2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tíz százalékkal bővíti termelését az Electrolux
Az Electrolux nyíregyházi gyárában a tavalyi 30 százalékos bővülést követően az idén tíz százalékkal nő a termelés, 900 ezer darab fölé nő az éves hűtőszekrény-kibocsátás - mondta az MTI tudósítójának Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója, a svéd cég kelet-közép-európai holding-vezetője. A vezérigazgató szerint egyértelműen a termelékenység emelésével növelik a termelést kihasználva a három műszakos munkarend adottságát. A nyíregyházi gyárban 2005-ben indult a termelés, az ígért 1050-nel szemben 1.700 dolgozót foglalkoztatnak.
2008.07.20. 09:32
 
 
Amerikai katonákkal reggelizett Obama Afganisztánban
Afganisztánba vezényelt amerikai katonákkal reggelizett vasárnap Kabulban Barack Obama, az amerikai demokrata párt valószínű elnökjelöltje Hamid Karzai afgán elnökkel való találkozója előtt. Az afganisztáni látogatását kampánykörútja részévé tevő Obama megválasztása esetén Afganisztánt kívánja a terrorizmus elleni harc középpontjába állítani. Véleménye szerint Afganisztán, a tálibok és az al-Kaida kapcsolatok miatt nagyobb figyelmet igényelne Washington részéről, mint az iraki háború. Az illinoisi szenátor ugyanakkor több ízben éles bírálatokkal illette Karzait és kormányát amiatt, hogy "nem jönnek ki bunkerükből" és nem tesznek eleget az ország újjáépítéséért, annak biztonsága és politikai intézményrendszere megszilárdításáért.
2008.07.20. 09:30
 
 
Csak a II. János Pál pápa által megáldott olajfa hozott gyümölcsöt
Egy szentföldi olajligetben csak az a fa hozott gyümölcsöt, amelyet II. János Pál pápa 2000. évi zarándoklata során megáldott. A Jediót Ahronót című izraeli napilap vasárnapi száma felidézi, hogy annak idején a katolikus egyházfő megáldott egy olajfacsemetét, amelyet elültettek Galileában a Genezáret-tó feletti hegyen, ahol a hagyomány szerint Jézus Krisztus elmondta a Hegyi Beszédet. A fát az Izraeli Földek Emlékezetének Alapítványa (KKL) ajándékozta a pápának, és egy közös imádság után további 11 olajfával együtt elültették. Mint a KKL fatelepítési szakértője a lapnak elmondta, mind a 12 fa ugyanazon a földparcellán nő, ugyanúgy gondozzák őket, ugyanannyi vizet kapnak, mégis csak az az egy, a pápa által megáldott gyümölcsözik.
2008.07.20. 09:20
 
 
Karsai: megszűnt a dinnyeblokád Békés megyében
Gyakorlatilag megszűnt a blokád Békés megye déli részének összes dinnyefelvásárló-telepe előtt vasárnap délutánra, mert a kereskedők immár mindenhol megadják a gazdák által követelt 30 forintos felvásárlási árat - közölte Karsai József az MTI-vel. A szocialista párti országgyűlési képviselő, aki péntek kora este óta közreműködött a térség négy községének több felvásárló-telephelye előtti demonstrációk szervezésében, hozzátette: délelőtt Medgyesbodzásra vonultak a tiltakozók, hogy egy helyi felvásárló telephelyét blokád alá vonják. A telephely vezetője - elmondása szerint - a "lelövetésével" is megfenyegette, majd pedig - szerinte a helyszínt biztosító rendőrök közreműködésével - átverték a gazdákat, hogy nyolc kamion dinnyét "kiszöktessenek" a telepről.
2008.07.20. 09:15
 
 
Rendőrségi akció indul az autóbuszok közlekedésének ellenőrzésére
Hétfőtől háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség, hogy ellenőrizzék az autóbuszok közúti közlekedésével kapcsolatos szabályok betartását - közölte a rendőrség. A fokozott ellenőrzést egy európai szintű akciósorozat, a TISPOL - az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata - szervezésében hajtják végre. Az akcióban az autóbuszokra és az autóbuszvezetőkre vonatkozó szabályok betartását ellenőrzik, függetlenül attól, hogy a jármű magyar vagy külföldi tulajdonban van-e. A rendőrök a Nemzeti Közlekedési Hatósággal együttműködve legalább napi 8-8 órában végzik majd az ellenőrzést, olyan helyszíneken, ahol biztosítottak az autóbuszok biztonságos leállításának valamint a technikai ellenőrzésnek a feltételei.
2008.07.20. 08:45
 
 
A pápa a "lelki-szellemi pusztaság" elutasítására hívott fel
Az elanyagiasodó modern társadalmakban terjedő "lelki-szellemi pusztaság" elutasítására hívta fel XVI. Benedek pápa a híveket a katolikus ifjúsági világtalálkozó vasárnapi sydneyi záró szentmiséjén. A katolikus egyházfő hagyományosnak mondható üzeneteit ismételte meg az ifjúságnak: óvakodjanak a hamis szabadságfelfogástól, és keressék a keresztény értékeket, amelyek segítenek biztos alapokra építeni életüket. A pápa fő üzenete a világtalálkozó elmúlt öt napja alatt az volt fiatal híveinek, hogy merjenek katolikusok lenni, hitüket nyíltan és büszkén éljék meg.
2008.07.20. 08:25
 
 
Letartóztatták a román Robert de Nirót
Letartóztattak egy Robert de Nirót Romániában: az amerikai filmsztárnak próbálta kiadni magát az illető és igazolványai is Robert de Niro nevére szóltak. A férfi autóját ritunellenőrzésre állították meg rendőrök, akik eléggé meghökkentek, hogy egy ekkora világsztár Romániában autókázik egy eldugott részen anélkül, hogy híre kelt volna jöttének, ráadásul egyedül kódorog. A férfi napszemüveget viselt és öltözékében is megpróbált hasonulni az igazi Niróval, ám hiába. Mint kiderült, egy igazolvány- és útlevél-hamisító banda tagja, amely román papírokat gyárt Moldovából érkező, Nyugat-Európában dolgozni akaró emberek számára - adta hírül a román sajtó.
2008.07.20. 08:22
 
 
Év végéig 8,5 százalékos maradhat a jegybanki alapkamat
Piaci elemzők szerint a monetáris tanács hétfői ülésén nem változtat a jegybanki alapkamat 8,5 százalékos szintjén, ami az év végéig érvényben maradhat és jövőre megkezdődhet a monetáris lazítás. Az elemzők elsősorban a forint erősödése miatt nevezték indokoltnak a tartást. A monetáris tanács legutóbbi kamatdöntő ülésén a tagok többsége - hatan -, az elemzőket és a piacot is meglepve a szinten tartásra szavazott, a kisebbségben maradt, 25 bázispontos emelésre voksolók között volt Simor András jegybankelnök is.
2008.07.20. 08:15
 
 
Az iraki kormány nem támogatja Obama csapatkivonási tervét
Az iraki kormány nem támogatja Barack Obama valószínű amerikai demokrata párti elnökjelölt csapatkivonási tervét. A bagdadi kabinet szóvivője arra az interjúra reagált, amelyet Múri al-Máliki miniszterelnök adott a Der Spiegel című német hetilapnak. A szóvivő szerint a lapban "rosszul fordították és félreértelmezték" Máliki szavait, amelyek így azt a látszatot keltették, mintha a kormányfő Obama nézeteit támogatná.
2008.07.20. 08:00
 
 
Négy motoros baleset történt az országban estig
Négy súlyos motorbaleset történt szombaton az esti órákig Magyarországon, ketten életüket vesztették. Jászfelsőszentgyörgyön betonkerítésnek ütközött egy 46 éves szentmártonkátai férfi. A bukósisakot viselő motoros a becsapódáskor olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Este egy osztrák motoros vesztette életét, aki Jánosházánál vonattal ütközött, a vasúti átjáróban. További két, súlyos sérüléssel járó motorbaleset is történt szombaton, a 35-ös főúton Sajószöged és Nagycsécs között egy motoros egy kanyarodó személyautóba rohant, míg a fővárosban, a Budaörsi út és az Egér út kereszteződésében autó kanyarodott egy motoros elé. Mindkét motorost mentőhelikopter szállította kórházba.
2008.07.19. 22:00
 
 
Eltűnt a Horvát Utazási Iroda: több magyar család került bajba
Senki nem találja a Horvát Utazási Iroda vezetőit; több mint száz utas várt az irodánál és a biztosítónál arra, hogy megtudja, mi lesz a pénzével - hangzott el a tv2 Tények című hírműsorában. A tudósítás szerint az iroda eddig nem jelentkezett, de táviratban lemondta az utakat. Az Allianz Biztosítónál azt közölték a hírműsorral, hogy fizetnek, ha az iroda csődöt jelent. A Kossuth Rádió honlapja szerint nem tanácsolja az útnak indulást a Horvát Utazási Iroda ügyfeleinek a zágrábi magyar konzulátus. Több magyar család is bajba került ugyanis amiatt, hogy az iroda nem fizette ki a szállásukat. A Horvát Utazási Iroda telefonon elérhetetlen. Budapesti irodája, a kiírás szerint, technikai okok miatt zárva van.
2008.07.19. 20:00
 
 
Az FVM cáfolja a milliárdos uniós visszafizetést
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) kategorikusan cáfolja azt a szombati sajtóértesülést, miszerint Magyarországot, korábbi téves agrár-kifizetések miatt, csaknem tízmilliárd forint visszafizetésére kötelezte volna az Európai Unió. A Magyar Nemzet információja szerint a büntetést azért szabta ki az unió, mert az agrártárca az előírások ellenére nem frissítette három év után az úgynevezett parcella-nyilvántartást. A mulasztás oka a pénzhiány lehetett - írta a lap. A a területért felelős szakállamtitkár az MTI-vel közölte: a témában megjelent információnak egyetlen helytálló megállapítása van, miszerint az agrártárca nem fogadja el a szóban forgó ügyben az Európai Bizottság megállapításait.
2008.07.19. 17:00
 
 
Öttusa Eb: ezüstérmes a női váltó
Ezüstérmet szerzett a Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila, Máthé Vivien összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság női váltóversenyében. Győzött a litván együttes, míg a dobogó harmadik fokára az oroszok állhattak fel. "Jól lőttünk, jól úsztunk, jól lovagoltunk és a futásban is megtettük a magunkét. A vívásban a vártnál visszafogottabban szerepeltünk" - értékelt Kulcsár Antal szövetségi kapitány. Eredmények: női váltó: 1. Litvánia (Laura Asadauskaite, Donata Rimsaite, Julija Kolegova) 2. Magyarország (Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila, Máthé Vivien) 3. Oroszország (Tatyjana Muratova, Jevdokija Grecsisnyikova, Polina Sztrucskova).
2008.07.19. 16:03
 
Reklámszolgáltatásra írt ki közbeszerzést a MeH
A Miniszterelnöki Hivatal (MeH) bruttó 300 millió forint keretösszeg erejéig írt ki közbeszerzést reklámügynökségi szolgáltatásokra, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs kampányaihoz kapcsolódó reklámügynökségi szolgáltatások biztosítása írt ki pályázatot. A szerződés ez év szeptember 24-től jövő és június végéig tart. Késedelmes vagy hibás teljesítésre, illetve maghiúsulásra 10 millió forint kötbért köt ki az ajánlatkérő. Az ajánlattételi határidő augusztus 13.
2008.07.19. 15:45
 
 
Forma-1, Német Nagydíj: Hamilton indul az élről
A brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei tizedik futamán, a vasárnapi Német Nagydíjon. A második helyről a brazil Felipe Massa (Ferrari), a harmadikról a finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) vághat neki a viadalnak. A világbajnoki pontverseny élén Hamiltonnak, Massának és a szombaton hatodikként záró finn Kimi Ra:ikkönennek (Ferrari) egyaránt 48 pontja van.
2008.07.19. 15:05
 
 
Továbbra is hat órát kell várni a kilépésre Röszkén
Továbbra is hat órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhelyen az országból kilépni szándékozóknak, a leállósávot rendőrök ellenőrzik - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Estére csaknem tíz kilométeres kocsisor torlódott fel az autópályán, de a nap folyamán volt olyan időszak is, amikor majdnem húsz kilométeresre duzzadt. A határátkelőhely öt kilépő sávja mellett az úgynevezett diplomata sávot is megnyitották. A hatóságok egyébként, miután az autópályán továbbra is tömegesen érkeznek török és szerb vendégmunkások a röszkei határállomásra, egyelőre nem számítanak a torlódás jelentős csökkenésére.
2008.07.19. 13:50
 
 
Peking 2008: ünnepélyes csapatgyűlés Kolonicsra emlékezve
Ünnepélyes csapatgyűlést tartottak Tatán, amelyen megjelent Gyurcsány Ferenc kormányfő és Gyenesei István sportot felügyelő önkormányzati miniszter is. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke felolvasta Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének levelét, aki részvétét fejezte ki Kolonics György halála miatt. A pekingi indulók, edzők, szakvezetők és újságírók egyperces felállással, egymás kezét megfogva emlékeztek a kedden 36 évesen elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenusra, akinek emlékét filmbejátszások elevenítették fel.
2008.07.19. 13:01
 
 
Tenisz, Bad Gastein: Szávay kiesett
Az első helyen kiemelt Szávay Ágnes 1 óra 18 perc alatt, két játszmában kikapott a negyedikként rangsorolt francia Pauline Parmentier-től a 175 ezer dollár összdíjazású Bad Gastein-i női tenisztorna elődöntőjében. A viadal honlapja szerint az első szettben 3:3-ig együtt haladt a két versenyző, majd a világranglista 14. helyén álló Szávay elveszítette adogatását. Később három szettlabdát hárított, de ez is kevés volt, mert ellenfele 49 perc alatt vezetést szerzett. A folytatásban Parmentier azonnal brékelte a magyart, aki nem tudott lépést tartani riválisával, másodszor is elveszítette az adogatójátékát és ezzel befejeződött számára a Bad Gastein-i torna. Elődöntő: Parmentier (francia, 4.)-Szávay (1.) 6:4, 6:2.
2008.07.19. 12:41
 
Slágeráradat a Kultúrparton – több mint 100 dal a klasszikus blues-tól a hard rockig
Július 11-én elkezdődött a Sziget Fesztivál Magyar Dal Napja rendezvénysorozatához kapcsolódó interaktív dalverseny a Kultúrpart portálon. A változatos műfajú, több mint 100 dalt hamarosan a Presser Gábor, Bakács Tibor Settenkedő, Pély Barna, Pierrot és Csényi Kati alkotta zsűri „szedi ízekre”.
2008.07.19. 12:39
 
 
A BKV szerint sikeres a buszsávok ellenőrzése
Sikeres a rendőrség és a BKV buszsávok ellenőrzésére irányuló együttműködése; a hatóság egy hónap alatt több százezer forintos helyszíni bírságot szabott ki a tömegközlekedési járművek haladását akadályozókkal szemben - közölte a közlekedési társaság szombaton. A legtöbb szabálytalankodót az Árpád fejedelem út és az Üstökös utca kereszteződésében fülelték le a rendőrség munkatársai: összesen 135 felvétel készült és 69 szabálysértési eljárás indult a tömegközlekedést akadályozó autóvezetők ellen. Folyamatos és fokozott ellenőrzés zajlik a Kerepesi úton, a Jagelló utcában, az Alkotás úton, valamint a Szentendrei úton is az autóbuszsávoknál.
2008.07.19. 12:37
 
Fontos állomáshpz érkezett a zeneakadémia felújítását célzó EU projekt
Elérhető közelségbe került a Liszt Ferenc Zeneakadémia rekonstrukciója, miután július 11-én sor került az előkészítő munkálatok támogatásáról szóló szerződés aláírására. A felújítás eredményeképpen a XXI. századi elvárásoknak is megfelel majd a nemzetközi szinten is egyre rangosabb és elismertebb intézmény.
2008.07.19. 12:29
 
 
F1, Német Nagydíj: Kovalainen a harmadik szabadedzés legjobbja
A finn Heikki Kovalainen volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság tizedik futamán, a Német Nagydíjon. Az első két, pénteki tréninget nyerő brit Lewis Hamilton ezúttal a harmadik lett. A rajtsorrendről döntő időmérő 14 órakor kezdődik. Eredmények: 3. szabadedzés: 1. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:15.621 p 2. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:15.693 3. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:15.839 4. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:15.943 5. Sebastian Vettel (német, Toro Rosso) 1:16.037 6. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:16.133
2008.07.19. 12:26
 
Jazz, swing, Beethoven, Edvin Marton a Hévízgyógyfürdőben
2008. július 19-én, szombaton a Hévízgyógyfürdő Kht. saját szervezésű, nyári koncertsorozatának keretein belül a hévízi Tófürdő vendége a Gold Orleans. A zenekar „Orosz melódiák” című koncertjén világszerte közkedvelt melódiák mellett – mint például a Fekete szemek vagy a Moszkva-parti esték, – kevésbé ismert orosz zeneműveket is bemutat. A koncertsorozat a Berlin¬Budapest Quartett, a Rondino Festival, Edvin Marton és Jeszenszky István műsorával folytatódik.
2008.07.19. 12:24
 
Csúcsokat dönt a „barbár zseni”
Vasárnap este végleg bezár Aba-Novák Vilmos kiállítása a Modemben. A tárlat a debreceni művészeti központ eddigi legsikeresebb kiállításai közé tartozik. A nagy érdeklődésre való tekintettel korábban két héttel meghosszabbították a „barbár zseni” életműtárlatát, amit ennek köszönhetően az elmúlt napokban rekordszámú látogató keresett fel.
2008.07.19. 12:20
 
 
Orbán: vissza kell állítani a társadalom versenyképességét
Egy versenyképes gazdaság csak egy versenyképes társadalmon alapulhat, amelynek viszont alapfeltétele a szociális egyensúly - mondta szombaton Tusnádfürdőn Orbán Viktor. A Fidesz elnöke a 19. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor utolsó napján elmondott beszédében azt hangoztatta, hogy az elmúlt hat évben Magyarországon felbomlott a szociális egyensúly, amely a létbiztonságot, az elérhető egészségügyi ellátást és a mindenki számára elérhető tanulást, tudást szavatolja. Ennek az egyensúlynak a helyreállítását tartotta elsőrendű feladatnak Orbán Viktor. Előadásában felhívta a figyelmet a magyar nemzet egységes jellegére.
2008.07.19. 12:00
 
 
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a Dunán
Fokozott ellenőrzést kezdett a rendőrség szombaton a Dunán, az akció a jövő hét végéig tart - közölte Tóth Zoltán, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője budapesti sajtótájékoztatóján. Az alezredes elmondta, hogy az ellenőrzés a lopott hajók felderítésére, a csónakok biztonsági felszerelésének ellenőrzésére és az ittas vezetők kiszűrésére irányul. Szombaton este tíz óráig 17 vízi járművet és 10 autót vetnek be. Az egyhetes akciót az európai vízirendészeti szervezet, az AQUAPOL mind a tizenegy tagországában megtartják - tette hozzá Tóth Zoltán.
2008.07.19. 11:49
 
Kismotoron szelte át Amerikát két hetvenéves férfi
Hetvenévesen is lehet az ember kalandvágyó: ezt bizonyította be két amerikai jóbarát, kismotoron szelve át az Egyesült Államokat. Nem kevesebb mint 5500 kilométert tettek meg San Franciscótól New Yorkig. A 71 éves New York-i nyugdíjas orvos, Buddy Rosenbaum és az egykori vállalatvezető, a 72 esztendős kaliforniai Bob Chase tíz évvel ezelőtt kezdte meg a nagy közös motoros túrákat. Bejárták a Himaláját, Patagóniát és az orosz sztyeppéket. Hazai útjukhoz azonban lecserélték a nagy, több mint ezer lóerős motorokat kis fogyasztású, háromkerekű scooterekre. A hét elején érkeztek meg Manhattanbe. Előzőleg egy hónap alatt tették meg a Lincoln-utat, az Államok első transzkontinentális útját úgy, hogy mindössze 300 dollárt (kb. 44 ezer forintot) költöttek benzinre.
2008.07.19. 11:27
 
 
Afganisztánba érkezett Barack Obama
Háborús övezetekbe vezető körútjának első állomására, Afganisztánba érkezett szombaton Barack Obama valószínű amerikai demokrata párti elnökjelölt. Biztonsági megfontolásokból csak kevés részletet közölnek hivatalosan úti programjáról. Az al-Dzsazíra arab nyelvű katari hírtelevízió értesülése szerint már tovább is utazott a támaszpontról, hogy felkeressen amerikai katonákat az ország nyugtalan keleti részén, ahol a radikális iszlamista tálibok megöltek a múlt szombaton kilenc amerikai katonát. Hamid Karzai afgán elnökkel a tervek szerint vasárnap találkozik. Obama tízezer további amerikai katona - két dandár - Afganisztánba küldését helyezte kilátásba a The New York Timesnak írt cikkében.
2008.07.19. 11:19
 
 
Tart a blokád a dinnyefelvásárló-telepek előtt Dél-békésben
Medgyesegyházán, a Mediszöv telepe előtt szombat délelőtt feloldják a gazdák a blokádot, miután ígéretet kaptak arra, hogy bruttó 30 forintot kapnak kilogrammonként a dinnyéért - közölte a demonstrációt szervező Karsai József szocialista országgyűlési képviselő. Dél-békés négy településén péntek kora este összesen öt dinnyefelvásárló-telep előtt vonultak fel a gazdák, kombájnokkal és teherautókkal elállták a bejáratokat, így tiltakozva az alacsony felvásárlási árak ellen. A blokád Medgyesegyháza, Magyarbánhegyes, Nagybánhegyes és Kunágota települést érinti.
2008.07.19. 11:00
 
 
Egymillió dollárért kelt el James Brown hagyatéka
Közel egymillió dollárért (144 millió forint) kelt el pénteken New York-ban a Christie's árverésén James Brown hagyatéka. "A soul-zene keresztapjának" nevezett, 2006 karácsonyán elhunyt énekes 320 egykori használati tárgyát és személyes emlékét adták el, köztük azt a Grammy-díjat, amelyet 1986-ban kapott a Rocky 4 című film főcímzenéjéért, a Living In Americaért. Eladásra került Brown mitikus Hammond-orgonája, amelyeken koncertjein instrumentális betétjeit játszotta és azok a rap-versek, amelyeket barátja, a legendás nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Muhammad Ali írt neki.
2008.07.19. 10:28
 
 
Hírességek a horvát tengerparton
Milliárdosok, hollywoodi sztárok és más hírességek lepték el Horvátországot, amelynek sztárokat vonzó városaira az amerikai Forbes magazin is felhívta a figyelmet. Az újság a lesifotósoknak Dubrovnikot ajánlotta, ahol idén nyáron is jó néhány világsztár fog megfordulni. A korábbi években járt már a dél-horvátországi városban Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise és Nick Nolte. A Schindler listájából vagy Az angol betegből is ismert, Oscar-díjas Ralph Fiennes-t nemrég fényképezték le Splitben. A horvát újság hírt adott a milliárdos Roman Abramovics érkezéséről is, ő 86 méter hosszú, Ecstasea névre keresztelt hajójával a héten futott be a dubrovniki kikötőbe.
2008.07.19. 10:20
 
 
Pingvintetemek árasztják el Rio de Janeiro strandjait
Az Antarktiszról és Patagónia jeges partjairól származó pingvintetemek árasztják el Rio de Janeiro trópusi tengerpartjait. Az elmúlt két hónapban négyszáz elhullott madarat találtak a pálmafás strandokon - közölték pingvinmentők a brazil Cabo Frio üdülővárosban. Habár megszokott, hogy - akár élő, akár elhullott - pingvineket találunk itt a parton a Magellán-szoros felől érkező erős tengeráramlatok miatt, idén minden korábbinál több madár sodródott el eddig - mondta az egyik környezetvédelmi szervezet főmunkatársa. Az elhullott pingvinek túlnyomó része nagyon fiatal volt, a tojásból éppen kikelt madarak még nem voltak kellőképpen megerősödve, hogy megküzdjenek az erős tengeráramlattal.
2008.07.19. 09:56
 
 
A közgazdász szerint elfogyott a befektetők türelme
Elfogyott Magyarországon a befektetők türelme, a politikusoknak dönteniük kell a népszerűséghajhászás és a valódi kormányzás között a gazdasági fejlődés érdekében - mondta Csaba László közgazdász a szombati Magyar Hírlapnak. "A befektetők türelme elfogyott. A politikusoknak dönteniük kell, hogy a rövid távú népszerűséghajhászást vagy a valódi kormányázást választják" - hangsúlyozta a Csaba László. A közgazdász, egyetemi tanár hozzátette: 2009-es költségvetés most készül, még van lehetőség a gazdaságpolitikai fordulat megalapozására - írta a Magyar Hírlap.
2008.07.19. 09:45
 
 
Megbénult a közlekedés az M7-esen
Megbénult a közlekedés szombat hajnalban az M7-es autópályán a letenyei határállomás előtt a Horvátországba tartó autók tömege miatt - jelentette az MTI helyszíni tudósítója. Az autópálya mindkét sávjában hosszabb-rövidebb időre megáll a forgalom, az autók csak araszolva jutnak előre, emiatt az M70-es autóút irányába, Szlovénia fele sem lehet tovább haladni. A forgalmat rendőrök irányítják a sztrádán - jelentette az MTI tudósítója szombat hajnalban. A határállomás tájékoztatása szerint péntek éjjeltől kezdtek feltorlódni az autók Horvátország irányába. Hajnal három órára már 4-5 kilométeres sor alakult ki, ennek ellenére a határállomás adatai szerint csak félórás várakozásra kell készülniük az utazóknak.
2008.07.19. 09:15
 
 
Státusszimbólummá vált a saját repülőgép Magyarországon is
Látványosan növekszik Magyarországon a magánkézben lévő légi járművek száma, és noha a gépek nagyjából fele sohasem hagyja el a hangárokat a magas üzemeltetési költségek miatt, biztosítási piacuk lassan bővül. A repülőgép biztosítással is foglalkozó, QBE Atlasz Biztosító szerint összesen mintegy kétezer, lajstromjellel rendelkező magán légi jármű van Magyarországon, ám ezek nagyjából fele soha nem száll fel. Bár a gépek beszerzési ára sem alacsony, az igazán nagy kiadást az üzemeltetésük, a biztosítás, műszaki karbantartás és üzemanyag kifizetése jelenti. Lassan, de nő ezeknek a légi járműveknek a biztosítási piaca is, ami jelenleg nagyjából évi 400 millió forintot tesz ki - áll a közleményben.
2008.07.19. 09:01
 
 
Egy holdingba szerveznék az összes budapesti kórházat
Három éven belül egyetlen holding alá szervezné az egészségügyi intézményeit a főváros - írta szombati Népszabadság. A főváros már eddig is számos intézményt összevont, az igazán nagy átszervezés azonban csak most következik: a holdingba szervezett kórházakat - költségvetési intézmény helyett - vállalati formában működtetné Budapest. Az átalakítás nagyságát mutatja, hogy csak a terv elkészítése 200 millió forintba kerül - értesült a napilap. A Népszabadság rámutatott: tavaly a kormány kórházkarcsúsító programjával öt állami intézményt olvasztottak az Állami Egészségügyi Központba Budapesten.
2008.07.19. 08:38
 
 
Kánikula-kommandó: a vendéglátóhelyeken a legtöbb a szabálytalanság
A Kánikula-kommandó ellenőrzés-sorozat első két hetében az élelmiszer-ellenőrző hatóságok 6.003 előállító, kereskedelmi és vendéglátó egységet ellenőriztek - tartalmazza a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatalt (MÉBiH) összegzése. A felfedezett hiányosságok miatt az ellenőrök - részben más hatóságokkal végzett közös ellenőrzéseik alkalmával - 137 millió forint bírságot szabtak ki. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság eddig 2.961 melegkonyhás vendéglátóhelyet, cukrászdát, italüzletet, egyéb vendéglátóhelyet - például pecsenyesütőt, büfét - ellenőrzött. A felügyelők 1.882 egységben állapítottak meg valamilyen szabálytalanságot, és összesen 110,58 millió forint bírságot róttak ki.
2008.07.19. 08:15
 
 
Felbontotta eljegyzését Salma Hayek
Salma Hayek szakított vőlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel. Cari Ross, a világhírű mexikó színésznő szóvivője pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt. Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegző. A páros 2006-ban ismerkedett meg Olaszországban, és 2007 márciusában jelentették be, hogy eljegyezték egymást. Közös gyermekük, Valentina Paloma 2007 szeptemberében született meg Los Angelesben.
2008.07.19. 08:11
 
 
A Brokernet- Uniqa a 40. Kékszalag győztese
Litkey Farkas 8. alkalommal nyerte meg a Kékszalag vitorlásversenyt. Hajója, a Brokernet-Uniqa pénteken 22 óra 14 perckor szelte át a balatonfüredi célvonalat, és így 13 óra 14 perc alatt teljesítette a távot. Az első négy hajó, a négy Libera 23 óra előtt futott be, a többiek addig még nem kerülték meg Tihanyt. A 160 kilométeres távnak rekordlétszámú mezőny, 578 hajó vágott neki Balatonfüredről péntek délelőtt. A Kékszalag csúcsa 10 óra 40 perc, amelyet 1955 óta a Nemere II cirkáló tart. Ez a rekord idén sem dőlt meg. A sorrend: 1. Brokernet-Uniqa - Litkey Farkas, 2. Raffica - Király Zsolt, 3. Telebox - Gerhard Müller, 4. Principessa - Rauschenberger Miklós.
2008.07.19. 08:04
 
Peking 2008: Godova Gábor olimpiai névsort hirdetett
Csapatot hirdetett a pekingi olimpiára Godova Gábor, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A Málagában az elmúlt hét végén Európa-bajnoki bronzéremmel zárt 14-es keretéből a balkezes center Bujka Barbarát hagyja itthon a szakvezető, aki a péntek esti edzés után ismertette a 13-as névsort az MTI-vel. Az augusztusi ötkarikás játékokra utazó válogatott: Horváth Patrícia, Sós Ildikó - kapusok, Brávik Fruzsina, Drávucz Rita, Györe Anett, Kisteleki Dóra, Pelle Anikó, Primász Ágnes, Stieber Mercedes, Szremkó Krisztina, Takács Orsolya, Valkay Ágnes, Zantleitner Krisztina - mezőnyjátékosok.
2008.07.18. 20:10
 
 
Blokád alá vontak a dinnyetermesztők több békési felvásárló-telepet
Blokád alá vontak több dél-békési dinnyefelvásárló-telepet a Karsai József szocialista párti országgyűlési képviselő által vezetett dinnyetermesztők pénteken kora este. A képviselő az MTI-vel közölte: a gazdák Magyarbánhegyesen, Kunágotán, Nagybánhegyesen, Medgyesegyházán és várhatóan rövidesen Pusztaottlakán zárják el erőgépeikkel a felvásárló-telepek bejáratait. Karsai József hangoztatta: azt akarják elérni, hogy a felvásárlók legalább bruttó 30 forintot fizessenek a termelőknek a gyümölcs kilójáért. A blokád alá vont telephelyeken több kamion is áll, emiatt a dinnyeszállító járművek nem tudják elhagyni a környéket.
2008.07.18. 19:49
 
 
Elpusztult a macska által adoptált vöröspandakölyök
Megfulladt az amszterdami állatkert kis vöröspandája, amelyet egy házimacska fogadott örökbe. Június 30-án látta meg a napvilágot Amszterdamban két kis vörös macskamedve, amelyeket Gladys, az anyjuk magukra hagyott. Az egyik kis panda túl gyenge volt, s világra jötte után nem sokkal elpusztult. A másikat az egyik gondozó épp megkölykezett cirmosa fogadta be négy kicsinye mellé. Az állatkert szakemberei abban reménykedtek, hogy a macska három hónapig szoptatja majd a vöröspandát, amíg az képes lesz áttérni a bambuszból és gyümölcsből álló étrendre.
2008.07.18. 18:06
 
 
Tour de France: Cavendish negyedik szakaszgyőzelme
A brit Mark Cavendish nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát, míg összetettben továbbra is az ausztrál Cadel Evans vezet. Cavendish az idei viadalon már a negyedik etapgyőzelmét aratta, ezzel beállította két olasz, Mario Cipollini (1999) és Alessandro Petacchi (2003) rekordját. Szombaton a Nimes és Digne-les-Bains közötti 194,5 km vár a mezőnyre.
2008.07.18. 17:51
 
 
Letették az M43-as autópálya alapkövét
Ünnepélyes keretek között letette az M43-as autópálya alapkövét Szeged határában a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) képviselője, valamint Szeged és Makó polgármestere pénteken. A 61 milliárd forintos beruházás kivitelezési szerződésének aláírását követően a munkaterület átadása július 16-án kezdődött meg, a pénteki alapkőletétellel pedig megindult az építkezés. Az M43-as Szeged és Makó között autópályaként épül, kétszer két forgalmi sávval és leállósávval. A két várost összekötő 31,6 kilométeres autópálya és 7 kilométeres főút építése Szeged harmadik Tisza-hídjával épül meg hamarosan. A beruházás költségének 67 százalékát az Európai Unió, 33 százalékát a magyar állam finanszírozza.
2008.07.18. 17:45
 
Nagy többségében palesztinok holttestét adta át Izrael a Hezbollahnak
Személyazonosságuk megállapítása után átadják a hozzátartozóknak annak a 185 harcosnak a holttestét, akik földi maradványait Izrael a július 16-i fogolycsere keretében adta át a libanoni Hezbollah síita szervezetnek. A Naharnet hírügynökség jelentése szerint az elesettek többsége a Fatah soraiból való palesztin. Különböző időben és különböző utakon szivárogtak be Izrael területére fegyveres rajtaütés céljából. Szultan Abu Ajnejn, a Fatah libanoni vezetője közölte, hogy Izrael a szervezet katonai szárnya 150 elesett harcosának a holttestét adta át. A palesztin fél ragaszkodik ahhoz, hogy a holttesteket szülőföldjükön temessék el.
2008.07.18. 17:29
 
 
Öttusa Eb: a férfi csapat ezüst-, Kasza bronzérmes
Ezüstérmet szerzett a Kasza Róbert, Tibolya Péter, Marosi Ádám összeállítású magyar csapat a moszkvai öttusa Európa-bajnokság hagyományos versenyében. Kasza egyéniben is felállhatott a dobogóra, két orosz - az Athénban olimpiai bajnok Andrej Mojszejev és az idén, Budapesten vb-győztes Ilja Frolov - mögött harmadik lett. Tibolya kilencedik, Marosi 11., az egyéni induló Németh Róbert pedig 28. lett. Csapatban az oroszok győztek, a bronzérmet a csehek vehették át - tájékoztatta az MTI-t Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány.
2008.07.18. 17:23
 
Szemetelésből tömeges rendőrverés
Tömeges rendőrveréssé fajult egy eldobott papírdarab feletti nézeteltérés Londonban. Az eset a brit főváros déli Croydon kerületében történt. A Scotland Yard pénteki beszámolója szerint két járőröző rendőr arra figyelt fel, hogy egy fiatal lány hanyagul elhajít egy darab csokipapírt. Megkérték, hogy vegye fel és dobja egy hulladéktárolóba. A lány először engedelmeskedett is, majd meggondolta magát: visszadobta a szemetet a földre, és inkább ordítva nekiugrott a két megdöbbent rendőrnek. Igen gyorsan társai is akadtak: egy másik lány egyetlen rúgással a földre vitte a járőr egyik tagját, a hátára ugrott és beleharapott.
2008.07.18. 17:15
 
 
Gólszegény a robotfoci világbajnokság Kínában
Mindössze két gól a kínai robotfutball-világbajnokság összesített mérlege két nappal a torna vége előtt. A hatvan centiméter magas, kétlábú robotokból álló csapatok nem is annyira egymással, hanem inkább az állandó technikai problémákkal küzdenek. A Robocup csoportmérkőzései többnyire gól nélkül végződnek, a továbbjutókat ezért pontozásos rendszer alapján választják ki. Egy pont jár, ha a robotok legalább egy pillanatra meg tudnak mozdulni, és két pontot kap a csapat, ha a játékosok egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek. Labdaérintésért három pont jár, és ha a robotnak sikerül az ellenfél kapuja felé rúgni a labdát, akkor négy pontot kasszíroz a csapata.
2008.07.18. 16:52
 
 
Előbb egy fehér, majd egy fekete popsi látott napvilágot
Boldogan, de azért egy kis szorongással hagyta el a Lichtenberg kórházat Berlinben a 35 éves Florence Gerth, aki a napokban egészséges, csak épp eltérő bőrszínű ikreknek adott életet, a fehér bőrű Ryannak, s a színes bőrű Leónak. Florence ugyanis ghánai, az édesapa, Stephan Gerth pedig tősgyökeres német, s ez magyarázata a sajátos "keveredésnek". Ennek ellenére rendkívül ritkaságszámba menő ikerszülés történt, szakértők szerint egymillió esetből átlagban egyszer fordul elő, hogy eltérő bőrszínű szülőktől eltérő bőrszínű csecsemők születnek.
2008.07.18. 16:47
 
Az SZDSZ ötpárti egyeztetést kezdeményez az alapítványok ügyében
Az SZDSZ ötpárti egyeztetést kezdeményez a miniszteri hatáskörben alapítványoknak adható támogatások keretösszegének megemelése miatt - tájékoztatta Gulyás József, az SZDSZ ügyvivője pénteken az MTI-t. A kormánydöntés nélkül, miniszteri hatáskörben folyósítható alapítványi támogatások keretének 7 millió forintról 100 millió forintra történő emelése az SZDSZ számára akkor is elfogadhatatlan, ha az alapítványoknak adható állami forrásokat e döntés önmagában még nem növeli meg - olvasható a liberális ügyvivő közleményében. Gulyás József szerint "a Zuschlag-ügy során megismert anomáliák után" a szocialista kormánynak nem lett volna szabad ilyen szabályozással előállnia.
2008.07.18. 16:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340[2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista