2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Haladás döntetlent játszott az Arsenallal
A labdarúgó Soproni Liga újonca, a Haladás kedden felkészülési mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a Premier League egyik sztárcsapatával, az Arsenallal. A szombathelyi stadionban telt ház, 12 ezer néző előtt került sor a mérkőzésre. A házigazdák Kenesei révén a 24. percben szereztek vezetést, amire Walcott válaszolt a 41. percben. Arséne Wenger csapatából a sztárok többsége hiányzott, ennek ellenére a vendégeknél volt többet a labda. A szombathelyiek viszont nem játszottak alárendelt szerepet, több szép támadást vezettek és rászolgáltak a döntetlenre.
2008.07.22. 20:26
 
A szerb radikálisok felháborodtak Karadzic elfogása miatt
A Szerb Radikális Párt hazai vezetője, Tomislav Nikolic alelnök kedden a szerb történelem súlyos napjáról beszélt Radovan Karadzic elfogása kapcsán, s kijelentette, hogy a volt boszniai szerb elnök nem háborús bűnös, hanem olyan ember, aki népét és a boszniai Szerb Köztársaságot védve méltán vált mitikus, legendás személyiséggé. A hágai Nemzetközi Törvényszék előtt álló Vojislav Seselj pártelnök helyettese szerint Karadzic a népéért hozott áldozatot, Boris Tadic államfő rendszere pedig őt áldozta fel.
2008.07.22. 20:00
 
Glock egészséges, csütörtöktől megint tesztel
Timo Glock megkapta azt az orvosi igazolást, amely tanúsítja, hogy teljesen egészséges, így a Forma-1-es Toyota pilótája csütörtökön Jerezben már együtt készülhet csapatával a jövő hétvégi Magyar Nagydíjra. A 26 éves német versenyző vasárnap a Német Nagydíj 36. körében hatalmasat bukott, autója jobb hátsó kereke leszakadt, amikor ráhajtott a kerékvetőre és kocsija megpördült, majd a belső falnak csapódott. Glock a derekát fogva szállt ki az autóból, kórházba szállították, ahol megfigyelésre egy éjszakára benntartották.
2008.07.22. 19:48
 
 
Belgrádban tüntetés kezdődött Karadzic letartóztatása miatt
A szerb főváros központjában kedden délután tüntetés kezdődött Radovan Karadzic letartóztatása miatt, s a rendőrség lezárta a Belgrád szívében lévő Trg Republikét (Köztársaság tér). Valamivel öt óra után több tucat, főleg fiatal ember gyűlt össze a téren, s a csoportosuláshoz hamarosan csatlakozott Luka Karadzic, a volt boszniai szerb politikai vezető Szerbiában élő testvére, és Aleksandar Vucic, a Szerb Radikális Párt főtitkára is. A tiltakozók többször is összetűztek a rendőrökkel, s közben azt kiabálták, hogy "Árulás!, Usztasák!"
2008.07.22. 19:41
 
 
Harminc új mentőkatamarán a Balatonon
Harminc új mentőkatamaránt állítanak szolgálatba a Balatonon - tájékoztatta Suchman Tamás, a Balatoni Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke az MTI-t kedden. Elmondta: a BFT megrendelésére a napokban érkezik 12, a jövő héten pedig további 18 mentőkatamarán. A francia és olasz tengerpartokon használt mentőkatamarán tesztelését két szezonon át végezték a hazai vízi mentők. Mivel azokat jónak találták, a BFT az olasz gyártóktól 30 katamaránt rendelt, összesen 13,6 millió forintért - tette hozzá.
2008.07.22. 18:55
 
 
Peking 2008: 171 magyar sportoló nevezését fogadták el
Sikerrel lezárult az ötkarikás versenyek "előjátékának" legfontosabb, általában hosszúra nyúló fejezete: a pekingi olimpiai falu regisztrációs központjában hosszú egyeztetés során 171 magyar sportoló név szerinti végleges nevezését fogadták el az augusztus 8-án kezdődő XXIX. nyári játékokra. Az egyeztetés során a végleges nevezés elfogadásához egyeztetni kellett, hogy az illető versenyző mikor szerezte meg a részvétel jogát, illetve mikor teljesítette a nevezési szintet. Ennek egyeztetését szokás szerint egyenként kellett elvégezni. Lassan minden rendeződött, és a szervezőbizottság elfogadta 171 magyar sportoló név szerinti, végleges nevezését. A különítmény szerdán megkezdi a magyar szálláshelyek átvételét.
2008.07.22. 17:36
 
 
Batman letartóztatásban
Letartóztatták Christian Bale brit filmszínészt, A sötét lovag című Batman-folytatás sztárját - közölte kedden a People című bulvárlap. Bale ellen édesanyja és nővére tett feljelentést hétfőn, mert a színész állítólag bántalmazta őket. Az ügy a Scotland Yard londoni irodájához került, és az illetékesek kedden akarták kérdőre vonni a sztárt, hogy ő is elmondja, mi történt vasárnap este a Dorchester Hotelben. A People azt írta, hogy a 34 éves színész a szállodában rátámadt 61 éves anyjára és 40 éves nővérére. A kihallgatás azért késlekedett, mert a rendőrök tekintettel voltak arra, hogy hétfőn este tartották Londonban Bale A sötét lovag című akciófilmjének európai premierjét.
2008.07.22. 17:15
 
 
Balzsay ellenfél nélkül
Ellenfél nélkül maradt Balzsay Károly, aki következő mérkőzésén a Boksz Világszervezet (WBO) úgynevezett "átmeneti" vb-övéért szállhat ringbe. Balzsay eredetileg a nagyközépsúly betöltetlen helyéért csatázott volna a kanadai Jean Pascallal, ám a cím birtokosa, Joe Calzaghe bejelentette, hogy a szeptemberi, Roy Jones Jr. elleni félnehézsúlyú meccse után visszatér a nagyközépsúlyba. A BBC kedden ugyanakkor azt közölte, hogy az utóbbi meccs a walesi klasszis kézsérülése miatt elmarad, s várhatóan csak novemberben kerül rá sor.
2008.07.22. 17:04
 
 
Továbbra sincs egyezség a VDSZSZ és a MÁV között
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői ezúttal sem állapodtak meg a szakszervezet sztrájkköveteléseiről a Herczog László közvetítő részvételével megtartott keddi egyeztetésen. A tárgyalást a munkaügyi vita rendezéséről augusztus 12-én folytatják. Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az egyeztetés után az MTI-nek elmondta: megítélésük szerint a MÁV menedzsmentje nincs abban a helyzetben, hogy megállapodjon a sztrájkkövetelésekről, mert "a politika nem engedi az egyezséget." Sigulinszki Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője a tárgyalás után elmondta: a keddi egyeztetésen sem közeledtek az álláspontok, ebben január óta nincs elmozdulás
2008.07.22. 16:21
 
 
Szerdán megkezdődnek a budapesti útfelújítások
Szerdán megkezdődnek az idei útfelújítások Budapesten; a rekonstrukciók sora a XVIII. kerületi Gilice téren indul, még júliusban megkezdik a munkát a Népszínház utcában és a Mester utcában is - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Az idén 58 útszakaszt újítanak fel, 35,5 km hosszúságban; a beruházás háromhetes csúszással indul. Júliusban indul a IV. kerületi Baross utca és Szent Imre utca, a XVI. kerületi Baross utca és a VIII. kerületi Kiss József utca felújítása is. Még idén megújul a Stefánia út, a Haller utca, a Németvölgyi és a Hegyalja út, valamint az Alkotmány utca. A munkálatok ősz végéig tartanak. Lesz, ahol egy héten belül végeznek, de a rekonstrukció sehol nem haladja meg a húsz napot.
2008.07.22. 15:58
 
 
Fidesz: a kormány állítsa vissza a bezárt 14 vasúti szárnyvonalat
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy állítsa vissza a korábban bezárt 14 vasúti szárnyvonalat, mert szerinte kiderült, hogy szakmailag elhibázott döntés született, ami gazdaságossági szempontból sem hozta a várt eredményt - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt parlamenti képviselője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. A megszüntetett vasútvonalakon a forgalmat állítsák helyre, az ott lakó sok százezer ember számára biztosítsanak civilizált, XXI. századi közszolgáltatást - mondta Fónagy János. Kitért arra, hogy a Volán-társaságok a közelmúltban tették közzé az idei évre várható eredményüket, és eszerint a korábbi évekhez viszonyítva 20-25 milliárd forinttal nőnek a költségeik.
2008.07.22. 15:30
 
 
Peking 2008: hat aranyért úszik Natalie Coughlin
Rekordot jelentő hat aranyérmet szeretne nyerni Pekingben az amerikaiak úszónője, Natalie Coughlin. Ha a 25 éves sportolónőnek sikerül a célját megvalósítania, akkor beállítja a kelet-német Kristin Otto egyéni csúcsát, aki Szöulban szerzett hat olimpiai bajnoki címet. Coughlin ezzel valamennyi sportágat figyelembe véve minden idők legeredményesebb amerikai sportolónője lehet, az egy olimpián nyert érmeket tekintve. A pszichológus végzettségű úszónő három egyéni - 100 m háton, 100 gyorson és 200 vegyesen - és három váltószámban tervezi az indulását. Hátúszásban címvédőként és világcsúcstartóként abszolút favoritnak számít 100 méteren, a másik két egyéni számban viszont komoly riválisai vannak.
2008.07.22. 15:27
 
 
Az SZDSZ 6 pontból álló javaslattal jobbítaná a dinnyetermelők helyzetét
Érdekvédelmi szervezet létrehozásával, etikai kódex megalkotásával orvosolná egyebek között a dinnyetermesztők valós gondjait az SZDSZ; a liberális párt képviselői kedden Békéscsabán ismertették a dinnyetermelés és -forgalmazás helyzetének jobbítására javasolt hat pontjukat. Nagy Béla, az SZDSZ megyei elnöke, egyben a dél-békési térség dinnyetermesztő központjának számító Medgyesegyháza polgármestere és Velkey Gábor országgyűlési képviselő, a parlament mezőgazdasági bizottságának tagja első helyen azt említette, hogy sürgősen létre kell hozni a dinnyetermelők érdekvédelmi szervezetét, az együttműködés, a kooperáció, a koordináció új intézményét.
2008.07.22. 15:22
 
MSZP-frakcióülés: vita a rendőrség tevékenységéről
Több képviselő vitatta a rendőrség tevékenységét a melegfelvonulás kapcsán az MSZP-frakció keddi ülésén - derült ki Kovács Tibor frakcióvezető-helyettes szavaiból. A szocialista képviselőcsoport ülése után tartott sajtótájékoztatón Kovács Tibor ugyanakkor cáfolta azt az információt, hogy kritizálták volna Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, aki jelen volt és előadást tartott a frakcióülésen. Néhányan erőteljesebb fellépést vártak volna a rendőrségtől a melegfelvonuláson, míg mások azt kérdezték, szükségszerű volt-e megengedni, hogy ugyanazon a helyszínen két ellentétes célú demonstrációt tartsanak - mondta Kovács Tibor.
2008.07.22. 15:18
 
 
Ősztől csökken a benzin ára
A benzin árának csökkenését prognosztizálta a GKI Gazdaságkutató Zrt. ügyvezető igazgatója kedden az MTI kérdésére. A benzinért varhatóan kevesebbet kell majd fizetni ősztől, a gázolaj ára azonban stagnálni fog a harmadik és a negyedik negyedévben - mondta Hegedűs Miklós. Az ügyvezető igazgató mindezt azzal indokolta, hogy amíg a benzin iránti kereslet a turistaszezon után csökken, a dízel iránti kereslet nem változik jelentősen. Mindemellett az erős forint kedvez a magyarországi üzemanyagáraknak, a többi között ennek köszönhető, hogy a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára szerdán bruttó 5 forinttal csökken.
2008.07.22. 15:05
 
 
Óvatosságra inti a rendőrség a külföldön munkát vállalókat
Óvatosságra és kellő körültekintésre inti a rendőrség azokat a magyar állampolgárokat, akik külföldön vállalnának munkát és hirdetések alapján próbálják meg kiválasztani a megfelelőt - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden. Gaskó Bertalan közölte: a héten ismertté vált Londonban történt eset bizonyítja, kellő óvatosság hiányában - egy kecsegtető ajánlat reményében - csalás áldozataivá válhatnak a munkavállalók. A Borsod megyei rendőr-főkapitánysághoz ebben a konkrét ügyben még nem érkezett bejelentés. Legutóbb munkalehetőség ígéretével Nagy-Britanniába csábított magyarokat csaptak be álközvetítők.
2008.07.22. 15:00
 
A maoisták nem alakítanak kormányt Nepálban
A nepáli választásokon a legtöbb képviselői helyet szerző maoisták, akiknek a jelöltjét hétfőn nem választották meg köztársasági elnöknek, úgy döntöttek, nem alakítják meg a himalájai ország első köztársasági kormányát - közölte kedden szóvivőjük, Krisna Bhadur Mahara. A hírt Pracsandra parancsnok, a Nepáli Kommunista Párt vezetője is megerősítette újságíróknak nyilatkozva. A nemzetgyűlésben a maoisták nyerték a legtöbb mandátumot (de abszolút többséghez nem jutottak), s az 53 éves Pracsandra - valódi nevén Puspa Kamal Dahal - volt a kormányfői tisztség várományosa.
2008.07.22. 14:56
 
 
Peresz először fogadta hivatalában Abbászt
Először fogadta jeruzsálemi hivatalában kedden Mahmúd Abbász palesztin elnököt Simon Peresz izraeli államfő. A két vezető politikus tárgyalása mintegy húsz percen át tartott. A megbeszélés után Peresz azt nyilatkozta, hogy megvitatták az izraeli-palesztin békefolyamattal kapcsolatos kérdéseket. Az izraeli elnök szerint mindkét fél úgy gondolja: a békének nincs alternatívája. "Azt reméljük, hogy sikerül egy olyan igazi békét elérnünk, amely a kölcsönös megértésen, a kultúrán és gazdasági fejlődésen alapszik, vagyis egy olyan békét, amely lehetővé tesz, hogy mindkét nép békében éljen egymás mellett két államban" - fogalmazott az izraeli elnök.
2008.07.22. 14:46
 
 
Századvég-Forsense: júliusban nőtt a két nagy párt közötti különbség
Növekedett a két nagy párt, a Fidesz és az MSZP közötti támogatottsági különbség; az SZDSZ pedig Fodor Gábor vezetéssel sem tudott javítani pozícióján - közölte a Századvég és a Forsense kedden. A Századvég és a Forsense közös választáskutatási programjának júliusi eredményei alapján a Fidesz szavazótábora két százalékponttal - statisztikai értelemben nem szignifikáns mértékben - növekedett, és jelenleg az összes megkérdezett 27 százalékát teszi ki, míg az MSZP támogatottsága egy százalékponttal csökkent, és jelenleg 13 százalékon áll. Az összes megkérdezett körében mind az SZDSZ, mind az MDF egy százalékon áll.
2008.07.22. 14:00
 
 
Kézilabda: verhető ellenfeleket kaptak a magyarok
Mind a három érintett magyar együttes verhető ellenfelet kapott a női kézilabda EHF Kupában, illetve a Kupagyőztesek Európa Kupájában. A női KEK-ben a DVSC Aquaticum a harmadik fordulóban, a 16 közé jutásért kapcsolódik be a küzdelmekbe, melyben az olasz Pallamano Bancole lesz az ellenfele. Az első mérkőzést hazai környezetben vívja majd a magyar csapat november 1-jén vagy másodikán, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor Olaszországban. A női EHF Kupában a Budapest Bank-FTC és a Fehérép Alcoa érdekelt, és mindkét gárdának egy első fordulós továbbjutó lesz az ellenfele a 32-be kerülésért.
2008.07.22. 13:20
 
 
Megállapodás született a jövő évi munkaszüneti napokról
A 2009. évi munkaszüneti napokkal kapcsolatos munkarendről, illetve a naptári munkarendtől való eltérésről állapodtak meg kedden az Országos Érdekegyeztetési Tanács plenáris ülésén. Miután január 1. és augusztus 20. csütörtökre esik az utána következő január 2. és augusztus 21. pihenőnap lesz. Helyette munkanap lesz január 10. (szombat) és augusztus 29. (szombat). Változik a karácsony körüli munkarend is, eszerint december 19. (szombat) munkanap, december 24. (csütörtök) pedig pihenőnap lesz.
2008.07.22. 13:09
 
 
Lisztes, Bárányos és Pető klubváltása
Három korábbi válogatott labdarúgó, Lisztes Krisztián, Bárányos Zsolt és Pető Zoltán is új klubhoz szerződött. A 32 éves, korábbi ferencvárosi Lisztes Krisztián egy évre írt alá a REAC-hoz. Az nso.hu szerint nem lesz fix alapfizetése, hanem pályára lépése esetén csak eredményességi prémiumban részesül. Bárányos Zsolt a Nyíregyházánál folytatja pályafutását. A középpályás egy plusz egy évre kötelezte el magát. A legutóbb a belga FC Brusselsben szerepelt védő, Pető Zoltán egy évre az NB II Nyugati csoportjában érdekelt Felcsúthoz szerződött.
2008.07.22. 12:51
 
Motoros lelkész "ugratása"
Motorozva tartott istentiszteletet egy idősödő lelkész az Egyesült Államokban, hogy példázza az egységet ember és jármű egybeforrásával, ám harmadik alkalommal "megbokrosodott" a motor, ő pedig a hallgatóság első sorában kötött ki. Szerencsére senki sem ült érkezése ülőhelyein, ahova egy méter magas emelvényről "ugratta le" motorját. A lelkész azonban elég súlyosan megsérült a csuklóján, melyet műteni kellett. Ennek ellenére kedélye igen jó maradt, csak kacagott félresikerült példázatán. Előtte kétszer ugyanakkor sikeresen ülte meg motorját.
2008.07.22. 12:35
 
 
Forma-1, Magyar Nagydíj: a Balatonnál lesz az utcai parádé
A Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt már megszokott utcai parádét ezúttal a Balatonra költöztetik a szervezők. A látványos showműsort, amire az elmúlt években Budapesten került sor, jövő csütörtökön Tihanyban és Siófokon tartják. Ezúttal a Torro Rosso és a Red Bull versenygépeivel a francia Sébastien Bourdais; a korábbi kiváló osztrák versenyző, Gerhard Berger, illetve a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Palik László száguld majd.
2008.07.22. 12:22
 
 
Fidesz: a kormány saját hibáját a gazdálkodókkal akarja megfizettetni
A Fidesz szerint a kormány az elmúlt években elmulasztotta frissíteni az úgynevezett parcella azonosító rendszert, és az ennek alapján igényelt, az EU által jogtalannak ítélt támogatásokat most a gazdákkal akarja visszafizettetni - mondta az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke kedden, Budapesten. Az EU a jogtalanul igényelt agrártámogatások miatt mintegy 10 milliárd forintos büntetést szabott ki Magyarországra, amit a kormány, a napokban a falugazdászoknak küldött levél tanúsága szerint, a gazdákkal akar megfizetteti - mondta Font Sándor, sajtótájékoztatóján. Hozzátette: ez gazdálkodónként 500 ezer forintot jelent.
2008.07.22. 11:56
 
 
Egyre több a kérdés Karadzic elfogása körül Belgrádban
Elfogták Radovan Karadzicot, az egykori boszniai Szerb Köztársaság elnökét, akit a hágai Nemzetközi Törvényszék háborús bűnökért körözött, de az esemény körül egyelőre több a kérdés, mint az elfogadható válasz. A hírt Belgrádban jelentették be hétfőn késő este, és az állt benne, hogy az akciót a szerb biztonsági szolgálatok hajtották végre pár órával korábban. A 13 éven át bujkáló volt politikus ügyvédje továbbra is határozottan állítja, hogy az őrizetbe vétel már a múlt pénteken megtörtént, Belgrádon kívül, egy távolsági buszjáraton. A szerb hatóságok keddi közlése szerint Karadzicot azonosították, és megkezdődött az eljárás, amelynek az lesz a vége, hogy kiadják a délszláv háborúk bűnöseinek felelősségre vonására hivatott hágai Nemzetközi Törvényszéknek.
2008.07.22. 11:45
 
 
Solana: Szerbia zöld jelzést kap az NT főügyészétől
Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök, vádlott letartóztatását követően a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) főügyésze várhatóan bejelenti, hogy Szerbia együttműködik a hágai testülettel - jelentette ki Brüsszelben újságíróknak Javier Solana. Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője az uniós külügyminiszterek kétnapos találkozója előtt nyilatkozott. Hangoztatta: csaknem bizonyos, hogy Serge Brammertz főügyész bejelenti: Szerbia teljes mértékben együttműködik. Az uniós tisztviselő hozzátette, hogy a szerb hatóságok jó munkát végeztek. Bizonyságot tettek arról, hogy teljes mértékben együtt akarnak működni a Nemzetközi Törvényszékkel.
2008.07.22. 11:30
 
 
Határidő előtt befejeződhet a brüsszeli vizsgálat az OMV-Mol ügyben
A végső határidő, szeptember 18. előtt is befejeződhet az OMV osztrák olaj- és gázipari vállalatnak a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. felvásárlására irányuló terveivel kapcsolatban indított uniós összefonódás-ellenőrzési vizsgálat. Jonathan Todd, a versenyügyi főigazgatóság szóvivője az MTI megkeresésére közölte, hogy az Európai Bizottság általában a végső határidő előtt jut döntésre, ez elképzelhető az OMV-Mol ügy esetében is. Hozzátette: az Európai Bizottság soha nem kommentál folyamatban lévő összefonódási vizsgálatot.
2008.07.22. 11:17
 
 
Richter: 15 milliárd forintos beruházás Debrecenben
A Richter Gedeon Nyrt. több mint 15 milliárd forint beruházással biotechnológiai üzemet épít Debrecenben - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kedden a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. A 110 új munkahelyet teremtő beruházáshoz közvetlen állami támogatást kap a magyar gyógyszergyár, de a támogatás összege az erről szóló megállapodás aláírása után 60 nappal lesz publikus - válaszolta a miniszter az MTI kérdésére. Bogsch Erik, a Richter vezérigazgatója közölte: az építkezést még az idén megkezdik, 2012-től klinikai vizsgálatokhoz szükséges mintákat, 2014-től pedig már a piacon is megjelenő termékeket gyártanak majd az üzemben.
2008.07.22. 11:04
 
 
446 órás karaokerekord
446 órán át karaokéztak Finnországban egy klubban, amivel jócskán megdöntötték az eddigi, 214 órás világcsúcsot. Ugyanakkor üröm örömükben, hogy nem sikerült a 600 órás célt elérni egy aprócska hiba miatt: véletlenül két órán belül másodszor is bekerült ugyanaz a dal a repertoárba, ami szabályellenes. Az új rekord azonban így is hivatalos elismerést nyert Guinnesséktől és egészen pontosan: 446 óra 4 perc 5 másodperc. A régit kínaiak tartották.
2008.07.22. 11:03
 
Peking 2008: a Real Madrid nem akarja elengedni Robinhót az olimpiára
A brazilok élesen kritizálják a Real Madridot, amiért a spanyol csapat csak most közölte, hogy nem áll szándékában elengedni Robinhót a pekingi olimpia labdarúgótornájára. A királyi gárda hétfőn azt kérte, hogy vegyék ki a brazil csapatból a 24 éves játékost, mert ágyéksérüléstől szenved. Robinho egyike annak a három 23 éven felüli futballistának, akit meghívtak a brazil olimpiai együttesbe. A brazil szövetség (CBF) rendkívül ingerülten reagált a Real kérésére, mivel úgy érzi, a klub az utolsó pillanatban közölte döntését, amely így jelentősen hátráltatja a dél-amerikai gárda felkészülését. A CBF értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen július 7-én kihirdette az olimpiai keretet, s akkor a Real Madrid nem jelezte problémáját Robinho szereplésével kapcsolatban.
2008.07.22. 10:30
 
 
Körhintabaleset: ugyanez a hinta okozott balesetet 9 éve a Sziget fesztiválon
Ugyanaz a körhinta okozott balesetet az 1999-es Sziget fesztiválon, mint amelyik vasárnap felborult a töki falunapon, s 17 embernek okozott sérülést - mondta Farkas Norbert, a Budaörsi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője az MTI-nek. Az osztályvezető elmondta: az üzemeltető kihallgatása során kiderült a körhinta nem először okozott balesetet. Az 1999-es Sziget fesztiválon ugyanennek a körhintának szakadt le két gondolája. A balesetben akkor egy történelemtanár is meghalt. A tragédia után a játékot teljesen átalakították, így üzemelt tovább - tette hozzá Farkas Norbert.
2008.07.22. 10:20
 
 
Göncz Kinga: Karadzic elfogása a szerb kormány világos jelzése az EU felé
Radovan Karadzic elfogása a szerb kormány világos jelzése az Európai Unió felé, hogy a Boris Tadic vezette kormány valóban elkötelezett, hogy együttműködjön a hágai törvényszékkel - mondta Göncz Kinga külügyminiszter kedden az MTI-nek. A jelenleg Brüsszelben tartózkodó magyar külügyminiszter elmondta: az EU és Szerbia közeledésének egyik leglényegesebb kikötése a háborús bűnösök, ezen belül a két legkeresettebb, Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezető és Ratko Mladic volt hadseregparancsnok kiadatása volt.
2008.07.22. 09:00
 
 
Napi Gazdaság: tarifát emelnének a fővárosi taxisok
A mostani háromszázról ötszáz forintra emelnék az alapdíjat és 280 forintra a kilométerdíjat a fővárosi taxisok - mondta Sipeki József, a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarát (BKIK) taxis szakmai kollégiumának vezetője a keddi Napi Gazdaságnak. A BKIK és a Taxis Fuvarszervező Társaságok Szövetsége közösen kezdeményezte a fővárosnál a hatóságilag maximált tarifák emelését. A Fővárosi Közgyűlés várhatóan szeptemberben foglalkozik az árak változásával - írta a gazdasági lap. Sipeki József hangsúlyozta, hogy javaslataik elfogadása sem jelentene azonnali és automatikus tarifaemelést, a díjakat a különböző taxitársaságok a saját üzletpolitikájuk szerint szabnák meg.
2008.07.22. 07:54
 
 
Csiga Forma-1
Brit győzelem született az idei Gyorsasági Csigavilágbajnokságon: Heikka, a szupercsiga 3 perc 2 másodperc alatt csúszott ki a versenykörből. A világbajnokságnak a nagy-britanniai Congham városa adott otthont. Mintegy 300 csiga versenyzett - nem önszántából. A csúszómászókat gazdáik egy kör közepére helyezték, és az a csiga nyert, amelyik elsőnek ért a körön kívülre. Egy csiga sem csúszott ki a kanyarokban, már csak azért sem, mert nem voltak. Heikka gazdája egy 13 éves lány, aki ezüst söröskupát kapott benne salátalevéllel - csigájának. Az állat nevét amúgy Heikki Kovalainen autóversenyzőről kapta. Az idei szupercsiga azonban nyomába sem érhet a sebességkirálynak, Archie-nak, amely 1995-ben éppen két perc alatt tette meg a távot.
2008.07.22. 07:47
 
 
Blikk: elvették Orbán Viktor jogosítványát román rendőrök
Gyorshajtásért vették el Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének jogosítványát romániai látogatása alatt a rendőrök - írta keddi számában a Blikk. A politikus a bulvárlapnak elmondta, hogy július 4-én Arad és Déva között állították meg a román rendőrök, akik szerint a megengedett sebességnél gyorsabban haladt. Orbán Viktor elismerte a szabálysértést, de a helyszínen nem tudta kifizetni a 250 lejes (16 ezer forintos) büntetést, mert nem volt nála elég készpénz. A rendőrök ideiglenesen elvették vezetői engedélyét és csak két nappal később adták vissza, miután Orbán Viktor egy ismerősén keresztül kifizette az akkor már 400 lejes (26 ezer forintos) büntetést.
2008.07.22. 07:42
 
Adócsalás házi templommal
Templomnak nyilvánította és alakította át kissé házát egy férfi Chicagóban, hogy megtakarítson 100 ezer dollár - 14 millió forintnyi - adót. A szóban forgó ingatlan értéke fél milliárd forint körül van, és ha templomnak minősül kisebb rá az adó. A férfi - aki ingatlanügynök - lelkészi oklevelet szerzett be az internetről, kirakott egy keresztet a házára és kikiáltotta templomnak. Elmondása szerint már egy éve kialakította saját gyülekezetét - amely azonban a rossz nyelvek szerint csupán családja tagjaiból és néhány közeli barátból áll. Szomszédai először keresztényi áhítatnak tulajdonították a ház "megkeresztelését", és tisztelték érte gazdáját, ám miután kiderült számukra, hogy mekkora adókedvezményt élvez így a szomszéd, gyanús lett nekik hitbuzgalma.
2008.07.22. 07:10
 
 
Őrizetbe vették Radovan Karadzic hágai vádlottat
Őrizetbe vették Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnököt, az egyik leginkább keresett hágai vádlottat - jelentette be hétfő este a szerb elnöki hivatal. Karadzicot a hágai Nemzetközi Törvényszék népirtással, háborús és emberiesség elleni bűncselekményekkel vádolja. A volt boszniai szerb elnököt még a múlt héten pénteken, este 21:30-kor vették őrizetbe Belgrádnál egy buszon - közölte kedden a legkeresettebb hágai vádlott ügyvédje. Svetozar Vujacic szerint Radovan Karadzicot a főváros és a Belgrád melletti Batajnica település között közlekedő buszon fogták el, "valamilyen sapkát húztak a fejére", ezért a vádlott nem is tudja, hogy kik fogták el.
2008.07.22. 07:00
 
 
308 CC - A CC, a még kabriósabb!
A lehajtható tetejű autók úttörőjeként, a harmincas évek elegáns 401, 601 és 402 Eclipse modelljeit gyártó Peugeot lelkesedése sohasem csökkent, hogy hol kupéként, hol kabrióként használható, varázslatos módon a csomagtartóba süllyeszthető tetejű autókkal szerezzen örömöt az embereknek.
2008.07.21. 20:17
 
 
Európa jegyében rendezik meg a hetedik "Paris-Plages"-t
A tengerparttá alakult párizsi Szajna-parton immár hagyománynak számító hetedik Párizs Plázst idén a francia EU-elnökség tiszteletére Európa jegyében rendezi meg a fővárosi önkormányzat. Az egy hónapon át 3 millió helyi lakost és turistát vonzó párizsi vízpart közel 4 kilométeres szakaszán feltöltött 2000 tonna tengerparti homokot a kék és sárga európai színekben borítja el 450 nyugágy és 250 napernyő. A 33 óriáspálmával és 1700 egyéb növénnyel díszített folyóparton egy 220 négyzetméteres, pancsolásra alkalmas medence és a La Villette park 1 kilométer hosszú víztározójából átalakított akvapark is várja a pihenni vágyókat, ahol ötezer négyzetméteren a vízi sportok kedvelői kajakozhatnak, kenuzhatnak vagy vízibiciklizhetnek.
2008.07.21. 19:34
 
 
Tavaly száz fegyelmi indult az Országos Mentőszolgálatnál
Az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) az elmúlt évben száz fegyelmi eljárás indult az éves 1,5 millió esetszámhoz képest - mondta el Győrfi Pál, a szervezet szóvivője. Az MTI azzal kapcsolatban kérdezte a szóvivőt, hogy fegyelmi vizsgálat indult az ellen a mentésvezető ellen, aki szolgálatban volt, amikor Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, kenus edzés közben meghalt. Győrfi Pál tájékoztatása szerint a száz fegyelmi eljárás következménye hat esetben elbocsátás, tizenkettőben késleltetett előmenetel, harmincöt esetben megrovás és további harmincban figyelmeztetés volt, a fennmaradó esetekben a lefolytatott vizsgálatok eredményeként nem találták indokoltnak az elmarasztalást.
2008.07.21. 19:22
 
 
Már nem gyanúsítják Madeleine McCann szüleit, de nem is keresik a kislányt
Az előzetes londoni sajtóértesüléseknek megfelelően hétfőn felmentette a gyanúsítás alól a portugál vádhatóság a több mint egy éve eltűnt skót kislány, Madeleine McCann szüleit, de a keresést is beszüntette. Az idén ötéves Madeleine-nek tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában. A gyermek - két kisebb testvérével - a szobában aludt, miközben a szülők a szállodától nem messze, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség tavaly szeptemberben a kislány orvos szüleit, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottá az ügyben.
2008.07.21. 18:37
 
 
Gillian Anderson megint Scully
"Kicsit furcsa volt. Zavarba ejtőbb, mint vártam" - nyilatkozta Gillian Anderson, az X-akták című egykori sikeres filmsorozat Scully ügynöke a széria nyomán készült második mozifilm bemutatása előtt a The Newsweek riporterének. A filmsztár némiképp kétségbeesett, mikor kiderült, hogy olyasvalakivel beszélget, aki semmit sem tud a sorozatról, de azért megnyugtatta az újságírót, hogy szeret olyanokkal találkozni, akiknek gőzük sincs az egészről. Egyébként nem titkolta, hogy azért jobbra számított: azt gondolta, gyerekjáték lesz visszabújni a paranormális jelenségek után nyomozó Scully bőrébe, de váratlanul akkora ellenállás volt benne a szereppel szemben, hogy csak nehezen tudott ráhangolódni az új kalandra.
2008.07.21. 18:27
 
 
Sarkozy tiszteletben tartja az ír népszavazás eredményét
A dublini látogatáson tartózkodó Nicolas Sarkozy francia elnök kijelentette hétfőn Brian Cowen ír miniszterelnökkel tartott találkozóján, hogy tiszteletben tartja az Európai Unió reformszerződéséről tartott ír népszavazás eredményét, de egyúttal kifejezte elkötelezettségét a lisszaboni szerződés iránt. A francia elnöki hivatal Dublinban kiadott közleménye szerint azt is hangsúlyozta: örömmel nyugtázza, hogy a szerződés írországi elutasítása ellenére folytatódik a lisszaboni szerződés ratifikálásának folyamata az EU többi tagállamában. Az írek nemet mondtak az EU intézményi és döntéshozatali mechanizmusát megreformáló szerződésére az erről rendezett június 12-i népszavazáson.
2008.07.21. 17:37
 
 
Törölték a Horvát Utazási Irodát a nyilvántartásból
A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hétfőn hivatalból törölte a Horvát Utazási Iroda Kft.-t az utazási vállalkozók közhitelű hatósági nyilvántartásából jogszabálysértés miatt. A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöke az MTI-nek azt mondta, hogy az utazási iroda képviselői elzárkóznak a tájékoztatástól. Az elnök úgy tudja, hogy szombaton mintegy 90 utas indult volna nyaralni. Molnár Gabriella további utasszámról nem tudott nyilatkozni. Egyes hírportálok szerint csaknem 300 utast érint az utazási iroda "eltűnése". Az utazási iroda múlt hét vége óta elérhetetlen.
2008.07.21. 17:00
 
 
MSZP: a Fidesznek gondja van a tisztességes elszámolással
A MSZP szóvivője szerint a Fidesz nagy bajban van, mivel kétmilliárd forintos adósságot cipel, és "most nemcsak ennek a hatalmas összegnek a visszafizetésével, de a törvényes és tisztességes elszámolásával is gondja támadt". Nyakó István az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, hogy az ellenzéki pártnak nehezére esik nyíltan elszámolni a pártpénzekkel, és "az Állami Számvevőszék ellenőrzése miatt most zavaros könyvelési trükkökkel igyekeznek elfedni a vélhetően még zavarosabb pénzügyi manővereket". A Népszava szombati számában írt arról, hogy értesüléseik szerint az augusztusi számvevőszéki vizsgálat előtt módosította pénzügyi beszámolóját a Fidesz.
2008.07.21. 16:42
 
 
Obama találkozott az iraki elnökkel
Barack Obama, az elnöki tisztségre esélyes amerikai demokrata politikus hétfőn Bagdadban találkozott az iraki államfővel, és első kézből tájékozódott az ország biztonságának helyzetéről. A találkozóról egyelőre nem adtak beszámolót, de egy iraki kormányszóvivő kijelentette, Bagdadban azt remélik, hogy az amerikai csapatok 2010-re távozhatnak Irakból. Ez nagyjából megegyezik Obama elképzelésével, aki hatalomra jutása esetén 16 hónap alatt vonná ki az amerikai katonákat. Washingtonban időközben bejelentették, hogy a készülő amerikai-iraki hosszú távú biztonsági szerződésbe nem kerülhet bele a csapatkivonások pontos dátuma.
2008.07.21. 16:29
 
 
Gyurcsány: megbukott a Fidesz erdélyi megosztó politikája
Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor múlt heti tusnádfürdői beszédében nyilvánvalóvá vált annak a politikának a bukása, amelyet a Fidesz az elmúlt években Erdélyben folytatott. A kormányfő úgy látja, hogy - mint mai blogbejegyzésében fogalmaz - a magyar politika exportjára, megosztásra épülő politika a legutóbbi romániai önkormányzati választásokon csúfos vereséget szenvedett, az Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel szemben politizáló Fidesz alulmaradt. "Az elnök persze úgy tett, mintha semmi nem történt volna, és újra csak zavaros fejtegetéseket hallhattunk tőle nemzetről és köztársaságról, de hát ezt megszoktuk" - mondta Orbán Viktorról a miniszterelnök.
2008.07.21. 16:24
 
Augusztus 5-én kapják meg az 50 defibrillátort a sportszövetségek
A kormány augusztus 5-én adja át az ötven életmentő készüléket (defibrillátort) a sportszövetségeknek - tájékoztatta az MTI-t Gyenesei István önkormányzati miniszter. A tárcavezető kifejtette: jelenleg zajlik a felmérés arról, hogy hol van szükség a berendezésekre, amelyekre közbeszerzési eljárás keretében tesz szert az ÖM. A bemutatóval egybekötött átadásra a Magyar Sport Házában kerül majd sor. A sportszövetségek a továbbiakban vállalják, hogy kitaníttatják a sportolókat az életmentő készülékek használatára. A cél az, hogy a kiemelt fizikai terhelés alatt álló sportolók felkészülésénél mindig legyen olyan ember, aki tudja kezelni ezeket a készülékeket.
2008.07.21. 16:19
 
Megválasztották Nepál első köztársasági elnökét
Nepálban megválasztották hétfőn a nemrég köztársasággá alakult ország első elnökét. A nemzetgyűlés a feladatot Rám Baran Jadavra, az egyik kisebbség, a madhesi közösség tagjára bízta. Megválasztása a parlament legnagyobb pártja, a maoista Nepáli Kommunista Párt akarata ellenére történt. Jadavot támogatta a parlament második, harmadik és negyedik legnagyobb pártja: a Nepáli Kongresszus Párt, a marxista-leninista Nepáli Kommunista Párt és a Madhesi Népi Jogok Fóruma. A szavazási arány 308:282 volt.
2008.07.21. 15:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338[2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista