2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Melegfelvonulás: 36 emberrel szemben folytat eljárást a BRFK
Harminchat, a július 5-ei budapesti melegfelvonulást megzavaró emberrel szemben folytat eljárást a rendőrség, jórészt garázdaság és magánlaksértés elkövetésének gyanúja miatt - közölte Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön. A rendőrség honlapján közzétett tájékoztató szerint további 16 emberrel szemben a Budapesti Nyomozóügyészség folytat eljárást hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt. A BRFK július 7-én hozott létre egy 15 tagú nyomozócsoportot azzal a feladattal, hogy derítse fel a melegfelvonuláson jogellenes cselekményeket elkövetőket.
2008.07.24. 17:40
 
Tour de France: német szakaszsiker
A német Marcus Burghardt nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 18. szakaszát, összetettben továbbra is a spanyol Carlos Sastre áll az élen. A Bourg d'Oisans és Saint-Etienne közötti 197 km-es etapon a várakozásoknak megfelelően az összetettben "veszélytelen" versenyzők sikeres szökést vittek véghez, az ötfős csoportból végül Burghardt és a spanyol Carlos Barredo küzdött meg a győzelemért, s előbbi bizonyult gyorsabbnak. A szakasz során a vámosok megállították és doppingszereket keresve átkutatták a CSC csapatát erősítő Schleck-fivérek édesapja által vezetett autót, de nem találtak tiltott szert a járműben.
2008.07.24. 17:37
 
 
SZDSZ: ne lehessen 12 éves kortól büntetni a fiatalkorúakat
A Szabad Demokraták Szövetsége ellenzi azt a népszavazási kezdeményezést, amely 12 éves korra csökkentené a fiatalkorúak büntethetőségét - közölte Hankó Faragó Miklós csütörtökön az MTI-vel. A liberális országgyűlési képviselő közleményében hangsúlyozta: a fiatalkorúak bűnelkövetése valóban létező probléma, de ez a javaslat rossz megoldás erre a problémára. Az SZDSZ szerint a megelőzés, nem pedig a szankcionálás jelentheti a megoldást, azaz elsősorban nem büntetőjogi, hanem oktatási és nevelési kérdésről van szó.
2008.07.24. 17:12
 
 
Afgán katonák 34 tálibot öltek meg egy összecsapásban
Afgán katonák legkevesebb 34 tálibot öltek meg, miután a felkelők a hadsereg egyik gépkocsi-oszlopára támadtak az ország déli részén - közölte a kabuli védelmi minisztérium. Az összecsapás azt követően bontakozott ki, hogy "ellenséges elemek" Zabul tartományban a Kandahár városát Kabullal összekötő országúton megtámadták a kormányerőket - számolt be róla a tárca egyik illetékese. Heves csata alakult ki, de a katonák végül bekerítették a támadókat. Az ütközet helyszínén 34 tálib holtteste maradt, de a kabuli hatóságok szerint ennél jóval több lehet a tálibok vesztesége - fűzte hozzá.
2008.07.24. 15:17
 
 
Peking 2008: Fazekast nevezi a MOB az olimpiára
A Magyar Olimpiai Bizottság illetékes testülete úgy döntött, hogy nincs jogi akadálya a diszkoszvető Fazekas Róbert nevezésének, azaz a sportoló részt vehet a pekingi játékokon. A MOB honlapján tudatta: a július 5-i közgyűlés - amely döntött a magyar olimpiai csapat összetételéről - felhatalmazta az elnököt, a főtitkárt, a sportszakmai igazgatót és a csapatvezetőt, hogy a nevezési határidőig hátralévő időszakban döntsön a változásokról. A négytagú testület foglalkozott a Magyar Atlétikai Szövetség előterjesztésével, amelyben indulásra javasolják az athéni aranyérmétől doppingvétség miatt megfosztott Fazekast, aki kedden a ljubljanai nemzetközi atlétikai versenyen 64,56 méterrel teljesítette az olimpiai nevezéshez szükséges A szintet.
2008.07.24. 13:50
 
Megnyílt a világ első homokszállodája
A világ első kizárólag csak homokból épített szállodája nyílt meg a dél-angliai Dorset grófság egyik strandján. Az egy éjszakára tíz fontot (2900 forint) kitevő árával egyike az idei nyár legjutányosabb szállásának Weymouth Beachen - jelentette a BBC rádió. Mark Anderson, a szálloda megálmodója és három segítője összesen ezer tonnányi finom természetes építőanyagot hordott össze és formázott meg. Az építkezés hét napon át tartott és naponta 14 órát dolgoztak. A homokszálloda megépítésével azt is meg akarták ünnepelni, hogy újabban már egyre több angol hazai strandokon tölti szabadságát, aminek oka természetesen az, hogy gyenge a font értéke az euróövezet tagországaiban.
2008.07.24. 12:51
 
 
244 feketén foglalkoztatott a Balaton környékén
A Balaton északi és déli partján 200 munkáltató ellenőrzése során 455 munkavállalónál merült fel jogsértés, 244-en feketén dolgoztak - közölte az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) csütörtökön. Egy kürtőskalács sütödében például éjszaka kellett dolgoznia egy 17 éves fiatalnak. A 18 év alattiak éjszakai foglalkoztatása szabálytalan, ők 22:00 és 6:00 óra között nem foghatóak munkára. Egy rétes-boltban, konyhai kisegítő munkát végző 15 éves fiatalt szerződéssel ugyan, de bejelentés és írásos szülői hozzájárulás nélkül foglalkoztattak, ami szintén szabálytalan. Fiatal munkavállaló csak akkor vállalhat szülői hozzájárulás nélkül munkát, ha már betöltötte a 16. életévét.
2008.07.24. 12:22
 
 
Elmarad szombaton a Balaton-átúszás
Elmarad a szombatra tervezett 27. Coca-Cola Balaton-átúszás - tájékoztatták a szervezők az MTI-t. "A szervezőket segítő orvos-meteorológus csoport, továbbá a balatoni vízi rendészet egyöntetű véleménye alapján a szombatra tervezett Balaton-átúszást elhalasztjuk" - áll a szervezőbizottság közleményében. A világon egyedülálló megmérettetést, amelyre jó idő esetén 10 ezer indulót vártak, várhatóan jövő szombaton (augusztus 2-án) bonyolítják le.
2008.07.24. 11:54
 
 
Balsai: a kormány 3,3 milliárd forintot pocsékolt el önreklámozásra
Balsai István fideszes országgyűlési képviselő közlése szerint a valóság túltesz azon, amit egy hete tartott sajtótájékoztatóján megfogalmazott: 2007 és 2008 folyamán a kormány nem 2, hanem 3,3 milliárd forintot pocsékolt el önreklámozásra a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen (NFÜ) és a Miniszterelnöki Hivatalon keresztül. A politikus csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: Bajnai Gordon szakminiszter azt ígérte, hogy már 2007-ben 10-12 megaberuházás pályázati anyaga jut el Brüsszelig, ezzel szemben mostanáig, tehát 2008 derekáig mindössze a debreceni villamos esetében valósult ez meg; olyan kiemelt projekteknél, mint a 4-es metró, az M7-es és az M43-as autópálya nem.
2008.07.24. 11:35
 
 
Az esők ellenére jó közepes gabonatermés várható
Az utóbbi napok esős időjárása ronthatja a még be nem takarított mintegy 2 millió tonnányi gabona minőségét, ennek ellenére a Gabonatermesztők Országos Szövetsége szerint az idén jó közepes kalászos gabonatermés várható Magyarországon. Az idén 5,2-5,3 millió tonna őszi búza betakarítására számítanak a termelők. Ebből a termés kétharmada, azaz mintegy 2,5-3,0 millió tonna gabona már a magtárakban van - mondta Vancsura József, a szövetség elnöke csütörtökön Budapesten. Az esős időjárás miatt még a földeken lévő mintegy kétmillió tonna termés minősége romolhat, az jórészt csak takarmányminőségű lesz, nem étkezési - tette hozzá Vancsura József.
2008.07.24. 11:24
 
 
Nemzetközi kérdésekről tárgyalt Merkel és Obama Berlinben
Nemzetközi válságokról, Iránról, Afganisztánról, Pakisztánról, valamint a Közel-Keletről esett szó Berlinben Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje és Angela Merkel kancellár találkozóján. A német kormány szóvivője a kancellári hivatalban zajlott, csaknem egyórás találkozót "rendkívül nyíltnak és mélyrehatónak" nevezte. Szavai szerint az említett külpolitikai témákat behatóan megvitatták, szóba került a NATO jövő évi jubileumi csúcstalálkozója is. Az előzetes megállapodás szerint Merkel és Obama nem tartott sajtóértekezletet. Este Obama elsősorban a transzatlanti kapcsolatok jövőjével foglalkozó beszédet mond a Berlin központjában, a Győzelmi oszlopnál.
2008.07.24. 11:00
 
 
A hágai ügyészség vizsgálja, hogy módosítani kell-e Karadzic vádiratát
A hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) ügyészsége vizsgálja azt, hogy módosítani kell-e a minap Belgrádban letartóztatott legkeresettebb szökevény, Radovan Karadzic volt boszniai elnök vádiratát. Olga Kavran ügyészségi szóvivő a belgrádi B92 tévé- és rádióállomásnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Karadzic vádirata 11 pontból áll. Emlékeztetett arra, hogy először 1995 júliusában emeltek vádat a politikus ellen, és ugyanabban az évben novemberben kiterjesztették a bűnlajstromot népirtás vádjával. Carla Del Ponte volt hágai főügyész utoljára nyolc évvel ezelőtt módosította Karadzic vádiratát, amely alapján most ítélkezni kéne a srebrenicai népirtás levezénylésével vádolt politikus felett.
2008.07.24. 09:37
 
 
Draskovics: a rendőrség jogi érvek hatására vette tudomásul a melegfelvonulást
A rendőrség Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter jogi érveinek hatására döntött úgy, hogy bár eredetileg megtiltotta a július 5-i melegfelvonulást, néhány órával később mégis tudomásul vette azt. Erről Draskovics beszélt a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában csütörtökön reggel. A minisztert az újságírók arról kérdezték, mi történt a között, hogy a rendőrség a közlekedés rendjének akadályozása miatt megtiltotta a melegfelvonulás megtartását és a között, hogy tudomásul vette.
2008.07.24. 09:10
 
 
1,6%-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2008. májusban 1,6 százalékkal, az első öt hónapban 2,4 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől - közölte a KSH. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a kiskereskedelmi eladások volumene az előző hónaphoz képest 0,2 százalékkal mérséklődött. Az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2008. májusban a forgalom megközelítette az 515 milliárd, az első öt hónapban a 2.400 milliárd forintot. Az első öt hónapban a vásárlások mintegy 53 százaléka élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes árukat forgalmazó üzletekben valósult meg, a forgalom szerkezete évek óta ebbe az irányba rendeződik át.
2008.07.24. 09:05
 
 
Világgazdaság: augusztusban demonstrálnak a tejtermelők
Augusztusban tiltakozó megmozdulásokat tartanak a tejtermelő vállalkozások, előreláthatólag az Auchan és a Tesco áruházai előtt - értesült a Világgazdaság. A gazdálkodók azért elégedetlenek, mert a tejfelvásárlási árak az év eleje óta esnek. A termelők a csökkenésért egyebek mellett a kereskedelmi láncokat okolják, mert szerintük azok indokolatlanul lenyomják az árakat. Az állattartók leginkább az Auchan és a Tesco üzleti magatartását kifogásolják, ezért vonulnak majd a tervek szerint ezek elé az áruházak elé - írta a napilap. Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács elnökhelyettese megerősítette az információkat, de a konkrét helyszínekről nem kívánt nyilatkozni.
2008.07.24. 08:24
 
 
Az APEH 24,5 milliárd forint adókülönbözetet tárt fel
Az adóhatóság az első félévben 3.706 vagyongyarapodási vizsgálatot végzett, amelyek közül 2.610 zárult megállapítással - tette közzé az APEH. Az ellenőrök a vizsgálatok nyomán 24,5 milliárd forint - átlagosan 6,6 millió forint - adókülönbözetet tártak fel. Az adóhatóság penzuma 2007-ben tízezer vizsgálat volt, de ennél jóval többet, több mint 15 ezret kezdett meg, amelyekből 11.095 fejeződött be. A revizorok tavaly az egész évben összesen 42,7 milliárd forint - adózónként átlagosan 5,7 millió forint - eltitkolt adókülönbözetet tártak fel.
2008.07.24. 08:06
 
 
Német Szuperkupa: dortmundi siker, Hajnal Tamás is gólt lőtt
A Borussia Dortmund nyerte a labdarúgó Német Szuperkupáért rendezett mérkőzést, miután 2-1-re legyőzte a Bayern Münchent. A dortmundiak második gólját a Karlsruhétól szerződtetett Hajnal Tamás szerezte szabadrúgásból. A magyar válogatott futballista a kezdőcsapatban lépett pályára és a 60. percben cserélték le. A találkozót 47 100 néző előtt rendezték Dortmundban. Német Szuperkupa: Borussia Dortmund-Bayern München 2-1 (2-0). Gól: Blaszczykowski (29.), Hajnal (33.), illetve Ekici (72.).
2008.07.24. 07:36
 
 
Tenisz, Los Angeles: Czink Melinda nyolcaddöntős
Czink Melinda bejutott a nyolcaddöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású Los Angeles-i keménypályás női tenisztornán. A főtábla első fordulójában a 13. helyen kiemelt francia Virginie Razzanót búcsúztató magyar játékos a viadal honlapja szerint három játszmában, 1 óra 49 perc alatt nyert az ukrán Olga Szavcsuk ellen. Eredmények, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Czink Melinda-Szavcsuk (ukrán) 6:4, 2:6, 6:4 Szugijama (japán)-Schnyder (svájci, 7.) 6:4, 7:5 South (brit)-Kvitova (cseh) 6:4, 6:2.
2008.07.24. 07:15
 
 
Pentagon: az afganisztáni csapaterősítésről a következő elnök dönt
Az Afganisztánba vezényelt amerikai csapatok megerősítéséről jövőre, a következő amerikai elnökre marad majd a döntés, mert az Egyesült Államok haderejét jelenleg az iraki szerepvállalás köti le - közölte a washingtoni védelmi minisztérium. Geoff Morrell, a Pentagon szóvivője elmondta: az illetékes vezetők felmérik, miként teljesíthető a legkorábban az Afganisztánba vezényelt katonák parancsnokainak csapaterősítésre vonatkozó igénye. A harctéri parancsnokok további három dandárt - azaz mintegy 10 ezer katonát - kérnek. A szóvivő megjegyezte, hogy az Egyesült Államok elkötelezett amellett, hogy jövőre újabb katonákat vezényel a közép-ázsiai országba, de a létszámról már a következő kormányzatnak kell döntenie.
2008.07.24. 07:00
 
Női kézilabda: hétgólos vereség a norvégoktól
A keddi 14 gólos vereség után szerdán hét találattal kapott ki az olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott barátságos mérkőzésen a szintén pekingi résztvevő norvégoktól, Larvikban. Eredmény: Norvégia-Magyarország 32-25 (17-13). Az előző napi súlyos vereség után szerdán a magyar csapat lényegesen jobban játszott, aggresszívabban védekezett, így a mérkőzés szorosabb volt mint kedden. A két csapat között még így is tekintélyesnek mondható különbséget elsősorban a magyarok technikai hibái, illetve rossz helyzetkihasználása eredményezte.
2008.07.23. 22:38
 
Egyelőre nem lehet lebontani a turulszobrot
A Fővárosi Bírósághoz fordult a XII. kerületi önkormányzat a közigazgatási hivatal határozata ellen, amellyel az nem adott engedélyt a kerületben emelt turulszobor fennmaradására, így egyelőre nem lehet bontani a szobrot. A turulszoborhoz csütörtökre két demonstrációt jelentettek be, az egyik rendezvény elmarad, mivel a Societas Új Mozgalom erzsébetvárosi szervezete időközben visszavonta demonstrációs szándékát. A XII. kerületi önkormányzat a múlt héten nyújtotta be keresetét a Fővárosi Bírósághoz, amelyben kérte a szobor bontásáról szóló bírósági határozat végrehajtásának felfüggesztését - mondta el Váczi János, a XII. kerület polgármestere, Pokorni Zoltán (Fidesz) kabinetfőnöke.
2008.07.23. 20:15
 
 
Megdőlt az országos hidegrekord Sopronban
Megdőlt az országos hidegrekord, Sopronban 13,9 Celsius-fokot mértek szerdán - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Csonka Tamás meteorológus elmondta: Sopron a saját, 1913-as rekordját döntötte meg. Kilencvenöt évvel ezelőtt a napi maximum hőmérséklet 14,6 fok volt a városban, szerdán tehát ennél hét tizeddel mértek kevesebbet. Hozzátette: Budapesten nem dőlt meg a hidegrekord, ugyanis az Újpesten mért 16,5 Celsius-fok volt a legalacsonyabb maximum hőmérséklet a fővárosban, ez azonban két tizeddel több az 1957-ben mért 16,3-nál.
2008.07.23. 20:08
 
 
U19-es Eb: Olaszország-Magyarország 1-0
A magyar U19-es labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott Olaszországtól a Csehországban zajló Európa-bajnokság elődöntőjében és bronzérmesként zárta a tornát. Sisa Tibor együttese a legjobb négy közé jutással már korábban biztosította helyét a jövő évi U20-as világbajnokságon. U19-es Európa-bajnokság, elődöntő: Olaszország-Magyarország 1-0 (0-0), Plzen, 4000 néző, gól: Forestieri (65.). A magyar válogatott a találkozó jelentős részében nemcsak egyenrangú ellenfele volt Olaszországnak, hanem jobban is játszott ellenfelénél. Németh Krisztiánt képtelenek voltak tartani a rivális védői. A 65. percben a csereként beállt Forestieri használta ki a magyar védők hibáját.
2008.07.23. 19:30
 
 
Tour de Hongrie: tömegbukás és szlovák siker
A 2006-ban győztes szlovák Martin Riska nyerte a 35. Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 2. szakaszát. A 183 km-es etapon a balmazújvárosi rajtot követően egy eltévedés, majd tömegbukás okozott izgalmakat. Hajdúnánáson ugyanis elloptak egy útirányjelző táblát. Az élen haladó tizenkét versenyző még jó irányba kanyarodott, az üldőzőboly azonban tévedésből egyenesen haladt tovább. Amikor a versenyzők észrevették, hogy eltévedtek, hirtelen fékeztek, egymásba rohantak és harmincan felbuktak. A szakasz végén, a sátoraljaújhelyi sprintbefutóban Riska ért be elsőnek. Az összetettben a harmadikként célba érkező holland Hans Bloks állt az élre. A magyar versenyzők - a bukás miatt is - közel félórával maradtak el a győztestől.
2008.07.23. 18:45
 
 
Obama támogatást ígért Izraelnek
Szilárd támogatást ígért szerdán Izraelnek jeruzsálemi látogatásán Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-várományosa, és fogadkozott, hogy elnökké választása esetén a közel-keleti békefolyamat fellendítésén fog munkálkodni. Obama közel-keleti körútja során tárgyalt Jeruzsálemben Simon Peresz izraeli államfővel, Ehud Olmert miniszterelnökkel, Cipi Livni külügyminiszterrel, Ehud Barak védelmi miniszterrel és Benjámin Netanjahuval, a jobboldali ellenzéki Likud tömb vezetőjével. Utóbbival egyetértettek abban, hogy meg kell akadályozni Irán atomhatalommá válását, és e törekvésnek kiemelt fontosságot tulajdonítottak.
2008.07.23. 18:38
 
 
Tour de France: Sastréé a király etap és a sárga trikó
A spanyol Carlos Sastre nyerte meg az idei Tour de France francia országúti kerékpáros körverseny király etapját, és ezzel átvette a vezetést az összetettben. A Embrun és l'Alpe d'Huez közötti 210 km-es szakaszon három kiemelt kategóriás emelkedő nehezítette a mezőny dolgát, ráadásul az utolsó kilométereken, a célig a l'Alpe d'Huezre vezető legendás hegyet kellett megmászni. Eredmények: 17. szakasz, l'Alpe d'Huez 210 km: 1. Carlos Sastre (CSC) 2. Samuel Sanchez (Euskatel) 3. Andy Schleck (CSC) 5. Frank Schleck (CSC)... 7. Cadel Evans (Lotto)...10. Bernhard Kohl (Gerolsteiner) a i. Csütörtökön a Bourg d'Oisans és Saint-Etienne közötti 197 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2008.07.23. 18:22
 
 
A Gazprom szerint globális energiahiány várható 2012 után
A Gazprom orosz gázipari cég vezetője szerint a világ komoly energiahiánnyal szembesül 2012 után, mivel elveszítette azt a lehetőséget, hogy olcsó energiához jusson, mert túl keveset fektetett be új lelőhelyekbe. Alekszej Miller, aki a közelmúltban azt jósolta, hogy a kőolaj hordónkénti ára 250 dollárra nő, a Reuters hírügynökségnek eljuttatott írásában rámutatott, a fogyasztónak el kell fogadniuk, hogy mostantól a termelők nagyobb mértékben határozzák meg a piaci viszonyokat. Miller úgy vélte, hogy az energiafogyasztó országoknak fel kell készülniük további, határokon átnyúló vegyesvállalatok létrehozására a termelőkkel, a globális energiabiztonság erősítése céljából.
2008.07.23. 18:13
 
 
Közgyűlést tart a MÁV Általános Biztosító Egyesület csütörtökön
A MÁV Általános Biztosító Egyesület (ÁBE) csütörtöki közgyűlésén dől el, hogy tovább működhet-e az év végéig az egyesület, vagy pedig új biztosítót kell keresniük az ügyfeleknek, akik egyúttal tagjai - tulajdonosai - is az egyesületnek. A további működés feltétele a pótbefizetés elfogadása. A csütörtöki közgyűlés talán legfontosabb napirendi pontja a pótlólagos befizetés megszavazása - tagonként 20-30 ezer forint közti összegről van szó. Az alapszabály tiltja ezt, így előbb azt kell módosítani. Amennyiben ez megtörténik akkor az egyesület az év végéig tovább működhet. Amennyiben elmarad a pótbefizetés, akkor a PSZÁF azonnal visszavonja a MÁV ÁBE működési engedélyét, és a tagoknak 30 napon belül új biztosítónál kell megkötniük - új, magasabb díjakkal - az új kgfb szerződést.
2008.07.23. 17:23
 
 
Mindkét magyar tűzszerész merénylet áldozata lett Afganisztánban
Mindkét magyar tűzszerészt, Kovács Gyula posztumusz hadnagyot és Nemes Krisztián posztumusz őrnagyot is tőrbe csalták és a robbantásos merényleteknek mindkét esetben ők voltak a célpontjai Afganisztánban. Ez derül ki abból a jelentésből, amelyet a parlament honvédelmi bizottságának tagjai a testület szerdai rendkívüli ülésén ismertek meg. A zárt ülést követően Havril András vezérezredes, vezérkari főnök elmondta: a június 10-én történt első tragédia után bizottságot jelölt ki, amely új rendszabályokat léptetett életbe, illetve létrehoztak egy analizáló csoportot, amely a jövőre vonatkozó előkészületekkel és a fejlesztésekkel dolgozik. A július 12-én bekövetkezett második robbantásos eset után speciális csoportot hívtak életre.
2008.07.23. 17:05
 
 
TÁRKI: továbbra is csak az MSZP és a Fidesz jutna be a parlamentbe
Egy most vasárnapi választáson továbbra is csak az MSZP és a Fidesz jutna be a parlamentbe, az SZDSZ és az MDF nem - olvasható a TÁRKI júliusi felmérésének összegzésében, amelyet a közvélemény-kutató cég szerdán juttatott el az MTI-nek. Mint írták, a Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében júliusban 33 százalék - a júniusi 32-höz és a májusi 35-höz képest. Az MSZP tábora - szintén a teljes lakosságon belül - július hónapban 16 százaléknyi, szemben a júniusi 17 és a májusi 14 százalékos támogatottsággal. A TÁRKI kutatása megállapította, hogy a pártválasztók körében a Fidesz 31 százalékponttal vezet az MSZP előtt.
2008.07.23. 16:49
 
 
Kalapács alá kerül Elvis Presley antik hasonmása
Elvis Presley akár az ókori Rómában is koncertezhetett, legalábbis annak a csaknem kétezer éves márvány mellszobornak a tanúsága szerint, amelyet október közepén bocsátanak árverésre Londonban. A Bonhams aukciósház árverésére Graham Geddes ausztrál régiséggyűjtő kollekciójának másfélszáz darabja került - írja honlapján a The Daily Telegraph. A gyűjtemény legérdekesebb darabja egy márvány mellszobor, amellyel kapcsolatban a Bonhams aukciósház felteszi a kérdést: Lehetett-e Elvisnek egy előző élete? Ugyanaz az arcél, ugyanaz a hajviselet, ugyanaz az átható tekintet - a hasonlatosság oly tökéletes, hogy Graham Geddes is "Elvisnek" becézte a szobrot, amely a II. században született.
2008.07.23. 16:39
 
A boszniai háború 70 áldozatát temették újra
A boszniai háború áldozatai körül hetven muzulmánt temettek újra szerdán a balkáni ország északnyugati részén lévő Kozaracban. Az áldozatok holttesteit nemrégiben hantolták ki tömegsírokból. A gyászszertartáson mintegy 2 ezren vettek részt, és a halottakat a település temetőjében helyezték végső nyugalomra. Az áldozatok többsége helybeli muzulmán volt, és valószínűleg azokban a fogolytáborokban ölték meg őket, amelyeket a boszniai szerbek létesítettek etnikai tisztogatás céljából. A legfiatalabb áldozat 15 évesen, a legidősebb pedig 83 esztendősen halt meg.
2008.07.23. 15:56
 
 
A Malév megszünteti tengerentúli járatait
A Malév a téli menetrendtől megszünteti a New York-i és torontói járatait, és kivonja flottájából a hosszú távú járatokon üzemelő Boeing-767-esket - közölte a Malév szerdán az MTI-vel. A Malév ez év szeptember 21-én repül utoljára Torontóba és október 25-én New Yorkba. A közlemény szerint az érvényes repülőjeggyel rendelkezőknek a Malév visszafizeti a jegy árát, vagy más légitársaságok járataival juttatja el őket a célállomásra. A foglalással rendelkező utasok számára pedig a légitársaság alternatív útvonalat kínál fel egy európai átszállással.
2008.07.23. 15:52
 
 
Obama-láz Németországban
"Obamánia" vagy "Obama-mánia" tört ki Berlinben az amerikai Demokrata Párt elnökjelölt-várományosa csütörtökön kezdődő látogatása kapcsán. A német fővárosban az Obama-láz olyan méreteket öltött, amelyhez hasonlóra berlini "bennfentesek" rég nem emlékeznek. Gőzerővel működik az amerikai politikus előre küldött stábja, "beépített" embereivel osztogatva a meghívókat Barack Obama ünnepélyes beszédére, amely hosszú huzavona után nem a Brandenburgi kapunál, hanem az ugyancsak történelmi és szimbolikus helyszínnek számító Győzelmi oszlopnál hangzik majd el. A szervezők az esti beszédre több százezer résztvevővel számolnak, nem zárva ki, hogy a létszám akár 1 millióra is rúghat.
2008.07.23. 15:45
 
 
Nemzetgazdaságilag kiemelt projekt a Mercedes-beruházás
Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a kormány a Kecskeméten létesülő Mercedes gyárat - ismertette Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a kormány szerdai döntését Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón. Elmondta: a nemzetgazdaságilag kiemelt beruházásoknál az engedélyezési folyamat egyszerűsödik és lerövidül. A miniszter kitért arra, hogy a kormány és a Daimler Benz a napokban aláírta azt a memorandutomot, amelyben rögzítették a feladatokat, ebbe a folyamatba illeszkedik a nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű beruházásról hozott szerdai kormánydöntés.
2008.07.23. 15:06
 
 
Támogatásokat vont meg Bulgáriától és bírálta Romániát az EU
Korrupció és pazarló gazdálkodás miatt felfüggesztette több száz millió euró támogatás folyósítását és visszavonta két kormányzati ügynökség jogát uniós pénzalapok kezelésére szerdán az Európai Bizottság. Nem hozott eredményeket a magas szintű korrupció és a szervezett bűnözés elleni küzdelem Bulgáriában, és a bizottságnak lépnie kellett az adófizetők pénzének védelme érdekében - indokolta az intézkedést az európai uniós alapok kezeléséről készült friss jelentés. Elégedetlen az Európai Unió Románia teljesítményével is a korrupció elleni küzdelem terén egy szerdán nyilvánosságra hozott jelentés szerint.
2008.07.23. 13:36
 
 
Büntetőeljárás indult a körhintabaleset ügyében
A töki körhintabaleset két sérültje van még a fővárosi Madarász Utcai Gyermekkórház intenzív osztályán; mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, állapotuk azonban stabil - közölte Sült Tamás Péter, a kórház sebész főorvosa szerdán az MTI-vel. Az egyik kislánynak lép- és koponyasérülései vannak, még mindig életveszélyes az állapota. A másik lánynak arcsérülései és mellkasi zúzódásai vannak. Várhatóan mindkét gyermeknek hosszabb ideig kell kórházban maradnia - mondta a főorvos. A töki körhintabaleset sérültjei közül öt beteget szállítottak a Madarász Utcai Gyermekkórházba, közülük a három könnyebb sérült már hazamehetett.
2008.07.23. 13:30
 
 
Karadzic magát fogja védeni
Radovan Karadzic önmagát fogja védeni a hágai Nemzetközi Törvényszéken - közölte szerdán újságírókkal a volt boszniai szerb elnök ügyvédje. Svetozar Vujacic hozzátette, hogy otthonról néhány főből álló szakértői csoport fogja segíteni, amelynek ő is tagja, s már intézkedtek annak érdekében, hogy Bosznia és Hercegovinából megkapják az ehhez szükséges iratokat. Az ügyvéd közölte, hogy a lehető legkésőbbi időpontban, tehát pénteken fogja benyújtani a Karadzic kiadatása elleni keresetét. Úgy vélte, hogy ezt az illetékes bírói testület elutasítja, s lehetséges, hogy a kiadatásra már a hétvégén sor kerül.
2008.07.23. 12:43
 
 
A dinnyekereskedők tárgyalóasztalhoz hívják Karsai Józsefet
Tárgyalóasztalhoz hívják a dinnyekereskedők Karsai József szocialista párti országgyűlési képviselőt, hogy szakmai szempontok mentén találjanak megoldást a dinnyetermelés és kereskedés problémáira - tájékoztatta az MTI-t Simonka György, a Simba Hungary Kft. vezetője szerdán. A kereskedők javaslatai között szerepel például, hogy ki kell szűrni a neppereket a dinnyeértékesítés folyamatából, minőségbiztosítási rendszert kell bevezetni és a telephely engedélyeket felül kell vizsgálni. Simonka György véleménye szerint célszerű lenne továbbá a dinnyekereskedést akár működési engedélyhez is kötni.
2008.07.23. 12:30
 
 
Részegrekord
Részegségi rekord dőlt meg Rhode Island államban az Egyesült Államokban: 4,91 ezrelékes szeszszinttel a vérében tartja egy 34 éves férfi. Az illetőt autóvezetésen érte ennyire ittasan a rendőrség, amely még sohasem mért ilyen magas arányt - élő embernél. A férfi részéről már a kiszállás a kocsiból is komoly kihívásnak bizonyult. A rendkívüli tornabemutató láttán férfit persze a rendőrök nem engedték tovább vezetni, aminek ő nem örült, és megpróbált ellenállni a letartóztatási próbálkozásnak: úgy megkapaszkodott kocsijában, hogy a rendőröknek csaknem hat ökörrel kellett lefejteniük róla.
2008.07.23. 12:17
 
Az amerikai szövetség Jones kegyelmi kérelme ellen foglalt állást
Az Egyesült Államok Atlétikai Szövetsége arra kéri George W. Bush amerikai elnököt, hogy ne adjon kegyelmet a márciusban bebörtönzött Marion Jonesnak. A hamis tanúzás, csekkhamisítás és tiltott szerekkel való visszaélés miatt elítélt sprinter egy texasi büntetés-végrehajtási intézetben tölti hat hónapos szabadságvesztését. "Ha csökkentenék a büntetését vagy kegyelmet kapna, az nagyon rossz üzenet lenne a fiatalok felé. Azt sugallná, hogy lehet csalni és meg is lehet úszni" - mondta Doug Logan, a helyi szövetség elnöke. Jonest januárban ítélték el, de korábban a sport berkein belül már megbüntették: megfosztották olimpiai és világbajnoki érmeitől, ezen kívül eltiltották az ötkarikás játékoktól.
2008.07.23. 11:06
 
 
Orbán és Tőkés szerint fontos lenne az erdélyi magyar pártok közötti megállapodás
Orbán Viktor és Tőkés László egyaránt fontosnak tartja, hogy megegyezés szülessen Erdélyben a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és a Magyar Polgári Párt (MPP) között az RMDSZ által tett javaslatról; erről a két politikus szerdai, budapesti találkozója után beszélt újságíróknak. "Biztatom az erdélyi magyar feleket (...) tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a megállapodás létrejöjjön, és az erdélyi magyar közösség politikai képviseletének súlya a parlamenti választást követően tovább erősödjék" - fogalmazott a Fidesz elnöke.
2008.07.23. 10:55
 
 
2009-től Magyarországon is rendeznek gyorsaságimotoros-vb futamot
Magyarország 2009-től minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. A Sávoly község melletti pályát több mint nyolcvanmillió eurós beruházás keretében a Sedesa csoport építi fel. A munkálatok idén szeptemberben kezdődnek, és nyolc-tíz hónapig tartanak. Az első nagydíj 2009 szeptemberében lesz, s biztos, hogy 2013-ig minden esztendőben a balatoni főidényen kívül rendezik meg. A 4650 méter hosszú pálya hasonlít majd a valenciaihoz, s kialakításánál több versenyző, többek között Valentino Rossi és Talmácsi Gábor véleményét is figyelembe veszik.
2008.07.23. 10:35
 
 
Rendkívüli biztonsági intézkedések Berlinben az Obama-látogatás előtt
Egy nappal Barack Obama berlini látogatása előtt rendkívül szigorú biztonsági intézkedéseket foganatosítottak a német fővárosban. Az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje csütörtök délelőtt érkezik 24 órás látogatásra Berlinbe, a főváros központját azonban már szerdán szinte hermetikusan lezárták. Obama biztonságára több mint ezer berlini rendőr ügyel, az ezzel kapcsolatos költségek mintegy 250 ezer euróra rúgnak. Közben - mint sajtójelentésekből kitűnik - a demokrata párti elnökjelölt berlini vizitjét némi irigységgel szemlélik Párizsban és Londonban, különös tekintettel arra, hogy Obama a német fővárosban ismerteti a transzatlanti kapcsolatok jövőjével kapcsolatos elképzeléseit.
2008.07.23. 10:15
 
 
Nyugaton viharos szél, keleten sok eső várható
Dunántúlon a viharos széllökések, Kelet-Magyarországon a sok csapadék okozhat gondot szerdán, a Meteorológiai Szolgálat várhatóan kora délelőtt narancssárga riasztást ad ki - tájékoztatta Kolláth Kornél meteorológus az MTI-t. Főként a Dunántúl északi részén lehet viharos, akár 100 kilométer/órás széllökésekre számítani. A vihar helyenként fákat dönthet ki és megrongálhatja a tetőszerkezeteket is. Az erős észak-nyugati szél egész nap gondokat okozhat, és még csütörtökön is számítani kell 80 km/órás lökésekre - mondta a meteorológus. Az Északi-középhegységben és az Alföld északi részén a sok csapadékkal lehetnek problémák: a nap folyamán 20-40 milliméter eső is eshet ezeken a területeken. A sok eső akár pincéket is elönthet - tette hozzá.
2008.07.23. 08:45
 
 
A budapesti irodapiac mérete megközelítette a kétmillió négyzetmétert
A második negyedév végén a budapesti irodapiac mérete elérte 1,99 millió négyzetmétert, a kihasználatlanság pedig 0,6 százalékpontos romlással, 12,6 százalékra nőtt - olvasható a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma által kiadott jelentésben. Az egyeztető fórum tagjai által közölt adatok szerint a második negyedévben 90.600 négyzetméterrel nőtt a fővárosban az A-kategóriás irodák kínálata. A növekmény több mint duplája az első negyedévinek, ezért nem meglepő a kihaszlatlansági ráta 0,6 százalékpontos növekedése - áll a közleményben. Üresen 251.263 négyzetméter iroda állt június végén. A bérbe adott terület 63 ezer négyzetmétert tett ki a második negyedévben. Ez 14 százalékkal kevesebb az első negyedévihez képest.
2008.07.23. 08:13
 
 
Fokozott rendőri jelenlét lesz a nyár végéig a főváros be- és kivezető útjain
Fokozott rendőri jelenlét lesz a nyár végéig a főváros be- és kivezető útjain, főleg az autópályákon: péntek délután és szombat délelőtt a Budapestről kifelé haladó forgalmat, vasárnap délután a fővárosba tartó forgalmat segítik a rendőrök, szükség esetén forgalomirányítással - mondta el Soós Zoltán főhadnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Közlekedésrendészeti Főosztályának előadója az MTI-nek. Emlékeztetett rá: nyáron jelentősen megnő az utakon közlekedő autók száma, ez indokolja, hogy a rendőrség ebben az időszakban fokozottan segítse a forgalmat.
2008.07.23. 08:00
 
 
Emlékmű kóbor kutyáknak
Állatvédők vasárnap felavatták Mexikóvárosban az ország tizenötmillió kóbor kutyájának tiszteletére felállított emlékművet. "Emlékeztetni akarjuk ezzel az embereket az állatkínzásra, mivel a kutyák köztünk élő élőlények, és egyetlen bűnük az, hogy utcán jöttek a világra vagy felelőtlen gazdájuk volt" - mutatott rá Patricia Espana, a szobor felállítását kezdeményező Milagros Caninos elnevezésű szervezet létrehozója. A mintegy 1,3 méter magas emlékmű egy csontig lesoványodott, bánatos tekintetű kutyát ábrázol. Állítólag a Pelusa elnevezésű kutyára emlékezetet, amelyet a Milagros Caninos szervezet befogadott, és négy nappal az emlékmű felállítása előtt kimúlt.
2008.07.23. 07:37
 
 
Csütörtök este hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási ponthatárokat
Csütörtök este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, ekkor dől el több mint 96 ezer felvételiző sorsa. A ponthatárok elsőként a www.felvi.hu portálon jelennek meg várhatóan este nyolc körül. A fővárosban a Millenáris parkban idén is Pont Ott Party-t tartanak. Azok a jelentkezők, akik a jelentkezési lapjukon mobiltelefonszámukkal és hozzájárulásukkal engedélyt adtak erre, a vonalhúzás estéjén SMS-ben is értesítést kapnak. A felsőoktatási jelentkezések alapján arra lehet számítani, hogy a hagyományosan kedvelt szakokon és intézményekben idén is magasak lesznek a ponthatárok. A ponthatárok alakulása azonban több tényező függvénye, ezért nehéz előzetes jóslatokba bocsátkozni.
2008.07.23. 07:25
 
 
Hangosabb zenére gyorsabban iszik a vendég
Hangosabb zenére többet és gyorsabban iszik a vendég, nagyobb kortyokban hajtja le italát - fedezték fel francia "kocsmakutatók", pontosabban alkoholizmussal foglalkozó tudósok. Felmérésük során két kocsmát látogattak meg három szombaton és 40 férfit figyeltek meg, valamennyi 18 és 25 év közötti volt. Számításaik szerint nagyjából 3 perccel hamarabb öntöttek magukba a vendégek egy pohár vagy korsó sört, amikor a zene hangosabban szólt, mint amikor halkabban. A csaposok be voltak avatva a felmérésbe, ők csavarták fel vagy le a hangerőt. Hangos zenére fejenként átlagosan 3,4 ital fogyott, halkabbra csak 2,6. Egy korsó sör megivása 14 perc 51 másodpercről 11 perc 45 másodpercre gyorsult.
2008.07.23. 07:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337[2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista