2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
EURO-2008: Ballack a német kezdőcsapatban
Michael Ballack a kezdőcsapatban lép pályára a német labdarúgó-válogatottban a spanyolok elleni Európa-bajnoki döntőben. A német középpályás vádlisérülése miatt pénteken és szombaton sem tudott edzeni. A németek kezdőtizenegye: Jens Lehmann - Arne Friedrich, Per Mertesacker, Christoph Metzelder, Philipp Lahm - Thorsten Frings, Thomas Hitzlsperger - Bastian Schweinsteiger, Michael Ballack, Lukas Podolski - Miroslav Klose. A spanyolok összeállítása: Iker Casillas - Sergio Ramos, Carles Puyol, Carlos Marchena, Joan Capdevila - Marcos Senna - Andrés Iniesta, Xavi, Cesc Fabregas, David Silva - Fernando Torres.
2008.06.29. 18:29
 
 
Sólyom: támogatni kell a kisebbségeket
A kulturális nemzet fogalmát szeretné elfogadottá tenni Sólyom László, aki szerint minden kisebbségnek jár a támogatás. A köztársasági elnök, aki a nyugat-szibériai Hanti-Manszijszkban nyilatkozott magyar újságíróknak vasárnap programja zárásaként, észt, finn és orosz kollégájával részt vett a finnugor népek V. világkongresszusán. Az államalkotó három finnugor nemzet államfője vasárnap felavatták a "barátság fáját": a város központjában álló, fémből készült, fa alakú alkotás minden ága egy-egy finnugor népet, népcsoportot jelképez.
2008.06.29. 15:56
 
 
Jóváhagyta az izraeli kormány a Hezbollahhal történő fogolycserét
Az izraeli kormány nagy többséggel jóváhagyta vasárnapi ülésén azt a fogolycsere-megállapodási tervezetet, amelynek értelmében Izrael szabadon enged öt libanoni elítéltet a Hezbollah libanoni fegyveres szervezet fogságában lévő két olyan izraeli katonáért, akiről Izrael úgy tudja, hogy halottak - közölték kormányzati források. Az ülés elején Ehud Olmert miniszterelnök közölte: minden körülményt mérlegelve ő támogatja a fogolycserét, noha Izrael értesülései szerint a két katona 2006 júliusában történt elfogásukkor megsebesült, és nem sokkal később belehalt sérülésébe, emiatt az élő libanoniak szabadon bocsátásával Izraelnek "nagy árat kell fizetnie" értük.
2008.06.29. 14:55
 
 
Kajak-kenu Vk, Poznan: nem sikerült Kolonicsék versenye
A Kozmann György, Kolonics György duó csak a kilencedik, azaz utolsó lett a C-2 500 m döntőjében a kajak-kenusok poznani Világkupa-versenyén. A pekingi olimpiára készülő kettős a viadal honlapja szerint több mint 15 másodperces hátránnyal érkezett a célba a győztes német Thomas Luck, Stefan Holtz páros mögött, így valószínűleg valamilyen technikai problémával küzdött a futam során. Kolonicsék szombaton, 1000 m-en másodikként zártak. A lengyelországi regattán csak ez az egység indult magyar részről.
2008.06.29. 14:48
 
 
Nehéz dolga lesz a francia elnökségnek az EU-ban
Az EU soros elnökségét július elsején fél évre átvető francia kormányzat négy feladatot tart a legfontosabbnak: a klímavédelmet, a mezőgazdasági politikát, a bevándorlási politikát és az európai védelmi politikát - elsősorban ezekben akar haladást elérni, de feladata nem lesz könnyű, és kénytelen lesz a szociális dossziéval is foglalkozni. A gazdasági kérdések közül a klímavédelemben a francia kormány erőteljesen szorgalmazza az új, ez év végéig EU-szinten elfogadandó széndioxid-kibocsátási tervezetet. Ezekről tavaly óta tárgyalnak az EU-ban, de az új szabály-elképzelések egy részét a kelet-európai tagországok - köztük Magyarország - méltánytalannak tartják.
2008.06.29. 14:37
 
 
Vízilabda: Kupagyőztes a Kemény-csapat
Tornagyőztesként szállhatott vízbe vasárnap kora délután a magyar férfi vízilabda-válogatott a görögök ellen a szombathelyi ING Kupán, melyet újabb sikerével százszázalékos mérleggel nyert meg. Eredmény: Magyarország-Görögország 12-11 (2-4, 2-1, 3-1, 5-5), a magyar góldobók: Molnár 3, Varga Dénes, Hosnyánszky 2-2, Gór-Nagy, Kiss G., Szivós, Benedek, Varga Dániel 1-1. A torna legjobbja Madaras Norbert lett. Az ING Kupa végeredménye: 1. Magyarország 6 pont, 2. Montenegró 4, 3. Németország 2, 4. Görögország 0.
2008.06.29. 14:32
 
 
Londoni elemzők szerint Kelet-Európában tovább fog tartani az infláció
A globális élelmiszer- és üzemanyagár-emelkedés mindenhol nagy inflációs ugrásokat okozott, de számos kelet-európai országban a "végletekig laza" pénzügypolitika még tetézte is ennek hatását, és ezekben a gazdaságokban emiatt tovább is fog tartani a magas infláció, áll az egyik vezető londoni befektetési ház hétvégi elemzésében, amely szerint Magyarország a térség megfelelő pénzügypolitikát űző országai közé tartozik, és ezért itt - bár éves távlatban még a cél felett marad - hamarosan le is cseng az erős infláció.
2008.06.29. 14:26
 
 
Vadai Ágnes a nők közéleti szerepéről beszélt Monacóban
A két nem egyenjogúságának kérdését csakis partnerségben lehet megvalósítani a nők és férfiak között, hogy ez utóbbiak megértsék és elfogadják, az nem ellenük irányul, hanem értük van - egyebek között ezt hangsúlyozta Vadai Ágnes honvédelmi államtitkár Monacóban a Crans Montana Fórumon mondott felszólalásában. Az államtitkár vasárnap az MTI-nek telefonon nyilatkozott a politikusokat, üzletembereket és a civil szervezeteket tömörítő csoportosulás június 26. és 29. között tartott tanácskozásáról. A rendezvény fő témája ugyan a mediterrán térség volt, ezen belül azonban tartottak egy női fórumot, amely foglalkozott a nőknek a közéletben, illetve a konfliktushelyzetekben betöltött szerepéről.
2008.06.29. 12:49
 
 
Fidesz: Magyarországon drágulnak a legdrasztikusabban az élelmiszerek
Az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságában tevékenykedő Fidesz-képviselők a jövő hétre a bizottság rendkívüli összehívását kezdeményezik annak érdekében, hogy a testület megtárgyalja, miért emelkednek tudomásuk szerint Magyarországon a legdrasztikusabb mértékben Európában az élelmiszerárak. A kezdeményezést vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón bejelentve Font Sándor (Fidesz), az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke a kormány szemére vetette, hogy - mint mondta - semmit nem tesz a nagy mértékű élelmiszerár-drágulás megakadályozására.
2008.06.29. 12:45
 
 
EURO-2008: győzelmet várnak a németek, Merkel a kabalájuk
Egy vasárnap közzétett felmérés szerint a németek 72 százaléka bízik a győzelemben. Mindössze 20 százalék van azon a véleményen, hogy a spanyolok lesznek az Európa-bajnokok, míg 8 százalék nem mert jósolni. Különösen bizakodóan nyilatkoztak a férfiak, míg a nők kissé óvatosabbak voltak. Angela Merkel kancellárral az élen - egy kivétellel - a spanyolok elleni német győzelemre fogadott az egész kormány, amely csaknem teljes létszámban ott lesz az osztrák fővárosban. A csapat fő kabalájának amúgy Angela Merkel számít, a Sweinsteigert különösen kedvelő német kancellár asszony ugyanis személyes jelenlétével eddig mindig szerencsét hozott.
2008.06.29. 12:37
 
 
Ijedtében nagyot futott Tyson Gay
Tyson Gay, a 100 és a 200 méteres síkfutás világbajnoka 9.77 mp-es kiváló idővel nyerte negyeddöntős futamát az amerikai atlétikai bajnokságon, egyben olimpiai válogatón. Az amerikai rekordot jelentő remek futáshoz az az ijedtség is kellett, ami az első fordulóban érte, amikor is - saját elmondása szerint - eltévesztette a célvonalat, és majdnem kiesett. "Az első futás után megijedtem. Majdnem elsírtam magam, mert azt hittem, nem is jutottam tovább. Ideges voltam, ezért aztán a negyeddöntőben mindent beleadtam, csak a legutolsó métereken engedtem ki egy kicsit" - összegezte a történteket Gay, aki elsőre 10.14-gyel ért célba.
2008.06.29. 12:17
 
 
Bajnai szerint jól teljesít az ország
Magyarország jól teljesít az uniós források lehívása terén Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerint, Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere viszont úgy látja, hogy az ország egy idegbeteg, antipatikus stréber szerepét játszva, túllihegve igyekszik az unió normaelvárásainak eleget tenni, ami pedig lehetetlen feladatok elé állítja az önkormányzatokat. A miniszter előadásában a Magyar Polgármesterek VII. Világtalálkozójának első napján, vasárnap, azt mondta, hogy az újonnan csatlakozott országok közül Magyarország kiemelkedően teljesít, az összes rendelkezésre álló forrásnak a 93 százalékát le tudtuk hívni az ez év végéig rendelkezésre álló forrásokból.
2008.06.29. 11:26
 
 
A földrengés sújtotta Szecsuanba látogatott Condoleezza Rice
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter vasárnap délelőtt a földrengés sújtotta Szecsuan tartomány közigazgatási központjába, Csengtuba látogatott, ahol a katasztrófa túlélőivel találkozott, és részvétét fejezte ki az elhunytak hozzátartozóinak. Az amerikai külügyminiszter kétnapos kínai körútja során négy órát tölt a nyugat-kínai Szecsuan tartományban. Ezt követően Pekingbe utazik, ahol a kínai vezetőkkel többek között az észak-koreai nukleáris kérdésekről tárgyal.
2008.06.29. 11:15
 
 
Bolt gyorsabb volt Powellnél, Campbell nem indul 100-on az olimpián
A 100 méteres síkfutás világcsúcstartója, Usain Bolt legyőzte a rekord korábbi birtokosát, Asafa Powellt a jamaicai atlétika bajnokságon, egyben olimpiai válogatón. Az igazi szenzáció azonban az, hogy ugyanezen a távon a nőknél a világbajnok Veronica Campbell csak negyedik lett, így ebben a számban nem szerzett pekingi indulási jogot, mivel csak az első három szerepelhet a játékokon. Kerron Stewart győzött 10.80 mp-cel, mögötte Shelly-Ann Fraser (10.85) és Sherone Simpson (10.87) ért a célba. Campbell - a 2004-es olimpia bronzérmese - 10.88-at futott.
2008.06.29. 10:54
 
 
Cégbejegyzés júliustól csak elektronikusan
Kizárólagossá válik az elektronikus cégbejegyzés Magyarországon július 1-jével, addig valamennyi nyomtatványkitöltő program letölthető lesz a ceginformacioszolgalat.irm.gov honlapról - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM). Az Országgyűlés tavalyi döntésének megfelelően a cégeljárás többlépcsős "elektronizálása" fontos mérföldkőhöz érkezik azzal, hogy 2008. július 1-jével kizárólagossá válik az elektronikus cégbejegyzés (változásbejegyzés). A leghaladóbb nemzetközi normákhoz, vagyis az egy óra alatt megvalósuló cégbejegyzéshez történő felkészülés a cégtörvény módosításának elfogadása óta zajlik.
2008.06.29. 10:47
 
 
Kézilabda: Zsiga Gyula a Podgorica edzője
Zsiga Gyula a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatánál folytatja edzői pályafutását. A tréner, aki a legutóbbi idényben a Budapest Bank-FTC együttesét irányította, szombaton írta alá két évre szóló szerződését. "Úgy éreztem, nagyon örülnek nekem, tisztelet vett körül - mondta az MTI érdeklődésére a találkozóval kapcsolatban. - Nekem tulajdonképpen ez az első külföldi megmérettetésem, remélem, sikerül jó munkát végeznem ebben a két évben. A csapat hagyományosan nagyon erős, igaz, most sok benne a fiatal, az átlag életkor húsz-huszonkét év. A feladatom az, hogy egyénileg is fejlesszem a játékosokat, és a csapattal is teljesítsem az elvárásokat."
2008.06.29. 10:43
 
 
WBC: Pacquiao újabb győzelme
Manny Pacquiao a Boksz Világtanács (WBC) könnyűsúlyú címmérkőzésén legyőzte David Diazt, ezzel ő az első ázsiai öklöző, aki négy súlykategóriában világbajnoki címet tudott szerezni. A Fülöp-szigeteki bokszoló Las Vegasban a kilencedik menetben kiütéssel intézte el amerikai riválisát. Pacquiao végig fölényben volt, jobb horgaival és felütéseivel, valamint balegyeneseivel kontrollálta Diazt, aki alig találta el őt. Mostani győzelme már a 47. volt profi pályafutása során, emellett három vereséget szenvedett el, kétszer pedig döntetlennel zárt. Az amerikai öklöző 34 ütközetet vívott meg sikeresen, kettőt vesztett el, míg egy összecsapásán nem hirdettek győztes.
2008.06.29. 10:40
 
 
Kényelmesebb űrruhákat kapnak az asztronauták
Az amerikai űrügynökség (NASA) új űrruhákat rendelt a következő holdutazásra. Kényelmesebbeket, mint a jelenlegiek, ugyanakkor olyanokat, amelyek a maximális védelmet nyújtják. A Constellation-nek elnevezett öltözékeket a Oceaneering International texasi cég tervezi és kivitelezi egy 120 millió dolláros előszerződéssel - írta az El País című spanyol napilap. Két modellről van szó: az egyiket az új Orion rendszerű, az űrállomásra szállító űrsiklók kabinjaiban viselik majd, a másik egy szkafander, amely a holdsétákra lesz alkalmas.
2008.06.29. 10:24
 
 
Akár 3-4 perccel is megnő a villamosok menetideje a rossz pálya miatt
Egyes vonalakon akár 3-4 perccel is megnő a villamosok menetideje a vasúti pálya rossz állapota és az emiatt bevezetett sebességkorlátozások miatt - tudta meg az MTI a Budapesti Közlekedési Zrt-től. A BKV a villamospótló járatokat beleszámolva 27 vonalon közlekedtet síndöcögényeket. Összesen 307 szerelvényből áll a járműpark. Ebből egy átlagos napon 263 szerelvény szállít utasokat. A cég szerint a dél-pesti vonalak, a 28-as és a 37-es vannak a legrosszabb állapotban. A pályaszakaszok felújítása mintegy 10 milliárd forintot igényelne, de erre nincs elég pénze a vállalatnak. A pályarekonstrukciók nagyobb részének fedezetét a Fővárosi Önkormányzat tőkepótló támogatásából tudják biztosítani.
2008.06.29. 10:20
 
 
Egyre kevesebb a fekete manöken
Mounia, Naomi, Katoucha, Iman vagy Alek: a 80-es évek óta ők voltak a fehér topmodellek mellett a divatbemutatók sztárjai - mára azonban a fekete csillagok szinte eltűntek a divatparádékról, elsöpörte őket a keleti nők sikere és esztétikai értékeik hulláma. Mario Lefranc divattervező, a Lefranc-Ferrant cég részéről már egyenesen "unja az orosz szépségeket, a kékszemű szőkeségek özönét", és arról panaszkodik, hogy manapság "igazán keresni kell a fekete bőrűeket, az ügynökségek nem küldenek". Lydia Kamitsis divattörténész szerint furcsa, hogy ma, amikor a sokféleséget hirdetik, támogatják, elfogadják, ez nemhogy nem nyilvánul meg az emelvényeken, hanem ennek az ellenkezője tapasztalható.
2008.06.29. 10:17
 
 
Szandál trendek nyárra
Felkavarta az idei divatot a gladiátor szandál megjelenése, de azon kívül is rengeteg trendi és csinos stílus között válogathatunk.
2008.06.29. 10:02
 
 
Öngyilkos lett Ruslana Korshunova topmodell
Szinte biztosra vehető, hogy öngyilkos lett Ruslana Korshunova, a Vogue magazin és számos tekintélyes nyugati divatház fotómodellje. A mindössze húszéves szupermodell egy manhattani ház kilencedik emeletén lévő lakásából zuhant ki szombaton. A New York-i média feltételezése szerint Korsunova öngyilkosságot követett el, a rendőrök ugyanis nem találtak erőszakra utaló nyomokat a lakásán. A kazahsztáni születésű, orosz nemzetiségű topmodell három évvel ezelőtt kezdte meg sokat ígérő pályáját a divat világában, miután egy nyugati ügynökség felfigyelt egy kazah lapban megjelent fényképére.
2008.06.29. 09:37
 
 
Konnektoros hibrid a Volkswagentől
A Volkswagen bemutatta Golf Twin Drive névre keresztelt legújabb tanulmányát, melyben egyszerre két motor is helyet kapott: egy elektromos és egy belső égésű. A Volkswagen sem akar kimaradni a nagy hibridversenyből, a wolfsburgi gyár is bemutatta a maga elképzelését a jövő környezetbarát járművéről. A csütörtökön leleplezett Golf Twin Drive tanulmány egyszerre két motorral dolgozik: elektromos hajtóműve a rövid, városon belüli távolságok leküzdésében segít, a nagyobb lélegzetű utakon viszont dízelmotorjára támaszkodik.
2008.06.29. 09:37
 
 
Visszatér a Bee Gees?
Öt évvel fivérük halála után újra a Bee Gees néven koncertezhet Robin és Barry Gibb.
2008.06.29. 09:34
 
 
KÖNYV: Képes világtörténelem
A gazdagon illusztrált, átfogó történelmi alapmű mintegy 4000 rajzával és képével elengedhetetlenül jelen kell legyen minden egyes könyvespolcon. Átlátható szerkezete - időszalaggal, kiemelt hasábokkal, színes kereszthivatkozásokkal - alapján a könyv használata egyszerű és élvezetes. Akárhol üti is föl, kedves Olvasó, gyorsan és könnyen átláthatja, hogy melyik országról és melyik korszakról van szó éppen. A National Geographic csapata garancia az ismeretanyag tökéletes rendszerezésére.
2008.06.29. 09:31
 
 
105 évesen a hosszú élet receptjéről
Egy 105 éves brit aggastyán szerint a hosszú élet receptje az ő reggeli receptje: minden napot egy komplett brit villásreggelivel kell kezdeni, egyebek közt hurkával, kolbásszal. Ennek főbb elemei: négy szelet sültszalonna, egy kolbász, két tojás, gomba, paradicsom, egy darab véres hurka és három szelet pirítós. Hogy azért némi egészségeset is belevigyen, a bácsi megeszik még egy tálka gabonapelyhet is - adta hírül a brit sajtó. A fenti, igen bőséges reggelit amúgy 91 éve eszegeti, azaz több mint 33 ezer adagnyit kebelezett be - eddig.
2008.06.29. 09:28
 
 
Paris adakozott
Paris Hilton egy rendkívül nagylelkű adománnyal lepte meg a Los Angeles-i gyermekkórházat. A 27 éves sztárt egy látogatása után annyira mélyen érintették a látottak, hogy úgy döntött, nagy összeggel támogatja az intézményt.
2008.06.29. 09:28
 
 
Hétfőn búcsúzik az Ab a távozó tagjaitól
Az Alkotmánybíróság (Ab) tagjai a hétfői teljes ülésen búcsúznak el Bihari Mihálytól, a testület távozó elnökétől valamint Kukorelli Istvántól, akinek szintén július 3-án jár le alkotmánybírói megbízatása. Bihari Mihályt és Kukorelli Istvánt 1999. június 22-én választotta meg az Országgyűlé, megbízatásuk július 3-án jár le, mivel a 11 tagú testület tagjainak mandátuma megválasztásuktól számítva kilenc évre szól. Bihari Mihály és Kukorelli István újraválasztására a Fidesz áprilisban tett javaslatot. Bár az Alkotmánybíróságról szóló törvény szerint a testület új tagját az elődje megbízási idejének lejártát megelőző három hónapon belül kell megválasztani, ez a most távozó két tag esetében nem történt meg.
2008.06.29. 09:20
 
 
Bútorozz fénnyel a hálószobában
Ha szeretnéd, hogy a hálószobád kényelmes és praktikus legyen, akkor olyan rugalmasan változtatható megvilágításra van szükség, amit különböző világításmódok nyújtanak.
2008.06.29. 09:16
 
 
Guinness-rekord lehet a harmadára fogyott hízó
Guinness-rekordernek terjesztették elő Kínában azt a disznót, amely a harmadára fogyott le a május 12-i földrengés miatt, mivel 36 napon át jószerivel csak faszenet evett és esővizet ivott. A sertést egy múzeum fogadta be, amely azt ígéri, hogy élete végéig gondját viseli az állatnak. Az élethossziglan nem disznóvágásig értendő, hanem a disznó természetes kimúlásáig. A múzeum igazgatója büszkén hangoztatja, hogy a sertés a kínai kitartás jelképe. Az állat nagy sztár lett Kínában, már az is felmerült, hogy túlélési történetéből filmet csinálnának - adta hírül a kínai sajtó.
2008.06.29. 09:04
 
 
A családi szállodák építését ösztönzik Horvátországban
A horvátországi turizmus arculatának átalakítását is szolgálja, hogy egy kormányzati program ösztönzésével sorra nyílnak a kisebb, családi szállodák, és nem kizárólag a tengerparton. Az ilyen kisebb hotelekből 225 található már szerte Horvátországban, ezek összesen hétezer szobával rendelkeznek és 2500 munkahelyet biztosítanak. A családi tulajdonú szállodák 70 százaléka az utóbbi öt évben épült egy kormányzati ösztönző program jóvoltából. A családi szállók fokozatosan az egyik legkeresettebb szálláshellyé válnak Horvátországban, vélik az idegenforgalmi szakemberek.
2008.06.29. 08:53
 
 
Kormányzati negyed: készül az elszámolás
A Kormányzati Negyed projektre fordított összeggel a napokban számol el a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt., egyelőre annyi látszik, hogy lesz maradéka a 3,8 milliárd forintnak, mondta Száraz Gábor szóvivő, aki egyúttal közölte, hogy a Kormányzati Negyed Projekt Kft. ügyvezetői posztjától június utolsó napjával megválik Görözdi György ügyvezető. A Magyar Közlönyben február végén megjelent kormányhatározat szerint a pénzügyminiszternek június 30-ig tételesen el kell számolnia a Kormányzati Negyed projekt előkészítésére fordított pénzzel, év végéig pedig javaslatot kell tennie a terület hasznosítására.
2008.06.29. 08:47
 
 
GVH-vizsgálat az FHB hitelbiztosítási eljárásaival kapcsolatban
Vizsgálatot folytat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Földhitel és Jelzálogbank (FHB) hitelbiztosítási eljárásaival kapcsolatban, miután sok ügyfele tett panaszt - mondta Mihálovits András, a GVH szóvivője az MTI-nek. A szóvivő hozzátette, hogy eljárás még nem indult. A Földhitel és Jelzálogbank (FHB) 1992-től azzal hirdette lakáshiteleit, hogy a törlesztő részletek magukban foglalják a hitelfedezeti életbiztosítás díját. Akkor a sajtó nyilvánossága előtt írták alá az FHB és az Allianz Biztosító vezérigazgatói a csoportos életbiztosításról szóló szerződést.
2008.06.29. 08:37
 
 
Több mint háromszázezren Carlos Santana koncertjén
Több mint háromszázezer ember élvezte szombaton este Carlos Santana és együttese programját az 56-osok terén, a T-Mobile Kapcsolat koncertjén. Nagyon sokan nem is jutottak be a térre, és a mellékutcákból kivetítőkön nézték a latin gitárművészt és csapatát. Az esemény főszervezője az MTI-nek elmondta: nézőcsúcs született a 12. ingyenes koncerten. Kiemelte: a rövidesen 61 esztendős mexikói születésű gitáros és csapata rendkívül mozgalmas koncertet adott. Három perc híján két órát töltöttek a színpadon, ami egy, már "nyugdíjas korú" zenész esetében önmagában sem lebecsülendő teljesítmény.
2008.06.29. 08:25
 
 
Wimbledon: Szávay hétfőn folytatja páros meccsét
Szávay Ágnes oldalán az orosz Dinara Szafinával sötétedés miatt csak egy - elvesztett - szettet töltött a pályán a wimbledoni tenisztorna párosversenyének harmadik fordulójában. A 63 perces első - és egyetlen - szettben a 19 éves magyar mindháromszor hozta a szervaját, teljesen indiszponált partnere azonban háromszor is "leadta" adogatását, így 7:5-re az ellenfélé lett a játszma. Szávay hátát ápolni kellett az egyik szünetben, ám mint a pályáról levonulva az MTI-nek elmondta: minden rendben, csak kicsit zavarta a játékban, hogy érezte a derekát. A találkozót hétfőn fejezik be, amikor a Vasas kitűnősége az egyes nyolcaddöntőjében a kínai Csie Csenggel csap össze.
2008.06.29. 08:21
 
 
2012-ben Magyarországon lesz a finnugor népek világkongresszusa
Magyarországon tartják a finnugor népek következő világkongresszusát 2012-ben - jelentette be Sólyom László Hanti-Manszijszkban, ahol az orosz, az észt és a finn elnökkel közösen szombaton este hivatalosan megnyitotta az V. világkongresszust. Sólyom László, Dmitrij Medvegyev, Toomas Hendrik Ilves és Tarja Halonen - akik anyanyelvükön mondták el beszédeiket - egyaránt kiemelte, hogy szükség van a kulturális sokszínűségre és az anyanyelvek megőrzésére. Az orosz államfő hangsúlyozta a kultúrák közötti párbeszéd fontosságát, és úgy vélte, hogy az anyanyelv segít az identitás megőrzésében.
2008.06.29. 08:14
 
 
Július 1-jén 9,9 százalékkal nő a gáz ára
A közüzemben a lakosság számára 9,9 százalékkal, a nem lakossági fogyasztóknak pedig 7,7 százalékkal emelkedik a földgáz végfelhasználói ára július elsejétől. A földgázpiac közüzemi- és szabadpiacra oszlik. A közüzemben az árak megállapítását a Magyar Energia Hivatal készíti elő, és a változtatásra - a jogszabályok alapján negyedévenként egyszer van lehetőség. Az ármegállapításban illetékes közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter a kőolajár drasztikus emelkedésével indokolta az áremelést május végén, az árakról szóló rendelet kihirdetésekor. A július 1-jei emelés egy átlagos, az ártámogatást igénybe nem vevő háztartásnak havonta 1.540 forintos többletkiadást jelent.
2008.06.29. 08:10
 
 
Bush újabb szankciókat rendelt el a zimbabwei elnökválasztás miatt
Szélhámosságnak minősítette szombaton George Bush amerikai elnök a Zimbabwéban előző nap megtartott elnökválasztási fordulót, és újabb büntetőintézkedéseket rendelt el Harare ellen. Szombati washingtoni közleményében Bush elnök hangsúlyozta, hogy Robert Mugabe elnök rendszere kirívó módon semmibe veszi a zimbabwei nép demokratikus akaratát és az emberi jogokat. Az amerikai elnök ezért külügy- és pénzügyminiszterét is arra utasította, hogy a már érvényben lévő büntetőintézkedéseket terjesszék ki Zimbabwe illegitim kormányzatára és annak támogatóira.
2008.06.28. 19:02
 
 
Kiss Péter: Már látszanak az elmúlt két év az eredményei
A gazdaságban már kezdenek látszani az elmúlt két esztendő munkájának eredményei: az év második felében már 3 százalékot meghaladó gazdasági növekedéssel számolhat az ország - jelentette ki Kiss Péter szombaton a kisgyóni szocialista pikniken. A kancelláriaminiszter az MSZP Székesfehérvári Szervezetének hagyományos rendezvényén százhúsz-százötven hallgatója előtt arról beszélt, hogy bár a következő két évben még sok munkát kell a kormánynak elvégeznie, az ország ügyeit illetően bizakodóbbak lehetünk, mint akár egy hónapja is. A fórum résztvevőinek kérdésére megerősítette: a kormány nem mond le a 13. havi nyugdíjról, és tovább folytatja a nyugdíjkorrekciós programot.
2008.06.28. 18:33
 
 
Kajak-kenu ob: ismét nyert a Kovács, Janics duó
Az Athénban győztes Kovács Katalin, Janics Natasa duó legyőzte a Paksy Tímea, Benedek Dalma kettőst K-2 500 m-en a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, amely egyben a második olimpiai válogató volt. Mivel az első fordulóban is az előbbi egység diadalmaskodott, bekerült a pekingi csapatba. A két hajó ádáz csatát vívott egymással a viadal szinte legnagyobb érdeklődéssel várt számában, 400 m-ig fej-fej mellett haladtak - a friss Európa-bajnok Kozák Danuta, Szabó Gabriella duónak esélye sem volt beleszólni az első hely sorsába -, a végén aztán az ötkarikás címvédők beleerősítettek és néhány méterrel megelőzték legnagyobb hazai riválisukat, a tavalyi vb ezüstérmeseit.
2008.06.28. 17:16
 
 
Két és félmillió forintba került a kétnapos dobogókői tanácskozás
Elkészült az első dobogókői tanácskozás költségeinek összesítése - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. Tájékoztatása szerint az MSZP elnöksége, a frakcióvezetés, a kormánytagok és az államtitkárok részvételével június 10-én és 11-én tartott tanácskozáson összesen 73-an vettek részt. Elmondta: a költségeket a betöltött tisztségtől függően a Miniszterelnöki Hivatal, a frakció és a párt megosztva fizette. A szállás egy éjszakára, valamint az étkezés két napra fejenként átlagosan 35 ezer forintba került - tette hozzá.
2008.06.28. 16:05
 
Hatalmas dinoszaurusz-temető Utah-ban
Egy igazi kövület-kincsre bukkantak a kutatók az amerikai Utah államban: a Burpee Természettudományi Múzeum régészei a Sziklás-hegység egyik régi folyómedrében egy késő-jurai "dinó-temetőt" találtak. A kövületek kora 145-150 millió évre tehető - írta a bécsi Der Standard napilap. Már korábban ismeretes volt, hogy a térségben várható leletek előkerülése, de azok mennyisége ámulatba ejtette a kutatókat. Nem csak egyes csontokra leltek ugyanis, hanem teljes csontvázakra is, többek között négy szauropodáéra. Ezek a hüllők csoportjuk legnagyobb képviselői, és így a valaha élt legnagyobb szárazföldi élőlények voltak.
2008.06.28. 15:56
 
 
EURO-2008: Ballack vagy Casillas lehet a torna legjobbja
Szakértők szerint a vasárnapi német-spanyol döntő két csapatkapitánya, azaz Michael Ballack és Iker Casillas a két legnagyobb esélyes a labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosának járó díjra. A német csapatból esetleg még a háromgólos Lukas Podolski és a két találatot jegyező Bastian Schweinsteiger nevét kell még megemlíteni, igaz, utóbbi esélyeit rontja, hogy a horvátok elleni csoportmérkőzésen kiállították. Luís Aragonés tanítványai közül kiemelhető még a négygólos David Villa, aki azonban sérülés miatt szinte biztosan kihagyja a vasárnapi bécsi döntőt, valamint Cesc Fabregas, aki viszont eddig többnyire csak a cserepadról beszállva segít a csapatnak, igaz fantasztikus játékkal.
2008.06.28. 15:49
 
 
Kajak-kenu ob: Vereckei duplázott és készülhet Pekingre
Nagy csata után Vereckei Ákos nyerte a K-1-esek 500 m-es versenyét a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon, amely egyben a második olimpiai válogató, s mivel az első fordulóban is ő győzött, készülhet a pekingi játékokra. Az ötkarikás repülőjegyét pénteken, 1000 méteren megváltó Benkő Zoltán nagyon fogadkozott, hogy a rövidebb távon is megnehezíti majd rutinos riválisa dolgát, végül azonban nem ő, hanem a párosban már csapattag Kammerer Zoltán volt Vereckei legnagyobb ellenfele. Olyannyira, hogy 460 m-ig ő vezetett, ekkor azonban elmerevedett, Vereckei pedig jól bírta a hajrát is, így készülhet pályafutása harmadik olimpiájára. Benkő csak negyedik lett.
2008.06.28. 15:46
 
 
Veres János: négy százalékos lesz az államháztartási hiány
A konvergencia programban eredetileg szereplő 4,3 százalékos államháztartási hiányt négy százalékosra teljesítjük az idén, öt hónap adatai alapján ez a mérték még a váratlan helyzeteket tekintve is teljesíthető - jelentette ki Veres János Egerben a 46. Közgazdász-vándorgyűlés zárónapján. A 4 százalékos államháztartási hiány eléréséhez persze az kell, hogy az adóbevételekből ne a kiadásokat generáljuk. A bevételeket csak a költségvetés keretein belül lehet elkölteni, a több adóbevételt - mint tavaly is - adósságcsökkentésre fordítjuk - mondta a pénzügyminiszter.
2008.06.28. 15:34
 
 
Szájer: nincs uniós korlátja a háztartási energia áfacsökkentésének
Nincs európai uniós korlátja annak, hogy a háztartási üzemanyagok és energia áfaszintjét csökkentse a magyar kormány - mondta Szájer József, a Fidesz Európai Parlamenti (EP) delegációvezetője, az uniós képviselőcsoport kehidakustányi ülése kapcsán tartott sajtótájékoztatóján, szombaton. Az uniós képviselő szerint a magyar társadalomnak segítségre van szüksége ahhoz, hogy az emelkedő üzemanyagárakat ne az állam fölözze le. "Erkölcstelen, hogy a többletjövedelmet az állam megtartsa", ezek a forrásokat a polgároknak kellene visszaosztani a háztartási energia áfájának csökkentésével.
2008.06.28. 15:04
 
 
Újratemették Dobó Istvánt Dobóruszkán
Mintegy 440 év után újratemették Dobó István várkapitányt szombaton a szlovákiai Dobóruszkán, a Dobó család által épített templomban. A egri várvédő kapitányt abban a szarkofágban helyezték el, amelyet Dobó István fia, édesapja 1570 körül bekövetkezett halálát követően alakított ki a szentélyben. Az újratemetés mintegy kétéves régészeti kutatás eredménye. Fodor László az egri Dobó István Vármúzeum régésze, aki konzulensként vett részt a kutatásban, az MTI-nek elmondta: először a templom XVIII. században elkészült kriptájában kezdték meg a kutatást, ugyanis azt feltételezték, hogy Dobó földi maradványai is átkerültek a sírboltba, ám a kutatás nem járt sikerrel.
2008.06.28. 14:56
 
 
Újabb autópálya-szakaszt avattak Zágráb és Fiume között
Újabb, mintegy 21 kilométernyi autópálya-szakaszt avattak fel szombaton Horvátországban, a Zágráb és Fiume (Rijeka) közötti útvonalon - közölte a horvát Tengerészeti, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium. Az A6-os sztráda Vrata és Ravna Gora közötti szakasza korábban kétszer egy sávos autóút volt, amelynek autópályává alakítását 2006-ban kezdték meg. A közel 96 millió eurós (mintegy 23 milliárd forint értékű) állami beruházással a horvát főváros és az adriai kikötő között már 132 kilométer hosszú az autópálya. A még hiányzó, egyelőre autóútként használható, közel 15 kilométeres szakasz autópályává bővítését 2008 végéig fejezik be a kivitelezők.
2008.06.28. 14:10
 
 
Magas olajárak: Nagy-Britannia lassít földön, vízen, levegőben
Földön, vízen és a levegőben is lassít Nagy-Britannia a példátlanul magas olaj- és üzemanyagárak miatt. A legnagyobb brit "fapados", valamint a második legnagyobb, teljes fedélzeti szolgáltatást nyújtó légitársaság, az EasyJet és a BMI is közölte a hétvégén, hogy lassabb repülésre kérték pilótáikat üzemanyag-takarékosság végett. Több brit vasúttársaság arra képzi át mozdonyvezetőit, hogy lejtős szakaszokon kapcsolják ki a motort, és az állomások előtt hamarabb kezdjenek lassítani. Lassítanak a komptársaságok is: Nagy-Britannia és Írország között például számos járat menetideje 15-20 perccel növekszik. A brit országutak is kezdenek elnéptelenedni, és aki még autóba ül, az is lassabban vezet.
2008.06.28. 13:56
 
 
Maroktelefon 50 éven felülieknek
Az idősek is könnyen telefonálhatnak azzal a maroktelefonnal, amely nemrég került forgalomba Magyarországon, de írásos üzeneteket, sms-eket nem tudnak írni sem fogadni rajta. Az egyszerű készüléket - amely csak telefonálásra és hívásfogadásra szolgál - elsősorban azoknak ajánlják, akik a kínálatban levő telefonokat nehezen kezelik, mert nyomógombjai és kijelzői rosszul láthatók. A Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kis kijelzőn megjelenő, de az átlagosnál nagyobb méretű számaival a gyengébben látókat segíti. A készüléken a kijelző alatt található négy betű az előre beprogramozható telefonszámok gyorshívására szolgál.
2008.06.28. 13:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357[2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista