2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Peking 2008, úszás: Cseh László ezüstérmes lett 200 m vegyesúszásban
Cseh László Európa-csúccsal másodikként végzett 200 méteres vegyesúszásban a pekingi olimpián. A magyar klasszis, akinek a 400 m vegyes és a 200 m pillangó után ez volt a harmadik ezüstérme a kínai fővárosban, 1:56.52 percre javította saját kontinensrekordját, amelyet 1:56.92-vel tartott 2007. március 29. óta. A szám döntőjét a hatodik pekingi aranyát begyűjtő amerikai Michael Phelps nyerte 1:54.23 perces világcsúccsal.
2008.08.15. 05:00
 
 
Fél furgonnyi aprópénzt gyűjtött egy 70 éves férfi
Fél furgonnyi aprópénzt gyűjtött egy férfi az Egyesült Államokban, mert nem bízik a papírpénzek valódiságában. A 70 éves illető értékben gyűjtött fél autóravalót, nem mennyiségre, de vett is egy furgont. Azért tömegre sem volt kevés a fémpénz, amelyet 16 kávésdobozban szállított be az autókereskedéshez. A bolt emberei másfél órán át számolgatták a 10, 25 és 50 centeseket meg az egydollárosokat, melyek összértéke 8 ezer dollár - 1,3 millió forint - volt. A furgon árának másik felét csekkel egyenlítette ki a vevő és felesége. A vevő fia elmondta a sajtónak, hogy garasoskodó apja mindig is szeretett apróval fizetni és aprót kapni.
2008.08.15. 04:37
 
 
Peking 2008: Sidi Péter 39. lett sportpuskában
Sidi Péter nem jutott döntőbe a sportlövők kisöbű sportpuska, 50 méteres fekvő számában. A magyar versenyző - aki korábban a légpuska küzdelmeiben hatodik helyen végzett - az alapversenyben 588 kört lőtt, így 39. helyen végzett.
2008.08.15. 04:29
 
 
Peking 2008, súlylökés: Kürthy Lajos nem jutott a döntőbe
A súlylökő Kürthy Lajos nem jutott döntőbe a pekingi olimpián. A magyar atléta 18,74 métert lökött, amellyel csoportjában a 17. lett.
2008.08.15. 04:18
 
 
Irodapiac: háromszorosára nőtt a kínálat Budapesten
A budapesti irodapiacon 90.600 négyzetméter irodaterületet adtak át 2008. második negyedévében, ezzel a kínálat a háromszorosára emelkedett az előző év azonos időszakához képest - olvasható az ingatlantanácsadással foglalkozó DTZ tanulmányában. A DTZ előrejelzése szerint 2008-ban az elmúlt 10 év legnagyobb irodakínálatára lehet számítani, 290.000 négyzetméter átadott irodaépülettel. Az ingatlantanácsadó elemzői kiemelték, hogy a kínálat elsősorban a dél-pesti részen bővült a második negyedévben, itt található az elkészült épületek 40 százaléka. Dél-Buda részesedése 25 százalékos volt, míg a Váci úti "irodafolyosón" átadott épületek 16 százalékkal járultak hozzá a növekedéshez.
2008.08.15. 04:08
 
 
Világgazdaság: tömeges a szegénység Magyarországon
A szegénység annak ellenére nagy tömegeket érint, hogy az átlagjövedelmek és az általános életszínvonal sokat javult az elmúlt tíz-tizenöt évben - olvasható a Világgazdaság pénteki számában. A lap szerint többen éltek a szegénységi küszöb alatt 2004-ben Magyarországon, mint 1995-ben. Minden negyedik ember érzi azt, hogy jövedelme nem elég a megélhetésre. A Központi Statisztikai Hivatal arról készített felmérést, hogy 2001 és 2005 között milyen tényezők okozhattak társadalmi leszakadást. Arra a megállapításra jutottak, hogy a munkahely elvesztése nagymértékben meghatározza az egyes háztartásokban élők életkörülményeit. A társadalmi ranglétra legalsó fokát képviselőknél, a munkanélküliek körében 47 százalékos szegénységi arányt figyeltek meg.
2008.08.15. 03:32
 
 
Napi Gazdaság: nyomoznak a nyerőgépekkel kapcsolatos népszavazás ügyében
Zsarolás miatt nyomozást indított a BRFK a nyerőgépekkel kapcsolatos népszavazási kezdeményezéssel összefüggésben - írja pénteki számában a Napi Gazdaság. A feljelentést a nyerőgépeket üzemeltetőket összefogó Magyar Szerencsejáték Szövetség tette. Úgy vélik ugyanis, hogy a szerencsejátékosok érdekvédelmi szervezete a referendumot pusztán azért indította el, mert nem kapott pénzt sem tőlük, sem pedig a szaktárcától a játékfüggők rehabilitációjára. A kezdeményező szándéka szerinti sikeres népszavazás esetén csak kaszinókban működhetnének játékgépek. A magyarországi nyerőgéppiac árbevétele tavaly 90 milliárd forintra rúgott, az állam pedig évente 40 milliárd forint bevételt nyer a játékadóból.
2008.08.15. 03:01
 
 
Népszabadság: a brókerbotrány ügyében feljelentés érkezett az NNI-hez
A brókerbotránnyal összefüggésben csütörtökön feljelentés érkezett a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNI) - közölte a Népszabadsággal Bartha László, a szervezet szóvivője, ám részleteket nem árult el. A lap pénteki számában azt írja, hogy egy, a Fővárosi Bíróság folyosóján titokban készült hangfelvétel szerint Kulcsár Attila ex-bróker védője azt javasolta egy másik vádlott védőjének: gondolják végig, "hogyan segíthetné őket Attila". A Népszabadság a Népszava előző napi, az üggyel foglalkozó írását idézi, ami arra mutat rá: Kulcsár Attila a tárgyaláson az utolsó szó jogán akár a vádlott-társai megítélésére kedvező vallomást is tehet. Több vádlottal szemben ugyanis egyedül Kulcsár Attila vallomása szolgál terhelő bizonyítékként.
2008.08.15. 02:28
 
 
Az Index szerint felfüggesztették a 4-es metró alagútépítését a Gellért térnél
Felfüggesztette a 4-es metró alagútjának építését a Gellért térnél a Nemzeti Közlekedési Hatóság, így a fúrópajzsok két hónapra leállnak - írja az Index.hu. Az internetes portál szerint a folytatás sem lesz zökkenőmentes: a Duna alatt megint meg kell állni 2-4 hónapra a Fővám téri állomás építésének csúszása miatt. A csúszás miatti többletköltség meghaladhatja az egymilliárd forintot. Klados Gusztáv, a DBR Metró Projektigazgatóság operatív projektmenedzsere azt közölte, azért kell leállítani a munkálatokat egy hete, mert egy átkötő alagútra nem kért engedélyt a kivitelező; a Bamco konzorcium ugyanis nem gondolta, hogy az szükséges.
2008.08.15. 00:23
 
 
420 millió patkány Moszkvában
Moszkvában egyes becslések szerint minden lakosra mintegy 40 patkány jut, vagyis akár 420 millió rágcsáló is élhet a városban, de a derűlátóbb szakértők is jó 20 millióról beszélnek. A magyarázat egyszerű: Moszkva gazdag város, sok az ételhulladék, az ósdi házak pincéi pedig remek rejtekhelyeket nyújtanak az állatoknak, az irtás pedig folyik, de nem eléggé szervezetten. A moszkvai városi tanács ugyan előírta a háztulajdonosok számára a rágcsálók irtását, de a város illetékes cége mellett vagy 200 magánvállalat végzi a feladatot, hol itt, hol ott, s ráadásul a legkülönfélébb szerekkel és módszerekkel. A legtöbb patkány éppen azokban a negyedekben él, ahol a nem mindig hozzáértő magáncégekre bízták irtásukat.
2008.08.14. 19:53
 
"Zöld fesztivál" minőségbiztosítási rendszer készül
A nyári szabadtéri fesztiválokra vonatkozó környezetvédelmi minőségbiztosítási rendszer bevezetését kezdeményezi a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) - jelentette be Oláh Lajos, a tárca államtitkára csütörtökön a budapesti Sziget fesztiválon. A "zöld fesztivál" tanúsítványt a minisztérium tervei szerint azok a rendezvények kapnák, amelyek megfelelnek a környezetvédelmi civil szervezetekkel és a fesztiválszervezőkkel közösen kidolgozott feltételrendszernek. "Nagyon sok oldalról lehet vizsgálni egy fesztivál hatását a környezetre. A helyszínválasztással kapcsolatban például meg lehet nézni, hogy elérhető-e tömegközlekedéssel vagy kerékpárral, vagy csak autóval" - mondta Oláh Lajos.
2008.08.14. 19:42
 
 
Megszületett a lengyel-amerikai szerződés a rakétatelepítésről
Donald Tusk lengyel kormányfő bejelentette, hogy csütörtökön megszületett a megállapodás az amerikai hadászati rakétapajzs egy részének Lengyelországba telepítéséről. "Megállapodásra jutottunk az Egyesült Államokkal a pajzsról... Legfontosabb kérésünket, a Patriotok jelenlétét (amelyek kifejezetten Lengyelország védelmét szolgálnák - a szerk. megj.) elfogadták az amerikaiak" - mondta a miniszterelnök a televízióban. Korábban nyilatkozó források azt mondták, hogy az Egyesült Államok fokozott katonai együttműködést ígért Varsónak a fegyverek befogadásáért.
2008.08.14. 19:36
 
 
Kökény Mihály: társadalmi párbeszéd az egészségügyről
A kormányzat szeptember elején konferencián értékeli az egészségügy megújítására meghirdetett Biztonság és Partnerség vitaanyag társadalmi párbeszédének eredményeit - közölte Kökény Mihály, az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának MSZP-s elnöke csütörtökön Gyöngyösön. A vitaanyag célja, hogy az egészségügy hatékonyabban hasznosítsa a betegellátásban és a társadalombiztosításban rendelkezésre álló forrásokat - mondta a politikus. Hozzátette: a társadalmi párbeszéd alapszakaszában megtárgyalja a vitaanyagot a Nemzeti Egészségügyi Tanács és az Országos Érdekegyeztető Tanács is.
2008.08.14. 19:30
 
 
Napokon belül indulhat a magyar segély a háború sújtotta térségbe
A kabinet napokon belül várható döntése után elindulhat a magyar segély a grúz-orosz háború sújtotta területekre - mondta Tomaj Dénes, a Külügyminisztérium főosztályvezetője. A Baptista Szeretetszolgálat és az Ökumenikus Segélyszervezet eközben újabb segélyek eljuttatását tervezi. Magyarország a tervek szerint gyorssegélyt küld majd az érintett területekre. Ez a sebesültek ellátását segítheti, hiszen gyógyszerek, orvosi eszközök lesznek ebben a csomagban. Másrészt a hosszabb távú újjáépítési programokban is részt vehet majd Magyarország - hangsúlyozta a főosztályvezető a Sziget fesztiválon tartott kerekasztal-beszélgetés után az MTI-nek.
2008.08.14. 18:35
 
 
Az Apollo Tyres új helyszínt keres gumigyárának
Az indiai gumiipari társaság, az Apollo Tyres Ltd. úgy döntött, hogy visszavonja a gyöngyösi 200 millió eurós beruházás tervét, és új helyszínt keres a gumigyárnak Magyarországon, vagy más európai országban - közölte az Apollo Tyres Ltd. csütörtökön az MTI-vel. A magyar kormányzat új helyeket javasol majd a cégnek. Az indoklás szerint a zöldmezős beruházással kapcsolatos adminisztratív eljárások váratlan késedelmet szenvedtek - olvasható a közleményben. A közlemény hangsúlyozza, hogy a vállalat döntésével szükségtelenné válik a beruházással kapcsolatban kiírni tervezett, a helyi lakosságot feltételezhetően megosztó népszavazás is.
2008.08.14. 18:23
 
 
Újabb zajszint-ellenőrzés lesz a Hajógyári-sziget környékén
A beérkezett panaszok miatt csütörtökön éjszaka ismét zajszint-ellenőrzést tart az óbudai Hajógyári-sziget környékén Bús Balázs III. kerületi polgármester és a megbízott szakértő - közölte a III. kerületi önkormányzat csütörtökön az MTI-vel. Az újabb ellenőrzés oka, hogy az elmúlt éjszaka több panasz is érkezett a Sziget fesztiválról kiszűrődő zaj miatt az önkormányzathoz - olvasható a helyhatóság közleményében. Mint írták: "a probléma haladéktalan megszüntetése érdekében" csütörtökön a polgármester hivatalában újabb egyeztetést folytatott a Sziget főszervezőjével, Gerendai Károllyal és tájékoztatást kért tőle a beérkezett panaszok kivizsgálására.
2008.08.14. 18:15
 
 
A minisztérium kész a gyógyszer-gazdaságossági törvény módosítására
Az Egészségügyi Minisztérium elkötelezett abban, hogy módosítsa a gyógyszer-gazdaságossági törvényt - mondta Horváth Tamás, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke a minisztériumban folytatott csütörtöki tárgyalása után. A kamara még márciusban kezdeményezte a gyógyszer-gazdaságossági törvény korrekcióját, javaslataikat tíz pontban foglalták össze. Mint Horváth Tamás elmondta, nem a törvény visszavonását, hanem javítását szeretnék azért, hogy megakadályozzák a törvény - szavai szerint - "káros következményeinek" kialakulását.
2008.08.14. 15:55
 
 
Grúzia kilépett a FÁK-ból
A grúz parlament csütörtöki rendkívüli ülésén egyhangúlag úgy döntött, hogy Grúzia felmondja azt a három szerződést, amelyek a kaukázusi országnak a Független Államok Közösségében (FAK) való részvételére vonatkoztak. A döntés azt jelenti, hogy Grúzia kilépett a FÁK-ból, abból a nemzetközi szervezetből, amely a Szovjetunió széthullása után jött létre volt szovjet tagköztársaságokból moszkvai dominancia mellett. Miheil Szaakasvili grúz elnök kedden Tbilisziben a törvényhozás épülete előtt rendezett nagygyűlésen már jelezte, hogy a grúz vezetés a FÁK-ból való kilépés mellett döntött.
2008.08.14. 15:37
 
 
Simicskó: tanulmányozni kell a Gripen-ügyben készült ügyészségi jelentést
A Fidesz és a KDNP a Gripen-ügyben készült ügyészségi vizsgálati jelentés alapján dönti el, hogy továbbra is szükségesnek tartja-e, hogy az ügyben vizsgálóbizottság alakuljon - erről Simicskó István, a Nemzetbiztonsági bizottság KDNP-s elnöke beszélt az MTI-nek csütörtökön. A Népszabadság csütörtökön írt arról, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség nem talált bűncselekményre utaló adatot a Gripen svéd vadászrepülők beszerzése ügyében. A lap szerint így feleslegessé válhat a Gripen-beszerzések ügyében a kormány és az ellenzék oldaláról egyaránt támogatott parlamenti vizsgálóbizottság felállítása.
2008.08.14. 15:29
 
 
Grúz állítás szerint az oroszok lerombolják Gorit és Potit
Az orosz erők "lerombolják" Gori és Poti grúz városokat - közölte a tbiliszi belügyminisztérium szóvivője. "Az orosz csapatok lerombolják Gori városát. Robbanások zaja hallatszik. Éppen most aknásítják el a várost" - mondta Sota Utiasvili szóvivő. Hozzátette, hogy "mindent lerombolnak Poti kikötővárosban is, és tönkreteszik a Grúzia nyugati részén épített új utakat". A grúz külügyminisztérium előzőleg arról számolt be, hogy csütörtökön az orosz csapatok visszatértek Potiba, a fekete-tengeri kikötővárosba és orosz csapaterősítést hajtottak végre a Dél-Oszétiához közel eső Goriban annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, mindkét városból távoznak.
2008.08.14. 15:09
 
 
Szíria és Libanon a közös határuk pontos kijelölésében állapodott meg
Szíria és Libanon csütörtökön abban állapodott meg, egy bizottságot hoznak létre azzal a feladattal, hogy jelölje ki a két ország közös határvonalát. Az erről szóló döntést Michel Szulejman libanoni elnök damaszkuszi látogatásának a második napján hozták. Szulejman szerdán Bassár el-Aszad szíriai államfővel tárgyalt. A megbeszélés legfontosabb eredménye az volt, hogy megállapodtak: országaik nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatot létesítenek egymással. A két szomszédos arab állam azóta, hogy több mint hatvan éve elnyerte függetlenségét, eddig még nem lépett egymással diplomáciai kapcsolatra.
2008.08.14. 14:43
 
 
Orbán: az oroszok ugyanazt mondják, mint amit '56-ban mondtak Budapestről
A Fidesz elnöke szerint az elmúlt 20 évben nem volt példa olyan nyers erőpolitikára, mint amit Oroszország az elmúlt napokban vállalt. Orbán Viktor az InfoRádiónak és a TV2-nek csütörtökön adott interjújában arról is beszélt, hogy amit az oroszok mondanak, az szinte ugyanaz, mint amit 56-ban mondtak Budapestről. Az orosz nagykövet visszautasította a Fidesz elnökének kijelentését. "Olyasmi történt, amely a hidegháború vége óta nem fordult elő. A nyers erőpolitika birodalmi szemléletű és erejű érvényesítése, amelyet Oroszország most vállalt, az elmúlt 20 évben ismeretlen volt" - fogalmazott a Fidesz elnöke.
2008.08.14. 14:13
 
 
Befejeződött az aratás: kiemelkedő termés az idén
Az idén kiemelkedő, összesen 16 millió tonna körüli gabonatermés várható Magyarországon, ami kiemelkedő teljesítmény a tavalyi 9,6 millió tonnás betakarítást követően - mondta Gőgös Zoltán. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára elmondta: kukoricából 8 millió tonnás termés betakarítását várják a szakértők, míg a nyári betakarítású gabonákból 8,6 millió tonna került a magtárakba. A minisztériumi vezető elmondta: őszi búzából 5,6 millió tonna volt a termés, 1,124 millió hektárról takarították be a kenyérnek valót.
2008.08.14. 13:40
 
 
Gyurcsány Pekingben Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel találkozott
Kína az Európai Unióval közösen minél átfogóbb kapcsolatokra törekszik, és Magyarország az unión belül azon országok közé tartozik, amelyek az átlagnál jobban értik Kínát - mondta csütörtökön Pekingben Gyurcsány Ferenc kormányfő, miután Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel tárgyalt. A kínaiak egyfajta kulturális és gazdasági hídfőállásként tekintenek ránk - tette hozzá a miniszterelnök a félórás hivatalos megbeszélés után az MTI-nek adott nyilatkozatában. A tanácskozáson szó volt nemzetközi és kétoldalú kérdésekről, valamint az egy Kína elvről. Tibet kapcsán a magyar miniszterelnök jelezte, hogy Magyarország álláspontja összhangban van az Európai Unió Tibettel kapcsolatos elképzeléseivel.
2008.08.14. 13:16
 
 
Mégsem küldik le a "nullás méretű" modelleket a londoni kifutóról
Mégsem tiltják le a "nullás méretű", azaz túl sovány modelleket a kifutóról - jelentették be a Londoni Divathét rendezői, arra hivatkozva, hogy bár terveztek ilyesmit, a világ nagy divatipari óriásai "szükségtelennek" tartották a korlátozást. A Brit Divattanács szóvivője szerint nemzetközi partnereik olyan kifogásokkal álltak elő, hogy a modellek orvosi vizsgálatra utasítása túl költséges lenne és tolakodásnak tűnhetne. "A New York-i, milánói és párizsi kollégákkal folytatott beszélgetéseinkből kiderült, egyszerűen nem ismerték fel, hogy szükséges lenne egy nemzetközi egészségügyi igazolás" - fogalmazott az illetékes a tanács honlapján szerdán közzétett nyílt levelében.
2008.08.14. 13:11
 
 
Peking 2008, birkózás: Fodor Zoltán ezüstérmes
Fodor Zoltán ezüstérmet nyert a kötöttfogású birkózók 84 kg-os súlycsoportjában a pekingi olimpián, miután a fináléban kikapott az olasz Andrea Minguzzitól. Az FTC 23 éves versenyzője a fináléban három menetben veszített. Ezzel a magyar küldöttség negyedik dobogós helyezését harcolta ki a mostani játékokon. Korábban az úszó Cseh László végzett kétszer másodikként, a párbajtőröző Mincza-Nébald Ildikó pedig harmadikként. Fodor az ezüstéremmel nagyon szép sikert ért el, eddigi legjobb szereplése ugyanis egy világbajnoki nyolcadik hely volt, tavaly.
2008.08.14. 11:44
 
 
Szigorodnak a vegyi anyagokkal kapcsolatos szabályok
Az idei évtől, az Európai Unió gyakorlatának megfelelően, Magyarországon is szigorodik a kémiai anyagok felhasználása és forgalmazása, s ezért a gyártók és forgalmazók regisztrálására van szükség - mondta Vojnik Mária egészségügyi államtitkár a kormányszóvivői tájékoztatón. Közölte: június 1-je és december 1-je között ingyenesen kérhetik előregisztrációjukat azok a hazai vegyianyag-gyártók -forgalmazók és -importőrök, akik a veszélyes anyagokat egy tonna feletti mennyiségben állítják elő, vagy hozzák be az országba. Mint mondta, a regisztráció elmulasztása komoly következményekkel járhat, akár a cég tevékenységének a felfüggesztésével is, és komoly bírsággal kell számolniuk az érintetteknek.
2008.08.14. 11:34
 
 
A Fidesz szerint megbukott a patikaliberalizációs törvény
A Fidesz szerint véglegesen megbukott a patikaliberalizációs törvény, amit vissza kellene vonnia a kormánynak - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője. A szóvivő szerint a törvény egyetlen kitűzött célt sem tudott teljesíteni és csak rosszat hozott az embereknek, hiszen egyáltalán nem lettek olcsóbbak a sokak által vásárolt gyógyszerek, ugyanakkor vidéken egyre-másra kerülnek nehéz helyzetbe és mennek csődbe a kis gyógyszertárak. Hozzátette: egy felelős kormánynak ebben a helyzetben meg kellene hallgatnia a szakmai képviselőit, az emberek érdekeit az üzleti érdekek elé kellene helyeznie, és vissza kellene vonnia ezt a szabályozást.
2008.08.14. 11:09
 
 
A fürdőzők általában elégedettek a balatoni strandok minőségével
A Balatontipp Strandkalauz egy héttel ezelőtt indította el az interneten a strandminősítő rendszerét, amelyben eddig a fürdőzők többsége négyesnél jobbra értékelte a balatoni strandok szolgáltatásait, kivéve a WC-k, zuhanyzók állapotát - számolt be Győrffy Árpád, a strandkalauzt működtető Balatoni Turisztikai Szolgálat vezetője. A tóparti strandokról információt adó strandkalauz az új minősítő rendszerével azt szeretné elérni, hogy a jövőben balatoni nyaralást tervezőknek elsődleges forrásból, a fürdőzők szemszögéből nyújtson információkat a helyszínválasztáshoz.
2008.08.14. 11:04
 
 
Pszichiátriai szakértő vizsgálja az "amstetteni rém" áldozatát
Pszichiátriai szakértői vizsgálatnak vetik alá Elisabeth Fritzlt, az "amstetteni rém" áldozatát, akit saját apja 24 éven át - házuk pincéjébe zárva - vérfertőző nemi kapcsolatra kényszerített - közölte a News osztrák hírmagazin. A hetilap tudomása szerint az eljárás célja, hogy megállapítsák: nem szenvedett-e el a ma már 42 éves nő olyan tartós lelki bántalmakat a hosszú fogságban, amelyek egész életére káros következményekkel járhatnak. Amennyiben igen, az ügyben illetékes St. Pölten-i ügyészség a szakértői vélemény fényében súlyosbíthatja az elkövető, a 73 éves mérnök, Joseph Fritzl ellen emelendő vádat. A News megjegyezte, hogy a beható vizsgálatot egy neves osztrák pszichiáternő végzi majd el.
2008.08.14. 10:14
 
 
Csőtörés a Madách térnél: péntek délután állhat helyre a forgalom
A leghamarabb péntek délutánra állhat helyre a forgalom a budapesti Károly körúton, a Madách térnél, ahol csütörtök reggel csőtörés történt - közölte a Fővárosi Vízművek Zrt. szóvivője. A csőtörés következtében a kiáramló víz felnyomta az útburkolatot a Károly körúton, a Madách térnél, nagy mennyiségű víz került a talajba és a felszínre. A hiba elhárítása érdekében három sáv szélességében kellett megbontani a burkolatot és amint a csövet helyreállítják, ezt a szakaszt újra kell aszfaltozni. Jelenleg egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon, de a feltáráshoz keresztben kell megbontani a burkolatot, ezért várhatóan teljes szélességében le kell zárni a Károly körútnak ezt a részét.
2008.08.14. 09:16
 
 
A GDP 2,2 százalékkal nőtt a második negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) 2008 második negyedévében 2,2 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 2,1 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az első becslés alapján. Az elemzők a második negyedévre 1,9 százalékos GDP-növekedést vártak. A KSH és az Ecostat gyorsbecslése szerint az első negyedévhez viszonyítva, szezonálisan kiigazított adatok szerint a második negyedévben 0,6 százalékkal nőtt a GDP. Az első félévben a gazdasági növekedés 2 százalék volt kiigazítás nélkül, naptári hatás kiszűrésével 1,6 százalék.
2008.08.14. 09:04
 
 
Peking 2008: Bryant meze a legnépszerűbb Kínában az NBA-sztárok között
Az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) sztárjai közül immár második éve Kobe Bryant meze bizonyult a legnépszerűbbnek Kínában. A Los Angeles Lakers csillagának ázsiója valószínűleg tovább nő a pekingi olimpia idején, mert az öt legtöbb eladott mez tulajdonosai közül csak ő tagja az Egyesült Államok válogatottjának. Második lett a kínai eladási listán a bajnok Boston Celtics legjobbja, Kevin Garnett, csapattársa, az NBA-döntő legértékesebb játékosának (MVP) válaszott Paul Pierce pedig a negyedik. A harmadik helyre Tracy McGrady (Houston Rockets) került, míg az ötödik Allen Iverson (Denver Nuggets) lett.
2008.08.14. 08:44
 
 
MÁV ÁBE: augusztus 16-tól nyugodtak lehetnek a károsultak
Azoknak a károsultaknak, akiknek olyan gépjárművel okoztak kárt, amelynek üzembentartója a MÁV ÁBE biztosítónál kötött kötelező gépjármű- felelősségbiztosítást (kgfb), de augusztus 16-ától nem szerződött másik biztosítóhoz, a szokásos módon a Mabisz Gépjárműkárrendezési Iroda kártalanítási számlájáról előlegezik meg a kár kifizetését - közölte Ragályi István, az iroda ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy a kgfb-vel nem rendelkező károkozónak mindenképpen meg kell téríteniük a kárt, de azt már a kártalanítási számlára fizetik be. Ellenkező esetben bíróság kötelezi őket erre.
2008.08.14. 08:24
 
 
Kivonulnak Goriból az orosz csapatok
Megkezdték a kivonulást Gori grúz városból az orosz csapatok - közölte csütörtökön a kaukázusi ország belügyminisztériuma. Az orosz haderő távoztával a grúz erők átveszik az ellenőrzést a város felett - áll a közleményben. "Az oroszok megkezdték csapataik kivonását, a grúz rendőrség és a különleges erők most vonják ellenőrzésük alá" Gorit - pontosította a bejelentést Sota Utiasvili, a minisztérium szóvivője. Hozzátette, hogy az orosz katonák elhagyták a Fekete-tenger partján fekvő Poti kikötővárost is, amelynek olajterminálja kulcsfontosságú a grúz gazdaság számára.
2008.08.14. 08:20
 
 
Ügyetlen gyerekből túlsúlyos felnőtt?
Azok a gyerekek, akiknek ügyetlen a kezük és gyengébb a koordinációjuk, nagyobb valószínűséggel válnak túlsúlyos felnőtté - állítják svéd és brit kutatók a British Medical Journal című szaklapban. A stockholmi Karolinska Intézet és a londoni Imperial College kutatói a 11 ezernél több résztvevővel, 1958-ban indult brit Nemzeti Gyermekfejlődési Tanulmány adatait elemezték. A National Child Development Study (NCDS) kutatói az 1958-as év egy adott hetében született összes gyerek és szüleik körében végeztek különböző vizsgálatokat 1991-ig, a korosztály 33 éves koráig.
2008.08.14. 07:49
 
 
Peking 2008, férfi vízilabda: Magyarország-Spanyolország 8-5
A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re legyőzte a spanyol nemzeti együttest a pekingi olimpia csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A csoport, 3. forduló: Magyarország-Spanyolország 8-5. A meccs elején a spanyolok vezettek, majd Benedek szépített. Varga Dénes egy perccel a negyed vége előtt felzárkóztatta a csapatot. Az emberelőnyös helyzetek kihasználását Benedek folytatta, Kiss Gergely balkezes bombájával pedig először vezettek a magyarok (4-3). Egyenlítést követően Kis Gábor, aztán megint Varga Dénes értékesített egy emberelőnyt. A 3. negyedben nem esett gól, majd a záró játékrészben Kásás vetett véget a gólínségnek, aztán egy lepattanót Kis Gábor tuszkolt a hálóba (8-5).
2008.08.14. 07:16
 
 
Peking 2008, úszás: hatodik a női 4x200 m-es gyorsváltó
A magyar női 4x200 m-es gyorsváltó a hatodik helyen végzett a pekingi olimpián. A Mutina Ágnes, Verrasztó Evelyn, Dara Eszter, Jakabos Zsuzsanna összeállítású kvartett 7:55.53 perc alatt ért célba. A számot 7:44.31 perces világcsúccsal az ausztrál staféta nyerte. A régi, 7:50.09-es rekordot az amerikaiak tartották 2007. március 29-e óta, amelyet Melbourne-ben úsztak. Eredmények: női 4x200 m gyorsváltó, olimpiai bajnok: Ausztrália 2. Kína 3. Egyesült Államok 4. Olaszország 5. Franciaország 6. MAGYARORSZÁG (MUTINA ÁGNES, VERRASZTÓ EVELYN, DARA ESZTER, JAKABOS ZSUZSANNA) 7. Japán 8. Svédország.
2008.08.14. 05:48
 
 
Peking 2008: Tóth Anita 37. lett az összetett kisöbű sportpuskában
Tóth Anita 569 körös teljesítménnyel 37. lett a pekingi olimpián a 3x20 lövéses összetett kisöbű sportpuska számában. A magyar versenyző ezzel nem jutott döntőbe, és befejezte szereplését a kínai fővárosban. Tóth a fekvő pozícióban 194 kört teljesített, ez a 43 fős mezőnyben a 29. helyre volt elegendő. Állásból egy gyenge 187-et, majd térdelve 188-at lőtt, így messze elmaradt a nyolcas finálétól. A játékok első napján légpuskában 35. helyen zárt.
2008.08.14. 05:31
 
 
Peking 2008: Cseh László döntős 200 m vegyesen
Cseh László döntőbe jutott a 200 méteres vegyesúszásban a pekingi olimpián. A magyar Európa-bajnok és kontinenscsúcstartó - a világelső amerikai Michael Phelps mögött futamában másodikként, összesítésben pedig negyedikként - 1:58.19 perces elődöntős teljesítménnyel lett tagja a szám pénteki fináléjának. Cseh ezúttal az aranyhalmozó Phelpsszel úszott azonos futamban. Az amerikai szupersztár mellen vette át a vezetést, magyar riválisa ekkor harmadikként fordult, de a végére feljött másodiknak. Phelps fél testhosszal nyert (1:57.70) Cseh előtt (1:58.19).
2008.08.14. 05:29
 
 
Peking 2008, birkózás: Deák Bárdos és Virág is kiesett
Deák Bárdos Mihály negyeddöntős veresége után a vigaszágon sem folytathatja szereplését a kötöttfogású birkózók 120 kg-os kategóriájában a pekingi olimpián. Az ötszörös világbajnoki ezüstérmes magyar azután esett ki, hogy legyőzője, a francia Yannick Szczepaniak kikapott az elődöntőben, és így nem jutott fináléba. A 96 kg-ban érdekelt Virág Lajos is kiesett. A nyolcaddöntőben vereséget szenvedett Virág legyőzője, az amerikai Adam Wheeler az elődöntőig ugyan eljutott, ám ott kikapott, s ezzel a magyart "kiejtette".
2008.08.14. 04:29
 
 
Szakszervezeti tiltakozás az adószakértői javaslat ellen
Elfogadhatatlannak tartják a szakszervezeti szövetségek az adószakértők napokban ismertetett adómódosítási javaslatait, véleményük szerint ezek egyértelműen hátrányosan érintenék az alacsony keresetű munkavállalókat, és csak a magas jövedelműeknek, valamint a nagyvállalkozásoknak kedveznének. A KPMG, a PricewaterhouseCoopers, az Ernst and Young és a Deloitte szakemberei által kidolgozott javaslat szerint - egyebek között - 23 százalékra nőne az áfa kulcsa, 8.000 forintra az eho, 15 milliós éves jövedelemig 20, azon felül 30 százalék lenne az szja, megszűnne a különadó és az önkormányzati reformmal egy időben az iparűzési adó.
2008.08.14. 04:22
 
 
Vásárlásfüggősége miatt lopott egy amerikai nő
Beteges vásárolhatnékját hozta fel mentségül háromnegyed millió dolláros lopására egy nő az Egyesült Államokban ügye bírósági tárgyalásán. A hölgy 758 ezer dollárt - 120 millió forintot - csent el munkáltatójától, egy nagyvállalattól céges bankkártyát használva fizetésekkor. A hiányt azután hamis számlákkal tömködte be, míg le nem bukott. Összesen 1700 számlát gyártott, vásárlásai között pedig akadtak ékszerek, luxusautó, üdülés, egyebek. A bíróság nem fogadta el a nő és ügyvédje érvelését, miszerint a hölgy nem tehetett a lopás ellen, mert vásárlásfüggő.
2008.08.14. 04:19
 
 
Peking 2008: Gyurta Dániel ötödik 200 m mellúszásban
Gyurta Dániel ötödik lett a 200 méteres mellúszásban a pekingi olimpián. A számot a címvédő japán Kitadzsima Koszuke nyerte ötkarikás rekorddal. Széles Sándor tanítványa, a 2004-es ötkarikás játékok ezüstérmese élete második legjobb idejével, 2:09.22 perccel érkezett célba a döntőben. Eredmények: férfi 200 m mell, olimpiai bajnok: Kitadzsima Koszuke (Japán), 2. Brenton Rickard (Ausztrália), 3. Hugues Duboscq (Franciaország), 4. Mike Brown (Kanada), 5. GYURTA DÁNIEL (MAGYARORSZÁG), 6. Scott Spann (Egyesült Államok), 7. Loris Facci (Olaszország), 8. Paolo Bossini (Olaszország).
2008.08.14. 04:11
 
 
Commerzbank: továbbra is lassú a magyar gazdasági növekedés
A továbbra is lassú magyar gazdasági növekedés mellett változatlanul erős forintra és az infláció csökkenésére lehet számítani a következő másfél évben - olvasható a német Commerzbank nemzetközi előrejelzésében. A Commerzbank szakértői elsősorban a lassuló exportteljesítményre hivatkozva a gazdasági növekedés 2,2-3,5 százalékos szinten maradására számítanak 2008-2009-ben. A gyenge gazdasági növekedés hatására szűkülő munkaerőpiac az elemzők szerint a fogyasztói árak csökkenését eredményezheti, 2009. szeptemberére az infláció akár 3 százalékra is mérséklődhet.
2008.08.14. 04:09
 
 
Pekingbe érkezett Gyurcsány Ferenc
Megérkezett Pekingbe Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke csütörtök reggel a Hajnan légitársaság menetrendszerinti járatával. A magyar kormányfő reggel a Nemzeti Uszodaközpontban magyar vonatkozású úszószámokat, majd a Jing Tung úszócsarnokban a Magyarország-Spanyolország vízilabda-mérkőzést tekinti meg. Gyurcsány Ferenc délután találkozik Ven Csia-pao kínai miniszterelnökkel. A magyar kormányfő szombaton ellátogat az Olimpiai Faluba, vasárnap pedig a Magyar Köztársaság pekingi nagykövetségén megrendezendő nemzeti ünnepi fogadáson vesz részt.
2008.08.14. 03:44
 
 
Magyar Nemzet: tönkreteszi az önkormányzatokat a gázáremelés
A Magyar Nemzet szerint padlóra küldheti az önkormányzatokat az idei negyedik, októberre várható gázáremelés, a lap által megkérdezett települési vezetők közintézményeik létéért aggódnak. Az újság azt követően kereste meg az önkormányzatokat, hogy sajtóértesülések szerint a Magyar Energia Hivatal október 1-jével 11 százalékos gázáremelést javasolt a döntésért felelős szakminiszternek. A lap emlékeztet arra, hogy az önkormányzatoknak évről évre egyre több kötelező feladatot kell ellátniuk, amire nem elég a központi támogatás, és a növekvő rezsikiadások még tovább nehezítik a települések helyzetét.
2008.08.14. 02:27
 
 
Népszabadság: nem talált bűncselekményt a főügyészség a Gripen-ügyben
Nem talált bűncselekményre utaló adatot a magyar vádhatóság a Gripen svéd vadászrepülők beszerzése ügyében - közölte a Népszabadsággal a Központi Nyomozó Főügyészség. A lap szerint így feleslegessé válhat a Gripen-beszerzések ügyében a kormány és az ellenzék oldaláról egyaránt támogatott parlamenti vizsgálóbizottság felállítása. A gépek beszerzéséről még az Orbán-kormány döntött, majd az eredeti szerződést a Medgyessy-kormány módosította. A Gripen-ügy akkor került napirendre Magyarországon, amikor tavaly egy svéd televízió azt állította: a magyar és cseh beszerzéseknél korrupciógyanú merült fel.
2008.08.14. 01:48
 
 
74 milliárd forint adózott profit az OTP-nél a II. félévben
Az OTP Bankcsoport 2008 második negyedévében 74 milliárd forintos konszolidált, adózott nyereséget ért el a csütörtökön publikált gyorsjelentése szerint, ami éves szinten 46,6 százalékos növekedés és jóval meghaladja az elemzői várakozásokat. Az eredmények alapján a bank vezetése reálisnak és megalapozottnak látja az adóüzott eredmény idei legalább 10 százalékos bővülését. A nemzetközi jelentési szabványok (IFRS) alapján készült, nem auditált, konszolidált adatok szerint a második negyedévi profit 34,2 százalékkal nagyobb az előző negyedévinél.
2008.08.14. 00:40
 
 
Nagy tisztaságú heroin okozta az utóbbi napok haláleseteit
Nem szennyezett, hanem nagy tisztaságú, magas koncentrációjú heroin okozta az utóbbi napok kábítószeres haláleseteit - mondta Nagy Gábor szakértő a rendőrségi szakemberek, különböző minisztériumok, kórházak és civil szervezetek képviselőinek részvételével megrendezett drogkonferencián az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK). Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Bűnügyi Szakértő és Kutatóintézetének munkatársa elmondta: a kábítószeres halálesetek többségét heroin okozza, ez a leggyakrabban túladagolt drog. A lefoglalt heroin mennyisége ugyan az utóbbi években csökkent, de a heroinos ügyek száma nőtt.
2008.08.13. 21:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320[2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista