2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Móri ügy: nem a bv a felelős N. László naplójának kijutásáért
Nem terheli felelősség a fogva tartó büntetés-végrehajtási intézetet amiatt, hogy a móri bankrablással meggyanúsított és az előzetes letartóztatása alatt öngyilkosságot elkövető N. László naplója kikerült az intézetből - derült ki a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivőjének az MTI megkeresésére hétfőn megküldött válaszleveléből. A szóvivő hozzátette: a vizsgálat során semmilyen adat nem merült fel arra, hogy az intézet dolgozói közül bárki is segített volna az önvallomás kijuttatásában. A szóvivő tájékoztatása szerint bizonyítottá vált, hogy amíg a gyanúsított előzetes letartóztatásban volt, addig kizárólag a jogszabályban engedélyezett módon tartott kapcsolatot.
2008.08.25. 17:00
 
 
Ritka agydaganattal összefüggésbe hozható gént találtak
Ritka, gyerekkori agydaganat, a neuroblasztóma örökletes formájának hátterében álló gént azonosított egy nemzetközi kutatócsoport. Eredményüket a Nature című tudományos lap legutóbbi száma közölte. Az amerikai, olasz és belga kutatókból álló csoport az ALK jelű gén egyik változatáról állapította meg, hogy felbukkanása erősen kapcsolódik a neuroblasztóma kialakulásához. Közlésük szerint már több gyógyszercég dolgozik olyan szer fejlesztésén, amelynek ez a gén a célpontja. A gén mutáns változatait néhány tüdőrákos és limfómás esetnél is kimutatták korábban.
2008.08.25. 16:29
 
 
2011 végéig kivonják a külföldi csapatokat Irakból
Legkésőbb 2011 végéig kivonják a külföldi csapatokat Irak területéről - jelentette be hétfőn Núri al-Máliki iraki miniszterelnök Irak és az Egyesült Államok megállapodására hivatkozva. "Megegyezés született a két fél között arról, hogy 2011 után egyetlen külföldi katona sem tartózkodik majd Irak területén" - idézte Núri al-Málikit a kormányfői hivatal közleménye. Washingtonban viszont hangsúlyozták: nincs még végleges megállapodás. "Amiről a tárgyalók megegyeztek, az egy megállapodás-tervezet" - közölte az iraki bejelentést követően Robert Wood amerikai külügyminisztériumi szóvivő.
2008.08.25. 15:50
 
 
Egyes felmérések szerint Biden javít Obama esélyein
Joe Biden szenátor kiválasztása az alelnökjelölti posztra javít a leendő demokrata párti elnökjelölt, Barack Obama esélyein - derült ki a Zogby intézet gyorsfelméréséből. A CNN hétfői adatai szerint azonban Obama Bidennel az oldalán még nem húzott el a republikánus vetélytárstól, John McCaintől. A Zogby közvélemény-kutató intézet adatai szerint az amerikai szavazók 43 százaléka látja úgy: jó döntés volt Obama részéről, hogy Bident választotta társául a novemberi választásra. Ellenkezőképpen vélekedik, rossz döntésnek érzi ezt a megkérdezettek 25 százaléka.
2008.08.25. 15:30
 
 
Peking 2008: árverés az aranyérmes vízilabdázók tárgyaiból
Hétfőtől egy héten át tart a Vodafone által meghirdetett jótékonysági árverés, melyen többek között a pekingi olimpia férfi vízilabdatornájának döntőjében, a magyar-amerikai találkozón használt labdák egyikére is lehet licitálni. A becses játékszer mellett a Pekingben harmadik ötkarikás aranyát begyűjtő Kásás Tamás úszónadrágjára, Benedek Tibor fürdőköpenyére, illetve a vasárnaptól kétszeres győztes Madaras Norbert úszósapkájára lehet szavazni, valamint a világbajnok női csapat kapitányának, a társaival a kínai fővárosban negyedik helyig jutó Stieber Mercedes úszódresszére is lehet licitálni. Az árverés a www.vodapolo.hu oldalon keresztül zajlik, a zárásra vasárnap éjfélkor kerül sor.
2008.08.25. 15:10
 
Az IMF csökkentette globális növekedési előrejelzését
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) csökkentette az idei és jövő évre szóló globális növekedési előrejelzését. A G-20 találkozóra készített jelentés szerint az idei évre már csak 3,9 százalékos növekedést várnak, a múlt hónapban kiadott Világgazdasági Kilátásokban jelzett 4,1 százalékos prognózis helyett. A jövő évre a mostani előrejelzés 3,7 százalékról szól, korábban még 3,9 százalékot valószínűsített a valutaalap.
2008.08.25. 15:01
 
 
Letartóztatták a fotómodell-gyilkosság gyanúsítottjait
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság a fotómodell meggyilkolásával vádolt két fiatalt - derül ki a Fővárosi Bíróságnak az MTI hétfői megkeresésére küldött válaszleveléből. "A Budai Központi Kerületi Bíróság B. L. és társa ellen emberölés bűntette miatt indult büntetőügyben elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását" - olvasható a bírósági válaszlevélből. Mint írták, a végzés nem jogerős, mert az ellen a gyanúsítottak és az egyik védő fellebbezett. A gyilkossággal gyanúsított T. Adriennt és B. Lászlót egy nyíregyházi panzióban fogták el szombaton. Áldozatukat, egy fotómodell holttestét augusztus 12-én egy járókelő találta meg a főváros XXIII. kerületben, az M5-ös autópálya 18-as kilométerénél lévő erdei úton.
2008.08.25. 15:00
 
A jegybank és kormány 2010-re 3 százalékos inflációs célt tűzött ki
Kétéves időhorizonton, 2010-re kívánja megvalósítani a jegybank a kormánnyal közösen a 3,0 százalékos inflációs célt - jelentette be hétfőn közös tájékoztatón Veres János pénzügyminiszter és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. A korábbi, 2005 augusztusában meghatározott középtávú inflációs cél szintén 3,0 százalék volt, plusz/mínusz egy százalékos hibahatár mellett. Az éves átlagos infláció 2006-ban 3,9 százalék, 2007-ben 8 százalék volt, az idén az MNB prognózisa szerint 6,3 százalék, jövőre 4,1 százalék lesz.
2008.08.25. 14:45
 
 
MNB: 2,2 százalékos GDP-bővülés 2008-ban
A Magyar Nemzeti Bank hétfőn közzétett inflációs jelentésében 2008-ra 2,2 százalékos GDP-növekedést prognosztizál, akárcsak ez év májusában. Az idei export növekedését 10,1 százalékra, míg az import bővülését 8,8 százalékra várják a jegybank szakértői. A GDP-bővülést 2009-re 2,6 százalékra valószínűsítik, míg az export növekedését 7,4 százalékra, az import bővülését 7,5 százalékra jövendölik.
2008.08.25. 14:21
 
 
Az MNB 6,3 százalékos inflációt prognosztizál 2008-ra
Erre az évre továbbra is 6,3 százalék, a jövő évre pedig a korábban várt 4,2 százalék helyett 4,1 százalék éves átlagos inflációt prognosztizál a Magyar Nemzeti Bank hétfőn kiadott inflációs felülvizsgálati jelentésében. Ez év decemberére 5,4 százalékos, a jövő év végére 3,7 százalékos fogyasztói árindexet vár a jegybank, a középtávú 3,0 százalékos infláció 2010 második negyedévére érhető el.
2008.08.25. 14:13
 
 
Nem változott a jegybanki alapkamat
Nem változtatott a jegybanki alapkamat 8,5 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa hétfői ülésén. A döntés megfelel az elemzői várakozásoknak. Az alapkamat az idén május óta változatlan, az elemzők várakozásai pedig megoszlanak abban, hogy lehet-e még az idén kamatcsökkentés.
2008.08.25. 14:02
 
 
Nem kapott játéklehetőséget Robinho a spanyol Szuperkupa meccsen
Nem kapott játéklehetőséget a Real Madrid Valencia elleni, Szuperkupa-győzelmet eredményező vasárnap esti mérkőzésén Robinho, a fővárosi futballklub brazil kiválósága. A korábbi nagy kedvenc mellőzése a Marca című sportnapilap értékelése szerint egyértelmű jele annak, hogy a királyi gárdánál immár végleg lemondtak a támadó megtartásáról. Robinho helyzete hosszú ideje kérdéses, főleg az óta, hogy a médiában elkotyogta: el akarja hagyni a Realt és a londoni Chelsea-nél kívánja folytatni pályafutását. A madridi elitklub eddig nem óhajtotta elengedni a remek képességű, ördöngösen cselező csatárát, a Marca szerint azonban most fordult a kocka.
2008.08.25. 13:48
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára ezen a héten
A héten nem változtat a Mol Nyrt. az üzemanyagok nagykereskedelmi árán, s így ennek hatására nem módosulnak a kiskereskedelmi árak sem - értesült az MTI piaci forrásokból. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó két forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a 95-ös benzinét pedig augusztus 11-én mérsékelte bruttó 3 forinttal. A gázolaj átlagára jelenleg literenként 312 forint, a benziné pedig mintegy 300 forint. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A nemzetközi piacokon a kőolaj ára csak lassan emelkedik. Hétfőn az értéktőzsdék nyitása után az északi-tengeri Brent könnyűolaj hordónként 114,72 dollárba került a legközelebbi határidőre Londonban, ami 80 centtel magasabb a pénteki záróárnál.
2008.08.25. 13:25
 
 
Négy kiemelt gyógyfürdő-beruházást támogat az állam
A jövőben négy kiemelt gyógyfürdő-beruházás valósulhat meg Magyarországon, több mint 6,5 milliárd forintos állami támogatással: Hajdúszoboszlón és Szegeden új élményfürdő épül, Bükön és Zalakaroson pedig a már meglévő fürdőt fejlesztik - mondta Budai Bernadett kormányszóvivő. Hajdúszoboszlón a közelmúltban rakták le az új élményfürdő alapkövét; a beruházás végén Európa legnagyobb fürdőkomplexuma létesül - közölte. Az összesen 4,7 milliárd forintos beruházásból, 2,25 milliárd forint az állami támogatás, amelynek segítségével 2009. decemberéig épülhet meg az "Aqua Palace" nevű új fürdő Hajdúszoboszlón. Szegeden 6 milliárd forintos beruházás valósulhat meg, és 2009. októberéig épülhet fel egy új gyógy- és wellness fürdő.
2008.08.25. 12:35
 
 
Csökkent a parlagfűpollen koncentrációja
Az elmúlt évek védekezésének köszönhetően csökkent a parlagfű pollenjének koncentrációja az országban - mondta a Parlagfűmentes Magyarországért tárcaközi bizottság elnöke a kormányszóvivői tájékoztatón. Péterfia Éva beszámolt arról, hogy az elmúlt évben 1.005 esetben rendeltek el közérdekű védekezést és 1.138 alkalommal szabott ki bírságot belterületen a jegyző, 30 millió forint értékben. Az összes, - bel- és külterületen - kiszabott bírság összege tavaly 200 millió forint volt. A tárcaközi bizottság elnöke az elmúlt évek eredményének tartja azt, hogy a jogszabályváltozások következtében sikerült elérni, hogy a parlagfűvel szennyezett területről érkező bejelentés és a kényszerkaszálás között mindösszesen 4-6 nap telik el, a korábbi 90-120 naphoz képest.
2008.08.25. 12:15
 
 
Marketing Centrum: nagy fölénnyel nyerne a Fidesz
Az őszi politikai szezonnyitány kezdetén gyakorlatilag ugyanúgy állnak a pártok, mint ahogy az év elején is álltak, bár az SZDSZ kiválása a kormánykoalícióból kissé megbolygatta a pártok támogatottságát - közölte januári és augusztusi felmérései alapján a Marketing Centrum. Az augusztus közepén készült felmérése szerint a Fidesz "nagyon nagy fölénnyel nyerné" a parlamenti választást, ha "most vasárnap" lennének a választások. A pártválasztók körében 55 százalék a Fidesz támogatottsága, és ez akár kétharmadnál nagyobb mandátumtöbbséghez is elég lehetne, ha az MSZP jelenleg 29 százalékra becsülhető támogatottsága a valódi választáson is jóval 33 százalék alatt marad.
2008.08.25. 12:00
 
 
Felfalja a demencia Margaret Thatcher emlékeit
Rosszabb napokon már a mondat végére elfelejti, hogy mit akart mondani - írta anyjáról Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök lánya hamarosan megjelenő önéletrajzi kötetében. A Vaslady memóriája hetedik éve rozsdásodik. "Majdnem leestem a székről. Nem akartam hinni a fülemnek" - idézi fel Carol Thatcher, hogy milyen volt, amikor anyja 2000-ben egy családi beszélgetés közben összekeverte a boszniai háborút az egy évtizeddel korábbi falklandi háborúval. "Mindig kortalannak gondoltam őt, akinek az idő nem árthat, de az a nap egy új és rettenetes fejezetet nyitott az életünkben" - áll a kötetben, amelyből a The Mail on Sunday című vasárnapi lap közölt részleteket.
2008.08.25. 11:53
 
 
Tarlós: Demszky adjon választ a metróépítés körüli kérdésekre!
Demszky Gábor főpolgármesternek kell választ adnia a 4-es metró építése körüli kérdésekre, így arra: ki és miért felelős az 537 milliárd forintos beruházás körül - hangoztatta a fővárosi Fidesz-KDNP frakciószövetség elnöke. Tarlós István ismertette a városvezetőnek írt nyílt levelét, melyben arra vár választ, mennyi kötbért kell fizetnie a fővárosnak, ha a Fővám téri befejezetlen állomás előtt hosszabb időre meg kell állnia a fúrópajzsnak. Ezzel összefüggésben "életszerűnek" és logikusnak mondta azt az újságírói vélekedést, ami szerint a főváros érdekében állhat a fúrás Szent Gellért téri megállítása, hiszen így a pajzsok később érnek el a Fővám térig, és így kevesebb kötbért kell fizetniük.
2008.08.25. 11:30
 
 
Modern mesterművek 1910-1925
Válogatás a Grafikai Gyűjtemény legszebb alkotásaiból.
2008.08.25. 11:03
 
 
Ötlet: Rejtett fiókok
Hogy a méretre készült, art deco díszítésű szekrénysor frontfelületét ne törjék meg a szükséges fiókokkal, szekrényajtó mögé rejtették azokat. A vízszintes helyzetbe hajtható ajtót mindkét oldalán erős fémhuzalok tartják stabilan, így a fiókok könnyen és szabadon nyithatók és csukhatók.
2008.08.25. 10:57
 
 
Fehér fal
Hatalom és annak megnyilvánulásai. Magány és identitásvesztés. Önkeresés. Szobrok és emberek. Arcok, képek, arcképek. A francia szobrászzseni, Auguste Rodin életre keltett alkotásai. Testek és alakfüzérek. Arcként leselkedő, s karként kérdező figurák. Kőből és izomból.
2008.08.25. 10:55
 
 
MOZI: A spanom csaja
Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma. Így Dustiné (Justin Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi. Nincs mit tenni, az elkeseredett fiú szakemberhez fordul, aki történetesen Tank (Dane Cook), a legjobb haverja. A bármelyik lányt könnyedén megkapó és megbántó Tank ugyanis különös "szakmát" választott: frissen kirúgott férfiak ex-barátnőit viszi randizni. Méghozzá életük legrosszabbjára. Minden erejével azon van, hogy pokollá tegye a randevút, olyannyira, hogy a lány visszasírja régi pasiját, és hanyatt-homlok meneküljön egykori kedvese karjaiba.
2008.08.25. 09:53
 
 
Sláger Rádió Megaparty
1 helyszín, 10 koncert - Sláger Rádió Megaparty a 10 éves Sláger Rádiótól!
2008.08.25. 09:51
 
 
Kate Moss: Sosem voltam anorexiás
A sztár lelki szemei előtt még 15 évesen is Cindy Crawford domborulatai lebegtek.
2008.08.25. 09:39
 
 
A külföldieknél az értékpapír állomány közel fele
A belföldiek által kibocsátott közel húszezer milliárd forintnyi forgalomban lévő értékpapírból 2008. június 30-án a külföldi befektetőknél 9.265 milliárd, a belföldieknél 10.464 milliárd forintnyi értékpapír volt - közölte az MNB hétfőn. A tőzsdei részvények állománya a külföldieknél 4.535 milliárd, a belföldieknél 1.608 milliárd forintot tett ki.
2008.08.25. 09:14
 
 
Izrael megkezdte a palesztin foglyok szabadon engedését
Izrael megkezdte hétfőn mintegy kétszáz palesztin fogoly szabadon engedését annak reményében, hogy a Mahmúd Abbász mérsékelt palesztin elnöknek tett gesztussal sikerül megszilárdítani a békefolyamatot. A foglyok első csoportja néhány órával az előtt hagyhatta el a Ciszjordánia határán álló Ofer börtönt, hogy Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter újabb közel-keleti látogatást kezd a békefolyamat előre vitele érdekében. Abbász, akivel Izrael béketárgyalásokat kezdett, többször követelte az Izraelben merényletek, támadások miatt bebörtönzött 9 ezer palesztin egy részének elengedését.
2008.08.25. 09:12
 
 
A kiskereskedelmi forgalom júniusban 1,9 százalékkal csökkent
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - júniusban 1,9 százalékkal, az első félévben 2,2 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint az eladások volumene az előző hónaphoz képest 0,3 százalékkal mérséklődött. Az országos kiskereskedelmi üzlethálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2008 első félévében 2.890 milliárd forint értékű árut forgalmaztak. Az első félévben a vásárlások 53 százalékát jelentette élelmiszer- és élelmiszer jellegű termékek értékesítése.
2008.08.25. 09:03
 
 
Horn Gábor: természetes, hogy az SZDSZ újrapozícionálja magát
Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője szerint természetes, hogy az ellenzéki párttá vált SZDSZ "újrapozícionálja" magát, azt viszont cáfolta, hogy a liberális párt jobbfelé nyitna. A politikust a Magyar Nemzet egyik cikkével kapcsolatban kérdezték a Magyar Televízió Nap-kelte című hétfői műsorában, a lap szerint ugyanis a párt most próbálja újrapozícionálni magát. "Az, hogy az SZDSZ újrapozícionálja magát a politikai térben, az önmagában attól, hogy ellenzéki párttá vált, szükségszerű (...). Az, hogy jobbfelé nyitna, az semmiképp nem felel meg a valóságnak: az SZDSZ mindig is liberális párt volt, tehát értékrendben, elveiben, mondandójában, programjában az SZDSZ nem változik" - jelentette ki a ügyvivő.
2008.08.25. 09:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay két helyet visszacsúszott
Szávay Ágnes két helyet visszacsúszott, így jelenleg a 16. a női teniszezők világranglistáján. Az év utolsó Grand Slam tornája, a US Open előtt kiadott rangsort az előző héthez hasonlóan a szerb Ana Ivanovic vezeti. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Ana Ivanovic (szerb) 3612 pont 2. ( 2.) Jelena Jankovic (szerb) 3515 3. ( 4.) Serena Williams (amerikai) 3341 4. ( 3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3181 5. ( 6.) Marija Sarapova (orosz) 3131 6. ( 5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 3070 7. ( 7.) Dinara Szafina (orosz) 3047 8. ( 8.) Venus Williams (amerikai) 2586 9. (11.) Anna Csakvetadze (orosz) 2230 10. ( 9.) Vera Zvonarjova (orosz) 2117.
2008.08.25. 08:43
 
Tizenegy magyar érmet vár a Paralimpai Bizottság elnöke a paralimpián
Az augusztusi pekingi játékok zárása nem jelenti az idei olimpiai küzdelmek befejeztét. Szeptemberben a paralimpikonok mérkőznek olimpiai érmekért a kínai fővárosban. Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpai Bizottság (MPB) elnöke tizenegy magyar éremre számít. Az érmek színére nem szeretnék a nyilvánosság előtt tippelni. Vannak ezen a téren is álmaim, de annyira kicsi a különbség a versenyzők között, hogy apróságok határozzák meg a végeredményt. Egy-egy balszerencsés vagy jól sikerült mozdulat is több hellyel visszavethet, vagy előrébb segíthet egy-egy sportolót - mondta a sportvezető.
2008.08.25. 08:26
 
 
Az orosz felsőház javasolja Dél-Oszétia és Abházia elismerését
Az orosz szövetségi tanács - a felsőház - egyhangúlag elfogadott felhívással fordult hétfőn az államfőhöz, hogy ismerje el Dél-Oszétia és Abházia függetlenségét. Előzőleg Szergej Mironov, a felsőház - és az Igazságos Oroszország párt - elnöke kijelentette: Abházia és Dél-Oszétia függetlenségének elismerése nélkülözhetetlen a két nép biztonságának garantálásához, s a két terület rendelkezik az önálló állam minden kellékével. Az ülésen Szergej Bagaps, Abházia "elnöke" nagyon határozottan kijelentette: Abházia és Dél-Oszétia soha többet nem lesz a grúz állam része, és úgy vélte: a történtekért azok viselik a felelősséget, akik felfegyverezték Grúziát.
2008.08.25. 08:16
 
 
Almatermelők demonstrációja Szabolcsban
Az ipari alma alacsony felvásárlási ára miatt tiltakozó almatermelők egy hónapig tartó, folyamatos demonstrációba kezdtek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hétfő hajnalban. Elsőként Vásárosnaményban az Agrana-Juice Magyarország Kft. gyümölcsfeldolgozó telephelyét vették blokád alá mintegy száz járművel felsorakozva. Vásárosnaményban hétfő reggel 6 órakor már több, mint 100 traktor, valamint 200 személy- és teherautó sorakozott fel a termelői blokád alá vett Agrana-Juice telephelye előtt, s Budai Gyula, a MAGOSZ igazgatója szerint a tiltakozók száma nap közben tovább emelkedik majd.
2008.08.25. 07:27
 
 
Koldustörvény Thaiföldön
Thaiföldön a többé már nem lehet kiállni az utcára és kéregetni, ha a parlament elfogadja a kormány által a héten kezdeményezett Koldusrendészeti Törvényt. Az új jogszabály felváltaná a mára már elavultnak minősített 1941. évi koldulásellenőrzési törvényt. A tervezet szerint kizárólag azok a thai állampolgárságú személyek koldulhatnának, akik bizonyítani tudják, hogy nincstelenek, hajléktalanok, fogyatékosak vagy olyan idős személyek, akikről nincs ki gondoskodjon. Az engedélyek - azaz koldusigazolványok - kiadása az önkormányzatok hatáskörébe kerülne.
2008.08.25. 07:22
 
 
Szaakasvili: a konfliktus Oroszországgal 2 milliárd dolláros kárt okozott
A Grúzia és Oroszország közötti fegyveres konfliktus legkevesebb 2 milliárd dollár (1,4 milliárd euró) értékű kárt okozott a kaukázusi köztársaságnak - jelentette ki a Financial Times című brit lapnak adott nyilatkozatában Miheil Szaakasvili grúz elnök. Az újság hétfői számában megjelent interjúban Szaakasvili úgy vélte, hogy az elszenvedett gazdasági veszteség akár "dollármilliárdokra is rúghat, de jelenleg 2 milliárdról beszélünk". Az államfő leszögezte azt is, hogy a helyreállítási munkák nem csak külföldi pénzügyi támogatást igényelnek, hanem fontos az is: Európa és az Egyesült Államok nyújtson olyan garanciákat, amelyek szertefoszlatják a befektetők esetleges kételyeit.
2008.08.25. 07:06
 
 
Világgazdaság: bővül az egynapos sebészeti ellátás
Negyedével nő az egynapos sebészeti ellátásban végezhető beavatkozások száma, mivel az egészségbiztosítási alap megtakarításából éves szinten 400 millió forinttal növelik az erre előirányzott 3 milliárd forintot - tudta meg a Világgazdaság. A lap hétfői számában idézi Kiss Zsoltot, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főosztályvezetőjét, aki elmondta: azoknak a szolgáltatóknak engedélyeznek a korábban megállapítottnál több beavatkozást, amelyek már fölhasználták a velük kötött szerződésben meghatározott teljesítménykeretet. Az OEP becslése alapján három egynapos sebészetben ellátott beteg egy kórházi várólistást válthat ki.
2008.08.25. 07:03
 
Népszava: lehet, hogy be kell tömni a frissen fúrt metróalagutat
Nem kizárt, hogy a 4-es metró Gellért téri állomása térségében a metróalagút egy részét vissza kell bontania, be kell tömnie a fúrást végző Bamco konzorciumnak - értesült a Népszava. A lap hétfői számában idézi Lovas Károly Róbertet, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) főigazgatóját, aki elmondta: az NKH szeptember első hetében ugyan megadja az engedélyt, amelyet a kivitelező nem kért meg időben, de ez az eredeti kiviteli tervek szerinti építésre szóló jóváhagyás lesz. A Bamco azonban az átkötőalagútra szóló engedéllyel a zsebében sem lehet nyugodt, az ugyanis csak az előzetes kiviteli tervek szerinti munkavégzésre vonatkozik.
2008.08.25. 07:00
 
 
NB 1: hátrányból fordított a Honvéd
Hiába szerzett vezetést a vendég Zalaegerszeg, a hazai pályán játszó Honvéd fordított és két góllal nyert a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Eredmény: Budapest Honvéd-ZTE FC 3-1 (3-1). Bozsik Stadion, 1500 néző. Gól: Diego (21.), Abass (29., 43.), illetve Miljatovic (7.). Budapest Honvéd: Tóth I. - Takács Á., Smiljanic, Debreceni, Vincze - Diego (Dobos, 66.), Genito (Stojakovic, 71.), Maróti, Ivancsics - Hercegfalvi (Ndjodo, 86.), Abass. ZTE FC: Vlaszák - Tóth Z., Miljatovic, Botis, Szamosi - Sluka (Trnavac, a szünetben), Máté, Davidov, Hajdú (Petneházi, 69.) - Meye, Délczeg (Pekic, a szünetben).
2008.08.24. 21:58
 
 
Konszolidáció a német fapados légitársaságoknál
A német Lufthansa légitársaság, valamint a TUI és az Arcandor utazásszervezők már hetek óta tárgyalnak fapadosaik, a Germanwings, a TUIfly és a Condor chartertársaság egyesítéséről, sőt a Der Spiegel értesülései szerint az Eurowings esetleges bevonásával akár négyes fúzió is létrejöhet. Az Eurowings csatlakozását megkönnyíti, hogy a gipszüzletben érdekelt német nagyvállalkozó, Albrecht Knauf, akinek 51 százalékos többsége van az Eurowingsben, szeptember végéig a Lufthansának adja el részesedését. A jelenlegi tervek szerint a négy társaságot új vegyes vállalatban egyesítenék, amelyben az Arcandor/Thomas Cook, a Lufthansa és a TUI mindegyike egyharmados tulajdonos lenne.
2008.08.24. 21:04
 
 
Magyarország részt venne a Grúziáról tartandó rendkívüli EU-csúcson
Nincs akadálya, hogy Magyarország részt vegyen a grúz konfliktusról rendezendő rendkívüli EU-csúcson. Daróczi Dávid kormányszóvivő erről azt követően beszélt az MTI-nek vasárnap este, hogy a francia elnök úgy döntött: soron kívüli tanácskozást kell tartani a kaukázusi válságról. Magyarország kezdettől fogva azt hangsúlyozta, hogy az Európai Unió tagállamai közösen lépjenek fel ebben az ügyben. Ha hivatalos megkeresés érkezik a francia elnöki hivataltól, akkor a magyar kormány állást fog foglalni. Az eddigi nyilatkozatok fényében nincs semmilyen akadálya annak, hogy Magyarország részt vegyen és aktívan szerepeljen ezen a találkozón - mondta Daróczi.
2008.08.24. 21:00
 
 
Tenisz, US Open: Szávay Ágnes kedden játssza első mérkőzését
Szávay Ágnes kedden játssza első mérkőzését a hétfőn kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokság nyitókörében. A viadal honlapján közzétett hétfői hivatalos programban nem szerepel a 13. helyen kiemelt magyar játékos mérkőzése, a keddi menetrend még nem készült el. Szávay a világranglista 393. helyén álló 17 éves, a versenyen szabadkártyával induló amerikai Gail Brodskyval találkozik az első fordulóban.
2008.08.24. 20:33
 
 
Lottólázban ég Magyarország
Lottólázban ég Magyarország és környéke, a héten összesen több mint nyolcmillió szelvénnyel játszottak az ötös és a hatos lottón - mondta Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. marketing igazgatója az MTI-nek. Somorai arról is beszélt, hogy a két lottó együttes nyereménye történelmi csúcsot ért el. Ezen a héten nagyjából 4,3 millió ötös lottó- és négymillió hatoslottó-szelvényt adtak el. Ez jóval meghaladja egy "átlagos" hét forgalmát. Hatosból dupla annyit vettek, ötösből egymillió szelvénnyel többel játszottak az emberek. Arra számítanak, hogy a jövő héten még ennél is többen lottóznak majd, hiszen még magasabb a főnyeremény - mondta Somorai László.
2008.08.24. 20:28
 
 
Lezuhant egy kirgiz repülőgép Biskek térségében: sok halálos áldozat
Felszállás közben szerencsétlenül járt egy utasszállító repülőgép vasárnap a kirgiz főváros, Biskek térségében; a kirgiz egészségügyi minisztérium szóvivője 87 halálos áldozatról beszélt. A különféle kirgiz hatóságok első közlései azonban több ponton eltérnek egymástól. A fedélzeten lévő 90 ember közül huszonöt élte túl az Itek-Air kirgiz magántársaság Boeing 737-es utasszállító repülőgépének szerencsétlenségét - mondta Kamcsibek Tasijev, a rendkívüli helyzetek minisztere. A kirgiz légiközlekedési hatóság sajtóosztályának egy illetékese 34 túlélőről beszélt az AFP francia hírügynökségnek, s tudomása szerint a személyzetet is beleszámítva 123-an voltak a fedélzeten.
2008.08.24. 20:06
 
 
Barack Obama freudi elszólása
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt valószínű elnökjelöltje amerikai kommentárok szerint talán freudi elszólást követett el a hétvégén: amikor először közönség elé lépett alelnökjelöltjével, Joe Biden szenátorral, azt mondta, bemutatja a következő elnököt. Obama szombaton közölte döntését arról, hogy Bident választja alelnökjelöltjévé a novemberi választásra. Társával közösen még aznap szónoklatot tartott egy választási nagygyűlésen az Illinois állambeli Springfieldben. "Bemutatom az Egyesült Államok következő elnökét" - mondta Obama, majd azonnal korrigált, "következő alelnökét". A republikánus ellenlábas, John McCain azonnal lecsapott az elszólásra.
2008.08.24. 19:35
 
Nem veszélyezteti a Föld biztonságát a CERN szupergyorsítója
Nem veszélyezteti bolygónkat az Európai Részecskefizikai Kutatóközpont (CERN) hamarosan üzembe helyezendő szupergyorsítója, az úgynevezett nagy hadronütköztető (LHC/ Large Hadron Collider) - hangsúlyozzák jelentésükben a CERN vezető kutatói.
2008.08.24. 18:51
 
 
Sarkozy rendkívüli EU-csúcsértekezletet hív össze Grúzia ügyében
Nicolas Sarkozy, az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Franciaország államfője úgy döntött, hogy több EU-tagállam kérésére rendkívüli EU-csúcsértekezletet hív össze szeptember elsejére Brüsszelbe a grúziai válsággal összefüggésben - jelentette be vasárnap a francia elnöki hivatal. A rendkívüli csúcsértekezleten megvitatják a Grúziának nyújtandó segélyek kérdését, és szó lesz az EU Oroszországhoz fűződő kapcsolatainak jövőjéről - áll az Elysée-palota közleményében. Sarkozy közvetített az EU nevében a felek között az orosz-grúz konfliktusban, és létre is jött az ellenségeskedések beszüntetéséről is szóló megállapodás.
2008.08.24. 18:30
 
 
Az EMNT kész összefogni az RMDSZ-szel
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) készen áll olyan választási összefogásra a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ), amelynek alapja a közösségi önrendelkezés - olvasható Tőkés László európai parlamenti képviselőnek, az EMNT elnökének vasárnapi közleményében. Korábban Szilágyi Zsolt, az EMNT alelnöke úgy nyilatkozott az Új Magyar Szó című napilapnak: a következő napokban kiderül, hogy az EMNT és az RMDSZ megegyezik-e egymással. Júliusban az RMDSZ és a Magyar Polgári Párt (MPP) próbált megállapodni abban, hogy közösen induljanak az őszi romániai parlamenti választásokon, de a törekvést nem koronázta siker.
2008.08.24. 17:30
 
 
Forma-1, Európa Nagydíj: Felipe Massa nyert
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei 12. futamát, az Európa Nagydíjat. A második helyen a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), a harmadikon pedig a lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) végzett Valenciában. Az idei negyedik sikerét arató Massa rajt-cél győzelmet aratott a városi viadalon, amely első ízben szerepelt az autósport elitkategóriájának programjában. Valencián kívül egyedül Monte-Carlóban rendeznek városi F1-es futamot. Hamilton a második helyével továbbra is vezeti a pontversenyt. A címvédő Kimi Raikkönen Ferrarija 14 körrel a zárás előtt meghibásodott, ezért a finn pilóta kénytelen volt feladni a viadalt, s ezzel Massa a második, csapattársa pedig a harmadik az összetettben.
2008.08.24. 15:48
 
 
Peking 2008: kialudt a láng, véget ért az olimpia
A Madárfészekben rendezett vasárnapi záróünnepség keretében kialudt az olimpiai láng, ezzel véget értek az ötkarikás játékok Pekingben. A színpompás ceremónia - amelynek megálmodásában és rendezésében összesen 232-en vettek részt - helyi idő szerint 20 órakor kezdődött, a házigazdák a "harmónia, barátság és öröm" mottót adták a bő kétórás előadásnak. A nemzetek zászlóit minden ország képviseletében egy-egy sportoló hozta a küzdőtérre, a piros-fehér-zöld lobogót Peking első magyar aranyérmese, a kenus Vajda Attila vitte. Ezután a stadionba tódultak a versenyzők, mindenki felszabadultan, integetve lépett a pekingi játékok fő helyszínének küzdőterére.
2008.08.24. 15:40
 
Csokoládéfesztivál Szerencsen
A világ eddigi legnagyobb csokoládéból épített szobrát készítették el a Boci csokoládéról híres Szerencsen a vasárnap megrendezett első Országos Csokoládé Fesztiválon. A rendezvény főszervezője, Koncz Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke, Szerencs önkormányzati képviselője elmondta: a zempléni várost a mai napig a csokoládéval azonosítják, a Boci csoki, a Melódia és a többi ínyencség innen került ki évtizedeken át. A cél az, hogy Szerencs a csoki fővárosa maradjon - tette hozzá. A csokoládégyár a privatizációt követően a svájci Nestlé konszern tulajdonába került, és bár itt elsősorban csokoládé-alapanyagú italporokat gyártanak, a hagyományt a Bonbon kft. tovább viszi.
2008.08.24. 14:15
 
 
Napokon belül nyilvánosságra kerülnek a kormány gazdaságélénkítő javaslatai
A miniszterelnök napokon belül nyilvánosságra hozza a kormány gazdaságélénkítő javaslatait, amelyek között szerepelnek az adórendszer átalakításával kapcsolatos elképzelések is - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek. "A következő napokban a miniszterelnök nyilvánosságra fogja hozni azokat a javaslatokat, amelyek a gyorsabb gazdasági növekedést szolgálják. Ezekről a javaslatokról folytatódnak majd az egyeztetések a szakmai és civil szervezetekkel, illetve a parlamenti pártokkal" - mondta Daróczi Dávid, aki nem árulta el, hogy pontosan mikorra várható a bejelentés. Az adójavaslatokat szeptember 15-ig kell beterjesztenie a kormánynak a parlament elé.
2008.08.24. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311[2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista