2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bűnösnek mondták ki a londoni repülőgép-robbantási per fő gyanúsítottjait
Pokolgépes merénylet előkészítésében nyilvánította bűnösnek hétfőn az esküdtszék a Londonban április eleje óta zajló maratoni terrorper fővádlottjait, akiket tömeges repülőgép-robbantási összeesküvéssel gyanúsítanak. Az esküdtek végzése a repülőgépek elleni támadás tervét azonban nem mondja ki. A vádlottak az ügyészség szerint 2006 nyarán egyszerre több, Londonból észak-amerikai célállomások felé induló repülőgépet akartak öngyilkos módon felrobbantani. Ennek a merénylettervnek a leleplezése vezetett ahhoz a világ számos repülőterén máig érvényes korlátozáshoz, amelynek alapján bizonyos mennyiségen felül nem lehet folyadékot és képlékeny anyagokat a repülőgépek fedélzetére felvinni.
2008.09.08. 18:27
 
 
Politológusok szerint Gyurcsány az MSZP-t és az SZDSZ-t is nyomás alá helyezte
Politológusok szerint Gyurcsány Ferenc saját pártját és az SZDSZ-t is nyomás alá helyezte azzal, hogy szeptember 27-re rendkívüli MSZP-kongresszus összehívását kezdeményezte. Kiszelly Zoltán úgy ítélte meg, hogy Gyurcsány Ferenc visszavette a kezdeményezést: dramatizálni szeretné a helyzetet, nyomás alá akarja helyezni a saját pártját és az SZDSZ-t is. Gyurcsány Ferenc egyik legfontosabb célja az volt, hogy ne az SZDSZ alakítsa a játékszabályokat. Eddig a liberálisok helyezték őt nyomás alá, most ő teheti ugyanezt az egykori koalíciós partnerrel. A mostani döntéssel meghiúsult az SZDSZ azon az terve, hogy novemberig "packázik" az MSZP-vel - hangsúlyozta a szakember.
2008.09.08. 18:23
 
 
Budapest a világ legnépszerűbb úticéljai között
A tíz legnépszerűbb city break, azaz rövid idejű, városlátogató célpont közé jelölte a magyar fővárost a British Travel Awards (BTA) rangos turisztikai díjkiosztó szervezet. Budapest olyan városok mellett érdemelte ki a jelöltséget, mint New York, Párizs, Barcelona vagy London - közölte a BTH Budapesti Turisztikai Szolgáltató Kht. Kelet-Közép-Európából csak Prága szerepel még a jelöltek között. A szavazólapot számos weboldalon tették közzé, így elvileg minden brit állampolgár részese lehet a végeredmény kialakításának. A BTA-nak köszönhetően a lista máris nyilvános olyan médiumok internetes felületein, mint a The Sunday Times, a The Sunday Sun, a Tripadvisor, a TravelMole vagy a Sky Travel TV.
2008.09.08. 18:20
 
 
A legtöbb európai gazdag Németországban él
Európában Németországban van a legtöbb gazdag, és Romániában, illetve Bulgáriában a legkevesebb, hangzott el egy bécsi konferencián, amelynek az Európai Unióban tapasztalható társadalmi egyenlőtlenség volt a témája. A felszólalók megállapításai szerint Németországban a legnagyobb a vagyonok koncentrációja. A 65 ezer leggazdagabb német - főként a nagy, tradicionális családok - a lakosság egy ezrelékét teszi ki a 20 évnél idősebb korosztályban. Ugyanakkor az ő kezükben koncentrálódik a jövedelmek 4 százaléka. Kisebb mértékű a jövedelmek koncentrációja Franciaországban, Svédországban, Spanyolországban és Hollandiában.
2008.09.08. 16:56
 
 
Nyolc év után drágulhat a fővárosban a taxizás hatósági ára
A tavalyi sikertelen próbálkozás után, a taxisok szorgalmazására, ismét foglalkoznak a fővárosi önkormányzat különböző testületei a hatósági taxidíjak nyolc éve változatlan felső határának emeléséről szóló javaslattal - tudta meg az MTI fővárosi politikusoktól. Tájékoztatásuk szerint a Főpolgármesteri Kabinet kedden tárgyal a hivatali apparátus előterjesztéséről. A városvezetés egyetértése esetén előbb az önkormányzati szakbizottságok, szeptember végén pedig a Fővárosi Közgyűlés is állást foglal majd a tarifaemelési javaslatról. Az előterjesztés alapján a normál tarifa alapdíja 300-ról 500 forintra, a kilométerdíj 240-ről 260 forintra, a várakozási díj pedig a percenkénti 60 forintról 86 forintra emelkedne.
2008.09.08. 16:52
 
 
Lendvai: az MSZP nem alkudozik a miniszterelnök személyéről
Az MSZP-frakció nem kíván a miniszterelnök személyét érintő alkukba bocsátkozni az SZDSZ-szel a programvita helyett - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője a képviselőcsoport évadnyitó ülése után. A frakció saját munkája eredményének tekinti és ezért támogatja a Megegyezés című programot, amely sikerrel igyekszik összeegyeztetni a gazdasági fejlődés és a társadalmi integráció szempontjait - közölte a frakcióvezető.
2008.09.08. 16:43
 
 
A Rauch 9 eurocent helyett csak 7-t adna az almáért
A Rauch Hungária Kft. nem fizet kilenc eurocentet az ipari alma kilójáért, legfeljebb hetet hajlandó adni a termelőknek; Kardos Gábor, a cég ügyvezető igazgatója szerint ugyanis 15-20 forint az ipari alma reális felvásárlási ára. Az alma termesztők az agrártárcával és a piac 60 százalékát birtokló Agranával a múlt héten 9 eurocentes minimális felvásárlási árban állapodtak meg. Kardos Gábor a legfeljebb 7 eurocentes árat az MTI-nek az almasűrítmény alacsony keresletével és rendkívül alacsony, tonnánkénti 800-850 eurós árával indokolta. Amennyiben ez az ár növekedne úgy az almatermesztőknek is többet tudna fizetni az osztrák érdekeltségű vállalkozás - mondta.
2008.09.08. 16:12
 
 
Betiltás fenyegeti Oroszországban a South Park rajzfilmsorozatot
"Szélsőségessége" miatt az orosz hatóságok a South Park című amerikai animációs filmsorozat helyi sugárzásának betiltását fontolgatják. A kétszeres Emmy-díjas sorozat orosz változatát a moszkvai 2x2 rajzfilmcsatorna tűzte műsorára Oroszországban. A rajzfilm egyik epizódjának "szélsőségessége" miatt azonban több panasz érkezett az ügyészséghez. Mivel a felkért bírósági szakértők is egyetértettek a panaszosokkal, a hatóságok keresetet intéztek a 2x2 csatorna ellen az inkriminált rész sugárzása miatt. A sorozat harmadik évadjából való Mr. Hankey's Christmas Classics című epizód, amelyben a szereplők karácsonyi énekeket énekelnek, a sérelmezők szerint nem való gyermekszemeknek.
2008.09.08. 16:09
 
 
Tízéves a Google keresőrendszer
Tízéves a világ legnépszerűbb internetes keresőrendszere, a Google, amelyet 1998 szeptemberében indítottak. Az alapítók a most 35 éves Larry Page, valamint a moszkvai születésű 34 éves Sergey Brin, aki gyermekkorában vándorolt ki szüleivel az Egyesült Államokba. A kezdet meglehetősen szerény volt: a cég mindössze 4 komputerrel rendelkezett, s 100 ezer dollárt, mostani árfolyamon 16,9 millió forintot fektethetett az üzletbe. Napjainkban a Google, amelynek központja a kaliforniai Mountain View-ban van, 20 ezer embert alkalmaz, piaci tőkeértéke pedig eléri a 150 milliárd dollárt (25,5 billió forintot).
2008.09.08. 16:07
 
 
Moszkva etnikai tisztogatással vádolta Grúziát az ENSZ-ben
Oroszország az ENSZ Emberi Jogi Tanácsában azzal vádolta meg Grúziát, hogy "etnikai tisztogatást" hajtott végre Dél-Oszétiában. A genfi székhelyű szervezet az ENSZ Emberi Jogok Bizottságának utóda, s plenáris ülésén az orosz nagykövet úgy vélte, hogy Grúzia "hamis információkat" terjeszt és "rágalomhadjáratot" is folytat. A diplomata egyben megismételte azt a moszkvai vádat is, hogy Grúzia volt az agresszor Dél-Oszétiában. Az orosz hadsereg beavatkozása tette lehetővé, hogy megakadályozzák az "emberi katasztrófát" - fűzte hozzá, hangoztatva: "orosz állampolgárokat öltek meg".
2008.09.08. 16:06
 
 
Tömeges kocsmabezárások Nagy-Britanniában
Naponta öt, hetente 36 ivó zárt be Nagy-Britanniában az első félévben, összesen 33 százalékkal több, mint a tavalyi első félévben. A dohányzási tilalom után most a gazdasági válság miatt temetik a britek a hagyományos kocsmákat: a pubokat. 1980-ban még 69 ezer körül volt a kocsmák száma, most 57 ezer, tavaly is közel másfél ezer húzta le a rolót. Az idei év azonban drámai csökkenést hozott, a tavalyi zárási adatot már harmadával múlja felül az idei. Olyan gyors a pubhalál terjedése, mint a nagy világgazdasági válság idején, állítja a friss áldozatokat ismertető brit serfőzők és kocsmák szövetsége (BBPA).
2008.09.08. 16:00
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára a héten
A héten nem változtat a Mol Nyrt. az üzemanyagok nagykereskedelmi árán, így nem módosulnak a kiskereskedelmi árak sem - értesült az MTI hétfőn piaci forrásokból. A Mol legutóbb egy hete emelte, bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolaj ára akkor sem változott. A gázolaj átlagára jelenleg literenként 312 forint, a benziné pedig mintegy 303 forint. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok.
2008.09.08. 15:25
 
Harmadszor is Kutatók Éjszakája
Látványos kísérletek sokasága mutatja be a fizika és kémia csodálatos világát, a vulkánok rejtelmeit, a meteorológia titkait, az emberi genomot szeptember 26-án, az idén harmadszor megrendezendő Kutatók Éjszakáján. A programsorozatot szervező Tempus Közalapítvány közleménye szerint szeptember 26-án Európa számos országában egyidőben zajlanak majd a szórakoztató tudományos rendezvények, amelyek célja a kutatói életpálya és a tudomány népszerűsítése a fiatalok körében. Magyarországon 16 város és egyetem háromszáznál több ingyenes rendezvényére várják az érdeklődőket.
2008.09.08. 15:00
 
 
Paralimpia 2008: Sors Tamás bronzérmes 100 m gyorson
Sors Tamás megszerezte második érmét a pekingi paralimpián, miután harmadikként ért célba a 100 méteres gyorsúszás hétfői döntőjében. A magyar versenyző 56.80 mp-cel, délelőtti idején 79 századot javítva lett harmadik. Sors vasárnap világcsúccsal lett aranyérmes 100 m pillangón. A fiatal úszónak egy születési rendellenesség következtében a jobb alkarja nem fejlődött ki.
2008.09.08. 14:57
 
 
Nagyszabású demonstrációt hirdet a Magyarországi Cigány Szervezetek Fóruma
A cigányság történelmének legnagyobb szabású demonstrációjára készül a Magyarországi Cigány Szervezetek Fóruma (MCF) és választási szövetségesei, hogy a Magyar Gárda és a szélsőjobboldali cigányellenes megnyilvánulások ellen tiltakozzanak - jelentette be Kolompár Orbán hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) testületének nagyobbik frakciója, az MCF és választási szövetségesei a demonstrációjukat szeptember 20-án, ugyanazon a napon tartják Budapesten, amikor a nyár eleji melegfelvonuláson történt atrocitások után meghirdetett mozgalom is szárnyat bont.
2008.09.08. 14:46
 
 
Fidesz: Gyurcsány szánalmas kísérletet tesz hatalmának megtartására
Az MSZP rendkívüli kongresszusának összehívásával Gyurcsány Ferenc szánalmas kísérletet tesz hatalma megtartására - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn délután Budapesten. Gyurcsány Ferenc a hét végén szánalmas kísérletet tett a 16 évvel ezelőtti Demokratikus Charta felélesztésére, most pedig az MSZP négy évvel ezelőtti rendkívüli kongresszusa iránt érez nosztalgiát - mondta Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján. Hozzátette: az MSZP elnöke úgy döntött, ismét megzsarolja pártját.
2008.09.08. 14:40
 
 
Belga Nagydíj: a FIA gyorsan akar dönteni
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a lehető leggyorsabban szeretne dönteni a McLaren-Mercedes fellebbezésének ügyében. Az istálló azután tiltakozott, hogy pilótáját, Lewis Hamiltont utólag megfosztották első helyétől a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjon. A spa-francorchamps-i pályán Hamilton ért elsőként a célba, de szabálytalan manőver miatt utólag megfosztották első helyétől, 25 másodperces büntetést kapott, így végül csak harmadik lett. A futamot a döntés után az eredetileg második helyen végző brazil Felipe Massa (Ferrari) nyerte.
2008.09.08. 14:08
 
 
A készpénz takarékosságra ösztönöz
A gazdasági válság miatt a zsebünk egyre üresebb, amerikai pszichológusok szerint ha muszáj takarékoskodnunk, elsőként dobjuk szemétre a bankkártyánkat. A négy részből álló kísérletsorozat bebizonyította: az emberek bank- és hitelkártyával a kezükben többet költenek, mint amikor tárcájukban csak készpénz lapul. "A kutatások azt bizonyítják, hogy minél kevésbé transzparens egy fizetési mód (pl. a hitelkártya), annál inkább hajlamosak vagyunk játékpénznek tekinteni, és ebből fakadóan lelkifurdalás nélkül elverni" - összegzi a tanulmány az eredményeket.
2008.09.08. 13:51
 
 
Vitray leköszönt a Nemzeti Sporttanács éléről
A Nemzeti Sporttanácsot megalakulása óta elnökként vezető Vitray Tamás életkorára hivatkozva július 24-én benyújtotta lemondását a köztársasági elnöknek, és döntéséről tájékoztatta az őt jelölő miniszterelnököt is. A Kormányszóvivői Iroda közleményéből kiderül, hogy a Gyurcsány Ferenc kormányfő tudomásul vette Vitray Tamás lemondását, megköszönte a tanácsban végzett munkáját, egyúttal pedig kezdeményezi Sárközy Tamás jogászprofesszor kinevezését. A Nemzeti Sporttanács - Gyurcsány Ferenc akkori gyermek-, ifjúsági és sportminiszter ötletére - négy éve alakult a kormány mellett működő tanácsadó, javaslattevő testületként a magyar sport eltérő érdekeinek összehangolására.
2008.09.08. 13:42
 
 
2,24 milliárd forint bírságot szabtak ki a Kánikula kommandó alatt
A Kánikula kommandó fogyasztóvédelmi program keretében több mint 53 ezer ellenőrzést végeztek a hatóságok szakemberei, mintegy 16 ezer esetben összesen 2,24 milliárd forint bírságot szabtak ki - mondta Kondorosi Ferenc, az "Új rend és szabadság" programért felelős kormánybiztos hétfőn, a kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Hozzátette: a június 30. és augusztus 25. közötti összehangolt ellenőrzések során a pénzbírságon kívül a hatóságok átmeneti időre 384 üzletet bezártak, mintegy 1500 esetben felfüggesztő határozatot hoztak. További 702 esetben eltiltással, 351 esetben kötelezéssel szüntették meg a szabálytalanságot.
2008.09.08. 13:35
 
 
Élőben követhető a világhálón a szupergyorsító indítása
A világhálón élőben lesz követhető, amikor szerdán az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) új szupergyorsítójában elindul a részecskék milliárdjaiból álló protonnyaláb, hogy első ízben körbeszáguldjon a 27 kilométeres alagútban - mondta Pálinkás József atomfizikus, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke az MTI-nek. Magyar részről 50-60 kutató, az MTA KFKI Részecske- és Magfizikai Kutatóintézetének és a Debreceni Atommagkutató Intézetének munkatársai, valamint a Debreceni Egyetem szakemberei csatlakoztak a kísérletekhez.
2008.09.08. 13:32
 
 
Csütörtökön egyeztet az MSZP és a SZDSZ
Az MSZP és az SZDSZ szeptember 11-én, csütörtökön egyeztet a képviselői irodaházban - mondta Lamperth Mónika, az MSZP elnöki kabinetjének vezetője hétfőn. Az MSZP öt fős delegációval képviselteti magát. Arról, hogy kik vesznek részt a delegációban, kedden dönt az országos elnökség - közölte a politikus. Az MTI úgy tudja, hogy a delegációt Gyurcsány Ferenc pártelnök fogja vezetni, tagja lesz Lendvai Ildikó parlamenti frakcióvezető, Kiss Péter kancelláriaminiszter, az MSZP alelnöke, illetve Szekeres Imre elnökhelyettes és Juhász Ferenc elnökhelyettes.
2008.09.08. 13:26
 
 
Századvég-Forsense: az MDF nem jutna be a parlamentbe egy mostani választáson
Az MDF társadalmi támogatottsága kismértékben nőtt a korábbihoz képest, azonban egy most esedékes országgyűlési választáson szinte bizonyos, hogy nem lépné át a parlamentbe kerüléshez szükséges öt százalékos bejutási küszöböt - derül ki a Századvég-Forsense legfrissebb felméréséből. Az MDF az összes megkérdezett körében két százalékon áll, míg a biztos szavazó választópolgároknak mindössze négy százaléka jelezte, hogy feltétlenül támogatja az ellenzéki pártot. Mint írták, a válaszadók közel hattizede szerint a párt jelenlegi alacsony támogatottsága a belpolitikai helyzetre vezethető vissza, ám 24 százalékuk az MDF jelenlegi vezetésével magyarázza a rossz támogatottsági mutatókat.
2008.09.08. 13:25
 
 
Paralimpia 2008: Vereczkei bronzérmes 50 m háton
Vereczkei Zsolt 38.78 mp-ces eredménnyel a harmadik helyen végzett az 50 méteres hátúszásban a pekingi paralimpián. Vereczkei közel két másodpercet javított az előfutamban elért idején (40.50). A másik magyar döntős, Kovács Ervin 40.61-gyel negyedikként ért célba. "Nagyon boldog vagyok, számomra ez a bronz felér egy aranyéremmel - mondta az MTI-nek Vereczkei, akinek születése óta hiányzik mindkét karja. - Az 1992-es barcelonai paralimpia óta a játékok mindegyikén sikerült legalább egy érmet szereznem, egyszerűen hihetetlen, hogy folytatni tudtam ezt a sorozatot."
2008.09.08. 13:13
 
 
Matolcsy többkulcsos munkaadói járulékot szorgalmaz
Matolcsy György fideszes gazdaságpolitikus szerint meg kell fontolni a többkulcsos munkaadói járulék bevezetését, ahol a felső kulcs 20 százalék, a középső 10-15 százalék körüli, az alsó pedig nulla százalékos lenne - az Orbán-kormány egykori gazdasági minisztere erről egy hétfői konferencián beszélt. A Fidesszel szövetséges Lungo Drom nevű szervezet a cigányság sorskérdéseiről rendezett konferenciáján a politikus azt mondta: egy következő adóreform keretében meg kell fontolni azt, hogy a magyar munkaerő minőségi különbségeihez igazítsák a munkaadói járulékot.
2008.09.08. 13:00
 
 
Orosz-EU megállapodás: októberben tárgyalnak Dél-Oszétiáról
Október 15-én Dél-Oszétiáról nemzetközi biztonsági tárgyalások kezdődnek Genfben, s Moszkva kivonja csapatait Grúzia területéről legkésőbb 10 nappal azután, hogy megkezdik tevékenységüket a nemzetközi missziók - jelentette be az orosz elnök hétfőn. Dmitrij Medvegyev a Nicolas Sarkozy francia elnökkel, valamint José Manuel Barrosóval és Javier Solanával a Moszkva melletti Barviha rezidencián folytatott hosszas tárgyalás után újságírók előtt kijelentette: az unió kifejezte készségét a grúz-dél-oszét konfliktus rendezésében való részvételre.
2008.09.08. 12:17
 
 
Gyurcsány rendkívüli MSZP-kongresszus összehívását kezdeményezi
Az MSZP rendkívüli kongresszusának összehívását kezdeményezi szeptember 27-re Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, a párt elnöke - közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn. A pártelnök az MSZP évadnyitó frakcióülésén jelentette be, hogy kedden az országos elnökségnek javasolni fogja a párt legmagasabb döntéshozó fórumának összehívását - írta közleményében a szóvivő. A tájékoztatás szerint a miniszterelnök kezdeményezésének célja, hogy a párt valamennyi szervezete vitassa meg a kialakult politikai helyzetet, és döntsön, a lehetséges irányok közül melyiket támogatja, és ennek képviseletére adjon mandátumot.
2008.09.08. 11:49
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 19., Serena Williams az éllovas
Szávay Ágnes a várakozásoknak megfelelően visszaesett a női teniszezők világranglistáján: két héttel ezelőtti 16. helye után jelenleg csak a 19. a rangsorban. A magyar játékos az év utolsó Grand Slam tornáján, a US Openen - miután tavaly negyeddöntős volt - már a második fordulóban búcsúzott, így sok pontot veszített. Párosban is jelentősen - 30 helyet - visszacsúszott, ebben a lajstromban most a 68. A világranglista régi-új éllovasa a New Yorkban győztes amerikai Serena Williams, aki öt év után tért vissza a csúcsra. A nőknél korábban még soha nem volt példa arra, hogy valaki ilyen hosszú idő elteltével vegye át ismét a vezetést.
2008.09.08. 10:59
 
Már csak egy hét maradt a diákhitel igénylésére
Már csak egy hetük maradt diákhitel-igénylésük leadására azoknak, akik új kérelmezőként, már az első kifizetési napon, október 15-én szeretnének pénzhez jutni; ez az összeg mostantól akár 200 ezer - a költségtérítéses hallgatóknál akár 250 ezer - forint is lehet - közölte Őri András, a Diákhitel Központ kommunikációs igazgatója hétfőn. Szintén szeptember 15-ig kell leadni a tanulmányi osztályokon - 21 felsőoktatási tanintézményben - az engedményezési adatlapot is mindazoknak a diákhitellel rendelkező, költségtérítéses hallgatóknak, akik a beiratkozáskor nem szeretnék közvetlenül befizetni a költségtérítésük összegét.
2008.09.08. 10:51
 
 
Almacsata: az agrárkormányzat segít a hazai feldolgozóknak is
Az agrárkormányzat kész megvizsgálni a hazai almafeldolgozók kormányzati beavatkozást sürgető javaslatait, amennyiben azokat eljuttatják a tárcához és nem ellentétesek az uniós, illetve a magyar jogszabályokkal - mondta Dékány András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szóvivője. Az agrártárca kommunikációs vezetője azokra a sajtóhírekre reagált, miszerint a hazai érdekeltségű almafeldolgozók, valamint a Rauch Hungaria Kft. nem hajlandók, illetve nem tudják megfizetni azt az átvételi árat, amelyről az almatermelők megbízottai és a legnagyobb magyarországi feldolgozó, az Agrana Juice Hungaria Kft. vezetése megállapodott Gráf József miniszter közvetítésével.
2008.09.08. 10:09
 
 
Fodor a szakértői kormány felállításáról egyeztetne az ellenzéki pártelnökökkel
A szakértői kormány felállításáról egyeztetne Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke az ellenzéki pártok vezetőivel; a liberális politikus hétfőn küldte el erről szóló levelét az MDF, a Fidesz és a KDNP elnökének. A Szabad Demokraták Szövetségének kérésére a miniszterelnök ismertette az egypárti kormány cselekvési programját, az ellenzéki pártok pedig mind kialakították viszonyukat a "Megegyezés" című íráshoz, elutasítva azt - írta az MTI-hez is eljuttatott levelében Fodor Gábor. Fodor Gábor arra kérte politikustársait, hogy a parlamenti pártok vizsgálják meg közösen egy szakértői kormány felállításának lehetőségét.
2008.09.08. 09:15
 
 
Gusztos: politikai biztonsági autóra lehet szükség
A Forma 1-hez hasonlóan biztonsági autóra, úgynevezett safety carra lehet szükség a magyar politikában a kialakult patthelyzet megoldására - mondta Gusztos Péter, az SZDSZ ügyvivője hétfőn reggel a köztelevízió Nap-kelte című műsorában.
2008.09.08. 08:33
 
 
Mandur László: a szakértői kormány burkolt üzenet
A szakértői kormány létrehozásának szándéka burkolt üzenete annak, hogy "mással akarjuk ezt csinálni" - mondta Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában hétfőn, annak kapcsán, hogy Fodor Gábor SZDSZ-elnök közölte: a szakértői kormányról akar tárgyalni a miniszterelnökkel. "Az igazi kérdés, az, hogy az ország előtt lévő kihívásokra van egy megfelelő válaszunk" - fogalmazott a szocialista politikus a kormányfő által vázolt programra utalva. Mint mondta, egy szakértői kormánynak is többséget kell szereznie a parlamentben. Gyurcsány Ferenc letett egy dolgozatot az asztalra, amelyben "benne vannak az irányok (...), van miről beszélni" - hangsúlyozta.
2008.09.08. 08:12
 
 
A BKV-szóvivő szerint lopják a menetrendeket a megállókból
Két nap alatt több mint száz menetrendet loptak el az emberek a BKV-megállókból - mondta el a közlekedési vállalat szóvivője a Magyar Televízió Nap-Kelte című műsorában hétfő reggel. Szilágyi Károly egy zöld csavarhúzóval érkezett a stúdióba, ezzel jelezve, hogy sokan egy ilyen szerszám segítségével emelik ki a menetrendet a megállók tábláiból. A BKV Zrt. egymilliónál több menetrendet helyezett el a bérletpénztárakban, és még az iskolákba, az önkormányzati irodákba, valamint az orvosi rendelőkbe is juttatott azokból, mintegy tízezer darabot - mondta a szóvivő. Hozzátette: ha valaki nem talál menetrendet a megállóban, hívja fel a BKV ügyfélszolgálatát, hogy pótolhassák azt.
2008.09.08. 07:36
 
 
Tenisz, US Open: Serena Williams nyerte a női egyest
Az amerikai Serena Williams nyerte a női egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen, két szettig tartó mérkőzésen legyőzve a szerb Jelena Jankovicot. A magas színvonalú, helyi idő szerint vasárnap rendezett találkozó két óra négy percig tartott, s a szerb játékos hiába küzdött kitartóan, nem tudott felülkerekedni az amerikai versenyzőn. Serena Williams most harmadszor győzött az amerikai nyílt teniszbajnokságon - de először 2002 óta -, s ez volt pályafutása kilencedik Grand Slam-győzelme. Williams mostani győzelme azt is jelenti, hogy hétfőtől ő fogja vezetni a női teniszezők világranglistáját. A Williams lány utoljára 2003 augusztusában állt a ranglista élén.
2008.09.08. 07:32
 
 
Az Ike hurrikán elérte Kubát
Elérte az Ike hurrikán Kubát helyi idő szerint vasárnap este; a nemrég egy másik hurrikán pusztítását átélt karib-tengeri szigetország maximális riadókészültségben várta az újabb fenyegető szélvihart. A kubai meteorológiai intézet szerint az Ike hurrikán szeme a keleti Holguin tartományban érte el a szigetország partjait, az ötfokozatú Saffir-Simpson skálán mérve hármas erősségű forgószél sebessége eléri az óránkénti 195 kilométert. Az ítéletidő a keleti országrészben máris áradásokat okozott, a víz mintegy ezer lakóházat elöntött, közülük kétszáz romba is dőlt. A hurrikán az előrejelzések szerint keletről nyugat felé haladva vonul át Kuba felett, és várhatóan kedden hagyja el a szigetországot.
2008.09.08. 07:14
 
Hazaérkeztek Kassára a horvátországi buszbaleset utaztatható túlélői
A horvátországi buszbaleset 26 - utaztatható állapotban lévő - túlélőjével a fedélzetén vasárnap este a kassai repülőterén leszállt a szlovák kormány különrepülőgépe. A 26 ember azzal a szlovák rendszámmal közlekedő autóbusznak volt az utasa, amely vasárnap reggel a horvátországi A1-es autópályán nekihajtott egy betonpillérnek. Az ütközés következtében a jármű összesen 49 utasa közül 14 meghalt. Az este hazatértek többsége könnyebb sérüléssel, kisebbik részük épségben túlélte a balesetet.
2008.09.08. 07:08
 
Népszabadság: a szocialisták szerint az SZDSZ van csapdahelyzetben
A szocialisták szerint elsősorban az SZDSZ van csapdahelyzetben a két párt közötti megegyezés kérdésében - írta a hétfői Népszabadság, MSZP-frakcióbeli forrásokra hivatkozva. A lap idézi a szocialistákat, akik szerint a szabaddemokraták "olyan utcába terelték be magukat, ahonnan arculatvesztés, vagy pártszakadás nélkül már nem lehet kijönni". Fodor Gábor SZDSZ-elnök ezzel szemben azt hangoztatja: képviselőiket nem lehet zsarolni, megosztani, a frakció egységes lesz. A legnagyobb baj az, hogy még mindig legalább két SZDSZ van, pedig nekünk elég lenne eggyel is megbirkózni. Ez az erőfitogtatás tulajdonképpen a liberális elnökválasztás harmadik fordulója is egyben, ami csak megnehezíti a kompromisszumkötést - mondta a Népszabadság egyik szocialista forrása.
2008.09.08. 07:00
 
 
Labdarúgó NB II: győzött az FTC
A Ferencváros hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Jászberény felett a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Nyugaton kikapott a négy forduló után éllovas PMFC. NB II, 5. forduló: Keleti csoport: Ferencváros-Jászberény 1-0 (1-0). Az élcsoport: 1. Bőcs 13 pont, 2. Ferencváros 12, 3. MTK Budapest II. 10. Nyugati csoport: Az élcsoport: 1. Gyirmót 10 pont (10-2), 2. Budaörs 10 (11-4), 3. Felcsút 10 (9-4).
2008.09.07. 20:20
 
 
Olmert vád alá helyezését javasolja az izraeli rendőrség
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök vád alá helyezését javasolta a rendőrség - jelentette vasárnap az izraeli média. A rendőrség korrupció és hivatali visszaélés miatt indítványozott vádemelést az ügyészségnek. Olmert ellen hat korrupciós ügyben indult vizsgálat, a vádindítvány két olyan esetre vonatkozik, amikor még nem volt miniszterelnök - derült ki a rendőrség hivatalos közleményéből. A rendőrség azzal vádolja, hogy nagy összegű készpénzt fogadott el Morris Talansky amerikai zsidó üzletembertől, amikor Jeruzsálem polgármestere volt 1993 és 2003 között, majd később ipari és kereskedelmi miniszterként.
2008.09.07. 20:00
 
Labdarúgó U21-es Eb-selejtező: súlyos magyar vereség
Súlyos, 8-0-s vereséget szenvedett utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén, Belgrádban az U21-es magyar labdarúgó-válogatott. Eredmény: Szerbia-Magyarország 8-0 (2-0). Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a magyar csapat Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Guzmics Richárd, Pintér Ádám, Völgyi Dániel - Vass Ádám - Demjén Gábor, Filkor Attila, Zsidai László, Szakály Péter - Feczesin Róbert összeállításban kezdett, Pintért a találkozó 27. percében, még gól nélküli állásnál kiállította a játékvezető. A válogatott ezzel a csoport harmadik helyén zárt, és nem jutott ki az Eb-re. Jelenleg a szerbek állnak az élen, de a fehéroroszok csak egy ponttal vannak lemaradva tőlük, és ők kedden még pályára lépnek Lettország együttese ellen.
2008.09.07. 19:48
 
 
Washington nem oldja fel a Kubát sújtó embargót az ítéletidő okozta károk miatt
Az Egyesült Államok nem oldja fel a Kubával szemben bevezetett embargót - jelentette ki vasárnap Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Rice marokkói látogatásán nyilatkozott egy nappal azután, hogy a kommunista vezetésű szigetország a szankciók eltörlését kérte annak érdekében, hogy az amerikai vállalatok hitelekkel és segélyekkel könnyíthessenek a Gustav hurrikán pusztítását elszenvedő kubaiak helyzetén. A havannai külügyminisztériumi közlemény nem tett említést arról, hogy Kuba elfogadja-e az Egyesült Államok által a hurrikánkárok enyhítésére felajánlott 100 ezer dollárnyi gyorssegítséget, amelyet Washington egy nem kormányzati szervezeten keresztül juttatna el a rászorulóknak.
2008.09.07. 19:30
 
 
Belga Nagydíj: Hamiltont megfosztották az első helyétől
A brit Lewis Hamiltont (McLaren-Mercedes) megfosztották a Forma-1-es világbajnokság idei 13. futamán, a vasárnapi Belga Nagydíján aratott győzelmétől - jelentette be a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Az eredetileg másodikként célba ért brazil Felipe Massát (Ferrari) hirdették ki győztesnek.
2008.09.07. 18:25
 
 
Magyar-dán vb selejtező: Koeman szerint győzni kellett volna
Erwin Koeman szövetségi kapitány úgy véli, a magyar labdarúgó-válogatott közelebb állt a győzelemhez a szombati, dánok elleni első világbajnoki selejtezőmérkőzésen, amely végül nem hozott gólt. A magyarok 25 éve nem tudják legyőzni Dániát, legutóbb ez 1983-ban sikerült, illetve a két gárda eddigi 14 összecsapásán most először nem szereztek gólt. "Noha előzetesen győzelmet vártam, összességében nem rossz ez az egy pont, hiszen a rivális tapasztaltabb és magasabban jegyzett a magyar együttesnél" - indokolta meg a holland szakember azt, hogy valamelyest mégis elégedett az elért eredménnyel. A csapatról összességében úgy vélekedett, "profin, jó hozzáállással és nagy lelkesedéssel futballozott".
2008.09.07. 17:26
 
 
Megdőlt a melegrekord vasárnap délután is
A hétvége második napján is megdőlt a melegrekord; szinte kizárt, hogy idén lesz még ilyen meleg nap, mint vasárnap. Erről Dobosi Erzsébet meteorológus nyilatkozott az MTI-nek. Mint elmondta, délután fél négykor 37,6 Celsius fokot mértek Szegeden, amely 0,9 fokkal magasabb az 1946-ban ugyanitt mért eddigi rekordtól. Dobosi emlékeztetett arra, hogy ugyanezen a napon tavaly 22 Celsius fokkal volt alacsonyabb a hőmérséklet, mint most. A leghidegebbet 1925-ben mérték, akkor 9 fok volt szeptember 7-én. Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa szerint szinte kizárt, hogy idén még egy ilyen meleg nap legyen, mint a mostani.
2008.09.07. 17:00
 
 
Pro Universitate-díj Janics Natasának és Vajda Attilának
A Szegedi Tudományegyetem 2008. szeptember 7-i tanévnyitóján Szabó Gábor rektor ünnepi beszédét követően a legmagasabb egyetemi elismerést, a Pro Universitate-díjat adta át Janics Natasának, a Mérnöki Kar hallgatójának a 2008-as Nyári Olimpiai Játékokon szerzett olimpiai aranyérmének elismeréséül. Majd ugyancsak Pro Universitate-díjat adományozott az egyetem Vajda Attilának a Szegedi Tudományegyetem hallgatójaként a 2008-as Nyári Olimpiai Játékokon szerzett olimpiai aranyérmének elismeréséül.
2008.09.07. 16:59
 
 
A Gustav hurrikán 5-6 milliárd dollár kárt okozott
A Gustav hurrikán 5-6 milliárd dollárjába kerül a biztosítóknak és a viszontbiztosítóknak - véli a Rünich Re, a világ második legnagyobb viszontbiztosítója a Swiss Re Co. után. A Gustav hurrikán szeptember 1-én érte el a szárazföldet az amerikai Louisiana szövetségi állam tengerparti térségénél, de az energetikai infrastruktúrában nem okozott komolyabb károkat. A hurrikán miatt azonban jelentősen csökkenteni kellett az olajtermelést és a szövetségi állam áramszolgáltatásában fennakadások voltak. A kockázatmodellező Risk Management Solutions 2,5-4,5 milliárd dollárra teszi a hurrikán okozta kárt.
2008.09.07. 16:38
 
 
McCain és Obama közösen emlékezik meg szeptember 11-ről
Az amerikai elnöki poszt elnyeréséért küzdő John McCain és Barack Obama, félretéve a pártos szembenállást közösen emlékezik meg a 2001. szeptember 11-i terrormerényletek hetedik évfordulójáról New Yorkban - közölte a két elnökjelölt. A republikánus és a demokrata szenátor együtt fog megjelenni csütörtökön az eltérített repülőgépek által lerombolt egykori Világkereskedelmi Központ (WTC) helyszínén, Dél-Manhattanben, a Ground Zerónál. Mint közös nyilatkozatukban olvasható, a két elnökjelölt együtt tiszteleg "minden egyes amerikai emléke előtt, aki a 2001-es támadásokban meghalt". A két kampánystáb megegyezett, hogy aznap felfüggesztik az egymást bíráló televíziós reklámokat; a McCain-stáb teljesen tartózkodni fog a reklámoktól.
2008.09.07. 16:30
 
 
Elpusztult a világ legidősebb állatkerti gorillája
A világ legidősebb, fogságban tartott gorillája pusztult el 55 évesen a hét végén a dallasi állatkertben, amely több mint fél évszázadon át az otthona volt. A Jenny nevű nősténymajmot orvosok altatták el örökre, miután operálhatatlan tumor fejlődött a gyomrában. Az állat egy ideje már nem evett, nem ivott, és semmi remény nem volt a megmentésére. A világ 700 állatkertjét, vadasparkját nyilvántartó Fajok Nemzetközi Információs Rendszere (ISIS) megerősítette a héten, hogy adatbázisában Jenny volt a legidősebb gorilla. A dallasi állatkertben májusban fagyasztott gyümölcsökből álló ételkölteményekkel ünnepelték Jenny "matuzsálemi" életkorát.
2008.09.07. 16:04
 
 
F1, Belga Nagydíj: Hamilton nyert
A McLaren-Mercedesszel versenyző brit Lewis Hamilton győzött a Forma-1-es világbajnokság idei 13. futamán, a vasárnapi Belga Nagydíjon a brazil Felipe Massa (Ferrari) és a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber) előtt. Hamilton kezdhette az élről a 44 körös viadalt, de már a második körben elébe vágott az autósok elitkategóriájának világbajnokságán sorozatban negyedik belga sikerére hajtó, világbajnoki címvédő finn Kimi Raikkönen (Ferrari), aki a negyedik rajtkockából indult, s villámgyorsan befogta csapattársát, a másodikként rajtolt brazil Felipe Massát.
2008.09.07. 15:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299[2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista