2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Räikkönen: Franciaországban esélyesek vagyunk
A Ferrari csapatnak az elmúlt két verseny nem sok sikert hozott, mondhatni a szerencse is elpártolt tőlük. Räikkönen bizakodó a Francia Nagydíjon.
2008.06.18. 12:44
 
 
Elfogadta az EP az illegális bevándorlók kitoloncolásáról szóló tervezetet
Elfogadta az Európai Parlament (EP) szerdán Strasbourgban az illegális bevándorlók kitoloncolásáról szóló tervezetet. Az igen szavazatok száma 367, a nemmel szavazóké 206 volt, 109 képviselő tartózkodott. Bennfentesek szorosabb eredményre számítottak, mert a keddi vitában megmutatkozott, hogy a néppárti és a liberális EP-képviselők zömmel támogatták, a szocialisták, a zöldek és a kommunisták azonban ellenezték, illetve bírálták a tervezetet. Utóbbiak érvei jórészt azonosak voltak az emberi jogi szervezetek érveivel, miszerint a javaslat túl kemény eljárást ír elő a bevándorlókkal szemben.
2008.06.18. 12:30
 
 
Egyszerűsödhet a gépjármű műszaki vizsga
Egy-másfél éven belül bevezethető az egyablakos ügyintézés a gépjármű műszaki vizsga rendszerében - mondta Horváth Zsolt Csaba, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elnöke szerdán Budapesten, a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének (GÉMOSZ) sajtótájékoztatóján. Jelenleg akár négy különböző sorba is be kell állnia annak, aki forgalomba akar helyezni egy gépjárművet. Az NKH elnöke szerint az eljárás indokolatlanul hosszú és bonyodalmas. A vizsgaállomások és a hatóságok műszaki és informatikai felkészültsége az egyablakos ügyintézést is lehetővé tenné. Az állampolgár így egy helyen, néhány óra alatt beszerezhetné a zöldkártyát, az eredetvizsgálatot tanúsító dokumentumot, a műszaki vizsga papírjait és a hatósági iratokat is.
2008.06.18. 12:19
 
 
Az MDF chartát javasol az egységes nemzetpolitikáért
Az MDF "a magyar diplomácia tekintélyének visszaállítása" és a határon túli magyar ügyek sikeres képviselete érdekében "Felelősséggel a nemzetért, felelősséggel a magyarságért" címmel egy charta elfogadását javasolja a politikai pártoknak - mondta Csapody Miklós, a demokrata fórum képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A charta aláírói a nyilvánosság előtt vállalnák, hogy a nemzeti érdekeket előtérbe helyező, ám másokat tiszteletben tartó nemzetpolitikát folytatnak. Csapody közölte: a cél az, hogy a magyarság nemzetközi képviseletekor felülemelkedjenek a belpolitikai viszályokon és a megosztás "exportálása" helyett egységesen lépjenek fel.
2008.06.18. 11:43
 
 
A nőstény csimpánzok sok hímmel és csendben párosodnak
A nőstény csimpánzok csendben maradnak szex közben, hogy nőstény társaik ne találjanak rájuk, és ne büntessék meg őket azért, mert a legjobb hímekkel párosodnak - állapították meg brit kutatók. A csimpánzok közösülésének megfigyelése során úgy találták, hogy a nőstények inkább törekszenek a lehetséges legtöbb hímmel párosodni, semmint hogy megtalálják a legerősebbet. Ezzel elbizonytalanítják az apaságot, ami később az utódok nagyobb védettségét biztosítja. "Megkísérlik a rangosabb hímekkel elhitetni, hogy ők az apák" - mondta Simon Townsend, a skóciai St. Andrews Egyetem evolúciós pszichológusa.
2008.06.18. 11:20
 
 
Soros: az EU nem tudja csökkenteni az olaj árát
Az Európai Unió nem fogja tudni rávenni a legnagyobb olajtermelő országokat és az olajcégeket az olaj árának csökkentésére - mondta az MTI kérdésére Soros György magyar származású amerikai üzletember szerdán Budapesten. Az EU-nak egyrészt az olajtartalékok végessége, másrészt a globális klímaváltozás hatásai miatt nem sikerülhet meggyőznie az olajtermelőket. Éppen ezért tartósan magas energiaárakkal kell számolni a világban - mondta Soros György, miután tárgyalt Göncz Kinga külügyminiszterrel.
2008.06.18. 10:33
 
Júliustól ismét dolgoznak magyar rendőrök Horvátországban
Július 1-jétől ismét dolgoznak magyar rendőrök Horvátországban, az Adrián, de a korábbi évekhez képest többen lesznek, és hosszabb ideig is tart majd a külszolgálatuk - tájékoztatta az ORFK közterületi és őrszolgálati osztályának vezetője az MTI-t. Horváth Attila beszámolt arról, hogy a korábbi két évhez hasonlóan ezúttal is kéthetenként két-két magyar rendőr teljesít szolgálatot a zárai (Zadar) rendőrkapitányság területén. Korábban négy hétig tartott, idén azonban már két hónapig tart a rendőrök külszolgálata, vagyis összesen nyolc rendőr - köztük három rendőrnő - segíti majd a horvát hatóságokat és a magyar kiutazókat.
2008.06.18. 10:25
 
Torlódásokra kell számítaniuk a budapesti autósoknak
Komoly torlódásokra kell számítaniuk a budapesti autósoknak a szerda délelőtti órákban, mert az éjszaka óta tartó eső jelentősen lelassította a közlekedést - közölte a Fővinform ügyeletese. Elsősorban a belvárosban, valamint a hidakon araszolnak a kocsik, de több bevezető úton is rendkívül lassan lehet előrejutni; a menetidő általában 20-25 perccel hosszabb a szokásosnál. Az eső miatt több baleset történt, és sok helyen a közlekedési lámpák is sárgán villognak; mindez tovább lassítja a budapesti közlekedést.
2008.06.18. 09:42
 
 
Mercedes-gyár létesül Kecskeméten
A Daimler-Benz Magyarországot választotta új Mercedes modelljei gyártásának helyszínéül - jelentette be a német autóipari konszern szerdán. A konszern Kecskeméten létesít 800 millió eurós beruházással egy 2500 főt foglalkoztató üzemet. A Mercedes új generációs A-és B- osztályának járműveit gyártaná Kecskeméten. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Daimler-Benz új üzemének építéséhez a befektetőknek adott szokásos támogatási csomagot kapja, amely a beruházáshoz adó jellegű kedvezményt, képzési támogatást, illetve készpénzt tartalmaz. A részleteket a szerződés aláírása, illetve az Európai Unió jóváhagyása után hozzák nyilvánosságra.
2008.06.18. 09:35
 
 
Az építőipari termelés 1,6%-kal csökkent
Az építőipari termelés volumene 2008 áprilisában kiigazítatlan adatok alapján 0,8 százalékkal volt magasabb, munkanaptényezővel kiigazítva 1,6 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Áprilisban szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 2,9 százalékkal haladta meg az előző havit. Az év első négy hónapjában a termelés 13,5 százalékkal maradt el a 2007 azonos időszakitól.
2008.06.18. 09:04
 
 
Gyurcsány: megállapodást kellene kötni az olajtermelők és a felhasználók között
Gyurcsány Ferenc szerint a magas benzinárak csökkentésére legfeljebb csak rövid távon lehet megoldás a benzin áfájának csökkentése, mivel az olaj ára tovább emelkedhet. A miniszterelnök a TV2 Mokka című műsorában szerdán azt mondta: átfogó megállapodást kellene kötni az olajtermelők és a felhasználók között egy középtávú, globális fejlesztési programra. Mint mondta, erről kedden beszélt telefonon Janez Jansával, az Európai Tanács soros szlovén elnökével. Várhatóan ez is szóba kerül az uniós állam- és kormányfők csütörtöki, brüsszeli tanácskozásán - tette hozzá.
2008.06.18. 08:45
 
A Magyar Nemzet szerint Fodor állhat az SZDSZ-frakció élére
A színfalak mögött még nem dőlt el a Fodor-Kóka párharc; a következő stratégiai csata a parlamenti frakció vezetése körül bontakozik ki - írta a Magyar Nemzet. Az SZDSZ-ben az egyik fő kérdés most, hogy szeptembertől kinek a vezetésével működik tovább a parlamenti frakció - tudta meg a lap a liberálisok egyik országgyűlési képviselőjétől, aki azt is elmondta: csak ideig-óráig fogadható el, hogy a szabaddemokraták elnöke és frakcióvezetője egymásnak politikai riválisai. A háttértárgyalások középpontjában most az áll, hogy a képviselőcsoportot ne olyan ember vezesse, aki a pártelnök politikai ellenlábasa. A Magyar Nemzet szerint a pártelnök körének egyik tagja annyit mondott: szeptembertől Fodornak kell vezetnie a frakciót.
2008.06.18. 08:15
 
Az elektromos egykerekű valójában kétkerekű
A Moto-Unicycle elnevezésű elektromos jármű szabadalmaztatott prototípusa felkerült a Popular Mechanics szakfolyóirat által összeállított, 2008 legjobb nyolc találmánya elnevezésű listára. Az egykerekűnek nevezett szerkezet biztonságos haladását valójában két, egymás mellett néhány centiméterre elhelyezett kerékkel oldotta meg a feltaláló.
2008.06.18. 08:11
 
Újabb történelmi csúcsra emelkedtek az üzemanyagárak
Az e heti emeléssel szerdán újabb történelmi csúcsra emelkedtek a magyarországi üzemanyagárak: a gázolaj átlagára 335 forint, a 95-ös benziné pedig 317 forint éjfél óta. A Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. hétfőn értesítette nagykereskedelmi vásárlóit, hogy szerdától bruttó 5-5 forinttal emeli a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A Mol legutóbb május 19-én emelte az üzemanyagok árát: akkor a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 4 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 2 forinttal növelte a társaság. A mostani emelést követően a legolcsóbb és a legdrágább gázolaj ára között mintegy 25 forint, a benzin esetében pedig körülbelül 26 forint a különbség.
2008.06.18. 08:00
 
 
Luxusmaci a Louis Vuittontól
Végre kapható a Louis Vuitton luxuscégnél gyermekholmi is: kicsi gyerekbőrönd, cipőcske csillagászati áron, mi több, játékmackó is, bár az utóbbi egyelőre csak jótékony célra. A híres bőrös cég valami különlegeséggel akart szolgálni vásárlóinak a felújított és kibővített moszkvai butikja újbóli megnyitásán, s rájött, hogy gyermekkollekciója még soha nem volt. (Ez a Vuitton árainak ismeretében talán érthető is, de nyilván úgy vélték: Moszkvában erre is lesz vevő.) Persze mint mindennek, ennek is megadták a módját: a gyerekeknek való bőröndöt például a Legóval közösen tervezték meg, kaphatók lesznek a cipellők is a moszkvai boltban, mi több, külön gyermekek számára napszemüveg-kollekció is készül majd.
2008.06.18. 07:50
 
 
Főként devizában nő a lakosság eladósodottsága
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ez év április végi adatsora szerint jelentősen emelkedik a lakosság devizaadóssága a bankok felé, míg a lakossági forinthitelek állománya csökkenő tendenciát mutat. Összességében a lakosság hiteleinek értéke forintban mintegy 5.769 milliárd forint volt ez év április végén, ez mintegy 30 százalékos növekedés egy év alatt. A háztartások devizahiteleinek összege az idén április végén 3.669,06 milliárd forintra rúgott, míg 2007 végén 3.188, 88 milliárd forint volt, nettó forinthiteleinek állománya 2008 április végén 2.109,663 milliárd forintot tett ki, szemben a 2007 végi 2.168,717 milliárd forinttal.
2008.06.18. 07:35
 
 
NBA-döntő: 17-edszer lett bajnok a Boston Celtics
A Boston Celtics 17-edszer lett bajnok, miután hazai pályán könnyedén legyőzte a Los Angeles Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) döntőjének hatodik mérkőzésén, s ezzel 4-2-re megnyerte a párharcot. Eredmény, 6. mérkőzés: Boston Celtics-Los Angeles Lakers 131-92 (24-20, 34-15, 31-25, 42-32). Legjobb dobók: Allen 26, Garnett 26, Rondo 21, Pierce 17, illetve Bryant 22, Odom 14, Farmar 12, Gasol 11.
2008.06.18. 07:13
 
 
Az izraeli vezetés jóváhagyta a Hamásszal kötött tűzszüneti megállapodást
Az izraeli vezetés jóváhagyta a Hamásszal kötött tűzszüneti megállapodást, amely helyi idő szerint csütörtökön reggel hat órakor lép életbe - jelentették be hivatalosan. Ugyanakkor Háled Mesaal, az iszlamista palesztin szervezet szíriai száműzetésben élő vezetője figyelmeztetett: a megállapodás esetleges izraeli megsértése nem marad válasz nélkül. A Hamász palesztin radikális szervezet és a két fél között közvetítő Egyiptom már kedden bejelentette, hogy megkötötték a hat hónapra szóló megállapodást. Ehud Olmert miniszterelnök és Ehud Barak védelmi miniszter szerdán reggel adták rá áldásukat. Ámosz Gilád tábornok, izraeli védelmi minisztériumi tisztségviselő szerdára virradó éjszaka repült Kairóba, hogy a végső formába öntsék a megállapodást.
2008.06.18. 07:00
 
 
EURO-2008: Hollandia-Románia 2-0
A holland labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Románia ellen a labdarúgó Európa-bajnokságon a 3. fordulóban a C csoportban. Hollandia százszázalékos teljesítménnyel, 9 ponttal végzett az élen és a negyeddöntőben Oroszország vagy Svédország ellen lép pályára. C csoport, 2. forduló: Hollandia-Románia 2-0 (0-0) Bern, 30 ezer néző. Az első félidőben a hollandok birtokolták többet a labdát és veszélyesebb támadásokat is vezettek, de a kapusoknak nem volt védenivalójuk. A második játékrészben a hollandok uralták a találkozót és nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. A gólokat Klaas Jan Huntelaar (54.) és Robin van Persie (87.) szerezték.
2008.06.17. 22:44
 
 
EURO-2008: Olaszország-Franciaország 2-0
A világbajnok olasz válogatott 2-0-ra nyert a franciák ellen a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának utolsó, harmadik fordulójában, így - miután a hollandok a románokat is legyőzték - bejutott a negyeddöntőbe. Az olaszok a nyolc között a spanyolokkal találkoznak. C csoport, 3. forduló: Olaszország-Franciaország 2-0 (1-0) Zürich, 30 ezer néző.
2008.06.17. 22:41
 
 
Valószínűleg hétfőn találkozik egymással az SZDSZ és a Fidesz elnöke
Fodor Gábor, az SZDSZ új elnöke jövő hétfőn találkozhat Orbán Viktorral, ha a Fidesz elnökének is megfelel az időpont - tudta meg a távirati iroda liberális körökből. Az MTI fideszes körökből úgy értesült, hogy az SZDSZ részéről ez az időpont merült fel. Azt viszont még nem tudni, hogy Orbán Viktornak megfelel-e a hétfő. Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője azt mondta: zajlik az időpont-egyeztetés. Fodor Gábor és az SZDSZ vezetése jövő kedden találkozik Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel -ezt maga a kormányfő jelentette be kedden.
2008.06.17. 21:18
 
 
Szolnokról erősít a Pécs férfi kosárcsapata
A PVSK-Expo Center Pécs férfi kosárlabdacsapata szerződtette az elmúlt években Szolnokon szereplő amerikai Thomas Kellyt. A szolnokiakkal tavaly bajnoki címet szerzett, idén pedig elődöntőig jutott irányító két évre kötelezte el magát a baranyai együtteshez. A 32 éves kosaras a legutóbbi szezonban átlagban 16,9 pontot és 4,5 gólpasszt jegyzett meccsenként.
2008.06.17. 20:55
 
 
Véget ért a kétnapos Fidesz-konzultáció Balatonszárszón
Befejeződött a Fidesz első kétnapos konzultációja Balatonszárszón, ahol a következő héten is folytatódnak a választókerületi elnököknek, képviselőknek tartott "tréningek". Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője az MTI-nek azt mondta: a hétfőn kezdődött első konzultáción 60 ember vett részt, a nyitó előadást Orbán Viktor pártelnök tartotta, aki politikai helyzetértékelést adott a résztvevőknek. Emellett előadást tartott például Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és Deutsch-Für Tamás elnöki kabinetfőnök is. Balatonszárszón június 16-tól kétnapos "turnusokban" választókerületi elnököknek, parlamenti és önkormányzati képviselőknek, polgármestereknek tart konzultációt a Fidesz.
2008.06.17. 20:39
 
 
Haiti és szlovák légiós Debrecenben
A haiti válogatott támadó Abel Thermeus és a szlovákiai magyar középpályás, Czanik Károly is aláírt az UEFA Kupa-induló DVSC-TEVA labdarúgócsapatához. Mindkét futballistával négy évre szóló megállapodást kötött a hajdúsági klub. A 25 éves Thermeus legutóbb a spanyol Levante B csapatában szerepelt, a 23 esztendős Czanik az NB II-es Integrál-DAC együttesétől érkezik.
2008.06.17. 19:57
 
 
EURO-2008: Knezevic számára befejeződött az Eb
Darijo Knezevic már nem léphet pályára a labdarúgó Európa-bajnokságon. A negyeddöntős horvát válogatott védője a Lengyelország elleni utolsó csoportmérkőzésen szenvedett térdszalagsérülést."Komoly veszteség számunkra Darijo kiválása, szerencsére a sérülése nem súlyos, de sajnos az Eb-n már nem számíthatok rá" - mondta Slaven Bilic szövetségi kapitány. Bilic hozzátette: nem teljesen egészséges a combjára rúgást kapó Darijo Srna és a térdét fájlaló Ivan Rakitic sem, de ők várhatóan felépülnek a Törökország elleni pénteki negyeddöntőig.
2008.06.17. 19:29
 
Egyre több a túlsúlyos ember Magyarországon
A legfrissebb kutatások szerint hazánkban a megkezdett fogyókúrák 96%-a sikertelen; többen, legalább 5-6 "sikeres fogyókúrás" módszert is kipróbálnak eredmény nélkül - mondta Torzsa Péter háziorvos. A Tudatos Fogyás Aktív Programja roadshow szegedi állomásán a szakember kifejtette: az elhízás - a dohányzás után - a második legfontosabb rizikófaktor a koszorúér-betegségek kialakulásában. A magyarországi adatok alapján jelenleg 2 millióra tehető az elhízottak és 4 millióra a túlsúlyos emberek száma. Szakértők véleménye szerint, ha a túlsúlyos lakosok nem tesznek problémájuk ellen, 5 éven belül már az elhízottak közé tartoznak. A felmérés eredményei szerint a túlsúlyban érintettek 52,7 %-a nő.
2008.06.17. 19:16
 
 
160 milliós támogatást ad a főváros a BRFK-nak
A Budapesti Rendőr-főkapitányság 160 millió forintos támogatásáról írt alá szerződést kedden Budapesten Demszky Gábor főpolgármester Tóth Gábor fővárosi főkapitánnyal. A főpolgármester elismerőleg szólt arról, hogy 2003 óta javulnak a budapesti rendőrség felderítési mutatói és a bűnügyi statisztikák. Ezért részesítette kitüntetésben, ellenszavazat nélküli egyhangú döntéssel a főkapitány elődjét a Fővárosi Közgyűlés - jegyezte meg. Hozzátette, hogy ez a döntés a jobboldali sajtó városi legendái ellenére, még a 2006-os őszi események előtt megszületett. Demszky Gábor elmondta, hogy tavaly az előző évinél hatezerrel kevesebb, 106 ezer körüli bűncselekmény vált ismertté Budapesten.
2008.06.17. 19:00
 
Vizsgálat indult a győri Petz Aladár kórházban egy beteg halála miatt
A hatósági boncolás szerint nem történt orvosi mulasztás a múlt héten infarktusban meghalt beteg ellátásakor - tájékoztatta a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kedden az MTI-t. A közleményben az olvasható, hogy a hozzátartozók szerint valószínűleg ittas állapotban volt az ügyeletes orvos. A beteget a soproni kórházból küldték Győrbe, mert az ottani gyógyszeres kezelés nem vezetett eredményre. A Petz Aladár kórház ügyeletes orvosa másnap reggelre írta ki katéteres műtétre a beteget, aki azonban éjszaka meghalt. A kórház főigazgatója, Varga Gábor azonnal hatósági boncolást rendelt el, amely - a rendőrség keddi tájékoztatása szerint - nem talált orvosi mulasztásra utaló jeleket.
2008.06.17. 18:28
 
 
Dollármilliomosok az amerikai kongresszus élén
Dollármilliomosok töltik be az amerikai kongresszus vezető tisztségeit; a leggazdagabb közöttük Nancy Pelosi házelnök, akinek 30 és 131 millió dollár közé tehető a vagyona. A washingtoni törvényhozás tagjainak és a vezető amerikai köztisztviselőknek kötelező éves vagyonbevallásukban nem kell pontos adatokat közölniük, csak a "legalább" és "legfeljebb" értékeket. Az alsóház republikánus kisebbségi frakciójának vezetője, John Boehner ohiói honatya sokkal szerényebb vagyonnal rendelkezik, mint Pelosi: részvényekben és ingatlanokban 2,1 és 7,9 millió dollár közötti vagyona van.
2008.06.17. 17:56
 
Folyamatos az egyeztetés a kormány és a fuvarozók között
A kormány folyamatosan egyeztet a fuvarozók képviselőivel szakértői, illetve tárca szinten - mondta a Pénzügyminisztérium szóvivője kedden. Emlékeztetett arra, hogy hétfőn délelőtt tárca, délután szakértői szinten volt megbeszélés, azóta pedig újabb találkozókra is sor került. A szóvivő szerint mind a két fél részéről megvan a késztetés a megállapodásra, és minél hamarabb egyezségre akarnak jutni. Pichler Ferenc elmondta: keresik azok a lehetőségeket, amelyek azt eredményezik, hogy a konvergenciaprogram keretein belül, az uniós követelményeket betartva ellensúlyozni lehessen az üzemanyag árának drágulásából adódó problémákat, és javítják a fuvarozók működési, vállalkozási feltételeit.
2008.06.17. 17:51
 
 
Eltemették az Afganisztánban hősi halált halt katonát
Katonai tiszteletadás mellett temették el az Afganisztánban 29 évesen hősi halált halt Kovács Gyula tűzszerész hadnagyot kedden szülővárosában, Szeghalomban; a katona június 10-én egy házilagos készítésű bomba hatástalanítása közben vesztette életét. A szertartáson megjelent a kormány és a honvédelmi tárca részéről Szekeres Imre miniszter és Havril András vezérkari főnök, az Országgyűlés képviseletében Lázár János, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke, az államfő képviseletében Palásti Ferenc dandártábornok, a köztársasági elnök szárnysegédje.
2008.06.17. 17:33
 
 
Narancssárga riasztás kiadása várható az egész országra
Narancssárga riasztást adott ki kedd délután az OMSZ a Nyugat- és a Dél-Dunántúlra, amit várhatóan később az egész országra kiterjesztenek majd. Erről az OMSZ meteorológusa tájékoztatta az MTI-t. Nadrai Attila elmondta: az elkövetkező órákban délnyugatról heves zivatarzóna éri el Magyarországot, de már most is előfordulnak zivatarok, az intenzívebbek azonban még ezután lépnek be az ország területére. A narancssárga riasztás azért van életben, mert egy-egy intenzívebb zivatart 80-90 kilométer/órás széllökés, jégeső és felhőszakadás is kísérhet - tette hozzá.
2008.06.17. 17:30
 
Balatoni karibi party Aligán – ahol a madár sem járhatott!
Június 21-én ingyenes karibi bulival avatja fel az idén újra teljes szolgáltatással megnyitott retró Club Aliga, a korábban szigorúan védett Castro-villát.
2008.06.17. 17:10
 
 
Javult az SZDSZ megítélése Fodor pártelnökké választása után
Az SZDSZ koalícióból való kilépése utáni mélyponthoz képest némiképp javult a párt általános megítélése, a Fidesz szavazók egyötödének pedig javult a véleménye a liberális pártról. A Fodor Gábor-féle új vezetéstől a társadalom relatív többsége pedig a szavazótábor növekedését várja - derült ki a Századvég és a Forsense felméréséből. A válaszadók egyharmada szerint az SZDSZ szavazótábora nem fog változni, míg 6 százalék csökkenést jósol - áll az anyagban. Az elnökválasztás MSZP-vel való viszonyra gyakorolt hatásával kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények: a Fidesz-szavazók közel fele szerint a két párt között megmarad a jelenlegi távolság, negyedük viszont távolodást valószínűsít.
2008.06.17. 17:04
 
 
Közel kétmilliárdos csalásra derített fényt az APEH
Fiktív számlákkal és szerződésekkel majdnem kétmilliárd forintot "csalt el" egy budapesti cég - közölte kedden az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH). Az autókereskedéssel foglalkozó fővárosi székhelyű kft.-nél tartott APEH vizsgálat a beszerzésekről szóló számlák jogosulatlan elszámolása miatt az áfánál, továbbá az értékcsökkenés jogosulatlan érvényesítése miatt a társasági adónemnél talált összesen majdnem kétmilliárd forintos adókülönbözetet. Az APEH Közép-magyarországi Regionális Igazgatósága feljelentést tett az ügyben a Vám- és Pénzügyőrség Központi Bűnüldözési Parancsnokságán.
2008.06.17. 16:52
 
 
EURO-2008: veszélyben Podolski játéka a negyeddöntőben
Vádlisérülés miatt elképzelhető, hogy nem léphet pályára a portugálok elleni csütörtöki Európa-bajnoki negyeddöntőn, Lukas Podolski, a német labdarúgó-válogatott támadója. A 23 éves játékos az osztrákok elleni hétfői csoportmérkőzésen sérült meg, le is kellett cserélni. Csak az alapos kivizsgálás után dől el, hogy játszhat-e a csatár a négy közé jutásért. A csütörtöki negyeddöntő két csapata legutóbb a 2006-os németországi világbajnokság bronzmérkőzésén találkozott egymással, akkor a házigazdás Bastian Schweinsteiger duplájának is köszönhetően 3-1-re diadalmaskodtak.
2008.06.17. 16:45
 
Kaposvárra szállították a gyilkossággal vádolt fiúkat
A szükséges vizsgálatok elvégzése után a fővárosi Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetből visszaszállították a kaposvári büntetés-végrehajtási intézetbe azt a két 17 éves fiút, akiket osztálytársuk meggyilkolásával gyanúsítanak - tájékoztatta Gulyás József, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója az MTI-t kedden. Hozzátette: pár hét múlva a pécsi büntetés-végrehajtási intézetbe szállítják őket, ahol megkezdődnek az ügyben a szakértői vizsgálatok és a kihallgatások. A brutális gyilkosság május 21-én történt. A holttestet egy kaposvári tóban találták meg.
2008.06.17. 16:28
 
Erdőhegyi Brigi: "Mindenki igyekezett lebeszélni a furcsa szerelemről"
Ki hinné, hogy a nemrégiben a Bizalom című dallal jelentkező és ezzel együtt egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Erdőhegyi Brigitta élete egy nyaralás során változott meg.
2008.06.17. 16:23
 
BÍRKÓZÁS: A küzdelmi idő módosul a kötöttfogásban
Eredményesen zárta budapesti ülését a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) szabályelemző bizottsága. A jövő évi világbajnokságon a kötöttfogásúak már vagy kétszer (döntetlen esetén háromszor) két percet birkóznak, de térdelő helyzet nélkül, vagy pedig – sajátos időelosztásban – egyszer öt percig tart majd egy mérkőzés.
2008.06.17. 16:11
 
Egy hónapon át tartó képzőművészeti akció a Margitszigeten
A nyár egyik legváltozatosabb művészeti eseménye lesz a Holdudvar Galériában június 18. és július 15. között a Boulevard&Brezsnyev Galéria fiatal művészeinek bemutatkozása. A rendezvény keretében csoportos kiállítás, „műtárgykészítés élőben”, fotótárlat, kamuművészet, art shop és finissage aukció várja az érdeklődőket. A június 18-i kiállításmegnyitón hirdetik ki emellett a Holdudvar Galéria nyitásakor meghirdetett logópályázat eredményét.
2008.06.17. 16:11
 
 
Az SZDSZ nem támogatja a vasárnapi boltbezárásra vonatkozó javaslatot
Az SZDSZ egyetlen javaslatot sem támogat, amely növeli a munkanélküliséget, csökkenti a gazdaság versenyképességét, és hatalmi szóval mondja meg az embereknek, hogy hogyan osszák be a saját idejüket - reagált keddi budapesti sajtótájékoztatóján Gusztos Péter a KDNP-nek arra a javaslatára, amely korlátozná a boltok vasárnapi nyitva tartását. A KDNP MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a boltok vasárnapi nyitva tartásának korlátozása nem járna elbocsátásokkal. A szabad demokraták ügyvivője szerint ezeket a döntéseket az emberekre kell bízni, ne az állam és a konzervatív pártok mondják meg helyettük.
2008.06.17. 16:08
 
 
Gyurcsány Ferenc informálisan egyeztet Robert Ficóval
Gyurcsány Ferenc informális találkozókon egyeztet Robert Fico szlovák miniszterelnökkel azt megelőzően, hogy hivatalos állami látogatás tenne Pozsonyban. Ezt a magyar kormányfő jelentette be kedden Budapesten újságíróknak annak kapcsán, hogy hétfőn a visegrádi országok vezetői találkoztak. Abban állapodtunk meg Robert Fico szlovák miniszterelnökkel, hogy mielőtt az ő meghívásának eleget tennék, azaz hogy hivatalos állami látogatásra mennék Pozsonyba, előtte keresni fogjuk annak a lehetőségét, hogy kétoldalú, informális találkozón beszéljünk a magyar-szlovák viszony egy sor kérdéséről, és ilyen találkozókon keresztül készítsük elő a legmagasabb szintű állami látogatást - közölte Gyurcsány Ferenc.
2008.06.17. 16:03
 
 
Tilos a varázslók reklámja Fehéroroszországban
Mostantól a varázslóknak, hipnotizőröknek, asztrológusoknak, parafenoménoknak, s mindazoknak, akik természetfeletti erők segítségével gyakorolják hivatásukat, szigorúan tilos reklámozniuk magukat Fehéroroszországban. A fehérorosz parlament által elfogadott törvény ugyancsak tiltja a pszichoterapeuták önreklámozását, kivéve, ha a lélektani segítségnyújtást állami vagy oktatási intézmények kínálják az arra rászorulóknak - olvasható a Lenta című orosz hírportálon. A fehérorosz honatyák és honanyák megtiltották a szexuális szolgáltatások népszerűsítését is. A tilalom azokra az esetekre vonatkozik, amikor az intim szolgáltatásokat masszázs, relaxáció, társkeresés, vagy egyéb törvényes tevékenység ürügyén kínálják.
2008.06.17. 15:55
 
 
ENSZ: második éve nő a menekültek száma a világon
Második éve nő a külföldre menekültek száma a világon, s 2007-ben elérte a 11,4 milliót - közölte éves jelentésében kedden az ENSZ menekültügyi hivatala.További 26 millió olyan ember volt, aki saját országán belül volt kénytelen elhagyni lakhelyét belső konfliktusok miatt. A növekedés főként az iraki és az afganisztáni "változékony helyzet" következménye, de tömegek vándoroltak el szülőföldjükről a Közép-afrikai Köztársaságban, a Kongói Demokratikus Köztársaságban, Szomáliában és Szudánban is. Latin-Amerikában Kolumbiát említi meg a jelentés. Az újonnan regisztrált menekültek közel fele afgán és iraki volt tavaly.
2008.06.17. 15:45
 
Tanulás életen át – ez a TéT!
A gyors tempóban keletkező új tudás miatt a folyamatos tanulást a mindennapi élet részévé kell tenni, vagy ahogy a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) fogalmaz: Tanulás életen át – ez a TéT! Így igyekszik érzékeltetni az akadémikusok közössége, hogy az életpálya fogalmának új keletű megfogalmazásától nem csak az emberi boldogulás, hanem az ország gazdasági helyzete is függ.
2008.06.17. 15:41
 
Gyurcsány: Budapestre települhet az európai innovációs intézet
Magyarországnak jó esélye van arra, hogy Budapestre települjön az Európai Unió Innovációs és Technológiai Intézete - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök miután a nap folyamán telefonon beszélt az Európai Tanács soros elnökével, Janez Jansa szlovén kormányfővel. Megjegyezte, nagyon sokak munkájának eredménye ez a döntés, de természetesen nem szabad semmit sem "elkiabálni". Gyurcsány Ferenc azt mondta, ha minden jól megy, szerdán döntenek, "ha nem megy minden jól", akkor csütörtökön és pénteken az Európai Tanács ülésén még beszélnek erről
2008.06.17. 15:40
 
Rómában Liszt nyomában
2008. június 4-én és 5-én Rómában két sikeres, előadásokkal bevezetett historikus hangverseny hangzott el Liszt budapesti és római baráti körének, tanítványainak műveiből.
2008.06.17. 15:37
 
Könyvbemutató a Modemben
Supka Magdolna: A Pannó
2008.06.17. 15:36
 
 
Megállapodott Izrael és a Hamász
Tűzszünet lép életbe csütörtök reggeltől a Gázai övezetben, ebben állapodott meg egyiptomi közvetítéssel Izrael és az övezetben hatalmon lévő palesztin iszlamista Hamász mozgalom. A hírt a Mena hivatalos egyiptomi hírügynökség jelentette be egy magas rangú egyiptomi tisztségviselőre hivatkozva. Nem sokkal korábban a tárgyalásokhoz közel álló egyik palesztin vezető Gázában szintén azt közölte, hogy csütörtök reggeltől életbe lép Izrael és a Hamász tűzszünete. A neve elhallgatását kérő palesztin illetékes leszögezte: a megállapodáson nem változtat, hogy Izrael kedden megölt hat palesztin fegyverest a Gázai övezet déli részén.
2008.06.17. 15:34
 
A Múzeumok Éjszakája 2008. évi programterve
2007. június 23-án első alkalommal csatlakozott a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ a Múzeumok Éjszakája országos programsorozatához. A rendezvény célja, hogy az év egyik leghosszabb éjszakáján, Szent Iván éjjeléhez közel a múzeumok és kiállítóhelyek kilépjenek szokásos szerepükből s közelebb hozzák a kultúra e szegmensét a családokhoz, idősekhez és fiatalokhoz egyaránt.
2008.06.17. 15:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368[2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista