2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Visszavonul Bill Gates
Bill Gates, a Microsoft alapító-elnöke visszavonul pénteken a szoftverbirodalom napi ügyeinek irányításától és ezentúl jótékony célú tevékenységekkel kíván foglalkozni. Gates 1975-ben, megsejtve a személyi számítógépek forradalmának kezdetét, kimaradt a Harvard Egyetemről, hogy megalapítsa a Microsoft céget, amely a világ legnagyobb szoftvervállalatává nőtte ki magát. Az 52 éves Gates - aki cége sikereinek köszönhetően 13 éven át, egészen tavalyig a világ leggazdagabb embere volt - 33 év elteltével visszavonul. A jövőben feleségével közösen létrehozott Bill és Melinda Gates Alapítvány - a világon a legnagyobb magánalapítvány - ügyeinek szenteli idejét.
2008.06.27. 10:55
 
 
Markó és Tőkés július 5-én találkozik Marosvásárhelyen
Július 5-én tartják meg Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke és Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke közötti találkozót. A Bukarestben megjelenő Új Magyar Szó (ÚMSZ) és a marosvásárhelyi Népújság című napilap pénteken arról tudósított, hogy Szepessy László, az RMDSZ elnöki hivatalának igazgatója szerint Tőkés elfogadta az RMDSZ elnöke által korábban javasolt dátumok egyikét, így jövő szombaton tárgyalóasztalhoz ülhetnek a két erdélyi magyar közéleti személyiség által vezetett küldöttségek. Korábban Tőkés írt levelet Markónak, amelyben kifejtette: nem ért egyet azzal, hogy az RMDSZ vezetői győzelemként értékelik a júniusi romániai helyhatósági választások eredményét.
2008.06.27. 10:50
 
 
Megkezdődött az EU-orosz tárgyalás az új partnerségi megállapodásról
Oroszország és az Európai Unió megkezdte pénteken nyugat-szibériai csúcstalálkozójukon az új partnerségi megállapodásukról szóló, régóta időszerű tárgyalássorozatukat - jelentette be a két fél közös közleményben. A megbeszélések célja egy új stratégiai jelentőségű partnerségi megállapodás körvonalazása az EU és Oroszország viszonyának további fejlesztése érdekében. Az előző szerződés 2007 decemberében járt le. Az új megállapodásról szóló tárgyalások megkezdése másfél éve húzódik, elsősorban Lengyelország és Litvánia fenntartásai miatt. Mostanra azonban mindkét ország elállt a vétó szándékától, így elvi akadálya nincs a tárgyalásoknak.
2008.06.27. 10:45
 
 
Gyurcsány: egyszerűbb adórendszert, kevesebb kedvezménnyel
Akkor lehet egyszerű adórendszert kiépíteni, ha a rendszer nincs tele kedvezményekkel - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken Dobogókőn a kormány és az MSZP egyeztetése előtt. Szükséges az adórendszer egyszerűsítése, ennek pedig az egyik feltétele a mentességek rendszerének átalakítása. A mentességek átalakítása csak az egyik elem, ugyanakkor a teljes adórendszert át kell alakítani - hangsúlyozta a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerint az elmúlt két évben soha nem látott mértékben fehéredett a gazdaság.
2008.06.27. 10:42
 
 
Hernádi: az OMV mindenáron a Mol átvételére törekszik
Az OMV mindenáron a Mol átvételére törekszik, függetlenül attól, hogy az ügyletnek gazdaságilag van-e értelme vagy sem - fejtette ki véleményét Hernádi Zsolt, a magyar gáz- és olajipari cég elnök-vezérigazgatója egy interjúban. - Az osztrák konszern azzal, hogy egy évvel ezelőtt (10 százalékról) 18,6 százalékra növelte Mol-részesedését, jelezte, hogy ellenséges átvételt forgat a fejében. Azóta az OMV folyamatosan kétfelé beszél - idézte Hernádit a Format osztrák gazdasági-politikai hetilap pénteken megjelent legfrissebb száma. Jelenleg az OMV-nak 20,2 százaléka van a Molban.
2008.06.27. 10:32
 
 
Ki keres a legjobban Hollywoodban?
Az Oscar-díjas Reese Witherspoon teheti zsebre a legtöbb pénzt egy-egy film után.
2008.06.27. 10:23
 
 
KÖNYV: A Da Vinci-kód a tőrténész szemével
A Da Vinci-kód a történész szemével enciklopédikus szerkezetű, rövid, világos válaszokat ad a Dan Brown regénye által a történelmi alakok, helyszínek és események kapcsán felvetett kínzó kérdésekre - új megvilágításba helyezve a kora középkor legmélyebb rejtélyeit. Sharan Newman középkorkutató jelen kötetben feltárja a világszerte sikert arató regény, a Da Vinci-kód mögötti történelmi igazságokat és mítoszokat, választ adva többek között a következő kérdésekre: Prostituált volt Mária Magdolna? Vagy apostol? Esetleg Jézus felesége? Miért hagyták ki az "apokrif evangéliumokat" az Újszövetségből? Évszázadokon át összeesküvés folyt Jézus emberi, szexualitástól sem mentes oldalának az eltitkolására? Mi a Szent Grál - létezik-e egyáltalán ez a legendás kincs? Kik voltak a templomos lovagok, miért üldözték őket olyan brutálisan, és fennmaradt-e mindmáig a rendjük?
2008.06.27. 10:19
 
Kötöttfogású GP-döntő: Lőrincz és Virág fináléban
A három magyar érdekeltből kettő, Lőrincz Tamás és Virág Lajos bejutott súlycsoportja fináléjába a Bakuban zajló kötöttfogású birkózó Grand Prix-döntőn. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a 66 kg-os Lőrinczcel és a 96 kg-ban érdekelt Virággal ellentétben a 60 kg-os Komáromi Ede kiesett.
2008.06.27. 10:16
 
Nem találják a Berettyóban eltűnt 16 éves fiút
Tovább keresik azt a 16 éves váncsodi fiút, aki még szerdán délután tűnt el a Berettyó folyó és a Kis-Körös csatorna találkozásánál lévő kettős zsilipnél - közölte az MTI-vel pénteken Vezendi Jánosné rendőr őrnagy. A délelőtt folyamán rendőrök és katasztrófavédelmi szakemberek csónakkal vizsgálják át a folyót illetve a partszakaszt - tette hozzá a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Elmondta azt is, hogy délután a miskolci speciális mentők is segítik majd a kutatást.
2008.06.27. 10:06
 
 
4,9 százalékkal nőttek az ipari termelői árak
Az ipari termelői árak májusban az előző hónaphoz viszonyítva 1,1 százalékkal csökkentek, az egy évvel korábbinál viszont 4,9 százalékkal voltak magasabbak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel. A KSH korábbi közlése szerint az ipari termelői árak áprilisban az előző havihoz képest 0,1 százalékkal csökkentek, gyakorlatilag nem változtak, az egy évvel korábbinál pedig 6,5 százalékkal voltak magasabbak. Tavaly májusban az ipari termelői árak az előző hónaphoz viszonyítva és az egy évvel korábbi szinthez képest is egyformán 0,4 százalékkal nőttek.
2008.06.27. 09:08
 
 
Profi boksz: sérülés miatt elmarad a Valujev-Csagajev visszavágó
Edzés közben megsérült Ruszlan Csagajev, így elmarad a július 5-re, Halléba tervezett profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzése Nyikolaj Valujevvel. A Boksz Világszövetség (WBA) üzbég nehézsúlyú bajnoka Achilles-ín-szakadást szenvedett kesztyűzés közben. A két bokszoló eredetileg május 31-én csapott volna össze, de Csagajev megbetegedése miatt halasztani kellett. Újabb időpont egyelőre nincs, az orvosok szerint Csagajev az idén már nem léphet a kötelek közé. Az üzbég öklöző tavaly április 13-án egyhangú pontozással győzte le 41 kilóval nehezebb orosz riválisát, akitől sikerével elvette a WBA vb-övét. Valujevnek ez az egyetlen veresége 48 győzelem mellett.
2008.06.27. 09:04
 
 
A Gazprom lesz a világ legfontosabb energiavállalkozása
Az elkövetkező években a Gazprom lesz a világ legfontosabb vállalkozása az energiaüzletben - mondta az orosz gázipari vállalat elnökhelyettese és vezérigazgatója, Alekszej Miller a Financial Times című brit gazdasági lapnak. Az olaj- és a gázárak mostani emelkedése az árak "radikálisan új szintjéhez fog vezetni", jósolta. Úgy vélte, a kőolajexportőrök szervezete, az OPEC elvesztette befolyását az árakra. Miller kijelentette: a nemzetközi energiacégeknek Oroszországban az állami ellenőrzésű vállalatokkal, köztük a Gazprommal karöltve kell beruházniuk, ha sikerre akarnak számítani.
2008.06.27. 08:51
 
 
Megszüntették a nyomozást egy Gyeneseit érintő feljelentésben
Megszüntetették a nyomozást egy Gyenesei Istvánt érintő feljelentés ügyében - értesült pénteken az MTI. Határozatot hozott a kaposvári rendőrkapitányság a Somogy megyei közgyűlés vezetése által, ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés gyanúja miatt májusban tett feljelentés ügyében, ami a megye korábbi gazdálkodását érintette - mondta Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek. Beszámolója szerint a nyomozás három tanácsadó bérezésének ügyében folyt, az erről szóló határozatot postázták az érintetteknek, de a levél tartalmáról nem adhat információt.
2008.06.27. 08:39
 
 
20 ezres bírságból 7 milliós
Felesége 60 fontos - 20 ezer forintos - gyorshajtási bírságából 20 ezer fontos - 7 millió forintos - kiadásba küzdötte magát egy férfi Nagy-Britanniában, mert pert indított a bírság ellen. Felesége 59-cel hajtott egy olyan kanyarban, amelyben 50 km/óra a megengedett maximális sebesség. A férfi fizikus és fizikailag vonta kétségbe a gyorshajtást. Több tudományos kísérlettel próbálta igazolni igazát. Emellett szakértőket bérelt fel 5 ezer fontért - 1,75 millió forintért a bírósági tárgyaláshoz. Mindhiába. Az ügyészség is felkért persze szakértőket, és őket is immár a pereskedőnek kell kifizetnie. Az összperköltség elérte a 25 ezer fontot. A bíró azonban jólelkű lévén, 15 ezerre mérsékelte az összeget, amelyet ki kell fizetnie a fizikusnak.
2008.06.27. 08:36
 
 
Színház a hídon és Budapesti Búcsú a hétvégén
Június utolsó hétvégéjén a színházi programokra épül a Nyár a Lánchídon eseménysorozata: szombaton és vasárnap a Roosevelt téren és a Clark Ádám téren a főváros számos társulata mutatkozik be. A Hősök terén azonban a zenéé lesz a főszerep vasárnap este, mikor a Budapesti Búcsú keretében a Budapesti Fesztiválzenekarral ad Bernstein-estet Giora Feidman világhírű klarinétművész. Koch Andrea, a Budapesti Fesztiválközpont Kht. marketing igazgatója az MTI-nek elmondta: a rendezvénysorozat minden hétvégéjén figyelnek rá, hogy 11 és 12 óra között legyen egy gyerekprogram, ezúttal a Szeleburdi Meseszínház előadásaira várják a Lánchíd pesti oldalán a kisebbeket.
2008.06.27. 08:25
 
 
Ismét kormánykonzultáció Dobogókőn
Június 10-11-ike után ma ismét kormánykonzultációt rendeznek a Pest megyei Dobogókőn: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök az MSZP elnökségével, parlamenti frakcióvezetésével, a kormánytagokkal és az államtitkárokkal tanácskozik. Az egyeztetés elején Gyurcsány Ferenc tart beszámolót. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök összegzi, hogy a két héttel ezelőtt magfogalmazottakhoz képest mi a helyzet most, miután az MSZP teljes frakciójával és az SZDSZ vezetésével egyeztetett. Gyurcsány Ferenc korábban azt mondta, arra kell megoldásokat keresni, miként lehet gazdasági növekedést elérni az egyensúly megtartása mellett úgy, hogy közben a szociális biztonságot se veszélyeztessék.
2008.06.27. 08:17
 
 
EURO-2008: kérdéses Villa döntőbeli szereplése
David Villa, a spanyol labdarúgó-válogatott támadója kevés esélyt lát arra, hogy pályára lépjen az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében. A 26 éves futballista az oroszokkal szemben 3-0-ra megnyert csütörtöki elődöntőben megsérült, helyére a 34. percben Cesc Fabregas állt be. A televíziós felvételek alapján úgy tűnt, hogy a Valencia futballistája egy szabadrúgás elvégzése közben sérült meg, de ő maga azt mondta, az csak kegyelemdöfés volt, és már korábban, futás közben fájdalmat érzett a lábában. Villa egyelőre a kontinensviadal legeredményesebb góllövője, négy találattal.
2008.06.27. 08:12
 
 
Megkezdődött a zimbabwei elnökválasztás második fordulója
Megkezdődött pénteken reggel a zimbabwei elnökválasztás második fordulója, egyetlen jelölttel. Az ellenzék vezetőjének, Morgan Tsvangirainak visszalépése után csak az eddigi államfőre, Robert Mugabéra voksolhat az afrikai ország mintegy 5,9 millió polgára. Tsvangirai, aki az első fordulóban megelőzte Mugabét, de a kormány ellenőrzése alatt álló választási bizottság szerint szavazatainak száma nem volt elegendő a második forduló elkerülésére, vasárnap jelentette be, hogy visszalép a hívei elleni erőszak miatt, amelyben 86-an vesztették életüket és több mint tízezren megsebesültek.
2008.06.27. 07:56
 
 
Napi Gazdaság: Telkiben lesz az MLSZ edzőcentruma
A Magyar Fejlesztési Bank menti meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 2,8 milliárd forintból készülő edzőcentrumát, miután az egyik kereskedelmi bank visszalépett a fejlesztés finanszírozásától - írta a pénteki Napi Gazdaság.A gazdasági napilap értesülése szerint a szövetség arról állapodott meg a fejlesztési bankkal, hogy 1,4 milliárd forinttal járul hozzá a beruházáshoz, amely végül Telkiben épül meg. A hitel visszafizetésére megvan az alap, ugyanis a tavaszra megépülő edzőcentrum évente 300 millió forint bevételt hoz. Ezzel számolva az MLSZ szerint 2012-től a komplexum már profitot is termel.
2008.06.27. 07:50
 
 
Népszava: Visszahelyezéséért perel a BKV-vezérhelyettes
Bírósághoz fordult Somodi László, aki április végéig a BKV közlekedési vezérigazgató-helyettese volt - írta a pénteki Népszava. A napilap ismertetése szerint Somodi László megbízatását a felügyelete alatt készült hálózati reformkoncepció "szakmai alkalmatlansága miatt" vonták vissza. Azt hangoztatta: a járatritkításokat tartalmazó paraméterkönyv kudarcáért viszont nem ő felelős egyedül. Somodi László a lapnak megerősítette: a bíróságtól kéri, mondja ki, hogy nem volt jogos alapja a rendkívüli felmondásnak. Hozzátette: korábbi pozíciójába való visszahelyezését szeretné elérni.
2008.06.27. 07:42
 
 
Obama segít Clinton kampányadósságának törlesztésében
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje segítséget nyújt egykori riválisának, Hillary Clintonnak abban, hogy törlesszék ez utóbbinak az előválasztási kampány során felgyülemlett több mint 20 millió dolláros adósságát. Obama a Clinton kampányát támogató adományozókkal tartott csütörtöki találkozóján 2300 dolláros csekket töltött ki az egykori first lady számára - az amerikai szövetségi törvények értelmében ennél nagyobb összegű adományt nem adhat - és ugyanerre kérte saját támogatóit is - közölték demokrata párti tisztségviselők a zárt ajtók mögött tartott megbeszélés után.
2008.06.27. 07:35
 
 
Világgazdaság: nem változnak a biztosítási díjak
Tavaly az egyre gyakoribb szélsőséges meteorológiai károk kifizetése ágazati szinten megközelítette a 27 milliárd forintot. Az idei első fél évben az elemi károk miatti kifizetések összege nem egy biztosítónál már meghaladta a tavalyi teljes ráfordítást - írta a pénteki Világgazdaság. A cikk ismertetése szerint számos biztosítótársaság egyetért abban, hogy a klímaváltozásnak elvileg - hosszú távon - lehet díjnövelő hatása, ám a jelenlegi igen erős versenyben egyelőre inkább a vagyonbiztosítások díjainak csökkenése tapasztalható, és a verseny miatt egyik biztosító sem engedheti meg magának a díjemelést.
2008.06.27. 07:33
 
 
Magyar Hírlap: Inog Hiller széke
Oktatási szakértők és szakmai szervezetek arról tájékoztatták a Magyar Hírlapot, hogy az oktatási apparátus kivár az érdemi döntések meghozatalával, mert bizonytalanná vált a tárca vezetőjének, Hiller Istvánnak (MSZP) a pozíciója. A napilap pénteki számában megjelent cikk szerint az utóbbi hetekben rendkívül lassúvá vált a szakmai munka az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Számos olyan kérdésben megrekedtek a tárgyalások, amelyeket még a következő tanév kezdete előtt, tehát két hónapon belül rendezni kellene.
2008.06.27. 07:28
 
 
Magyar Hírlap: Fodor lehet az SZDSZ frakcióvezetője ősztől
Fodor Gábor liberális pártelnök őszre megnyerheti Kóka Jánossal szemben a frakcióvezetői posztért indított harcát - mondták a Magyar Hírlapnak politológusok és nevük elhallgatását kérő SZDSZ-es képviselők. A napilap pénteki száma szerint Fodor támogatói viszont nem egységesek abban, hogy erőltetni kell-e Kóka János leváltását a parlamenti képviselőcsoport éléről. Politológusok mindenesetre úgy látják, az SZDSZ népszerűségi mutatójának az is jót tesz, ha a párt neve belső harcokról szóló hírekben forog. Legutóbbi nyilatkozatából ítélve Fodor Gábor sem tett le a frakcióvezetői poszt megszerzéséről.
2008.06.27. 07:21
 
 
Népszabadság: Ideiglenesen bezár a BRFK-toborzóiroda
Ideiglenesen bezár a BRFK belvárosi toborzóirodája. A március 15-e óta működő irodát több százan keresték fel az elmúlt hetekben, 1.308-an vittek magukkal jelentkezési lapot, de csak alig több mint 400-an jelentkeztek rendőrnek - írta a pénteki Népszabadság. Tóth Gábor, a közel 1.300 fős rendőrlétszámhiánnyal küszködő Budapest főkapitánya nem várt ekkora érdeklődést. Budapestről s a főváros környékéről a múltban évről évre egyre kevesebben jelentkeztek a BRFK-ra. Az idén először rendezett toborzásra jelentkezetteknek még túl kell jutniuk a különféle alkalmassági vizsgálatokon, s el kell végezniük a rendőr-szakközépiskolát.
2008.06.27. 07:13
 
 
Kétszázszor riasztották viharkárok miatt a tűzoltókat
Összesen mintegy kétszáz esetben riasztották viharkárok miatt a tűzoltókat országszerte csütörtök este és péntekre virradó éjszaka - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel péntek reggel. Dobson Tibor ismertetése szerint a vihar főleg az ország északi megyéiben, valamint a Közép-Dunántúlon okozott károkat, legtöbbször tetőkárok, fakidőlések és vízkárok miatt kérték a tűzoltók segítségét. Mint mondta, személyi sérülsekről nem tudnak. Sátoraljaújhelyen csütörtök este felhőszakadás és jégeső okozott károkat, a vihar mintegy százötven házat megrongált és ötven embernek kellett elhagynia otthonát.
2008.06.27. 07:00
 
 
EURO-2008: magabiztos spanyol továbbjutás
Spanyolország 3-0-ra nyert Oroszország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol Németországgal találkozik. Az ibériai együttes legutóbb 1984-ben játszott Eb-döntőt, de 24 évvel ezelőtt az aranymeccset 2-0-ra elveszítette a házigazda franciákkal szemben. Elődöntő: Spanyolország-Oroszország 3-0 (0-0), gól: Xavi (50.), Güiza (73.), Silva (82.). Bécs, 50 ezer néző.
2008.06.26. 22:41
 
 
The Wall Street Journal Europe: érdemes fúrni a magyar gázért
Délkelet-magyarország hagyma- és foghagymaföldjei alatt rejtőzik Európa egyik legjobban őrzött energiatitka, egy hatalmas földgáztartalék, amelyet sokáig elérhetetlennek tartottak, írta a The Wall Street Journal Europe. A Makói Árok évtizedeken át csak olajipari szakemberek szűk csoportjának jelentett valamit. Ez megváltozott áprilisban, amikor az amerikai Exxon Mobil, a világf legnagyobb olajtársasága részesedést vásárolt a vállalkozásból. Magyarországon már előtte is újságfőcímek hirdették, hogy nem csak Magyarország lehet önellátó földgázból a makói vagyonnak köszönhetően, hanem összes kelet-európai szomszédját is elláthatja, emlékeztetett az újság.
2008.06.26. 21:19
 
 
Gyökeresen átalakul az internetcímek rendszere
Az internet elmúlt 25 éves történetének legnagyobb szabású reformját indította el az ICANN, az internetcímeket és végződéseket felügyelő nemzetközi szervezet, amely párizsi közgyűlésén csütörtökön egyhangú döntéssel felszabadította az internetes címek használatát. A reform lényege az úgynevezett legfelső szintű domain nevek felszabadítása, vagyis az, hogy szinte akármi következhet az internetes címekben az utolsó pont után, ahol jelenleg csupán néhány különböző típusú végződés - például .com, .org vagy egy országdomain, mint a .hu - szerepelhet. A reformterv kidolgozói megszüntették a latin ábécé dominanciáját is, a jövőben szabadon lehet majd használni a cirill vagy éppen a kínai írásjeleket az internetcímekben.
2008.06.26. 20:34
 
 
Táblákkal figyelmeztet a trükkös tolvajokra a rendőrség a sztrádákon
Figyelmeztető táblákat helyez ki a rendőrség az összes Budapest környéki autópálya menti pihenőbe, hogy felhívja az autósok figyelmét az egyre sűrűbb "trükkös lopásokra" - közölte a rendőrség. Ebben az évben csak Pest megyében 34 úgynevezett trükkös lopásról szereztek tudomást, melynek során az elkövetők "segítő szándékkal" leállítják az autóst, majd elterelik a figyelmét és az autóból ellopják értéktárgyait. A legtöbb ilyen bűncselekmény elsősorban az M1-es, M5-ös autópályán, illetőleg az M0-ás autóúton történt. A rendőrségi tájékoztatás szerint a lopásokat elsősorban az éjszakai órákban követik el az autópályák mentén kialakított pihenőkben.
2008.06.26. 20:08
 
 
Wimbledon: Szávay vegyes párosban bejutott a második fordulóba
Bejutott a második fordulóba vegyes párosban Szávay Ágnes a wimbledoni teniszbajnokságon. A magyar játékos a svájci Yves Allegróval az oldalán három szettben kerekedett felül a Melanie South, Alex Bogdanovic kettősön. A magyar, svájci duónak a negyedik helyen kiemelt Cara Black, Paul Hanley zimbabwei, ausztrál kettős lesz a következő ellenfele. Szávay egyesben és női párosban is a legjobb 32 között van.
2008.06.26. 19:06
 
 
Ismét Dobogókőn tanácskozik Gyurcsány Ferenc az MSZP elnökségével
Ismét Dobogókőn tanácskozik pénteken Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, szocialista pártelnök az MSZP elnökségével, parlamenti frakcióvezetésével, a kormánytagokkal és az államtitkárokkal. Az egyeztetés elején - hasonlóan a két héttel ezelőtti konzultációhoz - Gyurcsány Ferenc tart beszámolót, az elhangzottakhoz pedig bárki hozzászólhat az MSZP vezetése, az államtitkárok és a kormánytagok közül. Az MTI úgy tudja, a miniszterelnök összegzi, hogy a két héttel ezelőtt megfogalmazottakhoz képest mi a helyzet most, miután az MSZP teljes frakciójával és az SZDSZ vezetésével egyeztetett.
2008.06.26. 18:10
 
 
Kiemelten ellenőrzik a turistabuszokat július elejétől
Az utazásbiztonság fokozása érdekében, a turistaforgalomra tekintettel a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) július 4-11. között kiemelten ellenőrzi a különjárati autóbuszokat. Az ellenőrzésekre elsősorban a határátkelőhelyeknél, és a frekventált belföldi üdülőhelyek körzetében lehet számítani. Az ellenőrzés során a turistacsoportokat, diákcsoportokat szállító, nem menetrendszerinti autóbuszok műszaki állapotát, a gépjárművezetők vezetési és pihenőidejének betartását vizsgálja a hatóság. Az ellenőrzések során - amennyiben az autóbusz műszaki állapota miatt alkalmatlan a közúti forgalomban való részvételre, vagy a sofőr nem tartotta meg az előírt pihenőidőt - a hatóság megtilthatja a továbbközlekedést.
2008.06.26. 17:55
 
 
A VDSZSZ MÁV-START a vasutassztrájk folytatása mellett
Folytatná a februárban kezdett, és azóta többször felfüggesztett vasutassztrájkot a VDSZSZ Szolidaritás. A VDSZSZ MÁV-START társasági választmánya ellenszavazat nélkül elfogadott határozatában felszólította a VDSZSZ sztrájkbizottságát a munkabeszüntetés júliusi folytatására, amennyiben a közeljövőben nem jön létre megegyezés sztrájkköveteléseik teljesítéséről - közölte a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ).
2008.06.26. 17:37
 
 
Wimbledon: Venus Williams a 32 között
A négyszeres győztes, címvédő Venus Williams két szettben nyert Anne Keothavong ellen a wimbledoni tenisztora második fordulójában. A hetedik helyen kiemelt amerikai játékosnak 104 percre volt szüksége ahhoz, hogy búcsúztassa a torna egyetlen brit női egyéni versenyzőjét.
2008.06.26. 17:05
 
 
Az amerikai legfelsőbb bíróság történelmi döntése a fegyvertartásról
Az amerikai legfelsőbb bíróság történelmi döntést hozott csütörtökön a fegyvertartás kérdésében: kimondta, hogy az amerikaiaknak joguk van önvédelem és vadászat céljából fegyvert birtokolni. Az Egyesült Államok 9 tagú legfőbb bírói testülete megosztott, 5-4-es szavazati arányú döntést hozott, amelyet óriási várakozás előzött meg. A legfelsőbb bíróság 1939 óta első ízben foglalt állást az alkotmány második kiegészítésében szereplő fegyvertartási jogról, amely az amerikai alaptörvény legvitatottabb pontjai közé tartozik. A bíróság egy washingtoni fellebbezés kapcsán foglalkozott az üggyel: egy fővárosi állampolgár keresetében azzal érvelt, hogy saját biztonsága érdekében fegyvert akar tartani otthonában.
2008.06.26. 16:59
 
 
Mugabe nem halasztja el a választást
Robert Mugabe zimbabwei államfő bejelentette, hogy a külföldi felszólítások ellenére sem halasztja el az elnökválasztás második fordulóját, de kész tárgyalni az ellenzékkel. Egy kampánybeszédében kijelentette: "egyes afrikai testvéreink e javaslattal arra ösztönöznek, hogy sértsük meg saját törvényeinket, de ezt mi visszautasítjuk". Közölte, hogy részt vesz az Afrikai Unió jövő heti csúcsértekezletén, de nem fogadja el, hogy kívülről erőltessenek rá megoldást Zimbabwéra. Eközben Hararéban szabadlábra helyezték az ellenzék második számú vezetőjét, akit hazaárulás vádjával tartóztattak le. Tendai Bitinek óvadékot kellett letennie.
2008.06.26. 16:43
 
 
Romlik a gazdasági hangulat Nyugat-Európában
E havi adatok szerint nem látják kedvezően országuk gazdasági helyzetét sem a franciák, sem az olaszok, a nyaralások időszakába lépve. Három éve a legalacsonyabban áll az olasz üzleti bizalmi mutató, míg a francia fogyasztói hangulat indexe 1987. óta, amióta számolják, nem került ilyen mélyre. Az üzleti hangulatot az EKB kamatemelésre utaló szándéka rontja, együtt e szándék okával, az infláció gyorsulásával, közölték a mutatót kezelő francia statisztikai hivatalban. Franciaországban a fogyasztói hangulatindex mínusz 46 ponton van. Már májusban is mínusz 42 pontra, rekord mélységbe esett, további romlására nem számítottak.
2008.06.26. 16:23
 
 
Kölyökdömping a nagy maráknál az állatkertben
Nyolc kölyök született a Fővárosi Állat- és Növénykert Dél-Amerika kifutójában lakó nagy maráknál. A legidősebb öthetes, a legfiatalabb tegnap látta meg a napvilágot. A furcsa külsejű rágcsálóknál, amelyek a nagyközönség szerint egyszerre emlékeztetnek nyúlra, őzre és kengurura, május 16-án született az idei első kölyök. Azóta több nőstény is megellett, így a tegnap világra jött kicsivel együtt összesen nyolc kölyökkel gyarapodott a tizenhét felnőttből álló maracsapat. Sok más rágcsálótól eltérően a nagy mara kölykök viszonylag fejletten születnek, nem sokkal világra jövetelük után lábra állnak és követik anyjukat.
2008.06.26. 15:55
 
 
Július 7-én meghallgatást tartanak az OMV-Mol-ügyben
Július hetedikén zárt ajtók mögötti meghallgatást tartanak az OMV-Mol-ügyben zajló, európai uniós versenyjogi vizsgálat keretében - erősítette meg csütörtökön az osztrák olaj- és gázipari konszern szóvivője. Thomas Huemer közlése szerint a meghallgatáson a két cég képviselői ismételten kifejthetik álláspontjukat a bizottsági eljárás tárgyát képező, esetleges egyesülésről. Az Európai Bizottság a vizsgálat részeként a héten eljuttatta az OMV-nak azt a listát, amely a Mol megvásárlásával kapcsolatos, versenyjogi szempontból felvetődő kételyeit tartalmazza.
2008.06.26. 15:46
 
 
Rogán: állandó engedéllyel működhet a Gödör Klub büféje
Miután a főváros illetékes bizottsága egyhangúlag megszavazta a tulajdonosi hozzájárulást, az V. kerületi önkormányzat is rekordsebességgel kiadhatta az állandó működési engedélyt a Gödör Klub büféjének, így zavartalanul folytathatja működését a kulturális központ és szórakozóhely - közölte Rogán Antal (Fidesz) polgármester csütörtökön a Gödör Klubban. Fülep Ákos építésszel, az Erzsébet téri intézmény vezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján Rogán Antal hangsúlyozta: a tulajdonosi hozzájárulás hiánya miatt kellett a kerületnek megvonnia a működési engedélyt, miután az ügyészség is vizsgálódott az ideiglenes működési engedély tarthatatlansága ügyében.
2008.06.26. 15:32
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi 13. az első időmérőn
Talmácsi Gábor a 13. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának első időmérő edzésén, a 125 kcm-es kategóriában. A tréningen az olasz Simone Corsi volt leggyorsabb, megelőzve a brit Bradley Smith-t és a spanyol Joan Olive-ot. Eredmények: 125 kcm, 1. időmérő: 1. Simone Corsi (Aprilia) 2. Bradley Smith (Aprilia) 3. Joan Olive (Derbi) 4. Mike Di Meglio (Derbi) 5. Sandro Cortese (Aprilia) 6. Scott Redding (Aprilia) ...13. Talmácsi Gábor (Aprilia).
2008.06.26. 14:34
 
 
Harmincezer forintra büntették a kormányfőre játék pisztolyt fogó férfit
Harmincezer forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön azt a férfit, aki az idei városligeti majálison játék pisztolyt fogott a miniszterelnökre. A bíró a határozat indoklásakor elmondta: a legfeljebb hatvan nap elzárással vagy 150 ezer forint pénzbüntetéssel sújtható szabálysértésnél azért döntött a 30 ezer forint pénzbírságról, mert ez alkalmas arra, hogy az eljárás alá vont személyt az ilyen, vagy hasonló bűncselekményektől visszatartsa. Ha a pénzt a férfi nem fizeti be, akkor hat napig közmunkát kell végeznie, ha pedig azt sem teljesíti, akkor tíz nap elzárásra változtatják a büntetést. Az ítélet nem jogerős. A férfi nem jelent meg a tárgyaláson.
2008.06.26. 14:09
 
Megnyílt az ország első nőgyógyászati prevenciós intézete Óbudán
Az Óbudai Egészségcentrumban nyitotta meg kapuit csütörtökön az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós központja, a G1 Intézet. Az intézet a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság szakmai felügyelete alatt működik, amelynek főtitkára, Szőnyi György a megnyitón elmondta: a központ komplexen kíván foglalkozni az egészségmegőrzéssel, a különböző női betegségek megelőzésével, de lehetőség nyílik szűrővizsgálatok elvégzésére, vagy a már kialakult megbetegedések kezelésére, a várandósság végigkísérésre, tanácsadásra.
2008.06.26. 14:02
 
 
Orbán: "szálanként" vizsgáljuk meg a korrupciós ügyeket a kormányváltás után
Arra tett ígéretet Orbán Viktor, hogy a Fidesz hatalomra kerülése esetén "szálanként" vizsgálják majd meg azokat a korrupciós ügyeket, amelyeket egy honlapon gyűjt folyamatosan az ellenzéki párt. A Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjúban az ellenzéki vezető felhívta a figyelmet a www.korrupedia.hu oldalra, amelyet május végén indított útjára a Fidesz. "Hallom, hogy az MSZP a gyanús esetek listáját kéri tőlünk. Nos ott van:lehet böngészni" - fogalmazott. Orbán Viktor szerint a honlapon a jelenlegi kormány "korrupciós hagyatékát", a "hatalommal visszaélés eseteit" gyűjtik, amelyeket "szálanként" meg fognak vizsgálni a kormányváltás után.
2008.06.26. 14:00
 
Fidesz: Kiss Pétert kérdezik a kormányszóvivő.hu oldal költségeiről
A Fidesz írásban kér választ a kancellárminisztertől a kormányszóvivő.hu portál elkészítésének körülményeiről; a párt szóvivő-helyettese azt is közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesz minden jogi eszközt felhasznál, hogy kiderítse: miért kerül 200 millió forintba ennek a honlapnak az elkészítése és üzemeltetése. Cser-Palkovics András hozzátette: a válaszok áttekintése után döntenek arról, tesznek-e, s ha igen, milyen jogi lépéseket. Közölte: az interneten megtalálták a kormányszóvivő.hu "ikerpárját", aminek az elkészítése - a készítők által a honlapon közzétett információ szerint - nulla forintba került. A politikus elmondta összevetette a két oldalt, és megállapította, hogy tartalmukban azonosak.
2008.06.26. 13:51
 
 
Öt ember halálát okozta a hőség Horvátországban
Legalább öt ember halálát okozta Horvátországban az idei nyár első nagy meleghulláma, amikor a hőmérséklet helyenként 38 Celsius-fokig is emelkedett. A Jutarnji List című újság beszámolója szerint négy férfi Zágrábban, egy nő pedig az adriai Zára (Zadar) kikötővárosban halt meg. Mindannyiuk halálát az okozta, hogy szívük a kánikulában felmondta a szolgálatot. A legmelegebbet, 38 fokot Vukovarban mértek. A horvát mentőszolgálatok a szokásosnál húsz százalékkal több beavatkozást végeznek, többségében krónikus szívbetegeken, ájultakon és kiszáradt embereken segítenek.
2008.06.26. 13:40
 
 
Afganisztán és az olaj a fő témája a G-8 külügyminiszteri ülésének
A nyolc ipari nagyhatalom külügyminisztere egyetért abban, hogy fokozni kell az erőfeszítéseket Afganisztán helyzetének megszilárdítására, s szükség van az olaj- és élelmiszerárak stabilizálására a globális válság elkerülése végett. A nagyhatalmak képviselői Kiotóban kezdtek kétnapos tanácskozást, amelyen előbb kétoldalú megbeszéléseket tartottak, majd munkavacsorával fejezték be a napot. Az értekezlet készíti elő ezeknek az országoknak a júliusra kitűzött csúcstalálkozóját. Első döntésükként bejelentették, hogy 4 milliárd dollárnyi segélyt adnak az afgán-pakisztáni határtérségben élő törzseknek. "A térség az instabilitás forrása" - mondta Komura Maszahiko japán külügyminiszter.
2008.06.26. 12:45
 
 
Interaktív térkép készült a szándékolatlan roaming ellen
Interaktív térképet készített a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) a szándékolatlan roaming megelőzésére; az NHH szakemberei az interaktív térképet 116 útvonalon 145 ezer mérőpontot kialakítva hozták létre. Takács Péter, a hírközlési fogyasztói jogok képviselője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szándékolatlan roaming (barangolás) megelőzésére a mobiltelefonokon a kézi hálózatválasztást kell beállítani, és a határszéleken érdemes mindig figyelni, melyik cég az aktív szolgáltató. A hatóság honlapján megtekinthető, hogy milyen területeken következhet be a szándékolatlan roaming.
2008.06.26. 12:44
 
 
Áll a kilépő forgalom Röszkén
Egyelőre két órát kell várakozni, de a délután folyamán tovább nőhet a kilépő forgalom várakozási ideje a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte az MTI-vel csütörtökön a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Pál János elmondta: a torlódást elsősorban a Nyugat-Európában dolgozó török vendégmunkások szabadságolása okozza. A hatóságok a Szerbia felé tartóknak a tompai átkelőhelyet, vagy a szerb és magyar állampolgárok részére a reggel nyolc és este hat óra között nyitva tartó tiszaszigeti átkelőt javasolják.
2008.06.26. 12:42
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359[2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista