosszul lett szombaton Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, miután fiatal vállalkozók előtt beszédet mondott Észak-Olaszország egyik tengerparti kisvárosában. Ahogy a kijárat felé indult, Berlusconi megállt és megingott, mint aki elveszítette az egyensúlyát. Munkatársai ekkor egy közeli szobába vezették őt - mondta az egyik szemtanú. Az esetről beszámoló ANSA olasz hírügynökség szerint a 71 éves médiamogul egy pohár vizet kért és meglazította a nyakkendőjét. A személyzet nem mondott semmit a közönségnek, Berlusconi néhány perc múlva maga tért vissza a színpadra, kigombolt ingnyakkal, hogy közölje, jól van.
2008.06.07. 15:30
 
 
Fodor Gábor lett az SZDSZ elnöke
Fodor Gábort választották a Szabad Demokraták Szövetsége elnökévé a párt rendkívüli tisztújító küldöttgyűlésén Budaörsön. Fodor Gábor 346, Kóka János 344 szavazatot kapott - jelentették be. Összesen 694-en vették fel a szavazólapot, és 693-an adták le, 690 érvényes, három érvénytelen szavazat volt. Az SZDSZ új elnöke azt mondta, a feladat, amit kapott rendkívül felemelő és egyben rendkívül nehéz. Kijelentette: kemény munkával sikereket fognak elérni. Fodor köszönetet mondott azoknak, akik rá szavaztak, és azoknak is, akik nem. Azok, akik Kóka János táborához tartoztak, mindig emlékeztettek arra, hogy egyikünk sem tökéletes - közölte.
2008.06.07. 14:30
 
 
Fidesz: a kormány állítsa le a propagandakiadásokat
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy állítsa le propagandakiadásait, ne költsön újabb milliókat kormányzati kommunikációra - erről Ágh Péter, az ellenzéki párt képviselője beszélt sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus szerint "zajlik a kisebbségi kormány végjátéka", amit az is mutat, hogy a vidékfejlesztési kommunikációra 6 milliárd forintot költenek, a leállított kormányzati negyed beruházásra újabb 3,8 milliárdot, most pedig kiderült, hogy az Új Magyarország kiadvány újabb füzetére 130 millió forint megy el.
2008.06.07. 13:00
 
 
Gyurcsány egyszer beszélt Zuschlaggal a politikus büntetőügyéről
Gyurcsány Ferenc mindössze egyszer beszélt Zuschlag Jánossal a szocialista politikus büntetőügyéről, amikor azt tanácsolta neki, hogy ne fusson fűhöz-fához, mert azzal teszi a legrosszabbat. Ez derül ki a kormányfő Zuschlag-ügyben tett tanúvallomásából, amelyet szombaton eljuttatott az MTI-hez. Gyurcsány Ferenc az ügyész kérdésére beszámolt arról, hogy 2007. augusztus végén, szeptember elején Kecskeméten találkozott az MSZP-frakció tagjainak egy csoportjával, ahol ott volt Zuschlag is. Felidézte, amikor távozóban volt a megbeszélésről, a szocialista politikus odament hozzá és mondott valamit arról, hogy büntetőeljárás folyik ellene.
2008.06.07. 12:35
 
 
Profi boksz: Mayweather befejezte pályafutását
Nem lesz visszavágó szeptemberben Oscar De la Hoya ellen, ugyanis befejezte pályafutását Floyd Mayweather, az amerikaiak ökölvívósztárja. A 31 éves klasszis tavaly májusban szerezte meg a Boksz Világtanács (WBC) váltósúlyú övét De La Hoya pontozásos legyőzésével, ezután decemberben technikai KO-val verte a brit Ricky Hattont, és azonnal vissza is vonult. Később azonban a 20 millió dolláros fellépti díj hatására meggondolta magát, és közölte: még egyszer kiáll De La Hoya ellen szeptember 20-án. "Nehéz szívvel tudatom mindenkivel, hogy végérvényesen abbahagyom a bokszot. Gyerekkorom óta nem csinálok mást, de az elmúlt időben már nem találtam élvezetet benne" - jelentette be az Atlantában olimpiai bronzérmes Mayweather.
2008.06.07. 11:15
 
Cseh gyerekeket szállító busz szenvedett balesetet Ausztriában
Súlyos balesetet szenvedett szombat hajnalban egy főleg gyerekeket szállító cseh autóbusz Ausztriában, Graz közelében. A szerencsétlenségben egy gyerek meghalt, tízen megsebesültek. A baleset az A2-es déli autópályán történt. Az autóbusz vezetőjének elmondása szerint Graz közelében jártak, amikor kénytelen volt jobbra kapni a kormányt, hogy kikerülhessen egy előttük haladó, de váratlanul lefékező gépkocsit. A busz a hirtelen mozdulattól felborult, és az oldalára dőlve végigcsúszott az útpadkán. Az autóbuszon ötvenegyen utaztak, zömmel gyerekek. Egy Prága melletti településről mentek volna Horvátországba nyaralni.
2008.06.07. 11:04
 
 
Meghalt Sánta Ferenc író
Elhunyt Sánta Ferenc Kossuth-díjas író életének 81. évében, pénteken - közölte az MTI-vel szombaton a Magyar Írószövetség. Temetéséről később adnak tájékoztatást. Sánta Ferenc 1956-ban és 1964-ben megkapta a József Attila-díjat, 1970-ben Monte Carlóban az Arany Nimfa Díjat. 1973-ban Kossuth-díjjal tüntették ki, 1993-ban megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét, 2007-ben pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét.
2008.06.07. 10:55
 
 
Megkezdődött az SZDSZ rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése
Megkezdődött az SZDSZ rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése szombaton Budaörsön, ahol megválasztják a pártelnököt, az ügyvivő testület tizenkettő, és az országos tanács húsz tagját; 10 óráig 547 küldöttet regisztráltak a lehetséges 748-ból. Az elnöki posztért ketten szállnak versenybe: Kóka János, a párt tavaly megválasztott elnöke és ismételt kihívója, Fodor Gábor, a szabad demokraták ügyvivője.
2008.06.07. 10:30
 
 
Machu Picchu-t négy évtizeddel korábban fedezték fel, mint eddig hitték
Machu Picchut, az inkák romvárosát az eddig hittnél négy évtizeddel korábban fedezhették fel. Machu Picchut Pachacutec inka uralkodó építtette 1450 körül, s a várost sikerült titokba tartani a spanyol hódítók előtt, akik száz évvel később szállták meg az országot. A romvárost, amely jelenleg Peru legjelentősebb idegenforgalmi nevezetessége, s évente sok ezer turistát vonz, 1911-ben Hiram Bingham amerikai kutató fedezte fel. Most azonban olyan dokumentumokra bukkantak, amelyek tanúsága szerint az inka romvárosba elsőként Augusto R. Berns német üzletember jutott el a XIX. század második felében. Berns 1867-ben földeket vásárolt Machu Picchu környékén, s egy 20 évvel későbbi keltezésű irat szerint a helyszín hasznosítása érdekében céget alapított.
2008.06.07. 10:16
 
 
29 millió euróért szerződött Daniel Alves a Barcelonához
Az FC Barcelonánál folytatja pályafutását Daniel Alves, a Sevilla brazil labdarúgója. A 25 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 29-32 millió euróért váltott klubot, és 2013-ig kötelezte el magát a katalán gárdához. A bajnokságban csak a harmadik helyen zárt Barcelona már 14 millió euróért leigazolta a mali Seydou Keitát ugyancsak a Sevillától és ötmillióért a spanyol Gerard Piquét a Manchester Unitedtől, míg az uruguayi Martin Caceresért 16,5 milliót fizetett a Villarrealnak.
2008.06.07. 10:06
 
 
APEH: nem változtak a veszteségelhatárolás szabályai
A jövedelem-(nyereség-)minimum bevezetésével nem változtak a veszteségelhatárolás szabályai - hívja fel a figyelmet az APEH a honlapján közzétett tájékoztatójában. Az adóhivatal közleménye emlékeztet: a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény szerint 2007. július 1-jétől, amennyiben az adózás előtti eredmény vagy adóalap közül a nagyobb érték nem éri el a jövedelem-(nyereség-)minimumot (az adóévi korrigált összes bevétel 2 százalékát), az adózó választhat: vagy bevallás-kiegészítő nyilatkozatot tesz, vagy pedig a jövedelem-(nyereség-)minimum összegét tekinti a társasági adó alapjának.
2008.06.07. 09:45
 
 
Járai Zsigmond: 4-5 év múlva lehet stabil a gazdaság
A 4-5 százalékos gazdasági növekedést két év alatt elérheti az ország, a gazdaság stabilizálásához viszont legalább 4-5 év kell - nyilatkozta Járai Zsigmond a szombati Észak-Magyarországnak. A mostani kormányzat nem erre törekszik, gyökeresen ellenkező döntéseket hoztak, ám ennél is lényegesebb azonban, hogy a drasztikus és fontos lépések megtételéhez nagyobb társadalmi támogatottság kell, ez pedig hiányzik - vélekedett a volt jegybankelnök, az Orbán-kormány egykori pénzügyminisztere.
2008.06.07. 09:34
 
 
Fegyveresek támadták meg a koszovói kormányfő házát
Ismeretlen fegyveresek megtámadták Hasim Thaqi koszovói miniszterelnök pristinai házát, miközben ő éppen nem volt otthon - jelentette szombaton a rendőrség.A kormányfő felesége és fia otthon tartózkodott, de nekik sem esett bántódásuk. Az eset pénteken, nem sokkal éjfél előtt történt. A támadók és a ház őrei között tűzpárbaj alakult ki, az őrök megsebesítettek közülük legalább egyet. Az egyik támadó a ház emeleti erkélyén át be akart hatolni az épületbe, de az őrök észrevették. Az összes támadónak sikerült elmenekülnie. A koszovói tévé mutatott képeket a szóban forgó erkélyről, amelyen vérfoltok voltak láthatók.
2008.06.07. 09:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377[2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista