2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Celebi: a többi szakszervezet nem támogatja a ferihegyi sztrájkot
A Celebi Ground Handling Hungary Kft. szerint a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) által Ferihegyen kilátásba helyezett sztrájkot a vállalatnál működő többi szakszervezet a jelenlegi körülmények között nem támogatja, hatásos sztrájk megvalósítására a LESZ pedig nem képes. A földi kiszolgáló cég kedden az MTI-nek eljuttatott közleményében úgy vélekedik, nem igaz a szakszervezet sztrájkot indokoló állítása, mivel a LESZ már azt megelőzően megalakította sztrájkbizottságát, hogy az általa kifogásolt esemény, egy szakszervezeti képviselő elleni munkáltatói eljárás megindult volna.
2008.08.19. 19:31
 
 
Hatalmas dugók alakultak ki Budapest belvárosában
Hatalmas dugók alakultak ki kedden Budapest belvárosában az augusztus 20-i ünnepségek előkészületei miatt - közölte a Fővinform. A Lánchídon nem lehet közlekedni este hat óráig, az Erzsébet hídon mindkét oldalon két sávot zártak le. A budai alsó rakpartot, valamint a pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Szabadság híd között már augusztus elején lezárták csatornaépítési munkák miatt. A legnagyobb torlódás kedden délután a Budaörsi út és a Hegyalja út, az Alkotás út és a Moszkva tér, a Budafoki út és a Szent Gellért tér között alakult ki, valamint a Petőfi hídon a Pest felé vezető oldalon; ezeken az útszakaszokon gyakorlatilag alig mozdul a forgalom.
2008.08.19. 17:15
 
 
Sólyom László Kárpátaljára látogatott
Egy nemzetnek ahhoz, hogy fennmaradhasson, intézményekre van szüksége, teljes társadalmat kell képeznie, s különösen fontos ez azoknak a nemzetrészeknek az esetében, amelyek Magyarország határain kívül kerültek - mondta Sólyom László kedden Beregszászon, a Szent István-napi ünnepségen tartott ünnepi beszédében. Az egynapos kárpátaljai látogatáson tartózkodó magyar államfő azt követően beszélt a beregszászi Szent Kereszt katolikus templom előtt álló Szent István-szobornál összegyűlt, több száz fős tömeg előtt, hogy a három történelmi egyház püspökeivel és a magyar szervezetek vezetőivel együtt istentiszteleten vett részt.
2008.08.19. 16:49
 
 
Néhány orosz páncélozott harci jármű megkezdte a kivonulást a grúziai Goriból
Orosz páncélozott harci járművek egy csoportja megkezdte a kivonulást a grúziai Gori városból - jelentették kedden több nyugati hírügynökség helyszíni tudósítói. Egy orosz alezredes a televízió kamerái előtt azt a parancsot adta az 58. orosz hadsereg elvonulást megkezdő hét páncélozott harci járművének, három harckocsijának és két katonai teherautójának, hogy Dél-Oszétia központi városa, Chinvali felé vegyék az irányt, majd folytassák útjukat észak felé, egészen az oroszországi Vlagyikavkazig. Ez az első hadoszlop, amelyet kivonnak a térségből - mondta az orosz külügyminisztérium képviselője, aki a helyszínre kísérte az újságírókat.
2008.08.19. 16:09
 
 
Göncz: egységes a NATO az orosz-grúz konfliktus tekintetében
A NATO-egység kifejezését, érvényre juttatását tartotta a legfontosabb eredménynek Göncz Kinga külügyminiszter azon a találkozón, amelyet a szövetség többi tagországából érkezett kollégáival folytatott kedden Brüsszelben. Az ülés után nyilatkozva úgy vélte, a NATO egyértelmű támogatást fogalmazott meg Grúziával kapcsolatban. Egyetértett azokkal a véleményekkel, hogy amíg Oroszország nem teljesíti vállalásait, nem mehet minden úgy, mintha semmi nem történt volna, de a kapcsolatokat fenn kell tartani Moszkvával. Üdvözölte egyúttal a döntést, hogy megemelik az EBESZ grúziai missziójának létszámát.
2008.08.19. 16:06
 
 
Fidesz: el kell törölni a teljesítményvolumen-korlát rendszerét
A Fidesz szerint el kell törölni az egészségügyi ellátásokra vonatkozó teljesítményvolumen-korlátot (tvk), és újra kell gondolni a kórházi struktúrára vonatkozó szabályozást - mondta Mikola István, a párt szakpolitikusa. Az ellenzéki politikus szerint nem elegendő az Egészségbiztosítási Alapban megmaradó 3,8 milliárd forint, amelyet a kormányzat egyes egészségügyi ellátások növelésére szán, mivel a több milliárd forintos forráskivonáshoz képest ez csak "visszacsepegtetés". Mikola István azt mondta, a tvk-keret bővítése nem oldja meg az egészségügy problémáit, a korlátot fel kell oldani, meg kell szüntetni, el kell törölni az egészségügy finanszírozási rendszeréből.
2008.08.19. 16:02
 
 
Engedély nélkül újraindították a 4-es metró fúrópajzsát
A közlekedési hatóság engedélye nélkül újraindították a 4-es metró déli fúrópajzsát - tájékoztatta a DBR Metró Projekt Igazgatóság az MTI-t kedden. A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) rendkívüli vizsgálatot tart csütörtökön az építkezés helyszínén és mostantól gyakrabban ellenőrzi a munkálatokat. "Tegnap este tíz óra körül újraindult a déli fúrópajzs. Ma délelőtt ezért felhívtuk a Nemzeti Közlekedési Hatóság figyelmét erre, levélben tájékoztattuk erről a tényről, és kértük, hogy a - véleményünk szerint - jogsértő magatartás kapcsán intézkedjen" - erősítette meg az index.hu hírportál információját a DBR.
2008.08.19. 15:49
 
 
A jövő héten blokád alá kerülhetnek az almafeldolgozók Szabolcsban
A jövő héten blokád alá kerülhetnek a nagy almafeldolgozók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte az MTI-vel Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazda Szövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója kedden egy helyi, megyei sajtótájékoztatót követően. A szövetségi igazgató elmondta: bejelentették a rendőrségen, hogy augusztus 25-től, azaz jövő hét hétfőjétől a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gazdálkodók demonstrációt szerveznek az osztrák érdekeltségű Agrana vásárosnaményi feldolgozója, illetve a Rauch Hungária nyírmadai feldolgozója előtt. A két feldolgozó üzemet blokád alá vonják a termelők, megakadályozzák az áruszállítást az üzemekbe. A demonstrációt szeptember 15-ig jelentették be.
2008.08.19. 15:20
 
 
Átadták az M7-es Zalakomár és Nagykanizsa közötti szakaszát
Átadták az M7-es autópálya Zalakomár és Nagykanizsa közötti 15,5 kilométeres szakaszát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Radovan Zerjav szlovén, valamint Szabó Pál magyar közlekedési miniszter jelenlétében kedden. Ezzel Budapesttől a horvát határig szinte teljessé vált a sztráda. "Egy országot építeni elsősorban befektetésekkel lehet - fogalmazott a kormányfő. Lehet úgy is dönteni, hogy leállítunk beruházást, elüldözünk befektetéseket - jelezte, azonban úgy vélekedett, mindez nem a jövőbe, hanem az elmaradottságba, a múltba visz.
2008.08.19. 14:34
 
 
Juhász: biztonságos lesz a tűzijáték
Az augusztus 20-ai tűzijáték minden probléma nélkül, biztonságosan megtartható, de veszély esetén egy gombnyomással bármikor leállítható - mondta Juhász Gábor, a rendezvény biztonságáért felelős operatív törzs vezetője kedden, a Citadellán tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium államtitkára az augusztus 20-i tűzijáték biztonsági szemléjét követően úgy fogalmazott: nincs szabvány, hogy mikor lehet megtartani és mikor kell leállítani egy tűzijátékot, de ha a nézőkre veszélyes, személyesen dönt az esetleges leállításról, ugyanis a MeH teraszáról nézi majd a fényparádét, ahol a leállító berendezést is elhelyezik.
2008.08.19. 14:00
 
 
Gyurcsány Szlovéniában: az energetikai és vasúti hálózatok összekapcsolása következik
A gáz- és a villamoshálózat összekapcsolása, valamint a vasúti kapcsolat kiépítése a következő lépés Magyarország és Szlovénia között - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a szlovéniai Lendván, ahol megbeszélést folytatott szlovén kollégájával, Janez Jansával. Gyurcsány Ferenc szerint az utókor majd úgy ítéli meg, hogy "akik mostanában éltek, azok építettek, utakat kötöttek össze, régiókat kötöttek össze, új életet, új lehetőséget hoztak a Muravidéken és Magyarországon". A közös sajtótájékoztatón Gyurcsány rámutatott, hogy történelmi vállalkozás volt Magyarország és Szlovénia részéről is az autópályák építése.
2008.08.19. 13:53
 
 
Milliárdos megtakarítást vár a BKV a közlekedés átalakításától
Mintegy 1,1 milliárd forintos megtakarításra számít a BKV Zrt. a fővárosi közösségi közlekedés átalakításától; az augusztus 21-ei, illetve a szeptember 6-ai kétlépcsős átállás pedig legfeljebb 250 millió forintba kerül - közölte a társaság forgalomirányításért felelős vezetője. Borbás Péter arról beszélt, hogy az utóbbi évek legnagyobb járat-átszervezését a városszerkezeti változások, az új lakóterületek kiépítése indokolta, valamint az, hogy átszállásmentes utazási lehetőséget tudjanak biztosítani az utasoknak. Közölte azt is, az esélyegyenlőség jobb érvényesítése jegyében a jelenleginél több vonalon futnak majd a mozgásukban korlátozottak számára alacsonypadlós járatok.
2008.08.19. 13:31
 
 
MOZI: Esti mesék
Az Esti mesék című komédia Skeeter Bronson (Adam Sandler), az elismert építész és ezermester története, aki minden este lefekvés előtt remekbeszabott történeteket mesél unokaöccsének és unokahúgának. Skeeter élete akkor fordul fel fenekestül, mikor ezek a mesék valamiféle mágikus úton valósággá válnak.
2008.08.19. 13:25
 
 
Egyre kevesebb amerikai nő szül
Egyre több a negyvenes éveiben is gyermektelen nő az Egyesült Államokban, akiknek mégis van gyerekük, kevesebb, mint eddig bármikor - közölte hétfőn az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala. Az elmúlt harminc évben megkétszereződött a 40 és 44 év közötti nők körében a gyermektelenek aránya: 10 százalékról 20 százalékra emelkedett. Azoknak a nőknek, akik az adott korosztályból vállaltak gyereket, az időszak kezdetéhez képest több mint eggyel kevesebb gyereke született: 1,9.
2008.08.19. 13:07
 
 
A citrancs segít a gondon
A grapefruit - vagy ahogyan kiváló nyelvészünk, Bárczi Géza magyarította a magyarul idegenül ropogó és még gyakrabban, rosszul kiejtett angol gyümölcsnevet: "citrancs" - a gyógyszerkutatás egyik nagy témája. Régóta ismert és ezért egyes gyógyszerek alkalmazási előiratában szerepel is, hogy citrancslével nem tanácsos ezeket a készítményeket bevenni, mert túladagolás tünetei jelentkezhetnek. "Ha valaki koleszterincsökkentő sztatinkészítményeket szed, egyes változatokból egyetlen tablettát egy pohár citrancslével bevéve annyi gyógyszer kerül a szervezetébe, mintha legalább tíz tablettát kapott volna be, egy pohár vizzel" - mondta David Bailey amerikai gyógyszertanász.
2008.08.19. 13:06
 
 
Összekapcsolták a magyar és a szlovén autópályát
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Janez Jansa szlovén kormányfő vágta át a nemzeti színű szalagot a két ország közlekedési minisztereinek jelenlétében, amikor kedden ünnepélyesen összekapcsolták Tornyiszentmiklós és a szlovéniai Pince között az M70-es autóutat a szlovén A5-ös autópályával. Letenye és Tornyiszentmiklós között 2004-ben adták át a 18,6 kilométeres autóutat. A most átadott újabb 3,2 kilométeres szakasszal az M70-es közvetlenül csatlakozik a szlovén A5-ös, muravidéki sztrádához. A szlovén útüzemeltető társaság, a DARS már korábban felhívta a figyelmet arra, hogy a forgalomba helyezéstől minden járműkategóriában kötelező a díjfizetés a sztrádákon és a gyorsforgalmi úton.
2008.08.19. 12:31
 
 
Hatalmas dinoszaurusz-lelőhelyet találtak Spanyolországban
Dinoszauruszok maradványainak ezrei bukkantak elő Kelet-Spanyolországban egy vasúti alagút építése közben. Az "El Mundo" című lap tudósítása szerint a szakértők több mint 8000 kövületet különítettek el. Ezek kiértékelése az őslénykutatók szerint legalább két évig tart. Azt azonban már most tudni lehet, hogy egyes leletek olyan dinoszauruszoktól származnak, amelyeket eddig Spanyolországban nem sikerült fellelni. A maradványok körülbelül 70 millió évesek lehetnek, a lelőhely pedig Európa-szerte az egyik legjelentősebb ebből a korból.
2008.08.19. 12:19
 
 
Peking 2008: döntős a Kovács, Janics kajakkettes 500 méteren
A címvédő Kovács Katalin, Janics Natasa kajakkettes 500 méteren bejutott a szombati döntőbe, miután megnyerte előfutamát.Kovácsnak bő egy órája volt az egyes után, hogy "áthangoljon" a párosra. A keddi futamból az első három jutott egyből a szombati fináléba, de a magyarok esélyeshez méltóan nem engedték, hogy bárki is megelőzze őket, simán hozták az első helyet, 1:42.162 perc alatt - az egész mezőnyt tekintve a legjobb idővel - teljesítve a távot. A másik futamban indult, nagy rivális német Fanny Fischer, Nicole Reinhardt kettős - amely június elején, a szegedi Világkupán legyőzte az olimpiai bajnok duót - szintén futamgyőztesként, 1:43.412 perccel került a legjobb kilenc közé.
2008.08.19. 12:09
 
 
Talmácsi Gábor jövőre magyar istállóban folytatja
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 km-esek között világbajnok Talmácsi Gábor jövőre - a spanyol Jorge Martinez irányításával - egy magyar istállóban folytatja pályafutását. Martinez azt tervezi, hogy a jövőre már a negyedliteresek között szereplő Talmácsira építve alapít magyar csapatot. Az ibériai szakember évtizedek óta meghatározó alakja a motorsportnak és az utóbbi időben nem kis eredmények fűződnek nevéhez. Talmácsi tavaly a Martinez irányításával működő alakulatnál lett világbajnok a nyolcadliteresek között. Jorge Martinez céljai között szerepel az is, hogy a csapat tagjait magyar szakemberek alkossák, éppen ezért, ha elkészül a magyar pálya, támogatja, hogy magyar szerelőket, szakembereket készítsenek fel.
2008.08.19. 11:52
 
 
Villámcsapásokban gazdag év Ausztriában
Az osztrákok egyáltalán nem panaszkodhatnak arra, hogy "egyhangú" volna a nyaruk, legalábbis ami az időjárást illeti: a tikkasztó, fülledt hőséget gyakran szakítják meg hatalmas esőzésekkel és orkánerejű széllökésekkel kísért viharok. A Közlekedésbiztonsági Kuratórium (KfV) közlése szerint az idén már több mint kétszázezer villámcsapást észleltek az alpesi ország területén. Az adat harminc százalékos növekedést jelez az utóbbi tíz év átlagához képest. 1998 és 2007 között harmincegy embert sebesítettek meg villámok az országban, hárman pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy nem lehetett megmenteni az életüket.
2008.08.19. 11:29
 
 
Peking 2008: döntőben a Kammerer, Kucsera kajakpáros 500 méteren
A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajakkettős 500 méteren bejutott a szombati döntőbe a pekingi olimpián, miután előfutamában harmadik helyen végzett. A magyar egység a pénteki 1000 méteres fináléban is érdekelt lesz. "Kameráék" az első háromban kellett végezniük ahhoz, hogy megspórolják maguknak a csütörtöki középfutamot és ez nem is okozott megoldhatatlan feladatot számukra: bár rosszul rajtoltak, a táv második felében javítottak és a fehéroroszok, valamint a spanyolok mögött megszerezték a még éppen finálét érő pozíciót. Idejük 1:30.099 perc volt. Az 1000 m-es döntőt pénteken, az 500-ast pedig szombaton rendezik a férfi kajak ketteseknél.
2008.08.19. 11:26
 
 
A grúziai orosz csapatkivonást sürgetik NATO-miniszterek
Az orosz csapatok kivonását sürgette több NATO-tagország képviselője a szövetség döntéshozó tanácsának külügyminiszteri szintű, soron kívüli brüsszeli találkozója előtt. A kedd késő délelőtt kezdődő ülést megelőzően Bernard Kouchner francia külügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy a csapatkivonást kell választóvonalnak tekinteni a további együttműködés megítélésében. A német diplomáciát vezető Frank-Walter Steinmeier szintén leszögezte, hogy Moszkvának legalább Grúzia belsejéből vissza kell vonnia erőit a tartós tűzszünet eléréséhez. Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter Brüsszelbe érkezvén arról beszélt: a NATO nem engedi, hogy Oroszország új választóvonalat húzzon Európában.
2008.08.19. 11:22
 
 
Nemes kezdeményezés: Ronda nők kerestetnek!
Ronda nőket akar városába csábítani egy polgármester Ausztráliában, hogy enyhítse a férfilétszám aránytalan túlsúlyát. Mount Isa városában 2006-ban - a legutóbbi népszámláláskor - csupán 819 eladó sorban és korban lévő, 20-24 év közötti nő élt, míg a település teljes lélekszáma 21 ezer 421 fő volt. A nemi arány azóta sem javult, a nősülésre érett férfiak nagyjából ötszörösen múlják felül a hozzájuk illő nők számát. John Molony polgármester ezért aztán úgy vélte, hogy bizonyára szívesen jönnek városába csúf lányok is, elvégre jóval nagyobb az esélyük Mount Isában párra lelni, mint másutt. A város "legénysége" azonban nem örült a felvetésnek, sokan egyenesen sértőnek találták.
2008.08.19. 10:57
 
 
Zentai családja ismét az ausztrál felsőbírósághoz akar fellebbezni
Ismét az ausztrál felsőbírósághoz akar fellebbezni a Magyarországon háborús bűnökkel vádolt Zentai Károly családja, ha a perthi bíróság úgy határoz, hogy Zentai kiadható Magyarországnak - írta a The Australian című újság internetes kiadásában. Az ügyben eljáró perthi bíró előreláthatólag szerdán fog dönteni arról, hogy javasolja-e a szövetségi kormánynak a 86 éves állítólagos háborús bűnös kiadását Magyarországnak, ahol azzal vádolják, hogy 1944-ben többedmagával meggyilkolta az akkor 18 éves Balázs Pétert, mert a zsidó fiatalember nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot.
2008.08.19. 10:53
 
 
Megemlékezés a Páneurópai Piknik 19. évfordulóján Sopronban
A Páneurópai Piknik és a magyar-osztrák határnyitás 19. évfordulójáról emlékeztek meg németek és magyarok, egykori szervezők és a rendszerváltás után született fiatalok kedden Sopron környékén, az egykori események színhelyén. Az emlékhelyen politikusok méltatták a 19 évvel ezelőtti eseményeket, amikor Sopronpusztánál több száz keletnémet jutott át a vasfüggönyön túlra, a magyar-osztrák határ menti szögesdrót ideiglenesen megnyitott kapuján át. Az MDF és az Antall József Alapítvány által szervezett kerékpáros emléktúra résztvevői Ausztriát érintve 30 kilométer megtétele után érkeztek a sopronpusztai emlékhelyhez a délutáni koszorúzásra.
2008.08.19. 10:47
 
 
Peking 2008, női vízilabda: Hollandia-Magyarország 8-7
A magyar női vízilabda-válogatott a harmadik helyért játszhat Ausztrália együttesével, miután a keddi elődöntőben 8-7-re kikapott a holland csapattól.A csoportelsőként közvetlenül a négy közé jutott együttes Drávucz és Primász találataival 2-1-re nyerte a nyitónegyedet, ám a folytatásban fordult a kocka: a félidőben 3-4 volt az állás, a harmadik negyed végén pedig 6-7-re vezettek a hollandok. Az utolsó negyedben a bírók által befújt sokadik támadószabálytalanság, majd egy emberhátrányból kapott gól megpecsételte a magyarok sorsát, akik így a bronzéremért küzdhetnek csütörtökön, magyar idő szerint 11 órakor Ausztrália ellen.
2008.08.19. 10:44
 
 
Fürdőszobadivat: együtt vagy külön fürdeni?
Míg hajdanán fürdőszobadivat gyakorlatilag nem létezett - a házgyári egyencsempék és kádak korában - addig ma szinte három-ötévente más színű és formájú garnitúrák láthatók a szakmai kiállításokon és a szanitergyártók bemutatótermeiben.
2008.08.19. 10:28
 
 
Peking 2008, női kézilabda: Magyarország-Románia 34-30
A magyar női kézilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a pekingi olimpián, miután 34-30-ra nyert a román együttes ellen. A Hajdu-csapat a fináléba kerülésért az orosz-francia párharc győztesével találkozik csütörtökön. A magyar csapat már a 36. másodpercben betalált; Görbicz "csípőből" növelte az előnyt, amit a magyar csapat nem engedett ki a kezéből; a félidőben 16-14 volt az állás. Szünet után feljöttek ugyan a románok három gólra, de 30-21-nél összerogyni látszódtak. A 28. percben 32-27 volt az állás, a végén pedig 34-30, így a magyar csapat jutott be az elődöntőbe.
2008.08.19. 09:40
 
 
Az építőipari termelés 9 százalékkal csökkent
Az építőipari termelés volumene 2008 júniusában kiigazítatlan adatok alapján 8,1 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 9 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Júniusban szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 5,4 százalékkal haladta meg az előző havit. Az év első hat hónapjában az építőipari termelés 10,7 százalékkal maradt el a 2007. azonos időszakitól. A KSH korábbi közlése szerint az építőipari termelés volumene 2008. májusában kiigazítatlan adatok alapján 7,8 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 6,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban.
2008.08.19. 09:10
 
 
KSH: a reálkereset 0,5 százalékkal növekedett
A január-júniusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,5 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Január-júniusban a bruttó átlagkeresetek összességében 8,2 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 7,3 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Átlagot meghaladó mértékben emelkedtek a keresetek a pénzügyi tevékenység (16,3 százalék), ingatlanügyletek, gazdasági szolgáltatás (13,9 százalék), kereskedelem, javítás (10,3 százalék), valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás (8,9 százalék) gazdasági ágban.
2008.08.19. 09:06
 
 
Az újfajta biciklinyereg jót tesz a rendőrök férfiasságának
A kerékpáros rendőrök az amerikai belvárosokban hetenként 24 órát töltenek a nyeregben, de több vizsgálat jelezte, hogy a szokásos biciklinyereg nem tesz jót a férfiasságuknak. Egy új tervezésű nyereg fél év után érzékelhetően javította a rendőrök férfiúi képességeit - írta a Journal of Sexual Medicine augusztusi száma. A kerékpározást a kerékpárosok igen egészségesnek tartják, és megfelelő kerékpárutak esetén jó és biztonságos közlekedési eszköz települések között, sőt akár lakott területeken belül is. Ugyanakkor nem újdonság, hogy a túl sok biciklizés, sőt a versenyzés nem túlságosan egészséges.
2008.08.19. 08:21
 
 
Peking 2008: Budapestre érkezett az "ezüstgép"
Kedden kora reggel megérkezett Budapestre a magyar olimpiai csapat első nagyobb csoportja, közte a pekingi játékok két magyar ezüstérmese, az úszó Cseh László és a birkózó Fodor Zoltán. Az edzőkkel és sportvezetőkkel együtt több mint százfős küldöttséggel az úszókon és a kötöttfogású birkózókon kívül hazatértek a vívók, a cselgáncsozók, a sportlövők és a műugrók. A magyar olimpikonokat több százan várták a Ferihegyi repülőtér előterében.
2008.08.19. 06:30
 
 
Peking 2008: hárommilliárdos bevétel a NOB-nál
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) több mint hárommilliárd dolláros bevételt vághat zsebre a pekingi olimpia kapcsán - írja keddi számában a Világgazdaság. A lap úgy tudja, a mostani bevétel egyharmaddal több mint a négy esztendővel ezelőtti athéni játékok után beszedett összeg. Minden korábbinál többet, 1,74 milliárd dollárt vár a szervezet a televíziós jogdíjak érékesítéséből a versenyeket közvetítő 220 ország televíziós társaságaitól. Ez közel húszszázalékos növekedés az athéni és csaknem százszázalékos emelkedés az 1996-os atlantai nyári játékokhoz viszonyítva.
2008.08.19. 05:50
 
 
Napi Gazdaság: drasztikusan nőhet a szemétszállítás díja
A fogyasztási szokások átalakulásával valamint az EU-s szabályozásból fakadó változások miatt pár éven belül radikálisan megemelkedhet a szemétdíj - írja a Napi Gazdaság. A lap - szakértőkre hivatkozva - úgy véli, két év múlva valószínűleg már kétszer annyit fogunk fizetni a szemétszállításért, mint jelenleg. A jelentős növekedés hátterében az áll, hogy az EU területén alkalmazott technológiák kiépítését, fenntartását és az amortizációt is meg kell fizetni. Az új szabványok bevezetésével várhatóan átrendeződik a hulladékgazdálkodás szolgáltatói szektora is, hiszen a kis szolgáltatók várhatóan eltűnnek, valamint koncentrálódik a piac - mondta a Napinak Szilágyi László, a Hulladék Munkaszövetség elnöke.
2008.08.19. 05:11
 
Mosni tört be, legatyásodva rohant ki
Mosni tört be egy családi házba egy férfi az Egyesült Államokban, amire ráment szinte az összes ruhája. A betörő lelopódzott a ház alagsori mosókonyhájába, ahol betette a gépbe a ruháját. Csak a saját szennyesét akarta kimosni, a háziakét nem szedte össze. Közben hazatért a ház asszonya, rendetlenséget talált a mosóhelyiségben, felment és szólt a dologról a férjének. Utóbbit nem várta meg az asszony elől elrejtőzött rabló, felrohant, felkapta a nő táskáját és egy szál boxeralsóban kiszaladt a házból. Az asszony üldözőbe vette és sikerült visszaszereznie a táskáját. A legatyásodott férfi elmenekült.
2008.08.19. 03:50
 
 
Kivonták a grúz katonákat Irakból
Gyakorlatilag az összes grúz katonát kivonták Irakból, ahol hétfőre már csak mintegy 40-en maradtak az eredeti 1800 fős létszámból, de ők is már csak a csomagolással foglakoznak - közölte egy amerikai katonai forrás. A hazatérést az Oroszországgal való fegyveres konfliktus negatív fordulata kényszerítette ki. A katonák első csoportja augusztus 10-én, amerikai szállítási segítséggel távozott a délkeleti Vaszat tartományból. Helyüket Richard Franzy amerikai tábornok szerint amerikai és iraki katonák közösen vették át. A terület biztonságát nem érinti a grúzok kivonása - jelentette ki a tábornok.
2008.08.18. 20:19
 
 
Áthaladt Kubán és Florida felé tart a Fay trópusi vihar
Kubán hétfőn átvágva csak kisebb károkat okozott a Fay névre keresztelt trópusi vihar, amely a Mexikói-öböl meleg vizei fölött hurrikán fokozatúvá erősödhet, mire eléri Floridát. A vihar a karibi térségen áthaladva több ember halálát okozta. A legtöbbet Haitin, ahol egy zsúfolt autóbuszt sodort el egy megáradt folyó. Az első jelentések rögtön ötven halottról szóltak, de ezt később az ENSZ békefenntartói cáfolták. Szerintük ebben a balesetben csak két fulladásos haláleset történt, bár máshonnan származó holttestet is láttak a folyóban. Jamaicán és a Dominikai Köztársaságban is voltak halottak.
2008.08.18. 20:08
 
 
Megtévedt teknősök
Nagyjábal 60 frissen kikelt tengeri teknős tévelyedett el szokásos, víz felé vezető útjáról, és kötött ki egy parti étteremben a dél-olasz Calabria tartományban - jelentették környezetvédelmi illetékesek hétfőn. Az újszülött teknőcöket - amelyek az éttermi asztalok alá keveredtek - a vendéglátóhely teraszának erős kivilágítása zavarta meg - mondta Antonio Colucci, a WWF teknősmegfigyelő projektjének munkatársa. "A vendégek először érdekesnek találták a jelenséget, de végül értesítették a parti őrséget" - tette hozzá. A nőstény tengeri teknősök a parti homokba ássák tojásaikat, és normális körülmények között a frissen kikelt kicsik azonnal a tenger felé veszik útjukat.
2008.08.18. 19:59
 
 
Emlékfát állítottak a 2006. augusztus 20-i vihar áldozatainak emlékére
Emlékfát állított a Budavári Önkormányzat a 2006. augusztus 20-i vihar áldozatainak emlékére hétfőn. A Bem rakparti emlékművet annak a fának a helyén állították fel, amely a viharban több emberre rádőlt, akik közül ketten életüket veszítették. A műalkotás átadásán Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere elmondta: ez a hely már a tragédia pillanatában emlékhellyé vált, hiszen sokan már másnap mécseseket helyeztek el a fa csonkjánál. A polgármester hozzátette: egy show sem lehet olyan fontos, hogy ártatlan emberek életét veszélyeztesse. Az emlékfa Kő Boldizsár szobrászművész alkotása.
2008.08.18. 19:18
 
British Petroleum: leállt a Grúzián keresztüli vasúti olajszállítás
A British Petroleum olajtársaság hétfői bejelentése szerint leállította az azerbajdzsáni nyersolaj Grúzián át történő vasúti szállítását azután, hogy az egyik vasúti hidat szombaton felrobbantották. A vasút Tbilisziből Gori városon át halad, majd három szakaszra válik szét, közülük kettő a Fekete-tengeri Batumiba és Potiba, a harmadik a török határra érkezik. A BP szóvivője megerősítette a napi 50-70 ezer hordónyi olajat szállító vasút leállítását. Grúz illetékesek Oroszországot vádolják Grúzia kelet-nyugati forgalmát súlyosan érintő robbantásért. A vasútvonal helyreállítása egy héten belül megtörténhet - közülték.
2008.08.18. 17:58
 
 
Medvegyev Vlagyikavkazban katonákat tüntetett ki
Oroszország mindent elkövet, hogy a dél-oszétiai agresszió irányítói viseljék a felelősséget tetteikért - mondta Dmitrij Medvegyev orosz elnök hétfőn, Észak-Oszétia székhelyén, Vlagyikavkazban, az 58. hadsereg katonái előtt. Medvegyev hétfő délután repült Észak-Oszétiába, ahol kitüntetéseket ad át a harcokban részt vett orosz katonáknak. Volt, aki hősi halála után részesült posztumusz kitüntetésben. "Amit a grúziai hatalom tett, az meghaladja az emberi felfogóképességet, tetteit nem lehet megmagyarázni, még kevésbé lehet büntetlenül hagyni. A világ meggyőződhetett, hogy léteznek politikai szörnyetegek, akik konjunkturális érdekeikért gyilkolnak, s tehetségtelenségüket egy egész nép megsemmisítésével kompenzálják" - mondta az orosz elnök.
2008.08.18. 17:19
 
 
Megkezdik a blokád szervezését az almatermelők
Megkezdik a blokád szervezését a szabolcsi almatermelők, mert eredménytelenül zárult az egyeztető tárgyalás, újabb budapesti fordulója hétfőn az agrártárcánál. A blokádra várhatóan a jövő héten kerül sor - ha Vásárosnaményban másként nem határoznak a gazdák - mondta el Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) szövetségi igazgatója az MTI-nek. A gazdák felvásárlási árként az ipari alma önköltségi árával megegyező, kilogrammonkénti nettó 30 forintot határoztak meg. A feldolgozók viszont 15-20 forint nettó árat ajánlottak kilónként.
2008.08.18. 17:00
 
 
MÁV ÁBE: 110 ezren kötöttek új szerződést, főleg a neten
A már átszerződött, mintegy 110 ezer MÁV ÁBE-s ügyfél lényegesen magasabb éves átlagos díj mellett kötötte meg új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződését, mint tavaly novemberben. Kétharmaduk internetes portálon választott új biztosítót, a Netrisk.hu-n eddig 58 ezren, a Biztositas.hu-n mintegy 23 ezren - tájékoztatták a biztosítási portálok az MTI-t hétfőn. A Netrisk.hu-n a 14 biztosító közül a Genertelt a MÁV ügyfeleinek 22 százaléka, a K and H Biztosítót 20 százalékuk választotta, míg a KÖBE az új szerződések 13 százalékát szerezte meg.
2008.08.18. 16:52
 
 
Civil bank alapításával segítené az MDF a civil szervezetek finanszírozását
Civil bank létrehozását tarja szükségesnek az MDF annak érdekében, hogy a civil szervezeteknek a pénzintézet megelőlegezze a pályázatokon elnyert, ám utólag kifizetett összegeket. Erről Pettkó András, az MDF országgyűlési képviselője, a párt civil munkacsoportjának vezetője beszélt hétfőn, Békéscsabán. Elmondta: az MDF a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb feladatának tartja az autonóm civil társadalom megerősítését. Ennek érdekében tesz javaslatot a civil bank megalapítására, amely 1,5-2 milliárd forintos tőkéjéből képes lenne megelőlegezni a civil szervezetek, alapítványok által elnyert, ám utófinanszírozott támogatásokat, vagy azok egy részét.
2008.08.18. 16:36
 
 
Az amerikaiak miatt csúszik a vízummentességhez szükséges utolsó szerződés
Az amerikai fél miatt csúszik a vízummentességi megállapodáshoz szükséges utolsó szerződés aláírása Magyarország és az Egyesült Államok között - mondta April H. Foley amerikai nagykövet hétfőn Szolnokon az MTI-nek. Az amerikai belbiztonsági és az amerikai igazságügyi minisztérium továbbra is egyeztet arról, hogy mit szeretnének látni az egyezményben - mondta April H. Foley. A nagykövet részleteket nem mondott a megállapodás tartalmáról. Azt azonban kiemelte: a bűnügyi adatcsere-egyezmény nem szól arról, hogy olyan érzékeny személyes adatokat is meg kell osztania a két félnek egymással, mint például az adott személy szexuális hovatartozása vagy szakszervezeti tagsága.
2008.08.18. 16:00
 
 
Jelentős a Nabucco csővezeték földgáza iránti igény
A Nabucco csővezetéken szállítandó földgáz iránt jelentős igény mutatkozik, a vevők a csővezeték teljes kapacitásánál is nagyobb mennyiségre tartanak igényt - közölte hétfőn a Nabucco társaság saját felmérésének eredményét. A csővezetéken 2013-tól kezdve szállítanák a földgázt Közép-Ázsiából Európába. "A csővezeték kapacitása 100 százalékánál nagyobb mennyiséget kötöttek le a lehetséges szállítmányozók nem kötelező érvénnyel"- olvasható a társaság közleményében. A csővezetéken évi 31 milliárd köbméter földgázt szállítanak majd.
2008.08.18. 15:50
 
 
NBI: edzőcsere a Fehérvárnál
Az FC Fehérvár labdarúgó csapatának bajnoki eredménytelenségére hivatkozva a klub vezetői hétfőn menesztették Disztl Lászlót és a vezetőedzői teendők ellátásával Varga Istvánt bízták meg. Az új tréner, aki korábban az Újpesttel bajnoki címet nyert, az elmúlt időszakban a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia munkatársa volt. Az FC Fehérvár kedden sajtótájékoztatón mutatja be az új vezetőedzőt.
2008.08.18. 15:48
 
 
Új felszerelést kap az afganisztáni magyar misszió
Új felszerelést kap az afganisztáni magyar újjáépítési csoport: az Egyesült Államok mintegy harminc terepjárót ajándékoz a magyar honvédségnek - jelentette be Szekeres Imre honvédelmi miniszter hétfőn Szolnokon az ötödik afganisztáni váltás ünnepélyes búcsúztatásán. Az amerikaiak 27 páncélozott terepjárót ajánlottak fel Magyarországnak. Ennek keretében egyrészt magyar katonák utaznak majd Amerikába kiképzésre, valamint amerikai tűzszerészek érkeznek majd Magyarországra. A két ország elmélyíti továbbá az úgynevezett hadszíntéri együttműködést, fejleszti az információcserét - mondta Szekeres Imre.
2008.08.18. 15:00
 
 
Gyurcsány üdvözölte Kína nemzetközi szerepvállalását
Kína és Magyarország eltérő arányai nem jelentenek gondot a két ország barátságában - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a China Daily című kínai lapban hétfőn közölt interjújában, amelyben többek között üdvözölte Peking egyre hangsúlyosabb nemzetközi szerepvállalását. A magyar miniszterelnök az olimpiai játékok alkalmából csütörtök óta tartózkodott a kínai fővárosban, ahol elutazása előtt nyilatkozott az angol nyelven megjelenő napilapnak. A China Daily úgy idézte Gyurcsány Ferencet, hogy a két ország "különböző ligákban" játszik, ám a politikában a barátság nem arról szól, hogy ki a kisebb vagy a nagyobb, hanem arról, hogy a felek egyazon értékeket képviselnek, megértik és segítik egymást.
2008.08.18. 13:50
 
 
Oroszország megkezdte csapatai kivonását Dél-Oszétiából
Dmitrij Medvegyev elnök ígéretének megfelelően Oroszország megkezdte hétfőn a grúz-oszét válságövezetbe vezényelt katonai alakulatainak kivonását - jelentette be Anatolij Nogovicin, az orosz vezérkari főnök helyettese. A grúz hadsereg Dél-Oszétia elleni augusztus 8-án indított támadására, a grúz nehézfegyverzet és páncélosok hajnali bevonulására válaszul Moszkva elindította az Észak-Kaukázusban állomásozó 58. hadsereg egységeit Dél-Oszétiába, az indoklás szerint a dél-oszétiai lakosság és az orosz békefenntartók védelmére. Az expedíció visszaverte a grúz támadókat, és behatolt Grúziának a szakadár Dél-Oszétia határain túli területeire.
2008.08.18. 13:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316[2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista