2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Szlovákia nem ismeri el a koszovói útleveleket
Szlovákia nem fogja elismerni a Koszovóban kiadott útleveleket, amelyeket a pristinai kormány egy hét múlva kezd kibocsátani - jelezte pénteken a szlovák külügyminisztérium. Ján Skoda külügyi szóvivő közlése szerint Szlovákia nem csak az útlevelek, hanem mindennemű koszovói okmány elismerésétől elzárkózik, mert Pozsony magát Koszovót sem ismeri el. Pozsony a jövőben is csak az ENSZ-felügyelet, valamint a Szerbia felségjelével ellátott útlevelek és okmányok elismerését tervezi. Amennyiben valaki koszovói útlevéllel tartózkodna Szlovákiában, az illegálisnak minősülne - jegyezte meg a szlovák külügyi szóvivő.
2008.07.11. 12:46
 
 
Az emberi test mint alternatív energiaforrás
A stockholmi főpályaudvaron naponta megforduló közel 250 ezer ember testmelegével fognak fűteni egy irodaházat. Az emberi hőt a csarnok szellőzőrendszere gyűjti majd össze, és a pályaudvar mellé épített irodaház központi kazánjában fogja melegíteni a vizet, amely csővezetéken fut a helyiségek radiátoraiba. A beruházó, a Jernhuset állami ingatlankezelő számításai szerint így 20 százalékkal olcsóbban lehet fűteni a 2010-re elkészülő irodaházat. "Régi technológia ez, de a forma új. Embereken kívül nem kell hozzá más, csak víz, szivattyú és csövek" - mondta Karl Sundholm projektvezető.
2008.07.11. 12:35
 
 
Az eper véd a szívbaj ellen
Azok a hölgyek, akik szeretik az epret, jobb eséllyel kerülhetik el az érelmeszesedés kifejlődését, mint azok, akik nem kedvelik ezt a zamatos gyümölcsöt, jelezte egy tanulmány, amelyet a befolyásos táplálkozástudományi folyóirat, a Journal of the American College of Nutrition közölt. Dr. Howard D. Sesso és munkatársai a híres vizsgálat, a Women's Health Study résztvevőinek adatait dolgozták fel. Ezt a tanulmányt 1985-ben az amerikai Nemzeti Rákkutató Intézet kezdeményezte annak vizsgálatára, hogy hormonális hatások mennyiben befolyásolják az emlőrák kifejlődését.
2008.07.11. 12:33
 
 
Hivatalosan drogcsempészéssel gyanúsítják a Híoszon elfogott magyarokat
Hivatalosan kábítószer-csempészéssel gyanúsították meg a görög hatóságok a Híosz szigetén elfogott három magyar állampolgárt - tájékoztatta pénteken Kaizinger Tibor athéni konzul telefonon az MTI-t, miután megkapta az előzetes letartóztatásba helyezésükről szóló bírósági okmányt. A 11 éves kislány, aki a három felnőttel utazott, csütörtökön "épségben, egészségben" hazatért Magyarországra édesapjával. Repülőjegyét a magyar állam fizette. A gyanúsítottak - két férfi és egy nő - ügyében a nyomozás folytatódik, a cél úgymond a teljes hálózat felgöngyölítése, ezért akár hónapok is eltelhetnek, amíg kitűzik a tárgyalás időpontját.
2008.07.11. 12:29
 
Ecostat: novemberben 5,7 százalékos éves infláció várható
Az idén novemberben a fogyasztói árak várhatóan 5,7 százalékkal lesznek magasabbak az egy évvel korábbinál - közölte Mikroszkóp című kiadványában az Ecostat kutatóintézet pénteken. Ugyanebben az időszakban a termelői árak szintje 6,2 százalékkal haladhatja meg az előző év azonos időszakit. Az Ecostat szerint az idén novemberben a költségvetésben 4,9 százalékos, a versenyszférában pedig 8,6 százalékos keresetemelkedés várható az előző év azonos időszakához képest. Ugyanebben az időszakban a nemzetgazdaság egészében a bruttó átlagkereset 7,5 százalékkal növekedhet.
2008.07.11. 12:21
 
 
Lavrov: nincs szükség az amerikai rakétapajzs közép-európai telepítésére
Az iráni rakétakísérletek megmutatták a teheráni arzenál korlátozott képességeit, és bebizonyították, hogy nincs szükség az amerikai rakétapajzs elemeinek tervezett közép-európai telepítésére - jelentette ki az orosz külügyminiszter pénteken. Szergej Lavrov rámutatott, hogy az iráni rakéták hatótávolsága legfeljebb 2000 kilométer. Ilyen paraméterek mellett nincs szükség rakétaelhárító rakétarendszerre, hogy megfigyeljék vagy reagáljanak az effajta veszélyekre - mondta Lavrov újságíróknak azt követően, hogy Moszkvában megbeszélést folytatott Szalah Basír jordániai külügyminiszterrel.
2008.07.11. 12:13
 
Baleset a fesztiválon: házirendet sértettek a kempingezők
A Hegyalja Fesztivál házirendjének több pontját megsértette az a fiatal pár, akik balesetet szenvedtek csütörtökről péntekre virradó éjjel.
2008.07.11. 12:11
 
 
KDNP: a Kánikula-kommandó célja a minél több bírság kiszabása
A Kánikula-kommandónak nem az ellenőrzés és a vendéglátás színvonalának javítása a célja, hanem az, hogy feltehetően központi utasításra minél több bírságot szabjanak ki - mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatón Móring József, a KDNP parlamenti képviselője. A kereszténydemokrata politikus szerint emiatt elkeseredettség, bizonytalanság és bizalmatlanság alakult ki a vállalkozók körében. A politikus úgy véli, hogy a kiterjedt, és egymásnak ellentmondó szabályok miatt sokszor képtelenség betartani a rendelkezéseket. Példaként említette, hogy a munkavédelmi felügyelőség szerint az éttermekben kötelező a konyharuha használata, míg az ÁNTSZ tiltja ezt.
2008.07.11. 11:43
 
 
Olmert: az izraeli arab kisebbség diszkrimináció áldozata
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök elismerte egy nyilvános beszélgetésen, hogy az ország arab kisebbsége hátrányos megkülönböztetés áldozata. "Az izraeli arabok nem jelentenek stratégiai fenyegetést (Izraelre nézve), nem tekintek rájuk ilyen szemmel. Létezik az arabokkal szembeni diszkrimináció, amelynek egy része szándékos, egy része nem, de következményei vannak, és az izraeli közvélemény nevelésre szorul (ezen a téren), hogy (az arabok) szerves részét alkothassák a társadalomnak" - jelentette ki a kormányfő az izraeli demokrácia-intézet által szervezett csütörtöki eseményen. Szavait a pénteki sajtó idézte.
2008.07.11. 11:26
 
 
A Zwack Unicum augusztus 25-től fizeti a rekord osztalékot
A Zwack Unicum Nyrt. augusztus 25-től kezdi meg a részvényenként bruttó 1.100 forint osztalék kifizetését, ami a társaság történetének eddigi legnagyobb osztaléka. A papír augusztus 12-én forog utoljára osztalékszelvénnyel a Budapesti Értéktőzsdén - olvasható a BÉT honlapján. A Zwack június 26-diki éves rendes közgyűlésén a részvényesek döntöttek arról, hogy az áprilistól márciusig tartó 2007-2008-as üzleti évben a magyar számviteli szabályok szerint elkönyvelt 3,007 milliárd forint adózott nyereségből 2,239 milliárd forint osztalékot fizessenek ki. Az osztalékra az jogosult, aki augusztus 15-én a részvény tulajdonosa.
2008.07.11. 11:15
 
Fidesz: a kormány csapdába csalta Magyarországot
A Fidesz szerint a kormány csapdába csalta Magyarországot, amikor azt állítja, nem lehet semmit tenni a magas élelmiszerárak ellen - mondta Font Sándor, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke pénteken Budapesten. Az Európai Unióban Magyarországon terheli a legnagyobb, 20 százalékos általános forgalmi adókulcs az élelmiszereket, holott az unió súlyozott élelmiszer-áfakulcsa 5,6 százalék, Angliában pedig nulla százalék az élelmiszerek forgalmi adója - közölte a Fidesz országgyűlési képviselője. Daróczi Dávid kormányszóvivő szerint a javaslat nagyobb károkat okoz az országnak, mint amekkora hasznot látszólag hoz.
2008.07.11. 11:14
 
 
Német Nagydíj: Talmácsi második az első szabadedzésen
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a második helyen végzett a 125 kcm-es kategória első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján. A viadal honlapja szerint az összetettben negyedik helyen álló magyar pilóta - aki tavaly megnyerte ezt a versenyt, és a legutóbbi, Holland GP-n is diadalmaskodott - 1:29.185 perc alatt teljesítette legjobb körét, csak a hazai közönség előtt szereplő Stefan Bradl volt nála gyorsabb (1:28.906 p). Az első időmérő 13:10-kor kezdődik.
2008.07.11. 10:13
 
 
Peking 2008: el kell engedni a 23 éven aluli labdarúgókat
A 23 éven aluli játékosokat el kell engedni a pekingi olimpia labdarúgótornájára, ugyanakkor a túlkorosak esetében a klubokat nem lehet kötelezi erre - áll a nemzetközi szövetség (FIFA) iránymutatásában. Ez azt jelenti, hogy a brazil Ronaldinho akkor vehet részt az ötkarikás viadalon, ha meg tud egyezni munkaadójával, az FC Barcelonával. Ugyanakkor a Werder Bremennek a 23 esztendős Diegót, a Schalke 04-nek pedig a 22 éves Rafinhát el kell engednie a tornára. A két német klub arra hivatkozott elutasító álláspontja kinyilvánításakor, hogy ha a brazil futballisták elmennek Pekingbe, két Bundesliga-mérkőzést is kihagynak, ráadásul a Schalkéra Bajnokok Ligája-selejtező is vár az olimpia alatt.
2008.07.11. 09:42
 
Bevásárlóközpont épül a leletek fölé
Háromezer évvel ezelőtt vallási szertartások zajlottak a bolíviai Titicaca-tó partján, ahol egymástól kétórányi járásra aprócska szentélyek sorakoztak.
2008.07.11. 09:22
 
 
Lelőttek egy dél-koreai turistát Észak-Koreában
Egy észak-koreai katona lelőtt egy dél-koreai turistát pénteken Észak-Koreában - jelentette a dél-koreai tömegtájékoztatás. Az 53 éves nő az Észak-Korea keleti partján emelkedő Kumgang (Gyémánt)-hegységben, egy dél-koreai turisták által látogatott üdülőövezetben kapott halálos lövést - erősítette meg a hírt a szöuli országegyesítési miniszter. Az ügy teljes kivizsgálásáig Dél-Korea nem engedélyezi turisták kiutazását az üdülőhelyre. Az asszony egy golfpálya közelében sétált egyedül hajnalban, amikor betévedt a tengerparti katonai övezetbe.
2008.07.11. 09:17
 
 
A fogyasztói árak 6,7 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak júniusban 0,1 százalékkal emelkedtek májushoz képest, és 6,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az elemzők júniusra 6,9 százalékos 12 havi áremelkedést vártak. A KSH közlése szerint egy hónap alatt az élelmiszerek árai 0,4 százalékkal csökkentek. Csökkent 9,9 százalékkal az idényáras élelmiszerek, 1,6 százalékkal a sajt, 1 százalékkal a tojás, valamint 0,9 százalékkal a tej ára. Ezzel szemben 9,6 százalékkal nőtt a sertéshús, 3,2 százalékkal az étolaj és 2,5 százalékkal a baromfihús ára. Az idényáras élelmiszerek nélkül számítva az élelmiszerek árai az előző hónaphoz képest 1 százalékkal emelkedtek.
2008.07.11. 09:03
 
 
A srebrenicai népirtás 13. évfordulójáról emlékezik meg Bosznia
A srebrenicai népirtás 13. évfordulójáról emlékeznek meg pénteken a boszniai muzulmánok. A szertartáson eltemetik 307 azonosított áldozatnak a földi maradványait annál az emlékműnél, amelyet a szörnyűséget megélt kelet-boszniai város mellett emeltek. Félő azonban, hogy a megemlékezésre muzulmánellenes erőszakcselekmények vetnek majd árnyékot, miután a hágai Nemzetközi Törvényszék a múlt héten másodfokon felmentette Naser Oricot, a srebrenicai muzulmán katonai rendőrség volt parancsnokát az alól a vád alól, hogy az 1992 és 1995 közötti boszniai háborúban nem akadályozta meg foglyul ejtett szerbek megkínzását és meggyilkolását.
2008.07.11. 08:46
 
 
Kebelemlékmű Oroszhonban
Kebelemlékmű ékesíti szombattól egy oroszországi városka központi parkját. A szoborkompozíció, amely fedetlen női kebleket formáz a rajtuk nyugvó férfikézzel, a Rosztovi terület Batajszk városában nyer elhelyezést. A fedetlen kebel ábrázolása azonban nem öncélú, az ihletett művész(ek) elképzelése szerint ugyanis a szobor szerencsehozó talizmánként funkcionál majd a településen: bármely férfi, aki megérinti az emlékművet, száz százalékig biztos lehet abban, hogy boldog lesz a házassága. A továbbiakban a mellemlékmű mellett felállítják a szerelmesek padját, a közelben pedig létrehozzák a kibékülés tisztását, ahol a házaspárok a családi harmónia helyreállításán fáradozhatnak.
2008.07.11. 08:01
 
 
Az OMV-Mol párviadal Zágrábban dőlhet el
Az OMV-Mol párviadal - azügyben, hogy az OMV felvásárolná a Molt - alkalmasint Zágrábban dőlhet el, írta az osztrák Wirtschaftsblatt. Az osztrák OMV olaj- és gázipari vállalat csütörtökön tudatta, hogy "érdeklődik" a horvát INA olajtársaság iránt. Az INA most privatizálandó része több mint egymilliárd euróba kerül, és ha nem sikerül teljesen részvénycserével megoldani, illetve, ha a Mol a többi részvényesnek is kénytelen ajánlatot tenni, akkor erre aligha lesz pénze. Ha mégis megpróbálja, attól úgy lemegy saját részvényének az ára, hogy minden ellenállás dacára könnyű préda lehet az OMV számára. Az alternatíva: az OMV megveszi az INA-t, és a továbbiakban békén hagyja a Molt, vélte a lap.
2008.07.11. 07:57
 
 
Citromillatú zokni
Portugál kutatóknak köszönhetően hamarosan megvásárolható lesz a citromillatú zokni. Már öt éve folynak kísérletek az aromás textíliák létrehozásával. A hosszantartó illatot az anyagba beépített aprócska kapszulák révén biztosítják, amelyek, ha megnyomják, vagy megdörzsölik őket, kiengedik a bennük lévő parfümöt. A ruhaneműt azonban eddig nem sikerült illatosítani, mivel a mikrokapszulák alapanyaga a formaldehid, amely toxikus és rákkeltő vegyület. A Portói Egyetem egyik kutatója olyan technológiát fejlesztett ki, amelynek révén az aprócska kapszulákat poliuretán-karbamidból állíthatták elő. Ez egy környezetbarát vegyület, s a belőle készített kapszulák könnyen beépíthetők a textília szálai közé.
2008.07.11. 07:48
 
 
Kakasvekker miatti baromfitilalom
Új vekkert vett egy brit férfi, mire megtiltották neki, hogy lakásában baromfit tartson. A 68 éves nyugdíjas igencsak elcsodálkozott a felszólításon, amely a postaládájában fogadta, mivel tart ugyan tyúkokat és kakast, ám 6 kilométerrel odébb, egy kis tanyán, nem pedig a lakásában. Van viszont ébresztőóra otthonában, méghozzá kukorékolós. A férfi nyitott ablaknál alszik és nem ébred könnyen, általában csak az ötödik kukorékolásra. Szomszédai a vekkert vélték valódi baromfinak és panaszolták be hivatalosan a férfit a helyi önkormányzatnál. A hatóság emberei óratartási tilalommal nem sújtották a nyugdíjast.
2008.07.11. 07:45
 
 
MLS: Beckham az All Star-csapatban
David Beckhamet, a Los Angeles Galaxy angol klasszisát is beválasztották az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All Star-válogatottjába. A szurkolók, játékosok, klubvezetők és újságírók bevonásával rendezett szavazáson csak kaliforniai klubtársa, Landon Donovan előzte meg a Real Madridtól érkezett középpályást. Az MLS alkalmi együttese július 24-én az angol élvonalbeli West Ham Uniteddal csap össze Torontóban.
2008.07.11. 07:36
 
 
ENSZ-vizsgálóbizottság a Bhutto-gyilkosság körülményeinek feltárására
Független vizsgálóbizottságot alakít az ENSZ Benazir Bhutto volt pakisztáni kormányfő meggyilkolása körülményeinek feltárására, a pakisztáni kormány kérésének eleget téve. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár és Mahdum Sah Mehmud Kuresi pakisztáni külügyminiszter New York-ban elvi megállapodásra jutott a bizottság jellegéről, összetételéről és finanszírozásáról. Az egyezség biztosítékot tartalmaz arra nézve, hogy a bizottság hozzájuthasson minden, a vizsgálathoz szükséges információhoz, és biztosítja annak tárgyilagosságát, pártatlanságát és függetlenségét is. Bhuttót, a legnagyobb ellenzéki párt akkori vezetőjét a parlamenti választásokat megelőző kampány alatt, tavaly december 27-én érte halálos lövés.
2008.07.11. 07:31
 
 
Vécépapírpénz: 55 ezer dollár a börtön illemhelyén
55 ezer dollárt - bő 8 millió forintot - talált egy börtön vécéjében egy őr az Egyesült Államokban. A 100 és 50 dolláros címletű bankjegyek gondosan össze voltak tekercselve és egy vécépapírtartó fogságában "sínylődtek", az adagoló mögé rejtette őket gazdájuk, aki ismeretlen. A talált pénznek ugyanis nem akadt gazdája, egyik elítélt sem vállalata, hogy az övé volna, vagy tudna bármit is az összeg eredetéről, tulajdonosáról, történetéről. A börtön egy külön számlára helyezte el a pénzt, és ott tartja, míg nem derül ki, hogy kié.
2008.07.11. 07:28
 
 
2,1 milliárd forintot csoportosított át a kormány a költségvetési tartalékból
Több mint 2,1 milliárd forintot csoportosított át a kormány a költségvetés általános tartalékából, ebből a közel 700 millió forintos legnagyobb összeg a Honvédelmi Minisztérium egészségügyi intézeteinek működtetésére fordítható - az erről szóló kormányhatározat a Határozatok Tárában jelent meg. A 2 milliárd 146,3 millió forint átcsoportosítása kapcsán külön feltételt szabott a kormány az Országgyűlési Biztosok Hivatala részére megítélt 228,1 millió forinthoz. A hivatalnak ezzel a pénzzel el kell számolnia, a maradékot pedig vissza kell térítenie. Az összegből 24,5 millió dologi kiadásra, 3,5 millió intézményi beruházásra, maradék nagyobb hányad pedig személyi juttatásra fordítható.
2008.07.11. 07:25
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a MÁV-társaságok között a sztrájkkövetelésekről, és a még elégséges szolgáltatásról a pénteki tárgyaláson. Az egyeztetést vasárnap folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke a elmondta, hogy a sztrájkbizottság áttekinti a helyzetet, mivel hamarosan lejár a kéthetes határidő. Július 1-én ugyanis arról döntöttek: ha nem haladnak a tárgyalások, két héten belül, július 14-éig folytatják a munkabeszüntetést. Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője az szerint a vasúttársaságoknak nincs anyagi lehetősége a VDSZSZ irreális követeléseinek teljesítésére. Reméli, hogy a szakszervezeti tagok is belátják, nincs értelme sztrájkolni.
2008.07.11. 07:21
 
 
Eva: hétfőig kell befizetni a második negyedévi előleget
Az egyszerűsített vállalkozói körbe (eva) tartozóknak július 14-ig, hétfőig kell átutalniuk, befizetniük a második negyedév utáni adóelőleget, bevételük 25 százalékát, mivel a július 12-iki határidő szombatra esik. Május végéig 41,5 milliárd forint eva bevételt könyvelt el a költségvetés. A költségvetésben az év egészére 168,7 milliárd forintos eva előirányzat szerepel. A múlt év egészében a tervezett 168,2 milliárd forintnál kilenc százalékkal kevesebb evát, 152,8 milliárdot fizettek be a vállalkozók a költségvetésbe, ebből decemberben 43,8 milliárdot. A múlt év első öt hónapjában 36,2 milliárd forint eva érkezett be az adóhivatalhoz.
2008.07.11. 07:18
 
 
Világgazdaság: Öt év alatt 464 kilométer új autópálya-szakasz
A Világgazdasági információi szerint 21 gyorsforgalmiút-fejlesztési projekt indul 2008 és 2013 között, amely összesen több mint 464 kilométernyi utat jelent. A napilap szerint ebből nyolc kiemelt projektre - 142 kilométernyi útra - az idén írták illetve írják ki a kivitelezési pályázatot. Várhatóan júliusban jelenik meg a tender az M0-s déli szektor M1-es-M6-os szakaszának kétszer három sávosra bővítésére. További két szakasz fejlesztésére pedig októberben írják ki a pályázatot. A tervek szerint az M0-s autópálya 11-es és 10-es főút közötti, kilenc kilométeres szakaszának munkálatai 2011-ben kezdődhetnek meg - olvasható a cikkben.
2008.07.11. 07:07
 
 
Népszabadság: Fodor szerint az SZDSZ-t nem tudják megfélemlíteni
Senki ne gondolja, hogy meg tud félemlíteni minket - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a Népszabadságnak adott interjújában. A napilap pénteki számában olvasható interjúban a politikus úgy fogalmazott: tarthatatlan, hogy az utcai randalírozók megússzák büntetlenül, miközben még a kisebb közlekedési szabálytalanságokért is százezer forintokra bírságolnak embereket. Ha valami aláássa az alkotmányos rendet, akkor ez az - vélekedett. Mint mondta, nem hisz a törvényi szigorításban, hiszen a hatósági, jogi eszközök most is megvannak arra, hogy a rendőrök, a bírák, és az ügyészek sokkal keményebben lépjenek fel.
2008.07.11. 07:04
 
 
Akár a 400 millió dollárt is elérhetik a republikánusok kampánykiadásai
Akár a 400 millió dollárt is elérheti a választások napjáig az az összeg, amelyet az amerikai Republikánus Párt idén kampánycélokra el tud költeni - jelentette be a várható republikánus elnökjelölt kampánymenedzsere. Rick Davis úgy vélekedett, hogy John McCainnek bőséges forrás áll majd rendelkezésére ahhoz, hogy felvegye a versenyt az általános kampány idején a demokrata párti elnökjelöltség várományosával, Barack Obamával, aki az előválasztások során rekordot döntött az adománygyűjtés terén. A republikánus arizonai szenátor az előválasztások alatt, várható jelöltségének bebiztosításáig mintegy 90 millió dollárt költött.
2008.07.11. 06:52
 
Vízilabda Eb, nők: bronzéremért mérkőzhetnek a magyarok
A magyar női vízilabda-válogatott a bronzéremért mérkőzhet a málagai Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben 8-7-re kikapott a spanyol csapattól. Godova Gábor együttese szombaton 19:30-kor az olaszokkal játszik majd a harmadik helyért. A csütörtöki mérkőzésen a magyarok 2-0-ra megnyerték az első negyedet, majd döntetlenre hozták a másodikat és a harmadikat, az utolsó szakaszt viszont 4-1-re elvesztették.
2008.07.10. 20:45
 
 
Olaszország: elfogadták a közjogi méltóságok mentelmi jogáról szóló törvényt
Az olasz képviselőház elfogadta a legfőbb közjogi méltóságok mentelmi jogára vonatkozó törvényt. Az igazságügyi miniszter által benyújtott jogszabály-tervezetet a képviselők nagy többsége támogatta, az ellenzéki Demokrata Párt és az Értékek Olaszországa ellene szavazott, a centristák pedig tartózkodtak. A szöveg értelmében "átmenetileg felfüggesztik" a köztársasági elnök, a szenátus és a parlament elnöke, valamint a miniszterelnök ellen folyamatban lévő bírósági ügyeket, ha vannak ilyenek. A törvénytervezetet július végéig kell benyújtani a szenátusba, hogy rekordidő alatt elfogadják. Ha a jogszabályt a szenátus is megszavazza, Silvio Berlusconi kormányfőnek sikerül kibújnia a jogi felelősségre vonás alól mandátuma idején.
2008.07.10. 20:15
 
 
A FIFA-elnök kiáll a "rabszolga" C. Ronaldo mellett
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke amellett foglalt állást, hogy a Manchester United engedje el a Real Madridba vágyakozó sztárját, Cristiano Ronaldót. A portugál csatár a júniusi Eb óta többször is kinyilvánította, hogy álmai klubjához szeretne igazolni Spanyolországba, csakhogy az angol bajnok élő szerződésére hivatkozva hallani sem akar a távozásáról. "Ha egy játékos máshol kívánja folytatni pályafutását, akkor megoldást kell találni. Jelen esetben a két egyesületnek tárgyalóasztalhoz kellene ülnie." - közölte a svájci sportdiplomata. Blatter egyszerűen csak modern rabszolgatartásnak nevezte azt a gyakorlatot, hogy a klubok hosszú távú szerződéseket kötnek sztárjaikkal, így azok idő előtti távozása után hatalmas lelépti díjakhoz jutnak.
2008.07.10. 19:37
 
 
A rendőrök figyelmeztető lövést adtak le egy autósra a fővárosban
Elmenekült a rendőrök elől csütörtök délután egy BMW-s személygépkocsi a főváros I. kerületében; a rendőrök figyelmeztető lövést adtak le - közölte a rendőrség. A BRFK I. kerületi kapitányságának munkatársai a Logodi utcában ellenőrizni kívánták a fekete színű személyautót, ám a jármű vezetője, az egyértelmű rendőri jelzés ellenére, megállás nélkül továbbhajtott. A rendőrök szolgálati járművükkel az autó után indultak, majd a II. kerületben, a Moszkva tér és Szilágyi Erzsébet fasor kereszteződésénél a menekülő jármű vezetője szándékosan a rendőrautónak ütközött, s megállás nélkül továbbhajtott a XII. kerület irányába. A rendőrautó megállni kényszerült, s a kiszálló rendőr figyelmeztető lövést adott le a menekülő autóra.
2008.07.10. 19:12
 
 
Bankba tette 91 kilónyi pénzét egy indiai koldus
Bankszámlát nyitott az indiai Kalkuttában egy koldus, és mindjárt 91 kilogrammnyi pénzt helyezett el rajta. Laksmí Dász elmondta csütörtökön a BBC brit hírszolgálati rádiónak, hogy ez az élete megtakarítása; negyven éve kéreget, azóta, hogy kiskorában megbetegedett gyermekbénulásban. "Tudtam, hogy egy nap majd megöregszem, beteges leszek, s ezt megfontolva megtakarítottam magamnak a nyugdíjat" - jelentette ki az asszony. A Central Bank of India menedzsere példaként állítaná a koldust mindenki elé. "Az erőfeszítéseivel megmutatta, hogy mindenki takarékoskodhat, még ha csak alamizsnányi jövedelme van is" - vélekedett. Az asszonynak most már bankszámlája van, s már többen is jelentkeztek a BBC-nél, hogy pénzt küldenének neki.
2008.07.10. 19:00
 
 
A brit kormány kártérítést fizet Bászrában megkínzott irakiaknak
A brit védelmi minisztérium beleegyezett abba, hogy 2,83 millió fontos (mintegy 3,5 millió eurós) kártérítést fizet brit katonák által megkínzott irakiaknak, illetve családjaiknak - jelentették be az áldozatok ügyvédjei. Tíz irakiról van szó, közülük egy, az akkor 26 éves Baha Musza belehalt sérüléseibe. Brit katonák a dél-iraki Bászra városban 2003 szeptemberében hurcolták el őket egy szállodából, mert azt gyanították róluk, hogy segítik az iraki lázadókat. A boncolás során 93 különböző sérülést találtak Musza holttestén: a fiatalembernek eltörték az orrát, több bordáját A halálát fulladás okozta.
2008.07.10. 18:46
 
Vívó Eb: ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat
Ezüstérmet szerzett az Imre Géza, Kulcsár Krisztián, Boczkó Gábor, Kovács Iván összeállítású párbajtőrcsapat a kijevi vívó Európa-bajnokságon. A címvédő magyarok a hollandok (44-34), a norvégok (26-21) és a lengyelek (45-40) legyőzésével jutottak el a döntőig, ahol 45-32-re kaptak ki az olimpiai és világbajnok franciáktól.
2008.07.10. 18:30
 
 
Orbán: Magyarország nem került le a német befektetők térképéről
Magyarország még mindig tud vonzó javaslatokat tenni a német befektetőknek - hangsúlyozta Orbán Viktor, miután megbeszélést folytatott Thomas de Maiziere német kancelláriaminiszterrel csütörtökön Budapesten. A Fidesz elnöke a találkozót követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy bár német befektetők körében Magyarország versenyképessége megkopott, "örülünk annak, hogy Magyarország nem került le a német befektetők térképéről". A német kancelláriaminiszter kiemelte, hogy a két ország között az együttműködés gazdasági téren példamutató.
2008.07.10. 17:58
 
 
Zuschlag Jánost a perig visszaszállíthatják Kecskemétre
Zuschlag János volt szocialista politikust ügyvédje szerint még az első tárgyalást megelőzően valószínűleg visszaszállítják Kecskemétre az állampusztai büntetés-végrehajtási intézetből. A kecskeméti intézmény egy részét azért kell kiüríteni ideiglenesen, mert a zárkaajtókat cserélik - közölte Kovács Klára, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) szóvivője csütörtökön az MTI-vel. A munkálatok idejére a fogvatartottak egy részét - köztük Zuschlag Jánost is - másik, környező büntetés-végrehajtási intézetbe szállítják - derült ki a szóvivő írásos válaszából.
2008.07.10. 17:47
 
 
Tagadja terhességét a francia First Lady
Tagadja terhességét Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök felesége - a First Lady a sör számlájára írja hastérfogatának növekedését. Az egykor modellkedő énekesnő az ingyenes Metro-újságnak nyilatkozott abból az alkalomból, hogy pénteken jelenik meg új albuma. Carla Bruni kijelentette, hogy szeretne ugyan áldott állapotba kerülni, ám jelenleg nem terhes. Hízásáért a folyékony kenyér okolható, a First Lady ugyanis időnként nem veti meg a sört. Az interjúban Carla Bruni kitért arra is, hogy nem szándékozik koncerteket adni, mivel a szigorú biztonsági előírások minden örömtől megfosztanák. Ennek ellenére a First Lady azt bizonygatta, hogy pozíciója ellenére azt tehet, amit csak akar, s kedve szerint nyilatkozhat.
2008.07.10. 17:30
 
 
Tenisz, Budapest GP: Marosi Katalin a negyeddöntőbe jutott
Marosi Katalin meglepetésre legyőzte a harmadik helyen kiemelt bolgár Cvetana Pironkovát a Római Teniszakadémián zajló 175 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, így bejutott a negyeddöntőbe. A világranglistán 799. Marosi az első játszmát simán nyerte a rangsorban őt 759 hellyel megelőző riválisa ellen. A második szettben a magyar már 5:3-ra elhúzott, de ott megremegett a keze, így rövidítésre kényszerült, amelyben remek játékkal, végül 97 perc alatt kiharcolta a továbbjutást. A 28 éves Marosi a nyolc között a horvát Karolina Spremmel találkozik. Eredmények: egyes: nyolcaddöntő: Marosi-Pironkova (bolgár, 3.) 6:2, 7:6 (7-2).
2008.07.10. 17:22
 
 
230 milliós bírságot szabtak ki a kiskorúakat alkohollal kiszolgálókra
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) mintegy 230 millió forint bírságot szabott ki a 18 éven aluliakat alkohollal és dohányáruval kiszolgálókra - közölte hatóság (NFH) az MTI-vel. A hatóság közlése szerint az áprilisban végzett vizsgálat megerősítette az eddigi tapasztalatokat, miszerint a dohányterméket és szeszes italokat forgalmazó vállalkozók gyakran megszegik a fiatalkorúak kiszolgálására vonatkozó szabályokat. A hatóság az egységes bírságpolitika alapján összesen 229,1 millió forint bírságot szabott ki, amelyből 107,8 millió forint volt a fogyasztóvédelmi, és 121,3 forint a reklámfelügyeleti bírság.
2008.07.10. 16:57
 
 
Együtt emlékezik Magyarország és Németország a vasfüggöny lebontására
Közösen emlékezik Magyarország és Németország a vasfüggöny lebontásának huszadik évfordulóján, 2009-ben. Az évforduló alkalmából a német kancellár is Magyarországra látogat - jelentette be Kiss Péter kancelláriaminiszter és német partnere Budapesten, kétoldalú tárgyalásuk után. Thomas de Maiziere a tárgyalás után tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a húsz évvel ezelőtti határnyitás óta Németország és Magyarország minden korábbinál szorosabban együttműködik. Az évforduló alkalmából Angela Merkel német kancellár is Magyarországra látogat 2009 nyarán - tette hozzá a német kancelláriaminiszter.
2008.07.10. 16:45
 
 
Szabadságvesztésre ítélték a kudarcot vallott orosz "halottfeltámasztót"
Tizenegy rendbeli csalásban találta a moszkvai bíróság bűnösnek azt az orosz férfit, aki elhunyt szeretteik feltámasztását ígérte a gyászoló családoknak - a kudarcot vallott "csodatévő" tizenegy évet tölthet a rács mögött. Mellékbüntetésként a "halottfeltámasztónak" 1 millió rubeles (6,3 millió forint) pénzbírságot kell kifizetnie - olvasható a Yahoo és a RIA Novosztyi hírei között. Grigorij Grabovoj gyógyíthatatlan betegek kúrálására, halottak feltámasztására és katasztrófák jövendölésére szakosodott, s azt követelte, hogy a törvényhozás olyan jogszabályt alkosson, amely megtiltaná a halált. A bíró indoklásában kiemelte, hogy a "csodatévő", kihasználva a bajbajutott emberek lelkiállapotát, pszichésen befolyásolta őket.
2008.07.10. 16:16
 
A hágai törvényszék felmentette a volt macedón belügyminisztert
Ljube Boskovszki volt macedón belügyminisztert felmentette, egy vádlott-társát viszont 12 évi szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a hágai Nemzetközi Törvényszék albán polgári személyek 2001es legyilkolása miatt. Ez volt az eddigi egyetlen macedón vonatkozású ügy a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnök ügyében ítélkező ENSZ-törvényszéken. Boskovszkit és a macedón biztonsági erők egyik parancsnokát azzal vádolták, hogy felelősek egy macedóniai albán többségű falu ellen 2001-ben végrehajtott rajtaütésért, hét albán lakos megöléséért, legalább 14 ház lerombolásáért, közel száz emberrel szemben alkalmazott kíméletlen bánásmódért.
2008.07.10. 15:43
 
 
Salman Rushdie nyerte a Best of Booker-díjat
Salman Rushdie brit író nyerte meg Booker-díjasok legjobbját kiválasztó szavazást csütörtökön. A Best of Booker-díjat a világ leghíresebb irodalmi elismerésének 40. évfordulója alkalmából adják át. A Booker-díjasok listájáról kijelölt hat szerző közül végül online szavazással választották ki a győztest. 61 esztendős indiai származású író először 1981-ben kapta meg a Booker-díjat Az éjfél gyermekei (Midnight Children) című kötetéért, majd 1993-ban a 25. évfordulón ugyancsak ő nyerte el az addigi legjobb Booker-díjas megtisztelő címét, így most ugyanazzal a regénnyel harmadszor vívta ki a díjat.
2008.07.10. 15:24
 
 
Orosz állítás szerint grúz behatolást akadályozták meg Dél-Oszétiában
Orosz repülőgépek tartózkodtak Dél-Oszétia légterében, hogy grúz behatolást akadályozzanak meg - közölte közleményében az orosz külügyminisztérium tájékoztatási részlege. A dokumentum szerint július 9-én nagyon feszültté vált a helyzet a dél-oszétiai konfliktusövezetben. A békefenntartók parancsnokságától olyan információ érkezett, amely szerint a grúz alakulatok közvetlen behatolásra készülnek, hogy kiszabadítsanak négy, a dél-oszét hatóságok által őrizetbe vett grúz katonát. A helyzet tisztázására az orosz légierő gépei rövid ideig Dél-Oszétia légterében tartózkodtak... A lépés lehűtötte a felhevült kedélyeket Tbilisziben, és megakadályozta, hogy az események erőszakra épülő forgatókönyv szerint alakuljanak - állapította meg az közlemény.
2008.07.10. 15:10
 
EU: áremelkedést okozna, ha az OMV megszerezné a Molt
Ha az osztrák OMV olaj- és gáztársaság felvásárolná a Molt, az komolyan korlátozná a piaci versenyt, és magasabb árakhoz vezetne, állapítja meg az Európai Bizottság egyelőre bizalmas dokumentumában, amelyről a Reuters hírügynökség közölt részleteket. A két cég kölcsönösen egymás legfontosabb "fékentartója" a térségben, az összeolvadással ez megszűnne, olvasható az uniós versenyügyi szakértők 134 oldalas jelentésében. A Mol-nál az MTI kérdésére azt mondták: "A Bizottság néhány hét múlva fogalmazza meg a végleges álláspontját, addig a vizsgálat folyamán megjelenő híreket a Mol nem kommentálja".
2008.07.10. 14:23
 
Franciaország: kötelező lesz népszavazásra bocsátani az EU bővítését
A francia nemzetgyűlés második olvasatban elfogadta csütörtökre virradó éjjel azt az intézményi reformról szóló törvényjavaslatot, amelynek részeként az Európai Unió további bővítésének ratifikációjáról szóló vitáról kompromisszum született. Ennek értelmében kötelező lesz népszavazásra bocsátani az EU bővítését, kivéve ha a parlament javaslatára a köztársasági elnök a parlamenti ratifikáció útját választja. A kormánypárti képviselők támogatták a javaslatot, az ellenzék viszont ellene szavazott.
2008.07.10. 14:13
 
 
Mégiscsak a Brandenburgi kapunál tarthatja meg beszédét Obama
Angela Merkel kancellár óvatos, de félreérthetetlen tiltakozása ellenére mégiscsak a Brandenburgi kapunál tarthatja meg beszédét július 24-én Berlinben Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje. Ezt erősítette meg Klaus Wowereit, a német főváros kormányzó polgármestere, aki az elmúlt napokban nyílt összetűzésbe került a kancellár asszonnyal a tervezett beszéd helyszínét illetően. Obama ugyanis jelezte, hogy a Berlin jelképének, egyben pedig az európai és a német egyesülés szimbólumának számító kapunál szeretné megtartani beszédét, amit Angela Merkel külön nyilatkozatban helytelenített, utalva rá: Németország nem kíván beavatkozni az amerikai választási kampányba.
2008.07.10. 13:41
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347[2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista