2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Megkerült a tíz éve ellopott Sisi-csillag
A Schönbruni Kastélyból tíz évvel ezelőtt ellopták, a kanadai Winnipegben egy éve megtalálták és most visszaszolgáltatták magyar származású tulajdonosának a Sisi-csillagot, miután a kanadai hatóságok tavaly novemberben lopás vádjával elítéltek egy 35 éves kanadai fiatalembert. A csillagot, amelyet Erzsébet császárné fejdíszként hordott, amikor Franz Xaver Winterhalter portrét festett róla, jó egy évvel ezelőtt lelték meg Winnipegben. A hajékszert 1998 júniusában, a császárné 100. születésnapja alkalmából rendezett kiállításon lopták el egy maximálisan biztosított vitrinből és másolattal helyettesítették. A lopásra körülbelül egy hónap elteltével derült fény, amikor a tulajdonosnő kölcsönadta az ékszert.
2008.08.07. 14:14
 
 
Peking 2008, kézilabda: Görbicz játszhat szombaton
Múlt hétfői, súlyosnak tűnő háztartási balesete ellenére Görbicz Anita várhatóan pályára lép szombaton a női kézilabda-válogatott első olimpiai mérkőzésén Pekingben."Anita tud cipőt húzni, sőt, ma már edzett is velünk, ez alapján egyértelműnek tűnik, hogy van esély a szereplésére. Nagy szükség van rá a svédek ellen, mindenképpen nevezzük őt, tehát a kispadra biztosan leül. A játéka csak a csapatorvoson, illetve őrajta múlik" - nyilatkozta Sinka László, szövetségi főtitkár. Hajdu János együttese délután a Nagy Falnál kirándult, ahova velük tartott Arn Gréta teniszező és két tornász, Böczögő Dorina és Gál Róbert is.
2008.08.07. 14:08
 
Az EKB 4,25 százalékon hagyta az irányadó kamatot
Az Európai Központi Bank csütörtökön a jelenlegi 4,25 százalékos szinten változatlanul hagyta az irányadó kamatot - jelentette be a bank. Az EKB múlt havi kamatdöntő tanácskozásán emelte 4,0 százalékról a mostani hét éves csúcsra a kamatszintet, egy év óta az első ízben hajtott végre hitelszigorítást, hogy megfékezze a gyorsuló inflációt, amely 4,0 százalékot ért el. Azóta a drágulási ütem a 4,1 százalékra gyorsult fel, de egyes elemzők szerint ezután már az infláció enyhülése várható, mivel a nyersolaj ára az elmúlt hónapban mintegy 20 százalékkal csökkent. A bank mostani kamatdöntése megfelel a legtöbb elemző várakozásának.
2008.08.07. 13:49
 
Peking 2008, férfi foci: győzelemmel kezdtek a brazilok
Győzelemmel kezdte szereplését a pekingi olimpia férfi labdarúgótornáján az ötszörös világbajnok brazil válogatott, miután 1-0-ra nyert a belgák ellen. Az összecsapást kilenc sárga és két piros lap "színesítette". Eredmények, 1. forduló: A csoport: Sanghaji Stadion: Ausztrália-Szerbia 1-1. B csoport: Tiencsini Stadion: Egyesült Államok-Japán 1-0. C csoport: Vuliho (Wulihe) Stadion, Senjang: Brazília-Belgium 1-0. D csoport: Csinhuangtaói Stadion: Olaszország-Honduras 3-0.
2008.08.07. 13:28
 
 
Légtisztító betonból épül út Hollandiában
A hollandiai Hengelo városkában épül az első út, melyet légtisztító betonnal burkolnak. A kísérlet áttörést jelenthet a növekvő környezetszennyezés elleni küzdelemben - vélik a technológiát kifejlesztő kutatók. A Twente-i Egyetem szakemberei szerda este hozták nyilvánosságra, hogy sikeresen zárultak az új, titándioxid-alapú adalékot tartalmazó beton burkolókő laboratóriumi tesztjei. Az adalék napfény jelenlétében megköti az autók által kibocsátott káros nitrogénoxid-részecskéket, és ártalmatlan nitrátokká alakítja azokat. "Egyetlen zápor mindent tisztára mos" - áll az intézmény közleményében.
2008.08.07. 12:21
 
 
Nőtt az álláskeresők száma júliusban
Magyarországon 421 ezer álláskeresőt tartottak nyilván júliusban, az előző hónaphoz képest 5.000-rel, az egy évvel korábbihoz viszonyítva 8.800-zal többet - mondta Pirisi Károly, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) az idén a hetedik hónapban 61,8 ezer álláshelyet kínált, ebből 27,6 ezer maradt betöltetlen. A munkáltatók 31 ezer új álláshelyet jelentettek be, ami a szezonális hatások miatt a júniusinál 21,8 százalékkal, az egy évvel korábbinál 3,7 százalékkal kevesebb.
2008.08.07. 12:19
 
 
Ketten haltak meg heroin fogyasztása miatt Miskolcon
Heroin fogyasztása miatt halt meg két fiatal Miskolcon a napokban, egy harmadiknak az élete pedig jószerivel hajszálon múlott, őt szerdán mentették meg a mentősök; a drogot a dílerek Budapestről hozták Miskolcra - közölte Pásztor Albert Miskolc rendőrkapitánya. Egy 30 éves férfi holttestére Miskolc avasi lakótelepe egyik épületének lépcsőházában találtak rá, egy 22 éves prostituált nőt pedig az ágyában ért a halál - mondta az ezredes, hozzátéve: mindkét holttest mellett megtalálták a heroin beadására alkalmas eszközöket, fecskendőket, kanalakat. Szerdán csaknem meghalt egy szintén 22 éves fiatal heroin fogyasztása miatt, de ellenszer beadásával megmentették az életét. Budapesten az elmúlt napokban hatan haltak meg heroin fogyasztása miatt.
2008.08.07. 12:07
 
 
Ronaldo marad a Manchester Unitednál
Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy még legalább egy évig a Manchester United labdarúgója marad, de továbbra is nagy álma, hogy később a Real Madrid csapatában futballozzon. A portugál klasszis a lisszaboni Publico című lapnak adott interjúban beszélt erről. Ronaldo heti keresete 120 ezer font (35 millió forint) lehetett volna a spanyol klubnál, ám Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője maradásra bírta a tavaly 42 gólt szerző klasszist. A portugál válogatott szélsőnek négy év múlva jár le a szerződése az angol klubnál, októberig azonban bokasérülése miatt nem léphet pályára.
2008.08.07. 11:35
 
 
Több mint egymilliárd forint árvízi védekezésre
A kormány több mint egymilliárd forintot csoportosított át az árvízi védekezés költségeinek pótlására - jelentette be Daróczi Dávid kormányszóvivő online sajtótájékoztatóján. Az összesen 18 folyón és patakon több mint hétszáz kilométeren folytatott árvízi védekezés és kárelhárítás jelentős többletkiadást okozott - indokolta a kabinet döntését a szóvivő. Hozzátette: az egymilliárd ötmillió forintot a költségvetés általános tartalékából csoportosították át a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium büdzséjébe. Daróczi Dávid elmondta, hogy ez az összeg az árvízi védekezésre felhasznált 460 millió forint, illetve a megrongálódott töltésszakaszok helyreállítására felhasznált 380 millió forint fedezetéül szolgál.
2008.08.07. 11:23
 
 
Szemformájú kamera
Az emberi anatómia inspirálta a világ első hajlított, elektronikus "szemkameráját", amelyet amerikai kutatók hoztak létre és írnak le a Nature című brit tudományos lap eheti számában. Az emberi szemmel megegyező méretű és alakú eszközben a szokásos szilíciumalapú érzékelőket helyezték el hajlékony hálóban, és a lencse beilleszthető a torzításmentes digitális és videokamerák új nemzedékébe. Az áttörést jelentő dizájn a mesterséges elektronikus retina kifejlesztését is segítheti, amellyel egykor a jövőben helyreállítható lehet a látás.
2008.08.07. 11:10
 
Már 9 ezer éve is ittak tejet
Anatóliában élő népcsoportok fogyasztották a legrégebben a tejet mintegy kilencezer évvel ezelőtt - fedezték fel a Bristoli Egyetem biokémikusai.
2008.08.07. 11:10
 
 
Az ügyészség szerint nem volt vesztegetés a Montessori iskolában
Bűncselekmény hiányában elutasította a Fővárosi Főügyészség a Montessori Alapítványi Általános Iskola ügyében vesztegetés gyanúja miatt tett feljelentést - közölte a Fővárosi Főügyészség. A döntés nem jogerős, ellene a feljelentő Oktatási Hivatal panaszt jelenthet be. Az Oktatási Hivatal (OH) elnöke, Bakonyi László azért tett bejelentést az ügyészségen, mert több szülő azt állította, hogy pénzért lehetett osztályzatokat vásárolni. A pedagógusok viszont kijelentették, a szülők kínáltak nekik pénzt, hogy átsegítsék gyerekeiket az érettségi vizsgán.
2008.08.07. 11:00
 
 
Zöld sört szabadalmaztatott egy nagykanizsai felszolgáló
Nem a méregtől, hanem rajongásból lett zöld a söre annak a nagykanizsai sörözőtulajdonosnak, aki különleges színű italát már szabadalmaztatta is. Béci bá' - teljes nevén Szabó Béla - zöld-fehér ruhában szolgálja ki a vendégeit az ugyancsak zöld-fehérre festett sörözőben, amit kedvenc csapatáról, a Fradiról nevezett el. Néhány éve egyik vendége évődve megkérdezte tőle, hogy mikor lesz zöld a söre is, mire a tulajdonos évekig tartó kísérletezésbe kezdett. A világos sörhöz egy speciális likőrt kever Béci bá', de a receptet nem árulja el senkinek, titkos, mint a kóla összetevőinek listája.
2008.08.07. 10:41
 
 
Lezárult a Ledger-ügyben indított vizsgálat
Lezárta a Heath Ledger filmszínész halála ügyében elrendelt nyomozást a New York-i szövetségi főügyészség. Az ausztrál származású filmsztár januárban hunyt el véletlen gyógyszertúladagolás következtében. A haláleset körülményeinek tisztázására elrendelt vizsgálat vádemelés nélkül zárult - közölte a People honlapja szerdán. A celebmagazin törvényszéki forrásokra hivatkozva azt is megírta, hogy a színész barátnőjének, Mary-Kate Olsennek nem kell tanúskodnia az ügyben. A 22 éves Olsen volt az első személy, akit a 28 esztendős Ledgert otthonában holtan találó masszőr felhívott. A színésznő a testőreit rendelte oda a helyszínre, akik szinte egyidejűleg érkeztek a riasztott mentőkkel.
2008.08.07. 10:32
 
 
Autómegosztó rendszer indul Párizsban
Négyezer elektromos bérautóból álló flottával enyhítené Párizs közlekedési és környezetvédelmi gondjait Bertrand Delanoe polgármester, a nagy sikerű közösségi kerékpárkölcsönző hálózat atyja. A Vélib rendszer tavaly nyáron indult, és az 1500 automata állomáson mostanáig összesen 29 millió alkalommal kölcsönözték ki a 16 ezer ezüstszínű - és magyar gyártmányú - bérbiciklit. 200 ezren éves bérletet is váltottak, sok autós viszont nem szívesen ül át a nyeregbe. A Vélib után Autolibnek nevezett kölcsönzőrendszer azonban egyre több autóbarát párizsinak tetszik. Delanoe terve különösen azok körében népszerű, akinek van már jogosítványuk, de még nincs autójuk.
2008.08.07. 10:31
 
Dinoszaurusz-rejtély: gyorsabban nőtt, hogy megvédje magát!
Sajátos módon védekezett kora ragadozói, így a félelmes Tyrannosaurus rex ellen egy dinoszauruszfaj: gyorsabban nőtt, mint azok, amelyek életére törtek - olvasható egy amerikai kutatók által folytatott vizsgálat eredménye a londoni Royal Society szerdai közleményében.
2008.08.07. 09:17
 
 
Két százalékkal nőtt a szálláshelyek árbevétele
A kereskedelmi szálláshelyek 111 milliárd forint bruttó bevételt értek el az első félévben, ami folyó áron 2%-kal több az egy évvel korábbinál, a külföldi és a belföldi vendégek által eltöltött vendégéjszakák száma lényegében nem változott - közölte a KSH az MTI-vel. A közlemény szerint a külföldi vendégek vendégéjszakáinak száma 1 százalékkal nőtt, míg a belföldi vendégéjszakák száma 2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Az első félévben a szállásdíj bevételek 3 százalékkal 62 milliárd forintra nőttek.Tavaly az első félévben a kereskedelmi szálláshelyeken a külföldi és a belföldi vendégek által eltöltött éjszakák együttes száma 1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2008.08.07. 09:15
 
 
Peking 2008: megérkeztek a kajakosok és Szávay Ágnesék
Helyi idő szerint csütörtök hajnalban megérkeztek Pekingbe a magyar kajak-kenu válogatott tagjai, illetve a pénteken kezdődő olimpián szereplő két teniszező, Szávay Ágnes és Arn Gréta is. A mob.hu tájékoztatása szerint a kajakosok frissnek tűntek a közel kilencórás repülőút ellenére és a reptérről egyenesen a versenyeiknek helyt adó Sunji (Shunyi) regatta pályához, pontosabban az annak közelében fekvő szállásukhoz utaztak. A női világranglistán 14. Szávay és a csak párosban induló Arn az olimpiai faluban foglalta el szobáját, majd egy könnyű átmozgató edzést is tartottak.
2008.08.07. 08:30
 
 
Életveszélyessé vált lépcső miatt 30 embert kiköltöztettek egy fővárosi házból
Több mint 30 lakót, köztük gyerekeket kellett kiköltöztetni egy lakóházból a főváros VIII. kerületében, mert két emelet között életveszélyessé vált a lépcső - közölte csütörtök reggel a katasztrófavédelem az MTI-vel. A Dobozi utcai épülethez szerdán kora este riasztották a tűzoltókat, miután a 3. és 4. emelet között a lépcső aládúcolása kizuhant a helyéről - tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese. Kis-Guczi Péter közölte, mivel a lépcső életveszélyessé vált, a két emelet nyolc lakásából a lakókat még éjszaka ki kellett költöztetni. Tizenhatan rokonoknál helyezkedtek el, tizennégy ember elszállásáról az önkormányzat gondoskodott. A lépcső helyreállítása várhatóan néhány napig eltart - tette hozzá.
2008.08.07. 08:30
 
 
Ferihegyet is érinti a Lufthansa leányvállalatának sztrájkja
A Lufthansa CityLine üzletágában csütörtök nulla órától péntek délig tartó sztrájk érinti Ferihegyet is, csütörtökön emiatt 7 induló és 7 érkező járatot kell törölni, pénteken pedig várhatóan egyet-egyet - mondta Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője. Hozzátette: a csütörtöki törlések a hamburgi, düsseldorfi és bizonyos müncheni járatokat érintik, míg a pénteki a düsseldorfit. A szóvivő aláhúzta: a Lufthansa minden érintett budapesti utast elszállít, ezért a repülőjeggyel rendelkezők feltétlenül hívják fel a légitársaság ügyfélszolgálatát azért, hogy megtudják, mikor és hogyan tudnak elutazni a magyar fővárosból.
2008.08.07. 08:28
 
 
Felfújható templom a nyaralók lelki üdvéért
Oltárt és gyóntatófülkét is magában foglal az a felfújható templom, amelyet az olasz Sentinelli del Mattino (A reggel őrzői) katolikus csoport tagjai akarnak felállítani a hét végén az Adriai-tenger partján fekvő Molise egyik strandján. A 30 méter hosszú és 15 méter széles, öt perc alatt felállítható templomban a papok misét mutatnak be, szent énekeket énekelnek és várják a gyónni szándékozókat. Azt is tervezik, hogy éjjeli miséket is tartanak, mintegy kihívást intézve a helyi bároknak és éjszakai kluboknak - írta a The Daily Telegraph brit napilap. Nem ez az első ilyen próbálkozás: a múlt hónapban Szardínián már fel akartak állítani egy felfújható templomot, ám a viharos szél elfújta azt.
2008.08.07. 08:15
 
 
Összecsapások Dél-Oszétiában: legalább 10 halott
A tízet is elérheti a csütörtöki grúz-dél-oszét összecsapások grúz halálos áldozatainak száma - közölte csütörtökön a grúz belügyminisztérium. A harcok halálos áldozatai között civilek és katonák egyaránt vannak - tette hozzá. A minisztérium kora délután kiadott jelentése "nagyszabású csatákat" említett. A tárca szóvivője beszámolt újságíróknak arról is, hogy egy grúz páncélozott szállító harcjárművet kilőttek a dél-oszét fegyveresek. A dél-oszét hatóságok azt közölték, hogy a grúzok nagyszabású hadműveletet indítottak területük ellen.
2008.08.07. 08:10
 
 
Napi Gazdaság: új kormányrendelet készül a bombakeresés szabályairól
Az építési telkek előzetes tűzszerészeti átvizsgálásával kapcsolatos kormányrendelet előkészítésére tett javaslatot a Védelmi Ipari Szövetség a honvédelmi és az igazságügyi tárca bevonásával - olvasható a csütörtöki Napi Gazdaságban. Az Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása szerint az új rendelettervezet a robbanószerkezetek kutatásának és feltárásának újraszabályozását célozza, de még sok az eldöntendő kérdés. A föld mélyén nyugvó bombák hatástalanítását jelenleg egy 1999-ben született, a tűzszerészeti mentesítési feladatok ellátásáról szóló kormányrendelet szabályozza - olvasható a cikkben.
2008.08.07. 08:00
 
BL-selejtezők: a 3. forduló párosítása
A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének párosítása: Schalke 04-Atlético Madrid, Anorthoszisz Famaguszta-Olimpiakos Pireusz, Aalborg BK-FBK Kaunas, Levszki Szófia-BATE Boriszov, Standard Liege-Liverpool, Twente Enschede-Arsenal, Brann Bergen-Olympique Marseille, AC Fiorentina-Slavia Praha, Galatasaray-Steaua Bucuresti, Szpartak Moszkva-Dinamo Kijev, Vitória Guimaraes-FC Basel, Panathinaikosz-Sparta Praha, Juventus-Artmedia Bratislava, Sahtar Doneck-Dinamo Zagreb, Partizan Beograd-Fenerbahce, FC Barcelona-Wisla Kraków. A párharcok első felvonását augusztus 12-én és 13-án, a visszavágókat 26-án és 27-én rendezik.
2008.08.07. 07:48
 
Népszabadság: Új földikutyafaj Magyarországon
Új földikutya-élőhelyet találtak a természetvédők Kelebia és Ásotthalom között, és új - legalábbis Magyarországon újnak számító - földikutyafajt - olvasható a csütörtöki Népszabadságban. Németh Attila földikutya-kutatással foglalkozó biológus a lapnak elmondta, az úgynevezett nyugati földikutya-fajcsoport Spalax montanosyrmiensis fajának tekinthető, magyar elnevezése még nincs. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őre pedig arról számolt be, hogy az állomány mintegy kétszáz egyedet számlál. A lelőhely nem védett, de ha létrejön a régóta tervezett, határszéli Köröséri Tájvédelmi Körzet, nagy része azzá válhat.
2008.08.07. 07:35
 
 
Magyar Telekom: 57,1 százalékkal jobb eredmény az első félévben
A Magyar Telekom Nyrt. 53,669 milliárd forint nettó eredményt ért el az idei év első felében, ami 57,1 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit - tette közzé a társaság csütörtökön a BÉT honlapján. A konszolidált, nem auditált, nemzetközi számviteli szabvány (IFRS) alapján készült gyorsjelentés szerint a társaság bevétele 335,756 milliárd forint volt az első félévben, ami 2,2 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. A társaság az első negyedévben 22,172 milliárd forint nettó eredményt ért el, míg bevétele 162,64 milliárd forint volt. Az elemzők a második negyedévre 22,65 milliárd forint nettó eredményt és a 167,4 milliárd forint bevételt vártak.
2008.08.07. 07:20
 
 
Kaliforniában lezuhant egy tűzoltókat szállító helikopter: 9 halott
Lezuhant egy tűzoltókat szállító helikopter szerdán Kaliforniában; a balesetben kilenc ember meghalt. Az amerikai szövetségi légügyi hivatal (FAA) közlése szerint a légi jármű elhagyatott vidéken, Redding városától ötven kilométerre csapódott a talajba. Az áldozatok között 7 tűzoltó és a helikoptert vezető személyzet 2 tagja van. Négy tűzoltó túlélte a balesetet, őket kórházba szállították. A tűzoltókat az Egyesült Államok nyugati partvidékén lévő szövetségi állam észak-nyugati részén tomboló lángok megfékezésére vetették be. A térségben napok óta pusztító tűzvészek tombolnak, és kiterjedt erdős vidékeket perzselnek a lángok.
2008.08.07. 06:55
 
 
BL-selejtező: kettős vereséggel búcsúzott az MTK
Az MTK Budapest ötgólos vereséget szenvedett a török Fenerbahcétól a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóján, így - miután az első mérkőzésen Isztambulban is kikapott - búcsúzott a sorozattól. Az összecsapás legjobbja Semih Sentürk volt: a török válogatott támadó négy gólt szerzett a Szusza Ferenc Stadionban. Eredmény: MTK Budapest-Fenerbahce (török) 0-5 (0-1), Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző. Továbbjutott: a Fenerbahce, kettős győzelemmel, 7-0-ás összesítéssel. Gólszerzők: Semih Sentürk (5., 61., 78., 80.), Emre (66. 11-esből).
2008.08.07. 06:50
 
 
Fa a kórház tetején
A II. kerületben, a Frankel Leó úton a Budai Irgalmasrendi Kórház tetejére az udvaron álló fa terebélyes ága rászakadt. A fővárosi tűzoltókat szerdán délelőtt riasztották az esethez. A tűzoltók alpintechnikai felszerelés és láncfűrész segítségével fogtak bele a fa eltávolításába - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.08.06. 22:49
 
 
Karadzic ismert személyiségek tanúkénti meghallgatását kezdeményezte
Radovan Karadzic, háborús bűnökkel vádolt volt boszniai szerb vezető kezdeményezte, hogy hallgassák meg tanúként Richard Holbrooke amerikai diplomatát és más ismert személyiségeket a hágai Nemzetközi Törvényszéken Holbrooke és Karadzic állítólagos alkuja tárgyában. Karadzic azt állítja, hogy Holbrooke, aki oroszlánrészt vállalt a boszniai háborút lezáró daytoni megállapodás létrehozásában, 1996-ban büntetlenséget ígért neki, ha "eltűnik a közéletből". Holbrooke a törvényszék előtt, eskü alatt tegyen tanúvallomást arról, hogy létezett-e ilyen megállapodás vagy sem - tudatta beadványában szerdán Karadzic.
2008.08.06. 19:42
 
 
Újabb tűzpárbaj Grúzia és Dél-Oszétia határvidékén
Újabb tűzpárbajra került sor szerdán Grúzia és szakadár tartománya, az orosz támogatást élvező Dél-Oszétia határvidékén. A dél-oszétiai kormány azzal vádolta a grúz vezetőket, hogy rendszeresen lövetik a tartomány településeit. A tbiliszi vezetők visszautasították ezt, és éppen az ellenkezőjét állították; szerintük Dél-Oszétiából lőttek grúziai falvakat. A dél-oszétiai hatóságok számos gyereket átvittek a szomszédos Oroszországba, hogy biztonságban legyenek, ha kiszélesednének a harci cselekmények. A nemzetközileg el nem ismert dél-oszét elnök, Eduard Kokojti és kormánya azt akarja, hogy a tartomány összeolvadjon az Oroszországi Föderációhoz tartozó Észak-Oszétiával.
2008.08.06. 18:33
 
 
Katasztrófavédelmi gyakorlat lesz a Ferihegyi repülőtéren
Katasztrófavédelmi gyakorlatot tart csütörtök hajnalban a Ferihegyi repülőtéren a Budapest Airport és a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság a társhatóságok bevonásával - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője szerdán az MTI-t. Az akció a légi forgalmat nem érinti. A gyakorlat lényege egy szimulált légi baleset elhárítása. Az akció arra a feltételezésre épül, hogy egy Boeing 737-200-as repülőgép leszállás előtt kényszerhelyzetbe kerül, majd landolás közben megsérül a futóműve, ami azt eredményezi, hogy az utasszállító nekiütközik egy másik gépnek, a szárnyban tárolt üzemanyag pedig lángra lobban - mondta Dobson Tibor.
2008.08.06. 18:27
 
 
Ozora Festival 2008
A Solipse Fesztivál 1999-ben megváltoztatta a trance partyk világát. Ez volt az első alkalom, hogy több mint 20 000 ember gyűlt össze és táncolt együtt az elektronikus-pszichedelikus zenére. A fesztivált azóta is minden évben megrendezik az Ozora melletti Dádpuszta völgyében.
2008.08.06. 17:37
 
 
Élve találták meg az eltűnt magyart Írországban
Kórházban ápolják, de már jól van az a magyar állampolgár, akit egy hét kutatás után találtak meg az ír gárda mentőegységei egy Navanhoz közeli erdős területen egy gödörben fekve - közölte egy helyi napilap. A kutatásban, amelynek során a város környékét és a folyót is tüzetesen átvizsgálták, az ír gárda parti és vízi egysége is részt vett a polgárőrséggel karöltve. Az eltévedt magyart végül július 30-án találták meg egy bokrokkal erősen benőtt területen a folyó gátjától nagyjából fél kilométernyire. A férfi erősen legyengült és zavart volt, mert már hét napja nem evett és nem ivott, amikor rátaláltak.
2008.08.06. 17:32
 
 
A Gazdasági Versenyhivatal szerint nem volt meggykartell
A piaci folyamatok nyomán alakultak ki a nyomott felvásárlási árak a meggypiacon, nem a feldolgozók vagy a felvásárlók kartellezése következtében - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). Ezért a versenyhatóság a mindkét termelői bejelentést elutasította, vizsgálat a meggykartell ügyében nem indul - közölte szerdán a GVH. A GVH-hoz két bejelentés is érkezett a meggypiacon tapasztalható anomáliák miatt. Az egyiket a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) tette hét vállalkozás ellen. A másik bejelentő Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárkamara volt.
2008.08.06. 17:25
 
 
Pavilon algoritmusból
Szélből, fényből, levegőből, egy algoritmus terve alapján, itthon csak a szűk IT-elit által használt eszközök felhasználásával „épül” idén a Velencei Építészeti Biennálé magyar pavilonja. A lenyűgöző látványvilágú virtuális épületet a japán-magyar-svájci doubleNegatives Architecture csapat „építi”. A team a valós térbe lépteti ki a virtuális valóságot, hogy egy a környezettel harmóniában együtt élő, ránk simuló víziót valósítson meg.
2008.08.06. 17:21
 
Felborult kajak és bajbajutott szörfös
Balatonakaliban a strandtól nem messze egy kajak két utasát segítették partra, míg Balatonalmádiban egy szörfösön kellett segíteni, mert a szélcsend miatt nem tudott a partra jutni.
2008.08.06. 17:15
 
 
A 9-én született gyerekek díjmentesen látogathatják a hétvégén az Állatkertet
E héten szombaton lesz 142. éve, hogy 1866. augusztus 9-én megnyitotta kapuit a Fővárosi Állat- és Növénykert. Ebből az alkalomból születésnapi programokkal és kedvezményekkel várja látogatóit a városligeti intézmény. E hét végén a 14 éven aluli gyermekek közül mindazok, akiknek a születésnapja valamelyik hónap kilencedik napjára esik, függetlenül attól, hogy milyen hónapban születtek, díjmentesen látogathatják az Állatkertet - tudta meg az MTI Hanga Zoltántól, az Állatkert szóvivőjétől. Szombaton és vasárnap a kert több pontján különleges programokat kínálnak: kézbe lehet venni a strucctojást és akár egy oroszlánkoponyát is.
2008.08.06. 17:04
 
 
Megszületett az ítélet az első guantánamói perben
Megszületett az ítélet az első guantánamói perben: a katonai esküdtszék szerdán egyetértésre jutott Oszama bin Laden, az al-Kaida terrorszervezet vezetője egykori sofőrjének, Szalím Ahmed Hamdannak a perében, bűnösnek mondva ki őt a "terrorizmusnak nyújtott lényegi támogatás" vádpontjában. Ennek nyomán a jemeni férfit életfogytiglani börtön fenyegeti. A hat tagú zsűri hétfő este vonult vissza, hogy döntésre jusson az ügyben. Más vádpontokban ugyanakkor, például az "összeesküvés" vádjában, felmentették a férfit.
2008.08.06. 16:48
 
 
Eddig 370 bejelentés érkezett a Horvát Utazási Iroda csődje miatt
Az Allianz Hungária Biztosítóhoz szerdáig 370 írásos kárbejelentés érkezett a Horvát Utazási Iroda csődje miatt; a biztosítótársaság elkezdte az ügyfelek kártalanítását. A biztosító szerint az utazási listák alapján valószínű, hogy a kárigények összege meghaladja a szerződés szerinti limitösszeget, ezért egyelőre szükség van a kártérítési összegek arányos csökkentésére. Így a biztosító első körben az elbírált és jogos kárösszegek 80 százalékát fizeti ki a károsultaknak. Valamennyi kárigény beérkezése és elbírálása után kerülhet sor esetleg további kifizetésekre - fűzik hozzá.
2008.08.06. 16:40
 
A halak is hazudnak
A halak is megpróbálják félrevezetni vetélytársaikat, ha szexről van szó. A hímek, annak érdekében, hogy maguknak termékeny párt szerezzenek, úgy tesznek, mintha a kevésbé vonzó nőstények nyernék el tetszésüket - megtévesztve így a többi hímet. Mihelyst a riválisok "bekapják a csalit", a hal olyan nőstényt keres, amelyik a legtöbb utóddal kecsegtet.
2008.08.06. 16:34
 
Kétmilliárd feletti nyeremény a hatoslottón
Soha ekkora főnyeremény még nem gyűlt össze a hatoslottó 20 éves története alatt: 2 milliárd 70 millió üti annak a markát, aki - egyedüliként - eltalálja a bűvös hat számot. Ugyanakkor az ötösön is milliárd feletti a telitalálatos várható értéke. A kettő együtt példa nélküli pénznyereményt jelent - közölte a Szerencsejáték Zrt. Míg normális esetben 2 millió körüli a hatoslottón játszók száma hetente, addig a héten várhatóan eléri a 4 milliót is a megvett és játékba küldött szelvények száma - mondta Somorai Lászlót marketing igazgató.
2008.08.06. 16:00
 
 
Az addiktológus szerint véletlen egybeesés lehet a drogosok halála
Funk Sándor addiktológus szerint véletlen egybeesés lehet, hogy az elmúlt négy napban hat kábítószer-fogyasztó is életét vesztette Budapesten. A Nyírő Gyula Kórház főorvosa az MTI-nek azt mondta, intézményében az elmúlt napokban nem növekedett meg a betegforgalom. A szakember szerint mintegy 30 ezerre tehető azoknak a száma Magyarországon, akik rendszeresen használnak valamilyen kábítószert, közülük 3-4 ezer lehet a heroinfüggő. A feltételezések szerint szombaton négy ember halálát a túladagolt, illetve a más szerekkel kombinált heroin okozta. A másik két haláleset pontos okát még vizsgálják.
2008.08.06. 15:00
 
 
Brit lapértesülés szerint Fülöp herceg prosztatarákban szenved
Fülöp herceg, II. Erzsébet angol királynő férje prosztatarákban szenved, ez azonban nem akadályozza meg protokolláris kötelezettségeinek teljesítésében - jelentette szerdán a The Evening Standard című londoni napilap. A Buckingham-palota nem volt hajlandó kommentálni a lap értesülését. A szerkesztőség "orvosi forrásoknak" tulajdonítja az információt, amely szerint ezt a diagnózist áprilisban állították fel. "Az orvosi kérdések személyes jellegűek. Nem adunk ki közleményt. Fülöp herceg továbbra is a szokott módon eleget tesz kötelezettségeinek" - mondta a királyi család szóvivője.
2008.08.06. 14:23
 
 
A Fidesz október 1-től eltörölné a szolidaritási adót
A Fidesz október 1-től eltörölné a szolidaritási adót, és ebben az SZDSZ támogatására is számít - mondta Tállai András, az ellenzéki párt szakpolitikusa. A fideszes politikus az SZDSZ-nek azt üzente, ne várják meg, hogy mit tanácsol nekik a kormány, a kormányfő vagy más MSZP-s politikus, hanem fogjanak össze a Fidesszel, a KDNP-vel és az MDF-fel, és szavazzák meg közösen szeptemberben, hogy október 1-től eltörlik a szolidaritási adót. Mint mondta, a kormány valószínűleg 2009. január 1-től akarja megszüntetni a 2006. szeptemberben 1-én bevezetett 4 százalékos különadót, a mielőbbi eltörlés azonban jelzésértékű lenne a gazdaság szereplőinek: az Országgyűlés komoly szándékát jelezné az adócsökkentésre.
2008.08.06. 14:00
 
Rendkívüli támogatást kapnak Kolonics György hozzátartozói
Megkapják a rendkívüli állami támogatást a július 15-én tragikus hirtelenséggel elhunyt kenus olimpiai bajnok Kolonics György hozzátartozói. Erről Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter határozott, aki személyesen tájékoztatta az érintetteket, amikor szerdán hivatalában fogadta őket. A miniszter elmondta a szülőknek és a néhai olimpikon menyasszonyának, hogy - a folyósítási eljárást leegyszerűsítve és felgyorsítva - a korábbi elképzeléstől eltérően saját hatáskörben döntött a rendkívüli támogatás ügyében. A miniszteri határozat értelmében 2008. augusztus 1-jétől 2012. július 31-ig az olimpiai járadékkal megegyező, jelenleg havi nettó 222 ezer forint rendkívüli támogatásban részesülnek a hozzátartozók.
2008.08.06. 13:41
 
 
Peking 2008: felvonták a magyar zászlót az olimpiai faluban
Ünnepélyes külsőségek között felvonták a magyar zászlót a Pekingbe érkezett sportolóknak és kísérőknek otthont adó olimpiai faluban. A nagyrészt toronyházakból álló épületkomplexum főbejáratánál lezajlott ceremónián a teljes jelen lévő magyar küldöttség megjelent, kivéve a férfi vízilabdázókat és az éppen edző vívókat. A feltámadó szél enyhítette a napközben tapasztalható, fullasztó hőséget, így kellemes időben lépkedtek a szertartás számára kiépített arénába sorrendben a belgák, az üzbégek, a magyarok és az új-zélandiak.
2008.08.06. 13:30
 
 
MSZP: a Hír TV találta ki a drogos történetet
Az MSZP szerint a Hír TV találta ki a pénzügyminiszter volt kampányfőnökével is összefüggő "drogügyet". Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt szerdán az MTI-nek. "Az egész drogos sztorit a Hír TV találta ki, és ezt mondja a Hír TV-vel együttműködő Baráth Miklós is" - közölte a politikus. Nyakó István azt mondta, a Hír TV állítása szerint Tóth Viktor, Veres János pénzügyminiszter kampányfőnöke megbízott egy állítólagos drogdílert, Baráth Miklóst a televízió lejáratására. Azóta kiderült - folytatta a szóvivő -, hogy Tóth Viktor nem bízott meg senkit, Baráth Miklós cáfolta ezt az állítást nyilatkozataiban.
2008.08.06. 13:00
 
 
Peking 2008: Módos kihagyja az olimpiát
Betegsége miatt kihagyja az olimpiát az Európa-bajnoki bronzérmes Módos Péter kötöttfogású birkózó. A 21 éves versenyzőnek bakteriális fertőzés útján vérmérgezése van, ami a jobb vállát támadta meg, és jelenleg is kórházban ápolják. Eredetileg múlt szombaton, a többi kötöttfogású birkózóval indult volna Pekingbe, de állapota miatt jegyét áttették e hét szombatra, amikor a szabadfogásúak kelnek útra, azonban mostanra kiderült, hogy velük sem tarthat az olimpiára. A kötöttfogású birkózók 55 kilós kategóriájának küzdelmeit jövő kedden rendezik, magyar versenyző nélkül.
2008.08.06. 12:40
 
 
Harminc másodperc alatt leküzdhető a viharok okozta nyomáskülönbség
A hagyományos kínai orvoslásnak nemcsak a kánikula kivédésére van praktikája, hanem a viharok előtti fájdalmak és más tünetek enyhítésére is - mondta dr. Chen Zhen kínai természetgyógyász. Az idei nyár viharokkal, zivatarokkal tarkított, és a gyakori nyomáskülönbség főleg az idős embereknek és a krónikus betegeknek okoz sok kellemetlenséget. A kínai orvosok ilyen esetekben a "30 másodperces mozgást" javasolják, tehát lassan, fél perc alatt keljünk fel reggel az ágyból és este ugyanilyen tempóban térjünk nyugovóra. A viharok idején nehezebben dolgozik a szív és a keringési rendszer, segíteni kell tehát az oxigénellátást. Ilyenkor különösen hasznos a pihenés, a csend és kerülni tanácsos a nehéz fizikai igénybevételt.
2008.08.06. 12:34
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326[2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista