2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Gustav hurrikán elérte az amerikai partokat
A Gustav hurrikán elérte hétfőn az amerikai partokat a Mexikói-öbölben, a rendkívül erős szelek kísérte eső már egészen a Louisiana állambeli New Orleans közelében jár - jelentette a miami hurrikánfigyelő központ (NHC). "A vihar széle már a Mississippi deltája alatt van, és halad New Orleans felé a radarok szerint" - mondta a központ egyik meteorológusa. A Gustav helyi idő szerint nem sokkal vasárnap éjfél után érte el az amerikai partokat. Eddig az időpontig csaknem kétmillió ember menekült el előle a szövetségi állam partvidékéről. George Bush amerikai elnök hétfőn Texasba utazik a hurrikán miatt, és a veszélyeztetett térségek elhagyására sürgeti a lakosságot.
2008.08.31. 19:20
 
 
Medvegyev: visszavonhatatlan Abházia és Dél-Oszétia függetlenségének elismerése
Visszavonhatatlan Abházia és Dél-Oszétia függetlenségének orosz elismerése - szögezte le Dmitrij Medvegyev orosz elnök vasárnap, a kaukázusi válság kapcsán összehívott európai uniós csúcstalálkozó előestéjén sugárzott tévéinterjújában, egyúttal felvetette más országokkal szembeni orosz szankciók lehetőségét és elutasította az Egyesült Államok által uralt egypólusú világrendet. Medvegyev az egyszerre három orosz tévécsatornán sugárzott interjúban kijelentette: országa meghozta a két terület elismerésére vonatkozó döntését, amely visszavonhatatlan, és "más kérdés", hogy a többi ország is elismeri-e független államként a két területet.
2008.08.31. 18:32
 
 
Az ellenzéki pártok érdemben még nem válaszoltak Dávid Ibolya levelére
Vasárnap délutánig még egyik párt sem válaszolt érdemben az MDF elnökének kezdeményezésére; Dávid Ibolya előző nap tett közzé nyílt levelet, melyben azt javasolta, hogy az ellenzéki pártok vezetői egyeztessenek a jövő évi költségvetési és adótörvényekről. Dávid Ibolya a "megegyezés és a cselekvés felgyorsítása érdekében" kezdeményezett találkozót Orbán Viktorral, a Fidesz, Semjén Zsolttal, a Kereszténydemokrata Néppárt, valamint Fodor Gáborral, a Szabad Demokraták Szövetségének elnökével. Az SZDSZ részéről Gulyás József, a párt ügyvivője az MTI-vel azt közölte: "ahogy általában", most is nyitottak arra, hogy gazdaságpolitikai kérdésekről tárgyaljanak a többi ellenzéki párttal.
2008.08.31. 18:07
 
 
Hiller: zajlik a közoktatás átfogó korszerűsítése
A 2008-2009-es tanév jelentősebb és emlékezetesebb lesz az átlagosnál, hiszen zajlik a közoktatás átfogó korszerűsítése - jelentette ki Hiller István vasárnap Hatvanban az országos tanévnyitón. Ezt szolgálja az oktatási kormányzat Új Tudás Műveltség Programja, amely a következő esztendőkben évről-évre 130-140 milliárd forinttal juttat többet az oktatásügynek uniós és hazai forrásokból - közölte az oktatási tárca vezetője, amikor a hatvani Damjanich János Szakképzési Intézetben hivatalosan megnyitotta az új tanévet. Ugyanakkor az elmúlt 50 év legnagyobb iskola felújítási programja indul útjára, amelynek nyomán 500 iskola korszerűsítése valósul meg 80 milliárd forint felhasználásával - tette hozzá a miniszter.
2008.08.31. 17:23
 
 
Az ÁAK, az MVM, és a Mavir az Új Tulajdonosi Programban
Az Új Tulajdonosi Program keretében az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK), a Magyar Villamos Művek (MVM) és a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) lesznek az első olyan vállalatok, amelyekben kedvezményesen válhatnak tulajdonossá az emberek - közölte Daróczi Dávid a kormány erről szóló döntését az MTI-vel vasárnap. Elmondta, a kormány szerdán döntött az Új Tulajdonosi Program első szakaszában érintett vállalatokról. A részleteket ismertetve beszámolt arról, hogy az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-ből legalább 25 százalék mínusz egy szavazati jogát biztosító részvénypakett kerülhet a polgárok tulajdonába 2009. május 31-éig.
2008.08.31. 17:20
 
 
Serie A: hazai vereséggel rajtolt a Milan
Az AC Milan hiába játszott óriási mezőnyfölényben, hazai pályán mégis vereséget szenvedett az újonc Bolognától az olasz labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. Nem sikerült a bemutatkozás az AS Romának sem: a Farkasok több mint fél órán ét emberelőnyben futballozhattak a Napoli ellen, ennek ellenére 1-1-es döntetlen lett a vége.
2008.08.31. 17:09
 
 
Premier League: a Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a Tottenham Hotspurrel
A Chelsea hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a városi rivális Tottenham Hotspurrel az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. Premier League, 3. forduló: Chelsea-Tottenham Hotspur 1-1 (1-1), gól: Belletti (27.), illetve Bent (45.).
2008.08.31. 16:52
 
 
Almacsata: a gazdák felfüggesztik szeptemberi nyírmadai demonstrációjukat
Az almatermesztő gazdák felfüggesztik hétfőre tervezett nyírmadai útlezáró demonstrációjukat, melyet a Rauch Hungária Kft. feldolgozó üzeménél tartottak volna szeptember 15-éig - tudatta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója közleményben.. Budai Gyula azzal indokolta a korábban bejelentett demonstráció felfüggesztését, hogy az említett kft. egy megyei napilap szombati számában egy közleményben azt vállalta: amíg nincs megállapodás az almatermesztő gazdák és a feldolgozók között, a nyírmadai üzem nem vásárol fel ipari almát.
2008.08.31. 16:15
 
 
Real Madrid: Robinho nem adja fel
Ugyan a Real Madrid kijelentette, nem hajlandó eladni Robinhót, az együttes brazil futballistája 24 órával a nemzetközi átigazolási időszak vége előtt is tovább próbálkozik. "A helyzet nem változott, a Chelsea-ben akarok játszani, csak erre gondolok. Május óta szerettem volna új szerződést kapni Madridban, de a vezetők csak azzal foglalkoztak, hogy miképpen igazolják le Cristiano Ronaldót. Most, hogy ez nem sikerült nekik, meg akarnak tartani" - mondta a brazil támadó. "Már a teljes vezetőséggel és az edzővel is közöltem a döntésem, ennek ellenére, ha egy olyan játékost akarnak, aki rosszul érzi magát a klubnál, akkor maradok, de ezért nekik kell vállalni a felelősséget" - tette hozzá Robinho.
2008.08.31. 15:46
 
 
Az orosz vezetők továbbra is igyekeznek meggyőzni a Nyugatot
Az orosz politikusok továbbra is a Nyugat meggyőzésén dolgoznak az EU hétfői rendkívüli csúcsa előtt: Dmitrij Medvegyev orosz államfő Silvio Berlusconi olasz kormányfőnek telefonon fejtette ki a Dél-Oszétiával kapcsolatos orosz álláspontot, Vlagyimir Putyin kormányfő pedig vasárnap megismételte, hogy a kérdésben az igazság Oroszország oldalán van. Putyin a Szibéria-Csendes-óceán kőolajvezeték építkezésének helyszínéről nyilatkozott a Vesztyi-24 hírtelevíziónak. Szergej Ivanov első miniszterelnök-helyettes a Vesztyi-24 hírtelevíziónak azt hangsúlyozta: Oroszország továbbra is nyugodtan és kiegyensúlyozottan kívánja fejleszteni kapcsolatait a világ országaival.
2008.08.31. 15:39
 
 
A Swiss járat-és flottaszűkítést hajthat végre
A svájci Swiss légitársaság megkurtítja járatainak és repülőgépflottájának számát, amennyiben nem tud a neki számlázó cégektől, köztük a zürichi repülőtértől kedvezőbb árajánlatokat kapni. A Swiss célja az, hogy 15 százalékos kiadáscsökkenést érjen el. A társaság szóvivője a Sonntag című lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy amennyiben ezt a célt nem tudják teljesíteni, úgy a Swiss társaihoz hasonlóan a dráguló kerozinárak miatt flotta- és járatszűkítésre kényszerül. A Swiss azon kevés légitársaságok egyike, amelyek a téli menetrendjükben még nem csökkentik a járatok számát - mondta a szóvivő.
2008.08.31. 15:25
 
 
A rövidesen lemondó Olmert Abbásszal találkozott, és megegyezést remél
Ehud Olmert izraeli kormányfő vasárnap kora délután jeruzsálemi hivatalos rezidenciáján fogadta Mahmúd Abbász palesztin elnököt, annak reményében, hogy - közelgő lemondása ellenére - még megköthetnek egy békeegyezményt. A két vezető egy hónapon belül már második találkozóján izraeli részről jelen volt Cipi Livni külügyminiszter, palesztin részről pedig Ahmed Korei főtárgyaló, volt miniszterelnök. "A cél továbbra is az egyesült államokbeli Annapolisban tavaly novemberben tartott értekezleten megkezdett folyamat végigvitele és egy történelmi egyezmény megkötése" - jelentette ki Olmert szóvivője, Mark Regev.
2008.08.31. 14:49
 
CDU: Oroszországot ideiglenesen ki kell zárni a G8-ak találkozóiról
A grúziai események miatt Oroszországot ideiglenesen ki kell zárni a G8-ak találkozóiról - mondat Eckart von Klaeden, az Angela Merkel kancellár vezette német kereszténydemokraták (CDU) parlamenti frakciójának külügyi szóvivője. Klaeden a Bild am Sonntag című német lapban vasárnap megjelent interjúban közli, hogy a csoportnak G7-ként, vagyis Oroszországot mellőzve kell újra találkoznia, amíg Moszkva nem képes az ENSZ kínálta kereteken belül közreműködni a grúz válság rendezésében. Emlékeztetett arra, hogy a Nyugat annak idején úgy vette fel Oroszországot a legfejlettebb demokratikus és ipari országokat tömörítő csoportba, hogy Moszkva nem felelt meg sem a felvétel gazdasági, sem pedig a politikai követelményeinek.
2008.08.31. 14:24
 
 
Évente százmillió légi utasnak fájdul meg repülés közben a feje
Évente mintegy százmillió légi utasnak fájdul meg a feje repülés közben - számolták ki izraeli kutatók. A haifai Bnai Zion Egészségügyi Központ kutatói vizsgálatukba 906 olyan férfit és nőt vontak be, akik egy alkalomnál többször repültek. Mint kiderült, 5,7 százalékuknál a légi út során megfájdult a feje. Abból kiindulva, hogy évente világszerte a légi járatokon mintegy 3,3 milliárd hely van, s ezek kihasználtsága eléri a 70 százalékot, az izraeli kutatók számítása szerint mintegy 100 millió embernél alakul ki a repülőút alatt fejfájás.
2008.08.31. 14:12
 
 
Orosz-türkmén kőolaj- és földgáz-kitermelési megállapodásokat írtak alá
Többek között kőolaj- és földgázkitermelésről, valamint új szállítóvezetékek építéséről szóló gazdasági megállapodásokat kötött egymással Oroszország és Türkmenisztán - jelentette szombaton a TDH türkmén állami hírügynökség. A türkmén és az orosz kormány közötti, kereskedelmi és gazdasági együttműködésről szóló, valamint egy másik, a tudományos, technikai és innovációs együttműködésről szóló megállapodást az általános gazdasági kooperációról szóló tárgyalások keretében írták alá egy türkmén-orosz vegyes bizottság ülésén - írta a TDH.
2008.08.31. 14:08
 
 
Csendesebbek a szolnoki éjszakák az alkohol-eladási stop óta
A folyamatosan nyitva tartó üzletek, benzinkutak többsége betartja azt a helyi önkormányzati rendeletet, miszerint Szolnokon este 22 és reggel 6 óra között nem árusíthatnak szeszes italt; miután szűkült az alkoholhoz jutás lehetősége, kevesebb lett a lakosság éjszakai nyugalmát megzavaró esemény - így összegezhetők a Tisza-parti városban egy hónapja érvényben lévő éjszakai alkohol-eladási stop kezdeti tapasztalatai. A jogszabályról júniusi ülésén határozott a település önkormányzata. Az augusztustól életbe lépett, és 19 kisebb élelmiszerüzletet, négy benzinkutat és egy hipermarketet érintő jogszabály bevezetését azzal indokolták, hogy elsősorban fiatalok alkoholfogyasztását próbálják kordában tartani.
2008.08.31. 13:36
 
 
Nemzetközi konferencia a megújuló energiaforrásokról
A megújuló energiaforrások helyzete, kérdésköre szerepel majd az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) szeptember elsején kezdődő, négy napos genfi ülésszakának napirendjén - mondta Faragó Tibor, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium főosztályvezetője az MTI-nek. Faragó Tibor közölte: az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által 1988-ban életre hívott, de nem közvetlenül ENSZ testületként működő IPCC feladata a tudományos, társadalmi és gazdasági információk összegyűjtése és továbbadása. Kifejtette: a szervezet összefoglaló megállapításait egy több ezer szakemberből álló testület hozza meg, de nem önálló kutatásokra, adatokra, hanem a tudományos szakirodalomban már megjelent írásokra alapozva.
2008.08.31. 13:18
 
 
Jelentős torlódás a röszkei határátkelő belépő oldalán
A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt jelentős torlódásra kell számítani az utazóknak a röszkei határátkelő belépő oldalán; vasárnap a déli órákra négyórás várakozás alakult ki - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az átkelőhely teljes kapacitásával üzemel - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A gyorsabb határátlépés érdekében az utazóknak érdemes a tompai átkelőt választaniuk, mivel délelőtt Tiszaszigetnél is egyórás volt a sor belépő oldalon - közölte az őrnagy.
2008.08.31. 12:40
 
 
A Fidesz-KDNP nem akarja a szociálpolitikai lakástámogatási rendszer átalakítását
A Fidesz-KDNP frakciószövetség elutasítja, hogy a kormány átalakítsa a szociálpolitikai lakástámogatási rendszert - mondta a frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője vasárnap, Budapesten. A kormányszóvivő az MTI-vel azt közölte: nem akarják sem a szocpolt, sem az úgynevezett félszocpolt megszüntetni. A mai gyakorlat megváltoztatásával a kormány a szegény rétegeket állítaná szembe a középrétegekkel, de több százezer fiatal is nehéz helyzetbe kerülne az otthonteremtés, családalapítás időszakában, ha nem kapnák meg a jelenlegi támogatást az államtól - mondta Soltész Miklós sajtótájékoztatón.
2008.08.31. 11:49
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi győzött
A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor fölényesen diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, vasárnap Misanóban. Az Apriliával versenyző vb-címvédő magyar motoros mögött a brit Bradley Smith lett a második és az olasz Simone Corsi a harmadik. Talmácsi Gábor, aki sikerével ismét harmadik a vb-pontversenyben, pályafutása nyolcadik futamgyőzelmét szerezte meg. Talmácsinak remekül sikerült a rajtja, megtartotta első helyét, mögötte Bradley Smith és Nicolas Terol robogott, s a magyar már az első kör végén közel fél másodperces előnyt szerzett.
2008.08.31. 11:44
 
 
Rendkívüli ülést tart a thaiföldi parlament, a phuketi repülőtér újból működik
Az országossá terebélyesedő tüntetések miatt rendkívüli ülésre gyűlt össze vasárnap a thaiföldi parlament, miközben a kormány elismerte, hogy nem tudja kezelni az örvényszerűen terjedő ellenzéki megmozdulást. Közvetlenül a parlament rendkívüli ülése előtt Szamak Szundaravedzs miniszterelnök tévényilatkozatában fogadkozott, hogy a tüntetők követelése ellenére sem fog lemondani, bár elismerte, hogy aggasztja az ötödik napja tartó tüntetéssorozat, és ezért kezdeményezte a parlament összehívását. A tízórásra tervezett parlamenti vita során Szamak pártja kompromisszumos javaslatot kíván előterjeszteni, hogy megnyugtassa a Népi Szövetség a Demokráciáért (PAD) nevű párt vezette tüntetőket.
2008.08.31. 11:38
 
 
Kevesebb mint 5 ezer fős leépítés szeretne a munkaügyi miniszter az Alitalianál
Az Alitalia olasz légitársaság helyzetét úgy kell megoldani, hogy 5 ezer főnél kevesebb munkahelyet kelljen megszüntetni - fejtette ki Maurizio Sacconi olasz munkaügyi miniszter a la Repubblica című lapnak adott nyilatkozatában. Joaquin Almunia, az unió pénzügyi biztosa pedig azt hangoztatta, hogy a megoldásnak meg kell felelnie az unió szabályainak. Az Alitalia csődvédelemért folyamodott pénteken azután, hogy közel két éve tart már megfelelő vevő keresése a cégre. Valószínű, hogy - Silvio Berlusconi kormányfő szándékainak megfelelően - olasz befektetők csoportja vásárolja fel a légitársaságot. A szakértők a munkaügyi miniszter becslésénél nagyobb, 10 ezer főt is elérő leépítésre számítanak.
2008.08.31. 11:27
 
 
Schneller: Újbudán jelentősen emelkedik az iskolai étkeztetés díja
Jelentősen emelkedik az étkeztetés díja Újbuda önkormányzati iskoláiban és óvodáiban szeptembertől, emiatt 20-30 százalékkal kevesebb diák után fizették be a szülők az ebédet egyes intézményekben - közölte az MTI-vel Schneller Domonkos helyi képviselő, a Fidelitas budapesti választmányának elnöke, aki a képviselő-testület elé viszi az ügyet. Az ellenzéki képviselő elmondta, a kerület vezetése megszüntette az iskolák önálló gazdálkodását, és egy céggel öt évre kötött szerződést az ételszállításra. Van olyan család, amelyben a családi pótlék szinte teljes összegét elviszi az étkeztetés - figyelmeztetett a képviselő.
2008.08.31. 10:40
 
 
Új-Zéland-rali: Latvala kiesett, Loeb győzött
A címvédő francia Sébastian Loeb szerencsés körülmények között megnyerte az Új-Zéland-ralit, a világbajnoki sorozat 11. állomását. Loeb a második napot követően csupán a harmadik helyen állt a Ford két finn pilótája, Jari-Matti Latvala és Mikko Hirvonen mögött, ám vasárnap mindketten pechesek voltak. Előbbi egy kőnek csapódott és feladta a viadalt, míg utóbbi az utolsó szakaszon defektet kapott és végül csupán a harmadik lett. Végeredmény: 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroen C4 WRC) 3:59:18.9 ó 2. Daniel Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroen C4 WRC) 3:59:36.4 3. Mikko Hirvonen, Jarno Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 4:00:00.4.
2008.08.31. 10:04
 
 
Olaszország ötmilliárd dolláros befektetéssel nyújt kárpótlást Líbiának
Olaszország 25 év alatt ötmilliárd dolláros befektetéssel nyújt kárpótlást Líbiának az 1911 és 1943 közötti gyarmati megszállásáért - jelentette be szombaton a líbiai Bengáziban Silvio Berlusconi olasz kormányfő. Az olasz miniszterelnök azért látogatott el Bengáziba, hogy Moammer el-Kadhafi líbiai vezetővel tárgyaljon, s aláírja vele a kárpótlásról szóló szerződést, valamint egy megállapodást az illegális bevándorlás elleni együttműködésről. A 25 éven át évi 200 millió dolláros olasz befektetések keretében egyebek között autópálya épül a líbiai tengerpart mentén, amely összekötné Líbiát a szomszédos Egyiptommal és Tunéziával.
2008.08.31. 09:47
 
 
Egy bogár, amely kilométerekről "meghallja" a tüzet
Létezik egy bogár, amelyet mágnesként vonz a tűz. A Melanophila acuminata latin névre hallgató díszbogár a lángok közepette rakja le petéit, hogy később lárvái zavartalanul élvezhessék kedvenc csemegéjüket, a frissen elégett fát. A tudósok előtt ismert volt, hogy a bogár potrohának két oldalán tucatnyi érzékszervvel teli mélyedés található - a bonni egyetem kutatói most kielemezték ezek szerkezetét, és megállapították, hogy a rovar igazából hallja a tüzet. Az érzékszervek apró, vízzel teli golyócskák, amelyeket többszörös bőrréteg, úgynevezett kutikula fed. A folyadékba pedig belelóg egy picike érzőszőr - számolt be Helmut Schmitz és csapata a "Journal of Experimental Biology" című szaklapban.
2008.08.31. 09:35
 
 
A kínai rendőrök megöltek hat ujgur gyanúsítottak
Hat embert öltek meg a kínai rendőrök az ország nyugati Hszincsiang-ujgur autonóm területén, az áldozatokat azzal gyanúsították hogy részt vettek a pekingi olimpia idején történt erőszakcselekményekben - jelentette vasárnap az Új Kína hivatalos hírügynökség. A kínai rendőrség péntek este indított hajtóvadászatot kilenc ember ellen azzal a gyanúval, hogy részt vettek a pekingi olimpia napjaiban kirobbant, 33 halálos áldozatot követelő erőszakkampányban, amely árnyékot vethetett a sporteseményre. A rendőrök Kasgár városa mellett, egy kukoricaföldön csaptak össze a késekkel felfegyverzett gyanúsítottakkal.
2008.08.31. 09:22
 
 
Hétfőtől indul a BKV kisgyerekes bérlete
Hétfőtől érvényes a BKV kedvezményes kisgyerekes bérlete; a 3.250 forintba kerülő szelvénnyel azok a budapestiek utazhatnak, akik gyermekgondozási segélyt (gyes) vagy gyermeknevelési támogatást (gyet) kapnak. A kisgyerekes bérlet a többi budapesti havi bérlettel megegyezően a BKV valamennyi közösségi közlekedési járművén használható lesz. A kisgyerekes bérlet használatához külön bérletigazolvány kiváltása szükséges; ennek kiállításához személyi igazolványra, a lakcímkártyára, egy fényképre, valamint gyes-, gyet-kifizetőhelytől kapott, hat hónapnál nem régebbi eredeti igazolásra vagy határozatra van szükség. Az igazolvány kiállítási díja 200 Ft.
2008.08.31. 09:15
 
 
Csakis drótkötélidegzetű gyerekvigyázó kerestetik
"A gyerekeim iszonyatosak, én magam is elviselhetetlen vagyok. Csak akkor háborgasson válaszával, ha rendkívül jó idegzetű!" - ennyire őszinte hirdetéssel keresett gyerekvigyázót egy négygyerekes családanya New Yorkban. A 40 éves asszonynak van két hatéves ikre, továbbá egy 9 és egy 12 éves gyereke. Hirdetésében kitért arra is, hogy: "Ha alapjában elégedetlen az életével, még boldogtalanabb lesz, ha elvállalja nálunk a munkát, így inkább kezeltesse magát és kíméljen meg attól, hogy jelentkezik. Hirdetésemet megmutattam régi bébiszitteremnek, aki teljesen helytállónak ítélte család- és önértékelésemet!" Mindezek ellenére akadt pályázó és egyikük meg is felelt.
2008.08.31. 09:10
 
 
Kutyakvóta Jesus Mariában
Ebegyke rendeletet hoztak Jesus Mariában, Peru fővárosának egy negyedében: lakásonként legfeljebb egyetlen kutya tartható. Kertes házak is akadnak a középréteg lakta városrészben, azokban kettőben szabták meg a kutyakvótaplafont. Aki megszegi a rendeletet az komoly büntetésre számíthat: 40 ezer forintnyira és még létszámfeletti ebét is elkobozzák. A kutyakvóta oka, hogy túl hangos a negyed az ugatástól. Macskákra és más állatokra nem vonatkozik a rendelet. Hogy a már meglévő pluszkutyákon kötelező-e túladniuk gazdáiknak, arra nem tért ki a Reuters jelentése.
2008.08.31. 08:51
 
 
Gordon Brown: Moszkva nem sarcolhatja meg a Nyugatot
Oroszország nem sarcolhatja meg a Nyugatot - írta a brit miniszterelnök egy vasárnap megjelenő újságcikkben. Oroszország grúziai fellépése rámutatott, hogy Európának szüksége van alternatív kőolaj- és földgázforrásokra, hogy elkerüljön egy "energia-béklyót" - vélte Gordon Brown a cikkben, amelyet az Observer című brit napilap közöl. Mint írta: szombaton telefonon figyelmeztette Dmitrij Medvegyev orosz elnököt, hogy "határozott válaszra kell számítania Európa részéről" a grúziai konfliktus ügyében. Brown szerint teljes egészében felül kellene vizsgálni az Európai Unió és Moszkva kapcsolatát.
2008.08.31. 08:48
 
 
Gyűrűtolvaj szarka, megvádolt ablakpucoló
Három év után került elő egy ellopott eljegyzési gyűrű Nagy-Britanniában egyenesen a tolvaj lakhelyéről: egy szarka fészkéből. A madár akkor ragadta el a másfél millió forintot érő gyűrűt, amikor a 36 éves Julia Boaler zuhanyozott. A nő előtte lehúzta ujjáról és a fürdőszoba ablakának párkányára tette az ékszert. Amikor észrevette, hogy eltűnt, felforgatta az egész fürdőszobát, szőnyegestül, műanyagpadlóstul, még a kád külső borítását is kiszedték párjával, hiába. Utána még meg is vádolt egy szerencsétlen ablakpucolót, aki esküdözött, hogy semmit sem tud az ékszerről, bizonyíték meg nem volt ellene.
2008.08.31. 08:43
 
 
Mexikói-öböl: az olajtermelés háromnegyede leállt
Az amerikai kőolajtermelés 76,8 százaléka és a földgáztermelés 37,2 százaléka leállt szombaton a Mexikói-öbölben a Gustav hurrikán közeledte miatt - közölte a kitermelést felügyelő hatóság. Az öbölben rendes esetben naponta megközelítőleg 1,3 millió hordó olajat és 7 milliárd köbméter földgázt termelnek ki. Ez a mennyiség az Egyesült Államok belföldi termelésének 25, illetve 15 százalékát adja. A Mexikói-öböl partvidékén működő olajfinomítók termelését is csökkentették, helyi idő szerint szombat estére közel egymillió hordóval. Az összes amerikai olajfinomító kapacitásának több mint egyharmada a térségben összpontosul.
2008.08.31. 08:39
 
 
Elrendelték New Orleans kiürítését
Elrendelte a Mexikói-öböl partján fekvő New Orleans kiürítését szombaton a város polgármestere, Ray Nagin a Gustav hurrikán közeledte miatt. A kiürítési terv szerint először - helyi idő szerint vasárnap reggel nyolctól - a nyugati, majd - déltől - a Mississippi folyó keleti partján elterülő városrész lakóinak kell elhagyniuk otthonaikat. Becslések szerint már azelőtt, hogy New Orleansban kihirdették a kötelező kiürítést, egymillió ember indult útnak a térségből. Az előrejelzések szerint hétfő délután érheti el a hurrikán az Egyesült Államok partjait, valahol Texas keleti része és Mississippi állam nyugati része között. A Gustav 185-240 kilométeres óránkénti sebességű szelekkel, 4. fokozatú hurrikánként ért Kuba fölé, de a meleg vizű öböl felett a legmagasabb, 5. fokozatot is elérheti.
2008.08.31. 08:00
 
 
Magyar-dán vb-selejtező: Koeman kijelölte a 20 fős keretét
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a szeptember 6-i, dánok elleni, budapesti világbajnoki selejtezőre készülő 20 fős keretét. A névsorban egyetlen olyan játékos szerepel, aki még nem lépett pályára a holland szakember kapitánykodása alatt: Torghelle Sándor, ő 2006. november 15-én kapott helyet utoljára a válogatottban, Kanada ellen. A kerettagok hétfőn délben találkoznak, s aznap délután sajtónyilvános edzésre kerül sor.
2008.08.30. 21:21
 
 
Reggel elrendelhetik New Orleans kiürítését a Gustav hurrikán miatt
New Orleans polgármestere bejelentette szombaton, hogy vasárnap reggel elrendeli a város kötelező kiürítését, ha a Gustav hurrikán addig nem változtat irányt. A szélvihar időközben elérte az Isla de la Juventud nagy kubai szigetet, és négyes - majdnem a legmagasabb - fokozatúra erősödött. Az amerikai szakértők szerint esély van arra, hogy a Mexikói-öböl meleg vizei fölött erről a "rendkívül veszélyes" szintről ötös, "katasztrofális" fokozatra is felerősödhet. A központja közelében jelenleg 220 kilométeres sebességgel forog a szél, és ez 255-re is felmehet. Ez a "szem" 60 kilométer átmérőjű. New Orleanst előreláthatólag kedden éri el a vihar, de a városból máris sokan menekülnek.
2008.08.30. 20:30
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: magyar diadal Szlovákia ellen
A magyar női kosárlabda-válogatott hosszabbítás után, óriási csatában legyőzte Szlovákiát az Európa-bajnoki selejtező 5. fordulójában Szombathelyen. Eredmény, C csoport, 5. forduló: Magyarország-Szlovákia 85-76 (21-19, 18-21, 15-23, 18-9, 13-4). A legjobb dobók: Fegyverneky 24, Vajda 22, Englert 13, illetve Zirkova 20, Laskova 18, Kupcikova 1. A válogatott egy hét múlva, a 6. fordulóban az eddig veretlen Franciaország ellen lép pályára Bourges-ban.
2008.08.30. 20:15
 
 
Politológusok szerint az SZDSZ mindenképp átengedi a költségvetést
Az MTI-nek nyilatkozó politológusok szerint annak ellenére, hogy az SZDSZ nem fogadja el Gyurcsány Ferenc javaslatcsomagját, a liberálisok át fogják engedni az adótörvényeket és a költségvetést. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője és Kiszelly Zoltán politológus erről azt követően beszélt az MTI-nek, hogy az SZDSZ elnöke szombaton kijelentette: a program nem az ország, hanem Gyurcsány Ferenc túlélésének a programja. Szomszéd szerint a mostani bejelentés azt mutatja, az SZDSZ már nyáron eldöntötte, hogy nem fogadja el Gyurcsány Ferenc javaslatát. Ebből is látszik, hogy a liberálisok egy markáns ellenzéki stratégia mellett tették le a voksukat, ebben látják a parlamentben maradásuk zálogát - tette hozzá.
2008.08.30. 20:00
 
Ózd-rali: Spitzmüller Csaba áll az élen
A szombati versenynap után Spitmüller Csaba áll az élen az Ózd-ralin, a hazai bajnokság ötödik állomásán. A résztvevők a pénteki prológot követően kilenc gyorsasági szakaszt teljesítettek. Az első ötöt a bajnoki címvédő Benik Balázs nyerte meg, a hatodikban - Spitzmüller mögött - második lett, a hetedikben viszont műszaki hibával küszködött, majd ki is kellett állnia. A viadal honlapja alapján a második helyen az összetettben éllovas Turán Frigyes, míg a harmadikon Herczig Norbert áll. Vasárnap újabb kilenc gyorsasági szakaszra kerül sor.
2008.08.30. 19:06
 
 
Gráf József 11 eurócentes árajánlatot tett az almatermelőknek
Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter 11 eurócentes ajánlatot tett az alacsony felvásárlási ár miatt hat napja demonstráló almatermelőknek Vásárosnaményban. Azért, hogy a valóban elfogadhatatlan 9 eurócentes minimumról elmozduljon az ár, a kormánynak, a feldolgozóknak és a termelőknek egy-egy eurócentet be kell vállalniuk a megegyezés érdekében - mondta a tárca vezetője a két szabolcsi feldolgozó üzemet továbbra is blokád alatt tartó gazdálkodók nagygyűlésén. A miniszter hozzátette: kedden délelőtt a feldolgozókkal, délután pedig a termelőkkel tárgyal, s reméli az esti együttes megbeszélésen eredményre jutnak a felek és végre megkezdődhet az almaszüret.
2008.08.30. 19:00
 
 
Moszkva és Berlin enyhítené az európai feszültséget Grúzia kapcsán
Moszkva és Berlin enyhítené az európai feszültséget Grúzia kapcsán - ezt a közös álláspontot fogalmazta meg szombati telefonbeszélgetése során Szergej Lavrov orosz és Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter. Az orosz külügyminisztérium szerint az eszmecserére a német fél kezdeményezésére került sor, s azon a szeptember 1-jén esedékes EU-csúccsal összefüggésben megvitatták az EU-orosz együttműködés kérdéseit, egyebek között tekintettel az orosz és a francia elnök által augusztus 12-én egyezetett hat rendezési alapelvre a grúz-déloszét és a grúz-abház konfliktusban.
2008.08.30. 18:15
 
 
Az egyre nagyobb erejű Gustav hurrikán Kuba felé közeledik
A Gustav névre elkeresztelt hurrikán Kuba felé közeledik, miközben egyre nagyobb erőre kap, és elérheti a 4-es fokozatot is - jelentette szombaton a kubai meteorológiai intézet. A vihar helyi idő szerint reggel hatkor 185 kilométeres óránkénti sebességgel pörgött a központja körül, amely 190 kilométerre járt az Isla de la Juventud szigettől délre, és óránként 19 kilométeres sebességgel haladt északnyugat felé. A hurrikán átmérője 520 kilométer. A legfrissebb figyelmeztetés szerint ezt az irányt fogja tartani a következő 12-24 órában. Mire szombaton este vagy vasárnap eléri Kuba szigetének nyugati végét, a forgószél sebessége előre láthatólag már több mint 200 kilométeres lesz.
2008.08.30. 17:30
 
 
NB 1: győzelemmel ünnepelte az Újpest a történelmi meccset
Az Újpest hazai környezetben fordulatos mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a Kecskemét együttesét a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójában. Az Újpest történetének 2723. elsőosztályú mérkőzését játszotta, amivel az örökranglista első helyére lépett, megelőzve ezzel az ősi rivális Ferencvárost, amely egymást követően harmadik idényében szerepel a másodosztályban. A mérföldkőnek számító összecsapás előtt a lila-fehér klub köszöntette a közel- és a régmúlt legendás újpesti játékosait: a sort Göröcs János zárta, akit a mérkőzést követően a IV. kerület díszpolgárává avatnak.
2008.08.30. 17:04
 
 
Változnak a kamionstop szabályai
Változnak a kamionstop szabályai hétfőn, a rendelet várhatóan egyenletesebbé teszi a nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalmát. A rendelet július 29-én jelent meg a Magyar Közlönyben, a kihirdetést követő 5. napon lépett hatályba, a korlátozás időszakára vonatkozó szabályok azonban csak szeptember 1-jétől hatályosak. A nehéz tehergépkocsik hétvégi közlekedési rendjének újraszabályozásakor alapvető cél volt, hogy a csaknem másfél évtizeddel ezelőtti rendelkezést a mai viszonyokhoz lehessen igazítani.
2008.08.30. 17:00
 
 
Az SZDSZ elutasítja Gyurcsány Ferenc cselekvési programját
Az SZDSZ elutasítja Gyurcsány Ferenc cselekvési programját - jelentette ki a párt elnöke az ügyvivői testület Rácalmáson tartott kétnapos ülését követő szombati sajtótájékoztatóján Dunaújvárosban. "Az SZDSZ álláspontja az, hogy ez a program nem az ország túlélésének a programja, hanem Gyurcsány túlélésének a programja" - mondta Fodor Gábor pártelnök. Közölte: az SZDSZ megtárgyalta és nyugtázta, hogy egy cselekvési programot benyújtott a kormány. Ez mindenképpen eredmény, eddig, közel 120 napon keresztül Magyarország polgárai nem ismerhették azt a programot, amelynek szellemében a kisebbségi kormány cselekedni és kormányozni akar - tette hozzá.
2008.08.30. 15:15
 
 
Az MDF az ellenzéki pártelnökök találkozóját kezdeményezi
Az MDF elnöke rövidesen kezdeményezni fogja, hogy az ellenzéki pártok elnökei találkozzanak és egyeztessenek a jövő évi költségvetési és adótörvényekről - mondta Katona Kálmán, az MDF választmányának elnöke. Dávid Ibolya, az MDF elnöke "kérte a választmány hozzájárulását ahhoz, hogy összehívja az ellenzéki pártok elnökeit, hogy értékeljék a helyzetet. (...) így Orbán Viktorhoz, Semjén Zsolthoz és Fodor Gáborhoz fordul" - mondta a választmányi ülés közben tartott sajtótájékoztatón Katona Kálmán, majd megjegyezte: "még tanulnom kell, hogy Fodor Gábor ellenzéki". Sok olyan közös pont van az adózással és az ország dolgaival kapcsolatban, amelyeket az MDF szerint összhangba lehet hozni - tette hozzá.
2008.08.30. 15:10
 
 
Nabucco-csúcsértekezlet lesz januárban Budapesten
Várhatóan január 26-27-én Budapesten rendezik meg a Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett Nabucco-csúcsértekezletet - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel. Daróczi Dávid emlékeztetett arra, a miniszterelnök júliusban, azerbajdzsáni és türkmenisztáni látogatásakor jelentette be, hogy megbeszélést kezdeményez a Nabucco gázvezeték projekt előmozdítása érdekében. A csúcstalálkozóra a legfelsőbb szintű vezetők kapnak meghívást. Mint mondta: a rendezvény célja, hogy egy asztalhoz ültesse a gázvezeték-projektben résztvevő országokat, és azokat, amelyek potenciális beszállítói lehetnek a vezetéknek, akik ezúton is megerősíthetik politikai elkötelezettségüket a projekt megvalósítása mellett.
2008.08.30. 15:00
 
 
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi az első helyről rajtol
A 125 kcm-esek között szereplő Talmácsi Gábor az első helyről rajtol vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján, Misanóban. Az Apriliával versenyző vb-címvédő magyar motoros 1:43.729 perc alatt teljesítette leggyorsabb körét a szombati időmérő edzésen a 4,226 km-es pályán. Talmácsi Gábor ezzel pályafutása kilencedik pole pozícióját szerezte meg. A második rajtkockából a brit Bradley Smith, míg a harmadikból a spanyol Pol Espargaro startol vasárnap.
2008.08.30. 13:59
 
 
Hatvanévi mélyponton a brit gazdaság
Hatvan éve nem volt olyan rossz állapotban a brit gazdaság, mint most - mondta minden eddiginél komorabb, szombaton megjelent helyzetértékelésében a brit pénzügyminiszter. Alistair Darling a The Guardian című vezető baloldali londoni napilapnak nyilatkozva elismerte: ő sem számított ilyen súlyos helyzet kialakulására, a válság "mélyebb és hosszabb lesz" a korábbi általános várakozásnál. Darling elismerte azt is, hogy az 1997 óta kormányzó Munkáspárt - amely jelenleg húsz százalékpontos hátrányban van az ellenzéki konzervatívok mögött a népszerűségi felmérések szerint - egy nemzedéknyi idő óta a legnehezebb 12 hónap előtt áll.
2008.08.30. 13:15
 
 
Országos vadásznap Lentiben
A vadvédelem, a vadgazdálkodás és a vadászat érdekében kifejtett tevékenységek bemutatása a célja a vadásznapoknak, amelyek révén a közvéleménnyel is megpróbálják megismertetni, elfogadtatni a vadászok feladatait - mondta Benedek Fülöp, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke Lentiben, az idei országos vadásznap megnyitóján. A több mint húsz éves múltra visszatekintő országos rendezvényen a korábbi mezőgazdasági államtitkár elmondta: jelenleg mintegy 50 ezer aktív vadász van Magyarországon, őket mintegy 10 ezer hivatásos vadász és személyzet segíti. Az ágazat évente 16-18 milliárd forint árbevételt produkál, és mintegy 30 ezer külföldi vadászt fogad.
2008.08.30. 12:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306[2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista