2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Új sebességmérők az M0-áson
Két új rögzített sebességmérő készüléket és öt, a berendezések tárolására alkalmas dobozt helyeznek ki az M0-ás autóút M1 és M3 autópálya közötti szakaszára. A Közbeszerzési Értesítőben olvasható ajánlattételi felhívásból kiderül, hogy az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) és az Országos Rendőr-főkapitányság közösen tesz ajánlatot a berendezések telepítésére. Az ajánlattételi határidő 2008. augusztus 12. Az ÁAK Zrt.-nél az MTI érdeklődésére elmondták, hogy a beruházás részleteit illetően még nem tudnak bővebb tájékoztatást adni.
2008.07.30. 07:47
 
 
MOZI: A Múmia - A Sárkánycsászár sírja
Kína kegyetlen Sárkánycsászárát egy ármánykodó varázslónő küldte örök álomba tízezer harcosával együtt, így váltak hatalmas, néma agyaghadsereggé. Ám amikor az ifjú kalandort, Alex O'Connellt egy trükkel ráveszik, hogy ébressze fel az uralkodót az örök álomból, a merész kis régész kénytelen azok segítségét kérni, akik jobban értenek a feltámadt múmiákhoz, mint ő: a szüleiét.
2008.07.30. 07:44
 
 
Ingyen benzin a moszkvai kisautók tulajdonosainak
Ősztől az orosz fővárosban ingyen benzinnel kívánják jutalmazni azokat a gépkocsivezetőket, akik kisautót vásárolnak. Míg Európában a kiskocsik egyre népszerűbbek, a moszkvai autóknak csupán 3 százalékát teszik ki. Az orosz autótulajdonosok nem tartják elég kényelmesnek és biztonságosnak ezeket a járműveket, ráadásul presztízsszempontok is közrejátszanak a személygépkocsi vásárlásánál - olvasható a Rosszijszkaja Gazeta című orosz lap online kiadásában. Moszkva polgármestere már aláírta a rendeletet, amely az 1300 köbcentis hengerűrtartalmú, maximum 1000 kilogramm súlyú, legfeljebb 4 méter hosszúságú, Euro 3 környezetvédelmi besorolású személygépkocsik elterjedését kívánja elősegíteni.
2008.07.30. 07:39
 
 
Magyar Nagydíj: három hétvégés motor Coulthardnak
A Renault motorokért felelős mérnöke, Fabrice Lom elégedett volt a hockenheimi eredménnyel, de a Magyar Nagydíjra való felkészülést nem befolyásolja. Mivel a Hungaroringen nincsenek hosszú egyenesek, a motorok sincsenek nagy igénybevételnek kitéve.
2008.07.30. 07:27
 
 
A Fed-elnökkel és az amerikai pénzügyminiszterrel tárgyalt Obama
Henry Poulson amerikai pénzügyminiszterrel és Ben Bernanke Fed-elnökkel tárgyalt kedden Barack Obama, a Demokrata Párt várható elnökjelöltje. A fogyasztók és a vállalkozások kilátásai, valamint a lakóingatlan-piaci válság voltak a fő témák az illinois-i szenátor és az amerikai központi bank szerepét betöltő Fed elnökének egyórás találkozóján - mondta el Obama kampányának szóvivője. "Obama szenátor értésre adta a találkozón, hogy tiszteletben tartja a Fed függetlenségét, és elismeri, hogy különleges szerepe van ennek az intézménynek egy olyan időszakban, amikor a gazdaság gyenge lábakon áll" - mondta a szóvivő.
2008.07.30. 07:24
 
 
Szövetkeznek a Formula-1-es csapatok, Mosley figyelmeztet
A Formula-1-es csapatok vezetői kedden Bernie Ecclestone és Donald McKenzie (CVC) társaságában Maranellóban üléseztek, ahol a legfőbb napirendi téma a Formula-1 jövője volt. A találkozó után bejelentették, hogy létrehozták a Formula-1-es csapatok érdekeit képviselő szervezetet, "Formula-1 Teams Association"-t, amely a jövőben az új szabályokról és a kereskedelmi feltételekről folytat majd tárgyalásokat az FIA-val és a FOM-mal.
2008.07.30. 07:22
 
 
Tetőtéri rakodó
A tetőtéri lakások ferde falsíkjának hasznosítása sarkalatos belsőépítészeti probléma. Ezúttal olyan rendhagyó példát mutatunk be, amelyben a tetőtéri ferde falsíkot nem hagyták szabadon érvényesülni, hogy aztán bepolcozzák, vagy beépített szekrényekkel hasznosítsák, ehelyett ügyesen palástolták a kékre festett lambériával kialakított, egyenes falsíkkal, azt az érzést keltve, mintha nem is tetőtérben lennénk.
2008.07.30. 07:19
 
 
Megérkezett Hollandiába Radovan Karadzic
Megérkezett Rotterdamba az a repülőgép, amelynek fedélzetén Radovan Karadzic volt boszniai szerb vezetőt szállították. A hírt a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) is megerősítette. A légikikötőben helikopterek és gépkocsik várakoztak, hogy Karadzicot az ENSZ fogházába szállítsák. A szerb kormány jelzéseit viselő fehér repülőgépet beállították egy hangárba, elrejtve riporterek és tv-kamerák elől, mielőtt bárki kiszállt volna belőle. Innen vitték a háborús bűnöst a scheveningeni börtönbe. Ügyvédje később bejelentette, hogy Karadzic nem emel kifogást a Nemzetközi Törvényszék előtti első megjelenésekor, de 30 napot kér védelme előkészítésére.
2008.07.30. 07:00
 
 
NB 1: Vasas-siker Kispesten
A Vasas egygólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga nyitófordulójának záró találkozóján. A mérkőzést azért kedden rendezték, mert a kispestiek szombaton még az Intertotó Kupa 3. fordulójában játszottak. Soproni Liga, 1. forduló: Budapest Honvéd-Vasas 0-1 (0-0). Bozsik stadion, 2000 néző. Gólszerző: Lázok (81.). Piros lap: Tóth A. (87.) Az első félidő nyomasztó Honvéd-fölényben telt, de a hazaiak két csatára rendre rossz megoldást választott, vagy Németh Gábor védett bravúrral. A folytatásra sem változott a játék képe, a kispestiek még büntetőből sem tudtak betalálni a kapuba, a rengeteg kihagyott helyzet pedig megbosszulta magát, ugyanis a hajrá kezdetén a Vasas szerezte meg a győztes találatot.
2008.07.29. 22:05
 
 
Családi dráma Szombathelyen: egy kisfiú meghalt, az apa kiugrott az ablakon
Egyéves kisfiú holttestére találtak a rendőrök egy szombathelyi lakótelepi lakásban, a gyermek apját életveszélyes, anyját súlyos állapotban szállították a mentők kórházba kedden este. A rendőrség közlése szerint a helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló külsérelmi nyomokat találtak a gyermek testén. Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az anyán is voltak látható sérülések, de állapota nem életveszélyes, ám továbbra sincs kihallgatható állapotban. A második emeleti lakásból kiugrott apa sérülései viszont életveszélyesek - tette hozzá.
2008.07.29. 20:15
 
 
Óriásbomba Ferencvárosban: nem volt veszélyes a szerkezet
A német gyártmányú, SB 1000 típusú, aknahatású bombatestben nem volt gyújtószerkezet - mondta el Hajdu Gábor ezredes, tűzszerész parancsnok a helyszínen tartott sajtótájékoztatón kedd este. A tűzszerészeknek másfél méter mélyre kellett leásniuk, hogy kiemelhessék a szerkezetet. A bombatestet Sződligetre, a tűzszerészeti telepre szállították, ahol egyszerű vashulladékként kezelik - tette hozzá a parancsnok.
2008.07.29. 19:45
 
 
A víz hatása szervezetünkre
Most megismerheti a legelőnyösebb tulajdonságait, valamint azt is, hogyan állíthatja az egészsége szolgálatába!
2008.07.29. 19:44
 
 
Kedvezően változik az árvízhelyzet
Kedvezően alakul az árvízhelyzet, jelentősen apad a Tisza és a Szamos a határszelvényben, így az árhullám egy héten belül elhagyja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségét - erről tájékoztatta Szabó Imre minisztert Vásárosnaményban Bodnár Gáspár, a nyírségi vízügyi igazgatóság vezetője. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium közölte, hogy jelenleg összesen 18 különböző folyón és patakon, 765 kilométer hosszúságú szakaszon zajlik elsőfokot meghaladó védekezés. Az Országos Műszaki Irányító Törzs adatai szerint összesen 9 belvízvédelmi szakaszon van érvényben készültség; 4 szakaszon első fokon, 5 szakaszon másodfokon védekeznek.
2008.07.29. 19:30
 
 
A magyar kormány szerint elfogadhatatlan a WTO-javaslat
A kormány és a magyar agrár-érdekképviseletek számára egyaránt elfogadhatatlan a formálódó WTO-javaslat, amely átlagosan 60 százalékos mezőgazdasági vámcsökkentést irányozna elő az Európai Unió számára, mert ez a teljes magyar agrár-társadalmat, sőt a magyar élelmiszerfogyasztókat súlyosan hátrányosan érintené - mondta Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter Budapesten. A miniszter több magyar agrár-érdekképviselet vezetőjével találkozott, a megbeszélésen részt vett Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke is.
2008.07.29. 19:15
 
 
Hatástalanították az óriásbombát a IX. kerületben
Kedden délután fél hétre hatástalanították a Budapest IX. kerületében talált világháborús bombát, a veszélyhelyzet elmúlt. A terület zárása este hét órára megszűnik, a lakosság szervezett formában visszatérhet otthonába. A ferencvárosi régi malomépület bontásakor talált robbanóeszközt a tűzszerészek a betontömbből és a földből is kiemelték, majd elszállították. A Vaskapu utca és a Tóth Kálmán utcai kereszteződés közelében hétfő délután találták a robbanóeszközt, az egy kilométeres körzet kiürítését a rendőrség reggel 9 órakor kezdte meg, és 17 órára fejezte be.
2008.07.29. 18:50
 
 
Bombariadó miatt megkezdték a Keleti pályaudvar kiürítését
Bombariadó miatt megkezdték a Keleti pályaudvar kiürítését kedden délután - közölte a rendőrség az MTI-vel. Egy ismeretlen férfi a központi segélyhívó számára tett bejelentést a bombáról - mondta Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
2008.07.29. 17:40
 
60 éve indult el az első vonat a Gyermekvasúton
Csütörtökön lesz 60 éve, hogy átadták a forgalomnak a Gyermekvasút első, 3,6 kilométeres, Széchenyi-hegy és Virágvölgy (akkori nevén Előre) állomás közötti szakaszát. A jeles napra az egykori Úttörővasút és a Gyermekvasutasokért Alapítvány több napos ünnepségsorozattal készül. Hatvan éve, 1948. július 31-én indult el az első vonat délelőtt tíz órakor a Gyermekvasúton, így az idei ünnepség is tíz órakor kezdődik július 31-én, csütörtökön vonatindulással. Az eseményen azok a "kisvasutasok" is részt vesznek, akik az első napokban szolgálatot teljesítettek. Például Strém Péter, aki elindította az első vonatot. Az évfordulón is az övé lesz ez a feladat a Széchenyi-hegyen - mondta a távirati irodának Nagy Lajos, a Gyermekvasút vezetője.
2008.07.29. 17:23
 
Hét boszniai szerbet ítéltek el a srebrenicai vérengzés miatt
Hét boszniai szerbet ítéltek szabadságvesztésre kedden Szarajevóban, mert 1995 júliusában srebrenicai muzulmánok lemészárlásában vettek részt. A büntetés időtartama 38 évtől 42 évig terjed. Boszniai bíróság most először tárgyalt népirtással kapcsolatos ügyet. A per két évig tartott. Hilmo Vucinic bíró az ítélet indoklásában hangsúlyozta: mind a heten teljesen tudatában voltak annak, hogy muzulmánok százait gyilkolják le, s hogy a cél: a srebrenicai muzulmánok kiirtása. Az áldozatokat Kravice faluban, egy raktárépületben tartották fogva, s részben ott is gyilkolták meg. A szerbek 1995 júliusában Kelet-Boszniában 8 ezer muzulmánt öltek meg.
2008.07.29. 17:18
 
 
Ezentúl saját biztonsági szolgálat kíséri a Sturm drukkereit
A szombati budapesti botrány után a jövőben a csapat kelet-európai idegenbeli mérkőzéseire külön biztonsági szolgálat kíséri majd el a Sturm Graz labdarúgócsapatának szurkolóit. Ezt Hans Rinner klubelnök jelentette be. "Elsősorban a magyarországi meccsekre kell külön felkészülnünk" - mondta Rinner. "Munkatársaimmal nyomozásba kezdtünk és megállapítottuk, hogy egy kétes hírű biztonsági cég dolgozott a Budapest Honvéd elleni mérkőzésünkön. Ugyanennek a vállalkozásnak az emberei támadták meg és verték meg brutálisan a VfB Stuttgart drukkereit, amikor a német csapat 2002. október 31-én az Üllői úton játszott UEFA Kupa-mérkőzést a Ferencvárossal. Velük pont ugyanúgy bántak el, mint a mi szurkolóinkkal."
2008.07.29. 17:11
 
BL: a Fenerbahce otthonában kezd az MTK
Az MTK Budapest labdarúgócsapata kedden elutazott Isztambulba, ahol a Fenerbahce otthonában szerdán magyar idő szerint 20 órától mutatkozik be a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójában. Garami József együttesének nincs könnyű dolga, hiszen a magyar bajnok az egyik legnehezebb ellenfelet kapta. A török együttesben játszik többek között a brazil világbajnok Roberto Carlos, s a nyáron odaszerződött a júniusban az Eb-győztes spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Luis Aragonés, valamint csatára, Dani Güiza is. A találkozót a Sport1 közvetíti. A visszavágót augusztus 6-án rendezik a Szusza Ferenc Stadionban.
2008.07.29. 16:30
 
 
Megint lányt várnak Matt Damonék
"Őrület, milyen kisebbségben vagyok otthon" - közölte Matt Damon egy amerikai televízióműsorban megerősítve az örvendetes hírt, hogy hamarosan újabb kislánnyal nő családja. A kétéves Isabella után ugyanis ismét gyermekáldás elé néz a sztár argentin felesége, Luciana Barroso, akinek korábbi kapcsolatából már van egy kilencéves lánya is, Alexia. Az USA Today című programban felszabadultan fecserésző 37 éves színész elárulta, hogy csak a szülőszobában, a gyermeket megpillantva döntik majd el, hogy mi legyen a neve.
2008.07.29. 16:15
 
 
Egészségügyi Minisztérium: Nem maradt ellátatlan beteg az OPNI megszüntetése miatt
Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) megszüntetése miatt egyetlen beteg sem maradt ellátatlanul; a betegek ellátása még az átmeneti időszakban is a szakmai szabályok szerint, a jogszabályban meghatározott módon történt - közölte az Egészségügyi Minisztérium az MTI-vel. A tárca Szabó Máté megállapításaira reagált, amelyeket az általános ombudsman június végén tett az OPNI bezárásával kapcsolatban. Az ombudsman szerint - emlékeztetett közleményében a minisztérium - jelentős számban kerültek ki ellátás nélkül maradó betegek, akik elbocsátásuk után rövid időn belül, romló állapotuk következtében az utcán kötnek ki, növelve a hajléktalanok számát, s így nő a pszichiátriai betegek által elkövetett bűncselekmények száma.
2008.07.29. 16:00
 
Kizárták a PSG-t a Ligakupából
Kizárta a Paris Saint-Germaint a Ligakupából a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF). A címvédő fővárosi gárda az előző idényben az RC Lens ellen nyerte meg a kupadöntőt, ami alatt a párizsi szurkolók egy, a lelátón kifüggesztett felirattal sértegették észak-franciaországi riválisukat. "Pedofília, munkanélküliség és vérfertőzés" - volt olvasható a transzparensen. Az akkor országos botrányt kiváltó ügyben az FFF szerint "a PSG a szurkolói rendbontással arányos büntetésben részesült."
2008.07.29. 15:58
 
Áradás: kedvezően változik a helyzet
Kedvezően alakul az árvízhelyzet, jelentősen apad a Tisza és a Szamos a határszelvényben, így az árhullám egy héten belül elhagyja Szabolcs-Szatmár-Bereg megye térségét - tájékoztatta kedden Szabó Imre minisztert Vásárosnaményban Bodnár Gáspár, a nyírségi vízügyi igazgatóság vezetője. A környezetvédelmi és vízügyi tárca vezetője a helyszíni tájékozódását követő sajtótájékoztatón a Tiszát érintő nehézfém-szennyeződés veszélyéről is szólt. Kemelte: a román hatóságok tudják kezelni a határon túli Borsabányánál történt zagykifolyás miatti helyzetet, így Magyarországra semmilyen káros anyag nem jut el.
2008.07.29. 15:53
 
 
Az OPEC-elnök szerint még mindig abnormálisan magas az olajár
Továbbra is abnormálisan magas a kőolaj ára az OPEC elnöke szerint, aki azt mondta, hogy ha folytatódna az energiahordozó árának a csökkenése, az olajkartell akkor sem mérsékelné a termelését, mivel jelenleg kiegyensúlyozott a piac. Sakin Helil, aki egyben Algéria energiaügyi minisztere, megismételte azt a hétvégi kijelentését, hogy a kőolaj ára 80 dollárra, sőt az alá csökkenne, ha folytatódna a dollár drágulása és mérséklődnének a geopolitikai feszültségek, különösen ami Iránt illeti. Helil minderről akkor beszélt, amikor tárgyalt az indonéz energiaügyi miniszterrel.
2008.07.29. 15:33
 
 
Fülöp Márton lesz a legdrágább magyar labdarúgó?
Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa 3 millió fontért (879 millió forint) szerződhet a Stoke City csapatához a Sunderlandtől. "Márton még gondolkodik, hogy elfogadja-e a Stoke ajánlatát. Ha a következő 24 órában nem hoz döntést, akkor nálunk marad, mi mindenesetre megegyeztünk a Stoke-kal" - mondta a BBC-nek Roy Keane, a Sunderland vezetőedzője. Amennyiben a hálóőr és leendő csapata egyezségre jut a játékos fizetését illetően, úgy Fülöp lesz a legdrágább magyar labdarúgó. Eddig a legtöbbet a július közepén 2 millió fontért a másodosztályú Plymouth-tól az élvonalba jutott Hull Cityhez igazolt Halmosi Péterért fizettek a magyar focisták közül.
2008.07.29. 15:30
 
 
Fidesz: káosz van a közigazgatásban
A Fidesz szerint "káosz, fejetlenség és zűrzavar" jellemzi a kormány tevékenységét a közigazgatásban - mondta Répássy Róbert, az ellenzéki párt jogi kabinetvezetője az MTI-nek kedden. A fideszes politikus annak kapcsán nyilatkozott, hogy a pénzügyminiszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta: a központi közigazgatásban 2006-2007-ben a nettó létszám hat százalékkal, azaz 13.600-zal csökkent, és a költségvetés nettó megtakarítása 46 milliárd forint volt. Veres János szerint a központi adminisztráció átalakításának kettős célja volt: az, hogy javuljon a méretgazdaságosság, illetve alakuljon ki a regionalizáció.
2008.07.29. 15:29
 
Veres János újabb információkat kért a MÁV biztosítóról
Veres János akkor tudja előzetes hozzájárulását adni a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE) tevékenységi engedélyének visszavonásához, ha kétséget kizárólag megállapíthatóvá válik, hogy utóbbi jogszabályi feltételei fennállnak. A tárcavezető a MÁV ÁBE-t április óta vezető Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) tevékenységéről egy kérdésre válaszolva azt mondta, a testületnek minden esetben a jogszabályok szerint kell eljárnia. Azt, hogy ez így történt-e a biztosító ügyében is, egy vizsgálat tisztázza és mint mondta, ő maga is csak akkor tudja majd megválaszolni ezt a kérdést.
2008.07.29. 15:17
 
 
Karadzic őrizetben: szervezett csoport fenyegeti a szerb vezetőket
Szervezett csoport áll azok mögött a fenyegetések mögött, amelyek Radovan Karadzic letartóztatása óta érik a szerb kormányzat vezetőit - jelentette ki Rasim Ljajic, a hágai Nemzetközi Törvényszékkel folytatott együttműködésért felelős nemzeti tanács vezetője, szociálisügyi miniszter. A Dnevni Avaz című szarajevói újságnak nyilatkozó miniszter szerint a múlt hét elején, a boszniai szerbek volt politikai vezetőjének letartóztatása után három napig folyamatosan csöngtek a belgrádi vezetőknél a telefonok.
2008.07.29. 15:07
 
 
Veres: nem érte kár az államot a kormányzati negyed miatt
A magyar államot nem érte kár a kormányzati negyed projektje kapcsán - jelentette ki a pénzügyminiszter kedden Budapesten a kormányszóvivői tájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva. Arra a kérdésre, amely szerint ötmilliárd forintba került a tervezett kormányzati negyed kapcsán a MÁV költöztetése, Veres János azt mondta, feltételezésekre nem óhajt válaszolni. Hozzátette: nincs információja a MÁV ügyeiről, tehát az újságírók által említett ötmilliárd forintos költségről sem, ezért ezt feltételezésnek tartja. Hozzátette: a kormányzati projekttel a költségvetés szempontjából kellett elszámolniuk, és hogy ezen túl a MÁV a saját gazdálkodásán belül mit tett és mit nem, annak a részleteit nem ismeri.
2008.07.29. 14:29
 
 
Fidesz: a kormány csökkenti a munkahelyek számát
A Fidesz szerint a kormány alkalmatlan gazdaságpolitikájával munkahelyteremtés helyett csökkenti a munkahelyek számát - írta Bernáth Ildikó, az Országgyűlés foglalkoztatási bizottságának fideszes alelnöke az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében. Az MSZP szerint a Fidesz-kormány idején a foglalkozatás szempontjából legjobb év adatai is rosszabbak voltak, mint 2002 és 2008 között bármelyik esztendőé. Bernáth Ildikó úgy fogalmazott: "egy év alatt egy kisváros lakosságával, 22 ezer fővel nőtt a munkanélküliek száma a kisebbségi kormány alkalmatlan gazdaságpolitikája miatt, amely ahelyett, hogy munkahelyeket teremtene, csökkenti a még meglévő munkahelyek számát".
2008.07.29. 14:00
 
 
Óriásbomba Ferencvárosban: 85 százalékos a kiürítés
A rendőrség tájékoztatása szerint a IX. kerületi Vaskapu utcában talált kéttonnás világháborús bomba miatti kiürítés, amely mintegy 16 ezer embert érint, délután 16 órára 85 százalékban teljesült a bomba egy kilométeres körzetében. A Mester utca, Vágóhíd utca, Haller utca, Fehérholló utca és Üllői út által határolt területen a kiürítés befejeződött - közölte Illés Hilda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) helyettes szóvivője. A rendőrök a már kiürített területet is folyamatosan ellenőrzik. A rendőrséghez erősítés érkezik, ennek egy része a kerületekből, a másik pedig központi egységekből.
2008.07.29. 13:25
 
Magyar Antidopping Csoport: minden olimpikont ellenőriztek, nincs pozitív minta
A Magyar Antidopping Csoport (MACS) valamennyi pekingi olimpikont legalább négyszer ellenőrizte, és egyelőre nem értesült pozitív mintáról. A MACS budapesti sajtótájékoztatóján Tiszeker Ágnes ügyvezető igazgató kifejtette: a 2004-es athéni botrányok révén a világ arról szerzett tudomást, hogy Magyarországon rosszul működik a tiltott szerek elleni küzdelem. A szervezet tavaly augusztusi megalakulása óta elfogadta a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kódexét, továbbá a közelmúltban minden ötkarikás résztvevőnek eljuttatta az aktuális tiltólistát.
2008.07.29. 12:46
 
 
A Tisza teljes hosszán árvízvédelmi készültség van
A Tisza teljes hosszán árvízvédelmi készültség van, a Hernádon lassú apadás várható. Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter Vásárosnaményban tájékozódik a Tisza vízminőségéről és a munkálatokról - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kedden az MTI-vel. Jelenleg összesen 18 különböző folyón és patakon, 765 kilométer hosszúságú szakaszon zajlik első fokot meghaladó védekezés - áll a közleményben. Az Országos Műszaki Irányító Törzs adatai szerint összesen 9 belvízvédelmi szakaszon van érvényben készültség; 4 szakaszon első fokon, 5 szakaszon másodfokon védekeznek.
2008.07.29. 12:28
 
Folytatódtak az izraeli-szíriai közvetett tárgyalások
Folytatódtak kedden Ankarában a török közvetítéssel zajló izraeli-szíriai tárgyalások. A negyedik fordulóhoz érkezett közvetett megbeszélések májusban kezdődtek újra, nyolc év szünet után. Izrael egyelőre nem egyezett bele a közvetlen érintkezésbe, így a két küldöttség között török diplomaták ingáznak. A keddi tárgyalásokra izraeli részről Ehud Olmert két közeli tanácsadója utazott a török fővárosba. Joram Turbowicz és Salom Turjeman voltak azok, akik a nyolc évvel ezelőtti tárgyalásokat vezették.
2008.07.29. 12:04
 
 
Óriásbomba Ferencvárosban: délig a terület háromnegyedét ürítették ki
A háromnegyedét ürítették ki kedd délig a főváros IX. kerületében annak a körzetnek, ahol a kéttonnás második világháborús bombát találták. Az intézkedésekről a helyszínen tájékozódott a honvédelmi és a rendészeti miniszter, valamint az országos rendőrfőkapitány; s a szabadságát töltő Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is folyamatosan tájékoztatást kap. A bomba kiemelése és hatástalanítása azonnal elkezdődik, amint a környéket kiürítették, ez délután várható - közölte újságírókkal a honvédelmi miniszter. Szekeres Imre a Tóth Kálmán és a Vaskapu utca kereszteződésében tartott sajtótájékoztatón elmondta: a bomba rendkívül nagy, így komoly munka vár a tűzszerészekre.
2008.07.29. 11:58
 
 
Árvíz: Romániában már 12 ezer embert menekítettek ki
Már több mint 12 ezer embert menekítettek ki a román hatóságok a főként az ország keleti részén tomboló árvizek elől - derült ki a keddi legfrissebb jelentésekből. A román belügyminisztérium helyzetjelentése szerint az otthonukat elhagyni kényszerülő személyek száma elérte a 10.500-at, és immár hat megyében - Máramaros, Botosani, Bákó, Neamt, Iasi, Vaslui - tettek kárt a megáradt folyók. A román média jelentései szerint a hétfőről keddre virradó éjszakán a kelet-romániai Neamt megyében körülbelül további 2000 személyt szállítottak biztonságos helyre a hatóságok az áradások elől. A megáradt folyók összesen 145 település lakósait hozták nehéz helyzetbe.
2008.07.29. 10:24
 
 
Dévaványai Dobfesztivál
Az idén hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Dévaványai Dobfesztivál a One World Project egész éves interkulturális programsorozat részeként a "Kultúrák közötti párbeszéd európai éve 2008" egyik kiemelt magyarországi rendezvénye.
2008.07.29. 10:21
 
 
Megkapó pillantások a Volkswagen jövőjében
Mikor tudnak majd a közlekedési jelzőlámpák és az autók kommunikálni egymással? A jövőben is lesznek még forgalmi dugók? Az emisszió-mentes autó is lehet élvezetes? Ilyen és sok más kérdésre kaphatnak informatív és szórakoztató választ minden korosztály autó iránt érdeklődő tagjai a www.volkswagen2028.com oldalon.
2008.07.29. 10:11
 
 
Barátok között ragadós a túlsúly
Tudat alatt befolyásolja az embert, hogy mekkora a súlya a közvetlen környezetében élőknek - így valaki a kövér barátai miatt is elhízhat. Egy nemzetközi tudóscsoport jutott erre a megállapításra, s 27 ezer európai vizsgálata nyomán nyert eredményeiket egy cambridge-i konferencián tették közzé. A szakértők azonban arra figyelmeztettek, hogy az elhízás okai azért ennél sokkal összetettebbek. A Warwick Egyetem, a Darthmouth Főiskola és a Leuven Egyetem kutatócsoportjának tanulmánya az "utánzó elhízásnak" keresztelt jelenségről arra világított rá, hogy a környezet túlsúlyossága miatt az ember feljogosítva érzi magát arra, hogy szintén felszedjen pár fölösleges kilót.
2008.07.29. 09:51
 
 
7,6 százalékos a munkanélküliség
A munkanélküliségi ráta 2008. április-június között 7,6 százalék volt, 0,6 százalékponttal magasabb, mint egy évvel korábban, a foglalkoztatottak száma 3 millió 869 ezer, a munkanélkülieké 319 ezer fő volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A KSH korábbi adatai szerint az idén március és május között a foglalkoztatottak száma 3 millió 858 ezer, a munkanélkülieké 322 ezer fő volt, a munkanélküliségi ráta 7,7 százalékot tett ki, ami 0,4 százalékponttal haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Tavaly április-június között a KSH 3 millió 943 ezer foglalkoztatottat és 297 ezer munkanélkülit tartott nyilván, ami 7,0 százalékos munkanélküliséget jelentett.
2008.07.29. 09:03
 
 
Peking 2008: megérkezett az első magyar sportoló a faluba
Az úszó Kerékjártó Tamás személyében megérkezett a pekingi olimpiai faluba az első magyar versenyző. Kerékjártó az Egyesült Államokban tanul, onnan utazott a játékok színhelyére. "Tizenkét órás repülést követően érkeztem ide. Szerencsére az út kétharmadát átaludtam, így kevésbé volt fárasztó. A város, amit eddig láttam belőle, lenyűgöző, az olimpiai falu pedig minden igényt kielégítő. Alig várom, hogy körbenézzünk, és akár már mára is egy könnyű edzést tervezek" - idézte őt a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja. Az első nagyobb csoport - éppen úszókkal - szerdán indul Pekingbe.
2008.07.29. 08:42
 
 
A stressz a legismertebb idegen szó Japánban
Egyre kevésbé jellemzi a zen-buddhizmus nyugalma a japánokat: legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a nyelvbe beépült idegen szavak közül a latin-angol eredetű "stressz" a leginkább használatos. Az adat egy kulturális ügynökség által végzett felmérésből derül ki. A teszt során mintegy 2000 japán anyanyelvű személynek 60 idegen szó jelentését kellett meghatározni. A stresszt - amely az átírási szabályok miatt japánul szutoreszu - a válaszolók 98,5 százaléka ismeri, használta már, vagy legalábbis hallotta. Az ügynökség szerint a szó ismertsége azt a társadalmi helyzetet jellemzi, amelyben az emberek egyre inkább megszenvedik a rájuk nehezedő nyomást.
2008.07.29. 08:01
 
 
Továbbra is több mint 700 kilométeres szakaszon folyik a védekezés
Továbbra is több mint 700 kilométeres szakaszon folyik az árvízi védekezés - közölte Göncz Benedek, a műszaki törzs vezetőhelyettese kedden reggel. Elmondta, hogy az összesen 724 kilométerből 448 kilométeren elsőfokú, 102 kilométeren másodfokú, 174 kilométeren pedig harmadfokú a védekezés. Elsőfokú készültség van a Rébcén, a Zagyván, a Bodrogon és a Tiszának a Zagyva és Tiszakeszi közötti szakaszán. Másodfokú a készültség a Szamoson és a Krasznán, valamint Tiszabecsnél. Harmadfokú a védekezés a Hernád teljes hosszában, a Tiszán pedig a felső szakaszon, Szatmárcseke és Záhony között. A Tiszán vonuló árhullám elhagyta Tivadart, a folyó hajnalban 782 centiméterrel tetőzött a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településnél.
2008.07.29. 08:00
 
 
Egyre nagyobb méreteket ölt a Lufthansa-sztrájk
Egyre nagyobb méreteket ölt a Lufthansa földi személyzetének a sztrájkja. A budapesti nemzetközi repülőtéren azonban változatlanul menetrend szerint közlekednek a Lufthansa járatai. A kedd délelőtti helyzetkép szerint a ver.di szakszervezeti szövetség által - a bérkövetelések alátámasztására - kezdeményezett munkabeszüntetés Frankfurt és Hamburg repülőtere után átterjedt Berlin, Stuttgart, Nürnberg és Düsseldorf repülőtereire is. A ver.di felszólítására hétfő hajnalban a legnagyobb német légitársaság földi személyzete kezdett meghatározatlan ideig tartó sztrájkot. A munkabeszüntetés következményei az első nap még kevéssé voltak érezhetők, keddre azonban súlyosbodott a helyzet.
2008.07.29. 07:55
 
 
Óriásbomba Ferencvárosban: megkezdték a kiürítést, elterelik a forgalmat
Megkezdték kedd reggel 9 óra előtt Budapest IX. kerületében annak a körzetnek a kiürítését, ahol kéttonnás második világháborús bombát találtak egy régi malomépület bontásakor. A forgalmat elterelik, a terület lezárásában és kiürítésében négyszáz rendőr vesz részt, a lezárt területre senkit nem engednek be. A helyszínen tájékozódik a megtett intézkedésekről a honvédelmi miniszter is. Szekeres Imre 10 óra körül érkezett a Vaskapu utca 41. szám alatti telekhez, ahol a bombát találták. A miniszter a tűzszerészek tájékoztatása után azt mondta: nehéz lesz kiemelni a bombát, mert nagyon nagy, és csak kis része látszik ki a betonból.
2008.07.29. 07:45
 
 
Motoros-autós taxiháború Párizsban
Háború tört ki a francia főváros autós és motoros személyszállítói között. Immár 5-6 éve mennek a "hagyományos" taxisok idegeire a motorbiciklivel, mopeddel taxizó motorosok, akik már mintegy kétszázan vannak. A kétkerekű fuvarozók keményen megszámítják, hogy velük elkerülhetők a nagy forgalmi dugók: 20-30 százalékkal kérnek többet az autós utazásnál. Ez a praktikus, bár egyelőre még hivatalosan még el nem ismert közlekedési szolgáltatás azonban nem mindenki tetszését nyerte el. Különösen nem tetszik a "négykerekű" taxisoknak. Annyira nem, hogy a kétkerekű fuvarozók szövetségének vezetője szerint "rudat nyomnak a küllőink közé".
2008.07.29. 07:23
 
 
Kórházba szállították Amy Winehouse-t
Kórházba szállították észak-londoni otthonából hétfőn este Amy Winehouse Grammy-díjas soul-énekesnőt - közölte a popsztár szóvivője. Chris Goodman úgy tájékoztatott, egy gyógyszer mellékhatásaként fellépő tünet (gyógyszerreakció) miatt vitte be a mentő a 24 éves énekesnőt camdeni otthonából a University College klinikára, ahol éjszakára bent tartják, de valószínűleg kedd reggel hazamehet. A botrányos életvitelű, súlyosan drogfüggő sztárt nemrég kórházban is kezelték a kábítószerezéssel összefüggő, komoly tüdő- és szívpanaszokkal.
2008.07.29. 07:06
 
 
Obama gazdasági tanácsadókkal találkozott
Gazdasági tanácsadókkal tartott találkozót hétfőn Washingtonban Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje, száz nappal az elnökválasztás előtt igyekezve ismét az amerikai választókat leginkább aggasztó témára, a gazdaság helyzetére összpontosítani. A találkozón - videotelefon-összeköttetés útján - részt vett Warren Buffet milliárdos, üzleti befektető, Paul Volcker, a központi bank szerepét betöltő Fed korábbi elnöke, Robert Rubin, aki Bill Clinton elnöksége idején volt pénzügyminiszter és Eric Schmidt, a Google első embere.
2008.07.29. 07:02
 
 
NB 1: Tököli két góljával győzött a Paks Kecskeméten
A Paks Tököli Attila két góljával nyert az újonc, története során első alkalommal az élvonalban szereplő Kecskemét otthonában a labdarúgó Soproni Liga első fordulójában. Eredmény: Kecskeméti TE-ERECO - Paksi FC 1-2 (1-1). Kecskemét, 5000 néző. Gólszerzők: Csordás (14., 11-esből), illetve Tököli (2., 89.) . Sárga lap: Koszó (37.) Cukic (39.) illetve Kriston (3.), Báló (30.). A vasárnapi születésnapi bulin megevett romlott sütemény okozta gyomorrontás miatt nem változtatott a Kecskeméti TE-ERECO tervezett kezdőcsapatán Tomislav Sivic edző, de a játékosok teljesítményén meglátszott, hogy páran csak négy órával a mérkőzés előtt jöttek ki a kórházból.
2008.07.28. 22:21
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333[2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista