2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Sólyom sajnálatát fejezte ki Csehszlovákia megszállása kapcsán
Sólyom László köztársasági elnök csütörtökön a Terror Háza előtt tartott megemlékezésen sajnálatát fejezte ki az akkori Csehszlovákia népeinek, amiért a magyar csapatok 1968-ban részt vettek az ország megszállásában. Tizenkét évvel azután, hogy Magyarországra támadt a szovjet hadsereg, és véres háborúban leverte a magyar forradalmat, a kádári rendszer Magyarországot juttatta abba a helyzetbe, hogy egy olyan országra támadt, amely nagyobb szabadságot akart - fogalmazott a köztársasági elnök a prágai tavasz eltiprásának 40. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen. Kiemelte: milyen szerencse, hogy Csehszlovákia már jó előre a passzív ellenállást határozta el, és a magyar hadseregnek nem kellett vért ontania.
2008.08.21. 17:56
 
 
Szélmalmokat telepítene a felhőkarcolókra New York polgármestere
Michael Bloomberg New York-i polgármester munkába fogná a legnépesebb amerikai város szeleit: szélmalmokat telepítene a felhőkarcolókra és a hidakra. Igencsak megváltozna New York látképe, ha megvalósul a milliárdos Bloomberg elképzelése, egyes újságokban már képek is jelentek meg a turbinákkal elcsúfított Brooklyn hídról és a Szabadság-szoborról, amelynek nőalakja egy hatalmas propellert szorongat fáklya helyett magasba tartott jobb kezében. A polgármester azonban nem viccnek szánja tervét; nagy hangsúlyt kíván fektetni az energiahatékonyságra, és ezen belül arra, hogy városa egyre inkább megújuló energiára támaszkodjon.
2008.08.21. 17:22
 
 
A Generali nyerte a MÁV felelősségbiztosítási közbeszerzését
A Generali-Providencia Biztosító Zrt. nyerte a MÁV Zrt. felelősségbiztosítására kiírt hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárását, az eredményhirdetés a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A kormány a múlt évben hozott rendeletet a vasúti társaságok kötelező baleseti kárfedezeti képességének biztosításáról. Ebben az szerepel, hogy a vasúti társaságnak a balesettel összefüggésben az utasoknak és a harmadik személyeknek a keletkezett károkat kell megtérítenie. A fedezeti összeghatárokat a rendelet mellékletében szereplő képletek alapján kell kiszámítani, de az általános vasúti balesetek fedezeti összeghatára nem lehet kisebb 200 millió forintnál.
2008.08.21. 16:52
 
 
Draskovics: a szaktárca egyértelműbbé kívánja tenni a gyülekezési törvényt
Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) azokat a javaslatait foglalta össze, amelyekkel egyértelműbbé lehetne tenni a gyülekezési törvényt - mondta Draskovics Tibor szakminiszter. A nap folyamán a gyülekezési törvény módosításával kapcsolatos ötpárti egyeztetés után Szili Katalin házelnök azt mondta, a kormány ezzel kapcsolatos, a spontán gyülekezés szabályait és a bejelentések időpontjával kapcsolatos rendelkezéseket tartalmazó javaslata már elkészült. Draskovics közölte, az IRM tavasszal készítette el a javaslatát arról, hogy az elmúlt 20 év - és különösen az elmúlt két év - tapasztalatai alapján milyen módosításokat tart célszerűnek a gyülekezési törvényben.
2008.08.21. 16:29
 
 
Lavrov: Oroszország nem csapja be az ajtót a NATO előtt
Moszkva nem csapja be az ajtót a NATO-hoz fűződő kapcsolataiban, hanem a NATO-nak kell meghatároznia Oroszországgal kapcsolatos prioritásait - jelentette ki Szergej Lavrov csütörtökön. Az orosz külügyminiszter Szocsiban újságírók előtt azt mondta: Oroszországnak is szüksége van az együttműködésre, de a NATO-nak ennél is nagyobb mértékben szüksége van az orosz támogatásra, például afganisztáni tevékenységében, ahol lényegében a szövetség sorsa dől el. "Minden a NATO prioritásaitól függ. Amennyiben ezek Miheil Szaakasvili (gúz elnök) becsődölt rezsimjének fenntartások nélküli, az Oroszországgal való partnerséget károsító támogatására irányulnak, az nem a mi bűnünk lesz" - hangsúlyozta Lavrov.
2008.08.21. 16:20
 
 
Fidesz: privatizáció a fővárosi egészségügyi intézményekben
A Fidesz amiatt aggódik, hogy a fővárosi egészségügyi intézményekben is egyre inkább teret nyer a privatizáció - mondta Pesti Imre, az ellenzéki párt szakpolitikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján. Horváth Csaba szocialista főpolgármester-helyettes reagálásában az MTI-nek azt mondta, azt szeretné, hogy semmilyen jelentősebb privatizáció ne történjen, amíg nem ismertek a fővárosi egészségügyi modell részletei. Pesti Imre azt mondta, az Országos Baleseti Intézetnél, a Péterfy Sándor utcai kórháznál, és az Erzsébet kórháznál nem csak a külső patikákat szerezte meg a HospInvest tulajdonosi köréhez tartozó Ispotály nevű cég, de az intézményen belüli gyógyszertárakat is.
2008.08.21. 16:00
 
 
Peking 2008: bronzéremért játszhat a női kézilabda-válogatott
A magyar női kézilabda-válogatott 22-20-ra kikapott a világbajnok orosz csapattól a pekingi olimpia elődöntőjében, így szombaton a bronzéremért játszik a Koreai Köztársaság együttesével. A pályán Görbicz büntetőből adta meg az alaphangot, de a 190 centis óriásokkal felálló oroszok 2-1 után sorozatban négyszer is mattolták Pálingert, három hetes és egy emberelőny is kimaradt, ráadásul a túloldalon Bliznova tarthatatlan volt. Tóth révén 3-7-nél megcsillant a remény, ám hamarosan 6-12 állt az eredményjelzőn. Fordulás után a magyarok több gólt is szerezhettek volna, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott; a Hajdu-tanítványok végül 22-20-ra kaptak ki.
2008.08.21. 15:46
 
 
Összehívták a Gazdasági Egyeztető Fórum alakuló ülését
Bajnai Gordon gazdasági miniszter augusztus 28-ra hívta össze a Gazdasági Egyeztető Fórum (GEF) alakuló ülését, a munkavállalói oldal péntekre alakítja ki hivatalos álláspontját, de valószínűleg nem vesz részt a fórumon. Kuti László, az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) munkavállalói oldalának soros elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a múlt hét végén kapta meg a miniszter meghívását a GEF jövő csütörtöki ülésére, és péntekig kért választ a szakszervezeti konföderációktól az oldal véleményének kialakítására. Tekintettel a még le nem zárult belső egyeztetésre inkorrektnek nevezte a Liga Szakszervezetek idő előtti megnyilvánulását a témában.
2008.08.21. 15:28
 
 
Nincs magyar áldozata a madridi repülőgép-balesetnek
Nincs magyar áldozata a madridi repülőgép-szerencsétlenségnek - mondta a kormányszóvivő csütörtökön Budapesten. Budai Bernadett közölte, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök táviratban fejezte ki részvétét a spanyol kormányfőnek. A madridi magyar nagykövetség jelentése szerint nincs magyar érintettje a szerencsétlenségnek - közölte a szóvivő a kormányülést követő sajtótájékoztatón. Mint elmondta, a tragédiát követően a magyar konzul a madridi repülőtéren személyesen tájékozódott, a nagykövetség pedig felvette a kapcsolatot az illetékes magyar szervekkel.
2008.08.21. 15:00
 
 
Mélyponton a brit munkapiacra érkező kelet-európaiak száma
Az Európai Unió 2004-es keleti bővítése óta most dolgozik a legkevesebb kelet-európai Nagy-Britanniában, miután a világgazdasági lassulás nem kímélte a brit gazdaságot sem. A brit belügyminisztérium adatai szerint az idei második negyedévben 40 375-en jelentették be nagy-britanniai munkavállalási szándékukat Csehországból, Észtországból, Magyarországról, Lettországból, Litvániából, Lengyelországból, Szlovákiából és Szlovéniából. Az első negyedben 48 505-en, tavaly az utolsó negyedévben 53 970-en voltak.
2008.08.21. 14:58
 
 
Kiterjesztették a gazdablokádot az almatermelők Szabolcsban
Az ipari alma alacsony felvásárlási ára miatt tiltakozó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei almatermelők a korábbi tervekkel szemben nemcsak az Agrana Magyarország Kft. vásárosnaményi feldolgozóüzemét veszik blokád alá a jövő hétfőn, hanem ugyanennek a cégnek a kisvárda-anarcsi telepét is - közölte Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója. Az agrár-érdekképviseleti vezető szerint a demonstráció kiterjesztésére azért van szükség, mert a gazdálkodók azt az információt kapták, hogy az Agrana vásárosnaményi telepe helyett hétfőtől kisvárda-anarcsi feldolgozójában akarja átvenni a feldolgozásra szánt almát. Ezért az almatermelők hétfőtől szeptember 15-ig ezt a feldolgozót is blokád alá veszik.
2008.08.21. 14:41
 
 
Megszületett Matt Damon második lánya
Másodszor is apa lett Matt Damon: az amerikai filmsztár argentin felesége, Luciana Bozan Barroso szerdán egészséges kislánynak adott életet. "Gyönyörű, egészséges gyerek és az egész család nagyon boldog" - mondta Damon szóvivője. A 37 éves színész korábban elárulta, hogy csak a szülőszobában, a gyermeket megpillantva döntik majd el, hogy mi legyen a neve. A választás végül a Gia Zavala névre esett. Az Oscar-díjas filmszínész öt évvel ezelőtt habarodott bele Barrosóba, egy miami éjszakai bár pincérnőjébe, és 2005-ben be is kötötte a fejét. Első kislányuk, Isabella 2006 júniusában született. A sztár 32 éves feleségének egy korábbi kapcsolatból is van egy kislánya, a 10 éves Alexia, a fiú-lány arány Damonéknál így már egy a négyhez.
2008.08.21. 13:33
 
 
Nincs konkrét időpontja Gyurcsány és Fico találkozójának
Nincs konkrét időpontja Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök hivatalos találkozójának, amelyre a csütörtöki pozsonyi sajtóban megjelent értelmezés szerint szeptemberben kerülne sor. A szlovák kormányfő tavaly októberben hívta meg hivatalos szlovákiai látogatásra Gyurcsányt, aki azóta sem tett eleget a meghívásnak, mert Robert Fico szótlanul tűri, hogy koalíciós partnere, a magyarellenességéről elhíresült Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke sorozatosan tesz sértő, magyarellenes, történelemhamisító és nemzetgyalázó kijelentéseket.
2008.08.21. 13:30
 
Gráf: a magyar mezőgazdaság őrzi pozícióját Európában
A magyar mezőgazdaság megőrizte pozícióit Európában az ország európai uniós csatlakozása óta, és az agrárdiplomácia feladata, hogy ezeket a pozíciókat a jövőben tovább erősítse - mondta Gráf József, földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Az agrárminiszter a XV. Szentlőrinci Gazdanapok megnyitóján mondott beszédében utalt rá: az agráriumnak tavaly 4,6-4,7 milliárd eurós exporttal és 3,2 milliárd euró értékű importtal minden idők legnagyobb pozitív kereskedelmi szaldóját sikerült elérnie. Úgy vélte, nincs még egy ágazata a gazdaságnak, amely ilyen mértékben tudna hozzájárulni az ország költségvetéséhez. Szavai szerint ez is mutatja, hogy a mezőgazdaságot nem lehet leírni, Magyarország mindig is agrárország volt.
2008.08.21. 12:49
 
 
Peking 2008, vízilabda: negyedik a magyar női vízilabda válogatott
A negyedik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott a pekingi olimpián, miután a bronzéremért rendezett mérkőzésen büntetőlövésekkel, 12-11-re kikapott az ausztrál csapattól. A nyitónegyed végén 2-2-re álltak, majd a félidőre a magyar csapat 5-3-ra elhúzott. Az előny az utolsó negyedre aztán elfogyott, a rendes játékidő végén 7-7-re álltak a csapatok, így hosszabbítás következett. Az első három percben az ausztrálok szereztek gólt, majd Kisteleki 17 mp-cel a vége előtt egyenlített 9-9-re. Az 5-5 főt érintő büntetőpárbajban az ellenfélnél Beadsworth és Cuffe, magyar részről Györe és Stieber rontott, majd a sorsdöntő ötméterest Drávucz kihagyta. A 2004-es athéni játékokon a csapat a hatodik helyen végzett.
2008.08.21. 12:39
 
 
Folytatódik az egyeztetés a gyülekezési törvényről
Folytatódik a gyülekezési törvény módosításával kapcsolatos ötpárti egyeztetés - jelentette be Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke csütörtökön Budapesten, miután találkozott az öt parlamenti párt képviselőjével. A házelnök emlékeztetett, hogy az öt közjogi méltóság nyári találkozóján arra kapott felkérést, hogy folytassa a gyülekezési törvénnyel kapcsolatos egyeztetést. Szili Katalin a nap folyamán tartott megbeszélésről elmondta: elhangzott olyan vélemény is, miszerint a jogi szabályozás megfelelő, a végrehajtást kell erősíteni, de az ezzel kapcsolatos véleményeket az öt parlamenti párt képviselőjének kell egyeztetni.
2008.08.21. 12:34
 
 
Az EB felfüggesztette Romániában a SAPARD programot
Az Európai Bizottság felfüggesztette ideiglenesen Romániában a SAPARD program keretében nyertes pályázatok kifizetését - jelentették csütörtökön román hírforrások. Dacian Ciolos román mezőgazdasági miniszter csütörtökön kijelentette: Románia azt kockáztatja, hogy elveszíti hitelét az Európai Bizottság előtt. A tárcavezető jelezte: ez utóbbi miatt jobban aggódik, mint az uniós támogatás esetleges elveszítése miatt. Hozzátette: Brüsszel azt kéri, hogy a programot lebonyolító román ügynökség javítson a kifizetések ellenőrzési mechanizmusán.
2008.08.21. 12:24
 
 
Peking 2008, öttusa:Horváth a 19, Balogh a 26. helyen végzett
Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor pedig a 26. helyen végzett a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében. A magyarok közül a tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth 5272, míg Balogh 5064 ponttal zárt. Horváth Viktor a lovaglás előtt még a hetedik, Balogh Gábor a 15. volt. A lovaglás egyik magyar versenyzőnek sem sikerült, mindketten leestek a lóról, ezért az utolsó szám, a futás előtt Horváth a 16. Balogh a 20. helyről várhatta a folytatást. A 3000 méteres futást követően a magyarok még egy kicsit hátracsúsztak, így Horváth a 19. helyen, Balogh pedig a 26. helyen zárta a versenyt, amelyet az orosz Andrej Mojszejev, a címvédő 5632 ponttal nyert.
2008.08.21. 12:17
 
 
Újra összeáll a Destiny’s Child
Hamarosan az eredeti felállásban várja a rajongókat az egykor ünnepelt popcsapat.
2008.08.21. 12:11
 
 
Két gént hoztak kapcsolatba a bipoláris zavarral
Két, az agyi idegsejtek aktivitását befolyásoló gén kulcsszerepet játszhat abban, kialakul-e a bipoláris zavar, amelyben a depresszió és a mániákus viselkedés drámai szélsőségei között ingadozik a páciens - közölte egy nemzetközi kutatócsoport a Nature Genetics című szakfolyóiratban. A bipoláris zavarral élő emberek körében nagyobb valószínűséggel fordult elő két gén (az ANK3 és a CACNA1C jelű) meghatározott változata. A két gén által kódolt fehérjék részt vesznek a nátrium- és kalciumionok agyi neuronok sejthártyáján át történő mozgásának szabályozásában, ami az idegsejtek aktivitását befolyásolja.
2008.08.21. 12:01
 
The Qualitons
A hatvanas és hetvenes évek funk-, progresszív soul- és beatzenéjének, illetve a magyar lemezkiadás elfeledett darabjainak állít emléket instrumentális klubzenéjével a nemrégiben alakult Qualitons tánczenekar. A tagsága alapján hagyományőrző-szupergruppként is aposztrofálható csapat külön hangsúlyt fektet a hazai tánczene méltatlanul elfelejtett korszakának felidézésére és az eredeti hangzásra. Zenéjükre éppúgy hatással voltak Zalatnay Sarolta, az Atlantisz, a Skorpió és a Bergendy felvételei, mint akár Fela Kuti, Quincy Jones, a Stark Reality vagy a Meters.
2008.08.21. 11:55
 
 
Anitime - Animációs filmfesztivál
Anitime címmel augusztus 29. és 31. között rajzfilmfesztivált rendeznek a Kossuth moziban. A választékban olyan filmek is helyet kaptak mint a Persepolis vagy a Kirikou és a boszorkány folytatása, a Kirikou és a vadállatok című francia rajzfilm. Több anime mellett bemutatják a szerb-amerikai koprodukcióban készült Film Noir című remeket is.
2008.08.21. 11:49
 
 
Háromszáz BKV-ellenőr és forgalomirányító segíti az utasokat az átállásban
Háromszáz BKV-jegyellenőr és forgalomirányító segíti az utasokat az új paraméterkönyv bevezetése miatti átállásban; csütörtök hajnalban lépett életbe a BKV Zrt. új menetrendjének első üteme - közölte a BKV. A metróban és a gerincvonalakon közlekedő felszíni járműveken is tájékoztatják a változásokról utasokat. Az új paraméterkönyv bevezetése első szakaszának megfelelően a menetrendekben rögzített valamennyi forgalmi és műszaki feltételnek eleget tudott tenni. Szerződéses partnereivel közösen üzemkezdetkor összesen 1235 autóbuszt, 108 trolibuszt, valamint 400 villamost helyezett forgalomba.
2008.08.21. 11:45
 
Újabb orosz egységek vonulnak ki Grúziából
Az orosz észak-kaukázusi 58. hadsereg újabb egységei vonultak vissza Grúzia területéről csütörtökön - közölték az Interfax hírügynökséggel a moszkvai védelmi minisztériumban. A bejelentés szerint a békefenntartó erők támogatására kirendelt katonai egységek közül a második vonalból vonulnak most vissza. Csütörtökön reggel az Interfax tudósítója Chinvaliból már jelentette, hogy egy Grúzia felől érkezett nagy menetoszlop - benne számos harckocsival és páncélozott járművel - elérte a várost, és megállás nélkül továbbhaladt (az Oroszországhoz tartozó) Észak-Oszétia felé.
2008.08.21. 11:23
 
 
Cadillacfüggő ember: 53-at vett
Annyira rászokott a Cadillacre, hogy már 53-at vett az autótípusból egy 84 éves férfi az Egyesült Államokban. Nem egyszerre, hanem évente, pontosan minden esztendőben egyet. A régit viszont nem tartotta meg, így mindig csak egy volt neki. A bácsi 1955-ben kapott rá a Cadillacekre. Ugyanabba az autókereskedésbe jár már 22 esztendeje, így aztán, amikor eljön az éves csere ideje, nyugodtan mondhatja az eladónak - akár egy kocsmatörzsvendég a csaposnak: "A szokásosat." Amúgy egész évben a cserére spórol.
2008.08.21. 11:18
 
 
Hámozáskönnyített narancs lustáknak
Idegkímélő, "hámozáslight" narancsot hoztak forgalomba Nagy-Britanniában: könnyebb lehántani a héját, mint a többi fajtának. A forgalmazó áruházlánc szóvivője szerint az Ausztráliában termett narancsot 35 másodperc alatt meg lehet pucolni, jóval gyorsabban, mint a "hagyományosakat" - azt azonban nem mondta, hogy átlagosan pontosan mennyi ideig tart az utóbbiak "vetkőztetése". Az újdonságot elsősorban lustáknak és gyengébb idegzetűeknek ajánlja a szóvivő.
2008.08.21. 11:02
 
 
John Lennon gyilkosa már szégyelli magát
Immár szégyelli magát tettéért John Lennon gyilkosa, Mark David Chapman, akinek tíz nappal ezelőtt újra elutasították feltételes szabadlábra helyezését. Az 53 éves gyilkos, akinek kérelmét immár ötödször vetették el, a bíróság előtti meghallgatás nyilvánosságra hozott jegyzőkönyve szerint elmondta: most már tudja, hogy milyen súlyos bűnt követett el, hogy Lennon megölésével nemcsak feleségének, gyermekeinek okozott nem múló fájdalmat, hanem mindazoknak is, akik ismerték őt. "Elismerem, hogy egy 25 éves fiatalember nem tudta felmérni, hogy egy emberi lény életét vette el. Most, 53 évesen már tudom, hogy mit jelent egy emberi élet. Nagyon sokat változtam" - mondta.
2008.08.21. 10:55
 
 
Eörsi Mátyás: Oroszország nem vonult ki Grúziából
Nem látni az orosz kivonulás jeleit Grúziában - mondta Eörsi Mátyás, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének Grúzia-raportőre és Kostantin Zhgenti, Grúzia magyarországi nagykövete csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Az SZDSZ-es politikus, aki hajnalban érkezett haza a térségből, azt mondta: láttak csapatmozgásokat, de szerintük Oroszország nem vonul ki Grúziából. Mint mondta, senki nem tudta visszaigazolni, hogy az orosz haderő eleget tesz Medvegyev orosz elnök ígéretének. Kostantin Zhgenti közölte: országát megszállták az orosz erők, amelyek beássák magukat a konfliktuszóna legfontosabb pontjain.
2008.08.21. 10:45
 
 
Peking 2008, kenu: Vajda Attila döntős C-1 500 méteren
Vajda Attila kenu egyes 500 méteren bejutott a szombati döntőbe a pekingi olimpián, miután középfutamában az első helyen végzett. Vajda ott lesz a pénteki 1000 méteres fináléban is. A szegedi klasszis szinte egyből a rajt után az élre állt és féltávhoz is ő érkezett elsőként Mironcic és Oldershaw előtt. A második 250 m-en "megérkezett" hozzájuk a lengyel is, de a magyart ez nem zavarta, szó szerint rátett még egy lapáttal, és jelentősnek nevezhető előnnyel elsőként haladt át a célvonalon. A másik futamban a címvédő német Andreas Dittmer nagy meglepetésre nem tudta kvalifikálni magát a legjobb kilenc közé. Vajda 1000 m-en egyenes ágon jutott a pénteki fináléba.
2008.08.21. 10:15
 
 
Közkinccsé teszi az EU az uniós finanszírozású kutatási eredményeket
Korlátlan internetes hozzáférést tesz lehetővé az Európai Bizottság azon kutatási eredmények egy részéhez, amelyek európai uniós keretek között és finanszírozással folyó programok nyomán keletkeznek. Brüsszel célja a döntéssel az, hogy az eredményeket minél gyorsabban széles körben megismerhessék, és ezzel gyorsabb haladást érhessenek el az oktatás, az innováció és a kutatásfejlesztés terén. A kutatók jogainak védelme érdekében 6-12 hónapos késéssel publikálják a világhálón az érintett projektek eredményeit, elsősorban az egészségügy, energiaügy, környezetvédelem, társadalomtudományok és információs technológia területén.
2008.08.21. 10:15
 
Eltűnnek a hagyományos akkumulátorok
A hétköznapi használati tárgyak áramellátását biztosító hagyományos akkumulátorokat akár 10 éven belül felválthatják a hatékonyabb, és hálózati töltést nem igénylő üzemanyag cellák - mondta Herbert Frankenstein, a BASF vegyipari vállalat közép- és kelet európai központjának vezetője a cég "Innovatív megoldások seregszemléje" címmel a héten Bécsben szervezett rendezvényén.
2008.08.21. 10:02
 
 
Peking 2008, kajak: Vereckei Ákos döntős K-1 500 méteren
Vereckei Ákos kajak egyes 500 méteren bejutott a szombati fináléba a pekingi olimpián, miután középfutamában a harmadik helyen végzett. Önmagához képest jól kezdett az ebben a számban háromszoros vb- és ötszörös Eb-első Vereckei - aki az 1000 m-es négyes tagjaként már bejutott a döntőbe -, féltávnál a negyedik helyen lapátolt, majd az utolsó száz méterre másodikként érkezett Janicot üldözve. A hajrára aztán kissé elfáradt, így végül Larsen megelőzte, de így is magabiztosan szerezte meg a harmadik, még továbbjutó helyet.
2008.08.21. 09:57
 
 
Gyurcsány és Fico szeptemberben találkozik
Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök szeptemberben kerít sort egy éve esedékes találkozójukra - jelentették be Pozsonyban. Robert Fico tavaly októberben hívta meg hivatalos szlovákiai látogatásra Gyurcsány Ferencet, de a szlovák-magyar viszonyban kialakult feszültségek miatt erre azóta sem került sor. Azt, hogy a miniszterelnöki találkozónak a közeljövőben mégis szerét ejtik, Heizer Antal pozsonyi magyar nagykövet jelentette be Pozsonyban, a magyar nemzeti ünnep alkalmából adott szerda esti fogadáson, ahol Robert Fico is megjelent. A találkozó tényét Fico is megerősítette, de annak pontos dátumát és helyszínét nem árulta el.
2008.08.21. 08:22
 
 
Peking 2008, öttusa: közepesen vívott Horváth és Balogh
Két szám után Horváth Viktor a kilencedik, Balogh Gábor pedig a 12. helyen áll a pekingi olimpia férfi öttusaversenyében. Balogh (19 győzelem/16 vereség, 856 pont) a tizedik helyen zárta a vívást, Horváth (16/19, 784) pedig a huszonegyediken. Mojszejev és Csien Csen-hua nyerte a legtöbb asszót (26/9, 1024 pont), de nagyon jól vívott az előzőleg a lövészetben is remeklő Svoboda (23/12, 952) is. Összetettben leginkább a címvédő Mojszejevnek nőtt meg az esélye a győzelemre, mivel úszásban és futásban is a legjobbak közé tartozik.
2008.08.21. 07:38
 
 
Pókerező hollywoodi sztárok: kevés a színészkedési rutin
Reneszánsza van a pókernek Amerikában. Nemcsak a profik ülnek le egyre nagyobb számban a zöld asztalhoz, hanem rákapnak a hollywoodi sztárok is. Az üzleti lehetőséget megszimatolva a honlapok is bemutatják az érdekesebb versenyeket, pókeriskolák nyílnak. Charles R.Nesson volt harvardi professzor pedig létrehozta a Global Poker Strategic Thinking Societyt, amely a póker pozitív hatásainak ismertetését tűzte ki célul. A professzor szerint a póker fejleszti az elemzési képességet és megtanít uralkodni az érzelmeken.
2008.08.21. 07:22
 
Az elsősöknek 30 ezer forintba kerülhet az iskolakezdés
Már csak tíz napot pihenhetnek a diákok és véget ér a csaknem két és fél hónapos vakáció; szeptember 1-jén mintegy 1,4 millió diák számára kezdődik meg a 2008/2009-es tanév. Az idén az MTI számításai szerint mintegy 30 ezer forintba kerülhet a tanévkezdés azoknak a szülőknek, akiknek a gyermeke először veszi hátára az iskolatáskát. Az országos tanévnyitót Hatvanban tartják. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint az új tanévben az általános iskolákban 101 ezer, a szakközépiskolákban 46.300, a gimnáziumokban 43.300, a szakiskolákban 31.700, míg a speciális szakiskolákban 2.800 elsős ül be az iskolapadba.
2008.08.21. 07:05
 
 
Házaspár kettős telitalálata a lottón
Két telitalálatot ért el lottón egy házaspár egymástól lényegében függetlenül az Egyesült Államokban: a férj és a feleség külön játszottak, de mindketten a férj szisztémájával. Nyereményük fejenként 50-50 millió forintnyi dollár. A férj könyvelő és a matematikai feladványok rajongója. Állítása szerint kifejlesztett egy formulát, amely már húsz év óta segít neki nyerni a lottón, bár ekkora összeget még sohasem zsebelhetett be. Felesége - aki amúgy a főnöke a munkahelyén - engedélyt kért tőle, hogy játszhasson ugyanazokkal a számokkal. A szelvényeket egészen máshol vették, a férj egy benzinkútnál, a nej egy boltban. Hogy miként osztoznak meg, nem tudni, de normális esetben megy minden a közösbe.
2008.08.21. 05:33
 
Peking 2008, birkózás: Aubéli Ottó nem jutott elődöntőbe
A 120 kg-ban érdekelt Aubéli Ottó két menetben kikapott a negyeddöntőben a pekingi olimpia szabadfogású birkózóversenyeinek utolsó napján. A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar a palaui Florian Temengil után a 2000-es nyári játékok orosz bajnokával, a már szlovák színekben versenyző David Musulbesszel találkozott. A már 36 éves ellenfél - aki 2001-ben és 2002-ben világbajnokságot nyert - igazolta klasszisát, az első két percben kétszer is a váci versenyző mögé került, közben egyszer kilépett, de így is 2-1-re hozta a szakaszt. A folytatásban a rivális ismét kétszer Aubéli mögé került, ezzel a menet és végül a mérkőzés is 2-0-ra az övé lett.
2008.08.21. 05:29
 
 
Szex helyett pucér vesszőfutás a rendőrségre
Szex helyett bő 3 kilométert futhatott pucéran a rendőrségre egy férfi Németországban, mert ellopta az összes ruháját egy nő. A 24 éves hölggyel késő este egy bárban ismerkedett meg a 40 éves férfi. A nő kicsábította a közeli erdőbe, ahol a forró vérű férfi rögvest nekivetkezett, ám hamarosan hűlt helyét találta mind a nőnek, mind a ruhájának, benne 24 ezer forintnyi eurójával. Jobb híján elindult a legközelebbi rendőrőrsre, igyekezve az út és aztán az utcák sötét árnyékában maradni. Igencsak átfagyva érkezett meg, ám szerencséje volt: a megadott személyleírás alapján a rendőrség hamaorsan elfogta a ráfázott férfi vetkőztetőnőjét - adta hírül a német sajtó.
2008.08.21. 04:56
 
 
Világgazdaság: Élhetőbb lakások épülnek
Az építési előírások megváltozása miatt a jövőben kényelmesebbek, élhetőbbek lesznek a lakások - írja csütörtöki számában a Világgazdaság. A szeptember 12-én hatályba lépő új szabályozás szerint a legkisebb szoba mérete sem lehet nyolc négyzetméternél kisebb, a lakás egyik szobájának - konyha és étkező nélkül - legalább 17 négyzetméternek kell lennie, a háromemeletes épületekbe is liftet kell szerelni, a hatlakásosnál nagyobb házakba pedig - 2013-tól - garázst kell építeni. Új szabály az is, hogy az otthonok legalább egyik hálószobájának "benapozottnak" kell lenni, azaz február 15-én minimum egy órán át be kell sütnie a napnak.
2008.08.21. 04:44
 
 
Peking 2008, birkózás: Aubéli Ottó a nyolc között
A 120 kg-ban érdekelt Aubéli Ottó magabiztos győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe a pekingi olimpia szabadfogású birkózóversenyeinek utolsó napján. A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar első mérkőzésén a palaui Florian Temengillel akaszkodott össze, aki ideális edzőpartnernek bizonyult. Az első menetet Aubéli két mögékerülés és egy pörgetés után 4-0-ra hozta, majd a folytatás sem alakult rózsásabban az idei óceániai bajnok számára: a váciak kitűnősége kétszer mögé került, kétszer pörgette őt, ráadásul ki is lépett, így 33 másodperccel a vége előtt kialakult a 7-1, ami a menet és egyben a találkozó végét jelentette. Aubéli a negyeddöntőben a 2000-es nyári játékok orosz bajnokával, a már szlovák színekben versenyző David Musulbesszel találkozik.
2008.08.21. 04:40
 
 
New Haven: Mauresmo lesz Szávay ellenfele a nyolc között
A francia Amélie Mauresmo lesz Szávay Ágnes ellenfele a New Haven-i tenisztorna negyeddöntőjében. A korábbi világelső a nyolcaddöntőben az ötödik helyen kiemelt svájci Patty Schnydert búcsúztatta. Szávay és Mauresmo eddig még nem találkozott egymással.
2008.08.21. 03:00
 
 
A Madridban lezuhant gép utasai között vélhetően nem voltak magyarok
Feltehetően nincs magyar áldozata a madridi repülőgép-szerencsétlenségnek: a spanyol légitársaság, a Spanair közzétette szerda késő este a lezuhant repülőgép utasainak listáját, de a névsorban nem található magyar névre utaló család- vagy keresztnév - közölte az Wirth László, Magyarország madridi nagykövetségének első tanácsosa, miután a külképviselet alkalmazottjai áttekintették a névsort. A listán az utasok állampolgársága nincs feltűntetve, csak a nevük szerepel, ráadásul a kereszt- és családi nevük egybevonva. Wirth szerint a spanyol média hét külföldi utasról adott hírt, de közöttük nincsenek magyarok.
2008.08.21. 00:07
 
 
121 embert láttak el a mentők az ünnepi rendezvények alatt
Összesen 121 embert kellett ellátnia a mentősöknek az augusztus 20-i rendezvények helyszínein a nap folyamán; a legtöbbjüket helyben részesítették elsősegélyben - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerdán. Győrfi Pál tájékoztatása szerint 114 embernek tudtak a helyszínen azonnali segítséget nyújtani, például orvosságot adni, ám további ellátásukra nem volt szükség. Hét embert vittek kórházba, köztük két szív-, és egy cukorbeteget. Ketten a hőséget nem bírták, ketten pedig az alkoholt; utóbbiakat a mentők a detoxikálóba szállították. A mentőszolgálat az augusztus 20-i nagyobb fővárosi rendezvények helyszínén sürgősségi bázisokat állított fel, hogy azonnal segíthessenek a bajbajutottaknak.
2008.08.21. 00:01
 
 
1,4 millióan nézték az ünnepi tűzijátékot Budapesten
Lezajlott a hagyományos augusztus 20-i ünnepi tűzijáték Budapesten; a budai és pesti rakpartokról, a Gellérthegyről, a Várhegyről, a Naphegyről, a dunai hajókról, valamint a környező utcákról a becslések szerint mintegy 1,4 millióan nézték a 22 percig tartó látványosságot - közölte a kormányszóvivő. Idén nyolc helyről lőtték fel a fényjátékot: a Lánchíd déli járdájáról, az Erzsébet híd északi járdájáról, a Citadella belső udvaráról, várfaláról és a Citadella szálloda tetejéről, valamint három dunai kompról. Az állami ünnepség rendezvényeit nettó 241,6 millió forintért valósította meg a közbeszerzési pályázaton nyertes, a Pyro-ker 2000. Kft., az Omega Trading Kft. és a Privatex-pyro Hungary Kft. alkotta konzorcium.
2008.08.20. 20:35
 
 
Barátságos labdarúgó-mérkőzés: Magyarország-Montenegró 3-3
A szeptemberi Dánia és Svédország elleni világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott Montenegróval a Puskás Ferenc Stadionban. Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata legközelebb szeptember 6-án Dánia, majd 10-én Svédország ellen lép pályára vb-selejtező mérkőzéseken. Eredmény: Magyarország-Montenegró 3-3 (1-1), Puskás Ferenc Stadion, 3000 néző, gólszerzők: Priskin (29.), Hajnal (55., 87., a másodikat 11-esből), illetve Jovetic (45., 68., előbbit 11-esből), Vukcevic (52.).
2008.08.20. 20:11
 
 
Árszabályozási törvénnyel készülnek az euró bevezetésére Szlovákiában
A szlovák kormány szerdán törvényjavaslatot fogadott el arra, hogy jövőre árszabályozással avatkozhasson be a kiskereskedelmi árak alakulásába, ha az euró bevezetése miatt megugrana az infláció. Szlovákiában a felmérések szerint a lakosság erősen tart attól, hogy az euró bevezetését a kereskedelem esetleg burkolt áremelésekre használja ki, az átszámítások és kerekítések révén. Korábbi nyugat-európai felmérések szerint a lakosság a hivatalosan kimutatottnál jóval nagyobb inflációt érzett például Franciaországban vagy Olaszországban, az euróbankjegyek és -érmék 2002-es bevezetése után.
2008.08.20. 19:15
 
A frakcióvezetőkkel egyeztet a házelnök csütörtökön
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a frakcióvezetőkkel egyeztet csütörtökön. Az MTI információi szerint a gyülekezési törvény és a "gyűlöletbeszéd" lesz napirenden a megbeszélésen. Szili Katalin az MTI-nek elmondta: szeretné, ha kiderülne, hogy mi a frakciók álláspontja a kérdésben, min és milyen irányban szeretnének változtatni. A házelnök kitért arra is, hogy a jövő héten megkezdi az őszi ülésszakot megelőző szokásos egyeztetéseket. Először külön-külön találkozik a képviselőcsoportok vezetőivel, majd szeptember első hetében közösen is összeülnek.
2008.08.20. 18:51
 
 
EP-képviselők szerint békefenntartókat kell küldeni a Kaukázusba
Az Európai Parlament Grúziában járt küldöttsége sürgeti az Európai Uniót, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolódjon be a békefenntartó tevékenységbe a dél-oszétiai konfliktusövezetben. A delegáció tagjai szerdán Brüsszelben nyilatkoztak, mielőtt a külügyi bizottságban meghallgatták Eka Tkeselasvili grúz külügyminisztert és Jean-Pierre Jouyet államtitkárt, az EU soros elnökségének képviselőjét. A képviselők úgy vélték, a térségben még semmi nem rendeződött, és fontos lenne a nemzetközi missziók gyors érkezése. Elmar Brok, a külügyi bizottság korábbi elnöke egyúttal óvott attól, hogy Oroszországot elszigeteljék, például kereskedelmi világszervezeti (WTO) tagságának akadályozásával vagy a G8-as országcsoportból való kizárásával.
2008.08.20. 18:50
 
 
Fővárosi közgyűlés: lemondott mandátumáról Dancs Gábor
Lemondott fővárosi képviselő-testületi mandátumáról Dancs Gábor szabad demokrata politikus, aki az MTI-nek szerdán azzal magyarázta döntését, hogy ajánlatot kapott a versenyszférából. "A politika után szakmai vonalon szeretném folytatni a pályámat" - nyilatkozta; hozzátette, nem politikai, hanem magánéleti okok állnak döntése hátterében. Emlékeztetett arra: a képviselőséggel együtt frakcióvezető-helyettesi, közlekedési tanácsnoki és bizottsági megbízatásai is megszűnnek. Mint mondta, a lépésről kedden telefonon tájékoztatta John Emese fővárosi SZDSZ-frakcióvezetőt, de a képviselőcsoport következő ülésén, ahol a téma napirenden szerepel, részt vesz majd.
2008.08.20. 18:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314[2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista